Otsalämpömittarin testi 2022 | 6 mallin tarkastelu

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

4
Paras laaja otsalämpömittari

Microlife NC200

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Otsalämpömittari on tärkeä apuväline, kun sinulla on kaikenikäinen terve lapsi, ja se on erityisen tärkeä, jos lapsi sairastuu.

Lapsen kuumeen tarkka mittaaminen on välttämätön osa vakavaan sairauteen reagoimista, ja nykyaikainen kuumemittari on nykyään helposti saatavilla.

Vaikka kehon peruslämpötila vaihtelee, tavallinen lämpötila vaihtelee 36 C:n ja 36,8 C:n välillä. Alle viisivuotiailla lapsilla kuume on yli 37,5 °C ja yli viisivuotiailla lapsilla 38 °C. Siksi on ehdottoman tärkeää, että mittaukset ovat tarkkoja.

Tässä testissä olemme käyneet ne kaikki läpi ja löytäneet testin parhaat tällä hetkellä markkinoilla olevat tuotteet. Sekä tuotteen että ominaisuuksien luotettava mittaus.

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tarkka
 • pros-icon.svg Helppo käyttää
 • pros-icon.svg Nopeat tulokset
 • pros-icon.svg Vallankumouksellinen teknologia
 • pros-icon.svg Kosketusnäyttö tai kosketusvapaat toiminnot

Detaljeret gennemgang

Braun on yksi johtavista valmistajista ja myydyimmistä otsalämpömittareista kuumeen mittaamiseen ja lämpötilan mittaamiseen.

Markkinoille tullut uusin lämpömittari on Braunin No Touch + Forehead, joka on ensimmäinen, joka tarjoaa kosketus- ja koskemattomuusominaisuudet.

Ja jos tämä ei olisi vielä tarpeeksi rauhoittavaa, anturissa on myös koodattu taustavalaistu näyttö, joka tulkitsee lapsesi lämpötilan ja kertoo värillä, onko se hyvä (vihreä), hieman kohonnut (keltainen) vai korkea (punainen). Tämä on huippuluokan digitaalinen lämpömittari.

Miksi sinun kannattaa valita Braun No Touch + otsalämpömittari NTF3000

Tässä on otsalämpömittari, joka mittaa lämpötilan täysin ilman kosketusta. Se toimitetaan pakkauksessa, ja siinä on selkeät ja hyödylliset ohjeet, ja se sisältää kaksi AA-paristoa, joita tarvitaan käyttöön. Anturia suojaa myös muovikorkki, joka on poistettava ennen käyttöä.

Lämpömittari on tärkeää pitää keskellä otsaa kulmakarvojen välissä, ja lämpömittarin kahvassa on pieni tarra muistutukseksi, jos unohdat käyttää sitä. Kun laite on kytketty päälle, se rekisteröityy kahden sekunnin kuluessa ja antaa äänimerkin. Painikkeen painamisen ja muutaman sekunnin äänimerkin jälkeen näytössä näkyy kirkkaan vihreä ja lämpötila riippuen siitä, onko se otettu pannulle – tai pois pannulta.

Lämpömittarin lukema otsalämpömittarissa vaihtelee 0,1 astetta. Joka tapauksessa se on erittäin nopea ja helppo käyttää, jos lapsi seisoo paikallaan.

Beurer FT 90

Paras infrapunalämpömittari

Fordele
 • pros-icon.svg Yliherkkä sensori ja optinen järjestelmä, jonka tarkkuus on kliinisesti todistettu
 • pros-icon.svg Aika Tarkkuus, jossa on värikoodattu näyttö
 • pros-icon.svg Säätöjärjestelmä, jossa on tähtäysvalo
 • pros-icon.svg Yövalo pimeässä käytettäväksi
 • pros-icon.svg Hiljainen tila hiljaiseen lämpötilan mittaukseen, kun vauva nukkuu
 • pros-icon.svg Ruoka- ja nestetila
 • pros-icon.svg Nopea, hellävarainen ja helppokäyttöinen

Detaljeret gennemgang

Beurerin otsalämpömittari mittaa kuumetta on niin sanottu kosketusvapaa lämpömittari, joka mittaa lämpötilan tarkasti. Pikkulapsen tai vauvan saaminen yhteistyöhön klassisen lämpömittarin kanssa voi olla vaikeaa.

