Opdateret syyskuu 2023

Paras kaasugrilli 2023 – 12 parasta kaasugrilliä kaasugrillitestissä

Tarkastelemme 12 parasta kaasugrilliä markkinoilla juuri nyt kaasugrillitestissämme. Testiä päivitetään säännöllisesti, joten voit aina olla varma, että löydät meiltä arvostelut uusimmista malleista.
Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Nexgrill Deluxe 4B 4
monipuolinen paras kaasugrilli

Nexgrill Deluxe 4B

Charbroil Performance Power Edition 3 8
paras kaasugrilli alhaisella kaasun kulutuksella

Charbroil Performance Power Edition 3

Outwell Cres 10
pöytägrilli

Outwell Crest - paras kaasugrilli

NomadiQ The Bbq 11
paras kaasugrilli kannettavista

NomadiQ The Bbq

Charbroil Professional 3400 12
paras kaasugrilli leveällä sivupöydällä varustettuna

Charbroil Professional 3400

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Löytääksemme 12 parasta kaasugrilliä olemme tarkastelleet laajan luettelon tanskalaisia ja kansainvälisiä asiantuntijatestejä sekä käyttäjien ja asiantuntijoiden arvioita.

Testissämme vertailemme eri malleja ja niiden ominaisuuksia. Annamme niille myös yksilölliset pisteet sellaisten parametrien perusteella kuin grillauspinta-ala, lämpötilan säätö, lämmönjako ja lisäominaisuudet.

Ostajan oppaassamme käsittelemme näitä parametreja yksityiskohtaisesti ja arvioimme ne perusteellisesti, jotta sinulla on hyvät valmiudet valita sinulle parhaiten sopiva kaasugrilli.

Käymme myös läpi parhaat kaasugrillit ja tärkeimmät nice-to-have-ominaisuudet, jotka voivat tehdä grillauksesta hauskempaa.

Weber Spirit ii E-310 GBS

Testin paras kaasugrilli 2023

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Grillialue
  4
 • Lämmön jakautuminen
  4
 • Lämpötilan säätö
  4
 • Lisäominaisuudet
  4
Fordele
 • pros-icon.svg Aromipalikat, jotka poistavat lihan ylimääräiset mehut ja takaavat erinomaisen savun maun.
 • pros-icon.svg Integroitu lämpömittari
 • pros-icon.svg Lämmityshylly
 • pros-icon.svg Vaihdettava ritilä
 • pros-icon.svg Portaaton lämmönsäätö
 • pros-icon.svg 10 vuoden takuu
 • pros-icon.svg Elektroninen sytytysjärjestelmä
Ulemper
 • cons-icon.svg Vaikea koota tutkimustemme mukaan
 • cons-icon.svg Pyörät eivät käänny ja vaikeuttavat kaasugrillin siirtämistä.

Detaljeret gennemgang

Weber on tunnettu grillauksen harrastajien keskuudessa kaikkialla maailmassa, eikä ole syyttä, että merkki on testimme ykkössijalla.

Tässä Weberin mallissa on edistynyt kaasugrilli, testin paras grilli, jossa on houkutteleva muotoilu, 3 poltinta, lämmitysteline ja portaaton lämmönsäätö. Grilli on erittäin käyttäjäystävällinen, ja sen grillauspinta-ala on 60×48 cm, mikä on ihanteellinen 3-5 hengen perheelle.

Helppo käyttää

Weberin Spirit ii E-310 GBS -kaasugrillissä on portaaton lämmönsäätö, jonka avulla on helppo löytää tarkempi grillauslämpötila. Tutkimuksemme mukaan suuret nupit toimivat todella hyvin ja helposti – melkein liiankin helposti. Näyttää siltä, että nupit ovat niin helposti käännettävissä, että niihin pääsee helposti käsiksi esimerkiksi silloin, kun grilli on peitetty. Tämä tarkoittaa, että kaasu voi helposti vuotaa.

Toisaalta erilaiset grilliritilät ja tippa-alusta on helppo vaihtaa ja puhdistaa.

Älykkäät ominaisuudet

Pidämme Weber Spirit ii E-310 GBS kaasugrillissä erityisesti lämpöhyllystä, jonka avulla voit lämmittää leipää tai pitää osan ruoasta lämpimänä, kun loput ruoasta kypsyy kaasugrillissä.

Weber Spirit ii E-310 GBS mallissa on kaasumittari, jonka avulla voit seurata, kuinka paljon kaasua säiliössä on jäljellä. Kaasu ei enää lopu kesken grillauksen.

Integroidun lämpömittarin avulla on helppo seurata, milloin Weber Spirit ii E-310 GBS kaasugrilli on saavuttanut oikean lämpötilan. Testien mukaan lämpömittari toimii erittäin hyvin, mutta viileällä säällä grilliä voi olla vaikea saada maksimilämpötilaan.

Analyysimme osoittivat myös, että kolmen polttimen ansiosta Weber Spirit ii E-310 GBS kaasugrilli on helppo seurata lämpötilan osalta, ja erityinen arominvahvistustoiminto, joka kerää ylimääräiset mehut, vähentää liekkejä ruoan ympärillä. Testit osoittavat myös, että sekä pihvit että kana saavat oikean kaasugrillin maun palamatta.

Käytännön

Weber Spirit ii E-310 GBS kaasugrilli sisältää kaksi sivupöytää, joista toisen voi taittaa alas sivulle ja käyttää lokerona.

Kaasugrillissä on kaksi pyörää, mikä helpottaa sen liikuttelua. Tutkimuksemme osoitti kuitenkin, että grilliä ei ole helppo käsitellä. Siitä puuttuvat kahvat, jotta siitä saisi hyvän otteen, ja se, että kaasugrillissä on vain kaksi pyörää, tarkoittaa, että grilliä on kallistettava, jotta sitä voisi liikutella. Vertailun vuoksi Napoleon Rogue 425 -grilliä voidaan verrata.

lähes samankokoisissa 4 pyörässä.

Käytännöllinen ominaisuus, josta olemme erityisen innoissamme, on se, että mallissa on Weberin Gourmet BBQ -järjestelmän ritilät, joihin voit tehdä tilaa esimerkiksi pannulle, jotta voit valmistaa koko aterian kaasugrillissä.

Arviomme

Weberin Spirit ii E-310 GBS kaasugrilli on vankka ja hyvä kaasugrilli, jossa on älykkäitä ominaisuuksia. Grillausalueen koko on testissämme keskitason yläpäässä, ja kaasugrilli sopii useimmille 3-5 hengen perheille. Vaikka grilli ei kuulu Weberin raskasrakenteisiin malleihin, Weber Spirit ii E-310 GBS kaasugrilli on silti täynnä mukavia ominaisuuksia, kuten lämmitysteline, vaihdettavat ritilät, joissa on tilaa kattiloille, sivupöydät ja kaasumittari. Kaiken kaikkiaan Weber Spirit ii E-310 GBS kaasugrilli on vertaansa vailla oleva grilli ja jokapäiväiseen ja viikonloppukäyttöön paras kaasugrilli.

Grillin tyyppi: Grillivaunu Kansi: Kyllä Polttimien lukumäärä: 3 poltinta Sivupoltin: - Grillauspinnan mitat cm: 68x48 cm EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: 60 x 46 cm Kokonaisgrillauspinta-ala: - Grillauspinta: Valurauta Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Kyllä Tippalevy: Kyllä Sisäänrakennettu lämpömittari: Kyllä Sytytystyyppi: Sähkösytytys Kokonaisteho kilowatteina: 8.79 kW Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: 2,94 kW Mitat cm (L x S x K): 113 x 132 x 69 cm Paino kilogrammoina: 51,9 kg

Weber Q3200 kaasugrilli

paras kaasugrilli edullisessa hintaluokassa

3.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Grillialue
  3
 • Lämmön jakautuminen
  3
 • Lämpötilan säätö
  3
 • Lisäominaisuudet
  3

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kädensija, jossa on integroitu valo grillialueen osien valaisemiseksi.
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu lämpömittari kannessa
 • pros-icon.svg Irrotettava rasvalaatikko helppoa puhdistusta varten
 • pros-icon.svg Helppo koota
 • pros-icon.svg Molemmat sivupöydät taittuvat alas helppoa säilytystä varten
Ulemper
 • cons-icon.svg Grillipinta on lähes samalla tasolla pöydän kanssa, joten ritilää puhdistettaessa voi tulla hieman sotkuista.
 • cons-icon.svg Ei ole aromipatukoita

Detaljeret gennemgang

Weberin Q3200 on paras kaasugrilli niille, jotka haluavat tehokkaan ja käyttäjäystävällisen kaasugrillin edulliseen hintaan laadusta ja hyvistä ominaisuuksista tinkimättä.

Helppo käyttö

Weber q3200 -kaksoispolttimoinen edullinen kaasugrilli on ilahduttavan helppokäyttöinen. Käännä vain kahta kaasu-nuppia ja paina sitten sytytyspainiketta. Kuten kolmessa muussa Weberin mallissa, tässä Weber Q3200 kaasugrillissä on portaaton lämpötilan säätö, ja siinä voi käyttää grilliä sekä epäsuoralla että suoralla lämmöllä.

Tutkimuksemme osoitti, että Weber Q3200 grilli lämpiää helposti, mutta on vaikea löytää paikkaa, jossa olisi todellinen epäsuora lämpö, jossa herkät ruoat, kuten vihannekset, eivät palaisi lyhyessä ajassa.

Mukana toimitetun harjan ansiosta grilli on helppo puhdistaa. Myös grilliritilän alla oleva rasvakaukalo on helppo puhdistaa. Irrota vain alumiininen lokero, johon valuva rasva on kerääntynyt, ja aseta uusi lokero paikalleen.

