Bluetooth højtaler testi (2022) → 10 parasta bluetooth højtalerea

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

8
Hyvä edullinen bluetooth-kaiutin

Sony SRS-XB12 Bluetooth-kaiutin

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä bluetooth-kaiutintestissä voit lukea markkinoiden 10 parhaasta mallista. Olemme arvioineet valitut mallit seuraavien parametrien perusteella: äänentoisto, käyttöaika, hinta ja ulkonäkö. Perusteellisen tutkimuksen jälkeen olemme äänestäneet Ultimate Ears Megaboom 3:n testin parhaaksi bluetooth-kaiuttimeksi.

Luettelosta löydät yhteensä 10 bluetooth-kaiutinta, jotka todella erottuvat muista markkinoilla olevista malleista. Voit siis löytää täältä inspiraatiota seuraavaan hankintaan, etsitpä sitten halpaa, kannettavaa tai suurta bluetooth-kaiutinta. Opastamme sinua myös, mitä etsiä, kun olet metsästämässä uutta kaiutinta tuotteiden tarkastelun jälkeen.

Ultimate Ears Megaboom 3

Paras Bluetooth-kaiutin

Fordele
 • pros-icon.svg 360 asteen äänentoisto ja sisäänrakennettu subwoofer täydellistä äänikokemusta varten
 • pros-icon.svg Voidaan ottaa mukaan minne tahansa ilman vahingoittumisen vaaraa, koska se on vedenpitävä ja pölytiivis
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Kytkeytyy useisiin laitteisiin tai kaiuttimiin tehokkaampaa ääntä varten

Detaljeret gennemgang

Et voi mennä pieleen sijoittamalla tähän Megaboom-kaiuttimeen. Nimesimme tämän mallin testivoittajaksi, sillä se toistaa täyden 360 asteen äänen täydellisellä bassolla ja ilman ääniongelmia. Lisäksi malli on vesitiivis ja pölytiivis, joten mikään ei heikennä äänitasoa. Samalla se ei maksa mitään.

Miksi kannattaa valita Ultimate Ears Megaboom 3

Tätä akkukäyttöistä ja langatonta bluetooth-kaiutinta voi käyttää kuka tahansa, joka pitää tärkeänä hyvää ääntä ja toimivaa muotoilua. Tuotteessa on 360 asteen ääni ja sisäänrakennettu subwoofer, joten saat täydellisen äänikokemuksen missä tahansa oletkin. Voit hallita kappaleen valintaa, äänenvoimakkuutta ja muuta helposti yhdellä kosketuksella kaiuttimessa sen sijaan, että sinun tarvitsisi kurottautua laitteeseesi.

Voit käytännössä soittaa musiikkia mistä tahansa laitteesta, kunhan siinä on sisäänrakennettu Bluetooth. Voit myös liittää tuotteen muihin Boom- tai Megaboom-kaiuttimiin, joten voit halutessasi toistaa samaa musiikkia useista kaiuttimista. Kaiutin voi toistaa musiikkia jopa 20 tuntia täydellä latauksella. Akun lataaminen täyteen kestää kuitenkin alle kolme tuntia, joten juhlat voivat jatkua.

Vedenpitävä bluetooth-kaiutin, jossa on toimiva muotoilu

Tämän bluetooth-kaiuttimen suunnittelussa on mietitty paljon. Ensinnäkin se on suunniteltu pyöreän muotoiseksi, jotta ääni saavuttaa kaikki kulmat. Lisäksi itse tuote on kehitetty kaksivärisestä kestävästä kankaasta, jota käytetään myös moottoripyörätakeissa ja palovarusteissa. Tämä tekee siitä erittäin kestävän, joten voit nauttia uudesta kaiuttimestasi monta vuotta.

Tuote on myös sertifioitu vedenpitäväksi ja pölyltä suojatuksi. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että kaiuttimesi rikkoutuu, jos viet sen rannalle tai vaellukselle. On todistettu, että kaiutinta voi upottaa veteen jopa 30 minuutiksi ilman, että se vahingoittuu – ja se jopa kelluu pinnalla, jos se pudotetaan esimerkiksi uima-altaaseen tai mereen.

Budjettiystävällinen bluetooth-kaiutin

Toinen tämän mallin selkeä etu on se, että se ei maksa mitään. Saat siis vedenpitävän ja pölytiiviin bluetooth-kaiuttimen, jossa on erinomainen ääni, alle 1000 kruunulla. Ja se voi jopa kestää pitkään vankane-rakenteensa ansiosta.

