Vauvahälytin testi (2022) → Katsaus 11 parhaaseen vauvahälyttimeen

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Neonaten BC-6500D-vauvamonitori on taatusti paras ystäväsi, kun on kyse vauvan nukuttamisesta. Bc-6500D-vauvavalvontalaite on uudistettu malli suositusta edeltäjästä BC-5500A:sta. Uudessa mallissa on suurempi akkukapasiteetti, suurempi näyttö ja voit liittää jopa 3 vauvayksikköä samanaikaisesti. Babavalvontalaite BC-6500D on…

2
vauvahälytin Eco-tilalla

Philips Avent DECT -vauvahälytin SCD502

3
Moderni vauvahälytin sovelluksella

Nabby Baby Alarm

4
Itkuhälytin kameralla

Motorolan langaton itkuhälytin MBP55

5
vauvahälytin anturilevyllä

Angelcare AC327 Baby Motion Monitor

6
vauvahälytin, jossa on sisäänrakennettu yövalo

Padwico 850 vauvahälytin

9
Edullinen vauvahälytin

Beurer BY84 vauvahälytin

10
Vauvahälytin tähtitaivasprojektorilla

Philips Avent SCD734 Baby Alarm w/starry sky projector

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Vauvahälyttimiä tarkastellaan tässä vauvahälytinarvostelussa, johon olemme valinneet 11 parasta vauvahälytintä, joita markkinoilla tällä hetkellä on. Valikoima vaihtelee suuresti ominaisuuksien, hinnan ja vauvahälyttimien tyyppien osalta, sillä jotkin toimivat anturityynyinä tai radiopuhelimina ja toiset valvontakamerana. Mielestämme Neonates BC-6500D on paras vauvamonitori, sillä siinä on kaikki tärkeimmät ominaisuudet ja se on kaikin puolin uskomattoman laadukas.

Jos etsit jotain hieman erilaista, meillä on 10 muuta upeaa vauvamonitoria, joista voit valita. Artikkelin lopussa olemme auttaneet sinua tekemään vaikean päätöksen kaikkien näiden upeiden lastenvalvontalaitteiden välillä, jotta voit löytää juuri sen, joka sopii tarpeisiisi ja toiveisiisi.

Neonate BC-6500D

Paras lastenvalvontalaite

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tehokas ja ladattava akku, jolla on pitkä käyttöikä ja jota voi kiivetä
 • pros-icon.svg 800 metrin kantama automaattisella kanavanvalinnalla
 • pros-icon.svg Erittäin alhainen säteily, vain 20 mW, eikä säteilyä valmiustilassa

Detaljeret gennemgang

Neonaten BC-6500D-vauvamonitori on taatusti paras ystäväsi, kun on kyse vauvan nukuttamisesta. Bc-6500D-vauvavalvontalaite on uudistettu malli suositusta edeltäjästä BC-5500A:sta. Uudessa mallissa on suurempi akkukapasiteetti, suurempi näyttö ja voit liittää jopa 3 vauvayksikköä samanaikaisesti.

Miksi kannattaa valita Neonate BC-6500D -vauvamonitori

Babavalvontalaite BC-6500D on sinulle, joka haluat korkeatasoisen valvontalaitteen. Itkuhälyttimellä on uskomattoman pitkä käyttöaika tehokkaiden ladattavien litiumparistojen ansiosta. Voit helposti ladata tämän valvontalaitteen ilman, että akun kesto lyhenee. Akun lataaminen täyteen kestää vain muutaman tunnin.

Neonate-vauvavalvontalaitteen kantama on vaikuttava, jopa 800 metriä, ja siinä on automaattinen digitaalinen kanavanvalinta, joka varmistaa, että muut vauvalaitteet ovat rauhassa, joten et ota riskiä, että mikään kanava ei keskeytä ja lopulta herätä lastasi.

Matalaa säteilyä

Kuten kaikissa muissakin Neonaten valvontalaitteissa, siinä on ääniaktivointi, jolloin se siirtyy automaattisesti valmiustilaan, kun on hiljaista, ja aktivoituu sitten, kun vauva päästää äänen

Kun itkuhälytin on valmiustilassa, se ei säteile juuri lainkaan. Se säteilee enintään vain 20 mW. Samankaltaiset DECT-tekniikkaan perustuvat lastenvalvontalaitteet säteilevät jopa 500 mW. Voit kuitenkin liittää jopa 3 vauvayksikköä samanaikaisesti valvontalaitteeseen, mikä on etu niille, joilla on useita lapsia nukkumassa eri paikoissa kotona tai ulkona. Siksi se on erittäin hyvä niille, joilla on useita lapsia tai jotka työskentelevät päiväkotiäitinä.

Voit myös puhua lapsellesi itkuhälyttimen vanhempien yksikön kautta “talk-back”-toiminnolla. Tämä ominaisuus on todella kätevä, kun sinun on rauhoitettava lapsi uudelleen. BC-6500D-vauvavalvontalaitteessa on myös ominaisuuksia, kuten akun tyhjenemishälytys, hälytys alueen ulkopuolella ja hälytys korkeasta tai matalasta lämpötilasta, jotta voit tarjota pienokaisellesi parhaan mahdollisen nukkumisympäristön. Se voi myös näyttää vaunujen lämpötilan, ja siinä on pikalaturi sekä vauvamonitorille että vanhempien yksikölle. Vauvayksikössä on yövalo, jos vauva haluaa nukkua pienessä valossa, ja vanhempien yksikkö värisee, kun vauvahälytin aktivoituu vauvan itkusta tai puheesta.

Tuotetiedot:

 • Kantama: 800 m
 • Akku: Litiumakku
 • Akun kapasiteetti: 1450 mAh
 • Varausaika: 200 tuntia
 • Säteily: 20 mW

Philips Avent DECT -vauvahälytin SCD502

vauvahälytin Eco-tilalla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg DECT-tekniikka takaa häiriöttömyyden ja kristallinkirkkaan äänen
 • pros-icon.svg Elintarvikeyksikössä on lamput, jotka ilmaisevat lapsen äänitason
 • pros-icon.svg Energiaa säästävä Eco-tila vähentää virrankulutusta

Detaljeret gennemgang

Philips Avent -vauvahälyttimessä on DECT-tekniikka, joka varmistaa, että muut hälytykset tai puhelimet eivät häiritse vauvahälytintä. Tietojen salaus takaa yksityisen yhteyden, joten olet ainoa, joka voi kuulla vauvasi.

