Kuuloketesti (2022) → Parhaat kuulokkeet ja täydellinen osto-opas

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

4

SteelSeries Arctis 5 2019 edition -pelikuulokkeet

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä kuuloketestissä SteelSeries Artics Pro äänestettiin testin parhaaksi. Asiantuntijoiden, kansainvälisen elektroniikkamedian ja eSports-ammattilaispelaajien suosiossa se on monipuolinen ja erittäin toimiva kuuloke, joka tarjoaa huippuluokan äänenlaadun ja ansaitsee näin parhaan kuulokkeen aseman.

Pelikuulokkeet ovat paljon muutakin kuin pelkät kuulokkeet, joissa on mikrofoni. Pelikuulokkeet on suunniteltu erityisesti edistämään äärimmäistä pelikokemusta, jossa jokainen äänitehoste voidaan havaita, mikä auttaa valmistelemaan omaa suoritusta ja varmistaa näin voiton vastustajistasi. Monille pelaajille äänenlaatu on vähintään yhtä tärkeää kuin itse peli ja grafiikka, minkä vuoksi markkinoilla on lukemattomia kuulokkeita. Tässä artikkelissa voit lukea joistakin markkinoiden parhaista ja saada opastusta oikean valitsemiseen budjetista, tarpeista ja pelaajan tasosta riippumatta.

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu AirWeave-kankaalla viileän, kuivan ja mukavan käyttökokemuksen takaamiseksi
 • pros-icon.svg DTS Headphone:X 2.0 virtuaalinen 360 asteen äänentoisto huippuluokan äänikokemusta varten
 • pros-icon.svg Monialustaiset pelikuulokkeet 2,4 GHz:n taajuudella
 • pros-icon.svg Varustettu SteelSeries Prismalla; valitse 16,8 miljoonasta väristä tai suunnittele omat väriäsi

Detaljeret gennemgang

Tanskalainen SteelSeries-brändi on onnistunut luomaan kansainvälisen hitin eri elektroniikkamedioiden keskuudessa tällä langattomalla pelikuulokkeella Arctis Pro. Kuulokkeissa on DTS 360 asteen äänisuunnittelu ja ClearCast-mikrofoni, joka takaa ensiluokkaisen äänikokemuksen.

Miksi kannattaa valita SteelSeries Artics Pro langattomat pelikuulokkeet

SteelSeriesin Artics Pro on erittäin hyvin suunniteltu langaton pelikuuloke, joka tarjoaa ensiluokkaisen pelikokemuksen. Langaton lähetin toimii keskittimenä, jonka avulla voit helposti liittää PlayStationin, tietokoneen, älypuhelimen tai television USB-kaapelilla, optisella kaapelilla tai 3,5 mm:n minijakkiliittimellä 2,4 GHz:n taajuudella. Lähettimen OLED-näytöllä voit helposti hallita taajuuskorjaimen asetuksia, ChatMixiä, äänenvoimakkuutta tai Bluetooth-yhteyttä.

Mukavuus urheilumaailman innoittamana

SteelSeries Arctis Pro -langattomassa pelikuulokkeessa on muotoilu, joka on täysin keskittynyt tarjoamaan käyttäjälle äärimmäistä mukavuutta riippumatta siitä, kuinka kauan sitä käytetään. Muotoilu on saanut inspiraationsa urheilumaailmasta, jossa hiihtolasit ovat olleet kevyen alumiiniseos- ja teräsrakenteen pehmusteiden keskipisteenä. Korvatyynyt on valmistettu ainutlaatuisesta AirWeave-kankaasta, joka takaa, että kuulokkeiden käyttökokemus pysyy viileänä, kuivana ja mukavana. Artics Pro on myös varustettu SteelSeries Prism -järjestelmällä, jonka avulla voit valita huikeat 16,8 miljoonaa yksittäistä väriä ja suunnitella omia valotehosteita.

