Brændekløver testi (2022) → Top 6 parhaista brændekløvereista

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

2
Hyvä puunhalkaisija asennettavalla jalustalla

AL-KO puunhalkaisija 2200W LSH 520/5

3
ammattimainen puunhalkaisija

Ryobi puunhalkaisija RLS4A

4
Hyvä puunhalkaisija CE-merkinnällä

Trolla puunhalkaisija 8 tonnia Vertical

5
Vaihtoehtoinen puunhalkaisija

Kindling Cracker standard 16 x 31 cm

6
ammattimainen puunhalkaisija

Texas Power Split Wood Splitter

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Voit lukea sekä sähköisistä että vaihtoehtoisista puunhalkaisijoista tästä puunhalkaisijan arvostelusta. Testissä olemme koonneet yhteen katsauksen 6 parhaasta puunhalkaisijasta sekä toiminnallisen lisävarusteen, joka auttaa sinua vähentämään selkäsi ja kätesi rasitusta. Testivoittajamme on AL-KO:n puunhalkaisija 1500W LSH 370/4, sillä kone on tehokas, sillä on korkea turvallisuustaso, se on kannettava ja takaa optimaalisen työasennon.

Kaikki tämän testin mallit ovat kuitenkin investoinnin arvoisia, joten lue eteenpäin ja löydä itsellesi sopiva malli! Opastamme sinua myös siinä, miten löydät parhaan puunhalkaisukoneen sinulle tuotteiden tarkastelun jälkeen, jos et tiedä, mihin ominaisuuksiin ja parametreihin keskittyä puunhalkaisijaa ostaessasi.

Fordele
 • pros-icon.svg Kompakti ja tilaa säästävä puunhalkaisija, jota voi kuljettaa
 • pros-icon.svg Suunniteltu kahden käden turvavalvontalaitteilla turvallisuuden ja halkaisun parantamiseksi
 • pros-icon.svg Tehdään kestävistä materiaaleista, jotka kestävät vuosia
 • pros-icon.svg Ergonominen muotoilu ja joustava työskentelykorkeus optimaalista työskentelyasentoa varten

Detaljeret gennemgang

Jos kieltäydyt tinkimästä uudesta koneestasi, voit investoida tähän AL-KO:n puunhalkaisijaan. Tämä malli on valmistettu vankoista ja kestävistä materiaaleista, ja sen kompakti muotoilu takaa, että se vie mahdollisimman vähän tilaa. Lisäksi siinä on korkea turvallisuustaso, mukaan lukien kahden käden käyttö.

Miksi kannattaa valita AL-KO puunhalkaisija 1500W LSH 370/4

Haluaisitko hankkia itsellesi kannettavan puunhalkaisijan, joka ei vie paljon tilaa, mutta pystyy myös halkaisemaan puuta useissa eri kokoluokissa? Jos näin on, suosittelemme investoimaan tähän AL-KO-merkin malliin. He ovat kehittäneet vaakasuoran puunhalkaisulaitteen, joka on suhteellisen kevyt ja varustettu integroiduilla ja säädettävillä pyörillä. Lisäksi kone on yleensä kompakti ja pienikokoinen, joten se sopii erinomaisesti kuljetettavaksi. Pieni koko tarkoittaa myös sitä, että kone ei vie paljon tilaa, kun se on varastossa, koska se on tilaa säästävä.

Ei kuitenkaan kannata pelätä, ettei tukinhalkaisija pysty halkaisemaan erikokoisia puita, sillä sen hyötysuhde on hyvä pienestä painostaan huolimatta. Kone pystyy käsittelemään jopa 37 senttimetrin halkaisupituutta 4 tonnin enimmäishalkaisupaineella. On myös huomattava, että kone on valmistettu kestävistä materiaaleista ja komponenteista, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja takaa pitkän käyttöiän. Esimerkiksi teräsosat on jauhemaalattu korroosiolta suojaamiseksi.

