Jääkaappipakastin testi (2022) → Katsaus 8 parhaaseen malliin

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Miele KFN28132Dedt vapaasti seisova jääkaappipakastin

Tämän Miele-jääkaappipakastimen kanssa ei voi mennä pieleen, sillä se täyttää varmasti kaikki odotukset, joita sinulla voi olla uudelle jääkaappipakastimelle. Malli on vapaasti seisova malli, jossa on tyylikäs muotoilu ja suuri kapasiteetti sekä pakastimessa että jääkaapissa.…

1
paras jääkaappipakastin

Miele KFN28132Dedt vapaasti seisova jääkaappipakastin

2
Paras ympäristöystävällinen jääkaappipakastin A+++

LG jääkaappipakastin GBB72PZEFN

3
Ihanteellinen jääkaappipakastin hiilisuodattimella

Electrolux EN3791MOW vapaasti seisova jääkaappipakastin

4
Hyvä jääkaappipakastin taitettavalla hyllyllä

Samsungin jääkaappipakastin RB33J3030WW

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tästä artikkelista voit lukea markkinoiden kahdeksasta parhaasta jääkaappipakastimesta, jotta olet paremmin varustautunut seuraavaa (mahdollista) ostosta varten. Perusteellisen tutkimuksen jälkeen olemme nimenneet Miele KFN28132Dedt -jääkaappipakastimen testivoittajaksi. Tämä johtuu siitä, että malli erottuu edukseen testiparametreissa: toiminnallisuus, kapasiteetti, ulkonäkö ja hinta.

Listan 7 muuta mallia ovat kuitenkin myös investoinnin arvoisia, ja niihin kannattaa tutustua tarkemmin, jos testivoittaja ei miellytä sinua. Tuotteiden tarkastelun jälkeen opastamme sinua myös siinä, miten löydät parhaan jääkaappipakastimen tarpeisiisi. Voit myös lukea siitä, miten löydät hyvän jääkaappipakastinkaupan myöhemmin artikkelissa.

Miele KFN28132Dedt vapaasti seisova jääkaappipakastin

paras jääkaappipakastin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tyylikäs, vapaasti seisova ostajapakastin ruostumattomasta teräksestä
 • pros-icon.svg Ympäristöystävällinen jääkaappi-pakastin, koska se kuuluu energialuokkaan A++
 • pros-icon.svg Suunniteltu useilla hyvillä ominaisuuksilla, jotka takaavat hyvän jäähdytystehon
 • pros-icon.svg Optimaalinen turvallisuus ovi- ja lämpötilahälytysten ansiosta

Detaljeret gennemgang

Tämän Miele-jääkaappipakastimen kanssa ei voi mennä pieleen, sillä se täyttää varmasti kaikki odotukset, joita sinulla voi olla uudelle jääkaappipakastimelle. Malli on vapaasti seisova malli, jossa on tyylikäs muotoilu ja suuri kapasiteetti sekä pakastimessa että jääkaapissa. Lisäksi siinä on useita hienoja ominaisuuksia, kuten NoFrost, SuperCool, SuperFreeze, joihin olet varmasti tyytyväinen.

Miksi kannattaa valita Miele KFN28132Dedt vapaasti seisova jääkaappipakastin

Jos etsit erinomaista vapaasti seisovaa jääkaappipakastinta, sinun kannattaa kääntää katseesi tähän Miele-malliin. Olemme äänestäneet tuotteen tämän jääkaappipakastintestin parhaaksi, sillä se on erinomainen useissa parametreissa. Saat esimerkiksi mallin, jossa on erittäin vankka rakenne ja upea ruostumattomasta teräksestä valmistettu muotoilu, joka sopii useimpiin koteihin. Lisäksi tuotteessa on suuri pakastus- ja jäähdytyskapasiteetti, joten sinulla on runsaasti tilaa kaikille elintarvikkeillesi.

Ruoan optimaalinen jäähdytys

Tämässä jääkaappipakastimessa on useita hienoja tekniikoita, jotka helpottavat oikean lämpötilan pitämistä kaikkialla jääkaappipakastimessa. Siinä on ominaisuuksia, kuten ComfortClean, DynaCool, NoFrost, VarioRoom ja DuplexCool. Lisäksi siinä on myös SuperCool- ja SuperFrost-ominaisuudet, jos haluat jäähdyttää ruokasi välittömästi. Hälytys on myös asennettu ilmoittamaan, jos ovi on auki tai lämpötila on liian alhainen/korkea.

