Moccamaster-testi (2022) → Top 7 bedste Moccamastere

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Moccamaster KBG962AO

Jos haluat joka kerta täydellisen kupin kahvia, tämä on kone, joka tuottaa sen. Se on premium-mokkamaster, jossa on yhdistetty tuttu laatu, tyyli ja helppokäyttöisyys. Itse asiassa todella hyvän suodatinkahvin valmistamisen kotona ei tarvitse olla lainkaan…

1
Paras Moccamaster

Moccamaster KBG962AO

2
Moccamaster termospullolla

Moccamaster HB931 AO

5
Paras mokkamestari ravintolaan tai kahvilaan

Moccaserver

8
Tyylikäs Moccamaster naarmuuntumattomasta alumiinista

Moccamaster CD-011 AO

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Mikään ei ole parempaa kuin hyvä kahvi aamulla tai kun tarvitset vähän energiaa, ja hyvää kahvia voi olla vaikea löytää. Moccamaster on suodatinkahvin kruunaamaton mestari. He ovat valmistaneet kahvinkeittimiä jo sukupolvien ajan ja voittaneet monia kilpailuja ja palkintoja. Tässä Moccamaster-arvostelussa tarkastelemme 7 erilaista Moccamaster-kahvinkeitintä, jotta voit löytää kotiisi parhaiten sopivan kahvinkeittimen.

Uuden kahvinkeittimen löytäminen voi olla vaikeaa, mutta Moccamaster ei tingi laadusta. Siksi kaikki heidän koneensa ovat Euroopan kahvinvalmistuskeskuksen hyväksymiä, mikä takaa, että saat loistavan kupin kahvia joka kerta, kun käytät konetta.

Kaikki heidän kahvinkeittimensä valmistetaan ja kootaan käsityönä Hollannissa, jossa jokainen yksittäinen kahvinkeitin testataan ennen kuin se lähetetään kuluttajille, joten he ovat varmoja, että jokainen Moccamaster-kahvinkeitin on korkealaatuinen.

Kahvinvalmistusprosessi on myös ainutlaatuinen kaikissa Moccamaster-kahvinkeittimissä – he uskovat löytäneensä reseptin maailman parhaaseen kahviin.

Moccamaster KBG962AO

Paras Moccamaster

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Saatavana useissa upeissa väreissä
 • pros-icon.svg 2 lämmitintä veden lämmittämiseen ja kahvin kuumana pitämiseen
 • pros-icon.svg Kannussa oleva pölyputki takaa hyvän ja tasaisen kahvin valmistuksen

Detaljeret gennemgang

Jos haluat joka kerta täydellisen kupin kahvia, tämä on kone, joka tuottaa sen. Se on premium-mokkamaster, jossa on yhdistetty tuttu laatu, tyyli ja helppokäyttöisyys. Itse asiassa todella hyvän suodatinkahvin valmistamisen kotona ei tarvitse olla lainkaan vaivalloista.

Miksi sinun kannattaa valita Moccamaster KBGC982AO

Tämä Moccamaster valmistaa 10 kuppia kahvia 6 minuutissa, ja vesisäiliön tilavuus on 1,25 litraa, joten se on täytettävä uudelleen aina kun valmistat 10 kuppia kahvia.

Tämä malli soveltuu erityisesti kotitalouksille, jotka haluavat laadukasta kahvia, joka valmistetaan täydellisesti.

Jotkut kahvinkeittimet eivät vain näytä hyvältä, mutta Moccamaster on onnistunut tekemään hienon, klassisen ja tyylikkään kahvinkeittimen, jonka haluat keittiön pöydälle. Sitä on saatavana jopa eri väreissä: valkoinen, musta, kiillotettu hopea, antrasiitti ja punainen. Keittiöönne pitäisi siis löytyä sopiva väri!

Hyvän kahvikupin keittäminen on taidetta, ja osa siitä edellyttää, että keitin pystyy lämmittämään veden oikeaan lämpötilaan, jolloin se saa pavuista irti hyvän aromin. Kahden erillisen lämmittimen avulla toinen lämmittää veden 92-96 asteiseksi ja kaataa sitten kuuman veden kahvin päälle. Oikea lämpötila on tärkeää kahvin keittämisessä, ja sen jälkeen vesi kaadetaan kahvin päälle kuin suihkupää, ei vain yhtenäisenä virtana. Tällä on suuri vaikutus kahvin aromiin.

Lue lisää siitä, miten Moccamaster on onnistunut valmistamaan kahvinkeittimiä, joilla voi keittää täydellistä kahvia, alempana tässä artikkelissa.

