Pakastin testi (2022) → Lue 5 parasta pakastinta

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Electrolux rumpupakastin LCB3LF38W0

Saattaa hyvinkin olla kannattavaa investoida tähän Electroluxin pakastimeen, sillä siinä on suuri kapasiteetti ja se on toiminnallinen, mutta sitä myydään samalla edulliseen hintaan. Malli on suunniteltu pikapakastustoiminnolla, joten tavarasi eivät kuivu vain siksi, että olet…

1
Paras rumpupakastin

Electrolux rumpupakastin LCB3LF38W0

2

Atlas SB198A+ pakastin

3
Ympäristöystävällinen rumpupakastin

Bauknecht GT270A2+ rumpupakastin

4

5

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä pakastinarvostelussa voit lukea 5 parhaasta pakastimesta, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla. Äänestimme Electrolux LCB3LF38W0 -pakastimen testin parhaaksi, sillä se täyttää kaikki odotukset ja sitä myydään edulliseen hintaan. Kaikki tämän testin mallit ovat kuitenkin investoinnin arvoisia, joten lue eteenpäin ja löydä itsellesi sopiva malli!

Voit myös lukea lisää pakastimen ja kaappipakastimen erosta, pakastimen sulattamisesta ja tämän testin suorittamisesta, jos luet artikkelin loppuun asti.

Electrolux rumpupakastin LCB3LF38W0

Paras rumpupakastin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hiljainen, suurikapasiteettinen pakastin, jossa on integroitu korijärjestelmä
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällisen LCD-ohjauspaneelin avulla pakastin on helppo säätää tarpeidesi mukaan
 • pros-icon.svg Vähäinen vuotuinen energiankulutus ja energialuokka A+
 • pros-icon.svg Myydään budjettiystävälliseen hintaan, joten useimmilla on varaa luokkansa parhaaseen malliin

Detaljeret gennemgang

Saattaa hyvinkin olla kannattavaa investoida tähän Electroluxin pakastimeen, sillä siinä on suuri kapasiteetti ja se on toiminnallinen, mutta sitä myydään samalla edulliseen hintaan. Malli on suunniteltu pikapakastustoiminnolla, joten tavarasi eivät kuivu vain siksi, että olet ostanut joukon uusia tavaroita pakastettavaksi.

Sen vuoksi sinun kannattaa valita Electrolux LCB3LF38W0 -jääkaappipakastin

Jos et halua tehdä kompromisseja uudesta pakastimestasi, mutta sinulla ei myöskään ole kovin suurta budjettia säästettävänä, suosittelemme tutustumaan tarkemmin tähän Electroluxin malliin. Valitsimme tämän mallin testivoittajaksemme, koska se on toimiva, siinä on suuri kapasiteetti ja sitä myydään hintaan, johon useimmilla kotitalouksilla on varaa. Kaiken kaikkiaan se on hyvä sijoitus, jonka voit pitää kotonasi.

Yksi tämän mallin suurista eduista on, että siinä on automaattisella lämpötilanvaihdolla varustettu pikapakastustoiminto, jota kutsutaan SuperFreeze-toiminnoksi. Tämä SuperFreeze-toiminto varmistaa, että pakastimessa jo olevat elintarvikkeet eivät kuivu vain siksi, että pakastimeen laitetaan uusia tuotteita. Näin vältetään lämpötilan vaihtelut, jotka kuivattavat pakastettuja elintarvikkeita, ja uudet elintarvikkeet pakastetaan nopeasti, joten vitamiinit ja maut säilyvät mahdollisimman hyvin.

Suuri 300 litran pakastelokero

Lisäksi tässä pakastimessa on LowFrost-järjestelmä, joka auttaa sulattamaan pakastimen mahdollisimman nopeasti, joten sinulla on aina täysi kapasiteetti käytettävänäsi – joka on myös huikeat 371 litraa. Täällä on siis runsaasti tilaa säilyttää ruokaa suuremmallekin kotitaloudelle. Lowfrost-toiminnon lisäksi sulatusta varten on sisäänrakennettu tyhjennystoiminto, jonka ansiosta vesi valuu helposti pois, mikä puolestaan takaa pakastinlokeron helpomman ja nopeamman sulatuksen.

