Paras juoksupyörä (2022) → Top 8 juoksupyörää kaikenikäisille lapsille

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

5
Skootteri ja skootteri yhdessä

Scoot and Ride Highway Kick 1

6
Hyvä tasapainopyörä, jossa on useita säätöjä

Kokua kävelypyörä

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä juoksumattotestissä voit lukea parhaista juoksumatoista 1-5-vuotiaille lapsille. Olemme äänestäneet Puky LR M Classic -pyörän testin parhaaksi, sillä se voidaan mukauttaa lapselle sopivaksi, siinä on ergonominen muotoilu ja se on laadukas. Kaikki luettelossa olevat mallit ovat kuitenkin selvästi investoinnin arvoisia, joten lue lisää löytääksesi lapsellesi sopivan pyörän.

Markkinoilla on paljon erilaisia lasten kuntopyöriä, joten kun yrität ostaa kuntopyörää, voi olla vaikea päättää mallia. Onneksi löydät apua tämän katsauksen myöhemmistä osista, joissa opastamme sinua kaikessa, mitä sinun on tiedettävä ennen kuin ostat pyörän lapsellesi.

Puky LR M Classic

Paras kuntopyörä

Fordele
 • pros-icon.svg Osaa säätää ohjaustangon ja satulan korkeutta vuosia kestävää käyttöä varten
 • pros-icon.svg Ergonominen muotoilu takaa korkean käyttömukavuuden ja hyvän liiketuen
 • pros-icon.svg Varustettu suurella astinlaudalla, jotta lapsen jalat voidaan asettaa sinne, kun vauhti käy kovaksi

Detaljeret gennemgang

Tämän Puky-kilpapyörän kanssa ei voi mennä pieleen. Puky classic -pyörä sopii noin 2-vuotiaille lapsille, ja se voi kasvaa lapsesi mukana, sillä sekä ohjaustanko että satula ovat korkeussäädettävissä. Puky on tunnettu matalasta askelmasta ja lapsiystävällisestä ergonomiasta, minkä ansiosta lasten polkupyörät ovat investoinnin arvoisia.

Miksi kannattaa valita Puky LR M Classic

On useita hyviä syitä investoida tähän Puky-merkin klassikkopyörään. Ensinnäkin se on malli, joka on saanut paljon kiitosta – sekä riippumattomilta testilähteiltä että kuluttajilta. Voit siis olla varma, että tämä malli vastaa odotuksiasi. Lisäksi Puky on tunnettu siitä, että se kehittää skoottereita, joissa on ergonominen lähtökohta, mikä takaa lapselle paremman kokemuksen. Esimerkiksi tämä pyörä on suunniteltu mukavalla banaanisatulalla ja matalalla askelmerkintäkorkeudella.

Malli takaa lapselle hyvän määrän hauskanpitoa, mutta säilyttää samalla turvallisuuden. Ominaisuuksiin kuuluvat 8,4 tuuman pehmeät renkaat, jotka eivät vaadi huoltoa, optimaaliset turvakahvat ja suuri astinlauta, johon voit asettaa jalkasi, kun vauhti kovenee. Yleisesti ottaen pyörän rakenne on niin kestävä, että sitä voidaan käyttää useita vuosia. Se on esimerkiksi suunniteltu iskunkestävällä jauhemaalilla, jotta se kestää maahan pudottamisen.

Tämän mallin etuna on myös se, että siinä on säädettävä satula ja ohjaustanko. Näin voit mukauttaa pyörän lapsellesi sopivaksi useiden vuosien ajan. Tämä takaa myös parhaan mahdollisen pyörän hallinnan, olipa lapsesi ikä mikä tahansa.

Tuotetiedot

 • Väri: Vaaleanpunainen, vihreä tai sininen
 • Istuinkorkeus: 30-39 cm
 • Pituus: 73 cm
 • Voidaan käyttää alkaen: 2 vuotta / 85 cm
 • Maksimikuorma: 25 kg

Trybike 2-i-1

Palkittu kuntopyörä kaikenikäisille lapsille

Fordele
 • pros-icon.svg Kehittyy lapsen mukana, sillä useita osia voidaan mukauttaa tarpeen mukaan
 • pros-icon.svg Vaihtoehto käyttää pyörää kahdella tai kolmella pyörällä
 • pros-icon.svg Voittaja Baby Innovation Award 2018 -palkinnolla

Detaljeret gennemgang

Tämä hollantilaisen Trybike-valmistajan palkittu pyörä sopii kaikenikäisille lapsille, joten osta vain yksi pyörä useamman sijaan. Pyörä on nimittäin suunniteltu kasvamaan lapsesi mukana. Esimerkiksi istuinta voidaan säätää, etupyörän korkeutta voidaan muuttaa ja sitä on mahdollista käyttää sekä kaksi- että kolmipyöräisenä juoksumattona.

