Hidas mehustin testi (2022) → 10 parasta hidasta mehustinta markkinoilla

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Witt by Kuvings C9600 S hidas mehustin

Tämän Witt by Kuvingsin hitaan mehustimen kanssa ei voi mennä vikaan. Tuote toimii tehokkaasti uuden siivilä- ja ruuvijärjestelmän ansiosta, se ei aiheuta paljon melua ja se on helppo puhdistaa. Ei siis ihme, että tämä kone…

1
Paras hidas mehustin

Witt by Kuvings C9600 S hidas mehustin

2
Paras mehustin kokonaisille hedelmille

Witt by Kuvings CS610 Pro Slow Juicer

3
Suurikapasiteettinen hidas mehustin

KitchenAid Artisan Slow Juicer

4
Hidas mehustin ruostumattomasta teräksestä

Philips HR1889/70 hidas mehustin

5
Hidas mehustin, jossa on erilainen muotoilu

Kenwood JPM800SI PureJuice Pro Slow Juicer

6
paras halpa hidas mehustin

Severin ES 3571 hidas mehustin

7
Hyvä hidas mehustin suurella täyttöputkella

Witt by Kuvings EVO920 GM-M hidas mehustin

8
Ympäristöystävällinen hidas mehustin

Wilfa SJ-150 hidas mehustin

9
Hidas mehustin, jossa on erilainen muotoilu

Smeg Dolce & Gabbana hidas mehustin

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tähän hitaiden mehustimien arvosteluun olemme koonneet 10 parasta markkinoilla olevaa hidasta mehustinta, jotta voit löytää itsellesi parhaiten sopivan mallin. Testivoittajamme on Witt by Kuvings C9600 S -hidas mehustin, sillä se on paras testiparametreissa: tehokkuus, toimivuus, puhdistus ja ulkonäkö.

Kaikki luettelossa olevat mallit ovat investoinnin arvoisia, joten voit vapaasti valita alla olevista laitteista, jos etsit hidasta mehustinta. Kun olet tutustunut valittuihin tuotteisiin, voit oppia lisää hitaiden mehustimien ja perinteisten mehustimien eroista sekä saada neuvoja hitaiden mehustimien käyttöön.

Witt by Kuvings C9600 S hidas mehustin

Paras hidas mehustin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tehokas toiminta optimoidun jauhatusjärjestelmän ansiosta
 • pros-icon.svg Varustettu patentoidulla siivilä- ja ruuvijärjestelmällä, joka vähentää massan määrää
 • pros-icon.svg Voittajaksi äänestivät TV2 Norge ja Berlingske
 • pros-icon.svg Helppo puhdistaa patentoidulla puhdistustyökalulla

Detaljeret gennemgang

Tämän Witt by Kuvingsin hitaan mehustimen kanssa ei voi mennä vikaan. Tuote toimii tehokkaasti uuden siivilä- ja ruuvijärjestelmän ansiosta, se ei aiheuta paljon melua ja se on helppo puhdistaa. Ei siis ihme, että tämä kone on äänestetty useissa testeissä hyväksi ostoksi ja testivoittajaksi.

Miksi sinun kannattaa valita Witt by Kuvings C9600 S hidas mehustin

Jos etsit erinomaista hidasta mehustinta, joka takaa sinulle varmasti ihanteellisen mehuerän, sinun kannattaa tutustua tarkemmin testivoittajaamme: hidas mehustin C9600 S merkiltä Witt by Kuvings. Malli äänestettiin testivoittajaksi paitsi tässä testissä myös Berlingske ja TV2 Norge -kanavan testissä, jossa testattiin markkinoiden parhaat hitaat mehustimet. Voit siis olla varma, että tämän mallin kanssa et mene pieleen.

Vähemmän hedelmälihaa

Tämä hidas mehustin sopii erityisesti ihmisille, jotka eivät pidä hedelmälihasta mehuissaan. Mallissa on patentoitu siivilä- ja ruuvijärjestelmä, joka takaa jopa 30 prosenttia pienemmän massamäärän kuin vanhemmissa Witt by Kuvings -hidasmehustimissa. Myös itse jauhatusjärjestelmää on parannettu tässä mallissa, mikä parantaa vihannesten sekoittamista ja mehustamista.

Voit sekoittaa erilaisia hedelmä- ja vihannesmehuja suoraan koneessa. Tämä johtuu rakenteesta, jossa on SmartCap / SmartLid, joka sulkee nesteen ulostulon. Näin voit sekoittaa useita mehuja ennen nesteen kaatamista lasiin. Yhteensä säiliöön mahtuu 400 ml mehua ennen kuin säiliö on tyhjennettävä. Tämä ominaisuus auttaa myös säilyttämään ylijäämämehua, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että mehustin tippuu, kun tarvitset sitä.

Varustettu puhdistustyökalulla puhdistamisen helpottamiseksi

Mehustimen puhdistamisesta ei tarvitse huolehtia, kun olet sijoittanut tähän malliin. Se on itse asiassa paljon helpompi koota kuin muut saman tuotemerkin mallit, ja se on myös helpompi puhdistaa. Tämä johtuu siitä, että patentoitu puhdistustyökalu sisältyy ostokseen. Näin siivilä on helppo puhdistaa kaikista hedelmä- ja vihannesjäämistä.

