Jääkaappitesti (2022) → Löydä paras jääkaappi tarpeisiisi.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

2
Tukeva ja tilava jäähdytin

Dometic Waeco TropiCool TC-14FL

3
Hyvä kylmälaukku rantapäiville

Dorre INNOUTDOOR kylmälaukku

4
Camping kylmälaukku

Outwell ECOcool Lite tummansininen 24L kylmälaukku

6
Tukeva ja tilava jäähdytin

Mobicool U26 25 litran termosähköinen jäähdytin

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Etsitkö parasta jäähdytintä sinulle tai perheellesi? Markkinoilla on paljon hyviä kylmälaukkuja. Mutta monien vaihtoehtojen vuoksi voi olla vaikeaa valita oikea vaihtoehto. Jäähdyttimiä on monien eri tuotemerkkien valikoimissa, ja niissä on erilaisia ominaisuuksia ja erilaisia malleja. Tässä artikkelissa testaamme 6 parasta jäähdytintä. Löydät varmasti itsellesi sopivan, etsitpä sitten kylmälaukkua vuosittaista retkeilyä varten tai urheiluturnauksiin.

Stanley Adventure Cooler

Paras kylmälaukku

Fordele
 • pros-icon.svg Pitää ruoan kylmänä jopa 36 tuntia
 • pros-icon.svg Käytännöllisellä kantokahvalla
 • pros-icon.svg Kannessa elastinen verkko

Detaljeret gennemgang

Valitsimme tämän Stanley-jäähdyttimen testin parhaaksi, koska se on helppo ja käytännöllinen kuljettaa mukanasi, olitpa sitten lähdössä ulkoilmaretkelle tai vain tuomassa ruokaa jalkapallo-otteluun. Tässä kylmälaukussa on runsaasti tilaa, ja se voi pitää ruoat ja juomat jäähdytettyinä jopa 36 tuntia.

Sentten sinun kannattaa valita Stanley Adventure Cooler

Haluatko helpon ja kätevän kylmälaukun? Silloin tämä Stanleyn jäähdytin on itsestään selvä valinta sinulle. Stanley on monien vuosien aikana luonut imagon varastointituotteiden legendana. Tämä jäähdytin ei ole poikkeus, sillä se pitää ruoat ja juomat viileinä jopa 36 tuntia. Näin voit pysyä liikkeellä ja tutkia uusia paikkoja pitkään. Lisäksi voit helposti kuljettaa ruokasi mukana, sillä kylmälaukussa on kätevä kantokahva.

Jäähdyttimen kannessa on myös joustava verkko, jonka ansiosta esimerkiksi termospulloja voidaan kuljettaa jäähdyttimen päällä. Tämä on erittäin käytännöllinen ja hyvä ominaisuus, kun olet luonnossa tai muulla retkellä, jossa tarvitset käytännöllistä säilytystä.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 15,10 l
 • Paino: 2,95 kg
 • Väri/materiaali: vihreä

Dometic Waeco TropiCool TC-14FL

Tukeva ja tilava jäähdytin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tehokas ja energiaa säästävä
 • pros-icon.svg Voi myös säilyttää lämpöä
 • pros-icon.svg Kytketään autoon

Detaljeret gennemgang

Tässä meillä on hyvä jäähdytin huipputekniikan varastointimerkiltä Dometic. Ne valmistavat varastointituotteita, jotka kestävät sekä kylmää että lämpöä. Tämä jäähdytin on lämpösähköinen ja kevyt, joten voit ottaa sen mukaasi kaikkialle.

Miksi kannattaa valita Dometic Tropicool TC-14FL lämpösähköinen jäähdytin

Sinun kannattaa valita tämä Dometic Tropicoolin älykäs lämpösähköinen jäähdytin, koska se on erittäin tehokas ja energiaa säästävä. Kun valitset tämän kylmälaukun, saat kätevän, kompaktin, kevyen ja tehokkaan kylmälaukun. Voit ottaa kätevän jäähdyttimen mukaan minne tahansa ja jäähdyttää sen yli 30 astetta ympäristön lämpötilan alapuolelle.

