Kattilatesti (2022) → Opas 5 parhaan kattilan löytämiseen

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Onyx Hybrid Non-Stick Saute Pan

Tämän Onyxin paistinpannun kanssa ei voi mennä vikaan, jos haluat varmistaa, että tilaat toimivan, kestävän ja ympäristöystävällisen version. PFOA-vapaalla tarttumattomalla pinnoitteella suunniteltua Onyxin paistinpannua voi käyttää kaikilla liedillä, ja se on niin kestävä, että se…

1
Paras paistinpannu

Onyx Hybrid Non-Stick Saute Pan

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä paistinpannutestissä voit lukea viidestä parhaasta paistinpannusta ja siitä, miten löydät itsellesi sopivan mallin. Kaikki testissä olleet mallit ovat investoinnin arvoisia, sillä niitä voidaan käyttää kaikilla lämmönlähteillä, ne ovat kestäviä ja niissä on toiminnallisia ominaisuuksia. Jos kuitenkin olet epävarma siitä, kumman valitsisit, et voi mennä vikaan testivoittajamme kanssa, joka on Onyx Hybrid Non-Stick Saute Pan.

Artikkelin myöhemmässä osassa voit myös lukea paistinpannun ja paistinpannun erosta sekä selvittää, miten tämä testi suoritettiin.

Onyx Hybrid Non-Stick Saute Pan

Paras paistinpannu

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu kestävällä tarttumattomalla pinnoitteella, joka kestää metalliastioita
 • pros-icon.svg Valmistettu ilman PFOA:ta tai muita epäpuhtauksia
 • pros-icon.svg Uuninkestävä 250 asteeseen asti ja astianpesukoneen kestävä
 • pros-icon.svg Mahdollisuus käyttää paistinpannua kaikilla liesillä, myös induktio- ja kaasuliedellä

Detaljeret gennemgang

Tämän Onyxin paistinpannun kanssa ei voi mennä vikaan, jos haluat varmistaa, että tilaat toimivan, kestävän ja ympäristöystävällisen version. PFOA-vapaalla tarttumattomalla pinnoitteella suunniteltua Onyxin paistinpannua voi käyttää kaikilla liedillä, ja se on niin kestävä, että se kestää metalliastioiden käyttöä, astianpesukonetta ja uunissa käyntiä.

Miksi sinun kannattaa valita Onyx Hybrid Non-Stick Saute Pan

On melkein vaikea selittää tämän Onyxin paistinpannun kaikkia etuja, joten voimme vain suositella, että tilaat tuotteen kotiin ja kokeilet sitä itse. Lupaamme, että et tule pettymään, sillä se on yksi markkinoiden parhaista! Tuote on valmistettu niin sanotulla Tri-Ply-tekniikalla, joka viittaa siihen, että pannun rakenne koostuu magneettisesta ruostumattomasta teräksestä, alumiinista ja jälleen ruostumattomasta teräksestä. Yhdessä tämä takaa, että uutta pannuasi voi käyttää kaikilla liesillä, myös induktio- ja kaasuliedellä, ja se on myös erittäin kestävä.

Tässä paistinpannussa on jopa liukuva kevyt pinnoite, joka on PFOA-vapaa eikä siinä ole mitään epäpuhtauksia tai haitallisia aineita. Pinnoite tekee pannusta kuitenkin ainutlaatuisen, sillä se takaa, että pinnalle ei pala mitään ruokajäämiä ja että voit käyttää jopa metallisia astioita suoraan pannulla vahingoittamatta sitä. Sinun ei siis enää tarvitse huolehtia siitä, mitä välineitä käytät ruoanlaittoon tai pannun puhdistamiseen.

Itse asiassa pannua ei tarvitse edes puhdistaa käsin, sillä se on suunniteltu konepestäväksi. Jos sinulla on astianpesukone, voit antaa sen tehdä työn puolestasi. Sinulla on myös mahdollisuus laittaa Onyx-paistinpannu uuniin, jos sinulla on uuniruokia valmistettavana ja haluat välttää sisällön palamisen. Tuotetta voidaan käyttää turvallisesti enintään 250 asteisessa uunissa.

Tuotetiedot

 • Koko: 26 cm
 • Väri: Harmaa ja musta
 • Materiaali: ruostumaton teräs ja alumiini
 • Konepestävä: Kyllä

Scanpan Fusion 5 paistinpannu

Kannellinen paistinpannu kaikille lämmönlähteille

Fordele
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kaikissa lämmönlähteissä, mukaan lukien induktio, kaasu, halogeeni jne.
 • pros-icon.svg Sisältää kannen, joten voit hauduttaa sisältöä kannen alla
 • pros-icon.svg Suunniteltu lisäkahvalla, joka helpottaa kattilan liikuttelua
 • pros-icon.svg Elegantti muotoilu yksinkertaisessa teräsvärissä

Detaljeret gennemgang

Voit käyttää tätä Scanpanin paistinpannua kaikilla lämmönlähteillä, joten sinun ei tarvitse etsiä uutta pannua vain siksi, että vaihdat ajan mittaan hellan tai lieden. Pannussa on myös kansi, ja siinä on lisäkahva, jotta voit siirtää pannua helpommin.