Lisäbonuksena voit myös taata hyvän ja ergonomisen työskentelyasennon tämän koneen kanssa, sillä sen työskentelykorkeus on joustava. Voit siis muuttaa koneen korkeutta oman koon mukaan. Lisäksi turvallisuus on myös etusijalla, koska kaksikätinen turvajärjestelmä on kehitetty. Tämä takaa turvallisen toiminnan, jossa onnettomuusriski on minimoitu. Kone myydään myös budjettiystävälliseen hintaan.

Tuotetiedot

 • Paino: 48 kg
 • Teho: 1500 wattia
 • Maksimi halkaisupaine: 4 tonnia
 • Maksimi kauhan pituus: 37 cm

AL-KO puunhalkaisija 2200W LSH 520/5

Hyvä puunhalkaisija asennettavalla jalustalla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Toimitetaan irrotettavalla jalustalla, jossa on pyörät kuljetusta varten
 • pros-icon.svg Valmistettu kestävistä materiaaleista, mukaan lukien pulverimaalattu teräs
 • pros-icon.svg Optimaalinen halkaisupituus ja halkaisupaine koneen kompaktista koosta huolimatta
 • pros-icon.svg Varustettu kahden käden turvasäätimillä turvallisuuden lisäämiseksi

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän AL-KO:n puunhalkaisijaan voit olla varma, että saat toimivan koneen. Mallia on myös helppo kuljettaa, sillä siinä on kiinnitettävä pohjakehys, jossa on pyörät. Koneen suurin halkaisupituus on 52 cm, halkaisupaine jopa 5 tonnia ja yleensä tehokas halkaisukiila.

Miksi kannattaa valita AL-KO puunhalkaisija 2200W LSH 520/5

Jos etsit kannettavaa puunhalkaisijaa, jonka kanssa on helppo työskennellä, suosittelemme tutustumaan tarkemmin AL-KO:n LSH 520/5 -malliin. Tässä vaihtoehdossa on asennettava alusta, joka on varustettu pyörillä. Näin mallia voidaan kuljettaa ongelmitta, olipa kyseessä sitten tien päällä kulkeminen tai vain siirtely autotallissa tai korjaamolla. Jalusta varmistaa myös, että kone on turvassa käytön aikana.

Kone on suunniteltu turvallisuusnäkökulmasta, sillä siinä on kahden käden turvasäädin. Tämä auttaa vähentämään loukkaantumis- ja onnettomuusriskiä sekä koneen epäasianmukaista käynnistämistä. Koska koneessa on voimakas halkaisukiila ja 5 tonnin halkaisupaine, se voi aiheuttaa paljon vahinkoa, jos sitä ei käytetä oikein. Sillä voidaan kuitenkin myös leikata ongelmitta jopa 52 cm:n kokoisia puukappaleita. Malli on myös varustettu suojakotelolla lisäturvallisuuden takaamiseksi.

Voit nauttia puunhalkaisulaitteesta monta vuotta, jos investoit tähän malliin. Tämä johtuu siitä, että kone on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka tekevät siitä vankan ja kestävän. Korroosioriski on myös minimaalinen, koska kaikki teräsosat on jauhemaalattu.

Tuotetiedot

 • Paino: 61 kg
 • Teho: 2200 wattia
 • Maksimi halkaisupaine: 5 tonnia
 • Maksimi kauhan pituus: 52 cm

Ryobi puunhalkaisija RLS4A

ammattimainen puunhalkaisija

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erittäin tehokas puunhalkaisija, joka halkaisee jopa 50 cm:n palat hetkessä
 • pros-icon.svg Leikkaa puuta pikemminkin pystysuoraan kuin vaakasuoraan – ja työskentelykorkeus on luonnollinen
 • pros-icon.svg Kahden käden käyttö lisää turvallisuutta

Detaljeret gennemgang

Tämän puunhalkaisijan avulla voit kuljettaa konetta ympäriinsä ilman suurempia ongelmia, sillä siinä on kaksi suurta pyörää. Se vie myös hyvin vähän tilaa. Kumipäällysteinen kahva takaa hyvän käsiteltävyyden ja vahva runko auttaa pitämään tukit tukevasti kiinni työskentelyn aikana, joten saat tarkan tuloksen.

