Korkeapainepesurin testi (2022) → Top 5 parasta korkeapainepesuria

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Kärcher K4 Premium FullControl kotikäyttöön tarkoitettu painepesuri

Jos haluat olla varma, että saat käsiisi hyvän version, sinun kannattaa investoida tähän Kärcherin korkeapainepesuriin. Kone soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen pesuun laattojen, huonekalujen, autojen jne. pesuun. Siinä on hyvä paine 20-130 barin välillä ja pumpun maksimitilavuus…

1
paras painepesuri

Kärcher K4 Premium FullControl kotikäyttöön tarkoitettu painepesuri

2
Paras painepesuri isompiin töihin

Nilfisk E 150.2-10 X-TRA 150 bar painepesuri letkukelalla

3
Paras käyttäjäystävällinen painepesuri

Kärcher painepesuri K5 Premium Full Control Plus Flex Home Wood

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä painepesuritestissä sinut ohjataan 5 parhaaseen painepesuriin, joita myydään markkinoilla. Testivoittajamme on Kärcher K4 Premium FullControl Home Pressure Washer, sillä se on paras testiparametreissa: tehokkuus, säädettävyys, ulkonäkö ja rakenne sekä hinta.

Seisomme kuitenkin kaikkien tähän testiin valittujen mallien takana – emme vain testivoittajamme. Asiantuntijat ja kuluttajat ovat suositelleet kaikkia malleja, joten voit olla varma, että ne täyttävät odotukset. Viiden parhaan oppaan lisäksi opastamme sinua myös siinä, miten löydät itsellesi parhaan painepesurin.

LUE MYÖS: 9 parasta pensasleikkuria

Kärcher K4 Premium FullControl kotikäyttöön tarkoitettu painepesuri

paras painepesuri

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kestävä kone, jossa on vesijäähdytteinen moottori, joka takaa tasaisen korkean paineen ja pitkän käyttöiän
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen muotoilu LED-paineenilmaisimella ja korkeussäädettävällä teleskooppikahvalla
 • pros-icon.svg Mahdollisuus sekoittaa pesuainetta suoraan suihkuun
 • pros-icon.svg Helppo säilyttää ja kuljettaa ympäriinsä

Detaljeret gennemgang

Jos haluat olla varma, että saat käsiisi hyvän version, sinun kannattaa investoida tähän Kärcherin korkeapainepesuriin. Kone soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen pesuun laattojen, huonekalujen, autojen jne. pesuun. Siinä on hyvä paine 20-130 barin välillä ja pumpun maksimitilavuus on 420 litraa tunnissa. Lisäksi siinä on vesijäähdytteinen moottori ja säädettävä teleskooppikahva.

Sentähden sinun kannattaa valita Kärcher K4 Premium FullControl kotikäyttöön tarkoitettu painepesuri

Jos et halua tehdä kompromisseja uudesta painepesuristasi, tämä Kärcherin K4-malli on loistava investointi. Kuten useimmat muutkin Kärcherin koneet, tämäkin malli on tehokas käytössä ja sen toiminnallinen muotoilu helpottaa työtäsi. Tätä painepesuria voi käyttää laatoille, huonekaluille, autoille, moottoripyörille, seinille ja muillekin kohteille, joten se on todellinen yleiskone.

Voit käyttää sitä millä tahansa pinnalla, sillä malli tuottaa tasaisen korkean paineen, jota voidaan kuitenkin säätää tarpeen mukaan. Voit säätää pistoolin painetta LED-paineenilmaisimella, joten voit aina varmistaa, että paine on oikea puhdistettavalle pinnalle. Puhdistusainetta ja sen määrää on jopa mahdollista muuttaa pinnan tyypin mukaan. Aseta vain haluttu säiliö koneeseen ja valitse sekoitusasetus. Tämän jälkeen kone suihkuttaa sekä vettä että saippuaa pinnalle Plug’n’Clean-järjestelmän avulla.