Miksi kannattaa valita Philips Avent DECT -vauvahälytin

Philips Avent -vauvahälyttimessä turvallisuus on etusijalla, osittain DECT-teknologiansa ansiosta, joka tarkoittaa Digital Enhanced Cordless Telecommunications (digitaalinen langaton tietoliikenne). Tämä tekniikka varmistaa, että muut lähettävät tuotteet, kuten muut lastenvalvontalaitteet ja matkapuhelimet, eivät aiheuta häiriöitä. Tietojen salaus antaa sinulle turvallisen ja yksityisen yhteyden, joten voit olla varma, että olet ainoa, joka kuulee vauvasi.

DECT-tekniikka takaa täydellisen, kristallinkirkkaan äänen. Voit kuulla jokaisen pienen puheen ja kuiskauksen sekä jokaisen hikkauksen täysin selvästi. Saat siis erittäin korkean äänenlaadun, joten kuulet taatusti aina vauvasi pienimmästäkin äänestä.

Vanhempien yksikössä on valot, jotka näyttävät vauvasi äänitason, joten voit helposti erottaa pienet uniäänet ja vauvan itkun. Lamput syttyvät, vaikka se olisi kantaman ulkopuolella tai hälyttimen paristo olisi tyhjä. Emoyksikkö voidaan kytkeä myös verkkovirtaan ja akun kautta. Akun avulla saat lisää liikkuvuutta. Voit asettaa 2 ei-ladattavaa 1.5V R6 AA alkaliparistoa tai 2 ladattavaa 1.2V R6 AA paristoa.

Monimutkainen Eco-tila vähentää virrankulutusta

Babavalvontalaitteen kantama on 300 metriä ulkona ja 50 metriä sisätiloissa. Akun kesto on 24 tuntia, ja siinä on älykäs ja ainutlaatuinen Eco-tila, joka vähentää sen käyttämää virtaa automaattisesti. Se vähentää lähetystehoa ja pidentää siten akun käyttöikää. Mitä lähempänä lasta olet, sitä vähemmän virtaa tarvitaan täydelliseen yhteyteen.

Babahälyttimessä on myös älykäs ja rauhoittava yövalo, joka voi auttaa lastasi nukahtamaan, koska valossa on uskomattoman rauhoittava ja lämmin hehku.

Tuotetiedot:

 • Paristo: 1 AA-paristo (sisältyy toimitukseen)
 • Kanavien määrä: 120
 • Taajuusalue: DECT
 • Mitat (S x K x L): 5,6 cm x 15,6 cm x 22 cm
 • Sisätiloissa: 50 m
 • Outdoor range: 300 m
 • Käyttöaika: 24 tuntia
 • Virtalähde: 220 – 240 V

Nabby Baby Alarm

Moderni vauvahälytin sovelluksella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg App-pohjainen vauvavalvontalaite, jonka käyttö on palkittua helppoutta
 • pros-icon.svg Maailman alhaisin säteily, vain 0,08 mW
 • pros-icon.svg 70 tunnin akunkesto ja vain 1 tunnin lataus

Detaljeret gennemgang

Nabby on loistava itkuhälytin, ja se on uuden sukupolven itkuhälyttimet. Voit yksinkertaisesti liittää itkuhälyttimen älypuhelimeesi, josta voit hallita ja asentaa itkuhälyttimen. Siinä on myös tärkeimmät ominaisuudet ja toiminnot, kuten pitkä kantama, erittäin alhainen säteily, pitkä akun kesto ja paljon muuta. Mukana olevaa sovellusta päivitetään jatkuvasti uusilla ja parannetuilla ominaisuuksilla, joita voit valita ja poistaa, joten sinulla on juuri se, mitä tarvitset vauvahälyttimessäsi.

Miksi kannattaa valita Nabby-vauvamonitori

Tämä itkuhälytin on itkuhälyttimien uusi sukupolvi, sillä se on uudempi ja älykkäämpi itkuhälytin, joka sopii paremmin nykypäivän elämäntyyliimme. Nabby-vauvamonitori perustuu sovellukseen, joka toimii älypuhelimen Bluetooth-yhteyden kautta ja toimii sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmissä. Jos haluat käyttää Nabby-vauvamonitoria ensimmäistä kertaa, lataa ilmainen Nabby-sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi. Matkapuhelimesi toimii tällöin vanhempien laitteena ja Nabby-laite vauvanvalvojana. Aseta itkuhälytin noin 1 metrin päähän lapsestasi, kuten perinteisissä itkuhälyttimissä.

Maailman alhaisin säteily

Nabbyn säteily on maailman alhaisin, vain 0,08 mW. Sinun ei siis tarvitse olla lainkaan huolissasi siitä, että lapsesi altistuisi säteilylle, sillä se on lähes olematonta. Itkuhälyttimessä on uskomattoman yksinkertainen muotoilu, joka on uskomattoman käyttäjäystävällinen käyttää. Itkuhälyttimessä itsessään on vain yksi ainoa painike, jolla laite kytketään päälle ja pois päältä. Laitetta käytetään pääasiassa sovelluksella, joka on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Sovellus on jopa voittanut Danish App Awards -palkinnon vuonna 2013 erinomaisesta käytettävyydestään.

Koska itkuhälytin ja älypuhelimesi tai tablettisi ovat yhteydessä toisiinsa pitkän matkan Bluetooth-yhteydellä, et tarvitse internetyhteyttä käyttääksesi vauvahälytintä. Sinun on kuitenkin syytä muistaa, että Bluetooth vaatii hieman enemmän virtaa. Voit ladata valvontalaitteen USB-liitännän kautta. Nabby kestää 3 kertaa kauemmin kuin useimmat muut markkinoilla olevat vauvamonitorit, jopa 70 tuntia yhdellä latauksella. Laitteen täyteen lataaminen kestää vain tunnin. Voit nähdä virran tason sovelluksessa, joka myös ilmoittaa, kun on aika ladata valvontalaite.

