Leivänpaahtimen testi (2022) → Opas 8 parhaaseen leivänpaahtimeen.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

3
ihanteellinen leivänpaahdin merkkivaloilla

C3 Ciabatta 2 Sandwich Grill

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Olet tullut oikeaan paikkaan, jos etsit leivänpaahdinta, sillä tässä leivänpaahdintestissä opastamme sinut 8 leivänpaahtimeen, jotka ovat menestyneet testeissä parhaiten. Olemme valinneet Krups Grcic FDK452 -leivänpaahtimen testivoittajaksi, koska mallia voidaan käyttää monille ruoka- ja leipätyypeille, se on hyvin rakennettu ja sitä myydään budjettiystävälliseen hintaan.

Leivänpaahtimella ei voi tehdä vain paahtoleipää. Itse asiassa useimmissa leivänpaahtimissa on monitoiminen ominaisuus, sillä ne voivat lämmittää ja valmistaa erilaisia leipiä, voileipiä, vohveleita, lihaa jne.

Voit valita joko testivoittajamme tai jonkin muun leivänpaahdintestimme mallin. Itse asiassa kaikki valitut mallit ovat selvästi investoinnin arvoisia, sillä asiantuntijat ja kuluttajat suosittelevat niitä. Opastamme sinua myös, miten leivänpaahdin puhdistetaan käytön jälkeen parhaiten myöhemmin artikkelissa. Lue lisää saadaksesi tietää!

Fordele
 • pros-icon.svg Testin parhaaksi valittu Forbrugerrådet Tænk -lehden toimesta
 • pros-icon.svg Varustettu tarttumattomalla pinnoitteella
 • pros-icon.svg Hyvä tila kaikille leipätyypeille
 • pros-icon.svg Jousiohjattu lukko, alhainen lämpö kahvassa ja hyvä käytettävyys optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi

Detaljeret gennemgang

Tämän Krups Grcicin leivänpaahtimen kanssa ei voi mennä vikaan, jos haluat täysin toimivan mallin, jossa on korkea turvallisuustaso. Se on suunniteltu helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta ajatellen. Tästä syystä ei ole ihme, että Tanskan kuluttajaneuvosto on äänestänyt sen testivoittajaksi. Ei ole mikään ihme, että se on äänestetty testivoittajaksi.

Miksi kannattaa valita Krups Grcic FDK452 Sandwich Maker -leivänpaahdin

Jos etsit parasta paahtoleivänpaahtimen, voit helposti heittää katseesi tähän Krups Grcic FDK452 -malliin. Malli äänestettiin testimme voittajaksi tässä leivänpaahtimetestissä, ja sama pätee myös kuluttajaneuvosto Tænkin tekemässä testissä. Heidän testissään malli on myös saanut korkean arvosanan, sillä se on erinomainen useimmissa parametreissa.

Leivänpaahdin takaa sinulle kauniit ja maukkaat paahtoleivät riippumatta siitä, minkälaista leipää haluat käyttää. Tämä johtuu mallin erittäin suurista levyistä, joiden koko on 120 x 120 mm. Näin tilaa on runsaasti kaikenkokoisille leiville. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että leipä tarttuu pintaan, sillä siinä on tarttumaton pinnoite. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse hangata tuotetta puhtaaksi jokaisen käyttökerran jälkeen.

Yksi tämän leivänpaahtimen hienouksista on se, että sekä sen turvallisuus että helppokäyttöisyys ovat huippuluokkaa. Sitä on helppo käyttää, eikä sinun tarvitse pelätä polttavasi itseäsi tai muita perheenjäseniä. Itse asiassa siinä on kulmikas kahva, joka ei kuumene kovinkaan paljon, vaikka muu kone kuumenee. Lisäksi siinä on jousikuormitteinen lukko, jotta se ei ponnahda auki paistamisen aikana.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 29,5 cm
 • Syvyys: 31,6 cm
 • Leveys: 15,5 cm
 • Paino: 2,4 kg
 • Väri: Musta
 • Energiankulutus: 850 wattia

