Induktiokeittotasotesti (2022) → Top 10 induktiokeittotasoa

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

AEG IKB64301FB

Tämä induktiokeittotaso on taitava malli, jota myydään jopa edulliseen hintaan. Saat tuotteen, joka on testattu perusteellisesti ja joka suoriutuu hyvin eri testeissä, ja jonka käyttäjäystävällinen muotoilu on helppo ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Keittotasolla on runsaasti…

4
Yksittäinen induktiokeittotaso yksilöllisellä ajastustoiminnolla

Bosch PVS611BB5E

8
Testivoittaja hyvin toimivalla lämpötilan säädöllä

Whirlpool ACM 802/NE

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä induktiokeittotasotestissä voit lukea 10 parhaasta induktiokeittotasosta. Opastamme sinut induktiokeittotasojen valikoimaan, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan keittotason. Suosittelemme erityisesti tutustumaan tarkemmin testimme voittajaan: AEG IKB64301FB -induktiokeittotasoon, sillä se vastaa useimpien ihmisten tarpeita.

Markkinoiden parhaiden induktiokeittotasojen löytämisen lisäksi voit myös lukea lisää siitä, mitä induktiokeittotasoa ostaessasi kannattaa huomioida. Opastamme myös, miten puhdistaa keittotaso, jotta se pysyy hyvännäköisenä ja toimii hyvin pidempään.

AEG IKB64301FB

Paras induktioliesi

Fordele
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen muotoilu takaa asetusten helpon säädön
 • pros-icon.svg Optimaalinen tila keittoalueiden välillä, joten kaikkia voidaan käyttää samanaikaisesti
 • pros-icon.svg Vuonna 2020 Forbrugerrådet Tænk valitsi testin parhaaksi

Detaljeret gennemgang

Tämä induktiokeittotaso on taitava malli, jota myydään jopa edulliseen hintaan. Saat tuotteen, joka on testattu perusteellisesti ja joka suoriutuu hyvin eri testeissä, ja jonka käyttäjäystävällinen muotoilu on helppo ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Keittotasolla on runsaasti tilaa, joten voit helposti käyttää kaikkia keittoalueita samanaikaisesti.

Miksi sinun kannattaa valita AEG IKB64301FB

Jos haluat varmistaa, että saat hyvin toimivan induktiokeittotason, suosittelemme investoimaan testivoittajaan AEG:ltä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vain uskoa meidän sanoihimme, että tämä keittolevy on investoinnin arvoinen. Tanskan kuluttajaneuvosto testasi mallin vuonna 2020 ja valitsi sen testin parhaaksi. Tämä on siis keittolevy, joka täyttää kaikki odotukset.

Induktiokeittotason muotoilu on erittäin käyttäjäystävällinen, joten sitä on helppo käyttää ja säätää nopeasti tarpeidesi mukaan. Voit ohjata neljää keittoaluetta yksittäisillä kosketuspainikkeilla ja hallita täysin kaikkea ruoanvalmistusta. Jos sinun on valmistettava ruokaa nopeasti tai jos haluat, että ruoka kuumenee nopeasti, voit käyttää tehostustoimintoa. Keittotaso on myös varustettu säädettävällä ajastimella, jota voidaan käyttää ajastimena, kun keittoalueet eivät ole käytössä.

Tuotteen muihin etuihin kuuluu runsaasti tilaa eri pannuille ja kattiloille, joten voit helposti käyttää kaikkia keittoalueita samanaikaisesti. Pinta on myös helppo puhdistaa, sillä se on tasainen ja naarmuuntumaton. Lisäksi tuotteessa on ainutlaatuinen Hob2Hood-liitäntä, jonka ansiosta se voidaan liittää tällaiseen liesituulettimeen. Tällöin imuteho säätyy automaattisesti ruoanvalmistusprosessin mukaan.

Tuotetiedot

 • Minimikorkeus: 4,4 cm
 • Minimileveys: 56 cm
 • Niche-syvyys: 49 cm
 • Syvyys: 52 cm
 • Leveys: 59 cm
 • Paino: 11 kg
 • Induktiokeittotasojen määrä: 4 kpl

Electrolux HOI630MF

Testin paras induktioliesi

Fordele
 • pros-icon.svg Helppo lämpötilan säätö käyttäjäystävällisellä kosketusnäytöllä
 • pros-icon.svg Vaihtoehto liittää liesi liesituulettimeen automaattista asetusta varten
 • pros-icon.svg Consumer advice kutsuu tätä mallia vuoden 2020 testin parhaaksi

Detaljeret gennemgang

Tällä induktiokeittotasolla voit helposti asettaa keittoalueet tarpeidesi mukaan käyttäjäystävällisen kosketusnäytön avulla. Koska siinä ei ole painikkeita yms., pinta on vielä helpompi puhdistaa. Tuote on hiljainen ja siinä on useita toiminnallisia ominaisuuksia. Ei siis ihme, että tuote on saanut hyviä tuloksia muun muassa Tænkiltä.

