Paras kahvinkeitin 2023 – 12 parasta kahvinkeitintä testissä

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Moccamaster KB952 Pol. Silver kahvinkeitin

Tämän Moccamaster kahvinkeittimen kanssa et voi mennä pieleen. Tämä Moccamasterin paras kahvinkeitin 2023 voi valmistaa jopa 10 kupillista kahvia kuudessa minuutissa, joten sinun ei tarvitse odottaa aamukahvia liian kauan. Lisäksi Maccamaster KB952 kahvinkeittimessä on vankka…

1
PARAS KAHVINKEITIN 2023

Moccamaster KB952 Pol. Silver kahvinkeitin

6
PARAS KAHVINKEITIN, TERMOSKANNULLA

Sage SDC 450 UK -kahvinkeitin

7
PARAS KAHVINKEITIN JOSSA ON KAHVIMYLLY

Siemens TC86503

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Markkinoilla on erilaisia kahvinkeittimiä, mutta mikä kahvinkeitin on todella paras kahvinkeitin? Se selviää tässä testissä, jossa opastamme myös 12 parhaan tuotteen pariin. Testimme voittaja on Moccamaster KB952 Pol. Silver -kahvinkeitin, sillä tämä paras kahvinkeitin keittää kahvin nopeasti ja täydellisesti joka kerta. Useat alan järjestöt ovat myös ylistäneet sitä.

Valitut kahvinkeittimet eroavat toisistaan muun muassa koon, hinnan ja toiminnallisuuden suhteen, joten tässä testissä on jokaiselle jotakin. Emme kuitenkaan opasta sinua vain tämän testin parhaiden kahvinkeittimien parissa, vaan myös siinä, miten löydät itsellesi parhaan kahvinkeittimen, miten kahvinkeitin puhdistetaan ja paljon muuta. Löydä helposti paras kahvinkeitin 2023.

Moccamaster KB952 Pol. Silver kahvinkeitin

PARAS KAHVINKEITIN 2023

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kahvinkeitin valmistaa 10 kupillista kahvia vain 6 minuutissa.
 • pros-icon.svg Valmistettu naarmuuntumattomasta alumiinista, joka on erittäin vankkaa
 • pros-icon.svg Suunniteltu automaattisella sammutustoiminnolla korkeampaa turvallisuutta varten
 • pros-icon.svg Kahvinkeitin on European Coffee Brewing Centre’n hyväksymä sekä SCAA- ja SCAE-sertifioitu

Detaljeret gennemgang

Tämän Moccamaster kahvinkeittimen kanssa et voi mennä pieleen. Tämä Moccamasterin paras kahvinkeitin 2023 voi valmistaa jopa 10 kupillista kahvia kuudessa minuutissa, joten sinun ei tarvitse odottaa aamukahvia liian kauan.

Lisäksi Maccamaster KB952 kahvinkeittimessä on vankka rakenne, joka voi kestää monta vuotta, ja Moccamaster KB952 on useiden kahvialan järjestöjen hyväksymä ja sertifioima.

Siksi sinun kannattaa valita Moccamaster KB952 Pol. Silver kahvinkeitin

Jos tavoitteena on saada markkinoiden paras kahvinkeitin, suosittelemme että sijoitat tähän Moccamaster kahvinkeittimeen. Tällä Moccamaster -vaihtoehdolla saat taatusti erinomaisen kahvinkeittimen, joka valmistaa jopa 10 kupillista kahvia hetkessä – itse asiassa vain kuudessa minuutissa. Moccamaster -keittimenisäänrakennettu lämmityslevy, joka on myös säädettävissä, pitää kahvin kuumana, joten sinun ei tarvitse kiirehtiä kahvin kanssa.

Tämän Moccamaster kahvinkeittimen rakenne on lisäksi erittäin vankka, sillä se on valmistettu naarmuuntumattomasta alumiinista. Kaikki Moccamaster -tuotteet testataan ennen kuin ne lähtevät tehtaalta. Näin ollen on kaikki edellytykset sille, että tämä Moccamaster keitin kestää monta vuotta. Vesisäiliöön mahtuu 1,25 litraa, ja kahvinkeittimessä on tippalukko.

Sinun ei välttämättä tarvitse uskoa sanaamme siitä, että tämä Moccamaster kahvinkeitin on laadukas ja Moccamaster KB953 on kahvinkeitin, jonka haluaisit pitää kotona keittiön pöydälläsi. Tämä testin paras kahvinkeitin on Euroopan kahvinvalmistuskeskuksen (European Coffee Brewing Centre) hyväksymä, ja se on saanut sertifikaatit Amerikan ja Euroopan erikoiskahviyhdistyksiltä (SCAA & SCAE).

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 35,5 cm
 • Syvyys: 17 cm
 • Leveys: 35,5 cm
 • Väri: Alumiini, matta teräs, harjattu metalli, valkoinen, kerma tai musta.
 • Teho: 1520 wattia
 • Astian tilavuus: 1,25 litraa
 • Automaattinen sammutus: Kyllä
 • Kuppeja keittoa kohden: Enintään 10 kuppia

Electrolux EKF7700

TESTIN PARAS KAHVINKEITIN JOSA ON AUTOMAATTINEN VIRRANKATKAISU

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Itsepuhdistuva keitin joka suodattaa veden parempaa makuelämystä varten
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen käyttö LCD-näytön kautta
 • pros-icon.svg Automaattinen sammutus 40 minuutin kuluttua
 • pros-icon.svg Tippalukko
 • pros-icon.svg Varistettu vedensuodattimen tilalla ja toiminnolla, joka pitää kahvin lämpimänä

Detaljeret gennemgang

Tämä Electroluxin testin paras kahvinkeitin sopii niille, jotka kieltäytyvät tinkimästä laadusta kahvinsa suhteen. Se muun muassa suodattaa veden ja pitää kahvin kuumana, jotta saat parhaan maun. Ei ihme, että Tanskan kuluttajaneuvosto on todennut tämän keittimen erittäin hyväksi investoinniksi.

Miksi sinun kannattaa valita Electrolux EKF7700 -kahvinkeitin

Kahvinkeitin, jossa on monia ominaisuuksia ja käyttäjäystävällinen muotoilu. Sen saat, jos investoit tähän Electroluxin kahvinkeittimeen. Mallissa on LCD-näyttö, joka takaa korkean käyttäjäystävällisyyden, joten saat kahvinkeittimestäsi kaiken irti. Voit muun muassa asettaa ohjelmoitavan ajastimen. Lisäksi pääset helposti käsiksi kaikkiin älykkäisiin toimintoihin, kuten vesisuodattimen tilan ilmaisimeen ja tippalukko.

Lisäksi voit olla varma, että saat erinomaisen makuelämyksen tämän kahvinkeittimen avulla, sillä siinä on sisäänrakennettu vesisuodatin ja aromitoiminto, joka yksinkertaisesti tekee kahvista paremman makuisen. Kahvinkeitin myös pitää keitetyn kahvin lämpimänä, joten vaikka se keittää 12 kupillista kahvia kerralla, sinun ei tarvitse kiirehtiä juomaan niitä (voit toki myös valita, että keität vähemmän kupillisia).