Sen lisäksi, että tämä jäähdytin pitää hyvin kylmää, se pitää myös lämpöä tehokkaasti! Jäähdyttimessä on peräti 7 eri lämpöastetta, jotka vaihtelevat noin 50 asteesta 65 asteeseen. Tämän ansiosta Dometic Tropicool TC-14FL on ihanteellinen myös kuumien ruokien säilytykseen. Tämä on todella kätevää, kun olet pitkillä matkoilla ja sinulla on mukanasi monenlaista ruokaa.

Dometicin TropiCool TC 14FL -jäähdytin voidaan kytkeä autossa 12/24 voltin ja 230 voltin jännitteisiin. Tämän ansiosta kylmälaukku sopii erinomaisesti pitkille automatkoille ja lomille, joilla säilytystä tarvitaan useita päiviä kerrallaan. Jäähdyttimessä on myös PU-vaahtomuovitäyte, joka eristää. Jäähdyttimen energialuokitus on A++. Jääkaappilaatikossa on integroitu LED-näyttö ja folionäppäimistö, joka suojaa elektroniset osat kosteudelta ja pölyltä.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 14,00 l
 • Paino: 5 kg
 • Väri/materiaali: harmaa

Dorre INNOUTDOOR kylmälaukku

Hyvä kylmälaukku rantapäiville

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kestävä ja käytännöllinen
 • pros-icon.svg Se mahtuu jopa 2 litran pulloihin
 • pros-icon.svg Pikajäähdytys

Detaljeret gennemgang

Tästä mukavasta kylmälaukusta voi tulla nopeasti perheen paras ystävä kuumina kesäpäivinä rannalla. Siinä on raikkaan sininen väri, suuri kapasiteetti ja ulkonäkö, joka on sekä tyylikäs että perheystävällinen.

Sentähden sinun kannattaa valita Dorre INNOUTDOOR -jäähdytyslaukku

Valitse tämä Dorren upea kylmälaukku, jos tarvitset täydellistä säilytystilaa kesän rantapäivinä. Tämän kylmälaukun avulla voit pitää elintarvikkeesi viileinä koko päivän, joten sinun ja perheesi juomat, ruoka tai välipalat eivät lopu kesken päivän. Tämän käytännöllisen kylmälaukun avulla voit viettää monta tuntia meren äärellä. Siinä on suuri 16 litran tilavuus ja laatikkomuoto, jonka ansiosta se on ihanteellinen voileipien ja briossimehujen säilytykseen.

Jäähdyttimiä käytettäessä kaikki elintarvikkeet ja juomat voidaan pitää viileinä jopa 24 tuntia. Rantalaukku on suunniteltu modernin näköiseksi, ja sen etupuolella on tyylikäs Dorre-logo. Laukussa on myös malliston tunnusomaiset INOUTDOOR-hihnat, jotka ovat leveät ja mukavat. Kylmälaukku on selkeä valinta niille, jotka haluavat siistin säilytyspaikan koko perheen ruuille ja juomille rannalla.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 16,00 l
 • Väri/materiaali: sininen

Outwell ECOcool Lite tummansininen 24L kylmälaukku

Camping kylmälaukku

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Monikäyttöinen ja käytännöllinen
 • pros-icon.svg Huoneen jakaja
 • pros-icon.svg Kytkeytyy auton 12V pistorasiaan

Detaljeret gennemgang

Tässä on toinen kylmälaukku, joka pitää ruoat ja juomat sekä viileinä että lämpiminä. Se on ECOcool-yhtiön tuote, joka mahdollistaa tehokkaan ja optimaalisen elintarvikkeiden ja juomien säilytyksen. Tämä kylmälaukku on sekä käytännöllinen että monikäyttöinen, joten se sopii erinomaisesti retkeilyyn tai piknikille.