Miksi sinun kannattaa valita Electrolux HOI630MF

Jos haluat induktiokeittotason, joka näyttää hyvältä, on muotoilultaan käyttäjäystävällinen ja jossa on useita toiminnallisia ominaisuuksia, sinun kannattaa tutustua uudelleen tähän Electroluxin malliin. Tuotteen avulla voit hallita ruoanlaittoa täysin, sillä lämpötilaa on helppo säätää käyttäjäystävällisillä kosketusohjaimilla. Lämpöä nostettaessa tai laskettaessa on välitön vaste.

Tuotteen pinta on sileä ja ilman painikkeita, mikä helpottaa pinnan puhdistamista käytön jälkeen. Lisäksi keittoalueiden ympärillä olevat alueet pysyvät viileinä, joten voit pyyhkiä ne matkan varrella, jos jotain läikkyy. Keittoalueiden välillä on jopa runsaasti tilaa, joten voit käyttää niitä kaikkia samanaikaisesti. Induktioliesi on hiljainen ja siinä on jopa PowerBoost-toiminto.

Kaikki edellä mainitut ominaisuudet ovat vaikuttaneet siihen, että Forbrugerrådet Tænk on äänestänyt tämän induktiolieden testin parhaaksi. Se on siis kaiken kaikkiaan hyvä ostos. Tästä mallista saat vielä enemmän irti, jos sinulla on moderni liesituuletin, sillä tällöin liesi voidaan liittää liesituulettimeen. Näin huuvan imuteho säätyy automaattisesti ruoanlaiton mukaan. Sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään muusta kuin ruoanlaitosta.

Tuotetiedot

 • Minimikorkeus: 4,4 cm
 • Minimileveys: 56 cm
 • Niche-syvyys: 49 cm
 • Syvyys: 52 cm
 • Leveys: 60 cm
 • Paino: 10.8 kg
 • Induktiokeittotasojen määrä: 4kpl

Siemens ED651FSB5E

Hiljainen induktiokeittotaso erityisen suurella keittoalueella

Fordele
 • pros-icon.svg Tænk on valinnut sen yhdeksi hiljaisimmaksi induktiokeittotasoksi
 • pros-icon.svg Mahdollisuus yhdistää kaksi keittoaluetta yhdeksi suuremmille kattiloille ja pannuille
 • pros-icon.svg Toiminnalliset teknologiat, kuten ReStart, Quick Start, PowerMove jne.

Detaljeret gennemgang

Tämä induktiokeittotaso eroaa hieman edellä mainituista malleista, sillä se on varustettu Combi Zone -alueella, jonka avulla voit yhdistää kaksi keittoaluetta, jos haluat käyttää erityisen suurta kattilaa tai pannua. Mallissa on myös automaattinen kattilan tunnistus, se on erittäin hiljainen toiminnassa ja käyttää kosketusliukusäädintä lämmön säätöön.

Miksi sinun kannattaa valita Siemens ED651FSB5E

Oletko kyllästynyt siihen, että suuri kattilasi tai pannusi ei saavuta optimaalista lämpöä, koska sen on istuttava kahden keittoalueen välissä? Jos näin on, investoi tähän Siemensin induktiokeittotasoon, sillä se on juuri suunniteltu Combi Zone -alueelle. Tämäntyyppinen vyöhyke voi toimia joko kahtena erillisenä keittoalueena tai yhtenä suurena vyöhykkeenä. Tämä antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta ruoanlaittoon. Lämpötaso valitaan kosketusliukusäätimellä, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia löytää juuri oikea asetus ilman, että sinun tarvitsee miettiä portaittain.

Tämän mallin toinen suuri etu on se, että se on erittäin hiljainen, vaikka se toimisi korkealla asetuksella. Et siis tunne, että se pitää tarpeetonta ääntä ruoanlaiton aikana. Lisäksi induktiokeittotasossa on monia hienoja ominaisuuksia. Siinä on esimerkiksi automaattinen kattilan tunnistus, sillä levy tunnistaa itse kattilan halkaisijan ja kytkee keittoalueen päälle sen mukaisesti. Voit myös käyttää tehostustoimintoa, jos haluat veden, kastikkeen jne. kiehuvan nopeammin.