Lintulennossa itkuhälyttimen kantama on jopa 340 metriä, mutta rakennetulla alueella kantama on hieman pienempi, kuten kaikilla muillakin itkuhälyttimillä, koska ympärillä on paljon eristäviä seiniä.

Voit laajentaa sovelluksen ominaisuuksia lisäostoksilla. Voit muun muassa valita lisävarusteeksi esimerkiksi lämpötilamittarin, jotta voit seurata nukkuvan lapsesi lämpötilaa. Voit asettaa minimi- ja maksimilämpötilan, johon anturi reagoi äänellä tai värinällä. Voit myös lisätä univalvontatoiminnon, joka antaa sinulle yleiskuvan siitä, kuinka paljon lapsesi nukkuu. Toinen ominaisuus, jonka voit hankkia, on Kuuntele nyt -toiminto, joka toimii ylimääräisenä turvatarkastuksena. Jokainen ominaisuus maksaa vain 7 kruunua.

Tuotetiedot:

 • Kantama: 340 metriä
 • Säteily: 0.08 mW
 • Akun käyttöikä: 70 tuntia

Motorolan langaton itkuhälytin MBP55

Itkuhälytin kameralla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu kamera tuottaa selkeitä ja laadukkaita kuvia
 • pros-icon.svg Sisältää minijalustan, jonka voi sijoittaa mihin tahansa
 • pros-icon.svg Voit valita 5 eri ohjelmoidusta kehtolaulusta ja puhua vauvalle vanhempien yksikön kautta

Detaljeret gennemgang

Tämässä Motorolan älykkäässä lastenvalvontalaitteessa on kamera, joten voit aina pitää silmällä nukkuvaa lastasi. Sekä itkuhälytin että vanhempien yksikkö ovat langattomia, ja sarjan mukana toimitetaan älykäs minijalusta kameraa varten. Sen kantama on jopa 300 metriä ja siinä on paljon hienoja ominaisuuksia, joista on varmasti hyötyä.

Miksi kannattaa valita Motorolan langaton vauvamonitori MBP55

Motorolan itkuhälytin on sinulle, joka haluat pitää silmällä nukkuvaa lastasi. Itkuhälyttimessä on sisäänrakennettu kamera, joka antaa selkeän ja laadukkaan kuvan. Voit hallita kameraa vanhempien yksiköstä, jossa voit zoomata, panoroida vasemmalle ja oikealle ja kallistaa kulmaa, jotta saat parhaan mahdollisen kuvan lapsestasi riippumatta siitä, missä hän liikkuu. Kamera voi tallentaa myös pimeässä, sillä siinä on infrapuna-yökuvaus.

Babahälyttimen mukana saat älykkään minijalustan, jonka voit kiinnittää mihin tahansa. Esimerkiksi pinnasängyn kaiteen ympärille. Älä ole huolissasi siitä, että kukaan muu katselee videota, sillä se toimii 2,4 GHz:n tekniikalla, joka on salattu.

5-tuumainen LCD-näyttö

Vanhempien yksikössä on suuri näyttö, josta voit seurata lastasi. Näytön koko on 5 tuumaa, ja se toistaa korkealaatuista videota ja ääntä. Voit myös tarkistaa vauvan lämpötilan vanhempien yksiköstä tai käynnistää yhden viidestä esiohjelmoidusta kehtolaulusta. Voit myös puhua vauvallesi ja rauhoitella häntä, jos hän itkee. Vauvayksikön mikrofoni on erittäin herkkä, ja voit säätää äänenvoimakkuutta vanhempien yksiköstä, jossa LED-valo ilmaisee, millä äänenvoimakkuuden tasolla se on.

Sinulla ei ole enää ikäviä johtoja, sillä sekä vanhempien yksikkö että itkuhälytin ovat langattomia. Ne toimivat ladattavilla paristoilla, ja mukana tulee 2 sovitinta, jotta voit ladata molemmat laitteet kerralla. Kantama on huikeat 300 metriä, ja saat laitteesta hälytyksen, jos ne ovat liian kaukana toisistaan.

Tuotetiedot:

 • Kantama: 300 metriä

Angelcare AC327 Baby Motion Monitor

vauvahälytin anturilevyllä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kantama jopa 500 metriä avoimessa ympäristössä
 • pros-icon.svg Ei signaalihäiriöitä, koska hälytys valitsee automaattisesti parhaan kanavan
 • pros-icon.svg Erittäin alhainen säteily

Detaljeret gennemgang

Angelcare AC327 -vauvojen liikkeentarkkailulaite on uskomattoman luotettava vauvanhoitolaite. Tässä laitteessa on 40 % pienempi liiketunnistinlevy SensAsure-tekniikalla. Pienikokoisen rakenteen ansiosta saat uskomattoman tarkan liiketunnistuksen. Hälytys aktivoituu, jos liikettä ei havaita 20 sekuntiin.

Miksi kannattaa valita Angelcare AC327 vauvahälytin

Tämä vauvan liiketunnistin on tarkoitettu sinulle, joka haluat todella hyvän ja perusteellisen valvonnan lapsellesi. Itse liiketunnistin on levy, joka on sijoitettava vauvan patjan alle, jotta se havaitsee jokaisen liikkeen. Anturilevy on langaton ja paristokäyttöinen SensAsure-tekniikalla. Hälytys aktivoituu, kun liikettä ei ole havaittu 20 sekuntiin.

Liikkeentunnistimen ja kristallinkirkkaan äänen yhdistelmä antaa sinulle vanhemmalle mahdollisuuden rentoutua täysin ja saada hälytyksen vain silloin, kun lapsesi tarvitsee sinua. Edistyneen ohjelmiston avulla voit lisätä toisen liiketunnistimen ja vauvayksikön yhdistelmän, joka tarjoaa useiden lasten täydellisen valvonnan kerralla.

Sisältää vanhemman yksikön, jossa on 4,3 tuuman videonäyttö, jossa on yökuvaus ja kaksisuuntainen äänijärjestelmä. Videonäytön avulla voit seurata lastasi ja samalla rauhoittaa häntä puhumalla hänelle äänijärjestelmän kautta.