Miksi sinun kannattaa valita Ryobin polttopuunhalkaisija RLS4A

Puunhakkauksen puunhalkaisulaitteella pitäisi olla mahdollisimman helppoa, ja jos olet tyyppiä, joka asettaa helppokäyttöisyyden korkealle toivelistallasi, haluat investoida tähän Ryobi-tuotemerkin malliin. He ovat kehittäneet puunhalkaisijan, joka todella auttaa sinua parempaan halkaisuun vähemmällä vaivalla. Tämä johtuu koneen rakenteesta, jossa on vahva runko, joka auttaa pitämään tukin tukevasti paikoillaan työn aikana, jotta se ei pääse liikkumaan. Tämä auttaa myös varmistamaan paremmat tulokset, koska leikkaus on tarkempi.

Kone on helppokäyttöinen, ja siinä on myös kumipäällysteiset kahvat, joten siitä on hyvä ote. Lisäksi pitkänomainen ja kompakti muotoilu sekä kaksi suurta ja toimivaa pyörää takaavat koneen joustavuuden. Sitä on helppo kuljettaa ympäriinsä, joten sitä ei tarvitse pitää koko ajan esillä. Voit myös ottaa tämän puunhalkaisijan mukaan matkalle, jos tarvetta ilmenee.

Tämän koneen etuna on myös se, että sen äänenpainetaso on suhteellisen alhainen. Koneen äänenvoimakkuus on 68,6 dB(A), mikä on hyvä äänitaso, sillä se ei vaikuta liian häiritsevältä. Näin ollen et ärsytä naapureita tai kotiväkeä joka kerta, kun menet töihin tämän koneen kanssa. Mallin työntövoima on yhteensä 4 tonnia ja kynnen pituus 52 cm. Lisäksi sen kaapelin pituus on 12 metriä, joten voit helposti seistä jonkin matkan päässä pistorasiasta, mikä antaa sinulle enemmän joustavuutta.

Tuotetiedot

 • Paino: 45,5 kg
 • Teho: 1500 wattia
 • Maksimi halkaisupaine: 4 tonnia
 • Maksimi kauhan pituus: 52 cm

Trolla puunhalkaisija 8 tonnia Vertical

Hyvä puunhalkaisija CE-merkinnällä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tuote täyttää kaikki vaatimukset. EU-lainsäädäntö, koska se on CE-merkitty
 • pros-icon.svg Pystysuora puunhalkaisija, jonka halkaisupituus on 55 cm
 • pros-icon.svg Hyvä turvallisuus, sillä puunhalkaisija on suunniteltu kahden käden käyttöön

Detaljeret gennemgang

Tämä Texasin puunhalkaisija on melko paljon suurempi kuin muut tämän puunhalkaisijatestin mallit. Toisaalta se soveltuu myös ammattikäyttöön, sillä sen hyötysuhde on korkea, paine on 8 tonnia, halkaisupituus 25-50 cm (voidaan säätää tarpeen mukaan) ja teho 3000 wattia. Malli toimii nopeasti, joten voit halkaista eniten puuta lyhyessä ajassa.

Miksi sinun kannattaa valita Texas Power Split Wood Splitter

Jos etsit puunhalkaisijaa, joka selviytyy nopeasti kaikista tehtävistä ja jonka tehokkuus on korkea, et voi mennä vikaan tämän Texas-merkkisen puunhalkaisijan kanssa. Tämä malli on itse asiassa ammattikäyttöön tarkoitettu kone, joten sinulla pitäisi olla jonkin verran tietoa puunhalkaisulaitteen käytöstä, ennen kuin alat käyttää tätä konetta. Sitä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, sillä sen teho on 3000 wattia, se halkaisee 8 tonnin paineella ja siinä on muuttuva halkaisupituus.