Ympäristöystävällinen jääkaappipakastin

Lisäbonuksena tämä malli kuuluu energialuokkaan A++, mikä tarkoittaa, että se on ympäristöystävällinen. Tämän vaihtoehdon käyttäminen kotona ei siis maksa omaisuuden verran sähköä. Mallissa on neljä hyllyä, irrotettava vihanneslaatikko, kolme irrotettavaa vihanneslaatikkoa ja ovihylly pulloille. Mukana on myös kananmunalautanen ja jääpalalautanen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 186.1 cm
 • Syvyys: 65,7 cm
 • Leveys: 60 cm
 • Paino: 70 kg
 • Väri: Ruostumaton teräs
 • Oven sarana: Oikea sarana, mutta käännettävä
 • äänitaso: 45 dB(A)
 • Pakastuskapasiteetti: 209 litraa
 • Pakastuskapasiteetti: 95 litraa
 • Energialuokka: A++

LG jääkaappipakastin GBB72PZEFN

Paras ympäristöystävällinen jääkaappipakastin A+++

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Matalan äänitason ansiosta keittiön melu ei häiritse sinua
 • pros-icon.svg Ympäristöystävällinen malli, sillä se kuuluu energialuokkaan A++
 • pros-icon.svg Yhtäläinen lämpötila koko jääkaapissa ja elektroninen lämpötilan säätö
 • pros-icon.svg Suunniteltu HydroFresh-laatikolla, jossa on kosteuden säätö tuoreuden säilyttämiseksi

Detaljeret gennemgang

Tämän integroidun jääkaappipakastimen avulla voit olla varma, että melutaso ei häiritse sinua eikä sähkölasku maksa liikaa. Tämä malli on sekä hiljainen että ympäristöystävällinen. Lisäksi siinä on elektroninen lämpötilan säätö ja LED-valo, joten näet optimaalisesti ja pidät aina hyvän viileyden sekä jääkaapissa että pakastimessa.

Miksi kannattaa valita Bosch KIS87AF30 integroitu jääkaappipakastin

Jos etsit hyvää integroitua jääkaappipakastinta, kannattaa tutustua tarkemmin tähän Bosch-merkin malliin. Tässä mallissa on elektroninen lämpötilan säätö, joten voit aina valita haluamasi lämpötilan. Lisäksi mallissa on LED-valaistus, joten näet helposti kaiken jääkaapissa olevan. Tämä malli on myös ympäristöystävällinen jääkaappipakastin, sillä se kuuluu energialuokkaan A++. Älä siis ole huolissasi siitä, että sähkölaskusi nousee yhtäkkiä pilviin, sillä tämä malli on energiatehokas.

Pakastin, jossa on hyvä kapasiteetti

Tämä jääkaappi sopii erinomaisesti hieman suurempaankin talouteen, sillä sen jäähdytystilavuus on 211 litraa ja pakastustilavuus 61 litraa. Tilaa on siis runsaasti monenlaisille elintarvikkeille. Tuotteessa on myös kaksi erillistä säädettävää jäähdytysjärjestelmää, jotka eivät ole riippuvaisia toisistaan. Mitä tahansa asetatkin eri jäähdytysjärjestelmille, lämpötila pysyy tasaisena, koska malli on varustettu älykkäällä anturitekniikalla.

Jääkaappiosassa on viisi turvalasihyllyä, joista neljä on korkeussäädettävissä. Pakastinosassa on kaksi läpinäkyvää laatikkoa. Lisäksi jääkaappiosassa on kosteudensäädöllä varustettu HydroFresh-laatikko, joka pitää hedelmät ja vihannekset tuoreina pidempään. Mukana on kaksi jäähdytysyksikköä, kaksi kananmunalokeroa ja jääkuutiolokero.

Hiljainen jääkaappi-pakastin

Yksi tämän mallin selkeistä eduista on sen hiljaisuus. Sen vaatimaton äänitaso on vain 35 dB(A). Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että tämä malli pitää liikaa ääntä päivällä.

Mallissa on lisäksi muistitoiminnolla varustettu varoitusjärjestelmä, joten saat varoituksen, jos lämpötila laskee tai nousee sopimattomasti. Samalla sinulla on mahdollisuus käyttää Super Freezer -asetusta silloin, kun haluat pakastaa elintarvikkeita. Jääkaappipakastin ei pidä tässäkään tilassa paljon ääntä. Lisäbonuksena tämä malli voi säilyttää ruokaa oikeassa lämpötilassa jopa 26 tuntia sähkökatkoksen sattuessa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 177,2 cm
 • Syvyys: 54,5 cm
 • Leveys: 55,8 cm
 • Paino: 68 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Oven sarana: Oikea sarana, mutta käännettävissä
 • äänitaso: 35 dB(A)
 • Pakastuskapasiteetti: 211 litraa
 • Pakastuskapasiteetti: 61 litraa
 • Energialuokka: A++

