Opdateret marraskuu 2023

Parhaat langattomat kuulokkeet 2023 – Katso testin parhaat langattomat kuulokkeet ja nappikuulokkeet

Langattomien kuulokkeiden testissä tarkastelemme tarkemmin markkinoiden 15 parasta langatonta kuuloketta. Tutkimme, arvioimme ja tarkastelemme sekä kotimaisten että kansainvälisten käyttäjäarvostelujen, ulkoisten testien ja asiantuntijalausuntojen perusteella.
Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Sony WH-1000XM4

Näillä Sony WH-1000XM4 -Bluetooth-kuulokkeilla saat upean äänen. Ne eivät ole 100-prosenttisesti melua vaimentavat langattomat kuulokkeet, mutta ne ovat mukavat ja kokoontaitettavat langattomat kuulokkeet, joten niitä on helpompi kuljettaa laukussa. Sony WH-1000XM4 -malli on mukava, vaikka…

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Pysymme aina ajan tasalla aiheesta ja seuraamme tarkasti uusinta kehitystä ja teknologiaa.
Arvioimme tuotteita huolellisesti valittujen kriteerien ja parametrien perusteella testissämme. Keskitymme musiikin ja puheluiden äänenlaatuun. Tarkastelemme myös sitä, onko niissä ANC (aktiivinen melunvaimennus) ja kuinka hyvin kuulokkeet pitävät melun ulkona mutta myös sisällä, jotta et häiritse ympäristöä.

Lopuksi tarkastelemme myös akun kestoa ja tietenkin käytettävyyttä, mukavuutta ja laatua.
Ostajan oppaassa tarkastelemme näitä kriteerejä perusteellisesti ja tarkastelemme tarkemmin täysin langattomien kuulokkeiden ja langattomien nappikuulokkeiden ominaisuuksia.

Sony WH-1000XM4

testin parhaat langattomat kuulokkeet

4.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  5
 • Akun kesto
  4
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Hyvä äänenlaatu ja todellisuusääni-toiminto, joka säätää äänen automaattisesti, kun liikutat päätäsi.
 • pros-icon.svg Aktiivinen ja passiivinen ANC (aktiivinen melunvaimennus)
 • pros-icon.svg Kokoontaitettava ja joustava ja mukana tulee kova kotelo.
 • pros-icon.svg Omistetun sovellusominaisuuden avulla voit säätää ja mukauttaa kuulokkeet omien mieltymystesi mukaan.
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu mikrofoni
 • pros-icon.svg Automaattinen taukotoiminto, kun aloitat puhumisen
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää ääniohjauksen kanssa (Alexa ja Siri).
 • pros-icon.svg Tehokas melunvaimennus tavalliselle taustamelulle, kuten keskustelulle ja arkipäivän melulle.
 • pros-icon.svg Loistavat sovelluksen sisäiset asetukset äänelle ja NC:lle, myös tuulelle, kävelylle tai pyöräilylle.
 • pros-icon.svg Langaton kantama noin 150 neliömetrin kokoiseen kotiin
Ulemper
 • cons-icon.svg Äänenvoimakkuus heikkenee, kun äänenvoimakkuutta lisätään
 • cons-icon.svg Kosketusohjaimet eivät aina reagoi välittömästi
 • cons-icon.svg Ääni ei aina toimi, kun käytät niitä puhelimessa puhumiseen.
 • cons-icon.svg Ei sovellu pelaamiseen
 • cons-icon.svg Ei tarjoa hyvää ilmanvaihtoa, joten se ei sovellu fyysiseen toimintaan, jossa hikoillaan.

Detaljeret gennemgang

Näillä Sony WH-1000XM4 -Bluetooth-kuulokkeilla saat upean äänen. Ne eivät ole 100-prosenttisesti melua vaimentavat langattomat kuulokkeet, mutta ne ovat mukavat ja kokoontaitettavat langattomat kuulokkeet, joten niitä on helpompi kuljettaa laukussa.

Suunnittelu ja käytettävyys

Sony WH-1000XM4 -malli on mukava, vaikka se on suuri ja painava verrattuna muihin markkinoilla oleviin malleihin. Niissä on virtapainike korvakupissa ja kosketussäätimet oikealla puolella. Kun puhut, langattomat kuulokkeet pysähtyvät. Tämän ominaisuuden todettiin joissakin testeissä olevan herkkä ja vaihtuvan taukoon, jos käyttäjä nauroi käytön aikana.

Kuulokkeita voi käyttää Sonyn 360 reality audio -ominaisuuden kanssa. Valmistaja väittää, että tämä ominaisuus tarjoaa täyteläisemmän ja rikkaamman äänen. Ominaisuuden käyttämiseksi on käytettävä tätä ominaisuutta tukevia musiikkisovelluksia, kuten Deezeriä.

Akun kesto vaihtelee eri testeissä 30 ja 37 tunnin välillä. Kun äänitaso oli 75 dB ja aktiivinen melunvaimennus Bluetoothissa, akun kesto testeissä oli 19 tuntia ja 59 minuuttia. Täysi lataus kestää 2,3 tuntia verrattuna XM5:een, joka latautuu 3 tunnissa. Kymmenen minuutin pikalataus mahdollistaa 5 tunnin käytön.

Aiheeseen liittyvä sovellustoiminto

Sovelluksessa voit käyttää taajuuskorjaintoimintoa äänen säätämiseen ja mukauttamiseen omien mieltymystesi mukaan. Voit myös yhdistää kuulokkeet muihin langattomiin laitteisiin. Sovelluksen kautta voit asettaa kuulokkeet pysäyttämään musiikin, kun otat ne pois päältä. Ne kytkeytyvät kokonaan pois päältä, jos et laita niitä takaisin päähän. Kokemuksemme mukaan taukotoiminto toimii hyvin. Käytännön testeissä kuulokkeet eivät kuitenkaan aina kytkeytyneet pois päältä, jos niitä ei laitettu takaisin päähän.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Kaikki rekisterit tulevat selvästi läpi. Diskantti on tilava ja sihisevä. Kuulokkeissa on hyvin erottuva keskiääni ja 3,51 dB:n iskevä ja syvällinen basso, joka ei huku muiden äänien alle. Testien mukaan ääni ei ollut yhtä selkeä, kun sitä käännettiin kovemmalle.

Sony WH-1000XM4 ei vähennä ympäristön melua 100-prosenttisesti. Tämä tarkoittaa, että kuulet, jos joku puhuu kovaa lähelläsi. Ne kuitenkin vähentävät syviä ääniä ja melua esimerkiksi avokonttorissa.

Luokituksemme

Testivoittajat sopivat niille, jotka haluavat seurata, mitä ympärillä tapahtuu, mutta silti olla omassa kuplassaan – esimerkiksi työskennellessään avokonttorissa tai vastaavassa. Nämä langattomat kuulokkeet eivät ole ihanteelliset puheluihin, sillä niitä voi joutua kytkemään päälle ja pois päältä, jotta ääni kuuluisi selvästi vastaanottajalle. LAngattomat kuulokkeet sopivat erinomaisesti työmatkalaisille ja usein matkustaville, sillä ne estävät hyvin syvemmät äänet, kuten moottorin äänet. Hinnaltaan kuulokkeet ovat keskihintaiset ja alle 300 euroa..

Trådlös: Over-ear Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiivinen ja passiivinen App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 30 t Vikt i gram (g): 2,3 t Vægt i gram (g): 255 g

Bose Noise Cancelling kuulokkeet 700

parhaat langattomat kuulokkeet halvassa hintakategoriassa

4.0
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  3
 • Akun kesto
  4
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  4
Fordele
 • pros-icon.svg Joustava ripustin, joka ei katkea
 • pros-icon.svg Mukava käyttää pidempiä aikoja – sopii hyvin työmatkalaisille.
 • pros-icon.svg Vastamelutoiminto voidaan asettaa sovelluksessa.
 • pros-icon.svg Hyvä passiivinen melunvaimennus
Ulemper
 • cons-icon.svg Syviä huminoita voi kuulua, eikä melunvaimennus suodata niitä.
 • cons-icon.svg Lyhyt akun kesto (20 tuntia)
 • cons-icon.svg Pitkä latausaika (2 tuntia)
 • cons-icon.svg Ääni ei ole tarpeeksi kovalla kuulo-ongelmaisille henkilöille

Detaljeret gennemgang

Tässä langattomat kuulokkeet, jotka antavat sinulle loistavan äänen. Bose Headphones 700 parhaat langattomat kuulokkeet saattaa olla sinulle parhaat langattomat kuulokkeet jos etsit edullista mallia. Nämä langattomat nappikuulokkeet  ovat erittäin mukavat, joten voit käyttää niitä pidempäänkin. Niissä on myös vastamelutoiminto.

Suunnittelu ja käytettävyys

Kuulokkeiden panta on metallia ja metallia, joten kuulokkeet ovat tukevat mutta myös mukavat, kuten tutkimuksemme osoittaa. Analyysissämme havaitsimme, että niitä on kömpelö käyttää kaulan ympärillä, koska pehmusteet ovat suuret ja törmäävät leukaan. Voit ratkaista tämän kääntämällä pihvit niin, että ne asettuvat litteästi rintaa vasten. Mukana on kova kotelo, kuten testivoittajallakin, ja pääpanta on joustava ja taivutettava. Bose Headphones 700 -kuulokkeita sen sijaan ei voi taittaa.

Nämä kuulokkeet voidaan liittää kahteen laitteeseen samanaikaisesti. Jos olet esimerkiksi kytketty tietokoneeseen ja matkapuhelimeen, tietokoneen ääni keskeytyy automaattisesti vastamelukuulokkeissa, kun matkapuhelin soi. On mahdollista tallentaa 5 laitetta, joihin voit liittää kuulokkeet, jotta sinun ei tarvitse käynnistää yhteyttä joka kerta uudelleen. Ne eivät mene taukotilaan, kun otat ne pois.

Akun kesto on 20 tuntia riippumatta siitä, käytätkö aktiivista vai passiivista melunvaimennusta. Lataus 100 prosenttiin kestää 2 tuntia. Et voi käyttää niitä latauksen aikana, aivan kuten Bose QuietComfort 45:tä.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Tutkimuksemme mukaan tämä malli tarjoaa hyvän äänen diskanttiäänille. Sovelluksessa voit säätää äänenlaatua niin, että saat korkean äänenlaadun sekä diskanttien että bassojen osalta. Siinä ei ole basson taajuuskorjainta kuten Sony WH-1000XM5:ssä, mutta basso on silti hyvä. Tuotetta analysoidessamme totesimme, että basso pääsee oikeuksiinsa elokuvia katsellessa tai pelatessa. Kuulokkeissa on mikrofoni, ja niiden käytön aikana et altistu ulkoiselle melulle, kun olet meluisassa ympäristössä. Valmistaja väittää erinomaista aktiivista melunvaimennusta, mutta valitettavasti emme olleet vaikuttuneita sen melunvaimennuksesta, joka ei tutkimuksemme mukaan estä kaikkea melua.

