Paras henkilövaaka – Katso testin 10 parasta vaakaa 2023

Kylpyhuoneen vaa'atestissämme tarkastelemme markkinoiden 10 parasta kylpyhuonevaakaa. Olemme käyneet läpi tanskalaisia ja kansainvälisiä käyttäjäarvioita, ulkoisia testejä ja asiantuntija-arvioita, joiden perusteella arvioimme ja arvostelemme parhaat kylpyhuonevaaka-asteikot. Pysymme ajan tasalla viimeisimmästä kehityksestä ja uusista tekniikoista ja päivitämme testejämme sen mukaisesti.
Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Eufy Smart Scale C1
TESTVINDER

Eufy Smart Scale C1

Eufy Smart Scale C1 on tarkka kylpyhuoneen vaaka, jossa on Bluetooth-painonmittaus ja BMI-laskenta sekä monia muita toimintoja. Ja Eufy Smart Scale C1 on myös erittäin edullinen kylpyhuoneen vaaka, kun otetaan huomioon sen monipuoliset ominaisuudet. Eufy…

Eufy Smart Scale C1 1
testin paras henkilövaaka

Eufy Smart Scale C1

Qardio QardioBase 2 6
paras kylpyhuoneen mittakaavassa emoji palautetta.

Qardio QardioBase 2

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Testissä on 9 erilaista kylpyhuoneen vaakaa, joissa on kehonkoostumusanalyysi, sekä tavallinen digitaalinen kylpyhuoneen vaaka. Ne kaikki on arvioitu erikseen valittujen parametrien perusteella, joissa keskitymme helppokäyttöisyyteen, joka sisältää asetukset, asetukset ja punnitustarkkuuden. Tarkastelemme myös niiden analyysityyppiä, kuten kehon rasvaprosenttia, BMI:tä ja lihasmassaa. 

Osto-oppaassamme tarkastelemme näitä kriteerejä lähemmin ja perehdymme eri ominaisuuksiin.

Eufy Smart Scale C1

testin paras henkilövaaka

4.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Tarkkuus
  5
 • Analyysit
  5
 • Suunnittelu
  5
Eufy Smart Scale C1

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Asiantuntija-arvioiden mukaan käyttäjäystävällinen sovellus on nopea ja helppo asentaa.
 • pros-icon.svg Nopea ja jatkuva tarkka painonmittaus (100g)
 • pros-icon.svg 12 mittausta yhdellä punnituksella
 • pros-icon.svg Henkilökohtaiset profiilit enintään 16 henkilölle
 • pros-icon.svg Käyttäjien automaattinen tunnistaminen
 • pros-icon.svg Sovellus tallentaa automaattisesti tietoja yksittäisestä
 • pros-icon.svg Liukumaton pinta
 • pros-icon.svg Asiantuntijalausunnon mukaan vakaan rakenteen ansiosta paino ei kaadu, jos seisot reunalla.
Ulemper
 • cons-icon.svg Vaakaa voi käyttää vain, jos lataat EufyLife-sovelluksen.
 • cons-icon.svg Painolevy on pieni, mikä voi vaikeuttaa tasapainottamista; sopii vain jalkoihin koosta 44 asti.
 • cons-icon.svg Kehon rasvaprosentin mittaaminen epätarkka
 • cons-icon.svg Ei ole tarkoitettu henkilöille, joilla on sydämentahdistin
 • cons-icon.svg Ei ole Wi-Fi-yhteyttä (vain Bluetooth)

Detaljeret gennemgang

Eufy Smart Scale C1 on tarkka kylpyhuoneen vaaka, jossa on Bluetooth-painonmittaus ja BMI-laskenta sekä monia muita toimintoja. Ja Eufy Smart Scale C1 on myös erittäin edullinen kylpyhuoneen vaaka, kun otetaan huomioon sen monipuoliset ominaisuudet. Eufy Smart Scale C1 tunnistaa henkilön ja tallentaa automaattisesti tiedot, jotka lähetetään suoraan sovellukseen, vaikka se ei olisi auki.

Eufy Smart Scale C1 vaa’an monia toimintoja ja ominaisuuksia

Tämä vartalon analysointiin tarkoitettu Eufy Smart Scale C1 vaaka on kooltaan 28 x 28 senttimetriä verrattuna Withings Body malleihin, jotka ovat kooltaan 32,7 x 32,7 senttimetriä. Eufy Smart Scale C1 toimii 3 AAA-paristolla, jotka sisältyvät vaa’an mukana. Kun paristojen varaustaso on alhainen, Eufy Smart Scale C1 vaaka antaa äänimerkin. Eufy Smart Scale C1aaka on Bluetooth-yhteensopiva, ja se on yhdistettävä mukana olevaan sovellukseen toimiakseen. Eufy Smart Scale C1 vaa’an avulla voit seurata kehosi kehitystä, ja se antaa yksityiskohtaista tietoa 12 mittaustyypistä, esimerkiksi paino, kehon rasvaprosentti, kehon rasvamassa ja viskeraalinen rasvamassa, lihasmassan ja luumassan määrä, BMI ja BMR, kehon vesi- ja proteiiniprosentti sekä luu- ja lihasmassa.

Eufy Smart Scale C1 vaaka käyttää biosähköistä impedanssianalyysia kehon rasvan ja rasvaprosentin mittaamiseen. Tutkimuksemme mukaan tämäntyyppinen mittaus ei ole yhtä tarkka kuin DEXA-skannaus, ja sen kehon rasvan mittaaminen on osoittautunut testeissä epätarkaksi. Se antaa kuitenkin hyvän yleiskuvan muutoksista, jos haluat seurata edistymistäsi pidemmän ajanjakson aikana.

Tämä älykäs kylpyhuoneen vaaka tunnistaa automaattisesti vaa’alle astuvan henkilön ja näyttää hänen nimensä digitaalisella LED-näytöllä. Tutkimuksemme mukaan näyttöä on helppo lukea vaa’alla seistessä.

Vaaka voi tallentaa jopa 100 painomittausta, jotka lähetetään automaattisesti älypuhelimesi sovellukseen, kun se on Bluetooth-alueella. Toisin kuin monet muut vaa’at, jotka yleensä voivat tallentaa tietoja enintään 8 henkilölle, tätä vaakaa voi muistaa jopa 16 henkilöä.

Helppokäyttöinen ja automaattinen sovellustoiminto

Tämän vaa’an käyttämiseksi sinun on ladattava EufyLife-sovellus. Vaaka on varustettu sisäänrakennetulla Bluetoothilla, joten voit yhdistää sen matkapuhelimeesi. Tutkimuksemme mukaan sovellus on muista markkinoilla olevista malleista poiketen helppo asentaa, käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Käytännön testeissä sovelluksen lataaminen oli nopeaa ja helppoa. Sen jälkeen se yhdistyy nopeasti ja helposti älypuhelimeen Bluetoothin kautta. Sovelluksen eri mittauksissa on eri värit sen mukaan, ovatko ne korkeita, matalia vai normaaleja. Kun napautat niitä, saat tarkempia tietoja eri kohdista.

Tutkimuksessamme huomasimme, että voit käyttää myös muita sovelluksia, kuten Fitbit, Google Fit ja Apple Health, tämän vaa’an kanssa. Sinun on kuitenkin edelleen ladattava EufyLife-sovellus.

Luokituksemme

Eufy Smart Scale C1 -vaaka tarjoaa paljon ominaisuuksia edulliseen hintaan. Se ei ole vain paras monipuolinen vaaka, jossa on kehonkoostumusanalyysi, vaan se on myös testimme parhaiden kylpyhuonevaakojen joukossa halvin. Lisäksi sitä voi käyttää jopa 16 henkilöä. Siksi se sopii erityisen suureen kotitalouteen tai jopa urheilujoukkueeseen. Sovellus on erityisen käyttäjäystävällinen sekä käyttöönoton että eri mittausten lukemisen osalta.

Tyyppi: Diagnostinen vaaka Käyttäjän vähimmäispaino: Ei ilmoitettu Max. käyttäjän paino: 150 kg Tarkkuus: 100 g Bluetooth: Ja Wi-fi: Nej Käyttäjien lukumäärän muisti: 16 käyttäjää Liitännäissovellus: Ja BMI-mittaus: Ja Kehon rasvaprosentin mittaus: Ja Toiminta: Paristo (3 x AAA) Materiaali: Lasi, Muovi Painon mittaus: 1,5 kg Mittaus: 28 x 28 cm

Withings Body +

paras halpa henkilövaaka

4.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Tarkkuus
  5
 • Analyysit
  5
 • Suunnittelu
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Mittaukset näkyvät suoraan näytöllä, toisin kuin muissa, joissa mittaukset näkyvät vain sovelluksessa.
 • pros-icon.svg Vaakaa voi käyttää myös ilman sovellusta
 • pros-icon.svg Ominaisuudet erityisesti urheilijoille, raskaana oleville naisille ja vauvoille
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää Amazon Alexa -ääniohjauksen kanssa
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää yli 100 kuntosovelluksen kanssa
 • pros-icon.svg Voi näyttää säämittaukset
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää sekä Wi-Fi- että Bluetooth-yhteyden kanssa
Ulemper
 • cons-icon.svg Rasvaprosentin mittaaminen ei ole arvostelujen mukaan tarkkaa
 • cons-icon.svg Jotkin mittaukset, kuten sää- ja painotrendit, voidaan näyttää vain, kun vaaka on yhdistetty Wi-Fi-yhteydellä.

