Kiehumishanatesti 2022 – Näin valitset parhaan hanan

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

3
All-in-one keittohana

Quooker Fusion Square Incl Provaq3

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Ihmisten mieltymykset ja kriteerit vaihtelevat suuresti, kun on kyse keittiön hanoista. Tanskan markkinoilla on kuitenkin erityisesti yksi suuntaus, joka on todella vakiintunut, ja se on mahdollisuus valmistaa kiehuvaa vettä suoraan hanasta, esimerkiksi quookerin hanasta. Tämä johtuu tietenkin siitä, että on kätevää saada kiehuvaa vettä lyhyessä ajassa ja suoraan hanasta.

Jos olet myös harkinnut kiehuvan hanan hankkimista, saat alla lisätietoja sen toiminnasta. Vaikka kiehuvan hanan hinta on korkea, mukavuus jokapäiväisessä elämässä on kaiken rahan arvoista. Mutta mitä kiehuvaa hanaa sinun pitäisi ostaa, mihin sinun pitäisi kiinnittää erityistä huomiota ja kuinka paljon yksi maksaa?

Hyvä paikka aloittaa on tämä kiehumishanatestaus. Olemme nimittäin vertailleet viittä valittua keittohanaa, joista jokainen tarjoaa erilaisia ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Lisäksi kerromme hieman siitä, mitä kiehuva hana on ja mitä etuja ja haittoja siihen sijoittamisesta on. Pysy siis kuulolla ja selvitä, miksi kiehuva hana on paras ratkaisu sinulle!

Quooker Flex Incl. Provaq3

Paras keittohana

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tarjoaa kuumaa, kylmää ja kiehuvaa vettä yhdessä hanassa
 • pros-icon.svg Joustavan ulosvedettävän letkun avulla pääset lavuaarin kaikkiin kulmiin
 • pros-icon.svg On lapsiturvallinen kaksinkertaisella työntökahvalla
 • pros-icon.svg Topissa on kaksinkertainen seinämä, joka ei ole kuuma kosketettaessa
 • pros-icon.svg Vaihtaa välittömästi kylmän, kuuman ja kiehuvan veden välillä
 • pros-icon.svg Kiehuvan veden suihku ei ole kiinteää vaan hapekasta, joten voit silittää suihkua polttamatta itseäsi.
 • pros-icon.svg On turvallinen eikä aiheuta terveysriskiä

Detaljeret gennemgang

Innovatiivisen muotoilunsa ansiosta Quooker Flex on uusin lisäys suosittuun keitinhana-mallistoon. Jos unelmoit siitä, että voit valmistaa kylmää ja kiehuvaa vettä yhdellä hanalla, sinun on kokeiltava tätä mallia, joka on yksi markkinoiden ehdottomista parhaista.

Miksi kannattaa valita Quooker Flex Incl Provaq3

Quooker Flexillä saat nopeasti, helposti ja turvallisesti kiehuvaa vettä suoraan hanasta. Mallissa on uusi ja innovatiivinen muotoilu, jossa voit vetää hanan nokan 30 cm ulos, kun haluat esimerkiksi puhdistaa lavuaarin tai huuhdella vihanneksia. Quooker Flex toimitetaan täydellisenä sarjana, johon kuuluu Quooker PRO3-VAQ -säiliö, joka takaa, että sinulla on aina 3 litraa kiehuvaa vettä käsilläsi. Hienoa tässä innovatiivisessa suunnittelussa on se, että säiliö kuluttaa vain 43 sentin arvosta sähköä päivässä valmiustilassa.

Kiehuva vesi aktivoituu kahvan kaksinkertaisella painalluksella ja kääntämisellä, jolloin varmistetaan, ettei kiehuvaa vettä kytketä päälle vahingossa. Flexin nokkela ominaisuus on, että se vaihtaa välittömästi kylmän, kuuman ja kiehuvan veden välillä, joten sinun ei tarvitse odottaa kiehuvaa vettä, jos olet juuri käyttänyt kylmää hanaa. Tätä mallia voidaan myös laajentaa Quooker CUBE -laitteella, jonka avulla voit käyttää jäähdytettyä ja suodatettua vettä suihkun kanssa tai ilman suihkua.