360 asteen äänisuunnittelu

SteelSeries Artics Pro on maailman ensimmäinen huipputarkka pelikuuloke, joka tarjoaa ensiluokkaisen äänikokemuksen DTS Headphone:X 2.0 -virtuaalisen 360 asteen äänisuunnittelun avulla, joka takaa, että voit määrittää tarkalleen, mistä ääni tulee. USB ChatMix -valitsimen avulla voit helposti säätää juuri oikean tasapainon chatin ja pelin äänenvoimakkuuden välille pelatessasi yksinkertaisesti kääntämällä säätönuppia. Tässä kuulokkeessa oleva Arctis ClearCast -mikrofoni on palkittu, studiolaatuinen mikrofoni, joka toimii täysin ilman taustamelua. Langaton lähetin, joka yhdistyy kuulokkeisiin 2,4 GHz:n taajuudella, takaa, että äänenlaatu ei heikkene.

Asiantuntijoiden hyväksymä ja maailmankuulujen eSports-pelaajien käyttämä

Arctis Pro on suosittu ja eksklusiivinen kuuloke syystä. Se on voittanut lukuisia kansainvälisiä testejä eri elektroniikkamedioissa, ja sitä käyttävät myös useat maailmankuulut eSports-pelaajat. Kaikki tämä antaa varmuuden laadusta ja siitä, että tämän mallin avulla voit olla varma huippuluokan äänenlaadusta.

Tuotetiedot:

 • Kytkentä: langaton 12 metrin kantama
 • Akun käyttöikä: 20 tuntia
 • Paino: 687 g
 • Acoustic principle: Suljettu
 • Ajurin koko: 40 mm
 • Taajuusvaste: 10 Hz – 40 kHz
 • Impedanssi: 3 ohmia
 • Tunnistusteho: 10 dB SPL/mW
 • Toimitetaan: 2 ladattavaa paristoa,
 • Saatavana eri väreissä: Valkoinen, musta
Fordele
 • pros-icon.svg Pitkä, jopa 30 tunnin akkukesto helpottaa käyttöä
 • pros-icon.svg Ultrakevyt muotoilu takaa mukavuuden
 • pros-icon.svg Sertifioitu TeamSpeak- ja Discord-mikrofoni kristallinkirkasta ääntä varten

Detaljeret gennemgang

Logitech G Pro X on täydellinen pelikuulokemikrofoni pelaajille, jotka pitävät äänenlaatua tärkeämpänä kuin hienoja ominaisuuksia. Pro-merkintä on nähtävä suhteessa hintaan, joka on kohtuuhintainen monille enemmän kuin huippuluokan pro-pelilaitteiden hinnat.

Sentten sinun kannattaa valita Logitech G Pro X -pelikuulokkeet

Tässä Logitechin G Pro X -pelikuulokkeessa on täysin huomaamaton, täydellisen mattapintainen musta muotoilu mikrofonista korvakuppeihin ja kuulokepantaan. Sitä rikkoo vain valkoinen Logitech Gaming -logo kummallakin puolella.

Kevyt, mutta kestävä runkosuojamalli

Logitechin Pro X -kuulokkeissa on huomattavan kevyt rakenne, joka tekee niistä erittäin mukavat käyttää, vaikka käyttäisit niitä pitkiä aikoja. Se tuntuu mukavalta koko ajan kestävästä muotoilusta huolimatta, jossa on teräksinen pääpanta alumiinihaarukalla. Tämän ansiosta se pystyy pelaamaan vuosia ilman ongelmia, kun päähäsi ei kohdistu paineita. Muistivaahtokorvakupit on pehmustettu synteettisellä nahalla ja veluurilla, joten ne ovat hyvin tuulettuvat ja tuskin lämpimät käyttää.

Ohjaava 7.1 surround-äänitekniikka

Tämän kuulokkeen avulla koet ohjaavan äänen, suojatun äänen ja voit käyttää suojattua ääntä yksisuuntaisen mikrofonin avulla. Ohjaavan, suojatun 7.1 surround-äänen ja 50 mm:n neodyymiajurien avulla jokainen ääni toistuu tarkasti, ja voit kuulla jokaisen yksityiskohdan pelatessasi. Kuuntele kaikkea, ole varuillasi ja ole valmiina, kun jotain on tulossa. Logitech G Pro X -kuulokkeiden irrotettava mikrofoni on suunniteltu varmistamaan, että äänesi on selkeä ja erottuva taistelukavereillesi. Mikrofonissa on pienet irrotettavat huovat, jotka saavat äänesi kuulostamaan ammattimaiselta ja pehmeältä, ja ne myös vähentävät ei-toivottua taustamelua.

