Induktioliesi testi (2022) → 6 parasta induktioliettä

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Siemens HL9R4T020U

Tämä Siemensin induktioliesi sopii useimpiin koteihin, ja se on yksi parhaista induktioliesistä. Mallissa on yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu sekä hyvä 63 litran uunitilan tilavuus. Lisäksi keittolevyjä on neljä, joten tällä induktiokeittotasolla on runsaasti mahdollisuuksia valmistaa…

1
Paras induktiokeittotaso

Siemens HL9R4T020U

2
Paras edullinen induktioliesi

Voss ELI23020HV induktioliesi

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Olemme valinneet Siemensin induktioliesi HL9R4T020U-mallin tämän induktioliesi-testin testivoittajaksi, sillä malli on erinomainen testiparametreissa: toiminnallisuus, turvallisuus, ulkonäkö ja hinta. Kaikkiaan tässä testissä on kuitenkin 6 erinomaista induktioliettä, jotka varmasti täyttävät odotuksesi. Voit siis helposti löytää parhaan induktiolieden sinulle, jos luet tästä.

Induktiokeittotasolla on paljon helpompi valmistaa ruokaa, sillä keittoalueet lämpenevät ja jäähtyvät nopeammin, jolloin voit hallita ruoanlaittoa täysin. Markkinoilla on kuitenkin laaja valikoima induktioliesiä, joten saatat löytää inspiraatiota tästä testistä, sillä olemme keränneet suorituskykyisimmät induktioliedet yhteen paikkaan.

Siemens HL9R4T020U

Paras induktiokeittotaso

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hyvä kapasiteetti 63 litran uunitilassa ja 4 keittolevyä
 • pros-icon.svg Varustettu 7 uunitoiminnolla ja 17 tehotasolla keittotasoja varten
 • pros-icon.svg Uunin ja keittotasojen helppo puhdistus – myös automaattinen uunin itsepuhdistus
 • pros-icon.svg Korkea turvallisuus viileällä etuosalla ja lapsilukolla

Detaljeret gennemgang

Tämä Siemensin induktioliesi sopii useimpiin koteihin, ja se on yksi parhaista induktioliesistä. Mallissa on yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu sekä hyvä 63 litran uunitilan tilavuus. Lisäksi keittolevyjä on neljä, joten tällä induktiokeittotasolla on runsaasti mahdollisuuksia valmistaa ruokaa useammalle henkilölle.

Miksi kannattaa valita Siemens HL9R4T020U induktioliesi

Jos etsit markkinoiden parasta induktioliettä, kannattaa panostaa tähän Siemensin malliin. He ovat kehittäneet erittäin toimivan induktiolieden, joka sopii mihin tahansa kotitalouteen. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että mallissa on tyylikäs muotoilu, joka sopii useimpiin sisustustyyleihin, mutta myös siitä, että sen kapasiteetti on optimaalinen sekä suurille että pienille kotitalouksille. Uunin tilavuus on yhteensä 63 litraa, ja käytettävissä on neljä keittolevyä.

Malli on suunniteltu automaattisella itsepuhdistuksella pyrolyysin muodossa. Tämäntyyppinen itsepuhdistus lämmittää uunin +400 asteeseen, mikä auttaa hajottamaan rasvaa, likaa ja ruoanjäämiä. Näin säästyt uunin puhdistamisen vaivalta. Induktioliesi on varustettu myös elektronisella ajastimella, miniajastimella, irrotettavalla ripustustelineellä ja kaksinkertaisella teleskooppivetimellä. Mukana on myös kaksi emaloitua leivinpeltiä, ritilä ja yleispannu.

Induktioliesi hyvällä turvallisuustasolla

Induktiokeittoalueita ohjataan touchControl-säätimellä, ja niihin voidaan asettaa 17 tehotasoa. Niissä kaikissa on myös tehostustoiminto, jonka ansiosta kuumuus saadaan nopeasti korkealle. Keittoalueilla on kaksivaiheinen jäännöslämmön merkkivalo, ja ne on yleensä suunniteltu korkealle turvallisuustasolle. Lapsilukko, ohjauspaneelin tauko, turvakytkin, kattilan tunnistus ja powerManagement-toiminto.

