Garmin Vivoactive 3 testi → Löydä paras Garmin Vivoactive testaaja

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Garmin Vivoactive 3 on erittäin monipuolinen monitoiminen urheilukello, jossa on älykello-ominaisuuksia. Se tarjoaa laajan valikoiman urheilulajeja ja seuraa aktiivisuuttasi samalla, kun liikut. Siinä on sisäänrakennettu sykemittari ja GPS, joten voit aina seurata suorituskykyäsi ja tuotostasi,…

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä testissä Garmin Vivoactive 3 on testin voittaja. Tämä johtuu kellon monista ominaisuuksista, sen monipuolisuudesta ja siitä, että se on hintaansa nähden paras Vivoactive. Sitä seuraavat kuitenkin tiiviisti useat muut markkinoilla olevat huipputoimintakellot. Lue testi löytääksesi sinulle sopivan testin.

Garminit ovat erittäin suosittuja aktiviteetti- ja urheilumaailmassa. He valmistavat laadukkaita kelloja, jotka ovat kestäviä ja täynnä teknologiaa ja ominaisuuksia, joista kuka tahansa urheilija nauttii. Vaikka kukin kello sopii erilaisiin urheilulajeihin, monet toimivat aivan kuten älykellot, joiden avulla voit helposti seurata ja navigoida muun muassa päivittäisiä tekstejä, sähköposteja ja puheluita.

Garmin Vívoactive 3

Paras Vivoactive hintaan nähden

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Multisport-kello, jota voidaan käyttää monissa urheilulajeissa
 • pros-icon.svg Smartwatch, jossa on aktiivisuusseuranta, askelmittari ja liiketunnistin taustalla
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu GPS ja sykemittari henkilökohtaiseen seurantaan

Detaljeret gennemgang

Garmin Vivoactive 3 on erittäin monipuolinen monitoiminen urheilukello, jossa on älykello-ominaisuuksia. Se tarjoaa laajan valikoiman urheilulajeja ja seuraa aktiivisuuttasi samalla, kun liikut. Siinä on sisäänrakennettu sykemittari ja GPS, joten voit aina seurata suorituskykyäsi ja tuotostasi, myös ulkoilma-aktiviteeteissa.

Miksi kannattaa valita Garmin Vívoactive 3

Tämä urheilukello on täynnä ominaisuuksia. Se voi muun muassa seurata etäisyyttä, nopeutta, poltettuja kaloreita, aktiivisuutta, unen aktiivisuutta, sykettä, askelia, lattioita, veren happisaturaatiota ja stressitasoa. Toisin sanoen voit mitata ja seurata käytännössä kaikkea, mikä on olennaista urheilutoiminnan aikana, ja voit myös mitata melko tarkasti päivittäistä aktiivisuustasoasi, unen tasoa ja stressitasoa. Lisäksi voit valita, haluatko vastaanottaa tekstiviesti-, sähköposti- ja puheluilmoituksia, ja puhelimen löytäminen -toiminto estää puhelimen katoamisen.

Vivoactive 3 -kellossa voi seurata monenlaisia urheilulajeja, kuten voimaharjoittelua, sydänliikuntaa, kävelyä, juoksua, pyöräilyä ja soutua sisällä ja ulkona, joogaa, golfia, uintia ja monia muita lajeja. Tuskin on siis urheilulajia, jota ei voisi seurata. Kello on vedenkestävä 50 metriin asti, joten voit uida sen kanssa turvallisesti. Vivoactive 3 on varustettu myös liiketunnistimella, jos unohdat aktivoida kellon. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää kosketuksetonta maksua Garmin pay -palvelun avulla, joka on samanlainen kuin iPhonen Apple pay -palvelu. Voit kääntää kelloa juuri haluamallasi tavalla, sillä sivussa oleva painike voi olla joko vasemmalla tai oikealla puolella riippuen siitä, kummassa kädessä haluat kellon olevan.

Tuotetiedot:

 • Tyyppi: kosketusnäytöllinen malli, jossa on 1 painike sivulla
 • Paino: 43 g
 • Käyntiaika: 8 päivää / 13 tuntia navigointitilassa
 • Saatavana eri väreissä: Valkoinen tai musta ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla yksityiskohdilla
 • Vedenkestävä: Kyllä 50 metriin asti
 • Sisältää lisävarusteita: Latauskaapeli

Garmin Vivoactive 4

Monipuolisin Vivoactive

Fordele
 • pros-icon.svg Korin akun merkkivalo
 • pros-icon.svg Hydratoinnin seuranta kellossa eikä vain sovelluksessa käytön helpottamiseksi
 • pros-icon.svg Pulssioksimetri vuoristovaelluksille
 • pros-icon.svg Ruutuharjoittelua, pilatesta ja joogaa

Detaljeret gennemgang

Garminin Vivoactive 4 on Vivoactive-sarjan uusin malli. Siinä on kaikki samat ominaisuudet kuin Vivoactive 3:ssa, mutta se on saanut muutamia päivityksiä ja uuden ulkoasun muutamalla päivityksellä. Se on monikäyttöinen urheilukello, joka on täynnä monenlaisia ominaisuuksia, ja se voi seurata aktiivisuutta ja urheilua, mitata sykettä ja vastaanottaa ilmoituksia älypuhelimesta.

