Mini chopper testi (2022) → Top 8 mini chopperit markkinoilla juuri nyt

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä minihakkapeliitta-arvostelussa voit lukea markkinoiden 8 parhaasta minihakkurista. Kaikki mallit soveltuvat erilaisten ainesosien pilkkomiseen sekunneissa, ja ne ovat yleensä hyvä valinta. Äänestimme KitchenAid 0,83 litran miniruokaprosessorin testin parhaaksi, koska se sopii suurimmalle osalle kuluttajista, on helppokäyttöinen ja muotoilultaan upea.

Kannattaa kuitenkin lukea eteenpäin, jos jokin testin muista malleista sopii paremmin tarpeisiisi. Lue koko artikkeli, niin saat myös tietoa minihelikopterin eduista, parhaiden minihelikopteritarjousten löytämisestä ja paljon muuta.

Fordele
 • pros-icon.svg Käyttöystävällinen minihakkuri, jossa on yhden kosketuksen toiminto ja useita asetuksia
 • pros-icon.svg Valmistettu BPA-vapaasta muovista ja ruostumattomasta teräksestä
 • pros-icon.svg Helppo puhdistaa, sillä kaikki irtonaiset osat ovat astianpesukoneen kestäviä
 • pros-icon.svg Eleganttia muotoilua, joka sopii kaikkiin sisustustyyleihin ja on saatavana useissa eri väreissä

Detaljeret gennemgang

Tämä KitchenAid-minihakkuri on täydellinen valinta, jos haluat toimivan minihakkurin, jossa on useita asetuksia sekä karkeaa että hienoa tulosta varten. Mallissa on myös vankka materiaalirakenne ja tyylikäs muotoilu, joka näyttää hyvältä missä tahansa keittiössä.

Sentten sinun kannattaa valita KitchenAid 0,83 litran Mini -ruokaprosessori

Olemme valinneet tämän KitchenAidin miniruokaprosessorin tämän miniruokaprosessoritestin voittajaksi, sillä se on kompaktin kokoinen 830 ml:n tilavuudellaan ja muotoilultaan sopii useimpiin keittiöihin. Voit itse asiassa ostaa tämän minihakkurin useissa eri väreissä, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia valita sekä värikäs että yksinkertaisempi väri mieltymystesi mukaan. KitchenAidin malli on siis vaihtoehto, joka sopii useimmille kuluttajille.

Toinen tämän minihakkurin selkeä etu on, että se on valmistettu BPA-vapaasta muovista ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä. Tämä takaa sinulle ympäristöystävällisemmän keittiökoneen, joka pystyy helposti käsittelemään kaikkea pehmeistä koviin ainesosiin vahingoittumatta. Halusitpa sitten pilkkoa hedelmiä ja vihanneksia, kastikkeita, lihaa tai pähkinöitä, tämä kone on oikea valinta. Voit asettaa koneen kahdelle eri nopeudelle, ja siinä on myös pulssitoiminto. Näin saat sekä karkean että hienon tuloksen, kun käytät minihakkuria.

Kone on helppo asettaa kätevän ja käyttäjäystävällisen yhden kosketuksen toiminnon avulla. Koneen käyttämiseen tarvitaan oikeastaan vain yksi käsi, joten voit helposti tehdä keittiössä useita tehtäviä samalla, kun pilkot sisältöä minihakkurilla. Koneen muihin etuihin kuuluu kätevä tippalautanen, jonka avulla voit tiputtaa oikean määrän nestettä lokeroon prosessin aikana, ja kaikki irralliset osat ovat konepestäviä. Tämä helpottaa minihakkurin puhdistamista huomattavasti.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 22,2 cm
 • Syvyys: 14,3 cm
 • Leveys: 17,8 cm
 • Väri: kerma, punainen, musta, hopea tai valkoinen
 • Materiaali: BPA-vapaa muovi ja ruostumaton teräs
 • Teho: 240 wattia
 • Kapasiteetti: 830 ml

Philips HR1393/90 minihakkuri

Testin paras minihakkuri

Fordele
 • pros-icon.svg Voitti Forbrugerrådet Tænkin testin vuonna 2015 pistemäärällä 77 %
 • pros-icon.svg Myydään kohtuuhintaan, johon kaikilla on varaa
 • pros-icon.svg Kehitetty kompaktilla ja yksinkertaisella muotoilulla, joka ei vie tilaa eikä erotu edukseen
 • pros-icon.svg Kahdella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla terällä, jotka pysyvät terävinä

Detaljeret gennemgang

Tämä Philipsin minihakkuri on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat investoida yksinkertaiseen ja kompaktiin minihakkuriin, joka ei maksa paljon. Et edes tunne tinkiväsi minihakkurin muotoilusta tai toiminnallisuudesta, sillä Tanskan kuluttajaneuvosto on äänestänyt sen testin parhaaksi.

