Langattomien kuulokkeiden testi (2022) → 10 parasta langatonta mallia

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeet mikrofonilla

Suosittelemme investoimaan näihin Bose-kuulokkeisiin, jos et halua tinkiä uusien langattomien kuulokkeiden rakentamisesta ja äänenlaadusta. Tuotteessa on melunvaimennus, joka tekee äänikokemuksestasi entistäkin paremman – ja voit nauttia äänestä jopa 20 tuntia täydellä latauksella. Haluatko investoida erityisen…

1
Parhaat langattomat kuulokkeet

Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeet mikrofonilla

2
Parhaat langattomat In Ear kuulokkeet

JBL Tune 120 TWS Todella langattomat In-Ear kuulokkeet

3

6
Korkealaatuiset langattomat kuulokkeet

Bowers & Wilkins PX5 langattomat kuulokkeet

8
Parhaat langattomat kuulokkeet kaulapannalla

JBL Live 220BT Langattomat In-Ear-kuulokkeet

9

11

12

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä langattomien kuulokkeiden testissä olemme keskittyneet kaikentyyppisiin langattomiin kuulokkeisiin. Tässä testissä on siis langattomia kuulokkeita korvaan, korvaan ja korvan ympärille. Testivoittajamme on Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeet mikrofonilla, sillä ne ovat parhaat testiparametrit: muotoilu ja rakenne, akun kesto, hinta ja sisäänrakennettu teknologia.
Seth Godin steroideilla: Tässä on Evernote-salasanani – ViperChill paras ihmisen kasvuhormoni myytävänä bq edge: miksi jeevan patwa panostaa kemikaaleihin ja lääkkeisiin
Kaikki tämän testin mallit ovat kuitenkin investoinnin arvoisia, joten suosittelemme, että luet testin läpi löytääksesi itsellesi parhaat kuulokkeet. Tuotteiden jälkeen voit myös oppia lisää kuuloketyyppien välisistä eroista ja siitä, miksi kannattaa valita melua vaimentavat tuotteet.

Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeet mikrofonilla

Parhaat langattomat kuulokkeet

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suoritettu johtavalla melunvaimennustekniikalla, joten mikään ei häiritse äänikokemusta
 • pros-icon.svg Pitkä akunkesto, jopa 20 tuntia ääntä täydellä latauksella
 • pros-icon.svg Kestävistä materiaaleista valmistettu, joten voit ottaa ne mukaan matkalle
 • pros-icon.svg Toimitetaan säilytyslaukun, USB-latauspistokkeen ja kaapeliliittimen kanssa

Detaljeret gennemgang

Suosittelemme investoimaan näihin Bose-kuulokkeisiin, jos et halua tinkiä uusien langattomien kuulokkeiden rakentamisesta ja äänenlaadusta. Tuotteessa on melunvaimennus, joka tekee äänikokemuksestasi entistäkin paremman – ja voit nauttia äänestä jopa 20 tuntia täydellä latauksella.

Miksi kannattaa valita Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeet mikrofonilla

Haluatko investoida erityisen laadukkaisiin langattomiin kuulokkeisiin, jotka takaavat jopa erinomaisen äänikokemuksen joka kerta? Jos näin on, suosittelemme tutustumaan tarkemmin näihin Bosen kuulokkeisiin. Ensinnäkin kuulokkeet on suunniteltu muovin, metallin, nahan ja alcantaran yhdistelmällä, mikä takaa sinulle korkean käyttömukavuuden. Rakenne mahdollistaa myös kuulokkeiden ottamisen mukaan matkalle, sillä materiaalit ovat erittäin kestäviä.

Lisäksi korvatyynyt on valmistettu synteettisestä proteiininahasta ja varustettu silikoniliuskalla. Yhdessä Bosen Acoustic Noise Cancelling -tekniikan kanssa tämä rakenne eliminoi kaiken ulkoisen melun. Melunvaimennustekniikka mittaa, vertaa ja reagoi ulkoiseen meluun ja poistaa sen vastakkaisella signaalilla. Tämä takaa sinulle paljon paremman äänikokemuksen, jota muut äänet eivät jatkuvasti häiritse.

Sen lisäksi, että näissä kuulokkeissa on vankka rakenne ja ne vaimentavat melua, niissä on myös pitkä akunkesto. Voit siis kuunnella suosikkimusiikkiasi, podcastia jne. jopa 20 tuntia, ennen kuin kuulokkeita tarvitsee ladata. Latausaika on myös vain 2 tuntia ja 15 minuuttia, joten olet valmis kuuntelemaan taas hetkessä. Muuten voit aina kuunnella mukana tulevalla 1,2 metrin kaapeliliittimellä kytkemällä sen suoraan laitteeseen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 18 cm
 • Syvyys: 8,13 cm
 • Leveys: 17 cm
 • Paino: 309 grammaa
 • Väri: Musta
 • Materiaali: muovi, metalli, nahka ja alcantara
 • Käyttöaika: 20 tuntia
 • Latausaika: 2 tuntia ja 15 minuuttia
 • Maksimi toimintaetäisyys: 9 metriä
 • Tarvikkeet: kantolaukku, 1,2 metrin irrotettava kuulokekaapeli ja 30 cm irrotettava USB-latauskaapeli

JBL Tune 120 TWS Todella langattomat In-Ear kuulokkeet

Parhaat langattomat In Ear kuulokkeet

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Todella langattomat kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu mikrofoni, joten voit vastata puheluihin
 • pros-icon.svg Mahdollisuus aktivoida Google Now tai Siri kuulokkeita koskettamalla
 • pros-icon.svg Jopa 16 tuntia ääntä, koska kotelo voi ladata kuulokkeet 3 kertaa
 • pros-icon.svg Valmistettu upealla äänellä ja voimakkaalla bassolla

Detaljeret gennemgang

Nämä langattomat korvakuulokkeet tuotemerkiltä JBL ovat ihanteelliset niille, jotka haluavat todelliset langattomat kuulokkeet. Voit hallita kaikkea kuulokkeiden kautta ja jopa vastata puheluihin, koska niissä on sisäänrakennettu mikrofoni. Lisäksi voit aktivoida Google Now- tai Siri-palvelun, joten näiden kuulokkeiden kanssa puhelinta ei tarvitse ottaa taskusta.