Luokituksemme

Nämä langattomat kuulokkeet vaimentavat hyvin tavallista taustamelua, mutta ne eivät voi estää syvää huminaa. Toisaalta nämä langattomat kuulokkeet tarjoavat voimakkaan äänen. Sony WH-1000XM4 ovat verrattain paremmat ja jopa halvemmat, mutta näitä kuulokkeita on mukava käyttää – myös pidempään. Ne toimivat hyvin työmatkoilla. Pehmusteiden ansiosta langattomat kuulokkeet istuvat hyvin, ja niitä voi helposti pitää kaulan ympärillä matkoilla.

Trådlös: Over-ear Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiivinen ja passiivinen App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 20 t Vikt i gram (g): 2 t Vægt i gram (g): 252 g
4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  4
 • Akun kesto
  5
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  4
Fordele
 • pros-icon.svg Pitkä akunkesto ANC:n (aktiivinen melunvaimennus) avulla (60 tuntia).
 • pros-icon.svg Tehokas ANC estää yleiset äänet, kuten keskustelut ja tuulen äänet pyöräillessä.
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää sekä äänikaapelilla että Bluetoothilla
 • pros-icon.svg Automaattinen sovellustoiminto asettaa äänen puolestasi
 • pros-icon.svg Valmistettu muovista ja kankaasta, mukava käyttää myös kuumalla säällä.
 • pros-icon.svg Aktiivinen melunvaimennus on hyvä puheelle, ja voit kuulla oman äänesi.
 • pros-icon.svg Lyhyt latausaika (2,2 tuntia)
Ulemper
 • cons-icon.svg Painettu käyttöopas ei ole yhtä yksityiskohtainen kuin digitaalinen käyttöopas.
 • cons-icon.svg Korvan koosta riippuen kuulokkeet voivat puristaa korvaa.
 • cons-icon.svg Kuulokkeita ei voi taittaa

Detaljeret gennemgang

Premium-mallimme Sennheiser Momentum True Wireless kuulokkeet ovat langattomat over-ear korvakuulokkeet, joissa on Bluetooth. Niissä on tyylikäs muotoil, ja ne antavat kristallinkirkkaan äänen. Niitä on mukava käyttää myös kuumalla säällä.

Suunnittelu ja käytettävyys

Toisin kuin testin kaksi Sony-mallia, Sennheiser Momentum True Wireless kuulokkeet on valmistettu muovista ja kankaasta. Sony XM4:n ja XM5:n tavoin niissä on kosketusohjaimet oikeassa korvalehdessä. Sennheiser Momentum True Wireless malli on kahta edellistä mallia painavampi, sillä se painaa 293 grammaa, kun XM4:n ja XM5:n paino on 255 ja 250 grammaa. Kokemuksemme mukaan muutamalla grammalla voi olla merkitystä mukavuuden kannalta. Huomasimme tutkimuksessamme myös, että korvakupit voivat painaa korvaa vasten korvan koosta riippuen. Sennheiser Momentum True Wireless -kuulokkeet eroavat Sonyn kuulokkeista siinä, että niissä on yksi painike oikeassa korvalaudassa, kun taas kahdessa Sonyn mallissa on kaksi painiketta, mutta Sonyn mallien tavoin niissä on kosketusohjaus.

Sennheiser Momentum 4 Wireless -kuulokkeiden akun kesto on pitkä, 60 tuntia. Se on kaksi kertaa pidempi kuin testivoittajan noin 30 tunnin hyvä akkukesto, jopa 80 dB:n äänenvoimakkuudella. Tämä malli eroaa kahdesta muusta siinä, että sitä voi käyttää sekä äänikaapelilla että Bluetoothilla. Toisin kuin esimerkiksi XM5-kuulokkeet, nämä Sennheiser Momentum True Wireless langattomat kuulokkeet voi yhdistää kahteen laitteeseen samanaikaisesti.

Tutkimuksemme mukaan automaattinen sammutus ei aina toimi kunnolla. Tämä tarkoittaa, että sinun on sammutettava kuulokkeet joka kerta manuaalisesti, jos haluat varmistaa, ettet tuhlaa akkua, mikä on haitta.

Äänenlaatu ja melunvaimennus – vähemmän hyvä puheluissa

Sony WH-1000XM5:n tavoin tämä Sennheiser Momentum True Wireless malli estää paremmin keskustelun kaltaiset äänet, mutta ei yhtä tehokkaasti moottorin huminan. Sovellusominaisuus on automaattinen ja asettaa äänen puolestasi, joten sinun ei tarvitse itse tuntea ääniasetuksia. Testivoittajaan verrattuna nämä Sennheiser Momentum True Wireless kuulokkeet eivät ole yhtä hyvät melunvaimennuksessa. XM4-malliin verrattuna näiden kuulokkeiden ääni on kuitenkin luonnollisempi. Jos kuuntelet kovaäänistä musiikkia, kuulokkeista karkaava ääni on 33,74 dB. Testivoittajalla desibelitaso samassa tilanteessa on 39,28 dB.

Sennheiser Momentum True Wireless langattomat kuulokkeet eivät ole yhtä hyviä puheluissa kuin esimerkiksi testivoittaja. Sisäänrakennettu mikrofoni varmistaa, että äänesi kuuluu ja on ymmärrettävä. Sennheiser Momentum 4 Wireless ei kuitenkaan erottele ääntäsi tehokkaasti taustahälystä. Sennheiser Momentum True Wireless langattomien kuulokkeiden äni heikkenee, jos käytät kuulokkeita USB-kaapelin kanssa.

Luokituksemme

Sennheiser Momentum True Wireless langattomat kuulokkeet ovat miellyttävämmät käyttää kuin testivoittajan kuulokkeet, ja niiden akunkesto on huomattavasti parempi. Myös ääni on luonnollisempi. Sennheiser Momentum True Wireless langattomat kuulokkeet eivät kuitenkaan taitu kuten testivoittaja, mikä on miinus. Ääni on suljettu, joten et häiritse ympärilläsi olevia, jos haluat kuunnella kovaa musiikkia. Lisäksi Sennheiser Momentum True Wireless langattomat kuulokkeet antavat ylevän äänen!

Trådlös: Over-ear Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiv App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 60 t Vikt i gram (g): 2,2 t Vægt i gram (g): 293 g

Apple AirPods Pro (2nd gen) 2022

parhaat langattomat nappikuulokkeet Apple-faneille

4.0
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Äänen laatu
  5
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  5
 • Akun kesto
  2
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  3
Fordele
 • pros-icon.svg Latauskotelo mukana (3 latausta)
 • pros-icon.svg Sopii käytettäväksi urheilun aikana
 • pros-icon.svg Sopii hyvin korvatyynyjen (3 erilaista) avulla.
 • pros-icon.svg Tarjoaa nopean pääsyn digitaaliseen avustajaan
 • pros-icon.svg Langaton lataus
 • pros-icon.svg Pikalataus (15 min antaa 3 tuntia ja 25 min)
 • pros-icon.svg IPX4-luokitus (vesitiivis)
 • pros-icon.svg Ympäristöäänen vahvistusta voidaan säätää, mikä voi olla eduksi kuulovammaisille henkilöille.
Ulemper
 • cons-icon.svg Aktiivinen läpinäkyvyysominaisuus voi olla hankala ja vaikea saada toimimaan.
 • cons-icon.svg Ilman silikonityynyjä,kuulokkeet eivät pysy tukevasti paikoillaan esimerkiksi juoksun aikana, mikä aiheuttaa löysän tuntuman.
 • cons-icon.svg Jotkin ominaisuudet eivät toimi, jos käytät niitä muilla laitteilla.
 • cons-icon.svg Ei voi laittaa valmiustilaan, vaan se on kytkettävä manuaalisesti uudelleen tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen.
 • cons-icon.svg Puheääni ei ole aina optimaalinen puhelujen aikana, ja ympäristön melu voi peittää sen alleen.

Detaljeret gennemgang

Apple AirPods Pro parhaat täysin langattomat nappikuulokkeet ovat todennäköisesti monelle tuttuja. Nämä parhaat langattomat nappikuulokkeet eroavat testin kolmesta ensimmäisestä tuotteesta siten, että ne laitetaan korvan sisään eikä sen päälle. Apple AirPods Pro ovat päivitys ensimmäisen sukupolven Apple AirPods -kuulokkeista, ja ne tarjoavat paremman ANC:n ja pidemmän akunkeston.

Suunnittelu ja helppokäyttöisyys – IPX4-luokitus

Vaikka testin kolme voittajaa ovat over-ear-malleja, nämä ovat in-ear langattomat nappikuulokkeet ja niissä on kolme erilaista korvatyynyä, mikä on plussaa. Apple AirPods Pro täysin langattomat nappikuulokkeet ovat mukavat ja istuvat hyvin, joten niitä voi käyttää myös treenatessa. Toisin kuin testin kolmessa parhaassa langattomassa kuulokkeessa, näissä on IPX4-luokitus. Tämä tarkoittaa, että nämä parhaat langattomat nappikuulokkeet ovat vedenpitävät. Kuten muissakin testin malleissa, voit kääntää äänenvoimakkuutta ylös- ja alaspäin pyyhkäisemällä palkissa. Nämä Apple AirPods Pro langattomat nappikuulokkeet painavat 10,5 grammaa. Vertailun vuoksi Bose QuietComfort Earbuds II langattomat kuulokkeet painaa 14 grammaa.

Akun kesto – parannettu latauskotelo

Apple AirPods Pro kuulokkeiden akku kestää 6,5 tuntia käyttöä aktiivisella melunvaimennuksella. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Bose QuietComfort Earbuds II:n akun kesto on 7,5 tuntia. Täyteen ladattu kotelo antaa kuulokkeille 3 latausta. 15 minuutin pikalatauksella akun kesto oli 3 tuntia ja 25 minuuttia. Kotelon voi ladata langattomalla latauksella MagSafe- tai AppleWatch-laturilla.

Nämä Applen AirPods Pro täysin langattomat nappikuulokkeet  toimivat myös muiden kuin iOS-laitteiden kanssa. Jotkin ominaisuudet eivät kuitenkaan ehkä ole käytettävissä, jos käytät niitä muunlaisten laitteiden kanssa.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Ääni kuuluu selkeästi ja on miellyttävää kuunneltavaa. Voit muokata kuuntelukokemustasi säätämällä tilaääntä ja pään liikettä, mutta tutkimuksessamme havaitsimme, että tämä ei muuttanut äänenlaatua. Näissä Apple AirPods Pro nappikuulokkeissa on H2-siru, joka tekee diskantista kirkkaampaa ja bassosta syvempää. Kuulokkeista käytön aikana karkaava ääni on 31,85 dB, mikä on etu. Käytännön testeissä niiden melunvaimennus oli parempi kuin ensimmäisen sukupolven nappikuulokkeiden, mutta ei yhtä hyvä kuin Bose QuietComfort Ear buds II:n, jotka ovat myös langattomat nappikuulokkeet.