Tunnistinlevy ja vanhempien yksikkö on yhdistetty vauvayksikköön, joka yhdistää kaikki laitteet. Emoyksikössä on ladattava akku ja siihen liittyvä verkkosovitin, kun taas anturilevy toimii litiumparistolla CR2450, jotka kaikki sisältyvät toimitukseen. Liikeyksikkö kytketään verkkolaitteen avulla.

Tuotetiedot:

 • Max. kantama: jopa 250 m
 • Akun tyyppi: Li-ion
 • Akkukapasiteetti: 1300 mAH, 3,7V jännite
 • Akun kesto video + audio: jopa 5 tuntia
 • Akun käyttöaika vain äänentoistossa: enintään 8 tuntia
 • Virtasovittimen tulo: 100-240V DC
 • Virtasovittimen ulostulo: 5V, 1A
 • Paristotyyppi (liiketunnistin): CR2450, 3V
 • Akun käyttöikä (liiketunnistin): 8 kuukautta
 • Max. kantama (liiketunnistin): jopa 20 m
 • Mitat (emoyksikkö): L 14,3 cm x L 1,9 cm x K 9,7 cm
 • Paino (emoyksikkö): 175 g
 • Mitat (vauvahälytin): L 9,5 cm x L 3,7 cm x K 9,5 cm
 • Kasvustotunnistin: L 16 cm x V 1,5 cm x K 16 cm

Padwico 850 vauvahälytin

vauvahälytin, jossa on sisäänrakennettu yövalo

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen lastenvalvontalaite, jossa on vain muutama painike ja yksinkertaiset toiminnot
 • pros-icon.svg Yksi harvoista, joka täyttää kaikki EU:n vauvahälytysstandardit sekä Blue Angel -standardin säteilyn osalta
 • pros-icon.svg Sisältää pienen jalustan ja vyöklipsin, jotta sinulla on aina vanhempien yksikkö mukanasi

Detaljeret gennemgang

CapiDi-vauvavalvontalaitteen avulla taataan turvallisuus, kestävyys ja yksinkertaisuus. Itkuhälytin on todella helppokäyttöinen muutaman painikkeen ja yksinkertaisten toimintojensa ansiosta, etkä tarvitse pitkiä käyttöohjeita. Se säteilee erittäin vähän säteilyä, siinä on yövalo, 800 metrin kantama, 100 tunnin valmiustila ja paljon muuta.

Miksi kannattaa valita CAPiDi-vauvamonitori

Jos etsit itkuhälytintä, joka ei vaadi sinulta teknistä osaamista, CAPiDi-itkuhälytin on sinua varten. Itkuhälyttimen kantama on jopa 800 metriä avoimilla alueilla. Itkuhälyttimessä on myös uusinta tekniikkaa, joten sen mitattu säteily on yksi markkinoiden alhaisimmista, vain 10 mA. Sinun ei siis tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, että altistat vauvasi liian suurelle määrälle säteilyä, koska se on niin pieni määrä.

CapiDi-vauvamonitori on itse asiassa yksi harvoista vauvamonitoreista, joka täyttää kaikki vauvamonitoreihin sovellettavat EU:n standardit. Se on myös yksi harvoista hälyttimistä, joka täyttää saksalaisen Sinisen enkelin säteilystandardin.

Pitkä akunkesto

Babavalvontalaitteen akun kesto on yli 100 tuntia latausten välillä. Se latautuu mikro-USB-liittimellä, jota käytetään myös useimpien matkapuhelinten lataamiseen. Voit siis ladata valvontalaitteen missä tahansa, missä on USB-pistoke tai pistorasia.

CAPiDi:n kantama on jopa 800 metriä, mikä tarkoittaa, että asuitpa sitten pienessä asunnossa, tavallisessa huvilassa tai suurella maatilalla, saat paljon hyötyä tästä upeasta kantamasta.

Babavalvontalaitteessa on myös hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten värinähälytys sekä ääni- ja valohälytykset, jos vanhempien laite joutuu valvontalaitteen kantaman ulkopuolelle ja jos paristo on tyhjä. Mikrofoni, jota voit säätää äänessä parhaan äänenvoimakkuuden varmistamiseksi. Ei signaalihäiriöitä 868 MHz:n taajuusalueella, joten vältät kovat äänet tai muiden pääsyn käyttämällesi kanavalle.

Vauvahälytyssarjan mukana saat myös älykkään jalustan hälytyslaitteelle ja vyönsoljen, johon voit asettaa vanhempien yksikön, jotta sinulla on se aina mukanasi ja voit reagoida heti, kun vauva herää tai itkee ja tarvitsee sinua.

Tuotetiedot:

 • Väli: Jopa 800 m
 • Valmiusaika: Yli 100 tuntia
 • Säteily: max. 10 mA (noin 4 % DECT:stä)

CAPiDi Baby Alarm

Vauvahälytin tähtitaivasprojektorilla

Fordele
 • pros-icon.svg Lapsesi 24-tuntinen valvonta tarjoaa suurta joustavuutta
 • pros-icon.svg DECT-tekniikka takaa häiriöttömyyden ja 100 % yksityisyyden
 • pros-icon.svg Lukuisia rauhoittavia ominaisuuksia, kuten yöprojektori, jossa on tähtitaivas ja kehtolauluja

Detaljeret gennemgang

Philips Aventin SCD734-vauvamonitori tarjoaa sinulle 100-prosenttisen yksityisen yhteyden ilman häiriöitä. Siinä on kristallinkirkas ääni, joten voit helposti kuulla eron vauvan äänien välillä. Saat jopa 24 tunnin valvonnan, ja vauvayksikössä on projektori, jossa on rauhoittava tähtitaivas, joka auttaa vauvaa nukahtamaan.

