Mandoliinihiomakoneen testi (2022) → Löydä paras mandoliinihiomakone itsellesi.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä mandoliiniviipaleen arvostelussa voit lukea 8 parhaasta mandoliiniviipaleesta, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla. Olemme äänestäneet OXO Chef’s Mandoline Grinder 2.0:n testin parhaaksi, koska se toimii ihanteellisesti testiparametreissa: toiminnallisuus, rakenne ja hinta.

Muut alla olevassa luettelossa olevat mallit ovat kuitenkin saaneet myös hyviä arvosteluja, joten voit aina katsoa, vastaako jokin näistä malleista paremmin odotuksiasi. Voit myös lukea lisää siitä, miten löytää oikea mandoliinihiomakone parhaiden tuotteiden tarkastelun jälkeen.

OXO Chef's Mandoline Grinder 2.0

Paras mandoliinihiomakone

Fordele
 • pros-icon.svg Ruostumaton teräsrakenne ja liukumaton kahva
 • pros-icon.svg Mahdollisuus tehdä jopa 21 erilaista leikkausta
 • pros-icon.svg Mahdollisuus säätää paksuutta 0,5 mm:n askelin

Detaljeret gennemgang

Se kannattaa investoida tähän mandoliinihakkuriin, jos etsit mallia, joka mahdollistaa erilaiset leikkaukset ja paksuudet. Jopa 21 erilaisen leikkauksen ja 0,5 mm:n porrastuksen ansiosta saat minkä tahansa ruoan juuri sinulle sopivaan paksuuteen.

Miksi kannattaa valita OXO Chef’s Mandoline Knife 2.0

Jos arvostat sekä toiminnallisuutta että upeaa muotoilua, kun olet etsimässä uusia keittiövälineitä, kannattaa tutustua tähän OXO-merkin mandoliinihakkuriin. Tämä mandoliinihakkuri on kehitetty käyttäen kulmikasta japanilaista ruostumatonta terästä olevaa terää. Tämä saa koko tuotteen näyttämään sekä tyylikkäältä että kauniilta.

Se on samalla erittäin monikäyttöinen, sillä sillä voidaan tehdä jopa 21 erilaista leikkausta ja jopa säätää paksuutta 0,5 mm:n askelin. Tuotteen terät vaihtelevat myös suorien, aaltoilevien, julienne- ja ranskanperunaterien välillä. Sinulla on siis runsaasti vaihtoehtoja valmistaa ruokaa juuri haluamallasi tavalla, jos investoit tähän malliin.

Mandoliiniraudassa on myös pehmeä liukumaton kahva, joten voit pitää tuotteesta hyvän otteen. Näin on pienempi mahdollisuus, että silitysrauta tai kätesi yhtäkkiä liukastuvat ja aiheuttavat onnettomuuksia.

Tuotetiedot

 • Palojen määrä: 21 kpl
 • Leikkuuväli: 0,5 mm
 • Materiaali: ruostumaton teräs

Zyliss Hand Mandolin Easy

Paras halpa mandoliinimylly

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään budjettiystävälliseen hintaan, johon kenellä tahansa on varaa
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu sormisuoja, joten sinun ei tarvitse pelätä viiltävää itseäsi
 • pros-icon.svg Vaihtoehto asettaa se kolmeen paksuusasetukseen

Detaljeret gennemgang

Mandoliinihiomakoneen ei tarvitse maksaa maltaita – varsinkaan, jos investoit tähän Zylissin malliin. Tuote on käsikäyttöinen mandoliinihiomakone, joka voidaan asettaa kolmeen paksuusasetukseen, joten voit päättää leikatun ruoan paksuuden.

Sentähden sinun kannattaa valita Zyliss Hand Mandolin Easy

Jos et halua kuluttaa liikaa rahaa uuteen mandoliinihiomakoneeseen, voit hyvinkin investoida tähän Zyliss-merkin varianttiin. Tuotetta myydään edulliseen hintaan, johon kaikilla on varaa. Et siis tunne, että heität liikaa rahaa oston jälkeen, jos investoit tähän malliin.

Malli on lisäksi mukava käsimalli, jota on helppo hallita. Voit esimerkiksi yksinkertaisesti täyttää ainekset sopivaan astiaan, pyörittää ruostumattomasta teräksestä valmistettuja teriä edestakaisin ja voila! Sinulla on patukoita, viipaleita jne. kyseisestä tuotteesta. Myös sormesi ovat suojassa, sillä mallissa on sisäänrakennettu sormisuoja.

