Astianpesukoneen välilehtien testi (2022) → 7 parasta astianpesukoneen välilehteä konepesuun

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Neophos Powerball Classic 77 kpl

Jos etsit markkinoiden parhaita astianpesuainetabletteja, kannattaa panostaa näihin Neophosin tableteihin. Neophosin klassiset astianpesukoneen välilehdet ovat tunnettuja kaikenlaisen lian poistamisesta, joten astiasi kiiltävät astianpesukoneen käynnin jälkeen. Mitä varten? Jos haluat olla varma, että saat käsiisi upeat…

1
Parhaat astianpesukoneen tabit

Neophos Powerball Classic 77 kpl

2
Parhaat halvat astianpesukoneen tabit

Finish Powerball Classic Everyday Clean Lemon Sparkle 100 Tabs

3
Parhaat astianpesukoneen kalkinpoistotabletit

Miele Ultra All in 1 Tabs 60 kpl

6
Parhaat astianpesukoneen kalkinpoistotabletit

Finish Powerball All In 1 Max Lemon 42 Tabs

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä astianpesukonevihkotestissä saat selville, mitkä astianpesukonevihkot ovat markkinoiden parhaat. Olemme koonneet 7 parasta astianpesuainetablettia yhteen paikkaan, jotta saat helposti yleiskuvan. Äänestimme Neophos Powerball Classic -tabit testivoittajaksi, sillä nämä astianpesukoneen tabit poistavat lian, rasvan ja ruoanjäämät tehokkaasti ja samalla hellävaraisesti. Lisäksi tuotetta myydään edulliseen hintaan.

Testin muutkin astianpesukonevälilehdet ovat kuitenkin investoinnin arvoisia, ja useat niistä ovat saavuttaneet hyviä tuloksia useissa muissa testeissä. Lisäksi voit lukea lisää klassisten ja all-in-one-välilehtien eroista tuotteiden tarkastelun jälkeen. Lue eteenpäin ja lupaamme, että opit lisää astianpesukoneen välilehdistä ja löydät parhaan astianpesukoneeseesi sopivan!

Neophos Powerball Classic 77 kpl

Parhaat astianpesukoneen tabit

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Klassiset astianpesukonetabletit, jotka poistavat kaikenlaisen lian ja rasvan
 • pros-icon.svg Helppo käyttää
 • pros-icon.svg Suuri pakkaus edulliseen hintaan

Detaljeret gennemgang

Jos etsit markkinoiden parhaita astianpesuainetabletteja, kannattaa panostaa näihin Neophosin tableteihin. Neophosin klassiset astianpesukoneen välilehdet ovat tunnettuja kaikenlaisen lian poistamisesta, joten astiasi kiiltävät astianpesukoneen käynnin jälkeen.

Sentten sinun kannattaa valita Neophos Powerball Classic 77 kpl.

Mitä varten?
Jos haluat olla varma, että saat käsiisi upeat astianpesuainetabletit, jotka todella toimivat eri koneille ja erilaisille astioille, sinun kannattaa tutustua tarkemmin näihin klassisiin tehopalloihin Neophos-merkiltä. Olemme nimenneet tuotteen tämän astianpesukoneen välilehtien testin testivoittajaksi, sillä ne poistavat astioistasi kaikenlaiset ruokajäämät, lian ja rasvan. Ja tämä vahingoittamatta tai naarmuttamatta palvelua.

Tiskikoneen välilehdet ovat helppokäyttöisiä, ja niitä on saatavana suuremmissa pakkauksissa, kuten tässä pakkauksessa, jossa on 77 välilehteä. Sinulla on siis tiskikoneen välilehtiä pitkään, jos investoit tähän pakkaukseen. Lisäksi niitä myydään budjettiystävälliseen hintaan, johon kaikilla on varaa.

Huomaa, että saat parhaan tuloksen, jos käytät näitä välilehtiä yhdessä Neophos Salt and Relaxer -valmisteen kanssa. Näin varmistetaan myös, että astiat ja lasitavarat eivät tahraannu tai haalistu ajan myötä.

