Elektroninen P-levy testi (2022) → 8 parasta elektronista P-levyä

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Park Solar P-levy aurinkokennoilla, elektroninen FS20

Park P dial on tanskalaisittain suunniteltu elektroninen P dial, jossa on sisäänrakennetut aurinkokennot, joten sinun ei tarvitse vaihtaa P dialin paristoa. Se asettaa pysäköintiajan automaattisesti Tanskan voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti, joka pyöristää lähimpään neljännekseen. Aurinkokennot…

1
Paras P-levy

Park Solar P-levy aurinkokennoilla, elektroninen FS20

4
Halpa elektroninen P-levy

Park Deluxe P-levy, elektroninen FS20

7
P-levy modernilla tanskalaisella muotoilulla

Jacob Jensenin elektroninen pysäköintikiekko ll P disc

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä artikkelissa tarkastelemme elektronisia P-levyjä ja olemme valinneet 8 parasta elektronista P-levyä. Valintamme parhaaksi elektroniseksi P-levyksi on Park Solar P-levy. Tämä valinta johtuu siitä, että se toimii aurinkokennoilla, sen upea muotoilu ja se on yksi harvoista sähköautojen elektronisista P-levyistä.

Jos sinulla on muita vaatimuksia elektroniselle P-levyllesi, kannattaa lukea koko teksti läpi, sillä jokin seitsemästä muusta elektronisesta P-levystämme saattaa sopia tarpeisiisi paremmin. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, että se toimii optimaalisesti, sillä otamme tähän testiin mukaan vain parhaat mallit.
“Starbucks steroideilla”: voivatko Amerikan uudet ruohokahvilat tehdä tupakoinnista sosiaalista? | Kannabis | The Guardian provironos bristol-myers squibb co. v. aurobindo pharma usa inc.
Jos et ole vielä varma, minkä valitsisit sähköisen P-levyn testin lukemisen jälkeen, olemme auttaneet sinua matkan varrella kuvaamalla eri ominaisuuksia, jotta voit arvioida, mitkä ovat sinulle tärkeimpiä.

Park Solar P-levy aurinkokennoilla, elektroninen FS20

Paras P-levy

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg P-levy, jossa on aurinkokennoja, takaa pitkän kestävyyden
 • pros-icon.svg Self-switching kesä- ja talviajan välillä
 • pros-icon.svg Toimii myös sähköautoissa, sillä se tunnistaa, kun auto on pysähtynyt 30 sekunniksi

Detaljeret gennemgang

Park P dial on tanskalaisittain suunniteltu elektroninen P dial, jossa on sisäänrakennetut aurinkokennot, joten sinun ei tarvitse vaihtaa P dialin paristoa. Se asettaa pysäköintiajan automaattisesti Tanskan voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti, joka pyöristää lähimpään neljännekseen. Aurinkokennot varmistavat, että P-kellotaulu on aina käyttövalmis, ja sen käyttöikä on 20 vuotta.

Miksi kannattaa valita Park Solar P -levy

Park Solar P -levyllä sinun ei tarvitse vaihtaa akkua, sillä aurinko lataa sitä sisäänrakennettujen aurinkokennojen avulla. P-levy asennetaan ilman johtoja, ja se asettaa pysäköintiajan itse Tanskan nykyisen lainsäädännön mukaisesti, jonka mukaan sen on pyöristettävä lähimpään kortteliin. Park Solar vaihtaa myös kesä- ja talviajan välillä. Sisäänrakennettu aurinkokenno varmistaa, että P-kellotaulu on aina käyttövalmis, ja sen käyttöikä on 20 vuotta.

Park Solar p-kellotaulussa on erilainen tekniikka kuin useimmissa muissa p-kellotauluissa, sillä se ei toimi tärinällä, vaan se havaitsee, kun auto on pysähtynyt 30 sekunniksi. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää myös sähköautoissa.

Tuotetiedot:

 • Halkaisija: 104 mm
 • Paksuus: 18 mm
 • Aurinkokennon odotettu käyttöikä: 20 vuotta
 • Tarkkuus: +/- 1 min / 1 vuosi
 • Toiminta-aika: noin 20 sekuntia.