Sentten sinun kannattaa valita Scanpan Fusion 5 -paistinpannu

Jos haluat saada käsiisi tyylikkään paistinpannun, jossa on myös kansi, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Scanpanin vaihtoehtoon. Fusion 5 -pannulla on moderni muotoilu ja 100-prosenttinen teräsrakenne, joten voit olla varma, että pannu on kaunis katsella – ja siten myös erinomainen tarjoiluun. Tuote on myös valmistettu ruostumattoman teräksen ja alumiinin yhdistelmästä, joten se kestää helposti kovaa käyttöä.

Muotoilu mahdollistaa myös pannun laittamisen astianpesukoneeseen, jos et halua vaivautua puhdistamaan sitä itse. Kattila on astianpesukoneen kestävä, joten se on helppo puhdistaa. Lisäksi pannun muotoilu auttaa varmistamaan, että voit käyttää paistinpannua kaikilla lämmönlähteillä. Ei siis ole väliä, onko sinulla perinteinen, kaasu-, halogeeni-, lasikeraaminen, kierre- tai induktioliesi – tätä pannua voi käyttää kaikilla.

Tuotteessa on myös lisäkahva itse kahvan lisäksi. Tämä lisäkahva helpottaa pannun liikuttelua – erityisesti silloin, kun ruokalaji on valmis ja se on kannettava pöytään tarjoilua varten. Loppujen lopuksi tällaisessa tilanteessa pannu voi olla hieman raskas vain kahvasta kiinni pidettäväksi. Tuotteen tilavuus on yhteensä 3,1 litraa ja koko 26 cm. Mukana on myös kansi, jotta voit tarvittaessa peittää sen kunnolla.

Tuotetiedot

 • Koko: 26 cm, 3,1 litraa
 • Korkeus ilman kantta: 9,4 cm
 • Paino: 2,24 kg
 • Väri: Hopea
 • Materiaali: alumiini ja ruostumaton teräs
 • Konepestävä: Kyllä

Eva Trio Sauterpanne 24 cm

Tukeva induktiopannu

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu vankalla ja kestävällä pinnalla, joka kestää kovaa käyttöä
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää useilla lämmönlähteillä, kuten induktiolämmöllä ja lasikeramiikalla
 • pros-icon.svg Varustettu raskaalla sandwich-pohjalla optimaalisen lämmönjakautumisen varmistamiseksi
 • pros-icon.svg Konepestävä, mikä helpottaa puhdistamista entisestään

Detaljeret gennemgang

Tämä Eva Trion paistinpannu kestää vähän kaikkea, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat pannun, jota voi käyttää monenlaisiin ruokiin. Mallissa on tukeva sandwich-pohja, joka auttaa varmistamaan lämmön tasaisen jakautumisen. Voit käyttää tätä paistinpannua induktioliedellä tai muilla lämmönlähteillä.

Miksi valita Eva Trio Sauteerauspannu 24 cm

Jos etsit kattilaa, jossa on mukava ja yksinkertainen muotoilu, jota voidaan käyttää induktiossa ja jossa on hyvä lämmönjako, sinun pitäisi investoida tähän Eva Trio -merkin varianttiin. Niiden paistinpannun koko on 24 cm, ja siinä on tukeva sandwich-pohja, joka takaa lämmön tasaisen jakautumisen koko paistopinnalle. Näin kaikki ainesosat ja ruoat paistuvat täydellisesti.

Tyylikäs ja moderni hopeinen muotoilu takaa, että voit tarjoilla suoraan pannusta, vaikka sinulla olisi vieraita. Paistinpannu on valmistettu ruostumattoman teräksen ja alumiinin sekoituksesta, joka takaa optimaalisen kulutuskestävyyden. Myös tuotteen on suunnitellut Ole Palsby. Tuotteessa on myös lisäkahva pannun sivussa, joten voit kuljettaa sitä helpommin ilman, että toinen käsi tai käsi rasittuu.

Teräsrakenne tekee pannusta tukevan ja kestävän, joten voit nauttia siitä monta vuotta. Se takaa myös sen, että se soveltuu erinomaisesti induktioliedelle, koska lämpö jakautuu nopeasti. Sitä voidaan kuitenkin käyttää missä tahansa lämmönlähteessä. Lisäbonuksena kattilaa ei tarvitse välttämättä puhdistaa käsin keittämisen jälkeen. Itse asiassa tuote on konepestävä, joten voit helposti laittaa sen astianpesukoneeseen käytön jälkeen, jos haluat vähentää omaa työtäsi pannun puhdistamisessa.