Miksi kannattaa valita Philips Avent SCD734 -vauvamonitori

Philips Avent SCD734:n avulla saat suuren joustavuuden, sillä voit seurata vauvaa jopa 24 tuntia ennen kuin sinun tarvitsee ladata laite. Saat myös kristallinkirkkaan äänen, joten kuulet selvästi eron vauvasi uniäänien ja itkun välillä. Herätyskellossa on laaja valikoima rauhoittavia vaihtoehtoja, jotka auttavat vauvaa nukahtamaan, sekä mukavuusominaisuuksia

Babahälyttimen DECT-tekniikan ansiosta voit olla varma korkeasta turvallisuudesta. Tämä tekniikka takaa, ettei häiriöitä esiinny ja että yhteys on 100-prosenttisen yksityinen. Voit siis olla varma, ettei kukaan kuuntele. Se varmistaa myös, että muut lähettävät laitteet, esimerkiksi muut lastenvalvontalaitteet ja matkapuhelimet, eivät aiheuta häiriöitä.

Se sisältää myös ainutlaatuisen Smart ECO -tilan, joka vähentää automaattisesti äänensiirtoa ja pidentää akun kestoa. Mitä lähempänä lasta olet, sitä vähemmän virtaa laitteet tarvitsevat, ennen kuin niiden välille voidaan muodostaa täydellinen yhteys.

Saat suuren joustavuuden jopa 24 tunnin valvonnan ansiosta. Tämä johtuu kätevästä ja ladattavasta emoyksiköstä, joka voi seurata 24 tuntia ennen kuin se on ladattava uudelleen. Sinun ei siis tarvitse ladata sitä koko ajan.

Viiden LED-merkkivalon avulla voit seurata lastenhuoneen äänitasoja. Yhteyden merkkivalo kertoo, milloin hälytin on kantaman sisällä ja milloin se on kytketty. Vanhempien yksikkö ilmoittaa, kun valvontalaite on kantaman ulkopuolella tai kun teho on alhainen. Voit siis helposti pitää silmällä kaikkia toimintoja ja asetuksia emoyksikön kautta.

Sisäänrakennettu yövaloprojektori

Philips Avents -vauvavalvontalaitteessa on älykäs sisäänrakennettu projektori, joka valaisee rauhoittavan tähtitaivaan ja auttaa vauvaa nukahtamaan. Se voidaan aktivoida kätevästi sekä vanhempien yksiköstä että vauvayksiköstä. Vauvayksikkö voi myös rauhoittaa vauvaa lempeällä kehtolaululla ja mukavalla, lämpimällä ja rauhallisella valolla. Voit valita 5 eri rentouttavan melodian välillä, ja voit kytkeä yövalon päälle vanhempien yksikön kautta. Jos saat sohvalta viestin, että lapsesi on taas hereillä, voit helposti aktivoida nämä toiminnot, ja lapsesi nukahtaa nopeasti takaisin. Voit myös rauhoittaa lasta yhdellä napsautuksella ja aktivoida mikrofonin, jotta voit puhua lapsellesi. Voit tehdä tämän myös mistä tahansa kodin paikasta käsin.

Voit myös valita painikkeen painalluksella yötilan, joka himmentää valot, näytön ja äänen mukavampaa käyttöä varten. Voit myös seurata lastenhuoneen lämpötilaa ja asettaa hälytyksiä vanhempien yksiköstä. Koska vauvat eivät pysty säätelemään lämpötilaansa yhtä tehokkaasti kuin sinä, pienetkin vaihtelut sisäilmassa voivat saada heidät ahdistumaan. Vauvayksikön sisäänrakennetun lämpötila-anturin avulla voit jatkuvasti seurata lastenhuoneen sisäilmastoa ja asettaa mukautetun hälytyksen, jos lämpötila muuttuu.

Tuotetiedot:

 • Kantama (sisätiloissa): enintään 50 m
 • Kantama (ulkona): enintään 330 m
 • Ääniaktivoituvat valot: 5 LED-merkkivaloa
 • Paristot: 2 x AA-paristot
 • Taajuusalue: DECT
 • Perheyksikön käyttöaika: enintään 4 tuntia
 • Virtalähde: 220 – 240 V
 • Esimerkkilaitteen latausaika: enintään 10 tuntia
 • Toimintalämpötila-alue: 0-40 celsiusastetta
 • Mitat (L x K x S): 220 mm x 156 mm x 94 mm

Arlo Baby Monitor Camera

vauvahälytin videolla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kamera, jossa on 1080p HD -resoluutio, antaa selkeän kuvan päivällä tai yöllä
 • pros-icon.svg Materiaalin ilmainen pilvitallennus sisältyy hintaan
 • pros-icon.svg Valitse helposti lisää älykkäitä ominaisuuksia tilaukseesi, jotta saat vain tarvitsemasi

Detaljeret gennemgang

Arlo-vauvamonitori on uskomattoman helppo tapa saada selville, onko lapsesi hereillä vai nukkumassa ja tarvitseeko hän sinua. Siinä on 1080p HD -kameran resoluutio, joka toimii älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden kanssa.

Miksi kannattaa valita Arlo-vauvamonitori

Arlo-vauvamonitori on moderni valvontakamera, jolla voit pitää silmällä nukkuvaa lastasi. Jäniksen muotoinen valvontakamera sopii hyvin lapsen makuuhuoneeseen. Kamerassa on 1080p HD -resoluutio, joka antaa todella selkeän kuvan, olipa kyseessä päivä tai yö. Valvontakameran avulla voit kuunnella nukkuvaa vauvaa ja puhua hänelle älypuhelimesi kautta.

Voit asettaa Arlo Baby Monitorin tallentamaan, kun se havaitsee ääntä tai liikettä. Tallenteita voi katsella, ladata ja jakaa älykkään ja ilmaisen pilviratkaisun kautta, jossa on jopa 7 päivän tallennustila. Voit myös jakaa Arolo Baby -kameran käyttöoikeuden lähimmille ystävillesi ja perheellesi, tietenkin turvallisesti. Silloin hekin voivat nähdä pienen nukkuvan vauvan ja seurata hänen kehitystään.

Vapaa pilvitallennus

Arlo Basic Plan -paketin myötä saat Arlo-vauvamonitorin mukana ilmaiseksi tilauksen. Tämä suunnitelma sisältää 7 viimeisen päivän kuvamateriaalin tallentamisen. Arli-järjestelmään voidaan liittää jopa 5 kameraa täydellistä valvontaa varten. Arlo-kameran kuvamateriaali tallennetaan pilviratkaisuun, ja se on käytettävissä 7 päivän ajan. Tänä aikana voit ladata kuvamateriaalin suoraan älypuhelimeesi, tablettiisi tai tietokoneeseesi kirjautumalla sisään jollakin näistä laitteista.