Koneessa on automaattinen sammutus, joka tapahtuu 40 minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Voit siis olla varma, ettei se kuluta liikaa virtaa, vaikka unohtaisit sammuttaa sen. Ja tämä kahvinkeitin on Tanskan kuluttajaneuvoston Thinkin mukaan testin paras. He ovat päättäneet antaa tuotteelle arvosanan 82 prosenttia sadasta mahdollisesta.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 36 cm
 • Syvyys: 32 cm
 • Leveys: 19,2 cm
 • Väri: Teräs
 • Teho: 1080 wattia
 • Säiliön tilavuus: 1,6 litraa
 • Automaattinen sammutus: Kyllä
 • Kuppeja keittoa kohden: Jopa 12 kuppia kahvia kerralla

KitchenAid 5KCM1209

PARAS KAHVINKEITIN AJASTIMELLA

Fordele
 • pros-icon.svg Ajastintoiminto, jonka voi asettaa jopa 24 tunniksi.
 • pros-icon.svg Keitin voidaan asettaa useammalle kuppimäärälle – enintään 12 kuppia per haudutus
 • pros-icon.svg Mahdollisuus asettaa haudutusvahvuus, keitin optimoi lämmön itse

Detaljeret gennemgang

Investoimalla tähän KitchenAid-merkkiseen kahvinkeittimeen sinulla on aina tuore kuppi kahvia valmiina, kun tulet töistä kotiin tai aamulla. Tässä mallissa on ajastintoiminto, jonka avulla voit asettaa keittoaikaa 1-24 tuntia etukäteen.KitchenAid 5KCM1209 on paras kahvinkeitin ajastintoimintoa tarvitseville.  Lisäksi voit valmistaa kerralla jopa 12 kupillista kahvia.

Miksi sinun kannattaa valita KitchenAid 5KCM1209 -kahvinkeitin

Jos etsit kahvinkeitintä, jolla voi valmistaa monta kuppia kahvia hetkessä ja jonka voi asettaa valmistamaan kahvia tulevaisuudessa, tämä KitchenAid 5KCM1209 kahvinkweitin on sinua varten.

Kahvinkeitin on kehitetty ajastintoiminnolla, jonka voi asettaa niin, että kahvinkeitin aloittaa kahvin valmistuksen 24 tunnin kuluessa sinulle sopivana ajankohtana. Saat siis kahvia juuri silloin, kun haluat – vaikka et olisikaan kotona keittämässä sitä.

Lisäksi mallissa on tilava kannu, joten voit keittää jopa 12 kupillista kahvia samanaikaisesti. Voit kuitenkin halutessasi asettaa keittimen myös pienemmälle, 1-4 kupin määrälle. Sisäänrakennetun pysäytys- ja kaatotoiminnon ansiosta kahvikuppi on mahdollista kaataa kesken keittämisen. kahvinkeitin myös pitää keitetyn kahvin lämpimänä kattilassa jopa 30 minuuttia keittämisen jälkeen.

Tämän kahvinkeittimen avulla voit säätää keittovahvuutta, joten saat kupin kahvia juuri haluamallasi tavalla. Voit myös olla varma siitä, että kahvin maku on huippuluokkaa, sillä koneessa on vaihdettava vesihiilisuodatin, joka vähentää veden epäpuhtauksia. Tämä on paras kahvinkeitin myös ihmisille jotka halauavat välttää kertakäyttösuodattimien käyttöä. Mukana on myös Gold Tone -suodatin, joka voidaan puhdistaa käytön jälkeen, jolloin suodatin voidaan käyttää uudelleen kertakäyttöisten suodattimien sijaan.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 38,7 cm
 • Syvyys: 23,2 cm
 • Leveys: 29,7 cm
 • Väri: Musta
 • Teho: 1200 wattia
 • Säiliön tilavuus: 1,7 litraa
 • Automaattinen sammutus: Kyllä
 • Kuppeja keittoa kohden: Jopa 12 kuppia kahvia kerralla

Wilfa Svart Precision -kahvinkeitin

PARAS KAHVINKEITIN, JOSSA ON VAKIOLÄMPÖTILA

Fordele
 • pros-icon.svg Pitää 94 asteen lämpötilan vakiona koko kahvinvalmistuksen ajan.
 • pros-icon.svg Hyvä rakenne, jossa on annosteluavain, lämpösuppilo, lämmitin, pumppu ja paljon muuta
 • pros-icon.svg Tyylikäs ja moderni muotoilu piristää keittiön työtasoa
 • pros-icon.svg Irrotettava vesisäiliö, joka on helppo puhdistaa

Detaljeret gennemgang

Saat paljon paremman kupin kahvia, jos keitin säilyttää saman lämpötilan koko valmistusprosessin ajan. Tästä syystä suosittelemme investoimaan tähän Wilfa-kahvinkeittimeen, jos haluat varmasti saada hyvän kupin kahvia, sillä se pitää tasaisen 94 asteen lämpötilan. Wilfa Svart Precision -koneessa on myös tyylikäs muotoilu.

Miksi sinun kannattaa valita Wilfa Svart Precision -kahvinkeitin

Jos haluat varmistaa, että kahvisi valmistetaan riittävän kuumalla lämmöllä, jotta pavuista saadaan irti maku optimaalisesti, tämä Wilfa-merkin kahvinkeitin on ihanteellinen hankinta. Wilfa Svart Precision valmistaa kahvin 94 asteen tasaisessa lämpötilassa, joten saat kaiken irti kahvipavuista.

Lisäksi Wilfa Svart Precision kahvinkeitin pitää keitetyn kahvin lämpimänä lämmityslevyn avulla, joten voit nauttia kahvista pidempään.

Mallissa on pumppu, joka tyhjentää keittimen keittämisen jälkeen, ja suihkupää, joka auttaa varmistamaan kaikkien papujen parhaan mahdollisen hyödyntämisen. Lisäksi siinä on irrotettava vesisäiliö, joten voit aina käyttää kahviin puhdasta vettä. Säiliössä on myös annosteluavain.

Suodatinpidikkeet on suunniteltu alapuolella olevilla säädettävillä aukoilla. Tätä kutsutaan nimellä Flow Control ja sen avulla voit säätää veden nopeutta.

Tämä Wilfa Svart Precision kahvinkeitin on loistava lisä keittiön pöydälle, sillä siinä on puhdas ja moderni muotoilu.

Tämä kahvinkeitin erottuu muista kahvinkeittimistä, jolloin kahvinkeitin on keskustelunaihe vieraillesi – ja voit esitellä, kuinka hyvän kupin kahvia se keittää ja kuinka hyvältä se näyttää. Sinun ei tarvitse luottaa vain meidän sanaan, sillä myös Tanskan kuluttajaneuvosto on luokitellut tämän Wilfa Svart Precision keittimen kahvinkeitintestissään hyvään kuppiin.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 39 cm
 • Pituus: 25,2 cm
 • Leveys: 41,2 cm
 • Paino: 4 kg
 • Väri: Hopea
 • Teho: 2200 wattia
 • Säiliön tilavuus: 1,25 litraa

Melitta AromaFresh

PARAS KAHVINKEITIN, JOSSA ON KAHVIMYLLY

Fordele
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu kahvimylly voidaan asettaa eri jauhatusasteille tai kytkeä pois päältä.
 • pros-icon.svg Keitin pn suunniteltu automaattisella kalkinpoistolla ja merkkivalolla, joka ilmaisee, milloin kalkinpoisto on ajankohtainen.
 • pros-icon.svg Tanskan kuluttajaneuvoston Think-palkinto vuonna 2018
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen muotoilu, jossa on LCD-näyttö ja ajastintoiminto

Detaljeret gennemgang

Tällä Melitta-kahvinkeittimellä voit keittää aina juuri sinulle sopivan kupillisen kahvia – riippumatta siitä, sisältääkö se tuoretta tai jauhettua kahvipapuja. Tämä testin paras kahvinkeitin myllyllä on varustettu laadukkaalla sisäänrakennetulla kahvimyllyllä. Voit itse päättää, kytkeytyykö kahvimylly päälle vai ei. Lisäksi sinulla on mahdollisuus säätää kahvin voimakkuutta ja käyttää sisäänrakennettua ajastinta tarpeen mukaan.

Miksi sinun kannattaa valita Melitta AromaFresh -kahvinkeitin

Jos etsit kahvinkeitintä, jossa on sisäänrakennettu kahvimylly, jotta saat tuoretta jauhettua kahvia aina halutessasi, sinun kannattaa investoida tähän Melitta-kahvinkeittimeen. Heidän hieno kahvinkeittimensä, jossa on perinteinen muotoilu, on kehitetty sisäänrakennetulla kahvimyllyllä, jonka jauhatusastetta voi jopa säätää hienosta karkeaan jauhatukseen, joten saat kahvia haluamasi maun mukaan. Mylly on myös mahdollista kytkeä pois päältä, jos haluat silloin tällöin vain keittää kupin kahvia jauhetuista pavuista.