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa tämä kaiutin persoonallisuutesi mukaisessa värissä. Mallia on saatavana kuudessa eri värissä, jotka kaikki tekevät muotoilusta erottuvan.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 22,5 cm
 • Leveys: 8,7 cm
 • Syvyys: 8,7 cm
 • Paino: 925 grammaa
 • Väri: Sininen, vihreä, violetti, vaaleanpunainen, punainen tai musta
 • Taajuusvaste: 60-20 000 Hz
 • Maksimi lähtötaso (SPL): 90 dBA
 • Virtalähde: akku
 • Käyttöaika: Jopa 20 tuntia

Sonos One SL -kaiutin

Paras joustava bluetooth-kaiutin

Fordele
 • pros-icon.svg Kyky kuulla ääni useissa huoneissa, surround-ääni jne. yhdistämällä laitteita
 • pros-icon.svg Käyttö on helppoa sisäänrakennettujen kosketusnäppäinten avulla
 • pros-icon.svg Akustiikka mukautuu kotiisi, joten sinulla on aina oikea akustiikka äänentoistoa varten

Detaljeret gennemgang

Tämä Sonosin Bluetooth-kaiutin on ihanteellinen niille, jotka haluavat vaikuttavaa äänenlaatua ja kykyä käyttää hiljattain ostamaansa kaiutinta suhteellisen joustavasti. Tämä malli voidaan liittää muihin Sonos-laitteisiin, joten voit käyttää sitä yksin tai yhdessä muiden kaiuttimien kanssa monihuone- tai stereokokemusta varten.

Miksi kannattaa valita Sonos One SL -kaiutin

Omistatko jo useita muita Sonos-kaiuttimia, soundbareita jne. kotonasi? Silloin tämä Sonosin One SL -kaiutin on ihanteellinen ehdokas uudeksi bluetooth-kaiuttimeksi. Tämä malli voidaan liittää muihin Sonos-kaiuttimiin, jolloin voit nauttia stereoäänestä kotonasi, katselitpa sitten televisiota, elokuvia tai kuuntelit musiikkia.

Voit myös luoda monihuonekokemuksen, sillä kaiuttimet voivat toistaa samaa musiikkia talon eri huoneissa. Voit kuitenkin halutessasi soittaa eri soittolistoja kussakin huoneessa.

Joustava musiikkijärjestelmä

Kuten kuvattu, tämä kaiutin on mahdollista liittää useisiin muihin Sonos-vaihtoehtoihin. Tämä voidaan tehdä Sonos-sovelluksen kautta, jossa voit hallita kaikkea musiikkia suoraan puhelimestasi. Voit myös asettaa ääniohjauksen, kun tämä ominaisuus tulee Tanskaan. Itse asiassa kaikki Sonos-musiikkijärjestelmän tuotteet on suunniteltu käytettäväksi ääniohjauksen avulla.

Tämän joustavan äänijärjestelmän etuna on myös se, että kaiutin optimoi äänen automaattisesti huoneen koon, asettelun jne. perusteella. Tämä tapahtuu sisäänrakennetun mukautuvan tekniikan avulla, joka analysoi huoneen akustiset ominaisuudet varmistaakseen paremman äänikokemuksen. Voit kuitenkin säätää eri asetuksia myös manuaalisesti, jos sinulla on tiettyjä mieltymyksiä.

Muista, että sinun ei tarvitse pitää puhelinta lähelläsi vaihtaaksesi kappaleita, säätääksesi äänenvoimakkuutta jne. Sen sijaan voit käyttää suoraan kaiuttimessa olevia kosketusohjaimia.

Elegantti muotoilu

Lisäbonuksena Tämä kaiutin on kehitetty erityisen tyylikkääseen muotoiluun, joten se ei häiritse sisustusta. Voit myös päättää, haluatko tämän kaiutinmallin mustana vai valkoisena. Valitsitpa minkä tahansa, saat toimivan kaiuttimen, jonka yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu sopii mihin tahansa huoneeseen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 16,1 cm
 • Leveys: 11,9 cm
 • Syvyys: 11,9 cm
 • Paino: 1.76 kg
 • Väri: Valkoinen tai musta
 • Taajuusvaste: Hz
 • Maksimi lähtötaso (SPL): X dBA
 • Virtalähde: integroitu virtalähde
 • Tarvittava jännite: AC 120/230 V (50/60 Hz)

SACKit MOVEit Bluetooth-kaiutin

Paras halpa bluetooth-kaiutin

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Paristokäyttöinen malli, joka on kompaktin rakenteensa ansiosta helppo ottaa mukaan matkalle
 • pros-icon.svg Monitoimikaiutin, jota voidaan käyttää myös television soundbarina

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän bluetooth-kaiuttimeen voit olla varma, että saat monikäyttöisen mallin edulliseen hintaan. Voit käyttää tuotetta itsenäisenä kaiuttimena, soundbarina tai ladata kännykkääsi musiikkia soittaessasi. Lisäksi se on helppo ottaa mukaan matkalle, ja sillä voi soittaa musiikkia jopa 12 tuntia yhdellä latauksella.