Mitä tahansa haluat leikata, tämä malli on sinua varten. Siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu terärakenne, ja tuote voidaan säätää kolmeen eri paksuuteen. Voit siis valmistaa sekä ohuita että paksuja viipaleita sen mukaan, mitä haluat tarjoilla. Malli leikkaa sekä julienneja (suikaleita) että viipaleita.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 10 cm
 • Leveys/halkaisija: 11 cm
 • Paino: 290 grammaa
 • Vaihtoehtojen määrä: 3 kpl
 • Väri: punainen, valkoinen ja musta
 • Materiaali: muovi ja ruostumaton teräs

OXO Good Grips V-Blade mandoliiniveitsi

Paras mandoliinihiomakone liukumattomilla jaloilla

Fordele
 • pros-icon.svg Mahdollisuus taittaa mandoliinirauta kokoon ja lukita se, kun sitä ei käytetä
 • pros-icon.svg Säädä mandoliinin korkeutta työn mukaan
 • pros-icon.svg Liukumaton kahva ja erityinen pidike suojaavat onnettomuuksilta

Detaljeret gennemgang

Tämä mandoliinileikkuri on ihanteellinen niille, jotka haluavat pakata työkalunsa optimaalisesti pois käytön jälkeen. Malli taittuu käytön jälkeen kokoon, jotta se vie mahdollisimman vähän tilaa, ja se lukittuu turvallisesti. Sen korkeutta voidaan kuitenkin säätää myös käytön aikana.

Miksi kannattaa valita OXO Good Grips V-Blade mandoliiniveitsi

Oletko huolissasi turvallisuudesta keittiössä, sekä eri välineiden käytön aikana että sen jälkeen? Jos näin on, sinun kannattaa kiinnittää katseesi tähän OXO:n mandoliiniveitseen. Ensinnäkin mandoliiniraudassa on lukitusmekanismi ja mahdollisuus taittaa se käytön jälkeen kokoon, mikä lisää turvallisuutta. Tämä tarkoittaa, että se ei voi leikata ihmisiä tai esineitä, jos se putoaa kaapista tai jos tuote joutuu käteen.

Malli on lisäksi varustettu erityisellä “vihannestelineellä” eli pienellä pyöreällä vekottimella, jonka avulla voit pitää esimerkiksi tomaattia kädessäsi pitelemättä sitä. Näin voit leikata tomaatin sopivan kokoiseksi ilman, että vaarana on sormien viiltäminen. Kahva on suunniteltu liukumattomaksi, joten sinulla on hyvä ote, kun leikkaat vihanneksia / hedelmiä. Voit myös säätää mandoliinin korkeutta, jos koet sen tarpeelliseksi.

Mandoliiniviipalointikoneessa on neljä eri terää, joten voit viipaloida elintarvikkeita eri käyttötarkoituksiin. Itse pinta on erittäin kuvioitu, mikä takaa, että käyttämäsi ainesosat eivät tartu kiinni. Tämä tekee koko prosessista paljon helpomman.

Tuotetiedot

 • Palojen määrä: 4 kpl
 • Väri: Valkoinen
 • Materiaali: ruostumaton teräs
Fordele
 • pros-icon.svg Valmistettu melamiinista tavallisen muovin sijaan
 • pros-icon.svg Käyttöön itämaisten ruokien tai kovien juustojen kanssa
 • pros-icon.svg Toimitetaan kolmen 1, 2 ja 3 mm:n levyisen insertin kanssa

Detaljeret gennemgang

Tämä mandoliinihiomakone eroaa hieman muista listan vaihtoehdoista, sillä tuote on valmistettu melamiinimateriaalista tavallisen muovin sijaan. Lisäksi sitä kutsutaan japanilaiseksi malliksi (tai japanilaiseksi mandoliiniksi), joka on erityisen hyvä itämaisesti inspiroituneelle ruoalle.

