Kalaöljytesti (2022) → Opas 11 parhaaseen kalaöljyyn juuri nyt

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Puori O3

Voit panostaa näihin Puori-merkin kalaöljykapseleihin, sillä ne sisältävät runsaasti luonnollista triglyeridiä Omega 3 -rasvaa. Myös Tanskan kuluttajaneuvosto ja IFOS ovat kehuneet tätä tuotetta. Voit siis olla varma, että saat korkealaatuista kalaöljyä, jos valitset testivoittajamme. Olemme…

3
kalaöljykapselit, jotka on helppo niellä

Eye Q

4

Lekaform

5
Paras kalaöljy happaman refluksin vähentämiseen

Futura Anti-Reflux

6
tasapainoinen ravintolisä, joka sisältää Omega 3, 6, 7 ja 9 -rasvahappoja

Lýsi kalanmaksaöljy

7
Paras kalaöljy raskaana oleville naisille

EPA-GLA+

9
Tanskassa valmistettu kalaöljy

Natur-Drogeriet Ecolomega

10

11

12

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Harkitsetko kalaöljyn käyttöä ravintolisänä? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä kalaöljykatsauksessamme esittelemme 11 parasta kalaöljyä. Testivoittaja on Puori O3, sillä se on hyvin testattu tuote, jolla on uskomattoman hyvät arvostelut sekä korkea ja luonnollinen Omega 3 -pitoisuus. Kaikki tässä testissä olevat tuotteet ovat kuitenkin Tanskan markkinoiden parhaita, joten voit vapaasti valita mukana olevien kalaöljyjen välillä.

Kalaöljyllä on useita hyötyjä, joista voit lukea lisää seuraavista kohdista. Voit myös lukea sivuvaikutuksista, kalaöljyn ottamisesta, mitä etsiä kalaöljyä ostaessasi ja paljon muuta.

Puori O3

Paras kalaöljy

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Testattu tuote, joka saa paljon kiitosta
 • pros-icon.svg korkea luonnollinen omega 3 -pitoisuus kolmen kapselin päiväannoksessa
 • pros-icon.svg Ei sisällä dioksiineja, raskasmetalleja tai PCB:tä

Detaljeret gennemgang

Voit panostaa näihin Puori-merkin kalaöljykapseleihin, sillä ne sisältävät runsaasti luonnollista triglyeridiä Omega 3 -rasvaa. Myös Tanskan kuluttajaneuvosto ja IFOS ovat kehuneet tätä tuotetta. Voit siis olla varma, että saat korkealaatuista kalaöljyä, jos valitset testivoittajamme.

Miksi sinun kannattaa valita Puori O3

Olemme valinneet nämä Puori-merkin kalaöljykapselit kalaöljytestimme testivoittajaksi, sillä tuote on perusteellisesti testattu ja sen Omega 3 -pitoisuus on optimaalinen päivittäisessä annoksessa. Puori toimittaa tuotteensa useisiin testeihin, joten sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä O3-tuote sisältää. Itse asiassa jopa The International Fish Oil Standards Program (IFOS) on testannut tuotteen ja antanut sille 5 tähteä 5:stä.

Tanskalainen kuluttajalehti Forbrugerrådet Tænk on myös tutkinut näitä kapseleita ja todennut, että ne on valmistettu ilman raskasmetalleja, PCB:tä tai dioksiinia. Sen sijaan tuote sisältää luonnollista Omega-3-pitoisuutta, joka on saatu anjoviksesta ja sardiinista. Ainutlaatuinen kaava takaa sinulle kalaöljyn, jolla on erinomaiset ominaisuudet, jolloin sinun ei tarvitse ottaa liikaa kapseleita saadaksesi optimaalisen päivittäisen saannin.

Ravintoainepitoisuus vuorokausiannosta kohden (3 kapselia)

 • Sisältö: 180 kpl
 • Kalaöljy: 2700 mg
 • Kokonaisomega 3 (74%): 2000 mg
  • EPA: 1250 mg
  • DHA: 500 mg
  • Muut omega-3-rasvahapot: 250 mg

Bodylab Omega 3

Paras halpa kalaöljy

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan, jotta kaikilla on varaa kapseleihin
 • pros-icon.svg korkea ja luonnollinen Omega 3 -pitoisuus

Detaljeret gennemgang

Bodylabin tuote on yksi markkinoiden parhaista kalaöljyistä, sillä se on puhdas ja luonnollinen tuote, jossa on optimaalinen Omega 3-, DHA- ja EPA-pitoisuus. Yksi tärkeimmistä eduista tämän vaihtoehdon valitsemisessa muiden testin vaihtoehtojen sijaan on myös se, että tuotetta myydään edulliseen hintaan.

Miksi kannattaa valita Bodylab Omega 3

Monet kalaöljytuotteet maksavat paljon, minkä vuoksi voi tuntua kalliilta aloittaa kalaöljyn päivittäinen käyttö. Onneksi kaikki valmistajat eivät laita tuotteitaan kalliiseen hintaan. Bodylab on tästä hyvä esimerkki, sillä se on kehittänyt hienoja Omega 3 -kapseleja, joita kuitenkin myydään halpaan hintaan. Pakkaus sisältää yhteensä 120 kapselia, ja kolme kapselia tulisi ottaa päivässä, joten niitä riittää yli kuukaudeksi.