Luokituksemme

Apple AirPods Pro (2nd gen) 2022 ovat parhaat langattomat nappikuulokkeet niille, joilla on jo muita Applen tuotteita. Jos sinulla on pääasiassa Android-tuotteita, ominaisuuksien rajoittaminen voi olla ärsyttävää. Jos sinulla on jo ensimmäisen sukupolven AirPodit, et todennäköisesti huomaa suurta eroa. Se ei kuitenkaan muuta loistavaa ääntä ja mukavaa istuvuutta. Jos käytät kuulokkeita aktiivisesti, tämä malli on loistava valinta. Nämä parhaat langattomat nappikuulokkeet eivät ole halvat ja ne  maksavat hieman enemmän kuin testivoittaja.

Trådlös: In-ear nappikuulokkeet Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiivinen ja passiivinen App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 6,5 t Vikt i gram (g): 0,9 t Vægt i gram (g): 10,5 g

Sony WH-1000XM5

parhaat langattomat kuulokkeet jotka ovat parasta kierrätysmuovia.

4.4
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Äänen laatu
  5
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  4
 • Akun kesto
  4
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  4
Fordele
 • pros-icon.svg Soveltuu toimistokäyttöön ja kovien äänien, kuten ilmastoinnin ja keskustelun, vaimentamiseen.
 • pros-icon.svg Sopii erinomaisesti taustamelun ja äänen poistamiseen puheluissa.
 • pros-icon.svg Suuri ääni ja vastinetta rahalle
 • pros-icon.svg Kierrätysmuovin valmistus
Ulemper
 • cons-icon.svg Tuntuu halvemmalta eikä ole yhtä vankka kuin muut laatutuotteet.
 • cons-icon.svg Vähemmän mukava käyttää, varsinkin jos sinulla on pienempi pää.
 • cons-icon.svg Vähemmän pehmusteita kuin muissa markkinoilla olevissa malleissa
 • cons-icon.svg Ei voi käyttää latauksen aikana

Detaljeret gennemgang

Sony WH-1000XM5 eroaa kaikista muista testin malleista siinä, että se on valmistettu kierrätysmuovista. Mattaisiin XM4-kuulokkeisiin verrattuna ne ovat satiinimaisemman näköiset.

Muotoilu ja käytettävyys – vähemmän laadukas materiaali ja istuvuus

Korvassa olevan Sony WH-1000XM5:n pinnassa on havaittavissa tekstuuri, joka tuntuu karkeammalta kuin XM4-mallissa. Toisaalta ne painavat 250 grammaa, kun testivoittaja painaa 255 grammaa. XM4-korvakuulokkeet tuntuvat laadukkaammilta ja kestävämmiltä, kun tämä malli tuntuu hauraalta ja huonolaatuisemmalta. Kuulokepanta on kapeampi kuin XM4-mallissa ja siinä on vähemmän pehmusteita. Pehmuste ei istu yhtä hyvin korvan ympärille, ja kuulokkeiden ja korvan väliin voi jäädä pieni rako. Tämä voi vaikuttaa äänen ja melunvaimennuksen toimintaan. Jos käytät silmälaseja tai sinulla on pitkät hiukset, tämä voi vaikuttaa ääneen, koska kuulokkeet eivät ehkä istu yhtä lähellä päätä eivätkä ehkä ympäröi korvaa kokonaan. XM4-mallin voi taittaa kokoon, kun taas XM5-malli on valmistettu yhdestä kappaleesta.

XM4-mallissa ääni kertoo, kun olet vaihtanut toimintoa, kun taas XM5-kuulokkeet toimivat äänimerkillä. Äänimerkki on sama riippumatta siitä, minkä toiminnon valitset. Tämä osoittautui käytännön testeissä hämmentäväksi.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Tämän mallin ääni on hyvä ja selkeä. Lauluäänet ja dominoiva ääni kuuluvat XM5-mallissa selkeämmin kuin XM4-mallissa. Molemmissa malleissa voit hienosäätää ääntä sovelluksessa.

XM4-malli tarjoaa paremman melunvaimennuksen ja estää paremmin syvät äänet, kuten lentokoneen moottorin hurinan. Toisaalta XM5-kuulokkeet ovat paremmat diskanttiäänille, kuten ilmastointijärjestelmille ja räpellyksille. XM5-kuulokkeet vaimentavat myös vähemmän ääntä, joten ympärilläsi olevat ihmiset eivät kuule musiikkia.

Mikrofoni oli testeissä ymmärrettävä, mutta linjalla oli enemmän melua. Ne erottelivat hyvin äänesi ja ympäröivän äänen välillä ja vähensivät taustamelua, kun et puhu.

Eri testit antoivat vaihtelevia tuloksia akun keston suhteen. XM5-mallin akunkesto on kuitenkin noin 27 tuntia, mikä on vähemmän kuin testivoittajan 31 tuntia.

Luokituksemme

Nämä kuulokkeet eivät ole yhtä mukavat kuin XM4-malli. Jos siis haluat käyttää kuulokkeita pidempään, XM4-kuulokkeet ovat parempi valinta. Mutta jos käytät niitä satunnaisesti, nämä Sony WH-1000XM5 -kuulokkeet antavat sinulle loistavan äänikokemuksen. Ne ovat noin 1 000 puntaa kalliimmat kuin testimme parhaat ja ihanteelliset, jos haluat kuunnella kovaa musiikkia ilman, että muut ympärilläsi kuulevat sen.

Trådlös: Over-ear Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiivinen ja passiivinen App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 27 t Vikt i gram (g): 3 t Vægt i gram (g): 250 g

Bose QuietComfort Earbuds II

parhaat langattomat nappikuulokkeet melunvaimennukseen

4.0
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  5
 • Akun kesto
  3
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  4
Fordele
 • pros-icon.svg Erinomainen melunvaimennus
 • pros-icon.svg Soveltuu käytettäväksi urheilutoiminnassa
 • pros-icon.svg Sisältää 3 erilaista korvatyynyä
 • pros-icon.svg Hallitseva basso
 • pros-icon.svg Pitkä 7,5 tunnin akkukesto, pidempi kuin valmistaja väittää.
 • pros-icon.svg Helppo yhdistää Bose-sovellukseen
Ulemper
 • cons-icon.svg Painava (14 g) verrattuna muihin kuulokkeisiin.
 • cons-icon.svg Korvatyynyillä on taipumus liukua nappikuulokkeiden ympärillä
 • cons-icon.svg Melunvaimennuksen säätäminen vaatii totuttelua, mutta ei ole monimutkaista.
 • cons-icon.svg Liian iso nukkumaan niiden kanssa
 • cons-icon.svg Ei langatonta latausta tapauksessa

Detaljeret gennemgang

Bose Quiet Comfort Earbuds II -nappikuulokkeissa on hyvä äänenlaatu, mukava istuvuus ja tyylikäs muotoilu. Niille on ominaista erinomainen melunvaimennus verrattuna muihin langattomiin nappikuulokkeisiin.

Suunnittelu ja käytettävyys

Nämä langattomat nappikuulokkeet sisältävät 3 erikokoista korvatyynyä. Tämä mahdollistaa niiden mukauttamisen korvaan aivan kuten AirPod Pro -mallissa. Tutkimuksemme mukaan voit käyttää niitä urheiluun, kun olet mukauttanut ne korvallesi. Kokemuksemme mukaan korvatyynyt voivat liikkua ja liukua nappikuulokkeissa, mikä on haittapuoli.

Valmistaja kertoo että kuulokkeissa on 6 tunnin akkukesto. Tuotetta koskevassa analyysissämme havaitsimme kuitenkin, että näiden langattomien nappikuulokkeiden akun kesto on 7,5 tuntia, kun niitä käytetään 80 dB:n äänenvoimakkuudella. Vertailun vuoksi AirPod Pro -nappikuulokkeissa on 6,5 tunnin akkukesto. AirPod langattomien nappikuulokkeiden tavoin nämä langattomat nappikuulokkeet latautuvat kotelossaan. Täyteen ladattu kotelo antaa 3 latausta. Koteloa ei voi ladata langattomasti kuten AirPods-koteloa.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Perusteellisen tutkimuksemme mukaan nämä langattomat nappikuulokkeet tarjoavat yleensä hyvän äänen, jota voi säätää henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Käytännön testeissä havaitsimme kuitenkin, että basso on liian syvä ja keskiääni liian kirkas. Näitä asetuksia on mahdollista säätää sovellustoiminnolla. Lisäksi havaittiin, että kitarasoundit ja lauluäänet kuulostavat pehmeämmiltä kuin muissa malleissa, kun taas rummut tulevat hallitsevammiksi. Tutkimuksemme mukaan näissä nappikuulokkeissa on erinomainen aktiivinen melunvaimennus, joka sulkee bussin tai lentokoneen moottorin äänet ja ympärillä olevien ihmisten keskustelut.

Luokituksemme

Nämä ovat parhaat langattomat nappikuulokkeet niille, jotka haluavat kuulokkeet korviin, mutta myös hyvän melunvaimennuksen. Ne sopivat erinomaisesti työmatkalaisille ja niille, jotka matkustavat paljon. Ne istuvat hyvin ja estävät useimmat ulkoiset äänet. Ne sopivat myös niille, jotka pitävät selkeästä ja hallitsevasta bassosta, joka saa rummut erottumaan. Bose Quiet Comfort Earbuds II langattomat nappikuulokkeet maksaa saman verran kuin over-ear-testivoittaja, mutta ovat hieman halvemmat kuin esimerkiksi AirPods Pro parhaat täysin langattomat nappikuulokkeet, jotka myös työnnetään korvaan.

Trådlös: In-ear nappikuulokkeet Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiivinen ja passiivinen App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 7,5 t Vikt i gram (g): 2 t ja 15 min Vægt i gram (g): 14 g

Apple AirPods Max

parhaat melua vaimentavat langatomat nappikuulokkeet

3.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  4
 • Akun kesto
  3
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  3
Fordele
 • pros-icon.svg Hyvä passiivinen ja aktiivinen melunvaimennus
 • pros-icon.svg Vankka rakenne, joka kestää kevyttä sadetta ja pudotustestejä
 • pros-icon.svg Mukava käyttää raskaasta painosta (383 g) huolimatta.
Ulemper
 • cons-icon.svg Lyhyt akun kesto (22 tuntia)
 • cons-icon.svg Ei voi taittaa
 • cons-icon.svg Ei pidä ääntä hyvin sisällä, mikä on miinus, jos et halua häiritä ulkomaailmaa musiikillasi.
 • cons-icon.svg Rajoitettu käyttö Android-laitteisiin liitettynä
 • cons-icon.svg Kotelo ei suojaa langattomia kuulokkeita riittävästi ja panta voi helposti vaurioitua.
 • cons-icon.svg Mukana ei ole 3,5 mm:n äänikaapelia, mikä on odotettavissa tämän hintaluokan kuulokkeilta.
 • cons-icon.svg Puuttuu selkeyttä ja läpinäkyvyyttä ylemmiltä keskialueilta ja matalilta diskanttialueilta.

Detaljeret gennemgang

Toisin kuin testin kaksi muuta Apple AirPod -mallia jotka ovat langattomat nappikuulokkeet, Apple AirPods Max -malli on langaton korvan päälle laitettava malli. Musiikki pysähtyy automaattisesti, kun otat ne pois, ja niissä on todella hyvä passiivinen ja aktiivinen melunvaimennus.