Sentten sinun kannattaa valita JBL Tune 120 TWS Truly Wireless In-Ear Headphones

Etsitkö parhaita langattomia kuulokkeita? Silloin kannattaa tutustua näihin JBL:n kuulokkeisiin. Valmistaja on kehittänyt upeat langattomat korvakuulokkeet, jotka ovat aidosti langattomat ja toimivat Bluetoothin kautta. Kaapelit eivät siis rajoita sinua lainkaan, kun käytät näitä kuulokkeita, mikä lisää joustavuutta. Äläkä huoli – et tingi äänikokemuksesta, sillä nämä langattomat kuulokkeet tuottavat edelleen vaikuttavan äänen, josta JBL on tunnettu. Kyllä, sinulle taataan jopa syvä ja voimakas basso.

Yksi näiden kuulokkeiden langattomuuden eduista on se, että voit aina pitää kädet vapaina. Puhelinta ei siis tarvitse ottaa taskusta, kun olet liikkeellä. Itse asiassa voit pyytää puhelintasi tekemään asioita, vaikka se olisi taskussasi, sillä voit aktivoida Google Now- tai Siri-palvelun kuulokkeiden kautta. Voit myös vastata puheluihin, sillä niissä on sisäänrakennettu mikrofoni.

Itse kuulokkeet kestävät jopa 4 tuntia, kun soitat musiikkia tai puhut puhelimessa. Mukana toimitettu latauskotelo voi kuitenkin ladata kuulokkeet jopa kolme kertaa, joten voit nauttia musiikista yhteensä lähes 16 tuntia. Kotelon voi ladata vajaassa kahdessa tunnissa, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan, ennen kuin olet valmis kuuntelemaan lisää upeaa musiikkia. Korvatulpat sopivat kaikille, sillä kaikissa pakkauksissa on silikonikorvatulpat pienissä, keskikokoisissa ja suurissa koissa. Voit myös valita, haluatko langattomat kuulokkeet valkoisina, mustina, sinisinä tai vaaleanpunaisina.

Tuotetiedot

 • Koko: pieni, keskikokoinen tai suuri
 • Paino: 73 grammaa
 • Väri: Valkoinen, sininen, vaaleanpunainen tai musta
 • Materiaali: metalli ja muovi
 • Kestoaika: 4 tuntia kuulokkeissa ja toiset 12 tuntia kotelossa
 • Latausaika: Alle 2 tuntia
 • Sisältää lisävarusteita: Latauskotelo, 3 sarjaa silikonikorvatulppia. S, M ja L, latauskaapeli, pikaopas ja käyttöturvatiedote

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erittäin korkea mukavuustaso aidon nahan ja memory foam -rakenteen ansiosta
 • pros-icon.svg Akun kesto jopa 32 tuntia, kun melunvaimennustoiminto on pois päältä – muuten 25 tuntia
 • pros-icon.svg Kehitetty Advanced Active Noise Cancellation -tekniikalla optimaalisen äänikokemuksen takaamiseksi
 • pros-icon.svg Helppo ohjaus, koska kehitetty kosketusnäyttöliittymä ja ääniavustaja

Detaljeret gennemgang

Sinun ei tarvitse tinkiä äänestä tai mukavuudesta, jos investoit näihin Bang and Olufsenin langattomiin kuulokkeisiin. Kuulokkeissa on suljetut memory foam -korvatyynyt, jotka takaavat sekä korkean käyttömukavuuden että sen, etteivät ulkopuoliset äänet häiritse musiikkia. Tämän mallin akun kesto on jopa 25-32 tuntia!

Miksi sinun kannattaa valita B&O Play H9 3.0 langattomat kuulokkeet

Bang and Olufsenin langattomista kuulokkeista on lähes mahdotonta irrottautua. Tämä johtuu siitä, että tuote on suunniteltu erittäin mukavan tuntuiseksi ja että siinä on erinomainen äänikokemus sekä pitkä akunkesto, joten sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvasti kuulokkeiden lataamisesta. Jos aloitamme akun keston tarkastelun, voidaan mainita, että voit kuunnella toistoa jopa 25 tuntia, kun melunvaimennustoiminto on päällä. Tämä voi kuitenkin kestää jopa 32 tuntia, kun toiminto on kytketty pois päältä. Jos virta loppuu, voit aina käyttää mukana toimitettua kaapelia ja liittää kuulokkeet laitteeseesi – tai yksinkertaisesti odottaa lähes 2,5 tuntia, kunnes akku on jälleen täysin latautunut.

Voit kuunnella suosikkikappaleitasi, podcasteja, äänikirjoja jne. erinomaisella laadulla, kun käytät näitä B&O:n langattomia kuulokkeita. Tuotteen akustiikka on suunniteltu audioinsinöörien hienosäätämänä, joten saat aina parhaan mahdollisen äänikokemuksen. Tiivistettyjen korvatyynyjen ja kehittyneen aktiivisen melunvaimennustekniikan yhdistelmä varmistaa, että voit täysin sulkea meluisan ympäristön pois. Voit kuitenkin aina kytkeä sekä aktiivisen että passiivisen melunvaimennuksen pois päältä, jos haluat kuulla enemmän siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

Ikään kuin kaikki edellä mainitut seikat eivät olisi riittäneet, nämä kuulokkeet ovat myös erittäin mukavat. Ne on valmistettu anodisoidusta alumiinista, aidosta nahasta ja muistivaahdosta, joka tekee korvatyynyjen sisäpuolen käyttömukavuudesta entistäkin miellyttävämmän. Alumiini- ja nahkarakenne takaa myös, että tuote on joustava ja kestävä. Sinulla on täysi hallinta ääniohjauksella Google Assistantilla ja kosketusliittymällä, jolla voit vaihtaa kappaleita, kytkeä aktiivisen melunvaimennuksen päälle ja pois, säätää äänenvoimakkuutta, vastata puheluihin ja paljon muuta. Voit käyttää kosketusohjausta jopa käsineet kädessä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 19,7 cm
 • Syvyys: 5,2 cm
 • Leveys: 20 cm
 • Paino: 285 grammaa
 • Väri: Musta tai ruskea
 • Materiaali: anodisoitu alumiini, muistivaahto ja aito nahka
 • Työaika: 25 tuntia
 • Latausaika: 2,5 tuntia
 • Maksimi toimintaetäisyys: 10 metriä
 • Tarvikkeet: 1,2 metrin stereojohto (3,5 mm)

Apple AirPods Pro Langattomat kuulokkeet

Parhaat langattomat kuulokkeet urheiluun

Fordele
 • pros-icon.svg Hikeä ja vettä kestävät langattomat korvakuulokkeet
 • pros-icon.svg Suunniteltu aktiivisella melunvaimennuksella, jonka voit kytkeä päälle ja pois päältä
 • pros-icon.svg Todella langattomat kuulokkeet, joissa on kuulokkeen ohjaus ja ääniohjaus
 • pros-icon.svg Mahdollisuus ladata kuulokkeet suoraan kotelossa useita kertoja

Detaljeret gennemgang

Näitä Applen langattomia kuulokkeita on helppo käyttää kaikkiin jokapäiväisiin tarkoituksiin. Nämä kuulokkeet auttavat sinua sulkemaan ulkomaailman pois aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta, olipa kyseessä sitten treenaaminen, siirtyminen paikasta A paikkaan B tai vain uppoutuminen. Ne ovat myös hikeä ja vettä kestäviä, ja niiden mukana toimitetaan latauskotelo.

