Matkalaukkutesti (2022) → Opas ja 12 parasta matkalaukkua matkustamiseen

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

2
Kevyt matkalaukku kestävällä pinnalla

Conwood Carmel matkalaukku Cava Mist

3
Matkalaukku TSA-lukolla

Carlo CAB Copenhagen Suitcase

4
Softcase matkalaukku käytännöllisellä etutaskulla

Delsey Carlit Suitcase

5
Softcase matkalaukku käytännöllisellä etutaskulla

Conwood Monterey matkalaukku

6
Matkalaukku maailman iskunkestävimmällä kuorella

Epic Vision Cabin Trunk

7
Iskunvaimennettu kova matkalaukku

Conwood Pulse matkalaukkusetti

8
Iskunvaimennettu kova matkalaukku

Conwood Pacifica matkalaukku

10
Softcase matkalaukku käytännöllisellä etutaskulla

Airbox AS1 matkalaukku

11
Matkalaukku maailman iskunkestävimmällä kuorella

Conwood Santa Cruz matkalaukkusetti

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä artikkelissa keskitymme matkalaukkuihin, minkä vuoksi olemme löytäneet 12 parasta matkalaukkua markkinoilla. Testivoittajamme tässä matkalaukkutestissä on Epic Phantom SL -matkalaukku, koska se on sekä kevyt että erittäin kestävä ja varustettu pyörillä, jotka tekevät siitä ketterän.

Jos etsit erityyppistä matkalaukkua, tutustu arvosteluihimme, joissa on muita upeita matkalaukkuja. Meillä on sekä kovakantisia että pehmeäkantisia matkalaukkuja kaikenkokoisina ja erilaisilla ominaisuuksilla, jotka sopivat kaikenlaisiin matkoihin. Artikkelin lopussa opastamme sinua matkalaukkujen lukuisissa ominaisuuksissa, jotta voit valita matkalaukun, joka sopii parhaiten sinulle ja matkustustarpeisiisi.

EPIC Phantom SL matkalaukku

Paras matkalaukku

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kehitetty keskittyen olemaan maailman paras propyleenisalkku
 • pros-icon.svg Ultavankka ja kestävä, kestää jopa 120 astetta
 • pros-icon.svg G-force-sisustusjärjestelmä ja Airspeed auttavat tekemään kotelosta erittäin kevyen

Detaljeret gennemgang

EPIC Phantom SL -matkalaukku on uusi ja parannettu versio klassisesta Phantom-mallista. Sen muotoilu on uudempi ja tyylikkäämpi, sen suunnittelussa on keskitytty uskomattoman pieneen painoon, ja kaikki komponentit on kehitetty Airspeedin kanssa, ja se on valmistettu VTT:n suunnittelemana. Phantom SL on voittanut lukuisia testejä, mukaan lukien Pricerunners Best in Test 2018.

Miksi sinun kannattaa valita EPIC Phantom SL -matkalaukku

Hämmästyttävä EPIC Phantom SL -matkalaukku on kehitetty keskittyen luomaan maailman paras polypropeenista valmistettu matkalaukku. Propyleeni on kova ja sitkeä termoplastinen materiaali, joka kestää korkeita lämpötiloja, jopa 120 astetta, ja kestää kovia iskuja.

Kestävyytensä lisäksi EPIC Phantom SL -matkalaukku on erittäin ainutlaatuinen hienojen ominaisuuksiensa ja yksityiskohtiensa ansiosta. Siinä on esimerkiksi G-force-sisustusjärjestelmä, joka on vastuussa matkalaukun erittäin kevyestä painosta. Lisäksi kaikki kotelon osat ovat korkealaatuisia ja suunniteltu jokaista käyttötarkoitusta silmällä pitäen. Esimerkiksi kahva ja pyörät ovat Airspeedin kehittämiä, minkä ansiosta matkalaukku on uskomattoman kevyt ja kulutusta kestävä, mikä pidentää sen käyttöikää huomattavasti. Nautit EPIC Phantom -matkalaukustasi varmasti monta vuotta. Kaikki kotelon pienet osat voidaan vaihtaa, jos ne rikkoutuvat, joten sinun ei tarvitse investoida kokonaan uuteen koteloon.

Matkalaukku on saatavana pienenä, keskikokoisena ja suurena. Pieni on 55 senttimetriä korkea, keskikokoinen 66 senttimetriä ja suuri 76 senttimetriä.

Tuotetiedot (keskikoko):

 • Mitat (K/B/T): 66 cm x 45 cm x 25 cm
 • Paino: 3 kg
 • Litra: 67 kg

Conwood Carmel matkalaukku Cava Mist

Kevyt matkalaukku kestävällä pinnalla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Conwood DuraMAKX -kuorimateriaali tarjoaa hämmästyttävän lujuuden, kestävyyden ja seinämäominaisuudet.
 • pros-icon.svg Pinta on suojattu kulutukselta vahvalla, elastisella ja kestävällä Conwood MicroDots -mikropinnalla
 • pros-icon.svg Kevyt ja erittäin ketterä Conwood-Select-8-trac-pyöräjärjestelmän ansiosta

Detaljeret gennemgang

Muotoilunsa ansiosta Conwood Carmel -matkalaukku pakataan mahdollisimman tehokkaasti, mutta se on samalla erittäin tukeva ja kestävä DuraMAKX-kuorimateriaalin sekä Conwood MicroDots -mikropinnan ansiosta. Siinä on myös tyylikäs ja ylellinen sisustus.

Miksi sinun kannattaa valita Conwood Carmel matkalaukku

Conwoodin Carmel-matkalaukussa on ajateltu jokaista yksityiskohtaa. Suunnittelu, sisustus, materiaalit ja verhoilu on mietitty huolellisesti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kuorimateriaali Conwood DuraMAKX auttaa antamaan matkalaukulle ainutlaatuisen lujuuden, suuren kestävyyden ja fantastiset seinämäominaisuudet uskomattomaan hintaan. Kotelon pinta on suojattu kulumiselta Conwood MicroDotsilla, joka on vahva, kimmoisa ja kestävä mikropinta, joka kestää iskuja.