Grohe Red Duo

Korkeaa laatua reiluun hintaan

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hyvät ominaisuudet ja houkutteleva muotoilu
 • pros-icon.svg Asennus on valmistettu patentoidulla lapsiturvallisella kahvalla, joka ehkäisee keittymisvaaran.
 • pros-icon.svg Se on varustettu C-kirjaimen muotoisella suulakkeella, joka helpottaa kattiloiden täyttämistä
 • pros-icon.svg Suuttimessa on 180 asteen kääntöalue, mikä antaa sille lisää joustavuutta
 • pros-icon.svg Grohe Red -suodatin vähentää vedessä olevia raskasmetalleja ja kalkkia, mikä takaa hyvänmakuisen ja laadukkaan veden.
 • pros-icon.svg Hana tuottaa 100 asteeseen lämmitettyä vettä napin painalluksella.

Detaljeret gennemgang

Kiehuvaa vettä sekunneissa suoraan hanasta Grohe Red Duo -keittiöhanalla – kuinka kätevää se voi olla? Tämä malli, jonka houkutteleva, minimalistinen ja tyylikäs muotoilu antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden säästää tilaa keittiössä ja valmistaa täydellisiä aterioita ja kuumia juomia.

Miksi kannattaa valita Grohe Red Duo

Jos haluat lisätä keittiön sisustukseen hanan, joka on innovatiivinen, minimalistinen ja ajaton, valitse Grohe Red Duo. Tyylikäs ja toimiva Grohe Red Duo -hana tuottaa 100-asteista vettä napin painalluksella, mikä tarkoittaa enemmän aikaa ja tilaa keittiössäsi.

Kiehuvaa vettä antava toiminto aktivoidaan lapsiturvallisella kahvalla, ja hanan tutun C-kirjaimen muotoisen suihkun avulla on myös helppo täyttää kattiloita ja huuhdella vihanneksia. Toisin kuin muut vedenkeittimet, jotka on yleensä valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kuparista, Grohen punaisissa vedenkeittimissä ei taatusti ole metallin makua. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tällä hanalla on edullinen hinta, mikä tekee siitä rahan heittämisen arvoisen!

Quooker Fusion Square Incl Provaq3

All-in-one keittohana

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Yksi hana All-in-one-kiehumishana, jossa kylmä, kuuma ja kiehuva vesi on samassa hanassa
 • pros-icon.svg Vähäinen energiankulutus valmiustilassa
 • pros-icon.svg Lisätty lapsiturvallinen kaksoiskääntökahva hanan keittotoimintoa varten
 • pros-icon.svg Täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää modernin, minimalistisen muotoilun ja toiminnallisuuden.
 • pros-icon.svg Kylmän ja kuuman veden kahvat ovat erillään kiehuvan veden kahvasta.
 • pros-icon.svg Quooker Fusion -hanan mukana toimitetaan Quooker Pro3-Vaq B -säiliö.

Detaljeret gennemgang

InSinkErator 3N1 on keittiöhana, joka on muotoilultaan tyylikäs, yksinkertainen ja italialainen ja joka edustaa myös hyvää laatua – se on siis hana ilman liikaa hienouksia. Lyhyesti sanottuna hana, joka sopii useimpiin koteihin.

Miksi kannattaa valita InSinkErator 3N1

Tämä keitinvesihana on itsestään selvä valinta, jos vaadit hintaa, laatua ja muotoilua. Italialaisen muotoilunsa ansiosta sillä on moderni ja tyylikäs ulkonäkö, joka sopii täydellisesti ajattomaan keittiöön. Saat kiehuvaa vettä välittömästi, ja lisäksi hana on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Tämä hana on saatavana kolmessa eri värissä, mutta yhteistä niille kaikille on, että ne on valmistettu messingistä, mikä takaa, että saat lyömätöntä laatua, joka kestää monta vuotta, kun valitset tämän mallin.

