Paras jäätelökone – Parhaat jäätelökoneet testissä 2023

Jäätelökonetestissämme tarkastelemme tarkemmin kahdeksaa parasta jäätelökonetta kotitekoiseen jäätelöön. Arvioimme ja arvioimme ne kotimaisten ja kansainvälisten käyttäjäarvostelujen ja asiantuntijalausuntojen perusteellisen tarkastelun ja analyysin perusteella. Seuraamme aina uusimman teknologian kehitystä ja päivitämme testejämme jatkuvasti.
Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

DeLonghi ICK 6000 jääpalakone
TESTVINDER

DeLonghi ICK 6000

Tällä kompressorilla varustetulla DeLonghi ICK 6000 -jäätelökoneella voi valmistaa jäätelöä, sorbettia ja jogurttijäätelöä ilman, että jäätelökonetta tai aineksia tarvitsee jäähdyttää etukäteen. Testin paras jäätelökone on tehokas ja valmistaa kotitekoisen jäätelön 40 minuutista 1 tuntiin ja…

DeLonghi ICK 6000 jääpalakone 1
testin paras jäätelökone

DeLonghi ICK 6000

Domo DO2309I 8
paras jäätelökone edullisesti

Domo DO2309I

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä testissä tarkastelemme sekä kompressorilla varustettuja että ilman kompressoria olevat parhaat jäätelökoneet. Arvioimme niitä huolellisesti valittujen parametrien, kuten helppokäyttöisyyden ja sen perusteella, kuinka hyvin ne valmistavat jäätelöä, sorbettia ja jopa jogurttijäätelöä. Tarkastelemme myös sitä, ovatko koneet helppoja puhdistaa ja ovatko yksittäiset osat tiskikoneen kestäviä. Lopuksi tarkastelemme, kuinka äänekkäitä monet eri jäätelökoneet ovat.

Ostajan oppaassa tarkastelemme näitä kriteerejä perusteellisesti ja keskitymme kaikkeen, mitä sinun on tiedettävä jäätelökoneista. Nyt on helppo löytää paras jäätelökone!

DeLonghi ICK 6000

testin paras jäätelökone

4.4
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Jään valmistus
  5
 • Puhdistus ja desinfiointi
  4
 • Äänitaso
  5
DeLonghi ICK 6000 jääpalakone

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Helppo käyttää ja valmistaa tuoretta jäätelöä 40-1 tunnissa ja 29 minuutissa jäätelön tyypistä riippuen.
 • pros-icon.svg Sopii jäätelölle, sorbettijäätelölle ja jogurttijäätelölle, kun muut jäätelökoneet soveltuvat paremmin tietyn tyyppiselle jäätelölle.
 • pros-icon.svg Resepteissä voidaan käyttää vähemmän sokeria ilman, että lopputulos kärsii.
 • pros-icon.svg Sisältää reseptikirjan, jossa on 36 erilaista reseptiä
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää valinnaisesti kompressorin kanssa tai ilman kompressoria.
Ulemper
 • cons-icon.svg Testien mukaan meluisa käytön aikana, ja ääni lisääntyy prosessin aikana, joten se on äänekkäämpi lopussa kuin alussa (tämä tosin vaihtelee malleittain).
 • cons-icon.svg Käyttöopas voisi olla yksityiskohtaisempi käyttäjien arvioiden mukaan.
 • cons-icon.svg Tutkimuksemme mukaan kulhossa ei ole kahvaa ja sitä voi olla vaikea irrottaa.
 • cons-icon.svg Toisin kuin muissa malleissa, ei ajastinta tai käynnistys/pysäytyspainiketta.
 • cons-icon.svg Toisin kuin muissa malleissa, siinä ei ole lämpötilamittaria, joten voit jäähdyttää kulhoa ennen kuin aloitat ruoanlaiton.
 • cons-icon.svg Kompressori ei ole aina tehokas, ja jää voi olla tarpeen laittaa pakastimeen kovettumaan.
 • cons-icon.svg Suuri (43 x 33 x 24 cm) ja painava (12,1 kg), testin suurin ja toiseksi painavin.

Detaljeret gennemgang

Tällä kompressorilla varustetulla DeLonghi ICK 6000 -jäätelökoneella voi valmistaa jäätelöä, sorbettia ja jogurttijäätelöä ilman, että jäätelökonetta tai aineksia tarvitsee jäähdyttää etukäteen. Testin paras jäätelökone on tehokas ja valmistaa kotitekoisen jäätelön 40 minuutista 1 tuntiin ja 29 minuuttiin. Saat myös reseptikirjan, jossa on 36 erilaista reseptiä.

Helppokäyttöisyys ja puhdistettavuus

Tässä jäätelökoneessa on irrotettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho, jonka tilavuus on 1,2 litraa, ja läpinäkyvä kansi. Mukana on myös muovinen sekoitusterä ja lusikka.

Jäätelökoneessa on itsenäinen kompressori, ja sitä on helppo käyttää. Siinä on kiertonuppi 3 asetusta varten: sekoitusasetus ilman kompressoria, jäähdytystoiminto ja sekoitusasetus ilman kompressoria.

Testin paras jäätelökone on suuri, 43 x 33 x 24 senttimetriä. Se oli testeissä myös raskas, sillä se painoi 12,1 kiloa, mikä on haitta, jos sitä halutaan liikutella. Se on testin toiseksi painavin malli, kun raskain on Sage-malli, joka painaa 13,5 kiloa.

jäätelökoneen tutkimuksessa ei ollut mahdollista selvittää tarkalleen, mikä on tämän jäätelökoneen äänitaso. Havaitsimme kuitenkin, että saman jäätelökoneen melutaso vaihtelee. Monet tämän jäätelökoneen hankkineet kuluttajat huomasivat korkean melutason, kun taas toiset, joilla oli sama malli, pitivät melutasoa hyväksyttävänä.

Jäätelökoneen puhdistaminen on mielestämme helppoa. Irralliset osat, kuten säiliö ja sekoitinterä, ovat astianpesukoneen kestäviä, ja loput voi pyyhkiä kostealla liinalla.

Jäätelön valmistaminen jäätelökoneella

Sisäänrakennettu kompressori mahdollistaa jäätelön jäähdyttämisen, joten kulhoa ei tarvitse jäähdyttää erikseen pakastimessa ennen käyttöä. Valmistaja markkinoi konetta niin kylmäksi, että jäätelöä ei tarvitse laittaa pakastimeen sen valmistuttua. Voit määrittää jäätelön koostumuksen kovuuden kun valmistat jäätelöä. Tämän teet kääntämällä nuppia. Tutkimuksemme mukaan jäätelön koostumus ei kuitenkaan ole yhtä luja kuin supermarketin jäätelö heti jäätelön valmistamista seuraavana hetkenä.. Sinun on siis ehkä laitettava jäätelö pakastimeen muutamaksi tunniksi, jotta voit muodostaa jäätelöpalloja.

Astian tilavuudeksi on ilmoitettu 1,2 litraa, mutta se tuottaa noin 0,6 litraa jäätelöä 50 minuutissa, riippuen jäätelön tyypistä. Joissakin testeissä tämä paras jäätelökone osoittautui hitaammaksi. Kokemuksemme mukaan jäätelökoneella voit vähentää sokerin määrää ½ tai ⅓ resepteissä ilmoitetusta määrästä ilman, että tulos pilaantuu. Huomasimme myös, että koneen on oltava käynnissä 5 minuuttia lisää, jos lisäät pähkinöitä tai suklaata.

Energiankulutus

Jäätelökoneen energiankulutus on muihin koneisiin verrattuna suuri. Energiankulutus vaihtelee sen mukaan, millaista jäätelöä valmistat. Jäätelön osalta kulutus on 198,3 wattia tunnissa. Jogurttijäätelöä varten se on 115,8 wattia. Vertailun vuoksi Sage-jäätelökoneen energiankulutus on 130,7 wattia ja 115,7 wattia. Sorbetin kulutus on muihin malleihin verrattuna alhainen. Tässä se on 91,7 wattia, kun esimerkiksi Sage-jäätelökoneen kulutus on 111,4 wattia.

Luokituksemme

Testin paras jäätelökone DeLonghi ICK 6000 -jäätelökone on loistava yleiskone keskihintaisessa hintaluokassa. Koska siinä on itsenäinen kompressori, voit valita, haluatko käyttää sitä sekoittimena jäätelön sekoittamiseen vai myös pakastamiseen. Siinä on suhteellisen pieni säiliö jäätelön valmistamista varten, eikä sitä ole suunniteltu suurempia annoksia kerrallaan varten. Se on kuitenkin loistava parasjäätelökone, joka valmistaa erinomaista jäätelöä kaikenlaista. Täydellinen laite jäätelön valmistamisen avuksi ja paras jäätelökone kesäksi, jotta voit valmistaa nopeasti jäätelöä perheelle!

