Paninigrillitesti (2022) → Opas parhaan paninigrillin löytämiseen.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275

Tämä monikäyttöinen Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275 on 3-in-1-grilli, jolla voidaan valmistaa monenlaisia maukkaita ruokia ja aterioita. Siinä on laadukas muotoilu, ja sillä on täysi 10 vuoden takuu. Fritel Grill-Panini-BBQ-grilli on erittäin monikäyttöinen malli, joka on saatavilla…

1
Paras paninigrilli hintaan

Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275

7
Monipuolinen paninigrilli

Wilfa Steak CGG-2000B

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä paninigrillitestissä Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275 äänestettiin testin voittajaksi. Tämä johtuu sen monikäyttöisestä rakenteesta, jonka ansiosta se sopii moniin erilaisiin koteihin ja perhekokoonpanoihin. Sitä seuraa kuitenkin tiiviisti useita muita malleja, jotka kaikki voivat vastata samoihin tai erilaisiin tarpeisiin. Lue lisää markkinoiden 8 parhaasta paninigrillistä artikkelista.

Paninigrilliä voidaan yleensä käyttää muuhunkin kuin “vain” paniniin. Ne toimivat usein sähkökäyttöisinä pöytägrilleinä, joilla voidaan grillata erilaisia ruokia, jolloin voit valmistaa kokonaisia ruokia ja aterioita koko perheelle. Tästä testistä löydät erilaisia paninigrillejä, joiden ominaisuudet sopivat mihin tahansa kotiin. Lue ja löydä paras grilli kotisi tarpeisiin.

Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275

Paras paninigrilli hintaan

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg 3-in-1 grilli lihalle, vihanneksille ja voileiville
 • pros-icon.svg Non-stick-levyt takaavat rasvattoman ruoanlaiton ja helpon, nopean puhdistuksen
 • pros-icon.svg Rasvakeräin ylimääräiselle rasvalle ja mehuille

Detaljeret gennemgang

Tämä monikäyttöinen Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275 on 3-in-1-grilli, jolla voidaan valmistaa monenlaisia maukkaita ruokia ja aterioita. Siinä on laadukas muotoilu, ja sillä on täysi 10 vuoden takuu.

Miksi valita Fritel Grill Panini BBQ GR2275

Fritel Grill-Panini-BBQ-grilli on erittäin monikäyttöinen malli, joka on saatavilla erittäin edulliseen hintaan. Se on 3-in-1-grilli, jossa voit kypsentää sekä lihaa, vihanneksia, pakastevihanneksia että paninia ja muita voileipiä. Voit siis helposti valmistaa erilaisia kokonaisia aterioita tällä Fritel GR2275 -pöytägrillillä. Grilli on varustettu tarttumattomilla levyillä, jotka on helppo irrottaa ja puhdistaa, ja ne kestävät jopa astianpesukoneen käytön, jos et halua pestä käsin.

Keittimessä on irrotettava rasvankeräin, joka kerää sekä ylimääräisen rasvan että mehut kypsennettävästä ruoasta. Grilli on varustettu viileällä kosketuskahvalla, jotta et polta itseäsi kypsennyksen aikana. Voit säilyttää Fritel GR2275 -grilliä helposti pystysuorassa, joten se mahtuu helposti laatikoihin ja kaappeihin. Tässä grillissä on todella hyvä laadunvarmistus, sillä saat koko 10 vuoden takuun oston yhteydessä. Tämä antaa sinulle varmuuden siitä, että tämä grilli pitää lupauksensa ja kestää valtavan määrän aterioita.

