Lastenrattaiden testi (2022) → Löydä oikeat rattaat perheellesi.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

North Black Melange mustalla XD-rungolla Odder North

Tämä Odder North -rattaat on laadukas ja ominaisuuksiltaan monipuolinen rattaat, jotka täyttävät useimpien vanhempien tarpeet. Lastenrattaat ovat kevyet, helposti kokoontaitettavat ja niissä keskitytään korkeaan turvallisuuteen liikenteessä sekä vanhemmalle että lapselle. Odder Northin North Black Melange…

1
Parhaat rattaat

North Black Melange mustalla XD-rungolla Odder North

2
Erinomainen klassinen rattaat

Emmaljunga Big Star Supreme Outdoor Navy

3
Parhaat ympäristöystävälliset rattaat

NXT90B Lounge Grey by Emmaljunga

4
Parhaat halvat lastenrattaat

Scandian ohjaustehostimella varustetut lastenrattaat

5
Ultrakevyet rattaat ihanteelliset kaupunkilaisperheelle

Fox2 complete black/steel blue-steel blue by Bugaboo

6
Tanskan ensimmäinen luomuvaunu

Naturkind Vita Koala XL

7
Ympäristöystävällinen lastenrattaat

Naturkind lastenvaunut LUX Penguin

8
Klassinen lastenrattaiden paketti

Edge Duo Outdoor Black Emmaljunga

9
Parhaat sisarusrattaat

NXT Twin Sibling Stroller Lounge Grey by Emmaljunga

10
musta/musta Stokke

Trailz-rattaat

11
Klassinen lastenrattaiden paketti

BabyTrold Stroller Star New Melange

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä rattaiden testissä Odder Northin North Black Melange with Black XD Frame -rattaat äänestettiin testin parhaiksi rattaiksi. Erityisesti tämä malli valittiin testivoittajaksi, koska se on käytännöllinen ja helppokäyttöinen, ja siinä on ominaisuuksia ja toimintoja, jotka ilahduttavat kaikkia lapsiperheitä jokapäiväisessä elämässä.

Vanhemmat haluavat tehdä kaikki oikeat asiat ja valita oikeat varusteet, kun pieni vauva saapuu. Lastenrattaat ovat yksi niistä tavaroista, joita käytät lukemattomia kertoja, joten on ihanteellista löytää perheesi tarpeisiin parhaiten sopivat lastenrattaat. Tässä lastenvaunujen arvostelussa voit lukea markkinoiden parhaista lastenvaunuista ja saada opastusta siihen, mikä niistä on juuri oikea perheellesi.

North Black Melange mustalla XD-rungolla Odder North

Parhaat rattaat

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kevyestä materiaalista valmistettu, erittäin kompakti ja helppo taittaa
 • pros-icon.svg Vuori on irrotettava ja pestävä sekä turvaistuimessa että rattaiden laatikossa
 • pros-icon.svg Sopiva vetoketju etukannessa, jotta vauvalle on helppo ja nopea pääsy
 • pros-icon.svg Varustettu heijastavilla putkilla ja valolla, jossa on eri valoasetuksia turvallisuuden takaamiseksi

Detaljeret gennemgang

Tämä Odder North -rattaat on laadukas ja ominaisuuksiltaan monipuolinen rattaat, jotka täyttävät useimpien vanhempien tarpeet. Lastenrattaat ovat kevyet, helposti kokoontaitettavat ja niissä keskitytään korkeaan turvallisuuteen liikenteessä sekä vanhemmalle että lapselle.

Sentten sinun kannattaa valita North Black Melange mustalla XD-kehyksellä Odder Northilta

Odder Northin North Black Melange -rattaat ovat turvallinen valinta rattaiksi, sillä siinä on monia päteviä ominaisuuksia ja toimintoja, jotka tekevät siitä ihanteellisen monille perheille. Se on kompakti ja valmistettu kevyestä materiaalista, ja se taittuu helposti kokoon. Siksi sitä on helppo kuljettaa, varsinkin kun se mahtuu kokoontaitettuna pieniin henkilöautoihin, kuten VW Upiin tai Suzuki Swiftiin. Siksi se sopii sekä asunnoissa että taloissa asuvien perheiden koteihin.

Hygienian ja helpon puhdistuksen vuoksi sekä kuoren että rattaiden laatikon vuori voidaan irrottaa ja pestä. Jos vaunuihin on sattunut onnettomuus, siitä on helppo päästä eroon ja saada ne taas puhtaiksi ja uudenveroisiksi. Mukana on 3-asentoinen selkänoja, joka voidaan säilyttää patjan alla, kun sitä ei käytetä. Sinulla on nopea ja helppo pääsy lapsellesi etuvuoressa olevan vetoketjun avulla, ja pienet taskut sisäänvedettävässä ja rattaiden rungossa pitävät pienet esineet lähellä käsillä.

Turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota tämän lastenrattaan valmistuksessa. Se on varustettu heijastavilla putkilla sekä kuoressa olevalla valolla, jossa on useita valosäätöjä, jotta autot ja muut tienkäyttäjät näkevät sinut myös tanskalaisen harmaan sään ja pimeän aamu- tai iltahämärän aikana. Jos olet ympäristötietoinen kuluttaja, Emmaljungan lastenvaunut ovat myös hyvä valinta. Tuotemerkki valmistaa tuotteensa fossiilivapaassa tehtaassa, joka on ympäristösertifioitu.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit: 100% polyesteri (Eco-Tex)
 • Mitat kokoontaitettuna ilman pyöriä: L:102 x W:65 x K:38 cm
 • Mitat: L 97 x L 37 cm
 • Paino: 12 kg
 • Kääntyvät etupyörät: Ei
 • Vain ohjaustanko: Kyllä

Emmaljunga Big Star Supreme Outdoor Navy

Erinomainen klassinen rattaat

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Varustettu kehtotoiminnolla
 • pros-icon.svg Mahdollisuus säätää vaunujen ilmanvaihtoa
 • pros-icon.svg Patentoidulla ThermoBase-pohjalla, jolla on eristysominaisuudet
 • pros-icon.svg Kestävä ja likaa hylkivä kangas, jossa on UV50+-aurinkosuoja

Detaljeret gennemgang

Big Star Supreme -lastenrattaat ovat olleet tanskalaisten suosikkivalinta Emmaljungan lastenrattaissa jo vuosikymmenen ajan. Tämä Emmaljungan uusi Big Star Supreme on osa Emmaljungan upouutta 2021-mallistoa. Jos haluat modernit ja nykyaikaiset, mutta klassiset rattaat, jotka tarjoavat mukavuutta ja ajamisen iloa sekä sinulle että lapsellesi, tämä on sinulle.

Miksi kannattaa valita Big Star Supreme Outdoor Navy Emmaljungasta

Tämän Emmaljunga Big Star Supreme Outdoor -lastenrattaiden oston myötä saat varmasti mallin, jota monet tanskalaiset ovat rakastaneet ja suosineet jo useiden vuosien ajan. Tässä upouudessa mallissa on entistä enemmän ominaisuuksia, enemmän mukavuutta ja moderni ulkonäkö, joka tekee siitä houkuttelevan monille perheille. Vaunu on tyylikäs, moderni ja helppokäyttöinen.