Tuote on myös suunniteltu tuottamaan vähemmän melua kuin muut mehustimet, mikä takaa sinulle hiljaisen koneen. Tämä on eduksi, kun haluat valmistaa lasillisen mehua aamulla. Siten, vaikka käynnistäisit mehustimen, et herätä muuta taloutta.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 44,8 cm
 • Syvyys: 20,8 cm
 • Leveys: 22,8 cm
 • Paino: 6.9 kg
 • Väri: Hopea, kulta tai valkoinen
 • Teho: 240 wattia
 • RPM: 50 kpl
 • Tilavuus: 0,4 litraa

Witt by Kuvings CS610 Pro Slow Juicer

Paras mehustin kokonaisille hedelmille

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ympäristöystävällinen kone, jolla on alhainen energiankulutus
 • pros-icon.svg Hiljainen ja kevyt hidas mehustin, jossa on sisäänrakennettu tippapysäytin
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan

Detaljeret gennemgang

Tämä Wilfan hidas mehustin on ihanteellinen laite niille, jotka haluavat tehdä jokapäiväisessä elämässään jotain hyvää ympäristölle. Se on ympäristöystävällinen malli, joka ei käytä paljon sähköä. Tämä tekee siitä energiatehokkaan koneen tehosta tinkimättä. Lisäksi malli on hiljainen ja sitä myydään edulliseen hintaan.

Miksi sinun kannattaa valita Wilfa SJ-150 hidas mehustin

On useita syitä valita tämä Wilfan hidas mehustin. Ensinnäkin malli on energiatehokas, mikä auttaa varmistamaan alhaisen sähkölaskun – vaikka käyttäisit mehustinta päivittäin. Tämä johtuu mallin alhaisesta, vain 150 watin kulutuksesta. Kone on kuitenkin täysin toimiva ja pystyy käsittelemään mitä tahansa siihen heitettäviä ainesosia. Kone on esimerkiksi niin tehokas toiminnaltaan, että se soveltuu jopa koville vihanneksille ja pakastemarjoille. Tällä mallilla on siis mahdollista valmistaa omaa sorbettia.

Kevyt ja hiljainen hidas mehustin

Tämä hidas mehustin on lisäksi suunniteltu hiljaiseksi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että koko talo herää, kun puristat mehua – riippumatta siitä, mihin aikaan päivästä teet sen. Samalla tämä laite varmistaa, että se säilyttää suuren osan ainesosien ravintoaineista ja vitamiineista, joten saat mehustasi kaiken irti. Itse asiassa tämä vaihtoehto voi säilyttää jopa 50 prosenttia enemmän ravintoaineita kuin perinteiset mehustimet.

Kevyen, vain 2,5 kg:n painonsa ansiosta konetta on myös mahdollista siirtää ilman suurempia ongelmia. Voit siis päättää, haluatko koneen seisovan pöydällä kiinteästi vai onko se pakattava pois, kun sitä ei käytetä. Tämän ansiosta laite sopii pieniinkin keittiöihin, sillä se voidaan helposti kuljettaa edestakaisin pöydän ja kaapin välillä.

Tiskikoneen turvallinen

Tämä hidas mehustin on helppo puhdistaa käytön jälkeen, sillä se on suunniteltu kestämään astianpesukoneessa käyntiä – tai tarkemmin sanottuna: koneen irralliset osat kestävät astianpesukoneessa käyntiä. Tämä tekee koneen puhdistamisesta kuitenkin suhteellisen helppoa verrattuna muihin koneisiin.

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että aineksia sekoittaessasi roiskuu pöydälle, sillä koneessa on tippumisenestotoiminto. Tämä ominaisuus varmistaa, että voit sulkea kaatosuulakkeen, jotta nestettä ei valu ulos prosessin aikana. Sen avulla voit myös napata mehulasin mehun mehustamisen aikana ja jatkaa sitten ilman riskiä sisällön läikkymisestä.

Lisäbonuksena tätä hidasta mehustinta myydään budjettiystävälliseen hintaan, joten useammalla kotitaloudella on varaa tähän malliin.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 32 cm
 • Syvyys: 15 cm
 • Leveys: 31 cm
 • Paino: 2,5 kg
 • Väri: Hopea, valkoinen tai musta
 • Teho: 150 wattia
 • RPM: 75 kpl

KitchenAid Artisan Slow Juicer

Suurikapasiteettinen hidas mehustin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suuri säiliö, jonka tilavuus on 1 litra, joten voit valmistaa paljon kerralla
 • pros-icon.svg Mahdollisuus mukauttaa massan määrää kolmella eri seulalla
 • pros-icon.svg Käsittelee sekä suuria että pieniä aineksia
 • pros-icon.svg Suunniteltu BPA-vapaasta muovista

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän KitchenAidin hitaaseen mehustimeen voit olla varma, että sinulla on runsaasti tilaa säiliössä, jotta voit valmistaa koneessasi mehuja, hilloja, soseet ja muuta. Mallissa on 1 litran säiliötilavuus. Lisäksi se on kehitetty kaksivaiheisella hitaalla mehutekniikalla. leveä täyttöputki ja erilaiset suodattimet hedelmälihaa varten.