Suunnittelu ja käytettävyys

Langattomat kuulokkeet on valmistettu tukevasta ja mukavasta rakenteesta, jossa kuulokepanta on verkkomateriaalia. Tutkimuksemme mukaan ne eivät ole yhtä mukavat käyttää kuin esimerkiksi Sony WH-1000XM4 -kuulokkeet, mutta ne eivät purista päätä, kuten kuulokkeilla on tapana tehdä. Ne pysyvät tukevasti paikoillaan, kun panta on säädetty.

Toisin kuin Sonyn malleissa, äänenvoimakkuutta säädetään ylös- ja alaspäin kääntämällä pientä nuppia. Nappia painamalla musiikki kytkeytyy päälle tai keskeytyy. Kahdella painalluksella voit kelata raitaa eteenpäin ja kolmella painalluksella taaksepäin. Melunvaimennusta ohjataan toisella painikkeella kuulokkeessa.

Toisin kuin esimerkiksi testivoittajaa, näitä langattomia kuulokkeita ei voi taittaa kokoon, mikä on haitta, jos haluat ottaa ne mukaan matkalle. Korvakupit voi kuitenkin kääntää, jolloin kuulokkeet saa litteiksi. Mukana toimitetaan säilytyskotelo. Kotelon todettiin tutkimuksessamme suojaavan korvakuppeja, mutta ei nauhaa. Apple AirPods Pro langattomien nappikuulokkeiden tapaan kotelo lataa langattomat nappikuulokkeet.

Käytännön testeissä akun kesto on mitattu 22 tunniksi ennen kuin langattomia kuulokkeita tarvitsee ladata. Vertailun vuoksi Sennheiser Momentum 4 Wireless tarjoaa 60 tuntia langatonta käyttöä, kun taas testivoittajan akun kesto on 30 tuntia. 15 minuutin pikalatauksella saatiin 328 minuutin käyttöaika.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Apple AirPods Max -kuulokkeet tarjoavat selkeät diskantit ja pehmeät keskiäänet sekä voimakkaan basson. Niissä on perusteellisen tutkimuksemme mukaan hyvä passiivinen ja aktiivinen melunvaimennus. Huomasimme kuitenkin myös, että ne eivät hillitse ääntä tehokkaasti. Tämä tarkoittaa, että ulkomaailma ei ole suojassa musiikiltasi. Tutkimuksemme mukaan audiofiilien mielestä ylemmiltä keskialueilta ja matalilta diskanttialueilta puuttuu selkeyttä ja läpinäkyvyyttä.

Luokituksemme

Nämä kuulokkeet ovat ihanteelliset, jos sinulla on muita Applen tuotteita, olet Apple-harrastaja ja haluat mieluummin over-ear korvakuulokkeet Applen langattomien nappikuulokkeiden sijaan. Ne ovat langattomien nappikuulokkeiden  hinta-asteikon kalliimmasta päästä ja maksavat yli kaksi kertaa enemmän kuin esimerkiksi testivoittaja. Toisaalta niissä on todella hyvä ääni ja erinomainen aktiivinen ja passiivinen melunvaimennus. Ne eivät ole loistavia suojaamaan ulkomaailmaa ääneltäsi, mutta jos se ei häiritse sinua, arvostat niiden antamaa loistavaa äänikokemusta.

Trådlös: Over-ear Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiivinen ja passiivinen App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 22 t Vikt i gram (g): 2 t Vægt i gram (g): 383 g

JBL LIVE 660NC

parhaat langattomat kuulokkeet, jotka pitävät äänen sisällä

3.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  3
 • Akun kesto
  5
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  3
Fordele
 • pros-icon.svg Älä häiritse ulkomaailmaa kovalla musiikilla.
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kaapelin kanssa ja ilman kaapelia
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää ääniohjauksen kanssa
 • pros-icon.svg Kokoontaitettava ja kotelo mukana
 • pros-icon.svg Helppo käyttää painikkeita perehdytyksen jälkeen
 • pros-icon.svg Mukava käyttää, jos sinulla on pienet korvat.
Ulemper
 • cons-icon.svg Mikrofoni pätkii, eikä ääni kuulu selvästi.
 • cons-icon.svg Korvakupit ovat kapeat, joten ne eivät välttämättä sovellu käyttäjille, joilla on keskikokoiset tai suuret korvat.
 • cons-icon.svg Ääniavustajan ominaisuutta voi olla vaikea ottaa käyttöön ja saada toimimaan kunnolla.
 • cons-icon.svg Automaattinen taukotoiminto on hyvin herkkä ja pyrkii aktivoitumaan pienimmästäkin pään liikkeestä, esim. ylös- tai alaspäin katsomisesta.
 • cons-icon.svg Vasemman korvakupin napautustoimintoa voi olla vaikea käyttää, ja se vaatii totuttelua.
 • cons-icon.svg Koska painikkeita on 7, niiden oikea käyttö vaatii totuttelua.

Detaljeret gennemgang

Nämä langattomat kuulokkeet tarjoavat hyvän äänenlaadun ja mukavan istuvuuden useimmille ihmisille. Nämä over-ear kuulokkeet on varustettu monilla samoilla käytännöllisillä ominaisuuksilla kuin muutkin markkinoilla olevat mallit, mutta ne ovat testin ylivoimaisesti halvin malli.

Suunnittelu ja käytettävyys

JBL LIVE 660NC -kuulokkeessa on leveä ja säädettävä panta. Korvakupit olivat testeissämme kapeat, ja ne voivat olla epämukavat ihmisille, joilla on isommat korvat. Niissä on 7 painiketta, joiden avulla voit kytkeä kuulokkeet päälle ja pois päältä, siirtyä seuraavaan tai edelliseen kappaleeseen, vastaanottaa puheluita ja aktivoida ANC:n tai ääniavustajan. Toisin kuin monissa muissa malleissa, soittolistaa ei voi kelata nopeasti eteenpäin. Kun otat kuulokkeet pois päältä, niiden soitto loppuu.

Testivoittajan tavoin kuulokkeet voidaan taittaa kokoon. Mukana tulee kotelo, mutta tutkimuksemme mukaan se ei suojaa iskuilta. Eri testien mukaan ne ovat kevyet ja siksi mukavat käyttää pidempäänkin. Ne painavat 262 grammaa, kun testivoittaja painaa 255 grammaa.

Täydellä latauksella akun käyttöaika on 41 tuntia. 15 minuutin pikalatauksella saat 8,5 tuntia käyttöä. Kuulokkeiden lataaminen 0:sta 100 prosenttiin kestää noin 2 tuntia. Bose Quiet Comfort 45 -kuulokkeiden tapaan niitä voi käyttää kaapelin kanssa tai ilman, joten voit kuunnella musiikkia myös latauksen aikana.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Perusteellisen tutkimuksemme mukaan nämä kuulokkeet tarjoavat hyvän ja selkeän äänen. Tuotteen analyysissä havaitsimme kuitenkin, että basso ei ole aina optimaalinen. Matala humina voi olla häiritsevä. Mikrofonin ääni on käytännön testien mukaan katkonainen eikä se tule selvästi läpi.

JBL LIVE 660NC:ssä on sekä passiivinen että aktiivinen melunvaimennus. Kokemuksemme mukaan kuulokkeet voivat estää melua jopa 30 dB. Toisin kuin Bose Headphones 700 korvakuulokkeissa, et kuitenkaan voi valita eri ANC-tasoja.

Näiden kuulokkeiden äänitaso on 35,99 dB ja korkeampi ääni, joka ei juuri kuulu ulkomaailmaan. Analyysimme mukaan kovaäänisen musiikin kuuntelu kohtalaisen meluisissa paikoissa ei häirinnyt ympärillä olevia ihmisiä.

Luokituksemme

JBL LIVE 660NC ovat testimme eri kuulokkeista halvimmat langattomat kuulokkeet. Ne antavat erinomaisen äänen ja ovat mukavat useimmille ihmisille. Valitettavasti sisäänrakennettu mikrofoni ei tehnyt meihin vaikutusta, emmekä suosittele niitä toimistokäyttöön. Ne ovat kuitenkin hyvä valinta jokapäiväiseen käyttöön tai matkoilla tai tien päällä.

Trådlös: Over-ear Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiivinen ja passiivinen App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 41 t Vikt i gram (g): 2 t Vægt i gram (g): 262 g

Bang & Olufsen Beoplay HX

parhaat bluetooth-kuulokkeet musiikkiin

3.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  2
 • Akun kesto
  5
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  4
Fordele
 • pros-icon.svg Erinomainen ääni kaikille musiikkityyleille
 • pros-icon.svg Hyvä aktiivinen ANC
 • pros-icon.svg Valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, kuten alumiinista ja kestävästä nahasta.
 • pros-icon.svg Yhdistyy automaattisesti laitteisiin (alkuasetusten jälkeen), kun kytket ne päälle.
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kaapelin kanssa tai ilman
 • pros-icon.svg Tyylikäs muotoilu
Ulemper
 • cons-icon.svg Oikean korvalehden pyyhkäisytoiminto ei toiminut joka kerta optimaalisesti.
 • cons-icon.svg Käsikirja ei ole täydellinen
 • cons-icon.svg Uusien lisävarusteiden tai varaosien, kuten korvatyynyjen tai kaapeleiden, hankkiminen ei ole mahdollista.
 • cons-icon.svg Sovelluksen sisäiset ääniasetukset ovat rajalliset ja monimutkaiset asetusten asettaminen asetuksiin.
 • cons-icon.svg Kosketustoiminto toimii tarkoitetulla tavalla, mutta on erittäin herkkä.
 • cons-icon.svg Väriero ripustimen ja kuppien välillä

Detaljeret gennemgang

Bang & Olufsen tunnetaan tyylikkäästä muotoilusta ja hyvästä äänenlaadusta, varsinkin jos käytät langattomia kuulokkeita pääasiassa musiikkiin. Ne ovat mukavat käyttää, ja ne ovat eräitä ainoista nahasta valmistetuista kuulokkeista.

Suunnittelu ja käytettävyys

Bang & Olufsen Beoplay HX kuuluvat testin painavimpiin kuulokkeisiin, sillä ne painavat 287 grammaa. Ne eivät taitu kuten testivoittaja, mutta niiden mukana toimitetaan kotelo, joka suojaa iskuilta. Siinä missä JBL LIVE 660NC:ssä on 7 painiketta, Beoplay HX:ssä on 4 painiketta. Saat samat toiminnot kuin JBL:n mallissa, mutta 3 painiketta. Kuten JBL-kuulokkeissa, et voi kelata soittolistaa nopeasti eteenpäin. Mutta toisin kuin JBL LIVE 660NC -mallissa, musiikki ei pysähdy, kun kuulokkeet otetaan pois. Oikean korvalehden pyyhkäisytoiminto oli tutkimuksemme mukaan ärsyttävä, mikä johti vääriin äänenvoimakkuuden asetuksiin.