Finish Powerball Classic Everyday Clean Lemon Sparkle 100 Tabs

Parhaat halvat astianpesukoneen tabit

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kustannustehokas
 • pros-icon.svg Tuoksuvat astianpesukoneen tabulatuurit
 • pros-icon.svg Puhdista kaikki astiat huolellisesti mutta varovasti

Detaljeret gennemgang

Nämä välilehdet ovat hieman samanlaisia kuin testivoittajamme, mutta nämä jättävät palveluun sitruunan tuoksun. Näin kaikki ruokailuvälineet, lasitavarat ja astiat näyttävät erityisen puhtailta ja tuoksuvilta. Välilehdet puhdistavat edelleen syvästi. Lisäksi näitä välilehtiä myydään uskomattoman halvalla.

Miksi sinun kannattaa valita Finish Powerball Classic Everyday Clean Lemon Sparkle 100 Tabs

Jos yrität löytää parhaita halpoja astianpesukoneen välilehtiä, voit hyvinkin suunnata katseesi näihin välilehtiin. Itse asiassa pakkauksessa on jopa 100 astianpesukoneen välilehteä suunnilleen samaan hintaan kuin useissa muissa pakkauksissa, vaikka niissä on yleensä vähemmän välilehtiä. Kannattaa siis panostaa näihin Finish (tunnetaan myös nimellä Neophos) -välilehdille.

Tämän välilehden avulla voit olla varma, että astiasi ovat aina tuoksuvia astianpesukoneen käynnin jälkeen. Ne jättävät jälkeensä ihanan sitruunan tuoksun, joka on ihanan virkistävä. Lisäksi voit olla varma, että ne poistavat myös itsepäiset ruoanjäämät ja rasvan vahingoittamatta astioita. Puhdistus on siksi erittäin hellävarainen.

Miele Ultra All in 1 Tabs 60 kpl

Parhaat astianpesukoneen kalkinpoistotabletit

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Pätee kaikkiin Miele-astianpesukoneisiin
 • pros-icon.svg All-in-1 huuhteluaineella, suolalla, lasinsuojalla ja QuickPowerWashilla
 • pros-icon.svg Hyvä ympäristölle, koska ne ovat fosfaatittomia ja pakattu vesiliukoiseen folioon

Detaljeret gennemgang

Tämän astianpesukoneen välilehden avulla saat astianpesukoneeseen laitetut astiat säihkyvän puhtaiksi riippumatta siitä, kuinka likaisia ne ovat. Tuote on all-in-1-ratkaisu, joten sinun ei tarvitse huolehtia muista lisäosista. Lisäksi välilehdet ovat hyväksi ympäristölle, koska ne ovat fosfaatittomia.

Sentähden sinun kannattaa valita Miele Ultra All in 1 -tabletit 60 kpl.

Jos sinulla on kotona Miele-astianpesukone, voit investoida näihin astianpesukoneen välilehtiin. Ne soveltuvat erityisesti Miele-astianpesukoneisiin, joissa ne takaavat loistavan tuloksen, vaikka astiat olisivat erittäin likaisia. Voit siis olla varma, että kaikenlainen lika ja rasva poistetaan näillä astianpesukoneen välilehdillä.

Vaikka pakkauksessa ei olekaan aivan yhtä monta astianpesukone-tablettia kuin kahdessa edellisessä tuotteessa, “vain” 60, ne ovat selvästi investoinnin arvoisia. Tabit ovat all-in-one-liuos, joka sisältää lasinsuojaa, QuickPowerWashia, suolaa ja huuhteluaineita. Sinun ei siis koskaan tarvitse ostaa näitä asioita uudelleen, jos käytät Miele-välilehtiä.

Tiskikoneessa käytettävät välilehdet ovat lisäksi hellävaraisia ympäristölle, sillä ne on suunniteltu ilman fosfaattia. Ne on myös pakattu muovin sijasta vesiliukoiseen folioon. Sinun ei siis tarvitse heittää pois paljon muovia, kun käytät näitä välilehtiä.