Koneen toinen lämmitin pitää kahvin kuumana oikeassa lämpötilassa.

Kannu on valmistettu lasista, ja jotta kahvin laatu olisi huippuluokkaa, pannussa on sekoitusputki. Sekoitusputki varmistaa, että saat täydellisen kupillisen kahvia. Kannussa on myös tiputussulku, joten voit helposti ja nopeasti tarjoilla kahvia suoraan kannusta ilman, että se tippuu.

Turvallisuuden on tietenkin oltava myös tärkeintä, ja siksi koneessa on automaattinen sammutustoiminto, joka sammuu automaattisesti 40 minuutin kuluttua. Lämmityselementti kytkeytyy aina pois päältä, kun vesisäiliö on tyhjä, mikä lisää turvallisuutta ja vähentää virrankulutusta.

Kahvinkeittimen myrkyllisin asia on kalkki, minkä vuoksi on tärkeää, että huollat keitintä. Moccamaster suosittelee, että heidän koneensa kalkinpoisto suoritetaan 40 panoksen jälkeen, mutta voit tietenkin tehdä sen jo ennen sitä.

Keitinyksiköllä on 5 vuoden takuu, mutta kannulla tai muoviosilla ei ole. Jos rekisteröit tuotteen heidän verkkosivustollaan, saat 10 vuoden takuun.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 1,25 litraa
 • Drypstop: Kyllä
 • Autosluk: Kyllä
 • Lämmittimien määrä: 2
 • Teho: 1450 wattia
 • Takuu: 5 vuotta

Moccamaster HB931 AO

Moccamaster termospullolla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hyvä suodatinkahvinkeitin hyvään hintaan
 • pros-icon.svg Kahvi pysyy kuumana lisälämmittimen avulla
 • pros-icon.svg Automaattinen tippumisen pysäytys ja automaattinen sammutus

Detaljeret gennemgang

Tämä kahvinkeitin on Moccamaster-perheen halvin, mutta sinun ei tarvitse huolehtia laadusta, sillä se täyttää samat laatustandardit kuin muutkin Moccamaster-kahvinkeittimet.

Tanskan kuluttajaneuvosto on antanut tälle kahvinkeittimelle hyvät arvosanat, ja se saa kiitosta muun muassa hyvästä mausta ja helppokäyttöisyydestä.

Miksi kannattaa valita Moccamaster HB931 AO

Moccamaster on nähnyt uskomattoman paljon vaivaa täydellisen kahvin keittämiseksi, ja monet pienet tekijät tekevät eron, ja itse asiassa harva kilpailija on onnistunut siinä. Jos haluat lukea lisää kahvinörttiydestä ja siitä, miksi Moccamaster tekee sen niin hyvin, voit lukea siitä lisää alempana tässä artikkelissa.

Korkea maku koskee muuten kaikkia heidän mallejaan, joten vaikka tämä Moccamaster-malli on halvempi kuin monet muut Moccamaster-mallit, maku on silti sama, korkealaatuinen

Koneella voi valmistaa 10 kupillista kahvia, ja vesisäiliön tilavuus on 1,25 litraa.

Tässä on 2 lämmityselementtiä, jotka lämmittävät veden oikeaan lämpötilaan ja pitävät kahvin kuumana sen jälkeen. Nämä kaksi lämmitintä ovat myös syy 1520 watin suurelle teholle ja sille, että 10 kuppia kahvia on mahdollista valmistaa vain 6 minuutissa.

Ainut kohta, jossa kone saa Tanskan kuluttajaneuvostolta keskinkertaisen arvosanan, on virrankulutus. Heidän mielestään se kuluttaa hieman liikaa virtaa, jos kannu halutaan pitää lämpimänä pitkään. Useimmissa muissa kahvinkeittimissä ei ole tätä ominaisuutta, ja siksi virrankulutus on automaattisesti pienempi.

Suunnittelullisesti se näyttää myös perinteiseltä moccamaster-mallilta, jossa on ripustettu suodatinsuppilo ja lasikannu, joten se ei todellakaan näytä halvalta mallilta.

Tietysti on myös automaattinen tippumisen pysäytys ja automaattinen sammutus. Tippumisenesto varmistaa, että voit kaataa kannusta nopeasti ja helposti ilman, että se tippuu, ja kone sammuu automaattisesti 40 minuutin käyttämättömyyden jälkeen tai jos vesisäiliö on tyhjä.