Ei kannata huolehtia siitä, että kapselien sisällöstä tingitään vain siksi, että päätät investoida kapseleihin, jotka ovat hieman halvempia kuin muut markkinoilla olevat. Bodylabin kalaöljy on hyvälaatuista ja koostuu 100-prosenttisesti puhtaasta kalaöljystä, ja jokainen kapseli sisältää 1000 mg. EPA- ja DHA-pitoisuus on myös korkea, joten saat kaiken tarvitsemasi, kun käytät tätä tuotetta.

Ravintoainepitoisuus vuorokausiannosta kohden (3 kapselia)

 • Sisältö: 120 kpl
 • Kalaöljy: 3000 mg
 • Kokonaisomega 3: 1950 mg
  • EPA: 990 mg
  • DHA: 660 mg

Eye Q

kalaöljykapselit, jotka on helppo niellä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Pienempi koko, jolloin kapselit on helpompi niellä
 • pros-icon.svg Sisältää Omega 3:n ja 6:n sekä DHA:n, EPA:n ja GLA:n sekoitusta
 • pros-icon.svg Hänellä on Friend of the Sea -sertifikaatti, joka on kestävän kalastuksen hanke

Detaljeret gennemgang

Silmä Q-kapselit ovat ihanteellisia ihmisille, joilla on vaikeuksia niellä tavallisia pillereitä. Ne on suunniteltu pienempikokoisiksi, joten niitä on helpompi niellä. Lisäksi tuet kestävää tuotantoa ja tuote sisältää GLA- ja Omega 6 -rasvahappoja. Lisäksi tuote sisältää GLA:ta ja Omega 6 -rasvahappoja.

Miksi kannattaa valita Eye Q

Jos sinulla on vaikeuksia niellä pillereitä, kalaöljykapselit voivat tuottaa ongelmia. Tämä johtuu siitä, että nämä ovat usein paljon suurempia. Näin ei kuitenkaan ole Eye Q -tuotemerkin varianttien kohdalla. He ovat varmistaneet, että heidän kapselinsa ovat hieman pienempiä, jotta niitä olisi helpompi niellä. Tämä johtaa myös siihen, että kalanmakuisen refluksin todennäköisyys on pienempi.

Sisältö itsessään on hieman erilainen näissä kalaöljykapseleissa kuin useissa muissa markkinoilla olevissa. Ne sisältävät omega-3-, DHA- ja EPA-rasvahappojen lisäksi myös omega-6-rasvahappoja ja GLA:ta. Kapselit on testattu voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti, joten voit luottaa siihen, että ne eivät sisällä huonoja ainesosia. Sijoittamalla näihin kalaöljykapseleihin tuet myös kestävää kalastusta, sillä tuotteella on Friend of the Sea -hankkeen sertifikaatti. On suositeltavaa, että aloitat 6 kapselilla 12 viikon ajan ja vähennät sitten annosta kahteen kapseliin päivässä.

Ravintoainepitoisuus vuorokausiannosta kohden (2 kapselia)

 • Sisältö: 360 kpl
 • Kalaöljy: 800 mg
 • Kokonaisomega 3 (74 %): 258 mg
  • EPA: 186 mg
  • DHA: 58 mg
 • Omega-6-rasvahappoja: 200 mg
 • GLA: 20 mg

Lekaform

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erityisesti kehitetty ylläpitämään normaalia näkökykyä, sydämen ja aivojen toimintaa
 • pros-icon.svg Mahdollisuus mukauttaa määrä tarpeidesi mukaan
 • pros-icon.svg Forbrugerrådet Tænk on valinnut sen hyväksi ostokseksi vuonna 2019

Detaljeret gennemgang

Nämä Lekaform-merkin kalaöljykapselit on erityisesti suunniteltu auttamaan ylläpitämään normaalia sydämen ja aivojen toimintaa sekä normaalia näkökykyä. Kapselit sisältävät hienon määrän Omega 3 -rasvahappoja, ja sinulla on mahdollisuus mukauttaa annostusta tarpeisiisi.

Miksi kannattaa valita Lekaform

Haluatko kalaöljyä, jonka päivittäiseen annokseen voit vaikuttaa? Jos näin on, sinun pitäisi investoida tähän Lekaformin ravintolisään. Itse asiassa yli 11-vuotiaille lapsille ja aikuisille suositellaan 2-5 kapselin annosta, joten voit itse päättää, kuinka paljon kalaöljyä tarvitset. Tämä on hyvä ratkaisu niille, jotka haluavat kalaöljyn edut, mutta muistavat silti syödä rasvaista kalaa silloin tällöin.

Tämässä kapselissa on myös vähän A- ja D-vitamiinia, joten voit ottaa muita vitamiinipillereitä rinnalle. Älkää siis tunteko itseänne rajoittuneiksi. Pillerit on suunniteltu edistämään sydämen ja aivojen normaalia toimintaa sekä normaalia näkökykyä. Lisäetuna kapselit on testattu Tanskan kuluttajaneuvostossa (Forbrugerrådet Tænk), joka on antanut niille hyvän arvostelun. Tænk huomauttaa muun muassa, että tuotteessa on “erittäin alhainen PCB- ja dioksiinipitoisuus”.