Electrolux EN3791MOW vapaasti seisova jääkaappipakastin

Ihanteellinen jääkaappipakastin hiilisuodattimella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Optimaalinen ilma ja haju, koska tuote on varustettu puhdistavalla hiilisuodattimella
 • pros-icon.svg Energiatehokas ja ympäristöystävällinen – kuuluu korkeimpaan energialuokkaan
 • pros-icon.svg Suunniteltu automaattisella sulatustoiminnolla

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän vapaasti seisovaan jääkaappipakastimeen voit olla varma, että jääkaappisi tuoksuu aina hyvältä ja että eri elintarvikkeet eivät “häiritse” toisiaan. Mallissa on erityinen hiilisuodatin, joka puhdistaa ilmaa. Lisäksi malli on ympäristöystävällinen, sillä se kuuluu energialuokkaan A+++, joten se sulattaa itsensä säännöllisesti, joten sinun ei tarvitse.

Miksi kannattaa valita Electrolux EN3791MOW vapaasti seisova jääkaappipakastin

Oletko etsimässä jääkaappipakastinta, jonka ylläpidon ja puhtaana ja hajuttomana pitämisen suhteen sinun on tehtävä mahdollisimman vähän itse? Jos näin on, investoi tähän Electroluxin malliin. He ovat nimittäin kehittäneet jääkaappipakastimen, jossa on sisäänrakennettu hiilisuodatin, niin sanottu TasteGuard-hiilisuodatin. Tämä auttaa puhdistamaan ilmaa ja poistamaan mahdolliset hajut, joten ruokasi pysyy raikkaassa ja puhtaassa ilmassa. Näin varmistetaan myös, että ruoka ei maistu toisilleen.

Pakastin automaattisella sulatuksella

Pakastinta tai jääkaappia ei myöskään tarvitse sulattaa itse, sillä molemmat sulattavat itse itsensä. Tämä itsesulatusominaisuus varmistaa, että sinun ei tarvitse käyttää yhtä paljon aikaa siivoamiseen – ja että saat ruoan säilytysolosuhteet yleisesti ottaen paremmiksi. Molemmat jäähdytysjärjestelmät tietävät myös, milloin on aika sulattaa. Jääkaappipakastimessa on myös TwinTech FrostFree -tekniikka ja NaturaFresh-laatikot, jotka auttavat myös pitämään ruoan optimaalisesti varastoituna, jotta se pysyy tuoreena pidempään.

Lisäksi voit olla varma, että molemmissa jäähdytysjärjestelmissä on optimaalinen kylmän jakautuminen. Tämä johtuu siitä, että kone on suunniteltu MultiFlow-toiminnolla eli tuuletuksella toimivalla jäähdytyksellä, joka varmistaa, että sekä jääkaapin että pakastimen kaikki tasot jäähdytetään optimaalisesti. Ilmankierto on näin ollen parhaimmillaan, joten jääkaappipakastimessa on aina tasainen lämpötila.

Ympäristöystävällinen

Ei ole mikään salaisuus, että tämä jääkaappipakastin kuuluu parhaaseen energialuokkaan: A+++. Tästä syystä tuotteen ympäristöystävällisestä suunnittelusta ei voi puhua, sillä sen käyttö on erittäin energiatehokasta. Koska edellä mainituista ominaisuuksista ja ominaisuuksista huolimatta jääkaappipakastin onnistuu silti säilyttämään ruokaa alhaisella energiankulutuksella.

Mallia on testannut myös Forbrugerrådet Tænk, mikä kaiken kaikkiaan tekee siitä hyvän ostoksen. Ne korostavat sekä tuotteen energiatehokkuutta että laatuvaikutelmaa. Sinun on kuitenkin syytä olla tietoinen siitä, että tuote ei jäähdy aivan yhtä nopeasti kuin muut markkinoilla olevat mallit.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 200,5 cm
 • Syvyys: 64,7 cm
 • Leveys: 59,5 cm
 • Paino: 77 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Oven sarana: Oikea sarana, mutta käännettävissä
 • äänitaso: 43 dB(A)
 • Pakastuskapasiteetti: 243 litraa
 • Pakastuskapasiteetti: 91 litraa
 • Energialuokka: A+++

Samsungin jääkaappipakastin RB33J3030WW

Hyvä jääkaappipakastin taitettavalla hyllyllä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu kokoontaitettavalla hyllyllä lisää säilytystilaa
 • pros-icon.svg Suuri jääkaappitilavuus ja useita toiminnallisia hyllyjä
 • pros-icon.svg MultiFlow-tekniikka takaa kylmän ilman tasaisen jakautumisen koko jääkaappiin

Detaljeret gennemgang

Tämä Samsungin jääkaappipakastin on ihanteellinen niille, jotka haluavat lisää jääkaappitilaa. Tämän mallin jääkaappiosan tilavuus on 230 litraa. Suuresta koostaan huolimatta lämpötila jakautuu kuitenkin optimaalisesti MultiFlow-tekniikan avulla. Ja pääset helposti käsiksi erilaisiin tuotteisiin, koska mallissa on taitettava hylly jääkaapissa.