Muuttuvan halkaisupituuden ansiosta saat parhaat tulokset riippumatta puukappaleiden koosta. Tätä laitetta voidaan säätää portaattomasti sen mukaan, kuinka pitkälle leiman on kuljettava ylöspäin. Tämä tarkoittaa, että voit pysäyttää koneen esimerkiksi 30 senttimetrin kohdalla, jos sinun tarvitsee leikata pienempiä paloja vain jonkin aikaa. Voit tietenkin aina säätää pituutta, jos haluat halkaista isompia puukappaleita myöhemmin. Voit helposti vaihtaa portaatonta asetusta sormiruuvilla. Huomaa, että tämä kone halkaisee pystysuoraan eikä vaakasuoraan, joten yksinkertaisesti aseta puupala alustalle, aseta kone ja se tekee työn.

Kokonaisuudessaan tämä kone toimii 15 sekunnin jakamisnopeudella ilman kuormaa ja 4 sekunnin täydellä palautusnopeudella. Joten puupalojen halkaiseminen ei kestä kovin kauan. Koneen paino on hieman yli 100 kg, ja se vie paljon tilaa, mutta sitä on silti helppo kuljettaa integroitujen ilmakumipyörien ansiosta. Turvallisuus on myös huippuluokkaa tässä koneessa, sillä se on suunniteltu kaksikätiseksi. Tämä vähentää onnettomuuksien ja epäasianmukaisten käynnistysten riskiä.

Tuotetiedot

 • Paino: 105 kg
 • Teho: 3000 wattia
 • Maksimi halkaisupaine: 8 tonnia
 • Maksimi kauhan pituus: 50 cm

Kindling Cracker standard 16 x 31 cm

Vaihtoehtoinen puunhalkaisija

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Yksittäinen pidike, jolla puu voidaan halkaista käsin
 • pros-icon.svg Helppokäyttöinen puunhalkaisija
 • pros-icon.svg Vaihtoehto ostaa pidike useassa eri koossa käyttötarkoituksen mukaan

Detaljeret gennemgang

Tämä puunhalkaisija eroaa paljon sähköisistä malleista, jotka ovat muuten hallinneet tätä puunhalkaisijatestiä. Se on käytännössä pidike, johon laitat polttopuut, minkä jälkeen puun halkaiseminen on helppoa. Voit ruuvata pidikkeen vakaalle alustalle, jotta se ei kaadu käytön aikana. Tämä on luultavasti markkinoiden halvin puunhalkaisija.

Miksi sinun kannattaa valita sytytysmurskain vakio 16 x 31 cm

Jos etsit vaihtoehtoista ratkaisua sähköiselle puunhalkaisijalle, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Kindling Cracker -malliin. Tässä investoinnissa puun halkaisua ei tee kone, vaan sinä itse. Sijoitat pidikkeeseen, johon voit laittaa erikokoisia puita, minkä jälkeen voit käyttää vasaraa, vasaraa jne. puupalojen jakamiseen pienempiin osiin. Sinusta riippuu, kuinka suuria haluat polttopuiden olevan.

Yksi tämän puunhalkaisijan käytön suurista eduista on se, että loukkaantumis- tai onnettomuusriskiä ei ole, koska koneen osia ei ole. Lisäksi voit 100-prosenttisesti hallita, miten puu halkaistaan. Lisäturvallisuuden vuoksi on suositeltavaa ruuvata pidike tukevaan alustaan, kuten leikkuupalikkaan.

Tämä on edullinen vaihtoehto muuten kalliille puunhalkaisukoneille. Siksi se on ilmeinen ratkaisu niille, joiden ei tarvitse halkaista erityisen suuria puumääriä tai joilla on pieni budjetti. On myös mahdollista ostaa tämä puunhalkaisija sekä vakiokokoisena, joka on ihanteellinen pienemmille puukappaleille, että king-kokoisena, jonka avulla voit työskennellä todella suurten puukappaleiden kanssa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 31 cm
 • Leveys: 16 cm
 • Paino: 4.8 kg

