Dyson pölynimuri testi – Paras Dyson pölynimuri 2022

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

2
paras halpa

Dyson V8 Animal Plus

5
Paras johdolla

Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Dyson-pölynimuri on itsestään selvä valinta, jos etsit johdotonta pölynimuria tai yksinkertaisesti pussitonta mallia kodin siivoamiseen. Vältät perinteisen johdollisen pölynimurin aiheuttaman vaivan, jota on siirreltävä ympäri taloa ja eri pistorasioihin. Johdoton pölynimuri tekee siivoamisesta helppoa, sillä se on uskomattoman helppokäyttöinen.

Tässä Dyson-pölynimuriarvostelussa olemme koonneet yhteen viisi markkinoiden parasta Dyson-pölynimuria, jotta tiedät, mikä niistä kannattaa valita perinteisen pölynimurisi tilalle. Suosittuja Dyson-pölynimureita on useita eri malleja ja ominaisuuksiltaan erilaisia, joten olemme löytäneet niistä sopivat erilaisiin tarpeisiin.

Uutta pölynimuria hankkiessasi on otettava huomioon useita asioita, ja siksi olemme koonneet osto-oppaan avuksesi. Kunkin mallin tekniset tiedot näet vertailutaulukostamme.

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Pitkä akunkesto ja LCD-näyttö reaaliaikaiseen seurantaan
 • pros-icon.svg Säädettävä tanko 90 asteeseen
 • pros-icon.svg Matalan melutason

Detaljeret gennemgang

Miksi kannattaa valita Dyson V11 Total Clean

Joukossa pussittomat imurit Dyson, tämä Dyson V11 on yksi alkuun. Se on johdoton pölynimuri, jossa on voimakas imuteho. Se takaa tehokkaan puhdistuksen, ja sitä voidaan käyttää kaikille lattiatyypeille. Hyvän suodatusjärjestelmän ansiosta tämä pölynimuri saa kiinni pienimmätkin hiukkaset.

Imurissa on useita erilaisia suuttimia, mukaan lukien pehmeä rullapuhdistuspää. Siinä on kolme eri asetusta sen mukaan, kuinka voimakkaan imun haluat. Olet muun muassa ECO-vaihe, jossa akun kesto on jopa 60 minuuttia.

Imuri sopii erinomaisesti monipuoliseen puhdistukseen, ja LCD-näytön avulla näet aina, kuinka paljon imurissa on vielä virtaa jäljellä. Lisäksi tässä Dyson-imurissa on älykäs integroitu virransäästöjärjestelmä, joka takaa pitkän käyttöiän yhdellä latauksella.

Dyson V11:ssä on hygieeninen tyhjennysjärjestelmä, jossa painat vain nappia ja lika sinkoutuu säiliöstä roskakoriin. Tämä malli on todella yksi Dysonin parhaista imureista hintaansa nähden, joten se on loistava valinta niille, jotka etsivät johdotonta sekä pussitonta pölynimuria.

Dyson V8 Animal Plus

paras halpa

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erinomainen hinta
 • pros-icon.svg Tyhjennys ilman kosketusta
 • pros-icon.svg Kevyt ja ergonominen

Detaljeret gennemgang

Miksi kannattaa valita Dyson V8 Animal Plus

Tällä Dyson V8 -pölynimurilla saat todella hyvän pölynimurin todella hyvään hintaan. Kyseessä on johdoton Dyson-imuri, joten sitä on helppo käyttää verrattuna tavalliseen imuriin. Se ei paina paljon, ja sen muotoilu on ergonominen, joten se on helppo puhdistaa missä tahansa kodin nurkassa.

Tämän Dyson-pölynimurin akun kesto on jopa 40 minuuttia. Voit valita kahden eri asetuksen välillä: Max ja Powerful. Kahden RadialTM-syklonin ansiosta tämä pölynimuri pystyy keräämään kaiken mahdollisen lian.

Pölynimurit voidaan helposti ja nopeasti muuntaa kannettavaksi pölynimuriksi, mikä tekee siitä myös uskomattoman kätevän käyttää kotona. Mukana on telakointiasema, joka varmistaa, että Dyson-imurisi on aina käyttövalmis.

Tämä Dyson V8 on jopa hiljainen, ja se voidaan tyhjentää ilman, että se joutuu kosketuksiin lian kanssa. Kaiken kaikkiaan tämä on todella hyvä valinta, jos talosi ei ole liian suuri, koska akun kesto on 40 minuuttia, kun sitä käytetään Powerful-tilassa.