Miksi kannattaa valita Garmin Vivoactive 4

Garmin Vivoactive 4 on pieni päivitys Vivoactive 3:sta, ja hinta on myös hieman korkeampi juuri muutaman lisäominaisuuden vuoksi. Lisäksi kellossa on kaikki samat tekniset tiedot ja ominaisuudet, kuten etäisyyden, nopeuden, kulutettujen kalorien, aktiivisuuden, unen aktiivisuuden, sykkeen, askeleiden, kerrosten, veren happisaturaation ja stressitason seuranta. Samalla tämä kello toimii myös älykellona, jossa voit vastaanottaa puheluita ja saada älykkäitä ilmoituksia, ja “löydä puhelimeni” on myös ominaisuus, joka sisältyy kelloon. Vivoactive 4:llä voi tietenkin seurata myös monenlaisia urheilulajeja, ja se on yhtä lailla vedenpitävä 50 metriin asti. Kun juokset tai pyöräilet arkielämässä, kellossa on aktiivisuusanturi, joka tallentaa aktiivisuutesi. Lisäksi käytettävissä on Live Track -vaihtoehto, jonka avulla voit antaa ystävien ja perheenjäsenten seurata toimintaasi reaaliajassa.

Vaikka tässä kellossa on pieniä muutoksia ja päivityksiä, ne voivat olla juuri sitä, mitä tarvitset aktiivisuuskellossa. Uutena ominaisuutena Vivoactive 4:ssä on “näytöllä tapahtuva harjoittelu”, jossa on joogaa tai pilatesta. Tämän ominaisuuden ansiosta voit joogata tai pilatesta missä tahansa. Se ei ole ominaisuus kaikille, mutta se voi olla korvaamaton muille. Toinen uusi ominaisuus “Pulssioksimetri” mittaa veren happikyllästeisyyttä. Sitä käytetään kehittyneeseen unenseurantaan tai huippu-urheiluun tai jos vaellat vuoristossa. Vivoactive 4 säätää tavoitettasi, kun saavutat sen. Nyt voit myös hallita nesteytyksen seurantaa kellossa eikä vain sovelluksessa, jotta muistat juoda runsaasti vettä päivän aikana. Kun saavutat tavoitteesi, kello säätää seuraavan päivän tavoitteen.

Tuotetiedot:

 • Tyyppi: kosketusnäytöllinen malli, jossa on 2 painiketta sivulla
 • Paino: 50,5 g
 • Ajoaika: 8 päivää / 18 tuntia GPS-tilassa / 7,5 tuntia musiikkitilassa / 6 tuntia GPS + musiikkitilassa
 • Saatavana väreissä: Harmaa
 • Vedenkestävä: Kyllä 50 metriin asti
 • Sisältää lisävarusteita: Latauskaapeli
Fordele
 • pros-icon.svg Korin akun merkkivalo
 • pros-icon.svg Liitä musiikkisovelluksia
 • pros-icon.svg Hydratoinnin seuranta kellossa
 • pros-icon.svg Pulssioksimetri

Detaljeret gennemgang

Garmin Vivoactive 4S on kooltaan pienempi sisarus kuin Garmin Vivoactive 4. Toiminnallisesti nämä kaksi mallia ovat täsmälleen samat, mutta tällä kertaa Garmin on tehnyt hieman pienemmän mallin, joka sopii pienemmille ranteille. Jos siis tarvitset monikäyttöisen urheilukellon, joka on täynnä hienoja ominaisuuksia hieman pienemmässä versiossa, tämä kello sopii sinulle.

Miksi kannattaa valita Garmin vívoactive 4S

Tämä Vivoactive 4S -aktiivisuuskello on toiminnallisesti samanlainen kuin Vivoactive 4, ja siksi siinä on myös kaikki samat ominaisuudet kuin Vivoactive 3:ssa. Se voi seurata etäisyyttä, nopeutta, kulutettuja kaloreita, aktiivisuutta, unen aktiivisuutta, sykettä, askelia, lattioita, veren happikyllästeisyyttä, stressitasoa sekä veren happikyllästeisyyttä, joka on uusi ominaisuus nimeltä “pulssioksimetri”. Sitä käytetään edistyneeseen unen tallentamiseen tai huippu-urheiluun tai jos vaellat vuoristossa. Vivoactive 4S, kuten 4, on varustettu “näytön harjoittelutoiminnolla”, jossa on jooga tai pilates, joten joogaa tai pilatesta on mahdollista harjoitella missä tahansa. Live Trackin avulla ystävät ja perheenjäsenet voivat seurata toimintojasi reaaliajassa.