Kun ostat tämän Emmaljungan Big Star Supreme -ulkovaunun, saat mahdollisuuden säätää vaunujen ilmanvaihtoa patentoidulla ThermoBase-pohjalla, jolla on eristävät ja lämpöä säätelevät ominaisuudet kylmää tai kuumaa säätä varten. Tämä on erityisen kätevää Tanskan vaihtelevassa säässä. Siinä on myös erittäin suuri 98 cm:n makuualue, joten lapsella on mahdollisuus kasvaa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää rattaita useita vuosia.

Tämässä Emmaljungan rattaissa on portaaton kuori, hyönteisverkko ja aurinkokatos sekä irrotettava ja pestävä vuori. Se on varustettu myös kehtotoiminnolla ja poljinjarrulla, jotka molemmat lisäävät käyttömukavuutta, turvallisuutta ja mukavuutta sekä sinulle että lapsellesi. Sään- ja liankestävä kangas, jossa on UV50+-aurinkosuoja, mahdollistaa Big Star Supreme Outdoor -rattaiden käytön kaikissa sääolosuhteissa.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit:Säänkestävä ja likaa hylkivä kangas, jossa on UV50+
 • Mitat taitettuna:
 • Pituus: 98 cm
 • Paino: 17,5 kg
 • Kääntyvät etupyörät: Kyllä
 • Vain ohjaustanko: Kyllä

NXT90B Lounge Grey by Emmaljunga

Parhaat ympäristöystävälliset rattaat

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Varustettu puhkeamattomilla ecco® solight-pyörillä, jotka ovat 100 % kierrätettäviä
 • pros-icon.svg Patentoitu ThermoBase-pohja, josta on hyötyä sekä kuumina että kylminä päivinä
 • pros-icon.svg Rungon säädettävä jousitus tarjoaa ajomukavuutta sekä sinulle että lapsellesi
 • pros-icon.svg Taittuu helposti kasaan helppoa säilytystä ja kuljetusta varten

Detaljeret gennemgang

Tämä Emmaljungan Lounge Grey NXT90B -rattaat ovat täydellinen valinta ympäristötietoisille vanhemmille. Lastenrattaat on varustettu puhkeamattomilla pyörillä, jotka ovat 100% kierrätettäviä, ja säädettävällä jousituksella varustetulla vähähiilisellä alumiinirungolla saat tukevat rattaat, jotka tarjoavat hyvän ajomukavuuden sekä lapselle että vanhemmille.

Miksi kannattaa valita NXT90B – Lounge Grey Emmaljungasta

Emmaljunga on brändi, joka välittää ympäristöstä ja kestävyydestä. Tehdas, jossa lastenvaunut valmistetaan, on ympäristösertifioitu, ja yritys on perustanut oman kierrätysjärjestelmänsä. Emmaljunga NXT90B Lounge Grey -lastenrattaat ovat ympäristöystävällinen valinta, joka ei tingi toiminnallisuudesta ja laadusta. Vaunuissa on 100-prosenttisesti kierrätettävät pyörät, jotka ovat myös puhkeamattomat.

ThermoBase-pohjasta on hyötyä kaikkina vuodenaikoina, sillä se säätelee ja mukautuu sekä kylmään että lämpimään säähän. Tämä puolestaan antaa vanhemmille mielenrauhaa, sillä tämä asetus auttaa varmistamaan, ettei lapsella ole liian kylmä eikä liian kuuma. Lastenrattaiden ulkopuoli on myös suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita. Se on likaa hylkivä materiaali, jossa on UV-suoja UV50+ auringon säteiltä, ja rattaat on varustettu myös aurinkokatoksella ja hyönteisverkolla.

Rattaiden ohjaustanko voidaan säätää sopivaksi kaikille, ja rungossa on säädettävä jousitus, joten ajomukavuus on aina optimaalinen sekä sinulle että lapsellesi. Lisäksi runko taittuu helposti säilytystä tai kuljetusta varten. Lastenrattaiden kuori on 98 cm, joten lapsesi voi helposti kasvaa isommaksi näissä rattaissa, mikä pidentää lastenrattaiden käyttöaikaa.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit: vähähiilinen alumiinirunko
 • Mitat taitettuna: L 84 / L 47 / K 18 cm
 • Alhaisin kokoon taitettuna: L 98 / L 38 / K 23 cm
 • Paino: 17,6 kg
 • Kääntyvät etupyörät: Kyllä
 • Vain ohjaustanko: Kyllä, 92 -116 cm
 • Ikä: Vastasyntyneestä 3 vuoteen

Scandian ohjaustehostimella varustetut lastenrattaat

Parhaat halvat lastenrattaat

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Budjettiystävällinen, laadukas lastenvaunu
 • pros-icon.svg Pehmeä kuori, jossa on irrotettava aurinkokatos ja tuuletusikkuna
 • pros-icon.svg Varustettu suurella ja käytännöllisellä ostoskorilla, säädettävällä ohjaustangolla ja kääntyvillä etupyörillä

Detaljeret gennemgang

Haluatko budjettiystävälliset lastenrattaat, joissa sinun ei tarvitse tinkiä mukavuudesta, toimivuudesta tai laadusta? Silloin Scandian ohjaustehostimella varustetut Prime-rattaat ovat täydellinen valinta sinulle. Tässä Scandian lastenvaunussa on monikäyttöinen ulko- ja sisustus, joka tarjoaa ajamisen iloa sekä sinulle että lapsellesi.

Sentten sinun kannattaa valita Prime-rattaat M. Servostel Scandiasta

Voi olla kallista löytää juuri oikeat varusteet vauvan saapuessa. Siksi voi olla tärkeää löytää laadukkaita tuotteita budjettiystävälliseen hintaan, jotta sinulla on varaa kaikkiin muihin tarvikkeisiin, joita tarvitset, kun uusi vauva saapuu. Jos valitset Scandian ohjaustehostimella varustetun Prime-lastenrattaat, voit olla varma hyvästä laadusta ja korkeasta toiminnallisuudesta ja mukavuudesta edulliseen hintaan, joka jättää budjettiin tilaa kaikille muille tarpeille.

Scandian Prime-rattaissa on pehmeä kuori, jossa on sekä irrotettava aurinkokatos että tuuletusikkuna, joten lapsesi saa aina raitista ilmaa sisään. Ulkokangas on likaa ja vettä hylkivää eri sääolosuhteita varten. Lastenrattaiden kuoressa on säilytystasku ja sen alla on tilava ja käytännöllinen ostoskori.