Akun käyttöaika on pitkä, 45 tuntia täydellä latauksella. Voit käyttää langattomia kuulokkeita 2 638 minuuttia, ennen kuin saat muistutuksen akun tyhjenemisestä. Tämän jälkeen sinulla on jäljellä 54 minuuttia peliaikaa, ennen kuin ne on ladattava. 15 minuutin pikalatauksella saat 447 minuuttia peliaikaa. Täysi lataus kestää 210 minuuttia eli 3 tuntia ja 30 minuuttia.

Toisin kuin muissa malleissa, kuten Bose Noise Cancelling Headphones 700 vastamelukuulokkeissa, et voi ostaa uusia korvatyynyjä tai kaapeleita, mikä on haitta.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Bang & Olufsen Beoplay HX tarjoaa upean äänikokemuksen sekä lämpimän ja tasapainoisen äänen oikealla melutasolla. Tutkimuksemme mukaan kuulokkeet sopivat kaikille musiikkityyleille, kuten klassiselle, jazzille, soulille, popille ja elektroniselle musiikille. Joissakin testeissä havaittiin, että kuulokkeilla oli taipumus korostaa kovia ääniä ja että basso oli kevyt. Tätä voi säätää sovelluksessa, vaikka testien mukaan sovellusta oli vaikea säätää tarkoituksenmukaisesti.

Tuotetta koskevan analyysimme mukaan näissä kuulokkeissa on hyvä aktiivinen melunvaimennus, mutta eri testien mukaan se ei ollut yhtä hyvä kuin Apple AirPods Max.

Luokituksemme

Kuulokkeet ovat hinta-asteikon kalliimmasta päästä. On sääli, että uusia korvatyynyjä tai kaapeleita ei voi ostaa tarpeen mukaan. Ne tarjoavat kuitenkin erinomaisen äänikokemuksen ja ovat erittäin mukavat käyttää. Nämä ovat parhaat kuulokkeet niille, jotka kuuntelevat podcasteja ja musiikkia päivittäin eivätkä halua, että ulkomaailma häiritsee heitä.

Trådlös: Over-ear Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiivinen ja passiivinen App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 45 t Vikt i gram (g): 3 t ja 30 min Vægt i gram (g): 287 g

B&W Px8

parhaat langattomat kuulokkeet musiikin tuntijalle

3.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  3
 • Akun kesto
  4
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  3
Fordele
 • pros-icon.svg Nopea ja vakaa langaton yhteys
 • pros-icon.svg Mikrofoni takaa hyvän äänenlaadun puheluissa
 • pros-icon.svg Pikalataus (1 h ja 47 min)
 • pros-icon.svg Pehmeä ja miellyttävä alusasu, jossa on pehmuste, joka istuu tiukasti mutta ei liian tiukasti – mukava myös pitkillä lennoilla.
 • pros-icon.svg Sopii silmälasien käyttäjille
 • pros-icon.svg Sovellus on helppokäyttöinen ja toimii asianmukaisesti.
Ulemper
 • cons-icon.svg Ääni laahaa pienemmillä äänenvoimakkuuksilla
 • cons-icon.svg Ei voi taittaa
 • cons-icon.svg Jos käytät niitä kaapelin kanssa, voi olla vaikeaa asettaa alhainen äänenvoimakkuus.

Detaljeret gennemgang

Nämä Bowers and Wilkins -kuulokkeet antavat sinulle upean äänikokemuksen. Toisin kuin muissa malleissa, näissä on myös erinomainen langaton yhteys ja laadukas mikrofoni, joka on ihanteellinen puheluihin ilman häiriöitä.

Suunnittelu ja käytettävyys

B&W Px8 istuu hyvin ja soikeat kupit ovat mukavat käyttää. Ne on varustettu antureilla, jotka tunnistavat, käytätkö niitä. Testien mukaan nämä anturit olivat epävakaita eivätkä aina toimineet kunnolla. Langattomia kuulokkeita ei ole suunniteltu taittuviksi, kuten testivoittaja, mutta testien mukaan tämä on tehty hyvän ANC:n säilyttämiseksi, jota taittuva muotoilu voi haitata. Toisin kuin monissa muissa malleissa, tässä mallissa on vain fyysiset painikkeet eikä kosketussäätimiä tai kosketussäätimien ja fyysisten painikkeiden yhdistelmä.

Akun kesto on 40 tuntia, mikä on tunnin vähemmän kuin JBL LIVE 660NC:n. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Audio-Technica ATH-M50xBT2:n akunkesto oli testin paras, 65 tuntia. Jos asetat ne latautumaan 15 minuutiksi, saat 567 minuuttia peliaikaa. Saat muistutuksen akun alhaisesta varaustasosta, ja kuulokkeet soivat vielä 124 minuuttia. Täysi lataus kestää 1 tunti ja 47 minuuttia, mikä on testin nopein lataus tämäntyyppisille kuulokkeille.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Kuulokkeet tuottavat hyvän ja tasapainoisen äänen. Niissä on hallittu ja syvä basso, joka antaa äänelle syvyyttä. Diskantti on yksityiskohtainen ja selkeä, mikä antaa äänelle täyteläisyyttä ja hyvän määritelmän, joka soi hyvin alempien keskialueiden kanssa.

Tutkimuksemme mukaan sisäänrakennettu mikrofoni on hyvä ja antaa selkeän äänen. Se on varustettu suodattimella, joka suodattaa ympäristömelun pois.

Luokituksemme

Nämä ovat testattujen langattomien kuulokkeiden kalleimmat, mutta ne tarjoavat myös parhaan äänen. Forburgerrådet TÆnk on nimennyt ne testivoittajiksi. Nämä ovat loistavat kuulokkeet niille, joilla ei ole kärsivällisyyttä näpytellä huonoja liitäntöjä. Nämä ovat parhaat kuulokkeet, jos haluat olla varma, että langaton yhteytesi on aina vakaa ja nopea. Tämän lisäksi saat myös erinomaisen äänen ja mukavan istuvuuden. Ne ovat ihanteelliset myös, jos käytät langattomia kuulokkeita puhelimessa puhumiseen.

Trådlös: Over-ear Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiivinen ja passiivinen App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 40 t Vikt i gram (g): 1 t ja 47 min Vægt i gram (g): 316 g

Anker Soundcore Space A40

parhaat langattomat nappikuulokkeet, joissa on app-toiminto monille mahdollisille asetuksille

3.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  5
 • Akun kesto
  2
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  3
Fordele
 • pros-icon.svg Sovellus tarjoaa monia vaihtoehtoja henkilökohtaisten asetusten ja säätöjen määrittämiseen.
 • pros-icon.svg Sovellus on helppokäyttöinen
 • pros-icon.svg Silikoniset korvatyynyt 5 eri kokoa
 • pros-icon.svg Pitkä kesto (8,1 tuntia)
 • pros-icon.svg Nopea langaton yhteys
Ulemper
 • cons-icon.svg Laulaminen on joidenkin mielestä hallitsevaa, mutta mielipiteet jakautuvat tästä
 • cons-icon.svg Kotelon kansi on hauras ja tuntuu halvalta
 • cons-icon.svg Ei ole luokiteltu vedenpitäväksi, joten emme suosittele niiden käyttöä urheiluun.

Detaljeret gennemgang

Etsitkö täysin langattomia nappikuulokkeita, jotka antavat sinulle upean äänikokemuksen rikkomatta pankkia? Soundcore Space A40 parhaat langattomat nappikuulokkeet ovat silloin itsestään selvä valinta.

Suunnittelu ja käytettävyys

Muiden in-ear nappikuulokkeiden tapaan mukana toimitetaan latauskotelo. Tuotetta koskevan analyysimme mukaan kotelo ei vastaa lanagttomien nappikuulokkeiden tasoa. Rakenne vaikuttaa halvalta ja kansi on hauras ja ohut. Mukana toimitetaan myös ylimääräisiä korvatyynyjä, jotta voit mukauttaa kuulokkeet omaan korvaasi sopiviksi. Muista malleista poiketen saat 5 korvatyynyä, kun esimerkiksi AirPod Pro -mallissa on 3 tyynyä.

Sovelluksessa voit mukauttaa äänen omien mieltymystesi mukaan. Voit myös tarkastella akun jäljellä olevaa käyttöaikaa ja muuttaa nappikuulokkeiden ohjauspainikkeiden asettelua. Kuulokkeissa on kosketusohjaimet, joiden avulla voit käynnistää, keskeyttää, lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta, aktivoida ANC:n ja vastata puheluihin. Voit myös ohjata ääniavustajaa toisen kuulokkeen kautta.

Näiden lanagttomien nappikuulokkeiden akun kesto on 8,1 tuntia, mikä on pidempi verrattuna esimerkiksi Applen malleihin, jotka kestävät 6,5 tuntia. Niiden lataaminen 100 prosenttiin kestää 48 minuuttia.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Tutkimuksemme mukaan nämä langattomat nappikuulokkeet tarjoavat laadukkaan äänikokemuksen ja selkeän, lämpimän ja pehmeän äänen. Basso oli testeissä hyvä. Toisaalta lauluäänestä oltiin eri mieltä. Joissakin testeissä sitä kuvailtiin selkeäksi, kun taas toiset kokivat, että lauluääni oli liian kovaääninen muihin ääniin verrattuna.

ANC-toiminto todettiin tehokkaaksi eri testeissä. Melunvaimennus paranee silikonikorvatyynyjen avulla, ja melu estyy tehokkaasti. Soundcore-sovelluksessa on mahdollista valita 3 ANC-tasoa. Alin asetus osoittautui testeissä hyväksi, kun olet kävelyllä mutta haluat silti pysyä liikenteen mukana. Kokemuksemme mukaan kuulokkeista pääsee vain minimaalisesti ääntä ulos.

Luokituksemme

Soundcore Space A40 ovat parhaat langattomat in-ear-tyyppiset täysin langattomat nappikuulokkeet kuulokkeet jokapäiväiseen käyttöön ja työmatkalaisille. Musiikki on hyvää, mutta vaivaa ja energiaa on käytetty kuulokkeisiin ja vähemmän koteloon, mikä saattaa lopulta näkyä hinnassa. Nämä ovat testimme halvimmat in-ear-tyyppiset langattomat nappikuulokkeet. Jos siis voit elää hieman huonomman kotelon kanssa, joka ei tingi kuulokkeiden äänenlaadusta, nämä halvan kategorian parhaat langattomat nappikuulokkeet ovat sinulle sopivat.

Trådlös: In-ear nappikuulokkeet Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiivinen ja passiivinen App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 8,1 t Vikt i gram (g): 48 min Vægt i gram (g): 9,6 g

Bose Quiet Comfort 45

Parhaat langalliset / langattomat kuulokkeet (valinnainen)

3.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Äänen laatu
  3
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  4
 • Akun kesto
  2
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  4
Fordele
 • pros-icon.svg Loistava ääni sekä Bluetoothin kautta että ilman kaapelia
 • pros-icon.svg Hyvä soundi uudemmalle musiikille, jossa laulu on hallitsevaa
 • pros-icon.svg Pehmeät, mukavat pihvit pidempään käyttöön
 • pros-icon.svg Helppo käyttää
 • pros-icon.svg Hyvä passiivinen äänieristys, joka estää suurimman osan melusta.
 • pros-icon.svg Hyvä sisäänrakennettu mikrofoni selkeää ääntä varten
 • pros-icon.svg Pikalataus (15 min antaa 3,5 tuntia)
Ulemper
 • cons-icon.svg Voit kytkeä ANC:n pois päältä vain kytkemällä Aware-tilan päälle.
 • cons-icon.svg Equalizer ei tehoa vanhempaan musiikkiin
 • cons-icon.svg Bluetooth-yhteys on yleensä epävakaa

Detaljeret gennemgang

Bose Quiet Comfort 45 on kuulokkeet. Toisin kuin Bose Noise Cancelling Headphones 700  kuulokkeita, näitä voi käyttää sekä kaapelin kanssa että ilman. Tämä tarkoittaa, että voit kuunnella musiikkia, vaikka kuulokkeet olisivat latautumassa.

