Varmepude-testi

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Beurer HK53

Kylminä talvikuukausina voi olla vaikea pysyä lämpimänä, ja lämmitystyyny voi olla suureksi avuksi. Beurerin HK53-lämpötyynyssä on useita eri lämpötilatasoja ja automaattinen sammutustoiminto, joten sinun ei tarvitse huolehtia tyynyn kuumenemisesta. Voit myös helposti poistaa kannen ja…

2
Lämpötyyny hartioille ja niskalle

Beurer HK48 lämmitystyyny

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä artikkelissa tarkastelemme lämmitystyynyjä ja valitsimme 5 parasta lämmitystyynyä, jotka ovat saatavilla markkinoilla juuri nyt. Mielestämme paras lämpöpatja on Beurer HK53 -lämpöpatja, sillä siinä on kaikki hyödylliset ominaisuudet ja se on kooltaan sellainen, että se toimii tehokkaasti useissa eri paikoissa kehossa. Tietenkin riippuu siitä, mitä tarpeitasi lämmitystyynyn suhteen on, joten olemme luonnollisesti ottaneet mukaan erilaisia lämmitystyynyjen variaatioita, jotta voit löytää itsellesi parhaan lämmitystyynyn.

Jos et ole varma, mitä lämmitystyynyllä voi tehdä, olemme listanneet artikkelin lopussa kolme suurta vaikutusta, joita lämmitystyynyllä on kehoosi ja hyvinvointiisi.

Beurer HK53

Paras lämmitystyyny

Fordele
 • pros-icon.svg Turbolämmitys ja automaattinen sammutus
 • pros-icon.svg Pehmeästä ja hengittävästä Eco-tex-mikrofleece-materiaalista, jossa on ylikuumenemissuoja
 • pros-icon.svg Hallintayksikkö irrotettavissa ja konepestävissä hellävaraisessa pesussa

Detaljeret gennemgang

Kylminä talvikuukausina voi olla vaikea pysyä lämpimänä, ja lämmitystyyny voi olla suureksi avuksi. Beurerin HK53-lämpötyynyssä on useita eri lämpötilatasoja ja automaattinen sammutustoiminto, joten sinun ei tarvitse huolehtia tyynyn kuumenemisesta. Voit myös helposti poistaa kannen ja pestä sen pesukoneessa.

Miksi sinun kannattaa valita HK53-lämpötyyny Beurerilta

Tämä Beurerin fantastinen lämmitystyyny sopii sekä selälle että niskalle. Se on päivitetty versio edeltäjästään HK58. Tässä uusimmassa HK53-versiossa on 3 lämpötila-asetusta ja se lämpiää ennätysajassa. Se jopa kytkeytyy pois päältä 90 minuutin kuluttua, jotta se ei ylikuumene.

Lämpötyyny on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä Eco-tex-mikrofleece-materiaalista, jossa on ylikuumenemissuoja. HK53:ssa on irrotettava kahva, ja se voidaan pestä pesukoneessa 30 asteen lämpötilassa hellävaraisella pesuohjelmalla. Siinä on uskomaton turvallisuus sisäänrakennetun innovatiivisen anturijärjestelmän ansiosta, joka varmistaa myös lämmön tasaisen jakautumisen koko lämmitystyynyn alueella.

Tuotetiedot:

 • Mitat: 62 x 42 cm
 • Virrankulutus: 100 Watt
 • Paino: 430 g
 • Materiaali: eco-tex

Beurer HK48 lämmitystyyny

Lämpötyyny hartioille ja niskalle

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Lämpötyyny, jota voidaan käyttää pehmeänä sohvan lämpötyynynä ja lämpöeristeenä vatsakipuun
 • pros-icon.svg Poistettava kansi
 • pros-icon.svg Lämpiää nopeasti ja sammuu automaattisesti 90 minuutin kuluttua.

Detaljeret gennemgang

HK48 on Beurerin älykäs lämmitystyyny, joka auttaa sinua selviytymään kylmistä päivistä. Se on suunniteltu erityisesti sohvalle, ja se antaa sinulle mukavan ja lämpimän tunteen kehossasi, kun istut sen kanssa. Lämpötyyny on hyvä kaikkeen alaselän lämmöstä vatsakipuihin, ja se on ihanteellinen sohvalla tai nojatuolissa istumiseen.

Miksi kannattaa valita Beurer HK48 -lämmityspatja

Tiedättekö sen, kun tulette kotiin pitkän päivän jälkeen kovassa talvipakkasessa, ettekä saa lämpöä, vaikka kuinka kääriytyisitte huopiin ja vastaaviin? Silloin tarvitset kipeästi tätä upeaa lämmitystyynyä Beurerilta. Lämpötyyny on oikean tyynyn muotoinen, ja se sopii täydellisesti lämmittelyyn sohvalla. Sitä on myös hyvä käyttää vatsakipujen lievittämiseen, sillä kun otat sen pois suojuksesta, se toimii kuin klassinen lämpöpatja. Täällä se on erityisen lämmin ja lämpöeristetty toiselta puolelta, joten se siirtää lämpöä toiselle puolelle.

