Murtohälyttimen testi (2022) → Opas markkinoiden 4 parhaaseen pastakoneeseen.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

SikkertHjem hälytysjärjestelmä S6evo

SikkertHjemillä on useita erilaisia paketteja, ja tämä on heidän huvilapakettinsa, joka on hyvä ratkaisu suurempien asuntojen, huviloiden tai omakotitalojen turvaamiseen. Se sisältää kaiken, mitä tarvitset toiminnan aloittamiseen. Lisäksi voit ostaa lisävarusteita, jotta se voi suojautua…

1
Paras murtohälytin

SikkertHjem hälytysjärjestelmä S6evo

2
Murtohälytys kameralla

S-Home hälytysjärjestelmä

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

On tärkeää löytää murtohälytin, joka turvaa sinut ja kotisi parhaalla mahdollisella tavalla. Murtohälyttimet ostetaan yleensä valitsemalla kotiin sopiva vaihtoehto antureiden, kameran ja muiden lisävarusteiden määrän suhteen.

On myös mahdollista hankkia lisälaitteita, joilla murtohälyttimestä tehdään langaton hälytysjärjestelmä, joka hälyttää, jos kellarissa on tulipalo tai vesivahinko. Hälytysjärjestelmä tekee tämän ilmoittamalla sinulle. sovelluksen tai tekstiviestin, eikö se tule älykkäämmäksi? Lue lisää artikkelista.

Tässä murtohälytystestissä käymme yksityiskohtaisesti läpi 4 erilaista omakotitalojen hälytysjärjestelmää, jotta ymmärrät, miten ne toimivat ja miten ne eroavat toisistaan.

Murtohälyttimen pitäisi olla helppo asentaa ja käyttää, sillä käytät sitä todennäköisesti päivittäin, jos kytket sen töihin mennessäsi.

Tässä testissä on mukana vain murtohälyttimet ilman liittymää, mutta on mahdollista ostaa esimerkiksi halpa SIM-kortti, jotta hälytin toimii, jos Wi-Fi ei toimi.

SikkertHjem hälytysjärjestelmä S6evo

Paras murtohälytin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ei tilauksia tai maksuja
 • pros-icon.svg Lemmikkiystävällinen liiketunnistin
 • pros-icon.svg Vapaa tuki. puhelin ja sähköposti

Detaljeret gennemgang

SikkertHjemillä on useita erilaisia paketteja, ja tämä on heidän huvilapakettinsa, joka on hyvä ratkaisu suurempien asuntojen, huviloiden tai omakotitalojen turvaamiseen. Se sisältää kaiken, mitä tarvitset toiminnan aloittamiseen. Lisäksi voit ostaa lisävarusteita, jotta se voi suojautua muiltakin kuin vain varkauksilta. Heillä on pienempiä pakkauksia ja isompia pakkauksia, joten jos tämä pakkaus ei sovi sinulle, heillä on muitakin.

Sentten sinun kannattaa valita SikkertHjem hälytysjärjestelmä S6evo

Jos haluat turvata kotisi perusteellisesti, SikkertHjem on hyvä ja luotettava valinta. He ovat kehittäneet järjestelmänsä keskittyen toiminnallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen, joten kotisi on turvassa ja hälytysjärjestelmä on helppo asentaa ja käyttää.

Onnettomuuden sattuessa äänekäs hälytys säikäyttää varkaan ja lähettää viestin kaikille verkostossasi oleville.

Tähän pakettiin sisältyy smartbox, joka on järjestelmän aivot, ja SmartPad, jolla voit kytkeä hälytyksen päälle ja pois päältä koodilla tai avaimenperällä. Mukana on myös kaukosäätimet, joilla voit ohjata hälytystä. Lopuksi sinulla on tietenkin myös mahdollisuus hallita hälytystä SafeHome-sovelluksella, jonka voit ladata ilmaiseksi iOS- tai Android-puhelimeesi.

Järjestelmä voi havaita, että kyseessä on murto. Ikkunoihin sijoitetut avauskytkimet. Ne havaitsevat tärinän ja lasin rikkoutumisen. Liiketunnistimet havaitsevat myös, jos joku tulee sisään. Tämä paketti sisältää 2 anturia. Ne ovat eläimille immuuneja 25 kg:n painoon asti, joten hälytys ei laukea, jos kotonasi on koira.

