Leikkuritesti (2022) → Lue 6 parasta leikkuria

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

GRAEF Master M90 Teräsleikkuri

Jos haluat hiljaisen leikkurin, jota voit käyttää helposti ja yksinkertaisesti jokapäiväisessä elämässäsi, tämä Graef Master M90 Steel on sinulle sopiva. Siinä on tukeva, voimakas ja sileä terä, jolla voi leikata erilaisia leikkeleitä ja kuivattua lihaa.…

1
Paras leikkuri

GRAEF Master M90 Teräsleikkuri

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä testissä tarkastellaan lähemmin markkinoiden parhaita leikkureita. GRAEF Master M90 -teräsleikkuri äänestettiin testin voittajaksi, ja tämä johtuu mallin monista toiminnoista. Kone sopii kaikkiin tarpeisiin, turvallisuus on huippuluokkaa ja se voi ilahduttaa kaikkia perheitä. Sitä seuraa kuitenkin useita muita leikkureita, lue eteenpäin ja opastetaan löytämään oikea leikkuri perheesi tarpeisiin.

Jos olet kyllästynyt supermarketin tylsään leikkeletuotteeseen, viipalointikone on täydellinen ratkaisu. Monilla leikkureilla voi leikata vähän kaikkea, joten voit lisätä aamiais- tai lounaspöytään persoonallisen säväyksen. Se on ehdoton osa kotikeittiösi valikoimaa, jos haluat tehdä ruokaa tyhjästä omista raaka-aineistasi. Tässä testissä voit lukea parhaista leikkureista ja saada ohjeita oikean leikkurin löytämiseen.

GRAEF Master M90 Teräsleikkuri

Paras leikkuri

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Varustettu tukevalla lasitasolla, joka takaa vakauden ja helpon puhdistuksen
 • pros-icon.svg Nopea ja jatkuva toiminta helpottaa käyttöä
 • pros-icon.svg Tyhjä 170 watin kondensaattorimoottori
 • pros-icon.svg Terän irrotettava suojalevy ja lapsilukko turvallisuutta varten

Detaljeret gennemgang

Jos haluat hiljaisen leikkurin, jota voit käyttää helposti ja yksinkertaisesti jokapäiväisessä elämässäsi, tämä Graef Master M90 Steel on sinulle sopiva. Siinä on tukeva, voimakas ja sileä terä, jolla voi leikata erilaisia leikkeleitä ja kuivattua lihaa.

Sentten sinun kannattaa valita GRAEF Master M90 teräksinen leikkuri

Graef Master M90 -teräsleikkuri on tehokas malli, joka seisoo tukevalla lasipinnalla, joka on helppo puhdistaa. Se on varustettu kondensaattorimoottorilla, joka takaa nopean ja jatkuvan toiminnan ja on myös hiljainen, joten koneen käyttö jokapäiväisessä elämässä ei aiheuta melua.

Graef on saksalainen tuotemerkki. Tämä Master M90 -viipalointikone kuuluu Graef Master -sarjaan, joten se sopii täydellisesti keittiöön, jossa ruoka valmistetaan usein tyhjästä itse valituista raaka-aineista. Tämä sarja on itse asiassa omistettu kunnianhimoisille yksityisille gastronomeille tai kuluttajille, jotka haluavat omistaa vain parhaista parhaita keittiövälineitä. Tässä viipalointikoneessa on 0-20 mm:n viipaleen paksuuden säätömahdollisuus. Näin saat erittäin paksuja viipaleita ja voit laajentaa raaka-ainekoneen käyttömahdollisuuksia.

Terän suojalevy, joka takaa turvallisuuden käytön aikana, on irrotettava ja siksi helppo puhdistaa. Tässä leikkurissa on myös lapsilukko, joten lapset eivät joudu vaikeuksiin tämän tehokkaan koneen kanssa. Se on valmistettu mukavalla muotoilulla, joka sopii useimpiin keittiöihin, jos haluat pitää sen pystyssä. Johtokelaimen ansiosta kone on kuitenkin helppo säilyttää kaapissa tai laatikossa, jos haluat sen pois tieltä, kun sitä ei käytetä.