Tuotetiedot:

 • Grillin tyyppi: sähköinen pöytägrilli
 • Teho: 2000W
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Lämpötila: 180 astetta
 • Grillauspinta: 29 x 26 cm
 • Saatavana väreissä: Musta, Hopea, Harmaa, Ruostumaton teräs

Tristar GR-2853 pöytägrilli

Paras edullinen paninigrilli

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg 2-in-1-pöytägrilli paninille, lihalle ja vihanneksille
 • pros-icon.svg Cool touch -kahva, jossa on lukitustoiminto ja liukumattomat jalat optimaalista turvallisuutta varten
 • pros-icon.svg Non-stick-pinnat mahdollistavat rasvattoman ruoanlaiton ja helpon puhdistuksen

Detaljeret gennemgang

Vaikka tämä Tristarin paninigrilli on budjettiystävällinen, se ei säästele toiminnallisuudessa tai laadussa, ja sitä voidaan käyttää joko suljettuna tai täysin auki pöytägrillinä. Voit valmistaa lihaa, vihanneksia ja kalaa sekä voileipiä oman makusi mukaan.

Sentten sinun kannattaa valita Tristar GR-2853 pöytägrilli

Jos etsit sähköistä pöytägrilliä, joka on toimiva mutta edullinen, tämä Tristar GR-2853 paninigrilli on ihanteellinen valinta. Se on 2-in-1-grilli, joka toimii sekä suljettuna että avoimena, ja voit helposti valmistaa voileipiä sekä lihaa, kalaa ja vihanneksia. Tähän grilliin on mietitty paljon turvallisuutta sen edullisesta hinnasta huolimatta.

Siinä on viileä kosketuskahva, joka varmistaa, ettet palaa, ja lukitustoiminto, joka helpottaa ruoanlaittoa huomattavasti. Liukumattomat jalat takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden, joten pienikin tönäisy tai painava liha- tai vihannespala ei saa grilliä tärisemään käytön aikana. Tämä lisää myös käyttömukavuutta, sillä Tristar GR2275 -grilliä ei ole vaikea käsitellä. Levyissä, joilla ruoka paistetaan, on tarttumaton pinnoite, joten useimmissa tapauksissa voit itse asiassa valmistaa ruokaa grillissä ilman rasvaa. Se voidaan säätää 180-225 asteeseen, joten voit valmistaa monenlaisia ruokia.

Tuotetiedot:

 • Grillin tyyppi: sähköinen pöytägrilli
 • Teho: 200W
 • Tiskikoneen kestävä: Ei
 • Lämpötila: 180-225 astetta
 • Grillauspinta: 29,7 x 23,5 cm
 • Väreinä saatavana: musta, hopea, teräs

OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D

käyttäjäystävällisin paninigrilli

Fordele
 • pros-icon.svg 9 automaattista grilliohjelmaa
 • pros-icon.svg Käsikäyttöinen, neljä lämpötila-asetusta
 • pros-icon.svg Suuri grillauspinta ja erittäin suuri rasvojen ja mehujen keräysastia

Detaljeret gennemgang

Jos haluat, että ruoanlaitto uudella grillilläsi on mahdollisimman helppoa, voit investoida tähän OBH Nordica OptiGrill+ XL GO7222D -grilliin suurella ilolla. Siinä on sekä manuaaliset että automaattiset kypsennystoiminnot ja suuri grillauspinta, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikenlaisille ruoka-aineille.

Sentten sinun kannattaa valita OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D

OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D -pöytägrilli on innovatiivinen ja erittäin käyttäjäystävällinen malli, joka antaa kaikille hyvät mahdollisuudet valmistaa hyvin kypsää ateriaa, vaikka sinulla ei olisikaan paljon kokkauskokemusta. Siinä on 9 automaattista kypsennysohjelmaa, jotka mittaavat lihan paksuuden ja säätävät ajan ja lämpötilan täydellisesti halutun kypsennyksen mukaiseksi.Jos haluat joskus huolehtia grillistä itse, tämä on myös mahdollista. OBH Nordica OptiGrill+ tarjoaa myös manuaalisen ohjauksen, jossa on valittavana 4 eri lämpötila-asetusta.

OptiGrill GO722D:tä ei kutsuta turhaan nimellä XL. Siinä on suuri, 800 cm2 :n keittotaso ja erittäin suuri valuma-astia sekä ylimääräiselle rasvalle että ruoan mehuille. Voit siis helposti valmistaa tällä paninigrillillä kerralla 6-8 hengelle.