Detaljeret gennemgang

Withings Body + on käyttäjäystävällinen ja edullinen kylpyhuoneen vaaka, jossa on tärkeimmät perustoiminnot sekä erityisominaisuuksia. Perustoiminnot näkyvät suoraan Withings Body + vaa’assa, mutta voit käyttää monia muita toimintoja Withings Body -sovelluksessa. Withings Body laitteessa on erityisominaisuuksia urheilijoille, raskaana oleville naisille ja vauvoille, joten voit seurata kasvua ja painon kehitystä.

Perustoiminnot

Tällä Withings Body + vaa’alla voidaan mitata kehon painoa, kehon rasvaa, vesiprosenttia ja lihasmassaa. Vertailun vuoksi testisuosikki voi mitata jopa 12 eri kohtaa. Kaikki 4 mittaustyyppiä näkyvät suoraan digitaalisella näytöllä. Monissa muissa kylpyhuonevaakoissa, kuten testivoittajassa, näytöllä näkyy vain paino, kun taas lisämittaukset ovat saatavilla vain sovelluksessa.

Testivoittajan tavoin tämä Withings Body + kylpyhuoneen vaaka tallentaa tietoja eri ihmisten mittauksista ja tunnistaa automaattisesti, kuka Withings Body henkilövaakaa käyttää. Withings Body + voi tallentaa muistiin jopa 8 henkilöä, kun taas Eufy Smart Scale C1 sopii jopa 16 henkilölle, eli tuplasti enemmän. Toisaalta tässä Withings Body vaa’assa on erityisesti urheilijoille ja raskaana oleville naisille sovitettuja ominaisuuksia, jotka mahdollistavat tarkat kehon mittaukset eri elämänvaiheissa.

Withings Body + voi punnita jopa 180 kg ja toimii 100 gramman mitta-asteikolla, kun monet muut markkinoilla olevat kylpyhuoneen vaa’at, kuten tässä testissä oleva Qardio QardioBase 2, toimivat 200 gramman tarkkuudella. Alhainen asteikko mahdollistaa tarkemmat mittaukset. Näin saat tarkemman analyysin kehosta. Kuten muutkin testin mallit, tämä kylpyhuoneen henkilövaaka käyttää biosähköistä impedanssianalyysia. Tutkimuksemme mukaan tämä ei anna tarkkaa lukemaa kehon rasvaprosentista.

Useissa testeissä mainittiin, että paras tapa käyttää kylpyhuoneen vaakaa on seurata keskimääräisen kehon rasvaprosentin kehitystä ja muutoksia pidemmän ajanjakson aikana sen sijaan, että vetäisit johtopäätöksiä vaa’an näytöllä olevasta luvusta.

Toisin kuin testivoittaja, tätä Withings Body + vaakaa voidaan käyttää Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteydellä. Bluetooth-synkronointi toimii niin kauan kuin laite on kantaman sisällä, mikä on etu, jos Wi-Fi ei toimi kodin tietyissä huoneissa.

Kyky käyttää monia sovelluksia

Jos haluat lisää mittauksia, voit ladata mukana tulevan Withings Health Mate -sovelluksen. Withings Body + vaa’an digitaalisessa näytössä olevien 4 mittauksen lisäksi voit myös asentaa tavoitteita, seurata edistymistäsi ja lisätä muistiinpanoja mittauksista, kun olet kirjautunut sisään. Käytännön testeissä käyttöönotto ja tilin luominen oli yksinkertaista ja suoraviivaista. Toisin kuin testivoittajalla, sovellusta ei tarvitse ladata vaa’an käyttöön, mikä on plussaa. Sovelluksessa voit mukauttaa, mitä näytöllä näytetään. Painotrendi, joka näyttää, miten painosi muuttuu tietyn ajanjakson aikana, on ainutlaatuinen Withings-vaaka.

Voit myös asettaa sen synkronoitumaan automaattisesti muiden kuntosovellusten, kuten Apple Healthin, Google Fitin ja Fitbitin kanssa, kuten testivoittaja.

Luokituksemme

Withings Body + on käytännöllinen ja monipuolinen henkilövaaka ja paras kehoanalyysivaaka edulliseen hintaan. Se näyttää tärkeimmät mittaukset suoraan vaa’alla, mikä tekee niistä helppoja ja selkeitä. Eikä sovellus ole vaatimuksena esimerkiksi testivoittajaan verrattuna. Withings Body + on hyvä henkilövaaka raskaana oleville naisille ja kuntoilijoille, koska siinä on urheilijoille, raskaana oleville naisille ja vauvoille tarkoitettuja erikoisominaisuuksia, joita muilla testin vaaoilla ei ole.

Tyyppi: Diagnostinen vaaka Käyttäjän vähimmäispaino: 5 kg Max. käyttäjän paino: 180 kg Tarkkuus: 100 g Bluetooth: Ja Wi-fi: Ja Käyttäjien lukumäärän muisti: 8 käyttäjää Liitännäissovellus: Ja BMI-mittaus: Ja, i app Kehon rasvaprosentin mittaus: Ja Toiminta: Paristo (4 x AAA) Materiaali: Lasi Painon mittaus: 2 kg Mittaus: 32,7 x 32,7 x 2,3 cm

Withings Body Cardio

paras premium henkilövaaka

4.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Helppokäyttöisyys
  5
 • Tarkkuus
  5
 • Analyysit
  5
 • Suunnittelu
  4
Fordele
 • pros-icon.svg Kehitetty yhteistyössä lääkäreiden ja kouluttajien kanssa
 • pros-icon.svg Voi myös mitata sykkeen ja pulssin
 • pros-icon.svg Hyvä laihtuminen ja parempi kuntoharjoittelu
 • pros-icon.svg Näyttää eilisen askelmäärän
 • pros-icon.svg sammuu automaattisesti
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei sovellu matkustamiseen
 • cons-icon.svg Raskas (5,7 kg)

Detaljeret gennemgang

Premium-mallimme Withings Body Cardio on edistyksellinen kylpyhuoneen henkilövaaka, joka ei vain punnitse sinua, vaan siinä on monia toimintoja koko kehon analysointia varten. Withings Body Cardio voi esimerkiksi opastaa sinua ruokavaliossasi ja mitata sykkeesi. Jos etsit opasta elämäntapamuutokseen, tämä älykäs kylpyhuoneen henkilövaaka on ehdottomasti hyvä valinta!

Suunnittelu

Tässä vartaloanalyysillä varustetussa Withings Body Cardio kylpyhuoneen vaa’assa on samat ominaisuudet kuin testin parhaassa saman merkin halpamallissa. Molemmat voivat punnita enintään 5 kg ja enintään 180 kg. Molemmat punnitsevat 100 gramman vaihteluvälillä. Se eroaa myös siinä, että se ei käytä paristoja, vaan se on ladattava mukana toimitettavalla USB-kaapelilla. Molemmat ovat kooltaan 32,7 x 32,7 senttimetriä, mutta siinä missä Body+ on 2,3 senttimetriä korkea, tämä Body Cardio on 1,8 senttimetriä korkea. Tämä Withings Body Cardio malli painaa 5,7 kiloa verrattuna Body + vaa’an 2 kiloon. Molempia Withingsin kylpyhuonevaakoja voi käyttää Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteydellä, ja ne voidaan ohjelmoida tallentamaan jopa 8 käyttäjän mittaukset. Tämä Withings Body Cardio henkilövaaka voi tallentaa 4 henkilön mittaukset eikä kaikkien 8, mikä on haitta, jos sinulla on suuri talous.

Ammattilaisten kehittyneet ominaisuudet ja ruokavalio-ohjeet

Tämä Withings Body Cardio  henkilövaaka on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden ja valmentajien kanssa. Withings Body Cardio eroaa halvemmasta Body+ -vaakamallista siinä, että painon, kehon rasvaprosentin sekä rasva- ja luumassaa mittaavien mittareiden lisäksi se mittaa myös pulssin ja sykkeen. Tämä voi olla osoitus yleisestä terveydentilastasi. Alhainen syke on yleensä merkki siitä, että olet hyvässä kunnossa. Pulssi voi antaa viitteitä siitä, kuinka joustavat verisuonet ovat, sillä ateroskleroosin vuoksi sydämen on työskenneltävä kovemmin pumpatakseen verta ympäri kehoa. Näiden mittausten perusteella tämä Withings Body Cardio henkilövaaka antaa sinulle neuvoja ruokavalioon.

Sovelluksesta saat lisätietoja ja lisää ominaisuuksia. Voit esimerkiksi asettaa haasteita, meditaatio-ohjelmia ja seurata raskauttasi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Withings Body Cardio on herkkä sykettä mitattaessa, ja siksi se suosittelee, että seisot paikallasi muutaman sekunnin ajan ennen vaa’alle astumista, jotta saat tarkan mittauksen pulssistasi ja sykkeestäsi.

Luokituksemme

Vaikka tämä Withings Body Cardio kylpyhuoneen henkilövaaka ei ole testimme kallein malli, se on hintaluokan kalliimmasta päästä. Withings Body Cardio on myös testin painavin, joten se ei sovellu, jos haluat ottaa sen mukaasi. Toisaalta Withings Body Cardio on ehdoton vaaka, jos et halua käyttää sitä vain painonpudotuksen edistymisen seurantaan, vaan myös jos harrastat kestävyysharjoittelua ja haluat seurata sydänharjoitteluasi.