Korkeapainepesuri, jossa on vesijäähdytteinen moottori

Voit olla varma, että voit nauttia tästä koneesta monta vuotta, sillä se on suunniteltu vesijäähdytteisellä moottorilla, joka auttaa varmistamaan koneen pidemmän käyttöiän. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi koneen toiminta on tehokasta. Kaikkiaan se toimii 20-130 baarin paineella, sen suurin vesimäärä on 420 litraa tunnissa ja kapasiteetti 30 m2/h.

Ostokseen sisältyy Home Kit -terassipuhdistin ja 1 litran kivenpuhdistin, korkeapaineruisku, korkeapaineletku, Vario Power -keihäs, teleskooppikahva, integroitu vesisuodatin ja puutarhaletkusovitin A 3/4″.

Käyttöystävällinen ja säädettävä korkeapainepesuri

Tähän malliin sijoittamisen etuna on myös käyttäjäystävällinen muotoilu, jonka ansiosta konetta on helppo käyttää. Lisäksi voit säätää teleskooppikahvan pituutta, jolloin saat hyvän työskentelyasennon käytön aikana ja kahva vie mahdollisimman vähän tilaa säilytettäessä. Itse asiassa painepesuri on suunniteltu tilaa säästäväksi, sillä sen takana on letkukelat ja mahdollisuus sijoittaa pistooli ja lisävarusteet koneeseen.

Voit myös helposti siirtää mallia, sillä sen pohjassa on ylimääräinen kahva. Näin painepesurin kuljettaminen portaita ylös ja alas tai puutarhaan ei ole yhtä ongelmallista.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 58,4 cm
 • Pituus: 41,1 cm
 • Leveys: 30,5 cm
 • Paino: 11,9 kg
 • Teho: 1800 wattia
 • Kapasiteetti: 30 m²/t
 • Maksimipaine: 130 bar
 • Pumpun maksimikapasiteetti: 420 litraa tunnissa
 • Letkun pituus: 6 metriä

Nilfisk E 150.2-10 X-TRA 150 bar painepesuri letkukelalla

Paras painepesuri isompiin töihin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Kompakti painepesuri, jota on helppo kuljettaa pyörillä varustetun rakenteensa ansiosta
 • pros-icon.svg Melutaso 95 dB(A)
 • pros-icon.svg hiljaisempi kuin muut mallit.
 • pros-icon.svg Varustettu 3-in-1-suuttimella, jonka avulla voit muuttaa suihkun painetta ja muotoa

Detaljeret gennemgang

Tällä Nilfisk-painepesurilla voit hoitaa mitä tahansa kotiaskareita, olipa kyse sitten laattojen, seinien, perävaunun ja muiden kohteiden puhdistamisesta. Kone on varustettu bajonettiliitännällä, joten sitä voidaan käyttää monenlaisten laitteiden kanssa, siinä on automaattinen käynnistys- ja pysäytysjärjestelmä ja se toimii jopa 610 litran vesivirtauksella tunnissa. Lisäksi koneessa on ergonominen muotoilu.

Miksi valita Nilfisk E 150.2-10 X-TRA 150 bar painepesuri letkukelalla

Jos etsit painepesuria, joka soveltuu erinomaisesti vielä suurempiin töihin, sinun kannattaa investoida tähän Nilfiskin malliin. Kone on suunniteltu jopa 150 baarin pumppupaineelle, ja sen suurin vesivirtaama on 610 litraa tunnissa. Sijoitat koneeseen, jossa on induktiomoottori, messinkinen yläosa ja metallinen pumppu. Lisäksi mallissa on paineen säätö, joten voit säätää painetta yksittäiselle pinnalle ja automaattinen käynnistys/pysäytys.

Monitoiminen korkeapainepesuri

Kone on suunniteltu bajonettiliitännällä, jonka avulla voit liittää erilaisia laitteita ja lisävarusteita koneeseen ongelmitta. Se on siis monikäyttöinen kone, jonka saat käyttöösi, sillä sitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Veden lämpötila ei ylitä 60 astetta, joten vaurioitumisriski on minimaalinen. Mallin mukana toimitetaan Tornado-suutin PR, tehonopeussuutin, vaunu ja letkukela. Lisäksi se on varustettu 5 metrin kaapelilla, joten sinulla on hieno liikkumisvapaus.