ParkOne 2 Electronic P Disc Titanium Silver

Elektroninen P Disc 0-Fine-takuulla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg on läpäissyt satoja testejä, ja Ruotsin liikennevirasto on hyväksynyt sen
 • pros-icon.svg Asettaa kellon 20 sekunnin kuluttua
 • pros-icon.svg Minimalistinen muotoilu, joka sopii useimmille ihmisille

Detaljeret gennemgang

Elektroninen ParkOne2 P-kellotaulu on P-kellotaulu uskomattoman hienossa muotoilussa, mutta se ei tarkoita, että toiminnallisuudesta olisi tingitty. Sen vasteaika on noin 20 sekuntia, ja siinä on helppolukuinen näyttö sekä auton sisältä että ulkopuolelta.

Miksi kannattaa valita ParkOne 2 Electronic P dial

ParkOnen moderni elektroninen P-kellotaulu on sarjan numero 2, ja sen muotoilu on erinomaisen näköinen ja tekee vanhastakin autostasi modernin. P-kellotaulu on käynyt läpi satoja testitunteja, ja liikenneviranomaiset ovat luonnollisesti hyväksyneet sen. Se asettuu itsestään 20 sekunnin kuluttua. P-levyn asennus kestää vain 5 minuuttia.

P-levyn muotoilu on minimalistinen ja moderni ilman turhia yksityiskohtia, joten se on helppo lukea sekä auton sisältä että ulkopuolelta. Sen toiminnallisuus ja muotoilu tekevät siitä aivan ihanteellisen lahjan henkilölle, jolla on kaikkea, sillä tämä elektroninen P-soitin sopii todennäköisesti useimpien ihmisten makuun.

Sen mukana tulee 0-vian takuu, joka kattaa fyysiset ja valmistusvirheet 2 vuoden takuun puitteissa

Tuotetiedot:

 • Toiminta-aika: noin 20 sekuntia.
 • Akku: CR-2450
 • Lämpötila-alue: -20 – +75 celciusastetta
 • Paino: 72 g
 • Mitat (L x K x S): 10 x 10 x 1,5 cm

Park Life Electronic Parking Disc

Elektroninen pysäköintikiekko, jossa on 10 vuoden akun käyttöikä

Fordele
 • pros-icon.svg 10 vuoden käyttöikä litiumakun ansiosta
 • pros-icon.svg Automaattisesti nollautuu, kun auton tärinä pysähtyy pysäköinnin aikana, ja pyöristää lähimpään kortteliin
 • pros-icon.svg 5 minuutin asennusaika

Detaljeret gennemgang

Elektroninen Park Life -pysäköintikiekko on yksi suosituimmista P-kiekoista, osittain siksi, että sen erityinen suljettu litiumparisto takaa uskomattoman pitkän käyttöiän. Näin sinun ei tarvitse edes ajatella akun vaihtamista seuraaviin 10 vuoteen. Näyttö on myös selkeä ja helposti luettavissa sekä auton sisältä että ulkopuolelta.

Miksi sinun kannattaa valita Park Life elektroninen P-valitsin

Park Lifen elektroninen P-kiekko on yksi suosituimmista pysäköintikiekoista, koska sen paristo kestää 10 vuotta. Siinä käytetään litiumparistoja, jotka on erityisesti suljettu, mikä tekee siitä niin pitkäikäisen. Levy pysähtyy automaattisesti, kun auton tärinä pysähtyy pysäköinnin aikana. P-kellotaulu pyöristää lähimpään varttiin, mikä tarkoittaa, että jos pysäköit autosi kello 15.21, pysäköintikellotaulu asettuu kello 15.30. Kun auton tärinä on pysähtynyt, pysäköintikiekon reaktioaika on noin 20 sekuntia.

P-levy on helppo asentaa, ja se kestää vain 5 minuuttia. Sen jälkeen sinun ei tarvitse enää koskaan huolehtia pysäköintivirhemaksuista, ainakaan verrattuna pysäköintikiekon aikaan. P-levyllä on 0-korvaustakuu, joka kattaa p-levyn fyysiset tai valmistusvirheet 2 vuoden takuuaikana.