Kotelon paino on pidetty ehdottoman pienenä, ja Conwood-Select-8-trac-pyöräjärjestelmän ansiosta sitä on uskomattoman helppo käsitellä ja käsitellä. Matkalaukun sisäpuoli on täysin vuorattu, ja siinä on integroitu jakotaso, kannen taskut, pohjapakkaushihnat ja ylimääräinen vetoketjullinen sivutasku. Conwood Carmel -laukun lukko on eksklusiivinen ja täysin integroitu TSA-hyväksytty lukko, joka on upotettu, jotta muut esineet eivät todennäköisesti vahingoittaisi ja kuluttaisi sitä

Carmel-matkalaukussa on myös Conwoodin Space+-laajennusjärjestelmä, jonka ansiosta matkalaukku voi laajentua jopa 35 millimetriä syvemmäksi, joten kaikki lomaostoksesi mahtuvat matkalaukkuun paluumatkalla. Conwood WeCare -tuotteella saat 3 vuoden takuun, joka kattaa kuoren ja komponenttien materiaali- ja valmistusvirheet

Tuotetiedot:

 • Mitat: 78 cm x 54,5 cm x 30 cm
 • Paino: 4.8 kg
 • Litra: 107 l.
 • Materiaali: polykarbonaatti ja ABS

Carlo CAB Copenhagen Suitcase

Matkalaukku TSA-lukolla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg TSA-lukko, jonka ansiosta se on hyväksytty matkatavaratarkastuksiin Yhdysvalloissa ja Kanadassa
 • pros-icon.svg 4 pyörivää pyörää helpottavat käsittelyä ja liikuttelua
 • pros-icon.svg Päälokero, jossa on integroidut vetoketjuliukusäätimet sekä ylä- ja sivukahvat

Detaljeret gennemgang

Carlon tyylikäs CAB Copenhagen -matkalaukku on erinomainen matkalaukku, jota voi kuljettaa mukana ja joka on uskomattoman kestävä. Se on valmistettu kestävästä polykarbonaatista, siinä on sisäänrakennettu TSA-lukko ja pakkausjärjestelmä, se on vahvistettu kaikissa kulmissa ja siinä on 4 tuplapyörää matkalaukun parempaa käsittelyä ja ohjausta varten.

Miksi kannattaa valita Carlo CAB Copenhagen -matkalaukku

Carlon CAB Copenhagen -matkalaukku on täydellinen matkakumppani, joka kestää useita matkoja ilman vaurioita. Matkalaukun kuori on valmistettu polykarbonaatista, joka tarjoaa tyylikkään ja joustavan pinnan, joka on myös erittäin kestävä. Myöskään matkalaukun kulmat eivät vaurioidu helposti, sillä ne on vahvistettu ympäriinsä, mikä auttaa suojaamaan niitä iskuilta ja kolhuilta.

CAB-matkalaukussa on 4 pyörää, jotka on helppo rullata eri maastoissa. Neljä pyörää helpottaa ohjaamista, mutta voit käyttää helposti kahta pyörää, jos se tuntuu helpommalta. Matkalaukku on myös varustettu TSA-lukolla, joka estää lukon vahingoittumisen ja rikkoutumisen esimerkiksi Yhdysvaltain lentokenttien matkatavaratarkastuksissa.

Matkalaukkua voi myös laajentaa jopa 20 %, mikä sopii täydellisesti, jos matkallasi tehdään paljon ostoksia, joiden vuoksi tarvitset matkalaukussa lisätilaa. CAB Copenhagenin matkalaukkua on saatavana kolmessa koossa: pieni 55 senttimetrin korkuinen, keskikokoinen 67 senttimetrin korkuinen ja suuri 77 senttimetrin korkuinen.

Tuotetiedot (Medium size)

 • Mitat (K x L x S): 67 cm x 45 cm x 29-32 cm
 • Paino: 4.3 kg
 • Litra: 73

Delsey Carlit Suitcase

Softcase matkalaukku käytännöllisellä etutaskulla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Pehmeä matkalaukku, jossa on suuri joustavuus ja laajennettavuus
 • pros-icon.svg Päällismateriaali Softshell 500D, joka on vettähylkivä ja lämpökäsitelty
 • pros-icon.svg Varustettu käytännöllisellä etutaskulla, jossa tavarat ovat nopeasti ja helposti saatavilla matkatavaroissa

Detaljeret gennemgang

Matkusta maailmalle luottavaisin mielin tämän Delseyn Carlit-matkalaukun avulla. Matkalaukussa on 4 pyörivää pyörää, joiden ansiosta se on kevyt ja helppo kuljettaa. TSA-lukon ansiosta se on hyväksytty Yhdysvaltain ja Kanadan lentokentillä. Delsey on ranskalainen yritys, jolla on paljon kokemusta matkalaukuista, sillä se on valmistanut matkalaukkuja ja laukkuja yli 70 vuoden ajan. Voit siis olla varma hyvästä laadusta ja asiantuntemuksesta heidän tuotteidensa kanssa.

Miksi sinun kannattaa valita Delsey Carlit -matkalaukku

Delsey Carlit -matkalaukussa on kaikki, mitä tarvitset hyvältä ja kestävältä matkalaukulta. Siinä on moniasentoinen vaunujärjestelmä ja TSA-lukko, jonka ansiosta se on hyväksytty Yhdysvaltain ja Kanadan lentokentillä, koska niissä on erityinen matkatavaroiden turvatarkastus, jossa muut vetoketjut rikkoutuvat usein. Siinä on 4 pyörivää pyörää, jotka helpottavat kuljetusta ja kävelyä.

Sisällä siinä on päälokero, jossa on integroidut vetoketjuliukusäätimet sekä ylä- ja sivukahvat. Se on täysin vuorattu sisältä, ja siinä on vetoketjullinen verkkolokero, hihnat molemmissa lokeroissa ja vetoketjullinen tasku matkalaukun sivussa.