Miksi kannattaa valita Samsungin jääkaappipakastin RB33J3030WW

Haluatko investoida jääkaappipakastimeen, jossa on suuren kapasiteetin jääkaappilokero ja joustava muotoilu, joka takaa sinulle useita säilytysmahdollisuuksia? Jos näin on, tutustu tähän Samsungin malliin. Jääkaapin tilavuus on 230 litraa, ja älykäs sisustus takaa, että sinulla on runsaasti säilytysmahdollisuuksia. Esimerkiksi neljä lasihyllyä, joista yksi on taitettava, pullohylly, vihanneslaatikko ja ovessa oleva säilytystila. Taitettava hylly helpottaa suurempienkin esineiden säilyttämistä.

Eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että kylmä ilma ei jakaudu tasaisesti, sillä tuote on suunniteltu MultiFlow-tekniikalla. Tämä edistää tasaista jakautumista ja tehokasta jäähdytystä, joten kaikki ruoka pysyy tuoreena.

Pakastin sulatustekniikalla

Pakastinosasta ei tingitä, vaikka se onkin hieman pienempi kuin jääkaappipakastimen varsinainen jääkaappiosa. Pakastimen tilavuus on 98 litraa, ja se on jaettu kolmeen laatikkoon, kahteen suureen ja yhteen pienempään, joten säilytystilaa on runsaasti. Lisäksi pakastin on suunniteltu NoFrost-tekniikalla. Tämän seurauksena pakastin sulattaa itse itsensä, kun on sen aika – joten sinun ei tarvitse enää huolehtia pakastimen sulattamisesta.

Innovatiivinen kompressoritekniikka

Tämässä jääkaappipakastimessa on myös innovatiivinen kompressoritekniikka. Tämä mukautuu käyttötapojesi mukaan, mikä tarkoittaa, että laite mukautuu ajan mittaan yksilöllisesti sinuun ja käyttötottumuksiisi. Kompressorilla on jopa positiivinen vaikutus jääkaappipakastimen äänitasoon ja käyttöikään.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 185 cm
 • Syvyys: 60,2 cm
 • Leveys: 59,5 cm
 • Paino: 67.5 kg
 • Väri: Valkoinen tai ruostumaton teräs
 • Oven sarana: oikealla saranoitu, mutta käännettävä
 • äänitaso: 39 dB(A)
 • Pakastuskapasiteetti: 230 litraa
 • Pakastuskapasiteetti: 98 litraa
 • Energialuokka: A+
Fordele
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Matalan melutason ansiosta jääkaappipakastin ei häiritse
 • pros-icon.svg Optimaalinen ilmanvaihto ja elektroninen lämpötilan säätö

Detaljeret gennemgang

Ei tarvitse maksaa ihan hirveästi, kun haluat investoida uuteen jääkaappipakastimeen. Onneksi on olemassa myös erinomaisia budjettimalleja, kuten tämä Boschin edullinen malli, joka on päässyt tämän jääkaappipakastintestin huippumallien listalle. Mallissa on hyvä rakenne, alhainen melutaso ja hyvä energialuokitus.

Miksi kannattaa valita Bosch KGV36VB32S vapaasti seisova jääkaappipakastin

Ei ole syytä paniikkiin, vaikka sinulla ei olisikaan suurinta budjettia jääkaappipakastimen ostamiseen. Jos investoit tähän Boschin malliin, saat erittäin toimivan jääkaappipakastimen edullisesti. Malli ei todellakaan maksa paljon, mutta se sopii silti keskivertoihmiselle, koska sen kapasiteetti on optimaalinen. Jääkaappitilavuus on 215 litraa, ja pakastelokeroon mahtuu 94 litraa.

Voit myös olla varma, että tämä malli vastaa odotuksiasi, sillä siinä on elektroninen lämpötilan säätö, joka on luettavissa LED-näytöltä. Lisäksi siinä on optimaalinen ilmanvaihto, jotta kylmä jakautuu tasaisesti koko jääkaappipakastimeen eikä vain yksittäisiin alueisiin. Näin sisältö säilyy pidempään. Dynaaminen jäähdytys tapahtuu tuulettimen avulla.

Matalan melun jääkaappi

Tämä Boschin malli on suunniteltu vaatimattomalle, vain 39 dB(A):n melutasolle, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jääkaappi herättää sinut yöllä tai on yhtäkkiä häiritsevä. Tämä pätee riippumatta siitä, jäähdyttääkö tuote parhaillaan erilaisia elintarvikkeita vai ei.