Fordele
 • pros-icon.svg Monipuoliset suukappaleet
 • pros-icon.svg Suuri moottoriteho
 • pros-icon.svg Pitkä akunkesto

Detaljeret gennemgang

Tässä on syy, miksi sinun kannattaa valita Dyson V15 Detect Absolute

Täältä saat johdottomien pölynimureiden huippumallin. Tämä malli on täydellinen johdoton Dyson-pölynimuri sinulle, joka haluat parasta laatua ja perusteellisen puhdistuksen joka kerta.

Tämä malli soveltuu erinomaisesti sekä koville lattioille että matoille, koska sen imuteho ja moottorin teho ovat suuret. Se on varustettu matalalla lattiasuuttimella, jonka avulla pääsee helposti sohvan ja muiden matalien huonekalujen alle. Lisäksi siinä on vihreä laservalo, jonka avulla lika ja pöly on helppo havaita. Laser valaisee pienimmätkin pölyhiukkaset ja mahdollistaa todella tehokkaan puhdistuksen.

Imurissa on useita eri suuttimia, joten se soveltuu monipuoliseen käyttöön kaikkialla kotona. Sitä voidaan käyttää myös käsi-imurina, mutta tällöin imuteho ei ole aivan yhtä voimakas.

Se on todella tehokas pölynimuri, joka suoriutuu hyvin eri testeissä, ja se soveltuu hyvin myös lemmikkieläinten kanssa asuvaan kotiin, jossa koiran tai kissan karvat on imuroitava lattialta ja matoista. Lisäksi siinä on kaksoisakku ja kaksinkertainen laturi, joten se on aina käyttövalmis.

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Nopea latausaika
 • pros-icon.svg Ominaisuudet ovat erittäin hyvät käsikäyttöisenä 2-in-1:nä
 • pros-icon.svg Poista tehokkaasti lemmikkieläinten karvat

Detaljeret gennemgang

Miksi kannattaa valita Dyson Cyclone V10 Absolute Generation 2019

Tämä Dyson V10 -pölynimuri kuuluu Dysonin parhaimpiin käsikäyttöisiin pölynimureihin, joten se on selkeä valinta, jos aiot käyttää tätä ominaisuutta usein. Lisäksi se sopii erinomaisesti lemmikkieläinten karvojen keräämiseen matoista ja huonekaluista.

Se on yksi Dysonin pussittomista imureista, ja se on täydellinen pölyn ja lian poistamiseen kaikilta pinnoilta. Toiminnallisen rakenteensa ansiosta tämä on ainoa imuri, jota tarvitset sekä koville pinnoille että pehmeille kalusteille. Mukana on myös erilaisia pölynimuripäätä, kuten pehmeä rulla ja suoravetoinen puhdistuspää. Dysonin pölynimurissa on myös moottoroitu minisuutin, jonka ansiosta se sopii erinomaisesti kapeiden pintojen, kuten portaiden, puhdistamiseen.

Tässä Dyson V10:ssä on kolme nopeusasetusta, jotka määrittävät akun käyttöiän yhdellä latauksella. Se latautuu nopeammin kuin muut pussittomat imurit. Sen akun kesto on kuitenkin lyhyempi kuin muiden käsikäyttöisten 2-in-1-imurien.

Jos etsit hyvää johdotonta pölynimuria kotiin, jossa on lemmikkejä, niin tämä Dyson V10 on yksi parhaista Dyson-pölynimureista tähän tarkoitukseen. Tämä johdoton pölynimuri on suunniteltu ulottumaan syvemmälle ja saamaan karvat kiinni. Käsikäyttöinen imuri soveltuu myös kodin kaikkiin pieniin nurkkiin ja koloihin.

Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Paras johdolla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg 160 astetta liikkuva sauva
 • pros-icon.svg 25 prosenttia hiljaisempi kuin perinteiset pölynimurit
 • pros-icon.svg Suuri pölysäiliö

Detaljeret gennemgang

Miksi sinun kannattaa valita Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Dyson-pölynimurit eivät ole kaikki johdottomia, vaikka juuri siihen ne usein liitetäänkin. Tämä on ainoa Dysonin pussiton pölynimuri, jossa ei ole suodatinta vaihdettavaksi ja pestäväksi.