Mallissa on samalla sisäänrakennettu suodatin, jonka avulla se puhdistaa veden käytön aikana, jolloin vältytään raskasmetalleilta ja kalkkikertymiltä. Hana on helppo ja helposti asennettava, toisin kuin monet muut markkinoilla olevat hanat.

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Voit saada kiehuvaa vettä (98° C) suoraan keittiöhanasta InSinkErators 3N1 -järjestelmän avulla
 • pros-icon.svg Aina suodatettua kylmää vettä, tavallista kuumaa vettä ja kiehuvaa vettä käden ulottuvilla
 • pros-icon.svg Elegantti keittiöhana, jossa on lapsilukko ja takaisinkytkentäjousi, joka katkaisee kiehuvan veden, kun kahva vapautetaan
 • pros-icon.svg Kiehuva vesi virtaa tasaisena virtana, joka ei roisku
 • pros-icon.svg Sisältää täydellisen 3N1-asennusjärjestelmän, jossa on hana, suodatin ja säiliö
 • pros-icon.svg Helppo asentaa ja asentaa

Detaljeret gennemgang

Tämän nerokkaan, aikaa säästävän hanan avulla saat kiehuvaa vettä yhtä nopeasti kuin pystyt kääntämään kahvaa. Voit siis nauttia aamulla pikakahvin nopeimmasta pikakahvista ilman vaivannäköä! Lisäksi tämä hana sopii klassisen ulkonäkönsä ansiosta mihin tahansa skandinaaviseen keittiöön.

Miksi kannattaa valita InSinkErator 3N1 (J-muotoinen)

InSinkErator 3N1 sopii erinomaisesti pikakahvin keittämiseen aamulla tai jos haluat vain etumatkaa, kun keität pastaa ja perunoita illalliseksi. Se antaa kiehuvaa vettä heti, kun käännät kahvaa. Italiassa suunniteltu hana on yksinkertaisen tyylikäs, joten voit antaa keittiöllesi modernin ilmeen, joka tekee arjesta helpompaa ja hauskempaa. Helppo ja suoraviivainen asentaa, ja se on myös lapsiturvallinen, jotta et vahingossa käynnistä kiehuvaa vettä tarkoituksetta.

Vesisäiliön tilavuus on 2,5 litraa, mikä vastaa noin 100 kupillista kiehuvaa vettä tunnissa, mikä riittää useimpien ihmisten tarpeisiin. Varuste on valmistettu korkealaatuisesta messingistä, ja voit valita yhteensä kolmesta väristä: kromi, ruusukulta ja harjattu teräs. Valitsitpa minkä värin tahansa, tyylikäs muotoilu paistaa läpi.

InSinkErator 3N1

Paras hintaansa nähden

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tässä on elegantti ja tyylikäs muotoilu
 • pros-icon.svg Saatavilla edullisesti verrattuna muihin kalusteisiin, jotka antavat myös kiehuvaa vettä vain sekunneissa.
 • pros-icon.svg Lastensuojalukko ja takaisinkytkentäjousi, joka katkaisee kiehuvan veden, kun kahva vapautetaan
 • pros-icon.svg Helppo ja nopea asennus
 • pros-icon.svg Sisältää täydellisen 3N1-asennusjärjestelmän hanan, suodattimen ja säiliön kanssa
 • pros-icon.svg Säädettävä lämpötila 88⁰ C:sta 98⁰ C:een, mikä on ihanteellinen esimerkiksi kahvin keittämiseen.

Detaljeret gennemgang

InSinkErator 3N1 on keittiöhana, joka on muotoilultaan tyylikäs, yksinkertainen ja italialainen ja joka edustaa myös hyvää laatua – se on siis hana ilman liikaa hienouksia. Lyhyesti sanottuna hana, joka sopii useimpiin koteihin.

Miksi kannattaa valita InSinkErator 3N1

Tämä keitinvesihana on itsestään selvä valinta, jos vaadit hintaa, laatua ja muotoilua. Italialaisen muotoilunsa ansiosta sillä on moderni ja tyylikäs ulkonäkö, joka sopii täydellisesti ajattomaan keittiöön. Saat kiehuvaa vettä välittömästi, ja lisäksi hana on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Tämä hana on saatavana kolmessa eri värissä, mutta yhteistä niille kaikille on, että ne on valmistettu messingistä, mikä takaa, että saat lyömätöntä laatua, joka kestää monta vuotta, kun valitset tämän mallin.