Uunissa on myös korkea turvallisuustaso, sillä siinä on lapsilukko, mekaaniset ja elektroniset ovilukot, turvakytkin ja sisäänrakennettu jäähdytystuuletin, joka estää uunin pinnan kuumenemisen. Esimerkiksi etupuolella on enintään 30 astetta, vaikka uuni olisi käynnissä korkealla lämmöllä. Uunissa on seitsemän toimintoa, joten voit valmistaa monenlaisia ruokia. On jopa sisäänrakennettuja automaattisia ohjelmia ja suosituksia yksittäisille ruokalajeille.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 90 cm
 • Syvyys: 60 cm
 • Leveys: 60 cm
 • Paino: 66.3 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Keittoalueiden määrä: 4 kpl
 • Uunin tilavuus: 63 litraa
 • Energialuokka: A

Voss ELI23020HV induktioliesi

Paras edullinen induktioliesi

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Uunitilassa on katalyyttinen pinnoite, joka hajottaa ruoan jäämiä ja rasvaa
 • pros-icon.svg Ideaalinen isommille perheille, sillä siinä on neljä keittolevyä ja 72 litran uuni

Detaljeret gennemgang

Tämän Vossin hienon induktiolieden avulla sinun ei tarvitse pulittaa paljon rahaa tehdessäsi siitä omasi. Mallia myydään budjettiystävälliseen hintaan, johon useimmilla on iloisesti varaa. Et kuitenkaan tingi laadusta, sillä tuotteessa on edelleen hyvä kapasiteetti ja toiminnalliset ominaisuudet – mukaan lukien katalyyttinen pinnoite, joka helpottaa puhdistusta.

Miksi kannattaa valita Voss ELI23020HV induktiokeittotaso

Jos sinulla ei ole suurinta säästöbudjettia uutta induktiokeittotasoa hankkiessasi, kannattaa valita tämä Voss-merkin malli, jonka äänestimme tämän induktiokeittotasoarvostelun edullisimmaksi tuotteeksi. Mallissa on suuri 72 litran uunitila ja neljä keittoaluetta induktioliedellä, joten siinä on runsaasti mahdollisuuksia kokata isommille perheille ja vieraille, vaikka et olisi käyttänyt omaisuutta uuteen induktioliedelle.

Ei tarvitse huolehtia siitä, että uuni painautuu uunia vasten kypsennettäessä, sillä uunissa on kolminkertainen lasiluukku. Näin varmistetaan, että uunin luukku pysyy ulkoapäin viileänä, vaikka se on sisältä kuuma. Voit helposti säilyttää erilaisia uunivälineitä kätevässä lipaslaatikossa, ja mukana on myös XL-leivontalevy, jonka avulla voit valmistaa uunissa suurempia ruokia.

Helppo ja tehokas puhdistus

Et joudu kamppailemaan lieden tai uunin puhdistamisen kanssa, jos investoit tähän malliin. Tuotteessa on sileä pinta, joka voidaan pyyhkiä helposti puhtaaksi, ja ulosvedettävät painikkeet, jotka voidaan painaa sisään ruoanlaiton aikana, jotta rasvaroiskeet eivät tartu painikkeisiin. Itse uunissa on katalyyttinen pinnoite, joka auttaa hajottamaan uunin sisäpuolella olevia ruokajätteitä ja rasvaa, kun uuni kuumennetaan yli 200 asteeseen. Tämä helpottaa huomattavasti uunitilan puhdistamista ilman, että sitä tarvitsee työntää irti.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 85 ja 93,5 cm välillä
 • Syvyys: 60 cm
 • Leveys: 59,6 cm
 • Paino: 58 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Keittoalueiden määrä: 4 kpl
 • Uunin tilavuus: 72 litraa
 • Energialuokka: A

Bosch HLL09A020U Induktiokeittotaso

Yksinkertainen induktiokeittotaso tehostustoiminnolla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu booster-, QuickStart- ja ReStart-toiminnoilla helppoa ruoanlaittoa varten
 • pros-icon.svg Uunissa on osittainen katalyyttinen itsepuhdistus nopeaa puhdistusta varten
 • pros-icon.svg Korkea käyttäjäystävällisyyden ja turvallisuuden taso toimivan TouchControlin ansiosta
 • pros-icon.svg Mahdollisuus säätää induktiokeittotason korkeutta

Detaljeret gennemgang

Lämmitys on yleensä nopeaa induktiokeittotasoilla, mutta tässä Boschin mallissa se on vieläkin nopeampaa, sillä siinä on tehostustoiminto kaikille neljälle keittoalueelle. Lisäksi ne voidaan asettaa 17 tehotasolle, kun taas uuni voidaan asettaa seitsemään eri toimintoon. Mallissa on myös osittainen katalyyttinen itsepuhdistus.