Tuotetiedot:

 • Mitat: 66 cm x 47,5 cm x 26 cm
 • Paino: 3.9 kg
 • Litra: 66 l.
 • Materiaali: ABS/ ABS-kalvo

Conwood Monterey matkalaukku

Softcase matkalaukku käytännöllisellä etutaskulla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kotelosarja, jossa on Conwoodin SpaceFrame ruiskuvalettu runko, joka antaa niille jäykkyyttä, kestävyyttä ja vakautta
 • pros-icon.svg Vahvistettu pehmustetulla EVA-pohjalla, joka antaa lisäsuojaa pinnoille
 • pros-icon.svg Conwoodin Space+ -laajennusjärjestelmän avulla koteloita voidaan laajentaa jopa 35 mm:iin asti

Detaljeret gennemgang

Airbox AS1 -matkalaukussa on paljon hienoja ominaisuuksia ja toimintoja. Se on valmistettu kestävästä 600D-polyesteristä, ja siinä on säädettävä teleskooppikahva ja tavalliset kahvat. Siinä on sisäänrakennettu pakkausjärjestelmä, joka auttaa sinua järjestämään matkatavarasi.

Miksi kannattaa valita Airbox AS1

Tämä matkalaukku on valmistettu pehmeäksi matkalaukuksi (softcase), joka on “pehmeä”, toisin kuin matkalaukkutestimme ensimmäiset matkalaukut. Sen etuna on suurempi joustavuus ja mahdollisuus laajentaa kangasta. Vaikka se on pehmeä, se on silti uskomattoman kestävä, kiitos sen Softshell 500D -ulkomateriaalin, joka on lämpökäsitelty ja vedenkestävä. Siinä on 2 pyörää, jotka takaavat helpon käsittelyn ja liikkumisen vaikeammassa maastossa, kuten mukulakivillä.

Airbox AS1 -matkalaukussa on älykäs ja kätevä sisäänrakennettu etutasku, josta pääset helposti ja nopeasti käsiksi matkalaukussasi oleviin erilaisiin tavaroihin ilman, että sinun tarvitsee avata koko matkalaukkuasi. Se on myös varustettu yhdistelmälukolla, joka lisää matkatavaroiden turvallisuutta, ja se on myös helppo asettaa ja käyttää.

Airbox AS1 -matkalaukkua saa pienenä, keskikokoisena ja suurena. Pieni on 55 senttimetriä korkea, keskikokoinen 65 senttimetriä ja suuri 75 senttimetriä korkea.

Tuotetiedot (keskikoko):

 • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 65 cm x 42 cm x 26 cm
 • Paino: 3 kg
 • Litra: 68 l

Epic Vision Cabin Trunk

Matkalaukku maailman iskunkestävimmällä kuorella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Valmistettu ElastoMitestä, maailman iskunkestävimmästä pintakuoresta
 • pros-icon.svg Täysin vuorattu sisustus ja ylellinen istuvuus
 • pros-icon.svg TSA:n ja Travel Sentryn hyväksymä korkealaatuinen yhdistelmälukko

Detaljeret gennemgang

Tämä matkalaukkusetti lisää turvallisuutta ja tyyliä kaikkiin matkoihin. Matkalaukut ovat muodoltaan ja rakenteeltaan ainutlaatuisia, joten niiden pakkaaminen on helppoa ja tehokasta. Santa Cruzin matkalaukut on valmistettu ElastoMite-polypropeenista, joka on yksi maailman iskunkestävimmistä pintakuorista. Sen kaksoiskuvioitu pinta suojaa kulumiselta ja iskuilta.

Miksi kannattaa valita Conwood Santa Cruz matkalaukkusetti

Jos olet matkailija, joka viettää useita päiviä vuodessa matkustaen eri muodoissaan, rakastat varmasti tätä Conwoodin upeaa Santa Cruz -laukkusettiä. Matkalaukut on sisäpuolelta täysin vuorattu ja niissä on ylellinen sisustus. Niissä kaikissa on integroitu jakotaso, kannessa olevat taskut ja pohjassa olevat pakkaushihnat, joten voit olla varma, että tavarasi pysyvät paikoillaan koko matkan ajan eivätkä käpertyneet matkalaukun pohjalle.

Matkalaukkujen pyörät ovat ultrakevyitä Conwood-Select-8-trac-pyöräjärjestelmiä, joita on uskomattoman helppo käsitellä ja hallita, sillä ne rullaavat pehmeästi ja ovat pitkäikäisiä. Matkalaukuissa on myös laadukas TSA:n ja Travel Sentryn hyväksymä yhdistelmälukko, joka lisää matkatavaroiden turvallisuutta matkan aikana.

Kaikki kolme matkalaukkua on valmistettu ElastoMite-polypropeenista, joka on yksi maailman iskunkestävimmistä kuorista. Lisäksi siinä on kaksoiskuvioitu pinta, joka suojaa kulumiselta, joten matkalaukkusi säilyvät varmasti vuosia.

Saat myös poikkeuksellisen 7 vuoden SafeGuard-kuoritakuun, joka kattaa kuoren rikkoutumisen 7 ensimmäisen vuoden aikana ostopäivästä. Koteloille myönnetään myös 3 vuoden WeCare-takuu, joka kattaa materiaali- ja komponenttiviat.

Tuotetiedot:

 • Mitat: 55 x 40 x 21 cm / 69 x 45 x 25 cm / 75 x 51 x 29 cm
 • Paino: 2,5 kg / 3,5 kg / 4,5 kg
 • Litra: 34 l / 62 l / 97 l
 • Materiaali: polypropeeni

Conwood Pulse matkalaukkusetti

Iskunvaimennettu kova matkalaukku

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tehdään ElastoMite-polypropeenista, joka on joustavaa, iskunkestävää ja pistevahvistettua
 • pros-icon.svg Lineaariset osat vahvistavat pintaa, mikä tekee siitä iskuja paremmin vaimentavan ja parantaa kotelon ulkonäköä
 • pros-icon.svg Conwood-Select 8-trac-pyöräjärjestelmä, joka tarjoaa hyvän ohjattavuuden ja helpon rullauksen

Detaljeret gennemgang

Conwood Pacifica -matkalaukku on kestävä ja hyvännäköinen matkalaukku, joka sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, joita hyvässä matkalaukussa tulee olla. Sen pystysuorat osat tekevät siitä iskunkestävämmän, se on ylellisesti sisustettu ja se on täysin vuorattu. Pyöräjärjestelmä takaa hyvän ohjattavuuden ja helpon rullaamisen, ja matkalaukku voi laajentua jopa 35 millimetriä.

