Lämpömittari paras testissä

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Beurer FT 65

FT 65 -monitoimilämpömittari on kaikkien vanhempien välttämätön työkalu. Suuri, helposti saatavilla oleva näyttö näyttää nykyisen lämpötilan sekä 10 viimeisintä mittausta aika- ja päiväysleimalla! Siinä on myös kuumeilmoitusjärjestelmä, joka hälyttää sekä äänimerkillä että näytön värimuutoksilla, joten…

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Lämpömittari ruumiinlämmön mittaamiseen on välttämätön jokaisessa kodissa, erityisesti lapsiperheissä. Lämpömittarin avulla voit helposti ja nopeasti havaita, milloin olet sairas ja kuinka korkea lämpösi on.

Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat käyttävänsä tavallisia vanhoja lasisia tai digitaalisia mittareita lääkekaapista (jotka itse asiassa toimivat melko hyvin), on syntynyt uutta teknologiaa, joka tekee lämpötilojen mittaamisesta helpompaa kuin koskaan: mobiilisovelluksia, jotka on suunniteltu erityisesti toimimaan uudentyyppisten antureiden kanssa, ja puheentunnistusohjelmistoja, jotka pystyvät lukemaan lukemat ilman ylimääräistä syöttöä.

Seuraavassa tekstissä tarkastelemme neljää markkinoiden parasta lämpömittaria, jotta voit olla hyvin varustautunut valitessasi sinulle sopivinta lämpömittaria. Tarkastelemme niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia sekä etuja ja haittoja.

Beurer FT 65

Paras lämpömittari

Fordele
 • pros-icon.svg Autosluk
 • pros-icon.svg Voi mitata lämpötilaa useista kehon kohdista
 • pros-icon.svg Mittaushistoria
 • pros-icon.svg Mittaa lämpötilan sekunteina

Detaljeret gennemgang

FT 65 -monitoimilämpömittari on kaikkien vanhempien välttämätön työkalu. Suuri, helposti saatavilla oleva näyttö näyttää nykyisen lämpötilan sekä 10 viimeisintä mittausta aika- ja päiväysleimalla! Siinä on myös kuumeilmoitusjärjestelmä, joka hälyttää sekä äänimerkillä että näytön värimuutoksilla, joten et voi erehtyä siitä, mikä ylhäällä on vialla – anna tämän auttaa huolehtimaan pienestäsi ennen kuin on liian myöhäistä.

Braun Thermoscan 3

Paras halpa

Fordele
 • pros-icon.svg Ei vaadi desinfiointia käytön jälkeen
 • pros-icon.svg Helppo käsitellä

Detaljeret gennemgang

Braun ThermoScan 3 on nopea ja tarkka korvalämpömittari, joka mittaa tärykalvosi tuottamaa infrapunalämpöä kliinisesti todistetulla tarkkuudella. Siinä on helppokäyttöinen LCD-näyttö ja muistitoiminto, joten sinun ei tarvitse ottaa pois toista silmälasia tai käyttää lukulaseja mitatessasi lämpötilaa korviesi sisällä! Tämä luotettava instrumentti on varustettu myös kertakäyttöisellä linssisuodattimella, joka takaa hygieenisen erinomaisuuden – ei tarvitse puhdistaa/desinfioida käytön jälkeen.

Fordele
 • pros-icon.svg wifi kytketty
 • pros-icon.svg lämpötilan mittaamiseen ei tarvita kosketusta
 • pros-icon.svg Ei vaadi puhdistusta käytön jälkeen
 • pros-icon.svg Käyttäjän asetukset
 • pros-icon.svg Käyttää AA-paristoja
 • pros-icon.svg Yhdistetään sovelluksen kanssa

Detaljeret gennemgang

Thermo on vallankumouksellinen uusi Wi-Fi-yhteydellä varustettu lämpömittari, joka tuottaa nopeimmat ja tarkimmat lämpötilat. 16 infrapuna-anturin ansiosta ei tarvita kosketusta – se voi havaita lämmön lähietäisyydeltä koskematta sinuun! Lisäksi Thermals on varmistanut, että kaikki pysyvät terveempinä ympäri vuoden kuin ennen kuin he edes tiesivät, mitä tapahtui (ja kuka voi syyttää heitä siitä?), sillä se tarjoaa automaattisen synkronoinnin omassa sovelluksessaan sekä mahdollisuuden seurata lukemia puhelimessa ja syöttää oireet suoraan sovellukseen.