Miksi kannattaa valita Bron-Coucke-mandoliini 65 mm Japanin malli

Jos etsit yksinkertaista mandoliinia, jossa on hieman erilainen rakenne, voit helposti investoida tähän Bron-Coucke-merkin varianttiin. Tuote on valmistettu melamiinista ja sopii erityisesti itämaisen inspiraation ruokiin, sillä se sopii erinomaisesti fenkolille, kaalille, sipulille jne. Tuotteella voi sekä leikata hedelmiä että vihanneksia viipaleiksi tai tikuiksi – ihan miten vain haluat.

Malli on myös rakenteeltaan hyvin yksinkertainen eikä vie paljon tilaa, joten se sopii niille, jotka haluavat yksinkertaisen mandoliiniveitsen, jota voi helposti säilyttää viemättä liikaa tilaa kaapissa tai laatikossa.

Tuotteessa on 1, 2 ja 3 mm leveät terät. Tämä versio sopii erinomaisesti vihannesten ja hedelmien leikkaamiseen, mutta myös kovien juustojen leikkaamiseen. Voit siis käyttää tätä mallia useisiin tarkoituksiin.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 3 mm
 • Pituus: 31.5 mm
 • Leveys: 11 mm
 • Palojen määrä: 3 kpl
 • Materiaali: melamiini

Microplane Gourmet mandoliinimylly

Mandoliinimylly ergonomisella kahvalla

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu ergonomisella pehmeällä kahvalla
 • pros-icon.svg Helppo puhdistaa, sillä se on astianpesukoneen kestävä
 • pros-icon.svg Yksinkertainen rakenne takaa tarkat leikkaukset hetkessä

Detaljeret gennemgang

Tässä mandoliinihiomakoneessa on erittäin yksinkertainen muotoilu, mutta se on silti laadukas. Tämä tuote on siis ihanteellinen niille, jotka eivät halua tinkiä muotoilusta ja laadusta, vaikka he haluaisivatkin edullisen mandoliinihiomakoneen, jossa on yksinkertainen rakenne. Mallissa on ergonominen kahva ja se on astianpesukoneen kestävä.

Miksi sinun kannattaa valita Microplane Gourmet -mandoliinimylly

Jos etsit mandoliiniraastinta, jossa on vankka rakenne, joka takaa hyvän käyttöturvallisuuden, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Microplane-merkkiseen vaihtoehtoon. Tuote kuuluu Gourmet-sarjaan, ja siinä on pehmeä kahva, joka on myös ergonominen. Voit siis olla 100-prosenttisen varma, että voit aina hallita työvälineesi täysin, ja onnettomuusriski on näin ollen minimaalinen. Se auttaa jopa siinä, että et rasita kättäsi ja ranteitasi käyttäessäsi sitä.

Tuotteessa on pehmeä kahva, joka pitää mandoliiniraudan tukevasti kädessä, ja lisäksi siinä on liukumattomat kumijalat. Niiden avulla varmistetaan, että tuote seisoo tukevasti pöydällä eikä liukastu sopimattomasti. Rauta leikkaa 2 mm:n paksuisia viipaleita kaikkiin raaka-aineisiin, joten voit olla varma, että saat suoria paloja riippumatta siitä, mitä sinun on leikattava.

Leikkurit toimivat tarkoituksenmukaisesti, sillä ne on valmistettu valokaiverretusta teräksestä. Tämä auttaa säilyttämään ruoan maun ja aromin. Terävät terät, jotka eivät ole vaarassa tylsistyä, leikkaavat optimaalisesti kaikki tuotteet repimättä tai kuorimatta, jopa kovat tuotteet, kuten perunat ja juurekset, varmistaen ihanteelliset tulokset. Lisäbonuksena mandoliini kestää astianpesukoneeseen laittamisen, mikä tekee myös puhdistamisesta helppoa.

Tuotetiedot

 • Viipaleiden määrä: 1 kpl
 • Leikkuuväli: 2 mm
 • Väri: Teräs ja musta
 • Materiaali: ruostumaton teräs

OXO Good Grips Chef's Mandoline Knife 2.0

Hyvä mandoliiniveitsi, jossa on paljon leikkauksia

Fordele
 • pros-icon.svg 21 erilaista leikkausta – ja terien muoto vaihtelee
 • pros-icon.svg Mahdollisuus asettaa paksuus 0,5 mm:n askelin
 • pros-icon.svg Suunniteltu liukumattomalla ja pehmeällä kahvalla täydelliseen hallintaan

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän mandoliinihakkuriin voit olla varma, että voit valmistaa mitä tahansa ruokaa mieleiseksesi, sillä tämä malli voidaan asettaa peräti 21 eri leikkausmuodolle. Lisäksi paksuusasetukset ovat 0,5 mm:n askelin, joten saat juuri haluamasi paksuuden. Tuotteessa on myös liukumaton kahva.