Miksi kannattaa valita Philips HR1393/90 minisilppuri

Jos kieltäydyt tinkimästä uudesta minihakkuristasi, mutta sinulla ei myöskään ole kovin suurta budjettia säästettävänä, kannattaa ehkä investoida tähän Philipsin vaihtoehtoon. Tanskan kuluttajaneuvosto on äänestänyt minihakkurin testin parhaaksi, joten voit olla varma, että se toimii juuri niin kuin pitääkin. Kaikkiaan se sai arvosanan 77 % 100:sta mahdollisesta. Suurin haittapuoli on kuitenkin koneen äänitaso, joka on 93,3 dB(A).

Yksi asia, joka tekee tästä koneesta erityisen hienon, on kuitenkin se, miten toimiva se on halpahinnastaan huolimatta. Itse asiassa hinta on niin halpa, että kenellä tahansa on varaa tähän minihakkuriin ilman, että koko kuukauden budjetointi menee pilalle. Ja vaikka minihakkuri on halpa, voit tietenkin silti pilkkoa sekä pehmeät että kovat hedelmät ja vihannekset, lihan, pähkinät, sekoittaa kastikkeita tai kastikkeita jne. Tämä johtuu rakenteesta, jossa on kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää.

Kulhoon mahtuu yhteensä 700 ml, ja kone toimii 450 watin teholla. Itse kulho on valmistettu muovista ja siinä on yksinkertainen musta muotoilu. Minihakkuria on myös helppo käsitellä, joten saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan lopputuloksen. Jos ostat tämän minihakkurin, sinun ei tarvitse edes tiskata, sillä sen säiliö, kansi ja terät ovat konepestäviä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 22 cm
 • Syvyys: 13 cm
 • Leveys: 12 cm
 • Paino: 960 grammaa
 • Väri: Musta
 • Materiaali: ruostumaton teräs
 • Teho: 450 wattia
 • Kapasiteetti: 700 ml

Cuisinart CH-4 minihakkuri

Hyvä minihakkuri kolmella terällä ja suurella kapasiteetilla

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu tyylikkäällä ja yksinkertaisella muotoilulla, joka sopii moderniin keittiöön
 • pros-icon.svg Tanskan kuluttajaneuvosto on valinnut tämän tuotteen hyväksi
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen käyttö ja sisällön seuraaminen on helppoa liikkeellä ollessa

Detaljeret gennemgang

Tämä Cuisinart-merkin minihakkuri sopii ihmisille, jotka haluavat minihakkurin, joka sulautuu moderniin keittiöön. Mallissa on tyylikäs muotoilu, läpinäkyvä kulho ja hopeinen jalusta. Minihakkuri on paras pehmeämmille raaka-aineille, sillä esimerkiksi pähkinät näyttävät Tanskan kuluttajaneuvoston mukaan olevan haasteellisia.

Sentten sinun kannattaa valita Cuisinart CH-4 minihakkuri

Onko keittiökoneidesi ulkonäkö sinulle lähes yhtä tärkeä kuin niiden toimivuus? Jos näin on, kannattaa ehkä tutustua tarkemmin tähän Cuisinartin malliin. Kone on kehitetty tyylikäs muotoilu mielessä. Yksinkertainen ulkonäkö, hopeinen jalusta ja läpinäkyvästä muovista valmistettu kulho, tekee tuotteesta täydellisesti sopivan moderniin kotiin. Minihakkurissa on jopa liukumattomat jalat, joten voit olla varma, että se pysyy tukevasti pöydällä eikä liiku ympäriinsä, kun pilkot ainesosia.

Tätä minihakkuria on helppo käyttää, sillä siinä on käyttäjäystävällinen muotoilu. Saat sen siis helposti pilkkomaan ainekset haluamallasi tavalla. Voit myös helposti tarkkailla sisältöä pilkkomisen aikana, sillä kulho on läpinäkyvä. Näin näet nopeasti, milloin sisältö on pilkottu tarpeeksi. Kaikki tämän koneen osat, lukuun ottamatta itse pohjaa, ovat konepestäviä, joten puhdistaminen on helppoa.

Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin hyvä investointi, mutta sinun on syytä olla tietoinen siitä, että Cuisinartin minihakkuri pitää hieman enemmän ääntä kuin muut koneet. Muun muassa Tanskan kuluttajaneuvosto on testannut koneen, jossa äänenpainetta mitattiin 88,4 dB(A) murskaustoiminnossa ja 90,4 dB(A) koneen sekoittaessa, pilkkoessa tai emulgoidessa. Lisäksi sillä on hieman vaikeuksia päästä eroon pähkinöistä. Silti Tænk arvioi koneen hyväksi ostokseksi, joten sen muut hyvät ominaisuudet nostavat sitä kokonaisarviossa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 23 cm
 • Syvyys: 21 cm
 • Leveys: 14 cm
 • Paino: 1,5 kg
 • Väri: Hopea
 • Materiaali: muovi
 • Teho: 250 wattia

Bosch MMR08A1 Minihakkuri

Monikäyttöinen ja edullinen minihakkuri

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu kolmella irrotettavalla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla terällä optimaalista pilkkomista varten
 • pros-icon.svg 1,2 litran säiliön avulla voit pilkkoa paljon kerralla
 • pros-icon.svg Yleensä läpinäkyvä rakenne takaa hyvän yleiskuvan prosessin aikana

Detaljeret gennemgang

Tällä Wilfan minihakkurilla voit pilkkoa erilaisia ainesosia hetkessä. Itse asiassa minihakkuri on suunniteltu 1,2 litran kulholla, ja siinä on kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää, joilla sisältö voidaan murskata ja pilkkoa. Malli on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Miksi valita Wilfa MC3B-400S Essential Chop minihakkuri

Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, että saat minihakkurin, jossa on suuri kapasiteetti, edulliseen hintaan – ja että tuotteessa on jopa kolme terää. Mutta näin on, jos investoit tähän Wilfan minihakkuriin. Minihakkuria myydään hintaan, johon useimmilla on varaa, mikä tekee siitä houkuttelevan useimmille kotitalouksille. Lisäksi astian suuri 1,2 litran tilavuus tarkoittaa, että voit valmistaa paljon kerralla eikä erissä.

Lisäksi minihakkurissa on kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää, jotka takaavat sekä koneen hyvän kestävyyden että perusteellisen pilkkomisen joka kerta. Terät on jopa mahdollista irrottaa, joten voit tyytyä yhteen tai kahteen terään astiassa, jos haluat pilkkoa jotain karkeampaa. Tässä tämä versio eroaa muista markkinoilla olevista minihakkureista.

Kone on suunniteltu lasisäiliöllä, joten voit helposti pitää sisällön silmällä pilkkomisen aikana. Säiliö on myös konepestävä, joten se on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Lisäksi voit käyttää konetta helposti, koska sitä tarvitsee vain painaa suurta on/off-painiketta, joka on kannen yläosassa.

Yksinkertainen muotoilu lasisäiliöllä ja hopeanvärisellä/mustalla yläosalla tekee tästä minihakkurista erottuvan missä tahansa keittiössä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 17,3 cm
 • Syvyys: 19,3 cm
 • Leveys: 30 cm
 • Paino: 1,69 kg
 • Väri: Hopea ja musta
 • Materiaali: lasi, muovi ja teräs
 • Teho: 400 wattia
 • Tilavuus: 1,2 litraa

OBH Nordica Quick 6721 tehosekoitin

Kompakti minihakkuri korkealla turvallisuustasolla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Yksinkertainen muotoilu ja kompakti koko takaavat, että se ei vie paljon tilaa
 • pros-icon.svg Turvamekanismin ja liukumattomien jalkojen ansiosta korkea turvallisuustaso
 • pros-icon.svg Vähäinen energiankulutus 120-150 wattia
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan

Detaljeret gennemgang

Tässä minihakkurissa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kone on vaarallinen käyttää tai liikkua pöydällä, koska siinä on korkea turvallisuustaso. Se on esimerkiksi varustettu liukumattomilla jaloilla, jotta se pysyy paikallaan käytön aikana. Lisäksi sen energiankulutus on alhainen, rakenne on yksinkertainen ja kooltaan kompakti.