Tässä induktiokeittotasossa on QuickStart- ja ReStart-toiminnot. ReStart-toiminto on erityisen tärkeä niille, jotka käyttävät usein samoja asetuksia ruoanlaitossa. Se muistaa viimeksi valitsemasi asetuksen ja lämmittää uudelleen oikealla asetuksella. PowerMore-asetus takaa myös helpon ja kätevän kypsennysprosessin esiasetettujen tehotasojen avulla.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 5 cm
 • Syvyys: 52,2 cm
 • Leveys: 59,2 cm
 • Paino: 11.9 kg
 • Induktiokeittotasojen määrä: 4 kpl

Bosch PVS611BB5E

Yksittäinen induktiokeittotaso yksilöllisellä ajastustoiminnolla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään budjettiystävälliseen hintaan, joten useammalla on varaa hyvään induktiokeittotasoon
 • pros-icon.svg Tyylikäs muotoilu fasettikehyksellä ja yksittäisellä näytöllä
 • pros-icon.svg Suunniteltu ajastimella, joka sammuttaa keittotason, kun aika on kulunut

Detaljeret gennemgang

Ruoanlaitto on paljon parempaa ja helpompaa, jos jokainen keittoalue toimii itsenäisesti. Juuri näin ne tekevät tässä induktioliedessä. Niihin kuhunkin on esimerkiksi liitetty tehostustoiminto, ja ajastintoiminto voidaan asettaa kullekin keittoalueelle. Ajastin jopa sammuttaa vyöhykkeen, kun aika on kulunut, joten mikään ei pala.

Miksi sinun kannattaa valita Bosch PVS611BB5E

Jos olet sitä tyyppiä, jolla on usein paljon kattiloita ja pannuja kerralla, tämä Boschin induktiokeittotaso voi hyvinkin olla oikea investointi sinulle. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että malli on varustettu ajastimella, joka voidaan asettaa erikseen kullekin keittoalueelle. Näin voit käyttää useita ajastimia samanaikaisesti. Toinen ihanteellinen ero tämän ajastimen ja muiden liesi-ajastimien välillä on se, että se myös varmistaa, että jokainen vyöhyke kytkeytyy pois päältä, kun aika on kulunut. Joten mikään osa ruoasta ei pääse kärsimään liikaa, kun käytät tätä induktiokeittolevyä.

Täysin toimivan ajastimen lisäksi kukin vyöhyke voidaan asettaa myös tehostustoiminnolle. Näin pannu tai kattila kuumenee hetkessä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinun täytyy keittää vettä jne. Hyvin toimiva kosketusnäyttö takaa eri keittoalueiden helpon säätämisen, joten voit keskittyä muuhun ruoanlaittoon. Mallissa on myös QuickStart-, ReStart- ja CombiZone-toiminnot.

QuickStartin ansiosta laite tunnistaa, mille keittoalueelle sylki tai pannu on asetettu, joten voit käynnistää oikean alueen nopeasti. ReStart muistaa edellisen asetuksen, mikä säästää aikaa, jos käytät samaa asetusta usein. CombiZone on ihanteellinen niille, jotka käyttävät usein suuria kattiloita ja pannuja, sillä tämän ominaisuuden avulla voit yhdistää kaksi keittoaluetta yhdeksi suureksi.

Tuotetiedot

 • Asennuskorkeus: 51 cm
 • Asennusleveys: 56 cm
 • Syvyys sisäänrakennettuna: 49 cm
 • Syvyys: 52,2 cm
 • Leveys: 59,2 cm
 • Paino: 11.6 kg
 • Induktiokeittotasojen määrä: 4 kpl

Gorenje IT640BCSC

Edullinen induktiokeittotaso fasettikehyksellä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erinomainen lämpötilan säätö, ja se voidaan asettaa hyvään matalalämpötilatoimintoon
 • pros-icon.svg Kuluttajien suosittelema ja Råd & Rön testin parhaaksi äänestämä vuonna 2017
 • pros-icon.svg Vaihtoehto asettaa ajastin kullekin keittoalueelle

Detaljeret gennemgang

Induktiokeittotasot tunnetaan yleensä hyvästä lämpötilan säädöstä, mutta tämä malli on silti askeleen edellä muita vaihtoehtoja. Siinä on esimerkiksi niin tasainen lämpötilan säätö, että matalalämpötilatoiminto on mahdollinen. Tämä on ihanteellista, kun ainesosia sulatetaan leivontaa varten tai kun valmistetaan haudutettavia ruokia.

Miksi kannattaa valita Whirlpool ACM 802/NE

Voit hyvinkin investoida tähän Whirlpoolin induktiokeittotasoon, jos haluat varmistaa, että saat mallin, jossa on vertaansa vailla oleva lämpötilan säätö. Tuotteen lämpötilan säätö on sekä nopeaa että tarkkaa, joten saat nopeasti juuri oikean lämpötilan ruokia varten. Tarkka ja tasainen lämpötilan säätö johtaa myös siihen, että levy toimii matalassa lämpötilassa. Tämä toiminto sopii erityisesti niille, jotka tekevät usein haudutettavia ruokia, kuten pataruokia, tai joiden on sulatettava erilaisia ainesosia matalalla lämmöllä, kuten suklaata tai voita.

