Minijääkaappitesti (2022) | Katso 9 parasta minijääkaappia täältä (iso arvostelu)

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

5
Ruostumattoman teräksen parhaimmistoa

Liebherr TPesf 1714-22 001 Ruostumaton teräs

6
Paras ihonhoito- ja kauneudenhoitotuotteille

Stylideas S0582930 Valkoinen

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tämä pieni mutta mahtava laite on välttämätön, kun järjestät juhlia, muutat asuntolaan, matkustat matkailuautolla tai suunnittelet unelmiesi keittiötä, lastenhuonetta tai ulkobaaria. Minijääkaapista on tullut osa jokapäiväistä elämäämme.

Minijääkaapin joustavuus on varmasti sen juju. Riippuen siitä, miten ja missä aiot käyttää sitä, voit valita mallin, joka on vapaasti seisova tai sisäänrakennettu, eli voit asentaa sen työtason alle. Jotkin mallit voidaan asentaa työtasolle. Jotkut niistä on tehty erityisesti juomien säilytykseen. Jos haluat pakastaa pieniä hedelmäpusseja, keksejä tai mehujäätä, joissakin vaihtoehdoissa se onnistuu jääkaapissa tai yläovessa olevalla pakastimella. Tarpeistasi riippumatta markkinoilla on monia malleja.

Tässä on opas parhaista minijääkaapeista jokaiseen vuodenaikaan.

Bomann KB 340 White

Paras jääkaappi

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Pätee täydellisesti kokoonsa nähden
 • pros-icon.svg On monikäyttöinen
 • pros-icon.svg Kompakti ja vankka minijääkaappi

Detaljeret gennemgang

Sentten sinun kannattaa valita Bomann KB 340 White

Jos tarvitset minijääkaapin mökille tai kodin pienempiin tiloihin, joissa et tarvitse paljon tilaa, tämä Bomannin minijääkaappi saattaa olla juuri sinua varten.

Se on testin paras ja enemmän kuin tavallinen jääkaappi. Pienikokoinen minijääkaappi sopii erinomaisesti sinkuille, opiskelijoille tai toimistokäyttöön. Vaihdettavien ovien saranoiden ansiosta saat lisää joustavuutta Bomann-jääkaapin käytössä.

Portaaton lämpötilan säätö mahdollistaa jääkaapin mukauttamisen henkilökohtaisiin tarpeisiin milloin tahansa. Säädettävien hyllyjen ansiosta jäähdyttimen koko tilavuus on käytettävissä, ja ne voidaan pinota ja koota haluamallasi tavalla. Se helpottaa myös jääkaapin puhdistamista.

Oven kahta lokeroa voidaan käyttää kylmille juomille ja välipaloille. Bomann-minijääkaappi suojaa kotitaloutesi budjettia alhaisen vuotuisen energiankulutuksen ansiosta. Samalla se auttaa myös ympäristöä, sillä siinä on energiamerkki, joka säästää energiaa.

Scandomestic Coca Cola CoolCube

Paras Coca Cola jääkaappi

Fordele
 • pros-icon.svg Täydellinen jäähdytysteho
 • pros-icon.svg Vientihinta
 • pros-icon.svg Uusi energiamerkintä

Detaljeret gennemgang

Miksi sinun kannattaa valita Scandomestic Coca Cola CoolCube Red

Coca Cola -jääkaappi on älykäs ja erilainen minijääkaappi, jossa on hauska muotoilu. Coca-Cola CoolCube -minijääkaapin tilavuus on 48 litraa. Voit käyttää sitä ylimääräisenä jääkaappina kellarissa, kesämökissä, autotallissa, terassilla tai esimerkiksi toimistossa.

