Ota yhteyttä

Kysymyksiäsi ei tarvitse lykätä kuten tee-se-itse-projektejasi. Jos et löydä vastauksia verkkosivuiltamme, ota yhteyttä! Kuulemme sinusta mielellämme. Otamme mielellämme vastaan kaikki sisältöehdotukset, kumppanuus- ja mainospyynnöt.

Teemme parhaamme vastataksemme sinulle heti, kun pääsemme irti askarteluvelvollisuuksistamme, mutta voit odottaa vastausta 2-4 työpäivän kuluessa.


FAQ

Miten teette tuoteanalyysit? +

Testivertailu.fi:ssä meillä on ammattitaitoinen tuoteasiantuntijatiimi, jolla jokaisella on oma kiinnostuksen ja kokemuksen mukainen painopistealueensa. He käyttävät asiantuntemustaan, käytännön testejä sekä satoja tietolähteitä ja arvosteluja tuotteiden sijoittamiseen paremmuusjärjestykseen. Tavoitteenamme on säästää tuntikausia tutkimustyötä, jotta voit olla varma, että löydät itsellesi parhaan tuotteen. Haluamme tehdä tietoon perustuvien ostopäätösten tekemisen helpoksi.

Rajoittuvatko tuotesuosituksesi valittuihin valmistajiin/jälleenmyyjiin? +

Ei, ei ole. Kaikki tuotetutkimuksemme ja rankkauksemme ovat 100-prosenttisesti riippumattomia. Teemme hintavertailua yhteistyössä Tanskan suurimman hintavertailupalvelun Pricerunnerin kanssa. Näin varmistetaan, että näet aina halvimman vaihtoehdon Tanskassa.

Voinko ryhtyä tuotearvostelijaksi? +

Etsimme aina ammattitaitoisia ihmisiä tiimiimme. Tutustu ajankohtaisiin työpaikkailmoituksiimme täällä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].