Tyyppi: Diagnostinen vaaka Käyttäjän vähimmäispaino: 5 kg Max. käyttäjän paino: 180 kg Tarkkuus: 100 g Bluetooth: Ja Wi-fi: Ja Käyttäjien lukumäärän muisti: 8 käyttäjää Liitännäissovellus: Ja BMI-mittaus: Ja Kehon rasvaprosentin mittaus: Ja Toiminta: Ladattava, usb-kaapeli sisältyy Materiaali: Lasi Painon mittaus: 5,7 kg Mittaus: 32,7 x 32,7 x 1,8 cm

Huawei Scale 3

paras kylpyhuoneen mittakaavassa alhainen minimipaino

4.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Helppokäyttöisyys
  3
 • Tarkkuus
  5
 • Analyysit
  5
 • Suunnittelu
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Pieni vähimmäispaino (2,5 kg)
 • pros-icon.svg Vieraiden/kertaisten käyttäjien ominaisuus, jossa tietoja ei tallenneta.
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää sekä sovelluksen kanssa että ilman sovellusta
 • pros-icon.svg Sovellus sisältää selityksiä ja kuvauksia eri mittauksista.
 • pros-icon.svg Sekä wi-fi että Bluetooth
Ulemper
 • cons-icon.svg Kehon rasvaprosentin mittaus voi poiketa 4 prosenttia.
 • cons-icon.svg Ei erillistä toimintoa urheilijoille, raskaana oleville naisille ja vauvoille.
 • cons-icon.svg Rekisteröinti ja tilin luominen edellyttää sekä sähköpostiosoitetta että puhelinnumeroa.
 • cons-icon.svg Sovelluksen sisäiset opetusohjelmat ovat käytettävissä vasta, kun olet luonut tilin sovellukseen.
 • cons-icon.svg Mitat tallentuvat sovellukseen vain, jos avaat sovelluksen vaa’alla seistessäsi.

Detaljeret gennemgang

Huawei Scale 3 on halpa, ominaisuuksiltaan monipuolinen kylpyhuoneen vaaka, jolla voi mitata vieraita ja muita käyttäjiä tallentamatta tietoja. Tämä Huawei Scale 3 -älyvaaka, jossa on kehoanalyysi,  painaa vain 2,5 kg, kun muut vaa’at alkavat 5 kg:sta.

Suunnittelu

Minimipaino 2,5 kg verrattuna kahteen Withingsin kylpyhuoneen vaa’an, jotka voivat mitata jopa 5 kg. Toisaalta tämän Huawei Scale 3 -älyvaa’an 150 kg:n enimmäispaino on pienempi kuin Withingsin mallien, jotka voivat painaa jopa 180 kg. Toisin kuin testivoittajassa, tässä Huawei Scale:ssa on sekä Wi-Fi että Bluetooth. Se käsittelee 11 eri mittausta verrattuna testivoittajan 12:een. Nämä mittaukset koostuvat painosta, BMI:stä, BMR:stä ja kehon rasvaprosentista ja viskeraalisen rasvan tasosta sekä rasvattomasta massasta. Se mittaa myös, kuinka paljon kehossa on vettä ja proteiinia, sekä lihasmassaa, luun mineraaleja ja sykettä. Toisin kuin testivoittajalla, vaakaa käytettäessä on avattava sovellus tietojen tallentamiseksi.

Tämä Huawein älyvaaka eroaa sekä Withingsin malleista että testivoittajasta sillä, että siinä on vierastila. Käyttäjän tiedot syötetään sovellukseen ennen vaa’an käyttöä, ja käytön jälkeen vieraan tiedot poistetaan. Se eroaa muista kylpyhuoneen vaaoista myös siinä, että siinä ei ole erityisiä toimintoja urheilijoille, raskaana oleville naisille ja vauvoille.

Sovelluksella hyvä yleiskatsaus

Voit käyttää tätä Huawei-älyvaakaa sekä sovelluksen kanssa että ilman sovellusta. Sovellus antaa sinulle selkeän yleiskuvan eri mittauksista, ja voit klikata “päivä”, “viikko”, “kuukausi” tai “vuosi” saadaksesi yleiskuvan päivistä, jolloin olet ollut vaa’alla. Tutkimuksemme mukaan on esimerkiksi helppo saada yleiskuva painon kehityksestä ja muista mittauksista viikon tai kuukauden ajalta kerrallaan, mikä on plussaa, jos haluat seurata painoasi painonpudotusta tai painon nousua varten.

Käytännön testeissä tämä malli ei aina näkynyt sovelluksessa, kun se oli ladattu esimerkiksi Google Playsta, koska sitä ei ollut päivitetty. Sen sijaan on käytettävä pakkauksessa olevaa QR-koodia, jotta sovellus voidaan asentaa oikein. Sinun on seistävä vaa’alla, jotta asennus saadaan päätökseen ja malli liitettyä tiliisi. Sinua opastetaan koko prosessin ajan sovelluksen sisäisten kuvien avulla, mikä on plussaa.

Sovellus toimii pääsovelluksena kaikille Huawein laitteille, kuten älykelloille, aktiivisuusseurantalaitteille, tableteille ja älypuhelimille. Jos sinulla on jokin muu Huawei-merkin laite, kaikki tiedot kerätään yhteen sovellukseen.

Luokituksemme

Edullinen ja helppokäyttöinen henkilövaaka, jossa on helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla on helppo seurata ja ymmärtää painoa ja mittauksia. Ainoina kahtena tätä ja Quardio-henkilövaakaa voivat käyttää vieraat ilman tietojen tallentamista, ja ne voivat mitata jopa 2,5 kg:n painon. Tämän vuoksi se sopii ihanteellisesti isompaan talouteen, jossa on sekä lapsia että aikuisia, mutta jossa ei aina ole tarpeen tallentaa kaikkia tietoja ja tuloksia.

Tyyppi: Diagnostinen vaaka Käyttäjän vähimmäispaino: 2,5 kg Max. käyttäjän paino: 150 kg Tarkkuus: Ei ilmoitettu Bluetooth: Ja Wi-fi: Ja Käyttäjien lukumäärän muisti: Ei ilmoitettu Liitännäissovellus: Ja BMI-mittaus: Ja Kehon rasvaprosentin mittaus: Ja Toiminta: Paristo (4 x AAA) Materiaali: Lasi, Muovi Painon mittaus: 1,57 kg Mittaus: 30 x 30 x 2,4 cm

Beurer GS 410

paras henkilövaaka suurilla numeroilla

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Helppokäyttöisyys
  5
 • Tarkkuus
  5
 • Analyysit
  1
 • Suunnittelu
  5

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Helppolukuinen näyttö, jossa on suuri numerokoko (49 mm), joten numerot ovat helposti luettavissa.
 • pros-icon.svg Korkea maksimipaino (200 kg), testeissä korkein paino
 • pros-icon.svg Suuri jalanjälki (35 x 35 cm) kengänkoille 46-47 asti.
 • pros-icon.svg Ylikuorman merkkivalo
Ulemper
 • cons-icon.svg Liikkuminen kylpyhuoneen vaa’an lähellä voi aktivoida sen.
 • cons-icon.svg Kylpyhuoneen vaa’an alapuolella lukee “signature line”, ja koska se ei ole tarra, sitä ei voi poistaa, mikä häiritsee muuten tyylikästä muotoilua.
 • cons-icon.svg Ei wi-fi tai Bluetooth yhteyttä

Detaljeret gennemgang

Jos etsit toimivaa vaakaa, jossa on suuret, helppolukuiset numerot ja tyylikäs muotoilu, tämä Beurer GS 410 -kylpyvaaka on hyvä valinta erilaisten kylpyvaakojen joukossa. Beurer GS 410 kestää myös jopa 200 kg:n painon, joka on testin suurin paino.

Suuri numerokoko

Tämä Beurer-kylpyhuonevaaka eroaa testin toisesta Beurer -vaa’asta, Beurer BF 700:sta, siinä, että se ei ole vartaloanalyysin sisältävä henkilövaaka. Sitä ei voi yhdistää sovellukseen, eikä siinä ole Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyttä. Suurten 49 mm korkeiden numeroidensa ja selkeän näytönsä ansiosta Beurer GS 410 sopii kuitenkin erinomaisesti iäkkäille tai näkövammaisille henkilöille. ​​ mittaa painosi tarkasti ja täsmällisesti 1,43 sekunnissa. Tutkimuksessamme havaitsimme, että liike Beurer GS 410 vaa’an ympärillä voi aktivoida sen. Suosittelemme pitämään Beurer GS 410 vaa’an paikassa, jossa sitä ei voi aktivoida, jotta pariston kesto säästyy.

Korkea enimmäispaino ja suuri tilantarve

Tämä Beurer GS 410 henkilövaaka voi punnita jopa 200 kg, mikä voi olla plussaa joillekin. Vertailun vuoksi testivoittaja kestää 150 kg, kun taas Withingsin kaksi digitaalista vaakaa kestävät 180 kg. Huomasimme myös, että Beurer GS 410 vaa’an kulutuspinta on testin suurin. Sen mitat ovat 35 x 35 senttimetriä, mikä sopii kengänkokoon 47 asti.

