Paras sähköpyörä 2022

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Winther yellow superbe 1 7 gear

Wintherin keltainen Superbe 1 on sähköpyörä, jossa on panostettu yksinkertaisuuteen. Tässä se on keltainen, varustettu 7 sisäisellä Shimano-vaihteella, jotka antavat sinulle voimaa, kun poljet ja pysähdyt etuhydraulisen levyjarrun tai takajalkojen jarrujen avulla, jotta voit pysähtyä…

1
paras naisten sähköpyörä

Winther yellow superbe 1 7 gear

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Jos etsit parhaita sähköpolkupyöriä, vaihtoehtoja on monia, ja monenlaisiin pyöriin on lisätty sähkömoottoreita ja -akkuja, jotka antavat lisätehoa.

Winther yellow superbe 1 7 gear

paras naisten sähköpyörä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
  • pros-icon.svg Pyörää on helppo käyttää 7 vaihteen avulla
  • pros-icon.svg Nauti huolettomasta ajelusta luonnossa tietäen, että käytössäsi on luotettava jarrujärjestelmä, joka sopii kaikkiin sääolosuhteisiin
  • pros-icon.svg Etu- ja takavalot on asennettu ja saavat virtansa akusta
  • pros-icon.svg Varmuus siitä, että voit pysäköidä pyöräsi helposti ahtaisiinkin paikkoihin, sillä pyörän päälle ja pois pääsee helposti
  • pros-icon.svg Ole onnellinen, kun tiedät, että sinulla on runsaasti säilytystilaa ruokaostoksille tai muille tavaroille erittäin suuren korin ansiosta

Detaljeret gennemgang

Wintherin keltainen Superbe 1 on sähköpyörä, jossa on panostettu yksinkertaisuuteen. Tässä se on keltainen, varustettu 7 sisäisellä Shimano-vaihteella, jotka antavat sinulle voimaa, kun poljet ja pysähdyt etuhydraulisen levyjarrun tai takajalkojen jarrujen avulla, jotta voit pysähtyä turvallisesti missä tahansa vaiheessa ajosi aikana!

Mukavan pystyasennon ansiosta sisäänpääsy on helppoa, kun taas hyvä tasapaino tekee tästä täydellisestä jokapäiväisestä ajoneuvosta tarpeeksi kevyen, jotta et kuormita itseäsi liikaa, vaikka sitä käytettäisiinkin jatkuvasti.panostus jokaiseen päivään – erityisen hyvä, kun olen työskennellyt pitkään ulkona, kuten minä joskus teen (vaikka ostoksilla käyminen vaatii yleensä lisäapua).

Pyörässä on käyttäjäystävällinen Connect+-näyttö. Voit valita 5 eri avustusvoimakkuuden välillä, ja siinä on vahva tai pehmeä käynnistys, mikä tarkoittaa, että jalkojasi ei rasiteta, kun käynnistät poljinvoiman! Etuveto auttaa tehokkaasti vaikeissa tilanteissa, kuten portaissa (tai missä tahansa muussa tilanteessa), ja varmistaa samalla, että kaikki valot sammuvat automaattisesti, jos niitä ei enää tarvita – tämä olisi täydellinen ratkaisu jollekin, joka etsii erityisesti vihreitä työmatkavaihtoehtoja.

Guide

Ostajan opas

Miksi kannattaa ostaa sähköpyörä

On monia syitä, miksi haluat ehkä saada apua elämäsi parhaan sähköpyörän polkemiseen.

Ehkä matkustat paljon tavaraa mukanasi, ja lisäteho voi merkitä eroa auton käytön tai kahden jalan varassa kulkemisen välillä.

Tai ehkä haluat aloittaa työmatkapyöräilyn, ja sähköhybridipyörä voisi olla hyvä vaihtoehto, jonka avulla voit kulkea kilometrejä ilman, että tulet töihin hikisenä ja suihkun tarpeessa.

Hyöty on ilmeinen: vähemmän vaivaa = vähemmän hikeä. Raskaiden matkatavaroiden raahaaminen on vaihtoehto, ja usein voit jopa pysyä vauhdissa ja tuntea olosi mukavammaksi liikenteessä. Hybridiekkopyörä, jossa on tavarateline ja vanteet, on todella käytännöllinen pyörä, joka voi korvata monet automatkat tai julkisen liikenteen käytön.

Ehkä olet toipumassa vammasta tai sairaudesta, ja moottorin antama lisäpotku voi auttaa sinua pääsemään takaisin liikkeelle. Voi myös olla, että et ole enää yhtä nuori kuin ennen.