Voit myös helposti asettaa kahvin voimakkuuden joko miedoksi, keskivahvaksi tai vahvaksi, jolloin voit keittää jopa 10 kuppia kahvia, mutta voit myös keittää vain 2 kuppia kahvia. Vesisäiliössä on helposti luettava vedentason ilmaisin edessä, joten voit lisätä nopeasti oikean vesimäärän. Voit myös pitää kahvin lämpimänä 20, 40 tai 60 minuuttia, jos olet keittänyt “liikaa” kahvia.

Edellä mainitut elementit on helppo asettaa juuri sinun tarpeisiisi kahvinkeittimen sisäänrakennetun LCD-näytön avulla. Voit myös aina käyttää sisäänrakennettua ajastintoimintoa, jos haluat vastakeitetyn kahvikupillisen valmiina myöhemmin päivällä tai aamulla. kahvinkeitin on saanut hyviä tuloksia myös Tanskan kuluttajaneuvoston testissä, jossa on korostettu erityisesti helppokäyttöisyyttä.

Tämän kahvinkeittimen kanssa sinun ei tarvitse huolehtia liikaa edes huollosta, sillä kahvinkeitin on kehitetty 3-in-1-kalkkisuojalla. Merkkivalo ilmoittaa, milloin kalkinpoisto-ohjelma on suoritettava, ja sen jälkeen voit vain käynnistää automaattisen ohjelman.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 43 cm
 • Syvyys: 23,5 cm
 • Leveys: 24,9 cm
 • Väri: Musta ja hopea
 • Teho: 1000 wattia
 • Vesisäiliön tilavuus: 1,25 litraa
 • Kahvipapusäiliön tilavuus: 180 grammaa
 • Automaattinen sammutus: Kyllä
 • Kuppeja keittokertaa kohden: Enintään 10 kuppia kahvia

Sage SDC 450 UK -kahvinkeitin

PARAS KAHVINKEITIN, TERMOSKANNULLA

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kahvinkeitin termoskannulla pitää kahvin lämpimänä pidempään
 • pros-icon.svg Keitin voi valmistaa kahvia 6 eri valmistustilassa
 • pros-icon.svg Keitin sopii useimpiin suodatinsuppiloihin, joten saat kupin kahvia makusi mukaan
 • pros-icon.svg SCA-kahvinkeitin (Speciality Coffee Association)

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän Sagen kahvinkeittimeen voit olla varma, että voit nauttia kahvista pidempään, sillä kahvinkeitin on kehitetty sisäänrakennetulla termoskannulla. Tämä tarkoittaa, että kahvi pysyy kuumana pidempään ilman, että sen maku pilaantuu. Lisäksi tällä koneella voi valmistaa monia eri kahvityyppejä, joten saat kahvia juuri haluamallasi tavalla.

Miksi sinun kannattaa valita Sage SDC 450 UK -kahvinkeitin?

Oletko sitä ihmistyyppiä, joka nauttii kahvia mielellään pidempään ja kuluttaa useita kuppeja? Jos näin on, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Sage-tuotemerkin kahvinkeittimeen, sillä se on kehitetty lämpökannulla perinteisen lasikannun sijaan. Termoskannu pitää kahvin lämpimänä keittämisen jälkeen ilman, että sen maku kärsii, koska se on kuumalla pinnalla. Voit myös keittää jopa 12 kuppia kahvia keittokertaa kohden, joten riittää kahvia kaikille, olitpa sitten yksin tai vieraiden kanssa.

Kahvinkeittimellä voi valmistaa monenlaista kahvia, joten taivas on rajana. Esimerkiksi useimmat suodatinsuppilot sopivat kahvinkeittimeen, ja mukana tulevissa suodatinkoreissa, kartio- ja litteäpohjaisessa suodattimessa on useita toimintoja. kahvinkeitin varmistaa myös optimaalisen veden ja kahvin kontaktiajan sekä pitää lämpötilan vakiona koko valmistusprosessin ajan.

Voit valita haluamasi lämpötilan 91 ja 96 asteen välillä.

Tämä kahvinkeitin on sertifioitu SCA-kahvinkeittimeksi, joka on yksi ensimmäisistä maailmassa. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että tämä kahvinkeitin valmistaan kahvin korkeatasoisesti. Tämä johtuu ennen kaikkea koneen suuresta joustavuudesta kahvin valmistuksen suhteen ja tarkasta lämpötilan säädöstä.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 31 cm
 • Syvyys: 40 cm
 • Leveys: 17 cm
 • Paino: 6 kg
 • Väri: Hopea
 • Teho: 1650 wattia
 • Säiliön tilavuus: 1,8 litraa
 • Automaattinen sammutus: Kyllä
 • Kuppeja keittoa kohden: Jopa 12 kuppia kahvia

Siemens TC86503

PARAS KAHVINKEITIN JOSSA ON KAHVIMYLLY

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tanskan kuluttajaneuvosto on testannut laitteen useita kertoja – ja se on saanut jatkuvasti hyviä arvosteluja.
 • pros-icon.svg Suunniteltu muistitoiminnolla varustetulla ajastimella
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu ja automaattinen kalkinpoistojärjestelmä, joka käynnistyy napin painalluksella
 • pros-icon.svg Automaattinen tippalukko, automaattisella poiskytkennällä ja ulos kääntyvällä suodatinastialla

Detaljeret gennemgang

Tämä kahvinkeitin on testattu useilla sivustoilla, muun muassa Tanskan kuluttajaneuvosto Think on äänestänyt sen testin parhaaksi ja erittäin hyväksi ostokseksi. Voit siis olla varma, ettet mene täysin pieleen tämän kahvinkeittimen kanssa. Kahvinkeitin saa kiitosta ennen kaikkea korkeasta käyttäjäystävällisyydestä ja tuloksista makutestissä. Myös huolto on automaattinen.

Miksi sinun kannattaa valita Siemens TC86503 -kahvinkeitin

Voit investoida tähän Siemensin kahvinkeittimeen, jos haluat taata käyttäjäystävällisen kahvinkeittimen, joka täyttää kaikki odotuksesi. Kahvinkeitin on kehitetty AromaSensePlus-toiminnolla, joka takaa sinulle erinomaisen makuelämyksen riippumatta siitä, kuinka monta kupillista kahvia haluat keittää kerralla. Koneessa on jopa aromia säilyttävä termospullo, joten voit nauttia kahvista pidempään.

Tanskan kuluttajaneuvosto Think on kehunut sekä koneen valmistustehoa että aromin säilymistä. He korostavat myös koneen käyttäjäystävällisyyttä, ja erityisen hyviä pisteitä on saatu muun muassa koneen käytöstä, melutasosta ja puhdistuksesta. Koneessa on myös sisäänrakennettu ja automaattinen kalkinpoistojärjestelmä, joka ilmoittaa, milloin on kalkinpoiston aika, minkä jälkeen sinun tarvitsee vain painaa yhtä painiketta prosessin käynnistämiseksi.

