Metallinpaljastin testi → Löydä paras metallinpaljastin top 5:stä.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

3
Paras vedenalainen metallinpaljastin

Deteknix Scuba Tector metallinpaljastin

4
Paras halpa metallinpaljastin

Bounty Hunter Mach-1 metallinpaljastin

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä metallinpaljastinarvostelussa voit lukea markkinoiden 5 parhaasta metallinpaljastimesta. Listalta löytyy sekä aikuisten että lasten malleja.Äänestimme testivoittajaksi Nokta Makro -merkin Simplex+ WHP-metallinpaljastimen. Tämä johtuu siitä, että malli erottuu edukseen toiminnallisuuden, helppokäyttöisyyden ja ulkonäön testiparametreissa.

Voit kuitenkin helposti valita jonkun testin muista malleista kuin vain testivoittajamme, jos haluat investoida halvempaan malliin laadusta tinkimättä. Tuotteiden tarkastelun jälkeen voit lukea lisää siitä, mitä metallinpaljastimella voi löytää, miten löydät parhaan metallinpaljastimen tarpeisiisi ja miten löydät hyvän metallinpaljastimen tarjouksen.

Fordele
 • pros-icon.svg Voitti vuoden 2020 metallinpaljastimen palkinnon
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen muotoilu ja englanninkielinen käyttöohje
 • pros-icon.svg Kehitetty huippuluokan ominaisuuksilla, äärimmäisellä syvyysvasteella ja online-ohjelmistopäivityksellä
 • pros-icon.svg Vedenkestävä metallinpaljastin, joka toimii jopa kolmen metrin syvyydessä

Detaljeret gennemgang

Tämän Nokta Makron metallinpaljastimen kanssa ei voi mennä vikaan. Heidän Simplex+-mallinsa nimettiin vuoden 2020 metallinpaljastimeksi, joten ei ihme, että se on myös tämän metallinpaljastimen testivoittaja. Koneessa on lukuisia toiminnallisia ominaisuuksia, käyttäjäystävällinen muotoilu ja se on vedenpitävä.

Miksi kannattaa valita Nokta Makro Simplex+ WHP metallinpaljastin

Jos kieltäydyt tinkimästä metallinpaljastimestasi, sinun kannattaa investoida tähän Nokta Makro -merkin malliin. He ovat kehittäneet ihanteellisen metallinpaljastimen, jossa on sekä käyttäjäystävällinen muotoilu että täydellinen suorituskyky. Voit asettaa Simplex+:n neljään esiasetettuun hakuohjelmaan: metalli, pelto, puisto ja ranta, jolloin voit etsiä kohteita useilta alueilta.

Tunnistinta on mahdollista käyttää myös pimeällä, sillä laite on suunniteltu näytön valaistuksella, painikkeiden taustavalaistuksella ja LED-valaistuksella. Malli voidaan päivittää online-ohjelmistopäivityksellä, mikä takaa, että metallinpaljastin pysyy ajan tasalla. Lisäksi se on suunniteltu lukuisilla hienoilla ominaisuuksilla hakua varten. Kyseessä on siis monimutkainen laite, jossa on monia vaihtoehtoja, vaikka se onkin käyttäjäystävällinen. Mukana tulee myös tanskan- ja englanninkielinen käyttöohje, jota voit lukea, jos et tiedä, miten konetta käytetään.

Vedenkestävä metallinpaljastin

Yksi tähän metallinpaljastimeen sijoittamisen suurista eduista on sen vedenpitävyys. Voit siis käyttää sitä sateessa ongelmitta tai vedenalaisena metallinpaljastimena 3 metrin syvyyteen asti. Vedenkestävän metallinpaljastimen avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tutkimuksesi joudut yhtäkkiä keskeyttämään, koska osut järveen, mereen tai vastaavaan.Voit vain jatkaa alueen tutkimista, vaikka se tarkoittaisikin ilmaisimen joutumista kokonaan veden alle.

Käyttäessäsi laitetta veden alla koet kahvassa värinätoiminnon ja näet silti tulokset vedenpitävän LCD-näytön kautta. Voit myös helposti puhdistaa ilmaisimen hanan alla tai suihkussa, jos se tarvitsee huuhtelun, kun pääset kotiin.

Mallia on lisäksi helppo kuljettaa, ja sitä voivat käyttää kaiken pituiset ihmiset, sillä sitä voidaan pidentää 63 cm:stä 132 cm:iin. Sinun ei siis tarvitse kumartua liikaa metallinpaljastinta käyttäessäsi tai huolehtia siitä, että se vie liikaa tilaa autossasi, laukussasi jne. kun otat sen mukaan matkalle. Lisäbonuksena voit käyttää langattomia kuulokkeita tämän koneen kanssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia kuulokekaapelista kaivamisen aikana.