Miksi kannattaa valita KitchenAid Artisan Slow Juicer

Jos etsit mehustinta, jossa on suuri säiliökapasiteetti, tämä KitchenAidin malli on oikea valinta sinulle. Koneen säiliökapasiteetti on 1 täysi litra, mikä takaa, että koko perheelle riittää mehua, hilloa tai mitä tahansa muuta. Mukana tulee myös pienempi mehukannu, jonka kapasiteetti on 800 millilitraa, joten voit aina kaataa jotain koneesta pienempään kannuun ja tehdä vielä enemmän kerralla.

Kehitetty kaksivaiheisella hitaalla mehutekniikalla

Malli on suunniteltu varmistamaan paras tulos riippumatta siitä, mitä ainesosia käytät. Tästä syystä se on varustettu erityisen leveällä täyttöputkella, joka mahdollistaa kokonaisten hedelmien – mutta vain puolikkaiden omenoiden – lisäämisen. Koneessa on myös useita vaiheita, mikä tarkoittaa, että se voi leikata hedelmät itse, joten sinun tarvitsee tehdä vähemmän.

Koneessa on lisäksi optimoitu hidas mehunopeus vaihtotoiminnolla, joka auttaa vähentämään tukkeutumisen todennäköisyyttä prosessin aikana. Erityinen peruutustoiminto auttaa myös irrottamaan ainesosia, jotka saattavat juuttua kiinni. Mukana on puhdistusharja, jolla voit poistaa mahdolliset jäämät koneesta, ja irrotettava tippalautanen, jotta et roisku pöydälle mehua valmistaessasi.

Valitse itse massan ja vaahdon määrä

Meillä kaikilla on omat mieltymyksemme, kun kyse on mehujen vaahdosta ja massasta. Jos pidät erilaisista asioista kotitaloudessa tai haluat valmistaa hilloja ja soseet uudella mehustimellasi, tämä laite on ihanteellinen. Itse asiassa siinä on kolme erikokoista pulpperia. Näin voit valita mehun sisältämän hedelmälihan määrän. Tämä mahdollistaa myös hillojen, hedelmäsoseiden jne. valmistamisen ongelmitta.

Voit myös poistaa vaahtoa, siemeniä ja muuta ei-toivottua sakkaa käyttämällä mukana toimitettua vaahtosiivilää. Näin saat mehun mieleiseksesi – joka kerta.

Kone on yleisesti ottaen vankkarakenteinen ja valmistettu ruiskuvaletusta metallista. Voit siis nauttia koneestasi monta vuotta. Lisäksi eri muoviosat, mukaan lukien kannut, on valmistettu BPA-vapaasta muovista.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 45,5 cm
 • Syvyys: 17,3 cm
 • Leveys: 29,2 cm
 • Paino: 11.3 kg
 • Väri: Musta tai punainen
 • Teho: 250 wattia
 • Kapasiteetti: 1 litra

Philips HR1889/70 hidas mehustin

Hidas mehustin ruostumattomasta teräksestä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne takaa sinulle mukavan ja kestävän mehustimen
 • pros-icon.svg Varustettu suurilla 1,5 litran kannuilla sekä mehulle että hedelmälihalle/mehulle
 • pros-icon.svg Mahdollisuus kaataa jopa suurempia hedelmiä koneen suureen putkeen
 • pros-icon.svg Valmistanut Forbrugerrådet Tænk vuonna 2018

Detaljeret gennemgang

Tässä hitaassa mehustimessa sinun ei tarvitse huolehtia koneen puhdistamisesta käytön jälkeen. Vain 90 sekunnissa saat prosessin päätökseen ja voit viettää aikaa mehustasi nauttien. Kone on suunniteltu puhdistettavaksi juoksevan veden alla hetkessä, ja irtonaiset osat kestävät astianpesukoneessa käynnin. Lisäksi siinä on XL-täyttöputki.

Miksi kannattaa valita Philips HR1889/70 hidas mehustin

Yksi turhauttavimmista asioista hitaan mehustimen käytössä on se, että sinun on seisotettava ja puhdistettava kone käytön jälkeen – joka kerta. Tämä voi olla este monille ihmisille, jotka haluavat seisoa ja tehdä omia mehujaan päivittäin. Onneksi Philips on kehittänyt mallin, joka hoitaa tämän ongelman. Heidän HR1889/70 hidas mehustin on valmistettu siten, että se on erittäin helppo puhdistaa.

Koneen helppo puhdistusrutiini johtuu siitä, että kaikki irralliset osat kestävät astianpesukoneeseen menemisen. Kattiloita ja pannuja ei tarvitse pestä käsin. Lisäksi kaikki muut koneen osat ovat sileitä ja pyöreitä, joten ne on helppo huuhdella juoksevan veden alla. Näin pääset helposti eroon liasta ja ruokajäämistä. On myös huomattava, että kone on helppo purkaa ja koota uudelleen.