Miksi sinun kannattaa valita Conwood Pacifica -matkalaukku

Conwood Pacifica -matkalaukun avulla sinulla on parhaat edellytykset täysin turvalliseen ja täysin vaivattomaan matkaan. Jokainen ominaisuus auttaa tekemään matkalaukusta aivan loistavan matkakumppanin niin pakkaamisen, kuljetuksen kuin muotoilunkin kannalta. Matkalaukussa on kova kotelo ja se on valmistettu ElastoMite-polypropeenista, joka on joustavaa, iskunkestävää ja pistevahvistettua. Pystysuorat osat eivät ole vain ulkonäön vuoksi, vaan ne vahvistavat pintaa ja tekevät siitä iskunkestävämmän. Tämä pintarakenne suojaa myös kulumiselta ja korostaa kotelon väriä ja muotoilua.

Matkalaukun pyörät on valmistettu kestävästä Conwood-Select 8-trac -pyöräjärjestelmästä, joka on hyvin ohjattavissa ja rullaa helposti useimmilla maastotyypeillä. Matkalaukun lukko on sekä TSA:n että Travel Sentryn hyväksymä, ja se on myös yhdistelmälukko, joka lisää turvallisuutta riippumatta siitä, minne matkasi vievät sinut.

Lisäksi saat poikkeuksellisen takuupaketin, johon kuuluu 7 vuoden SafeGuard, joka kattaa kuoren rikkoutumisen ensimmäisten 7 vuoden ajan ostopäivästä alkaen, oli syy mikä tahansa. Saat myös 3 vuoden WeCare-takuun materiaalin tai komponenttien vikojen varalta.

Tuotetiedot:

 • Mitat: 76 cm x 52 cm x 29 cm
 • Paino: 4,5 kg
 • Litra: 93 l
 • Materiaali: polykarbonaatti

Conwood Pacifica matkalaukku

Iskunvaimennettu kova matkalaukku

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tehdään ElastoMite-polypropeenista, joka on joustavaa, iskunkestävää ja pistevahvistettua
 • pros-icon.svg Lineaariset osat vahvistavat pintaa, mikä tekee siitä iskuja paremmin vaimentavan ja parantaa kotelon ulkonäköä
 • pros-icon.svg Conwood-Select 8-trac-pyöräjärjestelmä, joka tarjoaa hyvän ohjattavuuden ja helpon rullauksen

Detaljeret gennemgang

Conwood Pacifica -matkalaukku on kestävä ja hyvännäköinen matkalaukku, joka sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, joita hyvässä matkalaukussa tulee olla. Sen pystysuorat osat tekevät siitä iskunkestävämmän, se on ylellisesti sisustettu ja se on täysin vuorattu. Pyöräjärjestelmä takaa hyvän ohjattavuuden ja helpon rullaamisen, ja matkalaukku voi laajentua jopa 35 millimetriä.

Miksi sinun kannattaa valita Conwood Pacifica -matkalaukku

Conwood Pacifica -matkalaukun avulla sinulla on parhaat edellytykset täysin turvalliseen ja täysin vaivattomaan matkaan. Jokainen ominaisuus auttaa tekemään matkalaukusta aivan loistavan matkakumppanin niin pakkaamisen, kuljetuksen kuin muotoilunkin kannalta. Matkalaukussa on kova kotelo ja se on valmistettu ElastoMite-polypropeenista, joka on joustavaa, iskunkestävää ja pistevahvistettua. Pystysuorat osat eivät ole vain ulkonäön vuoksi, vaan ne vahvistavat pintaa ja tekevät siitä iskunkestävämmän. Tämä pintarakenne suojaa myös kulumiselta ja korostaa kotelon väriä ja muotoilua.

Matkalaukun pyörät on valmistettu kestävästä Conwood-Select 8-trac -pyöräjärjestelmästä, joka on hyvin ohjattavissa ja rullaa helposti useimmilla maastotyypeillä. Matkalaukun lukko on sekä TSA:n että Travel Sentryn hyväksymä, ja se on myös yhdistelmälukko, joka lisää turvallisuutta riippumatta siitä, minne matkasi vievät sinut.

Lisäksi saat poikkeuksellisen takuupaketin, johon kuuluu 7 vuoden SafeGuard, joka kattaa kuoren rikkoutumisen ensimmäisten 7 vuoden ajan ostopäivästä alkaen, oli syy mikä tahansa. Saat myös 3 vuoden WeCare-takuun materiaalin tai komponenttien vikojen varalta.

Tuotetiedot:

 • Mitat: 76 cm x 52 cm x 29 cm
 • Paino: 4,5 kg
 • Litra: 93 l
 • Materiaali: polykarbonaatti

Epic Jetstream SL matkalaukku

Ympäristöystävällinen matkalaukku

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kehitetty yhdessä VTT 02:n kanssa, jossa matkalaukun kuoren valmistuksessa käytetään polypropeenimateriaalia
 • pros-icon.svg Valmistettu vähemmistä komponenteista, mikä on paljon parempi ympäristön kannalta
 • pros-icon.svg DualTRAKin ja VTT 02:n yhdistelmä tekee siitä erittäin kestävän ja pidentää kotelon käyttöikää

Detaljeret gennemgang

Epicin Jetstream-matkalaukku on suunniteltu siten, että sen ulkopinta on uskomattoman kestävä ja paino on mahdollisimman pieni. Siksi sitä on erittäin helppo kuljettaa mukana matkoilla, ja voit olla varma, ettei se mene rikki lentojen aikana, sillä se on todella tukeva ja kestävä.