Ravintosisältö kapselia kohti

 • Sisältö: 300 kpl
 • Kalaöljy: 500 mg

Futura Anti-Reflux

Paras kalaöljy happaman refluksin vähentämiseen

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ei huolta happamasta refluksista tai kalan mausta, sillä pillerit estävät sen
 • pros-icon.svg Kehitetty käyttäen erittäin tiivistä kalaöljyä luonnollisessa triglyseridissä
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan, kun otetaan huomioon kapseleiden anti-puff-toiminto

Detaljeret gennemgang

Kalaöljyn nauttimisen suurimpia haittoja on se, että se voi aiheuttaa kalalta maistuvaa happamuutta. Tämä ei ole läheskään aina miellyttävä kokemus, ja se voi olla syy siihen, että jotkut ihmiset luopuvat lisäravinteesta. Sen sijaan suosittelemme kuitenkin kokeilemaan näitä Futuran kapseleita, sillä niiden avulla et koe refluksitautia.

Sentten sinun kannattaa valita Futura Anti-Reflux

Oletko kyllästynyt happaman refluksin kokemiseen, kun käytät kalaöljyä ravintolisänä? Onneksi siihen on olemassa ratkaisu. Voit siirtyä näihin Futura-merkin kapseleihin. Tämäntyyppiset kapselit eroavat muista lääkkeistä siinä, että ne on suunniteltu poistamaan happamat röyhtäykset. Tämä tapahtuu kapseleiden ainutlaatuisen pinnoitteen avulla. Tämän lisäravinteen avulla voit täysin välttää kalan maun – sekä kulutuksen aikana että sen jälkeen.

Tuote sisältää erittäin tiiviin määrän kalaöljyä luonnollisena triglyseridinä. On suositeltavaa nauttia 1-3 kapselia saadaksesi oikean määrän Omega 3 -rasvahappoa päivässä. Tämän tuotteen päivittäinen saanti voi edistää sydämen ja aivojen toiminnan normalisoitumista sekä normaalia näkökykyä. Pakkauksessa on yhteensä 120 kalaöljykapselia. Pakkauksessa on yhteensä 120 kalaöljykapselia.

Ravintoainepitoisuus kapselia kohti

 • Sisältö: 120 kpl
 • Kalaöljy: 846 mg
 • Kokonaisomega 3: 560 mg
  • EPA: 270 mg
  • DHA: 205 mg

Lýsi kalanmaksaöljy

tasapainoinen ravintolisä, joka sisältää Omega 3, 6, 7 ja 9 -rasvahappoja

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sisältää Omega 3, 6, 7 ja 9 -rasvahappojen ja fosfolipidien sekoitusta
 • pros-icon.svg Ei sisällä GMO:ita ja sisältää hyviä määriä Omega 3 ja Omega 6 -molekyylejä
 • pros-icon.svg On kestävä tuote, jolla on Friend of the Sea -sertifikaatti

Detaljeret gennemgang

Tämä tuote eroaa niistä vaihtoehdoista, joita olemme tähän mennessä tarkastelleet tässä kalaöljytestissä. Tämä muunnos on nestemäisessä muodossa ja se on valmistettu kalanmaksaöljystä. Tuote sisältää omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA lisäksi myös D- ja A-vitamiineja. Raikas sitruunan maku tekee lisäravinteesta ruokahalua lisäävän.

Miksi kannattaa valita Lýsi-turskanmaksaöljy

Jos haluat yhden tuotteen, joka voi toimia ravintolisänä sekä lapsille että aikuisille, kannattaa tutustua tähän Lýsi-merkin turskanmaksaöljyyn. Tuote sisältää omega-3-rasvahappoja EPAa ja DHA:ta, mutta siinä on myös runsaasti A- ja D-vitamiineja. Yhdessä nämä elementit varmistavat, että elimistösi pysyy kunnossa parhaalla mahdollisella tavalla. Öljy auttaa esimerkiksi vähentämään tulehduksia ja ylläpitämään aivojen, sydämen ja näön normaalia toimintaa. D-vitamiini auttaa vahvistamaan kehoa ja immuunijärjestelmää.

Tätä nestemäistä kalaöljyvalmistetta voi käyttää koko perhe, sillä lapset voivat käyttää sitä jo 1-vuotiaista alkaen. Tässä iässä suositellaan 5 ml:n päivittäistä annosta, mutta aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille se on 10 ml. Se ei myöskään ole huonoin tuote kulutettavaksi, sillä öljyyn on lisätty raikas sitruunan maku.