Paina mitä tahansa hedelmää

Kone on suunniteltu 70 mm:n XL-täyttöputkella. Laajan aukon ansiosta voit laittaa useimmat hedelmät ja vihannekset suoraan koneeseen ilman, että niitä tarvitsee ensin leikata viipaleiksi. Tämä lyhentää keittoaikaa ja takaa, että voit käyttää monenlaisia ainesosia. Tämä erityinen malli sopii erinomaisesti myös lehtivihanneksille, sillä se säilyttää ainesosien ravintoarvon optimaalisesti.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että pöytälevy rasvoittuu mehun valmistuksen aikana, sillä kone on suunniteltu tippapysäytyksellä. Tämä ominaisuus estää nesteen tippumisen koneesta – vaikka kaadat osan mehusta pois prosessin aikana. Voit myös valmistaa paljon mehua kerralla, sillä kannun tilavuus on 1 litra.

Hae apua terveempään elämäntapaan

Tämän hitaan mehustimen oston yhteydessä saat reseptikirjan, joka auttaa sinua aloittamaan koneen käytön. Löydät kuitenkin lisää inspiraatiota herkullisiin mehuresepteihin, jos lataat Philips Healthy Drinks -sovelluksen. Näin saat mehustimestasi kaiken irti, etsitpä sitten mahtavia mehureseptejä, puhdistuskuuria, energiapotkua jne.

mainitsimmeko jo, että tämä laite on kehitetty tyylikkääseen ja tyylikkääseen muotoiluun? Se on siis kone, jonka haluaisit pitää keittiön tiskilläsi. Lisäksi malli on myös energiatehokas vaihtoehto, joten se ei käytä liikaa virtaa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 36 cm
 • Syvyys: 36,2 cm
 • Leveys: 13,6 cm
 • Paino: 4.4 kg
 • Väri: Valkoinen tai musta
 • Teho: 150 wattia
 • Tilavuus: 1 litra

Kenwood JPM800SI PureJuice Pro Slow Juicer

Hidas mehustin, jossa on erilainen muotoilu

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sisilian inspiroima erilainen muotoilu
 • pros-icon.svg Toiminnallinen kone, jonka alhaiset kierrosluvut parantavat ravinteiden pidättymistä
 • pros-icon.svg Suurikapasiteettisella suppilolla varustettu

Detaljeret gennemgang

Jotkut hitaat mehustimet ovat hyvin samankaltaisia. Voit kuitenkin välttää hankkimasta samanlaista mallia kuin kaikki muutkin, jos investoit tähän Smegin malliin. Tuotemerkki on tunnettu erottumisesta, mutta tällä kertaa he ovat käyttäneet Dolce & Gabbanan apua, joten kone sai juuri ylimääräisen räiskäyksen kesää ja aurinkoa. Kone on tietenkin edelleen täysin toimintakuntoinen.

Miksi sinun kannattaa valita Smeg Dolce & Gabbana hidas mehustin

Haluatko investoida hitaaseen mehustimeen, joka todella erottuu muista markkinoilla olevista malleista? Jos näin on, sinun kannattaa investoida tähän Smeg-merkin malliin. Yhteistyössä Dolce & Gabbanan kanssa he ovat kehittäneet tämän hitaasti toimivan mehustimen, jonka muotoilussa on lämpimiä eksoottisia värejä ja pieniä hedelmäkoristeita. Muotoilu on tarkoitettu kunnianosoitukseksi Sisilialle, joten se saa sinut ajattelemaan vain kuumia ja virkistäviä juomia.

Kone on osa näiden kahden yrityksen yhteistyössä luomaa sarjaa. Voit siis ostaa yhteensopivan leivänpaahtimen, vedenkeittimen, tehosekoittimen, kahvinkeittimen ja paljon muuta, jos haluat käyttää kaikkia vaihtoehtoja. Se voi varmasti auttaa varmistamaan erilaisen tunnelman kodissasi – ja keittiön, joka erottuu muista.

Korkea toiminnallisuus

Älä kuitenkaan huolehdi siitä, ettet tee kompromisseja koneen rakentamisessa tai toiminnallisuudessa, koska asetat etusijalle koneen, jonka muotoilu on erilainen. Itse asiassa tämä malli on aivan yhtä toimiva kuin mikä tahansa muu Smeg-kone. Voit siis olla varma, että mehun valmistaminen on helppoa kuin mikä tämän koneen avulla.

Malli toimii esimerkiksi alhaisella kierrosluvulla minuutissa, mikä takaa, että hedelmien ja vihannesten ravintoaineet säilyvät optimaalisesti. Mukana tulee myös reseptikirja, josta löydät nopeasti inspiraatiota tuleviin mehuihin.

Valitset itse, kuinka paljon massaa haluat mehuusi, sillä koneessa on kaksi erilaista seulaa, hieno ja karkea. Näin voit myös valmistaa soseet, hillot ja muut vastaavat tuotteet ongelmitta. Massasäiliön tilavuus on jopa 1,6 litraa, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen vaihtamisesta koko ajan. Voit valmistaa jopa 1 litran nestettä, joten sitä pitäisi riittää useampaan kuin yhteen annokseen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 41,2 cm
 • Syvyys: 27 cm
 • Leveys: 17 cm
 • Väri: Monivärinen
 • Teho: 2400 wattia
 • RPM: 43 kpl
 • Tilavuus: 0,5 litraa

Severin ES 3571 hidas mehustin

paras halpa hidas mehustin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hinnaltaan edullinen hidas mehustin, johon useimmilla on varaa
 • pros-icon.svg Kyky valmistaa koneessa monia asioita, kuten hilloja, sorbettia ja pizzakastiketta
 • pros-icon.svg Varustettu hiljaisella, hidaskäyntisellä vaihtovirtamoottorilla

Detaljeret gennemgang

Hitaan mehustimen ostaminen voi olla hieman kallista, mutta onneksi markkinoilla on myös edullisia malleja. Yksi niistä on päässyt mukaan tähän testiin, sillä halvemmasta hinnastaan huolimatta se täyttää samat odotukset kuin muut testin mallit. Malli pystyy käsittelemään jopa pakastettuja marjoja ja hedelmiä, ja siinä on suuri säiliökapasiteetti.