Tefal Snack Collection monirauta SW852

leivänpaahdin vaihdettavilla levyillä

Fordele
 • pros-icon.svg Vaihtoehto ostaa jopa 12 eri lautasta (2 lautasta sisältyy ostokseen)
 • pros-icon.svg Kaikki lautaset on varustettu tarttumattomalla pinnoitteella, ja ne kestävät astianpesukoneen käytön
 • pros-icon.svg Hae inspiraatiota ruoanlaittoon laatikossa olevista resepteistä

Detaljeret gennemgang

Voit valmistaa kaikenlaisia herkullisia välipaloja tällä Tefalin monikäyttöisellä tuotteella. Heidän leivänpaahtimensa on niin sanottu monirauta, jolla voi valmistaa paahtoleipää, vohveleita, paninia, pannukakkuja, donitseja ja paljon muuta. Tarvitaan vain levyjen vaihto. Nämä on myös helppo vaihtaa, ne on varustettu tarttumattomalla pinnoitteella ja ne ovat astianpesukoneen kestäviä.

Miksi sinun kannattaa valita Tefal Snack Collection -monirauta SW852

Jos et halua tehdä kompromisseja uudesta leivänpaahtimestasi, suosittelemme investoimaan tähän Tefal Snack Collectionin monitoimimalliin. Erityistä tässä mallissa on se, että voit käyttää eri levyjä monenlaisten herkullisten välipalojen valmistamiseen. Mukana on kaksi lautasta, jotta pääset alkuun, mutta voit ostaa jopa 12 lautasta kokoelmaan.

Kaikki Tefal-malliston lautaset on suunniteltu tarttumattomalla pinnoitteella, ne on helppo vaihtaa eivätkä ne vie paljon tilaa. Näin voit vaihtaa nopeasti ja helposti eri levyjen välillä. Tällä koneella taivas on rajana, sillä voit valmistaa kaikkea paahtoleivistä, vohveleista ja pannukakuista donitseihin ja bageleihin. Ja kaikki tämä ilman pelkoa taikinan tai leivän tarttumisesta pintaan.

mainitsimmeko myös, että tuotteen ja sen levyjen puhdistaminen on helppoa kuin mikä? Koska lautaset kestävät astianpesukoneessa käynnin, hyvän hygienian ylläpitäminen on helppoa. Voit myös pyyhkiä koneen pinnan kostealla liinalla, jos se rasvoittuu.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 28 cm
 • Syvyys: 11,4 cm
 • Leveys: 22,5 cm
 • Paino: 4.3 kg
 • Väri: Ruostumaton teräs/musta
 • Energiankulutus: 700 wattia

C3 Ciabatta 2 Sandwich Grill

ihanteellinen leivänpaahdin merkkivaloilla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu merkkivaloilla ja termostaattiohjatuilla elementeillä loistavaa ruoanlaittoa varten
 • pros-icon.svg Urakuvio ja tarttumaton pinnoite takaavat, ettei ruoka pala
 • pros-icon.svg Varustettu lukituskahvalla, joka helpottaa avaamista ja sulkemista

Detaljeret gennemgang

Tämä leivänpaahdin on ihanteellinen sijoitus niille, jotka haluavat valmistaa paahtoleipää, voileipiä ja paninia uudessa laitteessaan. Tämä johtuu siitä, että leivänpaahtimessa on suuri uritettu pinta, jossa ei ole jakoja, joten siinä on runsaasti tilaa kaikenkokoisille leiville. Lisäksi mallissa on käyttäjäystävälliset merkkivalot, jotka näyttävät, milloin se on käyttövalmis ja valmis kypsennettäväksi.

Miksi kannattaa valita C3 Ciabatta 2 Sandwich Grill

Jos etsit leivänpaahdinta, jolla voit valmistaa sekä tavallista paahtoleipää että suurempia leipiä, kuten voileipiä ja paninia, kannattaa tutustua tähän C3:n hienoon voileipägrilliin. Mallissa on suuri uritettu pinta, jonka mitat ovat 22 x 14 cm. Tämä tarjoaa runsaasti tilaa kaikenlaisille leiville. Leivän koosta riippuen voit valmistaa kaksi voileipää/paahtoleipää kerrallaan.