Ravintosisältö vuorokausiannosta kohti (10 ml)

 • Sisältö: 300 ml
 • Torskelevertran: 9200 mg
 • Kokonaisomega 3: 2160 mg
  • EPA: 690 mg
  • DHA: 920 mg
 • A-vitamiini: 460 µg
 • D-vitamiini: 20 µg

EPA-GLA+

Paras kalaöljy raskaana oleville naisille

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg 100% puhdas ja tuore tuote, jonka takana on tutkimustietoa ja joka on kestävä
 • pros-icon.svg Kapselit ovat muita makuja pienempiä ja limen makuisia, joten niitä on helpompi niellä
 • pros-icon.svg Optimaalinen EPA:n ja DHA:n sekoitus – sekä hyvä imukyky

Detaljeret gennemgang

Kalaöljyä on luonnollisesti useita eri tyyppejä, joita suositellaan käytettäväksi raskaana oleville naisille. Mutta jos haluat todella varmistaa, että ostat hyvän, kannattaa tutustua tähän Eskio-3-vaihtoehtoon. Tuote on 100-prosenttisen puhdas, ja sen EPA- ja DHA-pitoisuus on korkea. Lisäksi kapselit ovat pieniä ja limen makuisia, mikä helpottaa niiden nielemistä.

Miksi kannattaa valita Eskio-3

Etsitkö parasta kalaöljyä raskaana oleville tai imettäville naisille? Jos näin on, olet tullut oikeaan vaihtoehtoon. Nämä Eskio-3:n kapselit on todettu turvallisiksi raskauden ja imetyksen aikana. Itse tuotteesta on tehty useita tutkimuksia, jotka tukevat kapselien toimintaa ja rakennetta. Tällä kalaöljysekoituksella voi siis olla myönteinen vaikutus sydämen terveyteen, muistiin, keskittymiseen ja tulehdukseen.

Tuote koostuu 100-prosenttisesti puhtaasta ja luonnollisesta öljystä. Se on itse asiassa sertifioitu tämän vuoksi ja myös siksi, että se on kestävää. Sinun ei siis tarvitse vain uskoa meitä. Toinen selkeä etu tämän vaihtoehdon valinnassa on se, että kapselit ovat paljon pienempiä kuin muissa kalaöljyvalmisteissa. Tämä tarkoittaa, että ne ovat helpompia niellä useimmille ihmisille. Lisäksi ne on muotoiltu limettimakua, joka peittää kalan maun.

Ravintoainepitoisuus vuorokausiannosta kohden (3 kapselia)

 • Sisältö: 250 kpl
 • Kalaöljy: 1500 mg
 • Kokonaisomega 3: 525 mg
  • EPA: 240 mg
  • DHA: 150 mg
 • E-vitamiini: 4,5 mg

Eskio-3

Paras kalaöljy raskaana oleville naisille

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg 100% puhdas ja tuore tuote, jonka takana on tutkimustietoa ja joka on kestävä
 • pros-icon.svg Kapselit ovat muita makuja pienempiä ja limen makuisia, joten niitä on helpompi niellä
 • pros-icon.svg Optimaalinen EPA:n ja DHA:n sekoitus – sekä hyvä imukyky

Detaljeret gennemgang

Kalaöljyä on luonnollisesti useita eri tyyppejä, joita suositellaan käytettäväksi raskaana oleville naisille. Mutta jos haluat todella varmistaa, että ostat hyvän, kannattaa tutustua tähän Eskio-3-vaihtoehtoon. Tuote on 100-prosenttisen puhdas, ja sen EPA- ja DHA-pitoisuus on korkea. Lisäksi kapselit ovat pieniä ja limen makuisia, mikä helpottaa niiden nielemistä.

Miksi kannattaa valita Eskio-3

Etsitkö parasta kalaöljyä raskaana oleville tai imettäville naisille? Jos näin on, olet tullut oikeaan vaihtoehtoon. Nämä Eskio-3:n kapselit on todettu turvallisiksi raskauden ja imetyksen aikana. Itse tuotteesta on tehty useita tutkimuksia, jotka tukevat kapselien toimintaa ja rakennetta. Tällä kalaöljysekoituksella voi siis olla myönteinen vaikutus sydämen terveyteen, muistiin, keskittymiseen ja tulehdukseen.

Tuote koostuu 100-prosenttisesti puhtaasta ja luonnollisesta öljystä. Se on itse asiassa sertifioitu tämän vuoksi ja myös siksi, että se on kestävää. Sinun ei siis tarvitse vain uskoa meitä. Toinen selkeä etu tämän vaihtoehdon valinnassa on se, että kapselit ovat paljon pienempiä kuin muissa kalaöljyvalmisteissa. Tämä tarkoittaa, että ne ovat helpompia niellä useimmille ihmisille. Lisäksi ne on muotoiltu limettimakua, joka peittää kalan maun.

Ravintoainepitoisuus vuorokausiannosta kohden (3 kapselia)

 • Sisältö: 250 kpl
 • Kalaöljy: 1500 mg
 • Kokonaisomega 3: 525 mg
  • EPA: 240 mg
  • DHA: 150 mg
 • E-vitamiini: 4,5 mg

Natur-Drogeriet Ecolomega

Tanskassa valmistettu kalaöljy

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ympäristöystävällinen, koska se on tuotettu Tanskassa ja sitä on viljelty kestävästi
 • pros-icon.svg Sitrushedelmien maku peittää kalan maun ja lisää luonnollista antioksidanttia
 • pros-icon.svg Ei sisällä kemikaaleja tai lisäaineita, mutta sisältää omega 3, 6, 7 ja 9 -rasvahappoja

Detaljeret gennemgang

Vaikka monet muut kalaöljyt tuotetaan ulkomailla tai ne valmistetaan ulkomaisista kaloista, tämä muunnos on täysin tanskalainen. Tuote on valmistettu kestävästi kasvatetusta tanskalaisesta kirjolohesta, ja se myös valmistetaan Tanskassa. Sisältö sisältää omega 3, 6, 7 ja 9.