Sen vuoksi FT90 on suunniteltu sekä vanhempia että lapsia ajatellen. Hygieeninen ja turvallinen lämpömittari antaa nopean ja tarkan lukeman ilman peräsuolen mittausta tai muita epämiellyttäviä kohtia kehossa.

Miksi kannattaa valita Beurer FT 90

Tämä on kosketusvapaa otsalämpömittari. Jos lapsesi on sairas, sinun ei tarvitse herättää häntä joka kerta, kun päätät mitata hänen lämpötilansa – näin lapsesi kuumeen seuraaminen on helpompaa kuin koskaan. Beurer FT90:llä voidaan mitata myös esineen tai huoneen lämpötilaa.

Muihin hienoihin ominaisuuksiin kuuluu XL-valaistu LCD-taustavalo – mikä tarkoittaa, että lukemat näkyvät pimeässä näytön ollessa valaistu – joten jos otat lukeman yöllä tai pimeässä huoneessa – näet silti lämpötilan.

FT90:ssä on 60 muistipaikkaa, joten voit käyttää ja seurata aiempia lukemia ja mittauksia ajan mittaan. Näin se on kätevä jakaa lääkärin tai lapsen lastenlääkärin kanssa. Näytössä näkyy joko hymy- tai otsatukka-symboli/-kuvake mittaustuloksen mukaan.

Hymiösymboli osoittaa, että mitattu ruumiinlämpö on alle 38 C. Surulliset kasvot -symboli osoittaa, että kehon lämpötila on vähintään 38 C. Jos äänimerkki on kytketty päälle, kolme äänimerkkiä kuuluu, kun mittaus on valmis, jos lämpötila on vähintään 38 C.

Terveyden ylläpitämiseksi on tärkeää tietää oikea lämpötila sekä keholle että ympäristölle. Lisäksi Beurerissa on infrapunatekniikka, joka voi mitata oikean lämpötilan vauvan ruoalle.

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Oikeita tuloksia varten on tehtävä kolme mittausta
 • pros-icon.svg Jos lämpömittaria pidetään liian kauan, arvo voi olla harhaanjohtava

Detaljeret gennemgang

No Touch + Touch -lämpömittari, jossa on Age Precision, on uusin lisäys Braunin lämpömittarivalikoimaan. Siinä on patentoitu Age Precision -tekniikka, joka on ikään mukautuva kuumeen ohjuri, joka poistaa arvailut lämpötilan lukemista. Digitaalinen lämpömittari, joka tekee sen, mihin muut eivät pysty.

Miksi sinun kannattaa valita Braun No Touch + Forehead BNT400

Tämä lämpömittari opastaa sinut koko lämpötilan mittausprosessin läpi lämpömittarin etupuolelle kätevästi painettujen ohjeiden avulla ja mittaa lämpötilan sekunneissa.

Lämpömittari käyttää patentoitua läpimurtoteknologiaa, joka tekee lämpötilan mittaamisesta helppoa, stressitöntä ja uskomattoman tarkkaa. Kosketustilassa aseta lämpömittari otsallesi kulmakarvojen väliin lukeman ottamiseksi. No touch -tilassa pidä lämpömittaria lapsen otsan edessä kulmakarvojen välissä enintään 2 cm:n etäisyydellä, mikä vähentää lapsesi stressiä.

Lämpötila voidaan tällöin mitata ilman, että on vaarana, että lapsi herää. Äänetöntä tilaa voidaan käyttää myös, joten vauvan lämpötila voidaan mitata lähes äänettömästi. Ruoka- ja nestetilan avulla voit helposti mitata vauvan ruoan, juoman tai jopa kylvyn lämpötilan.

Varmista, että lämpömittari on asetettu oikeaan lukema-asentoon, esimerkiksi kun mitataan lapsen tai aikuisen lämpötilaa, laite on asetettava tähän asentoon painamalla painiketta. Henkilön symboli näytetään ja päinvastoin.