Suunnittelu ja käytettävyys

Näiden kuulokkeiden panta on leveämpi kuin Bose Noise Cancelling Headphones 700. Huomasimme kuitenkin tutkimuksessamme, että Bose Headphones 700 -mallin rakenne on kestävämpi. Myös melunvaimennus on kokemuksemme mukaan parempi. Toisaalta Bose Quiet Comfort 45 -mallissa on parempi akun kesto ja se on mukavampi käyttää. Kuulokepanta ei ole joustava eikä sitä voi taittaa.

Kuulokkeissa on sama akun kesto kuin Bose Headphones 700 -kuulokkeissa. Täysi lataus riittää 20 tunnin käyttöön. Ne on varustettu pikalataustoiminnolla, joka tarjoaa 3 tuntia ja 30 minuuttia käyttöä 15 minuutin latauksella. Kun kuulokkeista loppuu virta, voit käyttää niitä kaapelin avulla, mitä muut mallit eivät tarjoa. Vertailun vuoksi Bose Headphones 700 -kuulokkeet eivät tarjoa tätä ominaisuutta.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Tutkimuksemme mukaan kuulokkeet tarjoavat yleensä tyydyttävän ja hyvän äänen. Tuotetta analysoidessamme havaitsimme kuitenkin, että kuulokkeet korostavat kovia äänijaksoja. Tästä on haittaa, jos kuuntelet vanhempaa musiikkia, esimerkiksi 90-luvun musiikkia. Kuulokkeet toimivat hyvin käytännön testeissä, joissa soitettiin uudempaa musiikkia ja joissa lauluäänet ovat hallitsevampia. Sovelluksessa on mahdollista muokata ääntä omien mieltymysten mukaan.

Luokituksemme

Kuulokkeet tuottavat loistavan äänen, ja ne sopivat erinomaisesti niille, jotka käyttävät kuulokkeita erilaisiin tehtäviin. Niitä voivat käyttää työmatkalaiset, pelaajat ja puhelimessa puhumiseen. Ne ovat hyvä yleismalli keskihintaisessa hintaluokassa. Niiden suurin plussa on niiden käyttömukavuus ja se, että niitä voi käyttää johdon kanssa tai ilman johtoa. Monia muita malleja ei voi käyttää latauksen aikana. Se ei kuitenkaan ole ongelma näissä kuulokkeissa, joten akku tai latausaika eivät rajoita sinua.

Trådlös: Over-ear Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiivinen ja passiivinen App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 23 t Vikt i gram (g): 2 t Vægt i gram (g): 240 g

Audio-Technica ATH-M50xBT2

parhaat langattomat kuulokkeet, joissa on pitkä akun käyttöikä

3.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  1
 • Akun kesto
  5
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  3
Fordele
 • pros-icon.svg Pitkä akunkesto (65 tuntia), testin pisin akunkesto
 • pros-icon.svg Loistava äänenlaatu musiikin genrestä riippumatta
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kaapelin kanssa ja ilman kaapelia
 • pros-icon.svg Helppo ja nopea langaton yhteys muihin laitteisiin
 • pros-icon.svg Varustettu taajuuskorjaimella, joka mukauttaa äänen voimakkuutta.
 • pros-icon.svg Tehokas passiivinen melunvaimennus
 • pros-icon.svg Vankka rakenne ja kestävyys
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei aktiivista ANC:tä
 • cons-icon.svg Saattaa kuumentua käytön aikana
 • cons-icon.svg Tiukka istuvuus, joka ei ole kaikkien mieleen.
 • cons-icon.svg Ei sovellu urheiluun
 • cons-icon.svg Mukana ei ole kovaa, iskunkestävää koteloa, vaan pehmeä pussi.

Detaljeret gennemgang

Näissä Audio-Technica over-ear-kuulokkeissa ei ole aktiivista ANC:tä, mutta erittäin tehokas passiivinen ANC. Niissä on myös taajuuskorjain erinomaista äänikokemusta varten. Ja näissä on testin paras akunkesto!

Suunnittelu ja käytettävyys

Audio-Technica ATH-M50xBT2 on rakenteeltaan samanlainen kuin aiemmat versiot. Valitettavasti emme olleet vaikuttuneita Audio-Technica kuulokkeiden muotoilusta, joka käytännön testien mukaan johti siihen, että kuulokkeet lämpenivät käytön aikana. Vaikutti myös siltä, että muotoilu on tiukka, mikä joillekin on epämukavaa. Tässä Audio-Technica mallissa ei ole aktiivista ANC:tä, kuten useimmissa muissa testissä olleissa malleissa, vaan siinä on passiivinen ANC, jota kuvattiin testeissä tehokkaaksi.

Akun kesto on testin pisin, sillä se kestää 65 tuntia. Vertailun vuoksi Sennheiser Momentum 4 Wirelessin akun kesto on 60 tuntia, kun taas testin voittaja kestää 30 tuntia ilman latausta. Täyden latauksen saavuttamiseen 0-100 %:sta kannattaa odottaa menevän 3 tuntia ja 30 minuuttia. Voit myös ladata niitä 15 minuuttia, jolloin käyttöaika on 6 tuntia ja 30 minuuttia. Audio-Technica kuulokkeita voi käyttää myös latauksen aikana kaapelin avulla. Tämä tarkoittaa, että et ole riippuvainen akun kestosta kuten Sony WH-1000XM5, jota ei voi käyttää latauksen aikana.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Audio-Technica ATH-M50xBT2 tarjoaa vankan, tehokkaan ja hyvän äänen. Perusteellisessa tutkimuksessamme totesimme, että nämä langattomat kuulokkeet vastaavat langallisten mallien äänenlaatua. Basso on täyteläinen ja voi joidenkin testien mukaan tuntua aluksi hallitsevalta. Tästä syystä ne sopivat rockmusiikkiin. Tutkimuksemme mukaan langaton käyttö ei heikentänyt ääntä. Se oli hyvä riippumatta siitä, käytettiinkö kuulokkeita kaapelin kanssa vai ilman.

Luokituksemme

Näissä kuulokkeissa on mikrofoni ja hyvä passiivinen melunvaimennus, joten ne sopivat sekä yksityis- että ammattikäyttöön. Ne ovat toiseksi halvimmat kuulokkeet JBL LIVE 660NC:n jälkeen, sillä ne ovat noin puolet halvemmat. Äänikokemus on hyvä, joskin basso on hallitseva, minkä vuoksi ne sopivat erityisesti niille, jotka kuuntelevat paljon rockmusiikkia.

Trådlös: Over-ear Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Passiv App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 65 t Vikt i gram (g): 3,5 t Vægt i gram (g): 306 g

JBL Reflect Flow Pro

parhaat täysin langattomat nappikuulokkeet urheiluun

3.4
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  3
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  4
 • Akun kesto
  4
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  2
Fordele
 • pros-icon.svg Sopii ja mukava normaaliin käyttöön, mutta myös urheiluun.
 • pros-icon.svg IP68-luokitus suojaa vedeltä ja pölyltä
 • pros-icon.svg Mukana 3 erilaista korvatyynyä
 • pros-icon.svg Pitkä akun kesto tämäntyyppisille kuulokkeille (10 h).
 • pros-icon.svg Kestävä ja vankka rakenne
Ulemper
 • cons-icon.svg Käyttö ei ole yhtä intuitiivista kuin muissa malleissa
 • cons-icon.svg Raskas verrattuna muihin testissä olleisiin nappikuuloke-malleihin (15 g).
 • cons-icon.svg Ei niin mukava ihmisille, joilla on pienet korvat, joilla on taipumus pudota ulos.
 • cons-icon.svg Keskinkertainen ANC, joka ei estä kaikkea melua.
 • cons-icon.svg Ei sovellu puheluihin, koska mikrofoni tuottaa vaimean ja epäselvän äänen.

Detaljeret gennemgang

JBL Reflect Flow Pro ovat parhaat täysin langattomat nappikuulokkeet, eli in-ear nappikuulokkeet niille, jotka haluavat treenata ja kuunnella musiikkia samanaikaisesti. Niillä on myös testin pisin akunkesto tämäntyyppisistä kuulokkeista. Lisäksi nämä täysin langattomat nappikuulokkeet eli in-ear kuulokkeet ovat pölyn- ja vedenkestävät, mikä tekee niistä ihanteelliset liikuntaan ja aktiviteetteihin.

Suunnittelu ja käytettävyys

Mukana tulee 3 erikokoista nappikuuloketta. Tämä on sama määrä kuin AirPod Prossa ja Bose Quiet Comfort Earbuds II:ssa, kun taas Soundcore Space A40:n kanssa saat 5 korvanappia. Tutkimuksemme mukaan nämä kuulokkeet ovat mukavat käyttää sekä yleisessä käytössä että liikunnassa. Ne ovat myös sekä veden- että pölynkestävät. Ne ovat kuitenkin testimme painavimmat tämäntyyppiset kuulokkeet, sillä ne painavat 15 grammaa, kun Bose Quiet Comfort Earbuds II painaa 14 grammaa ja AirPod Pro 10,5 grammaa.

Näiden täysin langattomien nappikuulokkeiden akun kesto on 10 tuntia, mikä on testin pisin akunkesto verrattuna muihin tämän testin langattomiin nappikuulokkeisiin. Lataus 100 prosenttiin kestää 1 tunti ja 40 minuuttia, mikä on pidempi aika kuin esimerkiksi Soundcore Space A40 -kuulokkeilla, jotka latautuvat 48 minuutissa, mutta joiden akun kesto on lyhyempi, 8,1 tuntia. Kuten muutkin testin täysin langattomat nappikuulokkeet, nämäkin langattomat nappikuulokkeet latautuvat kotelossa. Kotelo tarjoaa 2 täyttä latausta. Tämä on 1 jakso vähemmän kuin esimerkiksi Applella, joka tarjoaa 3 täyttä latausta täysin ladatussa kotelossa.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

Nämä täysin langattomat nappikuulokkeet tarjoavat hyvän äänen sekä korkeilla että keskitaajuuksilla. Basso on syvä ja hallitseva, mikä testien mukaan on edullista, jos niitä käytetään liikuntaan ja urheiluun. Mikrofoni ei kuitenkaan tehnyt meihin vaikutusta, sillä se on vaimea ja epäselvä.