Miksi valita Outwell ECOcool Lite Dark Blue 24L jäähdytin

Tämä kylmälaukku sopii erinomaisesti retkeilyyn tai pidemmille automatkoille. Jäähdyttimeen mahtuu 24 litraa, joten se voi pitää ruoat ja juomat sekä viileinä että lämpiminä. Jäähdytin voi pitää lämpimät ruoat lämpiminä ja kylmät ruoat ja juomat kylminä kuljetuksen aikana. Siksi tämä kylmälaukku sopii erinomaisesti retkeilyyn ja pitkille automatkoille.

Jäähdyttimen ulkopinnassa on puristettu vaahtomuovi, jonka ansiosta tätä jäähdytintä on erittäin helppo kuljettaa, kun olet liikkeellä. Jäähdytin on sisätiloissa lokeroitu, joten voit käyttää sekä jäähdytys- että lämmitystoimintoja samanaikaisesti. Lisäksi tämä jäähdytin voidaan liittää auton 12 V:n pistorasiaan. Mukana toimitetaan 2 metriä pitkä kaapeli, joka on helppo kytkeä autossa. Jäähdytin voi jäähdyttää 18 astetta ympäristön lämpötilan alapuolelle ja lämmittää 50 astetta ympäristön lämpötilan yläpuolelle.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 24,00 l
 • Paino: 4,5 kg
 • Väri/materiaali: tummansininen

Dometic Cool-Ice WCI-22

Kylmälaatikko tehokkaalla eristyksellä

Fordele
 • pros-icon.svg Erittäin tehokas ja kevyt
 • pros-icon.svg Pystyy pitämään jään pakastettuna jopa 10 päivää
 • pros-icon.svg Paksu eristys, pitää jään kylmänä

Detaljeret gennemgang

Tässä on toinen hieno jäähdytin Dometicilta. Tämä on sekä kevyt että erittäin tehokas ruoan ja juomien säilytyksessä. Se sopii täydellisesti, olitpa sitten menossa rannalle, piknikille, retkeilemään tai johonkin muuhun.

Miksi kannattaa valita Dometic Cool-Ice WCI-22

Haluatko pitää ruokasi ja juomasi viileinä päiviä? Silloin tämä kevyt kylmälaukku on täydellinen valinta sinulle. Se voi pitää jään jäätyneenä jopa 10 päivää! Siinä on ainutlaatuinen labyrinttitiiviste ja paksu vaahtomuovieristys, joten saat pienen jäähdyttimen, jossa on erittäin suuri jäähdytysteho – minne ikinä menetkin.

Voit käyttää pientä Dometic Cool-Ice WCI-22 -jäähdytintä rannalla, retkeillessä, piknikillä tai vene- ja kajakkilomilla luonnossa. Jäähdyttimessä on saumattomaan iskunkestävään saumattomaan muotoiluun valettu pyörivä muotoilu ilman niveliä, joka estää tehokkaasti lämmön tunkeutumisen ja kylmyyden karkaamisen laatikosta. Erittäin tehokkaan eristyksen ansiosta kylmälaukku on ihanteellinen sekä juomien, ruoan, kalan että riistan säilyttämiseen tuoreena – sekä jäähdytyselementtejä että jääpaloja käytettäessä.

Jäähdyttimessä on kestävät integroidut saranat, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut tangot. Siinä on myös vahvat nailonlukot ja kiinnitysruuvit, jotka on myös valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lisäksi jäähdyttimessä on integroidut polyeteenijalat.

Dometic Cool-Ice WCI-22 on hygieeninen ja helppo puhdistaa ruoka- ja juomajäämistä. Siinä on olkahihna, jonka ansiosta sitä on myös helppo kuljettaa.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 22,00 l
 • Paino: 4,2 kg
 • Väri/materiaali: harmaa

Mobicool U26 25 litran termosähköinen jäähdytin

Tukeva ja tilava jäähdytin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kestävä ja käytännöllinen
 • pros-icon.svg Se mahtuu jopa 2 litran pulloihin
 • pros-icon.svg Pikajäähdytys

Detaljeret gennemgang

Tämä tilava kylmälaukku on peräisin Mobicool-tuotemerkiltä, joka on 30 vuoden ajan kehittänyt kylmälaukkuja, joita on mukava käyttää, jotka ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Tämä jäähdytin on käytännöllinen, ja siihen mahtuu suuri määrä ruokaa ja juomia jokaiseen tilaisuuteen.