Mini jääkaappi sisältää säädettävän hyllyn ja on täydellisen kokoinen juomille tai herkuille. Lämpötilaa voidaan säätää välillä 2-10 °C. Se on vapaasti seisova minijääkaappi, jonka sisältö on sponsoroitu, ja se tuo pieneen tilaan retrotyyliä. Jääkaapin materiaali on terästä, ja se kuuluu energialuokkaan A.

Emerio RE-115712 Violetti, musta

Paras minijääkaappi kylmille juomille

Fordele
 • pros-icon.svg Hyvä laatu
 • pros-icon.svg Hieno muotoilu
 • pros-icon.svg Kaikki elektroniikka sisältyy minijääkaappiin

Detaljeret gennemgang

Miksi kannattaa valita Emerio RE-115712 Purple, Black

Se ei voi olla kaikki, mutta se voi olla tärkein asia. Muutama kylmä limsa, elintarvikkeita ja mitä muuta pienemmissä talouksissa tarvitaankaan. Emerio on pieni kompakti jääkaappi, joka säilyttää tyylinsä modernin yksinkertaisella ulkoasulla. Siihen mahtuu 14 litraa ja sen dba-arvo on 35, mikä on melko alhainen.

Minijääkaappi voidaan kytkeä tavalliseen seinäpistorasiaan tai autosi tupakansytytinpistorasiaan, joten se sopii täydellisesti autolomalle. Kaapin sisällä on hylly ja kantokahva, joten sitä on helppo kuljettaa. Emerio-minijääkaapin maksimilämpötilan alennus on 18-22 astetta. Kaikki jääkaapissa käytettävät kaapelit ja elektroniikka sisältyvät toimitukseen, joten sinun ei tarvitse investoida ylimääräiseen tavaraan.

Scandomestic SKS 150 W White

Paras pieni jääkaappipakastin

Fordele
 • pros-icon.svg On pakastin
 • pros-icon.svg Voi säilyttää jopa 127 litraa
 • pros-icon.svg Coolplus-toiminto

Detaljeret gennemgang

Miksi kannattaa valita Liebherr TP1414 White

Ei kaikissa minijääkaapeissa ole koko pakettia, mutta tässä Liebherrin pienessä modernissa minijääkaapissa on pakastin. Nauti energiansäästöistä A plus plus -energiatehokkuusluokitellun Liebherr TP1414 -minijääkaapin avulla.

Tässä vapaasti seisovassa, pöydän korkeudella olevassa jääkaapissa on 122 litran nettotilavuus ja 2 lasihyllyä, joista 1 on korkeussäädettävä. Nettotilavuuden osalta Liebherr TP1414 -jääkaapin jääkaappitilaan mahtuu 107 litraa ja pieneen 4 tähden pakastelokeroon 15 litraa.

Jääkaapissa on tietysti automaattinen sulatustoiminto, joten sinun ei tarvitse huolehtia jääkaapin jäästä

Oven ohut kahva on esteettisesti miellyttävä ja ergonomisesti suunniteltu avaamisen helpottamiseksi. Liebherr TP 1414 Comfort -jääkaappi huolehtii kaikesta yksityiskohtia myöten, sillä siihen sisältyy sisäpuolinen LED-valo, CoolPlus-toiminto, irrotettava pöytälevy ja käännettävä ovi, jotka lisäävät käyttömukavuutta.

Tuoreet elintarvikkeet voidaan pakastaa ja säilyttää pidempään 4 tähden pakastelokerossa. -18 °C:n ja sitä alhaisemmissa lämpötiloissa varmistetaan, että kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät elintarvikkeissa. Läpinäkyvät vihanneslaatikot tarjoavat runsaasti tilaa hedelmien ja vihannesten järjestettyyn säilytykseen. Lisäksi ne on helppo puhdistaa, joten aina on tilaa uusille tuoreille vihanneksille.