Kuten kaikilla muillakin Moccamaster-kahvinkeittimillä, sillä on 5 vuoden takuu, ja sinulla on mahdollisuus pidentää takuu 10 vuoteen, jos rekisteröidyt Moccamasterin verkkosivuston sisällä.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 1,25 litraa
 • Drypstop: Kyllä
 • Autosluk: Kyllä
 • Lämmittimien määrä: 2
 • Teho: 1520 wattia

Moccamaster Cup-one

Kahvinkeitin kupilliselle kahvia

Fordele
 • pros-icon.svg Sama hyvä valmistusmenetelmä kuin muissa Moccamasterin koneissa
 • pros-icon.svg Pieni ja tyylikäs kone pieneen keittiöön, asuntovaunuun, veneeseen tai pieneen toimistoon
 • pros-icon.svg Kaksi posliinimukia mukana

Detaljeret gennemgang

Tässä Moccamaster-mallissa on klassisen Moccamaster-koneen muotoilu, mutta kahvi keitetään suoraan termospulloon, joten kahvi pysyy kuumana. Se on saanut erittäin hyviä arvosteluja asiakkailta, jotka korostavat, että on hienoa, että se voi pitää kahvin kuumana pitkään.

Miksi sinun kannattaa valita Moccamaster KBGT741 Thermo

Kahvi jäähtyy ennen kuin se on valmis, mikä on monien kahvinjuojien tunnettu ongelma, varsinkin jos sinulla on suuri kahvinkeitin, mutta haluat keittää vain kupin itsellesi. Jos haluat keittää loistavan pannullisen kahvia, joka pysyy kuumana koko päivän, tämä Moccamaster on juuri sitä, mitä etsit. Kymmenen kupillisen kahvin keittämiseen kuluu 6 minuuttia, ja kahvi valmistuu suoraan termospulloon.

Kone on helppo ja yksinkertainen käyttää, sillä siinä on vain yksi painike, jolla kone käynnistetään ja sammutetaan. Vesisäiliö on täytettävä, ja sen tilavuus on 1,25 litraa, mikä vastaa kymmentä kahvikuppia. Siinä on myös automaattinen tippumisen pysäytys, ja sekoitusputki varmistaa, että kahvi sekoittuu hyvin koko pannussa, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn kahvista. Mukana toimitetaan myös kannu kannella

Mokkamaster KBGT741 Thermo on ruostumatonta terästä, samoin termospullo. Laatu, muotoilu ja helppokäyttöisyys ovat samat kuin heidän muissa kahvinkeittimissään. Se on

Puhdistuksen ja huollon osalta Moccamaster suosittelee kalkinpoistoa korkeintaan 40 käyttökerran jälkeen. Turvallisuuden lisäämiseksi ja virrankulutuksen vähentämiseksi lämmityselementit kytkeytyvät automaattisesti pois päältä, kun vesisäiliö on tyhjä.

Termoskannu sisältyy toimitukseen, mutta sitä on mahdollista ostaa lisää tarvittaessa.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 1,25 litraa
 • Drypstop: Kyllä
 • Autosluk: Kyllä
 • Lämmittimien määrä: 1
 • Teho: 1450 wattia

Moccamaster CD Grand AO

Suuri kahvinkeitin suurelle perheelle tai toimistoon

Fordele
 • pros-icon.svg Voi valmistaa 20 kupillista kahvia 7 minuutissa
 • pros-icon.svg Voi säätää keittolevyn lämpöä
 • pros-icon.svg Erottuva muotoilu muista Moccamasters-malleista

Detaljeret gennemgang

Jos kahvinkeitin, jossa on 1,25 litran säiliö, ei riitä, tämä kahvinkeitin saattaa kiinnostaa. Siinä on 1,8 litran säiliö, jonka avulla voit keittää useita kahvikuppeja kerralla.

Miksi sinun kannattaa valita Moccamaster CD Grand AO

Moccamaster CD Grand AO on hieman suurempi kuin Moccamasterin perinteiset kahvinkeittimet, joten jos olet suurempi kahvinjuojaperhe, omistat pienen ravintolan tai istut pienemmässä toimistossa, tämä kone on sinua varten.

Se voi keittää 1,8 litraa kahvia 7 minuutissa, mikä vastaa 20 kupillista kahvia.

Olitpa sitten suurperheellinen tai pienessä toimistossa, 20 kuppia kahvia ei välttämättä juoda heti. Siksi kaksoiskuumennin pitää kahvin tietenkin kuumana, ja sinulla on myös mahdollisuus säätää lämpöä.