Vie Logitech G Pro X -kuulokkeet mukanasi minne tahansa

Logitech G Pro X -pelikuulokkeet käyttävät USB-liitäntää sekä mukana toimitettua ulkoista USB-äänikorttia. Näin Logitech-kuulokkeet on helppo ottaa mukaan, kun pelaat muualla kuin kotona. Mukana on kantopussi, joten voit olla täysin varma siitä, että kuulokkeesi on suojattu kuljetuksen aikana.

Tuotetiedot:

 • Aliliitäntä: johto
 • Paino: 320 g
 • Acoustic principle: Suljettu
 • Ajurin koko: 50 mm
 • Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedanssi: 35 ohmia
 • Tunnistusteho: 92 dB SPL/mW
 • Väreinä saatavana: Musta
Fordele
 • pros-icon.svg Mukavuutta lisäävä kevyt rakenne
 • pros-icon.svg TriForce 50 mm:n kuljettajat THX Spatial -ääniteknologialla
 • pros-icon.svg Poistettava HyperClear-mikrofoni

Detaljeret gennemgang

HyperX Cloud Flight on langaton pelikuuloke, jossa mukavuus, keveys ja … mikrofoni ovat tärkeimpiä prioriteetteja….

Miksi kannattaa valita HyperX Cloud Flight langattomat pelikuulokkeet

HyperX Cloud Flight -pelikuulokkeet ovat sellainen, jota monet innokkaat pelaajat voivat arvostaa, sillä akun kesto on jopa 30 tuntia. Se antaa siis runsaasti mahdollisuuksia pelata pitkiä aikoja ilman, että akun lataustaukoja tarvitsee pitää.

Ultrakevyt, mukava muotoilu

HyperX Cloud Flight takaa sekä akun keston että erittäin kevyen ja mukavan muotoilun, jonka ansiosta voit pelata tuntikausia ilman ongelmia. Cloud Flight tekee siitä yhden testin kevyimmistä kuulokkeista huolimatta siitä, että se on langaton ja sillä on myös pisin akunkesto. Vaikuttavan keveytensä ansiosta se on testin kevyin langaton kuuloke. Kuulokepanta koostuu vahvasta metallisesta liukukappaleesta, joka takaa erinomaisen kestävyyden, joten voit nauttia kuulokkeista vuosia.

Kristallinkirkas ääni, jossa on TeamSpeakin ja Discordin mikronin sertifiointi

Jos etsit erinomaista mikrofonia, joka takaa täysin kristallinkirkkaan äänen, sinun kannattaa valita tämä HyperX Cloud Flight -kuuloke. Mikrofoni vähentää ympäristömelua, joten äänesi kulkee sujuvasti kaiuttimien kautta. TeamSpeak ja Discord ovat sertifioineet sen, joten voit olla varma, että laatu on huippuluokkaa. Mitään ei siis menetetä, ja sinä ja joukkuetoverisi voitte kommunikoida sujuvasti.

Sulauta itsesi täysin peliin

HyperX Cloud Flight -pelikuulokkeiden erinomaisen äänentoiston lisäksi voit uppoutua peliin täydellisesti vertaansa vailla olevalla tavalla. Itse asiassa tämän kuulokkeen korvatyynyt ovat erittäin hyvin eristetyt, ja kaikki ympäristön äänet ovat täysin poissa kuvasta, joten voit uppoutua peliin täysin ilman häiriötekijöitä.