Rattaiden pyörät ovat puhkeamattomat, vanteet ovat ruostumattomat ja runko on säädettävissä. Etupyörät ovat myös kääntyvät, joten rattaita on helppo käsitellä ja kääntää. Täydellinen rungon kattavuus ja servo-ohjaus tarjoavat paremman ergonomian sinulle, kun olet kävelyllä rattaiden kanssa.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit:Likaa ja vettä hylkivä ulkokangas, ruostumattomat vanteet, keinonahka
 • Mitat taitettuna:
 • Koko: B 37 x L 97 cm.
 • Kääntyvät etupyörät: Kyllä
 • Säädettävä ohjaustanko: Kyllä

Fox2 complete black/steel blue-steel blue by Bugaboo

Ultrakevyet rattaat ihanteelliset kaupunkilaisperheelle

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erittäin kevyet rattaat, vain 9,9 kg
 • pros-icon.svg Suunniteltu kulmissa, vilkkailla kaduilla ja ahtaissa tiloissa liikkumiseen
 • pros-icon.svg Kookkaammat pyörät ja kehittynyt jousitus takaavat tasaisen ja vakaan kyydin lapselle ja vanhemmalle

Detaljeret gennemgang

Asutko kaupungissa tai haluatko vain rattaat, jotka ovat kevyet, kätevät ja hyvin ohjattavat? Silloin tämä Bugaboon Fox2-puskurivaunu, joka on suunniteltu sujuvaan ja vakaaseen ajoon kaikkialla, on oikea valinta sinulle ja perheellesi.

Miksi kannattaa valita Fox2 complete blue Bugaboolta

Tämä Bugaboo-rattaat on ihanteellinen kiireiselle perheelle, perheelle kaupungissa tai perheelle, joka on liikkeellä. Vain 9 kg:n ultrakevyt rakenne tekee siitä testin kevyimmät rattaat, ja se on helppo taittaa kokonaan kokoon ja ottaa mukaan. Tämä tekee siitä ihanteellisen myös perheille, joiden täytyy viedä rattaat kerrostaloihin, joissa ei ole hissiä.

Bugaboon Fox2-kokonaisrattaat on tehty helposti ohjattaviksi. Tällä rattaalla voit liikkua joka nurkan takana, vilkkaimmillakin kaduilla ja ahtaissa paikoissa. Suuremmat pyörät ja kehittynyt jousitus takaavat mukavan ja vakaan, tasaisen ajon sekä sinulle että lapsellesi. Lisäksi sekä makuu- että istuinosan asento on korkeammalla, mikä mahdollistaa optimaalisen katsekontaktin ja läheisyyden vanhemman ja lapsen välillä.

Vahva runko, joka keveydestään huolimatta kantaa jopa 22 kg painavan lapsen, voi toimia sekä lastenrattaina että avoimena tai suljettuna rattaana, jolloin rattaat mukautuvat vanhempien elämäntyyliin ja tarpeisiin. Pikkulapsille on mahdollista kiinnittää laukkuja tai ostaa seisomalauta, jotta myös pienemmät sisarukset voidaan ottaa mukaan matkoille.

Tuotetiedot:

 • Paino: 9,9 kg
 • Kääntyvät etupyörät: Kyllä
 • Vain ohjaustanko: Kyllä
 • Maksimikuormitus: 4 vuotta

Naturkind Vita Koala XL

Tanskan ensimmäinen luomuvaunu

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Organic-lastenvaunut, joiden materiaalit ovat peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä (GOTS)
 • pros-icon.svg XL-makuukorkeus 98 cm – lapsellasi on siis tilaa kasvaa
 • pros-icon.svg Valitse 3 pyörätyypin joukosta ja hanki tarpeisiisi sopivat pyörät
 • pros-icon.svg Kumpikin runko ja kantokoppa taittuvat kokonaan kokoon

Detaljeret gennemgang

Etsitkö sinä tai vanhempasi monikäyttöisiä lastenrattaita, jotka voidaan mukauttaa kaikkiin tilanteisiin? Tämä Stokken yhdistelmärattaat on täydellinen valinta aktiiviselle perheelle, joka rakastaa ulkoilua. Trailz-rattaat on suunniteltu kaikkiin aktiviteetteihin vuodenajasta tai maastosta riippumatta.

Sentten sinun kannattaa valita Stokken Trailz-rattaat

Kombivaunut voivat olla täydellinen valinta kaikille aktiivisille perheille, sillä räätälöintimahdollisuudet voivat helpottaa arkea huomattavasti. Stokken Trailz duo -rattaat ovat erittäin monikäyttöiset yhdistelmärattaat, jotka voidaan säätää ja mukauttaa kaikkiin aktiviteetteihin ja kaikkiin sääolosuhteisiin. Vaunuissa on maastopyörät, jotka lisäävät ajomukavuutta epätasaisessa maastossa, ja vedenpitävä ostoskori takaa kuivan sisällön myös märällä säällä.

Taitettava istuin ja makuuosa on sijoitettu korkealle Stokken lastenvaunuissa, jotta vanhempien ja lapsen välinen katsekontakti ja läheisyys olisi optimaalinen. Säädettävä, ergonominen kahva ja kääntyvät, lukittavat etupyörät takaavat hyvän ohjattavuuden, joten lastenrattaita on helppo liikuttaa. Trailz duo -rattaat on mahdollista asettaa kolmeen selkä menosuuntaan suunnattuun asentoon: nukkuminen, lepo ja aktiivinen, sekä kahteen selkä menosuuntaan suunnattuun asentoon: Nukkuminen ja aktiivisuus. Lisäksi rattaita voidaan käyttää osana kaikkien Stokken turvaistuinten matkustusjärjestelmää ilman sovitinta.

Lapsesi mukavuuden vuoksi rattaissa on hyvä tuuletus pohjassa, soronakuiduista valmistettu hengittävä patja ja pehmeä sisävuori. Pidennetty kantokoppa ja irrotettava tuulisuoja suojaavat optimaalisesti säältä. Stokken Trailz-lastenrattaat voidaan taittaa istuimen tai nostimen kanssa helposti ja yksinkertaisesti, joten rattaat voidaan kuljettaa ja säilyttää helposti.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit:Vettä hylkivä kangas UPF 50+ -aurinkosuojalla
 • Taitettu runko istuimella: L 95 x K 50 x L 63 cm
 • Taitettu runko kantohissillä: L 104,5 x K 60 x L 62 cm
 • Telineen paino kg: 9.8 / 21.7
 • Istuimen paino kilogrammoina: 3.8 / 8.4
 • Kantopaino kilogrammoina: 4.8 / 10.6
 • Kääntyvät etupyörät: Kyllä
 • Säädettävä ohjaustanko:
 • Maksimikuorma: 10 / 23 kg

Naturkind lastenvaunut LUX Penguin

Ympäristöystävällinen lastenrattaat

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Patentoidulla ThermoBase-pohjalla varustettu – hyödyllistä sekä kuumina että kylminä päivinä
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää lastenvaunuina ja -rattaina
 • pros-icon.svg Varustettu kehtotoiminnolla

Detaljeret gennemgang

Tämän Naturkind LUX Pingviini -rattaiden oston myötä saat ekologiset ja kompaktit rattaat ensimmäistä kertaa lapsesi elämään. Kun lapsesi kasvaa, rattaisiin voidaan lisätä rattaiden osa tai se voidaan ostaa alusta alkaen duo-rattaina. Se taittuu nopeasti ja helposti kokoon, joten se on helppo ottaa mukaan.