Miksi kannattaa valita langattomat Apple AirPods Pro -kuulokkeet

Jos olet etsimässä hyviä langattomia kuulokkeita, joita voit käyttää treenien tai urheilun aikana, sinun kannattaa tutustua tarkemmin näihin Applen AirPods Pro -kuulokkeisiin. Nämä langattomat kuulokkeet on suunniteltu vettä ja hikeä kestäviksi. Voit siis käydä läpi hikisen treenin murehtimatta, kestävätkö kuulokkeesi kovia iskuja. Lisäksi ne ovat rakenteeltaan True Wireless -mallia, joten kaapeli ei rajoita sinua millään tavalla, mikä takaa suuremman joustavuuden.

Lisäksi näissä kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennustekniikka. Sisään- ja ulospäin suuntautuvalla mikrofonilla varustettu muotoilu varmistaa, että ei-toivottuja ääniä ei pääse korviin ja häiritse käyttökokemusta. Voit kytkeä tämän päälle ja pois tarpeen mukaan. Voit myös ohjata musiikkia, vaihtaa ANC- ja Transparency-tilan välillä sekä ottaa ja lopettaa puhelun suoraan kummassakin kuulokkeessa.

Voit myös aina valita Sirin käytön, jos haluat ohjata äänikomennoilla. Siri voi myös kertoa kuulokkeidesi akun keston, antaa ajo-ohjeita, kertoa säätiedot ja paljon muuta, ilman että sinun tarvitsee ottaa puhelinta taskusta. Applen kuulokkeet kestävät jopa 4,5 tuntia, mutta mukana tuleva latauskotelo voi ladata jokaisen kuulokkeen useita kertoja ennen kuin se tarvitsee pistokkeesta latauksen. Yhteensä saat siis jopa 24 tuntia upeaa ääntä. Itse asiassa latauskotelossa kestää vain 5 minuuttia, ja saat yhden tunnin lisää kuunteluaikaa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 3 cm
 • Syvyys: 2,4 cm
 • Leveys: 2,18 cm
 • Paino: 5,4 grammaa
 • Väri: Valkoinen
 • Materiaali: muovi
 • Kestoaika: 4,5 tuntia
 • Tarvikkeet: 3 paria silikonikorvatulppia, langaton latauskotelo ja lightning- ja USB-C-kaapeli

Jabra Evolve 65 MS Stereokuulokkeet

Hyvät langattomat kuulokkeet nopealla latauksella

Fordele
 • pros-icon.svg Mahdollisuus lataukseen pikalatauksessa: 1 tunti vain 3 minuutissa
 • pros-icon.svg Valitset itse, kuinka paljon ympäristön ääntä haluat kuulla kuulokkeiden kautta
 • pros-icon.svg Suunniteltu 38 % edeltäjäänsä suuremmalla ohjaimella ja kaksisuuntaisella kaiuttimella

Detaljeret gennemgang

Takaamme, että rakastat näitä Jabran langattomia kuulokkeita, jos etsit parhaita kuulokkeita töihin. Tämä malli on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat hieman enemmän vapautta töissä liikkua ilman, että kuulokkeita tarvitsee ottaa pois. Niillä on pitkä kantama, ne voidaan liittää useisiin laitteisiin ja niissä on passiivinen melunvaimennus.

Miksi kannattaa valita Jabra Evolve 65 MS Stereo -kuulokkeet

Tämä Jabra-merkin Evolve 65 MS Stereo-kuulokkeet on saanut paikkansa tässä langattomien kuulokkeiden testissä, sillä ne soveltuvat erinomaisesti työpaikkakäyttöön. Mutta miksi nämä kuulokkeet sopivat paremmin töihin kuin muut mallit, saatat ihmetellä? Ensinnäkin kuulokkeisiin voi liittää useita laitteita, jolloin voit vastata puheluun puhelimella, vaikka kuuntelisit musiikkia tietokoneella. Lisäksi mallin kantama on huimat 30 metriä, joten voit helposti poistua pöydästä puhelun aikana menettämättä yhteyttä mihinkään laitteeseen.

Nämä langattomat kuulokkeet auttavat sinua myös häiritsemään vähemmän työssäsi, sillä ne on suunniteltu passiivisella melunvaimennuksella. Tämä auttaa eliminoimaan korkeataajuista kohinaa, kuten muiden ihmisten keskusteluja. Tuotteessa on myös erityinen “varattu”-valo kuulokkeen sivussa, joka ilmoittaa ihmisille, että sinua ei saa häiritä. Tämä kytkeytyy automaattisesti päälle, kun puhut puhelimessa kuulokkeet päässä. Voit myös kytkeä valon päälle, vaikka et puhuisi puhelimessa.

Näiden kuulokkeiden akun kesto on yhteensä 14 tuntia yhdellä täydellä latauksella. Sinun ei kuitenkaan tarvitse koskaan huolehtia virran loppumisesta, sillä voit liittää tuotteen tietokoneeseen tai pistorasiaan USB-kaapelilla, kun käytät kuulokkeita. Valmiustilassa kuulokkeet kestävät virtaa jopa 15 päivää.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 5,3 cm
 • Syvyys: 21 cm
 • Leveys: 18,1 cm
 • Paino: 111 grammaa
 • Väri: Musta
 • Materiaali: synteettinen nahka
 • Kestoaika: 14 tuntia
 • Latausaika: 2 tuntia
 • Maksimi toimintaetäisyys: 30 metriä
 • Tarvikkeet: kantolaukku ja Jabra Link 370 USB-sovitin

Bowers & Wilkins PX5 langattomat kuulokkeet

Korkealaatuiset langattomat kuulokkeet

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hiilikuitukomposiitista ja synteettisestä nahasta valmistettu – ja hylkii pölyä ja likaa
 • pros-icon.svg Suunniteltu melunvaimennuksella, joka mukautuu ympäristöön ja jota voi säätää sovelluksessa
 • pros-icon.svg Vaihtoehto kuunnella kaapelin kautta laitteeseen, jos haluat säästää virtaa tai ladata
 • pros-icon.svg Monet sisäänrakennetut mikrofonit parantavat ääntä puheluissa

Detaljeret gennemgang

Nämä Bowers & Wilkinsin langattomat kuulokkeet on suunniteltu erityisen korkeatasoisiksi ja niissä on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin. Voit siis olla varma, että saat kestävät ja hienot kuulokkeet, jos valitset tämän mallin. Sovelluksen avulla voit säätää tarkalleen, mitä haluat kuulla kuulokkeiden kautta.