Tuotetiedot:

 • Yhteys: langaton 20 metrin kantama
 • Akun käyttöikä: 30 tuntia
 • Paino: 315 g
 • Acoustic principle: Suljettu
 • Ajurin koko:
 • Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedanssi: 32 ohmia
 • Tunnistusteho: 106 dB SPL/mW
 • Saatavana väreissä: musta punaisilla yksityiskohdilla

SteelSeries Arctis 5 2019 edition -pelikuulokkeet

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mukavuutta lisäävä kevyt rakenne
 • pros-icon.svg TriForce 50 mm:n kuljettajat THX Spatial -ääniteknologialla
 • pros-icon.svg Poistettava HyperClear-mikrofoni

Detaljeret gennemgang

Tämä tanskalaisen SteelSeriesin bestseller on erinomainen monikäyttöinen pelikuuloke, joka tarjoaa kristallinkirkkaan äänenlaadun 7.1-virtuaalisella surround-äänisuunnittelulla ja ClearCast-mikrofonilla. Arctis 5 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat ammattilaislaatua edulliseen hintaan.

Miksi kannattaa valita SteelSeries Arctis 5 2019 edition -pelikuulokkeet

Arctis 5 on sukua Arctis Pro -mallille, joten monet ominaisuudet ja tekniset tiedot ovat yhteisiä tälle halvemmalle mallille. Saat siis erinomaisen äänenlaadun ja mukavan muotoilun edulliseen hintaan.

Hiihtolaseista inspiroitunut muotoilu

SteelSeries Arctis Pron tavoin kuulokkeiden muotoilu on saanut vaikutteita urheilumaailman hiihtolaseista. Tämä tekee kuulokkeista kevyet, ja itse suksihihna on kiinnitetty Arctis 5 -kuulokkeita käytettäessä päähän istuvan otsapannan sisään. Näin varmistetaan, että pitkäaikaisesta käytöstä huolimatta et tunne oloasi kuumaksi ja epämukavaksi. Korvatyynyt on valmistettu AirWeave-kankaasta, joka takaa viileän, kuivan ja mukavan kokemuksen.

DTS 7.1 -virtuaalisen surround-äänen äänisuunnittelu ja ClearCast-mikrofoni

SteelSeries Arctis 5 tarjoaa poikkeuksellista äänenlaatua edulliseen hintaan. Tämä johtuu siitä, että näissä kuulokkeissa on DTS Headphone:X 7.1 -virtuaalisen surround-äänen äänisuunnittelu, joka tuottaa kristallinkirkkaan äänen salamannopealla viiveellä, joten et koe äänen viiveisyyttä. Tämän äänisuunnittelun ansiosta voit kuulla jokaisen äänen ja siten kuulla vastustajan liikkeet ja askeleet pelatessasi, joten olet aina varuillasi ja valmistautunut, kun vastustaja lähestyy. USB ChatMix -valitsimen avulla voit helposti ja nopeasti asettaa juuri oikean tasapainon pelin ja keskustelun äänenvoimakkuuden välille. ClearCast-mikrofoni takaa kristallinkirkkaan äänen joukkuetovereillesi, joten ei ole koskaan epäilystäkään siitä, mitä viestitään. Mikrofonin päässä on LED-merkkivalo, joka kertoo, onko mikrofoni päällä vai mykistetty.

Henkilökohtaistaminen ainutlaatuisella Prism RGB-valaistuksella

Jos pidät kevyestä muotoilusta ja haluat muokata kuulokkeita, tämä kuuloke on myös investoinnin arvoinen. On todellakin lähes loputtomasti mahdollisuuksia suunnitella täysin oman maun mukaan. Korvakupeissa on valittavanasi peräti 16,7 miljoonaa väriä, ja voit valita vakaan valaistuksen, hengittävän valokuvion tai jatkuvan värinvaihdon.