Voit helposti säätää tämän pakastimen mieltymystesi mukaan, sillä siinä on LCD-näyttö ohjauspaneelina. Siinä on myös sekä visuaalinen että äänihälytys, joka ilmoittaa, jos pakastimen lämpötila on liian korkea. Löydät tarvitsemasi elintarvikkeet helposti, sillä pakastinlokerossa on integroidut valot – jopa pohjassa. Tämä malli on siis hyvä valinta.

Pakastimella on A+-energialuokitus, mikä tarkoittaa, että se on energiatehokas. Sen vuotuinen kulutus on yhteensä noin 309 kWh. Voit myös lukita jääkaappipakastimen avaimella. Näin voit varmistaa, että lapset tai vieraat eivät penkoa jääkaapin pakastinta ilman lupaa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 84,5 cm
 • Syvyys: 70 cm
 • Leveys: 130 cm
 • Paino: 48,3 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Pakastuskapasiteetti: 371 litraa
 • Pakastuskapasiteetti: 25 kg päivässä
 • Äänitaso: 45 dB(A)
 • Energialuokka: A+

Atlas SB198A+ pakastin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan, joten et tarvitse suurinta budjettia, jotta sinulla on varaa siihen
 • pros-icon.svg Matalan 38 dB(A) melutason ansiosta pakastin on hiljainen
 • pros-icon.svg Kompakti koko ja hyvä kapasiteetti pienemmille kotitalouksille
 • pros-icon.svg Pakastuskapasiteetti 4 tekee pakastimesta sopivan pakastamiseen ja pitkäaikaiseen säilytykseen

Detaljeret gennemgang

Tämä Atlaksen pakastin ei häiritse sinua, sillä sen äänitaso on vain 42 dB(A). Se on erittäin hiljainen, joten sillä ei ole väliä, onko se sisällä vai ulkona. Tämä malli voidaan kuitenkin helposti jättää ulos, sillä se kestää jopa -15 asteen lämpötiloja. Se on siis ihanteellinen niille, joilla on suuri autotalli tai vastaava.

Sentten sinun kannattaa valita Atlas SB198A+ -pakastin

Etsitkö pakastinta, joka ei pidä liikaa ääntä tai ole tiellä? Jos näin on, investoi tähän Atlas-vaihtoehtoon. Tämän mallin äänitaso on 42 dB(A), mikä on luultavasti yksi hiljaisimmista markkinoilla olevista laatupakastimista. Matalan äänitason ansiosta jääkaappipakastin ei tunnu häiritsevältä – olipa se missä tahansa kodissasi. Hieman kapea muotoilu takaa myös sen, että pakastin ei vie tilaa.

Tätä pakastelokeroa ei edes tarvitse pitää sisätiloissa, sillä se on suunniteltu erityisen kestävällä rakenteella. Tämä tarkoittaa, että se kestää jopa -15 asteen huonelämpötilaa. Jos siis haluat pitää tätä mallia mieluummin kellarissa tai autotallissa, voit pitää sitä. Sinun on kuitenkin varmistettava, että huoneen kokonaislämpötila ei laske alle -15 asteen, sillä muuten tuote voi vahingoittua. Lämpötila ei myöskään saisi ylittää 32 astetta.

Kompakti 200 litran pakastelokero

Kuten mainittu, saat pakastimen, joka ei vie paljon tilaa leveydeltään, jos valitset Atlas-mallin. Silti sinulla on runsaasti tilaa kaikille elintarvikkeillesi, sillä pakastimen tilavuus on hieman alle 200 litraa – tarkalleen ottaen 197 litraa. Kyseessä ei siis ole yksi markkinoiden suurimmista pakastelokeroista, mutta siinä on runsaasti tilaa keskikokoisen kotitalouden elintarvikkeille.