Miksi kannattaa valita OBH Nordica Quick 6721 Blender

Voit investoida tähän OBH Nordican minihakkuriin, jos haluat edullisen minihakkurin, jossa on myös korkea turvallisuustaso. Mallia myydäänkin edulliseen hintaan, mutta siinä on nyt kuitenkin sekä sisäänrakennettu turvamekanismi että liukumattomat jalat. Nämä ominaisuudet löytyvät usein kalliimmista minihakkureista. Molemmat auttavat varmistamaan paremman turvallisuuden konetta käytettäessä. Esimerkiksi liukumattomat jalat varmistavat, että kone ei liiku pilkkomisen aikana.

Mallissa on irrotettavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät, joten voit nauttia minihakkurista pitkään, sillä terät eivät tylsisty helposti. Terät voivat leikata sekä suurempia että pienempiä ainesosia, olivatpa ne kovia tai pehmeitä. Tämä on erityisesti yksi niistä ominaisuuksista, joita Forbrugerrådet Tænk korostaa tuotteen arvostelussaan. He itse asiassa antavat mallille 63 prosentin pistemäärän ja luokittelevat sen hyväksi ostokseksi.

On myös myönnettävä, että tämä minihakkuri sopii useimpiin kotitalouksiin ja keittiöihin. Se on pienikokoinen, joten se ei vie paljon tilaa. Yksinkertaisen mustan tai valkoisen muotoilun ansiosta se sopii kaikenlaisiin keittiöihin. Säiliön tilavuus on yhteensä 400 ml, joten sinulla on vielä runsaasti tilaa pilkkoa erilaisia sisältöjä. Lisäksi kone käyttää vain 120-150 wattia, kun se on käytössä, ja irrotettavat osat, kuten terät, kansi ja kulho, kestävät astianpesukoneen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 19 cm
 • Syvyys: 14 cm
 • Leveys: 11 cm
 • Paino: 810 grammaa
 • Väri: Musta tai valkoinen
 • Materiaali: muovi ja ruostumaton teräs
 • Teho: 150 wattia
 • Kapasiteetti: 400 ml

Zyliss Easy Pull Mini Chopper

Paras minihakkuri johdolla

Fordele
 • pros-icon.svg Manuaalinen minihakkuri helppokäyttöisellä kahvalla
 • pros-icon.svg Kyky sekoittaa kaikenlaisia ruokia
 • pros-icon.svg Helppo puhdistaa, sillä sekä kulho että terä ovat konepestäviä
 • pros-icon.svg Suunniteltu liukumattomalla alustalla, joten se ei liiku käytön aikana

Detaljeret gennemgang

Tämä minihakkuri eroaa muista testin malleista siten, että se on manuaalivaihtoehto. Tämä tarkoittaa, että tarvitset oman kätesi tai kätesi voimaa saadaksesi terät kääntymään. Tämä aiheuttaa tietenkin hieman enemmän työtä, mutta varmistaa myös, että lopputulos on juuri sellainen kuin haluat.

Sentten sinun kannattaa valita Zyliss Easy Pull Mini Chopper

Etsitkö manuaalista minihakkuria? Jos näin on, sinun kannattaa investoida tähän Zyliss-merkin vaihtoehtoon. Tämä malli eroaa muista tämän minihakkuritestin malleista siinä, että sitä on ohjattava käsin eikä siinä ole mekaanista osaa, joka laittaa terät liikkeelle. Tämä minihakkuri on siis suunniteltu niille, jotka eivät välttämättä tarvitse elektronisia työkaluja keittiössä, mutta joille sopii se, että he joutuvat tekemään pienen työn itse.

Zylissin Easy Pull -minihakkuri on kehitetty patentoidulla muotoilulla, joka antaa sinulle täyden hallinnan sisällön pilkkomisesta. Vedä vain kahvasta ja voit pilkkoa sisällön juuri haluamallasi tavalla. Voit valita, haluatko pilkkoa, sekoittaa vai soseuttaa sisällön. Jos haluat karkeasti hienonnetun tuloksen, vedä kahvasta 3-5 kertaa, mutta hienoksi hienonnettuun tulokseen tarvitaan 8-10 vetoa. Tarkka määrä riippuu kuitenkin sisällöstä ja siitä, kuinka pehmeää tai kovaa se on.