Arlolla on erilaisia tilausratkaisuja, joissa voit valita ominaisuuksia, kuten kuvamateriaalin tallentamisen pidemmäksi aikaa, useita kameroita järjestelmässä, mukautettuja liiketunnistusvyöhykkeitä, mikä tarkoittaa, että anturit tallentavat vain, kun kuvan tietyillä alueilla on liikettä, ja paljon muuta. Voit helposti lisätä nämä tilaukseesi sovelluksen tai kirjautumisen kautta.

Arlo Baby -kameran mukana saat Arlo Baby HD -kameran, Arlo Baby harmaan kanihahmon, sisäverkkolaitteen + johdon, seinäkiinnityslevyn, ruuvipaketin, Arlo-tarran ja pikaoppaan.

Tuotetiedot:

 • Katselukenttä: 110 astetta
 • Infrapunaetäisyys: 4,57 m
 • Kuvakennon tyyppi: CMOS
 • Langaton taajuusalue: 2,4 GHz / 5 GHz
 • Mitat (L x S x K): 6,8 cm x 6,5 cm x 11,1 cm
 • Paino: 330 g

Beurer BY84 vauvahälytin

Edullinen vauvahälytin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Matalan energian ja pitkän käyttöiän vauvahälytin
 • pros-icon.svg LCD-näyttö näyttää grafiikan ja äänen avulla, onko vauva nukkumassa, hereillä vai itkemässä
 • pros-icon.svg Laitteet voidaan kytkeä verkkovirtaan tai käyttää akkuja

Detaljeret gennemgang

Beurer BY84 -vauvahälytin näyttää vauvasi tilan grafiikan avulla. Toisin sanoen riippumatta siitä, onko lapsi nukkumassa, hereillä vai itkemässä. Itkuhälyttimen kantama on jopa 800 metriä. Siinä on 2 kanavaa ja 16 ääntä, mikä vähentää muiden radioaaltojen aiheuttamia häiriöitä.

Miksi valita Beurer BY84 -vauvahälytin

Beurerin BY84-vauvavalvontalaitteen energiankulutus on erittäin alhainen ja sen käyttöikä on pitkä. Itkuhälytin näyttää valitun kanavan ja pariston tilan. Voit myös säätää herkkyyttä ja äänenvoimakkuutta portaittain saadaksesi täydellisen asetuksen

Näyttö on LCD-näyttö, joka näyttää myös, nukkuuko, onko vauva hereillä vai itkee.

Babahälyttimen kantama on jopa 800 metriä, joten lapsesi voi helposti nukkua päiväunia raittiissa ilmassa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia Jos hälytys menee kantaman ulkopuolelle, saat hälytyksen äänimerkillä.

Langaton vaihtoehto

Vauvamonitori ja vanhempien yksikkö voivat toimia verkkovirralla tai paristoilla. Mukana toimitetaan kaksi virtalähdettä, joita voit käyttää molempien laitteiden kytkemiseen. Jos olet lähdössä matkalle eikä lähellä ole pistorasiaa, voit kytkeä paristot molempiin yksiköihin langatonta toimintaa varten. Setin mukana saat 3 x AAA-paristoa molempiin laitteisiin.

Hälyttimen mukana saat myös vyöklipsin ja seinäkiinnikkeen.

Tuotetiedot:

 • Kantama: 800 m
 • Paristot: 3 x AAA-akut
 • Mitat: 6 cm x 4 cm x 11 cm
 • Paino: noin 398 g
 • Lähetystaajuus: 864 MHz

Philips Avent SCD734 Baby Alarm w/starry sky projector

Vauvahälytin tähtitaivasprojektorilla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Lapsesi 24-tuntinen valvonta tarjoaa suurta joustavuutta
 • pros-icon.svg DECT-tekniikka takaa häiriöttömyyden ja 100 % yksityisyyden
 • pros-icon.svg Lukuisia rauhoittavia ominaisuuksia, kuten yöprojektori, jossa on tähtitaivas ja kehtolauluja

Detaljeret gennemgang

Philips Aventin SCD734-vauvamonitori tarjoaa sinulle 100-prosenttisen yksityisen yhteyden ilman häiriöitä. Siinä on kristallinkirkas ääni, joten voit helposti kuulla eron vauvan äänien välillä. Saat jopa 24 tunnin valvonnan, ja vauvayksikössä on projektori, jossa on rauhoittava tähtitaivas, joka auttaa vauvaa nukahtamaan.

Miksi kannattaa valita Philips Avent SCD734 -vauvamonitori

Philips Avent SCD734:n avulla saat suuren joustavuuden, sillä voit seurata vauvaa jopa 24 tuntia ennen kuin sinun tarvitsee ladata laite. Saat myös kristallinkirkkaan äänen, joten kuulet selvästi eron vauvasi uniäänien ja itkun välillä. Herätyskellossa on laaja valikoima rauhoittavia vaihtoehtoja, jotka auttavat vauvaa nukahtamaan, sekä mukavuusominaisuuksia

Babahälyttimen DECT-tekniikan ansiosta voit olla varma korkeasta turvallisuudesta. Tämä tekniikka takaa, ettei häiriöitä esiinny ja että yhteys on 100-prosenttisen yksityinen. Voit siis olla varma, ettei kukaan kuuntele. Se varmistaa myös, että muut lähettävät laitteet, esimerkiksi muut lastenvalvontalaitteet ja matkapuhelimet, eivät aiheuta häiriöitä.

Se sisältää myös ainutlaatuisen Smart ECO -tilan, joka vähentää automaattisesti äänensiirtoa ja pidentää akun kestoa. Mitä lähempänä lasta olet, sitä vähemmän virtaa laitteet tarvitsevat, ennen kuin niiden välille voidaan muodostaa täydellinen yhteys.

Saat suuren joustavuuden jopa 24 tunnin valvonnan ansiosta. Tämä johtuu kätevästä ja ladattavasta emoyksiköstä, joka voi seurata 24 tuntia ennen kuin se on ladattava uudelleen. Sinun ei siis tarvitse ladata sitä koko ajan.