Käytännön

Weber Q3200 paras kaasugrilli on varustettu kannessa olevalla lämpömittarilla, jonka avulla voit seurata, kuinka kuuma grilli on. Grillissä on myös kätevä lämpöä pidättävä alue – täydellinen esimerkiksi kastikkeen lämpimänä pitämiseen. Weber Q3200 kaasugrillin sivussa on kaksi pientä kokoontaitettavaa sivupöytää, jotka helpottavat grillausta huomattavasti, kun voit asettaa tavarat paikoilleen. Ne voidaan myös taittaa alas, jolloin grilli on helpompi säilyttää. Tutkimuksemme mukaan sivupöytiä ei ole kovin helppo taittaa ylös ja alas, ja ne vaativat molemmat kädet. Siitä huolimatta ne toimivat käytännössä hyvin.

Toisin kuin esimerkiksi testivoittajassamme, kaasugrilli Weber Q3200:n kahvassa on integroitu valo, minkä ansiosta grilli sopii erinomaisesti käytettäväksi pimeässä ympäristössä tai talvikuukausina, kun ulkona on hieman pimeämpää.

Toisin kuin testivoittajassa, tässä Weber Q3200 mallissa ei ole makupaloja, jotka keräävät ylimääräisen mehun, ja tutkimuksemme mukaan liekit muodostuvat helposti ruoan ympärille, mikä lisää ruoan palamisen riskiä.

Laadukkaat materiaalit ruostumatonta terästä ja valettua alumiinia

Kahden ruostumattomasta teräksestä valmistetun polttimen kokonaislämmöntuotto on 6,36 kilowattia. Testimme kahteen muuhun Weber-malliin verrattuna Weber Q3200 on kokonaislämmön osalta pohjalukemissa. Kuitenkin, kun verrataan kilowattia polttimokohtaisesti, tämä on keskikastissa 3,18 kilowatilla, kun testivoittajallamme on 2,94 kilowattia.

Grilliritilä on valmistettu posliinimaalatusta valuraudasta, ja sekä kansi että pohja ovat valettua alumiinia.

Runko ja sivupöydät on valmistettu kovasta muovista, ja vaikka kaasugrilli on kestävä, analyysimme osoittaa, että muovi heikentää laatuvaikutelmaa ja että sivupöydät kallistuvat alaspäin.

Arviomme

Weber Q3200 on loistava arkiruokagrilli ja paras kaaugrilli pienemmille perheille. Kompaktista koostaan huolimatta mallissa on silti mukavan suuri grillausalue, joka sopii useimmille 3-4 hengen perheille. Weber Q3200 on edullinen kaasugrilli niille, jotka haluavat huolettoman grillin jokapäiväiseen grillaamiseen ilman mitään hössötyksiä. Weber Q3200 osaa tehdä sen, mitä sen pitääkin, mutta se ei ole grilli grillausta rakastavalle grilliharrastajalle, joka rakastaa hienoja lisäominaisuuksia.

Hinnaltaan se ei ole paljon testivoittajaa halvempi, vaikka se on edullinen kaasugrilli. Jos olet valmis maksamaan parikymmentä euroa lisää, saat tästä laitteesta paljon enemmän vastinetta rahoillesi. Mutta jos etsinnässä on hyvä, mutkaton ja edullinen kaasugrilli, tämä Weber Q3200 on oikea valinta.

Grillin tyyppi: Grillivaunu Kansi: Kyllä Polttimien lukumäärä: 2 poltinta Sivupoltin: Ei Grillauspinnan mitat cm: 45 x 63 cm EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: Jopa 2.835 cm² Kokonaisgrillauspinta-ala: Jopa 2.835 cm² Grillauspinta: Støbejern Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Kyllä Tippalevy: Kyllä Sisäänrakennettu lämpömittari: Kyllä Sytytystyyppi: Elektrisk tænding Kokonaisteho kilowatteina: 6,36 kW Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: 3,18 kW Mitat cm (L x S x K): 127,6 x 53,4 x 110,5 cm Paino kilogrammoina: 39,009 kg

Weber Genesis EPX-435 Smart

paras kaasugrilli premium-kategoriassa

4.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  3
 • Grillialue
  5
 • Lämmön jakautuminen
  5
 • Lämpötilan säätö
  5
 • Lisäominaisuudet
  5

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Wi-fi-yhteys on testin ainoa yhteys.
 • pros-icon.svg 4 pääpolttimoa
 • pros-icon.svg 1 sivupoltin
 • pros-icon.svg Valo kannessa valaisee koko grillipinnan.
 • pros-icon.svg Mahdollisuus liittää paistolämpömittari
 • pros-icon.svg Tehokas – voi saavuttaa 300 °C:n lämpötilan vain 15 minuutissa.
Ulemper
 • cons-icon.svg Suuri ja raskas käsiteltävä, erityisesti kokoonpanon aikana.
 • cons-icon.svg Voi olla hämmentävä joillekin kaikkien lisäominaisuuksien kanssa.

Detaljeret gennemgang

Tämä on uskomattoman tehokas kaasugrilli, Weber Genesis, joka voi saavuttaa 300 °C:n lämpötilan vain 15 minuutissa! Jos etsit suurta, laadukasta kaasugrilliä, joka toimii myös ulkokeittiön kaasugrillinä ja jossa on paljon hienoja ominaisuuksia ja hyvä teho, tämä paras kaasugrilli Weberiltä on täydellinen valinta sinulle.

Laatu, jonka voit tuntea ja nähdä

Herkullinen grilli on varustettu posliinilla emaloidulla kannella, ja 4 pääpolttimoa on valmistettu rosterista. Grillin teho on 21,4 kilowattia, joka on testin toiseksi suurin, vain Charbroil Professional 4400 -kaasugrilli ylittää sen. Sivupolttimen teho on 3,5 kilowattia, kun taas käytännöllisen lämmönpidättimen teho on 3,8 kilowattia. Voit siis grillata lihaa, keittää perunoita ja pitää kastikkeen lämpimänä samaan aikaan ja samassa paikassa!

Käytännölliset ominaisuudet

Grillausalue on testimme suurin, 86 x 48 senttimetriä, joten sinulla on varmasti tilaa kaikelle. Runko on valmistettu rosterista ja näyttää hyvältä. Grillissä on käytännöllinen suljettu säilytystila itse grillin alla, jossa voit säilyttää kaasupulloa ja tarvikkeita. Kuuteen koukkuun voit ripustaa kaikki grillausvälineet, kuten hanskat ja pihdit, jotta ne ovat aina käyttövalmiina. Grilli on varustettu kääntyvillä pyörillä, joten grilliä on helppo siirtää tarvittaessa.

Ylelliset ominaisuudet

Mallissa on Weber Crafted Gourmet -grillijärjestelmä, jonka avulla kaasugrilliä on helppo muokata ruoanlaittoa varten. Järjestelmän mukana tulee runko ja monia vaihdettavia osia, joten voit valmistaa ruokaa juuri haluamallasi tavalla.

Sivupaneelin avulla on helppo kiehauttaa esimerkiksi perunoita tai pastaa, ja keittimessä on ylimääräinen 82 x 27 cm:n kokoinen ulosvedettävä ritilä, johon mahtuu lisää vihanneksia. Lisävarusteita voi ostaa lisää, jotta voit esimerkiksi paistaa pizzoja.

Grillaukseen on runsaasti vaihtoehtoja sekä suoralla että epäsuoralla lämmöllä. Koko grillipinta ja painikkeet on varustettu valoilla, joten voit käyttää grilliä helposti pimeän tullen. Ja sitten on vielä ehdoton luksusominaisuus: Weber Connect. Sovellustoiminto, joka voi olla suoraan yhteydessä grillin antureihin ja pitää silmällä esimerkiksi ruoan lämpötilaa. Grillin mukana tulee paistolämpömittari, joka voidaan liittää suoraan grilliin, mutta siihen on mahdollista liittää kaksi, jos haluat valmistaa grillissä esimerkiksi kaksi lihapalaa.

Sovellus kertoo myös, milloin pihvi pitää kääntää ja milloin ruoka on valmista. Analyysissämme huomasimme, että sovellus toimii todella hyvin ja että sen avulla on helppo ja intuitiivinen valmistaa ruokaa.

Arviomme

Weberin valikoimasta on helppo löytää markkinoiden parhaat kaasugrillit. Tässä on paras grilli grillauksen harrastajalle. Weber Genesis EPX-435 Smart -grillissä ei ole vaaraa, että säästät lisävarusteissa tai että sinulla ei ole tilaa grillata isoa paistia juhlissa.

Hinnaltaan tämä kaasugrilli on paljon korkeampi kuin muut testimme kaasugrillit, mutta kyseessä on myös premium-grilli, jossa ei ole enää kyse vain grillistä vaan ulkona kokkaamisesta, jossa grilli voi korvata uunin ja lieden. Tämä ei ole grilli niille, jotka haluavat vain grillata makkaroita tai hampurilaisia silloin tällöin. Tämä kaasugrilli on tarkoitettu niille, jotka haluavat grillata ympäri vuoden sekä arkeen että juhlaan.