Teho watteina (W): 230 W Kompressori: Kyllä Ilmoitettu tilavuus litroina (L): 1,2 L Ainesosien tilavuus millilitroina (ml): 600 ml Pakastusaika vanilKylläjäätelö: 1 t. og 29 min Pakastusaika sorbet: 40 min Pakastusaika jogurttijäätelö: 50 min Kylmänäpitotoiminto: Ei Astianpesukoneen kestävä: Kyllä, säiliö ja sekoitin Äänitaso desibeleinä (dB): Ei ilmoitettu Energiankulutus vanilKylläjäätelö: 198,3 Wh Energiankulutus sorbet: 91,7 Wh Energiankulutus jogurttijäätelö: 115,8 Wh Johdon pituus senttimetreinä (cm): 158 cm Väri: Hopea Mitat (L x S x K) senttimetreinä (cm): 43 x 33 x 24 cm Paino: 12,1 kg

Wilfa ICM-C15

paras jäätelökone halvassa hintaluokassa

3.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Jään valmistus
  5
 • Puhdistus ja desinfiointi
  2
 • Äänitaso
  3
Fordele
 • pros-icon.svg Suuri tilavuus (1,5 litraa), 0,9 litraa todellista kapasiteettia paljon jäätelöä varten.
 • pros-icon.svg LCD-näyttö ja ajastin
 • pros-icon.svg Lyhyt valmisteluaika verrattuna muihin malleihin
 • pros-icon.svg Keep-cold-toiminto säilyttää jäätelön kylmänä jopa 60 minuuttia sen valmistumisen jälkeen.
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei esiasetettuja ohjelmia, kuten Sage
 • cons-icon.svg Sekoittajalla on taipumus juuttua kiinni, ennen kuin jäätelö on täysin valmis.
 • cons-icon.svg Kulho on kapea, joten siinä voi olla vaikea työskennellä ja saada jää kunnolla ulos, jolloin jäätelöä menee hukkaan.
 • cons-icon.svg Jos asetat jäätelökoneen niin, että astia on sinua lähinnä, painikkeet ja näyttö kääntyvät ylösalaisin.
 • cons-icon.svg Johto on sijoitettu sopimattomasti, joten painikkeet päätyvät ylösalaisin.
 • cons-icon.svg Käyttöopas on suppea, eikä siinä selitetä tarkemmin jäätelön valmistukseen liittyviä painikkeita ja toimintoja.
 • cons-icon.svg Jäätelöä on vaikea saada pois tikusta, koska siinä on paljon koloja ja koloja.

Detaljeret gennemgang

Wilfa ICM-C15 on kompressorijäätelökone. Se eroaa testivoittajasta koska siinä on LCD-näyttö ja ajastin ansiosta. Wilfa jäätelökoneessa on myös suuri kapasiteetti ja se voi pitää jäätelön oikeassa kylmälämpötilassa jopa tunnin ajan. Jos etsit halpaa laitetta, tämä voi olla sinulle paras jäätelökone.

Helppokäyttöisyys ja puhdistettavuus

Tässä Wilfa-jäätelökoneessa on LCD-näyttö ja 4 painiketta: virtapainike, kaksi ajastinpainiketta, käynnistys- ja pysäytyspainike. Laitteessa ei ole esiasetettuja ohjelmia erityyppisille jäätelöille, joten sinun on itse ohjattava prosessia ajastimen avulla. Se toimii -18 ja -35 asteen välisissä pakastuslämpötiloissa.

Wilfa jäätelökoneen mukana on samat lisävarusteet kuin testivoittajalla: irrotettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho, läpinäkyvä kansi, sekoitinterä ja puolipehmeä muovilasta. Tämän Wilfa-jäätelökoneen mukana tulee myös mittakuppi, jota ei ole mukana testimme parhaassa mallissa.

jäätelökoneen muotoilu ei tehnyt meihin vaikutusta. Johto on sijoitettu niin, että Wilfa ICM-C15 on helpointa pitää pystyssä siten, että kulho on lähinnä sinua. Mutta jos teet näin, painikkeet ja näyttö ovat ylösalaisin. Jos asetat sen niin, että painikkeet ovat oikein päin, kulho on kaukana sinusta, mikä on haitaksi käytön aikana. Voit asettaa sen niin, että se on sinuun päin, mutta painikkeet eivät silti ole oikein päin.

Sen äänitaso on alhainen, 59 desibeliä, ja sen ylittää vain Nemox-malli, jonka äänitaso on 57 desibeliä. Vertailun vuoksi Ninjan äänitaso on 88,4 desibeliä.

Jäätelön valmistus

Wilfa ICM-C15 -jäätelökoneen ilmoitettu tilavuus on 1,5 litraa, ja sillä voidaan valmistaa 0,9 litraa jäätelöä, mikä on enemmän kuin testivoittajan 0,6 litraa ja premium-jäätelökoneen 0,900 litraa jäätelöä. Kone asetetaan painamalla plus- tai miinuspainiketta aikavälien valitsemiseksi. Pisin asetus on 60 minuuttia. Jäätelöä varten tarvitset noin 40 minuuttia.

Jäätelömassa laajenee käytön aikana, joten on suositeltavaa täyttää kulho enintään 40-prosenttisesti. Kun olet valinnut haluamasi aika-asetuksen, kaada valmiit ainekset ja paina käynnistyspainiketta. Wilfa jäätelökone tuottaa tasaisen ja tasaisen lopputuloksen. Tuloksena on pehmeää jäätelöä eikä kovaa. Testeissä todettiin kuitenkin, että jäätelö sulaa nopeasti lautaselle.

Kannessa on aukko, joten voit lisätä aineksia, kuten hienonnettua suklaata ja/tai pähkinöitä, liikkeellä ollessasi irrottamatta kantta. Ennen muiden ainesosien lisäämistä on painettava pysäytyspainiketta, ja jäätelön viimeistelemiseksi on painettava uudelleen käynnistyspainiketta. Jos lisäät esimerkiksi suklaalastuja vaniljajäätelöön, ne on lisättävä noin puolivälissä prosessia eli 20 minuutin kuluttua. Kannessa on napsautettava lukko.

Toisin kuin testimme paras, tässä Wilfa-jäätelökoneessa et voi valita, teetkö jäätelöä kompressorin kanssa vai ilman. Toisin kuin DeLonghi ICK 6000, tämä Wilfa jäätelökone pystyy kuitenkin pitämään jäätelön kylmänä jäätelön valmistamisen jälkeen. Jos aktivoit tämän toiminnon, jäätelökone jäädyttää jäätelön 10 minuutin välein enintään 60 minuutin ajan. Tämä on eduksi, jos jäätelöä ei tarvitse tarjoilla heti.

Mukana on kaksi reseptiä: perusresepti ja mansikkasorbetin resepti. Saat myös vinkkejä siitä, mitä voit lisätä. Vertailun vuoksi testivoittajan mukana tulee reseptikirja, jossa on 36 reseptiä. Testivoittajan tapaan se sopii kaikenlaiseen jäätelöön: sorbettiin, jogurttijäätelöön ja jäätelöjäätelöön.

Luokituksemme

Wilfa ICM-C15 on halvempi malli, mutta silti tehokas ja nopea, sillä sen avulla voit tarjoilla jäätelöä enintään tunnissa. Siinä on suuri kulho, joten WIlfa jäätelökone sopii suureen talouteen tai kun valmistat jäätelöä suuremman jäätelöannoksen esimerkiksi vieraille. Muotoilu on hämmentävä, mutta kun olet tottunut jäätelökoneeseen, se ei todennäköisesti enää häiritse. Tämä on paras jäätelökone edullisemmassa hintaluokassa ja siinä on sekä LCD-näyttö ja ajastin.

Teho watteina (W): 150 W Kompressori: Kyllä Ilmoitettu tilavuus litroina (L): 1,5 L Ainesosien tilavuus millilitroina (ml): 900 ml Pakastusaika vanilKylläjäätelö: 40-60 min Pakastusaika sorbet: Ei ilmoitettu Pakastusaika jogurttijäätelö: Ei ilmoitettu Kylmänäpitotoiminto: Kyllä Astianpesukoneen kestävä: Kyllä, irto-osat Äänitaso desibeleinä (dB): 59 dB Energiankulutus vanilKylläjäätelö: Ei ilmoitettu Energiankulutus sorbet: Ei ilmoitettu Energiankulutus jogurttijäätelö: Ei ilmoitettu Johdon pituus senttimetreinä (cm): Ei ilmoitettu Väri: Hopea Mitat (L x S x K) senttimetreinä (cm): 40,2 x 28,1 x 24,5 cm Paino: 10,35 kg

Sage The Smart Scoop

paras jäätelökone premiumluokassa

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Jään valmistus
  5
 • Puhdistus ja desinfiointi
  3
 • Äänitaso
  4
Fordele
 • pros-icon.svg Jäähdytetään ennen ainesosien lisäämistä (-30 °C).
 • pros-icon.svg Helppo käyttö vaiheittaisten selitysten ja helpon ohjelmoinnin avulla (12 asetusta).
 • pros-icon.svg Mahdollisuus manuaalisiin asetuksiin ilman esiasetettuja ohjelmia
 • pros-icon.svg Kylmänäpitotoiminto (jopa 3 tuntia)
 • pros-icon.svg Hiljainen testeissä
 • pros-icon.svg Ilmoittaa, kun jäätelö on valmis
Ulemper
 • cons-icon.svg Voi olla vaikea puhdistaa, koska jäätelökoneessa on monia pieniä osia.
 • cons-icon.svg Mittakuppi ei sisälly pakkaukseen
 • cons-icon.svg Ei niin tehokas hedelmäjogurttijäätelölle, jossa osa hedelmälihasta jää pohjalle.
 • cons-icon.svg Raskas (13,5 kg), testin raskain.

Detaljeret gennemgang

Kuten testivoittajassa ja parhaassa hinta-laatusuhteessa, tässä  jäätelökoneessa on kompressori ja elektroninen näyttö. Premiumluokan paras jäätelökone eroaa kahdesta ensimmäisestä siten, että kulho jäähdytetään ennen ainesosien lisäämistä. Se on hyvä jäätelökone jossa on myös älykkäät anturit, jotka mittaavat jäätelön kovuuden ja varmistavat oikean koostumuksen ja kypsennysajan.