Tuotetiedot

 • Koko: 24 cm
 • Väri: Hopea
 • Materiaali: ruostumaton teräs ja alumiini
 • Konepestävä: Kyllä

Mauviel M'Stone3 paistinpannu

Premium paistinpannu

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Laadukas paistinpannu, joka voi kestää koko eliniän (elinikäinen takuu)
 • pros-icon.svg Suunniteltu erityisellä kahvalla, joka pysyy kylmänä, vaikka pannu kuumenee
 • pros-icon.svg Korotetut reunat takaavat, että sisältö on helppo kääntää sivuille
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja se on konepestävä

Detaljeret gennemgang

Tällä paistinpannulla ruoanlaitto on helppoa. Tuotteessa on korkeampi reuna, joka takaa, että voit kääntää sisällön helposti sivuille ilman, että osat putoavat reunan yli. Tässä versiossa on myös perinteinen Mauviel-kahva, joka on niitattu kiinni pannuun ja joka pysyy kylmänä kypsennyksen aikana.

Sentten sinun kannattaa valita Mauviel M’Stone3 -paistinpannu

Jos kieltäydyt ehdottomasti tekemästä kompromisseja uuden paistinpannun hankkimisessa, sinun kannattaa kiinnittää katseesi tähän Mauviel-merkin M’Stone3-malliin. Niiden paistinpannu on valmistettu kestävästä alumiinista, joka varmasti kestää kaikenlaista ruoanlaittoa. Mauviel luottaa suunnitteluunsa niin paljon, että se antaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheiden varalta. Tämä on siis osoitus siitä, että tätä pannua voi käyttää vielä monta vuotta.

Lisäksi paistinpannussa on erittäin korkeat reunat, jotka helpottavat vihannesten, riisin, pastan, lihan tai muun ruoan kääntämistä sivuille. Korkeat reunat vähentävät riskiä, että sisältö putoaa liedelle ruoanlaiton aikana. Lisäbonuksena tässä paistinpannussa on erityinen kahva, joka ei kuumene, vaikka pannu kuumenisi. Näin palovammojen vaara on pienempi, eikä sinun tarvitse käyttää käsineitä ruoanlaiton aikana.

Voit käyttää kattilaa kaikentyyppisillä liesillä, sillä se on yhteensopiva kaikkien lämmönlähteiden kanssa. Tämä takaa myös sen, että voit käyttää pannua, vaikka vaihtaisitkin lieden myöhemmin toiseen malliin. Lisäksi jos sinulla on astianpesukone, sinun ei tarvitse huolehtia pannun pesusta, sillä tuote on konepestävä.

Tuotetiedot

 • Koko: 24 tai 28 cm
 • Väri: Musta
 • Materiaali: alumiini
 • Konepestävä: Kyllä

Guide

Ohjeita paistinpannun ostamiseen

Tähän mennessä olet lukenut tässä katsauksessa markkinoiden parhaista paistinpannuista. Seuraavissa osioissa keskitymme sen sijaan siihen, miten voit valita oikean pannun, mitä eroa on paistinpannun ja paistinpannun välillä ja miten tämä testi suoritettiin.

Miten valita paras paistinpannu

Tästä osiosta voit lukea lisää siitä, miten löydät parhaan paistinpannun omien tarpeidesi mukaan. Tämän pitäisi antaa sinulle parempi käsitys siitä, minkälaiseen kattilaan sinun pitäisi investoida – ja mikä edellä mainituista malleista sopii sinulle.