HK48-lämpötyyny on ihoystävällinen, joten et polta itseäsi, ja se on valmistettu hengittävästä Eco-Tex-mikrokuitumateriaalista. Siinä on 3 lämpötila-asetusta ja se sammuu automaattisesti 90 minuutin kuluttua, jotta se ei ylikuumene. Siinä on Rapid Heat Up -toiminto, joka tarkoittaa, että se lämpenee sekunneissa.

Peitteen ja lämpöeristeen voi pestä pesukoneessa 30 asteessa. Lämpötyynyn pituus on 40 senttimetriä ja leveys 30 senttimetriä.

Tuotetiedot:

 • Mitat (L x S): 40 x 30 cm
 • Materiaali: eco-tex

OBH Relief 4010 lämmitystyyny

Tyylikäs lämmitystyyny

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hyvä lämmitystyyny mukavalla ja tyylikkäällä muotoilulla
 • pros-icon.svg Tehdään mukavasta ja pehmeästä polyesterimateriaalista
 • pros-icon.svg Tässä on 3 lämpöastetta, joten voit helposti säätää sen tarpeidesi mukaan

Detaljeret gennemgang

OBH Relief -lämpötyynyssä on monia eri lämpötila-asetuksia, ja voit nukahtaa mukavan lämpimään tyynyyn, sillä se sammuu automaattisesti 90 minuutin kuluttua. Lämpötyyny on valmistettu pehmeästä ja pestävästä polyesterimateriaalista.

Miksi sinun kannattaa valita OBH Relief 4010 -lämpötyyny

OBH:n Relief-lämpötyynyssä on todella tyylikäs muotoilu, ja sen avulla sinun on helppo pysyä lämpimänä kylminä talvikuukausina. Tyyny on uskomattoman mukava ja pehmeän tuntuinen korkealaatuisen polyesteripäällysteen ansiosta. Siinä on todella kätevä tarranauha, jonka avulla se on helppo kiinnittää muihin materiaaleihin.

Tyynyssä on myös irrotettava säädin, jossa on huikeat 3 eri lämpöasetusta, joiden avulla voit valita matalan, keskitason ja korkean lämpöasetuksen, joten voit räätälöidä sen juuri sinun tarpeisiisi. Aloita korkeimmalla asetuksella ja säädä se sitten alhaisemmalle lämpöasetukselle, jotta saat parhaan vaikutuksen, ja näin se lämpenee nopeammin. Varsinkin jos sitä käytetään kivunlievitykseen, se on hyvä saada mahdollisimman lämpimäksi ennen kuin se vaikuttaa.

Lämmitystyyny kytkeytyy pois päältä 90 minuutin kuluttua lähettämällä signaalin ohjauslamppuun. Lämpötyynyn voi pestä pesukoneessa, mutta se on pestävä hellävaraisesti 40 asteen lämpötilassa. Muista ottaa hallintalaitteet ensin irti.

Tuotetiedot:

 • Mitat: 30 x 40 cm
 • Materiaali: polyesteri

Beurer HK54 Cosy Heating Pad

Lämpötyyny hartioille ja niskalle

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu erityisesti hartioille ja niskalle
 • pros-icon.svg Herkullisen pehmeä ja mukava käyttää kaulan ympärillä
 • pros-icon.svg Lämpö jakautuu tasaisesti koko tyynyn alueelle

Detaljeret gennemgang

Beurerin HK54-lämpötyyny on ihanteellinen niskan ja hartioiden kivun ja jäykkyyden lievittämiseen. Se on suunniteltu nimenomaan näiden kehon osien päälle, ja se on ihanan mukava. Se on valmistettu pehmeästä, ihoystävällisestä ja hengittävästä mikrofleecestä, ja siinä on 3 lämpötila-asetusta.

Miksi kannattaa valita Beurer HK52 -lämmityspatja

Beurerin HK54-lämpötyyny on tarkoitettu niille, joilla on usein kipua tai arkuutta niskassa ja hartioissa. Se on suunniteltu erityisesti kaulan ympärille lämmittämään hartioita ja kaulaa. Se on erittäin pehmeä ja mukava käyttää rentoutuessasi sohvalla tai nojatuolissa.

Lämpötyyny on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä Eco-tex-mikrofleece-materiaalista, ja siinä on 3 eri lämpötila-asetusta, joiden välillä voit helposti säätää. Tyynyssä on turbolämmitys, joten se on käyttövalmis hetkessä. Lämpö jakautuu mukavasti ja tasaisesti koko tyynyyn, ja se voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa.

Beurer Safety System -järjestelmän avulla lämmitystyyny on suojattu ylikuumenemiselta ja myös automaattisesti 90 minuutin kuluttua. Lisäksi tyynyn pituus on 52 senttimetriä ja leveys 56 senttimetriä.