Grillin tyyppi: Grillivaunu Kansi: Kyllä Polttimien lukumäärä: 4 poltinta Sivupoltin: Kyllä Grillauspinnan mitat cm: 86 x 46 cm EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: Jopa 4.1868 cm² Kokonaisgrillauspinta-ala: Jopa 6.415 cm² Grillauspinta: Valurauta Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Kyllä Tippalevy: Kyllä Sisäänrakennettu lämpömittari: Kyllä Sytytystyyppi: Sähkösytytys Kokonaisteho kilowatteina: 21,4 kW Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: 3,53 kW Mitat cm (L x S x K): 173,99 x 68,58 x 123,19 cm Paino kilogrammoina: 69,5 kg

Nexgrill Deluxe 4B

monipuolinen paras kaasugrilli

Nexgrill Deluxe 4B

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Keraaminen takapoltin
 • pros-icon.svg Keittoalue, joka voi nousta jopa 600 asteeseen asti
 • pros-icon.svg ProTouch-järjestelmä lisää keittovaihtoehtoja
 • pros-icon.svg Emaloitu leipähylly
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei erillistä tippalokeroa
 • cons-icon.svg Ei työkalukoukkuja
 • cons-icon.svg Taipumus ruostua

Detaljeret gennemgang

Monipuolinen, toimiva ja suuri kaasugrilli, jossa on neljä ruostumattomasta teräksestä valmistettua poltinta ja älykäs keraaminen takapoltin. Keraaminen takapoltin antaa juuri sen lisälämmön, jota tarvitset, jotta kanasta ja pizzasta tulee erityisen rapeaa ja herkullista. Grillin pohjassa olevat polttimet takaavat tasaisen ja tasaisen lämmönjakautumisen. Grillin oikealla puolella on ylimääräinen kypsennysalue, joka voi saavuttaa noin 600 asteen lämpötilan – täydellistä, kun haluat pihveistäsi rapean pinnan. Testeissä kävi kuitenkin ilmi, että grillin on vaikea saada lämpötilaa nousemaan, eikä se siksi aina anna oikeaa kypsennyskuorta.

ProTouch-järjestelmä on kätevä ominaisuus vaihdettavissa grillilevyissä, kuten Weber Genesis EPX-435 Smartissa, jossa osa ritilästä voidaan irrottaa ja vaihtaa herkullisiin lisävarusteisiin. Voit esimerkiksi asettaa paikalleen Nexgrillin herkullisen pannun, wokin tai kananpidikkeen, joka on suunniteltu erityisesti grilliä varten. Näin voit valmistaa grillissäsi myös herkullisia haudutettuja ruokia, pannukakkuja, wokkiruokia tai friteerattuja ruokia!

Käytännöllinen sivupöytä sopii täydellisesti mausteiden ja marinadien säilyttämiseen käsillä. Lisäksi mallissa on suljettu kaappi, jossa on tilaa kaasupullolle. Huonona puolena on mielestämme se, että mallissa ei ole koukkuja grilliritilöiden ripustamiseen, kuten muissa testissä olleissa malleissa.

Lisäksi tutkimuksemme osoitti, että mallilla on taipumus ruostua, vaikka se olisi peitetty, joten ole erityisen varovainen, ettei se pääse kastumaan tai kostumaan ulkopuolelta.

Arviomme

Jälleen kerran saat hyvän ja käytännöllisen arkiruoan, jossa on useita hienoja ominaisuuksia. Grillauspinta-ala vastaa lähes Weber Spirit ii E-310 GBS -grilliä, mutta tässä grillissä on neljä poltinta, kun Weberin mallissa on kolme. Tämä on paljon halvempi ja samalla siinä on parempi teho. Tutkimuksemme mukaan Weber Spirit on kuitenkin edelleen paras.

Tästä huolimatta saat erinomaisen arkikäyttöön tarkoitetun grillin, jossa on huomattava grillauspinta-ala, huomattavasti vähemmällä rahalla.

Grillin tyyppi: Grillivaunu Kansi: Kyllä Polttimien lukumäärä: 4 poltinta Sivupoltin: Kyllä Grillauspinnan mitat cm: 68,1 x 43,8 cm EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: Jopa 2.980 cm² Kokonaisgrillauspinta-ala: Jopa 2.980 cm² Grillauspinta: Valurauta Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Kyllä Tippalevy: Ei Sisäänrakennettu lämpömittari: Kyllä Sytytystyyppi: Sähkösytytys Kokonaisteho kilowatteina: 20,3 kW Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: 5,075 kW Mitat cm (L x S x K): 120,6 x 133,7 x 59,6 Paino kilogrammoina: 59,5 kg

Weber Traveler

paras kaasugrilli retkeilyyn

Fordele
 • pros-icon.svg Kokoontaitettava – helppo ottaa mukaan tien päälle
 • pros-icon.svg Säädettävä termostaatti
 • pros-icon.svg 2 tukevaa pyörää helppoa kuljetusta varten
Ulemper
 • cons-icon.svg Lämpötilaa ei voi asettaa alle 200 asteen

Detaljeret gennemgang

Haluatko ottaa grillin mukaasi? Tämän Weber Traveler -grillin avulla se onnistuu – se on paras kaasugrilli retkelle! Se on loistava kaasugrilli retkeilyyn ja täydellinen kannettava, pieni kaasugrilli, sillä siinä on jalat ja kaksi pyörää. Se on paras grilli maastoon, ja sen voi nopeasti taittaa ja taittaa kokoon, jotta sen voi ottaa mukaan minne tahansa. Kompakti kaasugrilli, jossa on pieni koko ja joka pienestä koostaan huolimatta on varustettu kätevällä sivupöydällä, jossa voit säilyttää mausteita, kastikkeita ja muita tarvikkeita. Grillissä on myös älykäs sisäänrakennettu lämpömittari, joten voit pitää koko ajan silmällä, kuinka kuuma se on.

Grillissä on yhteensä 2 065 cm² grillauspinta-ala, jota peittää lisäksi hyvin suljettu ja emaloitu kansi. Grillauspinta-ala on testimme toiseksi pienin, mutta siinä on suurempi koko kuin NomadiQ The Bbq -grillissä, joka on yksi testimme muista kannettavista malleista.

Kannessa on jopa välttämätön lukitustekniikka, joka estää grilliä avautumasta kuljetuksen aikana. Grillin kokonaisteho on 6,4 kilowattia, mikä on samaa luokkaa kuin Weber Q3200:n ja yli kaksi kertaa enemmän kuin NomadiQ The Bbq:n.

Kätevän rasvankeräimen ansiosta grilli on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Lisäksi grillissä on koukut välineiden ja tarvikkeiden ripustamista varten.

Arviomme

Jos etsit kannettavaa grilliä, joka ei tee kompromisseja grillauksen suhteen, Weber Traveler on vastaus. Vaikka grillissä on vain yksi pääpoltin, siinä on lähes sama teho kuin Weber Q3200:ssa, joten voit helposti grillata herkullisen pihvin tien päällä. Ainoa valituksemme tämän mallin suhteen on, että se painaa 13,6 kg, mikä rajoittaa sen kannettavuutta. Se sopii täydellisesti niille, jotka rakastavat auto- ja retkeilylomia luonnossa tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta ja herkullisesta ruoasta.

Grillin tyyppi: Kannettava Kansi: Kyllä Polttimien lukumäärä: 1 poltin Sivupoltin: Ei Grillauspinnan mitat cm: - EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: Jopa 2.065 cm² Kokonaisgrillauspinta-ala: Jopa 2.065 cm² Grillauspinta: Valurauta Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Kyllä Tippalevy: Kyllä Sisäänrakennettu lämpömittari: Kyllä Sytytystyyppi: Sähkösytytys Kokonaisteho kilowatteina: 6,4 kW Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: 6,4 kW Mitat cm (L x S x K): 110,8 x 58,4 x 94,5 cm Paino kilogrammoina: 13,608 kg

Charbroil Professional 4400 kaasugrilli

paras kaasugrilli, jossa on erittäin korkea kansi

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg TRU-Infrapuna™ grillijärjestelmä
 • pros-icon.svg Elektroninen sytytysjärjestelmä
 • pros-icon.svg Testin toiseksi suurin grillauspinta-ala (44,5 x 72,2 cm).
 • pros-icon.svg Lämpiää nopeasti testeissä
 • pros-icon.svg Erittäin korkea kansi, johon mahtuu suuri paisti
Ulemper
 • cons-icon.svg Raskas liikkua
 • cons-icon.svg Kestää kauan koota – testeissä yli 2,5-3 tuntia.

Detaljeret gennemgang

American Char-broilin suuri kaasugrilli, jossa on patentoitu TRU-Infrared™-grillausjärjestelmä, joka lämmittää grillin nopeammin ja tehokkaammin. Samalla ruoka kuumennetaan säteilylämmöllä kuuman ilman sijaan, mikä tarkoittaa jopa 30 % pienempää kaasunkulutusta.

Lihamehut ja rasva kerätään suoraan lämmönjakolevylle. Tämä lähettää makuaineet takaisin ruokaan optimaalisen makuelämyksen saavuttamiseksi. Lisäbonuksena itse kammio pysyy puhtaana, ja teräksestä valmistetut lämmönjakolevyt on helppo irrottaa ja puhdistaa. Lisäksi ylöspäin suunnatut rosterista valmistetut polttimet takaavat hyvän ja korkean lämpötehon. Kansi ja polttokammio on valmistettu yhdestä kappaleesta, joten lämpö pysyy tiiviinä eikä pääse karkaamaan. Mallissa on myös erittäin korkea kansi, joten voit grillata esimerkiksi kokonaisen kalkkunan. Char-Broil on amerikkalainen tuotemerkki.

Grillauspinta-alaa on yhteensä 3 435 cm², mikä on testin toiseksi suurin ja tarjoaa runsaasti tilaa.

Grilli on varustettu älykkäällä lämpöä pitävällä ritilällä, joka sopii erinomaisesti leivän paistamiseen ja ruoan lämpimänä pitämiseen. Siinä on myös sivupoltin, joka antaa grillissä lisätilaa esimerkiksi pannulle tai kattilalle. Voit kuitenkin myös sulkea luukun ja käyttää tilaa sivupöytänä, jolloin saat kaksi sivupöytää. Näin sinulla on aina varmasti tilaa ylimääräisille lautasille, astioille ja mausteille.