Miksi kannattaa valita Severin ES 3571 Slow Juicer

Jos sinulla ei ole suurinta budjettia säästettävänä, niin onneksi sinulla on vielä mahdollisuus tilata hyvä hidas mehustin kotiin. Sinun tarvitsee vain valita tämä Severinin tuotemerkin malli. Tätä mallia myydään paljon budjettiystävällisempään hintaan kuin useimpia muita markkinoilla olevia hitaita mehustimia. Siitä huolimatta se täyttää vaatimuksesi, koska sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin.

Monitoiminen hidas mehustin

Tämä laite on paitsi edullinen, myös erittäin toimiva. Se ei rajoitu vain hedelmä- ja vihannesmehujen valmistukseen, vaan voit myös valmistaa sorbettia pakastemarjoista, hilloja, pizzakastiketta, soseet jne.Jossain määrin sinä olet ainoa, joka asettaa rajat sille, mitä haluat valmistaa tällä koneella.

Mitä ikinä päätätkin valmistaa tällä koneella, sinulla on kaikki tarvitsemasi aivan käden ulottuvilla. Mallissa on 1 litran mehusäiliö, joten voit valmistaa kerralla hyvän määrän mehua. Siinä on myös 1,3 litran säiliö ei-toivotulle massalle. Voit myös valita, kumpaa kahdesta siivilöintilaitteesta haluat käyttää – riippuen siitä, kuinka paljon tai vähän massaa haluat mehuissasi olevan.

Hidas mehustin AC-moottorilla

Kone on suunniteltu vain 45 kierrosta minuutissa pyörivällä hidaskäyntisellä vaihtovirtamoottorilla. Tämä tarjoaa optimaalisen tilaisuuden purkaa hedelmistä/vihanneksista mahdollisimman paljon mehua, jotta mikään ei mene hukkaan. Vähäinen kierrosluku takaa myös vitamiinien ja ravintoaineiden paremman säilymisen. Tämä vain auttaa tekemään mehustasi tai muusta ruoasta entistä terveellisempää.

Vaihtovirta takaa sinulle hitaasti toimivan mehustimen, joka on hiljainen, joten voit helposti käynnistää koneen aamulla, vaikka muu talo nukkuisi. Ette häiritse heitä. Koneen alla olevat liukumattomat jalat varmistavat, että se pysyy tukevasti paikallaan valmistuksen aikana.

Lisäbonuksena koneen kaikki irrotettavat osat kestävät astianpesukoneen käytön, mikä helpottaa puhdistamista huomattavasti. Mukana on myös puhdistusharja, joten voit helposti puhdistaa muut osat käsin.

Tuotetiedot

 • Väri: Harmaa
 • Teho: 150 wattia
 • RPM: 45 kpl
 • Kapasiteetti: 1 litra

Witt by Kuvings EVO920 GM-M hidas mehustin

Hyvä hidas mehustin suurella täyttöputkella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu 8,2 cm:n syöttöputkella, joka mahtuu suurille hedelmille ja vihanneksille
 • pros-icon.svg Tiputtamaton SmartCap vähentää jätettä ja mahdollistaa mehujen sekoittamisen suoraan koneessa
 • pros-icon.svg Patentoitu puhdistustyökalu takaa optimaalisen hygienian ja helpottaa puhdistusta

Detaljeret gennemgang

Mehunvalmistus ei ole paljon helpompaa tällä Witt by Kuvingsin hitaalla mehustimella. Kone on suunniteltu suurella täyttöputkella, joka takaa, että voit käyttää kokonaisia hedelmiä sen sijaan, että ne pitäisi ensin leikata paloiksi. Tämä lyhentää valmisteluaikaa. Lisäksi malli on varustettu tippumattomalla toiminnolla ja se on helppo puhdistaa.

Miksi kannattaa valita Witt by Kuvings EVO920 GM-M hidas mehustin

Jos etsit hidasta mehustinta, joka sekä näyttää hyvältä työtasollasi että minimoi mehun valmistamiseen liittyvän työn määrän keittiössä, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Witt by Kuvings -merkin malliin. He ovat kehittäneet tyylikkään hitaan mehustinkoneen, jossa on suuri 8,2 cm:n täyttöputki. Tämä takaa, että voit ahtaa kokonaisia hedelmiä ja vihanneksia suoraan koneeseen – myös suurempia ainesosia. Näin sinun tarvitsee tehdä vain vähän valmisteluja.