Miksi kannattaa valita SACKit MOVEit Bluetooth-kaiutin

Jos sinulla ei ole suurinta budjettia bluetooth-kaiuttimen ostamiseen, on onni, että olemme sisällyttäneet tähän bluetooth-kaiutinarvioon myös joitakin budjettiystävällisiä malleja. Tämä SACKitin malli on yksi näistä malleista, sillä sitä myydään halvemmalla kuin useimpia muita markkinoilla olevia vaihtoehtoja.

Älä kuitenkaan pelkää tinkiväsi laadusta vain siksi, että kaiutin on hieman halvempi. Itse asiassa tämä malli on valmistettu eksklusiivisista materiaaleista, ja sen erinomainen rakenne takaa hyvän äänen.

Monitoiminen bluetooth-kaiutin

Tämän bluetooth-kaiuttimen tekee niin erityiseksi se, että sitä voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin. Sijoitat malliin, joka voi sekä toistaa musiikkia itse, jolloin sinulle taataan tietenkin optimaalinen äänikokemus, että liittää sen televisioon, jotta se voi toimia soundbarina, kun katsot televisiota, sarjoja tai elokuvia. Se voidaan liittää Bluetoothilla tai kaapelilla.

Voit tietenkin ottaa kaiuttimen mukaan myös matkalle ja soittaa musiikkia, kun olet ystävien kanssa tai vaelluksella. Tuote voidaan liittää mihin tahansa laitteeseen, jossa on sisäänrakennettu Bluetooth, ja sitten voit vain nauttia musiikista. Sisäänrakennettu akku kestää täydellä latauksella jopa 12 tuntia toistoa, mutta huomaa, että aika lyhenee, jos soitat suurimmalla äänenvoimakkuudella.

Käytännöllinen ja tyylikäs muotoilu

Tämä bluetooth-kaiutin on rakenteeltaan ja muotoilultaan tyypillisen pohjoismainen. Se on pieni ja kompakti, mutta silti täysin toimiva. Lisäksi sitä voi tilata useissa eri väreissä ja Bluetooth- tai WiFi-yhteydellä varustettuna, joten saat juuri haluamasi tyypin. Voit itse asiassa aina vaihtaa tämän kaiuttimen etuosan, mikä antaamahdollisuuden vaihtaa mallisi väriä, jos olet yhtäkkiä enemmän eri värin kaiuttimessa.

Malli on valmistettu eksklusiivisista materiaaleista, joten voit olla varma, että se kestää vähän kaikkea. Lisäbonuksena voit myös ladata puhelimesi suoraan MOVEit-kaiuttimesta. Liitä vain puhelimesi USB-kaapelilla ja lataus alkaa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 16 cm
 • Leveys: 31 cm
 • Syvyys: 8 cm
 • Paino: 2,2 kg
 • Väri: Harmaansininen, tummansininen tai beige-harmaa
 • Virtalähde: akku
 • Käyttöaika: Jopa 12 tuntia, 4,5 tuntia suurimmalla äänenvoimakkuudella

Anker SoundCore Bluetooth-kaiutin

Pieni bluetooth-kaiutin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kompakti kaiutin, jossa on kevyt ja vankka rakenne
 • pros-icon.svg Pitkä toistoaika, sillä kaiutin toimii jopa 24 tuntia täydellä latauksella
 • pros-icon.svg Optimaalinen äänentoisto riippumatta siitä, ovatko äänet korkeita vai matalia

Detaljeret gennemgang

Tämä kaiutin on ihanteellinen niille, jotka haluavat ottaa bluetooth-kaiuttimensa mukaansa matkalle. Malli on pienikokoinen ja kevyt versio, joka on suunniteltu kompaktiksi. Siitä huolimatta saat toimivan kaiuttimen, jonka kestävyys on jopa 24 tuntia täydellä latauksella ja joka toistaa kaikki kappaleen elementit, korkeat ja matalat, ongelmitta.