Miksi kannattaa valita Natur-Drogeriet Ecolomega

Jos haluat tehdä ympäristöystävällisen valinnan kalaöljyn ja valmistajan valinnassa, sinun kannattaa investoida tähän Natur-Drogerietin Ecolomega-kalaöljyyn. Tuote valmistetaan ensisijaisesti Tanskassa, ja sen jälkeen se valmistetaan luonnonmukaisesta kirjolohesta saadusta kalaöljystä. Jopa sen luonnollinen sitrushedelmien maku on luonnonmukainen. Tämä aromi takaa tuoreemman maun, joten tuote ei maistu kalalta, ja lisää luonnollista antioksidanttia.

Tanskalainen kirjolohi kasvatetaan kestävästi, joten öljy uutetaan alhaisessa lämpötilassa ja ilman liuottimia, synteettisiä lisäaineita tai kemikaaleja. Tämä lähestymistapa takaa optimaalisen tuotteen, joka sisältää sekä omega 3, 6, 7 että 9. Öljy on myös ASC-sertifioitu, ja sitä voi halutessaan ostaa kapseleina.

Ravintoainepitoisuus vuorokausiannosta kohti (15 ml)

 • Sisältö: 200 ml
 • Kokonaisomega 3: 2100 mg
  • EPA: 375 mg
  • DHA: 975 mg
 • Muut omega-3-rasvahapot: 750 mg
 • Omega 6: 1560 mg
 • Omega 7: 870 mg
 • Omega 9: 4110 mg

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Testattu tuote, joka on ehdottoman laadukas
 • pros-icon.svg Puhdasta kalaöljyä sardiineista ja anjoviksista, joka sisältää runsaasti DHA:ta ja EPA:ta
 • pros-icon.svg Mahdollisuus ottaa yhdessä muiden lisäravinteiden kanssa

Detaljeret gennemgang

Tämän kalaöljyvalmisteen avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä kapseleissa on. Tämä johtuu siitä, että tuote on kehitetty tiukkojen standardien mukaisesti ja on siksi erittäin korkealaatuinen. On myös mahdollista sekoittaa tämä lisäosa muiden markkinoilla olevien kanssa, koska se ei sisällä muita vitamiineja.

Miksi kannattaa valita Pikasol Premium Omega-3

Jos etsit laadukasta tuotetta, kannattaa ehdottomasti tutustua näihin Pikasolin kalaöljykapseliin. Viimeisten 30 vuoden ajan Pikasol on valmistanut puhdasta kalaöljyä kapselimuodossa, ja laatu on ollut koko prosessin ajan mielessä. Tuotteessa käytetään esimerkiksi vain rasvaisia kaloja, kuten sardiineja ja sardelleja, joten sen luonnollinen DHA- ja EPA-pitoisuus on mahdollisimman korkea. Lisäksi kaikki tehtaat noudattavat EU:n hygieniadirektiiviä. Lisäksi kaikki tehtaat noudattavat EU:n hygieniadirektiiviä.

Aivan kuin edellä mainitut seikat eivät olisi riittäneet, Pikasol noudattaa alan tiukimpia standardeja. Ne myös teettävät tuotteilleen säännöllisesti riippumattomia testejä, jotta kuluttaja voi olla varma siitä, ettei tuotteessa ole haitallisia aineita. Kapseleita suositellaan nautittavaksi 1-3 päivässä, ja koska se ei sisällä A- eikä D-vitamiinia, tuotetta voidaan käyttää yhdessä eri vitamiinipillereiden kanssa.

Ravintoainepitoisuus kapselia kohti

 • Sisältö: 140 kpl
 • Kalaöljy: 1000 mg
 • Kokonaisomega 3: 660 mg
  • EPA: 320 mg
  • DHA: 240 mg

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Testattu tuote, joka on ehdottoman laadukas
 • pros-icon.svg Puhdasta kalaöljyä sardiineista ja anjoviksista, joka sisältää runsaasti DHA:ta ja EPA:ta
 • pros-icon.svg Mahdollisuus ottaa yhdessä muiden lisäravinteiden kanssa

Detaljeret gennemgang

Tämän kalaöljyvalmisteen avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä kapseleissa on. Tämä johtuu siitä, että tuote on kehitetty tiukkojen standardien mukaisesti ja on siksi erittäin korkealaatuinen. On myös mahdollista sekoittaa tämä lisäosa muiden markkinoilla olevien kanssa, koska se ei sisällä muita vitamiineja.