Arviomme

Tästä saat tehokkaan grillin, jossa on 4 poltinta ja sivupoltin ja edullinen hinta. Char-broililla ei ole samaa statusta ja laatua kuin esimerkiksi Weberillä, mutta mielestämme tällä mallilla on silti jotain annettavaa. Kaasugrilli on monikäyttöinen kaasugrilli, joka tekee sen, mitä sen pitääkin tehdä, ja vieläpä hintaan, johon useimmilla on varaa tämän kokoisesta grillistä. Laadultaan se sopii aloittelijoille ja niille, jotka grillaavat vain kesäkuukausina.

Grillin tyyppi: Grillivaunu Kansi: Kyllä Polttimien lukumäärä: 4 poltinta Sivupoltin: Kyllä Grillauspinnan mitat cm: 44,5 x 72,2 cm EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: Jopa 3.435 cm² Kokonaisgrillauspinta-ala: - Grillauspinta: Valurauta Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Kyllä Tippalevy: Kyllä Sisäänrakennettu lämpömittari: Kyllä Sytytystyyppi: Sähkösytytys Kokonaisteho kilowatteina: 41,4 kW Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: 9,4 kW Mitat cm (L x S x K): 145,3 x 59,7 x 119,9 cm Paino kilogrammoina: 67 kg

Napoleon Rogue 425

paras kaasugrilli jossa on3-polttimoa

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Käännettävä grilliritilä kiinteää valurautaa
 • pros-icon.svg Irrotettava lämmityshylly
 • pros-icon.svg Hyvä epäsuora lämpö
 • pros-icon.svg Lämpiää nopeasti – myös talvella
Ulemper
 • cons-icon.svg Slip easy pinnoite ei niin hyvä

Detaljeret gennemgang

Ilahduta perhettä valmistamalla koko menu tällä Napoleon Rogue 425 -grillillä! Kolmen rosterista valmistetun polttimen ansiosta grilli sopii täydellisesti kolmesta viiteen hengen perheelle tai kokoontumiselle. Kolmen polttimen etuna on, että epäsuora lämmönjako toimii täydellisesti. Tutkimuksemme osoitti kuitenkin, että epäsuoran lämmön alue ei ole kovin suuri, jos grillaat paljon vihanneksia.

Lisäksi savupiiput on valmistettu erityisen kestävästä 304-teräksestä, joka on myös irrotettavissa.

Grillauslevyt ovat eri tasoilla, mikä takaa paremman lämmön jakautumisen itse grillin sisällä. 60 x 17 senttimetrin kokoinen nikkelöity teräksinen lämmityshylly on irrotettava, joten se on helppo ja nopea puhdistaa. Huomaa, että se on parempi irrottaa grillistä, kun sitä ei käytetä. Näin se kestää pidempään.

Kaksi kokoontaitettavaa sivupöytää voidaan taittaa alas, jotta grillille saadaan tilaa pienemmällä terassilla tai parvekkeella. Itse grillin alla on säilytyskaappi, jossa on tilaa 58-senttiselle tai sitä pienemmälle kaasupullolle. Grillin alla on neljä pyörää, jotka on varustettu lukolla, jotta grilli pysyy aina vakaana. Posliinipäällysteinen grillikansi sulkee grillilevyt täydellisesti sisäänsä ja säilyttää siten lämmön hyvin. Testien mukaan kaasugrilli lämpenee erittäin nopeasti ja pysyy lämpimänä myös kylmällä säällä. Jotain, minkä kanssa useat muut testissämme olleet kaasugrillit kamppailevat.

Arviomme

Tästä saat toimivan keskitason kaasugrillin. Grilli on valmistettu kestävimmästä teräksestä, ja siinä on houkutteleva ja kestävä muotoilu. Nopea lämpeneminen ja vakaa lämpö kylmälläkin säällä tekevät siitä täydellisen ympärivuotiseen grillaukseen. Grillaustila sopii pienelle, enintään 4 hengen perheelle.

Grillin tyyppi: Grillivaunu Kansi: Kyllä Polttimien lukumäärä: 3 poltinta Sivupoltin: Kyllä Grillauspinnan mitat cm: 59 x 43 cm EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: Jopa 2.700 cm² Kokonaisgrillauspinta-ala: - Grillauspinta: Valurauta Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Kyllä Tippalevy: Kyllä Sisäänrakennettu lämpömittari: Kyllä Sytytystyyppi: Sähkösytytys Kokonaisteho kilowatteina: 12,6 kW Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: 4,75 kW Mitat cm (L x S x K): 130 x 64 x 121 cm Paino kilogrammoina: 56 kg

Charbroil Performance Power Edition 3

paras kaasugrilli alhaisella kaasun kulutuksella

Charbroil Performance Power Edition 3

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Paistopoltin jopa 900 asteeseen ilman liekkejä
 • pros-icon.svg TRU-Infrapuna™-grillijärjestelmä jopa 30 % pienemmälle kaasunkulutukselle.
 • pros-icon.svg Suljettu säilytyskaappi lisävarusteille
 • pros-icon.svg 3 poltinta
Ulemper
 • cons-icon.svg Rasva-alusta voi olla hieman hankala asettaa paikalleen.
 • cons-icon.svg Pohjaa ei voi irrottaa puhdistusta varten
 • cons-icon.svg Vaikea puhdistaa
 • cons-icon.svg Terävät metallireunat

Detaljeret gennemgang

Tämä Charbroil Performance Power Edition 3 -kaasugrilli on varustettu tehokkaalla TRU-Infrared™-grillausjärjestelmällä. Tämä takaa 50 % mehevämmän lihan ja vähentää kaasun kulutusta jopa 30 %. Tutkimuksessamme havaitsimme, että grilli lämpenee hyvin infrapuna-järjestelmän avulla ja tuottaa pihveihin klassiset grillijäljet ilman huolta liekkien aiheuttamista liekeistä ruoan ympärillä.

Kolme tehokasta poltinta on korkealaatuista ruostumatonta terästä. Grilli on varustettu myös keraamisella paistopolttimella, joka voi saavuttaa jopa 900 asteen lämpötilan. Testeissä grillin on joskus vaikea saavuttaa 900 astetta, mutta muutaman käyttökerran jälkeen se onnistuu ongelmitta.

Valurautaiset grillilevyt myös säilyttävät lämpöä pitkään.

Sivupöydällä on lisätilaa mausteille, astioille tai kulhoille.

Koteloitu grillikansi suojaa grilliä myös kaikenlaisilta sääolosuhteilta, joten voit käyttää grilliä ympäri vuoden. Kannessa on integroitu lämpömittari, kuten Dangrill Valhal 410 CS:ssä. Grillin alla on käytännöllinen säilytyskaappi, jossa on tilaa kaasupullolle ja lisätarvikkeille. Mukana on myös kätevä grillilevy, joka lisää ruoanlaittovaihtoehtoja. Analyysimme kautta huomasimme, että grillin liitoskohdissa on erittäin teräviä metallireunoja, joten jos et ole varovainen, voit viiltää itseäsi niihin. Se on tietysti huono asia.

Arviomme

Tästä saat edullisen ja tehokkaan kaasugrillin, joka tarjoaa loistavan grillin maun ilman liekkejä ruoan ympärillä. Grillausalue ei ole kaikkein suurin, mutta se sopii 3-4 hengelle. Hinta on tämän kokoiselle kaasugrillille edullisessa hintaluokassa, ja laatuun nähden se on reilu hinta. Kaasugrilli ei sovellu grillauksen harrastajalle, joka grillaa useita kertoja viikossa, mutta aloittelijalle ja satunnaiselle grillaajalle se on erinomainen valinta.

Grillin tyyppi: Grillivaunu Kansi: Kyllä Polttimien lukumäärä: 3 poltinta Sivupoltin: Kyllä Grillauspinnan mitat cm: 54,3 x 43,5 cm EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: 2.362,05 cm² Kokonaisgrillauspinta-ala: - Grillauspinta: Valurauta Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Kyllä Tippalevy: Kyllä Sisäänrakennettu lämpömittari: Kyllä Sytytystyyppi: Sähkösytytys Kokonaisteho kilowatteina: 12,75 kW Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: 3.08 kW Mitat cm (L x S x K): 119,3 x 57,3 x 115,3 cm Paino kilogrammoina: 47 kg

Dangrill Valhal 410 CS

paras kaasugrilli suurella grillausalueella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu sytytin kaikissa polttimissa
 • pros-icon.svg Suuri grillausalue – testin toiseksi suurin
 • pros-icon.svg Teräs- ja silikonikahvat
 • pros-icon.svg 4 poltinta + 1 sivupoltin
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei niin paljon lisävarusteita

Detaljeret gennemgang

Jos haluat grillata isommalle porukalle, tämä Dangrillin kaasugrilli on selkeä valinta. Hyvä kaasugrilli, jossa on erityisen suuri, 71 x 45 senttimetrin kokoinen grillauspinta-ala, joten tilaa riittää lihalle, vihanneksille ja muille herkuille. Neljä poltinta (ruostumatonta terästä) tuottavat kukin 4 kilowattia, mikä takaa lämmön tasaisen jakautumisen. Lisäksi on kätevä sivupoltin, jonka teho on 2,5 kilowattia, joten kaasugrillin kokonaisteho on jopa 18,4 kilowattia. Mukana on kaksi sivupöytää (joista toinen piilottaa sivupolttimen).

Kannessa on kaksinkertainen eristyskerros, joten se säilyttää sisäisen lämmön hyvin. Tämä suosii epäsuoraa grillausmenetelmää, ja tutkimustemme mukaan kaasugrilli lämmittää hyvin sekä suoralla että epäsuoralla lämmöllä.