Tuotetiedot

 • Pituus: 63-132 cm
 • Paino: 1,3 kg
 • Näytön tyyppi: LCD-näyttö
 • Toimintataajuus: 12 kHz
 • Hakutoiminnot: 4 kpl
 • Soundit: 3 kpl
 • Tuntoherkkyyden säätö: 6 tasoa
 • Akku: 2300 Ah litiumpolymeeri, ladattava ja integroitu

Quest X10 metallinpaljastin

Paras kevyt metallinpaljastin

Fordele
 • pros-icon.svg Kevyt metallinpaljastin, joka painaa alle 1 kg
 • pros-icon.svg Mahdollisuus säätää pituus kaikille perheenjäsenille
 • pros-icon.svg Kehitetty salamannopealla prosessorilla, taajuussäädöllä ja automaattisella maatasapainolla
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan

Detaljeret gennemgang

Tämä Questin metallinpaljastin sopii koko perheen käyttöön. Tuote on mahdollista asettaa eri korkeuksille. Lisäksi se on kevyt malli, joka painaa alle 1 kg. Tämä helpottaa huomattavasti koneen käyttöä myös pienemmille tai vanhemmille perheenjäsenille. Metallinpaljastin ei myöskään maksa paljon verrattuna muihin malleihin.

Miksi kannattaa valita Quest X10 metallinpaljastin

Jos etsit metallinpaljastinta, joka ei paina tonnia, suosittelemme tutustumaan tähän Questin vaihtoehtoon. Valmistaja on kehittänyt metallinpaljastimen, joka painaa alle 1 kg, mikä tekee siitä erittäin kevyen. Mallia kehitettäessä on myös kiinnitetty huomiota ergonomiaan ja monipuolisuuteen, minkä vuoksi tässä mallissa on kolmiosainen tanko. Näin ilmaisimen voi helposti sovittaa sekä aikuisille että lapsille. Kahva voidaan myös säätää kolmeen eri asentoon paremman otteen saamiseksi.

Tämä malli on rakenteeltaan monipuolinen, ja se on myös täynnä upeita ominaisuuksia. Sinulla on siis runsaasti vaihtoehtoja käyttää sitä useisiin tarkoituksiin. Malli on esimerkiksi suunniteltu nopean vasteen omaavaksi, joten voit etsiä alueita lyhyemmässä ajassa. Se voi myös havaita, jos samassa paikassa on useita kohteita. Lisäksi voit asettaa koneen neljään eri hakuohjelmaan ja lukea 10 segmenttiä näytöltä.

Budjettiystävällinen metallinpaljastin

Tämä metallinpaljastin ei ole läheskään markkinoiden kallein malli – itse asiassa sitä myydään edulliseen hintaan. Näin sinulla on varaa hankkia tuote ilman, että sinun tarvitsee säästää vuosia. Älä kuitenkaan pelkää tinkiväsi mallin toimivuudesta vain siksi, että haluat säästää hieman rahaa. Malli vastaa taatusti odotuksiasi. Voit käyttää sitä jopa sateessa ja matalassa vedessä, sillä se on sateenkestävä. Älä vain anna näytön joutua veden alle.

Metallinpaljastimessa on sisäänrakennettu ja ladattava litiumakku, jonka toiminta-aika täydellä latauksella on 30-40 minuuttia – kaiuttimien kanssa jopa 30 tuntia. Akku on helppo ladata USB:n kautta, jolloin voit käyttää erilaisia virtalähteitä, kuten pistorasiaa, verkkolaitetta, tietokonetta jne.

Tuotetiedot

 • Pituus: cm
 • Paino: 945 grammaa
 • Näytön tyyppi: LCD-näyttö
 • Toimintataajuus: 8 kHz
 • Hakutoiminnot: 4 kpl
 • Soundit: 5 kpl
 • Tarkkuusasetus: tasot
 • Akku: 1000 mAh Li-Po akku, ladattava, käyttöaika: 30 tuntia kaiuttimien kanssa

Deteknix Scuba Tector metallinpaljastin

Paras vedenalainen metallinpaljastin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Vedenalainen metallinpaljastin, joka toimii jopa 60 metrin syvyydessä
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Painaa vain 330 grammaa ja on saatavana kahdessa värissä

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän Deteknixin metallinpaljastimeen sinulla on mahdollisuus käyttää uutta sijoitustasi sekä maalla että vedessä. Malli on suunniteltu vedenalaiseksi metallinpaljastimeksi, joten sitä voidaan käyttää jopa 60 metrin syvyydessä. Lisäksi tämä malli on erittäin kevyt, mikä tekee siitä ihanteellisen kenelle tahansa, koska se ei tunnu raskaalta kädessä.