Tämä pussiton, mutta johdollinen pölynimuri on erittäin toimiva ja se ei todellakaan ole kuin tavallinen johdollinen pölynimuri, jonka tunnet. Se on varustettu muun muassa erittäin tehokkailla sykloneilla, jotka on erityisesti suunniteltu pääsemään ongelman ytimeen, kun pöly tukkii suodattimet. Lisäksi suodattimia ei tarvitse pestä, sillä tehokkaat syklonit keräävät pienimmätkin pölyhiukkaset.

Tässä Dyson-mallissa on 360 astetta liikkuva sauva, joten se on uskomattoman toimiva ja voit puhdistaa missä tahansa. Se säätyy sen mukaan, käytätkö sitä kovilla lattioilla vai pehmeillä matoilla. Siinä on myös useita eri suuttimia, joten se poistaa tehokkaasti pölyä kaikilta pinnoilta.

Imurissa on suuri pölysäiliö ja älykäs painopiste, mikä tarkoittaa, että imuri nousee ylös itsestään, jos se kaatuu. Se tarkoittaa myös sitä, että sitä on helppo liikutella. Tämä on yksi markkinoiden parhaista johdollisista pölynimureista.

Guide

Miten valita paras Dyson pölynimuri

Dyson-pölynimurit ovat tehneet tuloaan Tanskan pölynimurimarkkinoille. Jos etsit pussitonta pölynimuria tai langatonta pölynimuria, joka on hieman parempi kuin tavallinen pölynimuri, sinun kannattaa katsoa myös Dysonin suuntaan. Heillä on joitakin markkinoiden parhaita johdottomia imureita, ja ne ovat tekniikan ja muotoilun eturintamassa.

Kun valitset uutta Dyson-pölynimuria, sinun on otettava huomioon useita asioita. Tässä Dyson-pölynimurikatsauksessa olemme tarkastelleet muutamia Dysonin parhaita malleja, mutta auttaaksemme sinua päätöksenteossa olemme keränneet paljon hyödyllistä tietoa asiaankuuluvista lähteistä, jotka auttavat sinua matkan varrella.

Langaton tai johdollinen pölynimuri

Dyson-pölynimurit ovat tunnettuja johdottomuudesta. Ainakin se on nimenomaan se, mihin he ovat brändänneet itsensä. Eikä se ole syyttä. Dyson valmistaa hienoja johdottomia imureita eri hintaluokissa ja erilaisilla ominaisuuksilla eri tarpeisiin.

Johdoton malli on loistava valinta, jos haluat tehdä imuroinnista helpompaa ja joustavampaa, jolloin voit olla riippumaton pistorasioista. Kaikkien johdottomien imureiden kanssa on helppo liikkua, ja säästät myös selkääsi ja alaselkääsi, kun sinun ei tarvitse juosta ison koneen kanssa perässäsi. Lisäksi huomaat todennäköisesti, että imurointi on paljon nopeampaa langattomalla mallilla.

Johdollinen pölynimuri voi kuitenkin olla myös hyvä ja toimiva valinta. Yleensä moottorin teho on hieman suurempi ja kapasiteetti myös. Lisäksi vältyt myös siltä, että joudut keskeyttämään siivouksen matkalla, koska akun virta on loppunut. Dysonin johdollisissa pölynimureissa on myös uusinta teknologiaa, joten huomaat valtavan parannuksen tavalliseen vanhaan pölynimuriin verrattuna.

Johdottoman mallin valinnan etuna on myös se, että ne painavat yleensä huomattavasti vähemmän kuin johdolliset mallit. Tämä edistää nopeaa puhdistusta ja säästää samalla omaa kehoasi. Kaikki johdottomat mallit eivät kuitenkaan ole kevyitä, minkä vuoksi suosittelemme myös tarkistamaan pölynimurin painon.

Akun käyttöikä

Jos valitset johdottoman pölynimurin, sinun on tarkistettava akun kesto yhden latauksen jälkeen. Toisin sanoen, kuinka kauan voit imuroida ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa akkua tai ladata imuria. 60 minuuttia on hyvin normaali aika, ja se sopii useimpien ihmisten tarpeisiin. On kuitenkin syytä huomioida, että jos imuria käytetään maksimiteholla, akun kesto lyhenee valmistajan ilmoittamaan verrattuna ja saattaa kestää vain 20-30 minuuttia. Jotkin mallit saattavat jopa kestää vain seitsemän minuuttia, jos niitä käytetään maksimiteholla, joten tämä on tärkeää tarkistaa ennen ostamista.