Vivoactive 4S, kuten muutkin sarjan mallit, toimii myös älykellona, jonka avulla voit vastaanottaa puheluita sekä tekstiviestejä, sähköpostia ja ilmoituksia sosiaalisen median tileiltäsi. Kello voi tietysti seurata hieman erilaisia urheilutoimintoja, ja se on myös vedenkestävä 50 metriin asti. Uusi erittäin käyttäjäystävällinen ominaisuus nesteytyksen seuranta kellossa, joten ilman puhelinta ja sovellusta voi havaita nestettä päivän aikana ja varmistaa itsensä tarpeeksi nestettä. Kun saavutat tavoitteesi, kello säätää seuraavan päivän tavoitteen.

Tuotetiedot:

 • Tyyppi: kosketusnäytöllinen malli, jossa on 2 painiketta sivulla
 • Paino: 40 g
 • Ajoaika: 7 päivää / 15 tuntia GPS-tilassa / 6 tuntia musiikkitilassa / 5 tuntia GPS + musiikkitilassa
 • Saatavana väreissä:
 • Vedenkestävä: Kyllä 50 metriin asti
 • Sisältää lisävarusteita: Latauskaapeli

Garmin Vívoactive 3 Music

Yksinkertaisin aktiivisuuskello

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Toimintakello, joka on naamioitu tyylikkääksi rannekelloksi
 • pros-icon.svg Hybridiälykello, jossa on sykkeen, stressin ja aktiivisuuden seuranta sekä Move IQ
 • pros-icon.svg Sopii jokapäiväiseen käyttöön ja päivittäiseen liikuntaan

Detaljeret gennemgang

Garmin Vivofit 4 on Garminin aktiivisuuskelloista yksinkertaisin. Se on pieni aktiivisuuskello, joka sopii täydellisesti niille, jotka haluavat yksinkertaisen tavan tallentaa päivittäiset toimintansa. Se vie yhtä vähän tilaa kuin tavallinen ranneke, joten se ei ole koskaan tiellä.

Miksi kannattaa valita Garmin Vívofit 4

Jos et ole kiinnostunut rannekelloista tai et vain tarvitse paljon ylimääräisiä aktiivisuuden seurantaominaisuuksia, tämä pieni Vivofit 4 voi olla ihanteellinen aktiivisuuskello. Se on yksinkertainen, mutta sillä voidaan silti mitata kaikkia jokapäiväisen elämän perustoimintoja. Kelloa voi käyttää kuka tahansa, koska se on tehty helpoksi ja yksinkertaiseksi yhdellä painikkeella.

Garmin Vivofit 4 voi tallentaa askeleet, unen ja kulutetut kalorit sekä antaa arvioidun etäisyyden. Kello on mahdollista yhdistää puhelimeen, jolloin voit nähdä lisätietoja ja tilastoja tiedoistasi Garmin Connect -sovelluksen kautta. Koska se ei ole täynnä hienoja ominaisuuksia, sen akun kesto on jopa vuoden, joten sinun ei tarvitse miettiä lataamista, kun ostat tämän Vivofit 4 -kellon. Se on myös saatavilla halvalla, joten jos etsit äärimmäistä yksinkertaisuutta, tämä kello on täydellinen valinta.

Tuotetiedot:

 • Tyyppi: kosketusnäyttö
 • Paino: 25 g
 • Käyntiaika: Enintään 12 kuukautta
 • Saatavana väreissä: musta, valkoinen
 • Vedenkestävä: Kyllä

Garmin Vívofit 4

Paras halpa Garminin aktiivisuuskello

Fordele
 • pros-icon.svg Garminin yksinkertaisin aktiivisuuskello
 • pros-icon.svg Pieni aktiivisuuskello, jossa on helppo käyttö
 • pros-icon.svg Seuraa askelia, unta ja kulutettuja kaloreita

Detaljeret gennemgang

Garmin Vivofit 4 on Garminin aktiivisuuskelloista yksinkertaisin. Se on pieni aktiivisuuskello, joka sopii täydellisesti niille, jotka haluavat yksinkertaisen tavan tallentaa päivittäiset toimintansa. Se vie yhtä vähän tilaa kuin tavallinen ranneke, joten se ei ole koskaan tiellä.