Miksi kannattaa valita Epic Jetstream SL

Epicin Jetstream-matkalaukku on uskomattoman ainutlaatuinen, ja se on kehitetty VTT 02:n kanssa, joka on EPICin uusi kehitystyö, jossa matkalaukun kuoren valmistuksessa käytetään polypropeenimateriaalia. Tämä tekee kotelosta erityisen kestävän ja sitkeän, mutta säilyttää samalla SL-sarjan uskomattoman kevyen painon ja upean muotoilun. Jetstream on myös valmistettu vähemmistä komponenteista kuin aiemmat mallit, joten se on paljon ympäristöystävällisempi.

Kaikki matkalaukun osat ovat korkealaatuisia, ja ne on kehitetty jokaista käyttötarkoitusta silmällä pitäen. Esimerkiksi DualTRAK-pyörien ansiosta matkalaukku on hyvin ohjattavissa monessa eri maastossa. DualTRAK-pyörien ja VTT 02:n yhdistelmä pidentää tämän kotelon käyttöikää, sillä se on uskomattoman kestävä pienintä yksityiskohtaa myöten. TSA-lukko on ihanteellinen erityisesti niille, jotka aikovat matkustaa Yhdysvaltoihin, sillä Yhdysvaltojen tulliviranomaiset saattavat katsoa tarpeelliseksi avata laukkusi, jos sitä epäillään. TSA-lukon avulla he voivat avata sen yleisavaimella, joka on vain heillä, ja vältät sen, että heidän on tuhottava matkalaukkusi saadakseen sen auki.

Sisällä matkalaukussa on pakkausjärjestelmä, joka tekee matkan pakkaamisesta uskomattoman helppoa, sillä siinä on useita lokeroita, joissa on yksinkertainen jakaja ja hihnat matkatavaroiden kiinnittämiseksi, jotta matkalaukkuun mahtuu mahdollisimman paljon matkatavaroita. Päävetoketju on vedenkestävä, ja siinä on lisäksi pienempi lokero, joka voidaan vetoketjulla sulkea.

Jetstream SL -matkalaukku on saatavana pienenä, keskikokoisena ja suurena. Pieni on 55 senttimetriä, keskikokoinen 66 senttimetriä ja suuri 76 senttimetriä.

Tuotetiedot (keskikoko):

 • Mitat: 66 cm x 45 cm x 26 cm
 • Paino: 2.9 kg
 • Litra: 69 l.

Airbox AS1 matkalaukku

Softcase matkalaukku käytännöllisellä etutaskulla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Pehmeä matkalaukku, jossa on suuri joustavuus ja laajennettavuus
 • pros-icon.svg Päällismateriaali Softshell 500D, joka on vettähylkivä ja lämpökäsitelty
 • pros-icon.svg Varustettu käytännöllisellä etutaskulla, jossa tavarat ovat nopeasti ja helposti saatavilla matkatavaroissa

Detaljeret gennemgang

Airbox AS1 -matkalaukussa on paljon hienoja ominaisuuksia ja toimintoja. Se on valmistettu kestävästä 600D-polyesteristä, ja siinä on säädettävä teleskooppikahva ja tavalliset kahvat. Siinä on sisäänrakennettu pakkausjärjestelmä, joka auttaa sinua järjestämään matkatavarasi.

Miksi kannattaa valita Airbox AS1

Tämä matkalaukku on valmistettu pehmeäksi matkalaukuksi (softcase), joka on “pehmeä”, toisin kuin matkalaukkutestimme ensimmäiset matkalaukut. Sen etuna on suurempi joustavuus ja mahdollisuus laajentaa kangasta. Vaikka se on pehmeä, se on silti uskomattoman kestävä, kiitos sen Softshell 500D -ulkomateriaalin, joka on lämpökäsitelty ja vedenkestävä. Siinä on 2 pyörää, jotka takaavat helpon käsittelyn ja liikkumisen vaikeammassa maastossa, kuten mukulakivillä.

Airbox AS1 -matkalaukussa on älykäs ja kätevä sisäänrakennettu etutasku, josta pääset helposti ja nopeasti käsiksi matkalaukussasi oleviin erilaisiin tavaroihin ilman, että sinun tarvitsee avata koko matkalaukkuasi. Se on myös varustettu yhdistelmälukolla, joka lisää matkatavaroiden turvallisuutta, ja se on myös helppo asettaa ja käyttää.

Airbox AS1 -matkalaukkua saa pienenä, keskikokoisena ja suurena. Pieni on 55 senttimetriä korkea, keskikokoinen 65 senttimetriä ja suuri 75 senttimetriä korkea.

Tuotetiedot (keskikoko):

 • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 65 cm x 42 cm x 26 cm
 • Paino: 3 kg
 • Litra: 68 l

Conwood Santa Cruz matkalaukkusetti

Matkalaukku maailman iskunkestävimmällä kuorella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Valmistettu ElastoMitestä, maailman iskunkestävimmästä pintakuoresta
 • pros-icon.svg Täysin vuorattu sisustus ja ylellinen istuvuus
 • pros-icon.svg TSA:n ja Travel Sentryn hyväksymä korkealaatuinen yhdistelmälukko

Detaljeret gennemgang

Tämä matkalaukkusetti lisää turvallisuutta ja tyyliä kaikkiin matkoihin. Matkalaukut ovat muodoltaan ja rakenteeltaan ainutlaatuisia, joten niiden pakkaaminen on helppoa ja tehokasta. Santa Cruzin matkalaukut on valmistettu ElastoMite-polypropeenista, joka on yksi maailman iskunkestävimmistä pintakuorista. Sen kaksoiskuvioitu pinta suojaa kulumiselta ja iskuilta.

Miksi kannattaa valita Conwood Santa Cruz matkalaukkusetti

Jos olet matkailija, joka viettää useita päiviä vuodessa matkustaen eri muodoissaan, rakastat varmasti tätä Conwoodin upeaa Santa Cruz -laukkusettiä. Matkalaukut on sisäpuolelta täysin vuorattu ja niissä on ylellinen sisustus. Niissä kaikissa on integroitu jakotaso, kannessa olevat taskut ja pohjassa olevat pakkaushihnat, joten voit olla varma, että tavarasi pysyvät paikoillaan koko matkan ajan eivätkä käpertyneet matkalaukun pohjalle.