Tuotteessa on tietenkin myös klassinen booster-toiminto, joka takaa sisällön nopean kuumenemisen. Neljää keittoaluetta ohjataan kosketusohjaimilla. Se reagoi jopa kevyeen kosketukseen, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se menee sekaisin, kun säädät lämpöä nopeasti. Mallissa on myös ajastintoiminto, joka toimii erikseen eri vyöhykkeille. Näin voit käyttää useampaa kuin yhtä ajastinta samanaikaisesti.

Tämä Whirlpool ACM 802/NE -induktiokeittotaso on valittu ruotsalaisen Råd & Rön -kuluttajalehden testin parhaaksi vuonna 2017. Se on siis muunnelma, joka on kaiken kaikkiaan hyvä sijoitus. Jos et halua luottaa pelkästään meihin tai Råd & Röniin, voit lukea kaikki positiiviset kuluttaja-arvostelut tuotteesta, jotka löydät jälleenmyyjien verkkosivuilta.

Tuotetiedot

 • Asennuskorkeus: 5,6 cm
 • Asennusleveys: 56 cm
 • Syvyys sisäänrakennettuna: 49 cm
 • Syvyys: 51 cm
 • Leveys: 58 cm
 • Paino: 12,5 kg
 • Induktiokeittotasojen määrä: 4kpl

Electrolux HOB850MF

Suuri induktiokeittotaso 80 cm korkealla turvallisuudella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suuri keittotaso, jossa on 5 keittoaluetta ja soikea kaksoisalue suurille kattiloille ja pannuille
 • pros-icon.svg Korkea turvallisuustaso lapsilukolla ja turvakytkimellä
 • pros-icon.svg Toiminnalliset lisävarusteet, jotka säästävät aikaa keittiössä

Detaljeret gennemgang

Suosittelemme investoimaan tähän Electroluxin induktiokeittotasoon, jos haluat paljon enemmän joustavuutta ruoanlaittoon. Voit nimittäin asettaa tälle keittotasolle vyöhykkeet, jolloin voit käyttää sekä suuria että pieniä kattiloita ja pannuja. Voit myös ohjata jokaista vyöhykettä omalla kosketusohjaimella.

Miksi sinun kannattaa valita Electrolux HOB850MF

Elektroluxin hieman leveämpään induktiokeittotasoon sijoittamisessa on useita etuja. Ensinnäkin malli on hieman leveämpi kuin muut vaihtoehdot, mikä antaa sinulle enemmän tilaa työskentelyyn ja takaa, että siinä on runsaasti tilaa useille kattiloille ja pannuille samanaikaisesti. Lisäksi voit käyttää kutakin vyöhykettä omalla kosketusnäytöllään, joten sinun ei enää tarvitse siirtyä vyöhykkeiden välillä samalla näytöllä

Yksi tämän vaihtoehdon suurista eduista on se, että se on suunniteltu itsesäätyvillä alueilla. Tämä tarkoittaa, että voit valita, kuinka suuri kunkin vyöhykkeen on oltava, sillä voit yksinkertaisesti “yhdistää” kaksi erillistä keittoaluetta yhdeksi suureksi vyöhykkeeksi. Näin voit käyttää paistinpannuja, plancha grillejä jne. suoraan induktioliedelläsi. Keittoalueet asettuvat itse asiassa itsestään, kun astia tai pannu asetetaan sen päälle, sillä ne havaitsevat pannun tilavuuden. Toinen tämän rakenteen etu on se, että vältät turhaa lämmönhukkaa.

Joskus unohdat laittaa liesituulettimen päälle ruoanlaiton aikana. Se ei ole niin hyvä, jos kattilassa kiehuu vesi tai vastaavaa, koska siitä vapautuu paljon höyryä, joka ei häviä. Onneksi jos sinulla on moderni liesituuletin, sinulla on optimaalinen ratkaisu. Tässä tapauksessa voit yksinkertaisesti yhdistää kaksi laitetta langattomasti, eikä sinun tarvitse enää koskaan huolehtia hupun kytkemisestä päälle. Hob2Hood-teknologian ansiosta hupun imuteho säätyy automaattisesti, kun käytät keittolevyjä.