Laitteella on A+-energialuokitus, mikä tarkoittaa, että se toimii energiatehokkaasti. Älä siis ole huolissasi siitä, että jääkaappipakastin kuluttaa liikaa virtaa, vaikka se olisi päällä ympäri vuoden. Sen vuotuinen energiankulutus on noin 219 kWh. Mallin pakastuskapasiteetti on myös 4, mikä on paras pakastuskapasiteetti. Tämä tarkoittaa, että pakastin on hyväksytty sekä pakastamiseen että pitkäaikaiseen säilytykseen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 84,5 cm
 • Syvyys: 56 cm
 • Leveys: 98 cm
 • Paino: 36 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Pakastuskapasiteetti: 197 litraa
 • Pakastuskapasiteetti: 12 kg päivässä
 • Äänitaso: 42 dB(A)
 • Energialuokka: A+

Bauknecht GT270A2+ rumpupakastin

Ympäristöystävällinen rumpupakastin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ympäristöystävällinen pakastelokero, jossa on A++-energialuokitus ja alhainen energiankulutus
 • pros-icon.svg Pakastin on suunniteltu hiljaiseksi, joten pakastin ei aiheuta häiriötä
 • pros-icon.svg Optimaalinen kapasiteetti 4-5 hengen perheelle

Detaljeret gennemgang

Tämä pakastin on ympäristöystävällisempi kuin muut tähän mennessä testissämme tarkastelemamme vaihtoehdot. Tämä johtuu siitä, että malli kuuluu energialuokkaan A++, joten se vaikuttaa vielä energiatehokkaammalta ja siten myös ympäristöystävällisemmältä kuin muut vaihtoehdot. Tuotteen tilavuus on myös hyvä, 252 litraa.

Sentten sinun kannattaa valita Bauknecht GT270A2+ -pakastin

Jos olet tietoinen kotisi energiankulutuksesta ja haluat hankkia ympäristöystävällisen ja hyvän pakastimen, sinun kannattaa investoida tähän Bauknechtin vaihtoehtoon. Tuote kuuluu energialuokkaan A++ ja on siten erityisen energiaa säästävä malli. Sen vuotuinen energiankulutus on 195 kWh. Tämä on sinänsä alhainen, mutta vielä vaikuttavampi saavutus, kun otetaan huomioon, että pakastimen tilavuus on peräti 252 litraa.

Tämän koon ansiosta voit säilyttää tarpeeksi ruokaa 4-5 hengen kotitaloudelle ilman, että tuntuu, että tila loppuu kesken. Tuotteen pakastuskapasiteetti on 13,5 litraa vuorokaudessa, mikä antaa sinulle hyvän mahdollisuuden pakastaa ruokaa nopeasti, vaikka tekisit ostoksia irtotavarana. Näin sinun ei tarvitse käydä joka päivä ostoksilla.

Pakastin, jossa on optimaalinen pakastusteho ja alhainen melutaso

Tämä rinnakkaispakastin, kuten useat muutkin tämän rinnakkaispakastintestin mallit, saa neljä tähteä pakastustehosta, mikä tarkoittaa, että rinnakkaispakastimella on paras pakastusteho. Näin voit käyttää pakastinta sekä pakastamiseen että pitkäaikaiseen säilytykseen. Siksi se on kaiken kaikkiaan käytännöllinen valinta.

Mallin äänitaso on 42 dB(A), mikä takaa sinulle hiljaisen pakastimen. Tämä on selkeä etu, sillä voit sijoittaa pakastimen juuri sinne, minne haluat – ilman, että sinun tarvitsee miettiä liikaa, onko melu pitkällä aikavälillä häiritsevää. On kuitenkin syytä huomioida, että tämä pakastin voidaan sijoittaa vain huoneisiin, joiden lämpötila on 10-43 astetta. Varmista siis, ettei huoneessa ole liian kylmä talvella tai liian kuuma kesällä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 91,6 cm
 • Syvyys: 69,8 cm
 • Leveys: 101 cm
 • Paino: 39,4 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Pakastuskapasiteetti: 252 litraa
 • Pakastuskapasiteetti: 13,5 kg 24 tunnissa
 • Melutaso: 42 dB(A)
 • Energialuokka: A++