Matkalaukkujen pyörät ovat ultrakevyitä Conwood-Select-8-trac-pyöräjärjestelmiä, joita on uskomattoman helppo käsitellä ja hallita, sillä ne rullaavat pehmeästi ja ovat pitkäikäisiä. Matkalaukuissa on myös laadukas TSA:n ja Travel Sentryn hyväksymä yhdistelmälukko, joka lisää matkatavaroiden turvallisuutta matkan aikana.

Kaikki kolme matkalaukkua on valmistettu ElastoMite-polypropeenista, joka on yksi maailman iskunkestävimmistä kuorista. Lisäksi siinä on kaksoiskuvioitu pinta, joka suojaa kulumiselta, joten matkalaukkusi säilyvät varmasti vuosia.

Saat myös poikkeuksellisen 7 vuoden SafeGuard-kuoritakuun, joka kattaa kuoren rikkoutumisen 7 ensimmäisen vuoden aikana ostopäivästä. Koteloille myönnetään myös 3 vuoden WeCare-takuu, joka kattaa materiaali- ja komponenttiviat.

Tuotetiedot:

 • Mitat: 55 x 40 x 21 cm / 69 x 45 x 25 cm / 75 x 51 x 29 cm
 • Paino: 2,5 kg / 3,5 kg / 4,5 kg
 • Litra: 34 l / 62 l / 97 l
 • Materiaali: polypropeeni

Guide

Muuta hyödyllistä tietoa tässä matkalaukkutestissä

Matkalaukkuja on lukemattomia muotoja, värejä ja kokoja. Matkalaukun valintaan vaikuttaa paljon se, millaisiin matkoihin sitä käytetään. Jos olet lähdössä työmatkalle, se ei luultavasti ole samantyyppinen matkalaukku, jota käyttäisit etelän lomamatkalla. Sillä on myös paljon tekemistä sen kanssa, kuinka usein matkustat, millaisessa maastossa se kulkee ja mitä kuljetat siinä ensisijaisesti. Olemme koonneet yhteen muutamia olennaisimpia asioita, jotka sinun kannattaa pitää mielessä, kun valitset matkalaukkutestimme erinomaisista matkalaukuista.

Kevyt paino

Kaikilla lentoyhtiöillä on painorajoituksia erityyppisille matkatavaroille, ja saatat joutua maksamaan kovan maksun, jos matkatavaroissa on ylipainoa, tai muuten saatat joutua heittämään osan tavaroistasi pois tai vaihtamaan laukkuja. Mitä kevyempi matkalaukku on, sitä enemmän voit ottaa mukaan. Rajansa tietysti on, sillä matkalaukku ei saa olla niin kevyt, että materiaali on niin haurasta, ettei sen rikkoutuminen vaadi paljon. Monet matkatavaravalmistajat keskittyvät valitsemaan matkatavaroiden valmistukseen vakaita ja kestäviä materiaaleja, jotka ovat kevyitä. Olet ehkä huomannut, että kaikki matkalaukkutestissämme olevat matkalaukut korostavat niiden kevyttä painoa, joten sinun on syytä verrata ilmoitettua painoa siihen, mistä materiaalista matkalaukku on valmistettu.

Jos kuljetat käsimatkatavaralaukkua, 3-4 kg:n painoinen matkalaukku on noin 30-40 % kokonaispainosta, joka voidaan kuljettaa, jos painoraja on 10 kg, mikä on tyypillinen käsimatkatavaralaukku.

Sopiva kapasiteetti

Samankokoisissa matkalaukuissa ei aina ole samaa kapasiteettia, koska ne on suunniteltu eri tavalla. Tietenkin on tärkeää valita matkalaukku, jossa on mahdollisimman paljon tilaa, jotta ei tuhlaa turhaa tilaa, joka vain painaa ylimääräistä. Matkalaukun kapasiteetti perustuu matkalaukun hyvään sisustukseen, jossa hukkatila on minimoitu ja järjestetty mahdollisimman tehokkaasti. Tilavuus on erityisen tärkeää matkustamomatkalaukussa, joka on jo valmiiksi melko pieni ja jossa jokainen millimetri voi vaikuttaa.

Vieras koko

Sinun on valittava matkalaukkusi koko sen mukaan, millaiselle matkalle olet lähdössä, kuinka pitkäksi aikaa olet lähdössä, mitä kuljetat, kuinka pitkälle kuljetat sitä ja niin edelleen. Jos olet lähdössä 1-2 yön työmatkalle tai minikaupunkilomalle pidennetyksi viikonlopuksi, matkustamolaukku on yleensä sopiva, sillä siihen mahtuu tarpeeksi vaatteita muutamaksi päiväksi sekä tietokone ja muut tavarat. Käsimatkatavaralaukku on yleensä kooltaan 55 cm x 40 cm x 20 cm, ja sen voi ottaa käsimatkatavaraksi, jos se on enintään tämän kokoinen. Lentoyhtiöillä on kuitenkin erilaisia rajoituksia sille, kuinka paljon käsimatkatavaraa käsimatkatavarana saa olla ja painaa.

Jos kaupunkilomasi ajoittuu kuitenkin kylmille talvikuukausille, käsimatkalaukku voi olla liian pieni, sillä silloin tarvitaan usein hieman enemmän vaatteita, jotka vievät enemmän tilaa matkalaukussa. Tässä tapauksessa keskikokoinen matkalaukku voisi olla sopivampi. Keskikokoisen matkalaukun mitat ovat yleensä 66 cm x 45 cm x 25 cm. Tämäntyyppinen matkalaukku sopii hyvin tilausmatkoille, pidemmille kaupunkilomille tai esimerkiksi matkoille, joilla tarvitaan useita kenkäpareja, teknisiä varusteita ja niin edelleen. Tämä matkalaukkutyyppi on yleisin, ja sitä voidaan käyttää moniin erilaisiin matkustustarkoituksiin.

Jos olet lähdössä pidemmälle matkalle, noin 3-4 viikoksi tai pidemmäksi ajaksi, suuri matkalaukku sopii sinulle paremmin. Näissä matkalaukuissa on runsaasti tilaa, ja niiden mitat ovat yleensä 76 cm x 52 cm x 30 cm.