Miksi kannattaa valita Garmin Vívofit 4

Jos et ole kiinnostunut rannekelloista tai et vain tarvitse paljon ylimääräisiä aktiivisuuden seurantaominaisuuksia, tämä pieni Vivofit 4 voi olla ihanteellinen aktiivisuuskello. Se on yksinkertainen, mutta sillä voidaan silti mitata kaikkia jokapäiväisen elämän perustoimintoja. Kelloa voi käyttää kuka tahansa, koska se on tehty helpoksi ja yksinkertaiseksi yhdellä painikkeella.

Garmin Vivofit 4 voi tallentaa askeleet, unen ja kulutetut kalorit sekä antaa arvioidun etäisyyden. Kello on mahdollista yhdistää puhelimeen, jolloin voit nähdä lisätietoja ja tilastoja tiedoistasi Garmin Connect -sovelluksen kautta. Koska se ei ole täynnä hienoja ominaisuuksia, sen akun kesto on jopa vuoden, joten sinun ei tarvitse miettiä lataamista, kun ostat tämän Vivofit 4 -kellon. Se on myös saatavilla halvalla, joten jos etsit äärimmäistä yksinkertaisuutta, tämä kello on täydellinen valinta.

Tuotetiedot:

 • Tyyppi: kosketusnäyttö
 • Paino: 25 g
 • Käyntiaika: Enintään 12 kuukautta
 • Saatavana väreissä: musta, valkoinen
 • Vedenkestävä: Kyllä

Garmin Vivomove HR

Tyylikäs ja huomaamaton aktiivisuuskello

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Toimintakello, joka on naamioitu tyylikkääksi rannekelloksi
 • pros-icon.svg Hybridiälykello, jossa on sykkeen, stressin ja aktiivisuuden seuranta sekä Move IQ
 • pros-icon.svg Sopii jokapäiväiseen käyttöön ja päivittäiseen liikuntaan

Detaljeret gennemgang

Garmin Vivomove on aktiivisuuskello, joka on naamioitu tavalliseksi, tyylikkääksi rannekelloksi. Kellotaulu näyttää tavalliselta kellotaululta, ja tietosi näkyvät huomaamattomasti alareunassa osoittimien alapuolella. Garmin Vivomove sopii niille, jotka haluavat tyylikkään ja modernin aktiivisuuskellon, joka ei välttämättä viestitä urheilusta ja aktiivisuudesta arjessa.

Miksi kannattaa valita Garmin Vivomove HR

Tämä Garminin Vivomove-kello on erittäin hienostunut hybridiälykello, joka toimii tavallisena kellona, älykellona ja aktiivisuuskellona. Se on tyylikäs kello, jossa on huomaamaton kosketusnäyttö. Kun kello vain istuu ranteessa ilman käyttöä, siinä on tavalliset tarkkuusosoittimet, jotka kertovat ajan. Nämä siirtyvät dynaamisesti, kun selaat viestejäsi ja ilmoituksiasi, sykkeenseurantaa, askeleita ja paljon muuta.

Vivomove soveltuu erityisesti yleisen terveydentilan ja aktiivisuuden seuraamiseen jokapäiväisessä elämässä, mutta sitä voi käyttää myös harjoitteluun, vaikka sitä ei olekaan suunniteltu urheilukelloksi. Move IQ -teknologia tunnistaa itse tekemäsi aktiviteetin, joten sinun ei tarvitse aloittaa aktiviteetteja aina, kun aloitat. Kiireisen päivän aikana voit rentoutua tässä mallissa rentoutustunneilla, joihin kuuluu syvähengitysharjoitus, joka voi auttaa alentamaan stressitasoa.

Tuotetiedot:

 • Tyyppi: kosketusnäyttö
 • Paino: 40,8 g
 • Käyttöaika: 5 päivää
 • Saatavana väreissä: musta, valkoinen
 • Vedenkestävä: Kyllä

Garmin Vivosmart 4

Paras halpa Garminin aktiivisuuskello

Fordele
 • pros-icon.svg Tallentaa sykkeen, askeleet, stressin, unen, kalorit ja kehon akun
 • pros-icon.svg Kompakti ja yksinkertainen rakenne
 • pros-icon.svg Vastaanottaa älykkäitä ilmoituksia
 • pros-icon.svg GPS, kun se on yhdistetty älypuhelimeen

Detaljeret gennemgang

Haluatko sen olevan yksinkertainen, mutta silti hyvin toimiva? Sitten sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Garmin Vivosmart 4:ään. Se näyttää hyvin yksinkertaiselta Vivofitiltä, mutta yhtä yksinkertaisesta muotoilusta huolimatta se voi tehdä vieläkin enemmän. Tämän kellon avulla saat sykkeen ja kehon akun lisäksi seurattavaksi askeleet, stressin, unen ja kulutetut kalorit.