Aivan kuten Weber Q3200:ssa, kannessa on integroitu lämpömittari, joten tiedät aina, kuinka kuuma grilli on. Grillin alla on kätevä säilytyskaappi kaasupullolle ja muille tarvikkeille. Grillissä on myös neljä raskasta pyörää, joiden avulla grilliä on helppo liikutella.

Arviomme

Dangrill ei ole tunnettu grillimerkki, mutta tämä grilli on kuitenkin erinomainen valinta kesän grillijuhliin. Grillin pinta-ala on riittävän suuri 4-5 hengen perheelle, ja 4 polttimen + sivupolttimen ja joustavan ritiläjärjestelmän ansiosta voit tehdä kaiken ruoanvalmistuksen grillissä. Hinta on tämän kokoiselle grillille keskiluokkaa, ja se sopii mielestämme parhaiten niille, jotka grillaavat pääasiassa kesällä.

Grillin tyyppi: Grillivaunu Kansi: Kyllä Polttimien lukumäärä: 4 poltinta Sivupoltin: Kyllä Grillauspinnan mitat cm: 71,5 x 41,5 cm EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: 2.967,25 cm² Kokonaisgrillauspinta-ala: 2.967,25 cm² Grillauspinta: Valurauta Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Kyllä Tippalevy: Kyllä Sisäänrakennettu lämpömittari: Kyllä Sytytystyyppi: Piezo sytytys Kokonaisteho kilowatteina: 18,4 kW Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: 4,0 kW Mitat cm (L x S x K): 140,6 x 59 x 114 cm Paino kilogrammoina: 42,7 kg

Outwell Crest - paras kaasugrilli

pöytägrilli

Outwell Cres

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu butaanikaasupullo, joka riittää noin 3 tunniksi.
 • pros-icon.svg Kevyt (2 kg – testin kevyin)
 • pros-icon.svg Grillilevyt, joissa on liukumaton pinnoite
 • pros-icon.svg Säädettävä termostaatti
Ulemper
 • cons-icon.svg Käyttöopas ei ole intuitiivinen käyttää
 • cons-icon.svg Ei sovi paksuille pihveille (ei tarpeeksi kuuma).

Detaljeret gennemgang

Eikö sinulla ole puutarhaa tai terassia? Vai haluatko vain nauttia retkeilyelämästä? Silloin pieni ja kannettava kaasugrilli, kuten tämä Outwell Crestin kaasugrilli, on täydellinen! Tässä pienessä, yhden polttimon kaasugrillissä on 1 900 watin teho, ja sillä voi kypsentää kaikkea lihaa, siipikarjaa ja vihanneksia. Käytännöllisen piezosytytyksen ansiosta se on erittäin helppo sytyttää. Sen jälkeen voit säätää lämpöasetusta saadaksesi juuri haluamasi lämpötilan.

Grillilevyissä on älykäs slip-let-pinnoite, joka estää lihaa tarttumasta ritilään. Näin se on myös nopea ja helppo puhdistaa. Tutkimuksemme mukaan tulokset ovat hyviä grillin pienestä koosta huolimatta. Lämpötila on paras kalalle ja ohuemmille lihapaloille, sillä muuten läpikypsyminen kestää pitkään.

Lisäksi kävi ilmi, että grilli on hyvin herkkä tuulelle. Jos grilli ei ole suojassa, suuri osa lämmöstä “lentää pois” pienistäkin tuulenpuuskista.

Grillin sytyttämiseen tarvitaan butaanikaasupullo. Se on kuitenkin integroitu rakenteeseen, joten sinun ei tarvitse muistaa pakata sitä mukaan. Varmista vain, että se on täynnä, ennen kuin lähdet käyttämään pientä kaasugrilliä. Itse grillin alla on myös kätevä tippalista, joten rasva ja lihanesteet eivät päädy keittiön tiskipöydälle tai asuntovaunuun.

Sen kulutus on noin 138 grammaa tunnissa, joten täysi kaasupatruuna riittää noin 3 tunnin grillaukseen.

Arviomme

Tämä on ihanteellinen grilli retkeilyyn tai telttailuun, kun haluat kevyen ja kannettavan grillin.

Se ei sovellu suurille paisteille, mutta esimerkiksi makkarat tai hampurilaiset onnistuvat ongelmitta. Grillausalue ei ole suuri, mutta tutkimustemme mukaan sillä voi valmistaa pienen aterian 4 hengelle. Hinta 495 kr on useimmille edullinen, joten se on testimme paras pieni kaasugrilli.

Grillin tyyppi: Bærbar Kansi: Ei Polttimien lukumäärä: 1 poltin Sivupoltin: Ei Grillauspinnan mitat cm: - EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: - Kokonaisgrillauspinta-ala: - Grillauspinta: Tarttumaton pinnoite Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Ei Tippalevy: Kyllä Sisäänrakennettu lämpömittari: Ei Sytytystyyppi: Piezo sytytys Kokonaisteho kilowatteina: 1.900 watt Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: - Mitat cm (L x S x K): 46 x 33 x 9 Paino kilogrammoina: 2 kg

NomadiQ The Bbq

paras kaasugrilli kannettavista

NomadiQ The Bbq

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Olkahihna helpottaa kuljetusta
 • pros-icon.svg Testin toiseksi kevyin kaasugrilli 5,6 kg:n painollaan.
 • pros-icon.svg Kokoontaitettava kahdella grillipinnalla
 • pros-icon.svg 2 poltinta – kahdessa muussa kannettavassa mallissa on 1 poltin.
 • pros-icon.svg Ritilä, jossa on liukuvalopinnoite
Ulemper
 • cons-icon.svg Testien mukaan hieman vaikea koota
 • cons-icon.svg Raskas kantaa pidempiä aikoja
 • cons-icon.svg Tippalevyt ovat hieman pieniä eivätkä aina kerää kaikkea rasvaa ja mehua.

Detaljeret gennemgang

Tämä NomadiQ The Bbq:n kannettava kaksikeitingrilli sopii erinomaisesti matkustamiseen. Suljettuna sitä voisi luulla pieneksi kaasugrilliksi. Kummankin sivun koko on kuitenkin huikeat 730 cm2, joten grillauspinta-alaa on yhteensä 1460 cm2.  Sitä voidaan myös lämmittää 350 asteeseen asti. Se on varustettu käytännöllisillä olkahihnoilla, joten voit ottaa sen nopeasti ja helposti mukaan matkalle… Ja vain 5,6 kilon painonsa ansiosta se painaa hyvin vähän, joten se sopii erinomaisesti retkeilyyn, pyöräilyyn tai vaellukselle.

Painon ylittää vain Outwell Crest, joka on 2 kg:n painollaan testimme kevyin kaasugrilli.

Kertakäyttögrillin lämpenemistä ei tarvitse enää odottaa pitkään. Kun olet kytkenyt sen päälle, pieni kaasugrilli on käyttövalmis alle minuutissa! Voit säätää kahden pinnan lämpötilaa sivussa olevien kahden painikkeen avulla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit säätää kahden pinnan lämpötilan erikseen. Näin voit kypsentää lihaa ja makkaraa toisella puolella ja vihanneksia ja kalaa toisella. Grilliritilässä on erityinen käytännöllinen tarttumaton pinnoite, joka estää ruokaa tarttumasta kiinni. Tämän ansiosta se on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen. Kaiken kaikkiaan grilliä kehutaan sen yllättävän suuresta grillausalueesta ja hyvästä lämmönjakautumisesta.

Tutkimuksemme mukaan tippalevyt ovat hieman liian pieniä, kun grillaat paljon. Siksi on hyvä idea laittaa jotain grillin alle, jotta pöydälle ei jää rasvatahroja.

Arviomme

Hylkää kertakäyttögrilli ja hanki Nomadiq-grilli, jos rakastat ulkona grillaamista. Grillissä on kaunis ja kestävä muotoilu ja yllättävän paljon tilaa kahdella grillauspinnalla. Vaikka lämpötila ei nouse yhtä korkeaksi kuin isommissa malleissa, 350 astetta on erittäin korkea kannettavalle grillille. Hinnaltaan kaasugrilli on kahden muun kannettavan mallin keskitasoa, ja uskomme, että saat parasta vastinetta rahalle tällä mallilla, jos etsit kannettavaa grilliä.

Grillin tyyppi: Kannettava Kansi: Kyllä Polttimien lukumäärä: 2 poltinta Sivupoltin: Ei Grillauspinnan mitat cm: - EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: 1.460 cm² Kokonaisgrillauspinta-ala: 1.460 cm² Grillauspinta: Tarttumaton pinnoite Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Ei Tippalevy: Ei Sisäänrakennettu lämpömittari: Ei Sytytystyyppi: Sähkösytytys Kokonaisteho kilowatteina: 3,1 kW Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: 3,1 kW Mitat cm (L x S x K): 41 x 13 x 36 cm Paino kilogrammoina: 5,6 kg

Charbroil Professional 3400

paras kaasugrilli leveällä sivupöydällä varustettuna

Charbroil Professional 3400

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Erittäin leveä sivupöytä
 • pros-icon.svg TRU-Infrapuna™ grillijärjestelmä
 • pros-icon.svg Yksiosainen laatikko
 • pros-icon.svg Kaksipuolinen grillikansi, jossa on integroitu lämpömittari
 • pros-icon.svg Suljettu säilytyskaappi
 • pros-icon.svg Polttimet ruostumatonta terästä
Ulemper
 • cons-icon.svg Grilliritilää vaikea puhdistaa
 • cons-icon.svg Voi olla vaikea liikkua terassilla, jossa on paljon uria.

Detaljeret gennemgang

Tässä Charbroil Professional 3400 -kaasugrillissä on erityisen leveä sivupöytä ja vankka ja vankka rakenne, joten siinä on tilaa muutamalle ylimääräiselle herkulle, kun kokkaat ulkona. Kytke grilli päälle yhdellä napin painalluksella.