Lisäksi tässä mallissa on irrotettava vesisäiliö, jossa on integroitu kahva, jotta voit hakea nopeasti raikasta vettä kahvia varten. Suodatinsäiliö kääntyy myös ulos, jotta siihen pääsee nopeasti ja helposti käsiksi. Tässä vaihtoehdossa on myös sisäänrakennettu ajastintoiminto, jossa on jopa muistitoiminto. Näin voit helposti asettaa kahvinkeittämiselle tietyn aloitusaikataulun, jota voit “käyttää” uudelleen kerta toisensa jälkeen.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 35,5 cm
 • Syvyys: 25 cm
 • Leveys: 26 cm
 • Paino: 3 kg
 • Väri: Väri: Musta ja hopea
 • Teho: 1100 wattia
 • Astian tilavuus: 1 litra
 • Automaattinen sammutus: Kyllä
 • Kuppeja keittoa kohden: Jopa 12 kuppia kahvia

Braun KF7020 kahvinkeitin

PARAS KAHVINKEITIN EDULLISESSA KATEGORIASSA

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Edullinen hinta
 • pros-icon.svg Automaattinen tippalukko
 • pros-icon.svg Tanskan kuluttajaneuvosto Think ja Råd & Rön suosittelevat.
 • pros-icon.svg Voi keittää jopa 12 kupillista kahvia per keittokerta, mutta myös vähemmän tarpeen mukaan

Detaljeret gennemgang

Markkinoilla on monia erilaisia kahvinkeittimiä, joista monet on kehitetty erilaisilla tekniikoilla, jotka lisäävät tuotteen hintaa. Tämän kahvinkeittimen kohdalla sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä, sillä se on täysin toimiva, mutta sitä myydään budjettiystävälliseen hintaan, johon kaikilla on varaa. Nauti siis kupillinen kahvia ilman huolia.

Miksi sinun kannattaa valita Braun KF7020 -kahvinkeitin

Eikö sinulla ole suurinta budjettia kahvinkeittimen ostamiseen? Älä sitten hätäänny. Tästä testistä löydät myös budjettiystävällisen kahvinkeittimen, joka on selvästi investoinnin arvoinen. Råd & Rön on äänestänyt kahvinkeittimen testivoittajaksi ja Tanskan kuluttajaneuvosto Think on suositellut sitä.

Sinun ei siis tarvitse luottaa meidän sanaan, että tämä kahvinkeitin on rahansa arvoinen. Ja rahasta puheen ollen, älä huoli, että käytät liikaa rahaa. kahvinkeitin on hinta-asteikon edullisessa päässä, joten tähän kahvinkeittimeen on kaikilla varaa.

Lisäksi tämä kahvinkeitin on ihanteellinen investointi ihmisille, jotka juovat paljon kahvia arjessa tai joilla on usein vieraita kylässä, jolloin on keitettävä useita kuppeja kerralla. kahvinkeitin voi keittää jopa kaksitoista kuppia kahvia kahvia kerrallaan, joten kahvia riittää kaikille. On kuitenkin mahdollista valmistaa myös vähemmän kuppeja mausta tinkimättä. Think kehuu erityisesti koneen kahvin keitto- ja aromin säilytysominaisuuksia.

On mahdollista, että sinulla on kupillinen tuoretta kahvia valmiina aamulla, sillä tähän koneeseen voi asettaa ajastimen. Ajastimen voi asettaa 24 tunnin ajaksi, joten voit päättää edellisenä päivänä, milloin haluat kahvisi olevan valmista. Lisäksi kahvinkeitin sammuu automaattisesti 40 minuutin käyttämättömyyden jälkeen, joten se ei kuluta turhaan virtaa. kahvinkeitin antaa myös varoituksen, kun on aika kalkinpoiston aika, ja siinä on automaattinen tippalukko, joka estää sotkut keittiössä.

Kuten voit lukea, et joudu tinkimään kahvista tai koneen toimivuudesta vain siksi, että investoit halpaan kahvinkeittimeen.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 36 cm
 • Pituus: 20 cm
 • Leveys: 20 cm
 • Paino: 2,8 kg
 • Väri: Musta
 • Teho: 1000 wattia
 • Säiliön tilavuus: 1,2 litraa
 • Automaattinen sammutus: Kyllä
 • Kuppeja keittoa kohden: Jopa 12 kuppia kahvia

Smeg Retro

YMPÄRISTÖYSTÄVÄN PARAS KAHVINKEITIN

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Varustettu uudelleenkäytettävillä kahvisuodattimilla, jotka tarvitsee vain pestä.
 • pros-icon.svg erottuu retromuotoilullaan ja on saatavana useissa eri väreissä
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen käyttö LED-näytön avulla – aseta ajastin, voimakkuus, veden kovuus ja paljon muuta.
 • pros-icon.svg Ilmoittaa, kun on aika kalkinpoiston aika

Detaljeret gennemgang

Suosittelemme investoimaan tähän Smeg kahvinkeittimeen, jos välität ympäristöstä tai haluat yksinkertaisesti, että kahvinkeittimesi erottuu edukseen. Smeg Retro kahvinkeittimen mukana toimitetaan uudelleenkäytettävät kahvisuodattimet, joita voi käyttää koneessa. Näin sinun ei tarvitse ostaa uusia suodattimia tulevaisuudessa, sillä ne voidaan pestä. Tässä Smeg -mallissa on myös retrohenkinen ulkoasu, joka todella erottuu edukseen.

Miksi sinun kannattaa valita Smeg Retro -kahvinkeitin?

On useita syitä investoida tähän Smeg kahvinkeittimeen. Ensinnäkin on kommentoitava kahvinkeittimen ulkonäköä, joka erottuu kaikista muista markkinoilla olevista kahvinkeittimistä. Tässä mallissa on Smeg tuotteille klassinen retromuotoilu. Riippumatta siitä, onko kotonasi muita Smeg -tuotteita vai ei, rakastut varmasti tähän kahvinkeittimeen. Voit jopa ostaa sen useissa eri väreissä, mikä takaa, että kahvinkeitin sopii täydellisesti sisustustyyliisi – ja tuo keittiöön väriläiskän.

Upean muotoilun lisäksi tämä Smeg kahvinkeitin on myös ympäristöystävällinen. Se kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun kahvia ei ole käytetty 20 minuuttia, mikä on lyhyempi aika kuin useimmissa muissa automaattisissa kahvinkeittimissä, ja se on varustettu uudelleenkäytettävillä kahvisuodattimilla.

Suodattimet ovat pestäviä, joten sinun ei tarvitse enää koskaan ostaa tavallisia kertakäyttöisiä kahvisuodattimia. Lisäksi voit asettaa tämän Smeg Retro koneen aloittamaan kahvin valmistuksen myöhempänä ajankohtana sisäänrakennetun ajastintoiminnon ja automaattisen käynnistyksen avulla.

Useita ominaisuuksia on mahdollista asettaa sisäänrakennetun LED-näytön kautta, jossa on myös kello. Voit muun muassa säätää aromin voimakkuutta niin, että saat kupillisen kahvia, joka vastaa mieltymyksiäsi. Voit myös valita, keitetäänkö kahvia muutama vai monta kuppia kahvia. kahvinkeitin voi valmistaa kerralla yhteensä 10 kuppia kahvia, mutta voit myös valita, että valmistat vain neljä kuppia, jos et tarvitse täyttä pannua. kahvinkeitin voi myös pitää kahvin kuumana, joten voit nauttia kahvista pidempään. Lisäbonuksena kahvinkeitin ilmoittaa itse, kun on aika kalkinpoiston aika.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 36,1 cm
 • Syvyys: 25,6 cm
 • Leveys: 24,5 cm
 • Paino: 3,4 kg
 • Väri: Musta, pastellinsininen, pastellivihreä, kerma, punainen, hopea tai valkoinen.
 • Teho: 1050 wattia
 • Astian tilavuus: 1,25 litraa
 • Automaattinen virrankatkaisu: Kyllä
 • Kuppeja keittoa kohden: Enintään 10 kuppia kahvia
Fordele
 • pros-icon.svg Se ei vie liikaa tilaa ja sitä voi helposti siirtää, sillä se on ohut ja kevyt.
 • pros-icon.svg Automaattinen tippalukko
 • pros-icon.svg Tanskan kuluttajaneuvosto on kehunut makua ja helppokäyttöisyyttä.
 • pros-icon.svg Kaikki irtonaiset osat ovat astianpesukoneen kestäviä

Detaljeret gennemgang

Kuulostaako kevyt kahvinkeitin, jossa on tyylikäs ja ohut muotoilu, sinulle sopivalta? Silloin tuote nro 11 tässä testissä on selvä valinta. Tämä Philips kahvinkeitin ei vie paljon tilaa leveydeltään ja sitä voi helposti siirtää tarpeen mukaan. Lisäksi Tanskan kuluttajaneuvosto on ylistänyt sitä sen valmistustehosta, makujen säilymisestä ja helppokäyttöisyydestä.