Malli kuuluu energialuokkaan A++, joten se on yksi markkinoiden energiatehokkaimmista malleista. Säästät siis sekä ympäristöä että omaa lompakkoasi, kun pidät tätä mallia kotonasi, sillä se ei aiheuta epämiellyttäviä vaihteluita sähkölaskuusi.

Erilainen muotoilu

Tässä jääkaappipakastimessa on myös hieman erilainen muotoilu kuin muissa malleissa. Se eroaa useista muista vaihtoehdoista eniten siinä, että sen etuosa on musta ja sivut hopeanharmaat. Tämä luo keittiöön täysin erilaisen dynamiikan – riippumatta siitä, ovatko muut laitteesi tummia vai vaaleita. Lisäksi mallissa on integroitu pystysuora kahva, joten kahvaa ei ole koneen edessä.

Voit säätää jalkoja edessä ja pyöriä takana, jotta saat jääkaapin juuri sinulle ja keittiön pohjaratkaisulle sopivalle korkeudelle. Tuotteen mukana tulee myös oikealle saranoitu ovi, mutta se on käännettävissä, jos haluat sen olevan vasemmalle saranoitu.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 186 cm
 • Syvyys: 65 cm
 • Leveys: 60 cm
 • Paino: 73.8 kg
 • Väri: Musta, terässivut
 • Oven sarana: Oikea sarana, mutta käännettävissä
 • äänitaso: 39 dB(A)
 • Jäähdytystilavuus: 215 litraa
 • Pakastuskapasiteetti: 94 litraa
 • Energialuokka: A++

Gram KF 3295-93 X Jääkaappipakastin

Jääkaappipakastin turvalasilla

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu joustavilla ovihyllyillä ja turvalasilla joustavuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi
 • pros-icon.svg Pinnoitettu EasyOff-teräksellä, joka poistaa nopeasti sormenjäljet ja tahrat
 • pros-icon.svg Kaksi erillistä jäähdytysjärjestelmää, joissa on hyvä ilmanvaihto kylmän optimaalista jakautumista varten
 • pros-icon.svg Kustannustehokas

Detaljeret gennemgang

Bosch KIS87AF30 integroitu jääkaappipakastin

paras integroitu jääkaappipakastin

Fordele
 • pros-icon.svg Matalan äänitason ansiosta keittiön melu ei häiritse sinua
 • pros-icon.svg Ympäristöystävällinen malli, sillä se kuuluu energialuokkaan A++
 • pros-icon.svg Yhtäläinen lämpötila koko jääkaapissa ja elektroninen lämpötilan säätö
 • pros-icon.svg Suunniteltu HydroFresh-laatikolla, jossa on kosteuden säätö tuoreuden säilyttämiseksi

Detaljeret gennemgang

Tämän integroidun jääkaappipakastimen avulla voit olla varma, että melutaso ei häiritse sinua eikä sähkölasku maksa liikaa. Tämä malli on sekä hiljainen että ympäristöystävällinen. Lisäksi siinä on elektroninen lämpötilan säätö ja LED-valo, joten näet optimaalisesti ja pidät aina hyvän viileyden sekä jääkaapissa että pakastimessa.

Miksi kannattaa valita Bosch KIS87AF30 integroitu jääkaappipakastin

Jos etsit hyvää integroitua jääkaappipakastinta, kannattaa tutustua tarkemmin tähän Bosch-merkin malliin. Tässä mallissa on elektroninen lämpötilan säätö, joten voit aina valita haluamasi lämpötilan. Lisäksi mallissa on LED-valaistus, joten näet helposti kaiken jääkaapissa olevan. Tämä malli on myös ympäristöystävällinen jääkaappipakastin, sillä se kuuluu energialuokkaan A++. Älä siis ole huolissasi siitä, että sähkölaskusi nousee yhtäkkiä pilviin, sillä tämä malli on energiatehokas.

Pakastin, jossa on hyvä kapasiteetti

Tämä jääkaappi sopii erinomaisesti hieman suurempaankin talouteen, sillä sen jäähdytystilavuus on 211 litraa ja pakastustilavuus 61 litraa. Tilaa on siis runsaasti monenlaisille elintarvikkeille. Tuotteessa on myös kaksi erillistä säädettävää jäähdytysjärjestelmää, jotka eivät ole riippuvaisia toisistaan. Mitä tahansa asetatkin eri jäähdytysjärjestelmille, lämpötila pysyy tasaisena, koska malli on varustettu älykkäällä anturitekniikalla.