Tuotetiedot:

 • Toiminta-aika: Noin 20 sekuntia.
 • Akku: Litiumkenno
 • Lämpötila-alue: -20 – +75 astetta
 • Paino: 80 grammaa
 • Mitat (L x K x S): 10 x 10 x 1,5 cm

Park Deluxe P-levy, elektroninen FS20

Halpa elektroninen P-levy

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu akku, jonka käyttöikä on noin 5 vuotta
 • pros-icon.svg Näytössä näkyy E, kun akkua on jäljellä 5 %
 • pros-icon.svg Helppo akun vaihto, kun levy on tuulilasissa

Detaljeret gennemgang

FS20 Park Deluxen elektroninen P-kiekko on korkealaatuinen pysäköintikiekko, jossa on tanskalainen muotoilu. Se on helppo asentaa autoon ilman johtoja. P-kellotaulu mittaa itse itsensä, kun auto pysäköidään, ja asettaa P-kellotaulun ajan Tanskan voimassa olevien säännösten mukaisesti. Siinä on sisäänrakennettu akku ja sen odotettu käyttöikä on 5 vuotta tavanomaisissa ajotarpeissa.

Miksi kannattaa valita Park Deluxe elektroninen P-valintakello

Tämä Park Deluxen älykäs elektroninen P-kiekko helpottaa elämääsi huomattavasti ja säästää uskomattoman paljon rahaa pysäköintivirhemaksuissa. Elektroninen P-kellotaulu asettaa ajan, jolloin auto on pysäköity Tanskan nykyisten sääntöjen mukaisesti, eli kun se pyöristetään lähimpään kortteliin. Se myös vaihtaa kesä- ja talviajan välillä.

P-kellotaulussa on sisäänrakennettu akku, jonka odotettu käyttöikä normaalilla ajolla on noin 5 vuotta. Kun akun käyttöikää on jäljellä 5 %, pysäköintikiekon näytössä näkyy “E”. Voit vaihtaa akun tarvittaessa ostamalla alkuperäisen akun ja asennustyökalun ja vaihtamalla akun, kun levy on vielä tuulilasissa.

Tuotetiedot:

 • Halkaisija: 104 mm
 • Paksuus: 18 mm
 • Odotettavissa oleva akun käyttöikä: 5 vuotta
 • Tarkkuus: +/- 1 min / 1 vuosi
 • Toiminta-aika: Noin 20 sekuntia
Fordele
 • pros-icon.svg Täydellinen pieniin kaupunkiautoihin, koska se ei vie paljon tilaa tuulilasista
 • pros-icon.svg Markkinoiden pienin hyväksytty p-levy
 • pros-icon.svg Täydellinen kulmattu näyttö takana kellonajan, päivämäärän ja pysäköintitilan helppolukemista varten

Detaljeret gennemgang

Jacob Jensenin P-levy on tyylikäs ja esteettinen P-levy sinulle, joka haluat uuteen autoosi P-levyn kauniilla ja modernilla tanskalaisella muotoilulla. Hienon muotoilun lisäksi P-kellotaulussa on myös hienoja ominaisuuksia, ja elektroninen pysäköintikiekko ll tunnistaa automaattisesti, kun auto on pysäköity ja näyttää kellonajan muutaman sekunnin kuluttua.

Miksi sinun kannattaa valita Jacob Jensenin elektroninen pysäköintikiekko ll

Bent Neubauer on tämän kauniin, modernia tanskalaista muotoilua edustavan P-kiekon keksijä. P-levy sopii täydellisesti upouuteen autoosi, eikä se häiritse auton muotoilua tai ulkonäköä, koska P-levy on niin huomaamaton ja minimalistinen.

Elektroninen pysäköintikiekko ll tunnistaa automaattisesti, kun auto on pysäköity ja kello näyttää ajan sekunteja pysäköinnin jälkeen. Näin sinun ei tarvitse miettiä P-levyn asettamista itse, vaan voit antaa sen tehdä työnsä ja välttää typerät pysäköintisakot tulevaisuudessa. P-valintakiekko lähettää 4 lyhyttä sinistä välähdystä takapuolella pysäköinnin aikana, jotta näet, että pysäköintitila on aktivoitu.