Sun Classic Astianpesukone Tabs 70 kpl

Parhaat astianpesukoneen kalkinpoistotabletit

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kaikentyyppisessä veden kovuudessa
 • pros-icon.svg Osta useita pakkauksia ja säästä paljon ostoksessasi
 • pros-icon.svg Pakattu vesiliukoiseen kalvoon muovin kulutuksen vähentämiseksi

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla näihin all in one -astianpesukoneen välilehtiin voit olla varma, että pääset tulevaisuudessa eroon kalkista. Think on testannut tuotteen ja äänestänyt sen testissä hyväksi ostokseksi. Tuote poistaa jopa itsepäiset ja kuivuneet ruokajäämät sekä takaa tuoksuvan palvelun.

Miksi sinun kannattaa valita Finish Powerball All In 1 Max Lemon 42 Tabs

Haluatko investoida tableteihin, jotka ovat sekä tuoksuvia, tehokkaita käytössä että ehkäisevät ja poistavat kalkkia laseistasi? Sijoita sitten näihin Finish-merkin (tunnetaan Tanskassa myös nimellä Neophos) tableteihin. Niiden astianpesukärjet takaavat tehokkaan astianpesun, joka on hellävarainen myös astioillesi. Tuote poistaa jopa itsepäiset ja kuivuneet ruokajäämät.

Tanskan kuluttajaneuvosto on testannut nämä astianpesukoneen välilehdet ja antanut niille yleisesti ottaen hyvän arvion. Tuotetta kehutaan erityisesti sen ominaisuuksista huurtumistahrojen ja lasin kalkkisaostumien poistossa, jossa välilehdet ovat parhaiden joukossa.

Hinta on kuitenkin hieman korkea näille astianpesukoneen välilehdille ja siksi ne ovat hajustettuja. Tämä on kuitenkin etu, jos pidät raikkaasta ja tuoksuvasta astianpesukoneesta, sillä sitrushedelmien tuoksu saa sekä astiat että astianpesukoneen näyttämään puhtaammilta.

Ecover all in one

Parhaat ympäristöystävälliset astianpesukoneen välilehdet

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kehitetty kasvipohjaisista ainesosista, mutta silti tehokas likaa vastaan
 • pros-icon.svg Tehdään kierrätetystä pahvista
 • pros-icon.svg Tuotetta ei ole testattu eläimillä

Detaljeret gennemgang

Nämä Ecoverin astianpesukoneen välilehdet eroavat melkoisesti muista listan malleista. Ne on valmistettu kasvipohjaisista ainesosista, ja ne toimitetaan kierrätetyssä pahvilaatikossa. Näin ollen voidaan päätellä, että tämä tuote on ympäristöystävällinen.

Miksi sinun kannattaa valita Ecover all in one -astianpesukoneen tabulatuurit

Jos välität ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä, haluat luultavasti välttää haitallisten astianpesukoneen välilehtien käyttöä. Onneksi voit yksinkertaisesti valita nämä ympäristöystävälliset Ecover-tuotemerkin astianpesukoneen välilehdet, ja voit taata paremman vatsan tunteen, kun käytät astianpesukonetta tulevaisuudessa.

Tabletit on valmistettu biohajoavista ja kasvipohjaisista ainesosista, jotka puhdistavat syvästi vahingoittamatta astioita. Näin saat parhaan mahdollisen otteen kaikkeen liasta ja ruoanjätteistä rasvaan. Tabit ovat all-in-one-ratkaisu, joten sinun ei tarvitse huolehtia pesuaineen tai suolan lisäämisestä koneeseesi.

Tuotetta ei ole testattu eläimillä, ja se toimitetaan 100-prosenttisesti kierrätetystä pahvista valmistetussa laatikossa. Voit valita, haluatko 22 vai 68 välilehden pakkauksen – ja voit aina valita klassiset välilehdet, jos haluat niitä ilman suolaa ja rentoutumista.