Traditionaalisen Moccamaster-mallin sijaan tämä kahvinkeitin on pyöreä. Itse muotoilu on nimeltään Clement-malli, joka on edelleen klassinen ja tyylikäs, kuten heidän muutkin koneensa. Siinä on kuitenkin naarmuuntumaton alumiinikotelo, joten se kestää helposti paljon käyttöä ja se on helppo puhdistaa.

Väri on nimeltään Polised Silver, ja se on Moccamasterin klassinen väri. Keittomenetelmä ja laatu ovat tietenkin täsmälleen samat kuin kaikissa heidän koneissaan.

Euroopan kahvinvalmistuskeskus on myös hyväksynyt tämän koneen, joka takaa hyvän kahvikupin.

Kahvi sekoitetaan täydellisesti mukana tulevan sekoitusputken avulla, joka takaa tasaisen annoksen, jotta saat kahvista parhaan mahdollisen hyödyn, mutta sinun on syytä huomioida, että kahvinkeittimessä käytetään erityyppistä suodatinta, sillä suodattimien on oltava paljon suurempia kuin perinteisten suodattimien.

Pakettiin sisältyy kahvimittari, mutta se on hieman suurempi kuin perinteiset kahvimittarit. Siksi kannattaa pyrkiä siihen, että 8 vahvaa kuppia saa 5 mittaa ja 8 keskikokoista kuppia 4-4,5 mittaa.

Jos laitetta ei käytetä 40 minuuttiin, se sammuu itsestään, jolloin säästät virtaa.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 1,8 litraa
 • Drypstop: Kyllä
 • Autosluk: Kyllä
 • Lämmittimien määrä: 2
 • Teho: 2470 wattia

Moccaserver

Paras mokkamestari ravintolaan tai kahvilaan

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suuri, 3,6 litran kahvikapasiteetti
 • pros-icon.svg Professional, jossa on lämmitin päällä
 • pros-icon.svg Malli on saatavana myös automaattisella vedensyötöllä

Detaljeret gennemgang

Tämä Moccamasterin malli on tarkoitettu teollisuuskäyttöön. Eli joko ravintola tai kahvila, jonka on tarjoiltava kahvia monille ihmisille kerralla. Se voi valmistaa 128 kupillista kahvia tunnissa.

Sentten sinun kannattaa valita Moccamaster

Mokkaserveri on suunniteltu uskomattoman kestäväksi, joten voit luottaa koneeseen silloinkin, kun asiat ovat todella kiireisiä ja tarvitset paljon kupillisia kahvia tiskin yli. Moccamasterin koko catering-mallisto on kehitetty erityisesti ravintoloita ja kahviloita varten, joten laatu on huippuluokkaa.

Kahvinkeitin keittää 1,8 litraa 7 minuutissa, ja siinä on kaksi lasikannua, joten kahvia on käytettävissä 3,6 litraa. Koska koneessa on lämmityselementti sekä ylä- että alapuolella, molemmat kannut voidaan pitää lämpiminä, joten kahvi on aina valmista, kun asiakas ostaa kupillisen kahvia. Vesisäiliön tilavuus on 16 litraa, mikä vastaa 128 kahvikupin valmistusta tunnissa.

Koska kyseessä on teollinen kahvinkeitin, voit myös hankkia mallin, jossa on suora veden syöttö, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa vesisäiliön täyttämiseen.

Turvallisuuden osalta ei ole automaattista sammutusta, koska kyse on koneesta, joka on tarkoitettu käytettäväksi koko päivän ajan. Koska kyse on yrityksille myytävästä laitteesta, takuu on vain 2 vuotta, koska sitä käytetään eri tavalla kuin yksityiskoteja.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 16 litraa
 • Drypstop: Ei
 • Auto-off: Ei
 • Lämmittimien määrä: 3
 • Teho: 2360 wattia

Melitta Excellent 5.0

Edullinen kahvinkeitin

Fordele
 • pros-icon.svg Vesisäiliö, jossa on tasomerkinnät
 • pros-icon.svg Aroma Premium -tekniikka takaa erinomaisen suodatustehon
 • pros-icon.svg Älykäs kalkinpoistoilmaisin

Detaljeret gennemgang

Tämä on uusi malli Melittalta, joka on myös tunnettu kahvinkeitinmerkki, joka on valmistanut kahvia jo vuosia. Se on suodatinkahvinkeitin, joka on myös ECBS:n sertifioima, joka voi seisoa kahvin hyvässä maussa.