Korkeapainepesuri pyörillä

Tässä painepesurissa on tukevat 40 x 200 mm:n pyörät. Näiden pyörien ansiosta voit helposti kuljettaa konetta tarpeen mukaan. Siinä on myös integroitu vaunu. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse pitää sitä yhdessä paikassa. Voit kuitenkin halutessasi ripustaa koneen ylös, sillä moottoripumpun kumiripustuksella on melua vähentävä vaikutus.

Sisäänrakennetun teräsvahvisteisen Superflex-korkeapaineletkun pituus on 10 metriä, ja siinä on sisäinen liitäntä pumppuun. Koneessa on myös sisäänrakennetut pidikkeet kelan kahvalle, suutinputkelle, letkulle ja virtajohdolle. Siinä on myös irrotettava ja integroitu pesuainesäiliö, jossa voit säätää saippuan määrää työtä varten.

Koko kone on suunniteltu ergonomisesti, joten voit olla varma, että tämän painepesurin käyttömukavuus paranee. Siinä on esimerkiksi pystymuotoilu, pitkä suutinputki ja teleskooppikahva, jossa on SoftGrip-kädensija huuhtelukahvassa. Huuhtelukahvassa on myös sekä pikalukitus- että kääntönivel, mikä helpottaa käyttöä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 95,5 cm
 • Pituus: 39,4 cm
 • Leveys: 39,1 cm
 • Paino: 26,8 kg
 • Teho: 2900 wattia
 • Maksimipaine: 150 bar
 • Pumpun maksimikapasiteetti: 610 litraa tunnissa
 • Letkun pituus: 10 metriä

Kärcher painepesuri K5 Premium Full Control Plus Flex Home Wood

Paras käyttäjäystävällinen painepesuri

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen muotoilu ja useita asetuksia käden ulottuvilla
 • pros-icon.svg Kestävä ja kompakti rakenne takaa vakauden ja pitkän käyttöiän
 • pros-icon.svg Leppo kuljettaa ja säilyttää ylimääräisen kantokahvan ja teleskooppikahvan ansiosta
 • pros-icon.svg Nopea ja helppo pesuaineen annostelu – määrää voidaan säätää kahvasta

Detaljeret gennemgang

Tämä Kärcherin korkeapainepesuri on erittäin käyttäjäystävällinen malli, jonka muotoilu vain helpottaa työtäsi. Esimerkiksi painetta ja pesuaineen annostelua on mahdollista säätää suoraan pistoolissa, ja asetukset näkyvät sisäänrakennetun LCD-näytön avulla. Lisäksi sitä on helppo kuljettaa, ja siinä on teleskooppikahva.

Sentten sinun kannattaa valita Kärcherin korkeapaineruiskupuhdistin K5 Premium Full Control Plus Flex Home Wood

Kannattaa siis valita käyttäjäystävällisiä koneita, sillä tällöin saat niistä varmasti kaiken irti, koska kaikki asetukset ja toiminnot ovat helposti käytettävissä. Juuri sitä voit odottaa tältä Kärcherin painepesurilta, jonka äänestimme painepesuritestimme käyttäjäystävällisimmäksi koneeksi. Koneessa on useita toiminnallisia ominaisuuksia, mutta ne ovat kaikki helposti käytettävissä ja säädettävissä.

Voit esimerkiksi säätää koneen painetta helposti pistoolin +/- painikkeilla. Näin paine mukautuu nopeasti yksittäiseen tehtävään. Kahvaan sisäänrakennettu LCD-näyttö takaa myös helpon yleiskuvan asetuksista. Voit vaihtaa tavallisen litteän suihkun, kovan rotojet-suihkun tai puhdistusaineen suuttimen välillä. Sinun tarvitsee vain kääntää keihästä saadaksesi halutun säteen.