Sentähden sinun kannattaa valita Mobicool U26 25 litran lämpösähköinen jäähdytin

Haluatko tilavan ja käytännöllisen kylmälaukun matkoille, lomille tai urheilutapahtumiin? Silloin tämä jäähdytin on hyvä valinta sinulle. Siinä voidaan säilyttää ruokaa ja juomia jopa 17 astetta alhaisemmissa lämpötiloissa. Jäähdytin on kestävä ja suunniteltu niin, että se voidaan ottaa mukaan, kun olet liikkeellä. Vahva kahva toimii myös kannen sulkemismekanismina ja varmistaa, että kansi sulkeutuu varmasti.

Mobicool U26 25 litran lämpösähköiseen jäähdyttimeen mahtuu jopa 2 litran pulloja. Näin voit käyttää kylmälaitetta missä tahansa – esimerkiksi tien päällä, urheilutapahtumissa, päiväretkillä tai jopa lomalla. Liitä Mobicool yksinkertaisesti autosi tupakansytyttimen pistorasiaan, ja jäähdytin jäähdyttää 17 astetta ympäristön lämpötilan alapuolelle. Lisäksi jäähdyttimessä on kätevä 2-suuntainen ilmanvaihtojärjestelmä, joka varmistaa, että viileä ilma jakautuu tasaisesti ja tehokkaasti koko jäähdyttimeen ja varmistaa nopean jäähdytyksen. Jäähdyttimessä on myös kätevä integroitu säilytyspaikka jäähdyttimen kaapeleille, kun jäähdytin ei ole käytössä.

Kun valitset Mobicoolin, voit nauttia riippuvuudesta tuoreisiin ruokiin ja juomiin koko ajan. Eihän sitä koskaan tiedä, milloin ajetaan täydellisen piknik-paikan ohi!

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 25,00 l
 • Paino: 3,7 kg
 • Väri/materiaali: sininen, harmaa

Guide

Miten valita paras jäähdytin

Tässä osiossa opastamme sinua valitsemaan testin parhaan jäähdyttimen. On joitakin seikkoja, joihin on hyvä kiinnittää erityistä huomiota kylmälaatikkoa valittaessa. Lue tärkeimmät kohdat alta.

Kapasiteetti ja tilavuus

On tärkeää kiinnittää huomiota kylmälaukun kapasiteettiin ja tilavuuteen. Ennen jäähdyttimen valintaa on hyvä päättää, kuinka paljon tilaa tarvitset ja/tai haluat. Jos olet yksineläjä ja nautit päiväretkistä luonnossa yksin, et luultavasti tarvitse kokonaista 25 litran tilavuutta. Noin 15 litraa tai vähemmän olisi sopivampi tilavuus. Toisaalta 15 litran tilavuus sopii täydellisesti suurelle perheelle, joka haluaa ottaa tilavan kylmälaukun mukaansa retkeilyreissuille, pitkille ajomatkoille tai urheilutapahtumiin. Hyvän tilavuuden ansiosta voit ottaa mukaan useita juomapulloja ja tilaa suurelle määrälle ruokaa.

Tunnit

On myös tärkeää miettiä, kuinka monta tuntia ruokaa ja juomia voidaan pitää lämmitettynä tai jäähdytettynä. Kyse on jälleen kerran siitä, mitä sinä ja/tai perheesi tarvitsette. On hyvä ottaa selvää jäähdyttimen käyttötarkoituksesta, ennen kuin valitset sen. Testin parhaaksi valitsemamme jäähdytin voi pitää ruoan jäähdytettynä jopa 36 tuntia. Tämä on erittäin kätevää pitkillä matkoilla ja retkillä. Et ehkä kuitenkaan tarvitse niin monta tuntia, jos jäähdyttimen tarkoituksena on pitää ruoat ja juomat jäähdytettyinä yhden päivän ajan kerrallaan.