Miksi kannattaa valita OXO Good Grips Chef’s Mandoline Knife 2.0

Haluatko investoida mandoliiniveitseen, jossa on laaja valikoima asetuksia ja leikkaustyyppejä? Jos näin on, kannattaa tutustua tähän OXO:n tuotteeseen. Malli voi tehdä jopa 21 erilaista leikkausta, ja koska terät vaihtelevat suorien, aaltoilevien, julienne- ja paistoterien välillä, voit leikata ruokaa useisiin eri muotoihin.

Sinulla on myös mahdollisuus asettaa mandoliiniveitsen paksuus. Tämä voidaan asettaa 0,5 mm:n välein. On siis runsaasti mahdollisuuksia tehdä jokaisesta ruoka-aineesta niin paksu kuin haluat. Tuote on myös käyttäjäystävällinen, ja voit esimerkiksi nähdä valitun asetuksen ilmaisinikkunassa, jotta et tee “virheitä” ruoanlaiton aikana.

Tässä mandoliinihiomakoneessa on toimiva muotoilu, joka tekee siitä helppokäyttöisen. Lisäksi se on suunniteltu erityisellä pehmeällä liukumattomalla kahvalla, joka varmistaa, että sinulla on tukeva ote tuotteesta käytön aikana. Näin et ota riskiä, että mandoliini yhtäkkiä liukuu kesken käytön.

Tuotetiedot

 • Palojen määrä: 21 kpl
 • Leikkuuväli: 0,5 mm
 • Materiaali: ruostumaton teräs
 • Väri: Musta

Westmark mandoliinihiomakone 5 terällä

Paras mandoliinihiomakone liukumattomilla jaloilla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu liukumattomilla jaloilla, jotta tuote pysyy aina tukevasti paikallaan
 • pros-icon.svg Sisältää näppärän pidikkeen, jotta voit pitää raaka-aineesta tiukan otteen
 • pros-icon.svg Suunniteltu integroidulla säilytystilalla viidelle mukana toimitettavalle leikkuuterälle

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän mandoliinimyllyyn saat optimaalisen mallin edulliseen hintaan. Tuotteessa on liukumattomat jalat, jotka takaavat, että se pysyy aina tukevasti paikallaan käytön aikana. Joten sinun ei tarvitse käyttää vaivaa sekä leikkaamiseen/viipalointiin että raudasta kiinni pitämiseen.

Sentähden sinun kannattaa valita Westmarkin mandoliiniveitsi, jossa on 5 terää

Mandoliiniveitsellä leikattaessa tai viipaloitaessa voi olla melko ärsyttävää seistä ja pitää kiinni sekä raudasta että raaka-aineesta. Onneksi sinun ei tarvitse pitää kiinni mandoliinista, jos investoit tähän malliin, sillä siinä on liukumattomat kumijalat, jotka pitävät tuotteen paikallaan. Voit siis keskittyä enemmän itse leikkaamiseen.

Sinun ei tarvitse edes pelätä loukkaantuvasi tätä tuotetta käyttäessäsi, sillä siinä on erityinen pidike. Näin et ole vaarassa saada sormiasi liian lähelle leikkuureunoja. Ja tietysti tuote on helppokäyttöinen.

Mandoliiniraudan mukana toimitetaan viisi erilaista leikkuuterää, joiden välillä voit vaihtaa vapaasti sen mukaan, mitä tarjoilet. Leikkuuterät, jotka eivät ole käytössä, voidaan säilyttää tuotteeseen integroidussa pidikkeessä. Tämä varmistaa myös sen, että tiedät aina, mihin eri terät on sijoitettu.

Tuotetiedot

 • Palojen määrä: 5 kpl
 • Materiaali: muovi ja ruostumaton teräs
 • Väri: Valkoinen ja punainen

Guide

Miten valita paras mandoliinihiomakone

Vaikka kyseessä ei ole kaikkein monimutkaisin tai hengenpelastavin investointi, voi silti olla mukavaa valita oikea mandoliinihiomakone alusta alkaen. Se on varmasti parempi kuin investoida kolmeen malliin, ennen kuin löydät tarpeisiisi sopivan. Tässä jaksossa voit lukea kolmesta seikasta, jotka voit ottaa huomioon, ennen kuin lähdet etsimään mandoliinihiomakonetta.