P-levy ei vaadi korjaamolla asentamista, sillä se on erittäin helppo asentaa itse liimatyynyjen avulla. Jacob Jensenin elektroninen pysäköintikiekko ll on Tanskan liikenneviranomaisen ja Tanskan teknologiainstituutin hyväksymä.

Tuotetiedot:

 • Materiaali: polykarbonaatti
 • Mitat: 100 x 100 x 13 mm
 • Paino: 86 g
 • Paristo: 2 x CR2450 (mukana)

ParkOne Exclusive Electronic P dial

Elektroninen P dial vaativalle auton omistajalle

Fordele
 • pros-icon.svg Laadukas ja hienovarainen muotoilu vaativalle auton omistajalle
 • pros-icon.svg Edullinen korkealuokkaisiin autoihin
 • pros-icon.svg Helppo asennus ja kellonajan valvonta sisältä käsin

Detaljeret gennemgang

ParkOne on muotoilultaan erinomainen, sillä sen etupuolella on harjattua alumiinia, johon on kaiverrettu numerot ja lasinäyttö. Se on erittäin ohut ja näyttää siksi todella tyylikkäältä tuulilasissa. Se on erittäin helppo ja nopea asentaa, ja sen vasteaika on vain 20 sekuntia.

Miksi kannattaa valita ParkOne Exclusive Electronic P dial

Elektroninen ParkOne P Disc on tarkoitettu niille, jotka haluavat P Disc -levyn ylevällä muotoilulla. Jos haluat maailmanluokan laatua ja muotoilua, ParkOnen Exclusive P -kellotaulu on sinua varten. Se on suunniteltu tyydyttämään vaativimmankin ja laatutietoisimman auton omistajan tarpeet, ja se sopii erinomaisesti hienompiin autoihin.

Asennat P-levyn vain viidessä minuutissa ja annat ParkOne Exclusive -palvelun hoitaa sen. Se jopa vaihtaa kesä- ja talviajan välillä, joten sitäkään ei tarvitse unohtaa. ParkOnen elektroninen P-valitsin käyttää 2 CR2430-paristoa, jotka sisältyvät toimitukseen. Ne kestävät noin 3 vuotta ja ilmoittavat, kun on aika vaihtaa akku.

Tämä elektroninen P-kellotaulu tunnistaa, oletko liikkeellä vai paikallaan. Kun auto on pysäköitynä, se asettaa ajan lähimpään 15 minuuttiin ja näyttää tämän ajan, kunnes auto lähtee jälleen liikkeelle. Takapuolella on myös pieni näyttö, joten voit seurata kellonaikaa kuljettajan istuimelta käsin. Näyttö on vinossa, joten voit lukea digitaaliset numerot helposti. Siinä on myös suuri painike, jolla pysäköintiaikaa voidaan tarvittaessa aikaistaa. Voit vaihtaa paristot liu’uttamalla takaosan pois, ja voit asettaa kellonajan ja päivämäärän P-kellotaululla tässä.

Tuotetiedot:

 • Toiminta-aika: Noin 20 sekuntia.
 • Paristo: 2 x CR2430 (mukana)
 • Lämpötila-alue: -20 – +75 celsiusastetta
 • Paino: 74 grammaa
 • Mitat (L x K x S): 10 x 10 x 1,2 cm

Jacob Jensenin elektroninen pysäköintikiekko ll P disc

P-levy modernilla tanskalaisella muotoilulla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Moderni ja minimalistinen P-kellotaulu tanskalaista designia
 • pros-icon.svg Tallentaa, kun pysäköit, ja antaa 4 sinistä vilkkua takana, jotta tiedät, milloin pysäköintitila on aktivoitu
 • pros-icon.svg Helppo asentaa itse liimatyynyjen avulla

Detaljeret gennemgang

Jacob Jensenin P-levy on tyylikäs ja esteettinen P-levy sinulle, joka haluat uuteen autoosi P-levyn kauniilla ja modernilla tanskalaisella muotoilulla. Hienon muotoilun lisäksi P-kellotaulussa on myös hienoja ominaisuuksia, ja elektroninen pysäköintikiekko ll tunnistaa automaattisesti, kun auto on pysäköity ja näyttää kellonajan muutaman sekunnin kuluttua.