Jos matkustat paljon erityyppisillä matkoilla etkä voi tyytyä vain yhteen matkalaukkukokoon, monet valmistajat ovat valmistaneet erityisiä “matkalaukkusarjoja”, joissa on kaikki kolme matkalaukkukokoa, kuten näet testissämme. Täältä saat Conwood Pulse -matkalaukkusarjan pehmeässä kotelossa tai Conwood Santa Cruz -matkalaukkusarjan kovassa kotelossa.

Pehmeä tai kova kotelo

Softcase-matkalaukut ovat pehmeitä matkalaukkuja, jotka valmistetaan yleensä nailonista ja polyesteristä. Nämä materiaalit ovat erittäin joustavia, kevyitä ja kestäviä, mutta ne eivät kuitenkaan kestä kovia iskuja ja iskuja. Pehmeissä matkalaukuissa on yleensä ulkopuoliset taskut, jotka ovat todella käteviä kannettavan tietokoneen tai asiakirjojen kuljettamiseen, joten pehmeä matkalaukku sopii erinomaisesti käsimatkatavaraksi.

Kova matkalaukku on matkalaukku, jossa on kova pinta, ja niitä on yleensä saatavana kahdesta eri materiaalista. Tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu joko ohuesta, joustavasta polykarbonaattimuovista tai kivikovasta polypropeenimuovista. Polykarbonaattia käytetään itse asiassa muun muassa luodinkestävän lasin valmistukseen, kun taas polypropeenimuovia käytetään usein kemikaalisäiliöinä. Nämä ovat siis erittäin vahvoja materiaaleja, jotka varmasti suojaavat matkatavaroita kovilta iskuilta ja kolhuilta. Näiden kahden kovan materiaalin erona on se, että polykarbonaatti on joustavaa ja painaa vähemmän kuin polypropyleenimuoviset matkalaukut, mutta ei kuitenkaan menetä kestävyyttään. Polypropeenimuovi myös huokostuu hyvin alhaisissa pakkaslämpötiloissa, kuten joidenkin lentokoneiden ruumassa.

Jos sinun on siis käytettävä matkalaukkuasi paljon, koska matkustat monta kertaa vuodessa, polykarbonaattimuovinen kova matkalaukku on ihanteellisin matkalaukku sinulle. Jos matkustat usein työmatkoilla, pehmeä matkalaukku on käytännöllisin taskujen ja joustavuuden kannalta.

TSA-hyväksytty lukko

Useimmissa matkalaukuissa on nykyään lukko, joka estää sitä avautumasta tai jotakuta saamasta sitä käsiinsä ja varastamasta tavaroitasi. Siksi on tärkeää valita matkalaukku, jonka lukko on vahva ja kestävä. Kaikissa testissämme olleissa matkalaukuissa on TSA-hyväksytyt lukot. TSA-hyväksyntä on lyhenne sanoista Transportation Security Administration, joka on pääasiassa Yhdysvalloissa ja Kanadassa tehtävä turvatarkastus, jossa tullivirkailijat avaavat matkalaukkusi, jos he epäilevät matkalaukkusi sisältävän epäilyttäviä tavaroita. TSA-hyväksytyllä lukolla tullilaitoksella on yleisavain, jolla nämä lukot voidaan avata, joten vältät sen, että he rikkovat matkalaukun lukon, mikä voi myös tuhota matkalaukkusi.

Lähes kaikissa uusimmissa matkalaukuissa on nykyään TSA-lukko, mikä on ihanteellista, jos matkustat matkalaukkusi kanssa Yhdysvaltoihin tai Kanadaan.

Kestävät pyörät

Matkalaukun pyörät ovat erittäin tärkeitä matkalaukun kuljettamisen kannalta, ja koko matkalaukun tarkoitus on, että se kulkee pyörillä, joten et tarvitse enää raahata sitä ympäriinsä ja saada selkä- ja hartiakipuja. Nelipyöräiset matkalaukut ovat nykyään yhä suositumpia, sillä niiden ansiosta matkalaukku on paljon helpompi käsitellä, ja voit käyttää sitä kahdella pyörällä, kun haluat kulkea nopeasti. Neljä pyörää helpottaa kulkemista ahtaissa paikoissa ja suuremmissa ihmisjoukoissa, sillä voit kääntää ja työntää matkalaukkua mihin suuntaan tahansa. Siksi on erittäin edullista valita matkalaukku, jossa on neljä pyörää, jotta sen kuljettaminen on paljon helpompaa ja vaivattomampaa.

Käytännöllinen ulkoasu ja suunnittelu

Matkalaukut on paljon helpompi pakata matkalaukkuun, jos sen sisustus ja ulkoasu ovat hyvin tehtyjä. Tilaa pitäisi pystyä hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla hyvien lokeroiden, käytännöllisten taskujen ja pakkaushihnojen avulla. Jos matkalaukussa on myös hyvä ala- ja ylälokero, se estää vaatteita ja muita tavaroita pyörimästä ja rypistymästä.

Eri hintaluokkiin kuuluvien matkalaukkujen laadussa on yleensä hyvin suuria eroja. Kalliimmissa matkalaukuissa on yleensä pieniä, käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten irrotettava väliseinä, ripustin paitoja ja puseroita varten, pyykkipussi tai tasku kannettavalle tietokoneelle. Joidenkin edullisten matkalaukkujen pakkaaminen, joissa ei ole lokeroiden jakajia tai pakkaushihnoja, voi olla vaikeampaa.

Miten pakata matkalaukku tehokkaasti

Olet varmaan kokeillut sitä tuhansia kertoja, kun olet yrittänyt saada kaikki matkatavarat mahtumaan matkalaukkuun niin, että joudut lopulta istumaan matkalaukkusi päällä sulkeaksesi sen. On kuitenkin olemassa monia erilaisia vinkkejä ja temppuja siihen, miten voit pakata matkalaukkusi tehokkaasti, jotta voit hyödyntää matkalaukkusi tilan mahdollisimman hyvin ilman, että joudut ponnistelemaan sen sulkemisen kanssa lopussa.