Puhdistusaineiden yksilöllinen käyttö ja levitys

Tässä koneessa on niin sanottu Plug’n’Clean-toiminto, joka takaa halutun pesuaineen helpon ja nopean annostelun. Aseta säiliö vain koneeseen, ja olet valmis puhdistamaan kaiken laatoista, ulkokalusteista, ruukuista, autostasi ja paljon muuta. Kuten useiden muidenkin asetusten kohdalla, voit säätää pesuaineen annostusta suoraan pistoolissa. Näin et käytä liikaa tai liian vähän saippuaa työhön.

Korkeapainepesuri, jossa on vesijäähdytteinen moottori

Voit nauttia Kärcher-painepesuristasi monta vuotta, sillä siinä on kestävä vesijäähdytteinen moottori. Näin varmistetaan hyvä hyötysuhde koko koneen käyttöiän ajan. Koneen suurin vesivirtaama on 500 litraa tunnissa ja suurin paine 145 baaria. Se on myös varustettu 8-metrisellä letkulla, joka on valmistettu pehmeästä materiaalista ja jossa on kiertymisenestojärjestelmä, jonka ansiosta letku on helppo rullata eikä se ole vaarassa rikkoutua. Koneessa on myös sisäänrakennettu letkukela, jonka ansiosta letku on helppo säilyttää vahingoittamatta sitä.

Kaiken edellä mainitun lisäksi tätä konetta on myös helppo kuljettaa ja säilyttää. Kuljetuksen helppous johtuu osittain mallissa olevasta ylimääräisestä kantokahvasta, kun taas tilaa säästävä säilytys on mahdollista alumiinisen teleskooppikahvan ansiosta, joka voidaan taittaa säilytystä varten. Tämä putki auttaa myös varmistamaan paremman käyttömukavuuden työskentelyn aikana, sillä teleskooppikahva voidaan pidentää juuri tarpeen mukaan käyttäjälle sopivaksi.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 58,4 cm
 • Pituus: 41,1 cm
 • Leveys: 30,5 cm
 • Paino: 13,1 kg
 • Teho: 2100 wattia
 • Kapasiteetti: 40 m²/t
 • Maksimipaine: 145 bar
 • Pumpun maksimikapasiteetti: 500 litraa tunnissa
 • Letkun pituus: 8 metriä
Fordele
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Kompakti painepesuri, jota on helppo kuljettaa pyörillä varustetun rakenteensa ansiosta
 • pros-icon.svg Melutaso 95 dB(A)
 • pros-icon.svg hiljaisempi kuin muut mallit.
 • pros-icon.svg Varustettu 3-in-1-suuttimella, jonka avulla voit muuttaa suihkun painetta ja muotoa

Detaljeret gennemgang

Tähän Boschin painepesuriin on varaa, vaikka sinulla olisi pieni budjetti. Se on myynnissä edulliseen hintaan. Silti siinä on vankka ja kompakti rakenne, jonka ansiosta voit nauttia koneesta vuosien ajan. Sen melutaso on suhteellisen alhainen, ja sitä on helppo kuljettaa, koska siinä on pyörät ja se on kevyt.

Miksi kannattaa valita Bosch Universal Aquatak 125 -painepesuri

Tämän painepesuritestin suunnittelua varten etsimme myös joitakin budjettiystävällisempiä koneita, jotta sinun ei välttämättä tarvitse pulittaa liikaa rahaa taskustasi puhdistaaksesi laatat ja ulkoalueiden esineet. Markkinoita tutkiessamme törmäsimme tähän Boschin Universal Aquatak -malliin. Kone on edullinen laadusta tinkimättä, minkä vuoksi se on saanut paikkansa tässä testissä.

Yksi tämän koneen eduista on sen lisäksi, että sitä myydään edulliseen hintaan, sen kompakti rakenne. Tämä tarkoittaa, että saat painepesurin, joka ei vie paljon tilaa. Rakenne on kuitenkin kestävä, joten koneesta voi nauttia monta vuotta. Sen pienen painon ja pyörien ansiosta voit siirtää sitä helposti ympäri puutarhaa, joten sitä voidaan käyttää missä tahansa.