Luokituksemme

Nämä täysin langattomat nappikuulokkeet ovat selvästi parhaat langattomat nappikuulokkeet aktiivisille ihmisille. Ne maksavat hieman enemmän kuin testin halvimmat täysin langattomat nappikuulokkeet, mutta JBL Reflect Flow Pro  langattomien kuulokkeiden akun kesto on pitkä, 10 tuntia. Mikrofoni ei ole vaikuttava, joten emme suosittele tätä mallia käyttäjille, jotka haluavat käyttää täysin langattomia nappikuulokkeita puheluiden soittamiseen.

Trådlös: In-ear nappikuulokkeet Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Aktiv App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 10 t Vikt i gram (g): 1 t ja 40 min Vægt i gram (g): 15 g

Apple AirPods ja MagSafe-latauskotelo (3. gen)

parhaat langattomat nappikuulokkeet

3.0
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Äänen laatu
  4
 • Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling)
  1
 • Akun kesto
  2
 • Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu
  3
Fordele
 • pros-icon.svg Mukava istuvuus kovalla muovilla verrattuna Pro-malliin, jossa ei ole silikonityynyjä.
 • pros-icon.svg Sulkee äänen, jotta musiikki ei häiritse ympäristöäsi.
 • pros-icon.svg Soveltuu käytettäväksi fyysisen aktiivisuuden aikana
 • pros-icon.svg Langaton lataus
 • pros-icon.svg Kevyt (4,28 g)
Ulemper
 • cons-icon.svg Spatiaalisen äänen tehokkuus on vaihtelevaa ja epävakaata.
 • cons-icon.svg Päästää sisään ympäristömelua, joka heikentää äänikokemusta.
 • cons-icon.svg Äänenlaatu ei ole niin hyvä puheluissa
 • cons-icon.svg Ei silikonityynyjä säätöä varten
 • cons-icon.svg Voi luiskahtaa korvasta liikunnan aikana, jos hikoilet paljon.
 • cons-icon.svg Ei aktiivista melunvaimennusta

Detaljeret gennemgang

Nämä Apple Air Pods MagSafe -kuulokkeet ovat parhaat langattomat korvakuulokkeet, kuten AirPods Pro kuulokkeet (2. gen) 2022. Yksi eroavaisuuksista on se, että tässä mallissa ei ole aktiivista melunvaimennusta.

Muotoilu ja helppokäyttöisyys – sama äänenlaatu ja melunvaimennus AirPod Pron kanssa

Tyylikäs muotoilu on sama kuin aiemmissa AirPods-malleissa. Nämä parhaat langattomat nappikuulokkeet on valmistettu kovasta muovista, ja ne istuvat korvakäytävään, mutta eivät tunkeudu korvakäytävään. Mukana ei ole silikonityynyjä. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Pro-mallin mukana toimitetaan 3 tyynyä. Istuvuus on tutkimuksemme mukaan parempi kuin aiemmissa malleissa, mutta toisin kuin Pro-mallin langattomat nappikuulokkeet, näitä ei voi mukauttaa, jos ne eivät sovi korvaan. Toisaalta nämä kuulokkeet painavat 4,28 grammaa vähemmän kuin Pro-mallin 10,5 grammaa.

Kuten tämän testin Pro-mallia, voit hallita langattomia nappikuulokkeita pyyhkäisemällä tai napauttamalla palkkia. Voit tehdä tämän molemmilla kuulokkeilla, etkä vain yhdellä kuulokkeella, kuten monissa over-ear-kuulokkeissa.

Akun kesto

Nämä parhaat täysin langattomat nappikuulokkeet latautuvat heti, kun ne asetetaan koteloon. Voit ladata kuulokkeet 10 minuutissa 50 %:iin, kun taas täyteen lataukseen tarvitaan 50 minuuttia. Kotelo latautuu 90 % 50 minuutissa, kun taas 100 %:n lataus kestää toiset 50 minuuttia. Kuulokkeissa on älykäs latausominaisuus, joka mukautuu päivittäisiin rutiineihisi ja lataa yli 80 prosenttia vasta, kun tarvitset sitä. Näin akun käyttöikä pitenee. Aiemmista sukupolvista poiketen nämä voidaan ladata MagSafe- eli langattoman latauksen kautta. Tämä tarkoittaa, että voit laittaa langattomat kuulokkeet laturiin ja magneetti varmistaa, että kotelo ei liiku, jos vahingossa työnnät niitä. Kotelo on pienempi kuin Pro-malli, mutta ero ei ole testiemme mukaan merkittävästi havaittavissa.

Luokituksemme

MagSafe-latauskotelolla varustetuissa AirPods (3. gen) -kuulokkeissa on hyvä äänenlaatu, ja ne voivat helposti kilpailla muiden vastaavien avokuulokkeiden kanssa. Ne eivät ole yhtä hyvät kuin Sonyn WF-1000XM4 tai Bose QuietComfort -mallit, mutta niiden suljettu muotoilu ulottuu syvemmälle korvakäytävään. Avoimen muotoilun malleista tämä malli on paras. Kuulokkeissa on monia samoja ominaisuuksia kuin AirPods Pro (2. gen) 2022:ssa, mutta ne maksavat noin 50 puntaa vähemmän.

Trådlös: In-ear nappikuulokkeet Brusreducering: Kyllä Inbyggd mikrofon: Passiv App-funktion: Kyllä Batteritid i timmar (h): Kyllä Laddningstid i timmar (h): 6,5 t Vikt i gram (g): 0,9 t Vægt i gram (g): 4,28 g

Guide Miten valita parhaat langattomat nappikuulokkeet ja parhaat langattomat kuulokkeet

 
httpfm30i.testwp-contentuploads20210861544bdb7a6a8-3-Sony-WH-1000XM4.png

Sony WH-1000XM4

httpfm30i.testwp-contentuploads20210861544bde04f79-4-Bose-700.png

Bose Noise Cancelling kuulokkeet 700

Sennheiser_Momentum_4_Wireless-transformed.png

Sennheiser Momentum 4 Wireless

httpfm30i.testwp-contentuploads20210861544bdf36205-5-Apple-AirPods-2nd-Generation.png

Apple AirPods Pro (2nd gen) 2022

Sony-WH-1000XM5.png

Sony WH-1000XM5

Bose-QuietComfort-Earbuds-II.png

Bose QuietComfort Earbuds II

Apple-AirPods-Max.png

Apple AirPods Max

JBL-LIVE-660NC.webp

JBL LIVE 660NC

HX_black_Hero.png

Bang & Olufsen Beoplay HX

BW-Px8.webp

B&W Px8

removal.ai_5708185a-3778-435f-b0af-27b8c64ae81e-anker-soundcore-space-a40.png

Anker Soundcore Space A40

Bose-Quiet-Comfort-45.png

Bose Quiet Comfort 45

Audio-Technica-ATH-M50xBT2.webp

Audio-Technica ATH-M50xBT2

JBL-Reflect-Flow-Pro.webp

JBL Reflect Flow Pro

Apple-AirPods-ja-MagSafe-latauskotelo-3.-gen.png

Apple AirPods ja MagSafe-latauskotelo (3. gen)

TestScore TestScore
Info
4.6
star star star star star
4.0
star star star star star
4.2
star star star star star
4.0
star star star star star
4.4
star star star star star
4.0
star star star star star
3.8
star star star star star
3.8
star star star star star
3.8
star star star star star
3.8
star star star star star
3.8
star star star star star
3.6
star star star star star
3.6
star star star star star
3.4
star star star star star
3.0
star star star star star
Trådlös Over-ear Over-ear Over-ear In-ear nappikuulokkeet Over-ear In-ear nappikuulokkeet Over-ear Over-ear Over-ear Over-ear In-ear nappikuulokkeet Over-ear Over-ear In-ear nappikuulokkeet In-ear nappikuulokkeet
Brusreducering Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Inbyggd mikrofon Aktiivinen ja passiivinen Aktiivinen ja passiivinen Aktiv Aktiivinen ja passiivinen Aktiivinen ja passiivinen Aktiivinen ja passiivinen Aktiivinen ja passiivinen Aktiivinen ja passiivinen Aktiivinen ja passiivinen Aktiivinen ja passiivinen Aktiivinen ja passiivinen Aktiivinen ja passiivinen Passiv Aktiv Passiv
App-funktion Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Batteritid i timmar (h) Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Laddningstid i timmar (h) 30 t 20 t 60 t 6,5 t 27 t 7,5 t 22 t 41 t 45 t 40 t 8,1 t 23 t 65 t 10 t 6,5 t
Vikt i gram (g) 2,3 t 2 t 2,2 t 0,9 t 3 t 2 t ja 15 min 2 t 2 t 3 t ja 30 min 1 t ja 47 min 48 min 2 t 3,5 t 1 t ja 40 min 0,9 t
Vægt i gram (g) 255 g 252 g 293 g 10,5 g 250 g 14 g 383 g 262 g 287 g 316 g 9,6 g 240 g 306 g 15 g 4,28 g
Käyttäjien arvostelut 5 5 4 5 5 4 5 4 4 5 5 5 5 3 5
Äänen laatu 4 4 4 5 5 4 4 4 4 4 4 3 4 4 4
Äänenvaimennus (ANC - Active Noise Cancelling) 5 3 4 5 4 5 4 3 2 3 5 4 1 4 1
Akun kesto 4 4 5 2 4 3 3 5 5 4 2 2 5 4 2
Helppokäyttöisyys, mukavuus ja laatu 5 4 4 3 4 4 3 3 4 3 3 4 3 2 3
Tjek billigste pris Set til 279,83 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Proshop På lager
Set til 301,48 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Proshop På lager
Set til 349 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
CDON På lager
Set til 259 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Veikon Kone På lager
Set til 299 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Dustin Home På lager
Set til 229 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Gigantti På lager
Set til 575,22 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Nordicink På lager
Set til 69 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Gigantti På lager
Set til 399 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
CDON På lager
Set til 699 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon Set til 97,99 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Hobby Hall På lager
Set til 269 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
CDON På lager
Set til 193 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
CDON På lager
Set til 99 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Power På lager
Set til 189 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Gigantti På lager

Kaikki testimme kuulokkeet ovat langattomia. Löydät testistä sekä parhaat täysin langattomat nappikuulokkeet että tavalliset korvakuulokkeet. Etsit sitten langattomia nappikuulokkeita tai korvien päälle laitettavia langattomia kuulokkeita, löydät varmasti itsellesi sopivat langattomat kuulokkeet tästä testistä.

Osto-oppaassa tarkastellaan tarkemmin äänenlaatua, akun kestoa ja helppokäyttöisyyttä, jotta sinulla on hyvät valmiudet valita tarpeisiisi sopivat parhaat langattomat nappikuulokkeet

Äänenlaatu

Langattomat kuulokkeet toimivat Bluetoothilla. Langattomat kuulokkeet hyödyntävät niin sanottua Bluetooth-koodekkia. Tämä on ohjelmisto, joka määrittää, miten äänitiedosto siirretään laitteesta kuulokkeisiin. Toisin sanoen se on eräänlainen digitaalisen audiodatan koodausmuoto, joka siirretään, kun kuuntelet musiikkia tai muunlaista ääntä. Koodekkeja on erilaisia, ja riippuen siitä, mitä koodekkia kuulokkeesi käyttävät, myös äänenlaatu vaihtelee.