Texas Power Split Wood Splitter

ammattimainen puunhalkaisija

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erittäin tehokas puunhalkaisija, joka halkaisee jopa 50 cm:n palat hetkessä
 • pros-icon.svg Leikkaa puuta pikemminkin pystysuoraan kuin vaakasuoraan – ja työskentelykorkeus on luonnollinen
 • pros-icon.svg Kahden käden käyttö lisää turvallisuutta

Detaljeret gennemgang

Tämä Texasin puunhalkaisija on melko paljon suurempi kuin muut tämän puunhalkaisijatestin mallit. Toisaalta se soveltuu myös ammattikäyttöön, sillä sen hyötysuhde on korkea, paine on 8 tonnia, halkaisupituus 25-50 cm (voidaan säätää tarpeen mukaan) ja teho 3000 wattia. Malli toimii nopeasti, joten voit halkaista eniten puuta lyhyessä ajassa.

Miksi sinun kannattaa valita Texas Power Split Wood Splitter

Jos etsit puunhalkaisijaa, joka selviytyy nopeasti kaikista tehtävistä ja jonka tehokkuus on korkea, et voi mennä vikaan tämän Texas-merkkisen puunhalkaisijan kanssa. Tämä malli on itse asiassa ammattikäyttöön tarkoitettu kone, joten sinulla pitäisi olla jonkin verran tietoa puunhalkaisulaitteen käytöstä, ennen kuin alat käyttää tätä konetta. Sitä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, sillä sen teho on 3000 wattia, se halkaisee 8 tonnin paineella ja siinä on muuttuva halkaisupituus.

Muuttuvan halkaisupituuden ansiosta saat parhaat tulokset riippumatta puukappaleiden koosta. Tätä laitetta voidaan säätää portaattomasti sen mukaan, kuinka pitkälle leiman on kuljettava ylöspäin. Tämä tarkoittaa, että voit pysäyttää koneen esimerkiksi 30 senttimetrin kohdalla, jos sinun tarvitsee leikata pienempiä paloja vain jonkin aikaa. Voit tietenkin aina säätää pituutta, jos haluat halkaista isompia puukappaleita myöhemmin. Voit helposti vaihtaa portaatonta asetusta sormiruuvilla. Huomaa, että tämä kone halkaisee pystysuoraan eikä vaakasuoraan, joten yksinkertaisesti aseta puupala alustalle, aseta kone ja se tekee työn.

Kokonaisuudessaan tämä kone toimii 15 sekunnin jakamisnopeudella ilman kuormaa ja 4 sekunnin täydellä palautusnopeudella. Joten puupalojen halkaiseminen ei kestä kovin kauan. Koneen paino on hieman yli 100 kg, ja se vie paljon tilaa, mutta sitä on silti helppo kuljettaa integroitujen ilmakumipyörien ansiosta. Turvallisuus on myös huippuluokkaa tässä koneessa, sillä se on suunniteltu kaksikätiseksi. Tämä vähentää onnettomuuksien ja epäasianmukaisten käynnistysten riskiä.

Tuotetiedot

 • Paino: 105 kg
 • Teho: 3000 wattia
 • Maksimi halkaisupaine: 8 tonnia
 • Maksimi kauhan pituus: 50 cm

Guide

Miten löydät oikean mallin sinulle tässä puunhalkaisijatestissä

Voi olla hieman vaikeaa päättää, mikä puunhalkaisija on oikea malli sinulle, jos et tiedä, mitkä ovat prioriteettisi puunhalkaisijan valinnassa. Useat tuotteet ovatkin heti samankaltaisia, jos niitä ei vertailla oikeiden parametrien perusteella. Alta löydät ehdotuksemme 5 seikasta, joihin sinun tulisi kiinnittää erityistä huomiota, kun olet etsimässä hyvää puunhalkaisijaa.