SikkertHjemin hälytysjärjestelmä turvaa kotisi, kun et ole kotona, ja huolehtii sinusta, kun olet kotona. Siksi järjestelmä toimii kahdessa turvatilassa: täysturva ja kuoriturva (yöturva). Täysturva aktivoi kaikki ilmaisimet ja laitteet, kun et ole kotona, ja kuoriturva turvaa kodin kuoren, kun olet kotona. Sovelluksessa voit valita, mitkä laitteet tai kodin osat haluat suojata, kun olet kotona.

Sovelluksen avulla voit myös luoda rajoittamattoman määrän käyttäjiä, ja voit päättää, voiko kukin käyttäjä käyttää järjestelmää vai saako hän vain ilmoituksia, joten jos tunkeilijat tulevat vierailulle, naapureille voidaan lähettää ilmoitus, jotta he voivat vastata soittamalla poliisille.

Tässä hälytysjärjestelmässä ei ole tilauksia tai maksuja, joten kun olet ostanut sen, sinun ei tarvitse maksaa järjestelmän toiminnasta, kuten muissa hälytysjärjestelmissä voi olla. Murtohälytin on GSM-järjestelmä, joka kytkeytyy wlaniin tai. LAN-kaapeli. Jos internet-yhteytesi on epävakaa, voi olla hyvä idea ostaa SafeHome-tekstiviestikortti, joka maksaa 200 Tanskan kruunua vuodessa. Riippumatta siitä, onko internet käytössä vai ei, saat tekstiviestin, jossa kerrotaan, että hälytys on lauennut. Samoin kaikki verkostossasi olevat henkilöt, jotka olet itse lisännyt. Tekstiviestikortin ostaminen ei ole pakollista, mutta se voi olla hyvä ajatus, sillä vaikka matkapuhelimessasi ei olisikaan internetiä, saat silti tekstiviestin.

Tämän järjestelmän asennus on helppoa, sillä se on valmis asennettavaksi heti, kun purat sen pakkauksesta, joten itse asennuksen ei pitäisi kestää kuin muutaman minuutin. Kun olet asettanut liiketunnistimet, ikkunoiden avauskytkimet ja SmartBoxin, voit helposti mukauttaa järjestelmää ja lisätä käyttäjiä sovelluksen kautta.

Sovellus ilmoittaa myös, jos jonkin lisävarusteen akku on vähissä, jos SmartBoxin kanssa on yhteysongelmia tai jos järjestelmän virransyötössä on jotain vikaa.

Jos virta katkeaa, vara-akku ottaa ohjat käsiinsä.

Muutakin toimintoa kuin pelkkä murtohälytin

Tietenkään tämä tarkka paketti ei välttämättä sovi juuri sinun taloosi tai asuntoosi, minkä vuoksi SikkertHjem on luonut aloituspaketin, asuntopaketin, huvilapaketin ja kokonaispaketin.

Tämä huvilapaketti sisältää kaiken, mikä tekee kodistasi turvallisen ja varkauden varalta turvallisen, mutta voit ostaa paljon muita laitteita, jotka tekevät siitä entistäkin turvallisemman, mutta myös hälyttävät sinua tulipalon tai tulvan sattuessa. Voit esimerkiksi lisätä valvontakameroita, ulko- ja sisätiloihin sireenejä, joten voit olla varma, että myös naapurisi kuulevat jotain, mitä ei pitäisi olla. On myös mahdollista ostaa lisää liiketunnistimia, avauskytkimiä, avaimenperiä, kaukosäätimiä jne.

SafeHome-vesianturi havaitsee, jos esimerkiksi kellarissa on vettä. Se on langaton vesianturi, joka havaitsee veden välittömästi, että se joutuu kosketuksiin veden kanssa, ja sitten lähettää ilmoituksen sovellukseen tai kautta. sms jos SikkertHjem SMS-kortti. Jos sinulla on suuri kellari, jossa on aiemmin ollut vesivahinkoja, on hyvä sijoittaa vesitunnistin jokaiseen katutason alapuolella olevaan huoneeseen.

SikkertHjem on myös luonut SmartPlug-pistokkeen, jonka avulla voit kytkeä sähkölaitteet päälle ja pois päältä mistä päin maailmaa tahansa. Tämä edellyttää tietenkin, että laitteet on kytketty SmartPlugiin, joka on älykäs pistorasia. Jos siis olet lähtenyt töihin, mutta et ole varma, sammutitko kylpyhuoneen suoristusraudan, voit helposti tarkistaa sen kautta. SafeHome-sovellus.