Lisäksi leivänpaahdin on suunniteltu siten, että sen päällä on kaksi merkkivaloa, jotka kertovat, milloin malli on päällä (jotta tiedät, milloin et saa koskea pintaan) ja milloin se on saavuttanut parhaan lämpötilan kypsennystä varten. Näin tiedät aina, milloin on aika laittaa paahtoleipä tai voileipä koneeseen.

Kaiken kaikkiaan leivänpaahtimessa on käyttäjäystävällinen muotoilu, jonka ansiosta sitä on helppo käyttää kaikille kotitalouden jäsenille. Merkkivalojen lisäksi löydät myös termostaattiohjatut elementit ja lukituskahvan, joka takaa koneen yläosan helpon avaamisen ja sulkemisen. Levyt on myös suunniteltu tarttumattomalla pinnoitteella, mikä tekee leivänpaahtimen puhdistamisesta helppoa, koska mikään ruoka ei pala.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 10 cm
 • Syvyys: 23 cm
 • Leveys: 24 cm
 • Paino: 1 kg
 • Väri: Musta
 • Energiankulutus: 700 wattia

Princess Sandwich grilli compact pro

paras leivänpaahdin optisella palautteella

Fordele
 • pros-icon.svg Kehitetty merkkivalolla, joka kertoo, milloin paahtoleipä on valmis
 • pros-icon.svg Tilaa säästävä säilytys, koska malli voidaan asettaa pystysuoraan kahvan päälle
 • pros-icon.svg Liukumaton pinnoite mahdollistaa vähärasvaisen paistamisen

Detaljeret gennemgang

Tämä malli ei ole markkinoiden halvimpia, mutta se tarjoaa toimivan leivänpaahtimen, joka ilmoittaa, kun paahtoleipä on valmis. Tuotteessa on liukumaton pinnoite, joka mahdollistaa myös vähärasvaisen leivonnan, koska rasvaa tarvitaan vähemmän. Lisäksi kone ei vie paljon tilaa kaapissa, laatikossa tai pöydällä.

Miksi sinun kannattaa valita Cloer CL6235 leivänpaahdin

Jos etsit laadukasta leivänpaahdinta, jossa on useita hienoja ominaisuuksia, kannattaa ehkä investoida tähän Cloer-merkin leivänpaahtimeen. Tämä malli on hieman kalliimpi kuin jotkin muut tämän leivänpaahtimen testin mallit, mutta se auttaa sinua myös paistamaan paahtoleipäsi paremmin.

Leivänpaahtimen erityispiirre on, että se on kehitetty optisella viimeistelyominaisuudella. Näin näet helposti, milloin paahtoleipäsi on valmis. Paahtoleipää ei enää tarvitse avata ja tarkistaa useita kertoja kypsennyksen aikana. Voit myös valmistaa koneessa kaksi paahtoleipää tai voileipää samanaikaisesti.

Tämän vaihtoehdon rusketusaste on lisäksi portaattomasti säädettävissä, joten voit saada paahtoleivän juuri niin kultaiseksi tai ruskeaksi kuin haluat. Näin sinulla on hyvät mahdollisuudet saada tulevaisuudessa hieman rapeampaa paahtoleipää. Lisäksi mallissa on liukuvalopinnoite, jonka avulla voit vähentää merkittävästi ruoanlaitossa käytettävän rasvan määrää – jopa ilman pelkoa leivän tai sisällön palamisesta.

Tämän koneen lisäbonuksena on, että se on suunniteltu kolmivaiheisella lukitusmekanismilla, joka auttaa varmistamaan korkean turvallisuustason koneen käytön aikana. Lisäksi se on tilaa säästävä, koska sitä voidaan säilyttää pystysuorassa pystyssä ja siinä on integroitu kaapelivarasto.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 9 cm
 • Syvyys: 22 cm
 • Leveys: 24,5 cm
 • Väri: Teräs ja musta
 • Energiankulutus: 930 wattia

OBH Nordica Easy Grill Kontaktigrilli

Paahtimogrilli säädettävällä lämpötilalla

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu siten, että lämpötilaa voidaan säätää tarpeen mukaan
 • pros-icon.svg Valmistettu harjattua ruostumatonta terästä, joka takaa sinulle vankan koneen
 • pros-icon.svg Helppo puhdistus liukastumisen estävän pinnoitteen ansiosta

Detaljeret gennemgang

Nyt voit saada paahtoleivän, voileivän, lihan ja paljon muuta paistettua ja kypsennettyä juuri haluamallasi tavalla. Tässä OBH Nordican leivänpaahtimessa on säädettävä lämpötila, joten voit lisätä tai vähentää lämpöä haluamallasi tavalla. Lisäksi siinä on tarttumaton pinnoite, joten puhdistaminen on helppoa.