Matalat kierrosluvut

Malli on suunniteltu myös alhaiselle pyörimisnopeudelle, joka on vain 50 kierrosta minuutissa. Tämä takaa ainesosien tehokkaan mutta hitaan jauhamisen. Mehun hidas uuttaminen takaa, että hedelmien ja vihannesten ravintoaineet säilyvät paremmin. Tämän mallin avulla mehuistasi tulee entistäkin terveellisempiä. Lisäksi mehu voidaan säilyttää jopa kolme päivää jääkaapissa ilma- ja valotiiviissä astiassa.

Jotka haluavat helpon puhdistuksen

Yksi mehustimen käytön hieman ärsyttävistä puolista on se, että se on luonnollisesti puhdistettava jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdistaminen ei kuitenkaan ole ongelma tämän koneen kanssa, sillä se on suunniteltu patentoidulla puhdistustyökalulla, joka asetetaan siivilän päälle ja pyöritetään. Lisäksi kone on suunniteltu suuremmalla kuidun ulostuloaukolla, joka myös auttaa varmistamaan helpomman ja nopeamman puhdistuksen.

Ei tarvitse pelätä, että työtaso sotkeutuu tämän koneen kanssa. Tämä johtuu siitä, että siinä on tippumaton SmartCap-korkki, joka estää nesteen valumisen koneesta. Tippumaton ominaisuus takaa myös sen, että voit sekoittaa useita eri mehutyyppejä suoraan mehustimessa, jos haluat mehuusi enemmän ainesosia.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 49 cm
 • Syvyys: 23,9 cm
 • Leveys: 20,1 cm
 • Paino: 7.1 kg
 • Väri: Hiilenharmaa tai valkoinen
 • Teho: 240 wattia
 • RPM: 50 kpl
 • Tilavuus: litraa

Wilfa SJ-150 hidas mehustin

Ympäristöystävällinen hidas mehustin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ympäristöystävällinen kone, jolla on alhainen energiankulutus
 • pros-icon.svg Hiljainen ja kevyt hidas mehustin, jossa on sisäänrakennettu tippapysäytin
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan

Detaljeret gennemgang

Tämä Wilfan hidas mehustin on ihanteellinen laite niille, jotka haluavat tehdä jokapäiväisessä elämässään jotain hyvää ympäristölle. Se on ympäristöystävällinen malli, joka ei käytä paljon sähköä. Tämä tekee siitä energiatehokkaan koneen tehosta tinkimättä. Lisäksi malli on hiljainen ja sitä myydään edulliseen hintaan.

Miksi sinun kannattaa valita Wilfa SJ-150 hidas mehustin

On useita syitä valita tämä Wilfan hidas mehustin. Ensinnäkin malli on energiatehokas, mikä auttaa varmistamaan alhaisen sähkölaskun – vaikka käyttäisit mehustinta päivittäin. Tämä johtuu mallin alhaisesta, vain 150 watin kulutuksesta. Kone on kuitenkin täysin toimiva ja pystyy käsittelemään mitä tahansa siihen heitettäviä ainesosia. Kone on esimerkiksi niin tehokas toiminnaltaan, että se soveltuu jopa koville vihanneksille ja pakastemarjoille. Tällä mallilla on siis mahdollista valmistaa omaa sorbettia.

Kevyt ja hiljainen hidas mehustin

Tämä hidas mehustin on lisäksi suunniteltu hiljaiseksi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että koko talo herää, kun puristat mehua – riippumatta siitä, mihin aikaan päivästä teet sen. Samalla tämä laite varmistaa, että se säilyttää suuren osan ainesosien ravintoaineista ja vitamiineista, joten saat mehustasi kaiken irti. Itse asiassa tämä vaihtoehto voi säilyttää jopa 50 prosenttia enemmän ravintoaineita kuin perinteiset mehustimet.

Kevyen, vain 2,5 kg:n painonsa ansiosta konetta on myös mahdollista siirtää ilman suurempia ongelmia. Voit siis päättää, haluatko koneen seisovan pöydällä kiinteästi vai onko se pakattava pois, kun sitä ei käytetä. Tämän ansiosta laite sopii pieniinkin keittiöihin, sillä se voidaan helposti kuljettaa edestakaisin pöydän ja kaapin välillä.

Tiskikoneen turvallinen

Tämä hidas mehustin on helppo puhdistaa käytön jälkeen, sillä se on suunniteltu kestämään astianpesukoneessa käyntiä – tai tarkemmin sanottuna: koneen irralliset osat kestävät astianpesukoneessa käyntiä. Tämä tekee koneen puhdistamisesta kuitenkin suhteellisen helppoa verrattuna muihin koneisiin.

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että aineksia sekoittaessasi roiskuu pöydälle, sillä koneessa on tippumisenestotoiminto. Tämä ominaisuus varmistaa, että voit sulkea kaatosuulakkeen, jotta nestettä ei valu ulos prosessin aikana. Sen avulla voit myös napata mehulasin mehun mehustamisen aikana ja jatkaa sitten ilman riskiä sisällön läikkymisestä.