Tuotetiedot:

 • Aliliitäntä: johto
 • Paino: 306 g
 • Acoustic principle: Suljettu
 • Ajurin koko: 40 mm
 • Taajuusvaste: 20 Hz – 22 kHz
 • Impedanssi: 32 ohmia
 • Tunnistusteho: 98 dB SPL/mW
 • Saatavana väreissä: musta, valkoinen
Fordele
 • pros-icon.svg Mukavuutta lisäävä kevyt rakenne
 • pros-icon.svg TriForce 50 mm:n kuljettajat THX Spatial -ääniteknologialla
 • pros-icon.svg Poistettava HyperClear-mikrofoni

Detaljeret gennemgang

Razer Blackshark V2 on pelikuulokkeet, jotka ovat hieman tavallisuudesta poikkeavat äärimmäisen kevyet. Se on yksinkertainen mutta toimiva ja sopii erinomaisesti pelaamiseen, ja erinomainen äänisuunnittelu ja mikrofoni auttavat varmistamaan loistavan pelikokemuksen.

Miksi kannattaa valita Razer Blackshark V2 -pelikuulokkeet

Razerin Blackshark V2 -pelikuulokkeet ovat tyylikkäät mustat kuulokkeet, joissa on hienovaraisia vihreitä yksityiskohtia ja logo korvakuppien sivuilla. Alhaiseen hintaan saat uskomattoman paljon äänenlaatua ja mukavuutta rahoillesi. Se on langallinen kuuloke, joka on suosituimpien joukossa, koska kuulokkeiden käyttökokemus on erinomainen.

Testin kevyin malli

Tämä Razer Blackshark V2 -pelikuulokkeet ovat kevyimmät tässä kuuloketestissä. Sen paino on vain 262 grammaa, joten se ei paina eikä rasita päätäsi tai niskaasi, kun käytät sitä. Korvakupit on valmistettu mukavasta Flowknit-muistivaahtomuovista, joka takaa mukavuuden riippumatta siitä, kuinka kauan käytät kuulokkeita. Lisäksi se vaimentaa ympäristön melua, joten voit keskittyä täysin peliin.

Erinomainen ääni THX Spatial Audion ja TriForce-ajureiden avulla

Parhaan äänikokemuksen varmistamiseksi Razer Blackshark V2 -pelikuulokkeet on varustettu TriForce 50 -ajureilla sekä THX Spatial Audio -suunnittelulla. Ohjaimet tarjoavat elävän pelikokemuksen, sillä ne pyrkivät erottelemaan matalat, keskipitkät ja korkeat taajuudet, jolloin ääni on selkeä ja syvä. Asetuksia on mahdollista muokata oman maun mukaan Razer Synapse 3 -määritysohjelmiston avulla. THX Spatial Audio -toiminnon ansiosta saat erittäin tilavan äänen, joka auttaa varmistamaan tarkan tilantuntemuksen pelaamisen aikana. Kuulet selvästi vastustajien liikkeet, joten olet valmiina, kun he lähestyvät.

HyperClear-mikrofoni

Razer Blackshark V2 -kuulokkeiden mikrofoni on kardioidimikrofoni, joka voidaan irrottaa ja kiinnittää tarpeen mukaan. Kyseessä on HyperClear-malli, joka tuottaa hyvän äänentoiston ja tehokkaan melunvaimennuksen ympäristöstä. Kun käytät tätä kuuloketta, voit olla varma, että viestintä ei katkea.

Tuotetiedot:

 • Aliliitäntä: johto
 • Paino: 262 g
 • Acoustic principle: Suljettu
 • Ajurin koko: 50 mm
 • Taajuusvaste: 12 Hz ja 28 kHz
 • Impedanssi: 32 ohmia
 • Tunnistusteho: 100 dB SPL/mW
 • Saatavana väreissä: musta vihreillä yksityiskohdilla

Guide

Miten valita parhaat kuulokkeet

Pelikuulokkeet eivät ole vain kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu mikrofoni. Ne on suunniteltu erityisesti pelaajille, jotka haluavat äärimmäistä äänenlaatua ja mukavuutta. Pelikuulokkeilla pääset lähelle pelin ääniä ja ympäristöjä ja kuulet paljon enemmän äänilähteitä ja efektejä kuin tavallisilla kuulokkeilla. On siis monia etuja, joita mukautettuihin pelikuulokkeisiin investoiminen tuo mukanaan, jos haluat äänentoiston, joka vie pelaamisesi aivan uudelle tasolle.