Sentten sinun kannattaa valita Naturkindin lastenvaunut LUX Penguin

Naturkind LUX Penguin -vaunut ovat pienet ja joustavat vaunut, jotka sopivat täydellisesti vauvan ensimmäiseen maailmaan. Vaunut on mahdollista ostaa alusta alkaen duo-vaunuina, tai voit ostaa rattaiden osan, kun lapsi on vanhempi. Kun ostat vaunut Naturkindiltä, saat taatusti luonnonmukaiset vaunut, jotka on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista ja joissa ei ole tarpeettomia kemikaaleja. Tämä tarjoaa turvallisuutta, hyvinvointia ja takaa lapsesi terveyden.

Fordin rattaat ovat niin kompaktit sekä kokoontaitettuina että kokoontaitettuina, että ne sopivat erinomaisesti kaupungissa asuvalle perheelle tai perheelle, joka on usein liikkeellä julkisilla liikennevälineillä tai autossa. Se on myös helppo säilyttää, mutta sen tilantarve on pienempi kuin muiden isompien lastenvaunujen. Sängyssä on suuri kori välttämättömille tavaroille, ja patja ja täyte on valmistettu kookospähkinästä ja 100-prosenttisesta luomuvillasta, joten voit olla varma, että lapsesi on turvassa ja viihtyy. Integroitu hyönteisverkko pitää eläimet poissa, kun lapsesi on rattaissa.

Jos rattaiden on oltava erityisen kevyet, voit valita kevyet pyörät ja muuten voit valita puhkeamattomat mukavuuspyörät. Takapyörissä on säädettävä jousitus joko kovaa tai pehmeää maastoa varten, ja molemmissa etupyörissä on iskunvaimennus. Tämä parantaa ajomukavuutta kaikkialla. Etupyörät ovat myös kääntyviä, mikä helpottaa liikkumista.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit:Luomupuuvillakangas, puupohja, kookospähkinäpatja, 100% luomuvilla
 • Koko taitettuna: 79 x 64 x 37
 • Pituus: 78 cm
 • Paino: 13,9 kg
 • Kääntyvät etupyörät: Kyllä
 • Vain ohjaustanko: Kyllä, 69cm – 112cm

Edge Duo Outdoor Black Emmaljunga

Klassinen lastenrattaiden paketti

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kantokoppa ja lastenvaunuihin sopiva vaihtolaukku
 • pros-icon.svg Tuuletusreiät istuimen pohjassa ja vetoketju turvaistuimessa
 • pros-icon.svg Runko ja kantokoppa voidaan taittaa kokonaan kokoon

Detaljeret gennemgang

Klassiset lastenrattaat, joissa on sekä kantokoppa että vaipanvaihtolaukku, ovat varuste, jota jokainen perhe voi käyttää. Jos haluat laadukkaat klassiset rattaat edulliseen hintaan, tämä BabyTroldin rattaat on loistava tarjous. Kääntyvien pyörien ja rattaiden rungon pohjassa olevien tuuletusreikien ansiosta se on sekä helppo liikutella että tarjoaa suuren mukavuuden pienelle lapsellesi.

Miksi sinun kannattaa valita BabyTroldin rattaat – Star – New Melange

BabyTrold Star -lastenrattaat ovat klassiset lastenrattaat hyvästä tanskalaisesta laadusta. Lastenrattaat ovat täydellinen aloituspakkaus, sillä niiden mukana toimitetaan sekä vaihtolaukku että kantokoppa. Mukana oleva hissi voi olla ihanteellinen erityisesti ensimmäisinä kuukausina vauvan syntymän jälkeen, ja vaihtolaukku on aina oltava mukana, koska sinun on kuljetettava paljon tavaraa jokaisella matkalla. Laukussa on irrotettava vaihtolautanen, joten voit vaihtaa vauvan nopeasti ja helposti, vaikka olisit liikkeellä tai ystävän luona.

Rattaiden rungossa on tuuletusreikiä ja kuoressa vetoketju, jotka takaavat raikkaan ilman pääsyn vauvallesi erityisesti kuumina kesäpäivinä. Tämä lisää lapsen mukavuutta, sillä voit aina varmistaa, että voit säätää lastenvaunun lämpötilaa. Kantokopassa on myös pieni tasku vauvahälyttimelle, jotta sillä on kiinteä paikka, eikä se kolise vaunuissa.

Tässä BabyTrold-rattaassa on erityisen pitkä 97 cm:n makuualue, joten vauva voi maata, venytellä ja kasvaa. Siinä on sisäänrakennettu selkänoja, jota voidaan käyttää lapsen kasvaessa. Pitkästä makuualueesta huolimatta rattaiden ottaminen mukaan ei ole ongelma, sillä sekä runko että rattaiden laatikko voidaan taittaa kokonaan kokoon, jolloin ne vievät mahdollisimman vähän tilaa.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit:Tekstiili, kahvat päällystetty pehmeällä keinonahalla
 • Mitat taitettuna: K 97 x L 63 x L 31
 • Mitat: L 97 x L 40 cm
 • Paino: 16 kg
 • Kääntyvät etupyörät: Kyllä
 • Vain ohjaustanko: Kyllä, 85-112 cm

NXT Twin Sibling Stroller Lounge Grey by Emmaljunga

Parhaat sisarusrattaat

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tilaa kaksosille tai eri-ikäisille sisaruksille
 • pros-icon.svg Varustettu 2in1-istuimella ja istuinosilla sekä ERGO-istuimella
 • pros-icon.svg Kahva on kiinnitetty taka-akseliin nostovoiman ja helppokäyttöisyyden vuoksi

Detaljeret gennemgang

Jos perheessäsi on kaksi sisarusta, jotka ovat iältään lähellä toisiaan, sisarusrattaiden ostaminen on ihanteellinen vaihtoehto. Näin vanhemmat voivat seurata molempia lapsia samanaikaisesti, ja lapset voivat viihdyttää toisiaan ja löytää turvaa toistensa läsnäolosta.

Miksi sinun kannattaa valita NXT Twin Sibling vaunut Emmaljungalta

Emmaljungan NXT Twin Sibling -lastenvaunut ovat täydellinen valinta perheelle, jossa on lähes samanikäiset tai muutaman vuoden ikäiset sisarukset. Vaunuissa on 2in1-sänky ja istuin, jossa on runsaasti tilaa syntymästä 4-vuotiaalle tai 22 kg painavalle lapselle, sekä ERGO-istuin 6 kuukauden ikäiselle ja 4 vuoden ikäiselle lapselle. Siksi rattaat sopivat täydellisesti perheelle, joka on saamassa vauvan numero kaksi, joten se on käytännöllinen monille perheille, koska voit helposti seurata molempia lapsia samaan aikaan.

Kaksi lasta yhdessä lastenrattaassa voi nopeasti käydä raskaaksi, mutta tämä on tietenkin otettu huomioon tämän Emmaljunga NXT Twin -lastenrattaiden rakenteessa. Ohjaustanko on kiinnitetty rattaiden taka-akseliin magnesiumosilla, mikä lisää nostovoimaa ja mahdollistaa rattaiden ohjaamisen vähemmällä vaivalla. Tämä antaa myös hyvän ajotuntuman, ja hyvän jousituksen ja suurten kääntyvien pyörien ansiosta rattaiden liikuttaminen on helppoa.