Valitse kevyt matkalaukku

Kevyt matkalaukku säästää paljon painoa, jonka voit käyttää ylimääräisten kenkäparien tai ylimääräisen villapaidan ottamiseen.Lentoyhtiöillä on tiukat säännöt siitä, kuinka paljon matkalaukku saa painaa. Tyypillisesti kirjattavat matkatavarat painavat 20 kg.

On sääli joutua maksamaan ylipainomaksuja, kun olisi voinut säästää painoa yksinkertaisesti ottamalla matkalaukun, joka ei paina kovin paljon.

Pakkaa hyvin etukäteen

On aina houkuttelevaa siirtää pakkaamista juuri ennen lähtöä, jotta sinun ei tarvitse miettiä sitä pitkään etukäteen. Aina kuitenkin päädyt unohtamaan jotakin, ottamaan väärän tavaran mukaan tai pakkaamaan tyhmästi niin, ettei sinne mahdu sitä, mitä halusit tuoda. Pakkaaminen kannattaa jakaa vaiheisiin, jotta käytät joka päivä vähän aikaa pakkaamiseen ja muistat matkan aikana tarvittavat asiat.

Tee tutkimusta matkakohteesta

Tarkista matkakohteesi sääennuste, jotta voit varautua sadepäiviin, kovaan tuuleen tai aurinkoisiin ja erittäin kuumiin päiviin. Näin pakkaat juuri sellaiset vaatteet, joita tarvitset, etkä seiso shortseissa ja sandaaleissa sateessa.

Saa yleiskuva matkatavaroistasi

On hyvä idea saada hyvä yleiskuva kaikesta tarvitsemastasi ennen kuin alat pakata sitä matkalaukkuun. Näet esimerkiksi, kuinka monta housuparia olet ottanut mukaan verrattuna paitoihin ja puseroihin, joten voit säästää turhissa tavaroissa. Sen avulla saat myös hyvän käsityksen siitä, oletko ottanut mukaan tarpeeksi vaatteita jokaista päivää varten.

Älä pakkaa asuja

Monet ihmiset luulevat virheellisesti, että asujen pakkaaminen on hyödyllistä, mutta se voi itse asiassa johtaa siihen, että tila loppuu nopeasti kesken. Kun teet asuja nopeasti sen perusteella, mitä ajattelet, voit päätyä siihen, että ne eivät sovi lainkaan yhteen. Pakkaa sen sijaan yksittäisiä vaatekappaleita, jotka sopivat moneen eri asuun. On hyvä idea pakata mukaan hyviä perusvärejä, kuten musta, valkoinen tai harmaa, ja ottaa mukaan vaatteita, jotka sopivat perusväriin.

Kerää hygieniatuotteet

Jos olet nainen, sinulla on todennäköisesti enemmän hygieniatarvikkeita kuin miehellä. Varmista siis aina, että ostat matkakokoisia hygieniatuotteita tai matkakokoisia koteloita. Voit säästää paljon tilaa matkalaukussasi. Varmista myös, että pakkaat hygieniatuotteet pusseihin, jotta shampoo ei pääse loppumaan lentokoneen paineen vuoksi ja päätymään vaatteisiisi.

Rullaa vaatteesi taittamisen sijaan

Voit säästää paljon tilaa rullaamalla vaatteesi rullalle sen sijaan, että taittelisit vaatteesi perinteisesti. Kääri siis kaikki isot vaatteesi kokoon ja käytä sitä matkalaukkusi “pohjana”, ja voit sitten pinota loput vaatteesi päälle. Voit myös hyödyntää kengissä olevaa tilaa käärimällä sukat kokoon ja laittamalla ne kengän sisään. Näin et vie turhaa tilaa, mutta vältät myös sen, että kenkäsi puristuvat liikaa yhteen liikkeellä ollessasi.

Pakkaa raskaimmat tavarat pohjalle

Raskaimmat tavarat, kuten farkut, villapaidat, paksut villapaidat ja kengät, on aina sijoitettava matkalaukun pohjalle. Tämä ei ole vain tehokasta, vaan se myös säästää kevyempiä ja ehkä herkempiä vaatteitasi, jotka voivat päätyä täysin rypistyneiksi, jos ne ovat olleet monta tuntia remmikenkien ja farkkujen välissä.

Laajennettava matkalaukku

Monissa matkalaukkutestissämme olleissa matkalaukuissa on jopa 35 millimetrin laajennusominaisuus. Jos matkalaukkua on todella vaikea sulkea, voit avata keskiosaa, jolloin kansi saa hieman enemmän tilaa. Laajennusominaisuutta kannattaa kuitenkin käyttää parhaiten lisätilana matkalla tehtäville ostoksille, jotta ne mahtuvat matkalaukkuun.

Punnitse matkalaukkusi ennen lähtöä

Jos haluat välttyä järkytykseltä ja typeriltä ylipainomaksuilta, on hyvä idea punnita matkatavarat ennen lähtöäsi. Silloin voit valmistautua siihen, pitäisikö sinun luopua niistä ylimääräisistä kenkäpareista, jotka painavat vain muutaman kilon enemmän.

FAQ

Mikä matkalaukku on paras?

Mielestämme paras matkalaukku on EPIC Phantom SL -matkalaukku, koska se on erittäin kestävä ja kestävä, kevyt, muotoilultaan kaunis jne. Katso loput valikoimastamme upeita matkalaukkuja matkalaukkuarvostelustamme.

Minkä matkalaukun valitsisin?

Valitse matkalaukku, joka sopii matkatyypillesi ja sille, mitä tarvitset mukaan. Pehmeä matkalaukku on ihanteellinen käsimatkatavaraksi, ja kova matkalaukku on parempi isommissa kooissa, koska se kestää kovia iskuja ja kulutusta.

Mikä on TSA-lukko?

TSA-lukko tarkoittaa, että matkalaukkusi lukko voidaan avata Yhdysvaltojen lentokenttien tullissa yleisavaimella ilman, että matkalaukkusi vahingoittuu. Jos he epäilevät matkalaukussa olevan epäilyttävää sisältöä, he saavat avata matkalaukun.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×