Langattomat vai langalliset kuulokkeet?

Yksi yleisimmistä kysymyksistä kuulokkeita valittaessa on, valitseeko langattomat vai langalliset kuulokkeet. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että on epäilyksiä siitä, ovatko äänenlaatu ja viive sama langattomissa kuulokkeissa kuin langallisissa. Erityisesti monet eSports-ammattilaispelaajat käyttävät edelleen langallisia kuulokkeita. Valinta on enimmäkseen makukysymys ja riippuu paljon siitä, mihin sitä käytetään ja kuinka usein sitä käytetään. Äänenlaadussa ja vasteajassa ei ole enää eroa, kun verrataan kahta kuuloketyyppiä.

Langaton yhteys

Langattomia kuulokkeita on kahta tyyppiä: Bluetooth-yhteyttä ja WiFi-yhteyttä käyttäviä kuulokkeita. Bluetooth-kuulokkeet sopivat erityisesti niille, jotka aikovat käyttää pelikuulokkeita useilla eri laitteilla, kuten PlayStationilla ja PC:llä. Hinnat ovat yleensä alhaisemmat kuin jos joudut investoimaan WiFi-yhteyttä käyttäviin kuulokkeisiin. Jos aiot kuitenkin käyttää juuri hankkimiasi kuulokkeita ensisijaisesti omassa tai muissa tietokoneissa, voi olla edullista investoida WiFi-sovittimiin, sillä ne tarjoavat yleensä parhaan äänenlaadun. Niillä on myös yleensä pidempi äänialue kuin Bluetooth-kuulokkeilla.

Ohjaus

Yksi tärkeimmistä syistä investoida pelikuulokkeisiin on parempi äänenlaatu, jotta voit kuulla vastustajasi jokaisen äänen ja liikkeen. Monille ääni on yhtä tärkeä kuin grafiikka tai itse pelin toiminta. Itse asiassa laadukas ääni voi tehdä pelistä paljon elämyksellisemmän ja parantaa suorituskykyä. Siksi on ehdottoman tärkeää keskittyä tarkastamaan kyseisen kuulokkeen äänenlaatu.

Kuulokkeiden äänimallit sisältävät yleensä stereoäänen tai surround-äänen. Jos olet vakava pelaaja tai haluat täysin kristallinkirkkaan, ensiluokkaisen äänenlaadun, asiantuntijat suosittelevat, että valitset kuulokkeet, joissa on surround-ääni. Tämä johtuu siitä, että surround-ääni mahdollistaa aidomman ja kokonaisvaltaisemman äänikokemuksen, jossa kaiken liikkeen ääni kuuluu riippumatta siitä, mistä se tulee, joten voit aistia ja valmistautua paremmin, kun kuulet sen niin tarkasti.

Teknologia

Markkinoilla on valtava valikoima erilaisia kuulokkeita, jotka on varustettu enemmän tai vähemmän tekniikalla, joka auttaa varmistamaan mukavuuden ja äänen sinulle sekä selkeän äänen mikrofonin kautta joukkuetovereille. Kuulokkeiden teknologia vaikuttaa hintaan, sillä sen käyttöönotto ja hienosäätö maksaa, jotta mukavuus ja äänikokemus olisivat huippuluokkaa.

Mikrofoni

Mikrofonin ääni ja laatu voivat olla ratkaisevia pelaamisessa. Jos kanssapelaajasi eivät kuule sinua selvästi, et välttämättä voita tavoitettasi. Siksi on tärkeää, millaisella mikrofonilla kuulokkeet on varustettu, ja on ehdottomasti suositeltavaa investoida malliin, jossa mikrofoni on osa muotoilua eikä sitä tarvitse ostaa erikseen….

Mukavuus ja istuvuus

Kun investoit kuulokkeisiin, erityisesti pelikuulokkeisiin, on tärkeää varmistaa, että valitset kuulokkeet, jotka tuntuvat mukavilta päälläsi ja jotka eivät ole tiukat, kuumat tai muuten häiritsevät. Se on tyypillisesti tärkeä varuste, jota monet käyttävät tuntikausia, joten on tärkeää, että käyttömukavuus on huippuluokkaa. Kevyistä kuulokkeista voi olla hyötyä, sillä ne eivät paina päätäsi, vaikka käyttäisit niitä kuinka kauan.