Voit valmistaa kaikenlaisia ainesosia käsikäyttöisessä minihakkurissa. Koneessa voi esimerkiksi valmistaa salsaa ja erilaisia kastikkeita, sekoittaa ainesosia cocktaileja varten tai sekoittaa aineksia keittoja varten. Minihakkurissa on kaksi pyörivää terää, ja sen kapasiteetti on 750 ml. Sekä terät että läpinäkyvä kulho ovat käytön jälkeen astianpesukoneessa pestäviä.

On myös mainittava, että tässä mallissa on liukumaton pohja, joka takaa optimaalisen vakauden minihakkuria käytettäessä. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että se liukuu pöydällä, kun vedät kahvasta.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 11,5 cm
 • Halkaisija: 13 cm
 • Väri: Valkoinen ja punainen
 • Materiaali: muovi ja ruostumaton teräs
 • Voima: Ei ole – toimii käsin
 • Kapasiteetti: 750 ml

Wilfa MC3B-400S Essential Chop Mini Chopper

Hyvä minihakkuri kolmella terällä ja suurella kapasiteetilla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu kolmella irrotettavalla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla terällä optimaalista pilkkomista varten
 • pros-icon.svg 1,2 litran säiliön avulla voit pilkkoa paljon kerralla
 • pros-icon.svg Yleensä läpinäkyvä rakenne takaa hyvän yleiskuvan prosessin aikana

Detaljeret gennemgang

Tällä Wilfan minihakkurilla voit pilkkoa erilaisia ainesosia hetkessä. Itse asiassa minihakkuri on suunniteltu 1,2 litran kulholla, ja siinä on kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää, joilla sisältö voidaan murskata ja pilkkoa. Malli on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Miksi valita Wilfa MC3B-400S Essential Chop minihakkuri

Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, että saat minihakkurin, jossa on suuri kapasiteetti, edulliseen hintaan – ja että tuotteessa on jopa kolme terää. Mutta näin on, jos investoit tähän Wilfan minihakkuriin. Minihakkuria myydään hintaan, johon useimmilla on varaa, mikä tekee siitä houkuttelevan useimmille kotitalouksille. Lisäksi astian suuri 1,2 litran tilavuus tarkoittaa, että voit valmistaa paljon kerralla eikä erissä.

Lisäksi minihakkurissa on kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää, jotka takaavat sekä koneen hyvän kestävyyden että perusteellisen pilkkomisen joka kerta. Terät on jopa mahdollista irrottaa, joten voit tyytyä yhteen tai kahteen terään astiassa, jos haluat pilkkoa jotain karkeampaa. Tässä tämä versio eroaa muista markkinoilla olevista minihakkureista.

Kone on suunniteltu lasisäiliöllä, joten voit helposti pitää sisällön silmällä pilkkomisen aikana. Säiliö on myös konepestävä, joten se on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Lisäksi voit käyttää konetta helposti, koska sitä tarvitsee vain painaa suurta on/off-painiketta, joka on kannen yläosassa.

Yksinkertainen muotoilu lasisäiliöllä ja hopeanvärisellä/mustalla yläosalla tekee tästä minihakkurista erottuvan missä tahansa keittiössä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 17,3 cm
 • Syvyys: 19,3 cm
 • Leveys: 30 cm
 • Paino: 1,69 kg
 • Väri: Hopea ja musta
 • Materiaali: lasi, muovi ja teräs
 • Teho: 400 wattia
 • Tilavuus: 1,2 litraa

Guide

Ohjeita minihelikopterin ostamiseen

Tässä minihakkurien arvostelussa olemme tarkastelleet useita markkinoiden parhaita minihakkureita, jotka kaikki voivat olla avuksi keittiössä. Mutta se ei ehkä auta sinua yhtään lähemmäs päätöstä siitä, pitäisikö sinun investoida minihakkuriin, mitä ostossa kannattaa huomioida, mitä eroa on minihakkurin ja ruokaprosessorin välillä ja muita kysymyksiä.

Toivottavasti kuitenkin lukemalla alla olevan osion saat vastauksia kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla minihakkurin ostamisesta ja siitä, miksi se on hyvä laite, joka on hyvä olla käytettävissä keittiössä.

5 hyötyä minihakkurista

Etkö vieläkään ole varma, pitäisikö sinun investoida minihakkuriin vai ei? Jos näin on, olet tullut oikeaan osioon, sillä tässä annamme sinulle 5 hyvää syytä investoida minihakkuriin. Alla olevien etujen pitäisi vakuuttaa sinut siitä, että minihakkuri on välttämätön työkalu keittiössä, jos haluat tehdä asiat helpoksi itsellesi.