Miksi kannattaa valita OBH Nordica Easy Grill -kontaktigrilli

Väsynyt tekemään kompromisseja paahtoleivän ja voileivän valmistuksessa? Jos näin on, sinun kannattaa investoida tähän OBH Nordican leivänpaahtimeen. Koska he ovat kehittäneet mallin, jonka avulla voit valmistaa paahtoleipää juuri haluamallasi tavalla. Tämä johtuu säädettävän lämpötilan kehittämisestä, joka on helppo säätää koneen yläosassa olevalla säätimellä. Voit käyttää tätä grilliä myös muiden ruokien kuin vain paahtoleivän ja voileipien valmistukseen – kokeile esimerkiksi pihvien yms. paistamista kosketusgrillissä.

Koko leivänpaahtimen muotoilu osoittaa, että kyseessä on käyttäjäystävällinen laite. Siinä on valoilmaisin, joka ilmoittaa, kun se on käyttövalmis. Lisäksi se on suunniteltu helposti liukuvalla pinnoitteella, joten ruoka ei pala pintaan. Pinnoite varmistaa myös, että kone on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Voit olla varma, että voit nauttia koneestasi monta vuotta, sillä se on vankasti rakennettu. Leivänpaahdin on valmistettu harjattua ruostumatonta terästä, joten se kestää kovaa käyttöä. Meidän on kuitenkin varoitettava sinua, että tämän leivänpaahtimen virrankulutus on suuri, mikä voi tehdä siitä hieman kalliin käyttää, jos aiot käyttää sitä päivittäin.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 41 cm
 • Syvyys: 15 cm
 • Leveys: 35 cm
 • Paino: 3.55 kg
 • Väri: Musta ja ruostumaton teräs
 • Energiankulutus: 2000 wattia

OBH Quattro Toaster

suuri ja edullinen leivänpaahdin OBH Nordicalta

Fordele
 • pros-icon.svg Suuri leivänpaahdin, jossa on tilaa neljälle paahtoleivälle per kierros
 • pros-icon.svg Kokoonsa nähden edullinen leivänpaahdin
 • pros-icon.svg Eleganttia ja tyylikästä muotoilua mustassa värissä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuna

Detaljeret gennemgang

Voit hyvinkin investoida tähän leivänpaahtimeen, jos sinulla on monta suuta ruokittavana, kun teet ensimmäistä kertaa paahtoleipää, tai jos yksinkertaisesti inhoat paahtoleivän kypsentämistä useilla kierroksilla. Siihen mahtuu jopa neljä paahtoleipää kerralla, joten voit ruokkia koko perheen ilman, että kukaan tuntee jääneensä ulkopuolelle.

Miksi kannattaa valita OBH Quattro Sandwich Toaster

Ei sinulla ole suurinta budjettia, jolla pärjätä? Silloin voit silti löytää loistavan leivänpaahtimen – ja jos sijoitat tähän OBH Nordican malliin, saat jopa loistavan leivänpaahtimen, joka ei maksa mitään. Koneessa voi valmistaa yhteensä neljä paahtoleipää kerralla, minkä pitäisi riittää koko perheen ruokkimiseen ilman, että kenenkään tarvitsee odottaa liian kauan seuraavaa paahtoleipää.

Mallissa on 1200 watin teho ja se valmistaa täydellisen voileivän/paahtoleivän vain muutamassa minuutissa. Siinä on myös tarttumattomat levyt, jotka varmistavat, ettei leipä tai sen sisältö pala levyille. Lautaset ovat jopa astianpesukoneen kestäviä. Tämä takaa myös helpon puhdistuksen.