Miksi kannattaa valita Anker SoundCore Bluetooth -kaiutin

Etsitkö pientä bluetooth-kaiutinta, joka on kevyt eikä vie paljon tilaa, joten sen voi huoletta ottaa mukaan matkalle? Jos näin on, investoi tähän Anker-merkkiseen vaihtoehtoon, joka on ehdottomasti minibluetooth-kaiutin kompaktin rakenteensa ja kevyen painonsa ansiosta. Se painaa alle 400 grammaa, eikä se vie juuri lainkaan tilaa laukussasi, jos haluat ottaa sen mukaasi. Samalla muotoilu on yksinkertainen, joten se sopii mihin tahansa kotiin.

Pieni bluetooth-kaiutin, jossa on hyvä ääni

Malli on kehitetty kahdella täysalueajurilla ja digitaalisella signaaliprosessorilla, jotta kappaleiden kaikki osat pääsevät optimaalisesti läpi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että kaiutin nielaisee matalia ääniä tai raapii todella korkeita ääniä. Sen sijaan voit vain nauttia musiikin kaikista osista 20 metrin säteellä kaiuttimesta.

Voit toistaa joko Bluetoothilla tai integroidun AUX-portin kautta. Lisäksi mallissa on sisäänrakennettu mikrofoni ja se voi muodostaa yhteyden puheentunnistussovellus Alexaan. Voit siis vaihtaa kappaletta, vastata puheluun ja niin edelleen nousematta aurinkotuolista tai olemalla puhelimen lähellä.

Pitkä toistoaika

Tässä mallissa on erittäin pitkä toistoaika. Voit kuunnella yhdellä latauksella jopa 24 tuntia putkeen, mikä vastaa noin 500 kappaletta. Ei siis tarvitse huolehtia siitä, että tuote tarvitsee usein latausta, jos olet luonnossa tai muuten ilman pistorasioita.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 5,4 cm
 • Leveys: 16,5 cm
 • Syvyys: 4,5 cm
 • Paino: 365 grammaa
 • Väri: Musta, punainen tai sininen
 • Nimellisteho: 6 wattia
 • Virtalähde: akku
 • Käyttöaika: Jopa 24 tuntia

JBL Boombox Bluetooth-kaiutin

paras vedenpitävä Bluetooth-kaiutin

Fordele
 • pros-icon.svg Vedenkestävä bluetooth-kaiutin, joka kestää kaikenlaista nestettä
 • pros-icon.svg Täydellinen äänikokemus ilman melun tai naarmuuntumisen riskiä
 • pros-icon.svg Vaihtoehto liittää useita JBL-kaiuttimia voimakkaamman äänen aikaansaamiseksi

Detaljeret gennemgang

Voit todella aloittaa allasbileet tällä JBL:n Boombox-bluetooth-kaiuttimella. Malli on ehkä hieman suurempi, mutta vastineeksi saat täydellisen äänen jopa 24 tunnin ajaksi ja vedenpitävän kaiuttimen, joka kestää kaikkea sateesta muihin nesteisiin. Voit siis ottaa tämän mallin mukaan juhliin ilman huolta sen turvallisuudesta.

Miksi kannattaa valita JBL Boombox Bluetooth -kaiutin

Jos et välttämättä etsi pientä ja käytännöllistä Bluetooth-kaiutinta, vaan mallia, joka voi soittaa täydellä teholla missä tahansa tilaisuudessa, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän JBL-merkin varianttiin. Tämä malli takaa sinulle legendaarisen äänentoiston, koska sen rakenteessa on neljä integroitua kaiutinta ja kaksi bassosäteilijää. Näin saat optimaalisen äänikokemuksen riippumatta siitä, soitetaanko korkeita vai matalia ääniä. Jokainen nuotti tulee selvästi läpi tässä kaiuttimessa.

Hyvä bluetooth-kaiutin, joka on vedenpitävä

Muotoilu on ehkä hieman suurempi kuin joissakin muissa kannettavissa kaiuttimissa, mutta se on silti tarpeeksi helppo ottaa mukaan matkalle. Se on varustettu kahvalla, joten voit helposti kuljettaa sitä, jos haluat viedä sen mökille, rannalle, juhliin jne.

Tuotteessa on 20 000 mAh:n akku, jonka avulla voit kuunnella musiikkia jopa 24 tuntia putkeen täydellä latauksella. Lisäksi voit ladata myös muita laitteita tämän kaiuttimen kautta, sillä siinä on kaksi USB-porttia. Voit liittää kaikenlaisia laitteita Bluetoothilla, joten musiikkia voidaan toistaa tietokoneesta, puhelimesta, tabletista jne. Lisäksi sinulla on mahdollisuus liittää laitteeseen useampi kuin yksi Boombox, joten toisto voi tapahtua useammasta kaiuttimesta kerralla.