 • Koko: Paistinpannuja on mahdollista ostaa useissa eri kokoluokissa, joten kannattaa miettiä, kuinka ison pannun haluat uudesta pannusta. Joillekin riittää pienempi, 24 cm:n pannu, kun taas toiset haluavat suuremman, noin 28 cm:n pannun
 • Lämpölähde: Kannattaa aina tarkkailla, millä lämpölähteellä paistinpannua voi käyttää. Useimpia nykyaikaisia vaihtoehtoja, mukaan lukien kaikki yllä olevassa testissämme olevat mallit, voidaan käyttää kaikentyyppisissä lämmönlähteissä. On kuitenkin tärkeää pitää silmällä, ettet ota riskiä ostaa paistinpannua, joka ei sovi liedellesi/keittotasollesi
 • Materiaali: Itse pannun tulisi olla mieluiten alumiinia, ruostumatonta terästä tai niiden sekoitusta. Tämä takaa, että pannu on vankka ja kestävä, joten voit nauttia siitä monta vuotta. Nämä materiaalit auttavat myös takaamaan hyvän lämmönjakautumisen, mikä takaa, että kaikki lihasta vihanneksiin kypsennetään hyvin joka kerta
 • Pinnoite: Voit edullisesti priorisoida paistinpannun, jossa on keraaminen pinnoite, ceratec-pinnoite, tarttumaton pinnoite jne. Optimaalisen pinnoitteen ansiosta voit olla varma siitä, ettei ruoka pala pohjaan tai sivuille. Tämän ansiosta pannua on helppo käyttää ilman, että eri ainesosat tarttuvat kiinni, eikä sitä tarvitse hangata saippualla ja vedellä saadakseen sen taas puhtaaksi
 • Käyttötarkoitus: Pannua käytetään luonnollisesti ruoanlaittoon, ja kaikkia muunnelmia voidaan käyttää liedellä / keittotasolla. Jotkut haluavat kuitenkin myös, että pannua käytetään uunissa korkeissa lämpötiloissa, jotta sisältöä ei tarvitse siirrellä pannusta astiaan jne. Jos siis haluat käyttää pannua uunissa ilman huolta ruoan palamisesta, valitse uuninkestävä malli
 • Suunnittelu:Kun olet etsimässä parasta paistinpannua tarpeisiisi, voit yhtä hyvin valita vaihtoehdon, joka näyttää mielestäsi hyvältä. Tämä pätee riippumatta siitä, haluatko modernin tai vanhanaikaisen muotoilun, mustan tai hopean värin, rakenteen, jossa on ylimääräinen kahva vai ei, jne.

Kannattaa myös tarkistaa, onko uusi kattilasi konepestävä, jos haluat tehdä puhdistamisesta mahdollisimman helppoa itsellesi. Jotkin pannut ovat astianpesukoneenkestäviä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ruokajäämät irtoavat pannusta.

Mitä eroa on paistinpannulla ja paistinpannulla?

Etkö ole varma, mikä ero on tavallisen paistinpannun ja paistinpannun välillä? Suuri ero on oikeastaan vain pannujen rakenteessa. Paistinpannulla on korkeammat reunat kuin paistinpannulla, joten ruokaa on helpompi kääntää paistinpannulla, koska sen sisältö ei roisku sivuilta niin helposti. Useimmat ihmiset tekevät suurimman osan ruoanlaitostaan tavallisella paistinpannulla, mutta kannattaa vaihtaa paistinpannuun, kun sinun on sekoitettava useita ainesosia keskenään, esimerkiksi wokissa tai pastaruoissa.

Sinulla pitäisi kuitenkin aina olla käytettävissäsi erilaisia paistinpannuja, jotta voit paistaa pannulla pihvejä tai muuta lihaa, tehdä munakkaita, paistaa pieniä vihanneksia ja niin edelleen. Näissä tapauksissa on helpompi työskennellä tavallisella paistinpannulla. Tarvitsetko hyvän paistinpannun? Jos näin on, voit lukea lisää parhaista paistinpannuista paistinpannutestistämme Käymme testissä läpi useita eri paistinpannuja ja opastamme sinua uuden paistinpannusi optimaaliseen huoltoon.

Miten tämä paistinpannutesti suoritettiin

Käytimme paljon aikaa tämän paistinpannutestin valmisteluun. Toisin sanoen: voit luottaa havaintoihimme turvallisesti. Loppujen lopuksi otimme mukaan vain tuotteita, jotka ovat saaneet hyviä arvioita kuluttajilta, jotka käyttävät kattiloita jokapäiväisessä elämässä. Olemme kuitenkin tutustuneet myös eri testilehtien tuloksiin selvittääksemme, mitkä tuotteet voidaan sisällyttää ja mitkä eivät vastanneet odotuksia.

Yritimme mahdollisuuksien mukaan ottaa mukaan erilaisia paistinpannuja. Mallit eroavat toisistaan muun muassa koon, pinnoitteen tyypin ja ominaisuuksien suhteen, joten tässä testissä on jokaiselle jotakin.

FAQ

Mikä paistinpannu on paras?

Tässä testissä voit lukea parhaista paistinpannuista. Olemme äänestäneet Onyx Hybrid Non-Stick Saute Pan testin parhaaksi, sillä se on erinomainen tarttumattomalla pinnoitteella ja erittäin kestävä.

Kuinka paljon paistinpannu maksaa?

Paistinpannun hinta vaihtelee sen mukaan, mihin malliin haluat investoida. Emme kuitenkaan suosittele kovin halpoja malleja, sillä ne eivät useinkaan kestä säännöllistä käyttöä.

Mitä eroa on paistinpannulla ja paistinpannulla?

Paistinpannu sopii erinomaisesti wokki-, pasta- tai muihin sekaruokiin, sillä sen reunat ovat korkeammat kuin tavallisen paistinpannun. Molempien panorointien saatavuus on selvästi eduksi.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×