Miksi kannattaa valita Bosch HLL09A020U induktioliesi

Jos etsit toimivaa induktioliettä, jolla on helppo valmistaa ruokaa sekä suurelle että pienelle joukolle ihmisiä, sinun kannattaa vilkaista tätä Boschin mallia. Tällä liedellä voit aina hallita täysin sekä keittolevyä että uunia, joten voit valmistaa ruokasi juuri haluamallasi tavalla. Sinulla on myös runsaasti tilaa valmistaa useampia ruokia kerrallaan, sillä mallissa on neljä induktiokeittoaluetta ja uunin tilavuus on 66 litraa.

Ruoan valmistaminen on tämän vaihtoehdon avulla helppoa, sillä siinä on QuickStart-, ReStart- ja Booster-toiminnot keittoalueille. Lisäksi nämä voidaan asettaa 17 tehotasolle. Kaikilla keittoalueilla on myös ajastin, jossa on kytkentätoiminto. Kaikkia näitä ominaisuuksia on helppo käyttää käyttäjäystävällisellä TouchControl-ohjauspaneelilla.

Toimiva uuni

Eivät vain keittoalueet ole toimivia ja helppokäyttöisiä, vaan myös mallin uuni. Siinä on seitsemän uunitoimintoa, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia valmistaa erilaisia ruokia täydellisesti. Voit esimerkiksi valita 3D-kuumailmaplus-, yli- ja alilämpö- sekä pizzatoiminnon. Mukana on myös kaksi emaloitua leivinpeltiä, ritilä ja yleispannu.

Ei tarvitse pelätä, että puhdistaminen on hankalaa, kun investoit tähän induktiokeittotasoon. Mallissa on takaseinä, jossa on EcoClean, joka tunnetaan myös katalyyttisenä emalina ja joka auttaa hajottamaan sekä rasvaa että ruokajätteitä. Tämä tapahtuu, kun uuni kuumenee yli 200 asteeseen. Tämä helpottaa uunin takaseinän puhdistamista huomattavasti, koska sinun ei tarvitse hangata sitä kuoliaaksi.

Mallissa on myös irrotettava ripustusteline ja mahdollisuus tilata hyllyihin teleskooppijatkoja. Turvallisuus on myös huippuluokkaa mekaanisen ovilukon ja sisäänrakennetun jäähdytystuulettimen ansiosta. Lisäksi mallin lasinen luukku pysyy enintään 50 asteen lämpöisenä uunin lämpötasosta riippumatta. Tämä takaa pienemmän palovammariskin, vaikka tulisit uunin lähelle sen ollessa kuumana.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 90 cm
 • Syvyys: 60 cm
 • Leveys: 60 cm
 • Paino: 61 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Keittoalueiden määrä: 4 kpl
 • Uunin tilavuus: 66 litraa
 • Energialuokka: A

Electrolux EKI6051EOW Induktiokeittotaso

loistava induktiokeittotaso

Fordele
 • pros-icon.svg Suuri 72 litran uunitilavuus ja neljä keittoaluetta helppoon monilajiseen ruoanlaittoon
 • pros-icon.svg Keittimen ulkopuoli on aina viileä, joten kukaan ei loukkaannu
 • pros-icon.svg Energiatehokas liesi, joka säilyttää lämmön hyvin
 • pros-icon.svg Helppo puhdistaa uunitilan, lasiluukut ja keittotason

Detaljeret gennemgang

Ei ole väliä, kuinka monelle ihmiselle laitat ruokaa, jos sinulla on vain tämä Electroluxin induktioliesi kotona. Tässä mallissa on suuri kapasiteetti: 72 litran uuni ja neljä keittoaluetta induktioliedellä. Malli on myös erittäin helppo puhdistaa ja pysyy viileänä pinnoilla, joten kukaan ei loukkaannu.

Miksi kannattaa valita Electrolux EKI6051EOW induktioliesi

Jos etsit induktiokeittotasoa, jossa on suuri kapasiteetti, jotta voit valmistaa ruokaa monelle ihmiselle kerralla, kannattaa tutustua tähän Electroluxin induktiokeittotasoon. Tässä mallissa on 72 litran uunivuoka, joten uunissa on helppo valmistaa mitä tahansa ruokaa. Siinä on jopa runsaasti tilaa useiden ruokien valmistamiseen samanaikaisesti.