Minihakkuri ei vie paljon tilaa keittiössä

Yksi minihakkurin valinnan eduista moniin muihin keittiökoneisiin verrattuna on se, että se ei vie paljon tilaa. Itse asiassa voisi väittää, että useimmat minihakkurit säästävät tilaa. Tästä syystä niitä on helppo säilyttää, ja niiden kompakti koko takaa myös sen, että voit pitää niitä esillä, jos sinulla on tilaa keittiön tiskillä.

On jopa mahdollista saada minihakkureita, joiden tilavuus on sekä alle 500 ml että yli 1 litra, joten valittavana on sekä “isoja” että “pieniä” minihakkureita. Näin jokainen kuluttaja voi löytää tarpeisiinsa sopivan minisilppurin ilman, että hänen tarvitsee käyttää liikaa tilaa keittiössä. Pieni koko tekee koneen käytöstä myös paljon helpompaa, koska se ei vaadi mitään asetuksia.

Useimmat minihakkurit myydään edulliseen hintaan

Kuten edellä esitetyssä testissä ja tuotearvostelussa on käynyt ilmi, monia minihakkureita myydään edulliseen tai suorastaan halpaan hintaan. Sinun ei siis tarvitse varata valtavaa budjettia, jotta sinulla olisi varaa minihelikopteriin. Tämä tarkoittaa, että myös tiukalla budjetilla elävät ihmiset voivat hyötyä minihelikopterista. Ja tämä on mahdollista ilman, että koneen rakenteesta tai toiminnallisuudesta on tingitty.

Minihakkureita voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin

Et voi vain käyttää minihakkuria erilaisten ainesosien pilkkomiseen. Useita malleja voidaan helposti käyttää pilkkomisen lisäksi soseuttamiseen, vatkaamiseen, sekoittamiseen jne. Lisäksi useimmat minihakkurit, ainakin tässä testissä kuvatut, pystyvät käsittelemään sekä kovia että pehmeitä ainesosia. Tästä syystä voit käyttää minisilppuria pähkinöiden, mausteiden, hedelmien, vihannesten, lihan, kastikkeiden, nesteiden jne. pilkkomiseen.

Lyhyesti sanottuna useimmilla minihakkureilla on monitoimiset ominaisuudet, olipa niissä sitten vain yksi nopeusasetus tai useita. Voit siis hyötyä valtavasti siitä, että sinulla on tämäntyyppinen kone käytössäsi keittiössä työskennellessäsi.

Säästät aikaa minihakkurilla

Kuten minihakkureita käsittelevässä osiossa mainittiin, on helppoa ja nopeaa ottaa minihakkuri esiin kaapista tai laatikosta, pilkkoa/kuoria ainekset karkeasti ja antaa minihakkurin tehdä loput työstä. Minisilppurin käyttäminen erilaisiin tehtäviin keittiössä säästää siis aikaa. Sinun ei tarvitse pilkkoa jokaista ainesosaa itse. Näin voit keskittyä ruoanvalmistuksen muihin osiin.

Minihakkurin yksittäiset osat on helppo puhdistaa

Useimpien minihakkurien irrotettavat osat ovat astianpesukoneen kestäviä. Tämä helpottaa puhdistamista huomattavasti, joten irtoavien osien laittaminen astianpesukoneeseen on ensisijainen tavoite, kun ostat minihakkurisi. Loppujen lopuksi on paljon helpompaa laittaa osat astianpesukoneeseen ja antaa sen tehdä työnsä kuin seistä ja pestä säiliö, kansi ja terät käsin. Tämä on kuitenkin etu vain, jos sinulla on astianpesukone.

Mitä kannattaa huomioida ostaessasi minihelikopteria

On olemassa joitakin eri parametreja, joita on hyödyllistä tarkastella ja pitää silmällä, kun ostat uutta minihakkuria. Tämä auttaa sinua tekemään oikean valinnan ja tilaamaan tarpeisiisi sopivan minihakkurin. Lue pääominaisuudet ja parametrit alla:

 • Kapasiteetti: Kannattaa pitää silmällä minisilppurin säiliökapasiteettia, sillä se antaa sinulle osviittaa siitä, kuinka paljon voit keittää kerralla, kun käytät laitetta. Joidenkin minihakkurien tilavuus on suuri, +1 litra, kun taas toiset ovat noin 400 millilitraa. Tietenkin on täysin sinusta kiinni, haluatko suosia suurta, pientä vai keskikokoista minihakkuria. Tärkeintä on, että se sopii tarpeisiisi
 • Toiminnallisuus:Käytätkö minihakkuria päivittäin ja monenlaisiin tehtäviin? Varmista sitten, että saat toimivan mallin. Tämä voi koskea terien määrää, sitä, kuinka monta asetusta minihakkurissa on, onko siinä pulssitoiminto jne. Kannattaa harkita etukäteen, haluatko suosia mallia, jossa on monia asetuksia vai vain yksi tai kaksi eri nopeutta
 • Käytön helppous: Suosittelemme asettamaan etusijalle käyttäjäystävällisen minihakkurin, sillä muutoin on vaarana, että laitat sen kaappiin etkä käytä sitä enää koskaan, jos kone on liian vaikea käyttää. Useimpia minihakkureita voidaan kuitenkin käyttää vain yhdellä kädellä, ja ne ovat rakenteeltaan yksinkertaisia
 • Paino: Jos et aio pitää minihakkuria keittiön tiskipöydällä, on hyvä pitää silmällä koneen painoa ennen kuin investoit siihen. Koska jos sitä kuljetetaan säännöllisesti kaapista pöytään, haluat hankkia mallin, joka ei paina liikaa. Muussa tapauksessa koneen siirtelystä on vain haittaa
 • Hinta: Hinnalla on luonnollisesti tärkeä rooli minkä tahansa keittiökoneen ostossa. Tästä syystä suosittelemme, että asetat etukäteen budjetin, jonka olet valmis maksamaan minihelikopteristasi. Jos sen on oltava erittäin korkealaatuinen ja siinä on oltava monia asetuksia ja ominaisuuksia, sinun on luultavasti odotettava korkeampaa hintaa kuin yksinkertaisemmin suunnitellun koneen
 • Materiaali: Varmistaaksesi, että saat laadukkaan minihakkurin (hinnasta riippumatta), pidä silmällä, millaisesta materiaalista kone, sen säiliö ja terät on valmistettu. Tukeva kone, jossa on BPA-vapaa muovi- tai lasiastia ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät, on selvästi suositeltavampi
 • Muotoilu: Markkinoilla on erilaisia minihakkureita, joista jotkut ovat muotoilultaan hyvin yksinkertaisia ja toiset erottuvat enemmän. On täysin sinun mieltymyksistäsi kiinni, mitä haluat, mutta voi olla optimaalista pohtia, haluatko yksinkertaisen ja modernin minihelikopterin, värikkäämmän mallin vai kenties retromallin. Näin tiedät myös paremmin, mitkä mallit kannattaa jättää pois, kun selaat verkossa

Edellä mainittujen seikkojen lisäksi sinun on myös harkittava, haluatko käsikäyttöisen vai sähkökäyttöisen minihakkurin. Useimmat markkinoilla olevat mallit ovat sähköisiä, mikä tarkoittaa, että niissä on moottori, joka pyörittää teriä. Voit siis kytkeä koneen päälle ja pois päältä. Manuaalisessa minihakkurissa terät ovat sinun vastuullasi.

ympäriinsä. Tämä tehdään käsin, sillä sinun on vedettävä tai työnnettävä kahvaa.

Ruokaprosessori vs. minihakkuri

Ruokaprosessorin ja minihakkurin tärkein ero on niiden koko. Itse asiassa miniruokahakkuri on jossain määrin vain miniruokaprosessori. Molempien valinnalla on siis useita etuja. Esimerkiksi minihakkuri sopii parhaiten niille, joiden ei tarvitse pilkkoa erityisen suurta määrää ainesosia kerrallaan, kun taas ruokaprosessori on ihanteellinen niille, joiden on pilkottava kerralla suuria määriä ruokaa. Tämä johtuu siitä, että prosessorissa on suurempi säiliö, joten siihen mahtuu enemmän sisältöä.

Ruokaprosessorin yleensä suurempi koko on sekä etu että haitta. Se on siinä mielessä eduksi, että voit pilkkoa useamman sisällön kerralla, koneessa on mahdollisuus asettaa useampia asetuksia, voit myös viipaloida ruokia ruokaprosessorilla jne. Haittapuolena on kuitenkin se, että konetta on vaikeampi säilyttää kaapissa, minkä vuoksi se on luultavasti sijoitettava keittiön työtasolle. Lisäksi jotkin mallit voivat olla hieman vaikeampia puhdistaa. Nämä kaksi jälkimmäistä seikkaa ovat joitakin tärkeimpiä etuja, joita minihakkurin valitseminen ruokaprosessorin sijaan tuo mukanaan, sillä minihakkuri voidaan säilyttää ja se on helppo puhdistaa.