Tuotetiedot

 • Minimikorkeus: 4,4 cm
 • Minimileveys: 75 cm
 • Niche-syvyys: 49 cm
 • Syvyys: 52 cm
 • Leveys: 78 cm
 • Paino: 12.9 kg
 • Induktiokeittotasojen määrä: 4kpl

Miele KM 7464 FR DFS

Tehokas induktiokeittotaso monilla toiminnoilla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Lukuiset eri toiminnot, kuten taukotoiminto, helpottavat ruoanlaittoa
 • pros-icon.svg Optimaalinen turvallisuustaso, jotta onnettomuus- ja loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni
 • pros-icon.svg Mahdollisuus liittää laite sovellukseen tai muihin tuotteisiin talossa

Detaljeret gennemgang

Tämä induktiokeittotaso on suunniteltu lukuisilla ominaisuuksilla, jotka helpottavat ruoanlaittoa. Siinä on esimerkiksi kattilatunnistus, ajastin, palautus, lämpimänä pitäminen ja stop & go -toiminnot. Lisäksi laite on mahdollista liittää sovellukseen ja muihin kotitaloustuotteisiin. Sinun ei tarvitse huolehtia myöskään turvallisuudesta, sillä tämä on huippuluokkaa.

Miksi kannattaa valita Miele KM 7464 FR DFS

Haluatko priorisoida modernin induktiokeittotason, jossa on monia ominaisuuksia? Jos näin on, tämä versio on luultavasti juuri sinulle sopiva. Koska siinä on monia ominaisuuksia, jotka auttavat parempaan ja helpompaan ruoanlaittoon. Esimerkiksi keittoalueet tunnistavat itse kattiloiden ja pannujen koon sekä niiden paikan, joten keittotaso tietää, missä kohtaa lämpöä on lisättävä. Lisäksi on mahdollista pitää lämpimänä erilaisia ruokia, joissa niitä ei varsinaisesti kypsennetä, vaan ne pidetään yksinkertaisesti lämpiminä, jotta ne ovat valmiita tarjoiltaviksi.

Stop & Go -toiminto on ehdottomasti yksi tämän mallin hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Stop & Go on käytännössä taukotoiminto, jonka avulla voit keskeyttää ruoanlaiton, jos sinun on poistuttava keittiöstä, jotta mikään ei pala. Kun olet valmis jatkamaan ruoanlaittoa, paina vain keittotasoa, jolloin kaikki alueet palautuvat oikealle tasolleen. Tämä Stop & Go -toiminto on erityisen hyödyllinen, jos sinun on seurattava lapsia samanaikaisesti. Tuotteessa on myös Recall-toiminto, joka muistaa edellisen asetuksen.

Sinulla on lisäksi yksilölliset asetusvaihtoehdot signaaleille, automaattiselle uudelleenkeittimelle, miniajastimelle ja paljon muuta. Turvallisuus on korkealla tasolla tässä induktiokeittotasossa, jossa on lukitustoiminto, ylikuumenemissuoja, jäännöslämmön merkkivalo, turvakytkin, suoja ei-toivottua käyttöä vastaan ja integroitu jäähdytystuuletin. Tämä induktiokeittotaso on myös mahdollista yhdistää muihin laitteisiin talossa tai sovelluksen avulla.

Tuotetiedot

 • Asennuskorkeus: 5,2 cm
 • Asennusleveys: 56 cm
 • Syvyys: 49 cm
 • Syvyys: 52,6 cm
 • Leveys: 62,6 cm
 • Paino: 11 kg
 • Induktiokeittotasojen määrä: 4 kpl

Whirlpool ACM 802/NE

Testivoittaja hyvin toimivalla lämpötilan säädöllä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erinomainen lämpötilan säätö, ja se voidaan asettaa hyvään matalalämpötilatoimintoon
 • pros-icon.svg Kuluttajien suosittelema ja Råd & Rön testin parhaaksi äänestämä vuonna 2017
 • pros-icon.svg Vaihtoehto asettaa ajastin kullekin keittoalueelle

Detaljeret gennemgang

Induktiokeittotasot tunnetaan yleensä hyvästä lämpötilan säädöstä, mutta tämä malli on silti askeleen edellä muita vaihtoehtoja. Siinä on esimerkiksi niin tasainen lämpötilan säätö, että matalalämpötilatoiminto on mahdollinen. Tämä on ihanteellista, kun ainesosia sulatetaan leivontaa varten tai kun valmistetaan haudutettavia ruokia.

Miksi kannattaa valita Whirlpool ACM 802/NE

Voit hyvinkin investoida tähän Whirlpoolin induktiokeittotasoon, jos haluat varmistaa, että saat mallin, jossa on vertaansa vailla oleva lämpötilan säätö. Tuotteen lämpötilan säätö on sekä nopeaa että tarkkaa, joten saat nopeasti juuri oikean lämpötilan ruokia varten. Tarkka ja tasainen lämpötilan säätö johtaa myös siihen, että levy toimii matalassa lämpötilassa. Tämä toiminto sopii erityisesti niille, jotka tekevät usein haudutettavia ruokia, kuten pataruokia, tai joiden on sulatettava erilaisia ainesosia matalalla lämmöllä, kuten suklaata tai voita.