Jos mitataan ruoan tai veden lämpötilaa, on valittava painike, jossa on vesipisara. Jos tarkkuusongelmat jatkuvat edelleen, käyttäjän on katsottava alla olevia ohjeita laitteen oikeasta sijoittamisesta.

Microlife NC200

Paras laaja otsalämpömittari

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Automaattiset mittaukset etäisyyden valvonnalla
 • pros-icon.svg Mukavuus ja helppokäyttöisyys
 • pros-icon.svg Monitoiminen: mittaa pintalämpötilaa
 • pros-icon.svg Infrapunamittaus

Detaljeret gennemgang

Microlife-lämpömittari on korkealaatuinen laite, jossa käytetään uusinta teknologiaa ja joka on testattu kansainvälisten standardien mukaisesti. Ainutlaatuisen teknologiansa ansiosta lämpömittari tarjoaa aina tarkat ja riippumattomat lämmönlähteet lämpötilan lukemista varten. Kone suorittaa itsetarkistuksen aina, kun se käynnistetään, varmistaakseen tarkat lukemat.

Miksi kannattaa valita Microlife NC200

Microlife-lämpömittari on suunniteltu ihmiskehon lämpötilan säännöllisiin mittauksiin. Kliinisissä olosuhteissa tehdyt testit vahvistavat lämpömittarin turvallisuuden ja tarkkuuden.

Microlife NC200 on kosketukseton lämpömittari, joka mittaa ihmiskehon lisäksi myös avaruudessa olevien kohteiden lämpötilaa. Voit esimerkiksi mitata maidon lämpötilan ennen kuin annat sitä vauvallesi tai veden lämpötilan vauvan kylpyammeessa.

NC200 mittaa lämpötilan automaattisesti, kun laite havaitsee 5 cm:n etäisyyden. Mittaus on erittäin nopea ja kestää vain 3 sekuntia. Laitteen takaosassa oleva opasilmaisin osoittaa, että lämpömittari on sopivalla etäisyydellä mittausta varten.

Silent Glow -tekniikan avulla lämpömittari näyttää punaisen lämpötilan yli 37,4 C. 10 lyhyttä äänimerkkiä ja punainen LCD-taustavalo ilmaisevat, että potilaan lämpötila on korkeampi tai yhtä korkea kuin 37,5 C. Takapuolella oleva vihreä valo osoittaa, että laite on oikealla etäisyydellä ja mittaus on tehty.

Ergonominen muotoilu mahdollistaa lämpömittarin mukavan ja helpon käsittelyn. Mittaus voidaan suorittaa jopa nukkuvalle lapselle häiritsemättä häntä. Lämpömittarin nopeus mittaa voimakkaasti, ja siksi se on erityisen mukava käyttää lapsille.

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Fantastinen muotoilu
 • pros-icon.svg Hyvä hinta
 • pros-icon.svg Helppo ja nopea käyttää

Detaljeret gennemgang

Tämä tuote on korkean teknologian infrapunalämpömittari, joka on suunniteltu mittaamaan kehon lämpötilaa mittaamalla otsasta lähtevän IR-energian energiaa. iHealth PT3 auttaa sinua pääsemään käsiksi sinun ja perheenjäsentesi terveydentilaan helposti ja nopeasti. Lämpömittari voi mitata tarkasti sekä lievän kuumeen että korkean lämpötilan.

Miksi kannattaa valita iHealth PT3

IHealth PT3 -lämpömittari on infrapunalämpömittari, joka antaa 1 sekunnin mittaisen testin ruumiinlämpötilan lukeman. Siinä on erittäin tarkka, erittäin herkkä infrapuna-anturi, joka mittaa henkilön otsasta lähtevää IR-energiaa. Se kerää yli 100 datapistettä sekunnissa.