Kaksi yleisintä koodekkia ovat SBC ja AAC, mutta on olemassa muitakin.

SBC tarkoittaa alikaista-koodekkia. Se on standardi monissa laitteissa. Se tarjoaa hyvän yleisäänen, mutta ei ole tarpeeksi monimutkainen äänien hienouksien tallentamiseen.

ACC on Applen tuotteissa käytetty koodekki. Tämä tarkoittaa, että et saa parasta ääntä, jos hankit kuulokkeet, joissa on ACC, mutta yhdistät ne Android-laitteisiin.

Esimerkiksi aptX-koodekkisarja on kehittyneempi kuin Sonyn LDAC. Ne lisäävät äänen monimutkaisuutta, joten useammat äänet erottuvat.

Lisäksi kannattaa tarkastella myös bassoa, diskanttia ja keskialuetta. Jos kuuntelet paljon rock-musiikkia, hyvä ja hallitseva basso on parempi. Popmusiikki sisältää sitä vastoin paljon laulua, ja se hyötyy kuulokkeista, joissa on voimakkaampi diskantti.

Siksi voi vaihdella, mitkä kuulokkeet antavat paremman äänen eri musiikkityyleille.

ANC

ANC tarkoittaa melunvaimennusta. Aktiivinen ja passiivinen melunvaimennus erotetaan toisistaan. Aktiivinen melunvaimennus tarkoittaa sitä, että valitset melunvaimennuksen päälle kytkemisen, kun taas passiivinen melunvaimennus tarkoittaa kuulokkeiden yleistä kykyä estää melua.

Kuulokkeiden hyvyydessä on eroja. Jos esimerkiksi haluat käyttää langattomia nappikuulokkeita juoksemiseen, on hienoa, että kuulet ympärilläsi olevan liikenteen. Jos taas käytät kuulokkeita toimistossa, hyödyt siitä, että voit sulkea ulkomaailman pois. Jos käytät langattomia nappikuulokkeita pelaamiseen, sinun on kuultava jokainen ääni yksityiskohtaisesti.

Akun kesto

Eri mallien akun kestossa on eroja. Testatuissa kuulokkeissa akun kesto vaihteli kuulokkeiden osalta 65 tunnista 20 tuntiin ja langattomien nappikuulokkeiden osalta 10 tunnista 6,5 tuntiin. Langattomat kuulokkeet, joissa on pitkä akunkesto, maksavat yleensä myös enemmän. Jos hyvä akkukesto ei siis ole sinulle ratkaisevan tärkeää, voit helposti valita langattomat kuulokkeet, jonka akkukesto on lyhyempi.

Over-ear-mallit, eli tavanomaiset korvakuulokkeet ladataan kaapelilla. Usein mukana toimitetaan USB-C-kaapeli, mutta tässäkin on eroja. Langattomat nappikuulokkeet ladataan yleensä kotelossaan. Tällöin myös kotelo on ladattava. Joissakin malleissa on älykäs lataus. Tämä tarkoittaa, että langattomat kuulokkeet eivät lataudu 100 prosenttiin ennen kuin tarvitset niitä. Tämä johtaa pitkään akun kestoon. Mutta riippumatta siitä, investoitko huippumalleihin vai halvempiin kuulokkeisiin, akun kesto on rajallinen. Langattomien nappikuulokkeiden sisältämästä akusta riippuen ne voidaan ladata tietyn määrän kertoja. Useimmat parhaat langattomat nappikuulokkeet kestävät kaksi vuotta, jos käytät niitä päivittäin.

Helppokäyttöisyys

Kun investoit langattomiin kuulokkeisiin, on tärkeää, että parhaat langattomat kuulokkeet istuvat hyvin. Tämä vaihtelee suuresti ja riippuu usein pääsi muodosta. Langattomat kuulokkeet voivat olla mukavat sinulle, mutta eivät muille. Tämä koskee erityisesti langattomia nappikuulokkeita, eli in-ear kuulokkeita. Esimerkiksi JBL LIVE 660NC -kuulokkeissa on kapeat korvakupit, joten ne eivät sovi käyttäjille, joilla on isommat korvat. Parasta on kokeilla niitä ennen ostamista.

Langattomien kuulokkeiden leveämpi panta on yleensä parempi, koska paino jakautuu tasaisemmin. Langattomien kuulokkeiden pitäisi myös olla pehmustetut, jotta ne eivät purista, kun käytät niitä.

Painikkeet ja yksinkertainen kosketus

Kuulokkeita käytetään eri tavoin. Useimmissa käytetään fyysisten painikkeiden ja kosketusohjainten yhdistelmää. On henkilökohtainen valinta, kumman valitset mieluummin. On kuitenkin hyvä tarkistaa, missä painikkeet sijaitsevat ja ovatko ne intuitiivisia käyttää.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat testin parhaat langattomat kuulokkeet?

Testin parhaat langattomat kuulokkeet ovat Sony WH-1000XM4. Nämä parhaat langattomat kuulokkeet istuvat hyvin, tarjoavat hyvän äänenlaadun ja tehokkaan melunvaimennuksen, ja niitä voi ohjata sovellusominaisuuden avulla.

Mitkä ovat parhaat langattomat nappikuulokkeet?

Se riippuu siitä, mihin haluat käyttää niitä. Liikuntaan AirPod Pro kuulokkeet ja JBL Reflect Flow Pro ovat parhaat langattomat nappikuulokkeet, kun taas Soundcore Space A40 langattomat nappikuulokkeet tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen. Kaikki kolme ovat täysin langattomia nappikuulokkeita.

Mitä eroa on langattomalla ja aidolla langattomalla?

Todellisissa langattomissa kuulokkeissa kuulokkeita ei ole kytketty johdoilla. Testissämme kaikki parhaat langattomat nappikuulokkeet, eli in-ear mallit ovat todellisia langattomia malleja.

Miten yhdistän langattomat kuulokkeet laitteeseen?

Parhaat langattomat kuulokkeet ja parhaat täysin langattomat nappikuulokkeet yhdistyvät muihin laitteisiin Bluetooth-yhteyden avulla. Kytke kuulokkeet päälle, avaa sitten älypuhelimen asetukset ja etsi uusia laitteita.

Voiko langattomat kuulokkeet liittää televisioon?

Kyllä voit liittää langattomat kuulokkeet televisioon, jos televisiossasi on Bluetooth.

Voiko Bluetoothia käyttää ilman Wi-Fi-verkkoa?

Kyllä, Bluetooth ei tarvitse WI-Fi-verkkoa toimiakseen. Pariliitoksen muodostaminen laitteen ja langattomien kuulokkeiden välille edellyttää kuitenkin, että molemmissa laitteissa on Bluetooth.

Lähdeluettelo: Parhaat langattomat kuulokkeet

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

 • Flag Forbrugerrådet Tænk Chevron down

  Forbrugerrådet Tænk on Tanskan suurin kuluttajajärjestö, joka mm. suorittaa puolueettomia testejä kodinkoneille ja tuotteille. He ovat testanneet 121 mallia, mukaan lukien

  Bowers & Wilkins PX8

  Sennheiser Momentum 4 langaton

  Audio-Technica ATH-M50xBT2

  Apple AirPods Max

  Katso kaikki testit tästä

 • Flag Råd och Rön Chevron down

  Råd och Rön on ruotsalainen vastaus Forbrugerrådet Tænkille, ja sillä on myös lukuisia puolueettomia testejä kodin laitteita ja tuotteita varten. He ovat testanneet 129 eri mallia, mukaan lukien

  Bowers & Wilkins PX8

  Sennheiser Momentum 4 langaton

  Audio-Technica ATH-M50xBT2

  Katso kaikki testit tästä

 • Flag Rtings.com Chevron down

  Rtings on riippumaton kanadalainen vertailusivusto, joka testaa ensisijaisesti kodin elektroniikkaa. He testaavat omassa laboratoriossaan ja heidän testinsä ovat yksityiskohtaisia ​​ja perusteellisia. He ovat testanneet 7 eri mallia, mukaan lukienSony WH-1000XM4 langaton

  Sennheiser MOMENTUM 4 langaton
  Katso kaikki testit tästä

  Katso myös heidän arvostelunsa Sony WH-1000XM4 Wirelessistä tästä

  ja Sennheiser MOMENTUM 4 tästä

  Apple Airpods pro tästä

  Bose melua vaimentavat kuulokkeet tästä

  JBL Live tästä

  Anker Soundcore tästä

  Audio-Technica tästä

 • Flag What.co.uk Chevron down

  Which.co.uk englantilainen kuluttajasivusto. He testaavat tuotteita jatkuvasti omissa laboratorioissaan ja vertailevat tuotteita eri valmistajien välillä.
  Katso heidän koko testinsä tästä

  Sony WH-1000XM5

  Sony WH-1000XM4

  Apple Airpods Max tästä

  Sony WH-1000XM4  tästä

  Sony WH-1000XM5 tästä

  Apple Airpods pro tästä

  Apple Airpods Max tästä

  Ankerin soundcore tästä

  Bose QUietComfort tästä

 • Flag Soundguys.com Chevron down

  Soundguys on kanadalainen verkkosivusto, joka keskittyy yksinomaan kuulokkeisiin ja kaiuttimiin. Sen lisäksi, että heillä on perusteelliset prosessit tietojen etsimiseksi arvioiduista tuotteistaan, heillä on myös laaja testausohjelma. Langattomien kuulokkeiden testissä he testaavat 5 mallia, mukaan lukien
  Audio-Technica ATH-M50xBT2

  Sony WH-1000XM5

  Bose melua vaimentavat kuulokkeet 700

  Katso testi tästä

  Katso heidän arvostelunsa Sony WH-1000XM4:stä tästä

  Sony WH-1000XM5 tästä

  Bose melua vaimentavat kuulokkeet tästä

  Bosen Quiet Comfort tästä

  JBL Live NC66 tästä

  Anker Soundcore tästä

 • Flag Techradar.com Chevron down

  Techradar on yhdysvaltalainen verkkolehti, joka arvioi ja testaa kodin elektronisia tuotteita ja laitteita.

  Katso heidän arvostelunsa aiheesta

  Apple Airpods Max tästä

  Bang & Olufsen Beoplay tästä

  JBL Reflect Flow tästä

 • Flag T3.com Chevron down

  T3 on brittiläinen verkkolehti, joka keskittyy uusimpaan teknologiaan ja uusimpiin teknisiin laitteisiin. Lehti on ollut verkkoversiona vuodesta 1998 ja sillä on 10 miljoonaa kävijää.

  Katso heidän arvostelunsa Bang & Olufsen Beoplaysta tästä

 • Flag Tomsguide.com Chevron down

  Tomsguide.com on amerikkalainen sivusto, jossa on sähkötuotteiden arvosteluja ja testejä. Heidän asiantuntijansa testaavat itse tuotteet ja niiden käyttötarkoituksen voidakseen antaa rehellisimmän ja objektiivisimman arvion tuotteista.

  Katso heidän arvostelunsa Bang & Olufsen Beoplaysta tästä

  Ja heidän arvostelunsa JBL:stä Live tästä

×