Miksi sinun kannattaa valita Jacob Jensenin elektroninen pysäköintikiekko ll

Bent Neubauer on tämän kauniin, modernia tanskalaista muotoilua edustavan P-kiekon keksijä. P-levy sopii täydellisesti upouuteen autoosi, eikä se häiritse auton muotoilua tai ulkonäköä, koska P-levy on niin huomaamaton ja minimalistinen.

Elektroninen pysäköintikiekko ll tunnistaa automaattisesti, kun auto on pysäköity ja kello näyttää ajan sekunteja pysäköinnin jälkeen. Näin sinun ei tarvitse miettiä P-levyn asettamista itse, vaan voit antaa sen tehdä työnsä ja välttää typerät pysäköintisakot tulevaisuudessa. P-valintakiekko lähettää 4 lyhyttä sinistä välähdystä takapuolella pysäköinnin aikana, jotta näet, että pysäköintitila on aktivoitu.

P-levy ei vaadi korjaamolla asentamista, sillä se on erittäin helppo asentaa itse liimatyynyjen avulla. Jacob Jensenin elektroninen pysäköintikiekko ll on Tanskan liikenneviranomaisen ja Tanskan teknologiainstituutin hyväksymä.

Tuotetiedot:

 • Materiaali: polykarbonaatti
 • Mitat: 100 x 100 x 13 mm
 • Paino: 86 g
 • Paristo: 2 x CR2450 (mukana)

Guide

Miten elektroninen P-valitsin toimii

Elektroniset P-levyt ovat yhä suositumpia, mutta harva tietää, miten ne toimivat. Mistä pysäköintikiekko tietää tarkalleen, milloin olet pysäköinyt? Elektroniset P-levyt toimivat havaitsemalla auton liikkeen, kun se kytketään päälle. Kun auto lakkaa tärisemästä pysäköitynä, P-säädin asettaa kellonajan, yleensä noin 20 sekunnin kuluttua. Elektronisten P-valitsimien uudemmat versiot tunnistavat sen sijaan auton nopeuden, joten ne asetetaan sen jälkeen, kun auto on ollut paikallaan 30 sekuntia, joten se toimii myös sähköautoissa.

Useimmat markkinoilla olevat elektroniset P-kellotaulut toimivat joko aurinkokennoilla, joissa on paristovarmuus, tai pelkillä paristoilla. Paristovarmennuksella varustettujen aurinkokennojen ansiosta pysäköintikiekon akun käyttöikä on erittäin pitkä, joten sinun ei tarvitse huolehtia akun vaihtamisesta kovin usein. Akun vaihtoväli on siis noin 5-10 vuotta.

Sinun tarvitsee vain investoida noin 250-500 kruunua elektroniseen pysäköintikiekkoon ja asentaa se tuulilasiin, ja olet valmis jättämään typerät pysäköintisakot sikseen.

Sähköisen pysäköintikiekon avulla sinun ei tarvitse maksaa pysäköintisakkoa sen vuoksi, että unohdit laittaa kiekon sisään tai että se on liian lukukelvoton. Elektronisen P-levyn avulla voit yksinkertaisesti pysäköidä ja tyhjentää muistin ilman, että sinun tarvitsee ajatella P-levyä, sillä se asettaa ajan itsestään. Moniin uusiin elektronisiin P-levyihin on liitetty sovellus, jolla voit seurata pysäköintiäsi, vaikka olisit kaukana autostasi. Kyseessä on siis nykyään ehdottoman välttämätön laite, joka voi säästää paljon rahaa tulevaisuudessa.

Muuta hyödyllistä tietoa tässä sähköisessä P-levytestissä

Miten valitset tämän testin perusteella sinulle parhaiten sopivan elektronisen P-mittariston? Se riippuu täysin tarpeistasi ja toiveistasi P-kellotaulun suhteen. Tarkastelemme ominaisuuksia, jotka erottavat P-levyt toisistaan.