Se on turvallinen ja hygieeninen tapa mitata henkilön lämpötilaa kosketuksettoman rakenteensa ansiosta. Lämpötilamittauksen päättyessä kuuluu lempeä värinähälytys, joka korvaa lämpötilamittausten yhteydessä yleensä kuuluvan ärsyttävän äänimerkin. Siinä on LED-taustavalaistu näyttö, joka on helppo lukea yöllä tai pimeässä. PT3:ssa on myös sisäänrakennettu etäisyysanturi ja ympäristöanturi, jotka auttavat välttämään virheellisiä lukemia.
No-Touch-mittaus lukee kehon lämpötilan 1,18 tuuman etäisyydeltä otsan keskeltä ilman fyysistä kosketusta. Lämpömittari käyttää AAA-paristoja.

Braun No Touch + Forehead BNT400

Paras digitaalinen otsalämpömittari

Fordele
 • pros-icon.svg Yliherkkä sensori ja optinen järjestelmä, jonka tarkkuus on kliinisesti todistettu
 • pros-icon.svg Aika Tarkkuus, jossa on värikoodattu näyttö
 • pros-icon.svg Säätöjärjestelmä, jossa on tähtäysvalo
 • pros-icon.svg Yövalo pimeässä käytettäväksi
 • pros-icon.svg Hiljainen tila hiljaiseen lämpötilan mittaukseen, kun vauva nukkuu
 • pros-icon.svg Ruoka- ja nestetila
 • pros-icon.svg Nopea, hellävarainen ja helppokäyttöinen

Detaljeret gennemgang

No Touch + Touch -lämpömittari, jossa on Age Precision, on uusin lisäys Braunin lämpömittarivalikoimaan. Siinä on patentoitu Age Precision -tekniikka, joka on ikään mukautuva kuumeen ohjuri, joka poistaa arvailut lämpötilan lukemista. Digitaalinen lämpömittari, joka tekee sen, mihin muut eivät pysty.

Miksi sinun kannattaa valita Braun No Touch + Forehead BNT400

Tämä lämpömittari opastaa sinut koko lämpötilan mittausprosessin läpi lämpömittarin etupuolelle kätevästi painettujen ohjeiden avulla ja mittaa lämpötilan sekunneissa.

Lämpömittari käyttää patentoitua läpimurtoteknologiaa, joka tekee lämpötilan mittaamisesta helppoa, stressitöntä ja uskomattoman tarkkaa. Kosketustilassa aseta lämpömittari otsallesi kulmakarvojen väliin lukeman ottamiseksi. No touch -tilassa pidä lämpömittaria lapsen otsan edessä kulmakarvojen välissä enintään 2 cm:n etäisyydellä, mikä vähentää lapsesi stressiä.

Lämpötila voidaan tällöin mitata ilman, että on vaarana, että lapsi herää. Äänetöntä tilaa voidaan käyttää myös, joten vauvan lämpötila voidaan mitata lähes äänettömästi. Ruoka- ja nestetilan avulla voit helposti mitata vauvan ruoan, juoman tai jopa kylvyn lämpötilan.

Varmista, että lämpömittari on asetettu oikeaan lukema-asentoon, esimerkiksi kun mitataan lapsen tai aikuisen lämpötilaa, laite on asetettava tähän asentoon painamalla painiketta. Henkilön symboli näytetään ja päinvastoin.

Jos mitataan ruoan tai veden lämpötilaa, on valittava painike, jossa on vesipisara. Jos tarkkuusongelmat jatkuvat edelleen, käyttäjän on katsottava alla olevia ohjeita laitteen oikeasta sijoittamisesta.

Guide

Mikä on lämpömittari?

Kuumemittari on erittäin kätevä apuväline kuumeen mittaamiseen erityisesti lapsilla, jotka eivät useinkaan pysty kertomaan, miltä heistä tuntuu, kun he ovat sairaita. Lämpömittareita on monenlaisia, ja niillä voi olla erilaisia ominaisuuksia.

Itse mittausmenetelmä voi vaihdella korvan, suun, otsan, kainalon tai peräsuolen mittauksen välillä. Löydät jopa kosketuksettomia lämpömittareita. Valinnanvaraa on paljon, kun päätetään, minkä tyyppinen laite kotitalouteen lisätään.

Miksi valita otsalämpömittari?