Mallissa on samalla sisäänrakennettu suodatin, jonka avulla se puhdistaa veden käytön aikana, jolloin vältytään raskasmetalleilta ja kalkkikertymiltä. Hana on helppo ja helposti asennettava, toisin kuin monet muut markkinoilla olevat hanat.

Guide

Miten valita paras kiehuva hana

Jos harkitset keittiöösi kiehuvan veden hanan hankkimista, se on ehdottomasti hyvä investointi. Vaikka hinta tavalliseen vesihanaan verrattuna on korkea, mukavuus jokapäiväisessä elämässä on kaiken rahan arvoista! Mutta mikä kiehuva hana kannattaa ostaa? Asetitpa sitten etusijalle muotoilun, turvallisuuden, kestävyyden tai mukavuuden, markkinoilta on mahdollista löytää sinulle ja tarpeisiisi sopiva keitinhana. Monissa tapauksissa voit jopa löytää kaikki etsimäsi näkökohdat yhdestä ja samasta kiehuvasta hanasta.

Muutama huomio ennen kiehuvan veden hanan ostamista

Jotta voisimme auttaa sinua hieman, käymme läpi viisi eri ominaisuutta, jotka on tärkeää ottaa huomioon ennen kuin valitset kiehuvan hanan.

Turvallisuus:

Turvallisuus on ratkaisevan tärkeää, kun valitset oikean keittohanan, varsinkin jos taloudessa on lapsia. Lapsilukot, laatustandardit, turvallisuusvaatimukset ja vesisuihkut, jotka eivät suihkuta, ovat kaikki hyviä ominaisuuksia, jotka kannattaa ottaa huomioon, jos haluat turvallisimman kiehuvan hanan. Lisäksi vältyt sotkuiselta keittiönpöydältä, joka olisi sotkuinen, jos joudut pitämään suurta ja kömpelöä vedenkeitintä pystyssä.

Mallit ja muotoilu:

Kiehumishanoja on kaikenkokoisia ja -muotoisia eri tuotemerkeiltä. Mieltymyksesi mukaan voit hankkia tyylikkäitä ja hyvin suunniteltuja keittohanoja messingistä, kromista, ruostumattomasta teräksestä ja mustasta teräksestä. Toinen kätevä ominaisuus on se, että voit hankkia malleja, joissa on joustava ulosvedettävä letku, joten pääset helposti pesualtaan kulmiin, mikä helpottaa puhdistusta ja vihannesten huuhtelua. Esimerkki ulosvedettävästä keittohanasta on Quookerin Flex-vaihtoehto, joka on all-in-one-malli eli yksi hana, josta saat kuumaa, kylmää ja kiehuvaa vettä.

Ystävällinen:

Kiehuvat hanat voidaan asentaa sekä uusiin että vanhoihin keittiöihin, sillä eri mallit sopivat yleensä työtasossa olevaan hanareikään. Useimmissa malleissa riittää, että painat painiketta alas ja käännät sitä samanaikaisesti, ja olet valmis ottamaan kiehuvaa vettä. Kiehumishana voidaan sijoittaa tavallisen sekoitushanan viereen, jolloin käytössäsi on hana sekä kuumalle että kylmälle vedelle – mutta se voi olla vielä helpompaa, jos ostat all-in-one-mallin, jossa tarvitset vain yhden hanan sekä kuumalle, kylmälle että kiehuvalle vedelle.

Veden tuoreus:

Monet luulevat, että säiliössä oleva vesi vanhenee, mutta näin ei ole. Vesi varastoidaan paineen alaisena, jolloin sen happipitoisuus säilyy ja vesi pysyy tuoreena. Vesi käy läpi nelivaiheisen prosessin: terässäiliöön syötetään tuoretta kylmää vettä, vesi lämmitetään terässäiliössä paineen alaisena 110 asteeseen ja puhdistetaan vedensuodattimen kautta, ja matkalla hanaan vesi jäähdytetään 100 asteeseen. Sen jälkeen vesi on käyttövalmista!