Helppokäyttöisyys ja puhdistettavuus

Sage BCI600 The Smart Scoop jäätelökoneen ilmoitettu tilavuus on 1,3 litraa, ja sillä voidaan valmistaa noin 0,700 litra jäätelöä, joka on 200 millilitraa vähemmän kuin Wilfalla.

Sage BCI600 The Smart Scoop jäätelökone soveltuu useiden eri jäätelötyyppien, kuten gelaton (italialainen jäätelö), jäätelön, sorbetin ja jäädytetyn jogurtin valmistukseen. Mukana on irrotettava kulho, sekoitusterä ja lastat. Toisin kuin Wilfa jäätelökone, mittakuppi ei sisälly toimitukseen. Siinä on lyhyempi johto kuin esimerkiksi testivoittajassa, jonka johto on 158 senttimetriä, kun taas tässä Sage-jäätelökoneessa johto on 125 senttimetriä.

Se on varustettu esiasetetuilla ohjelmilla, mutta voit myös asettaa sen manuaalisesti. Voit valita lämpötilojen välillä Celsius- ja Fahrenheit-asteikolla. Kuten Wilfa-mallissa, siinä on kylmänäpitotoiminto ja ajastin, joka voidaan asettaa 5-180 minuuttiin, sekä äänimerkki.

Näytössä näkyy vuorotellen lämpötila ja se, kuinka kauan jäätelökone on ollut käynnissä. Se ei näytä, kuinka paljon aikaa on jäljellä, mutta näytön alareunassa oleva palkki osoittaa, kuinka kovaa jäätelö on. Jäätymislämpötilat voidaan asettaa 0-30 asteen välille.

Toisin kuin Wilfa ICM-C15:ssä, kotitekoista jäätelöä ei mene paljon hukkaan kauhomisen aikana. Wilfa-jäätelökoneen tavoin Sage The Smart Scoop -jäätelökauhan kulho on kuitenkin syvä ja kapea, joten sen tyhjentäminen kestää kauemmin kuin muiden mallien. Tutkimuksemme mukaan se ei kuitenkaan ollut vaikeaa. Jäätelökone oli kuitenkin testissämme vaikea puhdistaa sen pienten osien vuoksi.

Valitettavasti tälle Sage BCI600 The Smart Scoop jäätelökone mallille ei ollut mahdollista löytää äänitasoa. Tutkimukset kuitenkin osoittivat, että se on hiljainen verrattuna muihin markkinoilla oleviin malleihin. Sage BCI600 The Smart Scoop jäätelökone on varustettu lapsilukolla, jotta asetuksia ei voi muuttaa painikkeita painamalla.

Jäätelön valmistus

Sage BCI600 The Smart Scoop jäätelökoneessa on 4 esiasetettua ohjelmaa ja 12 mahdollista asetusta. Voit myös asettaa sen manuaalisesti omien mieltymystesi mukaan. Tämä Sage BCI600 The Smart Scoop jäätelökone malli eroaa muista malleista siten, että se jäähdyttää ennen ainesosien lisäämistä. Käytännön testeissä kesti 10 minuuttia siirtyä 19 asteesta miinus 31 asteeseen.

Jäätelökone on varustettu älykkäällä tekniikalla, joka mittaa jäätelön koostumuksen ja kovuuden. Se tuottaa kermaista jäätelöä, jota voi syödä sellaisenaan. Tutkimuksemme mukaan se kuitenkin parani, kun se oli jonkin aikaa pakastimessa. Kokemuksemme mukaan tämä jäätelökone ei ollut yhtä tehokas jogurttijäätelön valmistuksessa hedelmien kanssa. Käytännön testeissä näytti siltä, että jäätelömassa tarttui pohjaan ja jäätyi lohkoksi.

Energiankulutus

Sage Smart Scoopin energiankulutus jäätelöä ja jogurttijäätelöä valmistettaessa on pienempi kuin testivoittajan. Tällöin kulutus on 130,7 ja 115,7 wattia, kun taas DeLonghin testivoittajan kulutus on 198,3 ja 115,8 wattia. Sorbetin valmistuksessa Sage-jäätelökoneen kulutus on suurempi, 111,4 wattia, kun DeLonghin jäätelökoneen kulutus on 91,7 wattia.

Luokituksemme

Tämä on paras jäätelökone niille, jotka haluavat täysin automaattisen jäätelökoneen, jossa on 4 esiasetettua ohjelmaa ja 12 asetusta johdonmukaisuuden ja kovuuden hienosäätöä varten. Siinä on enemmän toimintoja kuin testivoittajassa, ja sillä voi valmistaa myös gelatoa kolmen yleisen jäätelötyypin, kuten jäätelön, sorbetin ja jogurttijäätelön, lisäksi. Monista muista malleista poiketen se jäähtyy ennen jäätelöseoksen lisäämistä, joten jäätelö valmistuu nopeammin. Tämä premiumluokan paras jäätelökone on myös energiatehokas –  sillä myös testin alhaisin energiankulutus vaniljajäätelöä valmistettaessa. Sorbettijäätelön energiankulutus on kuitenkin korkeampi, joten jos valmistat enimmäkseen sorbettijäätelöä, suosittelemme testivoittajaa.

Teho watteina (W): 200 W Kompressori: Kyllä Ilmoitettu tilavuus litroina (L): 1,3 L Ainesosien tilavuus millilitroina (ml): 700 ml Pakastusaika vanilKylläjäätelö: 1 t. 2 min Pakastusaika sorbet: 54 min 17 s Pakastusaika jogurttijäätelö: 56 min 26 s Kylmänäpitotoiminto: Kyllä Astianpesukoneen kestävä: Kyllä, jäätelösäiliö ja sekoitin Äänitaso desibeleinä (dB): Ei ilmoitettu Energiankulutus vanilKylläjäätelö: 130,7 Wh Energiankulutus sorbet: 111,4 Wh Energiankulutus jogurttijäätelö: 115,7 Wh Johdon pituus senttimetreinä (cm): 125 cm Väri: Hopea Mitat (L x S x K) senttimetreinä (cm): 41 x 28 x 28 cm Paino: 13,5 kg

Ninja NC300

paras jäätelökone monipuolisilla toiminnoilla

3.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Helppokäyttöisyys
  5
 • Jään valmistus
  3
 • Puhdistus ja desinfiointi
  3
 • Äänitaso
  2
Fordele
 • pros-icon.svg Testin ainoa malli, joka soveltuu myös smoothieiden ja pirtelöiden valmistukseen.
 • pros-icon.svg Nopea, sekoittaa jäätelön 2 minuutissa
 • pros-icon.svg BPA- ja PFAS-vapaat osat
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen, intuitiivinen ja kaikki napsahtaa helposti paikalleen.
 • pros-icon.svg Nopea sekoittaminen takaa tasaisen ja johdonmukaisen koostumuksen
 • pros-icon.svg Helppo puhdistaa
 • pros-icon.svg Käytännöllinen muotoilu vie vähemmän tilaa keittiön tiskipöydällä
 • pros-icon.svg Automaattinen sammutus
 • pros-icon.svg Soveltuu vähärasvaisille seoksille
Ulemper
 • cons-icon.svg Ohjelma ei ole riittävän pitkä, ja laatu paranee, jos se ajetaan kahdesti.
 • cons-icon.svg Ei sisäänrakennettua kompressoria – Pakastusaika on pitkä (24 tuntia).
 • cons-icon.svg Mahdollista tehdä vain pieniä annoksia kerrallaan.
 • cons-icon.svg Sijoitus tasaiselle alustalle, jotta jäätynyt massa ei vahingoita jääkonetta.
 • cons-icon.svg Korkea äänitaso (88,4 dB)

Detaljeret gennemgang

Ninja NC300 eroaa testimme kolmesta parhaasta jäätelökoneesta siinä, että se on hyvä jäätelökone ilman kompressoria. Sillä voi valmistaa kotitekoista jäätelöä sekä jogurtista tai kermasta että sorbetista. Kaikenlaisten herkullisten jäätelöiden lisäksi voit valmistaa tämä monipuolinen paras jäätelökone myös smoothieita ja pirtelöitä.

Jäätelökoneen käyttäjä- ja puhdistusystävällisyys

Tämä kompressoriton jäätelökone toimii sekoittamalla jäätelön oikeaan koostumukseen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen terien avulla. Siinä on intuitiivinen etuosan ohjauspaneeli. Tutkimuksemme mukaan kaiken napsauttaminen paikalleen oli nopeaa ja helppoa.

Mukana toimitetaan kolme 473 millilitran astiaa ja kannet. Näin voit tehdä useita pienempiä jäätelöannoksia ja yhteensä jopa 1,4 litraa valmista jäätelöä kun valmistat jäätelöä. Toisin kuin muut testin jäätelökoneet, tämä kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun kotitekoinen jäätelö on valmis.

Ninja NC300:n melutaso on 88,4 desibeliä verrattuna Wilfa-malliin, jonka melutaso on 59 desibeliä. Toisaalta jäätelökone oli testien mukaan helppo puhdistaa. Kaikki astiat, kannet ja terä ovat astianpesukoneen kestäviä. Kokemuksemme mukaan jäätelökoneesta jäätelö kerääntyy mutteriin, johon astia on ruuvattu kiinni. Se on puhdistettava liinalla.