Painepesuri pienempiin töihin

Tuote on ihanteellinen pienempiin töihin, joissa puhdistetaan ulkotilojen esineitä ja pintoja. Se puristaa vettä ulos letkun ja 3-in-1-suuttimen kautta, jota voidaan säätää halutun paineen ja vesisuihkun muodon mukaan. Päätä siis, minkä tyyppistä suihkua haluat käyttää kuhunkin tehtävään. Tätä konetta voidaan käyttää kaikilla kovilla pinnoilla ulkona, sillä sen paine on 125 baaria. Kokonaisuudessaan se kuluttaa enintään 360 litraa vettä tunnissa, kun sitä käytetään täydellä teholla.

Korkean paineen ja 3-in-1-suuttimen yhdistelmä takaa tehokkaan puhdistuksen useimmille pinnoille. On kuitenkin syytä muistaa, että puupinnat on öljyttävä tällä painepesurilla puhdistuksen jälkeen, jotta ne voidaan suojata uudelleen. Konetta on parasta käyttää 0-40 asteen lämpötiloissa.

Hiljainen painepesuri

Painepesurista ei voi välttyä siltä, että se aiheuttaa tietynlaista melua. Jos kuitenkin investoit tähän malliin, voit kokea melun vähenevän, sillä se on hiljaisempi käytössä kuin muut painepesurit. Itse asiassa koneen melutaso on “vain” 95 dB(A). Lisäksi sinulla on mahdollisuus säätää kahvan pituutta itsellesi sopivaksi. Se voidaan pidentää yhteensä 870 mm:n pituiseksi.

Tuotetiedot

 • Paino: 6,8 kg
 • Teho: 1500 wattia
 • Maksimipaine: 125 bar
 • Pumpun maksimikapasiteetti: 360 litraa tunnissa
 • Letkun pituus: 5 metriä

Guide

Miten valita paras painepesuri sinulle

Tässä painepesuritestissä olemme koonneet yhteen markkinoiden parhaat mallit, mutta se ei välttämättä kerro, mikä kone sopii sinulle parhaiten. Tästä syystä annamme tässä osassa neuvoja siitä, mitä sinun tulisi asettaa etusijalle uutta painepesuria ostaessasi ja mitä asioita sinun tulisi ottaa huomioon ennen kuin valitset ensimmäisen ja parhaan koneen, jonka näet.

Priorisoi painepesuri, jossa on ergonominen muotoilu ja säädettävä kahva

Ensinnäkin suosittelemme, että valitset ensisijaisesti painepesurin, jossa on ergonominen muotoilu ja säädettävä kahva/pistooli, sillä tällöin koneen käyttö on mukavampaa. Ergonominen muotoilu varmistaa, että sinulla on hyvä ote sekä kahvasta että koneesta, joten sen käyttö ja liikuttelu ei ole hankalaa. Säädettävä kahva/pistooli varmistaa, että kaikenkorkuiset ihmiset voivat nauttia koneesta. Sinun ei siis tarvitse kumartua käyttämään laitetta tai tuntea, että pidät kädessäsi liian suurta esinettä.

Säädettävän kahvan ansiosta pääset myös ahtaisiin paikkoihin, sillä voit yksinkertaisesti taittaa asetta hieman, jotta pääset käsiksi. Lisäksi se helpottaa koneen pakkaamista, koska se näyttää tilaa säästävältä, kun se voidaan taittaa kokoon.

Katso letkun pituutta ja materiaalia

Letkun pituus auttaa varmistamaan joustavuuden. Haluat hankkia käsiisi painepesurin, jonka letku ei ole liian lyhyt eikä liian pitkä (tosin se, mikä on mielestäsi pitkä ja mikä lyhyt, riippuu sinusta). Näin ollen ei ole tärkeää, että letku on pitkä, kunhan se on joustava. Lyhyellä, jäykällä letkulla et pääse pitkälle, koska joudut liikuttelemaan konetta paljon enemmän työskentelyn aikana, mikä voi olla hankalaa.