Jääkaappiosassa on viisi turvalasihyllyä, joista neljä on korkeussäädettävissä. Pakastinosassa on kaksi läpinäkyvää laatikkoa. Lisäksi jääkaappiosassa on kosteudensäädöllä varustettu HydroFresh-laatikko, joka pitää hedelmät ja vihannekset tuoreina pidempään. Mukana on kaksi jäähdytysyksikköä, kaksi kananmunalokeroa ja jääkuutiolokero.

Hiljainen jääkaappi-pakastin

Yksi tämän mallin selkeistä eduista on sen hiljaisuus. Sen vaatimaton äänitaso on vain 35 dB(A). Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että tämä malli pitää liikaa ääntä päivällä.

Mallissa on lisäksi muistitoiminnolla varustettu varoitusjärjestelmä, joten saat varoituksen, jos lämpötila laskee tai nousee sopimattomasti. Samalla sinulla on mahdollisuus käyttää Super Freezer -asetusta silloin, kun haluat pakastaa elintarvikkeita. Jääkaappipakastin ei pidä tässäkään tilassa paljon ääntä. Lisäbonuksena tämä malli voi säilyttää ruokaa oikeassa lämpötilassa jopa 26 tuntia sähkökatkoksen sattuessa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 177,2 cm
 • Syvyys: 54,5 cm
 • Leveys: 55,8 cm
 • Paino: 68 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Oven sarana: Oikea sarana, mutta käännettävissä
 • äänitaso: 35 dB(A)
 • Pakastuskapasiteetti: 211 litraa
 • Pakastuskapasiteetti: 61 litraa
 • Energialuokka: A++

Guide

Miten löydät oikean tuotteen sinulle tässä jääkaappipakastintestissä

Oikean jääkaappipakastimen löytäminen voi olla hieman hankalaa, jos et tiedä, mitkä ominaisuudet, rakenne ja niin edelleen ovat sinulle sopivia. Onneksi me autamme sinua matkan varrella. Tässä osassa annamme sinulle joitakin neuvoja ja huomioita, jotka voit ottaa huomioon, kun päätät, mikä malli sopii parhaiten kotiisi ja tarpeisiisi.

 • Mittaa alue, johon aiot sijoittaa uuden jääkaappipakastimen
 • Harkitse, haluatko asettaa etusijalle integroidun vai vapaasti seisovan jääkaappipakastimen
 • Avataanko jääkaappipakastimesi oikealle vai vasemmalle?
 • Sijoita malliin, jossa on hyvä jäähdytysjärjestelmä sekä jääkaapissa että pakastimessa
 • Tarvitsetko eniten tilaa jääkaapissa tai pakastimessa?
 • Valitse jääkaappipakastin, jolla on hyvä energialuokitus
 • Onko ominaisuuksia, joita et voi elää ilman?
 • Prioriteettina on jääkaappipakastin, jonka äänitaso / melutaso on alhainen
 • Tahdotko uuden jääkaappipakastimesi tietyn väriseksi tai näköiseksi?
 • Harkitse, minkä hintaluokan hinta on sinulle sopiva

Mittaa alue, johon aiot sijoittaa uuden jääkaappipakastimen

Halusitpa minkälaisen jääkaappipakastimen tahansa, on tärkeää, että keittiössäsi on tilaa sille. Siksi on hyvä aloittaa mittaamalla alue, johon aiot sijoittaa uuden laitteen. On tärkeää mitata korkeus, leveys ja syvyys, jos se on tarkoitus sijoittaa muiden esineiden, kuten lieden, työtason jne. väliin. Näin voit olla varma, että jääkaappipakastin mahtuu siihen, kun se toimitetaan kotiisi.

Kun olet tietoinen uuden jääkaappipakastimesi enimmäiskoosta, sinun on myös helpompi löytää oikea malli. Voit karsia useita malleja luettelosta, jos tiedät, että tarvitset kapean, matalan tai vastaavan mallin mahtuaksesi keittiöösi. Etkä tuhlaa aikaa katselemalla malleja, jotka eivät sovi kotiisi.

Harkitse, haluatko asettaa etusijalle integroidun vai vapaasti seisovan jääkaappipakastimen

Jos haluat piilottaa jääkaappipakastimen hieman, jotta keittiöstä tulee yhtenäisempi, voit valita integroidun mallin. Ne sopivat hyvin nykyaikaisiin keittiöihin, joissa pinnat ovat hyvin tyylikkäitä. Jos kuitenkin pidät enemmän klassisesta ulkoasusta, sinun kannattaa tutustua tarkemmin vapaasti seisoviin jääkaappipakastimiin. Näitä on saatavana useissa eri rakennetyypeissä ja väreissä.

Pitäisikö jääkaappipakastimesi avautua vasemmalle vai oikealle?

Saattaa olla hyvä ajatus miettiä, pitäisikö sinun hankkia oikea- vai vasenkätinen malli. Ei ole kovin käytännöllistä, jos jääkaappia tai pakastinta ei voi avata, koska työtaso on tiellä.