Jäätelön valmistaminen

Ninjassa ei ole kompressoria, ja se sopii jäätelölle, sorbetille, jäädytetylle jogurttijäätelölle, mutta myös kevyelle jäätelölle, jossa on vähemmän sokeria, smoothieille ja pirtelöille. Jos haluat valmistaa kotitekoisen jäätelön Ninjalla, sinun on pakastettava ainekset ensin ennen niiden lataamista jäätelökoneeseen. Täytät astiat ja laitat ne pakastimeen 24 tunniksi.

Joissakin testeissä pohjalle jäi senttimetrin kerros, joka ei ollut sekoittunut muuhun. Analyysimme osoitti myös, että gelaton ja jäätelön koostumuksessa ei ollut eroa. Joissakin testeissä jäätelö oli kuivaa päältä, ja oli tarpeen painaa “re-spin”-painiketta lisäsekoittamista varten.

Se valmistaa sorbetin 2 minuutissa ja 20 sekunnissa, mutta sen rakenne oli mureneva. Lisäajan jälkeen rakenne oli kermaisempi kuin aiemmin, mutta silti “kuiva”. Voit korjata tämän lisäämällä nestettä ennen ylimääräistä sekoittamista.

Kun haluat lisätä pähkinöitä ja/tai suklaata, paina erillistä painiketta. Ninja suosittelee tekemään 4 senttimetrin syvennyksen seoksen keskelle, kun lisäät lisää ainesosia. Testien mukaan tämä oli vaikeaa lusikalla, koska seos oli kovaa. Omenankuorija oli tehokkaampi, mutta se oli hankalaa.

Kokemuksemme mukaan Ninja-malli ei sekoittanut tehokkaasti ainesosia, kuten pähkinöitä, ilman että ne sekoittuivat täysin. Ominaisuus toimi hyvin Oreon kaltaisten keksien kanssa. Jäätelökoneessa ei ole ajastinta, mutta edessä oleva palkki ilmoittaa jäljellä olevan ajan.

Luokituksemme

Tämä ei ole perinteinen kompressorijäätelökone, joka voi pakastaa jäätelöä, vaan hyvä jäätelökone, joka voi sekoittaa jo pakastetut ainekset herkulliseen koostumukseen. Se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat valmistaa kotona terveellistä jäätelöä, jossa on vähemmän sokeria. Lisäksi se on testin ainoa malli, joka on myös hyvä  jäätelökone smoothieita ja pirtelöitä varten. Ja se maksaa noin 600 kruunua vähemmän kuin testivoittaja.

Teho watteina (W): 800 W Kompressori: Ei Ilmoitettu tilavuus litroina (L): 1,4 L Ainesosien tilavuus millilitroina (ml): 1.400 ml Pakastusaika vanilKylläjäätelö: - Pakastusaika sorbet: - Pakastusaika jogurttijäätelö: - Kylmänäpitotoiminto: Ei Astianpesukoneen kestävä: Kyllä, säiliö ja kansi Äänitaso desibeleinä (dB): 88,4 dB Energiankulutus vanilKylläjäätelö: Ei ilmoitettu Energiankulutus sorbet: Ei ilmoitettu Energiankulutus jogurttijäätelö: Ei ilmoitettu Johdon pituus senttimetreinä (cm): Ei ilmoitettu Väri: Sort og Hopea Mitat (L x S x K) senttimetreinä (cm): 16,5 x 27 x 40,5 cm Paino: 6,49 kg

Steba IC150

paras jäätelökone alhaisella energiankulutuksella

3.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Jään valmistus
  3
 • Puhdistus ja desinfiointi
  4
 • Äänitaso
  3

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Alhainen energiankulutus (74,6-77,9 Wh) testin alhaisin.
 • pros-icon.svg Erinomainen sorbetille
 • pros-icon.svg Nopea (n. 35-37 min), testin toiseksi nopein.
 • pros-icon.svg Pitkä johto (173 cm)
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei sovellu vaniljajäätelölle, joka paakkuuntuu ja muuttuu kiteiseksi jäätelöksi.
 • cons-icon.svg jäätelöä on vaikea saada pois ja suuri osa siitä menee hukkaan.

Detaljeret gennemgang

Steba IC150 -jäätelökone, jossa on kompressori, voi jäädyttää jäätelön valmistuksen aikana. Se on nopeampi kuin muut testin jäätelökoneet, ja sen energiankulutus on myös alhainen. Sen kyky valmistaa jäätelöä ja jogurttijäätelöä ei kuitenkaan vakuuttanut. Toisaalta se tekee erinomaista sorbettia!

Helppo käyttää ja puhdistaa

Tässä Steba-jäätelökoneessa ei ole elektronista näyttöä tai kylmänäpitotoimintoa kuten Wilfa ICM-C15:ssä, mutta siinä on äänimerkki ja ajastin kiertonupin muodossa. Lämpötila ilmoitetaan pienessä ikkunassa.

Valitettavasti siivouksesta ja melutasosta ei ollut mahdollista löytää tietoja.

Jäätelön valmistaminen

Mallissa on sisäänrakennettu kompressori, jonka ansiosta pakastusaika on lyhyt verrattuna esimerkiksi testivoittajaan ja testin premium-malliin. Käytännön testeissä se valmisti vaniljajäätelöä 35 minuutissa ja 50 sekunnissa, sorbettia 37 minuutissa ja 30 sekunnissa ja jogurttijäätelöä 36 minuutissa ja 40 sekunnissa.

Vertailun vuoksi testin voittaja tarvitsee vaniljajäätelöön 1 tunti ja 29 minuuttia. Sorbet- ja jogurttijäätelöön kului 40 ja 50 minuuttia. Sage The Smart Scoopilla kesti myös kauemmin. Se valmisti vaniljajäätelöä 1 tunnissa ja 2 minuutissa, sorbettia 54 minuutissa ja 17 sekunnissa ja jogurttijäätelöä 56 minuutissa ja 26 sekunnissa.

Valitettavasti emme ole vaikuttuneita sen yleisestä suorituskyvystä. Tämä kone ei esimerkiksi ole tehokas vaniljajäätelölle. Tutkimuksemme mukaan valmis jäätelö oli kokkareista. Testeissä oli myös jääkiteitä. Käytännön testeissä kävi myös ilmi, että 43 minuutin jälkeen terät pysähtyivät eivätkä pystyneet enää sekoittamaan. Sen sijaan sorbetin koostumus oli pehmeä ja tasainen.

Energiankulutus

Steba IC150 -jäätelökoneen energiankulutus on alhaisempi kuin muiden testin mallien. Kun DeLonghi ICK 600 jäätelökoneen energiankulutus on 198,3 wattia, tämän jäätelökoneen kulutus oli 74,6 wattia. Jogurttijäätelöä varten tämä malli kuluttaa 74,6 wattia, kun DeLonghin kulutus on 115,8 wattia. Myös sorbettien valmistuksessa Steban kulutus on 77,9 wattia, kun taas testivoittaja kuluttaa 91,7 wattia.

Luokituksemme

Kaiken kaikkiaan se on hyvä jäätelökone herkulliseen kotitekoiseen jäätelön valmistamiseen, mutta se on erinomainen todella hyvän sorbetin valmistuksessa. Se on myös nopein malli ja jäätelökone, jonka energiankulutus on alhaisin. Jos siis pidät sorbetista, tämä on oikea laadukas jäätelökone sinulle!

Teho watteina (W): 150 W Kompressori: Kyllä Ilmoitettu tilavuus litroina (L): 1,5 L Ainesosien tilavuus millilitroina (ml): 1.200 ml Pakastusaika vanilKylläjäätelö: 35 min 50 s Pakastusaika sorbet: 37 min 30 s Pakastusaika jogurttijäätelö: 36 min 40 s Kylmänäpitotoiminto: Ei Astianpesukoneen kestävä: Kyllä, säiliö ja kansi Äänitaso desibeleinä (dB): Ei ilmoitettu Energiankulutus vanilKylläjäätelö: 74,6 Wh Energiankulutus sorbet: 77,9 Wh Energiankulutus jogurttijäätelö: 74,6 Wh Johdon pituus senttimetreinä (cm): 173 cm Väri: Sort Mitat (L x S x K) senttimetreinä (cm): 24 x 41 x 28 cm Paino: 10,5 kg

DeLonghi Il Gelataio ICK 5000

paras jäätelökone joka on käyttäjien suosikki

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  3
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Jään valmistus
  5
 • Puhdistus ja desinfiointi
  4
 • Äänitaso
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Helppo puhdistaa ja käyttää
 • pros-icon.svg Liukumattomat kumijalat antavat pitävän otteen keittiön työtasosta.
 • pros-icon.svg Sopii erityyppisille jäätelöille
 • pros-icon.svg Pienempi kuin DeLonghi ICK6000.
Ulemper
 • cons-icon.svg Hidas (600 ml 50 minuutissa) verrattuna muihin testissä olleisiin malleihin.
 • cons-icon.svg Raskas (12,1kg)
 • cons-icon.svg Meluisa, lähinnä lopussa
 • cons-icon.svg Kulhossa ei ole kahvaa
 • cons-icon.svg Ei ole varustettu lämpötilamittarilla

Detaljeret gennemgang

Tämä DeLonghin hyvä jäätelökone valmistaa herkullista kotitekoista jäätelöä. Siinä on sama muotoilu ja samat ominaisuudet kuin testivoittajassa, mutta se eroaa testivoittajasta valkoisena ja halvempana. Se on silti laadukas jäätelökone jäätelön valmistusta varten.