Emmaljungan NXT Twin Sibling -lastenrattaissa on säädettävä ohjaustanko ja puhkeamattomat Solight Ecco -pyörät, joita voi käyttää monenlaisessa maastossa.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit: runko alumiinisilla yksityiskohdilla, runko anodisoitua skandinaavista alumiinia
 • Mitat taitettuna: L 89 / L 79 / K 45 cm
 • Painorunko: 16 kg
 • Paino 2in1 makuu- ja istuinosa: 4,6 kg
 • Mitat 2i1 makuualusta ja istuinosa (sisäpuoli): L 76 / L 34 / K 21 cm
 • Mitat 2i1 makuu- ja istuinosa (ulkopuolella): L 81 / L 38 / K 34 cm
 • Kääntyvät etupyörät:
 • Säädettävä ohjaustanko: Kyllä, 98 – 114 cm

Trailz-rattaat

musta/musta Stokke

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Rakennettu kaikkiin aktiviteetteihin, varustettu maastokelpoisilla ilmapyörillä ja vedenpitävällä ostoskorilla
 • pros-icon.svg Voidaan helposti käyttää vauvansängyn, rattaiden istuimen tai turvaistuimen kanssa
 • pros-icon.svg Varustettu 3 selkä menosuuntaan ja 2 menosuuntaan suunnattua asetusta
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää osana matkustusjärjestelmää kaikkien Stokken turvaistuinten kanssa ilman sovitinta

Detaljeret gennemgang

Etsitkö sinä tai vanhempasi monikäyttöisiä lastenrattaita, jotka voidaan mukauttaa kaikkiin tilanteisiin? Tämä Stokken yhdistelmärattaat on täydellinen valinta aktiiviselle perheelle, joka rakastaa ulkoilua. Trailz-rattaat on suunniteltu kaikkiin aktiviteetteihin vuodenajasta tai maastosta riippumatta.

Sentten sinun kannattaa valita Stokken Trailz-rattaat

Kombivaunut voivat olla täydellinen valinta kaikille aktiivisille perheille, sillä räätälöintimahdollisuudet voivat helpottaa arkea huomattavasti. Stokken Trailz duo -rattaat ovat erittäin monikäyttöiset yhdistelmärattaat, jotka voidaan säätää ja mukauttaa kaikkiin aktiviteetteihin ja kaikkiin sääolosuhteisiin. Vaunuissa on maastopyörät, jotka lisäävät ajomukavuutta epätasaisessa maastossa, ja vedenpitävä ostoskori takaa kuivan sisällön myös märällä säällä.

Taitettava istuin ja makuuosa on sijoitettu korkealle Stokken lastenvaunuissa, jotta vanhempien ja lapsen välinen katsekontakti ja läheisyys olisi optimaalinen. Säädettävä, ergonominen kahva ja kääntyvät, lukittavat etupyörät takaavat hyvän ohjattavuuden, joten lastenrattaita on helppo liikuttaa. Trailz duo -rattaat on mahdollista asettaa kolmeen selkä menosuuntaan suunnattuun asentoon: nukkuminen, lepo ja aktiivinen, sekä kahteen selkä menosuuntaan suunnattuun asentoon: Nukkuminen ja aktiivisuus. Lisäksi rattaita voidaan käyttää osana kaikkien Stokken turvaistuinten matkustusjärjestelmää ilman sovitinta.

Lapsesi mukavuuden vuoksi rattaissa on hyvä tuuletus pohjassa, soronakuiduista valmistettu hengittävä patja ja pehmeä sisävuori. Pidennetty kantokoppa ja irrotettava tuulisuoja suojaavat optimaalisesti säältä. Stokken Trailz-lastenrattaat voidaan taittaa istuimen tai nostimen kanssa helposti ja yksinkertaisesti, joten rattaat voidaan kuljettaa ja säilyttää helposti.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit:Vettä hylkivä kangas UPF 50+ -aurinkosuojalla
 • Taitettu runko istuimella: L 95 x K 50 x L 63 cm
 • Taitettu runko kantohissillä: L 104,5 x K 60 x L 62 cm
 • Telineen paino kg: 9.8 / 21.7
 • Istuimen paino kilogrammoina: 3.8 / 8.4
 • Kantopaino kilogrammoina: 4.8 / 10.6
 • Kääntyvät etupyörät: Kyllä
 • Säädettävä ohjaustanko:
 • Maksimikuorma: 10 / 23 kg

BabyTrold Stroller Star New Melange

Klassinen lastenrattaiden paketti

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kantokoppa ja lastenvaunuihin sopiva vaihtolaukku
 • pros-icon.svg Tuuletusreiät istuimen pohjassa ja vetoketju turvaistuimessa
 • pros-icon.svg Runko ja kantokoppa voidaan taittaa kokonaan kokoon

Detaljeret gennemgang

Klassiset lastenrattaat, joissa on sekä kantokoppa että vaipanvaihtolaukku, ovat varuste, jota jokainen perhe voi käyttää. Jos haluat laadukkaat klassiset rattaat edulliseen hintaan, tämä BabyTroldin rattaat on loistava tarjous. Kääntyvien pyörien ja rattaiden rungon pohjassa olevien tuuletusreikien ansiosta se on sekä helppo liikutella että tarjoaa suuren mukavuuden pienelle lapsellesi.

Miksi sinun kannattaa valita BabyTroldin rattaat – Star – New Melange

BabyTrold Star -lastenrattaat ovat klassiset lastenrattaat hyvästä tanskalaisesta laadusta. Lastenrattaat ovat täydellinen aloituspakkaus, sillä niiden mukana toimitetaan sekä vaihtolaukku että kantokoppa. Mukana oleva hissi voi olla ihanteellinen erityisesti ensimmäisinä kuukausina vauvan syntymän jälkeen, ja vaihtolaukku on aina oltava mukana, koska sinun on kuljetettava paljon tavaraa jokaisella matkalla. Laukussa on irrotettava vaihtolautanen, joten voit vaihtaa vauvan nopeasti ja helposti, vaikka olisit liikkeellä tai ystävän luona.

Rattaiden rungossa on tuuletusreikiä ja kuoressa vetoketju, jotka takaavat raikkaan ilman pääsyn vauvallesi erityisesti kuumina kesäpäivinä. Tämä lisää lapsen mukavuutta, sillä voit aina varmistaa, että voit säätää lastenvaunun lämpötilaa. Kantokopassa on myös pieni tasku vauvahälyttimelle, jotta sillä on kiinteä paikka, eikä se kolise vaunuissa.

Tässä BabyTrold-rattaassa on erityisen pitkä 97 cm:n makuualue, joten vauva voi maata, venytellä ja kasvaa. Siinä on sisäänrakennettu selkänoja, jota voidaan käyttää lapsen kasvaessa. Pitkästä makuualueesta huolimatta rattaiden ottaminen mukaan ei ole ongelma, sillä sekä runko että rattaiden laatikko voidaan taittaa kokonaan kokoon, jolloin ne vievät mahdollisimman vähän tilaa.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit:Tekstiili, kahvat päällystetty pehmeällä keinonahalla
 • Mitat taitettuna: K 97 x L 63 x L 31
 • Mitat: L 97 x L 40 cm
 • Paino: 16 kg
 • Kääntyvät etupyörät: Kyllä
 • Vain ohjaustanko: Kyllä, 85-112 cm

Guide

Markkinoilla olevien lastenvaunujen tyypit

On olemassa lukemattomia lastenvaunuja, joissa on erilaisia ominaisuuksia. Valittavana on useita eri tyyppejä ja malleja. Voi olla vaikea tietää, mitä ominaisuuksia ja ominaisuuksia sinun vanhempana pitäisi etsiä, kun ostat lastenrattaita. Alla on tietoa erilaisista saatavilla olevista lastenvaunuista, joiden avulla voit päättää, mikä tyyppi sopii parhaiten tarpeisiisi.