Miksi kannattaa valita Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivosmart 4 on aivan loistava aktiivisuuskello niille, jotka haluavat yksinkertaisuutta täynnä ominaisuuksia. Sen ei pitäisi olla niin kehittynyt tai nirso, kun kävelet rannekello päällä, siellä sen pitäisi vain seurata tietojasi ja näyttää, jos saat tekstiviesti-, sähköposti- tai SoMe-ilmoituksia, jotka voivat olla enemmän tai vähemmän tärkeitä. Kun tarvitset lisätietoja, voit ottaa älypuhelimesi esiin ja muodostaa yhteyden Garmin Connect -sovellukseen nähdäksesi kaikki henkilökohtaiset tietosi ja tilastosi. Yksinkertaisempaa ja toimivampaa ei juuri olekaan.

Vaikka Vivosmart 4 näyttää yhtä yksinkertaiselta kuin Vivofit 4, se kätkee sisäänsä monia ominaisuuksia, joita tuskin luulisi olevan mahdollista näin yksinkertaisessa muotoilussa. Toisin kuin Vivofit, se voi tallentaa sykkeen sekä antaa GPS-pohjaisen nopeuden ja etäisyyden, kunhan se on yhdistetty älypuhelimeen. Näiden kahden ominaisuuden ansiosta kello soveltuu erilaisiin urheilulajeihin, ja valittavana on peräti kahdeksan aktiivisuusprofiilia: juoksu, pyöräily, voimaharjoittelu, cardio, cross-training, stairmaster, jooga ja uinti. Sykkeen, unen, askeleiden, kulutettujen kalorien ja stressitason mittaamisen lisäksi se voi mitata myös kehon akun ja Pulse Ox -anturin avulla veren happipitoisuuden. Saat siis valtavan määrän kelloa ja toimintoja pieneen kokoonpanoon edulliseen hintaan.

Tuotetiedot:

 • Tyyppi: kosketusnäyttö
 • Paino: 20,4 g
 • Käyntiaika: Enintään 7 päivää
 • Saatavana väreissä: musta, valkoinen
 • Vedenkestävä: Kyllä
 • Sisältää lisävarusteita:

Guide

Miten valita paras Garmin Vivoactive

Haluatko investoida aktiivisuuskelloon, mutta valinnanvaraa on liikaa? Ehkä olet jo päättänyt Garminista? Jos et ole, voit lukea lisää erilaisista Garmin-kelloista tästä artikkelista ja lukea myös monista eduista, joita Garmin-aktiivisuuskellon valitseminen tuo mukanaan.

Yleiset perusaktiivisuuskellot tarjoavat tyypillisesti perustietoja, kuten askelmittarin, kulutetut kalorit ja mahdollisesti unen laadun tai arvioidun etäisyyden mittauksen. Garminin hyvin yksinkertaiset kellot tarjoavat tietysti myös nämä perustiedot, jotkut niistä myös sykemittarin ja ilmoitukset kuten älykellossa. Lisäksi Garmin tarjoaa kehittyneempiä aktiivisuuskelloja, jotka voivat seurata aktiivisuutta, unta, askelia, sykettä, GPS:ää, vauhtia, etäisyyttä ja paljon muuta.

On hyvin yksilöllistä, mitä haluat ja haluat, mitä toimintakellosi pitäisi pystyä tekemään. Alta voit lukea lisää niistä seikoista, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ennen Garmin-kelloon sijoittamista.

Ominaisuudet

Voi olla vaikeaa päättää, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä, varsinkin jos et ole koskaan aiemmin omistanut aktiivisuuskelloa. Garminin aktiivisuuskelloissa on erilaisia ominaisuuksia sarjasta ja mallista riippuen. Kaikilla kelloilla on erilaiset tekniset tiedot, ja jotkut toimivat hyvin jokapäiväisissä toiminnoissa, kun taas toiset soveltuvat monenlaiseen urheiluun. On hyvä miettiä, mihin kelloa käytetään ja onko sinulla erityisiä toiveita tai mieltymyksiä ulkonäön ja ominaisuuksien suhteen, sillä kellojen hinnat vaihtelevat sarjasta ja mallista riippuen.

Eri kellojen kuvauksista voit lukea lisää siitä, mihin mallit soveltuvat ja millaisilla ominaisuuksilla ja määrittelyillä ne on varustettu. Yleensä peruskellot soveltuvat ensisijaisesti jokapäiväiseen toimintaan, mutta niitä voi helposti käyttää myös urheilutoiminnassa. Kehittyneempi kello, kuten Vivoactive-sarjan kello, soveltuu kuitenkin paremmin urheiluun, koska näissä kelloissa voidaan tehdä enemmän asetuksia, vaihtoehtoja ja mittauksia.