Tuotetiedot:

 • Väri: Teräs
 • Teho: 170 wattia
 • Leikkätyyppi: sileä
 • Levyn halkaisija: 170 mm
 • Materiaali: ruostumaton teräs
 • Lapsiturvallisuus: Kyllä

Wilfa FS-200W viipalointikone

Hyvä ja monipuolinen viipalointikone

Fordele
 • pros-icon.svg Yleiskäyttöinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä
 • pros-icon.svg Sopii lihalle, leivälle ja juustolle
 • pros-icon.svg Helppo puhdistus

Detaljeret gennemgang

Wilfa FS-200W on leikkuri, joka tekee vähän kaikkea. Yleiskäyttöisellä terällä varustettuna se voi helpottaa arkea ja viikonloppuja ja tehdä aamiais- tai lounaspöydästä kutsuvamman.

Miksi kannattaa valita Wilfa FS-200W -viipalointikone

Tämä Wilfan tehokas viipalointikone on monipuolinen malli, jonka ruostumattomasta teräksestä valmistetun yleisterän avulla voit viipaloida kaikenlaisia erilaisia leikkeleitä, leipiä ja juustoja todella herkullista aamiais- tai lounaspöytää varten. Kaikki tämä kohtuuhintaan, johon monilla on varaa.

Viipaleiden paksuus on helppo ja yksinkertainen määrittää tällä koneella. Se voidaan asettaa sekä 15 mm:n paksuisia viipaleita että erittäin ohuita 0,1 mm:n viipaleita varten. Näin voit itse päättää, mihin haluat käyttää tätä Wilfan leikkuria. Wilfa FS-200W:n yleisterän ja viipaleiden paksuusasetusten ansiosta sinulla on runsaasti mahdollisuuksia kokeilla ja kokeilla monenlaisia raaka-aineita. Näin voit helposti piristää minkä tahansa pöydän omilla herkullisilla leikkeleillä, juustoilla, leivillä tai vastaavilla.

Tällä koneella taataan laatu ja koneen pitkä käyttöikä. Tälle Wilfa FS-200W -leikkurille myönnetään 5 vuoden takuu. Se voidaan korjata tai vaihtaa nopeasti, jos sille tapahtuu jotain tuona aikana, ja tämä antaa kuluttajalle varmuuden siitä, että koneen laatu on huippuluokkaa.

Tuotetiedot:

 • Väri: Alumiini
 • Teho: 200 wattia
 • Terätyyppi: yleisterä
 • Levyn halkaisija:
 • Materiaali: ruostumaton teräs
 • Lapsen kestävä: Ei

Ritter Amido 3

muotoilupalkittu viipalointikone

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suunnittelupalkinnon voittaja 2008 ja 2009
 • pros-icon.svg Varustettu ECO-moottorilla
 • pros-icon.svg Slice-paksuus jopa 23 mm

Detaljeret gennemgang

Ritter Amido 3 -leikkuri on leikkuri, joka on voittanut kaksi muotoilupalkintoa vuosina 2008 ja 2009. Se on hieman suurempi kone, joka on varustettu leikkuuterällä, jolla voidaan leikata lähes mitä tahansa raaka-ainetta.

Sentten sinun kannattaa valita Ritter Amido 3 -leikkuri

Ritter Amido 3 -viipalointikoneessa on varmasti upea muotoilu, joka tekee tästä viipalointikoneesta hyvän näköisen keittiötiskilläsi. Se on helposti varastoitavissa, mutta se on hieman isompi malli, joka ei mahdu jokaiseen kaappiin, minkä vuoksi on niin fiksua, että muotoilu sopii useimpiin keittiöihin.

Ritter Amido 3 -viipalointikone on varustettu erittäin terävällä viipalointiterällä, joka viipaloi tehokkaasti lähes minkä tahansa elintarvikkeen läpi. Terän ympärillä on suojukset, jotka takaavat maksimaalisen turvallisuuden koneessa seisovalle ja sitä käyttävälle henkilölle. Halutun ruoan juuri leikatut viipaleet laskeutuvat ja kerääntyvät viipalointikoneen alla olevaan lokeroon, joka voidaan poistaa. Ritter Amido -viipalointikoneessa on hammastettu terä, jota voidaan säätää 0-23 mm:n viipaleiden leikkaamiseen. Tämä on tämän testin ennätys, ja tällä koneella on mahdollista saada erittäin ohuita ja todella suuria viipaleita suosikkiraaka-aineistasi.

Tässä Ritter-viipalointikoneessa on ECO-moottori, joka takaa tehokkaan ja toimivan koneen, joka ei käytä virtaa enempää kuin on ehdottoman välttämätöntä.