 • Koneellinen tai manuaalinen puunhalkaisija: Ensiksi sinun on päätettävä, mihin tarkoitukseen puunhalkaisijasi käytetään – ja jos näin on, tarvitsetko työhön koneen vai riittääkö käsikäyttöinen puunhalkaisija. Jos sinun on halkaistava puunpaloja vain satunnaisesti ja mahdollisesti pienempiä paloja, esimerkiksi sytykkeitä varten, käsikäyttöinen puunhalkaisija voi olla hyvä ratkaisu. Nämä eivät maksa paljon ja ovat helppoja säilyttää. Jos sinun on kuitenkin tehtävä suuria töitä pitkien puupalojen kanssa, et luultavasti voi olla ilman konetta. Tuotteen koko riippuu kuitenkin sovelluksestasi.
 • Koko on kuitenkin riippuvainen sovelluksestasi.

 • Leikkauspaine ja pituus:Jos olet päättänyt valita sähkökäyttöisen puunhalkaisijan, pidä silmällä eri tuotteiden halkaisupaineita ja halkaisupituutta. Nämä kaksi parametria kertovat, kuinka tehokas kone on – ja kuinka suuria puukappaleita se pystyy käsittelemään.
 • Käytön helppous: On aina hyvä idea valita kone, jonka käyttö on helppoa, sillä se auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn sijoituksestasi. Käyttäjäystävällinen kone vähentää myös onnettomuusriskiä, koska tiedät, miten se toimii. Voit myös aina etsiä konetta, jossa on korkea turvallisuustaso, kuten kahden käden käyttö, jotta onnettomuuksien todennäköisyys pienenee entisestään.
 • Kuljetusmahdollisuus: Jos et halua pitää konetta ikuisesti yhdessä paikassa, voi olla hyvä idea etsiä kannettava malli. Niissä on usein integroidut pyörät tai pyörillä varustettu jalusta, joka voidaan tarvittaessa asentaa koneeseen. Kunhan pyörät kestävät koneen painon, koneen koolla ei ole väliä. Kannettava puunhalkaisija takaa myös sen, että voit siirtää koneen puiden luo sen sijaan, että sinun pitäisi raahata puita koneeseen – ja se on paljon parempi selälle.
 • Hinta:Es kannattaa pitää silmällä eri tuotteiden hintoja. Eri verkkokauppiaiden puunhalkaisijan myyntihinnoissa on suuria eroja. Muista siis aina vertailla hintoja eri verkkosivustoilla.

Tarvitsetko toisen koneen puuntyöstöön?

Markkinoilla on paljon erilaisia koneita, joita voidaan käyttää puun kaadossa, halkaisussa ja järjestelyssä. Puunhalkaisija on ihanteellinen, kun puu on valmis leikattavaksi pienemmiksi paloiksi, mutta tietysti se vaatii jonkin verran työtä ennen kuin prosessi pääsee tähän pisteeseen. Puu on esimerkiksi ensin vain kaadettava – ja mahdollisesti leikattava pienemmiksi paloiksi, ennen kuin se voidaan laittaa tukinhalkaisulaitteeseen.

Hyvä ratkaisu voi olla myös investoida moottorisahaan, sillä sillä voidaan hoitaa useimmat puiden kaatamiseen ja pienempiin osiin leikkaamiseen liittyvät tehtävät. Jos olet epävarma siitä, mihin moottorisahaan investoida, suosittelemme lukemaan moottorisahatestimme, josta löydät markkinoiden parhaat mallit.

FAQ

Mikä puunhalkaisija on paras?

Tässä testissä valitsimme testivoittajaksi AL-KO 1500W LSH 370/4 puunhalkaisijan. Malli on tehokas, sillä on hyvä halkaisupituus ja sitä on helppo käyttää. Lisäksi sitä on helppo kuljettaa. Kuitenkin myös muut mallit ovat investoinnin arvoisia, joten lue lisää!

Mitä minun pitäisi etsiä, kun ostan puunhalkaisijan?

Kun etsit hyvää puunhalkaisulaitetta, kannattaa kiinnittää huomiota halkaisupaineeseen, halkaisupituuteen ja helppokäyttöisyyteen. Koneen on myös oltava helppo kuljettaa, jotta sinun ei tarvitse joka kerta kantaa painavia puukappaleita koneelle.

Voiko puunhalkaisijaa kuljettaa/siirtää?

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×