Tämän mallin selkeä etu on sen tyylikäs ja ajaton muotoilu. Näin siitä ei tule silmänruokaa, vaikka jättäisit sen keittiön tiskille. Voit kuitenkin myös helposti pakata sen pois, sillä sen rakenne takaa helpon säilytyksen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: cm
 • Syvyys: cm
 • Leveys: cm
 • Paino: kg
 • Väri:
 • Energiankulutus: 1200 wattia

Cloer CL6235 leivänpaahdin

paras leivänpaahdin optisella palautteella

Fordele
 • pros-icon.svg Kehitetty merkkivalolla, joka kertoo, milloin paahtoleipä on valmis
 • pros-icon.svg Tilaa säästävä säilytys, koska malli voidaan asettaa pystysuoraan kahvan päälle
 • pros-icon.svg Liukumaton pinnoite mahdollistaa vähärasvaisen paistamisen

Detaljeret gennemgang

Tämä malli ei ole markkinoiden halvimpia, mutta se tarjoaa toimivan leivänpaahtimen, joka ilmoittaa, kun paahtoleipä on valmis. Tuotteessa on liukumaton pinnoite, joka mahdollistaa myös vähärasvaisen leivonnan, koska rasvaa tarvitaan vähemmän. Lisäksi kone ei vie paljon tilaa kaapissa, laatikossa tai pöydällä.

Miksi sinun kannattaa valita Cloer CL6235 leivänpaahdin

Jos etsit laadukasta leivänpaahdinta, jossa on useita hienoja ominaisuuksia, kannattaa ehkä investoida tähän Cloer-merkin leivänpaahtimeen. Tämä malli on hieman kalliimpi kuin jotkin muut tämän leivänpaahtimen testin mallit, mutta se auttaa sinua myös paistamaan paahtoleipäsi paremmin.

Leivänpaahtimen erityispiirre on, että se on kehitetty optisella viimeistelyominaisuudella. Näin näet helposti, milloin paahtoleipäsi on valmis. Paahtoleipää ei enää tarvitse avata ja tarkistaa useita kertoja kypsennyksen aikana. Voit myös valmistaa koneessa kaksi paahtoleipää tai voileipää samanaikaisesti.

Tämän vaihtoehdon rusketusaste on lisäksi portaattomasti säädettävissä, joten voit saada paahtoleivän juuri niin kultaiseksi tai ruskeaksi kuin haluat. Näin sinulla on hyvät mahdollisuudet saada tulevaisuudessa hieman rapeampaa paahtoleipää. Lisäksi mallissa on liukuvalopinnoite, jonka avulla voit vähentää merkittävästi ruoanlaitossa käytettävän rasvan määrää – jopa ilman pelkoa leivän tai sisällön palamisesta.

Tämän koneen lisäbonuksena on, että se on suunniteltu kolmivaiheisella lukitusmekanismilla, joka auttaa varmistamaan korkean turvallisuustason koneen käytön aikana. Lisäksi se on tilaa säästävä, koska sitä voidaan säilyttää pystysuorassa pystyssä ja siinä on integroitu kaapelivarasto.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 9 cm
 • Syvyys: 22 cm
 • Leveys: 24,5 cm
 • Väri: Teräs ja musta
 • Energiankulutus: 930 wattia

Guide

Leivänpaahtimen puhdistaminen

Leivänpaahtimen puhdistaminen ei itse asiassa ole kovin vaikeaa – riippumatta siitä, mihin malliin olet sijoittanut. Leivänpaahtimen puhdistamiseen kuluva aika voi kuitenkin vaihdella paljon. Voit lukea lisää siitä, miten erityyppiset leivänpaahtimet puhdistetaan alla olevista kohdista.

Puhdistus leivänpaahtimessa, jossa ei ole irrotettavia levyjä

Leivänpaahdin, jossa ei ole irrotettavia levyjä, puhdistetaan parhaiten harjalla (joka ei tietenkään saa olla liian kova pinnalle) ja hieman öljyä käyttäen. Harjaa käytetään leivänpaahtimen reunojen ja ritilän pinnan puhdistamiseen, ja sillä raaputetaan pois mahdolliset ruokajäämät. Voit sitten levittää levyihin hieman öljyä, joka pitää ne paremman näköisinä.