Riippuu siis omista tarpeistasi, valitsetko minihakkurin vai ruokaprosessorin. Siksi sinun on päätettävä, haluatko suosia suurempaa konetta, jossa on enemmän asetuksia, vai sellaista, joka on pienikokoinen, helppo säilyttää ja puhdistaa ja jolla voi myös pilkkoa hyvin pienempiä ainesosia.

Staff-sekoitin, jossa on minihakkuri

Toinen keittiökone, jota voit käyttää hyvin useisiin samoihin tarkoituksiin kuin minihakkuria, on sauvasekoitin. Sauvasekoittimella voi myös sekoittaa, pilkkoa ja viipaloida erilaisia ainesosia. Sauvasekoittimen etuna on se, että se sekoittaa sisällön nopeasti soseen kaltaiseksi. Lisäksi sitä voidaan käyttää suoraan kattilassa tai kulhossa, jolloin voit pilkkoa ja sekoittaa suurempia ruokamääriä kerralla.

Jos haluat lisätietoja sauvasekoittimista ja ehkä löytää parhaan minihakkurilla varustetun sauvasekoittimen, suosittelemme lukemaan sauvasekoitinarviot Artikkelista löydät kaiken hyödyllisen tiedon tämäntyyppisestä koneesta.

Löydä paras minihelikopteritarjous

Yleisesti ottaen sinun ei pitäisi pelätä minihakkurin ostamista, sillä useimmat mallit myydään kohtuulliseen hintaan. Ei siis ole vaikeaa löytää budjettiisi sopivaa minihakkuria. Saatat kuitenkin sortua johonkin hieman kalliimpaan malliin, jonka esittelimme sinulle yllä olevassa testissä – ja mitä sitten teet?

Paras tapa löytää minihakkuri hyvään hintaan on vertailla eri jälleenmyyjien hintoja verkossa. Näin voit olla varma, että ostat koneen parhaaseen hintaan. Jos kokonaishinta on kuitenkin hieman liian korkea budjettiisi nähden, odota, kunnes jälleenmyyjä laskee koneen hintaa erikoistarjouksen vuoksi. Tämä vaatii hieman enemmän kärsivällisyyttä, mutta varmistaa myös, ettei sinun tarvitse tehdä kompromisseja uudesta minihakkuristasi ja että sinulla on silti varaa siihen.

Miten tämä minihakkuritesti tehtiin

Tämän testin laatimiseksi tutustuimme muiden testisivustojen tuloksiin ja löysimme kuluttaja-arvosteluja kustakin tuotteesta selvittääksemme, mitkä ovat yleisesti ottaen markkinoiden parhaat minihakkurit. Olemme pyrkineet löytämään mahdollisimman paljon erilaisia koneita, jotta jokaiselle löytyy jotakin. Löydät esimerkiksi koneita, joissa on paljon kierroksia minuutissa, joidenkin koneiden avulla voi murskata jääpaloja, toisissa voi säilyttää pieniä määriä pienen kokonsa ansiosta ja paljon muuta. Kaikki mallit ovat kuitenkin hyvä valinta, koska ne ovat toimivia ja niitä voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin.

FAQ

Mikä miniruokakone on testin paras?

Tässä testissä äänestimme KitchenAidin 0,83 litran miniruokakoneen parhaaksi miniruokakoneeksi. Kaikki testissä olevat mallit ovat kuitenkin investoinnin arvoisia, joten lue eteenpäin ja löydä itsellesi sopiva malli.

Mitä hyötyä miniruokahakkurista on?

Useimpia miniruokahakkureita voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin. Ne voivat esimerkiksi pilkkoa, murskata, sekoittaa ja soseuttaa erilaisia ainesosia. Minihakkurit vievät myös vähemmän tilaa kuin muut keittiökoneet.

Mitä eroa on minihakkurilla ja ruokaprosessorilla?

Minihakkuri on yleensä pienempi kuin ruokaprosessori, mutta sillä voi silti pilkkoa erilaisia ainesosia. Lisäksi minihakkuri on pienempi ja helpompi puhdistaa käytön jälkeen.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×