Useissa malleissa on nykyään käännettävä ovi, joten voit aina tarvittaessa vaihtaa avautumistapaa. Voi kuitenkin olla hyvä idea valita oikea aukko heti alusta alkaen, jotta sinun ei tarvitse hössöttää sen kanssa myöhemmin.

Sijoita malliin, jossa on hyvä jäähdytysjärjestelmä sekä jääkaapissa että pakastimessa

Jääkaappipakastinta ostaessasi yksi asia, jonka on vain toimittava optimaalisesti, on itse jäähdytysjärjestelmä – tämä pätee, vaikka valitsisitkin halvan mallin. Voi olla optimaalista investoida malliin, jossa on kaksoisjäähdytysjärjestelmä, jolloin taataan hyvä kylmän jakautuminen sekä jääkaapissa että pakastimessa. Jäähdytysjärjestelmän pitäisi auttaa jakamaan lämpötila tasaisesti koko huoneeseen, ei vain ala- tai ylähyllyille. Varmista, että voit säätää lämpötilaa tarpeen mukaan, jotta voit mukauttaa jääkaappipakastimen mieltymyksiisi.

Tarvitsetko eniten tilaa jääkaapissa tai pakastimessa?

Useimmissa jääkaappipakastimissa suurin kapasiteetti on jääkaappiosastossa, kun taas pakastimen kapasiteetti on hieman pienempi. Näiden kahden osaston välinen ero vaihtelee kuitenkin suuresti tuotteesta toiseen. Tästä syystä voi olla hyvä ajatus miettiä, kuinka paljon tilaa todellisuudessa tarvitset pakastimessa ja jääkaapissa. Haluatko esimerkiksi asettaa etusijalle suuren ja tilavan pakastimen sen sijaan, että jääkaapissa olisi ylimääräistä tilaa elintarvikkeille? Vai riittääkö sinulle pakastin, jonka tilavuus on vain 50 litraa, jotta sinulla olisi yli 200 litran jääkaappi?

Valinta on tietenkin sinun, ja molemmat ovat täysin mahdollisia. Voit tehdä valinnan sen perusteella, kuinka paljon säilytät nykyisen jääkaappipakastimesi eri osastoissa. Jos pakastimesi on ääriään myöten täynnä, mutta jääkaapissa ei ole mitään, se on luultavasti merkki siitä, että sinun pitäisi valita malli, jossa on hyvä kapasiteetti pakastimessa eikä jääkaapissa.

Valitse jääkaappipakastin, jolla on hyvä energialuokitus

Laitteita ostettaessa kannattaa aina valita malli, jolla on hyvä energialuokitus. Miksi? No, koska energiamerkintä mittaa tuotteen energiatehokkuutta ja sen energiankulutusta. Voit siis olla varma siitä, että sähkölasku ei tule kalliiksi, jos investoit energiatehokkaaseen tuotteeseen, sillä sen virrankulutus on yleensä alhaisempi kuin muiden mallien.

Lisäksi energiamerkintä on myös osoitus siitä, että tuote on ympäristöystävällinen – ja se on syytä pitää mielessä, kun olet ostamassa tuotetta, jota tulet käyttämään monta vuotta.

Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse valita parhaaseen energialuokkaan kuuluvia malleja saadaksesi energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen tuotteen. Useat alempiin energialuokkiin, kuten A++ ja A+, kuuluvat mallit ovat myös selvästi investoinnin arvoisia. Useissa tapauksissa voit jopa säästää hieman rahaa valitsemalla tuotteen, jonka energialuokitus on hieman alhaisempi kuin parhaan A+++-luokan.

Onko ominaisuuksia, joita ilman et voi elää?

Useimmissa nykyisin myynnissä olevissa jääkaapeissa on tietenkin erilaisia tekniikoita, jotka tekevät tuotteesta entistäkin toimivamman. Se, mitä ominaisuuksia ja toimintoja voit odottaa saavasi, riippuu kuitenkin paljon ostamastasi mallista. Tästä syystä voit helposti käyttää jonkin aikaa tutustuaksesi eri ominaisuuksiin.

Yksi suosituimmista ominaisuuksista on automaattinen sulatus. Tuotemerkistä riippuen vauvalla on monta nimeä, mutta kaiken kaikkiaan automaattinen sulatus tarkoittaa, että jääkaappipakastin osaa itse arvioida, milloin on sulatuksen aika – ja sulattaa sen ilman, että sinun tarvitsee vetää pakastimen koko sisältö ulos. Se on erittäin kätevä ja takaa, että voit käyttää vähemmän aikaa jääkaappipakastimen ylläpitoon ja puhdistamiseen.