Miksi kannattaa valita Melitta Excellent 5.0

Melitta Excellent 5.0:lla voi keittää 10 kupillista kahvia täydellä vesisäiliöllä, johon mahtuu 1,25 litraa. Vesisäiliössä on älykkäät tasomerkinnät, joten jos haluat valmistaa vähemmän kahvikuppeja, näet helposti, kuinka paljon vettä säiliöön pitää laittaa

Kahvinkeittimen valmistuksessa on keskitytty tekemään edullinen kahvinkeitin, joka ei kuitenkaan tingi hyvästä kahvin mausta, minkä vuoksi kahvinkeittimellä on myös ECBS (European Coffee Brewing Centre) -sertifikaatti ja Gold Bean Mark -merkintä, mikä osoittaa, että tästä kahvinkeittimestä saa hyvän kupin kahvia.

Koneessa on aromin säätö, jotta saat parhaan mahdollisen kahvin maun, vaikka keittäisitkin pieniä määriä kahvia

Kahvinkeittimessä on monia älykkäitä ominaisuuksia, kuten kalkinpoiston merkkivalo, josta näet helposti, tarvitseeko se kalkinpoistoa. Kalkkikivi on tyypillisesti se, mikä tappaa useimmat kahvinkeittimet. On siis tärkeää muistaa kalkinpoisto – varsinkin kun se kieltää sen.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 1,25 litraa
 • Drypstop: Ei
 • Autosluk: Kyllä
 • Teho: 1525 wattia

Moccamaster KBGT741 Thermo

Moccamaster termospullolla

Fordele
 • pros-icon.svg Kahvi valmistuu suoraan termospulloon
 • pros-icon.svg Kahvinkeittovarsi varmistaa, että saat kahvista parhaan maun.
 • pros-icon.svg Yksinkertainen ja helppo kone

Detaljeret gennemgang

Tässä Moccamaster-mallissa on klassisen Moccamaster-koneen muotoilu, mutta kahvi keitetään suoraan termospulloon, joten kahvi pysyy kuumana. Se on saanut erittäin hyviä arvosteluja asiakkailta, jotka korostavat, että on hienoa, että se voi pitää kahvin kuumana pitkään.

Miksi sinun kannattaa valita Moccamaster KBGT741 Thermo

Kahvi jäähtyy ennen kuin se on valmis, mikä on monien kahvinjuojien tunnettu ongelma, varsinkin jos sinulla on suuri kahvinkeitin, mutta haluat keittää vain kupin itsellesi. Jos haluat keittää loistavan pannullisen kahvia, joka pysyy kuumana koko päivän, tämä Moccamaster on juuri sitä, mitä etsit. Kymmenen kupillisen kahvin keittämiseen kuluu 6 minuuttia, ja kahvi valmistuu suoraan termospulloon.

Kone on helppo ja yksinkertainen käyttää, sillä siinä on vain yksi painike, jolla kone käynnistetään ja sammutetaan. Vesisäiliö on täytettävä, ja sen tilavuus on 1,25 litraa, mikä vastaa kymmentä kahvikuppia. Siinä on myös automaattinen tippumisen pysäytys, ja sekoitusputki varmistaa, että kahvi sekoittuu hyvin koko pannussa, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn kahvista. Mukana toimitetaan myös kannu kannella

Mokkamaster KBGT741 Thermo on ruostumatonta terästä, samoin termospullo. Laatu, muotoilu ja helppokäyttöisyys ovat samat kuin heidän muissa kahvinkeittimissään. Se on

Puhdistuksen ja huollon osalta Moccamaster suosittelee kalkinpoistoa korkeintaan 40 käyttökerran jälkeen. Turvallisuuden lisäämiseksi ja virrankulutuksen vähentämiseksi lämmityselementit kytkeytyvät automaattisesti pois päältä, kun vesisäiliö on tyhjä.

Termoskannu sisältyy toimitukseen, mutta sitä on mahdollista ostaa lisää tarvittaessa.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 1,25 litraa
 • Drypstop: Kyllä
 • Autosluk: Kyllä
 • Lämmittimien määrä: 1
 • Teho: 1450 wattia

Moccamaster CD-011 AO

Tyylikäs Moccamaster naarmuuntumattomasta alumiinista

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erotteleva muotoilu kuin klassisissa Moccamaster-malleissa
 • pros-icon.svg Laadukas kahvinkeitin kestävistä materiaaleista

Detaljeret gennemgang

Tämä on edellä mainitun kahvinkeittimen pienempi malli, mutta muotoilu on lähes sama. CD on lyhenne sanoista ‘Clement design’, ja Clement on mies, joka perusti Moccamasterin tarkoituksenaan tehdä kahvinkeitin, joka valmistaa parasta kahvia.