Bakteerien ja veden raikkauden osalta ostajan on syytä olla tietoinen siitä, että joidenkin valmistajien säiliössä oleva vesi on juuri ja juuri kiehumispisteen alapuolella. Muista siis aina tarkistaa netistä tai kysyä jälleenmyyjältä, onko harkitsemasi kiehuva hana veden ja kiehumispisteen toimittava.

Valitse säiliön tilavuus:

Kyse ei ole vain itse hanasta, jota on saatavilla eri malleissa ja eri sävyissä. Vesisäiliötä, jonka tehtävänä on säilyttää kiehuvaa vettä ja joka sijoitetaan keittiön tiskialtaan alle, on myös saatavana useita eri malleja. Tällaisen säiliön tilavuus on tyypillisesti 2,5-6,5 litraa, ja tässä yhteydessä valinta ei perustu suunnitteluun vaan pikemminkin kodin tarpeisiin (useimmat perheet tulevat helposti toimeen noin 3 litran vesiastialla).

Mitä etuja kiehuvasta vesihanasta on?

Kiehutushana voi auttaa sinua säästämään vedenkulutuksessa, sillä sen avulla voit ottaa juuri sen verran kiehuvaa vettä kuin tarvitset. Tässä tilanteessa voit säästää paljon vettä, kun voit ottaa vettä suoraan kiehuvasta hanasta.

Kuten jo mainittiin, kiehuvan veden hanan ilmeisin etu on se, että se tuottaa kiehuvaa vettä sekunneissa. Tämä on valtava etu, jos haluat säästää aikaa ruoanlaittoon ja siivoukseen, koska sinun ei tarvitse odottaa, että vedenkeitin kiehuu loppuun. Siten ruoanlaittoon ja siivoukseen säästyvä aika voidaan käyttää muihin sinulle tärkeisiin asioihin. Mahdollisia käyttötarkoituksia ovat:

 • Veden kiehuminen nopeammin kuin saarella, kun keität pastaa ja perunoita.
 • Jäähdytä laardilautoja, tiskirättejä, ruokintapulloja jne.
 • Blanchoi vihannekset

Jos vedenkeitin ei ole pöydällä, siihen voi liittyä myös turvallisuusnäkökohtia. Vedenkeitin on löysä, mikä tarkoittaa, että jos lapsi tai aikuinen työntää sitä tai vetää narusta, se voi valitettavasti aiheuttaa vaaratilanteen. Kiehuva vedenkeitin ei vie tilaa pöydältä, ja se on myös kiinnitetty itse tiskialtaaseen, joten se ei voi pudota pöydältä. Kiehuvat hanat ovat kaikki lapsiturvallisia, ja niissä on painalluskääntöominaisuus, ja liitos on myös hyvin eristetty, joten voit koskettaa hanaa heti käytön jälkeen ilman, että saat palovammoja.

Mitä haittoja kiehuvista hanoista on?

Kiehuva hana voi myös lisätä energiankulutusta, jos käytät sitä tarpeettomiin asioihin, kuten käytettyjen astioiden ja ruokailuvälineiden huuhteluun. Kiehuva vesihana saattaa sitä vastoin kuluttaa vähemmän energiaa, jos olet sitä tyyppiä, joka täyttää vedenkeittimen jatkuvasti, kun haluat keittää vettä vain yhtä kahvikuppia varten.

Jos asut alueella, jossa on paljon kalkkikiveä, saatat joutua huoltamaan kiehuvaa hanaa useammin. Kiehuvan veden hana tarvitsee huoltoa keskimäärin 3-5 vuoden välein, mutta tämä riippuu tietenkin valitsemastasi mallista ja siitä, kuinka usein käytät sitä. Juomaveden kovuus voi siis olla ratkaiseva tekijä valitun mallin valinnassa – kaikki mallit eivät kestä kovaa vettä, koska järjestelmään kertyy kalkkia. Jotkin tuotteet saattavat jopa mitätöidä takuun, jos vesi on liian kovaa, ja sinun on ehkä asennettava kalkinpoisto- tai ioninvaihtojärjestelmä, jotta hana toimisi optimaalisesti.