Kun olet ostanut uuden lisävarusteen SafeHomelta, liitä se sovellukseen ja älylaatikkoon. Tämä onnistuu helposti avaamalla sovellus, skannaamalla lisävarusteessa oleva QR-koodi ja se on asennettu. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia älylaatikon ja lisälaitteen välisestä kantamasta, sillä niiden välillä on pitkä kantama, joten signaalinvahvistimia ei tarvita.

Jos siis haluat laajentaa murtohälyttimen hälytysjärjestelmäksi, siihen on paljon mahdollisuuksia.

Jos sinulla on ongelmia asennuksen kanssa tai jotain muuta, voit helposti ottaa yhteyttä SafeHomeen, koska se tarjoaa ilmaista tukea. puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot ovat esitteessä, kun saat pakettisi. Löydät heidät myös heidän verkkosivuiltaan; sikkerthjem.dk.

https://www.youtube.com/watch?v=sROBPtYsFsk&feature=emb_title

Paketti sisältää:

 • 1 x SmartBox
 • 1 x SmartPad
 • 2 x avaimenperä
 • 2 x kaukosäädintä
 • 2 x avauskoskettimet
 • 2 x liiketunnistimet (eläimille immuuni)
 • 1 x Virtalähde
 • 1 x 1 metrin Ethernet-kaapeli
 • 1 x käyttöohje
 • 3 x Kaksipuoliset hälytystarrat
 • 1 x ruuvit ja tulpat

S-Home hälytysjärjestelmä

Murtohälytys kameralla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tärinäanturit, jotka havaitsevat, jos ikkuna on rikottu tai avattu
 • pros-icon.svg Säädä hälytys, vaikka lemmikkisi olisivat kotona
 • pros-icon.svg Osta älykkäitä pistorasioita, jotta voit ohjata niitä sovelluksestasi

Detaljeret gennemgang

Tämä murtohälytin on myös paljon muutakin, ja se voi kattaa jopa 150 m2:n kodin, sillä pakettiin kuuluu 1 kamera, 6 magneettikontaktia ja 3 huoneanturia. Hälytysjärjestelmässä on siis kamera, joten voit nopeasti tarkistaa, onko kyseessä murto ja pitää näin varkaita silmällä, vai onko kyseessä vain hämähäkinseitit linssin tai jonkin muun liiketunnistimen edessä. Kuten muutkin murtohälyttimet, se toimii langattoman verkkosi kautta, joten tilausta ei tarvita.

Sentten sinun kannattaa valita S-Home-hälytysjärjestelmä

Voit hallita koko hälytysjärjestelmää ilmaisella sovelluksella, joten et tarvitse kallista turvajärjestelmäliittymää. Jos murto tapahtuu, saat sen sijaan ilmoituksen puhelimeesi. Sovelluksessa voit hallita kameraa ja muita lisävarusteita. Sovelluksen voi ladata ios- tai android-puhelimiin. Jos hälytysjärjestelmä menettää signaalin Wi-Fi-yhteyden, saat tietenkin myös ilmoituksen. Hälyttimessä on myös paristo siltä varalta, että kodissasi on sähkökatkos.

Se ei ole pakollinen, mutta sen mukana tulee SIM-kortti, jonka voit liittää laitteeseen, jolloin järjestelmä voi lähettää tekstiviestejä (tai puheluita), jos jotain näkyy. Se maksaa 19 euroa kuukaudessa, ja se sisältää 5 000 tekstiviestiä. Jos puhelimesi menettää internet-yhteyden, saat tekstiviestin sovelluksen ilmoituksen sijasta.

Järjestelmä itsessään on tietysti helppo ja yksinkertainen käyttää, joten voit käyttää sitä joka päivä ilman ongelmia. Voit kytkeä hälytyksen päälle tai pois päältä sovelluksen, näppäimistön, kaukosäätimen tai paneelissa olevan koodin avulla. Järjestelmässä on tietenkin englanninkielinen valikko ja näyttö.