Helppokäyttöisyys ja puhdistettavuus

DeLonghi ICK 5000 on varustettu lämpötilan merkkivalolla. Se voi saavuttaa -35 asteen pakkaslämpötilan. Siinä on myös ajastin, joka voidaan asettaa enintään 60 minuuttiin. Sen säiliön tilavuus on 1,2 litraa, josta saadaan tutkimuksemme mukaan 0,600 litraa jäätelöä. Tämä vastaa noin 20 palloa kotitekoista jäätelöä. Testivoittajan tavoin jäätelökoneen mukana on reseptikirja.

Toisin kuin Wilfa jäätelökone, tässä ei ole kylmänäpito-toimintoa tai ajastinta. Tutkimuksemme mukaan se on kuitenkin helppo puhdistaa. Analyysimme osoitti myös, että se on meluisa ja että melutaso nousee kypsennyksen aikana. Valitettavasti  tietoa jäätelökoneen desibelitasoasta ei ollut mahdollista löytää.

Tämä malli eroaa DeLonghi ICK6000:sta myös pienemmän kokonsa ansiosta. Testivoittajan mitat ovat 43 x 33 x 24 senttimetriä, kun taas tämän jäätelökoneen mitat ovat 42 x 30 x 24 senttimetriä.

Jäätelön valmistaminen

DeLonghi ICK 5000 sopii jäätelön, sorbetin ja jogurttijäätelön valmistukseen. Sillä voi valmistaa 0,600 litraa jogurttijäätelöä alle tunnissa – eli  50 minuutissa. Jäätelön valmistuksessa menee 1 tunti ja 29 minuuttia, mikä on sama aika kuin teenkeittimellä DeLonghi ICK6000. Käytännön testeissä havaitsimme, että DeLonghi ICK 5000 tuotti jäätelön valmistuksessa kermaisen ja tasaisen koostumuksen. Huomasimme tutkimuksessamme myös, että jäätelö on pehmeää ja sulaa nopeasti lautaselle, jos sitä ei laiteta pakastimeen.

Energiankulutus

DeLonghi ICK 5000:n energiankulutus on sama kuin testivoittajan. Jäätelön valmistaminen kuluttaa 198,3 wattia. Sorbetin energiankulutus on 91,7 wattia, kun taas jogurttijäätelön energiankulutus on 115,8 wattia. Jäätelön ja jogurttijäätelön valmistuksessa energiankulutus on yhdessä testivoittajan kanssa suurin. Sorbetin valmistuksessa se jää Sage- ja Nemox-mallien energiankulutuksen alle.

Luokituksemme

DeLonghi ICK 5000 on sama kone kuin DeLonghi ICK 6000. Erona on valkoinen väri, joka voi saada sen näyttämään halvemmalta. DeLonghi ICK 5000 on kuitenkin ihanteellinen kotitekoisen jäätelön valmistukseen. Ja jos voit elää muovisen ulkonäön kanssa, saat samat ominaisuudet kuin testivoittaja, mutta halvemmalla!

Teho watteina (W): 230 W Kompressori: Kyllä Ilmoitettu tilavuus litroina (L): 1,2 L Ainesosien tilavuus millilitroina (ml): 600 ml Pakastusaika vanilKylläjäätelö: 1 h 29 min Pakastusaika sorbet: 40 min Pakastusaika jogurttijäätelö: 50 min Kylmänäpitotoiminto: Ei Astianpesukoneen kestävä: Kyllä, säiliö ja kansi Äänitaso desibeleinä (dB): Ei ilmoitettu Energiankulutus vanilKylläjäätelö: 198,3 Wh Energiankulutus sorbet: 91,7 Wh Energiankulutus jogurttijäätelö: 115,8 Wh Johdon pituus senttimetreinä (cm): 160 cm Väri: Valkoinen Mitat (L x S x K) senttimetreinä (cm): 24 x 30 x 42 cm Paino: 12,1 kg

Nemox NXT1 I-Green L'Automatica

paras jäätelökone älykkäällä teknologialla varustettuna.

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  3
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Jään valmistus
  5
 • Puhdistus ja desinfiointi
  5
 • Äänitaso
  4

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Älykäs tekniikka laskee kypsennys- ja jäähdytysajan
 • pros-icon.svg Täysin automaattinen kompressori
 • pros-icon.svg 2 kulhotyyppiä (kiinteä ja irrotettava)
 • pros-icon.svg 5 eri koostumuksen valinta
 • pros-icon.svg Kylmänäpitotoiminto jopa 8 tuntia
 • pros-icon.svg Kestävä suunnittelu
Ulemper
 • cons-icon.svg Lyhyt johtopituus (122 cm)
 • cons-icon.svg Valmistettu muovista, joka voi tehdä ulkoasusta vähemmän eksklusiivisen.

Detaljeret gennemgang

Tämä Nemox-jäätelökone on kompressorijäätelökone. Se erottuu edukseen älykkäällä teknologialla varustettuna. Kun valmistat jäätelöä, voit valita 5 eri koostumuksen välillä ja valmistaa kaikkea pehmeästä jäätelöstä jäädytettyyn jogurttiin ja sorbettiin.

Helppokäyttöisyys – helppo puhdistaa jäätelökone

Nemox NXT1 I-Green L’Automatica -mallia voidaan käyttää kahdella eri kulholla, joista toinen on kiinteä ja toinen irrotettava, ja molemmat on valmistettu naarmuuntumattomasta ja ruostumattomasta teräksestä. Mukana on myös mittakuppi, lastat ja kaksi sekoitusterää. Toinen lastoista on irrotettavalle kulholle ja toinen irrottamattomalle kulholle.

Jäätelökoneessa on täysin automaattinen kompressori, jossa on älykäs tekniikka, joka ohjaa valmistus- ja säilytysaikaa. Tämä lasketaan huoneen lämpötilan ja sisällön tilavuuden perusteella. Kun jäätelökone on valmis, se antaa äänimerkin.

Kuten Wilfa-mallissa, siinä on kylmätoiminto. Wilfa jäätelökone voi säilyttää  jäätelön kylmänä jopa tunnin ajan, mutta Nemox voi pitää jäätelön kylmänä jopa 8 tunnin ajan. Kahdeksan tunnin kuluttua jäätelökone kytkeytyy pois päältä.

Irrotettava kulho ja terät ovat astianpesukoneen kestäviä. Tämän Nemox-jäätelökoneen melutaso on testin alhaisin, 57 desibeliä. Mallia on saatavana useissa eri väreissä: valkoisena, punaisena, hopeisena ja mustana, mutta vihreä malli on ainoa, jossa on sekä irrotettava että kiinteä kulho.

Jäätelön valmistaminen

800 millilitran jäätelön valmistuksessa kuluu 1 tunti ja 5 minuuttia. Jogurtti-jäätelön valmistus sujui alle tunnissa – jäätelön valmistuksen aika oli 46 minuuttia ja 52 sekuntia ja sorbetin 33 minuuttia ja 45 sekuntia. Vertailun vuoksi mainittakoon, että DeLonghi ICK 6000 valmistaa 0,600 litraa jäätelöä tunnissa ja 29 minuutissa, 40 minuutissa ja 50 minuutissa. Tämä Nemox-jäätelökone on testin nopein jäätelökone sorbettien valmistuksessa. Kaikkien jäätelötyyppien tulos oli kermainen ja tasainen. Kun jäätelö on valmis, jäätelökone siirtyy automaattisesti kylmänäpitotilaan.

Kun käytät kiinteää kulhoa, aseta mukana toimitettu kumirengas kulhon reunan ympärille. Kun käytät irrotettavaa kulhoa, kaada kiinteään kulhoon 1 kupillinen vettä ja hieman suolaa. Aseta irrotettava kulho päälle. On tärkeää tarkistaa, että vettä on lisätty oikea määrä. Nosta kulho takaisin ylös ja tarkista, onko koko kulhon ulkopuoli märkä.

Energiankulutus

Jäätelökonetta markkinoidaan kestävänä jäätelökoneena. Tutkimuksemme mukaan se ei ole testimme vähiten kuluttava jäätelökone. Se kuluttaa vähemmän kuin testivoittaja, kun se valmistaa kerma- ja jogurttijäätelöä, mutta enemmän, kun se valmistaa sorbettijäätelöä. Nemox-jäätelökoneen energiankulutus on jäätelön valmistuksessa 168,1 wattia, sorbetin valmistuksessa 96,3 wattia ja jogurttijäätelön valmistuksessa 111,3 wattia. Se kuluttaa myös enemmän energiaa kuin testin energiatehokkain Steba IC150, joka kuluttaa 74,6 wattia, 77,9 wattia ja 74,6 wattia. Siinä on sama 150 watin teho kuin Steba IC150:ssä.

Luokituksemme

Tämä malli on testimme parhaista jäätelökoneista kallein, mutta se on ammattilaisjäätelökoneen arvoinen. Sitä markkinoidaan kestävänä koneena, mutta se ei ole testin pienimmän energiankulutuksen omaava jäätelökone. Se kuluttaa esimerkiksi enemmän kuin Steba IC150, jonka energiankulutus on testin alhaisin. Toisaalta sillä saa paremman tuloksen. Se on siis hyvä kompromissi kestävyyden ja herkullisen jäätelön välillä.