Yksi tämän bluetooth-kaiuttimen suurista eduista on sen vedenpitävyys. Tuotteella on IPX7-sertifikaatti, joka tarkoittaa, että boombox on täysin vedenpitävä, olipa kyseessä sade tai muut nesteet. Kaiutin kestää jopa veden alle upottamisen. Voit siis juhlia veden äärellä ilman huolta kaiuttimesi turvallisuudesta.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 25,45 cm
 • Leveys: 49,5 cm
 • Syvyys: 19,55 cm
 • Paino: 5.25 kg
 • Väri: Musta
 • Taajuusvaste: 50 – 20 000 Hz
 • Maksimi lähtötaso (SPL): 80 dBA
 • Virtalähde: akku
 • Käyttöaika: Jopa 24 tuntia

Bose SoundLink Revolve Plus

Kevyt ja mini bluetooth-kaiutin

Fordele
 • pros-icon.svg Kompakti kaiutin kevyessä rakenteessa, jonka voi ripustaa hihnaan tai vastaavaan
 • pros-icon.svg Vesitiivis rakenne suojaa sateelta, vuodoilta jne.
 • pros-icon.svg Hiljainen malli, jonka avulla voit jopa vastata puheluun ilman kolinaa

Detaljeret gennemgang

Tämän Bosen Bluetooth-kaiuttimen avulla voit olla varma optimaalisesta äänentoistosta missä tahansa oletkin. Malli on suunniteltu pyöreällä rakenteella, joka takaa myös äänen 360 asteen toiston. Sinulla on myös mahdollisuus yhdistää Bose Bluetooth -kaiutin muihin Bose-tuotteisiin monihuonetoistoa varten.

Miksi kannattaa valita Bose SoundLink Revolve Plus

Jos kieltäydyt tinkimästä laadusta uuden bluetooth-kaiuttimen hankinnassa, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Bosen malliin. Tämä versio on kehitetty pyöreällä muotoilulla, joka takaa 360 asteen musiikin toiston. Näin ääni leviää optimaalisesti, jotta kaikki kuulijat saavat hyvän äänikokemuksen. Ei siis ole väliä, minne sijoitat Bose-kaiuttimesi – se tarjoaa silti loistavan äänen.

Tämän Bosen kaiuttimen käyttöikä on pitkä myös täysin ladatulla akulla. Se voi toistaa musiikkia jopa 16 tuntia, joten voit pitää juhlat käynnissä kauan ennen kuin kaiutin tarvitsee latauksen. Lisäksi malli on myös vedenkestävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se vahingoittuu pienestä läikkyneestä nesteestä tai jos viet sen kylpyhuoneeseen suihkussa.

Kodin laajuinen toisto

Voit helposti yhdistää Bosen kaiuttimen mihin tahansa Bluetooth-yhteensopivaan laitteeseen, sillä sisäänrakennettu NFC-tekniikka tekee yhteyden muodostamisesta erittäin nopeaa. Kun laite on synkronoitu, voit soittaa kaikkea haluamaasi musiikkia. Voit jopa aina hyödyntää Bose SimpleSync -tekniikkaa, jos haluat yhdistää kaiuttimesi muiden Bose-tuotteiden kanssa. Voit esimerkiksi valita muita kaiuttimia talon monihuonetoistoa varten tai liittää tämän mallin soundbariin saadaksesi lisäääntä elokuvien ja sarjojen suoratoiston aikana.

Tämä kaiutin on myös mahdollista liittää soundbariin ja kytkeä sitten kuulokkeisiin. Näin voit hiljentää soundbarin äänen kokonaan ja kuulla television äänen kuulokkeista. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos toinen kumppani haluaa nukkua ja toinen katsoa suosikkiohjelmaansa jne.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 18,4 cm
 • Leveys: 10,5 cm
 • Syvyys: 10,5 cm
 • Paino: 900 grammaa
 • Väri: Musta tai harmaa
 • Virtalähde: akku
 • Käyttöaika: Jopa 16 tuntia

JBL Clip 3 Bluetooth-kaiutin

Kevyt ja mini bluetooth-kaiutin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kompakti kaiutin kevyessä rakenteessa, jonka voi ripustaa hihnaan tai vastaavaan
 • pros-icon.svg Vesitiivis rakenne suojaa sateelta, vuodoilta jne.
 • pros-icon.svg Hiljainen malli, jonka avulla voit jopa vastata puheluun ilman kolinaa

Detaljeret gennemgang

Ei ole tarpeen investoida valtavaan bluetooth-kaiuttimeen, joka maksaa paljon rahaa, jos sinulla ei ole tarvetta tai budjettia siihen. Käännä katseesi sen sijaan tähän Sonyn hienoon vaihtoehtoon, joka on erittäin budjettiystävällinen ja rakenteeltaan yksinkertainen. Tuote kestää kuitenkin paljon, sillä se on sekä vedenpitävä että pölynkestävä.