Miksi kannattaa valita Deteknix Scuba Tector metallinpaljastin

Etsitkö metallinpaljastinta, jota voi käyttää vedenalaisiin etsintöihin? Jos näin on, suosittelemme investoimaan tähän Deteknixin vedenalaiseen metallinpaljastimeen pelkän vedenpitävän metallinpaljastimen sijaan. Tämä malli soveltuu erityisesti vedenalaiseen käyttöön, mikä tarkoittaa, että se on vedenpitävä 60 metrin syvyyteen asti. Voit siis mennä pitkälle alas tämän mallin kanssa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, kestääkö se painetta.

Tämä malli on ihanteellinen lomalle, merelle tai rannalle. Siinä on optimaalinen etsintäsyvyys, jota et saa monilla muilla metallinpaljastimilla. Kyseessä on kuitenkin monikäyttöinen ilmaisin, joten sitä voidaan helposti käyttää sekä maalla että vedessä. Lisäksi sinun ei tarvitse kiinnittää liikaa huomiota alueen asetuksiin jne., koska kone on suunniteltu automaattisella asetuksella.

Helppo ja halpa metallinpaljastin

Tämä malli sopii erinomaisesti käytettäväksi sekä suuremmissa syvyyksissä merellä että maalla, ja sitä on myös helppo käsitellä. Vain 330 grammaa painava metallinpaljastin on kenen tahansa käsiteltävissä. Kevyestä painosta on hyötyä erityisesti silloin, kun käytät sitä syvissä vesissä, sillä sinun ei tarvitse käyttää liikaa vaivaa tuotteen kantamiseen ja uintiin.

Lisäksi tämä vedenalainen metallinpaljastin ei maksa paljon, mikä on myös selkeä etu. Itse asiassa sinun ei tarvitse miettiä säästämistä pitkään, jotta sinulla olisi varaa tähän malliin. Saat jopa verkkopistokkeen oston yhteydessä. Voit valita mallin kahdesta eri väristä: musta tai oranssi. Musta väri on ihanteellinen, jos haluat yksinkertaisemman metallinpaljastimen, kun taas oranssi sopii niille, jotka haluavat mallin, joka erottuu edukseen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 6 cm
 • Pituus: 42 cm
 • Syvyys: 10 cm
 • Paino: 330 kg
 • Toimintataajuus: 95 kHz
 • Hakutoiminnot: automaattinen
 • Ääni: pulssi-induktio
 • Akku: Integroitu 3,7 voltin, 500 maH Li-Poly akku
 • Väri: Musta tai oranssi

Bounty Hunter Mach-1 metallinpaljastin

Paras halpa metallinpaljastin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kustannustehokas
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää sekä lapsille että aikuisille
 • pros-icon.svg Tee neljä erilaista ääntä kohteen tyypistä riippuen
 • pros-icon.svg Havaitsee kohteet 90 cm:n syvyyteen asti

Detaljeret gennemgang

Tämän metallinpaljastimen hankkimiseen ei tarvita paljon rahaa. Bounty Hunter on tämän halvan metallinpaljastimen takana, johon useimmilla on varaa. Mallia voivat käyttää sekä aikuiset että lapset, se on kevyt, varustettu digitaalisella näytöllä ja sillä voidaan paikantaa sekä suuria että pieniä esineitä.

Miksi kannattaa valita Bounty Hunter Mach-1 metallinpaljastin

Ei sinulla ole kovin suurta budjettia, mutta haluat silti hankkia hyvän metallinpaljastimen? Jos näin on, investoi tähän Bounty Hunterin malliin, sillä he ovat kehittäneet toimivan metallinpaljastimen, jonka hinta ei ole liian korkea. Joten useimmat ihmiset voivat löytää tilaa budjetissaan tälle mallille ilman, että heidän tarvitsee säästää pitkään.

Mallia voivat käyttää sekä lapset että aikuiset, sillä sen pituutta voidaan säätää. Tämä lisää joustavuutta kaikille käyttäjille. Tuote on myös kevyt, joten jopa lapset voivat käsitellä tankoa ongelmitta. Käyttäjäystävällinen muotoilu on optimaalinen sekä lapsille, aloittelijoille että henkilöille, joilla on kokemusta metallinpaljastimista. Huomaa kuitenkin, että mallin mukana toimitetaan vain englanninkielinen käyttöohje.