Tuotteessa on tietenkin myös klassinen booster-toiminto, joka takaa sisällön nopean kuumenemisen. Neljää keittoaluetta ohjataan kosketusohjaimilla. Se reagoi jopa kevyeen kosketukseen, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se menee sekaisin, kun säädät lämpöä nopeasti. Mallissa on myös ajastintoiminto, joka toimii erikseen eri vyöhykkeille. Näin voit käyttää useampaa kuin yhtä ajastinta samanaikaisesti.

Tämä Whirlpool ACM 802/NE -induktiokeittotaso on valittu ruotsalaisen Råd & Rön -kuluttajalehden testin parhaaksi vuonna 2017. Se on siis muunnelma, joka on kaiken kaikkiaan hyvä sijoitus. Jos et halua luottaa pelkästään meihin tai Råd & Röniin, voit lukea kaikki positiiviset kuluttaja-arvostelut tuotteesta, jotka löydät jälleenmyyjien verkkosivuilta.

Tuotetiedot

 • Asennuskorkeus: 5,6 cm
 • Asennusleveys: 56 cm
 • Syvyys sisäänrakennettuna: 49 cm
 • Syvyys: 51 cm
 • Leveys: 58 cm
 • Paino: 12,5 kg
 • Induktiokeittotasojen määrä: 4kpl

Siemens EH875FFB1E

Suuri induktiokeittotaso 80 cm korkealla turvallisuudella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suuri keittotaso, jossa on 5 keittoaluetta ja soikea kaksoisalue suurille kattiloille ja pannuille
 • pros-icon.svg Korkea turvallisuustaso lapsilukolla ja turvakytkimellä
 • pros-icon.svg Toiminnalliset lisävarusteet, jotka säästävät aikaa keittiössä

Detaljeret gennemgang

Tämä Siemensin induktiokeittotaso poikkeaa hieman muista induktiokeittotason testin keittotasoista, sillä siinä on viisi keittoaluetta ja sen leveys on 80 cm, kun useimpien muiden keittotasojen leveys on 60 cm. Tuotteessa on useita ominaisuuksia, jotka helpottavat ruoanlaittoa. Lisäksi tämän mallin turvallisuus on huippuluokkaa.

Miksi sinun kannattaa valita Siemens EH875FFB1E

Tarvitsetko keittotason, joka on hieman suurempi kuin muut markkinoilla olevat mallit? Jos näin on, 80 cm:n levyinen malli 60 cm:n sijasta, kuten muun muassa tämä Siemensin keittotaso, voisi olla hyvä ratkaisu. Hieman suurempi leveys mahdollistaa jopa viisi keittoaluetta, joista yksi toimii kaksoisalueena. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että kattila tai pannu ei kuumene kauttaaltaan, vaikka se olisi erittäin suuri.

Tuote on suunniteltu myös lukuisilla lisäominaisuuksilla, jotka tekevät ruoanlaitosta helppoa. Esimerkiksi tauko- ja ajastintoiminto, QuickStart-toiminto, ReStart-toiminto, lämpimänäpitotoiminto ja paljon muuta. Lämpimänäpitotoiminto mahdollistaa ruoan pitämisen lämpimänä, jos et ole vielä valmis tarjoilemaan, ilman että ruoka kuumenee ja palaa, mössöytyy jne. QuickStart- ja ReStart-toiminnot nopeuttavat ruoanvalmistuksen aloittamista. Neljässä induktiovyöhykkeessä on myös automaattinen kattilan tunnistus.

Lisäksi kaikissa induktiovyöhykkeissä on PowerBoost-toiminto ja PowerManagement-toiminto, joiden avulla voit lisätä lämpötasoa tai vähentää keittoalueiden enimmäistehoa. Voit helposti asettaa keittoalueet tarpeidesi mukaan Mono touchSlider -säätimellä. Lämpöä käytetään puolikkaissa vaiheissa, joten tehovaiheita on itse asiassa 17. Turvallisuus on myös huippuluokkaa, sillä siinä on turvakytkin, kaksivaiheinen jäännöslämmön merkkivalo jokaiselle lämmitysalueelle ja lapsilukko.

Tuotetiedot

 • Asennuskorkeus: 5,1 cm
 • Asennusleveys: 75
 • Syvyys: 49 cm
 • Syvyys: 52 cm
 • Leveys: 81,2 cm
 • Paino: 16.1 kg
 • Induktiokeittotasojen määrä: 5 kpl

Guide

Miten valita paras induktiokeittotaso

Markkinoilla on paljon erilaisia induktiokeittotasoja, joten voi olla vaikeaa päättää, mikä malli sopii sinulle parhaiten. Seuraavissa kohdissa keskitymme juuri tähän ja opastamme sinua siinä, mihin sinun tulisi kiinnittää erityistä huomiota oston yhteydessä. Näin opit valitsemaan itsellesi parhaan induktiokeittotason.