Pannulämpömittareiden käyttö on lisääntynyt, koska ne ovat helppokäyttöisiä ja lämpötilan mittaus on mahdollista tehdä ilman ihmiskontaktia. Ne voivat kuitenkin olla epätarkempia kuin muut lämpömittarit, kuten suu- tai korvalämpömittarit, jos niitä ei käytetä oikein. Lue siis tämä opas, jotta ymmärrät tuotteen paremmin.

Mikä on otsalämpömittari ja miten se toimii?

Otsalämpömittareissa käytetään infrapuna-antureita havaitsemaan kehon tuottamaa infrapunasäteilyä. Vaikka infrapunasäteily ei näy, ihminen voi tuntea sen lämpönä.

Henkilö voi mitata toisen henkilön lämmön otsalämpömittarilla pitämällä lämpömittaria muutaman senttimetrin etäisyydellä otsan keskeltä, juuri kulmakarvojen yläpuolelta. Tarkka sijainti riippuu valmistajan ohjeista.

Lämpömittarin sisällä oleva linssi keskittää henkilön lähettämän infrapunasäteilyn lämpöpaaliin, joka on pieni elektroninen laite, joka muuntaa infrapunasäteilyn lämmöksi ja sitten takaisin sähköksi.

Lämpömittari mittaa tämän sähköisen lukeman ja näyttää tuloksen lämpömittarin näytöllä.
Useimmissa maissa lämpömittarit näyttävät lämpötilan C:nä.

Lämpötilan mittaaminen otsalämpömittarilla kestää vain muutaman sekunnin. Pannulämpömittarit voivat palauttaa lämpötilatuloksen nopeasti. Niiden tarkkuus on hyvä, ja ihminen voi käyttää pannulämpömittaria kotona.

Lämpömittareiden tyypit

Vaikka kaikkien lämpömittareiden päämäärä on sama – saada tarkka mittaus kehon lämpötilasta – se, miten lämpömittari itse asiassa mittaa lämpötilan, vaihtelee tyypeittäin.

Pannulämpömittarit mittaavat yleensä henkilön lämpötilan otsan ihon alta infrapunavalolla. Monet otsalämpömittarit ovat kosketuksettomia, mikä tarkoittaa, että lämpötila voidaan mitata etäältä pöpöjen leviämisen estämiseksi.

Digitaaliset lämpömittarit ovat yleinen ja tarkka tapa mitata lämpö kotona joko suun kautta (lämpömittari asetetaan kielen alle), peräsuolesta (lämpömittari asetetaan varovasti peräsuoleen) tai kainalosta (lämpömittari asetetaan kainaloon). Ne mittaavat kehon lämpötilaa antureiden avulla.

korvalämpömittarit mittaavat tärykalvon lämpösäteilyä korvakäytävässä. Tämäntyyppistä lämpömittaria ei yleensä suositella vastasyntyneille tai alle 6 kuukauden ikäisille.

Lämpötilamittausten tarkkuus voi myös vaihdella tyypin ja mittauspaikan mukaan. Esimerkiksi rektaalilukemia pidetään tarkimpina, sitten otsalukemia, ja kainalolukemat ovat tyypillisesti epätarkimpia. Jotkin kuumemittarityypit saattavat soveltua paremmin eri ikäryhmille, joten kysy lääkäriltäsi, mitä hän suosittelee sinulle ja perheellesi.

Miten valita paras lämpömittari sinulle

Kun etsit parasta lämpömittaria kotiisi, mieti, kenen lämpötilaa haluat mitata, sekä mitä ominaisuuksia – kuten kuumehälytyksiä ja sovellusintegraatioita – voivat helpottaa sairaan lapsen tai kumppanin hoitamista. .

Ensimmäinen askel parhaan lämpömittarin valinnassa on päättää, millä menetelmällä haluat mitata lämpötilan. Jos sinulla on vastasyntynyt – tai jos etsit edullista vaihtoehtoa kodin aikuisille – digitaalisen lämpömittarin, jota voidaan käyttää suun, peräsuolen tai kainalon lukemiin, pitäisi riittää.

Jos sinulla on pikkulapsia tai lapsia, jotka eivät halua pidättää hengitystään, otsa-, korva- tai kaksitilalaite on todennäköisesti parempi vaihtoehto.