Teho watteina (W): 150 W Kompressori: Kyllä Ilmoitettu tilavuus litroina (L): 1,7 L Ainesosien tilavuus millilitroina (ml): 800 ml Pakastusaika vanilKylläjäätelö: 1 h 5 min Pakastusaika sorbet: 33 min 45 s Pakastusaika jogurttijäätelö: 46 min 52 s Kylmänäpitotoiminto: Kyllä Astianpesukoneen kestävä: Kyllä, säiliö ja kansi Äänitaso desibeleinä (dB): 57 dB Energiankulutus vanilKylläjäätelö: 168,1 Wh Energiankulutus sorbet: 96,3 Wh Energiankulutus jogurttijäätelö: 111,3 Wh Johdon pituus senttimetreinä (cm): 122 cm Väri: Hopea Mitat (L x S x K) senttimetreinä (cm): 27 x 38 x 24,5 cm. Paino: 10,3 kg

Domo DO2309I

paras jäätelökone edullisesti

Domo DO2309I

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Manuaalinen, helppo asetus yhdellä toiminnolla
 • pros-icon.svg Jäätelön valmistaminen nopeasti (20-50 min)
 • pros-icon.svg Hiljainen testeissä
Ulemper
 • cons-icon.svg Pieni säiliö (0,5 l), pienin säiliö testissä.
 • cons-icon.svg Voi tehdä vain yhden kulhollisen kerrallaan
 • cons-icon.svg Laita kulho pakastimeen 24 tunniksi ennen käyttöä.
 • cons-icon.svg Kulho vie paljon tilaa pakastimessa.
 • cons-icon.svg Astia ei ole astianpesukoneen kestävä, ja se tulee puhdistaa kostealla liinalla.
 • cons-icon.svg Ei sovellu sorbetille, joka ei ole kovettunut riittävästi.
 • cons-icon.svg Tutkimuksemme mukaan sen käyttöikä ei ole pitkä.
 • cons-icon.svg Ei voida käyttää liköörijäätelöön.

Detaljeret gennemgang

Jos etsit halpaa jäätelökonetta ilman kompressoria, Domo DO2309I on hyvä valinta. Muista malleista poiketen se sisältää pakastuselementin. Jäätelöä ei voi tehdä paljon kerralla, mutta saat yksinkertaisen ja suoraviivaisen jäätelökoneen, jossa on manuaaliset asetukset.

Helppokäyttöisyys ja puhdistettavuus

Domo DO2309I on helppo koota, ja se eroaa muista testin malleista siten, että kulhossa on jäähdytyselementti, joka on asetettava pakastimeen 24 tunniksi ennen ruoanvalmistusta. Sen tilavuus on 1 litra, josta saa 0,5 litraa jäätelöä, kun muilla malleilla voi valmistaa 0,6 litraa jäätelöä tai enemmän. Perusteellisen tutkimuksemme mukaan tätä jäätelökonetta on helppo käyttää, ja siinä on vain yksi painike. Kannessa on kouru, joka mahdollistaa ainesosien lisäämisen sekoittaen.

Testit osoittivat myös, että sitä oli vaikea puhdistaa, koska kulho ei ole astianpesukoneen kestävä. Sekoitusterä sen sijaan on astianpesukoneen kestävä. Käytännön testeissä kulhoa oli vaikea tyhjentää, koska siinä ei ole kahvaa. Kokemuksissamme jäätelökoneesta jää jäi sekoitusterään. Osa jäästä meni hukkaan, aivan kuten Wilfa-mallissa.

Toisaalta se painaa 2,5 kiloa ja vähemmän kuin muut testin jäätelökoneet. Tutkimuksemme mukaan tämä malli on hiljainen, mutta valitettavasti tiettyä desibelitasoa ei ollut mahdollista löytää.

Jäätelön valmistaminen jäätelökoneella

Domo DO2309I suoriutui hyvin jäätelötesteistä ja erittäin hyvin jogurttijäätelöstä tuottaen tasaisen ja tasaisen tuloksen. Emme olleet vaikuttuneita sen kyvystä valmistaa sorbettia, joka ei ollut kovettunut keskeltä.

Toisin kuin muissa malleissa, sen kulho on asetettava pakastimeen 24 tunniksi ennen valmistusta. Sillä voi valmistaa kotitekoisen jäätelön 50 minuutissa, sorbettia 34 minuutissa ja jogurttijäätelöä 20 minuutissa. Tutkimuksemme mukaan tätä aikaa voidaan lyhentää, jos jäätelöseosta jäähdytetään 4 tuntia pakastimessa ennen käyttöä. Sen ei tarvitse olla täysin pakastettu kuten Ninja NC300:ssa. Tuloksena on pehmeä ja kermainen jäätelö. Jos haluat kovemman koostumuksen, voit pakata jäätelön ilmatiiviiseen pussiin ja laittaa sen pakastimeen.

Kokemuksemme mukaan tuotteesta ei ole mahdollista valmistaa useita annoksia kerrallaan. Kulho jäähtyy liikaa toisen annoksen valmistamiseksi, ja kulho on laitettava pakastimeen ennen kuin sitä voi käyttää uudelleen.

Jäällä on taipumus tarttua kulhoon ja sitä voi olla vaikea poistaa. Voit ratkaista ongelman juoksuttamalla ulkosivua kuuman veden alla jäätelön irrottamiseksi.

Luokituksemme

Tämä on jäätelökonetestimme parhaiden jäätelökoneiden halvin malli. Sillä ei ole pitkää käyttöikää, mutta halpa hintalappu. Se ei ehkä tee parasta kotitekoista jäätelöä, mutta saat silti herkullista jäätelöä. Se on siis ihanteellinen, jos haluat kokeilla jäätelökonetta nähdäksesi, sopiiko oman jäätelön tekeminen sinulle. Se on saatavilla alle 300 Tanskan kruunulla, mikä on selvästi alle muiden testissä olleiden jäätelökoneiden, jotka alkavat noin 150 eurosta.

Teho watteina (W): 12 W Kompressori: Ei Ilmoitettu tilavuus litroina (L): 1 L Ainesosien tilavuus millilitroina (ml): 0,5 L Pakastusaika vanilKylläjäätelö: 50 min Pakastusaika sorbet: 34 min Pakastusaika jogurttijäätelö: 20 min Kylmänäpitotoiminto: Ei Astianpesukoneen kestävä: Ei Äänitaso desibeleinä (dB): Ei ilmoitettu Energiankulutus vanilKylläjäätelö: - Energiankulutus sorbet: - Energiankulutus jogurttijäätelö: - Johdon pituus senttimetreinä (cm): 104 cm Väri: Valkoinen Mitat (L x S x K) senttimetreinä (cm): 23 x 23 x 20 cm Paino: 2,5 kg

Guide Miten valita paras jäätelökone

 
httpfm30i.testwp-contentuploads2021085-DeLonghi-ICK-6000-Ismaskine.webp

DeLonghi ICK 6000

removal.ai_3ad9e429-8716-4a7a-94eb-42ecf6c6183f_Wilfa-ICM-C15.png

Wilfa ICM-C15

httpfm30i.testwp-contentuploads202108615b612b76dc7-2-Sage-BCI600-The-Smart-Scoop-ismaskine.png

Sage The Smart Scoop

Ninja-NC300.webp

Ninja NC300

httpfm30i.testwp-contentuploads202108615b613f51890-8-Steba-IC150-Ismaskine.png

Steba IC150

removal.ai_fa2708d6-2386-4c40-a5f7-4ad903d6eee3-delonghi-il-gelataio-ick-5000.png

DeLonghi Il Gelataio ICK 5000

Nemox-NXT1-I-Green-LAutomatica-scaled.webp

Nemox NXT1 I-Green L'Automatica

Domo-DO2309I.webp

Domo DO2309I

TestScore TestScore
Info
4.4
star star star star star
3.6
star star star star star
4.2
star star star star star
3.6
star star star star star
3.6
star star star star star
4.2
star star star star star
4.2
star star star star star
-
Teho watteina (W) 230 W 150 W 200 W 800 W 150 W 230 W 150 W 12 W
Kompressori Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Ilmoitettu tilavuus litroina (L) 1,2 L 1,5 L 1,3 L 1,4 L 1,5 L 1,2 L 1,7 L 1 L
Ainesosien tilavuus millilitroina (ml) 600 ml 900 ml 700 ml 1.400 ml 1.200 ml 600 ml 800 ml 0,5 L
Pakastusaika vanilKylläjäätelö 1 t. og 29 min 40-60 min 1 t. 2 min - 35 min 50 s 1 h 29 min 1 h 5 min 50 min
Pakastusaika sorbet 40 min Ei ilmoitettu 54 min 17 s - 37 min 30 s 40 min 33 min 45 s 34 min
Pakastusaika jogurttijäätelö 50 min Ei ilmoitettu 56 min 26 s - 36 min 40 s 50 min 46 min 52 s 20 min
Kylmänäpitotoiminto Ei Kyllä Kyllä Ei Ei Ei Kyllä Ei
Astianpesukoneen kestävä Kyllä, säiliö ja sekoitin Kyllä, irto-osat Kyllä, jäätelösäiliö ja sekoitin Kyllä, säiliö ja kansi Kyllä, säiliö ja kansi Kyllä, säiliö ja kansi Kyllä, säiliö ja kansi Ei
Äänitaso desibeleinä (dB) Ei ilmoitettu 59 dB Ei ilmoitettu 88,4 dB Ei ilmoitettu Ei ilmoitettu 57 dB Ei ilmoitettu
Energiankulutus vanilKylläjäätelö 198,3 Wh Ei ilmoitettu 130,7 Wh Ei ilmoitettu 74,6 Wh 198,3 Wh 168,1 Wh -
Energiankulutus sorbet 91,7 Wh Ei ilmoitettu 111,4 Wh Ei ilmoitettu 77,9 Wh 91,7 Wh 96,3 Wh -
Energiankulutus jogurttijäätelö 115,8 Wh Ei ilmoitettu 115,7 Wh Ei ilmoitettu 74,6 Wh 115,8 Wh 111,3 Wh -
Johdon pituus senttimetreinä (cm) 158 cm Ei ilmoitettu 125 cm Ei ilmoitettu 173 cm 160 cm 122 cm 104 cm
Väri Hopea Hopea Hopea Sort og Hopea Sort Valkoinen Hopea Valkoinen
Mitat (L x S x K) senttimetreinä (cm) 43 x 33 x 24 cm 40,2 x 28,1 x 24,5 cm 41 x 28 x 28 cm 16,5 x 27 x 40,5 cm 24 x 41 x 28 cm 24 x 30 x 42 cm 27 x 38 x 24,5 cm. 23 x 23 x 20 cm
Paino 12,1 kg 10,35 kg 13,5 kg 6,49 kg 10,5 kg 12,1 kg 10,3 kg 2,5 kg
Käyttäjien arvostelut 4 4 5 5 4 3 3 -
Helppokäyttöisyys 4 4 4 5 4 4 4 -
Jään valmistus 5 5 5 3 3 5 5 -
Puhdistus ja desinfiointi 4 2 3 3 4 4 5 -
Äänitaso 5 3 4 2 3 5 4 -
Tjek billigste pris Set til 347 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
KitchenOne På lager
Set til 355 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
KitchenOne På lager
Set til 199 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Gigantti På lager
Set til 224,11 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Cervera På lager
Set til 95,49 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Proshop På lager
Set til 773 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
KitchenOne På lager