Finish Powerball All In 1 Max Lemon 42 Tabs

Parhaat astianpesukoneen kalkinpoistotabletit

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Yksittäiset tiskikoneessa käytettävät tabletit kalkin poistamiseen laseista
 • pros-icon.svg Sain hyvän arvostelun Forbrugerrådet Tænk -lehdeltä
 • pros-icon.svg Turvaa tuoksuvan palvelun

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla näihin all in one -astianpesukoneen välilehtiin voit olla varma, että pääset tulevaisuudessa eroon kalkista. Think on testannut tuotteen ja äänestänyt sen testissä hyväksi ostokseksi. Tuote poistaa jopa itsepäiset ja kuivuneet ruokajäämät sekä takaa tuoksuvan palvelun.

Miksi sinun kannattaa valita Finish Powerball All In 1 Max Lemon 42 Tabs

Haluatko investoida tableteihin, jotka ovat sekä tuoksuvia, tehokkaita käytössä että ehkäisevät ja poistavat kalkkia laseistasi? Sijoita sitten näihin Finish-merkin (tunnetaan Tanskassa myös nimellä Neophos) tableteihin. Niiden astianpesukärjet takaavat tehokkaan astianpesun, joka on hellävarainen myös astioillesi. Tuote poistaa jopa itsepäiset ja kuivuneet ruokajäämät.

Tanskan kuluttajaneuvosto on testannut nämä astianpesukoneen välilehdet ja antanut niille yleisesti ottaen hyvän arvion. Tuotetta kehutaan erityisesti sen ominaisuuksista huurtumistahrojen ja lasin kalkkisaostumien poistossa, jossa välilehdet ovat parhaiden joukossa.

Hinta on kuitenkin hieman korkea näille astianpesukoneen välilehdille ja siksi ne ovat hajustettuja. Tämä on kuitenkin etu, jos pidät raikkaasta ja tuoksuvasta astianpesukoneesta, sillä sitrushedelmien tuoksu saa sekä astiat että astianpesukoneen näyttämään puhtaammilta.

Guide

Löydä paras astianpesukoneiden välilehtien tarjous

On useita tekijöitä, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon, kun olet etsimässä edullisia astianpesukoneen välilehtiä. Pelkkä hintojen vertailu ei riitä, sillä useimmat pakkaukset sisältävät eri määrän astianpesuaineita. Sen sijaan kannattaa laskea hinta tappiota kohti sen sijaan, että verrataan pakkauskohtaista hintaa.

Esimerkiksi 115 Tanskan kruunun hintainen 85 astianpesukoneen välilehden pakkaus maksaa 1,35 Tanskan kruunua tippa, kun taas 115 Tanskan kruunun hintainen 60 astianpesukoneen välilehden pakkaus maksaa 1,91 Tanskan kruunua tippa. Ero ei tietenkään ole valtava, mutta 60 senttiä voi silti olla suuri ero, jos budjettisi on tiukka.

Kun olet löytänyt itsellesi sopivat astianpesukoneen välilehdet, voit aina pitää silmällä edullisempia tuotteita eri verkkokauppiailta. Jos näin on, voit säästää ostoksessa vain lisää rahaa, jos löydät haluamasi astianpesukoneen välilehdet edulliseen hintaan. Joskus voi myös olla kannattavaa ostaa useita pakkauksia kerralla, sillä jotkut verkkokauppiaat tarjoavat suurempia alennuksia.

Muuta hyödyllistä tietoa tässä astianpesukoneen välilehtitestissä

Astianpesukonetablettien ostaminen saattaa vaikuttaa suhteellisen yksinkertaiselta, mutta saat itse asiassa paljon paremman tuloksen, jos harkitset ostoa hieman tarkemmin. Kannattaa siis käyttää aikaa oikeanlaisten astianpesukoneen välilehtien löytämiseen ja ottaa huomioon muun muassa veden kovuus ja lian määrä, kun valitset astianpesukoneen välilehtiä.

Klassisten ja all-in-one-astianpesukoneiden välilehtien ero

Tässä osiossa voit lukea klassisten ja all-in-one-astianpesukoneiden välilehtien eroista, jotta voit päättää, kumman valitset tulevaisuudessa. Molemmissa on sekä etuja että haittoja.