Oikea muotoilu

Jos sinulla on pieni auto, on luultavasti hyvä idea valita pieni elektroninen P-levy, joka ei vie liikaa tilaa tuulilasissa. Jos sinulla on upouusi auto, jossa on hieno ja moderni sisustus, et tietenkään halua pilata sitä sopimattomalla P-valitsimella. Tällöin voit keskittyä valitsemaan elektronisen P-levyn, jonka tyylikäs ja tyylikäs muotoilu sopii auton ulkonäköön.

Lämpötila-alueen yhteensovittaminen

Sinun on myös harkittava, mitä toimintoja haluat sen sisältävän. Pitäisikö sen esimerkiksi kestää äärimmäisiä lämpötiloja, jos lähdet usein autolomalle, vai pitäisikö sen yksinkertaisesti toimia Tanskan ilmastossa? Tässä yhteydessä on syytä tarkastella sen ilmoitettua lämpötila-aluetta.

Akun käyttöikä

Jos et halua joutua miettimään pariston vaihtamista kovin usein, varaudu investoimaan hieman enemmän elektroniseen P-kellotauluun. Tämä johtuu siitä, että näissä P-kellotauluissa on tyypillisesti sekä aurinkokennoja että akkuja varmuuskopioina tai vain akkuja. Kalliimpien mallien akut ovat litiumakkuja, joiden käyttöikä on uskomattoman pitkä, joten ne on vaihdettava vain 5-10 kerran välein. vuosi.

Jos tämä ei ole sinulle tärkeää, voit helposti valita jonkin halvemmista malleista, joiden akun kesto on muutaman vuoden.

Saat sakkosi takaisin viallisen elektronisen P-kellotaulun vuoksi

On olemassa vaara, että elektroninen P-valitsin jostain syystä yhtäkkiä vioittuu tai menee epäkuntoon, ja sinua sakotetaan P-valitsimen virheellisestä asettamisesta. Näissä tapauksissa monet elektronisten P-levyjen valmistajat tarjoavat sakon palautusta. Sinun on tietenkin pystyttävä todistamaan, että P-soittimesi on viallinen. Näin sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että saat sakkoja, jos P-valitsin lakkaa yhtäkkiä toimimasta. Näin varmistetaan, että elektroninen P-levy toimii, eikä näitä P-levyjä ostaessasi kannata ottaa riskiä.

Syy siihen, miksi valmistajat voivat tarjota tämän hyvityksen, on se, että P-levyt eivät toimi kovin usein, mutta se on näin ollen takuu sinulle ostajana, jotta voit nauttia elektronisen P-levysi vaikutuksesta.

Liikennehälytin on erittäin hyvä lisä sähköiseen P-levyyn sakkojen välttämiseksi. Liikennehälytys varoittaa sinua nopeuskameroista tai nopeusvalvonnasta. Näin voit olla erityisen varma, että vältät typerät sakot. Tutustu liikennehälytystestiin löytääksesi parhaan liikennehälyttimen itsellesi tai loistavaksi lahjaideaksi. Se on lahja, josta kuka tahansa auton omistaja on tyytyväinen.

FAQ

Mikä elektroninen P-kiekko on paras?

Paras elektroninen P-kiekko on Park Solar P-kiekko, sillä se on muotoilultaan hieno ja toimiva pysäköintikiekko, jossa on sekä aurinkokennot että akku. Lue testimme läpi ja katso muut valintamme hyvistä P-levyistä.

Miten sähköinen P-levy toimii?

P-levy pyöristää lähimpään kortteliin, kun olet pysäköinyt. Jos siis pysäköit autosi kello 12.35, P-kellotaulu asettuu kello 12.45:een, korttelin loppuun. Sinua ei sakoteta, jos se tarkastetaan ennen kello 12.45.

Voitko olla varma, että elektroninen P-valitsin toimii?

Kuten muutkin elektroniset laitteet, voit olla varma, että elektroninen P-valitsin ei toimi. Siksi useimmat jälleenmyyjät tarjoavat jopa 2 vuoden takuun. On myös tärkeää, että pidät silmällä, onko asetus oikea pysäköinnin aikana.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×