Suojaa sekä kotona että ulkona

Tämä murtohälytin suojaa tietenkin myös silloin, kun olet kotona, mikä on suuri etu esimerkiksi yöllä. Tämä johtuu siitä, että järjestelmä voi luoda kuorisuojauksen, joten hälytys voidaan kytkeä päälle ovista ja ikkunoista. Tämä antaa hyvän turvallisuuden tunteen.

Itse asennus on helppoa, sillä hälytys perustuu langattomiin antureihin. On tärkeää, että kaikki laitteet (kamera, magneettikoskettimet ja huoneanturit) sijoitetaan strategisesti tärkeisiin paikkoihin, kuten sisäänkäynteihin/uloskäynteihin ja ikkunoihin. Jos tapahtuu liikettä tai jos ovet tai ikkunat avataan, kun hälytys on kytketty päälle, hälytys käynnistyy, hälyttää sinut viestistä ja sireeni alkaa soida.

Voit asettaa hälytyksen, vaikka sinulla olisi lemmikkejä, sillä se sopii alle 25 kg painaville lemmikeille. Ne voivat siis liikkua kotonasi, vaikka hälytys olisi päällä.

Muista laittaa hälytystarrat, jotka sisältyvät pakkaukseen. Ne ovat hyvä keino pelotella varas pois talostasi.

Sinulla on myös mahdollisuus käyttää järjestelmää muullakin tavoin kuin pelkkänä murtohälyttimenä, koska järjestelmään voidaan liittää erilaisia laitteita. Voit esimerkiksi ostaa älypistorasioita, joiden avulla voit tarkistaa, oletko sammuttanut eri koneet tai muut kodin sähkölaitteet sen jälkeen, kun olet lähtenyt lomalle tai töihin. Langattomia pistorasioita voidaan liittää yhteensä 10, joten hälytysjärjestelmä voi kattaa koko kodin.

Paketti sisältää:

 • 1 x Wifi Deluxe Plus-2 hälytyskeskus
 • 1 x Wifi-kamera 1MP (sisätiloissa)
 • 1 x sireeni kaapelilla
 • 6 x Magneettikontaktit Plus tärinäanturilla (ikkunoille ja oville)
 • 3 x Huoneanturi PIR PET 25 kg
 • 2 x kaukosäädin
 • 2 x RFID-avaimenperä
 • 4 x hälytystarraa
 • 1 x englanninkielinen käyttöohje

Somfy One all-in-one -hälytysjärjestelmä

murtohälytin, joka voidaan yhdistää älypuhelimeen, Alexaan tai Google Homeen

Fordele
 • pros-icon.svg Tyver-hälytys, jota ohjataan ja aktivoidaan. sovellus ja IFTTT
 • pros-icon.svg Vyöhykejako ja älykäs yksityisyys
 • pros-icon.svg Mahdollisuus rekisteröidä useita henkilöitä, jotka myös saavat ilmoituksen

Detaljeret gennemgang

Jos etsit tilauksetonta murtohälytintä, jota voi ohjata suoraan älypuhelimesta ja jonka asentaminen ei vie paljon enempää kuin 10 minuuttia, tämä murtohälytin on hyvä ratkaisu sinulle. Lisäksi järjestelmässä on sisäänrakennettu kamera, joten voit aina seurata, mitä tapahtuu. Toisin kuin muut tämän testin hälyttimet, tämä on monitoimiratkaisu, joka voi vastata myös sinun tarpeisiisi.

Sentten sinun kannattaa valita Somfy One -monitoimihälytysjärjestelmä

Somfy One -monitoimihälytysjärjestelmän avulla voit hallita kotiasi täysin ja tuntea olosi turvalliseksi ympäri vuorokauden, vaikka et olisikaan kotona. Järjestelmä on vapaasti seisova, ja on tärkeää, että löydät strategisesti hyvät paikat hälytyslaitteelle. Sitten sinun on aktivoitava hälytys älypuhelimellasi, ja sen on oltava yhteydessä langattomaan verkkoosi.

Somfy one voidaan käyttää kautta. Android, IPhone, Amazon Alexa ja Google Home. Somfy-sovellus, joka on helppo ladata puhelimeen muiden sovellusten tavoin.

Somfy-sovelluksessa on IFTTT (If This Then That) -ominaisuus, jonka avulla voit tehdä omia henkilökohtaisia asetuksia, esimerkiksi jos murtohälytys laukeaa, talon valot palavat punaisina. Tämä onnistuu tietenkin vain, jos se on asennettu myös älykkääseen järjestelmään.