Seuraavassa on muutama lisätekijä, joita kannattaa punnita, kun päätät, mikä lämpömittari sopii perheellesi.

Näyttövaihtoehdot: Etsi lämpömittareita, joissa on suuret, helposti luettavat digitaalinäytöt. Taustavalo on hyödyllinen, jos haluat ottaa lämpötiloja yöllä pimeässä makuuhuoneessa.

Kuumehälytykset: Monissa kuumemittareissa on värikoodatut (yleensä punaiset, keltaiset tai vihreät) näytöt, jotka ilmaisevat, että sinulla on kuumetta tai että lapsellasi on kuumetta. Tämä auttaa tunnistamaan kohonneet lämpötilat nopeasti.

Hiljainen tila: Muutamissa laitteissa voit mykistää äänimerkit ja hälytykset, mikä on hyödyllistä, jos sinulla on sairaita tai nukkuvia lapsia, joita tarpeeton melu saattaa häiritä.

Muistitallennus: Useimmat lämpömittarit tallentavat vähintään yhden viimeisimmän lukeman – hyödyllinen vaihtoehto, jos haluat seurata kuumetta ajan mittaan tai näyttää sen lääkärille päiviä myöhemmin.

Aikakohtaiset asetukset tai älykkäät ominaisuudet: Nämä ovat enemmän miellyttäviä kuin välttämättömyys, mutta sovellusten synkronointi ja ikäryhmittäiset kuumeen hälytykset helpottavat lämpötilanmittausprosessia.

Lopuksi, valintasi riippuu luultavasti siitä, kuinka paljon haluat kuluttaa. Infrapunalämpömittarit, joissa on enemmän ominaisuuksia, ovat ennakoitavasti kalliimpia kuin digitaalinen peruslämpömittari.

Pannulämpömittarin edut

 • Helppo käyttää! Aseta lämpömittari yksinkertaisesti vauvan otsalle tai paina se ohimolle (lue tarkat ohjeet kustakin lämpömittarista, sillä ne voivat vaihdella hieman). Olipa vauvasi levoton tai nukkui nopeasti, otsalämpömittari ei ole häiritsevä ja erittäin helppo käyttää.
 • Nopeasti! Pannulämpömittarin avulla saat vauvasi lämpötilan lukeman hetkessä. Useimmat otsalämpömittarit piippaavat, kun ne ovat lopettaneet mittauksen. Aika on aina tärkeää, erityisesti sairaan vauvan kanssa, ja tämä lämpömittari varmistaa, ettet hukkaa sitä.

Miten infrapunalämpömittarit toimivat

Kun ymmärrät perusasiat IR-lämpömittarin mittaustavasta, ymmärrät niiden käytön keskeiset seikat kuumeen mittaamisessa. Kun mittaat kohteen lämpötilaa, kohde säteilee energiaa infrapunavalon muodossa. Infrapunavalo eli energia kulkee ilmakehän läpi ja pääsee infrapunalämpömittarin optiikkaan.

Optiikka keskittää energian anturiin tai ilmaisimeen, minkä jälkeen elektroniikka käsittelee signaalin ja muuntaa sen joko lämpötilan näytöksi tai lämpökuvaksi lämpömittarin tyypistä riippuen.

Lämpöenergian mittaaminen on tärkeä asia. Se voi olla hämmentävää, koska moniin näistä laitteista on asennettu laserosoitin, ja ihmiset luulevat, että kyseessä on eräänlainen lasermittaus, joka mittaa lämpötilaa siinä pisteessä, johon laser osoittaa, mutta näin ei ole. Laserosoitin on vain apuna, jotta tiedät, missä mittaat. Itse asiassa mittaat energiaa silloin, kun se tulee mitattavasta kohteesta.

Ovatko infrapunalämpömittarit vaarallisia?

IR-lämpömittarit eivät voi vahingoittaa aivojasi. Haluaisin selventää, että näin ei todellakaan ole, koska nämä laitteet eivät lähetä energiaa, vaan ne vain aistivat energiaa. Jos lämpömittarissasi on sisäänrakennettu lasermerkintä, se kannattaa kytkeä pois päältä, koska et halua loistaa sillä kenenkään silmiin.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×