Lisäbonuksena tätä hidasta mehustinta myydään budjettiystävälliseen hintaan, joten useammalla kotitaloudella on varaa tähän malliin.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 32 cm
 • Syvyys: 15 cm
 • Leveys: 31 cm
 • Paino: 2,5 kg
 • Väri: Hopea, valkoinen tai musta
 • Teho: 150 wattia
 • RPM: 75 kpl

Smeg Dolce & Gabbana hidas mehustin

Hidas mehustin, jossa on erilainen muotoilu

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sisilian inspiroima erilainen muotoilu
 • pros-icon.svg Toiminnallinen kone, jonka alhaiset kierrosluvut parantavat ravinteiden pidättymistä
 • pros-icon.svg Suurikapasiteettisella suppilolla varustettu

Detaljeret gennemgang

Jotkut hitaat mehustimet ovat hyvin samankaltaisia. Voit kuitenkin välttää hankkimasta samanlaista mallia kuin kaikki muutkin, jos investoit tähän Smegin malliin. Tuotemerkki on tunnettu erottumisesta, mutta tällä kertaa he ovat käyttäneet Dolce & Gabbanan apua, joten kone sai juuri ylimääräisen räiskäyksen kesää ja aurinkoa. Kone on tietenkin edelleen täysin toimintakuntoinen.

Miksi sinun kannattaa valita Smeg Dolce & Gabbana hidas mehustin

Haluatko investoida hitaaseen mehustimeen, joka todella erottuu muista markkinoilla olevista malleista? Jos näin on, sinun kannattaa investoida tähän Smeg-merkin malliin. Yhteistyössä Dolce & Gabbanan kanssa he ovat kehittäneet tämän hitaasti toimivan mehustimen, jonka muotoilussa on lämpimiä eksoottisia värejä ja pieniä hedelmäkoristeita. Muotoilu on tarkoitettu kunnianosoitukseksi Sisilialle, joten se saa sinut ajattelemaan vain kuumia ja virkistäviä juomia.

Kone on osa näiden kahden yrityksen yhteistyössä luomaa sarjaa. Voit siis ostaa yhteensopivan leivänpaahtimen, vedenkeittimen, tehosekoittimen, kahvinkeittimen ja paljon muuta, jos haluat käyttää kaikkia vaihtoehtoja. Se voi varmasti auttaa varmistamaan erilaisen tunnelman kodissasi – ja keittiön, joka erottuu muista.

Korkea toiminnallisuus

Älä kuitenkaan huolehdi siitä, ettet tee kompromisseja koneen rakentamisessa tai toiminnallisuudessa, koska asetat etusijalle koneen, jonka muotoilu on erilainen. Itse asiassa tämä malli on aivan yhtä toimiva kuin mikä tahansa muu Smeg-kone. Voit siis olla varma, että mehun valmistaminen on helppoa kuin mikä tämän koneen avulla.

Malli toimii esimerkiksi alhaisella kierrosluvulla minuutissa, mikä takaa, että hedelmien ja vihannesten ravintoaineet säilyvät optimaalisesti. Mukana tulee myös reseptikirja, josta löydät nopeasti inspiraatiota tuleviin mehuihin.

Valitset itse, kuinka paljon massaa haluat mehuusi, sillä koneessa on kaksi erilaista seulaa, hieno ja karkea. Näin voit myös valmistaa soseet, hillot ja muut vastaavat tuotteet ongelmitta. Massasäiliön tilavuus on jopa 1,6 litraa, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen vaihtamisesta koko ajan. Voit valmistaa jopa 1 litran nestettä, joten sitä pitäisi riittää useampaan kuin yhteen annokseen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 41,2 cm
 • Syvyys: 27 cm
 • Leveys: 17 cm
 • Väri: Monivärinen
 • Teho: 2400 wattia
 • RPM: 43 kpl
 • Tilavuus: 0,5 litraa

Guide

Hidas mehustin verrattuna perinteiseen mehustimeen

Hitaalla mehustimella ja tavallisella mehustimella, jota kutsutaan myös keskipakoiseksi mehustimeksi, on eroa. Molemmat koneet voivat tietenkin valmistaa erinomaista mehua, joka on paljon terveellisempää kuin kaupasta ostettava mehu, koska se ei sisällä sokeria tai lisäaineita. Näiden kahden vaihtoehdon välillä on kuitenkin eroa siinä, miten ne säilyttävät ravintoaineita, vitamiineja, kivennäisaineita, entsyymejä jne. Voit lukea tästä lisää jäljempänä olevasta osiosta.

Hidas mehustin

Kuten sanasta voi päätellä, hidas mehustin toimii hitaammin kuin perinteinen mehustin. Mehun odottamisesta hieman pidempään on kuitenkin useita etuja. Ensinnäkin hidas mehustin säilyttää hedelmä- ja vihannesmehujen eri ravintoaineet paremmin kuin muunlaiset mehustimet. Tämä on mahdollista, koska hidas mehustin jauhaa ainekset hitaasti, jotta mehua saadaan mahdollisimman paljon.

Useimmat hitaat mehustimet käyttävät myös vähemmän happea mehun uuttamiseen, mikä tarkoittaa, että mehut säilyvät yleensä tuoreina pidempään. Sinun on kuitenkin varmistettava, että mehu säilytetään ilmatiiviissä astiassa, sillä muuten sen maku muuttuu ja se pilaantuu nopeammin.

Osittain juuri edellä mainittujen etujen vuoksi hitaat mehustimet ovat kalliimpia kuin keskipakomehustimet.