Sentten sinun kannattaa valita Bowers & Wilkins PX5 Wireless Headset

Haluat varmistaa, että saat käsiisi yhden markkinoiden parhaista tuotteista langattomien kuulokkeiden osalta. Jos näin on, et voi mennä vikaan Bowers & Wilkinsin kuulokkeiden kanssa, sillä ne ovat korkealaatuiset kuulokkeet. Tämä kuulokepari istuu hyvin joka kerta, kun niitä käytetään, joten äänenlaatu on huippuluokkaa. Kuulokkeet on valmistettu eksklusiivisista ja kestävistä materiaaleista, joten nämä kuulokkeet sopivat niille, jotka ovat kipeinä tavaroidensa ympärillä ja haluavat varmistaa, että ne kestävät pitkään.

Itse pääpanta on valmistettu uudesta hiilikuitukomposiitista, joka painaa vähemmän kuin teräs ja alumiini mutta on silti vahvempi. Korvatyynyt on valmistettu pehmeästä synteettisestä nahasta, sillä se takaa hyvän äänenlaadun ja on hygieenisempää ja allergiaturvallisempaa kuin oikea nahka. Sekä pääpanta että korvatyynyt on nanokäsitelty, mikä tarkoittaa, että ne hylkivät pölyä ja likaa. Voit kuunnella langattomasti jopa 25 tuntia yhdellä latauksella, mutta jos haluat säästää virtaa, voit aina käyttää mukana toimitettua minijakkikaapelia laitteissasi.

Voit olla yhteydessä kahteen bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti, jolloin voit vastata puhelimeen, vaikka katsoisit elokuvia/sarjoja toisella laitteella. Myös puhelut ovat huippuluokkaa näissä langattomissa kuulokkeissa, sillä niissä on 6 sisäänrakennettua mikrofonia, jotka auttavat minimoimaan ulkopuolisen melun ja saamaan sinut paremmin kuuluviin. Mikrofonit käyttävät myös melunvaimennustekniikkaa, jossa ne kuuntelevat automaattisesti ympäristöäsi ja varmistavat, että se ei vaikuta äänentoistoon. Voit hienosäätää tätä ominaisuutta sovelluksen avulla – tai kytkeä sen kokonaan pois päältä, jos haluat kuulla ympäristösi.

Tuotetiedot

 • Paino: 241 grammaa
 • Väri: Musta tai sininen
 • Materiaali: synteettinen nahka, hiilikuitukomposiitti
 • Työaika: 25 tuntia
 • Latausaika: 3 tuntia
 • Tarvikkeet: vakiomallinen minijakkikaapeli kullatuilla liittimillä 1,2 metriä, USB-A- ja USB-C-kaapeli sekä kantolaukku

Logitech G Pro X Lightspeed Wireless Gaming Headset

Parhaat langattomat kuulokkeet pelaamiseen

Fordele
 • pros-icon.svg Ideaaliset kuulokkeet pelaamiseen hyvän mikrofonitekniikan ja äänikokemuksen ansiosta
 • pros-icon.svg Kokoaa kiinteitä ja pehmeitä materiaaleja, joten voit käyttää niitä pitkään
 • pros-icon.svg Toimitetaan useiden kaapeleiden ja säilytys-/kuljetuslaukun kanssa, jotta se voidaan ottaa mukaan

Detaljeret gennemgang

Näillä Logitechin langattomilla kuulokkeilla kuulet hyvän ja selkeän äänen, ja myös muut kuulevat sinut kristallinkirkkaasti. Tämä on kuulokkeiden sisäänrakennetun Blue Vo!ce -teknologian ansiota. Kuulokkeet on myös valmistettu tukevista ja miellyttävistä materiaaleista, jotka takaavat korkean käyttömukavuuden – myös pitkien aikojen ajan.

Sentten sinun kannattaa valita langattomat Logitech G Pro X Lightspeed -pelikuulokkeet

Jos etsit parhaita langattomia pelikuulokkeita, olet tullut oikeaan paikkaan. Nämä langattomat Logitech-kuulokkeet sopivat erinomaisesti verkkopelaamiseen, sillä niissä on optimaalinen mikrofonitekniikka, erinomainen ääni ja mukavat korvatyynyt. Muistivaahdosta, ylellisestä keinonahasta ja hengittävästä veluurista valmistetut mukavat korvatyynyt takaavat, että voit käyttää kuulokkeita pidempäänkin. Voit siis keskittyä täysin voittamiseen murehtimatta kipeistä korvista. Teräs- ja alumiinirakenne takaa myös niiden kestävyyden.

On erittäin tärkeää, että kanssapelaajasi kuulevat sinut, jos vietät aikaasi verkkopelien parissa. Näissä langattomissa kuulokkeissa se ei kuitenkaan ole ongelma, sillä ne on suunniteltu Blue Vo!ce -mikrofonitekniikalla. Tämäntyyppisessä tekniikassa käytetään äänisuodattimia, jotka vähentävät kohinaa, poistavat sihisevät konsonanttiäänet ja lisäävät äänen pakkautumista. Kaiken kaikkiaan äänesi kuuluu paremmin näillä langattomilla kuulokkeilla.