Voima

Toinen huomioon otettava asia on imurin imutehon ja moottorin tehon tarve. Kuinka tehokkaan pölynimurin haluat? Jos haluat varmistaa, että saat kaikki pölyhiukkaset pois, kannattaa valita vähintään 5 000 pa:n imuteho. Jos käytössäsi on mattoja, voi myös olla hyvä ajatus valita imuri, jossa on suuri imuteho, jotta se voi puhdistaa matot pohjaan asti. Useimmat Dyson-pölynimurit voidaan asettaa eri imutasoille tarpeidesi mukaan. Tässäkin tapauksessa sinun on kiinnitettävä huomiota akkuun, jos valitset akkukäyttöisen pölynimurin. Mitä suuremman imutehon valitset, sitä lyhyempi on myös akun käyttöikä.

Lemmikkieläimet

Jos kotonasi on lemmikkejä, jotka vuodattavat, on erityisen tärkeää, että valitset imurin, joka on erityisesti suunniteltu imemään karvat matoista ja huonekaluista. Tällöin on erityisen tärkeää valita hyvä imuteho ja hyvä moottoriteho, jotta saat varmasti kaiken ylös. Saattaa myös olla hyvä tarkistaa, onko mukana erityisiä pieniä suuttimia huonekaluja ja eläinten karvoja varten. Yleensä jokaisen mallin kohdalla on myös mainittu, soveltuuko se lemmikkieläinten karvoille, ja nämä ovat niitä, jotka sinun kannattaa valita. Esimerkiksi Dyson V10, jonka olemme tarkastelleet tässä Dyson-pölynimurissa, on todella tehokas tähän tarkoitukseen.

Melutaso

Kuten mainittu, Dysonin imurit perustuvat uusimpaan teknologiaan, mikä tarkoittaa, että kaikki on hyvin harkittua. Voit siis löytää Dyson-imureita, jotka on suunniteltu erityisen hiljaisiksi. Jos pölynimurin melutaso on alle 65-70 dB, olet oikeilla jäljillä ja voit olla varma, että pölynimuri ei aiheuta paljon melua.

Yleisesti ottaen johdottomat mallit aiheuttavat vähemmän melua kuin suuret ja painavat mallit. Saattaa kuitenkin olla hyvä idea tarkistaa dB-luokitus, joka on yksikkö, jossa melutaso mitataan.

Extras

Dyson-mallia ostaessasi on mahdollista saada monenlaisia lisävarusteita. Voit muun muassa hankkia erilaisia suuttimia eri tarkoituksiin, mikä voi olla todella hyödyllistä. Muun muassa erikokoisia suuttimia voi olla hyvä olla, jotta sinun ei tarvitse pitää kahta pölynimuria pystyssä, jotta pääset kiertämään kaikki talon nurkat ja kolkat. On paljon helpompaa, jos voit yksinkertaisesti vaihtaa suuttimen tarpeen mukaan.

Joka tapauksessa on varmistettava, että imuria voidaan käyttää sekä tavallisilla lattioilla että matoilla. On myös hyvä idea valita malli, joka voidaan muuntaa pieneksi käsikäyttöiseksi, sillä tämä voi myös helpottaa puhdistusta.

Alkuperäisessä pussittomassa Dyson-pölynimurissa on yleensä järjestelmä, jonka avulla pöly- ja likasäiliö on helppo tyhjentää. Se ei ole varsinainen lisävaruste, mutta se voi olla todella hyödyllinen ominaisuus, joka tekee koneen tyhjentämisestä hygieenistä ja allergiatestattua, joten et joudu kosketuksiin pölyn kanssa.

FAQ

Mikä Dyson-pölynimuri on testin paras?

Testin paras Dyson-pölynimuri on Dyson V11 Total Clean. Siinä on todella tehokas imu, mikä on useimmille ihmisille suositeltavaa. Sen käyttöaika on hyvä, jopa 60 minuuttia, mikä sopii useimpiin kotitalouksiin.

Onko Dyson rahansa arvoinen?

Dyson-pölynimurit on varmasti kehitetty viimeisintä teknologiaa hyödyntäen, ja ne ovat erittäin hyvässä asemassa pölynimurimarkkinoilla. Dyson-pölynimurit ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Uusimpien Dyson-mallien moottori, suodatin ja imuteho ovat huippuluokkaa, ja valittavana on laaja valikoima.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×