Sentrifugimehustin (perinteinen mehustin)

Keskipakoisjuicer, perinteinen juicer, juicer jne. – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Riippumatta siitä, minkä nimityksen valitset kuvaamaan tämäntyyppistä mehustinta, niiden toiminta ja rakenne ovat samat. Nämä mehustimet ottavat mehun marjoista, hedelmistä, vihanneksista jne. kääntämällä ainekset ympäri. Näin niistä puristetaan mehu ulos.

Mehustin puristaa mehun ainesosista yleensä nopeammin kuin hidas mehustin, joten jos et halua käyttää prosessiin liikaa aikaa, voit valita mehustimen. Samaan aikaan tämäntyyppistä muunnelmaa myydään yleensä myös halvemmalla kuin hitaita mehustimia. Ainoa haittapuoli on kuitenkin se, että ne eivät säilytä samaa määrää ravintoaineita kuin hitaat mehustimet.

Oletko kiinnostunut enemmän keskipakoisesta mehustimesta?

Jos edellä olevan lukemisen jälkeen olet enemmän taipuvainen ostamaan mehustimen / keskipakoismehustimen / perinteisen mehustimen, voimme tietenkin opastaa sinut parhaaseen tämäntyyppiseen vaihtoehtoon. Mehustinarvosteluistamme voit lukea markkinoiden parhaista malleista ja saada ohjeita hyvän ja terveellisen mehun valmistukseen. Voit myös lukea siitä, miten saat mehustimestasi kaiken irti. Vaikka siis suunnittelisitkin hitaan mehustimen ostamista, kannattaa tutustua tavallisia mehustimia käsittelevään artikkeliin.

Muita hyödyllisiä tietoja tässä hitaassa mehustintestissä

Hitaasti toimivan mehustimen käyttö voi olla todella terveellistä, sillä saat kaiken irti vihanneksista, marjoista ja hedelmistä sekä virkistävän juoman ilman lisäaineita ja sokeria. On kuitenkin muutamia asioita, jotka on syytä ottaa huomioon, kun käytät hidasta mehustinta – ja voit lukea niistä lisää alla olevista kohdista.

Mehu ei kestä kovin kauan

Valitettavasti monet ihmiset luulevat virheellisesti, että mehustimessa valmistettu mehu kestää yhtä kauan kuin kaupasta ostettu mehu. Näin ei ole, sillä kotitekoinen mehu ei sisällä samoja lisäaineita. Tämä tekee kotitekoisesta mehusta terveellisempää, mutta myös sen, että se säilyy pidempään.

Emme tietenkään halua lannistaa sinua. Useimmat kotitekoiset mehut säilyvät jääkaapissa muutaman päivän, kunhan ne säilytetään suljetussa, läpinäkyvässä astiassa. Yleisesti ottaen hitaassa mehustimessa tuotetun mehun säilyvyys on parempi.

Mehun ja hedelmälihan käyttö kannattaa

Suosittelemme käyttämään sekä hedelmien, vihannesten ja marjojen nestettä että hedelmälihaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun on välttämättä nautittava mehut selluloosan kanssa, jos et pidä siitä. Se tarkoittaa vain sitä, että massaa ei tarvitse heittää roskiin, koska sitä voidaan käyttää muihin tarkoituksiin. Voit käyttää hedelmälihaa esimerkiksi kakkujen, leivän tai illallistäytteen ainesosana. Tämä auttaa maustamaan ruokaa, vähentää ruokahävikkiä ja varmistaa, että saat kaikki ravintoaineet irti hedelmistä, vihanneksista ja marjoista.

Puhdista hidas mehustin aina käytön jälkeen

Jotta hidas mehustin pysyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa, on tärkeää puhdistaa se huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Ei riitä, että liotat sitä vedessä seuraavan päivän ajan ja käytät konetta uudelleen. Koneessa saattaa olla ruokajäämiä, jotka on puhdistettava. Hidas mehustin kannattaa myös puhdistaa heti käytön jälkeen, sillä ruokajäämät eivät ehdi kuivua sisään.

Jos valmistat useita mehuja peräkkäin, sinun on myös puhdistettava mehustin jokaisen prosessin välillä. Tämä ei ole aivan niin välttämätöntä, jos teet samantyyppistä mehua, mutta jos teet useampaa eri mehua, ei ole hyvä, että edellisen mehun makua on yhtäkkiä nykyisessä mehussa.

FAQ

Mikä hidas mehustin on paras?

Äänestimme Witt by Kuvings C9600 S hidas mehustin testin parhaaksi, sillä malli loistaa uudella jauhatusjärjestelmällä, puhdistustyökalulla ja patentoidulla siivilällä, joka poistaa tavallista enemmän hedelmälihaa. Muihin malleihin kannattaa kuitenkin myös investoida.

Miksi valita hidas mehustin?

Hidas mehustin on parempi kuin tavallinen mehustin, koska se jauhaa hedelmät, marjat ja vihannekset hitaasti, jolloin raaka-aineista saadaan enemmän mehua ja ravintoaineita. Koneella voi valmistaa herkullista mehua myös ilman lisäaineita.

Kuinka kauan mehu säilyy?

Säilyvyys riippuu hieman mehun tyypistä ja säilytyksestä. Voit kuitenkin odottaa, että hitaassa mehustimessa valmistettu ja suljetussa, läpinäkyvässä astiassa säilytetty mehu säilyy jääkaapissa jopa kolme päivää.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×