Lisäksi näissä kuulokkeissa on optimaalinen surround-äänijärjestelmä, joten kuulet joukkuetoverisi ilman viivettä jne. Ne on myös suunniteltu tarjoamaan parempi jalustasimulaatio, joten saat optimaalisen lähi- ja kauko-äänentoiston, joka auttaa sinua paikallistamaan vastustajasi tarkemmin. Kaiutinyksiköiden avulla voit jopa kuulla askeleet ja hiljaiset äänet, joten voit olla entistäkin tietoisempi ympäröivistä äänistä pelatessasi. Korkea äänenlaatu takaa tietysti myös sen, että musiikkia kuunnellessasi saat selkeän äänen ja hyvän bassotoiston.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 19,5 cm
 • Syvyys: 13,8 cm
 • Leveys: 9,4 cm
 • Paino: 320 grammaa
 • Väri: Musta
 • Materiaali: alumiini, teräs, synteettinen nahka ja muistivaahto
 • Tarvikkeet: korvatyynyt, USB-äänikortti, kantolaukku, 2 metrin irrotettava kaapeli kuulokkeille, 1,5 metrin irrotettava kaapeli matkapuhelimelle ja 1,2 metrin automaattinen jakokaapeli

JBL Live 220BT Langattomat In-Ear-kuulokkeet

Parhaat langattomat kuulokkeet kaulapannalla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Varustettu kaulahihnalla, jotta kuulokkeet eivät häviä
 • pros-icon.svg Mahdollisuus ohjata ääntä ääniavustajan (Google tai Amazon Alexa)
 • pros-icon.svg avulla
 • pros-icon.svg Ambient Aware- ja TalkThru-teknologian ansiosta kuulet ympäristösi

Detaljeret gennemgang

Kuulokkeesi eivät koskaan mene hukkaan, jos investoit tähän JBL-merkin malliin, sillä niissä on kaulanauhat. Liikkumisvapaus on kuitenkin taattu, koska laitteeseen ei ole liitetty kaapeleita. Ääntä on mahdollista ohjata ääniavustajan avulla, jolloin se voidaan asettaa pienemmälle äänenvoimakkuudelle, kun puhut muiden kanssa.

Miksi kannattaa valita JBL Live 220BT langattomat kuulokkeet

Jos haluat saada käsiisi in-ear-kuulokkeet, joissa ei ole vaaraa pudottaa toista kuuloketta liikkuessasi, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän JBL:n malliin, sillä siinä on kaulapanta. Kuulokkeet on kiinnitetty kaulassa olevaan nauhaan, joten et voi hukata niitä – vaikka treenaisitkin. Siksi se on optimaalinen sijoitus niille, jotka usein kadottavat kuulokkeensa tai tarvitsevat niitä liikkeellä ollessaan tai kuntoillessaan.

Näitä kuulokkeita on helppo ohjata kuulokkeissa olevalla kaukosäätimellä tai ääniavustajalla, joko Google Assistantilla tai Amazon Alexalla, joka yhdistyy Bluetooth-yhteyden kautta. Voit myös valita, kuinka paljon haluat kuulla ympäristöstäsi, kun kuulokkeet ovat päässäsi. Itse asiassa tuote on suunniteltu Ambient Aware- ja TalkThru-tekniikalla, jonka avulla voit puhua ystävillesi tai kuunnella ympäristöäsi ilman, että musiikki pysähtyy kokonaan. Yhteensä voit kuunnella musiikkia jopa 10 tuntia näillä kuulokkeilla, ja niiden lataaminen kestää vain kaksi tuntia.

Kuulokkeiden kaulapanta ja kaapelit on suunniteltu kaapelinhallinnalla, jotta ne eivät suodattuisi yhteen, kun niitä ei käytetä. Voit myös olla varma, että kaulanauha istuu mukavasti eikä ärsytä. Yhteensä tämä tuote painaa 31 grammaa, joten ne eivät tunnu raskailta käsitellä.

Tuotetiedot

 • Paino: 31 grammaa
 • Väri: Musta, valkoinen tai sininen
 • Materiaali: metalli ja muovi
 • Kestoaika: 10 tuntia
 • Latausaika: 2 tuntia
 • Sisältää lisävarusteita: Latauskaapeli, käyttöohje ja kolme korvatulppaa

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erittäin korkea mukavuustaso aidon nahan ja memory foam -rakenteen ansiosta
 • pros-icon.svg Akun kesto jopa 32 tuntia, kun melunvaimennustoiminto on pois päältä – muuten 25 tuntia
 • pros-icon.svg Kehitetty Advanced Active Noise Cancellation -tekniikalla optimaalisen äänikokemuksen takaamiseksi
 • pros-icon.svg Helppo ohjaus, koska kehitetty kosketusnäyttöliittymä ja ääniavustaja

Detaljeret gennemgang

Sinun ei tarvitse tinkiä äänestä tai mukavuudesta, jos investoit näihin Bang and Olufsenin langattomiin kuulokkeisiin. Kuulokkeissa on suljetut memory foam -korvatyynyt, jotka takaavat sekä korkean käyttömukavuuden että sen, etteivät ulkopuoliset äänet häiritse musiikkia. Tämän mallin akun kesto on jopa 25-32 tuntia!

Miksi sinun kannattaa valita B&O Play H9 3.0 langattomat kuulokkeet

Bang and Olufsenin langattomista kuulokkeista on lähes mahdotonta irrottautua. Tämä johtuu siitä, että tuote on suunniteltu erittäin mukavan tuntuiseksi ja että siinä on erinomainen äänikokemus sekä pitkä akunkesto, joten sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvasti kuulokkeiden lataamisesta. Jos aloitamme akun keston tarkastelun, voidaan mainita, että voit kuunnella toistoa jopa 25 tuntia, kun melunvaimennustoiminto on päällä. Tämä voi kuitenkin kestää jopa 32 tuntia, kun toiminto on kytketty pois päältä. Jos virta loppuu, voit aina käyttää mukana toimitettua kaapelia ja liittää kuulokkeet laitteeseesi – tai yksinkertaisesti odottaa lähes 2,5 tuntia, kunnes akku on jälleen täysin latautunut.