Luokituksemme

Jos painat keskimääräistä enemmän, tämä Beurer GS 410 henkilövaaka on täydellinen sinulle. Sen lisäksi, että Beurer GS 410 pystyy käsittelemään suurempaa painoa kuin muut testin digitaaliset vaa’at, siinä on myös suurempi pinta-ala, joten jopa kengänkoko 47:ään asti voi käyttää vaakaa. Beurer GS 410 digitaalinäytön numerot ovat myös suuret ja selkeät, joten se on hyvä henkilövaaka näkövammaisille. Beurer GS 410 on hinta-asteikon alapäässä ja maksaa hieman enemmän kuin testivoittaja.

Tyyppi: Digitaalinen vaaka Käyttäjän vähimmäispaino: Ei ilmoitettu Max. käyttäjän paino: 200 kg Tarkkuus: 100 g Bluetooth: Nej Wi-fi: Nej Käyttäjien lukumäärän muisti: Ei ilmoitettu Liitännäissovellus: Nej BMI-mittaus: Nej Kehon rasvaprosentin mittaus: Nej Toiminta: Paristo (3 x AAA) Materiaali: Lasi, Muovi Painon mittaus: Ei ilmoitettu Mittaus: 35 x 35 x 2,8 cm

Qardio QardioBase 2

paras kylpyhuoneen mittakaavassa emoji palautetta.

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Tarkkuus
  4
 • Analyysit
  4
 • Suunnittelu
  5
Qardio QardioBase 2

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Digitaalinen näyttö, jossa on emoji
 • pros-icon.svg Haptinen palaute
 • pros-icon.svg Lataus Micro-USB-kaapelilla, yksi lataus kestää jopa 12 kuukautta.
 • pros-icon.svg Vakaa rakenne, joka ei kallistu – edes matolla seistessä.
 • pros-icon.svg Kehon analysointitoiminto voidaan kytkeä pois päältä, jolloin vaaka mittaa vain painoa, mikä on hyödyllistä esimerkiksi ihmisille, joilla on sydämentahdistin.
 • pros-icon.svg Raskaustilassa voit lisätä kuvia
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei yksityisyysasetuksia, joten muut käyttäjät voivat käyttää tietojasi.
 • cons-icon.svg Ei voi mitata kehon nesteiden pitoisuuksia
 • cons-icon.svg Wi-Fi-yhteys oli käyttäjien arvioiden mukaan aluksi vaikea saada toimimaan.

Detaljeret gennemgang

Qardio QardioBase 2 -henkilövaaka eroaa muista malleista siten, että se tarjoaa mittauksia sovelluksessa emojien kera ja antaa palautetta värinän muodossa. Älyvaaka latautuu Micro-USB-kaapelilla ja täysi lataus kestää jopa 12 kuukautta.

Suunnittelu

Toisin kuin muut vaa’at tässä kylpyhuoneen vaa’atestissä, QardioBase 2 on pyöreä eikä neliön muotoinen. QardioBase 2:lla voi mitata painoa, BMI:tä ja kehonkoostumusta, mutta sillä ei voi mitata kehon vesiprosenttia, mikä on mahdollista muilla testin malleilla.

Toisin kuin esimerkiksi Withingsin mallit, QardioBase 2 -vaaka mittaa 200 gramman askelin, kun taas Withings mittaa 100 gramman askelin, mikä mahdollistaa tarkemmat mittaukset. 200 gramman porrastus on markkinoilla yleinen, mutta se ei ole yhtä tarkka kuin mallit, joissa on 100 gramman porrastus. QardioBase 2 älyvaaka voi toisaalta mitata jopa 180 kg:n painon, aivan kuten Withingsin mallit.

Älyvaaka voidaan asettaa tallentamaan tietoja enintään viidestä henkilöstä sekä vierastoiminto, jossa tietoja ei tallenneta kuten Huawein älyvaakamallissa. Muiden testissä olleiden mallien tavoin henkilövaaka tunnistaa, kuka käyttäjä on astunut sen päälle. Epäselvissä tapauksissa näet valikon, jossa on eri rekisteröityneet käyttäjät. Valikkoa selataan napauttamalla vaakaa jalalla. Asiantuntija-arvostelujen mukaan tämä toiminto oli hankala, ja siinä on helppo tehdä väärä valinta. Voit korjata mahdolliset virheet sovelluksessa. Täältä saat myös yleiskuvan muiden käyttäjien painoista ja tiedoista. Mittauksia ei ole mahdollista pitää salassa, mikä voi olla joillekin haitaksi.

Edistyneet mittaukset voidaan kytkeä pois päältä. Tämä tarkoittaa sitä, että jopa ihmiset, joilla on sydämentahdistin, voivat käyttää vaakaa.

Kuten Body Cardio, QardioBase 2 -kylpyhuoneen vaa’assa on ladattava akku, ja se ladataan Micro-USB-kaapelilla. Tutkimuksemme mukaan voit käyttää vaakaa jopa 12 kuukautta yhdellä latauksella.

Sovellus, jossa on emoji ja kehittynyt raskaustoiminto

Voit asettaa kylpyhuoneen vaa’an näyttämään olosuhteet vain emojien muodossa. Se näyttää onnellisen, keskimääräisen tai ei-onnellisen emojin mitatun tuloksen mukaan. Tämä voi olla etu niille, jotka haluavat keskittyä numeroiden lisäksi kokonais- ja yleiskuntoon.

Kuten muissakin testin malleissa, tässäkin on raskaustoiminto. Sen avulla voit seurata raskautta. Se eroaa testin muiden mallien vastaavista ominaisuuksista siinä, että voit lisätä mittauksiin valokuvia.

Luokituksemme

Tämä on huippuluokan henkilövaaka, mutta myös testin kallein älyvaaka. Jos et kuitenkaan pidä siitä, että sinulle näytetään numeroita, emoji-toiminto on todella fiksu ratkaisu. Haptinen toiminto, jossa vaakaa ohjataan painamalla jalalla, ja vaa’an värähtelyt tekevät siitä kaiken kaikkiaan käyttäjäystävällisen vaa’an, vaikka toiminto onkin herkkä käyttäjän valinnalle.

Tyyppi: Diagnostinen vaaka Käyttäjän vähimmäispaino: 5 kg Max. käyttäjän paino: 180 kg Tarkkuus: 200 g Bluetooth: Ja Wi-fi: Ja Käyttäjien lukumäärän muisti: 5 käyttäjää Liitännäissovellus: Ja BMI-mittaus: Ja Kehon rasvaprosentin mittaus: Ja Toiminta: Ladattava, usb-kaapeli sisältyy Materiaali: Lasi, Muovi Painon mittaus: 3,03 kg Mittaus: 34.04 x 34.04 x 2.29 cm

Xiaomi Mi Smart Scale 2

älykäs ja monipuolinen edullinen älyvaaka

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Helppokäyttöisyys
  5
 • Tarkkuus
  4
 • Analyysit
  5
 • Suunnittelu
  3
Fordele
 • pros-icon.svg Monipuoliset mittaukset
 • pros-icon.svg Usean käyttäjän tuki 
 • pros-icon.svg Kustannustehokas malli
 • pros-icon.svg Moderni ja virtaviivainen design
Ulemper
 • cons-icon.svg Toimii vain sovelluksen kautta
 • cons-icon.svg Käyttää ainoastaan Bluetooth yhteyttä, ei Wi-Fi mahdollisuutta
 • cons-icon.svg Käyttää 4 kpl AAA patteria

Detaljeret gennemgang

Tanita BC-401 on hyvä henkilövaaka, jossa on kehonkoostumusanalyysi ja sovellus, joka antaa sinulle hyvän yleiskuvan edistymisestäsi. Se mittaa myös kehon rasvaprosentin, lihasmassan, luuntiheyden, nesteen määrän ja paljon muuta. Tämä tarjoaa kattavan kuvan kehosi tilasta. Xiaomi on edullinen mutta monipuolinen älyvaaka

Suunnittelu

Testeissä on todettu että Mi Body Composition Scale 2 älyvaaka on melko tarkka ja luotettava. Mi Body Composition Scale 2 on minimalistinen vaaka. Vahvistetulla lasilla päällystetty 300 x 300 x 25 mm:n runko on pyöristetty kulmiltaan, ja se on kiiltävä, mutta ei kerää sormenjälkiä. Xiaomi Mi Smart Scale 2 älyvaa’an järkevä, yksinkertainen muotoilu jatkuu suurella LED-näytöllä yläosassa, joka ilmoittaa painosi valkoisin kirjaimin. Kun laite ei ole toiminnassa, teksti on täysin näkymätön. Vaaka-tason keskellä on Mi-logo, ja jokaisessa kulmassa on teräsanturit.

Sovellusten käyttöä koskevat rajoitukset

Xiaomi Mi Smart Scale 2 älyvaaka toimii sovelluksen kanssa, mutta myös ilman sitä. Sovelluksesta käyttäjä näkee yksinkertaiset, selkeät luvut ja kaaviot. Xiaomi älyvaa’an sovellus laskee kehon iän ja ihannepainon. Xiaomi Mi Smart Scale 2 vaaka synkronoituu Apple Healthin, Google Fitin ja Samsung Healthin kanssa, mikä on yhtä hyvä kuin testin voittaja Eufy Smart Scale C1.