Tuotetiedot:

 • Väri: Metalliharmaa
 • Teho: 65 wattia
 • Terätyyppi: hammastettu terä
 • TERÄN halkaisija: 170 mm
 • Lapsiturvallisuus: Ei

GRAEF UNA 90, kokoteräs, viipalointikone

kokoontaitettava viipalointikone tilaa säästävällä muotoilulla

Fordele
 • pros-icon.svg Taitettava helppoon säilytykseen
 • pros-icon.svg Varustettu nopealla toiminnalla ja jatkuvalla toiminnalla
 • pros-icon.svg Suuri kantolaukku, jossa on sormisuoja

Detaljeret gennemgang

Graef UNA90 -viipalointikoneella voit helposti ja yksinkertaisesti täyttää toiveesi toisesta keittiötarvikekokoelmasi jäsenestä, vaikka sinulla ei olisikaan suurta keittiötä tai sinulla ei ole tilaa tai halua käyttää pöytätilaa sen pitämiseen siellä koko ajan.

Sentten sinun kannattaa valita GRAEF UNA 90, täysteräs, leikkuri

Tämä Graefin kokoontaitettava leikkuri on täydellinen valinta niille, jotka haluavat koneen, joka ei vie liikaa tilaa. UNA90-malli taittuu helposti kokoon ja mahtuu talteen, jotta tiskille jää tilaa joka päivä. Tämä kone on osa Graef UNA -sarjaa, joka on valikoima kokoontaitettavia koneita kevyessä rakenteessa ja muotoilussa.

Graef UNA90 on kone, jonka nopeat toiminnot ja jatkuva toiminta takaavat suuren helppokäyttöisyyden. Terävällä hammastetulla terällä voi viipaloida useimmat elintarvikkeet, joten voit helposti ja yksinkertaisesti koristella aamiais- tai lounaspöytääsi herkullisilla viipaloiduilla tuotteilla.

Kallistustoiminnolla varustettu viipalointikone on helpompi käsitellä, ja sitä voidaan helposti säätää niin, että se leikkaa täysin ohuita tai paksuja viipaleita 0-15 mm:n välillä. Tässä koneessa on huolehdittu sormisuojasta kuluttajien turvallisuuden lisäämiseksi. Tämä tekee koneesta uskomattoman monipuolisen, ja kaiken kaikkiaan se on loistava kone amatöörikokille, joka haluaa koneen tilaa säästävällä rakenteella.

Tuotetiedot:

 • Väri: Teräs
 • Teho: 170 wattia
 • Terätyyppi: leipätyöterä, jossa on hampaat
 • Levyn halkaisija: 170 mm
 • Materiaali: ruostumaton teräs
 • Lasten kestävä:

Severin AS3915, viipalointikone

Paras halpa viipalointikone

Fordele
 • pros-icon.svg Kaksi terää monipuolisuuteen
 • pros-icon.svg Lavat voidaan irrottaa puhdistusta varten
 • pros-icon.svg Liukumattomat jalat ja sormisuojus turvallisuutta varten

Detaljeret gennemgang

Haluatko ryhtyä vakavampaan ruoanlaittoon? Jos sinulla ei ole paljon kokemusta keittiökoneista yleensä eikä tiedä, kuinka paljon viipalointikonettasi käytetään tulevaisuudessa, tämä Severin AS3915 on sinulle sopiva laite. Se on toimiva ja edullinen, täydellinen aloittelijan kone.

Sentten sinun kannattaa valita Severin AS3915, leikkuri

Ehkä aiot kokeilla kokeiluja keittiössä, ja siksi sinun on laajennettava keittiötarvikevalikoimaasi. Tätä laitetta suositellaan niille, joilla ei ole vielä paljon kokemusta kotitekoisista leikkeleistä, mutta jotka haluavat aloittaa kokeilun ainesosien kanssa.

Severin AS3915 on viipalointikone, jossa on kaksi terää, yksi hammastettu ja yksi sileä, joten voit kokeilla monenlaisia ainesosia. Tämä tarjoaa valtavan helppokäyttöisyyden kaikille kuluttajille ja erityisesti aloittelijoille. Viipaleiden paksuus on mahdollista asettaa 0-15 mm:n välille, joten voit helposti ja yksinkertaisesti leikata juuri haluamasi paksuisia viipaleita.