Miksi kannattaa valita Pikasol Premium Omega-3

Jos etsit laadukasta tuotetta, kannattaa ehdottomasti tutustua näihin Pikasolin kalaöljykapseliin. Viimeisten 30 vuoden ajan Pikasol on valmistanut puhdasta kalaöljyä kapselimuodossa, ja laatu on ollut koko prosessin ajan mielessä. Tuotteessa käytetään esimerkiksi vain rasvaisia kaloja, kuten sardiineja ja sardelleja, joten sen luonnollinen DHA- ja EPA-pitoisuus on mahdollisimman korkea. Lisäksi kaikki tehtaat noudattavat EU:n hygieniadirektiiviä. Lisäksi kaikki tehtaat noudattavat EU:n hygieniadirektiiviä.

Aivan kuin edellä mainitut seikat eivät olisi riittäneet, Pikasol noudattaa alan tiukimpia standardeja. Ne myös teettävät tuotteilleen säännöllisesti riippumattomia testejä, jotta kuluttaja voi olla varma siitä, ettei tuotteessa ole haitallisia aineita. Kapseleita suositellaan nautittavaksi 1-3 päivässä, ja koska se ei sisällä A- eikä D-vitamiinia, tuotetta voidaan käyttää yhdessä eri vitamiinipillereiden kanssa.

Ravintoainepitoisuus kapselia kohti

 • Sisältö: 140 kpl
 • Kalaöljy: 1000 mg
 • Kokonaisomega 3: 660 mg
  • EPA: 320 mg
  • DHA: 240 mg

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Testattu tuote, joka on ehdottoman laadukas
 • pros-icon.svg Puhdasta kalaöljyä sardiineista ja anjoviksista, joka sisältää runsaasti DHA:ta ja EPA:ta
 • pros-icon.svg Mahdollisuus ottaa yhdessä muiden lisäravinteiden kanssa

Detaljeret gennemgang

Tämän kalaöljyvalmisteen avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä kapseleissa on. Tämä johtuu siitä, että tuote on kehitetty tiukkojen standardien mukaisesti ja on siksi erittäin korkealaatuinen. On myös mahdollista sekoittaa tämä lisäosa muiden markkinoilla olevien kanssa, koska se ei sisällä muita vitamiineja.

Miksi kannattaa valita Pikasol Premium Omega-3

Jos etsit laadukasta tuotetta, kannattaa ehdottomasti tutustua näihin Pikasolin kalaöljykapseliin. Viimeisten 30 vuoden ajan Pikasol on valmistanut puhdasta kalaöljyä kapselimuodossa, ja laatu on ollut koko prosessin ajan mielessä. Tuotteessa käytetään esimerkiksi vain rasvaisia kaloja, kuten sardiineja ja sardelleja, joten sen luonnollinen DHA- ja EPA-pitoisuus on mahdollisimman korkea. Lisäksi kaikki tehtaat noudattavat EU:n hygieniadirektiiviä. Lisäksi kaikki tehtaat noudattavat EU:n hygieniadirektiiviä.

Aivan kuin edellä mainitut seikat eivät olisi riittäneet, Pikasol noudattaa alan tiukimpia standardeja. Ne myös teettävät tuotteilleen säännöllisesti riippumattomia testejä, jotta kuluttaja voi olla varma siitä, ettei tuotteessa ole haitallisia aineita. Kapseleita suositellaan nautittavaksi 1-3 päivässä, ja koska se ei sisällä A- eikä D-vitamiinia, tuotetta voidaan käyttää yhdessä eri vitamiinipillereiden kanssa.

Ravintoainepitoisuus kapselia kohti

 • Sisältö: 140 kpl
 • Kalaöljy: 1000 mg
 • Kokonaisomega 3: 660 mg
  • EPA: 320 mg
  • DHA: 240 mg

Guide

Mitkä ovat kalaöljyn terveyshyödyt

Kalaöljyllä on useita myönteisiä vaikutuksia terveyteen, jos sitä nautitaan oikea määrä. Omega 3 -rasvahappoa suositellaan nautittavaksi noin 600-1 000 mg päivässä, kun sitä käytetään lisäravinteena. Tämä vastaa suunnilleen rasvaisen kalan syömistä kahdesti viikossa, joten lisäravinteen käyttö on suositeltavaa vain, jos et syö riittävästi kalaa päivittäisessä ruokavaliossasi. DHA:ta ja EPA:ta on makrillista, sardiinista, sillistä, lohesta, ankeriaksesta, merikrotista ja kirjolohesta.

Kalaöljy edistää kokonaisuutena seuraavia asioita, jos sitä käytetään oikeassa annoksessa:

 • Normaalisti toimiva sydän, sillä se auttaa vakauttamaan sydämen rytmiä
 • Vähentää korkean verenpaineen ja verihyytymien todennäköisyyttä, koska se laajentaa verisuonia ja ehkäisee veren hyytymistä
 • Tukee aivojen normaalia toimintaa
 • Tukee normaalia näkökykyä
 • Voi auttaa vähentämään tulehdusta ja ärsytystä, koska sillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus
 • Voi vaikuttaa positiivisesti painonpudotukseen

Kalaöljy on hyväksi treenille

Kalaöljy voi tehdä ihmeitä myös harjoittelulle sen lisäksi, että se on hyväksi terveydellesi yleisellä tasolla. Yleisesti ottaen tuote auttaa vähentämään kipua ja aamujäykkyyttä sekä pitämään nivelet terveinä ja normaalisti toimivina. Lisäksi tuotteella voi olla myös tulehdusta aiheuttava vaikutus, kuten edellä mainitussa kohdassa mainittiin.