Luokituksemme

Xiaomi Mi Smart Scale 2 älyvaaka on testin edullisimpia vaakoja, joka sopii käyttäjille joilla on rajoitettu budjetti mutta tarve seurata enemmän tietoja kuin pelkkää painoa. Xiaomi älyvaa’an etuja ovat sen monipuoliset toiminnot ja ilmeetön moderni design.

Tyyppi: Diagnostinen vaaka Käyttäjän vähimmäispaino: Ei ilmoitettu Max. käyttäjän paino: 150 kg Tarkkuus: 100 g Bluetooth: Nej Wi-fi: Ja Käyttäjien lukumäärän muisti: 5 käyttäjää Liitännäissovellus: Ja BMI-mittaus: Ja Kehon rasvaprosentin mittaus: Ja Toiminta: Paristo (3AAA) Materiaali: Lasi, Muovi Painon mittaus: Ei ilmoitettu Mittaus: 31,6 x 20 x 2,7 cm

Beurer BF 700

Paras suoraan näyttöön tuleviin tuloksiin.

4.0
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Helppokäyttöisyys
  5
 • Tarkkuus
  4
 • Analyysit
  2
 • Suunnittelu
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Tulokset näkyvät vaa’an näytöllä eikä vain sovelluksessa.
 • pros-icon.svg Tarkat mittaukset 5 eri aktiivisuustasolle
 • pros-icon.svg Keskity muutamiin mutta tärkeimpiin mittareihin.
 • pros-icon.svg Automaattinen sammutus
Ulemper
 • cons-icon.svg Käyttäjien arvioiden mukaan asennus on hankalaa ja sovelluksen yhdistäminen voi olla vaikeaa.
 • cons-icon.svg Monimutkainen luoda useita käyttäjiä aluksi käyttäjien arvioiden mukaan

Detaljeret gennemgang

Tämä toinen Beurerin henkilövaaka eroaa Beurer GS 410:stä, joka on elektroninen henkilövaaka. Beurer BF 700 on edistyksellinen henkilövaaka, joka antaa sinulle kehoanalyysin, jolla voidaan mitata muun muassa kehon rasvaprosentti. Se on myös henkilövaaka, jossa on sovellus ja vartaloanalyysin sisältävä vaaka monille käyttäjille.

Suunnittelu ja toiminnot

Beurer BF 700 voi painaa jopa 180 kg, kuten Qardio- ja Withings-kylpyhuonevaaka. Se voi tehdä tämän ilman sovellusta. Sovelluksen kanssa saat kuitenkin vaa’an, joka voi mitata kehon rasvaprosentin, kehon painon, BMI:n, kehon vesiprosentin, lihassuhteen ja luumassan. Se eroaa muista malleista siinä, että tulokset näkyvät suoraan vaa’an näytöllä, kun taas monissa muissa malleissa tulokset näkyvät vain sovelluksessa vaa’an ulkopuolella. Se kytkeytyy automaattisesti pois päältä aivan kuten Body Cardio -kylpyhuonevaaka, premium-mallimme.

Bluetooth-yhteys sovellukseen

Kuten testivoittaja, tämä Beurer BF 700 käyttää Bluetoothia yhteyden muodostamiseen ja sovelluksen synkronointiin. Siinä ei ole Wi-Fi -yhteyttä kuten muissa testin malleissa. Tutkimuksessamme huomasimme, että useissa käyttäjäarvosteluissa raportoitiin ongelmista vaa’an asentamisessa ja sovellukseen yhdistämisessä. Useat raportoivat myös epävakaasta Bluetooth-yhteydestä, jonka käyttö voi olla ärsyttävää. Ongelmana oli usein se, että tiedot eivät siirtyneet sovellukseen. Useimmissa tapauksissa ongelma voidaan ratkaista joko sulkemalla sovellus ja avaamalla se uudelleen tai kytkemällä vaaka pois päältä ja päälle.

Sovellus toimii muiden laitteiden, kuten älykellon, keskuksena. Sen avulla voit seurata unta. Valitettavasti sovelluksen helppokäyttöisyys ei tehnyt meihin vaikutusta. Eufy Smart Scale C1:n kaltainen sovellus antaa paremman yleiskuvan eri tuloksista. Useissa testeissä oli vaikea löytää laajennettuja tietoja mittauksista, mikä on miinus. Toisaalta se voi tallentaa jopa 30 mittausta, mikä on enemmän kuin mikään muu testin malli.

Luokituksemme

Saat tarkan kylpyhuoneen vaa’an, joka antaa tarkat mittaukset 100 gramman asteikolla, joka on tarkin mahdollinen tämäntyyppisellä modernilla kylpyhuoneen vaa’alla. Se on halvemmassa päässä hinta-asteikon, maksaa alle £ 10 vähemmän kuin testin voittaja. Se ei tarjoa yhtä monia ominaisuuksia, mutta sen sijaan se tarjoaa sinulle kaikkein perustoiminnot kehon analysointiin. Sen suurin plussa on se, että näet ne suoraan vaa’an näytöltä, joten sinun ei tarvitse avata sovellusta joka kerta nähdäksesi eri tulokset. Tämä tekee sen käytöstä helpompaa.

Tyyppi: Diagnostinen vaaka Käyttäjän vähimmäispaino: Ei ilmoitettu Max. käyttäjän paino: 180 kg Tarkkuus: 100 g Bluetooth: Ja Wi-fi: Nej Käyttäjien lukumäärän muisti: 8 käyttäjää Liitännäissovellus: Ja BMI-mittaus: Ja Kehon rasvaprosentin mittaus: Ja Toiminta: Paristo (3AAA) Materiaali: Ei ilmoitettu Painon mittaus: 1,6 kg Mittaus: 30 x 30 x 2,3 cm

Garmin Index S2

paras henkilövaaka vaativalle tuntijalle.

4.0
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Helppokäyttöisyys
  3
 • Tarkkuus
  4
 • Analyysit
  4
 • Suunnittelu
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Korkean resoluution digitaalinen värinäyttö
 • pros-icon.svg Erityisominaisuudet, kuten kuukautiskierron ja sijainnin seuranta
 • pros-icon.svg Mahdollisuus jakaa tuloksia ja seurata ystäviä ja perheenjäseniä, joilla on myös Garmin-sovellus.
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää jopa 16 käyttäjälle
 • pros-icon.svg Kyky siirtää tulokset tietokoneelle
Ulemper
 • cons-icon.svg Toimii vain Wi-Fi:n eikä Bluetoothin kanssa
 • cons-icon.svg Ylivoimainen näyttö voi olla hämmentävä uusille käyttäjille tämäntyyppisen kylpyhuoneen vaa’at
 • cons-icon.svg Sovellus tarjoaa asiantuntija-arvioiden mukaan rajallisen yleiskuvan
 • cons-icon.svg Vaaka on herkkä ja voi aktivoitua, jos liikut sen lähellä.

Detaljeret gennemgang

Tämä Garmin henkilövaaka on henkilövaaka, jossa on rasvamittari ja monia muita erityisominaisuuksia, jotka ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat viedä harjoittelunsa askeleen pidemmälle ja jotka ovat jo tuttuja tämäntyyppisiin suosittuihin kylpyhuoneen vaakoihin.

Suunnittelu ja ominaisuudet

Garmin Index S2 malli eroaa muista malleista siinä, että siinä on värinäyttö, jonka resoluutio on korkea ja helppolukuinen. Kun astut Garmin Index S2 vaa’alle, se näyttää painosi sekä rasvaprosenttia ja lihasmassaa koskevat tilastot. Näet myös kuvaajan painosi muutoksesta tietyn ajanjakson aikana. Garmin Index S2 älyvaaka mittaa myös BMI:n, luumassan ja nesteprosentin. Testivoittajan tavoin tämäkin on suunniteltu useille käyttäjille, ja voit rekisteröidä henkilökohtaisia profiileja jopa 16 käyttäjälle. Garmin Index S2 vaa’an virtalähteenä toimii 4 AAA-paristoa, jotka asiantuntija-arvostelujen mukaan kestävät säännöllisessä käytössä jopa 9 kuukautta.

Sovellus Garminin tuntijoille ja faneille

Garmin Index S2 käyttää vain Wi-Fiä eikä Bluetoothia kuten Tanitan henkilövaaka, sillä esimerkiksi testin voittaja käyttää Bluetoothia eikä Wi-Fiä, kun taas muut testin mallit käyttävät molempia. Jos omistat jo Garmin-kellon, hyödyt enemmän tästä Garmin Connect -sovellukseen yhdistyvästä kylpyhuonevaakasta. Se antaa sinulle yleiskuvan uni-, terveys- ja aktiivisuustilastoista yhdessä paikassa. Muista sovelluksista poiketen Garmin sovelluksen avulla voit seurata ja olla yhteydessä ystäviin ja perheenjäseniin, joilla on myös Garmin-sovellus.

Sovelluksen avulla saat yksityiskohtaista tietoa kaikista mittauksista. Miinuksena on kuitenkin se, että sovelluksella ei ole mahdollista analysoida kehon rasvaprosenttia ja lihasmassaa iän, sukupuolen ja pituuden perusteella.