Suunnittelu

Muotoilulla voi olla enemmän tai vähemmän merkitystä riippuen siitä, kuka olet ihmisenä. Joillekin muotoilulla ei ole väliä, kunhan laatu, ääni ja mukavuus ovat huippuluokkaa, mutta toisille muotoilu voi olla ratkaiseva tekijä. Kuulokkeita on monenlaisia, jotkut ovat yksinkertaisempia, jotkut näyttävämpiä. Joissakin malleissa voit valita ja suunnitella omat valotehosteet. Tämä voi olla erittäin hieno ominaisuus, jos olet jo vakava pelaaja, joka todella haluaa hienoja laitteita pelaamiseen. Tämä on kuitenkin harvoin parametri, jolla on mitään vaikutusta laatuun, ääneen ja mukavuuteen, joten siihen ei välttämättä tarvitse kiinnittää niin paljon huomiota.

Tyyppi

Kuuloketyyppejä on erilaisia: in-ear-, on-ear- ja over-ear-kuulokkeet tai avoimet tai suljetut kuulokkeet. In-ear-kuulokkeet kytketään itse korvaan, ne ovat hyvin pieniä ja kevyitä ja erittäin käteviä liikkeellä ollessa. Ne voivat kuitenkin olla ärsyttävät, jos käytät niitä pitkään, ja koska ne ovat niin pienet, äänenlaatu ei aina ole paras mahdollinen. Korvakuulokkeet ovat suurempia, mutta ne eivät peitä korvaa kokonaan. Ne on suunniteltu otsapannalla, joka pitää pienemmät korvakupit paikallaan korvan päällä. Over-ear-kuulokkeet ovat tyypillinen pelikuulokkeiden muotoilu. Nämä ovat suurempia kuulokkeita, ja ne peittävät koko korvan, joten ne ovat suljettuja kuulokkeita. Niitä on yleensä mukavampi käyttää pidempiä aikoja, ja äänenlaatu paranee huomattavasti tämäntyyppisissä kuulokkeissa. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti investoida tämäntyyppisiin kuulokkeisiin, erityisesti erityisesti pelikäyttöön suunniteltuihin kuulokkeisiin, sillä huippuluokan äänentoiston avulla saat pelikokemuksesta paljon enemmän irti.

Ero tavallisten kuulokkeiden ja pelikuulokkeiden välillä

Suljettuja kuulokkeita on saatavana sekä tavallisina kuulokkeina, jotka soveltuvat musiikin kuunteluun, että pelikuulokkeina. Vaikka ne saattavat muistuttaa toisiaan, näiden kahden kuuloketyypin välillä on suuri ero sekä äänen että mukavuuden suhteen. Tavalliset kuulokkeet on suunniteltu niin, että voit kuunnella niillä musiikkia lyhyemmän tai pidemmän aikaa kerrallaan. Ääni on miellyttävä, ja siinä keskitytään miellyttävään äänenlaatuun, mukaan lukien bassoon, keskiääniin, diskanttiin ja kohinaan. Se on hallittu ääni, jonka pitäisi tehdä kappaleista mahdollisimman samettisia korvakäytäviin, riippuen tietysti musiikin lajista.

Pelikuulokkeissa on erilainen äänisuunnittelu, ja niiden käyttömukavuus on yleensä erilainen. Pelikuulokkeiden kehittyminen merkitsee yleensä entistä terävämpää ja tarkempaa äänisuunnittelua. Monissa pelikuulokkeissa on surround-äänitekniikka, jotta pelaajat saavat optimaalisen äänenlaadun, jonka avulla he voivat paikantaa vastustajansa ja kuulla kaikki äänitehosteet. Musiikin kuuntelijoille voi tuntua siltä, että basso on liian korkea ja diskantti on hallitsematon keskialueiden puuttumisen vuoksi. Saatat siis tuntea, että pelikuulokkeilla kuunnellessasi musiikkia kuuluu liikaa melua, mutta tämä johtuu siitä, että ääni on suunniteltu paljon tarkemmaksi ja selkeämmäksi riippumatta siitä, mistä se tulee.