Liedessä on myös neljä toiminnallista keittoaluetta, jotka on kehitetty induktiotekniikalla. Näin voit helposti säätää lämpöä ylös ja alas. Mallissa on myös tarkka lämmönsäätö. Näet aina, milloin liesi on valmis puhdistettavaksi, sillä se on suunniteltu jäännöslämmön ilmaisimilla. Lisäbonuksena tässä induktiokeittotasossa on hyvä eristys, joka takaa optimaalisen lämmön säilymisen. Tämä tekee mallista energiatehokkaamman, koska energiaa kuluu vähemmän.

Helppo puhdistaa ja korkea turvallisuus

Tämä induktioliesi on helppo puhdistaa sekä keittoalueelta että uunitilasta. Keittoalueen pinta on täysin sileä, mikä takaa pinnan nopean ja erittäin helpon pyyhkimisen. Lisäksi uunissa on katalyyttinen pinnoite, joka varmistaa, että rasva ja ruokajäämät poistuvat pinnalta helpommin, kun ne hajoavat korkeassa kuumuudessa. Voit myös helposti puhdistaa tuotteen lasikannen, koska se voidaan irrottaa ilman työkaluja.

Mallissa on lisäksi aktiivinen jäähdytysjärjestelmä ja uunin luukku, jossa on kolme lasikerrosta. Näin varmistetaan, että uunin kannen ulkopuoli kuumenee enintään 20 astetta huoneenlämpötilan yläpuolelle. Näin ulkopinta pysyy suhteellisen viileänä, joten kukaan ei loukkaannu kuumalla pinnalla.

Tuote on varustettu lipaslaatikolla, jossa voit täydellisesti säilyttää mukana tulevia lisävarusteita kahden leivinpellin, leivinpannun ja ritilän muodossa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 85 – 93.9 cm
 • Syvyys: 60 cm
 • Leveys: 59,6 cm
 • Paino: 63 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Keittoalueiden määrä: 4 kpl
 • Uunin tilavuus: 72 litraa
 • Energialuokka: A

Gorenje EIT6455WP Induktiokeittotaso

Induktiokeittotaso liitäntäalueilla

Fordele
 • pros-icon.svg Kehitetty BridgeZone-toiminnolla, joka yhdistää kaksi keittoaluetta suurempia pannuja/astioita varten
 • pros-icon.svg Mahdollisuus puhdistaa uunikammio höyryn avulla – sekä kestävä sisustus
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu paistolämpömittari

Detaljeret gennemgang

Tämän Gorenje-merkin induktiolieden avulla saat varmasti täysin toimivan lieden kotiisi. Mallissa on keittotasossa erityiset liitäntäalueet, joiden avulla kaksi aluetta voidaan yhdistää toisiinsa. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu paistolämpömittari, höyrypuhdistus ja Gentle Close -kansi hiljaista sulkemista varten.

Miksi kannattaa valita Gorenje EIT6455WP induktiokeittotaso

Haluaisitko kokata isommilla pannuilla ja kattiloilla keittotasollasi? Jos näin on, tämä Gorenjen malli on sinulle optimaalinen investointi. Tässä mallissa on BridgeZone-tekniikka, jonka avulla voit yhdistää kaksi vyöhykettä yhdellä kosketuksella, joten käytössäsi on tavallista suurempi induktiokeittotaso.

Eikä kannata huolehtia siitä, että lieden uunikapasiteetista joudutaan tinkimään vain siksi, että siinä on toimiva keittotaso. Mallissa on tilava 71 litran uunitila. Uunissa on optimaalinen ilmankierto, joka takaa, että kaikki uunin osat saavat saman määrän lämpöä. Voit asettaa uuniin useita toimintoja, kuten FastPreheat, joka lämmittää uunin 200 asteeseen 6 minuutissa, ja PerfectGrill, joka auttaa sinua täydellisessä ruoanlaitossa 3D-lämmönjaon ansiosta.