Nopeaa ja tehokasta! Kolme tehokasta, ylöspäin suunnattua rosterista valmistettua poltinta tuottavat kukin 7 kilowattia tunnissa. Sivupoltin saavuttaa 3,8 kilowattia, joten voit valmistaa grillissäsi kaikenlaista ruokaa. Koska grillikotelo on valmistettu yhdestä kappaleesta, se säilyttää lämmön entistä paremmin. Kaiken kaikkiaan tässä mallissa on kiinnitetty hieman enemmän huomiota laatuun, minkä myös analyysimme tunnustavat.

Kuten kahdessa muussa Charbroil-mallissa, tässäkin on patentoitu TRU-Infrared™-grillausjärjestelmä, joka käyttää säteilylämpöä varmistaakseen 100 % paremman lämmön jakautumisen grillissä ja 50 % mehevämmän ja maukkaamman lihan. Tämä tekee grillistä myös helpommin puhdistettavan ja varmistaa, ettei tuli koskaan leimahda vaarallisesti käytön aikana.

Tästä grilli on saanut kiitosta testeissä.

Valurautainen ritilä takaa, että liha saa grilliharrastajien rakastaman erottuvan ja kauniin grillikuvion. Grilli on varustettu myös kätevällä 55,9 x 18,1 senttimetrin kokoisella lämpöä pitävällä ritilällä, jota voidaan käyttää leivälle, vihanneksille tai muulle lämpimänä pidettävälle ruoalle.

Arviomme

Tästä saat laadukkaan, keskikokoisen grillin, joka sopii 4-6 hengen perheelle. Tämä kaasugrilli on tarkoitettu niille, jotka grillaavat usein ja haluavat käyttää grilliä enemmän ulkokeittiönä. Suuri lämpöä pidättävä ritilä antaa sinulle enemmän ruoanlaittovaihtoehtoja. Erittäin suuri grillikansi tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet suurten paistien grillaamiseen, joten voit valmistaa ruokaa monelle, ja hinta on hyvä tämän kaliiperin grillille.

Grillin tyyppi: Grillivaunu Kansi: Kyllä Polttimien lukumäärä: 3 poltinta Sivupoltin: Kyllä Grillauspinnan mitat cm: 61,5 x 44,5 cm EnsisiKylläinen grillauspinta-ala: 2.736,75 cm² Kokonaisgrillauspinta-ala: - Grillauspinta: Valurauta Automaattinen sytytys: Kyllä Sivupöytä: Kyllä Tippalevy: Kyllä Sisäänrakennettu lämpömittari: Kyllä Sytytystyyppi: Sähkösytytys Kokonaisteho kilowatteina: 12,16 kW Teho pääpoltinta kohti kilowatteina: 2,78 kW Mitat cm (L x S x K): 130 x 59,7 x 121,4 cm Paino kilogrammoina: 56 kg

Guide Miten valita paras kaasugrilli

 
Weber-Spirit-ii-E-310-GBS.png

Weber Spirit ii E-310 GBS

Weber-Q3200.png

Weber Q3200 kaasugrilli

Weber-Genesis-EPX-435-Smart.webp

Weber Genesis EPX-435 Smart

Nexgrill-Deluxe-4B.webp

Nexgrill Deluxe 4B

Weber-Traveler.png

Weber Traveler

Charbroil-Professional-4400-kaasugrilli.png

Charbroil Professional 4400 kaasugrilli

Napoleon-Rogue-425.png

Napoleon Rogue 425

Charbroil-Performance-Power-Edition-3.webp

Charbroil Performance Power Edition 3

Dangrill-Valhal-410-CS-transformed.png

Dangrill Valhal 410 CS

outwell-crest-kaasugrilli-transformed.png

Outwell Crest - paras kaasugrilli

NomadiQ-The-Bbq.webp

NomadiQ The Bbq

Charbroil-Professional-3400.webp

Charbroil Professional 3400

TestScore TestScore
Info
4.2
star star star star star
3.2
star star star star star
4.6
star star star star star
- - - - - - - - -
Grillin tyyppi Grillivaunu Grillivaunu Grillivaunu Grillivaunu Kannettava Grillivaunu Grillivaunu Grillivaunu Grillivaunu Bærbar Kannettava Grillivaunu
Kansi Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä
Polttimien lukumäärä 3 poltinta 2 poltinta 4 poltinta 4 poltinta 1 poltin 4 poltinta 3 poltinta 3 poltinta 4 poltinta 1 poltin 2 poltinta 3 poltinta
Sivupoltin - Ei Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei Kyllä
Grillauspinnan mitat cm 68x48 cm 45 x 63 cm 86 x 46 cm 68,1 x 43,8 cm - 44,5 x 72,2 cm 59 x 43 cm 54,3 x 43,5 cm 71,5 x 41,5 cm - - 61,5 x 44,5 cm
EnsisiKylläinen grillauspinta-ala 60 x 46 cm Jopa 2.835 cm² Jopa 4.1868 cm² Jopa 2.980 cm² Jopa 2.065 cm² Jopa 3.435 cm² Jopa 2.700 cm² 2.362,05 cm² 2.967,25 cm² - 1.460 cm² 2.736,75 cm²
Kokonaisgrillauspinta-ala - Jopa 2.835 cm² Jopa 6.415 cm² Jopa 2.980 cm² Jopa 2.065 cm² - - - 2.967,25 cm² - 1.460 cm² -
Grillauspinta Valurauta Støbejern Valurauta Valurauta Valurauta Valurauta Valurauta Valurauta Valurauta Tarttumaton pinnoite Tarttumaton pinnoite Valurauta
Automaattinen sytytys Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Sivupöytä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei Kyllä
Tippalevy Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä
Sisäänrakennettu lämpömittari Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei Kyllä
Sytytystyyppi Sähkösytytys Elektrisk tænding Sähkösytytys Sähkösytytys Sähkösytytys Sähkösytytys Sähkösytytys Sähkösytytys Piezo sytytys Piezo sytytys Sähkösytytys Sähkösytytys
Kokonaisteho kilowatteina 8.79 kW 6,36 kW 21,4 kW 20,3 kW 6,4 kW 41,4 kW 12,6 kW 12,75 kW 18,4 kW 1.900 watt 3,1 kW 12,16 kW
Teho pääpoltinta kohti kilowatteina 2,94 kW 3,18 kW 3,53 kW 5,075 kW 6,4 kW 9,4 kW 4,75 kW 3.08 kW 4,0 kW - 3,1 kW 2,78 kW
Mitat cm (L x S x K) 113 x 132 x 69 cm 127,6 x 53,4 x 110,5 cm 173,99 x 68,58 x 123,19 cm 120,6 x 133,7 x 59,6 110,8 x 58,4 x 94,5 cm 145,3 x 59,7 x 119,9 cm 130 x 64 x 121 cm 119,3 x 57,3 x 115,3 cm 140,6 x 59 x 114 cm 46 x 33 x 9 41 x 13 x 36 cm 130 x 59,7 x 121,4 cm
Paino kilogrammoina 51,9 kg 39,009 kg 69,5 kg 59,5 kg 13,608 kg 67 kg 56 kg 47 kg 42,7 kg 2 kg 5,6 kg 56 kg
Käyttäjien arvostelut 5 4 3 - - - - - - - - -
Grillialue 4 3 5 - - - - - - - - -
Lämmön jakautuminen 4 3 5 - - - - - - - - -
Lämpötilan säätö 4 3 5 - - - - - - - - -
Lisäominaisuudet 4 3 5 - - - - - - - - -
Tjek billigste pris Set til 714 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
KitchenOne På lager
Set til 666 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
KitchenOne På lager
Set til 2.134 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
KitchenOne På lager
Set til 469,99 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon Set til 979 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Veikon Kone På lager
Set til 69,99 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon Set til 416,50 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Hobby Hall På lager

Viime vuosina kaasugrilleistä on tullut suosittuja ruoanlaittoon ja kesäkauden pidentämiseen.

Markkinoiden suosion ja kilpailun lisääntyessä valmistajat kehittävät jatkuvasti uusia malleja, joissa on älykkäitä ominaisuuksia ja toimintoja.

Parhaat kaasugrillit vaihtelevat grillin pinta-alan, polttimien lukumäärän ja lämmönsäätelyn suhteen. Lisäksi tarjolla on lisäominaisuuksia, kuten patentoidut lämmitysjärjestelmät, joustavat ritilät, sovellukset ja Wi-Fi.

Alla on lisätietoja eri parametreista ja niiden merkityksestä. Tutkimalla tarjontaa on helpompi löytää itselleen paras kaasugrilli.

6 hyvää syytä valita kaasugrilli

Grilliksi voi valikoitua kaasugrilli, hiiligrilli, sähkögrilli tai pellettigrilli. Mutta miksi valita kaasugrilli? Seuraavassa on kuusi nopeaa syytä, miksi sinun pitäisi valita uusi kaasugrilli.

 1. Helppo ja nopea käynnistys.
 2. Erittäin nopea lämmittely.
 3. Parempi lämmönsäätely.
 4. Helpompi puhdistus.
 5. Sinun ei tarvitse ostaa hiiltä.
 6. Voit käyttää sitä ympäri vuoden.

Grillin koko – kuinka suuri grillaus-alueen pitäisi olla?

Olemme luoneet kätevän pienen yleiskatsauksen, jotta tiedät, mihin kokoon sinun tulisi pyrkiä.