Fordele
 • pros-icon.svg Näyttö, jossa on valo
 • pros-icon.svg Lämpötilahistoria
 • pros-icon.svg Hygieeninen lämpötilan mittaus

Detaljeret gennemgang

Tämä innovatiivinen lämpömittari on ensimmäinen, joka tarjoaa kaksi eri tapaa mitata lämpötilaa.

Sentten sinun kannattaa valita Braun No Touch Forehead

Tällä lämpömittarilla voit sekä mitata lämpötilan pitämällä sitä suoraan otsaa vasten että mittaamalla sen pitämällä lämpömittaria 5 cm:n päässä otsasta. Tämä tarjoaa suurta joustavuutta, koska sinun ei tarvitse ottaa riskiä nukkuvan lapsen kanssa lämpötilan mittaamiseksi.

Guide

Osto-opas

Uuteen lämpömittariin investoitaessa on otettava huomioon joitakin seikkoja. Olemme koonneet tärkeimmät alla olevaan osto-oppaaseen.

Missä lämpötila mitataan?

Yksi tärkeimmistä seikoista on se, mistä lämpötila mitataan. On olemassa malleja, jotka toimivat vain korvassa, otsassa tai peräsuolessa. Peräsuolen lämpömittari on tarkin, mutta myös hankalin, varsinkin jos sinulla on lapsia. Useimmissa otsaan tai korvaan kiinnitettävissä lämpömittareissa on 0,3-0,7 +- vaihteluväli suhteessa tarkkaan lämpötilaan, joten marginaali ei ole suuri.

Jotkut ihmiset saattavat kokea peräsuolen tai korvan lämpömittarin erittäin epämukavaksi, ja otsalämpömittari on tähän hyvä ratkaisu. Monien mallien ei tarvitse olla lainkaan kosketuksissa ihoon, vaan ne voivat mitata lämpötilan etänä. Tämä tarjoaa paljon enemmän joustavuutta.

Näyttö

Haluatko suuren näytön, jossa on helppolukuiset numerot, värit ja valot, joiden ansiosta sitä on helppo käyttää yöllä? Vai voitko tyytyä pelkkään digitaalinäyttöön. Tämä on myös tärkeä seikka, sillä mallien välillä on suuria eroja.

Hälytykset ja lämpötilahistoria

Joissakin kuumemittareissa on sisäänrakennettu kuumehälytys, joka aktivoituu nopeasti, kun lämpötila on liian korkea. Tämä voi auttaa määrittämään, onko lapsella kuumetta vai ei. Useissa malleissa on myös lämpötilahistoria, mikä helpottaa lämpötilojen seuraamista ajan mittaan. Tämä on hyvä apuväline myös silloin, kun sinun on esimerkiksi soitettava numeroon 1813 ja kysytään, missä mennään. Sairaan lapsen vanhempana sinulla on tarpeeksi tekemistä, joten kaikki apu on tervetullutta.

FAQ

Mikä lämpömittari on testin paras?

Testin paras lämpömittari on Beurer FT 65. Tämä malli voi mitata lämpötilaa useista eri paikoista, ja se on sekä hygieeninen että toimiva.

Miten mittaan lämpötilan?

Riippuen siitä, minkä mallin valitset, mittaat lämpötilan työntämällä lämpömittarin korvaan, peräsuoleen tai asettamalla sen otsalle.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×