Miksi kannattaa valita Sony SRS-XB12 Bluetooth-kaiutin

Miltä kuulostaa ajatus edullisesta bluetooth-kaiuttimesta, joka silti täyttää kaikki odotukset, joita kaiuttimelle voi asettaa? Jos tämä kuulostaa joltain, josta olisit kiinnostunut, lue eteenpäin. Tässä bluetooth-kaiutintestissä olemme myös varmistaneet, että hinta on edullinen ilman, että sinun tarvitsee säästää useita kuukausia. Jos siis haluat hankkia hyvän kaiuttimen mahdollisimman nopeasti ilman, että sinulla on liian suuri budjetti, tämä Sonyn versio on hyvä valinta.

Täysi ääni

Tämä malli on monokaiutin, joka toistaa suoratoistetun äänen juuri oikealla tavalla. Muun muassa tämä malli takaa voimakkaan ja täyteläisen äänen, jota voidaan tehostaa entisestään yhdistämällä tuote muihin kaiuttimiin. Näin saat musiikin toistosta enemmän tehoa.

Sinulle taataan korkea laatu, vaikka ääni suoratoistettaisiin Bluetooth-yhteyden kautta. Voit kuitenkin käyttää myös sisäänrakennettua WiFi:tä, jos haluat käyttää AirPlay-, Google Cast- tai vastaavia sovelluksia musiikin toistamiseen. Yhteensä tämä kaiutin voi toistaa musiikkia jopa 16 tuntia täydellä latauksella. Voit kuitenkin jättää sen myös kytkettynä verkkovirtaan pelaamisen ajaksi, jos haluat.

Vesi- ja pölytiivis bluetooth-kaiutin

On hieman vaikea uskoa, kun tämän bluetooth-kaiuttimen hintaa painetaan aivan alaspäin, mutta malli on itse asiassa sekä vesi- että pölytiivis. Kaiutin ei mene pilalle pitkällä aikavälillä, jos se jätetään avoimeen tilaan, koska se ei “ime pölyä”. Lisäksi se kestää roiskeita tai sadetta rikkoutumatta tai heikentämättä äänenlaatua.

Se on siis hyvin käytettyä rahaa, jos investoit tähän vankkaan ja pieneen bluetooth-kaiuttimeen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 9,2 cm
 • Halkaisija: 7,4 cm
 • Paino: 244 grammaa
 • Väri: Sininen, harmaa, vihreä, punainen, musta tai violetti
 • Taajuusvaste: 20 – 20 000 Hz
 • Virtalähde: akku
 • Käyttöaika: Jopa 16 tuntia

Sony SRS-XB12 Bluetooth-kaiutin

Hyvä edullinen bluetooth-kaiutin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Matalan kustannustason malli, joka on kaikkien maksettavissa
 • pros-icon.svg Kestävä kaiutin, joka on sekä veden- että pölynkestävä
 • pros-icon.svg Varustettu bassolla, joka todella tulee läpi

Detaljeret gennemgang

Ei ole tarpeen investoida valtavaan bluetooth-kaiuttimeen, joka maksaa paljon rahaa, jos sinulla ei ole tarvetta tai budjettia siihen. Käännä katseesi sen sijaan tähän Sonyn hienoon vaihtoehtoon, joka on erittäin budjettiystävällinen ja rakenteeltaan yksinkertainen. Tuote kestää kuitenkin paljon, sillä se on sekä vedenpitävä että pölynkestävä.

Miksi kannattaa valita Sony SRS-XB12 Bluetooth-kaiutin

Miltä kuulostaa ajatus edullisesta bluetooth-kaiuttimesta, joka silti täyttää kaikki odotukset, joita kaiuttimelle voi asettaa? Jos tämä kuulostaa joltain, josta olisit kiinnostunut, lue eteenpäin. Tässä bluetooth-kaiutintestissä olemme myös varmistaneet, että hinta on edullinen ilman, että sinun tarvitsee säästää useita kuukausia. Jos siis haluat hankkia hyvän kaiuttimen mahdollisimman nopeasti ilman, että sinulla on liian suuri budjetti, tämä Sonyn versio on hyvä valinta.