Viiden LED-merkkivalon avulla voit seurata lastenhuoneen äänitasoja. Yhteyden merkkivalo kertoo, milloin hälytin on kantaman sisällä ja milloin se on kytketty. Vanhempien yksikkö ilmoittaa, kun valvontalaite on kantaman ulkopuolella tai kun teho on alhainen. Voit siis helposti pitää silmällä kaikkia toimintoja ja asetuksia emoyksikön kautta.

Sisäänrakennettu yövaloprojektori

Philips Avents -vauvavalvontalaitteessa on älykäs sisäänrakennettu projektori, joka valaisee rauhoittavan tähtitaivaan ja auttaa vauvaa nukahtamaan. Se voidaan aktivoida kätevästi sekä vanhempien yksiköstä että vauvayksiköstä. Vauvayksikkö voi myös rauhoittaa vauvaa lempeällä kehtolaululla ja mukavalla, lämpimällä ja rauhallisella valolla. Voit valita 5 eri rentouttavan melodian välillä, ja voit kytkeä yövalon päälle vanhempien yksikön kautta. Jos saat sohvalta viestin, että lapsesi on taas hereillä, voit helposti aktivoida nämä toiminnot, ja lapsesi nukahtaa nopeasti takaisin. Voit myös rauhoittaa lasta yhdellä napsautuksella ja aktivoida mikrofonin, jotta voit puhua lapsellesi. Voit tehdä tämän myös mistä tahansa kodin paikasta käsin.

Voit myös valita painikkeen painalluksella yötilan, joka himmentää valot, näytön ja äänen mukavampaa käyttöä varten. Voit myös seurata lastenhuoneen lämpötilaa ja asettaa hälytyksiä vanhempien yksiköstä. Koska vauvat eivät pysty säätelemään lämpötilaansa yhtä tehokkaasti kuin sinä, pienetkin vaihtelut sisäilmassa voivat saada heidät ahdistumaan. Vauvayksikön sisäänrakennetun lämpötila-anturin avulla voit jatkuvasti seurata lastenhuoneen sisäilmastoa ja asettaa mukautetun hälytyksen, jos lämpötila muuttuu.

Tuotetiedot:

 • Kantama (sisätiloissa): enintään 50 m
 • Kantama (ulkona): enintään 330 m
 • Ääniaktivoituvat valot: 5 LED-merkkivaloa
 • Paristot: 2 x AA-paristot
 • Taajuusalue: DECT
 • Perheyksikön käyttöaika: enintään 4 tuntia
 • Virtalähde: 220 – 240 V
 • Esimerkkilaitteen latausaika: enintään 10 tuntia
 • Toimintalämpötila-alue: 0-40 celsiusastetta
 • Mitat (L x K x S): 220 mm x 156 mm x 94 mm

Guide

Miten vauvamonitoria käytetään

Jos käytät itkuhälytintä ensimmäistä kertaa, voi olla hieman hankalaa selvittää, miten pääset alkuun. Itkuhälytin koostuu tyypillisesti vanhempien ja vauvan yksiköstä, jossa vanhempi käyttää vanhempien yksikköä ja vauvayksikkö jätetään vauvan kanssa. Mutta mihin tarkalleen ottaen vauvamonitori pitäisi sijoittaa, jotta se olisi mahdollisimman tehokas? Mihin kellonaikoihin itkuhälytintä kannattaa käyttää? Ja kuinka kauan itkuhälytintä pitäisi käyttää? Näihin kysymyksiin vastataan alla:

Miten vauvamonitori sijoitetaan

 • Ei saa sijoittaa liian lähelle eikä liian kauas vauvastat: Itkuhälytintä ei saa sijoittaa liian lähelle eikä liian kauas vauvasta. Jos se on liian lähellä, altistat vauvan tarpeettoman suurelle määrälle säteilyä, ja jos se on liian kaukana, se ei pysty vastaanottamaan vauvan ääntä eikä hälytys näin ollen toimi optimaalisesti
 • Jos se on liian lähellä lasta:Sinulla on vaarana, että hälytin havaitsee liikaa ääntä, kuten pienimmätkin murahdukset ja hengitykset, mikä on tarpeetonta ja lyhentää vain laitteiden akun kestoa. Monissa lastenvaunuissa on älykäs pieni tasku, johon vauvahälytin mahtuu. Kun lapsesi nukkuu sängyssään huoneessa, voit sijoittaa itkuhälyttimen lipastolle tai pienelle tuolille tai penkille
 • Kameralla varustettu itkuhälytin tulisi sijoittaa hyvään kulmaan:Varmista, että sijoitat valvontakameran hyvään kulmaan, jotta saat optimaalisen valvonnan nukkuvasta lapsestasi. Varmista, että se ei ole liian lähellä, sillä vauva voi kääntyä ja liikkua, jolloin se pääsee pois kameran näkyvistä.

Kuinka kauan vauvahälytintä käytetään

On hyvin yksilöllistä, kuinka kauan käytät itkuhälytintä. Monien mielestä on suuri lohtu, että he voivat aina kuulla vauvansa nukkuvan. Toiset voivat nopeasti kyllästyä kantamaan mukanaan kasvatuslaitetta ja kuuntelemaan pienintäkin ääntä.

Kun vauva nukkuu poissa kuuloetäisyydellä, vauvahälyttimen käyttö on eduksi. Varsinkin jos vauva nukkuu vaunuissa ulkona, kun sinä olet sisällä, tai päinvastoin.

Lisää hyödyllistä tietoa tässä vauvamonitori testissä

Saatat olla hieman hämmentynyt siitä, minkä vauvamonitorin valitsisit vauvamonitori-testimme vauvamonitorien eri ominaisuuksien joukosta. Siksi opastamme sinua vauvahälyttimien tärkeimmistä ominaisuuksista ja ominaisuuksista sekä siitä, mitkä niistä sopivat parhaiten tarpeisiisi.