Voit kuunnella suosikkikappaleitasi, podcasteja, äänikirjoja jne. erinomaisella laadulla, kun käytät näitä B&O:n langattomia kuulokkeita. Tuotteen akustiikka on suunniteltu audioinsinöörien hienosäätämänä, joten saat aina parhaan mahdollisen äänikokemuksen. Tiivistettyjen korvatyynyjen ja kehittyneen aktiivisen melunvaimennustekniikan yhdistelmä varmistaa, että voit täysin sulkea meluisan ympäristön pois. Voit kuitenkin aina kytkeä sekä aktiivisen että passiivisen melunvaimennuksen pois päältä, jos haluat kuulla enemmän siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

Ikään kuin kaikki edellä mainitut seikat eivät olisi riittäneet, nämä kuulokkeet ovat myös erittäin mukavat. Ne on valmistettu anodisoidusta alumiinista, aidosta nahasta ja muistivaahdosta, joka tekee korvatyynyjen sisäpuolen käyttömukavuudesta entistäkin miellyttävämmän. Alumiini- ja nahkarakenne takaa myös, että tuote on joustava ja kestävä. Sinulla on täysi hallinta ääniohjauksella Google Assistantilla ja kosketusliittymällä, jolla voit vaihtaa kappaleita, kytkeä aktiivisen melunvaimennuksen päälle ja pois, säätää äänenvoimakkuutta, vastata puheluihin ja paljon muuta. Voit käyttää kosketusohjausta jopa käsineet kädessä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 19,7 cm
 • Syvyys: 5,2 cm
 • Leveys: 20 cm
 • Paino: 285 grammaa
 • Väri: Musta tai ruskea
 • Materiaali: anodisoitu alumiini, muistivaahto ja aito nahka
 • Työaika: 25 tuntia
 • Latausaika: 2,5 tuntia
 • Maksimi toimintaetäisyys: 10 metriä
 • Tarvikkeet: 1,2 metrin stereojohto (3,5 mm)

Samsung Galaxy Buds Plus -kuulokkeet

Hyvät langattomat kuulokkeet nopealla latauksella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mahdollisuus lataukseen pikalatauksessa: 1 tunti vain 3 minuutissa
 • pros-icon.svg Valitset itse, kuinka paljon ympäristön ääntä haluat kuulla kuulokkeiden kautta
 • pros-icon.svg Suunniteltu 38 % edeltäjäänsä suuremmalla ohjaimella ja kaksisuuntaisella kaiuttimella

Detaljeret gennemgang

Näillä Samsungin kuulokkeilla sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että langattomien kuulokkeiden virta loppuu, sillä ne voidaan ladata hetkessä. Sinulle taataan myös erinomainen äänikokemus, ja voit valita, haluatko kuulla ympäristösi. Musiikkia on helppo hallita intuitiivisten kosketusnäppäinten avulla.

Miksi kannattaa valita Samsung Galaxy Buds Plus -kuulokkeet

Inhoatko sitä, kun langattomista kuulokkeistasi loppuu virta ja joudut odottamaan niiden latautumista? Sijoita sitten näihin Samsung Galaxy -kuulokkeisiin, sillä niissä on jopa 11 tunnin soittoaika ja vielä 11 tuntia latauksen jälkeen mukana toimitetussa kotelossa. Yhteensä akun käyttöaika on 22 tuntia yhdellä täydellä latauksella. Ja jos sinulla ei ole aikaa odottaa kuulokkeiden täyttä latausta, kun ne menevät tyhjiksi ensimmäisellä kerralla, voit saada tunnin verran ylimääräistä musiikkia laittamalla kuulokkeet koteloon kolmeksi minuutiksi – se on pikalataus, jolla on merkitystä!

Nämä kuulokkeet ovat jatkokehitys Samsung Galaxy Buds -kuulokkeista, jotka saivat hyviä arvosteluja muun muassa Forbrugerrådet Tænkiltä, joka luokitteli ne hyväksi ostokseksi vuoden 2019 langattomien kuulokkeiden testissä. Tässä päivityksessä on kuitenkin 38 prosenttia suurempi ohjain ja kaksisuuntainen kaiutin, mikä takaa selkeämmän äänen ja voimakkaamman basson. Äänikokemusta täydentää myös se, että voit sulkea ulkomaailman ulkopuolelle. Näin myös puheluja soitettaessa on vähemmän melua. Voit kuitenkin aina kytkeä tämän tilan pois päältä ja käyttää sen sijaan Ambient Sound Mode -tilaa, jolloin kuulet, mitä ympärilläsi tapahtuu ilman, että sinun tarvitsee ottaa kuulokkeita pois.

Kuulokkeisiin on helppo liittää erilaisia laitteita Bluetoothin kautta, sillä useat laitteet ehdottavat automaattisesti pariliitosta langattomien kuulokkeiden kanssa, kun ne ovat kantaman sisällä. Laitteiden yhdistäminen toisiinsa onnistuu vain yhdellä napsautuksella. Voit myös helposti hallita asetuksia, kuten taukoa, kelata taaksepäin, vaihtaa kappaletta, säätää äänenvoimakkuutta ja muuta, korvakappaleiden intuitiivisten kosketuspainikkeiden avulla.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 2,25 cm
 • Syvyys: 1,92 cm
 • Leveys: 1,75 cm
 • Paino: 6,3 grammaa
 • Väri: Valkoinen tai musta
 • Kestoaika: 22 tuntia
 • Sisältää lisävarusteita: 3 paria korvanappeja, 3 paria tukevasti istuvia siipikärkiä, latausalusta ja irrotettava USB-C-latauskaapeli

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erittäin korkea mukavuustaso aidon nahan ja memory foam -rakenteen ansiosta
 • pros-icon.svg Akun kesto jopa 32 tuntia, kun melunvaimennustoiminto on pois päältä – muuten 25 tuntia
 • pros-icon.svg Kehitetty Advanced Active Noise Cancellation -tekniikalla optimaalisen äänikokemuksen takaamiseksi
 • pros-icon.svg Helppo ohjaus, koska kehitetty kosketusnäyttöliittymä ja ääniavustaja

Detaljeret gennemgang

Sinun ei tarvitse tinkiä äänestä tai mukavuudesta, jos investoit näihin Bang and Olufsenin langattomiin kuulokkeisiin. Kuulokkeissa on suljetut memory foam -korvatyynyt, jotka takaavat sekä korkean käyttömukavuuden että sen, etteivät ulkopuoliset äänet häiritse musiikkia. Tämän mallin akun kesto on jopa 25-32 tuntia!

Miksi sinun kannattaa valita B&O Play H9 3.0 langattomat kuulokkeet

Bang and Olufsenin langattomista kuulokkeista on lähes mahdotonta irrottautua. Tämä johtuu siitä, että tuote on suunniteltu erittäin mukavan tuntuiseksi ja että siinä on erinomainen äänikokemus sekä pitkä akunkesto, joten sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvasti kuulokkeiden lataamisesta. Jos aloitamme akun keston tarkastelun, voidaan mainita, että voit kuunnella toistoa jopa 25 tuntia, kun melunvaimennustoiminto on päällä. Tämä voi kuitenkin kestää jopa 32 tuntia, kun toiminto on kytketty pois päältä. Jos virta loppuu, voit aina käyttää mukana toimitettua kaapelia ja liittää kuulokkeet laitteeseesi – tai yksinkertaisesti odottaa lähes 2,5 tuntia, kunnes akku on jälleen täysin latautunut.