Vivoactive-malleja on muutamia erilaisia: Vivoactive 3, Vivoactive 3 Music, Vivoactive 4 ja Vivoactive 4S, joista kaksi jälkimmäistä ovat sarjan uusimmat. Vivoactive 3 ja 3 Music ovat kaksi erittäin toimivaa urheilukelloa, jotka miellyttävät lähes jokaista urheilun tai liikunnan harrastajaa. 3 Music soveltuu erityisesti, jos harrastat toimintaa, jossa haluat kuunnella musiikkia, mutta et halua kantaa puhelinta mukanasi, esimerkiksi jos juokset paljon. Vivoactive 4 ja 4S, viimeisimmät lisäykset kokoonpanoon, tekevät paljon samaa kuin Vivoactive 3, mutta niissä on muutamia päivityksiä, kuten näytöllä näkyvät jooga ja pilates-harjoitukset, veren happisaturaation mittaus ja manuaalinen näytöllä tapahtuva nesteytyksen seuranta, jotka ovat muuten olleet saatavilla vain Garmin Connect -sovelluksessa. Nämä ovat pieniä parannuksia Vivoactive 3:sta 4/4S:ään, mutta hintaero on merkittävä. Garmin Vivoactive 3 äänestettiin siksi myös testin voittajaksi, sillä se on paras Vivoactive hintaansa nähden. Jos kuitenkin harrastat urheilua korkealla tasolla, haluat uusimmat ja parhaat laitteet hinnasta riippumatta tai rakastat joogaa tai pilatesta, sinun kannattaa ehdottomasti valita uusin Vivoactive 4 tai 4S.

Koko

Kellon koolla voi myös olla todella suuri vaikutus monille, varsinkin jos sinulla on hyvin pienet ranteet, voi olla erittäin epämiellyttävää, että käsivarrellasi on iso möhkäle. Vivofitin ja Vivosmartin kaltaisia pieniä yksinkertaisia kelloja voi käyttää kuka tahansa, ja ne voivat olla suositeltavampia, jos et halua ranteeseesi erikoisominaisuuksia ja erityistä rannekelloa. Jos haluat kellon, jossa on enemmän toimintoja, voit valita tyylikkään Vivomoven tai ihanteellisen urheilukellon Vivoactive.

Vivo-sarjassa on useita uudempia malleja, kuten 4 ja 4S. Kellot ovat toiminnallisesti samanlaisia, mutta niiden koot vaihtelevat, joten on mahdollista valita hieman pienempi tai suurempi malli ranteen koon mukaan. Vivo-mallit, joissa ei ole S-mallia, ovat tyypillisesti myöhemmin valmistettujen kahden koon välimalli.

Suunnittelu

Vivo-sarjan eri malleissa on luonnollisesti muotoilueroja, mutta myös Vivoactive 3:n ja 4/4S:n ulkoasussa on eroja. Vivoactive 4/4S:ssä on kaksi painiketta Vivoactive 3:n sivulla olevan yhden sijaan, mutta ulkonäössä ei ole merkittäviä eroja. Uusin Vivoactive 4/4S on hieman “pehmeämmän” näköinen kuin 3 ja 3 Music. On siis hyvin paljon oman maun varassa, mistä muotoilusta pitää eniten.

Edut Garmin-aktiivisuuskellon valinnassa

Garmin-kellot ovat syystä markkinoiden suosituimpia aktiivisuuskelloja. Garminin valinnalla on monia etuja, kun etsit aktiivisuudenseuraajaa arkeen tai urheiluun. Monien älykkäiden sisäänrakennettujen ominaisuuksien lisäksi kellot on valmistettu laadukkaasti ja tyylikkäästi, ja niiden mukana tulee ilmainen sovellus, joka näyttää kaikki tarvitsemasi tiedot.

Kelloja jokaiseen makuun ja tarpeeseen

Garmin on valmistanut useita eri sarjoja ja malleja aktiivisuuskelloja, jotka kaikki voivat vastata erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin siitä, mitä haluamasi aktiivisuuskellon pitäisi pystyä tekemään. On pienempiä, vähemmän kehittyneitä malleja, jotka sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen aktiivisuuden seurantaan, ja on malleja, jotka sopivat erinomaisesti kaikenlaiseen urheiluun. Tarjolla on paljon valinnanvaraa jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Garmin Connect -sovellus

Yksi Garminin tärkeimmistä eduista on mahdollisuus käyttää Garmin Connect -sovellusta. Kaikki Garmin-kellot ovat yhteensopivia Applen ja Androidin kanssa, joten sovellus on saatavilla sekä Appstoresta että Google Playsta. Connect-sovelluksen avulla voit seurata henkilökohtaisia tietojasi, pitää yhteyttä ystäviisi ja motivoitua jaksamaan.