Täysi ääni

Tämä malli on monokaiutin, joka toistaa suoratoistetun äänen juuri oikealla tavalla. Muun muassa tämä malli takaa voimakkaan ja täyteläisen äänen, jota voidaan tehostaa entisestään yhdistämällä tuote muihin kaiuttimiin. Näin saat musiikin toistosta enemmän tehoa.

Sinulle taataan korkea laatu, vaikka ääni suoratoistettaisiin Bluetooth-yhteyden kautta. Voit kuitenkin käyttää myös sisäänrakennettua WiFi:tä, jos haluat käyttää AirPlay-, Google Cast- tai vastaavia sovelluksia musiikin toistamiseen. Yhteensä tämä kaiutin voi toistaa musiikkia jopa 16 tuntia täydellä latauksella. Voit kuitenkin jättää sen myös kytkettynä verkkovirtaan pelaamisen ajaksi, jos haluat.

Vesi- ja pölytiivis bluetooth-kaiutin

On hieman vaikea uskoa, kun tämän bluetooth-kaiuttimen hintaa painetaan aivan alaspäin, mutta malli on itse asiassa sekä vesi- että pölytiivis. Kaiutin ei mene pilalle pitkällä aikavälillä, jos se jätetään avoimeen tilaan, koska se ei “ime pölyä”. Lisäksi se kestää roiskeita tai sadetta rikkoutumatta tai heikentämättä äänenlaatua.

Se on siis hyvin käytettyä rahaa, jos investoit tähän vankkaan ja pieneen bluetooth-kaiuttimeen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 9,2 cm
 • Halkaisija: 7,4 cm
 • Paino: 244 grammaa
 • Väri: Sininen, harmaa, vihreä, punainen, musta tai violetti
 • Taajuusvaste: 20 – 20 000 Hz
 • Virtalähde: akku
 • Käyttöaika: Jopa 16 tuntia

Marshall Stanmore Multi-Room Bluetooth-kaiutin

Paras vintage bluetooth-kaiutin

Fordele
 • pros-icon.svg Vintage bluetooth-kaiutin, joka erottuu muista malleista
 • pros-icon.svg Mahdollisuus liittää useita kaiuttimia monihuonetoistoa varten
 • pros-icon.svg Toisto on mahdollista sekä Bluetooth- että analogisella kaapeliyhteydellä

Detaljeret gennemgang

Voit olla varma, että uusi kaiutinjärjestelmäsi erottuu muista, jos investoit tähän Marshall-merkin malliin. Tämä malli on kehitetty vintage-muotoilulla, jossa on etusäleikkö ja kullanvärisiä metallin yksityiskohtia. Tuote on kuitenkin täysin toimiva ja tarjoaa loistavan äänen sekä bluetooth- että analogisen kaapeliyhteyden avulla.

Miksi kannattaa valita Marshall Stanmore Multi-Room Bluetooth -kaiutin

Jos haluat kotiisi uuden kaiuttimen, joka erottuu muista markkinoilla olevista malleista, voit hyvin valita tämän Marshall-merkin vaihtoehdon. Tässä Bluetooth-kaiuttimessa on vintage-muotoilu, joka varmasti herättää huomiota. Tuotteen voi ostaa joko beigenä tai mustana, mutta molemmissa malleissa on etusäleikkö, kullanväriset metallin yksityiskohdat etupuolella ja ikoninen Marshall-logo.

Voit aina ohjata musiikkia suoraan kaiuttimesta, jos investoit tähän malliin. Se on suunniteltu neljällä analogisella säätimellä, joiden avulla voit hienosäätää kaiuttimen juuri haluamallesi äänitasolle. Huomaa, että tämä bluetooth-kaiutin voidaan ottaa helposti mukaan matkalle, kunhan se voidaan liittää pistorasiaan. Se on pieni, kompakti ja hieman kevyt.

Multiroom-toisto

Tämän kaiuttimen äänenvoimakkuus on yleensä korkea, mutta voit tehdä siitä vielä kovemman. Itse asiassa voit yhdistää tuotteen muihin Marshall-laitteisiin sisäänrakennetun monihuonetekniikan ansiosta. Näin voit soittaa samaa upeaa musiikkia kaikista kaiuttimista samanaikaisesti.