Kun järjestelmä havaitsee liikettä, se laukaisee hälytyksen, joka lähettää push-ilmoituksen yhdistettyyn älypuhelimeesi. Hälytys on riittävän kova pelottamaan tunkeilijat ja hälyttämään naapurit. Äänen voimakkuus on yli 90 desibeliä.

Älypuhelimellasi voit nähdä suorassa lähetyksessä, mitä kotonasi tapahtuu. Hälyttimessä on laajakulmakamera, joka voi näyttää Full HD -videota 1080p / 30 kuvaa sekunnissa, joten näet, mitä kotonasi tapahtuu. Kun hälytys laukeaa, on mahdollista kelata tallennetta 10 sekuntia taaksepäin ja nähdä, mitä tapahtui ennen hälytyksen laukeamista. Voit myös zoomata x8.

SomfyVision-liiketunnistimien avulla hälytysjärjestelmä havaitsee liikkeen 5 metrin säteellä.

Sisäänrakennetussa kamerassa on myös 6 metrin yökuvaus, joten jopa talvella, kun pimeä tulee nopeasti ja on murtohuippukausi, voit kuvata jopa 6 metrin päästä.

Varustettu yksityisyysluukulla, joka laskeutuu kameran eteen, kun olet kotona

Onko kotonasi eläimiä suurimman osan päivästä, mutta haluatko murtohälyttimen olevan päällä myös poissa ollessasi? Tämän jälkeen voit määrittää Somfy Onen ja kameran niin, että se ei aktivoidu, kun lemmikkisi kävelevät kotonasi ja kameran ohi. Tämä tehdään sallimalla kameran rajaaminen siten, että osa kameran näkökentästä ei huomioi liikettä.

Jos sinulle käy niin huonosti, että joku murtautuu kotiisi, järjestelmä pystyy lähettämään hälytyksen useampaan kuin vain omaan puhelimeesi. Et ole puhelimessasi 24 tuntia vuorokaudessa, ja kun murto tapahtuu, sinun on reagoitava nopeasti. Siksi voit lisätä useita henkilöitä, joille on myös ilmoitettava, jos jotain tapahtuu. Jos hälytys osoittautuu väärästä hälytyksestä, voit tietysti sammuttaa sen sovelluksesta riippumatta siitä, kuinka kaukana kotoa olet.

Somfy One ottaa huomioon yksityisyytesi, sillä se on varustettu läpällä, joka laskeutuu automaattisesti kameran linssin eteen, kun astut huoneeseen. Voit siis olla varma, ettei kukaan tarkkaile mitään tai ketään.
Tähän hälytysjärjestelmään on saatavana erilaisia lisävarusteita, ja jos ostat ne, ne tietenkin puhuvat yhteen hiileen. Voit esimerkiksi ostaa ovi- tai ikkuna-antureita.

Paketti sisältää:

 • Pääyksikkö, jossa on sisäänrakennettu kamera, mikrofoni ja kaiutin (sireeni)
 • 1x liiketunnistin
 • 1x kaukosäädin

Guide

Minkä hälytysjärjestelmän valitsisin?

Kun etsit seuraavaa murtohälytintäsi, haluat varmistaa, että kaikki tarpeesi täyttyvät. Voi olla vaikeaa löytää hälytysjärjestelmä, joka tekee kaiken haluamasi ja sopii juuri sinun kotiisi. Siksi sinun on syytä olla tietoinen joistakin asioista, ennen kuin valitset seuraavan murtohälyttimesi, jotta voit sekä turvata koko talosi että nukkua yösi rauhallisesti.

3 erilaista hälytysjärjestelmää

Ennen kuin valitset hälytysjärjestelmän, sinun on hyvä tietää, että hälytysjärjestelmiä on yleensä kolmea erilaista, ja niiden hinnat vaihtelevat.

Hätä- ja vartijahälytys

Tämä on hinnaltaan kallein vaihtoehto. murtohälyttimet, koska se on kytketty vartijaan, joka on valmis lähtemään ulos heti, kun havaitaan liikettä tai jotain epätavallista.