Seuraa henkilötietoja yksityiskohtaisesti

Useissa Garminin aktiivisuuskelloissa, kuten Vivoactive-sarjassa, voit tarkastella tietoja sekä kuluvalta päivältä että kuudelta edelliseltä päivältä. Sitä yksityiskohtaisempia tietoja ei kuitenkaan ole mahdollista nähdä, ja tässä kohtaa Garmin Connect -sovellus astuu kuvaan. Tässä sovelluksessa voit nähdä vuosia taaksepäin kaikki tilastosi riippuen siitä, mitä kello pystyy seuraamaan.

Ole yhteydessä ystäviisi ja luo haasteita

Connect-sovelluksen hauska ominaisuus on myös se, että voit olla yhteydessä ystäviin ja tuttaviin, joilla on myös Garmin Connect. Voitte jakaa keskenänne erilaisia valinnaisia tilastoja sekä luoda haasteita, joissa voitte motivoida ja kilpailla toisianne vastaan.

Haasteisiin voi itse asiassa osallistua muidenkin kuin yhteystietojesi kanssa. Voit asettaa erilaisia viikoittaisia tai kuukausittaisia haasteita kävelyssä, juoksussa, pyöräilyssä ja muissa lajeissa. Jos olet kilpailuhenkinen henkilö tai tarvitset jotain tavoiteltavaa, nämä haasteet voivat motivoida sinua jatkamaan.

Valitaan motivaatiomerkkejä

Kun olet Garmin-aktiivisuuskellon ja Garmin Connect -sovelluksen aktiivinen käyttäjä, voit ansaita erilaisia merkkejä suorittamistasi ja saavuttamistasi toiminnoista ja tavoitteista. Voit esimerkiksi ansaita merkkejä, kun saavutat tavoitteesi, kirjaat aktiviteetin aikaisin tai myöhään päivällä tai kun kävelet 15 000, 20 000 tai 25 000 askelta päivässä. Näet, mitkä merkit olet ansainnut ja mitkä ovat vielä saatavilla, joten voit pyrkiä saavuttamaan erilaisia tavoitteita ja ansaita palkintoja, kun saavutat ne.

Synkronoi MyFitnessPal, Strava ja muut

Jos haluat seurata harjoituksiasi, kalorien saantia ja polttamista, Connect-sovelluksessa on toinenkin bonus. Voit synkronoida muiden sovellusten, kuten MyFitnessPal- ja Strava-sovellusten, kanssa saadaksesi kokonaiskuvan ja varmistaaksesi, ettet saa liikaa kaloreita tai, päinvastoin, että saat riittävästi kaloreita päivän aikana polttamaasi määrään nähden.

Valitse harjoitussuunnitelmista tai luo oma

Jos haluat inspiraatiota tai yleistä apua aktiviteetteihin ja harjoitteluun, Garmin Connectissa on ilmaisia harjoitussuunnitelmia, joita voit seurata. Voit myös luoda oman suunnitelman, jotta sinulla on suunnitelma, jota seurata, ja tavoite, johon pyrkiä. Tämä voi olla suuri motivaattori monille ihmisille, jotka eivät muuten löydä motivaatiota lähteä liikkeelle.

Laatu ja kestävyys

Monien ominaisuuksien lisäksi Garmin tunnetaan myös laadukkaista kelloista, joiden käyttöikä on pitkä. Kellojen suunnittelussa keskitytään siihen, että ne kestävät jokapäiväisiä toimintoja, ja urheilukelloina toimivat kellot on suunniteltu kestämään monia eri urheilulajeja, joten sinun ei tarvitse hermostua kellon käyttämisestä harjoittelun aikana.

Hyvät syyt investoida aktiivisuuskelloon

Aktiivisuuskello voi olla hyödyllinen investointi, jos haluat saada paremman käsityksen yleisestä terveydentilastasi ja parantaa harjoittelusuoritustasi ja yleistä aktiivisuustasoasi. Garminin aktiivisuuskellot ovat erittäin suosittuja, mutta on myös muita tarjoajia. Lue lisää testistämme toimintakelloista yleisesti. Vaikka kaikissa aktiivisuuskelloissa ei ole samaa teknologiaa, voit odottaa saavasi aktiivisuuskellon käytöstä seuraavia etuja:

Seuraa ja saavuta realistiset tavoitteet

Jos haluat asettaa tavoitteita tasaisen aktiivisuuden varmistamiseksi, se voi olla vaikeaa ilman, että sinulla on jotain, jolla voit mitata, saavutatko haluamasi. Aktiivisuuskellon avulla voit asettaa omat tavoitteesi, ja jotkin kellot voivat jopa asettaa ja kehittää tavoitteitasi automaattisesti. Usein voit asettaa askeltavoitteen, intensiteettitavoitteen, kilometritavoitteen ja kaloritavoitteen sen mukaan, mihin haluat keskittyä ja mitä ominaisuuksia kelloosi on sisäänrakennettu. Numeroiden ja tilastojen avulla on paljon helpompi selvittää, mikä on realistista sinulle, ja kun kaikki tiedot on koottu yhteen, voit seurata yleistä terveydentilaasi. Kun aktiivisuuskello on päälläsi 24/7, on helpompi saada käsitys siitä, missä voit optimoida ja parantaa omaa hyvinvointiasi.