Klassiset lastenrattaat

Klassinen lastenvaunu on melko yksinkertainen, siinä on 4 pyörää, runko ja kantokoppa, jossa on pinnasänky. Klassiset lastenrattaat on useammin varustettu erilaisilla ominaisuuksilla, ja useimmat niistä voidaan helposti taittaa kokoon ja kuljettaa. Klassiset lastenrattaat ovat yksinkertaiset ja helppokäyttöiset, ja ne sopivat useimpiin koteihin. Jos et tarvitse paljon lisävarusteita tai yhdistelmätoimintoja, klassiset lastenrattaat ovat täydellinen valinta.

Kombi-rattaat

Kuten nimestä voi päätellä, lastenvaunut ovat monikäyttöiset lastenrattaat. Tavallisia lastenvaunuja helpommin yhdistelmävaunut voidaan mukauttaa kaikkiin elämäntyyleihin ja tarpeisiin, joita arjessa ja lapsen ensimmäisten elinvuosien aikana voi esiintyä. Yhdistelmärattaiden avulla sinun ei tarvitse pitää useita rattaita, sillä voit usein vaihtaa helposti ja nopeasti rattaiden ja lastenrattaiden osia. Usein tavallisia lastenvaunuja pienemmät lastenrattaat sopivat erinomaisesti kiireiselle liikkuvalle perheelle tai asunnossa asuvalle kaupunkilaisperheelle. Ne mahtuvat myös helpommin pienempien autojen tavaratilaan, mutta toisaalta makuualue on yleensä tavallista pienempi.

Kertausperävaunut

Toisin kuin lastenvaunut, jotka voivat joskus tuntua kömpelöiltä ja viedä enemmän tilaa, lastenrattaat ovat kätevämpi valinta, kun olet liikkeellä. Ne ovat yleensä kevyempiä ja kätevämpiä ottaa mukaan. Useimmissa lastenrattaissa on liikkuvat pyörät, joten niitä on helppo liikutella. Lastenrattaista voi olla hyötyä monta vuotta, sillä myös pikkulapset voivat väsyttää jalkojaan retkillä ja tarvitsevat ehkä lepoa tai päiväunia. Siksi voi olla hyvä ajatus etsiä rattaita, joissa on suuri kapasiteetti, jotta sinun ei tarvitse investoida uuteen rattaaseen, kun lapsesi kasvaa.

Kävelijät

Juoksumatot sopivat erinomaisesti aktiiviselle perheelle, joka on usein liikkeellä ja haluaa harrastaa liikuntaa. Lenkkeilijällä voit lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Itse asiassa voitte kumpikin hoitaa liikunnan kiireisenä arkipäivänä, jolloin kuntosalireissua voi olla vaikea sovittaa. Samalla saat laatuaikaa lapsesi kanssa, kun kävelette reippaasti. Malleja on useita erilaisia, joista toiset soveltuvat kaupunkiin ja toiset karumpaan maastoon.

Lapsivaunut

Jos sinulla on kaksoset tai lähellä toisiaan olevia lapsia, sisarusten lastenrattaat voivat olla täydellinen valinta sinulle. Kun molemmille lapsille on yksi lastenvaunu, sinulla on vanhempina parempi yleiskuva molemmista lapsista yhdessä. Se antaa myös enemmän joustavuutta, sillä voit ottaa yhden vanhemman mukaan matkalle kerrallaan. Lapset voivat molemmat viihdyttää toisiaan ja löytää lohtua toistensa läsnäolosta. Lisäksi yksi lapsi voi helposti maata ja nukkua, kun toinen istuu ja tarkkailee, koska sisarusvaunu voidaan mukauttaa lasten yksilöllisiin tarpeisiin.

Miten löytää parhaat lastenrattaat

Voidaksesi löytää oikeat lastenrattaat sinulle vanhempana, perheellesi ja pienelle lapsellesi on tärkeää miettiä, mitä tarpeita lastenrattaiden tulisi täyttää. Yläpuolella olevassa osiossa voit lukea lisää markkinoilla saatavilla olevista erilaisista lastenvaunuista, ja alapuolella olevassa osiossa voit selvittää, mitä sinun on ajateltava, jotta löydät oikeat lastenvaunut.