Rautajätteen automaattinen suodatus

Tämän metallinpaljastimen selkeä etu on sen toiminnallisuus. Malli on kehitetty tehokkailla metallinilmaisutekniikoilla, jotka luovat pohjan jännittäville kokemuksille ja löydöille. Voit käyttää tätä mallia esimerkiksi pelloilla, leikkikentillä, rannoilla jne. Mallin havaintosyvyys on jopa 15 cm kolikoille ja jopa 90 cm suuremmille metalliesineille. Lisäksi metallinpaljastin on suunniteltu kolmella erottelutasolla, mikä takaa rautajätteen suodattamisen etsinnän aikana.

Tuloksia on myös helppo seurata, sillä laitteessa on digitaalinen näyttö ja neljä äänimerkkiä, jotka antavat ääntä kohteen tyypin mukaan. Lisäbonuksena koneessa on myös merkkivalo, joka ilmoittaa, kun akun varaus on vähissä. Näin et joudu vaaraan, että koneesta loppuu virta, kun olet “tehtävässä”. Täyteen ladattu akku voi kuitenkin kestää jopa 25 tuntia.

Tuotetiedot

 • Paino: 900 grammaa (ilman paristoja)
 • Näyttötyyppi: Digitaalinen
 • Hakutoiminnot: 3 kpl
 • Soundit: 4 kpl
 • Tuntoherkkyyden säätö: 3 tasoa
 • Akku: 9V Alkaline 2 kpl
 • Jopa 25 tuntia

Guide

Mitä metallinpaljastimella voi löytää?

Metallinpaljastimen tarkoitus on löytää maasta elementtejä, joita et pystyisi näkemään paljain silmin. Metallinpaljastimen nimi kertoo, mitä laitteella voi löytää: metallisia elementtejä. Metalliesineiksi lasketaan tietenkin monia asioita, sillä tämä muotoilu kattaa tina-, lyijy-, rauta-, kupari-, alumiini-, pronssi-, messinki-, teräs- ja muita esineitä. Saatat esimerkiksi olla onnekas ja löytää kolikoita ja koruja metsästäessäsi metallinpaljastimella.

Varo, että suurin osa maasta löytyvistä esineistä, lukuun ottamatta nykyaikaisia kolikoita, lasketaan danefæiksi. Lakisääteinen velvollisuus on ilmoittaa museolle Dana foot -löydöstä – eikä esinettä saa itse asiassa poistaa alueelta, sillä löydön tarkka sijainti on kirjattava. Et siis saa koskaan pitää danefæa itse. Huomaa myös, että nykyaikaiset korut on luovutettava löytötavaratoimistoon.

Muuta hyödyllistä tietoa tässä metallinpaljastustestissä

On muutamia asioita, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon, ennen kuin valitset markkinoiden ensimmäisen ja parhaan metallinpaljastimen – muutoin vaarana on, ettet saa mallia, joka todella vastaa tarpeitasi. Yritämme tehdä sinusta tietoisemman siitä, mitä parametreja sinun pitäisi harkita / kiinnittää huomiota ostaessasi metallinpaljastimesi, jotta voit toivottavasti tilata oikean mallin kotiin lyhyessä ajassa tämän artikkelin lukemisen jälkeen.