Motivoidu ja kilpaile itseäsi tai muita vastaan

Motivaatio pitkiin kävelylenkkeihin, lenkkeilyyn tai kuntosalille menoon ei aina ole olemassa, mutta päivittäisen suorituskyvyn ja mahdollisen passiivisuuden seuraaminen voi motivoida sinua menemään.koska se näkyy mustavalkoisena, sekä sen suhteen, mitä saavutat, mutta myös sen suhteen, oletko ollut sohvaperuna vähän liian kauan. Yleisesti ottaen aktiivisuuskellon käyttäminen lisää motivaatiotasi jatkaa, sillä voit seurata henkilökohtaista edistymistäsi, ja jos valitset Garminin, voit myös saada sovelluksessa palkintoja pienillä merkeillä, jotka tunnistavat, kun olet onnistunut hyvin.

Valvo yleistä terveyttäsi ja paranna jokapäiväistä elämääsi

Nykyään tiedetään, että hyvä yleinen terveydentila saa sinut voimaan paremmin, tunnet olosi energisemmäksi ja täyteläisemmäksi, ja jokapäiväiset tehtävät sujuvat helposti, kun olosi on hyvä. Aktiivisuuskellolla voit seurata unirytmiä ja unen laatua, ja sykemittarilla voit mitata myös stressitasoja. Nämä mittaukset voivat antaa viitteitä siitä, kuinka hyvin nukut yöllä ja oletko stressaavassa vaiheessa, jolloin sinun on hidastettava vauhtia. Näin voit seurata tottumuksiasi ennen nukkumaanmenoa ja puuttua niihin, jotka saattavat vaikuttaa sinuun negatiivisesti, kuten unenpuute pitkällä aikavälillä.

Löydä paras Garmin Vivoactive 3 tarjous

Garmin Vivoactive 3 -aktiivisuuskellon hinta voi vaihdella sen mukaan, mitä verkkosivustoa katsot. Lisäksi kelloa tarjoavissa verkkokaupoissa voi joskus olla erilaisia tarjouksia, ja kannattaa ehdottomasti tarkistaa useita jälleenmyyjiä ja mahdollisesti odottaa ennakoitavissa oleva aika, jos hyvä tarjous ilmestyy. Eri verkkosivustoilla on usein tarjouksia aktiivisuuskelloista, joten jos varustat itsesi pienellä kärsivällisyydellä, voit myös säästää paljon rahaa.

Miten tämä Garmin vivoactive 3 -testi tehtiin

Tämä Garmin Vivoactive 3 -arvostelu perustuu muiden pätevien arvostelusivustojen tulosten tutkimiseen sekä kuluttajien arvosteluihin, asiantuntijoiden mielipiteisiin ja jälleenmyyjän omiin tuotekuvauksiin. Tutkimuksen perusteella olemme todenneet, että Garmin Vivoactive 3 on paras hinta-laatusuhteeltaan. Arvostelussa on kuvauksia toisesta Vivoactive-mallista sekä muista Garminin Vivo-sarjan malleista; Vivofit, Vivosmart, Vivomove ja myös yhdestä Forerunner-sarjan kellosta. Mukana on aktiivisuuskelloja jokaiseen makuun ja tarpeeseen, joten testin perusteella on parhaat mahdollisuudet löytää oikea Garmin.

FAQ

Mikä Garmin Vivoactive 3 -kello on paras?

Tässä Garmin Vivoactive -testissä Vivoactive 3 äänestettiin testin voittajaksi, koska se on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen urheilukello ja älykello yhdessä. Se on hintaansa nähden paras Vivoactive.

Paljonko Garmin Vivoactive 3 -kello maksaa?

Garmin Vivoactive 3 -kellon hinta voi vaihdella riippuen siitä, mitä sivustoa katsot. Tarkista hinta useilta verkkosivustoilta, sillä joissakin tapauksissa voit saada suuria säästöjä.

Miksi minun pitäisi valita Garmin Vivoactive 3?

Garmin Vivoactive 3 on erittäin toimiva urheilukello, jota voi käyttää kaikissa urheilulajeissa. Se on vedenpitävä ja toimii sekä älykellona jokapäiväiseen käyttöön että aktiivisuudenseurantalaitteena urheiluun.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×