Kannattaa myös seurata tarkkaan, mistä materiaalista letku on valmistettu. On tärkeää, että hankit kestävän letkun, joka ei vahingoitu pienimmästäkään käytöstä. Materiaalin on oltava helposti kokoontaitettavaa, jotta letkua ei ole vaikea purkaa, jos se sotkeutuu maahan.

LUE MYÖS: 10 parasta moottorisahaa

Valitse malli, jossa on säädettävä paine ja vesisuihku

Jotta painepesuri selviytyisi erilaisista tehtävistä, kannattaa valita kone, jonka avulla voit säätää vesisuihkun painetta ja muotoa. Voit ohjata vesisuihkua joko useilla suuttimilla, joiden välillä voit vaihtaa, tai monitoimisuuttimella, jossa voit yksinkertaisesti siirtää päätä saadaksesi erityyppisen suihkun.

Voi olla eduksi, jos painetta voi säätää suoraan pistoolissa, jolloin sinun ei tarvitse näpelöidä koneen kanssa joka kerta, kun haluat nostaa tai laskea painetta. Koko prosessista tulee paljon helpompi, jos voit säätää asetuksia aivan käden ulottuvilla.

Prioriteettina käyttäjäystävällinen painepesuri

On suositeltavaa suosia käyttäjäystävällistä painepesuria sen sijaan, että investoisit malliin, jossa on monia ominaisuuksia ja tekniikoita. Tämä johtuu siitä, että saat parhaan hyödyn vastikään ostamastasi koneesta, jos todella osaat käyttää sen eri toimintoja.

Yksi käyttäjäystävällisyyden osatekijä, jota kannattaa etsiä, on mahdollisuus kaataa saippuaa suoraan koneeseen, jolloin se sekoittaa saippuan ja veden itse oikeassa suhteessa. Useat koneet on suunniteltu niin, että niihin mahtuu koko säiliö, joten voit aina vaihtaa saippuaa, jos tarvitset eri vaihtoehtoja eri pinnoille.

Valvo koneesi virran- ja vedenkulutusta

Haluat valita tehokkaan painepesurin, sillä voit olla varma, että saat mallin, joka selviytyy monenlaisista tehtävistä eikä käytä liikaa tehoa työskennellessäsi. Koneen teho ei välttämättä anna selkeää kuvaa kuluttajasta, sillä tehoa on tarkasteltava suhteessa vesimäärään tunnissa ja paineeseen. Useat pienet koneet toimivat pienemmällä teholla, mutta samalla teholla kuin suuremmat koneet – ja siksi voi olla eduksi valita tällainen kone.

Vaihtoehtoinen / ulkoinen vesilähde

Hyvä tapa säästää rahaa on investoida koneeseen, joka voi imeä vettä ulkoisesta vesilähteestä sen sijaan, että käyttäisi vain vesijohtovettä. Näin voit käyttää vettä läheisestä kaivosta tai sadevesisäiliöstäsi, jolloin voit säästää paljon rahaa vedenkulutuksessa.

Harkitse hiljaisen painepesurin asettamista etusijalle

Painepesurista ei voi välttyä siltä, että se pitää hieman ääntä, kun sitä käytetään. Jos kuitenkin haluat työskennellä puutarhassa häiritsemättä kaikkia perheenjäseniä tai naapureita, voi olla hyvä ajatus pitää silmät auki hiljaisen mallin varalta. Tällöin myös äänitaso tuntuu vähemmän häiritsevältä työskennellessäsi.