Kalaöljyllä voi olla jopa positiivinen vaikutus lihasten rakentamiseen. Tällä alalla tehdyt tutkimukset osoittavat, että EPA-rasvahappojen saannin ja lihassolujen proteiinien rakentamisen välillä on yhteys. Näin ollen voidaan väittää, että omega-3-rasvahappojen saannin ja lihasmassan lisääntymisen välillä on yhteys. On kuitenkin hyvä muistaa, että voit saada riittävästi omega-3-rasvahappoja jokapäiväisessä elämässäsi muista lähteistä, kuten rasvaisista kaloista, joten lisäravinteen puute ei välttämättä ole ongelma.

Kalaöljy vai kalaöljykapselit?

Kalaöljykapselit?
Kalaöljyvalmisteita on kolmea eri vaihtoehtoa: nestemäisenä, kapseleina tai tabletteina. Kapselit ovat yleisimpiä, joten niitä on todennäköisesti paljon markkinoilla. Kapselit ovat suosituimpia siksi, että useimmat valmistajat ovat onnistuneet välttämään, että ne maistuvat liikaa kalalta. Tämä voi olla se haittapuoli, jos valitset pureskeltavia tabletteja, sillä harvoin voit välttää sitä, että ne maistuvat liian kalalta. Ne ovat kuitenkin hyvä vaihtoehto, jos sinulla on vaikeuksia niellä kapseleita (ne voivat olla melko suuria).

Jos haluat päästä eroon kapseleista ja tableteista, ota nestemäistä kalaöljyä. Tämäntyyppinen lisäosa on sekoitettava veteen, joissakin tapauksissa se voi olla myös muuta nestettä, ja sitten se on juotava. Jos inhoat kalan makua, yritä löytää tuote, jolla on erilainen maku.

Sinusta riippuu, mitä näistä tyypeistä haluat käyttää. On kuitenkin tärkeää, että käytät kalaöljyä oikean määrän ja tarkkailet tuotteen sisältöä. Lue lisää tästä alla olevista kohdista.

Miten kalaöljyä käytetään

Onneksi kalaöljyn muodossa olevan ravintolisän lisääminen ei ole liian suuri mullistus jokapäiväisessä elämässä. Useimmat tuotteet on yksinkertaisesti otettava aterian ja vesilasillisen kanssa. Voit yleensä itse päättää, otatko kalaöljyn aamiaisella, lounaalla vai päivällisellä, mutta suositellaan, että se otetaan yhden pääaterian yhteydessä. Normaalisti kalaöljyä tulisi ottaa 7 kertaa viikossa eli joka päivä. Saatat kuitenkin pystyä vähentämään saantia hieman, jos osaat syödä Omega 3 -rasvahappoja muista lähteistä.

On tärkeää tarkistaa pakkauksessa oleva suositeltu päiväannos ennen kuin nautit vain tietyn määrän kapseleita tai sisältöä. Tämä johtuu siitä, että kulutuksen määrä vaihtelee suuresti tuotteesta toiseen. Älä koskaan ota suositeltua määrää enempää. Lue lisää liian suuren kalaöljyn käytön sivuvaikutuksista myöhemmästä osiosta.

Vertaile hintaa ja sisältöä

Juuri siksi, että on olemassa ero siinä, kuinka paljon kalaöljyä sinun täytyy kuluttaa, riippuen siitä, mihin tuotteeseen olet sijoittanut, on myös suuri ero siinä, kuinka kallis kalaöljylisä voi olla. Et voi vain katsoa hintaa ja ajatella, että olet saanut parhaat halvat kalaöljykapselit, -tabletit tai -nesteet.

Se sijaan varmista, että asetat hinnan kontekstiin sisällön kanssa – ja vertaat sitä mieluusti muiden tuotteiden sisältöön. Kun puhumme sisällöstä, tarkoitamme sekä kunkin kapselin kalaöljy- ja ravintoainepitoisuutta että pakkauksen varsinaista sisältöä. Usein tuote on sitä huonompi, mitä suurempi määrä sitä on kulutettava, sillä kukin tabletti tai kapseli ei sisällä kovin paljon aitoa kalaöljyä.

Tällöin ei myöskään ole väliä sillä, että pakkauksessa on paljon kapseleita tai että tuotetta myydään erityisen halvalla. Koska otat lopulta niin monta kapselia, että säiliö tyhjenee nopeasti joka tapauksessa. Siksi on tärkeää vertailla eri tuotteita ja niiden sisältöä, jos haluat löytää parhaat ja halvimmat kalaöljylisät.