 • Miten usein aiot käyttää mandoliinirautaa?
 • Minkä kokoisen mandoliinimyllyn haluaisit?
 • Haluatko manuaalisen vai sähköisen mandoliinihiomakoneen?
 • Minkä hinnan voit maksaa?
 • Tarvitsetko erityisiä lisävarusteita?

Miten usein aiot käyttää mandoliinirautaa?

Kannattaa miettiä, kuinka usein aiot käyttää uutta mandoliinihiomakonettasi. Jos käytät sitä lähes päivittäin (tai aiot käyttää sitä), kannattaa ehkä investoida hienompaan malliin, jossa on enemmän ominaisuuksia, jotta sinulla on valinnanvaraa. Lisäksi saat täyden vastineen rahalle, kun käytät sitä usein.

Jos taas etsit mandoliiniveitsen, koska haluat käyttää sitä vain silloin tällöin, sinun ei välttämättä tarvitse investoida hienoon malliin. Sen sijaan yksinkertaisen rakenteen omaava, halvalla rahalla myytävä variantti voi olla oikea valinta, sillä ostos ei ärsytä sinua niin paljon, vaikka et käyttäisikään sitä tarpeeksi.

Minkä kokoisen mandoliinimyllyn haluaisit?

Markkinoilla on sekä pieniä että suuria mandoliineja. Kannattaa siis miettiä, haluatko pienemmän mallin, jota voi käyttää vain yhdellä kädellä, vai haluatko suuremman tuotteen, jossa on enemmän säätömahdollisuuksia – esimerkiksi levyjen paksuuden tai leveyden säätäminen, nostaminen ja laskeminen jne.

Pieni käsikäyttöinen mandoliinileikkuri on ihanteellinen, jos haluat säästää tilaa kodissa tai et aio käyttää tuotetta kovin usein. Jos aiot kuitenkin käyttää mandoliinintekijää päivittäin, kannattaa ehkä investoida hieman suurempaan malliin, jotta saat hyvän otteen tuotteesta ja voit käyttää useampia asetuksia.

Haluatko manuaalisen vai sähköisen mandoliinihiomakoneen?

Useimmat mandoliinit valmistetaan käsikäyttöisinä malleina, joissa joudut itse liikuttelemaan ruokaa saadaksesi sen leikattua. On kuitenkin olemassa myös sähköisiä versioita, joihin voit harkita investoimista, jos haluat tehdä koko prosessista vielä helpomman itsellesi. Näiden laitteiden tarkkuus on kuitenkin rajallinen, ja ne voivat maksaa hieman enemmän kuin manuaalinen mandoliinileikkuri. Valitettavasti yksikään sähköinen mandoliinileikkuri ei ole menestynyt eri testeissä niin hyvin, että olisimme voineet sisällyttää mallin tähän luetteloon.

Minkä hinnan voit maksaa?

On aina selvää, että kannattaa pohtia, minkä budjetin sisällä haluat pysyä. Loppujen lopuksi, jos kotibudjettisi on jo ennestään tiukka, et ehkä halua asettaa etusijalle +600 kruunun mandoliinileikkuria. Sen sijaan voit valita hieman halvemman mallin ja säästää muutaman sata kruunua.

Sinun on kuitenkin otettava huomioon tuotteeseen kohdistuvat odotuksesi, kun määrittelet budjettia. Loppujen lopuksi on turha odottaa saavansa monitoimituotteen, jossa on paljon asetuksia ja älykkäitä ominaisuuksia, ilman rahaa. Älä kuitenkaan luule, että sinun on maksettava satoja euroja mandoliiniviipaleesta saadaksesi käsiisi parhaan tuotteen.

Jos et ole varma, mitä odottaa mandoliinileikkurilta hinnan suhteen, mikset ottaisi inspiraatiota yllä olevasta mandoliinileikkuritestistä? Täältä löydät esimerkkejä hyvistä mandoliiniveitsistä eri hintaluokissa, jotka kaikki toimivat täydellisesti.

Tarvitsetko erityisiä lisävarusteita?