 • Pitäisikö lastenrattaiden sopia kaikkiin vuodenaikoihin ja säähän? Tanskassa asuessaan useimmat haluavat lastenrattaat, joita voi käyttää kaikkina vuodenaikoina ja sääolosuhteissa. Sää täällä on hyvin vaihteleva, ja täällä voi olla monia hyvin kuumia päiviä ja myös purevan kylmiä päiviä. Lisäksi taivas aukeaa usein ja tuo mukanaan paljon sadetta, joten voi olla suuri etu varmistaa, että etsimäsi vaunut kestävät tanskalaiset vaihtelevat sääolosuhteet, jotta voit käyttää vaunuja vuodenajasta riippumatta. Tämä koskee molempia. sekä ulkoisesti että sisäisesti, jotta vauva pysyy aina kuivana, mutta myös säätää lämpötilaa ja varmistaa, ettei pikkuinen ole liian kuuma eikä liian kylmä.
 • Asutko suurkaupungissa vai pienemmällä paikkakunnalla? Tarpeissa voi olla suuria eroja sen välillä, asuuko ihminen suurkaupungissa, pienessä kaupungissa, jossa on polkujärjestelmiä, vai maaseudulla sijaitsevassa pikkukaupungissa. Jos asut kaupungissa, ketterät lastenrattaat voivat olla välttämättömät pienillä jalkakäytävillä, vilkkailla kaduilla tai terävissä mutkissa. Jos asut kaupungissa, asut yleensä asunnossa, ja saatat joutua kantamaan lastenrattaita portaita ylös ja alas, jotta voit säilyttää niitä asunnossa. Tällöin pienikokoiset ja kevyet, helposti kokoontaitettavat lastenrattaat voivat olla valtava etu. Jos asut kuitenkin talossa pienemmällä paikkakunnalla, jossa on paljon polkuja, kompaktit ja kevyet lastenrattaat eivät välttämättä ole tarpeen. Jos olet kuitenkin perhe, joka matkustaa paljon, tämä voi olla käytännöllistä, jos rattaita käytetään usein kuljetukseen.
 • Millaisessa maastossa liikut? Maasto voi olla vaihtelevaa sekä kaupungissa että maaseudulla. Jos kävelet usein epätasaisessa maastossa, on suuri etu valita lastenrattaat, joissa on tähän tarkoitukseen suunnitellut pyörät ja mahdollisesti jousitus, jotta varmistat aina mukavan kyydin sekä lapselle että itsellesi.
 • Onko teillä eri pituisia vanhempia? Jotkut pariskunnat ovat lähes samanpituisia, mutta jos teillä on vain pieni pituusero, voi olla ehdottoman välttämätöntä saada rattaat, joissa on säädettävä ohjaustanko, jotta kumpikaan vanhemmista ei kärsi selkä-, niska- tai hartiavaivoista matkustaessaan rattaiden kanssa. Lapsen ensimmäisten elinvuosien aikana tehdään väistämättä lukemattomia matkoja, ja on tärkeää, että matka on mukava sekä vanhemmalle että lapselle.
 • Joutuuko lastenvaunuja kuljettamaan usein julkisilla liikennevälineillä vai autolla? Jos olet perhe, joka on usein liikkeellä joko julkisilla liikennevälineillä tai autolla, on ihanteellista löytää lastenrattaat, joita on helppo kuljettaa ja jotka on mukautettu useimmin käyttämääsi liikennemuotoon. Jos käytät paljon julkisia liikennevälineitä, ihanteellinen on kompakti ja kevyt lastenrattaat, jotka mahtuvat helposti ja nopeasti eri kulkuvälineisiin. Jos taas sinulla on auto, sinulla on hieman enemmän valinnanvaraa. Kevyet ja kompaktit rattaat olisivat tietysti kätevät, mutta se ei aina ole välttämätöntä, kunhan rattaat voidaan helposti ja yksinkertaisesti taittaa kokoon niin, että ne vievät mahdollisimman vähän tilaa. Tietenkin on otettava huomioon auton koko, joten et voi ostaa sellaista, joka ei mahdu tavaratilaan.
 • Pitäisikö vaunun pystyä tekemään monia eri asioita? Joidenkin perheiden on tärkeää hankkia monikäyttöiset lastenrattaat, jotta ne sopivat arkeen. Jos olet aktiivinen perhe, liikkeellä oleva perhe tai perhe, joka ei halua investoida kahteen rattaaseen, eli lastenvaunuihin ja lastenrattaisiin, yhdistelmärattaat ovat ihanteellinen valinta. Lastenrattaissa on myös paljon erilaisia ominaisuuksia, ja on tärkeää miettiä omaa arkea ja perheen tarpeita, kun ostat uudet lastenrattaat. Lastenrattaiden pitäisi olla hyödylliset, eivätkä ne saisi vaikeuttaa jokapäiväistä elämää.
 • Kuinka kauan aiot käyttää lastenrattaita? Prammeja on erikokoisia. Jotkut ovat kompakteja ja kevyestä materiaalista valmistettuja, joten niitä voi helposti säilyttää ja kuljettaa, toiset ovat melko klassisia ja joissakin on erityisen pitkä makuukapasiteetti. Pienemmissä lastenrattaissa on yleensä pienempi makuualue, ja voi olla syytä miettiä, kuinka kauan haluat käyttää kyseisiä lastenrattaita, joihin investoit. Jos haluat käyttää samoja lastenrattaita useita vuosia, kannattaa valita vähintään 80 cm pitkät rattaat. Usein pienempiä lastenvaunuja voidaan käyttää myös lastenvaunuyhdistelminä, mikä pidentää lastenvaunujen käyttöaikaa perheenä. Myös eri lastenvaunujen kantavuus vaihtelee, joten se on aina hyvä tarkistaa, kun valitset uusia lastenvaunuja.

Muuta hyödyllistä tietoa tässä lastenvaunutestissä

Lastenrattaiden ostaminen on iso asia, ja usein siihen kuluu paljon aikaa, ennen kuin löydät oikean tuotteen, ja usein tämä voi tulla kalliiksi. Siksi on useimpien ihmisten edun mukaista varmistaa, että heidän uusia lastenrattaitaan huolletaan niiden käyttöiän pidentämiseksi, ja voi olla myös houkuttelevaa yrittää löytää hieman halvempi rattaat. Tästä osiosta löydät ohjeita siitä, miten lastenrattaita voi huoltaa parhaiten, sekä siitä, miten löytää paras lastenrattaiden tarjous.

Ohjeita rattaiden huoltoon

Kun olet sijoittanut paljon rahaa uusiin lastenvaunuihin, on hyvä muistaa käyttää aikaa ja energiaa huoltoon, jotta voit nauttia vaunuista mahdollisimman pitkään. Alta voit lukea 6 vinkkiä, joita suosittelemme parhaaseen rattaiden huoltoon.

Luihkaa vaunut hyvin

Vaikka vauvat eivät hikoile, kosteutta ja kondenssia voi helposti muodostua, jos laitat lämpimästi käärityn vauvan viileisiin lastenvaunuihin. Tuuleta lastenvaunut aina perusteellisesti ja poista patja, jotta vältät pahimmassa tapauksessa homeen muodostumisen. Säilytä lastenrattaita sisätiloissa, kun niitä ei käytetä. Tämä suojaa rattaita säältä, ja niiden pitäminen huoneenlämmössä vähentää kondensaatiota, kun lapsi asetetaan rattaisiin.

Pese pestävät materiaalit

Useimmat lastenvaunujen kankaat voidaan irrottaa ja pestä pesukoneessa. Lapset viettävät usein monta tuntia lastenvaunuissa, joten on tärkeää muistaa pestä pestävät kankaat säännöllisesti. Esineet, joita ei voi poistaa ja pestä, on pyyhittävä kostealla liinalla.

Kehyksen peseminen

Lastenvaunut ovat usein ulkona ja kaikenlaisissa sääolosuhteissa, joten tekstiilien tapaan on tärkeää, että runko pestään säännöllisesti. Muista myös rasvata runko silloin tällöin ruostetahrojen välttämiseksi.

Miten pyörät pestään

Pyörät ovat eniten alttiina lialle ja lialle, kun olet liikkeellä lastenvaunujen kanssa. Erityisesti kylmempinä kuukausina, jolloin lastenrattaat altistuvat sateelle, mudalle, räntäsateelle, lumelle, tiesuolalle ja liukkaudelle. Pese pyörät saippuavedellä ja muista kuivata ne huolellisesti pesun jälkeen. Jos pidät lastenrattaita sisätiloissa, on erityisen tärkeää tehdä tämä usein, jotta pyörät eivät vedä liikaa likaa ja roskia sisätiloihin.

Suojaa vaunut säältä

Edellä mainitut kohdat kuvaavat hyvin sitä, miten paljon lastenrattaat altistuvat monilla matkoilla. Voit suojata rattaat auringolta ja säältä monin tavoin, jotta ne eivät kuluisi niin paljon. Aurinkoisina aikoina lastenrattaat on hyvä sijoittaa varjoon, vaikka niitä ei käytettäisikään. Tämä suojaa sitä auringon säteiltä ja estää kangasta ja sen väriä haalistumasta. Vaikka useimmat lastenrattaat ovat joko vedenpitäviä tai niissä on vettä hylkivä kangas, on hyvä idea käyttää sadesuojusta, jotta lastenrattaat ja vauva eivät kastu sateessa. Lastenrattaat on myös aina pyyhittävä sateessa olon jälkeen, sillä se vähentää kankaiden kosteutta ja rungon ruostumista.