Kestävä rakenne

Tämä uuni on suunniteltu SilverMatte-materiaalilla, joka on erittäin kestävä materiaali. Siksi korkeat lämpötilat, mikroaallot tai höyry eivät vahingoita sitä. Näin varmistetaan myös, että pinnassa ei ole mikrohuokosia, minkä jälkeen kolminkertainen pinnoite auttaa heijastamaan lämpöä, mikä lisää lämmöneristystä. Voit myös puhdistaa uunin helposti AquaClean-toiminnolla, jonka avulla voit puhdistaa uunitilan höyryn avulla. Vain 30 minuutissa tahrat, rasva ja lika pyyhitään helposti pois.

Malli on suunniteltu sisäänrakennetulla paistolämpömittarilla, joten liha on aina hallinnassa. Paistolämpömittari auttaa myös valvomaan kypsennystä ja antaa hälytyksen, kun liha on kypsää. Älä myöskään pelkää kannen paiskautumista, sillä se on suunniteltu GentleClose-järjestelmällä. Tämä on saranoiden erityinen muotoilu, joka varmistaa, että kansi sulkeutuu pehmeästi ja hiljaa, jopa pienellä kosketuksella.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 85 – 92 cm
 • Syvyys: 60 cm
 • Leveys: 60 cm
 • Paino: 54 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Keittoalueiden määrä: 4 kpl
 • Uunin tilavuus: 71 litraa
 • Energialuokka: A

Guide

Mitkä ovat induktion edut?

Induktiokeittotason valinnalla on useita etuja. Suurin etu induktiokeittotasojen käyttämisessä muihin keittotasoihin verrattuna on se, että induktiokeittotasojen avulla voit säätää lämpöä paremmin sekä ylös- että alaspäin. Sinun ei siis tarvitse odottaa useita minuutteja, että lämpö laskee tai nousee, kun käytät induktiokeittotasoja. Tämä helpottaa kypsennystä, koska sinun ei tarvitse seurata kypsennysprosessia yhtä tarkasti.

Induktiokeittotasot on suunniteltu siten, että keittotason alla on sähkökela, joka luo korkeataajuisen magneettikentän, kun virta kulkee kelan läpi. Tämä auttaa luomaan sähkövirran, jonka ansiosta kattilat ja pannut kuumenevat ilman, että keittotaso kuumenee. Koska keittolevyä ei lämmitetä yhtä paljon kuin muita liesityyppejä, lämpöä ei myöskään kulu niin paljon.

Löydä oikea malli sinulle tässä induktioliesi testissä

Voi olla vaikea tietää, mikä malli sopii sinulle. Tästä syystä kerromme tässä osiossa viisi tärkeintä tekijää, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin valitset ensimmäisen ja parhaan induktiokeittotason, jonka näet. Toivomme, että tämä auttaa sinua valitsemaan oikean mallin tässä testissä.

 • Induktiokeittotason koko:Ensin sinun on mitattava, kuinka paljon tilaa sinulla on keittiössäsi käytettävissä sen suhteen, mihin haluat keittotason sijoittaa. Tilan korkeus, leveys ja syvyys on mitattava. Tämä auttaa sinua myös rajaamaan valintaa, sillä kaikilla liesillä ei ole samoja mittoja.
 • Kapasiteetti: Sen lisäksi, että mietit itse induktiokeittotason kokoa, sinun on myös mietittävä, kuinka suuren uunivuoan ja kuinka monta keittoaluetta haluat. Useimmissa malleissa on neljä keittoaluetta, joten tässä ei voi mennä pieleen, mutta uunin kapasiteetti vaihtelee suuresti malleittain. Joissakin on esimerkiksi noin 60 litraa uunitilavuutta, kun taas toisissa on yli 70 litraa. Uunitilan koko riippuu paljon käyttötarkoituksesta – ja siitä, kuinka monelle ihmiselle ylipäätään valmistat ruokaa. Suuremmalla uunitilalla voit valmistaa enemmän ruokia kerralla, mutta se todennäköisesti myös maksaa enemmän suuremman sähkönkulutuksen vuoksi.
 • Elämäntyyli: Mallin ulkonäkö kannattaa aina huomioida, sillä loppujen lopuksi katselet induktiokeittotasoasi päivittäin. Useat tämän testin induktiokeittotasot ovat rakenteeltaan valkoisia, mutta voit helposti hankkia laajan valikoiman malleja myös mustina tai teräksisinä. Ulkonäön osalta suosittelemme myös, että tarkastelet tuotteen ulkoasua, painikkeita, näyttöä, valoja, oven muotoa jne.
 • Sisäänrakennetut ominaisuudet: On tärkeää miettiä, mitä ominaisuuksia et voi jättää käyttämättä, kun olet etsimässä induktioliettä. Kaikissa malleissa ei ole samoja ominaisuuksia. Tarkkaile siis tarkkaan, millä uunitoiminnoilla, puhdistustoiminnoilla, turvatoiminnoilla jne. malli on varustettu ennen kuin ostat uuden lieden.
 • Hinta: Hinta on tietenkin myös tärkeä huomioida, kun etsit oikeaa mallia. Kodinkoneiden hinnat vaihtelevat paljon, joten voi olla hyvä ajatus asettaa budjetti etukäteen. Näin sinulla on realistinen käsitys siitä, mitä sinulla on varaa ostaa uusi induktiokeittotaso – etkä koe heittäneesi liikaa rahaa ostokseen, jos pysyt budjetissa.