Jos ajatus tuoreista raaka-aineista valmistetun tuoreen jäätelön tarjoilusta miellyttää sinua, jäätelökone on ihanteellinen sinulle. Jäätelökoneen etuna on se, että voit itse päättää, mitä laitat jäätelöä tehdessäsi. Tämä on vain yksi syy siihen, miksi jäätelökoneista on tullut niin suosittuja.

Jos tarkastelet tarkemmin markkinoilla olevia jäätelökoneita, huomaat, että ne vaihtelevat konetyypin, helppokäyttöisyyden, energiankulutuksen, ominaisuuksien ja melutason suhteen. Tässä osto-oppaassa sukellamme näihin kriteereihin ja opastamme sinua kaikessa. Nyt on helppo löytää paras jäätelökone!

Paras jäätelökone kompressorilla tai ilman

Testissämme olevien jäätelökoneiden joukossa on sekä kompressorilla varustettuja että ilman kompressoria olevia malleja.

Kaksi mallia ilman kompressoria ovat Ninja NC300 ja Domo DO2309I. Niiden toiminnassa on jälleen eroja.

Ninja-mallissa ainekset on pakastettava ennen jäätelöksi sekoittamista, kun taas Domo-mallissa kulho on laitettava pakastimeen. Se sisältää jäähdytyselementin, joka jäähdyttää jäätelöä sekoittaessa. Molemmat on pakastettava 24 tuntia ennen käyttöä. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi päättää tehdä jäätelöä sinä päivänä, vaan sinun on suunniteltava etukäteen. Domo-jäätelökonejärjestelmän etuna on, että kulho voi pysyä pakastimessa, kunnes tarvitset sitä. Se vie kuitenkin paljon tilaa.

Molempien menetelmien haittapuolena on, että ne ovat rajoitettuja. Ninja-mallissa voit valmistaa kotitekoisen jäätelön vain valmiista ainesosista. Samoin olet rajoitettu Domo-mallissa, jonka jäähdytyselementti jäähtyy vain niin kauan, että voit valmistaa yhden erän kotitekoista jäätelöä. Sen jälkeen se on palautettava takaisin pakastimeen. Haittapuolena on myös se, että et voi hallita lämpötilaa, sillä sitä ei voi säätää. Toisaalta se tuottaa jäätelöä nopeammin kuin kompressorilla varustettu malli. Lisäksi tämäntyyppinen jäätelökone on yleensä paljon halvempi kuin kompressorijäätelökoneet.

Kompressorilla varustetun koneen kohdalla tilanne on erilainen. Kompressori jäädyttää jäätelön valmistuksen aikana. Tämä tarkoittaa, että valmistat ainekset ja kaadat ne suoraan jäätelökoneeseen. Sitten se alkaa sekoittaa niitä ja jäähdyttää samanaikaisesti, kunnes valmis jäätelö on saavuttanut oikean lämpötilan. Tuloksena on valmista jäätelöä hetkessä. Testimme kahdeksasta tuotteesta kuudessa on kompressori. Kumpi on paras jäätelökone?

Edut – jäätelökone ilman kompressoria

 • Jäätelö valmistuu nopeammin kuin kompressori-jäätelökoneissa.
 • Se maksaa vähemmän kuin kompressorilla varustettu malli. Hintaero voi olla tuhansia puntia.
 • Kevyempi paino ja pienempi koko, joten sitä on helpompi siirtää ja säilyttää.

Haitat – jäätelökone ilman kompressoria

 • Kulhon tai ainesten on oltava pakastimessa 24 tuntia ennen valmistusta. Tämä tarkoittaa, että et voi tehdä jäätelöä spontaanisti.
 • Jäähdytyselementillä varustettu malli riittää vain yhden jäätelöannoksen valmistamiseen, ennen kuin elementti menee takaisin pakastimeen.
 • Jäähdytyselementti istuu kulhossa ja kulho täyttää pakastimen.
 • Jäätelöstä ei tule yhtä sileää ja tasaista kuin kompressorijäätelökoneessa.

Jäätelökone kompressorilla – edut

 • Tämäntyyppisellä jäätelökoneella saat parasta jäätelöä. Jäätelöstä tulee tasaisempaa ja yhtenäisempää.
 • Se ei vaadi muuta suunnittelua kuin jäätelön valmistukseen tarvittavien ainesosien ostamisen.
 • Et ole rajoitettu annosten määrään.

Jäätelökone kompressorilla – haitat

 • Se on hitaampi kuin jäätelökone ilman kompressoria.
 • Kompressorijäätelökone vie enemmän tilaa kuin jäätelökone ilman kompressoria, ja se on yleensä painava. Tämä vaikeuttaa sen siirtämistä ja varastointia.
 • Ne ovat huomattavasti kalliimpia kuin koneet, joissa ei ole kompressoria, ja ne maksavat tyypillisesti 1 500 puntaa ja siitä ylöspäin.

Helppokäyttöisyys

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen koneen valitset, niiden helppokäyttöisyys ja tehokkuus eroavat toisistaan. Kun tarkastelemme helppokäyttöisyyttä, tarkastelemme suunnittelua, kapasiteettia, asetuksia ja ominaisuuksia, kuten ajastinta ja kylmänäpitotoimintoa, mutta myös sitä, kuinka helppo ne on puhdistaa.

Suunnittelu

Muotoilu ei ole yhdentekevää jäätelökoneen valinnassa. On hyvä tarkastella painikkeita ja/tai näyttöä, koneen muotoilua, kokoa, painoa ja johdon pituutta. Kaikki nämä parametrit yhdessä voivat määrittää, onko kone sinulle sopiva.

Painikkeiden ja näyttöjen on oltava intuitiivisia ja helppokäyttöisiä. Niiden olisi myös oltava helposti saatavilla. Esimerkiksi Wilfa-mallissa painikkeet eivät ole kätevästi sijoitettu suhteessa johtoon ja kulhoon.

Myös johdon pituus voi olla tärkeä. Testissämme johtojen pituudet vaihtelivat 104 ja 173 senttimetrin välillä. Kannattaa siis miettiä, mihin kohtaan keittiötä jäätelökone sijoitetaan ja kuinka kaukana se on lähimmästä pistorasiasta.

Jos valitset kompressorilla varustetun jäätelökoneen, se on myös suurempi kuin ilman kompressoria oleva malli. Testimme suurin malli on kooltaan 43 x 33 x 24 senttimetriä, kun taas pienin, Domo-jäätelökone, on kooltaan 23 x 23 x 20 senttimetriä. Ninja-malli on muista poiketen suunniteltu korkeaksi eikä leveäksi.

Jäätelökone ei ole tyypillisesti keittiökone, jota pidetään esillä ympäri vuoden. Tarkista yksittäisten koneiden paino varmistaaksesi, että pystyt nostamaan ne.

Kapasiteetti

Jäätelökoneissa kulhon tilavuus ilmoitetaan litroina. Ilmoitettu kulhon tilavuus ei vastaa valmistettavan jäätelön määrää. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että astia täytetään 40-50 prosenttia enimmäis-tilavuudesta.

Jäätelö turpoaa kypsennyksen aikana, joten jos tätä ei noudateta, vaarana on, että jäätelö valuu yli. Lopputulos on myös parempi, koska on tärkeää sekoittaa seosta huolellisesti, jotta vältytään kiteytymiseltä.

Asetukset ja ominaisuudet

Eri jäätelökoneissa käytettävissä olevien asetusten määrä vaihtelee. Joissakin on käynnistyspainike, kun taas toisissa voit asettaa lämpötilan ja kypsennysajan.

Valmistusaika riippuu siitä, millaista jäätelöä haluat tehdä. Monissa malleissa on mukana reseptikirjat, joissa annetaan tarkat ohjeet siitä, kuinka kauan jäätelöä on sekoitettava ja jäähdytettävä.