Miksi kannattaa valita Moccamaster CD-011 AO

Muotoilu on pyöreämpi ja valmistettu naarmuuntumattomasta alumiinista, joka on helppo puhdistaa, mutta loppuosa on melko samanlainen. Itse asiassa se voi valmistaa 10 kuppia kahvia 1,25 litrassa, ja siihen menee 6 minuuttia

Koneessa on automaattinen tiputuksen pysäytys, joten voit helposti säätää keitettävän kahvin määrää, ja Auto Shut Off -toiminto varmistaa, että kone sammuu 40 minuutin kuluttua tai jos vesisäiliö on tyhjä, joten turvallisuus on kunnossa.

Jos haluat lukea lisää Moccamasterin yksityiskohtaisesta valmistusprosessista, voit lukea siitä lisää tämän artikkelin lopusta. Kahvin pohjassa olevalla sekoitusputkella on suuri merkitys parhaan makuelämyksen varmistamisessa.

Kahvinkeittimessä on myös kaksi erillistä lämmityselementtiä, joista toinen lämmittää veden oikeaan 92-96 asteeseen ja toinen pitää kahvin kuumana optimaalisessa lämpötilassa, joka on noin 84 astetta. Ominaisuus on täydellinen niille, jotka haluavat pitää kahvinsa kuumana eivätkä voi juoda sitä kerralla, esimerkiksi jos asut talossa, jossa on useita kahvinjuojia, mutta he seisovat eri tavalla.

Automaattinen tippumisen pysäytys ja automaattinen sammutus ovat kaksi hienoa ominaisuutta, joita et halua olla ilman.

Koneen puhdistaminen ja kalkinpoisto on tärkeää, jotta se kestäisi monta vuotta. Sen vuoksi se olisi kalkinpoisto enintään 40 panoksen jälkeen. Lue lisää siitä, miten tämä tehdään tämän artikkelin loppupuolella.

Takuu on 5 vuotta, mutta rekisteröidy heidän verkkosivustollaan ja saat 10 vuoden takuun. Jo tämä osoittaa, että Moccamaster on valmistettu hyvistä, kestävistä materiaaleista, jotka kestävät vuosia

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 1,25 litraa
 • Drypstop: Kyllä
 • Autosluk: Kyllä
 • Teho: 1520 wattia

Guide

Miten valita paras mokkamestari

Moccamaster on kahvinvalmistuksen ikoni, mutta itse kone on uskomattoman yksinkertainen. Se on helppokäyttöinen ja yksinkertaisen muotoilun omaava, mutta se valmistaa upeaa suodatinkahvia. Mallit ovat kuitenkin hyvin samankaltaisia, minkä vuoksi olemme koonneet pienen oppaan, josta näet, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä uudessa kahvinkeittimessäsi.

 • Kahvinkeittimen kapasiteetti:Moccamaster valmistaa kaikenkokoisia kahvinkeittimiä, ja näet aina, kuinka monta kuppia keitin pystyy valmistamaan. Perinteisten kahvinkeittimien tilavuus on 1,25 litraa, mikä vastaa 10 kuppia kahvia
 • Tiputuspysäytys ja automaattinen sammutustoiminto:Turvallisuus on tärkeää, minkä vuoksi Moccamaster-koneissa on automaattinen sammutustoiminto, joten se pysähtyy 40 minuutin kuluttua tai kun vesisäiliö on tyhjä.
 • Lämmitin: Useimmissa Moccamastereissa on 2 lämmitintä, jotka pitävät kahvin kuumana, joten jos et juo koko pannullista kahvia kerralla, kahvi pysyy kuumana. Tietenkään termospullolla varustetussa moccamaster-koneessa ei ole 2 lämmitintä, sillä se menee termospulloon, jonka voit ottaa mukaan työpaikallesi.
 • Laatua hintaan nähden:Tässä testissä olemme tarkastelleet monia Moccamaster-malleja ja muutamia muita malleja, jotta voit nähdä eron. Moccamaster on markkinoiden kalliimmasta päästä, mutta vastineeksi saat myös korkeaa laatua hintaan nähden. Kahvinkeitin on valmistettu kestämään vuosia, ja se on valmistettu hyvistä ja kestävistä materiaaleista. Hinta ja laatu kulkevat usein käsi kädessä
 • Kahvinkeittimen valmistusmenetelmä: Valmistusmenetelmällä on suuri vaikutus siihen, miten kahvin aromi tulee ulos – miltä kahvisi maistuu. Lue, miksi jotkin kahvinkeittimet ovat vain parempia kuin toiset, ja tutustu Moccamasterin keittomenetelmään

Miksi jotkut kahvinkeittimet ovat parempia kuin toiset?