Tuotetiedot:

 • Materiaali: mikrofleece
 • Mitat (L x S): 52 x 56 cm
 • Virta: 100W

Guide

Mihin voit käyttää lämpöpatjaa?

Lämpötyyny on hyvä, vanhanaikainen tapa rauhoittaa kehon eri osia. Vanhanaikaiset lämpötyynyt tehtiin jyvistä, viljoista, riisistä tai kirsikankivistä. Nykyaikaiset lämpötyynyt ovat elektronisia, ja niitä on monenlaisia eri muotoisia ja kokoisia, ja ne luovuttavat lämpöä kipeiden lihasten ja jänteiden lievittämiseksi. Lämpötyynyillä on monia erilaisia vaikutuksia kehoon, ja olemme listanneet joitakin niistä alla.

Lämpimänä pitäminen

Lämpötyyny auttaa sinua pysymään lämpimänä kylminä talvipäivinä. Varsinkin niinä päivinä, kun et vain pysty lämpenemään, lämmityspatja on hyvä keino lämmittää kehoasi nopeasti. Kuten näet testissämme olevista tuotteista, niissä kaikissa on automaattinen sammutustoiminto, mikä tarkoittaa, että tyyny sammuu itsestään noin 1,5 tunnin kuluttua, sillä sitä ei ole turvallista jättää päälle useiksi tunneiksi. Voit siis helposti mennä nukkumaan lämmitystyynyllä, jossa on automaattinen sammutustoiminto, joten tiedät, että se sammuu itsestään.

Jäykkyyteen ja lihaskipuihin

Lämpötyyny on myös hyvä tapa lievittää kipua. Asettamalla lämpöpehmuste suoraan jäykille lihaksille ja tulehduksille lämpö auttaa lihaksia rentoutumaan, mikä lievittää kipua ja särkyä.

Kuukautiskipuihin

Lämpötyyny on myös hyvä kuukautiskipuihin. Se ei voi poistaa kipua, mutta se voi auttaa sinua pääsemään eroon pahimmista jännityskivuista ja rentouttaa lihaksia.

Sentten sinun kannattaa investoida sähkölämmitystyynyyn

Jos etsit lämmitystyynyä, on monia hyviä syitä investoida sähköiseen versioon tehokkaasta, vanhanaikaisesta lämmitystyynystä. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa, sähkölämmitystyyny on uskomattoman tehokas ja käyttäjäystävällinen. Sähkölämmitystyynyä ohjataan lämmitystyynyn mukana tulevalla kaukosäätimellä. Voit helposti säätää lämpötasoa kaukosäätimellä, joten voit mukauttaa sen tarpeidesi mukaan ja sen mukaan, mikä tuntuu miellyttävimmältä kehollesi.

Vanhanaikaiset lämpötyynyt piti lämmittää kuumalla vedellä tai mikroaaltouunissa, mikä saattoi olla hankalaa, varsinkin koska lämpötasoa ei voi säätää tällä tavoin. Ne myös menettävät nopeasti lämpöä tällä tavoin, joten niitä on lämmitettävä jatkuvasti uudelleen. Tätä ongelmaa ei ole lainkaan sähköisen version kanssa. Se pystyy pitämään lämpötilan vakiona ja sitä voidaan helposti säätää.

Jos lämpö on liian alhainen, voit yksinkertaisesti nostaa sitä, ja jos se on liian korkea, voit yksinkertaisesti laskea sitä. Näin säästät paljon vaivaa, eikä sinun tarvitse huolehtia myöskään ylikuumenemisesta, sillä uudemmissa sähkölämmitystyynyissä on useita turvaominaisuuksia, kuten automaattinen sammutus, ylikuumenemisen esto sekä ihoystävällinen ja pehmeä materiaali, jolla et voi koskaan polttaa itseäsi.

Miten lämpöpatja auttaa sinua pääsemään eroon kivusta

Lämpötyynyä käytetään yleensä lihasten ja nivelten kipujen lievittämiseen. Se lievittää kipua lisäämällä verenkiertoa lihaksiin, jolloin lihakset tuntuvat rentoutuneemmilta ja joustavammilta. Se on sama ajatus kuin kuuma suihku tai kylpy pitkän ja kiireisen päivän jälkeen. Kylpyammeella on myös rentouttava vaikutus meihin, koska se vähentää lihasten rasitusta.

Jos harjoittelet usein ja sinulla on siksi usein kipeät ja kireät lihakset, lämpöä voi levittää suoraan ongelma-alueelle. Kun lämmitystyynyä käytetään näihin tarkoituksiin, on tärkeää, että sitä ei käytetä liian pitkään kerrallaan, vaan sitä käytetään vain 15-20 minuuttia kerrallaan.

Kuten aiemmin mainittiin, lämmitystyyny on naisille myös hyvä tapa lievittää kuukautiskipuja, sillä se on myös lihasjännitystä. Kuten sanoin, se ei poista kipua, mutta se rauhoittaa ja rentouttaa lihasta, joten se ei satu niin paljon.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×