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan, joten et tarvitse suurinta budjettia, jotta sinulla on varaa siihen
 • pros-icon.svg Matalan 38 dB(A) melutason ansiosta pakastin on hiljainen
 • pros-icon.svg Kompakti koko ja hyvä kapasiteetti pienemmille kotitalouksille
 • pros-icon.svg Pakastuskapasiteetti 4 tekee pakastimesta sopivan pakastamiseen ja pitkäaikaiseen säilytykseen

Detaljeret gennemgang

Uuden pakastinlokeron ei tarvitse maksaa hirveästi, ja tämä Scandomestic-malli on hyvä esimerkki tästä. Laitetta myydään halpaan hintaan, mutta se on silti hyvä ja investoinnin arvoinen pakastin. Jälleenmyyjällä on hyvät arvostelut, ja lisäksi mallissa on suurin pakastuskapasiteetti, joten laadusta ei tingitä.

Sentten sinun kannattaa valita Scandomestic SB 100 -pakastin

Vaikka sinulla ei olisikaan suurinta budjettia uuden pakastimen ostamiseen, voit silti hankkia kotiisi hienon mallin. Kannattaa esimerkiksi tutustua tähän Scandomesticin malliin, joka on erittäin edullinen malli. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tuntea, että joudut tinkimään uuden pakastimesi laadusta vain siksi, että se ei maksa yhtä paljon kuin muut tämän pakastintestin mallit.

Tämä malli on sekä tehokas käyttää että ympäristöystävällinen. Se on esimerkiksi saanut suurimman pakastuskapasiteetin, joten se on hyväksytty sekä pakastamiseen että pitkäaikaiseen säilytykseen, ja sillä on A+-energialuokitus, joka osoittaa kuluttajalle, että laite ei kuluta paljon ja tarpeettomasti energiaa. Tämän tuotteen energiankulutus on itse asiassa alhainen, 0,45 kW päivässä, mikä vastaa 164 kWh vuodessa.

Pieni ja halpa pakastin 100 litraa

Ennen kuin tartut tähän malliin, muista kuitenkin, että sen kapasiteetti ei ole kaikkein suurin. Tähän kompaktiin malliin mahtuu yhteensä 100 litraa sisältöä, joten et voi varastoida liian suuria määriä ruokaa. Mutta jos kotitaloutesi on muutenkin pieni, tilaa pitäisi olla riittävästi ruokatavaroille – vaikka ostoksia tekisitkin pidempiä aikoja kerrallaan.

Yksi koneen eduista on kuitenkin sen alhainen 38 dB(A):n melutaso, joka takaa, että se ei häiritse, missä ikinä se onkin käytössäsi. Se voidaan siis helposti sijoittaa eteiseen ilman, että se kuuluu olohuoneeseen tai mihin tahansa eteiseen rajoittuvaan huoneeseen. Laite toimii myös 10-43 asteen huonelämpötiloissa, ja sen pakastuskapasiteetti on 10 kg päivässä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 84,5 cm
 • Syvyys: 56 cm
 • Leveys: 56,8 cm
 • Paino: 31 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Pakastuskapasiteetti: 100 litraa
 • Pakastuskapasiteetti: 10 kg päivässä
 • Melutaso: 38 dB(A)
 • Energialuokka: A+

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan, joten et tarvitse suurinta budjettia, jotta sinulla on varaa siihen
 • pros-icon.svg Matalan 38 dB(A) melutason ansiosta pakastin on hiljainen
 • pros-icon.svg Kompakti koko ja hyvä kapasiteetti pienemmille kotitalouksille
 • pros-icon.svg Pakastuskapasiteetti 4 tekee pakastimesta sopivan pakastamiseen ja pitkäaikaiseen säilytykseen

Detaljeret gennemgang

Uuden pakastinlokeron ei tarvitse maksaa hirveästi, ja tämä Scandomestic-malli on hyvä esimerkki tästä. Laitetta myydään halpaan hintaan, mutta se on silti hyvä ja investoinnin arvoinen pakastin. Jälleenmyyjällä on hyvät arvostelut, ja lisäksi mallissa on suurin pakastuskapasiteetti, joten laadusta ei tingitä.