Tuotetiedot:

 • Grillin tyyppi: sähköinen pöytägrilli
 • Teho: 200W
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Grillauspinta-ala: 800 cm2
 • Saatavana väreissä: musta, hopea, teräs, vihreä

Sage Appliances BBQ & Press Grilli

Paras deluxe paninigrilli

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg 5 ohjelmavaihtoehtoa, mukaan lukien yhden kosketuksen ohjelmat optimaalisen helppokäyttöisyyden varmistamiseksi
 • pros-icon.svg Levyjen yksilöllinen lämpötilan säätö eri ruokia ja ruokia varten
 • pros-icon.svg Vapaa PFOA:sta ja PTFE:stä terveyden ja turvallisuuden vuoksi

Detaljeret gennemgang

Tällä Wilfa Steak CGG-2000B -grillillä saat grillin, jossa voit grillata ja paistaa juuri sitä, mitä haluat. Voit valita 2 erityyppisen levytyypin välillä, joiden avulla voit paahtaa erilaisia ruokia, ja levyjen lämpötilaa voidaan myös säätää erikseen.

Sentten sinun kannattaa valita Wilfa Steak CGG-2000B

Tämän grillin suuri monipuolisuus piilee siinä, että siinä on runsaasti mahdollisuuksia valmistaa juuri sitä, mitä haluat, grilliä voidaan käyttää sekä avoimena että suljettuna, ja voit valita manuaaliset tai automaattiset asetukset, kun haluat valmistaa ruokasi. Wilfa CGG-2000B -grillissä on lisäksi yksilöllinen lämpötilan säätö jokaiselle levylle.

Wilfa-grilliä voidaan siis käyttää voileipien, lihan, kalan, vihannesten ja kananmunien paistamiseen, ja yksilöllisten levyjen avulla on mahdollista valmistaa useita eri ruokia samanaikaisesti. Voit valita joko uritetut tai litteät levyt, jotka voidaan vaihtaa erikseen, joten grillissä voi olla yksi kummastakin samanaikaisesti. Molemmissa levyissä on tarttumaton pinnoite, joten voit kypsentää ruokasi ilman rasvaa riippumatta siitä, minkä levyn valitset ja mitä grillaat. Tämä pinnoite tekee lautasista myös erittäin helppoja puhdistaa, ja ne voi laittaa astianpesukoneeseen. Nyt kun on mahdollista valmistaa useita eri ruokia, on myös plussaa, että voit säätää levyjen lämpötilaa erikseen, joten pihvi voi saada täyden kaasun, kun vihannekset grillataan matalalla lämmöllä vieressä. Tämän grillin avulla saat vapautta ja helppokäyttöisyyttä parhaimmillaan.

Tuotetiedot:

 • Grillin tyyppi: sähköinen pöytägrilli
 • Teho: 2000W
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Lämpötila: matala-super korkea
 • Väreinä saatavana: harjattu teräs ja musta

Severin KG 2392

Yksinkertainen ja tyylikäs paninigrilli

Fordele
 • pros-icon.svg Yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu
 • pros-icon.svg Lukitustoiminto ja kokoontaitettava säilytys
 • pros-icon.svg Helppo ja yksinkertainen käyttää

Detaljeret gennemgang

Tällä Wilfa Steak CGG-2000B -grillillä saat grillin, jossa voit grillata ja paistaa juuri sitä, mitä haluat. Voit valita 2 erityyppisen levytyypin välillä, joiden avulla voit paahtaa erilaisia ruokia, ja levyjen lämpötilaa voidaan myös säätää erikseen.

Sentten sinun kannattaa valita Wilfa Steak CGG-2000B

Tämän grillin suuri monipuolisuus piilee siinä, että siinä on runsaasti mahdollisuuksia valmistaa juuri sitä, mitä haluat, grilliä voidaan käyttää sekä avoimena että suljettuna, ja voit valita manuaaliset tai automaattiset asetukset, kun haluat valmistaa ruokasi. Wilfa CGG-2000B -grillissä on lisäksi yksilöllinen lämpötilan säätö jokaiselle levylle.