Miksi sinun kannattaa valita Philips HD5408/20 Cafe Gourmet -kahvinkeitin

Jos sinulla ei ole paljon tilaa keittiön pöydälläsi, mutta haluat silti taata erinomaisen kupillisen kahvia jokapäiväiseen elämääsi, sinun kannattaa tutustua tähän Philipsin kahvinkeittimeen. Tämä Philips kahvinkeitin on suunniteltu korkeammaksi ja ohuemmaksi kuin useimmat muut kahvinkeittimet, mikä tarkoittaa, että se ei vie aivan yhtä paljon tilaa keittiön tiskipöydällä.

Lisäksi muotoilu on tyylikäs ja tyylikäs, mikä saa sinut haluamaan koneen esille. Jos kuitenkin haluat pakata sen pois käytön jälkeen, Philips kahvinkeitin painaa vain 2,3 kg. Tätä kevyttä kahvinkeitintä ei siis ole vaikea siirtää ympäriinsä. Voit myös keittää tällä koneella helposti melko monta kuppia, sillä sen tilavuus on 1 litra, mikä vastaa noin 10 kuppia kahvia. Voit jopa helposti tarjoilla muutaman kupin keittämisen aikana, sillä koneessa on automaattinen tippalukko.

Philips HD5408/20 Cafe Gourmet koneen suunnittelu takaa ainutlaatuisen keittojärjestelmän, joka takaa aromin säilymisen ja optimaalisen keittolämpötilan koko ajan. Tämä auttaa varmistamaan hyvin haudutetun kupillisen kahvia – joka kerta. Tämä on myös yksi niistä parametreista, joita Tanskan kuluttajaneuvosto Tænk kehuu tässä mallissa. Tænk on äänestänyt Philips HD5408/20 Cafe Gourmet kahvinkeittimen hyväksi ostokseksi 77 pisteellä / prosentilla 100 mahdollisesta.

Lisäbonuksena kaikki Philips HD5408/20 Cafe Gourmet kahvinkeittimen irtonaiset osat ovat astianpesukoneen kestäviä, mikä helpottaa puhdistamista huomattavasti.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 51 cm
 • Syvyys: 22,5 cm
 • Leveys: 19,5 cm
 • Paino: 2,3 kg
 • Väri: Musta
 • Teho: 1300 wattia
 • Säiliön tilavuus: 1 litra
 • Automaattinen virrankatkaisu: Kyllä
 • Kuppeja keittoa kohden: Enintään 10 kuppia

OBH Duo Tech -kahvinkeitin

HYVÄ TEOLLISUUSKAHVINKEITIN

Fordele
 • pros-icon.svg Kahvinkeitin, jossa on kaksi kannua, joiden kummankin tilavuus on 1,4 litraa.
 • pros-icon.svg Varmistaa optimaalisen maun ja aromin jokaiselle kupilliselle kahvia
 • pros-icon.svg Anti-drip-toiminto varmistaa, että voit tarjoilla kannusta ilman läikkymistä.

Detaljeret gennemgang

Saatamme kutsua tätä kahvinkeitintä teollisuuskahvinkeittimeksi, mutta se ei välttämättä tarkoita, ettetkö voisi pitää sitä keittiössäsi. Se tarkoittaa vain sitä, että tämä kahvinkeitin keittää loistavan kupillisen kahvia joka kerta ja voi keittää monta kupillista kerralla. Se on esimerkiksi varustettu kahdella kannulla ja voi siksi keittää 20 kuppia hetkessä.

Miksi sinun kannattaa valita OBH Duo Tech -kahvinkeitin

Jos etsit ihanteellista kahvinkeitintä kahvilaan, työpaikallesi tai jos haluat yksinkertaisesti pystyä keittämään monta kuppia kahvia kotona, koska kuulut isompaan talouteen tai sinulla on usein paljon vieraita kylässä, tämä kaksoiskahvinkeitin on investoinnin arvoinen. kahvinkeitin sisältää kaksi erillistä kattilaa, joilla voi keittää kahvia samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit keittää jopa 20 kupillista kahvia hetkessä.

Lisäksi tätä kahvinkeitintä on nopea ja helppo käyttää, joten sinun ei tarvitse käyttää liikaa aikaa sen käyttöönottoon. Ei myöskään tarvitse odottaa, että koko pannu valmistuu, sillä tässä kahvinkeittimessä on tippalukko. Tämä varmistaa, että voit ottaa kannun pois koneesta kesken keittämisen ilman, että se jatkaa kahvin kaatamista. Kun laitat kannun takaisin paikalleen, ohjelma kuitenkin jatkuu.

Voit olla varma, että saat silti ihanteellisen kupillisen kahvia tällä koneella – vaikka se voi keittää monta kupillista kerralla. Tässä mallissa on aromitoiminto, joka takaa kahvin optimaalisen maun ja aromin riippumatta siitä, kuinka paljon kahvia keität. Lisäksi voit aina tarvittaessa lisätä kannuun lisää vettä keittämisen aikana.

Kapasiteettiinsa nähden tämä kahvinkeitin ei maksa paljon. Siksi se on hyvä ostos niille, jotka haluavat säästää rahaa hankinnoissaan. Meidän on myös kerrottava, että kahvinkeitin kytkeytyy automaattisesti pois päältä 40 minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Voit siis olla rauhassa, vaikka jättäisit koneen sammuttamatta.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 37 cm
 • Syvyys: 26,6 cm
 • Leveys: 37,4 cm
 • Paino: 4,2 kg
 • Väri: Musta
 • Teho: 2100 wattia
 • Säiliön tilavuus: 2,8 litraa
 • Automaattinen virrankatkaisu: Kyllä
 • Kuppeja keittoa kohden: Jopa 20 kuppia

Guide

Löydä paras kahvinkeitin sinulle

Tässä kahvinkeitintestissä olemme tarkastelleet useita erilaisia kahvinkeittimiä, jotka ovat investoinnin arvoisia, sillä ne lukeutuvat markkinoiden parhaisiin. Se ei kuitenkaan auta sinua tietämään, mikä kahvinkeitin on paras tarpeisiisi. Tästä syystä olemme koonneet yhteen joukon vinkkejä ja ohjeita, joita voit noudattaa, jos olet edelleen ymmällään siitä, mihin kahvinkeittimeen edellä mainituista kahvinkeittimista sinun tulisi investoida.

Pidä silmällä kahvinkeittimen keitto-ominaisuuksia

Ennen kaikkea suosittelemme, että pidät silmällä eri koneiden keitto-ominaisuuksia suhteessa siihen, mitä todella odotat saavasi koneeltasi. Haluatko sen valmistavan vain mustaa kahvia vai haluatko, että sillä voi keittää useita eri kahvityyppejä? Pidätkö enemmän suodatinkahvista? Vai haluatko tuoretta kahvia, joka jauhetaan kahvimyllyssä? Voit myös tarkastella, kuinka nopeasti kahvinkeitin keittää kupillisen kahvia.

Joillakin kahvinkeittimilla menee ikuisuus, kun taas toisilla koneilla saat 12 kupillista kahvia valmiiksi alle viidessä minuutissa. Jos odotat kärsimättömästi kahvia joka aamu, on luultavasti hyvä idea valita kahvinkeitin, joka keittää kahvin nopeasti.