Leivänpaahdin voi kuitenkin myös likaantua nopeasti ulkopuolelta, olipa se sitten jätetty ulos tai säilytetty kaapissa käytön jälkeen. Puhdista itse koneen pinta yksinkertaisesti kostealla liinalla ja pyyhi se puhtaaksi käytön jälkeen.

Puhdistus leivänpaahtimessa, jossa on irrotettavat levyt

Voit helposti puhdistaa leivänpaahtimen, jossa on irrotettavat levyt, samalla tavalla kuin edellä on kuvattu mallille, jossa ei ole irrotettavia levyjä. Se saattaa kuitenkin olla ajanhukkaa, sillä useimmat irrotettavat lautaset kestävät astianpesukoneen käytön. Puhdistaminen on siis paljon helpompaa irrotettavien levyjen kanssa, koska sinun on tehtävä itse mahdollisimman vähän. Tarkista kuitenkin, että lautaset ovat astianpesukoneen ja saippuan kestäviä, ennen kuin heität ne koneeseen, sillä jos ne eivät ole, ne on pestävä harjalla ja öljyllä, kuten aiemmin on kuvattu.

Miten vähentää leivänpaahtimen puhdistustarvetta

Jos haluat välttää leivänpaahtimen puhdistamisen jokaisen käytön jälkeen, voit käyttää leivinpaperia. Kun leivänpaahtimen ympärille asetetaan kerros leivinpaperia, ei ole vaaraa, että sisältö tippuu lautasille. Sen sijaan leivinpaperiin tarttuu kaikki – aivan kuten uunissa.

Muuta hyödyllistä tietoa tästä leivänpaahtimen testistä

Toastereilla voi tehdä paahtoleipää moniin muihinkin tarkoituksiin kuin vain paahtoleivän valmistukseen, kuten olemme myös todenneet edellä mainittujen testituotteiden tarkastelussa. Tämä pätee usein riippumatta siitä, sisältyykö koneeseen useita levyjä vai ei. Mutta jos ensisijainen painopisteesi ei saisi olla koneen ominaisuuksissa/toiminnallisuuksissa, mitä sinun pitäisi asettaa etusijalle? Annamme sinulle vastauksen alla:

 • Rakenne: On hyvä tarkastella koneen rakennetta ja sitä, sopiiko se tarpeisiisi. Rakentaminen voi viitata koneen ulkonäköön, helppokäyttöisyyteen ja ritilän pintaan. Voit esimerkiksi löytää koneita, joissa on yksi suuri ritiläpinta-ala sekä jaettuja “osastoja”. Se, valitsetko jommankumman ulkoasun, riippuu tietenkin koneesi omista mieltymyksistä.
 • Laatu:Kun mietit leivänpaahtimen muotoilua, kannattaa tarkastella myös tuotteen laatua – mukaan lukien materiaalia, josta se on valmistettu. Joissakin malleissa on pelkät muovikannet, joissa on lämmityslevyt, kun taas toisissa on ruostumattomasta teräksestä tai vastaavasta valmistettu runko, joka takaa paremman kestävyyden ja paremman lämmöntuottokyvyn.
 • suorituskyky: Tietenkin myös leivänpaahtimen suorituskyky on oleellinen asia, jota kannattaa tarkastella ennen kuin räiskit ensimmäisen ja parhaan koneen. Voit tarkastella koneen energiankulutusta, kuinka kauan sen lämpeneminen kestää, kuinka kauan kestää paahtoleivän paistaminen jne.
 • Turvallisuustaso: Voit loukkaantua nopeasti leivänpaahdinta käyttäessäsi, jos sen turvallisuustaso ei ole optimaalinen. Turvallisuuteen vaikuttavat muun muassa koneen ulkoinen lämpö – kuinka kuumaksi pinta kuumenee, kun leipää paistetaan koneessa – ja se, onko koneen kahvassa lukko. Kahvan lukitus vähentää riskiä, että pienet lapset avaavat leivänpaahtimen sopimattomasti, sekä estää laitteen avautumisen kypsennyksen aikana, jos leipä painaa hieman (esim. jos se nousee hieman).
 • Hinta: Jotkut leivänpaahtimet ovat halpoja, toiset kalliita. Pelkkä hinta ei aina kerro koneen laadusta ja toimivuudesta. Varmista siis, että vertaat sekä hintaa että koneiden kuvausta sen sijaan, että tarkastelet vain hintaa. Älä kuitenkaan osta kallista mallia vain siksi.