Wilfa-grilliä voidaan siis käyttää voileipien, lihan, kalan, vihannesten ja kananmunien paistamiseen, ja yksilöllisten levyjen avulla on mahdollista valmistaa useita eri ruokia samanaikaisesti. Voit valita joko uritetut tai litteät levyt, jotka voidaan vaihtaa erikseen, joten grillissä voi olla yksi kummastakin samanaikaisesti. Molemmissa levyissä on tarttumaton pinnoite, joten voit kypsentää ruokasi ilman rasvaa riippumatta siitä, minkä levyn valitset ja mitä grillaat. Tämä pinnoite tekee lautasista myös erittäin helppoja puhdistaa, ja ne voi laittaa astianpesukoneeseen. Nyt kun on mahdollista valmistaa useita eri ruokia, on myös plussaa, että voit säätää levyjen lämpötilaa erikseen, joten pihvi voi saada täyden kaasun, kun vihannekset grillataan matalalla lämmöllä vieressä. Tämän grillin avulla saat vapautta ja helppokäyttöisyyttä parhaimmillaan.

Tuotetiedot:

 • Grillin tyyppi: sähköinen pöytägrilli
 • Teho: 2000W
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Lämpötila: matala-super korkea
 • Väreinä saatavana: harjattu teräs ja musta

OBH Nordica OptiGrill GO702D

Yksinkertainen paninigrilli kokemattomille tai ... grillimestareille

Fordele
 • pros-icon.svg Varustettu 6 automaattisella kypsennysohjelmalla
 • pros-icon.svg Käännä nuppia, jossa on lihan kypsennysasteen osoitin; raa’asta hyvin kypsennettyyn
 • pros-icon.svg Avattava vaihtoehto jokapäiväiseen mukavuuteen

Detaljeret gennemgang

Jos olet hieman kokematon keittiössä tai grillin äärellä tai arvostat vain helppoja ratkaisuja edulliseen ja budjettiystävälliseen hintaan, tämä OBH Nordica OptiGrill GO702D on ihanteellinen valinta. Se on varustettu asetuksilla, jotka helpottavat jokapäiväistä ruoanlaittoa ja grillausta huomattavasti.

Sentten sinun kannattaa valita OBH Nordica OptiGrill GO702D

OBH Nordican OptiGrill Go702D on pöytägrilli, joka voi tehdä jokapäiväisestä ruoanlaitosta yksinkertaisempaa ja nopeampaa kokemattomille sekä niille, jotka haluavat helpompia ratkaisuja kiireiseen päivään. OBH Nordica OptiGrill GO702D on itse asiassa grilli, jonka muotoilu on hyvin yksinkertainen, mutta jossa on hienoja toiminnallisia ominaisuuksia, jotka tekevät grillistä hieman hienomman automaattisilla ohjelmilla niille, joille ruoan valmistaminen ei saisi olla tiedettä, johon sinun täytyy perehtyä.

OBH Nordican OptiGrill GO702D -grillillä saat jopa 6 erilaista automaattista kypsennysohjelmaa, jotka takaavat hampurilaisten, kanan, voileipien, vihannesten, pihvien ja kalan täydellisen kypsentämisen. Kun grillaat lihaa, voit lisäksi käyttää säätöpyörää, jossa on osoitin siitä, onko lihan oltava raakaa, puolikypsää vai hyvin kypsää. Tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse enää miettiä kypsennysaikoja ja -lämpötiloja, jotta saat hyvän, murean ja hyvin kypsennetyn lihapalan. GO7022-grillissä on 6 erilaista automaattista kypsennysohjelmaa, ja lisäksi siinä on sulatuspainike, jota voit käyttää pakastettujen ruokien valmistukseen. Lisäksi lautasissa on tarttumaton pinnoite, ja voit helposti irrottaa ja laittaa ne astianpesukoneeseen helppoa ja nopeaa puhdistusta varten. Yksinkertaisempaa se ei voi olla.