Sentten sinun kannattaa valita Scandomestic SB 100 -pakastin

Vaikka sinulla ei olisikaan suurinta budjettia uuden pakastimen ostamiseen, voit silti hankkia kotiisi hienon mallin. Kannattaa esimerkiksi tutustua tähän Scandomesticin malliin, joka on erittäin edullinen malli. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tuntea, että joudut tinkimään uuden pakastimesi laadusta vain siksi, että se ei maksa yhtä paljon kuin muut tämän pakastintestin mallit.

Tämä malli on sekä tehokas käyttää että ympäristöystävällinen. Se on esimerkiksi saanut suurimman pakastuskapasiteetin, joten se on hyväksytty sekä pakastamiseen että pitkäaikaiseen säilytykseen, ja sillä on A+-energialuokitus, joka osoittaa kuluttajalle, että laite ei kuluta paljon ja tarpeettomasti energiaa. Tämän tuotteen energiankulutus on itse asiassa alhainen, 0,45 kW päivässä, mikä vastaa 164 kWh vuodessa.

Pieni ja halpa pakastin 100 litraa

Ennen kuin tartut tähän malliin, muista kuitenkin, että sen kapasiteetti ei ole kaikkein suurin. Tähän kompaktiin malliin mahtuu yhteensä 100 litraa sisältöä, joten et voi varastoida liian suuria määriä ruokaa. Mutta jos kotitaloutesi on muutenkin pieni, tilaa pitäisi olla riittävästi ruokatavaroille – vaikka ostoksia tekisitkin pidempiä aikoja kerrallaan.

Yksi koneen eduista on kuitenkin sen alhainen 38 dB(A):n melutaso, joka takaa, että se ei häiritse, missä ikinä se onkin käytössäsi. Se voidaan siis helposti sijoittaa eteiseen ilman, että se kuuluu olohuoneeseen tai mihin tahansa eteiseen rajoittuvaan huoneeseen. Laite toimii myös 10-43 asteen huonelämpötiloissa, ja sen pakastuskapasiteetti on 10 kg päivässä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 84,5 cm
 • Syvyys: 56 cm
 • Leveys: 56,8 cm
 • Paino: 31 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Pakastuskapasiteetti: 100 litraa
 • Pakastuskapasiteetti: 10 kg päivässä
 • Melutaso: 38 dB(A)
 • Energialuokka: A+

Guide

Ohjeita pakastimen ostamiseen

Olet tähän mennessä lukenut tässä katsauksessa paljon markkinoiden parhaista pakastinlaatikoista. Seuraavissa osioissa keskitymme kuitenkin oikean pakastimen valintaan ja uuden pakastimen huoltoon. Joten lue eteenpäin, jos haluat oppia lisää näistä pakastimen ostamiseen ja omistamiseen liittyvistä näkökohdista.

Jääkaappipakastimen energialuokitus

On erittäin tärkeää pitää silmällä pakastimen energialuokkaa, kun etsit uutta mallia. Tämä johtuu siitä, että pakastin on usein päällä koko päivän ja ympäri vuoden. Tämä tarkoittaa, että se kuluttaa jatkuvasti virtaa, joten on luonnollisesti parempi, että se kuluttaa mahdollisimman vähän virtaa.

Siksi suosittelemme, että investoit pakastimeen, jonka energialuokitus on vähintään A+, kun etsit itsellesi parasta vaihtoehtoa. A++ tai A+++ ovat selvästi parempia vaihtoehtoja kuin A+, koska ne ovat vielä energiatehokkaampia, mutta A+ voi mennä, jos sinulla ei ole suurinta budjettia pakastimen ostamiseen. Tämä johtuu siitä, että useimmat mallit ovat paljon kalliimpia, kun niillä on korkea energialuokitus, koska ne on valmistettu eri materiaaleista ja niissä on erilainen eristys. Toisaalta pitkällä aikavälillä voit säästää paljon rahaa, jos valitset pakastimen, jolla on korkea energialuokitus, sillä sen ylläpitokustannukset vuodessa ovat pienemmät.