Seuraavasta voit myös lukea, miten induktiokeittotasojen pinta puhdistetaan parhaiten, jotta tuote kestää kauemmin ja on aina käyttövalmis. Mutta ensin autamme sinua valitsemaan parhaat induktiokeittotasot opastamalla sinut kuuden parametrin läpi, joihin sinun tulisi kiinnittää huomiota ostaessasi.

 • Koko: Mieti ensin, kuinka suuren induktiokeittotason todella haluat. Pitäisikö sen olla normaalikokoinen ja 60 cm leveä vai pitäisikö sen olla hieman leveämpi, 70, 80 tai 90 cm? Jos sinulla on pieni keittiö ja käytät harvoin useita keittotasoja samanaikaisesti, 30 cm leveä kompakti malli voi myös olla hyvä vaihtoehto, sillä se vie paljon vähemmän tilaa kuin tavallinen keittotaso
 • Keittoalueet: Sinun on myös harkittava, kuinka monta keittoaluetta tarvitset. Useimmissa induktiokeittotasoissa on neljä keittoaluetta, mutta niitä voi olla myös vähemmän tai enemmän. Voit itse päättää, kuinka monta yksittäistä vyöhykettä tarvitset
 • Joustavat keittoalueet: Kannattaa myös miettiä, haluatko asettaa etusijalle mallin, jossa on joustavat keittoalueet vai vain tavalliset. Joustavat keittolevyt ovat hyvä idea, jos haluat käyttää suuria kattiloita ja pannuja. Näin koko kattila tai pannu voi kuumentua eikä vain osa siitä. Joustavat keittoalueet auttavat myös vähentämään lämmönhukkaa
 • Käyttömukavuus: Suosittelemme investoimaan induktiokeittotasoon, jossa on korkea käyttömukavuus, jotta voit helposti säätää sen tarpeidesi mukaan ruoanlaitossa. Lämpötasoa ei pitäisi olla vaikea kääntää ylös- ja alaspäin, ja eri vyöhykkeiden välillä pitäisi pystyä vaihtamaan helposti, jos valmistat useita ruokia kerralla
 • Ominaisuudet:Nykyaikaisimmissa induktiokeittotasoissa on useita ominaisuuksia, jotka helpottavat ruoanlaittoa. Niitä on lukuisia, ja sinun on itse päätettävä, mitkä ovat ne vähimmäisominaisuudet, jotka haluat uudessa induktiokeittotasossasi olevan. On siis hyvä idea hankkia malli, jossa on ajastintoiminto ja PowerBoost-toiminto. Lisäksi Stop & Go, ReStart tai QuickStart -toiminto voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat lisää joustavuutta ja nopeamman käynnistyksen
 • Hintaluokka: Sinun on pidettävä tarkasti silmällä kunkin mallin hintaluokkaa, jos et halua ottaa riskiä siitä, että maksat uudesta induktiokeittotasostasi liikaa. Itse asiassa eri hintaluokissa on paljon hyviä malleja, joten kannattaa vertailla hintoja, ennen kuin valitsee ensimmäisen ja parhaan näkemänsä mallin. Muista kuitenkin, että hinta ei ole kaikki kaikessa – jos mallissa on enemmän tekniikkaa ja ominaisuuksia, et voi välttää sitä, että se maksaa hieman enemmän

Sentähden kannattaa valita induktiokeittotaso

Induktiokeittotasoon investoimiseen liittyy todellisia etuja ja haittoja. Suuri etu ja syy siihen, miksi monet valitsevat induktiolieden, on se, että se lämpenee hetkessä. Sinun ei siis tarvitse odottaa minuutteja, että pannu tai kattila kuumenee – se tapahtuu melko nopeasti. Tämä säästää aikaa prosessissa. Lisäksi tämäntyyppinen keittotaso pitää lämpötilan tasaisempana, joten lämpötilaa voidaan nostaa ja laskea, minkä jälkeen se reagoi välittömästi. Joten kun ruoka on käännettävä hiljemmalle, koska se on lähellä kiehumista, se valmistuu heti, ei muutaman minuutin kuluttua.

Induktiokeittotason etuna on myös se, että itse keittotaso ei kuumene, vaan ainoastaan keittotaso, joten induktiokeittotasolla kokatessa on minimaalinen vaara, että polttaisit itsesi tai että jokin palaisi, vaikka se osuisi keittotasolle. Lisäksi tällainen järjestelmä kuluttaa yleensä vähemmän energiaa kuin esimerkiksi keraaminen keittotaso.