Koneessa on irrotettavat terät, jotka voidaan puhdistaa helposti. Liukumattomat jalat takaavat vakauden ja sormisuojat turvallisuuden koneen käytön aikana. Päälle/pois-painike palaa vihreänä tai punaisena sen mukaan, onko leikkuri päällä vai pois päältä, joten se on kaikille selvää. Lisäksi koneessa on johtokela, joten se voidaan helposti säilyttää kaapissa tai laatikossa.

Tuotetiedot:

 • Teho: 180 wattia
 • Leikkätyyppi: 1 hammastettu, 1 sileä
 • TERÄN halkaisija: 190 mm
 • Materiaali: ruostumaton teräs
 • Lasten kestävä: Ei

Guide

Miksi ostaa sähköinen leikkuri?

Viipalointikoneeseen sijoittamisesta ja keittiövälinevalikoiman laajentamisesta voi olla monia etuja. Se voi helpottaa jokapäiväistä elämää ja tehdä ostoksista halvempia, sillä monet leikkeletyypit eivät kestä kovin pitkään, varsinkin avattuna, jos et halua samaa leikkelettä voileipään joka päivä. Lisäksi voi tulla nopeasti hyvin kalliiksi ostaa paljon pieniä erilaisia pakkauksia, joissa on 5-10 viipaletta leikkeleitä. Nämä kestävät yleensä vain pari päivää perheessä, jossa on valmistettava useita lounaspaketteja joka päivä. Aina ei myöskään ole mahdollista tietää tämäntyyppisten leikkeleiden täyttä laatua, joten voi olla houkuttelevampaa ostaa hyviä raaka-aineita, joista voi valmistaa omia leikkeleitä.

Viipalointikone voi auttaa torjumaan ruokahävikkiä, sillä sen avulla voit leikata juuri sen määrän leikkeleitä, leipää tai juustoa, jonka tarvitset, ja pakata loput hyvin, jotta ne säilyvät pidempään. Näin voit pitkällä aikavälillä helposti säästää rahaa leikkeleiden ostamisessa, koska pienet, laadukkaat paketit ovat usein jopa kalliimpia kuin ostaminen.voit leikata itse, jos haluat saada siitä saman määrän leikkeleitä kuin jos ostaisit raakatuotteen. Tämä tarkoittaa alhaisempia kilohintoja ja sitä, että lempileipiäsi on helpompi saada viimeistä millimetriä myöten.

Jos haluat valmistaa herkullisen aamiais- tai lounaslautasen tai hienon tapas-annoksen vieraiden saapuessa, viipalointikone on myös hyvä keittiökone, joka kannattaa pitää käsillä. Voit viipaloida kaikenlaiset leikkeleet, juustot ja leivät juuri haluamasi paksuisiksi ja sopiviksi tarjoiltaviin ruokalajeihin. Kaikista viipaleista tulee samanlaisia, joten et saa tylsän ohutta tai liian paksua viipaletta. Lisäksi tarjoilun esteettisyys paranee. Jos haluat nostaa ruoanlaiton tasoa kotona keittiössä, voi olla hyvä idea löytää hyvä kokkiveitsi, jolla pilkkominen, viipalointi ja leikkaaminen on helpompaa ja tarkempaa. Keittiöveitsiarvostelussamme voit löytää juuri oikean veitsen, joka vastaa kodin ruoanlaittoon liittyviä tarpeitasi.

Oppaanne oikean leikkurin löytämiseen perheenne tarpeisiin

Markkinoilla on monenlaisia viipalointikoneita, jotka sopivat kunkin perheen keittiön yksilöllisiin tarpeisiin. Siksi voi olla hieman vaikeaa päättää, mikä niistä sopii tarpeisiisi kotona. Pidä nämä seikat mielessäsi, kun etsit oikeaa viipalointilaitetta:

 • Mistä materiaaleista sen tulisi olla rakennettu? Eri terästyyppien painossa ja kestossa on eroja. On hyvä varmistaa, että terä on valmistettu vähintään ruostumattomasta teräksestä, jotta sillä on pitkä käyttöikä, vaikka sitä käytettäisiin erilaisiin leikkauksiin ja se on puhdistettava usein.
 • Millainen muotoilun pitäisi olla? Koko ja säilytysvaihtoehdot. On koneita, jotka on suunniteltu kiinteälle paikalle keittiön tiskipöydälle, ja on koneita, jotka voidaan helposti taittaa kokoon ja säilyttää helposti jopa pienissä kaapeissa ja laatikoissa. Riippuen päivittäisistä rutiineistasi ja siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on keittiössäsi, tämä näkökohta voi olla ehdottoman tärkeä, jotta viipalointikone olisi hyvä investointi keittiöösi.
 • Käytön helppous ja vaihtoehtojen määrä. On tärkeää, että sinun ei tarvitse näpytellä laitetta ja käyttää aikaa siihen, että se toimii joka kerta, kun sinun on leikattava ruokaa pois. Jos olet aloittelija, helppokäyttöisyys on erityisen tärkeää. Helppo siivous on myös hyvä ajatus, sillä harva haluaa käyttää siihen paljon aikaa kiireisen päivän aikana. Riippuen siitä, kuinka monta erilaista ainesosaa haluat viipaloida, on myös hyvä tarkistaa, kuinka monta asetusta viipalointikoneessa on viipaleen paksuudelle.
 • Minkälaisella terällä se pitäisi varustaa? Terätyypillä voi olla suuri vaikutus siihen, kuinka monta erilaista raaka-ainetta koneella voidaan viipaloida. Useimmilla terillä voi leikata vähän kaikkea, mutta jos sinulla on jokin erityisvaatimus, sinun kannattaa etsiä terä, joka on suunniteltu leikkaamaan juuri kyseistä ruokatyyppiä. Esimerkiksi sahalaitainen terä voi olla hyvä leivälle ja sileä terä voi olla hyvä monenlaisille leikkeleille ja juustoille.
 • Paljonko moottorin tehoa? Moottorin tehoa kannattaa myös tarkastella. Jos haluat isomman koneen, jossa on hyvä moottoriteho ja jolla voi leikata raaka-aineista massoittain viipaleita erittäin lyhyessä ajassa, konetta ei ehkä ole tehty niin helposti varastoitavaksi. Siksi on tärkeää löytää tasapaino, joka varmistaa, että tarpeesi täyttyvät tehokkuuden, koon ja varastointimahdollisuuksien osalta.
 • Mitkä ovat turvatoimet? On tärkeää, että leikkuri on turvallinen käyttää. Lähes kaikkiin markkinoilla oleviin koneisiin on nyt suunniteltu monia turvatoimia. Sormisuojat, turvavalot tai lasten turvalukot voivat olla joitakin turvallisuusominaisuuksia, jotka voivat tehdä koneesta juuri sinulle sopivan.

Kuinka löydät parhaan viipalekauppatarjouksen

Kuten monien muidenkin markkinoilla olevien tuotteiden kohdalla, laatu ja hinta kulkevat jossain määrin käsi kädessä, kun ostat leikkureita. Siksi on tärkeää, että leikkuriin investoitaessa ei tingitä liikaa. Tästä leikkuritestistä löydät kuitenkin myös hieman halvempia koneita, jotka ovat hyviä, toimivia ja budjettiystävällisiä niille, jotka eivät halua käyttää liikaa rahaa uuteen leikkuriinsa. Jos olet aloittelija ja haluat kokeilla keittiössä, mutta et tiedä, kuinka paljon viipalointikonetta käytetään, budjettiystävällinen laite voi olla myös hyvä valinta. Jos rakastut koneeseen, joka on hieman kalliimmassa hintaluokassa kuin mitä ajattelit budjetoida, voi olla suuri etu odottaa ja pitää silmällä valitsemaasi leikkuria, jotta näet, tuleeko se myyntiin. Näin voit nopeasti säästää rahaa juuri perheen tarpeisiin sopivaan koneeseen.

FAQ

Mikä viipalointilaite on paras testissä?

Tässä testissä tarkasteltiin tarkemmin markkinoiden parhaita leikkureita, ja testin voittajaksi valittiin GRAEF Master M90 Steel Slicer. Tämä johtuu siitä, että kone sopii jokaiseen tarpeeseen, turvallisuus on huippuluokkaa ja se voi ilahduttaa kaikkia perheitä.

Miksi ostaa leikkuri?

Viipalointikone voi helpottaa arkea, tehdä eväspaketeista maukkaampia ja viipaloidusta ruoasta pitkällä aikavälillä halvempaa. Se on laite, josta jokainen perhe voi nauttia ja joka voi nostaa aamiais- ja lounaspöydän tasoa ja laatua.

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon ennen viipalointikoneen hankintaa?

Tärkeimmät asiat, jotka on otettava huomioon, ovat perheesi tarpeet, viipalointikoneen käyttömäärä, säilytysvaihtoehdot ja se, mihin ruokiin haluat käyttää viipalointikoneesi.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×