Kiehuvilla hanoilla voi olla myös tiettyjä haittoja kahvin tai teen keittämisessä, koska kiehuvan veden on jäähtyvä hieman ennen kuin se voidaan kaataa kahvipapujen ja teepussien päälle.

Paljonko kiehuvan veden hanan käyttö maksaa?

Miten paljon kiehuvan veden hanan käyttö maksaa?

Se, onko veden keittämiseen tarkoitetun hanan käyttö kalliimpaa kuin veden lämmittäminen muilla keinoin, riippuu useista tekijöistä, kuten siitä, kuinka paljon vettä keität, minkä tyyppiseen hanaan investoit ja minkä lämmitysmenetelmän hanalla korvataan. Tämä tekee matematiikasta tietenkin hieman monimutkaista.

Ensinnäkin kiehuvien hanojen valmiustilakulutus vaihtelee paljon, ja se voi olla 10-33 wattia. Energiatehokkaimmissa malleissa valmiustilan kulutuksen kustannukset ovat noin 200 kr vuodessa. Vaikka kiehuva hana itsessään on kallis, se voi olla sinulle investointi pitkällä aikavälillä. Yksi syy tähän on se, että kiehuvat hanat hukkaavat yleensä vähemmän lämpöä kuin muut lämmitysmenetelmät. Kiehuvat hanat auttavat myös vähentämään vedenkulutusta, koska käytät vain sen, mitä tarvitset – tämä on hyväksi sekä taloudellesi että ympäristölle!

Quooker Flex Incl. Provaq3 Grohe Red Duo InSinkErator 3N1 Quooker Fusion Square Inkl Provaq3 “>

InSinkErator 3N1 (J-muotoinen)
Tuottaja Flex Grohe InSinkErator Fusion InSinkErator
Säiliön kapasiteetti 3 litraa 3 litraa 2,5 litraa 3 litraa 2,5 litraa
Vaihtoehto suulakkeen poistamiseen Kyllä Ei Ei Ei Ei
Kiertokulma 270 astetta 180 astetta 360 astetta 360 astetta 360 astetta
Lapsilukko Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä

FAQ

Mikä keitin on testin paras?

Innovatiivisen muotoilunsa ja toiminnallisuutensa ansiosta Quooker Flex Incl Provaq3 on testivoittajamme ja ehdoton suosikkimme. Jos unelmoit siitä, että voit valmistaa kylmää ja kiehuvaa vettä yhdellä hanalla, sinun kannattaa kokeilla tätä mallia, joka on yksi markkinoiden johtavista.

Miksi kannattaa valita kiehuva hana tavallisen sijaan?

Kiehuva hana auttaa säästämään vedenkulutuksessa, mikä vähentää myös veden tuhlausta. Lisäksi voit estää keitto-onnettomuudet, koska se on kiinteä, toisin kuin vedenkeitin. Tärkein hyöty on, että säästät aikaa esimerkiksi ruoanlaittoon ja siivoukseen.

Mitä sinun tulisi huomioida, jos ostat kiehuvan hanan?

Jos asut alueella, jossa vedessä on paljon kalkkia, saatat joutua huoltamaan keittohanasi useammin. Joidenkin tuotteiden ylläpito voi maksaa yli 1 000 puntaa vuodessa, kun taas toisten tuotteiden ylläpito maksaa muutaman satasen 3-5 vuoden välein.

Onko kalliimpaa käyttää kiehuvaa vesihanaa kuin vedenkeitintä?

Se, onko kalliimpaa investoida kiehuvaan vesihanaan kuin lämmittää vettä muilla keinoin, riippuu siitä, kuinka paljon vettä keität, minkä tyyppiseen kiehuvaan vesihanaan investoit ja minkä lämmitysmenetelmän vesihana korvaa.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×