Kalaöljyn sivuvaikutukset

Kuten minkä tahansa muun ravintolisän kanssa, pidä kiinni suositellusta määrästä. Et tule terveemmäksi tai saa tuotteesta enemmän irti ottamalla enemmän kapseleita, tabletteja tai sisältöä kuin pakkauksessa lukee. Seuraavat haittavaikutukset voivat olla merkki siitä, että käytät liikaa kalaöljyä:

 • Kalalta maistuva refluksi – tätä voi kuitenkin esiintyä myös, kun elimistö tottuu tuotteeseen tai jos otat hyvin suuria kapseleita
 • Pakotetut löysät ulosteet/ripuli
 • Verestäsi tulee ohuempi
 • Merkitään todennäköisemmin mustelmia
 • Nenästä vuotaa verta todennäköisemmin
 • Yleisesti enemmän kaasuja tai pahoinvointia

Onko kalaöljy vaarallista?

Kalaöljy ei sinänsä ole vaarallista kulutettavaksi. On kuitenkin suositeltavaa, että otat yhteyttä lääkäriin ennen kuin aloitat lisäravinteen käytön, jos sinulla on jokin muu sairaus – varmuuden vuoksi. Tämä pätee erityisesti, jos käytät verenohennuslääkkeitä, sillä kalaöljyllä voi olla myös tämä vaikutus elimistöön.

On tärkeää olla tietoinen edellä mainituista haittavaikutuksista, vaikka ne eivät olisikaan suoranaisesti vaarallisia. Esimerkiksi veren oheneminen voi vaikuttaa verenvuotoaikaan, mikä on hyvä tiedostaa. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että kalaöljyn käyttöä on vältettävä, jos on menossa leikkaukseen, sillä sillä voi olla kohtalokkaita seurauksia. Kalaöljyä ei myöskään pidä ottaa heti leikkauksen jälkeen, koska on olemassa riski, että se aiheuttaa komplikaatioita, jos veri ohenee.

Voivatko raskaana olevat naiset ottaa kalaöljyä?

Kyllä, raskaana olevat naiset voivat ottaa kalaöljyä. Loppujen lopuksi se on ilmeinen ravintolisä, jos et saa omega-3-rasvahappoja ruokavaliostasi, koska et syö rasvaista kalaa jne. Suosittelemme kuitenkin, että valitset tuotteen, joka soveltuu raskaana oleville naisille (pakkauksessa lukee niin), ja noudatat raskaana oleville naisille suositeltua päiväannosta, joka on usein hieman normaalia pienempi. Lisäksi on suositeltavaa lopettaa kalaöljyn käyttö muutama viikko ennen suunniteltua synnytystä. Tämä vähentää verenvuodon riskiä, jota voi muuten esiintyä, jos kärsit ohuemman veren sivuvaikutuksesta.

Miten tämä kalaöljytesti tehtiin

Markkinoilla on paljon hyviä kalaöljytuotteita. Selvittääksemme, mitkä ovat parhaat kalaöljyt, olemme käyttäneet asiantuntijoiden mielipiteitä ja testilehtien, kuten Forbrugerrådet Tænk -lehden, tuloksia. Tällä tavoin olemme onnistuneet löytämään kalaöljyt, joita kannattaa käyttää eniten sen perusteella, mitä ne sisältävät ja kuinka puhdas tuote ne ovat. Jos siis etsit kalaöljylisää, kannattaa valita jokin edellä mainituista tuotteista.

Ravitsemusväitteiden selitykset

 • Omega-3-rasvahappojen lähde:On saatu, kun tuote sisältää vähintään 0,3 grammaa alfalinoleenihappoja 100 grammaa ja 100 kaloria kohti tai vähintään 40 mg EPA:n (eikosapentaeenihappo) ja DHA:n (dokosaheksaeenihappo) summaa 100 grammaa ja 100 kaloria kohti
 • Paljon omega-3-rasvahappoja:On saavutettu, kun tuote sisältää vähintään 0,6 grammaa alfalinoleenihappoja 100 grammaa ja 100 kaloria kohti tai vähintään 80 grammaa EPA:n (eikosapentaeenihappo) ja DHA:n (dokosaheksaeenihappo) summaa 100 grammaa ja 100 kaloria kohti

Lähteet

FAQ

Mikä kalaöljy on paras?

Puori O3 -kalaöljyn kanssa ei voi mennä pieleen, sillä se on todistetusti tuote, joka sisältää runsaasti luonnollista Omega 3 -rasvahappoa ja jossa ei ole raskasmetalleja, dioksiineja tai PCB-yhdisteitä. Lue lisää testistämme.

Mihin kalaöljy auttaa?

Kalaöljy edistää sydämen ja aivojen normaalia toimintaa sekä normaalia näkökykyä. Lisäksi sillä voi olla tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja se voi auttaa laihtumisessa, lihasten rakentamisessa jne.

Kuinka paljon kalaöljyä pitäisi ottaa päivässä?

Oikean annoksen saamiseksi tulisi ottaa 600-1000 mg kalaöljyä päivässä. Näin saat osan hyvistä omega-3-rasvahapoista EPA ja DHA.

Onko kalaöljy haitallista?

Ei, kalaöljy ei ole haitallista, jos otat suositellun annoksen. Liiallisella kalaöljyn käytöllä voi olla joitakin sivuvaikutuksia, jotka sinun tulisi tiedostaa. Lue lisää täältä.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×