On varmasti huhuttu, että sähköpyörät eivät tarjoa harjoitteluhyötyä, mutta sähköpyörällä ajaessa saa silti harjoittelua.

Akun kapasiteetti

Mieti, missä asut. Onko se mäkinen vai tasainen? Kuinka monta kilometriä aiot pyöräillä joka päivä? Jos asut Bornholmissa, tarvitset enemmän apua kuin Kööpenhaminassa. Wattitunnit (Wh) on tärkein vertailuluku – siinä otetaan huomioon akun teho ja akun käyttöikä, jolloin saat paremman käsityksen käytettävissä olevasta tehosta. Suurempi Wh vastaa suurempaa kantamaa.

Monet sähköpyörävalmistajat ilmoittavat myös arvioidun toimintasäteen, jonka voit saavuttaa yhdellä latauksella. Tähän lukuun on syytä suhtautua varauksella, sillä se on yleensä asetettu ihanteellisissa olosuhteissa: suhteellisen kevyt henkilö ajaa tasaisessa maastossa ilman tuulta ja akun kannalta täydellisessä ympäristölämpötilassa.

Toimintasäde riippuu myös käytetystä tehoavusta, siitä, käytetäänkö täyskaasua ja kuinka kauan, sekä keskinopeudesta. Kilometrimääräsi todennäköisesti vaihtelee.

Yleisesti ottaen, kuten moottoreidenkin kohdalla, saat sen, mistä maksat. Millään akulla ei ole ääretöntä tehoa eikä se ole täysin näkymätön edes parhaassa sähköpyörässä – mutta mitä enemmän käytät akkua, sitä pidempi on sen kantama ja sitä huomaamattomampi sen sijainti.

Kuinka pitkälle sähköpyörällä pääsee?

Akun kapasiteetti mitataan sekä watteina (wattitunteina, Wh) että ampeereina (ampeeritunteina, Ah). Useimmissa tapauksissa sähköpolkupyörän akun kapasiteetti on 250Wh-600Wh tai 7-10Ah.

Yleensä parhaan sähköpyörän litiumioniakun pitäisi kestää noin 800 lataussykliä, ennen kuin se on vaihdettava.

Täydellä latauksella ajoaikaa on odotettavissa 40-120 kilometriä. Huomaa kuitenkin, että mitä enemmän pyörä tarjoaa apua, sitä enemmän se vie virtaa akusta.

Huhujen mukaan sähköpyörät eivät todellakaan tarjoa harjoitteluhyötyä, mutta sähköpyörällä ajettaessa saa silti treeniä.

Akun lukitseminen

Sähköpyörävaihtoehtojen laajentuessa tuotemerkit integroivat akut entistä saumattomammin, jolloin pyörä näyttää tyylikkäämmältä (ja enemmän oikealta pyörältä). Useimmat akut lukittuvat pyörään ja niissä on avain, jonka voit avata ja irrottaa, mikä palvelee useita hyödyllisiä tarkoituksia: Voit irrottaa akun ja ladata sen pyörän ulkopuolella, lukittu akku estää (ja toivottavasti estää) varkaita varastamasta sitä, ja sähköpyörä, josta on irrotettu akku, on turvallisempi hinata pyörätelineeseen ja helpompi kuljettaa portaissa.

Leveät renkaat

Sähköpyörät pystyvät pitämään korkeampia nopeuksia pidempään kuin tavalliset polkupyörät, joten pyörä on hallittava paremmin. Leveämmät renkaat antavat paremman pidon ja vapauden poistua asfaltilta ilman rangaistuksia, ja jousitettu haarukka auttaa taltuttamaan joitain karkeampia teitä, joita saatat tutkia.

Hyvät levyjarrut ovat myös välttämättömät, jotta painavaa pyörää voidaan hidastaa suurella nopeudella. Siellä ei kannata pihistellä mistään.

Integroidut valot

Nämä järjestelmät on integroitu pyörään, ja ne kytkeytyvät päälle, kun käynnistät sähköpyörän. Se on hieno ominaisuus, mutta se ei ole välttämätön, jos pyörässäsi ei ole niitä! Missä tahansa kaupassa tai jopa verkossa on nykyään paljon muita valaistusvaihtoehtoja – varmista vain, että minkä tahansa järjestelmän valitsetkin, voit helposti asentaa sen itse ilman suurempia ongelmia, kun asennat sen ensimmäistä kertaa SINUN tiettyyn malliisi ennen kuin lähdet kaupungin kaduille.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×