Jotta voit päättää mandoliinihiomakoneen oston hintaluokasta, sinun on ehkä otettava huomioon tuotteen sisältämät lisävarusteet. Loppujen lopuksi tämä on yksi tapa saada haluamasi toiminnot käyttöön.

Slicer

Leikkuria valitessasi sinulla on luultavasti jo käsitys siitä, millaisia leikkureita aiot käyttää. Loppujen lopuksi on olemassa syy, miksi edes harkitset mandoliiniveitsen hankkimista. Voit aina valita mallin, jossa on muutama terä, vain nähdäksesi tuotteen, ja investoida sitten tarvitsemiisi versioihin. Mutta tietysti voit myös investoida malliin, jossa on alusta alkaen monta terää. Tämä voisi olla myös malli, jonka avulla voit säätää eri inserttien kokoa, joten voit valita useita paksuuksia jne.

Liukumaton kahva

Olitpa sitten etsimässä halpaa, kallista, pientä, suurta jne. mallia, voit helposti asettaa etusijalle vaihtoehdon, jossa on liukumaton kahva. Näin varmistat, että sinulla on hyvä ote, kun työskentelet mandoliinihakkurilla, jotta se ei yhtäkkiä lipsahda. Näin voidaan parantaa turvallisuutta ruoanlaiton aikana.

Liukastumista estävät jalat

Toinen tapa varmistaa parempi turvallisuus mandoliinihakkuria käytettäessä on investoida malliin, jossa on liukumattomat jalat. Nämä varmistavat, että tuote pysyy tukevasti paikallaan eikä liiku työn aikana. Samalla sinun ei välttämättä tarvitse seistä ja pitää kiinni mandoliinista, kun viipaloit hedelmiä ja vihanneksia.

leikkurin varastointi

Joissakin malleissa on integroitu säilytyspaikka jäljellä oleville terille, jotka eivät ole käytössä, kun taas toisissa malleissa on ulkoinen säiliö, pussi tms. niitä varten. Voit tietysti olla luova ja keksiä omanlaisesi säilytysmuodon leikkureille, mutta voi olla eduksi valita malli, jossa on integroitu säiliö, sillä tällöin tiedät aina, missä olet tehnyt leikkurit – eikä sinun tarvitse yhtäkkiä sijoittaa niitä väärin.

Hyödykkeen haltija

Yksi syy siihen, miksi ihmiset loukkaantuvat mandoliiniviipaleita käyttäessään, on se, että he leikkaavat raaka-aineen liian alas, jolloin heidän sormensa joutuvat yhtäkkiä liian lähelle teriä. Tämä voi aiheuttaa paljon kolhuja sormiin ja rystysille, jos et ole varovainen. Tästä syystä voi olla hyvä ajatus investoida tuotteeseen, joka sisältää erityisen pidikkeen raaka-aineelle (tai ostaa tällainen laite itse jälkikäteen). Tällaisella pidikkeellä voit yksinkertaisesti kiinnittää raaka-aineen paikalleen, jolloin pidät kiinni pidikkeestä eikä raaka-aineesta, kun leikkaat sitä mandoliinihiomakoneella. Näin saat myös enemmän irti raaka-aineesta, koska voit leikata sitä paljon pidemmälle.

Voit tietysti valita myös mallin, jossa on sisäänrakennettu säiliö, jossa raaka-aine painetaan terien päälle. Näin sormesi eivät koskaan ole terien lähellä – eivätkä näin ollen ole vaarassa leikata itseäsi.

Sentähden sinun kannattaa valita tuote tästä mandoliiniviipalointikoneen testistä

Jos haluat olla varma, että saat ihanteellisen mandoliinileikkurin tilattua kotiin, voit edullisesti valita yhden edellä mainituista malleista tässä mandoliinileikkuri testissä. Luetteloomme valitut mallit ovat nimittäin kaikki saaneet hyviä pisteitä eri testeissä ja kuluttajien keskuudessa.

Testissä olemme löytäneet erilaisia tuotteita, joilla kaikilla on hyvät ominaisuutensa ja jotka eroavat toisistaan rakenteen ja hintaluokan suhteen. Voit siis luottaa siihen, että nämä mallit vastaavat odotuksiasi. Tämä pätee riippumatta siitä, valitsetko halvan vai kalliimman mallin – tai etsitkö tuotetta, jossa on monia leikkausvaihtoehtoja vai et.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×