Liebherr TPesf 1714-22 001 Ruostumaton teräs

Ruostumattoman teräksen parhaimmistoa

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tässä on pieni 18 litran pakastelokero säilytystä varten
 • pros-icon.svg Hyvä jäähdytyslaatu

Detaljeret gennemgang

Sen vuoksi sinun kannattaa valita Liebherr TPesf 1714-22 001 Ruostumaton teräs

Liebherrin hopeinen malli sulautuu hyvin huoneeseen ja jättää tyylikkään vaikutelman. Työpöydän alle rakennettava sisäänrakennettava yksikkö on ihanteellinen ratkaisu tilanpuutteen aiheuttamiin ongelmiin.

Se integroituu nopeasti ja helposti minkä tahansa työtason alle ja mukautuu olemassa olevaan keittiöön

Jääkaapissa on yhteensä kaksi hyllyä, joista toista voi säätää haluamallasi tavalla. Sekä jääkaappi- että pakastelokeron lämpötila on säädettävissä. Jääkaappitilan jäätymisen välttämiseksi pidemmän ajan kuluessa on asennettu automaattinen sulatusjärjestelmä, joka säästää sinut manuaaliselta sulatukselta.

Kahden lämpötilavyöhykkeen ansiosta ruoan säilytys voi vaihdella. Lisäksi pakastelokeroon mahtuu vielä 18 litraa. Juomat löytävät paikkansa integroidusta pullotelineestä. Päivällä tai yöllä: sisävalaistus takaa aina, että löydät helposti suosikkivälipalasi.

Stylideas S0582930 Valkoinen

Paras ihonhoito- ja kauneudenhoitotuotteille

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Säilytystilaa kauneudenhoitotuotteille
 • pros-icon.svg Jäähdytys- ja lämmitysvaihtoehdot
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu melunvaimennus
 • pros-icon.svg Toimii sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että EU:ssa
 • pros-icon.svg Automaattinen sulatus

Detaljeret gennemgang

Sentten sinun kannattaa valita Stylideas S0582930 White

Stylideas-minijääkaappi on mitä tarvitset maksimoidaksesi pienen kodin kauneuden. Se on yksi pienemmistä jääkaapeista, joka sisältää monia ominaisuuksia. Tämä tyylikäs minijääkaappi vetoaa nuorekkaaseen ulkonäköön ja nostaa tasoa. Stylideat on suunniteltu ihonhoito- ja kauneudenhoitotuotteiden, kuten silmänympärysvoiteiden, naamioiden ja jopa kynsilakkojen, jäähdyttämiseen. Se on luotu saavuttamaan virkistävä, viilentävä tunne ja pidentämään kalliiden kauneustuotteiden säilyvyyttä.

Jääkaapin sisätilat on muotoiltu valkoiseksi kauniilla ja kiehtovalla ruusukullalla, ja se jäähdyttää sisällön jopa 20 °C huoneenlämpötilan alapuolelle, mutta ei koskaan alle 2 °C:n. Tämä tarkoittaa, että kauneustuotteesi eivät jäädy tai pilaannu. Pistokkeella varustetussa laatikossa on sisäänrakennettu melunvaimennus, ja siinä on jopa lämpöasetukset esimerkiksi kädenlämmittimille. Varustettu irrotettavalla hyllyllä ja ovitaskulla, jotta tavarat pysyvät järjestyksessä.

Temptech MB36G Black

Paras hiljainen jääkaappi

Fordele
 • pros-icon.svg Matalan melutason
 • pros-icon.svg Matalan melun ilmanvaihto
 • pros-icon.svg Musta tasainen väri

Detaljeret gennemgang

Sentten sinun kannattaa valita Temptech MB36G Black

Pitäkää ruoat ja juomat viileinä kätevällä ja hiljaisella minibaarilla, jonka voi sijoittaa mihin tahansa. Minibaarissa on lasikansi ja kätevä, kompakti muotoilu, jonka ansiosta ruoat ja juomat on helppo pitää viileinä. Ihanteellinen ylimääräiseksi jääkaapiksi kotona tai työpaikalla.