Jos haluat hallita ruoanvalmistusprosessia, kannattaa hankkia malli, jossa on lämpötilan mittaus ja säätö, kuten Nemox, jonka avulla voit säätää kovuutta ja koostumusta.

Monissa malleissa mainostetaan, että jäätelö jäätyy tarpeeksi kovaksi, joten voit tehdä esimerkiksi jäätelöpalloja. Tämä oli mahdollista myös testissämme olleilla malleilla. Jäätelö sulaa kuitenkin nopeammin kuin kaupasta ostettu jäätelö. Jos haluat kovemman koostumuksen, kannattaa valita malli, jossa lämpötilat ovat alhaiset. Esimerkiksi DeLonghin ja Wilfan jäätelökoneet pystyvät jäähdyttämään jopa -35 asteeseen. Vaihtoehtoisesti voit laittaa jäätelön valmistuksen jälkeen pakastimeen.

Keep-cold-toiminto

Joissakin testin malleissa, kuten Wilfa, Sage ja Nemox, on kylmänäsäilymis-toiminto joka voi pitää jäätelön kylmänä jopa tunnin ajan – monet kauemminkin. Tämä tarkoittaa, että jäätelökone pitää jäätelön kylmänä jonkin aikaa, jotta se ei sula valmistuksen jälkeen. Se pitää lämpötilan vakiona ja sekoittaa jäätelöä säännöllisesti, jotta se ei kiteydy. Nemox pitää jäätelön kylmänä jopa 8 tunnin ajan. Useimmat jäätelökoneet voivat pitää jäätelön kylmänä ja tarjoilu-kelpoisena tunnin – parin tunnin ajan.

Ajastin

Jos käytössäsi on ajastin, voit asettaa, kuinka kauan jäätelökoneen on oltava käynnissä. Näin sinun ei tarvitse seistä jäätelökoneen vieressä ja valvoa prosessia. On kuitenkin tärkeää tietää, kuinka kauan jäätelön tulisi valmistua. Testissämme aika vaihtelee 35 minuutista ja 50 sekunnista 1 tuntiin ja 29 minuuttiin jäätelöä valmistettaessa.

Esiasetetut ohjelmat

Joissakin malleissa, kuten Sage- ja Nemox-jäätelökoneissa, on esiasetetut ohjelmat, joten voit vain valita haluamasi jäätelön. Jäätelökone ohjaa sitten loput valitun ohjelman mukaan.

Älykäs teknologia

Älykäs tekniikka tarkoittaa, että jäätelökone laskee kaikki asetukset tilavuuden ja jäätelötyypin mukaan. Tämä tapahtuu käyttämällä antureita, jotka mittaavat sisällön tilavuuden ja huoneen lämpötilan, ja mukauttaa sitten asetukset valitun reseptin tai jäätelön tyypin mukaan. Testissämme Sage- ja Nemox-jäätelökoneet on varustettu älykkäällä tekniikalla.

Puhdistus ja huolto

Jäätelökoneen puhdistamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Joissakin malleissa se voi kuitenkin olla, riippuen rakenteesta. Monissa malleissa kulho, terä ja lisävarusteet, kuten lastat, ovat astianpesukoneen kestäviä. Näin ei kuitenkaan ole kaikissa koneissa, joten sinun kannattaa tarkistaa malli.

Eri tuotteita analysoidessamme kävi myös selväksi, että jää voi päätyä hukkaan vaihtelevissa määrin. Jos kulho on hyvin kapea ja siihen on vaikea päästä käsiksi, kaikkea jäätelöä voi olla mahdotonta saada pois. Jos sekoitusterä on suunniteltu siten, että siinä on paljon pieniä koloja ja uria, jää laskeutuu myös niihin, ja sitä voi olla vaikea raaputtaa pois. Olemme mahdollisuuksien mukaan maininneet tämän eri arvosteluissa.

Melutaso

Yksittäisten jäätelökoneiden äänitasosta oli kuitenkin vaikea löytää kattavaa tietoa. Usein tutkimuksessamme saimme selville, onko kone meluisa vai hiljainen, mutta valitettavasti aina ei ollut mahdollista löytää äänitasoa desibeleinä. Niiden koneiden osalta, joista löysimme desibelitason, äänitaso vaihteli 57 ja 88,4 desibelin välillä. Tämä on 31 desibelin ero.

Olemme koonneet pienen yleiskatsauksen äänitasoista, jotta voit tehdä vertailuja.

 • 35-40 dB = hiljainen jääkaappi
 • 50 dB = puhe ja melu avokonttorissa
 • 60 dB = normaali keskustelu
 • 65 dB = keskimääräinen liesituuletin
 • 74 dB = perinteinen pölynimuri
 • 80 dB = hiustenkuivaaja
 • 98 dB = pora
 • 110 dB = diskomusiikki

Kuten taulukosta näkyy, jäätelökone jonka äänitaso on 57, on alle kahden ihmisen välisen keskustelun. Vertailun vuoksi korkeampi äänitaso on hiustenkuivaajan äänen yläpuolella, mutta porakoneen äänen alapuolella.

Energiankulutus

Myös energiankulutus vaihtelee koneiden välillä. Jäätelökoneen energiankulutus voi olla alhainen, kun se valmistaa tietynlaista jäätelöä, ja korkeampi, kun se valmistaa toisenlaista jäätelöä. Testissämme energiankulutus vaihtelee 74,6 watista pienimpään ja 198,3 watista suurimpaan.

Jos esimerkiksi haluat ensisijaisesti valmistaa joko sorbettia tai jäätelöä, on hyvä tarkastella halutun jäätelötyypin energiankulutusta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on testin paras jäätelökone?

Testin paras jäätelökone on DeLonghi ICK6000. Se on helppokäyttöinen, tehokas ja sillä voi valmistaa kolmea eri tyyppiä kotitekoista jäätelöä. Paras jäätelökone pakastaa jäätelön sisäänrakennetun kompressorin ansiosta, jolloin siitä tulee herkullisen kermaista ja sileää.

Mitä jäätelökone tekee?

Jäätelökone sekoittaa ainekset yhteen, jotta ne voidaan jäädyttää jäätelöksi. Jos jäätelökoneessa on kompressori, se myös jäähdyttää jäätelön. Jos mallissa ei ole kompressoria, kulho on yleensä asetettava pakastimeen.

Kuinka paljon jäätelökone maksaa?

Se vaihtelee malleittain, mutta voit saada jäätelökoneen alle 30 euron ja jopa yli 400 euron hintaan.

Miksi jää kiteytyy pakastimessa?

Massa kiteytyy jos et sekoita sitä tarpeeksi. Jos et sekoita sitä tarpeeksi, vesi kiteytyy, minkä voit välttää, jos sekoitat sen hyvin muiden ainesosien kanssa.

Miksi käyttää jäätelökonetta?

Koska se sekoittaa jäätelöä pakastuksen aikana, vältät kiteytymisen.

Voiko jäätelöä tehdä ilman jäätelökonetta?

Kyllä voit, mutta sinun on sekoitettava jäätelöä säännöllisesti pakastuksen aikana. Kiteytymistä voi olla hyvin vaikea välttää.

Kuinka paljon virtaa jäätelökone kuluttaa?

Se riippuu mallista, mutta 74,6 ja 198,3 wattia tunnissa.

Lähteet: Jäätelökone

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

 • Flag Kuluttajaneuvosto Tænk Chevron down

  Forbrugerrådet Tænk on Tanskan suurin kuluttajajärjestö, joka mm. suorittaa puolueettomia testejä kodinkoneille ja tuotteille. Tænk on testannut 26 jäätelökonetta vuonna 2021, mukaan lukien:

  Sage The Smart Scoop

  DeLonghi ICK6000

  DeLonghi Il Gelataio ICK 5000

  Katso koko testi tässä

 • Flag Råd & Rön Chevron down

  Råd & Rön on ruotsalainen vastaus Forbrugerrådet Tænkille, ja sillä on myös suuri määrä puolueettomia testejä kodin laitteita ja tuotteita varten.

  He testasivat 23 jäätelökonetta, mukaan lukien:

  Sage The Smart Scoop

  DeLonghi ICK6000

  DeLonghi Il Gelataio ICK 5000

  Katso koko testi tässä

 • Flag What.co.uk Chevron down

  Who.co.uk on englanninkielinen kuluttajasivusto Consumer Council Tænkin mukaisesti. He testaavat tuotteita jatkuvasti omissa laboratorioissaan ja vertailevat tuotteita valmistajien välillä.Katso heidän arvostelunsa Sage The Smart Scoopista tässä

 • Flag Techradar.com Chevron down

  Techradar on yhdysvaltalainen verkkolehti, joka arvioi ja testaa kodin elektronisia tuotteita ja laitteita. Katso heidän arvostelunsa Ninja-jäätelökoneesta tässä

 • Flag Trustedreviews.com Chevron down

  Toinen Yhdistyneen kuningaskunnan riippumaton arvostelusivusto, joka testaa itse tuotteet ennen niiden tarkistamista. Trustedreviews testaa pääasiassa tekniikkaa ja vempaimia. Katso heidän arvostelunsa Sage the Smart Scoopista tässä

 • Flag Tjek.bt.dk Chevron down

  Check on Berlingske Median oma tuotearvostelusivu. Täällä he arvostelevat kaikenlaisia ​​kodin ja teknologian tuotteita.

  Katso heidän jäätelökoneiden testinsä nyt tässä

×