Välialue

Itkuhälyttimen kantamalla voi olla suuri vaikutus siihen, mikä itkuhälytin kannattaa valita. Mieti tilanteita, joihin joudut, kun vauva nukkuu. Missä aiot olla talossa ja kuinka kaukana on kotisi ja puutarhasi kauimmainen kohta, jossa todennäköisesti olet? Ja missä lapsi nukkuu? Sisällä hänen huoneessaan vai ulkona hänen vaunuissaan? Se riippuu siis paljon kotisi ja puutarhasi koosta, ja haluat luultavasti turvavalvontalaitteen, jonka kantama on niin pitkä, että voit vaeltaa ympäri kotiasi ja puutarhaasi murehtimatta, oletko mennyt liian kauas turvavalvontalaitteesta.

Signaalissa on kyse siitä, miten nopeasti ja miten hyvin hälytys reagoi, kun vauva herää tai itkee. Itse asiassa testissämme olleiden eri vauvahälyttimien vasteajat vaihtelevat melko paljon.

Säteily

Säteilylle altistuminen on väistämätöntä, sillä saamme sitä kaiken elektroniikan, kuten televisioiden, älypuhelinten, tablettien ja tietokoneiden, kautta. Koska se ei ole terveellisintä altistumista, voit vanhempana minimoida sen paljon miettimällä lapsesi päivittäistä altistumista elektroniikalle. Myös lastenvalvontalaitteet lähettävät säteilyä, mutta uudemmissa malleissa on panostettu siihen, että säteily on mahdollisimman vähäistä. Useimmissa tässä valvontalaitteiden testissä mukana olevissa valvontalaitteissa on uskomattoman alhainen säteilytaso, mikä on hyvä asia lapsesi ja mielenrauhasi kannalta.

Videotoiminto

Monissa uudemmissa itkuhälyttimissä on videotoiminto, joten voit pitää vauvaa entistä tarkemmin silmällä. Joillekin ihmisille tämä voi olla suuri rauhoittava asia, kun he voivat katsella vauvansa unta ja saada helpommin selville, onko vauva hereillä vai kääntyykö hän vain sängyssä. Se ei ole ehdoton edellytys vauvamonitorille, sillä ääniseuranta on optimaalinen tapa pitää vauvaa silmällä. On vain toiveistasi ja tarpeistasi kiinni, haluatko seurata vauvasi unta seuraamalla häntä kameran avulla.

Koko

Voi olla mukavaa, että itkuhälytin on kevyt ja kätevän kokoinen, jotta sinun ei tarvitse raahata mukanasi isoa palikkaa. Varsinkin, jos sinun on kuljetettava sitä vaihtolaukussasi esimerkiksi vieraillessasi ystävien ja perheenjäsenten luona. Näissä tilanteissa pienemmästä laitteesta on todennäköisempää hyötyä. Pidä siis silmällä sekä vanhemman että vauvan yksikön kokoa vauvamonitori-testissämme, jotta tiedät, kuinka suuria ne ovat ja sopiiko se siihen, mitä sinun on mukava kuljettaa mukanasi päivittäin.

Hinta

Hinta vaihtelee luonnollisesti paljon eri vauvojen valvontalaitteiden välillä. Se riippuu paljon niiden toiminnoista ja ominaisuuksista. Mitä enemmän älykkäitä ominaisuuksia turvavalvontalaitteessa on, sitä enemmän rahaa siitä yleensä joutuu maksamaan. Siksi on todella tärkeää, että pohdit, mitä tarpeitasi on vauvamonitorin suhteen ja mitä ominaisuuksia pidät tärkeinä lapsesi optimaalisen seurannan kannalta. Kirjoita ne muistiin, kun suoritat vauvahälytystestiä, jotta voit helposti rastittaa asiat, joita odotat sen tekevän. Tämä helpottaa vauvamonitorin valintaa huomattavasti, ja vältyt maksamasta liikaa turhista ominaisuuksista. Tai päinvastoin, hälyttimestä voi jäädä puuttumaan monia sinulle tärkeitä ominaisuuksia.

Käyttäjäystävällisyys

Riippuen siitä, kuinka tekninen olet, on usein erittäin mukavaa, että itkuhälyttimen käyttö ei ole liian vaikeaa tai sekavaa. Monissa valvontalaitteissa on niin paljon ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, että voi olla vaikeaa selvittää, mihin niitä voi käyttää ja miten niiden välillä voi vaihtaa. Jos haluat helppokäyttöisyyttä, on tärkeää, että valitset yksinkertaisen valvontalaitteen, jossa on vähän painikkeita ja vain tärkeimmät tarvitsemasi toiminnot. Jos ostat vauvamonitorin, jonka käyttöä et osaa selvittää, se voi olla nopeasti rahan tuhlausta ja aiheuttaa paljon harmia, jos se ei toimi haluamallasi tavalla.

Virrankulutus

Voi olla todella mukavaa, kun ei tarvitse koko ajan miettiä vauvahälyttimen ja vanhempien yksikön lataamista ja sitten viime hetkellä unohtaa, milloin sitä oikeastaan aiot käyttää. Siksi sinun kannattaa valita vauvavalvontalaite, joka toimii hyvällä, kestävällä ja pitkäikäisellä akulla. Valitse sellaisia, jotka latautuvat myös nopeasti, jotta sinun ei tarvitse jättää sitä latautumaan tuntikausiksi, kun sinun olisi pitänyt käyttää sitä.

FAQ

Mikä itkuhälytin on paras?

Mielestämme paras itkuhälytin on Neonate BC-6500D, sillä siinä on hyvät ominaisuudet, pitkä kantama ja pitkä akun kesto. Lue läpi vauvamonitorin arvostelumme nähdäksesi muut valintamme hyvistä vauvamonitoreista.

Minkä vauvamonitorin valitsisin?

Sinun tulisi harkita huolellisesti, mitä tarpeitasi vauvamonitorin suhteen on. Tarvitsetko videotoiminnon, lämpötilan mittauksen, kaksisuuntaisen viestinnän, pitkän kantaman jne.? Valitse itsellesi sopiva.

Paljonko hyvä itkuhälytin maksaa?

Hyvä itkuhälytin maksaa yleensä 500-1 500 Tanskan kruunua. Parhaat ovat noin 1000 Tanskan kruunun hintaisia, mutta se riippuu paljon toiminnallisista tarpeistasi. Katso valikoima testissämme.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×