Jäähdytyslaatikko sekä kuumalle että kylmälle?

Nykyään on saatavana kylmälaukkuja, jotka soveltuvat sekä ruoan ja juomien säilyttämiseen kylmänä että kuumana. Tämä on hyvä ominaisuus retkeily- ja lomamatkoilla, joilla tarvitaan useita erilaisia ruoka- ja juomatarvikkeita. Kaikki eivät kuitenkaan tarvitse tätä ominaisuutta. Jos etsit täydellistä jäähdytintä kuumille kesäpäiville, lämmitystoiminnosta tulee tarpeeton ja tarpeeton ominaisuus. Siksi on tärkeää, että kiinnität huomiota jäähdyttimen ominaisuuksiin sekä siihen, mitä tarpeita jäähdyttimen tulisi kattaa kodissasi.

Autoyhteys

Jos olet lähdössä pitkälle automatkalle, retkeilyyn tai vaikkapa autolomalle, jääkaappi, jonka voi liittää autoon, on loistava ratkaisu.Liittämisen ansiosta voit pitää ruoat ja juomat tuoreina useita päiviä kerrallaan. Usein mukana on pitkä johto, joka tekee liittämisestä helppoa ja kätevää. Näin voit helposti pitää ruokasi kuumana, kylmänä tai molempina pitkillä matkoilla ja matkoilla urheilukilpailuihin, lomille tai ulkoilmaan. Minne ikinä oletkin menossa, saat tuoretta ruokaa ja juomaa aina tarvittaessa.

Hinta

Jäähdyttimien ja laukkujen hinnat vaihtelevat paljon, kuten tässäkin testissä. Tämä johtuu osittain siitä, että on olemassa laaja valikoima merkkejä, joiden kuvanlaatu vaihtelee. Testissä on mukana myös jäähdyttimiä, joiden toiminnalliset ominaisuudet ja ominaisuudet ovat hyvin erilaisia. On selvää, että sinun on investoitava enemmän lämpösähköiseen ja monikäyttöiseen kylmälaukkuun kuin älykkääseen kylmälaukkuun rantamatkoja varten. Tuotteeseen käytettävässä teknologiassa ja tuotteen valmistuskustannuksissa on suuri ero. Varaudu siis investoimaan enemmän huipputekniseen jäähdyttimeen ja mieti, mitä tarpeita yrität täyttää jäähdyttimellä. Jos tarvitset monikäyttöisen jäähdyttimen, sinun on varauduttava siihen, että tuotteeseen on investoitava enemmän.

FAQ

Tässä osiossa vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin jäähdyttimistä, jotta saat yleiskuvan ja voit valita sinulle parhaiten sopivan jäähdyttimen ilman epäilyksiä.

Mikä jäähdytin on paras?

Olemme valinneet Stanley Adventure Coolerin parhaaksi jäähdyttimeksi jäähdytintestiemme perusteella. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tämä on paras sinulle. Lue koko artikkelimme löytääksesi itsellesi parhaan kylmälaukun.

Voinko käyttää kylmälaitetta pitkillä matkoilla ja lomilla?

Voit toki käyttää. Jotkin jäähdyttimet voivat kuitenkin olla käytännöllisempiä kuin toiset tähän tarkoitukseen. Jotkin kylmälaukut voivat pitää ruoat ja juomat jäähdytettyinä pitkiä aikoja. Autoon voidaan lisätä myös jäähdyttimiä.

Pitäisikö minun valita tilava kylmälaukku?

Jos haluat säilyttää suuria määriä ruokaa ja juomia, erittäin tilava kylmälaukku on todella kätevä. Jos kuitenkin lähdet pienemmälle retkelle yksin, tilava jäähdytin on tarpeeton.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×