 • Grillin pinta-ala 44-65 senttimetriä = 2-3 henkilöä.
 • Grillin pinta-ala 70-85 senttimetriä = 4-5 henkilöä
 • Grillin pinta-ala 90+ senttimetriä = 8+ henkilöä

Nämä mitat ovat luonnollisesti suuntaa-antavia, sillä se riippuu myös yksilöllisistä tarpeista. Tarvitsetko suurta grillaus-aluetta ruoanvalmistuksessa, koska syöt paljon tai paljon erilaisia ruokia? On mukavaa, jos kaasugrillissä on hieman ylimääräistä tilaa, jotta voit erottaa lihan, siipikarjan ja kalan toisistaan.

Tietenkin sinun on myös otettava huomioon grillin koko, kun mittaat kuinka paljon tilaa sinulla on itse grillille. Onko sille riittävästi tilaa? Haluatko säilyttää sitä vajassa vai jättää sen ulkoilemaan? Jos asut esimerkiksi asunnossa, voit hankkia pienen kannettavan grillin – kuten kätevän Outwell Crestin tai Nomadiq the BBQ:n.

Mitkä ovat tarpeesi?

Kun olet päättänyt, että haluat kaasugrillin, sinun kannattaa miettiä hieman tarkemmin grillaus-tarpeitasi.

Tämä johtuu siitä, että hinta, koko ja ominaisuudet voivat vaihdella paljon riippuen siitä, mitä kaasugrilliä tarkastelet. Siksi on tärkeää tehdä selväksi, mihin haluat käyttää kaasugrilliä ja kuinka usein.

Onko se ensisijaisesti sinua varten, kahdelle tai useammalle, vai oletko sitä tyyppiä, joka ottaa grillin esiin vain silloin, kun 20 vierasta nauttii kesän grillikaudesta?

Kuinka usein käytät grilliä?

Jos aiot käyttää grilliä hyvin usein, kannattaa investoida suurempaan ja kalliimpaan malliin, jossa on yleensä enemmän ominaisuuksia. Jos kaasugrilliä käytetään kuitenkin vain satunnaisesti ja ehkä pienemmille ihmisryhmille, voit helposti tulla toimeen hyvällä, mutta halvemmalla kaasugrillillä.

Kysymys on tärkeä myös sen kannalta, miten kaasugrilliä säilytetään. Jos käytät grilliä usein, on kätevää, että sinulla on kaasugrilli, jota voit pitää esillä pysyvämmin. Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota myös materiaaleihin ja esimerkiksi varmistaa, että hankit ruostumattomasta teräksestä valmistetut sivupöydät ja grillin päälle laitettavan kannen. Näin suojaat sitä myös sään vaikutuksilta, mikä viime kädessä säilyttää sen tehokkuuden ja kestävyyden.

Jos haluat, että voit pakata grillisi pois talvikauden aikana, sinun on varmistettava, että sinulla on säilytystilaa grillillesi. Monet niistä nimittäin vievät paljon tilaa. Jos tilaa on vähän, paras valita on kompakti kaasugrilli, jossa on kokoontaitettavat sivupöydät, jotka voidaan taittaa alas tai poistaa kokonaan. On myös fiksua hankkia grilli, jossa on mukana kaappi. Siinä voit säilyttää mahdolliset tarvikkeet ja kaasupullon.

Kuinka monelle ihmiselle aiot valmistaa ruokaa kaasugrillissä?

Suurempi kaasugrilli tarkoittaa yleensä suurempaa grillauspinta-alaa, mutta tämä voi pettää. Varmuuden vuoksi on aina mitattava grilliritilän koko. Muista myös mitata mahdolliset sivupolttimet ja/tai lämpöä pidättävä ritilä. Katso yllä oleva kokooppaamme saadaksesi käsityksen siitä, kuinka monelle henkilölle grilli sopii.

Jos valmistat ruokaa suurelle ihmismäärälle, on myös fiksua, jos voit säätää grillin eri lämpötiloihin. Näin voit kypsentää eri ainesosia samanaikaisesti.

Minkälaista ruokaa yleensä valmistat?

Jos grillaat paljon ja valmistat usein ruokaa kaasugrillissä, voit myös harkita monikäyttöisen kaasugrillin hankkimista, jossa on useampia poltinta ja sivukeitin sekä käytännöllinen sizzle zone, kuten Weber Genesis EPX-435 Smart. Se soveltuu lihan, kalan ja vihannesten grillaamiseen, mutta voit myös käyttää pannuja ja kattiloita kastikkeille, perunoille ja muille herkuille.

Polttimet

Eri kaasugrilleissä on yleensä eri määrä polttimia. Yleisesti ottaen mitä enemmän polttimia, sitä tehokkaampi grilli on ja sitä useammalle henkilölle se sopii. Testissämme olleissa kaasugrilleissä on lähes kaikissa polttimet jotka ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettua, joka on yksi parhaista materiaaleista. Useimmissa testissämme olleissa malleissa on 3 tai 4 poltinta, mutta testin polttimot vaihtelevat välillä 1-4. Joissakin kaasugrilleissä on 3-4 poltinta ja sivukeitin.

Tietenkin myös kaasugrillin lämpötilalla on merkitystä. Usein kaasugrillissä on portaaton lämmönsäätö, joten voit säätää lämpötilan oikeaksi sen mukaan, mitä grillaat. Kullekin ruostumattomasta teräksestä valmistetulle polttimelle löytyy yleensä säädettävä termostaatti, joten voit säätää ne erikseen.

Joissakin grilleissä on myös infrapunapoltin, kuten Char-Broilin malleissa. Joissakin tuotteissa on infrapunapoltin kaasugrillin takana eli takapoltin. Tämä infrapunapoltin takaa paremman lämmönjakautumisen, koska lämpö ei tule vain grilliritilän alta vaan myös sen takaa. Jos haluat kypsentää kokonaisen paistetun kanan tai muun siipikarjan, infrapunapoltin takapuolella on täydellinen.

Suora vai epäsuora lämpö?

Kun puhutaan suorasta ja epäsuorasta grillauksesta, puhutaan kahdesta eri tavasta grillata ruokaa. Ne eivät ole varsinaisesti kaksi eri lämpötilaa – ja kuitenkin ne ovat. Suorassa ja epäsuorassa lämmössä ruoka altistuu enemmän tai vähemmän tulelle.

Suorassa lämmössä ruoka asetetaan suoraan liekkien päälle. Näin esimerkiksi liha saa rapean kuoren, jota grillauksessa haetaan. Korkean kuumuuden vuoksi suoraa lämmönlähdettä käytetään ruokiin, jotka tarvitsevat korkeintaan 20 minuuttia kaasugrillissä.

Epäsuorassa lämmössä ruoka ei ole suorassa kosketuksessa liekkiin. Tässä sovelletaan kahta sääntöä. Mitä suurempi lihapala on, sitä kauemmin sen on grillattava. Siksi kannattaa käyttää epäsuoraa lämpöä. Jos esimerkiksi haluat paistaa kokonaisen kanan, on käytettävä epäsuoraa lämpöä, sillä muuten kana hiiltyy ulkoa ennen kuin se on kypsynyt sisältä tarpeeksi.

Sinun on kuitenkin käytettävä myös epäsuoraa lämpöä pienille esineille, jotka eivät kestä suurta suoraa lämpöä.

Jos haluat kypsentää ruoan epäsuoralla lämmöllä grillikannen alla, voit sammuttaa keskipolttimen ennen ruoan asettamista grilliritilälle. Anna kuitenkin aina ensin kaasugrillin lämmetä kunnolla.

Ritilät

Grilliritilöitä on saatavana eri materiaaleista: ruostumattomasta teräksestä ja valuraudasta. Ruostumaton teräs kestää yleensä kauemmin kuin valurauta, ja se on paras ja sopii erinomaisesti kalalle, kanalle ja vihanneksille tai niille, jotka eivät grillaa niin usein.

Valurauta puolestaan sopii parhaiten grillattuun lihaan, sillä se antaa tasaisen ja tasaisen lämmön käytön aikana.

Sisäänrakennettu lämpömittari

Kuuman lämpömittarin kanssa hapuileminen grillikäsineet kädessä ei ole mukavaa touhua. Onneksi monissa kaasugrilleissä on nykyään sisäänrakennettu lämpömittari. Kuten näet monista testissä olevista upeista malleista, lämpömittari sijaitsee yleensä kannessa. Tämä tekee grillaamisesta paljon helpompaa. Näet suoraan kannesta, kuinka korkea lämpötila kaasugrillin sisällä on, ilman että sinun tarvitsee avata sitä. Kun avaat kannen, paljon lämpöä karkaa. Mutta sisäänrakennetun lämpömittarin ansiosta tiedät aina lämpötilan.

Säädettävä termostaatti

Yksi kaasugrillin suurimmista eduista kun vertailukohtana on hiiligrilli, on säädettävä lämpötila. Jokaisessa polttimessa on yleensä oma termostaatti, jota voit säätää ylös- tai alaspäin. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi kaasugrilli on erityisen monipuolinen ja sitä voidaan käyttää paljon muuhun kuin mihin esimerkiksi hiiligrilli sopii.

Jos haluat, että grilli on osa ulkokeittiötäsi tai jopa ulkokeittiösi, kaasugrilli on selkeä valinta.

Kaasugrillin kansi

Useimmat kannet ovat samanmuotoisia, joten ne sulkevat grillausalueen kokonaan ja luovat hyvän lämmönkierron kaasugrillin sisälle. Jos olet kuitenkin grillifriikki, kannattaa harkita kaasugrilliä, jossa on kaksoiskansi. Tämä tarkoittaa, että kaasugrillissä on yksi kansi (joskus jopa kaksi fyysistä kantta), jossa on kaksi kerrosta. Kaksoiseristekannella varustettu kansi tarkoittaa, että grilli säilyttää lämpöä paremmin, kun taas itse kansi ei kuumene niin kuumaksi ulkopuolelta. On siis pienempi riski polttaa itsensä kaasugrillissä, jossa on kaksoiseristetty kansi. Esimerkiksi Charbroil Professional 3400 -kaasugrillissä on kaksipuolinen kansi, joka säilyttää lämmön paremmin.