Täydellisen kahvin keittämiseen tarvitaan useita tekijöitä, ja Moccamaster on onnistunut löytämään juuri oikean kaavan:

 • Veden lämpötilan on oltava oikea ja tarkasti 92-96 asteen välillä
 • Pre-infuusio: kahvijauhe on liotettava kunnolla
 • Virtausnopeus on mukautettu valmistettavien kuppien määrään
 • Kahvijauhoputki varmistaa, että kahvi on tasalaatuista

Moccamasterin valmistusprosessi

Moccamaster-kahvinkeittimien valmistusprosessi on ainutlaatuinen, ja sen ansiosta Moccamaster valmistaa niin hyvää kahvia. Siksi selitän tarkemmin edellä mainitut kohdat, jotka ovat tärkeitä elementtejä.

Veden lämpötilan tulisi olla 92-96 astetta, sillä juuri tämä lämpötila saa pavuista irti herkulliset aromit. Jos vesi on kylmempää, se ei oikein onnistu, ja jos vesi on kuumempaa, on vaarana, että kahvi palaa, jolloin siitä tulee kitkerämpää.

Moccamaster-kahvinkeittimissä on myös se, että niiden teho on vähintään 1520 wattia, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla kilpailijoilla. Tämä johtuu lämmityselementistä, joka lämmittää veden oikeaan lämpötilaan tietyssä ajassa, joten varsinainen keittoaika kestää vain 4-6 minuuttia, mikä on kahviasiantuntijoiden mielestä kultainen luku täydellisen kahvin valmistamiseksi.

Pre-infuusio, kuten sitä kauniisti kutsutaan, kun kahvijauhe on liotettu. Moccamaster tekee tämän ainutlaatuisella tavalla heti alussa, jolloin papujen herkullinen aromi pääsee esiin. Tämä tapahtuu siten, että kone suihkuttaa vettä papujen päälle suihkupään tavoin. Halvoissa kahvinkeittimissä tämä tehdään yleensä vain yhdellä virtauksella, jolla ei saavuteta optimaalista vaikutusta.

Moccamaster on myös varmistanut, että läpimenonopeus on mukautettu valmistettavien kuppien määrään ja että kahvi sekoittuu oikein, sillä kahvinkeittimessä on sisäänrakennettu suppilotoiminto, joka sekoittaa kahvin keittämisen aikana. Kannun pohjassa on myös sekoitin, joka varmistaa, että kahvi maistuu aina tasalaatuiselta.

Kaikki nämä pienet asiat tekevät kahvikupista paremman makuisen Moccamasterin kahvin.

Moccamasterin huolto, puhdistus ja kalkinpoisto

Kalkinpoisto on erittäin tärkeää kahvinkeittimelle, sillä kalkki on suoranaista myrkkyä kahvinkeittimelle. Siksi Moccamaster suosittelee kalkinpoistoa koneesta 40 panoksen jälkeen, ja se voidaan tehdä eri tavoin, mutta se on helppoa.

Joissakin Moccamaster-malleissa on sisäänrakennettu kalkinpoiston merkkivalo, josta näet helposti, milloin kalkinpoiston aika on koittanut, mutta kun se syttyy, se on myös merkki siitä, että se on tehtävä nopeasti.

Voit kalkinpoistaa Moccamasterisi Moccamasterin puhdistustuotteilla, mutta jos et halua käyttää niitä, voit myös käyttää alla olevaa ohjetta:

 • Kaada puoli litraa etikkahappoa ja puoli litraa vettä yhdessä koneen vesisäiliöön
 • Käynnistä normaali keitto ja jätä kone hetkeksi, jotta kalkinpoisto jäähtyy
 • Puhdista kone huolellisesti – voit kääntää koneen ylösalaisin, jotta ylimääräinen vesi valuu pois. On myös hyvä ajatus juoksuttaa se kerran vedellä läpi ennen uuden kahvipannun keittämistä.