Klassiset astianpesukoneen välilehdet

Klassiset astianpesukoneen välilehdet ovat usein halvin vaihtoehto. Ne ovat rakenteeltaan yksinkertaisia, mutta pesevät silti täydellä tehokkuudella. Klassisten ja all-in-one-astianpesukärjen puhdistustasossa ei siis ole suurta eroa. Sinun on kuitenkin muistettava ostaa sekä konesuolaa että huuhteluaineita astianpesukoneeseen, jos käytät klassisia astianpesutabletteja, sillä ne eivät sisällä niitä.

Kaikki yhdessä astianpesukoneen välilehdet

Jos haluat välttää konesuolan ja huuhteluaineen miettimisen, all-in-one-astianpesukoneen välilehdet ovat hyvä ratkaisu sinulle. Nämä tuotteet ovat täydellisiä liuoksia, jotka sisältävät konesuolaa, huuhtelukirkastetta ja joissakin tapauksissa lasinsuojaa jne. All-in-one-kapselit sisältävät kuitenkin samantyyppisiä pesuaineita ja entsyymejä kuin klassiset tabletit.

Huomaa, että all-in-one-tablettien teho häviää, jos veden kovuus on suuri kunnassasi. Tässä tapauksessa tarvitaan lisäksi konesuolaa ja pehmitintä, joten sinun on edelleen ostettava nämä tuotteet.

Muut vaihtoehdot

Voit käyttää astianpesukoneessa myös erilaisia geelejä ja jauheita, jos haluat itse annostella pesuaineen määrän. Tämä voi kuitenkin olla pitkällä aikavälillä hieman kalliimpaa kuin välilehtien käyttö. Toisaalta voit helpommin säätää määrää sen mukaan, kuinka likainen kone on, ja käyttää tuotetta sitkeisiin ruokajäämiin, likaan, rasvaan jne. käsin pestessä.

Tarvitsetko uuden astianpesukoneen?

Oikeat astianpesukoneen välilehdet ovat välttämättömiä, jotta astia saadaan joka kerta puhtaaksi. Astianpesukone vaikuttaa kuitenkin myös siihen, kuinka puhtaita astiat ovat. Tämä johtuu siitä, että astianpesukone toimii ajan mittaan huonommin, jos sitä ei huolleta optimaalisesti. Jos siis olet kokeillut useita eri astianpesukonetabletteja ilman, että puhtauden paraneminen on ollut havaittavissa, se on todennäköisesti merkki siitä, että astianpesukoneesi on vaihdettava.

Suuressa astianpesukonetestissämme opastamme sinut hyvin matkalla uuden astianpesukoneen ostoon. Artikkelista voit lukea markkinoiden parhaista astianpesukoneista ja saada neuvoja siitä, miten voit valita itsellesi sopivan koneen.

FAQ

Mitkä astianpesukoneen välilehdet ovat testin parhaita?

Testissä äänestimme Neophos Powerball Classicin testin parhaaksi, koska ne torjuvat tehokkaasti likaa, ruokajäämiä ja rasvaa vahingoittamatta astioita. Lisäksi niitä myydään edulliseen hintaan. Kuitenkin myös muut tämän testin välilehdet ovat selvästi investoinnin arvoisia.

Pitäisikö minun valita klassiset vai all-in-one-astianpesukoneen välilehdet?

Se, pidätkö klassisista vai all-in-one-astianpesukoneen välilehdistä, riippuu sinusta. Klassisten pesuaineiden etuna on, että voit itse päättää pesuaineen, suolan jne. määrän, mutta all-in-one-tuotteilla sinun ei tarvitse ostaa mitään näistä tuotteista.

Paljonko astianpesukoneen välilehdet maksavat?

Astianpesukoneen välilehtien hinta riippuu hieman siitä, mihin tyyppiin investoit. Jotkut ovat erittäin halpoja, jolloin voit ostaa 70-100 tablettia vajaalla 100-150 kruunulla, kun taas toiset ovat saman hintaisia, kun tabletteja on vähemmän. Sinun pitäisi odottaa maksavasi noin 1-3,5-4 kruunua per välilehti.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×