Voi myös olla optimaalista valita mallit, joissa on nopea pakastus- ja jäähdytyskyky, jotta juuri ostamasi tuotteet saavuttavat nopeasti oikean lämpötilan, kun tulet supermarketista kotiin. Erityinen rakenne, jossa on vihanneslaatikoita/hyllyjä tai nollavyöhykkeitä, joissa lämpötila voidaan pitää noin 0 asteessa, on myös suositeltava, jos säilytät hedelmiä, vihanneksia tai tuoretta lihaa jääkaapissa ja haluat pidentää niiden säilyvyyttä entisestään.

On kuitenkin täysin sinun päätettävissäsi, kuinka paljon ja minkä tyyppistä teknologiaa haluat uudessa jääkaappipakastimessasi olevan. Jotkut saattavat haluta yksinkertaisemman mallin, kun taas toiset saattavat suosia muunnelmaa, jossa on monia sisäänrakennettuja ominaisuuksia.

Prioriteettina jääkaappipakastin, jossa on alhainen äänitaso/melutaso

Valitse ehdottomasti jääkaappipakastin, jonka melutaso on alhainen. Jääkaappipakastinhan ei koskaan sammu, joten tästä kodinkoneesta kuuluu usein huminaa. Tästä syystä on tärkeää löytää malli, jonka äänitaso on alhainen. Jos mallin äänitaso on alle 40 dB(A), voit olla varma, että jääkaappipakastin ei häiritse sinua.

Tahdotko uuden jääkaappipakastimesi tietyn värisenä tai näköisenä?

Jääkaappipakastin voi olla keino piristää keittiötäsi, jos sinusta tuntuu, että siitä puuttuu väriä tai jos se auttaa luomaan tyylikkäämpää muotoilua. Kannattaa siis miettiä, haluatko jääkaapin tietyn värisenä, esimerkiksi teräksen, valkoisen, mustan tai epätavallisemman sävyisenä.

Saatat myös haluta tietyn näköisen jääkaappipakastimen. Tämä voi olla mitä tahansa, kuten pyöreät reunat, erilainen etuosa, sisäänrakennettu kahva tai ilman sitä jne. Jääkaapin ulkonäön miettiminen auttaa sinua myös valitsemaan sinulle sopivan mallin.

Jos pidät ajatuksesta jääkaappipakastimesta, joka erottuu kaikista muista markkinoilla olevista malleista, suosittelemme tutustumaan tämän jääkaappipakastinarvostelun tuotteeseen numero 8, Smeg FAB28RPG3 -jääkaappipakastimeen. Itse asiassa tämä tuote on muotoilultaan retrohenkinen, ja sitä valmistetaan monissa eri väreissä, joten sinulla on loistava mahdollisuus löytää suosikkivärisi ja koristella keittiötäsi sillä tavoin.

Harkitse, mikä hintaluokka sinulle sopii

On aina hyvä idea asettaa itsellesi budjetti, ennen kuin lähdet käyttämään paljon rahaa uuteen kovaan laitteeseen. Näin sinulla on parempi käsitys siitä, mitä voit “vaatia” tulevalta tuotteeltasi ja mistä malleista kannattaa pysyä erossa. Samalla voit olla varma, ettet tunne myöhemmin käyttäneesi tuotteeseen liikaa rahaa – ainakaan, jos pysyt asettamassasi budjetissa.

Muista myös, että hyviä jääkaappeja on eri hintaisia, eikä sinun tarvitse välttämättä maksaa 8000 euroa ostaaksesi erinomaisen mallin. Kuten tässä jääkaappipakastinarvostelussa on tehty selväksi, markkinoilla on myös hyviä ja halpoja jääkaappipakastimia, joihin kannattaa investoida.

Kuinka löydät parhaan jääkaappipakastinkaupan

Jääkaappipakastimia on mahdollista löytää monista eri hintaluokista. Tästä syystä on hyvä mahdollisuus, että löydät hyvän ja budjettiisi sopivan mallin ilman, että sinun tarvitsee lähteä täydelliseen alennusmyyntiin. Mutta joskus vain lankeaa malleihin, jotka ovat hieman kalliimpia kuin mihin on varaa – tai sitten vain ymmärtää, että ostoksessa säästetty raha on ansaittua rahaa, vaikka se olisi pitänyt käyttää tuotteeseen joka tapauksessa.

Etsitpä sitten parasta jääkaappipakastin-tarjousta mistä syystä tahansa, suosittelemme pitämään silmällä eri verkkokauppiaiden verkkosivustoja. Tämä johtuu siitä, että heillä on usein tarjouksia jääkaapeista ja muista saman kategorian tuotteista, joissatai voit säästää paljon rahaa, jos odotat valitsemasi mallin ostamista siihen asti, kunnes se tulee myyntiin.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×