Miksi kannattaa valita Trybike 2-in-1

Jos etsit pyörää, joka pysyy lapsesi mukana monta vuotta, suosittelemme tutustumaan tarkemmin tähän Trybiken malliin. Tuote on suunniteltu erityisesti säädettäväksi, mikä luo hyvät edellytykset sen mukauttamiselle lapsellesi. Esimerkiksi istuinta on mahdollista säätää 30-45 senttimetriä, ja etupyörää voi säätää kahteen eri korkeuteen. Tästä syystä tätä pyörää voi käyttää noin 1,5-vuotiaista 5-6-vuotiaisiin lapsiin.

Tämä pyörä on myös 2-in-1-ratkaisu. Mallia voidaan käyttää kolmipyöränä tai kaksipyöräisenä pyöränä. Tämä luo parhaan mahdollisen turvallisuuden pienemmälle lapselle, mutta takaa myös optimaalisen haasteen isommalle lapselle. Pienemmälle lapselle kolme pyörää on itsestään selvä valinta, sillä lapsi kaatuu harvemmin, ja pyörä harjaannuttaa myös lapsen tasapainoa. Mukana on myös jalkatuki, jota voi käyttää silloin, kun meno käy kovaksi.

Vaikka tämä malli ei ole ollut markkinoilla kovin kauan, sitä on jo kehuttu taivaisiin asti. Se voi itse asiassa ylpeillä palkintovoittajana, sillä se voitti Baby Innovation Award -palkinnon vuonna 2018. Voit myös olla varma siitä, että tämä skootteri erottuu muista, sillä se on retrohenkinen ja saatavilla useissa eri väreissä.

Tuotetiedot

 • Väri: Harmaa, vihreä, vaaleanpunainen, valkoinen, musta, sininen tai punainen
 • Paino: 5,2 kg kaksipyöräisellä, 6,3 kg kolmipyöräisellä
 • Istuinkorkeus: 30-45 cm
 • Soveltuu alkaen: 1,5 vuotta

Krea Juoksupyörä

To go mini juoksupyörä

Fordele
 • pros-icon.svg Koko on pieni, joten se on helppo säilyttää tien ulkopuolella tai ottaa mukaan matkalle
 • pros-icon.svg Istuin ja ohjaustanko on helppo sovittaa lapselle sopiviksi, sillä ne ovat säädettävissä
 • pros-icon.svg Varustettu puhkeamattomilla renkailla ja etuheijastimella turvallisuuden lisäämiseksi

Detaljeret gennemgang

Tämä Krea-tuotemerkin juoksupyörä soveltuu erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön, jossa se edistää lapsen fyysistä ja henkistä kehitystä. Tuote on kooltaan ja painoltaan pieni, joten se on helposti mukana kuljetettava malli. Istuin ja ohjaustanko on mahdollista säätää paremmin käyttäjälle sopivaksi.

Miksi kannattaa valita Krea juoksupyörä

Jos etsit pyörää, jonka voit ottaa mukaasi lomalle, isovanhempien luokse, kotiinkuljetukseen päiväkodista jne., sinun kannattaa tutustua tähän Krean pyörään. Tämä malli on suunniteltu painamaan vain 3,5 kg, joten sitä on helppo kuljettaa mukana ja se on pienikokoinen. Se ei siis vie paljon tilaa, jos otat sen mukaan autoon tai julkisiin kulkuneuvoihin.

Tämän kuntopyörän avulla voit olla varma, että lapsesi tasapainokykyä harjoitetaan optimaalisesti. Itse asiassa pyörä tukee sekä fyysistä että henkistä kehitystä varhaisesta iästä lähtien. Se, kuinka nopeasti lapset voivat hyötyä juoksumatosta, vaihtelee lapsesta riippuen, mutta tätä juoksumattoa voivat käyttää jopa pienet lapset. Tämä johtuu suurelta osin sen kompaktista koosta ja siitä, että sekä istuin että ohjaustanko ovat säädettävissä. Istuinta voidaan säätää 29,5-35 cm:n välillä, kun taas ohjaustankoa voidaan säätää 40-50 cm:n välillä.