Tuotetiedot:

 • Grillin tyyppi: sähköinen pöytägrilli
 • Teho: 2000W
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Grillauspinta-ala: 600 cm²
 • Saatavana väreissä: musta, hopea, teräs

Wilfa Steak CGG-2000B

Monipuolinen paninigrilli

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Valikoimassa on erilaisia levyjä: uritettuja tai tasaisia
 • pros-icon.svg Non-stick-pinnoite takaa rasvattoman ruoanlaiton ja helpon, nopean puhdistuksen
 • pros-icon.svg Levyjen lämpötilan säätö helpottaa käyttöä

Detaljeret gennemgang

Tällä Wilfa Steak CGG-2000B -grillillä saat grillin, jossa voit grillata ja paistaa juuri sitä, mitä haluat. Voit valita 2 erityyppisen levytyypin välillä, joiden avulla voit paahtaa erilaisia ruokia, ja levyjen lämpötilaa voidaan myös säätää erikseen.

Sentten sinun kannattaa valita Wilfa Steak CGG-2000B

Tämän grillin suuri monipuolisuus piilee siinä, että siinä on runsaasti mahdollisuuksia valmistaa juuri sitä, mitä haluat, grilliä voidaan käyttää sekä avoimena että suljettuna, ja voit valita manuaaliset tai automaattiset asetukset, kun haluat valmistaa ruokasi. Wilfa CGG-2000B -grillissä on lisäksi yksilöllinen lämpötilan säätö jokaiselle levylle.

Wilfa-grilliä voidaan siis käyttää voileipien, lihan, kalan, vihannesten ja kananmunien paistamiseen, ja yksilöllisten levyjen avulla on mahdollista valmistaa useita eri ruokia samanaikaisesti. Voit valita joko uritetut tai litteät levyt, jotka voidaan vaihtaa erikseen, joten grillissä voi olla yksi kummastakin samanaikaisesti. Molemmissa levyissä on tarttumaton pinnoite, joten voit kypsentää ruokasi ilman rasvaa riippumatta siitä, minkä levyn valitset ja mitä grillaat. Tämä pinnoite tekee lautasista myös erittäin helppoja puhdistaa, ja ne voi laittaa astianpesukoneeseen. Nyt kun on mahdollista valmistaa useita eri ruokia, on myös plussaa, että voit säätää levyjen lämpötilaa erikseen, joten pihvi voi saada täyden kaasun, kun vihannekset grillataan matalalla lämmöllä vieressä. Tämän grillin avulla saat vapautta ja helppokäyttöisyyttä parhaimmillaan.

Tuotetiedot:

 • Grillin tyyppi: sähköinen pöytägrilli
 • Teho: 2000W
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Lämpötila: matala-super korkea
 • Väreinä saatavana: harjattu teräs ja musta

Guide

Ohje: Miten valita oikea paninigrilli

Kun etsit paninigrilliä, jonka avulla voit grillata sekä sisällä että ulkona ympäri vuoden, voi olla hyödyllistä ottaa huomioon joitakin eri seikkoja ennen ostamista. Pitääkö grillin olla helppo puhdistaa? Pitäisikö siinä olla irrotettavat grillilevyt? Vai pitäisikö sinun voida valita eri lämpötilojen välillä? Olivatpa vaatimuksesi mitkä tahansa, on tärkeää valita tarpeisiisi sopiva laite. Lue tästä oppaasta, mitä uuden grillisi on täytettävä.

Miten monta asetusta pitäisi olla?

On grillejä, joissa on useita eri asetuksia, joten voit grillata ja paahtaa juuri haluamassasi lämpötilassa, ja on grillejä, joissa on yksinkertaiset asetukset, joissa voit valita tietyn määrän asteita. Joissakin grilleissä on automaattisia ja manuaalisia kypsennysasetuksia ja -ohjelmia, ja toiset ovat yksinkertaisia ja toimivat muutamalla manuaalisella asetuksella. Keittiössä on siis runsaasti valinnanvaraa, joka sopii luonteellesi, olitpa sitten kokenut tai kokematon, nautitko ruoanlaitosta vai onko sinulla kiireinen päivä.