Löydä hyvä leivänpaahtimen tarjous

Halpaa leivänpaahdinta ei ole vaikea löytää, mutta hyvää halpaa leivänpaahdinta voi olla vaikea löytää. Itse asiassa monet markkinoilla olevat mallit myydään halpaan hintaan, mutta ne eivät täytä odotuksia paahtoleivän paistamisessa – ja se on kuin heittäisi rahaa ikkunasta ulos, jos et saa leivänpaahtimelta sitä, mitä haluat.

Suosittelemme tietysti valitsemaan tässä leivänpaahdintestissä tarkastelemamme tuotteet – vaikka ne olisivatkin halpoja. Tällöin voit olla varma, että saat todella hyvän ja halvan leivänpaahtimen, joka vastaa odotuksiasi. Voit kuitenkin investoida myös kalliimpiin malleihin, jos haluat täysin toimivan koneen. On hyvin mahdollista, että sinulla on varaa tähän malliin, vaikka budjettisi ei olisikaan kovin suuri tai kieltäytyisit käyttämästä paljon rahaa leivänpaahtimeen. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä säästää rahaa ostettaessa leivänpaahdin on mennä metsästämään hyviä leivänpaahdin tarjouksia eri online-jälleenmyyjiltä. Heillä on säännöllisesti tarjouksia leivänpaahtimiinsa – ja sitten on sinun tehtäväsi löytää halvin hinta.

Luo täydellinen aamu

Täydellisen aamun luominen itsellesi ja perheellesi on helppoa, kunhan sinulla on oikeat keittiökoneet. Mutta vaikka leivänpaahdin sopii erinomaisesti lounaan, iltapäivän välipalojen tai päivällisen valmistukseen, leivänpaahdin, vohvelirauta ja/tai mehustin voi olla loistava täydellisen aamiaisen valmistukseen.

Tietenkin olemme valmiina opastamaan sinut kaikkien tuotetyyppien parhaiden tuotteiden pariin, jotta voit tuntea olosi hyvin informoiduksi ennen ostosten tekemistä. Voit lukea lisää parhaista leivänpaahtimista leivänpaahdinarvosteluistamme. Löydät myös lisätietoja vohveliraudan käytöstä ja oppaan markkinoiden parhaista malleista vohvelirauta-arvostelustamme. Ja jos haluat hyvän aamiaisesi huuhteluksi tuorepuristettua mehua, joka jopa säilyttää kaikki ravintoaineet toisin kuin kaupoista ostettavat mehut, voit tutustua parhaimpiin mehustimiin suuressa mehustintestissämme.

FAQ

Mikä leivänpaahdin on paras?

Tässä testissä äänestimme Krups Grcic FDK452 -leivänpaahtimen testin parhaaksi. Malli on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja turvalliseksi, ja sitä voidaan käyttää kaikentyyppisten leipien paistamiseen, ja Tanskan kuluttajaneuvosto on kehunut sitä. Muut mallit ovat kuitenkin myös investoinnin arvoisia!

Miten leivänpaahdin puhdistetaan?

Voit puhdistaa leivänpaahtimen helposti harjalla, jolla raaputat ruokajäämät pois pinnalta. Joissakin malleissa on kuitenkin irrotettavat levyt, ja ne kestävät usein astianpesukoneeseen laittamisen.

Kuluttaako leivänpaahdin paljon virtaa?

Leivänpaahtimen energiankulutus riippuu paljon siitä, mihin malliin investoit. Joidenkin mallien virrankulutus on alhainen, alle 500 wattia, toisten korkea, yli 1500 wattia, mutta useimmat ovat näiden kahden välillä.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×