Voit kuunnella suosikkikappaleitasi, podcasteja, äänikirjoja jne. erinomaisella laadulla, kun käytät näitä B&O:n langattomia kuulokkeita. Tuotteen akustiikka on suunniteltu audioinsinöörien hienosäätämänä, joten saat aina parhaan mahdollisen äänikokemuksen. Tiivistettyjen korvatyynyjen ja kehittyneen aktiivisen melunvaimennustekniikan yhdistelmä varmistaa, että voit täysin sulkea meluisan ympäristön pois. Voit kuitenkin aina kytkeä sekä aktiivisen että passiivisen melunvaimennuksen pois päältä, jos haluat kuulla enemmän siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

Ikään kuin kaikki edellä mainitut seikat eivät olisi riittäneet, nämä kuulokkeet ovat myös erittäin mukavat. Ne on valmistettu anodisoidusta alumiinista, aidosta nahasta ja muistivaahdosta, joka tekee korvatyynyjen sisäpuolen käyttömukavuudesta entistäkin miellyttävämmän. Alumiini- ja nahkarakenne takaa myös, että tuote on joustava ja kestävä. Sinulla on täysi hallinta ääniohjauksella Google Assistantilla ja kosketusliittymällä, jolla voit vaihtaa kappaleita, kytkeä aktiivisen melunvaimennuksen päälle ja pois, säätää äänenvoimakkuutta, vastata puheluihin ja paljon muuta. Voit käyttää kosketusohjausta jopa käsineet kädessä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 19,7 cm
 • Syvyys: 5,2 cm
 • Leveys: 20 cm
 • Paino: 285 grammaa
 • Väri: Musta tai ruskea
 • Materiaali: anodisoitu alumiini, muistivaahto ja aito nahka
 • Työaika: 25 tuntia
 • Latausaika: 2,5 tuntia
 • Maksimi toimintaetäisyys: 10 metriä
 • Tarvikkeet: 1,2 metrin stereojohto (3,5 mm)

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erittäin korkea mukavuustaso aidon nahan ja memory foam -rakenteen ansiosta
 • pros-icon.svg Akun kesto jopa 32 tuntia, kun melunvaimennustoiminto on pois päältä – muuten 25 tuntia
 • pros-icon.svg Kehitetty Advanced Active Noise Cancellation -tekniikalla optimaalisen äänikokemuksen takaamiseksi
 • pros-icon.svg Helppo ohjaus, koska kehitetty kosketusnäyttöliittymä ja ääniavustaja

Detaljeret gennemgang

Sinun ei tarvitse tinkiä äänestä tai mukavuudesta, jos investoit näihin Bang and Olufsenin langattomiin kuulokkeisiin. Kuulokkeissa on suljetut memory foam -korvatyynyt, jotka takaavat sekä korkean käyttömukavuuden että sen, etteivät ulkopuoliset äänet häiritse musiikkia. Tämän mallin akun kesto on jopa 25-32 tuntia!

Miksi sinun kannattaa valita B&O Play H9 3.0 langattomat kuulokkeet

Bang and Olufsenin langattomista kuulokkeista on lähes mahdotonta irrottautua. Tämä johtuu siitä, että tuote on suunniteltu erittäin mukavan tuntuiseksi ja että siinä on erinomainen äänikokemus sekä pitkä akunkesto, joten sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvasti kuulokkeiden lataamisesta. Jos aloitamme akun keston tarkastelun, voidaan mainita, että voit kuunnella toistoa jopa 25 tuntia, kun melunvaimennustoiminto on päällä. Tämä voi kuitenkin kestää jopa 32 tuntia, kun toiminto on kytketty pois päältä. Jos virta loppuu, voit aina käyttää mukana toimitettua kaapelia ja liittää kuulokkeet laitteeseesi – tai yksinkertaisesti odottaa lähes 2,5 tuntia, kunnes akku on jälleen täysin latautunut.

Voit kuunnella suosikkikappaleitasi, podcasteja, äänikirjoja jne. erinomaisella laadulla, kun käytät näitä B&O:n langattomia kuulokkeita. Tuotteen akustiikka on suunniteltu audioinsinöörien hienosäätämänä, joten saat aina parhaan mahdollisen äänikokemuksen. Tiivistettyjen korvatyynyjen ja kehittyneen aktiivisen melunvaimennustekniikan yhdistelmä varmistaa, että voit täysin sulkea meluisan ympäristön pois. Voit kuitenkin aina kytkeä sekä aktiivisen että passiivisen melunvaimennuksen pois päältä, jos haluat kuulla enemmän siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

Ikään kuin kaikki edellä mainitut seikat eivät olisi riittäneet, nämä kuulokkeet ovat myös erittäin mukavat. Ne on valmistettu anodisoidusta alumiinista, aidosta nahasta ja muistivaahdosta, joka tekee korvatyynyjen sisäpuolen käyttömukavuudesta entistäkin miellyttävämmän. Alumiini- ja nahkarakenne takaa myös, että tuote on joustava ja kestävä. Sinulla on täysi hallinta ääniohjauksella Google Assistantilla ja kosketusliittymällä, jolla voit vaihtaa kappaleita, kytkeä aktiivisen melunvaimennuksen päälle ja pois, säätää äänenvoimakkuutta, vastata puheluihin ja paljon muuta. Voit käyttää kosketusohjausta jopa käsineet kädessä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 19,7 cm
 • Syvyys: 5,2 cm
 • Leveys: 20 cm
 • Paino: 285 grammaa
 • Väri: Musta tai ruskea
 • Materiaali: anodisoitu alumiini, muistivaahto ja aito nahka
 • Työaika: 25 tuntia
 • Latausaika: 2,5 tuntia
 • Maksimi toimintaetäisyys: 10 metriä
 • Tarvikkeet: 1,2 metrin stereojohto (3,5 mm)

Guide

Ohjeita langattomien kuulokkeiden valintaan

Edellä olevissa kohdissa olemme juuri tarkastelleet parhaita tuotteita. Mutta mitä muuta on hyvä tietää, ennen kuin ostat ensimmäiset ja parhaat kuulokkeet, jotka näet? Tästä kerromme alla olevissa osioissa, joissa autamme sinua valmistautumaan uusiin langattomiin kuulokkeisiisi.

Erilaiset langattomat kuulokkeet

Voit valita kolmenlaiset langattomat kuulokkeet: korvaan, korvaan ja korvan ympärille. Mutta mitä eroa niiden välillä on – ja mitkä niistä ovat parhaita eri toimintoihin? Lue lisää alta.