Pitäisikö minun valita arkkupakastin vai pystypakastin?

On sinusta kiinni, haluatko mieluummin pakastinrummun vai kaappipakastimen. Molemmat ovat ihanteellisia, jos tarvitset enemmän tilaa pakastetuille elintarvikkeille kuin jääkaappipakastimessa. Molemmissa on kuitenkin hyvät ja huonot puolensa. Esimerkiksi rinnakkaispakastin sopii erinomaisesti kaikenkokoisille ja -muotoisille pakastetuille elintarvikkeille, sillä rinnakkaispakastimissa on yleensä muihin pakastimiin verrattuna suuri kapasiteetti, eikä niissä ole laatikoita, joissa elintarvikkeita voisi säilyttää. Pakastimen haittapuolena on kuitenkin se, että se vie paljon enemmän tilaa kuin kaappipakastin, joten sinun on oltava valmis varaamaan jonkin verran tilaa kotonasi, jos haluat pakastimen.

Pakastin vie tietenkin myös paljon tilaa jääkaappipakastimeen verrattuna, sillä koko kaappi on tarkoitettu vain pakastetuille elintarvikkeille. Silti rinnakkaispakastin vie vähemmän tilaa kuin kaappipakastin, koska sen rakenne on kapeampi ja korkeampi. Voit myös järjestää ostoksesi paremmin pakastinlokerossa, koska siinä on laatikkojako. Rintapakastimessa on kuitenkin yleensä vähemmän tilaa kuin pystypakastimessa.

Valinta näiden kahden pakastintyypin välillä riippuu siis tarpeistasi. Jos sinulla on tilaa pakastinlaatikolle ja ostat usein suuria pakasteita, jotka eivät mahdu siististi laatikoihin, pakastinlaatikko on parempi vaihtoehto. Muista, että tätä saa monessa eri koossa. Jos kuitenkin haluat säästää tilaa, mutta tarvitset silti runsaasti tilaa tavaroille tai haluat vain, että kaikki on erillisissä laatikoissa, pakastelokero on oikea valinta sinulle.

Jääkaappipakastin on ihanteellinen niille, joilla on tilanpuutetta

Jos kärsit tilanpuutteesta kotonasi, mikään edellä mainituista vaihtoehdoista ei ole sinulle hyvä ratkaisu. Ei ainakaan, ellet ole valmis pitämään vain pientä jääkaappia. Sen sijaan suosittelemme investoimaan jääkaappipakastimeen, jossa voit säilyttää sekä pakastettuja että tavallisia tuotteita. Pakastimessasi on ehkä vähemmän tilaa, mutta vastapainoksi sinun on löydettävä tilaa vain yhdelle kovalle laitteelle.

Voit lukea parhaista jääkaappipakastimista arvostelustamme täältä

Pakastin pakastaminen

Varmista, että sulatat pakastimen kerran tai kaksi kertaa vuodessa, jotta se pysyy optimaalisessa kunnossa. Sulattamalla pakastelokeron varmistetaan, että elintarvikkeille on tilaa ja että laite ei käytä tarpeetonta virtaa elintarvikkeiden jäädyttämiseen. Onneksi pakastimen sulattaminen ei ole vaikeaa, mutta se edellyttää, että voit sijoittaa ruoan muualle, jotta se ei kuivuisi prosessin aikana.

Miten sulatat pakastimen – askel askeleelta:

 • Sulatuksen ensimmäinen vaihe on pakastimen sammuttaminen kytkemällä se pois päältä tai irrottamalla se pistorasiasta
 • Poista seuraavaksi kaikki elintarvikkeet laatikosta sekä korit tai muut tarvikkeet
 • Seuraava vaihe riippuu hieman siitä, millainen pakastin sinulla on. Joissakin malleissa on pohjatulppa, joka voi ohjata sulatusveden ulos koneesta viemäriin. Jos tuotteessasi on pohjatulppa, sinun on nyt irrotettava se, jotta vesi pääsee valumaan sen läpi. Jos sinulla ei ole pohjatulppaa, voit laittaa pakastimeen pyyhkeitä, jotka imevät ylimääräisen veden
 • Jätä sitten pakastimen kansi auki hetkeksi, jotta kaikki jää kuivuu. Jos laatikon ympärillä on paljon jäätä, se voi kestää jonkin aikaa
 • Kun kaikki jää on sulanut, voit puhdistaa pakastimen sisäpuolen ja pyyhkiä kaikki pinnat liinalla
 • Olet nyt valmis laittamaan korit ja muut tarvikkeet takaisin paikoilleen
 • Sulje seuraavaksi pakastimen kansi ja käynnistä se uudelleen
 • Odota, kunnes pakastin on saavuttanut alhaisen lämpötilan, ennen kuin laitat elintarvikkeet takaisin pakastimeen