Induktiokeittotasojen haitat

Vaikka induktiokeittotasot ovat kaiken kaikkiaan hyvä investointi, on syytä mainita myös tämäntyyppisten keittotasojen muutamat haitat. Ensinnäkin induktioliedellä voi käyttää vain keittoastioita, joissa on magneettinen pohja. Tämä on tärkeää muistaa, sillä saatat joutua käyttämään paljon rahaa keittoastioiden vaihtamiseen, ennen kuin voit käyttää uutta keittolevyäsi. Lisäksi induktiokeittotasot maksavat yleensä enemmän kuin lasikeraamiset keittotasot, ja ne saattavat aiheuttaa enemmän melua ruoanlaitossa. Voit kuitenkin helposti välttää jälkimmäiset haitat pitämällä silmällä hiljaista induktiokeittolevyä ja tekemällä edullisen hinnan valitsemastasi mallista.

Lue lisää keraamisista keittotasoista

Haluatko tietää hieman enemmän keraamisista keittotasoista ennen kuin teet valintasi? Jos näin on, suosittelemme lukemaan Keraaminen keittotaso -arvostelumme Artikkelissa voit löytää inspiraatiota valintaan sekä lukea lisää tällaisen keittotason lisävarusteista ja puhdistuksesta.

Jos harkitset kattiloiden tai pannujen vaihtamista samalla, kun ostat upouuden keittotason, saatat haluta lukea myös pot-test ja stew-pan test, jossa opastamme sinut markkinoiden parhaiden kattiloiden ja pannujen pariin juuri nyt.

Induktiokeittotason puhdistaminen

Onneksi induktiokeittotason puhdistaminen ei vaadi paljon. Usein voit helposti ja tyylikkäästi jättää perusteellisemman puhdistustyön väliin, jos vain pyyhit pinnan kostealla liinalla käytön jälkeen. Jos pinta on rasvainen, esimerkiksi jos olet paistanut pekonia, kostea rätti saippualla poistaa rasvan.

Jos kuitenkin unohdat puhdistaa induktiokeittotason jokaisen käyttökerran jälkeen tai jos olet juuri kaatanut paljon nestettä pinnalle, se vaatii sinulta hieman enemmän työtä. Palanutta ruokajäännöstä ei saa pyyhkiä pois märällä liinalla.

Miten puhdistaa induktiokeittolevyllä palaneen ruoan jäämät:

 • Kaavi jäämät pois lasikaapimella. Muista valita lajike, jossa on terävät terät, joissa ei ole minkäänlaisia lovia
 • On tärkeää, ettet paina liian kovaa ja naarmuta levyä
 • Kun kaikki palaneet jäämät on poistettu, voit vaihtaa kosteaan sieneen, johon on lisätty hieman pesuainetta
 • Kierrä sienellä lautasen ympäri pyörivin liikkein ja varmista, että saat hyvin reunoja. Voit joutua huuhtelemaan sienen matkan varrella
 • Voit nyt pyyhkiä pinnan mikrokuituliinalla ylimääräisen veden ja saippuan poistamiseksi
 • Jos haluat tehdä enemmän, voit kiillottaa pinnan kiiltäväksi

Miten tämä induktiokeittotesti tehtiin

Tämän induktiokeittotasotestin valmisteluun olemme käyttäneet paljon aikaa tutkimiseen, sillä hyviä induktiokeittotasoja on monia. Haluamme kuitenkin esitellä lukijoillemme parhaista parhaat, ja siksi olemme muun muassa hyödyntäneet eri testilehtien, kuten Forbrugerrådet Tænk ja Råd & Rön, riippumattomia tuloksia. Testi kertoo paljon tuotteesta, mutta vielä tärkeämpää on, miten se toimii kuluttajan käsissä. Tästä syystä otamme valintaprosessiimme mukaan myös suuren määrän kuluttajien arvosteluja.

FAQ

Mikä induktiokeittotaso on paras?

Tässä testissä äänestimme AEG IKB64301FB -induktiokeittotason testin parhaaksi. Mallissa on monia hyviä ominaisuuksia, ja se on käyttäjäystävällinen. Löydä oikea malli täältä.

Paljonko induktiokeittotaso maksaa?

Induktiokeittotason hinta vaihtelee valitun mallin mukaan. Tällaisia saa helposti muutamalla tuhannella kruunulla, mutta todella hyvät induktiokeittotasot ovat usein hieman kalliimpia.

Miksi induktiokeittotason valitseminen on edullista?

Induktiokeittotasoja on helpompi valvoa, koska lämpötaso nousee ja laskee nopeammin. Tästä syystä ruoanlaitto on usein helpompaa, eikä sinun tarvitse odottaa liian kauan, että jokin lämpiää.

Miten löydän parhaan induktiokeittotason?

Induktiokeittolevyjä on saatavana useilta eri jälleenmyyjiltä, joten kannattaa kysyä neuvoa testilehdestä tai vastaavasta. Lue lisää löytääksesi parhaat induktiokeittotasot.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×