Valitse kahvinkeitin, jonka kapasiteetti on sopiva

Kahvinkeittimen kapasiteetin tulisi sopia tarpeisiisi. Jos sinulla on usein paljon vieraita kylässä tai jos kotitaloutesi on yleensä suuri, ei ole hyvä, jos kahvinkeittimellä voi keittää vain neljä kuppia kahvia keittokertaa kohden. Jos taas asut yksin tai vain kumppanisi kanssa, on myös ärsyttävää, että kahvinkeitin keittää aina 12 kuppia kahvia. Sinun on siis löydettävä keskitie, jotta saat kahvinkeittimen, jonka kapasiteetti sopii kulutukseesi.

Useimmat kahvinkeittimet on suunniteltu keittämään vähintään kahdeksan kuppia kahvia per keitto, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettet voisi keittää silloin tällöin suurempia määriä. Lisäksi useat nykyaikaiset kahvinkeittimet on suunniteltu valmistamaan sekä monta että vähän kuppeja kahvia.

Näin voit yksinkertaisesti asettaa koneen keittämään vähemmän kuppeja, kun olet yksin, ja enemmän, kun sinulla on vieraita.

Mieti, mitä ominaisuuksia haluat asettaa etusijalle

Sisäänrakennettujen ominaisuuksien määrä vaihtelee suuresti malleittain. Joillekin ominaisuuksilla on ratkaiseva merkitys siinä, minkä koneen he valitsevat ensisijaiseksi, kun taas toisille kuluttajille se ei ole suuri asia. Suosittelemme miettimään, mitkä ominaisuudet haluat asettaa etusijalle, jotta et päädy pettymään kahvinkeittimeen.

Seuraavassa kerromme lyhyesti joistakin erittäin toimivista ominaisuuksista, joita kannattaa etsiä kahvinkeitintä valitessasi.

Kahvinkeitin, jossa on automaattinen virrankatkaisu: Tämä ominaisuus on luultavasti yksi tärkeimmistä, jos meiltä kysytään. Tällä ominaisuudella varustettu kahvinkeitin yksinkertaisesti sammuu automaattisesti, kun tietty aika on kulunut ilman, että keitintä on käytetty. Aika vaihtelee malleittain, mutta on yleensä alle 1 tunti. Näin sinun ei tarvitse itse miettiä kahvinkeittimen sammuttamista – ja se vähentää kotona sattuvia onnettomuuksia, jos poistut talosta sammuttamatta kahvinkeitintä.

Kahvinkeitin, jossa on automaattinen tippalukko: Automaattinen tippalukko on toiminto, joka varmistaa, että kahvinkeitin lopettaa kahvin tippumisen kattilaan, jos otat sen pois päältä keittämisen aikana. Näin voit tarjoilla kupillisen kahvia, vaikka kahvinkeitin ei olisi vielä valmistanut koko sisältöä. Sinun ei siis tarvitse odottaa pitkään hyvää kahvia. Tippalukko auttaa myös minimoimaan keittiössä olevan sotkun kahvin keittämisen aikana.

Kahvinkeitin, jossa on lämmityspinta: Kahvinkeittimet, joissa on sisäänrakennettu lämmityspinta, pitävät nesteen kuumana myös sen jälkeen, kun keittäminen on päättynyt. Näin sinun ei tarvitse kiirehtiä kupin kanssa.

Sen ansiosta voit myös tarjoilla kahvia vieraille useamman erän ajan ilman, että sinun tarvitsee keittää kahvia uudelleen.

Kahvinkeitin, jossa on useita asetuksia: Olemme jo maininneet kahvinkeittimen toiminnallisuuden erilaisten kahvityyppien keittämisen osalta. Tämä lasketaan luonnollisesti asetusmahdollisuudeksi, mutta ajattelemme myös toimintoja, kuten veden määrän, makuvahvuuden, aromitason jne. asettamista. Jotkut ihmiset pitävät esimerkiksi ohuesta kahvista, kun taas toiset eivät saa sitä tarpeeksi vahvaksi tai kitkeräksi.

Kahvinkeitin, jossa on sisäänrakennettu mylly: Kahvinkeitin, jossa on sisäänrakennettu mylly, sopii niille, jotka haluavat mieluummin tuoretta kahvia kuin jauhettuja kahvipapuja. Jos kuitenkin investoit kahvimyllyllä varustettuun kahvinkeittimeen, on suositeltavaa valita kahvinkeitin, jossa myllyn voi kytkeä pois päältä. Näin voit myös käyttää jauhettua kahvia, jos tarve ilmenee myöhemmin.

Pidä silmällä kahvinkeittimesi tehoa

Ei kannata investoida kahvinkeittimeen, joka ei itse asiassa keittää kahvia kovin nopeasti tai kuluttaa siihen liikaa virtaa. Tästä syystä suosittelemme, että pidät silmällä keittimen tehokkuutta valmistuksen keston, toiminnallisuuden ja tehon osalta. Voimme kuitenkin vakuuttaa, että kaikkien tämän testin kahvinkeittimien tehokkuus on optimaalinen – jotkut niistä ovat jopa energiatehokkaita.

Onko kahvinkeitin helppo puhdistaa/huoltaa?

Jos aiot käyttää kahvinkeitintäsi päivittäin, on hyvä tarkistaa, onko kahvinkeitin helppo puhdistaa ja huoltaa. Esimerkiksi, ovatko osat irrotettavissa, jotta ne voi huuhdella helpommin, kestävätkö jotkin osat retken astianpesukoneeseen tai onko kahvinkeitin itsepuhdistuva. Saattaa olla hyvä idea investoida kahvinkeittimeen, jossa on sisäänrakennettu kalkinpoisto-ohjelma tai ainakin merkkivalo, joka kertoo, milloin kahvinkeitin tarvitsee kalkinpoiston.

Mieti kahvinkeittimen muotoilua ja ulkonäköä

Kahvinkeittimen ulkonäköä kannattaa miettiä. Katselet sitä loppujen lopuksi joka päivä (ellet pakkaa sitä kaappiin, kun se ei ole käytössä). Monet kahvinkeittimet on suunniteltu klassisen muotoisiksi, jolloin ne sopivat hyvin keittiöön. Mutta on myös paljon mahdollisuuksia löytää kahvinkeittimiä, jotka erottuvat edukseen. Tällainen on tämän luettelon kahvinkeitin nro 10, Smegin retro-kahvinkeitin, jonka muotoilu on 1950-luvun tyyliin sopivaa ja jota voi tilata useissa hienoissa väreissä.

Muista asettaa etusijalle käyttäjäystävällinen kahvinkeitin, jotta saat kahvinkeittimestäsi todella kaiken irti. Loppujen lopuksi et pääse pitkälle huipputeknisellä kahvinkeittimellä, jos et osaa käyttää sitä optimaalisesti.

Aseta budjetti etukäteen

Kahvinkeittimen ostaminen voi olla kallis yritys, minkä vuoksi suosittelemme budjetin määrittämistä etukäteen. Näin saat käsityksen siitä, mitä sinulla on oikeasti varaa maksaa uudesta kahvinkeittimestäsi – ja siten ymmärrät, mitä voit odottaa koneeltasi.

Jos sinulla on vain 500 kruunun budjetti, et voi odottaa kahvinkeitintä, jolla voi keittää useita eri kahvilaatuja ja jossa on runsaasti nykyaikaista tekniikkaa. Kahvinkeittimeen ei kuitenkaan kannata myöskään käyttää 2000 puntaa, jos olisit täysin tyytyväinen yksinkertaisempaankin koneeseen.

Kahvinkeittimen kalkinpoisto

On tärkeää, että kahvinkeitin kalkitaan säännöllisesti, sillä muuten se voi vaikuttaa kahvin makuun. Vettä käyttävissä koneissa, kuten kahvinkeittimissä, vedenkeittimissä, astianpesukoneissa jne. esiintyy kalkkia, koska tanskalaisessa pohjavedessä on kalkkia. Kalkki ei ole vaarallista, mutta kalkkipitoisen keittimen voi olla vaikea toimia toimivalla tasolla, mikä pitkällä aikavälillä vaikuttaa sen tehokkuuteen. Voit pidentää koneesi käyttöikää ja tehokkuutta, ja varmistaa hyvät kahvin aromit huolehtimalla sen kalkinpoistosta.