Kompaktin rakenteen ansiosta se on helppo sijoittaa ja siirtää. Minibaari on erittäin hiljainen lämpösähköisen jäähdytyksen ja hiljaisten tuulettimien ansiosta. Minibaarin lämpötilan voi säätää 5 °C:n ja 12 °C:n välille. Ovi voidaan tarvittaessa kääntää myös toiseen suuntaan avattavaksi.

Läpinäkyvän oven ansiosta näet helposti jääkaapin sisällön avaamatta ovea. Jääkaappi on valaistu energiatehokkailla LED-valoilla, ja lukon avulla voit halutessasi lukita juomat sisään. Voit myös säätää minijääkaapin hyllyä ja kääntää oven vastakkaiselle puolelle.

Liebherr TP1414 White

Paras pieni jääkaappipakastin

Fordele
 • pros-icon.svg On pakastin
 • pros-icon.svg Voi säilyttää jopa 127 litraa
 • pros-icon.svg Coolplus-toiminto

Detaljeret gennemgang

Miksi kannattaa valita Liebherr TP1414 White

Ei kaikissa minijääkaapeissa ole koko pakettia, mutta tässä Liebherrin pienessä modernissa minijääkaapissa on pakastin. Nauti energiansäästöistä A plus plus -energiatehokkuusluokitellun Liebherr TP1414 -minijääkaapin avulla.

Tässä vapaasti seisovassa, pöydän korkeudella olevassa jääkaapissa on 122 litran nettotilavuus ja 2 lasihyllyä, joista 1 on korkeussäädettävä. Nettotilavuuden osalta Liebherr TP1414 -jääkaapin jääkaappitilaan mahtuu 107 litraa ja pieneen 4 tähden pakastelokeroon 15 litraa.

Jääkaapissa on tietysti automaattinen sulatustoiminto, joten sinun ei tarvitse huolehtia jääkaapin jäästä

Oven ohut kahva on esteettisesti miellyttävä ja ergonomisesti suunniteltu avaamisen helpottamiseksi. Liebherr TP 1414 Comfort -jääkaappi huolehtii kaikesta yksityiskohtia myöten, sillä siihen sisältyy sisäpuolinen LED-valo, CoolPlus-toiminto, irrotettava pöytälevy ja käännettävä ovi, jotka lisäävät käyttömukavuutta.

Tuoreet elintarvikkeet voidaan pakastaa ja säilyttää pidempään 4 tähden pakastelokerossa. -18 °C:n ja sitä alhaisemmissa lämpötiloissa varmistetaan, että kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät elintarvikkeissa. Läpinäkyvät vihanneslaatikot tarjoavat runsaasti tilaa hedelmien ja vihannesten järjestettyyn säilytykseen. Lisäksi ne on helppo puhdistaa, joten aina on tilaa uusille tuoreille vihanneksille.

Guide

Mikä on minijääkaappi?

Minijääkaappi pitää ruoat ja juomat kylminä ja vie vain murto-osan perinteisen jääkaapin tilasta. Monet ihmiset luottavat näihin pienikokoisiin laitteisiin lisävarastona, olipa kyse sitten juomien säilyttämisestä valmiissa kellarissa tai helposti pilaantuneen lemmikkieläinten ruoan säilyttämisestä autotallissa.

Minijääkaapit maksavat vähemmän ja kuluttavat vähemmän energiaa kuin täysikokoiset jääkaapit, joten ne ovat hyvä tapa säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Tämän oppaan avulla opit, miten valita yksi näistä pienistä ihmeistä, ja näet, miksi seuraavat vaihtoehdot ovat markkinoiden parhaita minijääkaappimalleja.

Mitä kannattaa ottaa huomioon parasta minijääkaappia valitessa

Punnitse useita tekijöitä, kun valitset parasta minijääkaappia: sisä- ja ulkokoko, varastointikapasiteetti, organisointi, ovien määrä, energiankulutus ja lisävarusteet. On myös otettava huomioon parhaiden minijääkaappien koko, kapasiteetti ja siirrettävyys, jotta löydät oikean tuotteen kotiisi.