Kuntoilupyörä on valmistettu metallista, ja se on saatavana joko punaisena tai sinisenä. Siinä on puhkeamattomat renkaat ja heijastin edessä. Tämä takaa paremman turvallisuuden liikenteessä. Eikä sinun tarvitse huolehtia renkaiden vaihtamisesta koko ajan. Sitä voidaan käyttää myös sisätiloissa tai ulkona tarpeen mukaan.

Tuotetiedot

 • Väri: punainen tai sininen
 • Paino: 3,5 kg
 • Istuinkorkeus: 29,5-35 cm
 • Pituus: 59 cm
 • Maksimikuorma: 50 kg

PukyLino

upea pyörä pienille

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Se on suunniteltu erityisesti perheen pienimmille ja opettaa heille ohjausta ja jalkojen liikkeitä
 • pros-icon.svg Varustettu 4 suurella pyörällä ja turvakahvoilla, jotka takaavat korkean turvallisuuden
 • pros-icon.svg Ergonominen muotoilu tekee pelaamisesta ja oppimisesta mahdollisimman mukavaa
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan, joten kaikilla on varaa pyörään

Detaljeret gennemgang

Tämä Puky-merkin malli on ihanteellinen juoksupyörä hyvin pienille lapsille. Tuotetta voi käyttää noin 1 vuoden iästä alkaen, ja siinä on neljä pyörää. Näin pienimmätkin lapset voivat käyttää pyörää ilman suurempaa apua. Mallissa on korkea turvallisuustaso, hyvä ergonominen muotoilu ja sitä voidaan käyttää sisätiloissa.

Sentten sinun kannattaa valita PukyLino

Jos etsit hyvää juoksupyörää pienelle, noin 1-vuotiaalle lapselle, voit investoida tähän Puky-merkin malliin. Puky on kehittänyt useita erityyppisiä skoottereita, ja tämä malli on suunniteltu erityisesti nuoremmille lapsille. Huomaa kuitenkin, että lapsen on oltava vähintään 75 cm pitkä ja hänen on pystyttävä jo istumaan tai kävelemään, jotta hän voi käyttää juoksumattoa motoriikan kehittämiseen.

Yleisesti ottaen tämä kuntopyörä auttaa lasta opettamaan, miten nousta pyörän päälle ja pois, miten hallita suuntaa ja miten harjoitella tasapainoa ja liikkumista.Sinun ei tarvitse pelätä, että lapsesi loukkaantuu tässä kuntopyörässä, sillä siinä on neljä suurta kumipyörää ja turvakahvat, joita ei voi kääntää liikaa. Käytettyjen pyörien tyyppi mahdollistaa myös pyörän käytön sekä sisätiloissa että ulkona ilman ongelmia.

Pukylino on varustettu ergonomisesti muotoillulla istuimella ja painaa vain 2,5 kg. Näin varmistetaan, että lapsi istuu mukavasti eikä rasita kehoaan liikaa pyörää käyttäessään. Kun otetaan huomioon kaikki edellä mainitut tuotteen edut, on vielä vaikuttavampaa, että pyörä myydään edulliseen hintaan verrattuna muihin markkinoilla oleviin malleihin.

Tuotetiedot

 • Väri: Vihreä, vaaleanpunainen, harmaa tai punainen
 • Paino: 2.5
 • Istuimen korkeus: 22 cm
 • Pituus: 51 cm
 • Voidaan käyttää alkaen: 1 vuosi / 75 cm
 • Maksimikuorma: 20 kg

Scoot and Ride Highway Kick 1

Skootteri ja skootteri yhdessä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Varustettu kahdella pyörällä, joten lapsesi voi oppia ajamaan ilman polkimia
 • pros-icon.svg Kyky säätää ohjaustangon ja satulan korkeutta, joten sitä voi käyttää vuosia
 • pros-icon.svg Muotoilu muistuttaa oikeaa polkupyörää – ja siinä on jopa kori ja kello

Detaljeret gennemgang

Tämä tuote eroaa hieman muista testin tuotteista. Tämä johtuu siitä, että sitä voidaan itse asiassa käyttää kahdella eri tavalla: sekä hyvin pienen lapsen skootterina että skootterina, kun lapsi on vanhempi. Se on malli, joka mukautuu lapsesi iän mukaan. Vaihtaminen näiden kahden asetuksen välillä on helppoa, koska siihen ei tarvita työkaluja.