Se, miten kahvinkeittimesi tulisi kalkkia poistaa, riippuu siitä, millaiseen koneeseen olet investoinut. Joissakin koneissa kalkinpoisto on tehtävä käsin, joissakin tarvitaan erityisiä tabletteja/jauheita ja toisissa on automaattinen kalkinpoisto-ohjelma, jossa kahvinkeitin itse kalkinpoistaa itsensä.

Alla olevissa osioissa saat lisätietoja kustakin menetelmästä, jotta voit valita “oikean” menetelmän kahvinkeittimellesi ja varmistaa että kahvin aromit pysyvät hyvinä.

Kahvinkeittimet, joissa on kalkinpoisto-ohjelma

Sisäänrakennetulla kalkinpoisto-ohjelmalla varustetun kahvinkeittimen kalkinpoisto on tietysti suhteellisen helppoa. Tällöin sinun tarvitsee tehdä itse vain vähän työtä. Jotkin kahvinkeittimet poistavat kalkin itse, kun taas toiset tarvitsevat hieman kalkinpoistoainetta säiliöön jne. Tämä riippuu koneestasi, joten suosittelemme, että luet pakkausselosteen ennen aloittamista.

Useat kahvinkeittimet, joissa on sisäänrakennettu kalkinpoisto-ohjelma, on kytkettävä päälle, mutta näissä tapauksissa kahvinkeitin on yleensä varustettu merkkivalolla, joka ilmoittaa, milloin on aika kalkinpoiston aika. Paina sitten vain painiketta, ja kahvinkeitin hoitaa loput. Kun ohjelma on päättynyt, voit taas nauttia hyvää kahvia ilman makuhäiriöitä.

Kalkinpoistoaineet

Markkinoilla on monia erilaisia kalkinpoistoaineita. Voit helposti mennä lähimpään supermarkettiin ja löytää hyvän kalkinpoistoaineen, joka sopii kahvinkeittimiin. Niitä kaikkia tulisi kuitenkin käyttää suunnilleen samalla tavalla:

 • Tyhjennä kahvinkeitin ja huuhtele tarvittaessa vesisäiliö irtoavien kalkkijäämien poistamiseksi.
 • Kaada säiliöön veden ja kalkinpoistoaineen seos – suhteet riippuvat aineesta, joten noudata tuotteen ohjeita.
 • Käynnistä kahvinkeitin ja juoksuta noin puolet seoksesta keittimen läpi.
 • Odota noin 20-30 minuuttia ennen kuin kytket keittimen uudelleen päälle.
 • Anna lopun seoksen juosta kahvinkeittimen läpi.
 • Kaada seos kannusta
 • Huuhtele kahvinkeitin muutaman kerran vain puhtaalla vedellä. Tämä auttaa poistamaan kalkinpoistoaineen jäämät, jotta kahvista ei tule jälkikäteen pahanmakuista.

Useat kalkinpoistoaineet saattavat kuitenkin sisältää hieman ärhäköitä ainesosia, ja siksi voit hyötyä etikan tai sitruunahapon käytöstä, jos haluat saada paremman käsityksen tuotteen sisällöstä. Tuotteita voidaan käyttää myös muunlaiseen siivoukseen kotona, joten näiden avulla saat monikäyttöisiä siivousvälineitä. Niitä tulee käyttää koneessa samalla tavalla kuin muitakin emäksisiä aineita.

Etikka kalkinpoistoon

Voit käyttää kahvinkeittimen kalkinpoistoon joko tavallista etikkaa tai etikkahappoa. Etikkahappo on parasta, jos et ole poistanut kalkkia vähään aikaan, sillä se on hieman “kovempi” sitkeälle kalkille.

Jos kuitenkin poistat kalkkia säännöllisesti, voit käyttää tarkoitukseen helposti tavallista etikkaa. Normaalisti suhde on puolet ja puolet, eli vettä ja etikkaa on käytettävä yhtä paljon. Jotta etikan maku häviää jälkikäteen, sinun on käytettävä paljon puhdasta vettä (mahdollisesti kiehuvaa tai vain korkeassa lämpötilassa).

Sitruunahappo kalkinpoistoon

Toinen “kotiäidin neuvo” on käyttää sitruunahappoa kahvinkeittimen kalkinpoistoon. Sitruunahappoa on kuitenkin käytettävä paljon vähemmän kuin etikkaa/muita kalkinpoistoaineita.

Sitruunahappoa tulisi käyttää noin yksi ruokalusikallinen litraan vettä. Lisäksi voit jättää sitruunahapon seoksen pidemmäksi aikaa (mahdollisesti yön yli), jos kahvinkeittimesi on pahasti kalkkivaurioitunut. Tätä ei suositella muiden kalkinpoistoaineiden kanssa.

Valmistajien kalkinpoistoaineet

Kuten edellä on kuvattu, jotkut valmistajat suosittelevat käyttämään kahvinkeittimen kalkinpoistoon omaa erityistä kalkinpoistoaineitaan. Monessa suhteessa voit käyttää muitakin aineita, mutta on aina hyvä tarkistaa käyttöohjeet, jotta kahvinkeitin ei mene pilalle. Valmistajan kalkinpoistoaineen käyttämisessä ei kuitenkaan ole mitään väärää – se saattaa vain olla hieman kalliimpaa kuin muut ratkaisut.

Muistutamme, että keittimen läpi on aina huuhdeltava puhdasta vettä kalkinpoiston jälkeen (ellei koneessasi ole automaattista kalkinpoisto-ohjelmaa – näissä tapauksissa kahvinkeitin tekee sen usein itse). Tämä johtuu siitä, että kalkinpoistoaineesta saattaa jäädä jäämiä, jotka on huuhdeltava pois ennen kahvin valmistusta, sillä muuten ne heikentävät makua merkittävästi.

Löydä parhaat kahvipavut

Kahvinkeitin, keittomenetelmä, veden määrä jne. vaikuttavat luonnollisesti lopputulokseen eli kahvin makuun, mutta myös kahvipavut ovat ratkaisevassa asemassa hyvän kahvikupin kannalta. Papujen maussa ja aromissa on suuri ero, minkä vuoksi kannattaa tutustua valikoimaan, jos et suostu tinkimään kahvista.

Kahvimyllytestissämme voit lukea lisää markkinoiden parhaista kahvimyllyistä. Saat kotona erinomaista kahvia, jos investoit sekä oikeaan kahvinkeittimeen, kahvimyllyyn että parhaisiin kahvipapuihin. Paras kahvinkeitin jossa on kahvimylly voi myös osoittautua korvaamattomaksi.

Muista säilyttää kahvipavut oikein

Varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen hyödyn irti kahvipavuista, sinun on varmistettava, että säilytät ne optimaalisesti. Kaikenlainen kahvi, olipa kyse sitten kokonaisista pavuista, jauhetusta kahvista, kapseleista jne. ei pidä säilyttää liian kuumana. Useimmiten useimmat tuotteet tulisi säilyttää viileässä paikassa, kuten kaapissa, jossa aurinko ei pääse suoraan osumaan pakkaukseen.

Kannattaa myös varmistaa, että kahvi säilytetään ilmatiiviissä ja arominvarmassa astiassa. Kannattaa siis kaataa kahvi toiseen astiaan, kun olet avannut pussin.

Voiko kahvipapuja pakastaa?

Kyllä, kahvipapujen pakastaminen on mahdollista. Jos siis olet ostanut liikaa papuja etkä pysty juomaan niitä kaikkia, niitä ei tarvitse heittää pois. Laita sen sijaan pavut ilmatiiviiseen pakastepussiin ja laita ne pakastimeen. Kahvi kannattaa ottaa pakastimesta uudelleen päivää ennen käyttöä, jotta se saavuttaa jälleen optimaalisen lämpötilan – eikä kahi ole jäätynyt, kun se menee kahvinkeittimeen.