Koska minijääkaappeja on monenlaisia, on luonnollista odottaa, että niitä on erikokoisia ja eri kapasiteettia, joten on tärkeää tunnistaa vähittäismyyjä ja tarpeet ennen minijääkaapin hankkimista.

Millaisia minijääkaappeja on olemassa?

Vaikka kaikki minijääkaapit estävät pilaantuvia elintarvikkeita pilaantumasta, niiden eri koot ja mallit antavat sinulle mahdollisuuden valita tarpeisiisi ja elämäntyyliisi parhaiten sopivan mallin.

Pöydän yläosa

Näissä pienikokoisissa laatikoissa on yleensä vain jääkaappi, mutta joissakin poikkeuksissa on myös pieni pakastin. Ne ovat kannettavia, ja niihin mahtuu tarpeeksi juomia ja ruokaa yhdelle tai kahdelle henkilölle. Minitiskijääkaappeja on monenlaisia, ja jotkut niistä on suunniteltu retrohenkisiksi ja muistuttavat vintage-jääkaappeja.

Jos haluat minijääkaapin työhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai asuntolahuoneeseen, harkitse näiden laitteiden tarjoamaa siirrettävyyttä ja mukavuutta. Työpöytäjääkaapissa on yleensä yksi jäähdytyslämpötila ja joko päälle/pois-kytkin tai ei lainkaan kytkintä, joka aloittaa jäähdytyksen heti, kun se kytketään verkkovirtaan.

Vapaasti seisova

Vapaasti seisovat minijääkaapit ovat usein valinta taukotiloihin ja asuntoloihin, koska niissä on enemmän tilaa kuin pöytäjääkaapissa, mutta ei tarpeeksi tilaa vakiomalliin. Joissakin on pienet pakastelokerot, ja useimmissa on säädettävät lämpötilanvalitsimet. Vaikka ne voivat olla tarpeeksi lyhyitä mahtuakseen tiskin alle, vapaasti seisovia minijääkaappeja ei ole suunniteltu pysyvään asennukseen kuten sisäänrakennettuja jääkaappeja.

Näillä kätevillä jääkaapeilla voit jäähdyttää kokonaisia viinipulloja tai pakata juomia ja välipaloja nautittavaksi yksin tai jaettavaksi seurueen kanssa.

Sisäänrakennettu/alasrakennettu

Vaikka useimmat minijääkaapit ovat vapaasti seisovia lattialla, pöydällä tai työtasolla, pöydän alle asennettavat mallit asennetaan yleensä valmiiseen keittiöön. Ne ovat yleensä noin 30-35 tuumaa korkeita, jotta ne mahtuvat työtason alle. Leveys vaihtelee kapeasta 6 tuumasta noin 36 tuumaan, riippuen käytettävissä olevasta tilasta.

Tämäntyyppisissä minijääkaapeissa on täydet lämpötilan säätöominaisuudet, ja ne ovat laadultaan verrattavissa täysikokoisiin sisäänrakennettuihin jääkaappeihin. Ne eivät ole edullisia laitteita, vaan ne maksavat usein enemmän kuin tavallinen jääkaappi, eikä niitä pidetä kannettavina, joten ne saattavat vaatia ammattilaisen asennusta, jotta ne mahtuisivat kaappiin.

Kuljetettava

Vaikka voi tuntua itsestään selvältä, että minijääkaappi on luonteeltaan kannettava, useimmat yllättyisivät tällaisen laitteen painosta. Tästä syystä voit hankkia pienikokoisen minijääkaapin, joka on suunniteltu erityisesti siirrettäväksi.