Harkitse, haluatko tiettyjä lisävarusteita

Useimmissa painepesureissa on erilaisia lisävarusteita, kuten useita suuttimia. Kannattaa siis katsoa, mitä saat ostaessasi koneen, varsinkin jos sinulla on mieltymyksiä käytettävän suuttimen, letkun, pistoolin jne. suhteen. Jos haluamasi lisävaruste(et) eivät sisälly ostokseen, kannattaa ehkä pitää silmällä, onko niitä mahdollista ostaa ja sopivatko ne koneeseesi – näin saat koneesta silti sen, mitä haluat.

Katso hintaa

Tässä painepesuriarvostelussa on esimerkkejä sekä hieman kalliista että halvoista painepesureista. Näet siis, että ei ole mahdotonta löytää hyvää painepesuria edulliseen hintaan.

Kannattaa siis pitää silmällä eri mallien hintoja ja vertailla niitä, ennen kuin hyppäät ensimmäiseen näkemääsi hyvään malliin. Suosittelemme kuitenkin, että etsit toimivaa painepesuria etsiessäsi katsoessasi vain hintaa, sillä vaarana on, että investoit koneeseen, joka saattaa olla halpa mutta ei vastaa odotuksiasi.

Kuinka löydät parhaan painepesuritarjouksen

Jos budjettisi ei ole kovin suuri, suosittelemme pitämään silmällä eri verkkokauppiaiden verkkosivustoja, kun etsit painepesuria. Tämä johtuu siitä, että verkkokauppiaat laittavat säännöllisesti myyntiin puutarhakoneita, joista voit myös usein löytää painepesurin hyvään hintaan.

On suositeltavaa, että löydät itsellesi sopivan mallin ja pidät sitten silmällä, jos saat kyseistä mallia koskevia erikoistarjouksia. Jos näin on, olet valmis tarttumaan toimeen heti, kun rahaa säästyy tarpeisiisi parhaiten sopivaan painepesuriin. Muista myös vertailla hintoja eri jälleenmyyjien välillä varmistaaksesi, että saat parhaan tarjouksen.

Tarvitsetko muita puutarhanhoitokoneita?

Tällä sivulla voit lukea laajasta valikoimasta puutarhakoneita. Jos siis etsit erilaisia puutarhakoneita tai tarvikkeita, voit selata. Kaikissa artikkeleissa opastamme sinut parhaiden mallien pariin, jotta olet paremmin varustautunut ostoksesi yhteydessä.

Jotta painepesuria voi käyttää puutarhassa, terassilla jne., voi olla hyvä idea käyttää alueella ensin lehti-imuria. Tällöin poistat ainakin lehdet ja oksat, jotka ovat tiellä pinnalla ja estävät sinua poistamasta likaa ja roskia optimaalisesti. Haluatko tietää lisää lehti-imurin käytöstä ja siitä, mitkä mallit ovat markkinoiden parhaita juuri nyt? Se selviää lehtityhjiötestistä

Nurmikon hoito vaatii paljon huoltoa, mutta se voidaan tehdä helposti robottiruohonleikkurilla, ruohonleikkuri tai käsikäyttöinen työntö-/sylinterileikkuri

LUE MYÖS: 6 parasta puutarhatraktoria

FAQ

Mikä painepesuri on testin paras?

Tässä painepesuritestissä äänestimme Kärcher K4 Premium FullControl Home Pressure Washerin testin parhaaksi. Kaikki tämän testin mallit ovat kuitenkin investoinnin arvoisia, joten lue eteenpäin ja löydä itsellesi paras painepesuri!

Mihin minun pitäisi kiinnittää erityistä huomiota painepesuria ostaessani?

Kannattaa seurata tarkasti koneen asetuksia, jotta voit säätää painetta ja vesisuihkua kullekin pinnalle sopivaksi. Saattaa olla viisasta etsiä käyttäjäystävällistä konetta, jossa on ergonominen muotoilu (esim. säädettävä kahva).

Painepesurin hinta vaihtelee paljon sen mukaan, minkä mallin valitset - ja kuinka suurella paineella ja vesimäärällä haluat koneen toimivan. Tässä testissä on kuitenkin mukana kaksi edullista painepesuria, joten on mahdollista löytää hyviä malleja edulliseen hintaan.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×