Voit kuunnella soittolistojasi sekä Wi-Fi- että Bluetooth-yhteyden kautta, jolloin voit toistaa musiikkia mistä tahansa laitteesta ja sovelluksesta. Voit myös liittää laitteet analogisella kaapelilla, jos haluat toistaa musiikkia vanhemmasta laitteesta, jossa ei ole Bluetoothia.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 19,5 cm
 • Leveys: 35 cm
 • Syvyys: 20 cm
 • Paino: 4,75 kg
 • Väri: Musta tai beige
 • Taajuusvaste: 50 – 20 000 Hz
 • Maksimi lähtötaso (SPL): 108 dBA
 • Virtalähde: verkkolaite
 • Tarvittava jännite: AC 120/230 V (50 – 60 Hz)

Guide

Bluetooth-kaiutin vai soundbar?

Musiikin soittamiseen kotona on nykyään monia vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi investoida soundbariin tai erilaisiin kaiuttimiin, mutta mitä eroa näiden kahden äänentoistotyypin välillä on – ja miten valitset itsellesi sopivan? Autamme sinua selvittämään sen tässä osiossa.

Bluetooth-kaiutin voi olla joko kannettava malli tai suurempi versio, joka usein kytketään yhteen paikkaan kotona. Suuremmat mallit ovat kuitenkin usein kaiutinjärjestelmiä, joten niissä on useita kaiuttimia ja ehkä ulkoinen subwoofer sen sijaan, että niissä olisi vain yksi kaiutin ja sisäänrakennettu subwoofer. Bluetooth-kaiuttimet toimivat joko paristolla tai ne on kytkettävä pistorasiaan. Jos haluat nähdä esimerkkejä hyvistä bluetooth-kaiuttimista, voit tarkastella luettelossa edellä mainittuja tuotteita, sillä ne ovat markkinoiden parhaita.

Soundbar eroaa bluetooth-kaiuttimesta siinä, että niitä voi harvoin ottaa mukaan matkalle. Usein soundbar liitetään televisioon, joten sen ensisijainen tehtävä on toistaa hyvä ääni televisiota, sarjoja tai elokuvia katseltaessa. Useimpia äänipalkkeja voidaan käyttää äänen toistoon, mutta se ei ole niiden ainoa käyttötarkoitus. Sen sijaan ne tarjoavat paremman äänikokemuksen suoratoisto- tai soittotilanteessa verrattuna siihen, mitä normaalisti saat television omista kaiuttimista. Voit lukea paljon lisää soundbarista ja tutustua parhaisiin malleihin isosta soundbar-arvostelustamme.

6 asiaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota bluetooth-kaiutinta ostaessa

Bluetooth-kaiuttimet eroavat toisistaan paljon rakenteen, ulkonäön, hinnan, toiminnallisuuden jne. osalta. Tästä syystä kannattaa pitää silmällä, eroavatko kaiuttimet, joita silmälläpidät, toisistaan alla olevissa kohdissa – ja täyttävätkö ne vaatimuksesi näiden tekijöiden osalta. Voit myös päättää etukäteen, mitä odotat kaiuttimeltasi tehon, rakenteen jne. suhteen, ennen kuin päätät ensimmäisestä ja parhaasta bluetooth-kaiuttimesta.

 • Maksimi lähtötaso (SPL, dBA)
 • Lähetysalue
 • Akun käyttöikä ja latausaika – tämä on tärkeää vain, jos ostat akkukäyttöisen mallin
 • Langaton viestintä – pystyykö se käsittelemään sekä bluetoothia että WiFiä?
 • Kaiuttimen tiedot – pitäisi olla kaksisuuntainen
 • Kaiuttimen tiedot ja bassokaiuttimen tyyppi

FAQ

Mikä on paras bluetooth-kaiutin?

Tässä bluetooth-kaiuttimien testissä olemme valinneet testivoittajaksi Ultimate Ears Megaboom 3:n. Se erottuu edukseen testiparametreissa ja on erittäin toimiva kaikentyyppisessä toistossa. Tuotteen kannoilla on kuitenkin muita malleja, joista voit lukea artikkelista.

Miten bluetooth-kaiutin toimii?

Bluetooth-kaiutin toimii joko akkukäyttöisenä tai pistorasiaan kytkettynä. Tällaisen kaiuttimen etuna on, että sinun ei tarvitse yhdistää laitetta ja kaiutinta pistokkeella, vaan voit käyttää Bluetooth-yhteyttä kappaleiden suoratoistoon laitteesta kaiuttimeen.

Ovatko bluetooth-kaiuttimet vedenpitäviä?

Kaikki bluetooth-kaiuttimet eivät ole vedenpitäviä, mutta voit helposti löytää mallin, joka kestää vettä ja muita nesteitä. Tässä artikkelissa voit lukea useista bluetooth-kaiuttimista, jotka kestävät veden alle upottamisen vahingoittumatta.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×