Kannettavissa minijääkaapeissa on yleensä irrotettavat lasihyllyt ja säädettävä termostaatti, kuten monissa minijääkaapeissa, mutta niissä ei ole tilaa laatikolle tai pakastimelle. Joissakin tuotteissa on sisäänrakennetut kahvat tai lukittavat pyörät jääkaapin pohjassa, jotta sitä on helpompi siirtää, mutta on myös laitteita, joissa on käännettävä ovi, jotta käyttäjät voivat valita jääkaapille parhaan paikan riippumatta siitä, mihin suuntaan ovi aukeaa. Ne ovat usein pienempiä jääkaappeja, koska niiden painoa on vähennettävä.

Tehon- ja energiankulutus

Minijääkaapit perustuvat yleensä kahteen perusjäähdytysjärjestelmään: kompressorikäyttöiseen tai termosähköiseen. Jääkaapit, joissa on kompressorikäyttöinen jäähdytysjärjestelmä (sama järjestelmä, jota käytetään täysikokoisissa jääkaapeissa), pitävät lämpötilan tarkempana kuin termosähköiset yksiköt.

Aurinkoenergialla toimivia jääkaappeja on saatavilla, mutta ne ovat harvinaisia, ja useimmat niistä ovat kalliita sisäänrakennettuja laitteita. Yleensä minijääkaapit kuluttavat vähemmän energiaa kuin täysikokoiset jääkaapit. Energy Star -sertifioitu laite kuluttaa mahdollisimman vähän sähköä. Useimmat minijääkaapit toimivat tavallisella 120 voltin vaihtosähköllä.

Joissakin autoissa, pakettiautoissa tai matkailuautoissa käytettäväksi suunnitelluissa laitteissa on D/C-sovitin, jotta laite voi toimia ajoneuvon akkuvirralla.

Pakastinosa

Jos tarvitset täysin toimivan pakastimen, on parasta pysyä tavallisessa jääkaapissa tai ostaa itsenäinen vaihtoehto. Yksiovisissa minijääkaapeissa voi olla pieni pakastinlokero päälokerossa, mutta useimmat niistä eivät pysty ylläpitämään tarkkaa pakastuslämpötilaa (varsinkaan silloin, kun ne toimivat termosähköisillä järjestelmillä), koska niistä puuttuu termostaatti.

Lisäksi useimmat 1-ovisten jääkaappien pakastimet ovat liian pieniä, jotta niistä olisi paljon käytännön hyötyä. Kaksioviset minijääkaapit, joissa on erillinen pakastin, pitävät pakastetut elintarvikkeet kylmempinä. Näissä kaksiovisissa malleissa termostaatti on yleensä asennettu sisätiloihin, joten niiden lämpötilan säätö on parempi kuin yksiovisissa malleissa. Muista, että minijääkaapit eivät yleensä sisällä jääannostelijaa.

Lisäominaisuudet, joista on hyvä olla tietoinen

Erikoisovi

Erikoisovi voi tehdä minijääkaapista helpommin lähestyttävän ja joustavammin asennettavan, ja se on saatavana kahdessa muodossa. Ensinnäkin ovi on käännettävissä, eli voit käyttää jääkaappia avaamalla oven vasemmalle tai oikealle.

Tämäntyyppinen ovi vaatii yleensä saranoiden vaihtamista kiinnittämällä ne ruuveilla, joissa on jo valmiiksi määritellyt reiät, ja se sopii parhaiten niille, jotka asentavat jääkaapin ahtaaseen tilaan. Toiseksi jääkaapissasi voi olla ylimääräinen ovi yläosassa. Tästä ovesta pääset erilliseen pakastelokeroon, ja se sopii parhaiten niille, jotka haluavat säilyttää paljon pakastettuja elintarvikkeita.