Miksi kannattaa valita Scoot and Ride Highway Kick 1

Jos valitset tämän skootterin Scoot and Ride -yrityksestä, ota huomioon, että se ei ole vain pienempien lasten skootteri. Itse asiassa skootteri on mahdollista muuttaa skootteriksi, jota lapsesi voi käyttää, kun hän on tarpeeksi iso. Näin lapsellasi on kuitenkin kuljetusväline, joka seuraa häntä noin 1-5 vuoden iästä lähtien.

Tuotteen maksimikuormitus juoksumattona on 20 kg, ja istuinta voi säätää 22,5 ja 29 cm:n välillä. Istuma-asentoa suositellaan käytettäväksi 1-3-vuotiaille lapsille. Kun lapsi on vanhempi ja hänellä on hyvä tasapaino, pyörä voidaan muuttaa skootteriksi ilman työkaluja. Tässä muodossa ohjaustanko voidaan säätää 82-118 cm:stä, jolloin enimmäiskuorma on 50 kg.

Tämän juoksumaton valitsemisessa on useita etuja testin muihin verrattuna, mutta yksi suurimmista eduista on tuotteen turvallisuusominaisuudet. Itse asiassa riski, että lapsi putoaa ja loukkaantuu tämän mallin kanssa, on minimaalinen, olipa tuotteen muotoilu mikä tahansa. Esimerkiksi etupyörässä on turvatyyny, joka estää pyörän kaatumisen, ja takapyörässä on jarru, jotta lapsesi voi pysäyttää skootterin, jos se menee liian nopeasti.

Tuotetiedot

 • Väri: Harmaa, sininen, vaaleanpunainen tai vihreä
 • Istuinkorkeus: 22,5-29 cm
 • Voidaan käyttää alkaen: 1 vuosi
 • Maksimikuorma: 20 kg istuen ja 50 kg seisten

Kokua kävelypyörä

Hyvä tasapainopyörä, jossa on useita säätöjä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mahdollisuus säätää pyörää jokaiselle lapselle usean vuoden ajan
 • pros-icon.svg Rakennettu paremman mukavuuden, kokemuksen ja turvallisuuden takaamiseksi
 • pros-icon.svg Se on CE-merkitty ja saatavilla useissa eri väreissä

Detaljeret gennemgang

Tämä Kokuan lenkkipyörä sopii 2-5-vuotiaille lapsille. Suuri ikähyppy johtuu suurelta osin siitä, että pyörä voidaan mukauttaa kunkin lapsen tarpeisiin. Toinen selkeä etu tässä versiossa on se, että se on erittäin turvallinen, säästää lasta kolhuissa ja siinä on suuret renkaat, jotka on vahvistettu ja varustettu heijastimilla.

Miksi kannattaa valita Kokua kävelypyörä

Jos lapsesi tarvitsee isompaa haastetta jo noin 2-vuotiaana, kannattaa tutustua tähän Kokuan kävelypyörään. Tuotteessa on vain kaksi pyörää, mikä voi olla haaste useimmille kaksivuotiaille, mutta monia muita osia on mahdollista säätää lapselle sopiviksi, jos hän on valmis kahteen pyörään. Esimerkiksi satulan korkeutta on mahdollista säätää niin, että lapsi yltää maahan ongelmitta pituudestaan riippumatta.

Tuote on suunniteltu tarjoamaan suurempia haasteita sitä mukaa, kun lapsi on siihen valmis. Etuhaarukassa on ohjauksen vaimennin ja laite, joka auttaa lasta ajamaan suoraan eteenpäin. Alussa voidaan siis keskittyä tasapainoon eikä niinkään pyörän ohjaamiseen. Ohjauksen vaimennin voidaan poistaa, kun lapsi on valmis ohjaamaan itse.