Sijoita LowFrost-toiminnolla varustettuun pakastimeen

Jos haluat tehdä pakastimen huollosta itsellesi mahdollisimman helppoa, voit aina valita pakastimen, jossa on sisäänrakennettu LowFrost-järjestelmä tai vastaava ominaisuus. Tällaiset ominaisuudet ja järjestelmät auttavat vähentämään huurteen muodostumista, mikä takaa nopeamman sulatuksen, kun sen aika koittaa – ja tarkoittaa, että sinun ei tarvitse sulattaa yhtä usein.

Löydä paras pakastin tarjous

Pakastimen hinta voi nousta nopeasti, varsinkin jos haluat investoida suuren kapasiteetin malliin. Tästä syystä kannattaa tehdä ostoksia hyvän pakastinkaapin löytämiseksi. Itse asiassa on mahdollista säästää jonkin verran rahaa ostossa, jos odotat valitsemasi pakastimen ostamista, kunnes löydät sen tarjouksesta.

Löydät helposti hyvän tarjouksen pitämällä silmällä eri verkkokauppiaiden verkkosivustoja ja vertailemalla eri kauppiaiden hintoja. Lisäksi kannattaa tietysti odottaa tuotteen ostamista, kunnes se on alennettu budjettiisi sopivaan hintaan.

Miten tämä rinnakkaispakastustesti tehtiin

Tässä testissä olemme yrittäneet opastaa sinut markkinoiden parhaiden pakastinlaatikoiden pariin, jotta voit löytää nopeasti itsellesi sopivan mallin. Varmistaaksemme, että jokaiselle löytyy jotakin, olemme luonnollisesti yrittäneet koota yhteen erilaisia pakastimia. Tästä syystä saatat myös huomata, että jotkin mallit sopivat paremmin tarpeisiisi ja toiveisiisi kuin toiset.

Oikeiden tuotteiden löytäminen tähän vuoden 2020 pakastintestiin on vaatinut paljon tutkimustyötä. Tämä johtuu siitä, että olemme tutkineet markkinoita muiden testilähteiden, kuten Forbrugerrådet Tænk ja Råd & Rön, ja asiantuntijoiden mielipiteiden avulla, mutta myös sen perusteella, mitä kuluttajat ovat sanoneet eri vaihtoehdoista. Siksi olemme myös etsineet hyviä arvosteluja eri tuotteista. Kuluttajilla on loppujen lopuksi paras käsitys siitä, miten tuote toimii jokapäiväisessä elämässä.

FAQ

Mikä pakastin on paras?

Tässä testissä olemme valinneet Electrolux LCB3LF38W0 -pakastimen testivoittajaksi. Tämä malli sopii useimpien tarpeisiin, mutta kannattaa lukea lisää, jos jokin muu malli sopii sinulle paremmin.

Miksi kannattaa investoida pakastimeen?

Pakastin on hyvä hankkia, jos sinusta tuntuu, että pakasteille ei ole tarpeeksi tilaa. Tuotteessa on runsaasti tilaa, ja sen avulla voit säilyttää sekä suuria että pieniä tavaroita.

Miten sulatan pakastimen?

Varmista, että poistat kaikki elintarvikkeet pakastimesta ja sammutat sen sulatusta varten. Jätä se sitten kansi auki, kunnes kaikki jää on sulanut. Sitten voit puhdistaa sen ja kytkeä sen takaisin päälle.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×