Huomaa, että kahvin pakastaminen onnistuu parhaiten kokonaisten papujen kanssa. Voit tehdä sen myös jauhetun kahvin kanssa, mutta silloin on vaarana, että jauhe paleltuu, paakkuuntuu tai ei maistu samalta sulatuksen jälkeen.

Miten löytää paras kahvinkeitin

Kannattaa aina etsiä kahvinkeitin tarjouksesta, jotta voit säästää ostoksessa. Tämä pätee riippumatta siitä, oletko ihastunut kalliiseen vai halpaan kahvinkeittimeen. Mutta miten löydät paras kahvinkeitin edulliseen hintaan? No, se vaatii vain hieman kärsivällisyyttä ja internet-yhteyden.

Sinun on käytävä eri jälleenmyyjien verkkosivustoilla ja pidettävä silmällä tarjouksia ja kampanjoita. Kannattaa vertailla useamman kuin kahden jälleenmyyjän hintoja, jotta voit olla varma, että paras kahvinkeitin löytyy parhaaseen hintaan.

Muita hyödyllisiä tietoja tässä kahvinkeitintestissä

Olemme jo käsitelleet sitä, miten löytää paras kahvinkeitin itselle ja miten kahvinkeitin kalkitaan eri aineilla. On kuitenkin muitakin kysymyksiä, jotka saattavat tulla esiin, kun valitset oikeaa kahvinkeitintä. Toivomme, että paras kahvinkeitin on löytynyt ja yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin tässä osiossa.

Mikä on täysautomaattinen kahvinkeitin?

Täysautomaattinen kahvinkeitin, jota kutsutaan myös täysautomaattiseksi espressokeittimeksi, on paras kahvinkeitin ihmisille, jotka haluavat keittää useita eri kahvilaatuja, mutta haluavat samalla tehdä mahdollisimman vähän työtä. Tällainen kahvinkeitin tekee suurimman osan tehtävistä itse, mikä vähentää käsityötä.

Täysautomaattisissa kahvinkeittimissä on sekä sisäänrakennettu kahvimylly että maidonvaahdotin. On jopa mahdollista ostaa koneita, joissa on täydellinen maitojärjestelmä, jos todella haluat leikkiä baristaa kotona.

Sekä kahvimyllyn että maidonvaahdottimen yhdistelmän avulla voit keittää kaikkea cappuccinosta latteen tai macchiatoon. Tämä paras kahvinkeitin lämmittää itse maidon, joka imeytetään joko maitopurkkiin, karahviin tai astiaan asetetun putken kautta. Maidonvaahdottimen toiminnallisuus vaihtelee koneesta toiseen. Sama pätee jauhatusasetuksiin, mutta useimmissa on useita vaihtoehtoja, kuten jauhatusasteen ja kahvikupissa käytettävän määrän säätäminen.

Täysautomaattisen kahvinkeittimen valinnan etuna on myös se, että sinun ei tarvitse huolehtia puhdistuksesta ja huollosta, sillä kahvinkeitin kertoo itse, milloin on aika täyttää, puhdistaa, kalkkia poistaa jne. Joissakin kahvinkeittimissa on automaattiset puhdistustoiminnot, joten tässäkään ei tarvitse nostaa sormea.

Täysautomaattisten kahvinkeittimien huono puoli on, että ne ovat melko paljon kalliimpia kuin muut kahvinkeittimet. Siksi sinun on oltava valmis käyttämään uuteen kahvinkeittimeen melkoisen summan rahaa, jos haluat täysin automaattisen ja huipputeknisen kahvinkeittimen.

Jos olet kiinnostunut ostamaan täysi-automaattisen kahvinkeittimen, suosittelemme tutustumaan tarkemmin tekemäämme kahvikonetestiin. Testivoittaja ja testin paras kahvinkeitin tai -kone DeLonghi La Specialista Prestigio EC9355 on muotoilultaan erittäin toimiva ja varustettu hyvällä maidonvaahdottimella, joten sen avulla valmistuu kahvi kuin kahvi.

Pitäisikö minun valita kapselikahvinkeitin?

Kahvinkeitin, joka käyttää kapseleita myllyn tai suodattimen sijaan, on ihanteellinen niille, joiden mielestä perinteinen kahvin keittäminen vie yksinkertaisesti liian kauan. Voit keittää kupillisen kahvia hetkessä kapselikoneella.

Lisäksi se tarjoaa enemmän joustavuutta valmistettavien kahvityyppien suhteen – ja kapselikahvinkeittimillä voi myös valmistaa helposti teetä ja kaakaota. Kapselikahvinkeitin voi olla paras kahvinkeitin kiireiselle ja monista eri kahvityypeistä pitävälle joka ei halua valmistaa ´montaa kupillista kahvia kerralla.

Monet ihmiset kuitenkin kritisoivat kapseleita käyttäviä kahvikoneita, sillä he ovat sitä mieltä, että niillä ei valmisteta yhtä hyvää kahvia ja että ne eivät ole ympäristöystävällisiä, koska tällaisessa koneessa käytetään enemmän muovia. keittimen ympäristöystävällisyydessä voi olla jotain kapselien rakenteeseen liittyvää, mutta vastineeksi sinun käyttää vähemmän virtaa, kun se valmistaa kupillisen kahvia hetkessä. Makukokemuksen osalta se riippuu siitä, mitä itse pidät, maistuuko mielestäsi kapselit, pikakahvi, suodatinkahvi vai jauhettu kahvi parhaiten.

Pidätkö enemmän pikakahvista?

Kuten edellisessä jaksossa kuvattiin, ihmisillä on hyvin erilaisia mieltymyksiä kahvin suhteen. Jotkut pitävät papujen pidemmän keittoaikansa ja makujen säilymisen ansiosta saamasta ylimääräisestä huolenpidosta, toiset taas suosivat nopeasti valmistettua suodatinkahvia. Jos kuulut niihin, jotka haluavat keittää kahvin nopeasti, kannattaa kokeilla pikakahvia. Tämäntyyppinen kahvi tarvitsee vain sekoittaa veteen, ja sen jälkeen maku on helppo säätää mieleiseksi.

Tarvitset pikakahvin valmistukseen vain kiehuvaa vettä ja itse tuotetta. Se on myös ihanteellinen valinta niille, joilla ei ole paljon tilaa keittiössä, sillä tarvitset vain vedenkeittimen (tai kattilan, mutta veden keittäminen vedenkeittimessä on nopeampaa).

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mikä kahvinkeitin on testin paras kahvinkeitin 2023?

Tässä testissä testivoittaja ja paras kahvinkeitin on Moccamaster KB952 Pol. Silver -kahvinkeitin. Mallille on ominaista, että se keittää erinomaista kahvia ja monta kuppia vain 6 minuutissa. Testatut kahvinkeittimet kuuluvat markkinoiden parhaimpiin, joten lue lisää löytääksesi juuri sinulle paras kahvinkeitin.

Mitä ominaisuuksia kahvinkeittimessä pitäisi olla?

On täysin sinusta kiinni, mitä ominaisuuksia haluat kahvinkeittimessäsi olevan. Suosittelemme kuitenkin, että asetat valinnassa etusijalle sellaiset ominaisuudet kuin automaattinen virrankatkaisu, lämmitin, mylly, automaattinen puhdistus jne. Itselle paras kahvinkeitin selviää käymällä läpi omat atrpeet. Lue lisää eri ominaisuuksista testistä.

Kuinka kauan kahvia voi säilyttää kahvinkeittimessä?

Kahvi ei sinänsä pilaannu säilytettäessä, mutta sen maku voi muuttua, jos se on ollut kahvinkeittimessä joka pitää kahvin lämpimänä useita tunteja - vaikka keittimessä olisi sisäänrakennettu lämmitin. Jos haluat pitkittää keitetyn kahvin säilymistä, voi sinulle paras kahvinkeitin olla kahvinkeitin termoskannulla.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×