Tämä juoksupyörä on ihanteellinen lapsellesi, sillä se on suunniteltu kahdella pyörän jousituksen vahvuudella, joten lapsesi selkään ei satu, vaikka matkan varrella olisi kuoppia. Pyörä on myös varustettu Scwalbe Big Apple -pallorenkailla, jotka vähentävät puhkeamisriskiä. Renkaissa on heijastavat raidat, jotta lapsesi näkyy liikenteessä.

Tuotetiedot

 • Väri: sininen, tummansininen, vihreä, punainen, koralli, pinkki, valkoinen tai oranssi
 • Paino: 3,4 kg
 • Istuinkorkeus: 35-43 cm
 • Pituus: 90 cm
 • Voidaan käyttää alkaen: 2 vuotta

Banwood First Go

vankka kaksipyöräinen juoksupyörä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Varustettu kahdella pyörällä, joten lapsesi voi oppia ajamaan ilman polkimia
 • pros-icon.svg Kyky säätää ohjaustangon ja satulan korkeutta, joten sitä voi käyttää vuosia
 • pros-icon.svg Muotoilu muistuttaa oikeaa polkupyörää – ja siinä on jopa kori ja kello

Detaljeret gennemgang

Tämä Banwoodin lenkkipyörä sopii hieman vanhemmille lapsille. Siinä on vain kaksi pyörää, joten se auttaa lasta oppimaan pitämään tasapainonsa. Tuote on CE-hyväksytty, ja sen klassinen ulkonäkö muistuttaa oikeaa polkupyörää. Istuin ja ohjaustanko ovat säädettävissä lapsesi koon mukaan.

Miksi kannattaa valita Banwood First Go

Onko lapsesi valmis ottamaan pienin askelin polkupyörän, jossa on polkimet? Jos näin on, voi olla hyvä ajatus investoida juoksupyörään, jossa on vain kaksi pyörää, mutta jossa lapsi joutuu ajamaan jaloillaan. Tämä opettaa lapsesi tasapainoilemaan ilman apupyöriä, mikä johtaa vakaampaan ajoon, kun siirryt tavalliseen pyörään juoksumaton sijaan.

Tämä juoksumatto on suunniteltu näyttämään oikealta pyörältä. Siinä on klassinen rakenne, kaksi pyörää ja sekä kori että kello. Tämä tuottaa todennäköisesti myös paljon iloa lapsellesi. Mallia on saatavana useissa eri väreissä ja kuoseissa, joten voit valita, mikä sopii lapsellesi parhaiten.

Tätä pyörää suositellaan 2,5-3-vuotiaille, eikä sitä kannata käyttää nuoremmille lapsille, sillä se voi olla liian haastava, kun pyörässä on vain kaksi pyörää. On kuitenkin mahdollista antaa lapsen kasvaa pyörän mukana, sillä sekä istuimen että ohjaustangon korkeutta voi säätää. Tuote on myös CE-hyväksytty, joten voit olla varma, että saat laadukkaan kuntopyörän

Tuotetiedot

 • Väri: Useita värejä ja kuvioita
 • Paino: 4,5 kg
 • Istuinkorkeus: 37-44 cm
 • Pituus: 65 cm
 • Voidaan käyttää alkaen: 2,5 vuotta

Guide

Miten valita paras kilpapyörä

Alhaalla olevissa osioissa voit lukea lisää muun muassa siitä, miten valita paras kuntopyörä lapsellesi, miksi kuntopyörän käytön priorisointi on hyödyllistä ja miten löydät parhaan kuntopyöräkaupan. Tämän pitäisi antaa sinulle paremmat valmiudet ostaa uusi pyörä.

Sen vuoksi juoksumatto lapsellesi on hyvä investointi

Etkö vieläkään ole vakuuttunut siitä, miksi sinun pitäisi investoida juoksumattoon? Jos näin on, tässä on 3 hyvää syytä, miksi sinun pitäisi investoida pyörään lapsellesi – ja mieluiten suhteellisen varhaisessa iässä:

 • Polkupyörä auttaa kehittämään lapsen motorisia taitoja, tasapainoa, koordinaatiota, reaktiokykyä jne.
 • juoksumatto takaa viihteen ja hauskanpidon, mutta oppimisen
 • Kilpapyörä auttaa lasta valmistautumaan oikeaan pyörään

Milloin juoksumattoa kannattaa käyttää – lapsen ikä juoksumattoon

Riippuu osittain lapsesi kehityksestä, milloin juoksumattoa kannattaa käyttää. Jotkut lapset voivat käyttää niitä jo 1-vuotiaasta lähtien, kun taas toiset lapset ovat valmiita käyttämään niitä vasta hieman myöhemmin. Alla olevista osioista voit lukea lisää siitä, mitä eri ikäisten kuntopyörien suhteen kannattaa etsiä.