Kun valitset grillin, jossa on useita asetuksia, se on yleensä myös grilli, joka soveltuu monenlaisten ruokien, kuten vihannesten, lihan, kalan, paninien, hampurilaisten jne. valmistamiseen. Muut grillit, joissa on muutama asetus, sopivat tyypillisesti niille, jotka haluavat nopeaa ja helppoa ruoanlaittoa ja jotka tietävät, missä lämpötilassa eri ruokien on oltava, jotta ne kypsyvät hyvin. Jos olet kokematon kokki tai grillimestari, automaattiset ohjelmat voivat olla todella hyvä valinta, sillä tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse perehtyä siihen, mitä valmistat. Voit helposti valmistaa vähän kaikkea täydellisesti ilman ongelmia. Tämä toiminto voi olla erittäin kätevä myös kiireisessä arjessa, jossa aikaa keittiössä ei aina voida antaa etusijalle ja jossa ruoanlaiton pitäisi olla yksinkertaista eikä vaatia aikaa ja energiaa.

Saatavilla on myös monitoimigrillejä, joten voit mukauttaa ruoanlaittoa tarkasti. Kiireisinä päivinä ruoka voi huolehtia itsestään, ja päivinä, jolloin sinulla on aikaa, voit kokeilla. Olipa budjettisi mikä tahansa, on tärkeää muistaa, mihin aiot käyttää uutta grilliäsi. Kypsennätkö sillä vain täydellisiä panineja vai grillaatko sillä myös paljon lihaa, vihanneksia ja kalaa? Erilaiset tarpeet vaativat erilaisia asetuksia, ja sinun on valittava juuri se, mitä tarvitset, ei enempää eikä vähempää.

Pitäisikö grillissä olla enemmän toimintoja?

Voi olla suuri ero sen välillä, mihin haluat käyttää uutta paninigrilliäsi. Jos haluat käyttää grilliä vain voileipien valmistukseen, yksinkertainen suljettu grilli on ihanteellinen, mutta jos haluat pöytägrillin, jolla voi grillata juuri sitä, mitä haluat, ja jos grillin on voitava toimia sisägrillinä kylminä kuukausina, grilliä on voitava käyttää sisägrillinä.Kylmimpinä kuukausina on tärkeää, että voit valita suljetun tai avoimen grillin välillä, kenties sellaisen, jossa on useita eri levyjä, jotta voit grillata lihaa tutuilla urilla tai paistaa kananmunia litteällä uurteisella levyllä.

Miten paljon helppokäyttöisyydellä on merkitystä?

Helppokäyttöisyys voi olla useita eri asioita riippuen siitä, kuka olet. Helppokäyttöisyys voi olla paljon vaihtoehtoja, joista valita, se voi olla yksinkertainen muotoilu, jossa on vain vähän asetuksia, jotta ei tunnu siltä, että valinnanvaraa on liikaa, ja se voi olla automaattisia kypsennysohjelmia, jotka tekevät ruoanlaitosta helppoa kuin mikä tahansa kokki tai grillimestari. Se voi olla myös helppo puhdistaa, sillä useimmat osat ovat astianpesukoneen kestäviä, ja tarttumattoman pinnoitteen ansiosta voit grillata ja valmistaa kaikkia ruokia ilman rasvaa. Mitä tahansa helppokäyttöisyys sinulle tarkoittaakin, on tärkeää ottaa se huomioon, kun valitset uutta grilliä. Loppujen lopuksi korkea käyttäjäystävällisyys antaa sinulle mielenrauhaa sekä ruoanlaiton aikana että sen jälkeen siivotessasi.

Kuinka kauan siivouksen pitäisi kestää?

Kuten edellä mainittiin, helppo ja yksinkertainen puhdistus voi olla osa käyttäjäystävällisyyttä, jonka haluat sisällyttää uuden grillin hankintaan. Monet paistinpannut kestävät astianpesukoneen käytön, mutta jotkut eivät kestä. Tämä voi olla ihan hyvä asia, jos et kuitenkaan välitä lautasien nopeasta pesusta käytön jälkeen, mutta se voi olla myös harmillista, jos haluaisit mieluummin vain laittaa kaiken astianpesukoneeseen ja antaa sen tehdä työnsä. On suositeltavaa, että valitset aina tarttumattomalla pinnoitteella päällystettyjä paistinpannuja, koska se helpottaa puhdistamista riippumatta siitä, ovatko ne astianpesukoneen kestäviä vai eivät.