Vältä lastenvaunujen ylitäyttöä

Turvallisuuden ja lastenrattaiden käyttöiän kannalta on syytä välttää lastenrattaiden ylikuormittamista tavaroilla ja liian suurella painolla. Jos lapsesi on kasvanut painon suhteen ulos rattaista, on myös tärkeää vaihtaa rattaisiin, jotka kestävät enemmän, jotta turvallisuus säilyy ja jotta rattaat eivät rikkoudu.

7 vinkkiä, kun lapsesi nukkuu ulkona

Lastenrattaita käytetään useimmiten kävelylenkkeihin ja päiväunille päivisin ulkona. Kun lapsi nukutetaan ulkona, on hyvä varmistaa, että kaikki olosuhteet ovat kunnossa, jotta lapsi ei esimerkiksi palele, kuumene tai ärsyynny hyönteisistä. Lue lisää ja ota oppia näistä 7 vinkistä ulkona torkkumiseen.

 • Tässä vaiheessa vauva voi nukkua ulkona. Lapsi voi nukkua ulkona noin 6 viikon iästä lähtien. Ensimmäisessä terveystarkastuksessa kannattaa aina kysyä, onko lapsi valmis nukkumaan päiväunia ulkona. Alle 12 kuukauden ikäiset lapset tarvitsevat erityistä huomiota, sillä hyvin pieni lapsi ei kestä läheskään niin paljon kylmää kuin hieman vanhempi lapsi.
 • Aseta lapsesi nukkua ulkona vain silloin, kun hän on terve. Jos lapsesi on flunssainen, syntynyt ennenaikaisesti tai sairastaa kroonista sairautta, häntä ei pidä laittaa ulos nukkumaan. Keskustele aina lääkärin kanssa, jos sinulla on epäilyksiä, jotta päiväunet ulkona eivät lopulta tee heitä sairaiksi.
 • Kannattaa pitää päiväunet ulkona enintään 2 tuntia kerrallaan. Normaalissa tanskalaisessa kevät- ja syyssäässä päiväunet ulkona eivät saisi ylittää kahta tuntia kerrallaan. Jos on kylmempää, aika tietenkin lyhenee.
 • Jos on kylmempää, aika tietenkin lyhenee.

 • Miinus 10 astetta on raja. Lapsesi voi nukkua talvella ulkona, mutta hänen ei pitäisi nukkua ulkona, jos ulkona on yli -10 astetta, koska silloin lapselle on liian kylmä.
 • Suojaa tuulelta ja säältä. Sijoita lastenrattaat aina varjoon, suojaan ja suojaan sateelta ja lumelta, jotta lapsella ei ole liian kuuma, liian kylmä tai liian märkä.
 • Pue lapsesi oikeisiin vaatteisiin. Muista aina pukea lapsesi oikeisiin vaatteisiin, kun nukutat hänet. Hyvä tapa tarkistaa tämä on se, että jos vauvan kaula on märkä tai hikinen, hänellä on liian lämmin, ja päinvastoin, jos kaula tai rinta on kylmä, vauvan pitäisi käyttää enemmän vaatteita.
 • Kesällä kannattaa käyttää hyönteisverkkoa. Erityisesti kesällä ilmassa on paljon hyönteisiä, joten on hyvä käyttää hyönteisverkkoa lastenvaunujen päällä, kun lapsi nukkuu ulkona. Tämä estää lasta joutumasta pienten hyönteisten häiritsemäksi, mutta estää myös pahimmassa tapauksessa mehiläisen, ampiaisen tai myyrän piston.
 • Hyvän itkuhälyttimen hankkiminen. Kun lapsesi nukkuu ulkona, on tärkeää, että voit silti saada hälytyksen, jos lapsesi tarvitsee sinua. Siksi on hyvä idea investoida hyvään vauvahälyttimeen, jota voit helposti kuljettaa mukanasi. Voit lukea lisää lastenvalvojista ja saada neuvoja siitä, mikä niistä sopii juuri teille perheelle vauvahälytystesti

Löydä paras rattaiden tarjous

Lastenrattaisiin investoiminen voi tulla nopeasti kalliiksi, varsinkin jos sinulla on paljon toiveita ja vaatimuksia lastenrattaiden laadulle ja ominaisuuksille. Lastenrattaita on kaikissa hintaluokissa, ja tässä markkinoiden parhaiden lastenrattaiden testissä löydät eri hintaluokkiin kuuluvia lastenrattaita.

Lastenrattaiden tarkastelu kannattaa aloittaa ajoissa, koska toimitusajat voivat olla pitkiä, mutta myös siksi, että voit nopeasti langeta lastenrattaisiin, jotka saattavat olla hieman yli budjetin, joten voi olla hyödyllistä pitää silmällä, jos ne tulevat myyntiin tietyn ajanjakson aikana. Vaikka se voi olla kallista herkkua, on tärkeää muistaa, ettei pidä tinkiä liikaa, sillä lastenvaunujen pitäisi olla paras kumppanisi lukemattomilla kävelyretkillä ja mukava paikka uudelle tulokkaalle.

Käytettyjen lastenvaunujen ostaminen

Jos sinulla on jo alusta alkaen pienempi budjetti ja harkitset, olisiko käytetyt lastenvaunut oikea valinta, on otettava huomioon useita parametreja. On tärkeää, että kyseessä on hyvin huollettu vaunu, joka ei ole kulunut loppuun. Sinun on myös pohdittava, voiko lastenrattaat todella vastata tarpeitasi, jotta sinun ei tarvitse investoida uuteen rattaaseen pitkällä aikavälillä. On myös hyvä tarkistaa mallin turvallisuusmerkintä. Lastenrattaiden eurooppalainen standarditurvallisuusmerkki on DS/EN 1888. Jos kuitenkin ostat vanhemman mallin, se ei välttämättä täytä uusia turvallisuusvaatimuksia, joten kysy myyjältä ohjeita, jotta voit olla varma, että ostat hyvät lastenrattaat.

FAQ

Mitkä lastenrattaat ovat testin parhaat?

Tässä lastenrattaiden testissä Odder Northin North Black Melange with Black XD Frame -lastenrattaat äänestettiin testin parhaiksi lastenrattaiksi. Tämä malli valittiin testivoittajaksi, koska se on erittäin käyttäjäystävällinen ja sillä on monia hyviä ominaisuuksia monien perheiden iloksi.

Mitä meidän pitäisi asettaa etusijalle lastenrattaita valitessamme?

On tärkeää, että asetat etusijalle ne tarpeet, joita sinulla on perheesi jokapäiväisessä elämässä. Tähän kuuluu myös sen pohtiminen, mikä sopii parhaiten elämäntilanteeseesi ja maastoon, jossa haluat liikkua. On tärkeää, että uudet lastenrattaat ovat hyödyllinen lisä jokapäiväiseen elämääsi.

Kannattaako lastenrattaisiin käyttää paljon rahaa?

Joskus hinta, laatu ja ominaisuudet ovat yhteydessä toisiinsa, ja monien lastenrattaiden ja -mallien kohdalla asia on juuri näin. On tärkeää keskittyä tarpeisiin ja muistaa, että käytät rattaita lukemattomia kertoja ennen kuin alat tehdä kompromisseja oikean hinnan saamiseksi.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×