 • Mistä etsiä? On hyvä miettiä, missä aiot etsiä metallinpaljastimella. Kaikki mallit eivät toimi yhtä hyvin pelloilla, nurmikolla, hiekalla, kovalla maaperällä jne. Tästä syystä sinun kannattaa pitää silmällä, sopiiko hakutoimintojen valikoima tarpeisiisi. Jos aiot käyttää konetta useilla eri pinnoilla, voit valita mallin, jossa on automaattiset asetukset tai sisäänrakennetut hakutoiminnot.
 • Monitoiminen metallinpaljastin: Monitoiminen metallinpaljastin kannattaa aina asettaa etusijalle, jos siihen on varaa. Sisäänrakennettuihin ominaisuuksiin voidaan laskea kaikki maantasapainosta, korkeasta prosessorista, näytöstä, ei-toivottujen kohteiden automaattisesta karsimisesta ja muusta. Varmista myös, että metallinpaljastimesi pystyy havaitsemaan sellaiset esineet, joita aiot ensisijaisesti etsiä.
 • Metallinpaljastin, jossa on äänimerkkejä:Suurimmassa osassa metallinpaljastimia on useita äänimerkkejä, joten kuulet, kun löydät jotain mielenkiintoista ja kun olet lähellä kohdetta. On kuitenkin erilaista, kuinka monta äänimerkkiä laitteessa on ja soitetaanko ne äänekkäästi vai kuulokkeiden kautta. Jos niitä voi toistaa kuulokkeilla, voit aina tarkistaa, voiko malliin liittää langattomat kuulokkeet, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia johtoa.
 • Akku: Valitse malli, jossa on ladattava akku, sillä se aiheuttaa vain vähemmän haittaa sinulle ja takaa ympäristöystävällisemmän haun. Huomaa, että akun kesto vaihtelee paljon akusta toiseen. Jos siis aiot lähteä pidemmille retkille, kannattaa valita malli, joka kestää useita tunteja. Kannattaa myös suosia metallinpaljastinta, jossa on sisäänrakennettu merkkivalo, joka näyttää, kun paristo on tyhjenemässä. Näin koneestasi ei yhtäkkiä loppuisi virta.
 • Sateenkestävä / vedenkestävä metallinpaljastin:Kun olet luonnossa, et koskaan tiedä, milloin sataa. Tästä syystä suosittelemme, että valitset ensisijaisesti vedenpitävän/sateenkestävän metallinpaljastimen, jotta sinun ei tarvitse juosta suojaan, jos muutama pisara sataa, kun suoritat etsintää. Huomaa, että on eroa niiden mallien välillä, jotka kestävät vain sadetta, ja niiden välillä, jotka kestävät veden alle upottamisen kokonaan.
 • Hintaluokka: Sinun kannattaa asettaa budjetti ennen kuin yrität etsiä metallinpaljastinta, sillä muuten saatat nopeasti päätyä ostamaan mallin, joka ei sovi hintaluokkaasi. On aina ihanteellista määrittää budjetti/hintaluokka tuotteen odotusten perusteella.

Pitäisikö metallinpaljastinta käyttää veden alla?

Jos aiot käyttää metallinpaljastinta veden alla, suosittelemme investoimaan vedenpitävään metallinpaljastimeen eikä vain sateenkestävään metallinpaljastimeen. Sateenkestävät metallinpaljastimet kestävät usein jonkin verran vettä ja joissakin tapauksissa jopa hieman pinnan alle, mutta ne eivät kestä kovin syvälle veteen menemistä. Vedenpitävä malli voi kuitenkin. Sinun on kuitenkin tarkistettava, kuinka syvälle metallinpaljastin on vedenpitävä. Jotkin mallit kestävät enintään 30 metrin syvyydessä pinnan alapuolella, kun taas toiset kestävät vielä syvemmällä (vaikka näitä mainostetaankin usein vedenalaisina metallinpaljastimina eikä vedenpitävinä ilmaisimina).

Löydä paras metallinpaljastimen tarjous

Metallinpaljastimeen sijoittaminen voi olla kallista, jos et pidä silmällä valitsemasi mallin hintaa. Itse asiassa useat metallinpaljastimet voivat maksaa muutamia tuhansia dollareita tai jopa enemmän. Tästä syystä suosittelemme, että löydät itsellesi parhaan metallinpaljastimen tarkastelematta hintaa liian tarkasti ja yrität sitten löytää hyvän tarjouksen valitsemastasi mallista. Näin et tingi haluamastasi mallista, mutta et myöskään joudu ostamaan ylihintaista versiota.

Parhaan metallinpaljastimen tarjouksen löytämiseksi kannattaa vertailla eri verkkokauppojen hintoja. Kannattaa myös tarkkailla niiden verkkokauppoja, jotta näet, onko valitsemasi malli saatavilla hieman halvemmalla jossakin kuin toisessa.

FAQ

Mikä metallinpaljastin on paras?

Jos etsit parasta metallinpaljastinta, sinun kannattaa investoida Nokta Makro Simplex+ WHP metallinpaljastimeen. Tämä malli äänestettiin vuoden 2020 parhaaksi metallinpaljastimeksi, ja se on myös testivoittajamme tässä metallinpaljastintestissä.

Paljonko metallinpaljastin maksaa?

Metallinpaljastimia on mahdollista löytää sekä edullisia että kalliita. Useimmissa tapauksissa sinun on käytettävä vähintään 1000 kruunua, todennäköisesti jopa enemmän, jos haluat tilata hyvän mallin. Tässä testissä on esimerkkejä sekä kalliista että halvoista metallinpaljastimista.

Voiko lapsille ostaa metallinpaljastimia?

Kyllä, on olemassa useita erityisesti lapsille suunniteltuja metallinpaljastimia. Jotkin niistä ovat hieman yksinkertaisempia, kun taas toiset ovat edelleen täysin toimivia. Useita malleja voidaan käyttää sekä lapsille että aikuisille. Katso testin paras metallinpaljastin lapsille.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×