Korvassa olevat langattomat kuulokkeet

Langattomat kuulokkeet menevät korvakäytävään, joten ne ovat vähän kuin korvatulpat. Tämäntyyppisiä kuulokkeita on helppo kuljettaa mukana liikkeellä, sillä ne eivät vie juuri lainkaan tilaa tai painoa. Niitä on siis helppo kuljettaa laukussa. Jotkut markkinoiden suosituimmista malleista ovat Apple Airpods (katso tuote #4 tässä katsauksessa), sillä niitä on useita eri kokoja, joten voit löytää oikean korvalle. On tärkeää, että kuulokkeet istuvat kunnolla, jotta ne eivät putoa ulos.

Johtimettomat on-ear-kuulokkeet

Langattomat on-ear-kuulokkeet voivat olla sekä korvakuulokkeiden että korvaan kiinnitettävien kuulokkeiden risteytys, tai ne voivat näyttää ensisijaisesti korvaan kiinnitettäviltä kuulokkeilta – vain ilman, että ne ovat niin suuret. Ensimmäinen tyyppi asetetaan korvaan, mutta pienempi “lanka” asetetaan korvan ympärille pitämään ne paikallaan. Nämä ovat erityisen hyvät harjoitteluun, koska ne eivät pomppaa korvaan. Muista kuitenkin hankkia vesitiiviit langattomat kuulokkeet, jos odotat hikoilevasi paljon, jotta ne eivät mene rikki.

Toisen tyyppisissä langattomissa on-ear-kuulokkeissa on hieman pienemmät korvatyynyt kuin around-ear-kuulokkeissa, koska ne on suunniteltu lepäämään korvien ulkopuolella. Nämä ovat usein hyviä työmatkoilla tai toimistotyössä, koska et ole täysin suojassa ulkomaailmalta.

Langattomat kuulokkeet korvan ympärille

Langattomat korvan ympärille kiinnitettävät kuulokkeet ovat sinulle, joka et halua tinkiä äänen laadusta tai mukavuudesta. Nämä mallit käytännössä sulkevat korvasi ja niissä on erittäin mukavat korvatyynyt, joten voit käyttää niitä pidempäänkin. Ympärikorvaiset kuulokkeet sopivat erinomaisesti pelaajille tai ihmisille, jotka yksinkertaisesti nauttivat siitä, että he voivat sulkeutua omaan kuplaansa kuunnellessaan musiikkia.

Melunvaimennustekniikan etu

Kannattaa suosia kuulokkeita, joissa on melua vaimentava tekniikka, joka tunnetaan myös aktiivisena melunvaimennuksena. Kun aktiivinen melunvaimennus on käytössä, ulkoiset äänet eivät häiritse sinua musiikkia kuunnellessasi. Tämä johtuu siitä, että kuulokkeissa on yksi tai useampi sisäänrakennettu mikrofoni, joka havaitsee ympärilläsi olevan melun ja minimoi sen lähettämällä niin sanottuja vastasignaaleja. Voit aina kytkeä aktiivisen melunvaimennuksen pois päältä, jos haluat kuulla ulkomaailman.

On myös mahdollista saada langattomia kuulokkeita, joissa on niin sanottu passiivinen melunvaimennus. Näissä malleissa on ääntä vaimentava rakenne, mutta ne eivät lähetä varsinaisia laskentasignaaleja melun estämiseksi.

Miten tämä langattomien kuulokkeiden testi suoritettiin

Olemme tarkastelleet monenlaisia testilähteitä ja kuluttaja-arvosteluja löytääksemme mallit, jotka voidaan luokitella markkinoiden parhaiksi langattomiksi kuulokkeiksi tällä hetkellä. Näin saimme kasan loistavia tuotteita, joista olemme valinneet parhaiksi katsomamme tuotteet. Olemme myös varmistaneet, että tässä testissä on mukana hieman erilaisia kuulokkeita, jotta kaikki tuotteet eivät näytä samalta.

Yllä olevassa testissä on siis langattomat kuulokkeet korvaan, langattomat kuulokkeet korvaan ja langattomat kuulokkeet korvan ympärille. Jokaiselle pitäisi siis löytyä jotakin. Takaamme, että rakastat kaikkia tämän testin tuotteita, sillä ne kaikki täyttävät hyvin toimiville langattomille kuulokkeille asetetut odotukset!

Hyvän äänen saaminen kotiisi

Yllä olevilla langattomilla kuulokkeilla saat varmasti loistavan äänen, kun olet liikkeellä, treenaamassa, pelaamassa, töissä ja paljon muuta. Aina ei kuitenkaan ole mukavaa istua kuulokkeiden kanssa omassa kodissa. Sen sijaan voit investoida Bluetooth-kaiuttimeen, jos haluat hyvää musiikkia kotona ilman, että sinun tarvitsee kytkeä tietokone, puhelin jne. pistokkeen kautta. Loppujen lopuksi tämä auttaa rajoittamaan vapautta liikkua ympäri taloa – ainakin yhdistetyn laitteen kanssa.

Jos haluat varmistaa, että saat käyttöösi toimivan bluetooth-kaiuttimen, jonka äänenlaatu on erinomainen, suosittelemme lukemaan suuren bluetooth-kaiuttimen arvostelun Itse asiassa artikkelissa opastamme sinut parhaiden tuotteiden pariin, jotta pääset kotiin juuri sinulle sopivan mallin kanssa.

FAQ

Mitkä langattomat kuulokkeet ovat parhaat?

Tässä testissä testin voittajaksi äänestimme Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeet mikrofonilla. Kaikissa malleissa on kuitenkin erilainen rakenne, joten saatat huomata, että jokin muista malleista sopii tarpeisiisi paremmin.

Miten langattomat kuulokkeet liitetään?

Langattomat kuulokkeet liitetään yleensä Bluetoothilla. Varmista siis, että laitteessa, josta haluat toistaa, on sisäänrakennettu Bluetooth-tekniikka, muuten et voi yhdistää laitteita.

Mitkä langattomat kuulokkeet minun pitäisi ostaa?

Voit valita langattomat kuulokkeet korvan ympärille, korvaan ja korvaan. Korvien ympärillä olevat kuulokkeet sopivat erinomaisesti pelaamiseen ja niille, jotka haluavat olla täysin pimeässä. Korvassa olevat sopivat erinomaisesti matkustamiseen ja korvassa olevat sopivat erinomaisesti urheiluun/liikuntaan.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×