Sisävalo

Sisävalon avulla näet, mitä jääkaapissa on, kun hyllyt valaistaan. Se ei ole ehdoton välttämättömyys, mutta se on varmasti kätevä, jos haluat yöllä napostella välipalaa tai juomaa. Sisävalo voidaan sijoittaa yksikön yläosaan lähelle lämpötilan säätimiä tai takaosaan. Se voi sisältää LED-nauhan tai yksittäisen lampun, ja se on tehokkain, kun esineet eivät estä sitä.

Virtalähde ja käyttöpaikka

Minijääkaapeissa on se hyvä puoli, että ne mahtuvat minne tahansa. Jotkut ostavat niitä erillisillä pakastimilla varustettuja pakastimia puoliperävaunuihinsa tai asuntoautoihinsa ja yleiseen ulkokäyttöön. Vaikka aiot käyttää tavallista virtalähdettä, joka tuottaa tarvittavan jännitteen, on parempi tarkistaa, pystyykö virtalähde tuottamaan minijääkaapille tarvittavan tehon AMP:nä.

Autotallivalmis muotoilu

Jos toivot asentavasi minijääkaapin autotalliin eikä valmiiseen kellariin, keittiöön tai asuntolahuoneeseen, valitse sellainen, joka on suunniteltu autotalliin. Autotallivalmis jääkaappi voidaan asentaa ympäristöön, jonka ulkolämpötila on joustava, ja se toimii edelleen moitteettomasti.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kompressori tai jäähdytyslaite pettää ja ruoka pilaantuu. Kaikki jääkaapit eivät ole autotallivalmiita, joten on tärkeää, että ostoksia tehdessäsi etsit tämäntyyppistä suunnittelua.

Luovia tapoja käyttää jääkaappia

Makeup & ihonhoitotuotteet

Tuotteiden säilyttäminen kylpyhuoneessa voi johtaa siihen, että kuumasta suihkusta tuleva lämpö ja höyry vaikuttavat itse tuotteeseen. Valitse minijääkaappi, joka ei maksa paljon rahaa ja jossa on lämpötilan säätö suosikkikauneustuotteidesi säilyttämiseen, jotta sinun ei tarvitse ottaa arvokasta omaisuutta täysikokoiseen jääkaappiin. Silmätuotteet, kuten naamiot tai voiteet, tuntuvat virkistäviltä ja viilentäviltä, kun niitä käytetään, kuin ylellinen kylpylähoito mukavasti kotona.

Allergiat

Estä ei-toivottu ristikontaminaatio rakastamiesi tai allergisten ruokien kanssa, kun sinulla on minijääkaappi tietyille elintarvikkeille, kuten maidolle tai maapähkinävoille. Näin elintarvikkeet pysyvät täysin erillään ja vähennät läheistesi ylimääräistä huolta. Kun jääkaappi pidetään erillään minijääkaapista, se auttaa leivonnaisia pysymään siellä, missä niiden pitääkin.

Baarin minijääkaappi

Luo täydellinen kotibaari. Olitpa sitten oluen ystävä tai rakastat vain viihdyttämistä, lisää tyylikkäillä lasihyllyillä varustettu minijääkaappi, jossa voit säilyttää välttämättömät paljaat ainekset. Sijoita se paikkaan, jossa sinulla on ylimääräistä jäähdytystilaa siellä, missä usein hengailet, jotta voit juoda oluen tai täyttää viinilasisi ilman, että sinun tarvitsee jättää keskustelua.

Puhdista jääkaappi

Jääkaappien hyllyjä on yleensä muutamaa tyyppiä. Ne ovat sileitä hyllyjä ja langallisia hyllyjä. Ensimmäinen on helppo puhdistaa, kun taas jälkimmäinen on sitkeä. Ulkopuolella olevalla materiaalilla on myös merkitystä, kun mietit sopivaa jääkaappia. Jos et kestä tahroja, on parempi välttää ruostumatonta terästä. Sen sijaan kannattaa valita yksikkö, jossa on likaamaton ilme tai valkoinen ulkopinta.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×