Miten puhdistaa induktioliesi

Induktiokeittotaso on suhteellisen helppo puhdistaa, sillä se ei jätä hiillosjälkiä. Siksi sinun on keskityttävä ensisijaisesti induktiolieden pintojen puhdistamiseen. Ja tässäkin se on tehty sinulle helpoksi, sillä monet nykyaikaiset mallit on varustettu erilaisilla puhdistustekniikoilla, kuten pyrolyysillä, katalyyttisellä itsepuhdistuksella, höyrypuhdistuksella jne. Nämä puhdistustekniikat auttavat hajottamaan rasvan ja lian joko erityisen emalin, lämpötason, höyryn jne. avulla, mikä helpottaa pinnan puhdistamista kostealla liinalla jälkikäteen. Näin ollen vältyt pinnan hankaamiselta käsin ja pesuaineella, kun investoit malliin, jossa on sisäänrakennettu puhdistustekniikka.

Myöskään induktiokeittotasojen puhdistaminen ei ole ongelma. Sinun tarvitsee vain puhdistaa pinta kostealla liinalla ruoanlaiton jälkeen. Näin poistat mahdolliset jäämät pinnalta ennen kuin ne tarttuvat kiinni. Jos haluat puhdistaa hieman enemmän, voit aina käyttää liinaan hieman astianpesuainetta.

Puuttuuko sinulta muita kodinkoneita?

Tässä induktioliesi testissä olemme tarkastelleet monenlaisia induktioliesiä, jotka ovat suoriutuneet testeissä parhaiten. Olemme tehneet saman useiden muiden kodinkoneiden kanssa, jotta voit löytää parhaat mallit. Tästä syystä voit selata sivustoa saadaksesi inspiraatiota muiden laitteiden valintaan. Olemme esimerkiksi kirjoittaneet täydellisen oppaan jääkaappipakastimen valintaan, jossa opastamme sinut markkinoiden tämän hetken parhaiden jääkaappien pariin ja saat vastauksia kaikkiin ostokysymyksiisi. Jos siis olet hankkimassa uutta jääkaappipakastinta, suosittelemme lukemaan lisää jääkaappipakastinarvosteluistamme.

Jos taas olet etsimässä hienoa viinin säilytystilaa, oppaamme parhaista viinijääkaapeista opastaa sinua. Lue lisää viinijääkaapeista ja siitä, miten säilytät viinejäsi parhaalla mahdollisella tavalla tästä viinijääkaappitestistä.

FAQ

Mikä induktioliesi on paras?

Siemensin testivoittaja HL9R4T020U-induktioliesi ei voi mennä vikaan. Tämä malli on täysin toimiva, siinä on korkea turvallisuustaso ja se näyttää hyvältä. Listan 5 muuta mallia ovat kuitenkin myös selvästi investoinnin arvoisia.

Voiko induktiokeittotaso olla itsepuhdistuva?

Kyllä, itsepuhdistuvia induktiokeittotasoja on mahdollista löytää. Useimmissa malleissa on itse asiassa itsepuhdistustekniikka katalyysin, pyrolyysin, höyryn jne. muodossa. Muista kuitenkin, että pinta on aina puhdistettava kostealla liinalla.

Paljonko induktioliesi maksaa?

Induktiolieden hinta vaihtelee suuresti malleittain. Löydät helposti halvempia malleja alle 5 000 kruunulla, mutta useimmat ovat jossain 5 000 ja 10 000 kruunun välillä.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×