Lenkkipyörä 1 vuosi

Jos lapsesi on jo 1-vuotiaana valmis haastamaan itsensä juoksumatolla, sinun on syytä olla tietoinen siitä, että olet itse asiassa saamassa käsiisi mallin, jota suositellaan näin nuorelle iälle. Pyörä voi olla hieno, mutta jos se ei sovellu hyvin pienille lapsille, he eivät saa leikistä kaikkea irti. On myös hyvä idea käyttää kolmi- tai nelipyöräistä pyörää, kun lapsi on näin nuori, koska se tarjoaa enemmän turvallisuutta.

Tricycle 2 vuotta

Laaja valikoima kuntopyöriä on suunniteltu käytettäväksi noin 2-vuotiaasta lähtien. Kun haluat ostaa pyörän lapsellesi tässä ikäryhmässä, voit valita monista eri malleista. Suosittelemme kolmipyöräistä versiota, koska se tarjoaa paremman turvallisuuden. Lisäksi on myös hyvä idea valita pyörä, joka voi kasvaa lapsesi mukana – esimerkiksi eri osia voidaan säätää korkeussuunnassa niin, että ne sopivat vielä lapsen kasvaessa.

Tricycle 3 vuotta

Jotkut lapset ovat valmiita kokeilemaan kaksipyöräistä skootteria jo 3-vuotiaana, kun taas toiset tarvitsevat vielä ylimääräisen pyörän lisäturvallisuutta. Siksi suosittelemme, että valitset pyörän sen mukaan, mitä lapsesi tarvitsee. Jälleen kerran meidän on korostettava, että on selvää, että pyörä voidaan säätää niin, että se toimii edelleen todella hyvin lapsen oppiessa ja kasvaessa.

Juoksupyörä 4 vuotta

Mitä vanhempi lapsi on, sitä enemmän hän voi tehdä itse. Uusia haasteita tarvitaan jatkuvasti, jotta pyörä pysyy sekä oppimisvälineenä että osana peliä. Useimmat nelivuotiaat ovat valmiita hieman suurempiin haasteisiin, kuten käyttämään vain kahta pyörää, jos he eivät ole tehneet niin aiemmin. Harkitse lisäksi juoksumattoa, joka voi kääntyä enemmän kuin muut mallit, jotta lapsi oppii ohjaamaan tarkemmin.

Pyöräilyä 5 vuotta

Jos lapsesi viihtyy juoksumatolla vielä viisivuotiaana, voi olla hyvä ajatus tutustua erilaisiin lapsille tarkoitettuihin juoksumattoihin, jotta hän voi valmistautua oikeaan polkimilla varustettuun polkupyörään. Tässä iässä juoksumatto voi hyvinkin olla viimeinen askel ennen perinteisen polkupyörän löytymistä. Kun valitset juoksumattoa, jonka muotoilu muistuttaa enemmän polkupyörää, vanhemmat lapset voivat ajaa tasaisemmin, jotta he voivat myöhemmin säilyttää tasapainonsa suhteellisen nopeasti.

Miten löydät oikean kokoisen juoksumattoa lapsellesi

Markkinoilla on paljon erilaisia kuntopyöriä, joten voi olla vaikea tietää, mikä koko sopii lapsellesi. Yleisesti ottaen sinun tulisi kiinnittää huomiota pyörän korkeuteen, sillä sen pitäisi sopia lapsellesi. Esimerkiksi liian matalaa pyörää on vaikea ohjata, koska jalat ovat ohjaustangon yläpuolella, kun taas liian korkea pyörä johtaa siihen, että lapsi ei pääse jaloillaan maahan.

Kaiken kaikkiaan suosittelemme ostamaan kilpapyörän, jossa sekä ohjaustanko että satula ovat säädettävissä. Näin voit mukauttaa pyörää vuosien mittaan, jotta lapsesi voi kasvaa pyöränsä mukana. On kallista, jos sinun on investoitava uuteen pyörään aina, kun lapsesi kasvaa. Tästä syystä säädettävä malli on hyvä valinta useimmille ihmisille.