Moccamasterin varaosat

Moccamaster on tehnyt koneen varaosien hankkimisen helpoksi, joten sinun ei tarvitse heittää konetta pois, jos jokin menee rikki. Loppujen lopuksi saatat pudottaa lasikannun lattialle tai jokin muoviosista rikkoutuu, ja on myös tullut suosituksi, että käytettyjä esineitä halutaan korjata sen sijaan, että ne heitetään pois.

Moccamaster-kannu

Kaikissa Moccamaster-kahvinkeittimissä on aitoja lasikannuja, ja siksi ne saattavat särkyä, vaikka ne olisivatkin valmistettu erityisen vahvasta lasista. Voit siis ostaa erilaisia kannuja sen mukaan, mikä kone sinulla on, joten muista ostaa juuri sinun koneellesi sopiva kannu.

Moccamaster-suodattimen pidike

Kahvinkeittimen suodattimien säilyttäminen voi olla hankalaa, minkä vuoksi voit ostaa suodatinpidikkeitä Moccamasterilta. Ne voivat myös helposti kadota laatikkoon tai jäädä muiden laatikossa olevien tavaroiden varjoon. Siksi suodatinpidike on hyvä ja halpa investointi.

Voit myös ostaa itse kahvinkeittimeen uuden suodattimen pidikkeen, joka on valmistettu muovista. Loppujen lopuksi se voi rikkoutua vaikkapa kymmenen vuoden käytön jälkeen.

Takuu Moccamaster-kahvinkeittimille

Moccamasterin tuotteilla on vakiona 5 vuoden takuu, mutta voit saada 10 vuoden takuun Moccamaster-kahvinkeittimellesi, jos rekisteröidyt Moccamasterin verkkosivustolla. Se on nopeaa ja helppoa.

Huomaa myös, että takuu koskee panimoyksikköä – ei siis irrallisia osia, kuten kannuja ja muoviosia.

Mokkamestarin historia

Moccamasterin perusti vuonna 1964 Gerard Clement Smit, jolla oli unelma valmistaa kahvinkeitin, jolla voisi valmistaa maailman parasta kahvia. Nykyään tehdas sijaitsee Alankomaissa, jossa kahvinkeittimet valmistetaan edelleen käsityönä. Jokainen kone testataan myös ennen lähettämistä.

Gerard teki yhteistyötä European Coffee Brewing Centren (ECBC) ja Speciality Coffee Association of Europen (SCAE) kanssa luodakseen korkealaatuisen kahvinkeittimen, joka valmistaa erinomaista kahvia, ja pian tämän jälkeen ensimmäinen Moccamaster julkaistiin.

Sen jälkeen hän jatkoi koneen kehittämistä käyttäjäystävälliseksi ja turvalliseksi. Hän lisäsi myös joitakin yksinkertaisia mutta fiksuja ominaisuuksia, kuten lämmittimen, joka pitää kahvin kuumana, ja automaattisen tippumisen pysäytyksen.

Hauska pieni fakta on, että kahvinkeittimet valmistettiin alun perin muovista, mutta 1980-luvulla ne päätettiin valmistaa sen sijaan alumiinista, ja nykyäänkin ne valmistetaan naarmuuntumattomasta alumiinista.

Myöskään muotoilu ei ole muuttunut paljon vuosien varrella, ja kahvinkeittimen tunnistaa helposti Moccamasterista. Tuttujen Moccamaster-värien ansiosta ne on myös helppo tunnistaa, joten ne sopivat moneen eri keittiöön.

Miten tämä mokkamestaritesti tehtiin

Tässä testissä on mukana useita eri mokkamaster-malleja, joten voit helposti ja nopeasti nähdä erot. Olemme keränneet tietoja moccamasterilta ja eri jälleenmyyjiltä, mutta olemme myös tarkastelleet kansainvälisiä testejä ja asiakkaiden mielipiteitä eri malleista. Minulla itselläni on myös melko paljon tietoa tältä alalta, sillä olen työskennellyt keittiöalalla useita vuosia.

FAQ

Mikä Moccamaster on paras?

Tässä Moccamaster-testissä Moccamaster KBGC962AO voittaa testin parhaana, koska se on hyvä premium-kahvinkeitin edulliseen hintaan. Siinä on kaikki oikeat ominaisuudet todella hyvän kahvikupin valmistamiseen.

Pitäisikö minun valita Moccamaster termospullolla?

Jos et juo kahvia nopeasti, mutta haluat kahvinkeittimen, joka pystyy keittämään suuren annoksen ja pitämään sen kuumana, tarvitset Moccamasterin termoskannulla. Korkea laatu ja herkullinen aromi ovat tietenkin samat kuin muissakin Moccamaster-malleissa.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×