Hälytys, joka ilmoittaa sinulle ja naapureillesi

Tässä artikkelissa kirjoitamme tällaisesta hälytysjärjestelmästä, jossa ostat hälytysjärjestelmän, joka sinun on asennettava itse. Voit valita useista erilaisista aloituspaketeista riippuen siitä, asutko asunnossa, huvilassa vai jopa isommassa talossa. Aloituspakkaukseen on myös aina mahdollista ostaa lisää lisävarusteita, jotta voit laajentaa sitä.

Järjestelmä ei edellytä tilausta tai sitoutumista, sillä se toimii kotisi wlanin kautta. Suurimmassa osassa tapauksia on kuitenkin mahdollista ostaa tekstiviestikortti, jolla voit lähettää tekstiviestejä puhelimeesi, jos kotisi internet ei toimi tai jos puhelimessasi ei ole internetiä. Tämä on tyypillisesti tekstiviestikortti, joka toimii 1 vuoden ajan eikä maksa kovin paljon. Voit myös yleensä ostaa SIM-kortin, jos et halua sen toimivan Wi-Fi-yhteyden kautta.

Jos varkaat tunkeutuvat kotiisi, sinä ja verkostoosi valitsemasi henkilöt saavat ilmoituksen – tai tekstiviestin – siitä, että liikettä on havaittu.

Hälytys sireenillä

Tämä on tietenkin halvin hälytys, ja jos liiketunnistimet havaitsevat liikettä, kuuluu kova äänimerkki, joka pelottaa varkaat pois ja hälyttää samalla naapurin. Se ei kuitenkaan lähetä viestiä puhelimeesi tai välitä sitä hätäkeskukseen.

Valitse oikea aloituspaketti kotiisi

Jos päätät hankkia tämäntyyppisen hälytysjärjestelmän, joka ilmoittaa sinulle ja naapureillesi, jos jotain tapahtuu, on tärkeää valita kotiisi parhaiten sopiva paketti. Jos tämä paketti ei ole mielestäsi riittävä, sinun on valittava toinen tai ostettava se.

Haluatko kameran pakettiin, jotta näet, onko kodissasi varas? Vai tarvitseeko kotisi useita tärinämittareita ikkunoihin ja oviin? Vai onko kodissasi monta huonetta, joten tarvitset useampia antureita? Tällaisia asioita kannattaa miettiä ennen paketin valintaa, ja jos tiedät jo tarvitsevasi lisävarusteita, osta ne nyt.

Pitäisikö murtohälyttimen olla enemmän kuin pelkkä murtohälytin?

Useimmat murtohälyttimet pystyvät nykyään muuhunkin kuin vain havaitsemaan liikettä ja hälyttämään. Itse asiassa voit ostaa kaikenlaisia laitteita ja älykkäitä lisävarusteita, jotta se olisi enemmän kuin pelkkä liiketunnistin. Se on mainittu useaan otteeseen tässä artikkelissa, mutta lisävarusteisiin voi kuulua älypistorasioita, palohälyttimiä ja vesisuojausta, jotta hälytysjärjestelmästä tulisi erinomainen. Hyvään hälytysjärjestelmään investoiminen voi olla erittäin hyödyllistä.

Miten hälytystarrat kiinnitetään oviin ja ikkunoihin

Hälytystarrat auttavat lisäämään todennäköisyyttä, että murtovaras ei käy kotonasi. Varas voi säikähtää, jos sinulle kerrotaan, että on tapahtunut murto, ja soitat sitten poliisille. Siksi kaikkiin oviin ja ikkunoihin on hyvä kiinnittää tarroja.

FAQ

Mikä on paras murtohälytin?

Tässä murtohälytintestissä voittaja on SikkertHjem, koska heillä on erilaisia paketteja sen mukaan, mitä tarvitset, jotta voit turvata oman kotisi. Se on helppo ja käyttäjäystävällinen asentaa ja käyttää kaikkialla maailmassa.

Pitäisikö minun valita murtohälytin, jossa on kamera?

On olemassa erilaisia paketteja, ja joihinkin sisältyy kamera, joihinkin ei, mutta sen voi yleensä ostaa. Kameran avulla voidaan nähdä, murtaudutaanko kotiisi todella vai onko kyse hämähäkinseitistä.

Millainen murtohälytin minun pitäisi valita?

Hälytysjärjestelmiä on periaatteessa kolmea erilaista tyyppiä, ja voit valita itse, mikä niistä sopii sinulle ja kotiisi parhaiten, jotta voit nukkua yösi rauhassa. Lue lisää 3 järjestelmän eroista.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×