Hinta

Markkinoilla olevien monien erityyppisten langattomien ja langallisten kuulokkeiden hinnoissa on suuria eroja. Malleja on useissa eri hintaluokissa, joten jokaiseen budjettiin löytyy sopiva malli. Erityisesti hinnoissa on yleensä eroja sen mukaan, haluatko langattomat vai langalliset kuulokkeet. Langattomat kuulokkeet ovat vaatineet enemmän tekniikkaa hyvän äänenlaadun ja salamannopean viiveen takaamiseksi….

Löydä paras kuulokkeiden tarjous

Kun etsit pelikuulokkeita, on tärkeää, ettet anna tuntemattoman tuotemerkin kuulokkeiden törkeän halvan hinnan houkutella itseäsi. Kannattaa tutustua tunnettujen tuotemerkkien, kuten SteelSeriesin, HyperX:n, Razerin, Corsairin, Logitechin, Havitin ja Paraconin, kuulokkeisiin, sillä saat jonkinlaisen laadunvarmistuksen jo pelkästään valitsemalla kuulokkeet suurelta valmistajalta. Nämä tuotemerkit valmistavat kuulokkeita useissa eri hintaluokissa, joten jokaiselle löytyy jotakin, riippumatta budjetista, toiveista tai tarpeista. Hinta ja laatu kulkevat monissa tapauksissa käsi kädessä, ja halvemman vaihtoehdon valitseminen tarkoittaa yleensä kompromisseja joko äänen tai mukavuuden suhteen. Eri kuulokkeita myydään yleensä eri verkkosivustoilla, ja pienellä kärsivällisyydellä voit yleensä olla onnekas ja löytää haluamasi kuulokkeet edullisesti. Näin voit olla onnekas ja säästää paljon rahaa pelikuulokkeita ostaessasi.

Hanki parhaat pelilaitteet

Pelkät kuulokkeet eivät pysty tarjoamaan täydellistä pelikokemusta. Jos haluat saada enemmän irti pelaamisestasi, oikeat ja riittävän nopeat laitteet voivat olla ratkaisevia, jotta voit suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla. Jos olet etsimässä pelihiirtä tai uutta pelinäppäimistöä, tutustu pelihiiritestiin ja testiin markkinoiden parhaista pelinäppäimistöistä

Miten tämä kuuloketestaus suoritettiin

Tämä kuuloketesti tehtiin eri maiden pätevien testitulosten, asiantuntijalausuntojen ja kuluttajien arvostelujen perusteella. Tutkimuksen perusteella on valittu joitakin malleja, jotka ovat erottuneet edukseen laadun ja toiminnallisuuden suhteen. Testissä on erilaisia kuulokemalleja useissa malleissa ja eri hintaluokissa, joten jokaiseen makuun, tarpeeseen ja budjettiin löytyy jotakin.

FAQ

Mitkä kuulokkeet ovat parhaat?

Tässä kuuloketestissä SteelSeries Arctis Pro -langattomat pelikuulokkeet ovat testin voittajat. Se voittaa monipuolisuutensa ja toiminnallisuutensa ansiosta, joka takaa vertaansa vailla olevan äänenlaadun.

Pitäisikö sinun valita langalliset vai langattomat kuulokkeet?

On yleensä makuasia, haluatko langalliset vai langattomat kuulokkeet. Eroja on nykyään niin vähän, että kuulokkeista ja merkistä riippuen sillä ei ole enää suurta merkitystä.

Mitä sinun pitäisi etsiä, kun ostat pelikuulokkeita?

On suositeltavaa keskittyä mukavuuteen ja äänenlaatuun designin sijaan. Saat parhaan kokemuksen käyttämällä over-ear-mallia, jossa on sisäänrakennettu surround-ääni tai vastaava sekä tarvittaessa melunvaimennus.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×