Hyvät lisäominaisuudet

Yllä olemme tarkastelleet kaasugrillin tyypillisiä ominaisuuksia. Markkinat kuitenkin laajenevat koko ajan, ja on olemassa monia hienoja ominaisuuksia, jotka ovat todella älykkäitä.

Lämmönpidin

Lämmönpidin on todella kätevä ominaisuus kaasugrillissä. Termiä käytetään kuitenkin usein vaihdellen kahdesta eri asiasta. Se voi olla sekä lämmittelyvyöhyke että alue kaasugrillissä, jossa voit lämmittää kastikkeen tai pitää sen lämpimänä muun kaasugrillin grillauksen aikana.

Joissakin malleissa voi kuitenkin olla myös lämpöä pidättävä ritilä. Tämä on ylimääräinen ritilä, joka on usein asetettu korkeammalle tasolle. Siksi sitä ei voi käyttää suorassa lämmityksessä, mutta se sopii erinomaisesti epäsuoraa lämpöä vaativille elintarvikkeille. Se on ihanteellinen esimerkiksi leivälle.

Sizzle zone tai paahtovyöhyke

Tämä ominaisuus on lähes välttämätön, jos pidät hampurilaisista ja herkullisesta grillatusta pihvistä. Kyseessä on yleensä grilliin kuuluva erillinen alue, jossa on oma poltin ja ritilä. Tyypillisesti tämä poltin voi kuumentua jopa kuumemmaksi kuin muut polttimet. Tässä paistat pihvisi, jotta se saa sille ominaisen rapean grillikuoren. Voit myös käyttää sitä, kun haluat antaa ruoalle lämpösuihkun ja siirtää sen sitten kaasugrillin kannelliseen osaan.  Esimerkiksi Charbroil Performance Power Edition 3 -mallissa on paistoalue, joka voi saavuttaa 900 celsiusasteen lämpötilan.

Joissakin paistovyöhykkeissä on infrapunapolttimet, ja ne sijaitsevat usein sivulla. Monissa kaasugrilleissä tätä osaa voidaan käyttää pöytänä, sillä kaasugrillin tämän osan päällä on yleensä levy. Se on siis monikäyttöinen, ja sitä voidaan käyttää pöytänä tai ylimääräisenä, erittäin kuumana grilliritilänä, kun levy poistetaan.

Wi-Fi-yhteys

Wi-Fi-yhteydellä varustettu grilli on todella siisti. Ensinnäkin se on mukava ja helppo tapa pitää ruokaa silmällä. Toiseksi se on valtava apu niille, jotka eivät ehkä ole parhaita kokkeja ja joiden on vaikea sanoa, onko pihvi saanut tarpeeksi.

Jos kaasugrillissäsi on Wi-Fi-yhteys, voit seurata kunkin ruoan lämpötilaa matkapuhelimesi sovelluksen avulla. Määrität vain, mitä laitat grilliin. Esimerkiksi Weber Genesis EPX-435 Smart -kaasugrilli on varustettu pihveihin asetettavilla antureilla. Tämän jälkeen sovellus lähettää sinulle ilmoituksia, kun pihvi on aika kääntää ja kun se on valmis.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on testin paras kaasugrilli?

Testin paras kaasugrilli on Weber Spirit ii E-310 GBS. Kolmen polttimen ja suuren grillauspinta-alan ansiosta se sopii kohtuulliseen hintaan keskikokoiselle perheelle, joka grillaa usein. Siksi se on kaasugrillitestimme voittaja ja testin paras kaasugrilli.

Mikä kaasugrilli minun pitäisi valita?

Paras kaasugrilli on sellainen, joka täyttää vaatimukset, odotukset ja tarpeet. Kannattaa aina etsiä grilliä, joka antaa tasaisen lämmönjakautumisen, on helppo sytyttää ja nopea puhdistaa. Sivupöytä ja sivupoltin ovat käteviä, samoin kuin lämpimänäpitotoiminto.

Kumpi on parempi Weber vai Charbroil?

Loppujen lopuksi kyse on mieltymyksistä ja tarpeista. Weber on laadukkaampi mutta myös kalliimpi. Jos grillaat vain satunnaisesti, Charbroil voi olla sinulle paras valinta. Kaasugrillitestissämme on 4 kappaletta Weberin ja 3 kappaletta Charbroilin erikokoista kaasugrilliä.

Kuinka kauan kaasugrillin lämpeneminen kestää?

Tyypillisesti 10-15 minuuttia täydellä kaasulla.

Onko kaasugrilli halvempi kuin uuni?

Ei, kaasugrillin käyttö on kalliimpaa kuin sähköuunin.

Kuinka kauan 11 kg:n kaasupullo kestää?

Se riippuu siitä, kuinka usein grillaat. Jos grillaat pääasiassa viikonloppuisin ja kesällä, 11 kg:n kaasupullo riittää kuudeksi kuukaudeksi.

Mitä kaasugrilliä ostaessa kannattaa ottaa huomioon?

Ensisijaisesti kannattaa kiinnittää huomiota grillausalueen kokoon, lisävarusteisiin ja mahdollisuuteen mukauttaa grilli esimerkiksi pannulla tai wokissa valmistettavaan ruokaan.

Miksi kaasugrilliä ei voi käyttää sisätiloissa?

Grilli tuottaa hiilimonoksidia, joka voi aiheuttaa kuolemaan johtavan myrkytyksen - grillaa siis aina ulkona.

Voiko kaasupullon jättää aurinkoon?

Kyllä, kaasupullot ovat erittäin vankkoja ja kestäviä, ja ne kestävät helposti ulkona ja auringossa oloa.

Voiko kaasugrilliä jättää ulos ympäri vuoden?

Kyllä voi, mutta on hyvä idea ostaa vedenpitävä suojus, joka suojaa sitä säältä.

Lähdeluettelo - Kaasugrilli testi

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

 • Flag Toptenreviews.com Chevron down

  Amerikkalainen TopTenReviews.com on testannut paljon erilaisia kaasugrillejä, joista voit lukea yksityiskohtaisesti jokaisesta arvioimastaan parametrista. He ovat tehneet arvion Weber Spirit ii-e-310:stä, jonka voit lukea täältä.

   testaa säännöllisesti laajan valikoiman erilaisia kaasugrillejä, ja jokaisesta testistä voit lukea laajan dokumentaation eri testikriteereistä ja eri mallien luokituksista.

 • Flag Independent.co.uk Chevron down

  Independent on kansainvälinen lifestyle-lehti, jossa on artikkeleita kodin, harrastusten, puutarhan, kulttuurin ja uutisten aiheista. He arvostelevat myös säännöllisesti tuotteita, kuten Weber Genesis epx-435 heinäkuussa 2022, josta voit lukea täältä.

 • Flag T3.com Chevron down

  T3 on brittiläinen verkkolehti, joka keskittyy uusimpaan teknologiaan ja teknisiin vempaimiin. Lehti on ollut verkossa vuodesta 1998 ja sillä on 10 miljoonaa kävijää. Toukokuussa 2022 he ovat tehneet arvostelun Weber Genesis epx-335:stä, jonka voit lukea täältä.

 • Flag Goodhousekeeping.com Chevron down

  Goodhousekeeping.co.uk on amerikkalainen lifestyle-lehti, jolla on yli 137 vuoden historia. Kotitalousvinkkien ja -neuvojen jakamisen lisäksi he myös testaavat kotitaloustuotteita omassa Goodhousekeeping-instituutissaan. Vuonna 2022 he tekivät kaasugrillitestin, jossa testattiin 7 eri mallia, mukaan lukien Weber Spirit ii e 310. Lue testi täältä

 • Flag Thespruceeats.com Chevron down

  The Spruce Eats on amerikkalainen ruokablogi, joka kokoaa yhteen reseptejä, videoita ja artikkeleita kotikokille. Sivusto on toiminut yli 20 vuotta, ja sen tehtävänä on auttaa kuluttajia kehittymään paremmiksi kokkeiksi. Reseptien lisäksi he myös testaavat erilaisia tuotteita ja vempaimia, kuten Weber Spirit ii-e-310:tä. Weber Spirit ii-e-310. Voit lukea heidän arvostelunsa täältä 

 • Flag Thewirecutter.com Chevron down

  The Wirecutter on amerikkalainen arvostelusivusto, jonka omistaa NY Times. He suosittelevat laajan valikoiman tuotteita kotiin, lapsille, lahjoihin, vaatteisiin ja liikuntaan tutkimusten, käyttäjäarvostelujen ja testien perusteella. He ovat päivittäneet testinsä toukokuussa 2023 kolmella eri mallilla, mukaan lukien Weber Spirit ii-e-310. Lue koko testi täältä

 • Flag Gastromand.dk Chevron down

  Gastronmand.dk on tanskalainen ruokablogi, jota ylläpitää neljä ruokaharrastajaa. Sen lisäksi, että he luovat suussa sulavia ja teknisesti vaikeita ruokia, he myös arvostelevat ja testaavat erilaisia laitteita ja vempaimia, kuten Charbroil professional 440. Lue koko arvostelu täältä

 • Flag The Telegraph.co.uk Chevron down

  Brittiläinen sanomalehti The Telegraph kertoo tuoreimmat uutiset kotimaasta ja ulkomailta sekä testaa ja arvioi monenlaisia tuotteita. Toukokuussa 2023 he testasivat 4 erilaista kaasugrilliä, joista Charbroil Professional 3400 sai 2. sijan. Lue koko testi täältä

×