Vastineeksi saat käyttöösi monia muita ominaisuuksia, joita monet kuntosovellukset eivät tarjoa samassa määrin. Näitä ovat esimerkiksi harjoitusohjelmat, kuukautiskiertosi seuranta ja turvaominaisuudet, jotta perhe ja ystävät voivat seurata sinua. On myös mahdollista ilmoittaa varusteidesi käytöstä, joten saat muistutuksen, kun on aika vaihtaa juoksukengät tai kun pyöräsi tarvitsee huoltoa. Voit halutessasi tarkastella tilastoja tietokoneellasi, mikä voi olla joillekin plussaa.

Luokituksemme

Tässä Garmin Index S2 vaa’assa on kehoanalyysi, joka sopii hyvin monille käyttäjille ja kokeneelle älykkään vaa’an käyttäjälle. Näyttö voi olla ylivoimainen aloittelijoille, joten suosittelemme tätä vaakaa ehdottomasti kokeneille käyttäjille. Saat siitä kuitenkin eniten irti, jos käytät jo Garmin-laitteita. Tämä Garmin Index S2 on toiseksi kallein henkilövaaka testimme parhaiden kylpyhuoneen vaakojen joukossa. Jos et tarvitse Garmin-sovelluksen lisäominaisuuksia, testivoittajan kaltainen malli olisi parempi vastine rahalle. Jos kuitenkin olet Garmin-käyttäjä ja pidät myös liikunnasta ja kaikesta liikuntaan liittyvästä, saat rahoillesi paljon sellaista, mitä et saa muista saman hintaluokan vaaoista.

Tyyppi: Diagnostinen vaaka Käyttäjän vähimmäispaino: Ei ilmoitettu Max. käyttäjän paino: 180 kg Tarkkuus: 100 g Bluetooth: Nej Wi-fi: Ja Käyttäjien lukumäärän muisti: 16 käyttäjää Liitännäissovellus: Ja BMI-mittaus: Ja Kehon rasvaprosentin mittaus: Ja Toiminta: Paristo (4 x AAA) Materiaali: Lasi, Muovi Painon mittaus: 1,98 kg Mittaus: 32 x 31 x 2,8 cm

Fitbit Aria Air

paras kylpyhuoneen mittakaavassa Fitbit fanit

3.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Helppokäyttöisyys
  5
 • Tarkkuus
  4
 • Analyysit
  1
 • Suunnittelu
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Käyttäjien ja asiantuntijoiden arvioiden mukaan hyvä Fitbit-tuotteiden käyttäjille.
 • pros-icon.svg Pääsy sovelluksen sisäisiin koulutusohjelmiin
 • pros-icon.svg Voi yhdistää muihin Fitbitin käyttäjiin
 • pros-icon.svg Painon muutokset esitetään kuvaajana
Ulemper
 • cons-icon.svg Rajoitetut mittaukset
 • cons-icon.svg Sovellus on avattava ennen vaa’alle astumista, jotta tulokset voidaan rekisteröidä sovellukseen.
 • cons-icon.svg Asiantuntija-arvosteluissa sanotaan, että painon palauttaminen on hankalaa.
 • cons-icon.svg On asetettava kovalle alustalle; antaa epätarkan mittaustuloksen matolla.

Detaljeret gennemgang

Tämä Fitbit Aria Air -älyvaaka on loistava valinta niille, jotka jo käyttävät tai haluavat käyttää muita Fitbit-tuotteita. Älyvaaka on helppokäyttöinen ja siinä on tyylikäs muotoilu, joka on saatavana sekä mustana että valkoisena.

Suunnittelu ja ominaisuudet

Fitbit Aria Air on digitaalinen vaaka, älyvaaka, joka antaa sinulle koko kehon analyysin. Se ei käytä bioelektronista impedanssimittaria, kuten useimmat muut testissä olevat kylpyhuoneen vaa’at, eikä se mittaa lihas- ja luumassaa eikä painoa rasvaprosentilla. Asiantuntija-arvioiden mukaan se on epätarkempi, koska se toimii 200 gramman asteikolla.

Tutkimuksemme mukaan Fitbit Aria Air sovelluksen asentaminen oli nopeaa ja helppoa. Jos haluat tallentaa tietoja sovellukseen, sovellus on avattava ennen vaa’an käyttöä. On myös tarpeen painaa “tallenna”. Tämä ei ole vaatimus esimerkiksi testivoittajalle, joka lähettää tulokset automaattisesti sovellukseen.

Kokemuksemme mukaan jos Fitbit Aria Air vaaka siirrettiin paikasta toiseen, ensimmäinen punnitus oli virheellinen. Tarvittiin kaksi punnitusta, ennen kuin vaaka saatiin nollattua oikein. Huomasimme myös, että Fitbit Aria Air henkilövaaka on parasta sijoittaa tasaiselle, kovalle alustalle, sillä henkilövaaka antoi virheellisiä tuloksia, kun se asetettiin pehmeälle alustalle, kuten matolle.

Paras Fitbit-tuotteiden käyttäjille

Saat tästä Fitbit Aria Air vaa’asta kaiken hyödyn irti, jos käytät muita Fitbit-laitteita. Silloin voit myös seurata, miten aktiviteettisi ja nukkumistottumuksesi vaikuttavat painoosi viikon tai kuukauden aikana.

Fitbit Aria Airissa, aivan kuten Garminin vaa’alla, voit linkittää muihin käyttäjiin. Saat myös pääsyn harjoitusohjelmiin. Saat joka viikko sähköpostitse yhteenvedon tiedoistasi ja muutoksista edelliseen viikkoon verrattuna. Jos et ole Fitbit Aria Air vaa’an lähellä, voit syöttää painosi manuaalisesti sovellukseen.

Luokituksemme

Fitbit Aria Air on täydellinen nykyisille Fitbit-käyttäjille, koska saat parhaan hyödyn irti kylpyhuoneen vaa’alla, kun yhdistät sen muihin Fitbit-laitteisiin, kuten Fitbit-kelloon. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat seurata yleisesti painoaan ja muita mittauksiaan, mutta se ei ole tarpeeksi yksityiskohtainen vakavasti otettavalle urheilijalle.

Tyyppi: Diagnostinen vaaka Käyttäjän vähimmäispaino: Ei ilmoitettu Max. käyttäjän paino: 180 kg Tarkkuus: 200 g Bluetooth: Ja Wi-fi: Nej Käyttäjien lukumäärän muisti: 8 käyttäjää Liitännäissovellus: Ja BMI-mittaus: Ja Kehon rasvaprosentin mittaus: Nej Toiminta: Paristo (3 x AAA) Materiaali: Lasi, ABS-Muovi Painon mittaus: 1,79 kg Mittaus: 30 x 30 x 2,57 cm

Guide Miten valita paras henkilövaaka

 
Eufy-Smart-Scale-C1.webp

Eufy Smart Scale C1

httpfm30i.testwp-contentuploads202108615b65b299f49-Withings-Analysevaegt-Body-2.png

Withings Body +

Withings-Body-Cardio.png

Withings Body Cardio

Huawei-Scale-3.png

Huawei Scale 3

Beurer-GS-410.webp

Beurer GS 410

httpfm30i.testwp-contentuploads202108615b65be4a7a6-QardioBase-2-2.png

Qardio QardioBase 2

Xiaomi-Mi-Smart-Scale-2.png

Xiaomi Mi Smart Scale 2

httpfm30i.testwp-contentuploads202108615b65bfa4f4b-Beurer-BF700-Badevaegt-2.png

Beurer BF 700

httpfm30i.testwp-contentuploads202108615b65c9c6f5d-Garmin-Badevaegt-Index-Smart-Scale-2.png

Garmin Index S2

Fitbit-Aria-Air.png

Fitbit Aria Air

TestScore TestScore
Info
4.8
star star star star star
4.6
star star star star star
4.6
star star star star star
4.6
star star star star star
4.2
star star star star star
4.2
star star star star star
4.2
star star star star star
4.0
star star star star star
4.0
star star star star star
3.8
star star star star star
Tyyppi Diagnostinen vaaka Diagnostinen vaaka Diagnostinen vaaka Diagnostinen vaaka Digitaalinen vaaka Diagnostinen vaaka Diagnostinen vaaka Diagnostinen vaaka Diagnostinen vaaka Diagnostinen vaaka
Käyttäjän vähimmäispaino Ei ilmoitettu 5 kg 5 kg 2,5 kg Ei ilmoitettu 5 kg Ei ilmoitettu Ei ilmoitettu Ei ilmoitettu Ei ilmoitettu
Max. käyttäjän paino 150 kg 180 kg 180 kg 150 kg 200 kg 180 kg 150 kg 180 kg 180 kg 180 kg
Tarkkuus 100 g 100 g 100 g Ei ilmoitettu 100 g 200 g 100 g 100 g 100 g 200 g
Bluetooth Ja Ja Ja Ja Nej Ja Nej Ja Nej Ja
Wi-fi Nej Ja Ja Ja Nej Ja Ja Nej Ja Nej
Käyttäjien lukumäärän muisti 16 käyttäjää 8 käyttäjää 8 käyttäjää Ei ilmoitettu Ei ilmoitettu 5 käyttäjää 5 käyttäjää 8 käyttäjää 16 käyttäjää 8 käyttäjää
Liitännäissovellus Ja Ja Ja Ja Nej Ja Ja Ja Ja Ja
BMI-mittaus Ja Ja, i app Ja Ja Nej Ja Ja Ja Ja Ja
Kehon rasvaprosentin mittaus Ja Ja Ja Ja Nej Ja Ja Ja Ja Nej
Toiminta Paristo (3 x AAA) Paristo (4 x AAA) Ladattava, usb-kaapeli sisältyy Paristo (4 x AAA) Paristo (3 x AAA) Ladattava, usb-kaapeli sisältyy Paristo (3AAA) Paristo (3AAA) Paristo (4 x AAA) Paristo (3 x AAA)
Materiaali Lasi, Muovi Lasi Lasi Lasi, Muovi Lasi, Muovi Lasi, Muovi Lasi, Muovi Ei ilmoitettu Lasi, Muovi Lasi, ABS-Muovi
Painon mittaus 1,5 kg 2 kg 5,7 kg 1,57 kg Ei ilmoitettu 3,03 kg Ei ilmoitettu 1,6 kg 1,98 kg 1,79 kg
Mittaus 28 x 28 cm 32,7 x 32,7 x 2,3 cm 32,7 x 32,7 x 1,8 cm 30 x 30 x 2,4 cm 35 x 35 x 2,8 cm 34.04 x 34.04 x 2.29 cm 31,6 x 20 x 2,7 cm 30 x 30 x 2,3 cm 32 x 31 x 2,8 cm 30 x 30 x 2,57 cm
Käyttäjien arvostelut 5 4 4 5 5 4 4 4 4 4
Helppokäyttöisyys 4 4 5 3 5 4 5 5 3 5
Tarkkuus 5 5 5 5 5 4 4 4 4 4
Analyysit 5 5 5 5 1 4 5 2 4 1
Suunnittelu 5 5 4 5 5 5 3 5 5 5
Tjek billigste pris Set til 369 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Clas Ohlson På lager
Set til 99 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon Set til 299 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon Set til 39,90 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Veikon Kone På lager
Set til 17,89 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
MaxGaming På lager
Set til 41 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Apuls.fi På lager
Set til 119 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Power På lager
Set til 39,90 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Power På lager

Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun käytimme analogisia asteikkoja. Uudet kylpyhuoneen vaa’at ovat paljon tarkempia kuin mekaaniset kylpyhuoneen vaa’at. Siinä missä kylpyhuoneen vaa’at mittasivat ennen vain kehon painoa, voit nyt saada malleja, jotka mittaavat myös kehon rasvaprosenttia, kehon painoindeksiä BMI:tä, BMR:ää ja paljon muuta.

Teknologia kehittyy jatkuvasti, ja jos haluat vain mallin, joka mittaa painosi ja antaa yleiskuvan terveydentilastasi, useimmat elektroniset kylpyhuoneen vaa’at riittävät.

Jos haluat laihtua tai ehkä lihoa, jotkut mallit ovat parempi kumppani. Jos harrastat paljon liikuntaa tai olet raskaana, voi olla olemassa tietty vaaka, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Tässä on tärkeää tarkastella, mitä ne voivat mitata.

Sovellus voi olla tässä tapauksessa ratkaiseva tekijä, sillä se tarjoaa yleensä enemmän mittareita ja paremman yleiskuvan.

Testissämme esitellään parhaat tällä hetkellä markkinoilla olevat kylpyhuoneen vaa’at, ja osto-oppaassamme tarkastellaan tarkemmin eri parametreja.

Painon tarkkuus

Jopa testin parhaat kylpyhuoneen vaa’at ovat tarkkuudeltaan erilaisia. Kun tarkastellaan tarkkuutta, tarkastellaan sitä, kuinka paljon porrastusta tai vaihteluväliä painollesi annetaan. Monet mallit toimivat 200 gramman asteikolla. Tämä tarkoittaa, että se näyttää painon, kuten 74,20 grammaa tai 74,40 grammaa. Se ei voi mitata, painatko todellisuudessa 74 kiloa ja 300 grammaa.

Monet testin malleista, kuten testivoittaja Eufy Smart Scale C1, Garmin Index S2 ja Withings vaaka, mittaavat 100 gramman tarkkuudella.

Enimmäis- ja vähimmäispaino

Eroja on myös siinä, kuinka vähän ja kuinka paljon painoa ne voivat painaa ja kantaa. Suurin keskipaino on 150-180 kg. Jotkin mallit kestävät jopa 200 kg.

Valitettavasti kaikki valmistajat eivät määrittele vähimmäispainoa. Pienin paino testissämme on 2,5 kg. Se on Huawei Scale 3 -henkilövaaka, joka pystyy käsittelemään näin alhaisen painon. Toiset, kuten Withings, voivat käsitellä jopa 5kg.

Kehon analyysi ja erityyppiset mittaukset

Kodin kehonkoostumusvaaka käyttää mittauksissa biosähköistä impedanssianalyysia. Tämäntyyppinen mittaus antaa sinulle yleiskuvan kehosi vesipitoisuudesta, rasvaprosentista, BMI:stä, lihas- ja luumassasta.

Se tekee tämän lähettämällä pieniä sähköimpulsseja kehon läpi. Tämä on myös syy siihen, miksi tämäntyyppisiä painoja ei pitäisi käyttää henkilöillä, joilla on sydämentahdistin.

Parhaat ammattimaiset kylpyhuoneen vaa’at käyttävät DEXA-skannausta, joka on tarkempi.

 

Seuraavassa on yleiskatsaus mittaustyypeistä, joita kehonkoostumusmittari voi suorittaa (mallista riippuen)

Paino

Tämä toiminto mittaa painoa joko kiloina tai paunoina. Voit asettaa haluamasi mittayksikön kaikkiin vaakoihin.

Kehon rasvan osuus

Kun henkilövaaka mittaa rasvaprosenttia, se mittaa, kuinka suuri osa kokonaispainostasi on puhdasta rasvaa. On tärkeää korostaa, että sinulla pitää olla myös rasvaa, ja rasvan määrä voi antaa hyvän kuvan terveydentilastasi, jos sitä verrataan muihin mittareihin, kuten viskeraalisen rasvan määrään.

Viskeraalinen rasva

Viskeraalisen rasvan mittaus tulokset antaa sinulle viitteitä siitä, kuinka paljon rasvaa sinulla on elintärkeiden elinten ympärillä.

Kehon nesteiden prosenttiosuus

Samanlainen kuin kehon rasvaprosentti, tämä mitta kertoo, kuinka suuri osa kehon kokonaispainosta on nestettä.

Lihasmassa

Kuten nimestä voi päätellä, tämä mitta antaa sinulle viitteitä siitä, kuinka paljon kehosi lihakset painavat. Pelkkä painon tarkastelu ei siis riitä, sillä suuri osa painosta voi koostua lihaksista!

Luumassa

Tämä mitta kertoo, kuinka paljon luusi painavat. Painon, lihasmassan, rasvan, rasvaprosentin lisäksi on luiden painon osuus hyvä tieto.

Fyysinen arviointi

Tässä mittauksessa arvioidaan lihas- ja rasvapitoisuutesi ja luokitellaan vartalotyyppisi sen mukaan, oletko ylipainoinen, oletko tilastollisen keskiarvon sisällä vai oletko mahdollisesti alipainoinen.

BMR (perusaineenvaihdunta)

Tämä mitta antaa sinulle yleiskuvan siitä, kuinka monta kaloria kehosi polttaa, kun et liiku. Näin voit saada käsityksen siitä, onko sinun liikuttava enemmän vai vähemmän, jotta poltat oikean määrän kaloreita.

BMI (painoindeksi)

BMI voidaan laskea jakamalla painosi kiloina pituudellasi senttimetreinä. BMI on mitta joka antaa käsityksen pituuden ja painon välisestä suhteesta. BMI on hyvin yleinen tapa tarkastella painoa, ja sitä tulisi käyttää vain yhdessä muiden arvojen kanssa tarkan mittauksen saamiseksi.

Metabolinen ikä

Tässä mittarissa verrataan BMR:ääsi ikäryhmäsi keskiarvoon. Se voi antaa sinulle viitteitä siitä, onko metabolinen ikäsi korkeampi vai matalampi kuin todellinen ikäsi. Jos se on korkeampi, se tarkoittaa, että kehosi ei ole hyvässä kunnossa.

Helppokäyttöisyys

Kun puhumme käyttäjäystävällisyydestä, se sisältää kylpyhuoneen vaa’an suunnittelun, ominaisuudet ja toiminnot. Sovellus toimii vaa’an erillisenä osana, ja niiden käyttäjäystävällisyydessä on eroja. Tarkastelemme myös sitä, miten tiedot siirretään vaa’alta laitteeseen, sillä joillekin Bluetooth-yhteys voi olla kätevämpi kuin Wi-Fi-yhteys.

Suunnittelu

Useimmat tämäntyyppiset kylpyhuoneen vaa’at on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten muovista ja lasista. Jalanjäljen koon ja näytön helppolukuisuuden välillä voi olla suuri ero.

Kaikissa testin vaaoissa on digitaalinäyttö, joten ne ovat helposti luettavissa. Joissakin näytetään kuitenkin vain paino eikä muita mittauksia. Jotkin mallit, kuten Withings Body + ja Beurer BF 700, näyttävät myös muut mittaukset, joten sinun ei tarvitse avata sovellusta saadaksesi nopean yleiskuvan. Jos olet näkövammainen, kannattaa valita malli, jossa on suurempi numerokoko. Tämä voisi olla esimerkiksi Beurer GS 410. Sen näytön numerot ovat 49 senttimetriä.