Meidän on myös korostettava, että tunnet lapsesi parhaiten. Sinä olet siis parhaassa asemassa arvioimaan, milloin lapsesi on valmis suurempaan haasteeseen jne. Jos olet hyvin epävarma, voit tutustua edellä olevaan oppaaseen eri ikäisille. Juoksumattoa valittaessa tärkeintä on, että lapsi pääsee maahan ilman ongelmia. Juoksumattoa valittaessa tärkeintä on, että lapsi pääsee maahan ilman ongelmia.

Husk pyöräilykypärä

Vaikka lapsen ei tarvitse käyttää pyöräilykypärää maantiepyörällä ajettaessa, suosittelemme, että muistat käyttää pyöräilykypärää aina. Tämä johtuu siitä, että kypärä auttaa pitämään lapsesi turvassa putoamisen tai onnettomuuden sattuessa. Pyöräilykypärä auttaa suojelemaan lasta ja luultavasti antaa sinulle vanhempana hieman enemmän mielenrauhaa, kun lapsesi leikkii pyörällä. On luultavasti myös paljon helpompaa saada lapsesi käyttämään kypärää oikealla pyörällä, jos otat sen käyttöön hyvin nuoresta iästä lähtien.

Meissäpyöräilykypärätesti voit lukea lisää parhaista pyöräilykypäristä sekä lapsille että aikuisille. Suosittelemme, että valitset jonkin testin malleista, sillä voit olla varma, että sinä ja lapsesi olette parhaalla mahdollisella tavalla suojattuja, jos pahin tapahtuu.

Löydä paras juoksupyörätarjous

Hyvälaatuinen kuntopyörä on tietenkin suositeltava. Ja onneksi niitä on saatavilla eri hintaluokissa, joten sinun ei tarvitse panikoida, vaikka sinulla ei olisi suurinta budjettia uuden juoksupyörän hankintaan. Useat tässä testissä olevista malleista ovat todella edullisia verrattuna muihin markkinoilla oleviin maantiepyöriin. Voit siis aloittaa yllä olevasta luettelosta – vaikka etsisitkin halpaa mallia.

Hyvä tapa säästää rahaa ostossa on löytää hyvä juoksupyöräkauppa. Tämä on tavallista eri verkkokauppiaiden kohdalla, kun ne alentavat tiettyjen tavararyhmien hintoja. Siksi suosittelemme, että pidät silmällä verkkokauppiaiden juoksupyörien hintoja ja erikoistarjouksia, jos haluat saada mahdollisimman alhaisen hinnan tinkimättä juoksupyörän laadusta.

Miten tämä maantiepyörätesti tehtiin

Tämän maantiepyörätestin laadinnassa olemme käyttäneet eri testilähteiden tuloksia selvittääksemme, mitkä maantiepyörät suoriutuvat testeissä parhaiten. Lisäksi olemme lukeneet useita kuluttajien arvosteluja useista eri tuotteista arvioidaksemme, toimivatko ne yhtä hyvin myös kuluttajan kotona.

FAQ

Mikä pyörä on paras?

Valitsimme testivoittajaksi Puky LR M Classic -pyörän. Tämä Puky-pyörä on loistava malli, joka täyttää useimpien ihmisten tarpeet. Lue lisää löytääksesi lapsellesi sopivan pyörän.

Paljonko pyörä maksaa?

Pyörän hinta vaihtelee mallin ja koon mukaan. Voit helposti löytää hyviä pyöriä muutamalla sadalla dollarilla, jos sinulla on tiukka budjetti.

Minkä ikäinen lapsen on oltava, jotta hän voi käyttää pyörää?

Suositusikä vaihtelee pyöräkohtaisesti. Jotkin niistä sopivat lapsille 1-vuotiaasta alkaen, kun taas toisia suositellaan vasta 2-3-vuotiaille. Yleensä niitä käytetään siihen asti, kunnes lapsi on noin 5-vuotias.

Miksi juoksumatto on hyvä investointi?

Juoksumatto edistää lapsen motoristen taitojen ja tasapainon kehittymistä sekä parantaa koordinaatiota ja reaktiokykyä. Lapsen on myös helpompi oppia ajamaan pyörällä.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×