Löydä paras paninigrilli tarjous

Kun olet etsimässä ensimmäistä tai seuraavaa paninigrilliä, on hyvä muistaa valita se huolellisesti ja varmistaa, että olet tutustunut markkinoihin. Voi olla hyvä idea lukea arvosteluja ja löytää sellainen, joka on suoriutunut testeissä hyvin. Tässä paninigrilliarvostelussa esitellään joukko markkinoiden parhaita paninigrillejä eri hintaluokissa, jotka sopivat eri budjetteihin. Kaikki mallit eivät ole rahan arvoisia, joten aina ei ole hyvä idea säästää rahaa ja ostaa halvinta mahdollista mallia. Se voi maksaa pitkällä aikavälillä enemmän, jos kyseessä on huonolaatuinen grilli tai sellainen, jota et käytä, koska siinä ei ole kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset haluamasi ruoan valmistamiseen.

Paninigrilliä etsiessäsi suosittelemme siksi, että tutustut tässä testissä mukana oleviin eri malleihin, etsit tarvittaessa muualta ja valitset sitten sellaisen, joka täyttää kaikki vaatimuksesi ja jonka hintaan sinulla on varaa. Jos ihastut malliin, joka maksaa hieman enemmän kuin sinulla on varaa, kannattaa ehkä seurata sitä jonkin aikaa ja katsoa, tuleeko se myyntiin. Verkko-ostoksilla on usein hyviä tarjouksia ja paljon rahaa säästettävissä, joten se voi olla hyvä tapa löytää paras tarjous.

Luo parhaat puitteet hyville aterioille kotona

Hyvien ja maukkaiden aterioiden valmistaminen kotona aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi voi olla helppoa, jos käytössäsi on hyvä valikoima toimivia keittiökoneita, jotka auttavat sinua matkan varrella. Se voi olla paljon jännittävämpi kokemus, jos et saa aina samoja ruokia, ja ruoanlaitto voi olla paljon helpompaa oikeilla välineillä. Tässä paninigrilliarvostelussa voit lukea muutamalla tai useammalla ominaisuudella varustetun älykkään grillin omistamisen eduista, mutta jos haluat lukea myös muista tavoista valmistaa ruokaa koko perheelle, saatat hyötyä lukemalla artikkelimme paras vohvelirauta, paras mehustin tai leivänmunakone testeissämme näistä laitteista.

Miten tämä paninigrilli-testi tehtiin

Tämä paninigrillitesti on koottu muiden testisivustojen tulosten, kuluttaja-arvostelujen ja asiantuntijalausuntojen perusteella, jotka koskevat markkinoilla olevia eri malleja. Tämän tutkimuksen perusteella valittiin 8 erilaista paninigrilliä, jotka suoriutuivat testissä parhaiten. Testissä on paninigrillejä useissa eri hintaluokissa ja eri käyttötarkoituksiin, joten malleja löytyy jokaiseen makuun.

FAQ

Mikä paninigrilli on paras?

Tässä testissä Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275 nimettiin testin voittajaksi, koska se vastaa useimpien kuluttajien tarpeita. Se on toimiva, mutta helppokäyttöinen kaikille.

Mihin paninigrilliä voi käyttää?

Paninigrilliä voi käyttää ainakin paninien valmistukseen. Valitsemastasi mallista riippuen joitakin niistä voi käyttää myös täysin avoimena ja erilaisten muiden ruokien valmistukseen.

Mitä minun tulisi ottaa huomioon ennen paninigrillin ostamista?

Ennen kuin investoit paninigrilliin, on hyvä miettiä, mihin sitä käytetään jokapäiväisessä elämässä ja onko sillä useita toimintoja. Lue lisää ominaisuuksista ja helppokäyttöisyydestä artikkelista.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×