Tarkista myös, että kulutuspinta on riittävän suuri kengänkokoasi varten. Voi olla merkittäviä eroja, jotka tekevät tietystä mallista sopimattoman tietyn kengänkoon ylittäville jaloille. Esimerkiksi Tanita BC-401 -mallin jalanjälki on pieni, 20 senttimetriä, kun taas Beurer GS 410 -mallin kengänkoko voi olla jopa 46-47.

Sovelluksen toiminnallisuus

Sovelluksella on ratkaiseva merkitys helppokäyttöisyyden kannalta. Joitakin malleja voi käyttää sekä sovelluksen kanssa että ilman, kuten Withings Body + -mallia, kun taas toisia voi käyttää vain, jos käytät myös sovellusta. Eufy Smart Scale C1 on esimerkki tästä. Toisaalta tämän mallin tiedot lähetetään suoraan vaa’alta laitteeseesi ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Tämä voi olla hankalampaa joissakin malleissa, joissa sinun on avattava sovellus ja painettava manuaalisesti “synkronoi” tai “tallenna” varmistaaksesi, että tulokset näkyvät ja tallentuvat sovellukseen.

Kehittyneemmät sovellukset antavat myös ruokavalio-ohjeita ja luovat harjoitusohjelmia tuloksiesi perusteella. Tämä on mahdollista esimerkiksi premium-mallissa. Tässä kannattaa valita tarpeisiisi sopiva malli. Nämä kehittyneet ominaisuudet maksavat yleensä myös enemmän.

Jos harrastat paljon liikuntaa tai sinulla on laihdutusohjelma, tällaisilla ominaisuuksilla varustettu edistynyt vaaka voi olla suuri tuki ja apu.

Jos haluat ottaa kokonaisvaltaisemman lähestymistavan painoosi ja hyvinvointiisi, suosittelemme ostamaan halvemman mallin, jossa on sinua kiinnostavat ominaisuudet ja mitat.

Bluetooth tai Wi-Fi

Lukemat siirretään matkapuhelimeen tai tablettiin Bluetoothin tai Wi-Fi:n kautta. Joissakin malleissa on molemmat, kun taas toiset käyttävät vain joko Bluetoothia tai Wi-Fiä. Sillä ei ole merkitystä, käytätkö jompaakumpaa. Jos Wi-Fi-yhteys alueellasi tai kylpyhuoneessa tai huoneessa, jossa säilytät vaakaa, ei kuitenkaan ole hyvä, on eduksi valita malli, jossa on Bluetooth.

Lisää käyttäjiä

Jos kotitaloudessasi on useita henkilöitä, jotka haluavat käyttää kehonkoostumusanalyysiä, sinun kannattaa valita malli, jonka avulla voit luoda useita käyttäjiä. Eri profiilien määrä, joita voit luoda, vaihtelee. Testissämme määrä vaihteli 5, 8 ja 16 välillä.

Vain kahdessa testissämme olleessa mallissa voidaan luoda profiileja jopa 16 käyttäjälle. Pidä mielessä, että joissakin tapauksissa tulokset näkyvät muille, kun he avaavat sovelluksen tai käyttävät vaakaa.

Toiminta ja automaattinen sammutus

Nykyään et luultavasti löydä kylpyhuoneen vaakaa ilman paristoa. Useimmissa testissä olleissa malleissa on AAA-paristot. Vaihtelee, tarvitseeko niitä laittaa 3 vai 4, mutta ne tulevat yleensä vaa’an mukana, kun ostat sen, joten voit aloittaa käytön heti.

Joissakin malleissa on sen sijaan ladattava akku. Etuna on, että voit ladata kylpyhuoneen vaa’an, kun sen virta loppuu. Täysi lataus kestää yleensä useita kuukausia, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen lataamisesta yhä uudelleen.

Testissämme sekä premium-mallimme että Qardion vaaka sisältävät ladattavan akun.

Jotkin kylpyhuoneen vaa’at ovat hyvin herkkiä ja voivat aktivoitua, jos ne liikkuvat. Siksi suosittelemme joko pitämään vaa’an sellaisessa paikassa, jossa et mene sen lähelle koko ajan, tai hankkimaan mallin, joka sammuu automaattisesti, kuten premium-mallimme.

YLEISET KYSYMYKSET

Mikä kylpyhuoneen vaaka on testin paras?

Testin paras vaaka on Eufy Smart Scale C1. Se mittaa painon, BMI:n, luumassan ja kehon rasvaprosentin jopa 16 henkilöltä. Ja se on valmistettu kestävistä materiaaleista. Ehdottoman käyttäjäystävällinen vaaka, jossa on intuitiivinen sovellus.

Mikä kylpyhuoneen vaaka on tarkin?

Tämäntyyppisistä kylpyhuoneen vaa'at testissä, kylpyhuoneen vaa'at, jotka toimivat 100 gramman poikkeamilla, ovat tarkimmat.

Mikä kylpyhuoneen vaaka minun pitäisi ostaa?

Sinun on ostettava tarpeisiisi sopiva vaaka. Voit hankkia kylpyhuonevaakoja, jotka mittaavat pääasiassa painoasi. Voit kuitenkin hankkia myös sellaisia vaakoja, jotka on suunniteltu erityisesti urheilijoille, raskaana oleville naisille ja laihdutukseen.

Mitä kylpyhuoneen vaaka voi painaa?

Se on hyvin erilainen. Testissämme kylpyhuoneen vaa'an paino vaihtelee kevyimmästä 1,5 kilosta 5,7 kiloon.

Mihin kylpyhuoneen vaaka tulisi sijoittaa?

Kylpyhuoneen vaaka tulisi mieluiten sijoittaa tasaiselle, kovalle alustalle. Vaa'an voi asettaa myös pehmeälle alustalle, kuten matolle, mutta se voi heikentää mittaustarkkuutta.

Miksi painoni on vaihtelee mittausten välillä?

Kehon paino vaihtelee ja muuttuu luonnollisesti päivän ja kuukauden aikana sen mukaan, kuinka paljon kehossasi on nestettä ja menetätkö vai kasvatatko lihasmassaa. Naisilla se muuttuu myös kuukautiskierron aikana.

Lähteet: Kylpyhuonevaaka

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

 • Flag Goodhousekeeping.com Chevron down

  Goodhousekeeping.co.uk on amerikkalainen lifestyle-lehti, jolla on takanaan yli 137 vuotta. Kotitaloudelle annettujen vinkkien ja neuvojen lisäksi he testaavat kotitaloustuotteita omassa Goodhousekeeping instituutissaan. He ovat testanneet Withings Body Comp va’an, BEURER GS-410 Signature Linen ja Fitbit Aria Airin. Katso koko testi tästä

  Katso myös heidän arvostelunsa Eufy Smart Scale C1:stä (Ankerin Eufy) tästä ja Fitbit Aria Air tästä

 • Flag Techradar.com Chevron down

  Techradar on yhdysvaltalainen verkkolehti, joka arvioi ja testaa kodin elektronisia tuotteita ja laitteita.

  Katso heidän arvostelunsa:
  Eufy Smart Scale C1 (Eufy, Anker) ässä

  Withings Body+ tästä

  Withings Body ja Cardio tästä

  Garmin INdex S2 tästä

  Fitbit Aria Air tästä

 • Flag Tomsguide.com Chevron down

  Tomsguide.com on amerikkalainen sivusto, jossa on sähkötuotteiden arvosteluja ja testejä. Heidän asiantuntijansa testaavat itse tuotteet ja niiden tarkoituksen antaakseen rehellisimmän ja objektiivisimman arvion tuotteista.

  Lue heidän arvostelunsa aiheesta:

  Withings Body+ tästä

  Withings Body ja Cardio tästä

  Fitbit Aria Air tästä

 • Flag Techadvisor.com Chevron down

  Techadvisor on englantilainen verkkolehti, jonka takana on 28 vuotta. He arvostelevat teknisiä tuotteita ja voit löytää arvosteluja ja testejä kaikesta tietokoneista, tableteista ja älypuhelimista parranajokoneisiin.

  Katso heidän arvionsa Withings Body and Cardiosta tästä ja Quardio Quardio Base 2 tästä

 • Flag T3.com Chevron down

  T3 on brittiläinen verkkolehti, joka keskittyy uusimpaan teknologiaan ja uusimpiin teknisiin laitteisiin. Lehti on ollut verkkoversiona vuodesta 1998 ja sillä on 10 miljoonaa kävijää. He ovat testanneet muun muassa Withings Body Compia ja Tanita BC-401 Body Composition Monitoria. Katso koko testi tästä

  Lue heidän arvostelunsa Fitbit Aria Airista tästä

 • Flag PCMag.com Chevron down

  PCMag on englantilainen sivusto, joka keskittyy teknologiaan. He testaavat tuotteita itse omissa laboratorioissaan ja arvioivat sekä sovelluksia, järjestelmiä että teknisiä tuotteita.

  Lue heidän arvostelunsa Quardio Quardiobase 2:sta tästä

 • Flag Expertreviews.co.uk Chevron down

  On tunnustettu ja itsenäinen Yhdistyneen kuningaskunnan sivusto, joka kirjoittaa arvosteluja melkein kaikesta. He testaavat tuotteet itse ja tarjoavat perusteellisen analyysin ja objektiivisen arvion. He ovat muun muassa testanneet Fitbit Aria Airia. Voit lukea testin tästä

×