Paras kuivaava pesukone: Katso testin 8 parasta kuivaavaa pesukonetta

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Bosch WNA134L0SN

Bosch WNA134L0SN kuivaava pesukone on energiatehokas ja ympäristöystävällinen pyykinpesukone, joka tarjoaa sopivan pesu- ja kuivausohjelman jokaiseen tarpeeseen. Siinä on paljon hyviä ominaisuuksia jotka helpottavat kodin pyykkihuoltoa. Tällä pyykinpesukoneella voit pestä ja kuivata hellävarasesti kaikki materiaalit.…

2
PARAS VETTÄ SÄÄSTÄVÄ KUIVAAVA PESUKONE

Electrolux EW7W5268E5

3
PARAS HYPOALLERGEENINEN KUIVAAVA PESUKONE

Electrolux EW7W5247A2

4
PARAS HILJAINEN kuivaava pesukone

Miele WTW870

5
KUIVAAVA PESUKONE JOSSA ON SUURIN PESUKAPASITEETTI

Siemens WD4HU541DN

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tähän testiin olemme koonneet 8 markkinoiden parasta kuivaavaa pesukonetta, jotta löydät helposti itsellesi sopivan mallin. Testivoittajamme on Bosch WNA134L0SN kuivaava pesukone, sillä se sopii useimpien kuluttajien tarpeisiin. Se on esimerkiksi toiminnaltaan hyvä ja luotettava ja se on hyvin energiatehokas, ja se kuuluu energialuokkaan A. Kaikki testin mallit ovat kuitenkin investoinnin arvoisia, joten lue eteenpäin ja löydä itsellesi paras kuivaava pesukone.

Voit myös oppia lisää siitä, mitä parametreja kannattaa asettaa etusijalle kuivaavaa pesukonetta ostaessasi ja mitä eroa on yhdistelmäkoneen ja erillisten koneiden välillä myöhemmin tässä testissä.

Bosch WNA134L0SN

TESTIN PARAS KUIVAAVA PESUKONE

Fordele
 • pros-icon.svg Kuuluu energialuokkaan A, joten malli on energiatehokas ja ympäristöystävällinen.
 • pros-icon.svg Tehokas ja hellävarainen pyykinpesukone-kuivaaja yhdistelmä
 • pros-icon.svg Monipuoliset ohjelmat sekä pesuun että kuivaukseen

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Bosch WNA134L0SN kuivaava pesukone on energiatehokas ja ympäristöystävällinen pyykinpesukone, joka tarjoaa sopivan pesu- ja kuivausohjelman jokaiseen tarpeeseen. Siinä on paljon hyviä ominaisuuksia jotka helpottavat kodin pyykkihuoltoa. Tällä pyykinpesukoneella voit pestä ja kuivata hellävarasesti kaikki materiaalit. Bosch WNA134L0SN on testin kiistaton testivoittaja.

Miksi sinun kannattaa valita Bosch WNA134L0SN pyykinpesukone?

Bosch WNA134L0SN kuivaavan pesukoneen Wash & Dry toiminto pesee ja kuivattaa pyykin tehokkaasti jopa 5 kg kerralla, tai pesee jopa 8 kg.

Laitteessa on tehokas ja käyttäjäystävällinen AutoDry-kuivaus. Voit valita pyykin kuivauksen tason aina erikseen haluamallasi tavalla. Se on täsmällinen ja hellävarainen kuivaustapa, joka jättää pyykin juuri niin kuivaksi tai kosteaksi kuin haluat.

Tässä Bosch WNA134L0SN kuivaavassa pesukoneessa erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä EcoSilence Drive™ ‑moottori, jolla on 10 vuoden takuu.

Pyykinpesukoneen pesuohjelmissa on valinnat puuvillalle, siliäville materiaaleille, hienopesu/silkki -ohjelma, sekä villa/käsinpesu -ohjelma. Laitteessa on myös erikoisohjelmat Superpika 15, Mix, Veden poisto/linkous, Sport-pesu sekä Huuhtelu. Pesuohjelman voi käynnistää yksinään tai sen voi yhdistää pesu ja kuivaus-ohjelmaksi, josta löytyy kuusi eri vaihtoehtoa.

Electrolux EW7W5268E5

PARAS VETTÄ SÄÄSTÄVÄ KUIVAAVA PESUKONE

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mukana on ohjelma, joka on hellävarainen vaatteille.
 • pros-icon.svg Kestävä vedenkulutus

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Tämä pyykinpesukone on testivoittaja vettä säästävien pyykinpesukoneiden joukossa. Electrolux EW7W5268E5 -kuivaava pesukone puhdistaa ja kuivaa vaatteesi yhdellä ohjelmalla. DualCare-järjestelmä tunnistaa painon ja mukauttaa lämpötilan ja rummun liikkeet materiaalin mukaan. Tämä pyykinpesukone käsittelee vaatteitasi niin, ettei sinun tarvitse huolehtia muusta kuin niiden taittamisesta, kun ne ovat käyneet läpi prosessin.

Miksi sinun kannattaa valita Electrolux EW7W5268E5 -pesukone?

Kaksi yhdessä -pesukoneessa, joka ei vain pese vaan myös kuivaa samanaikaisesti, on monia ominaisuuksia, joita hyödynnetään kiireisessä kodissa. DualCare-järjestelmässä on räätälöityjä ohjelmia eri materiaaleille sekä pesu- että kuivausjaksoissa. Näin vaatteita voidaan käsitellä juuri oikeissa lämpötiloissa optimoidulla rummun liikkeellä. Pesu ja kuivaus yhdessä prosessissa, joten jokainen vaate säilyttää muotonsa ja laatunsa. Saat raikkaita vaatteita 96 % vähemmällä vedellä SteamCare-järjestelmän ja raikkaan tuoksun avulla. Raikastamalla suosikkivaatteesi höyryn avulla voit säästää yli 40 litraa vettä ohjelmaa kohden, vähentää vaatteiden rypistymistä ja minimoida silitystarpeen. Ja raikkaan tunnelman saat lisäämällä tuoksua. SensiCare-järjestelmä punnitsee jokaisen pesukerran ja säätää ohjelman automaattisesti niin, että vaatteet pysyvät puhtaina tarvittavan ajan. Tämä estää vaatteita pesemästä liian kauan ja tekee niistä kestävämpiä.

Electrolux EW7W5247A2

PARAS HYPOALLERGEENINEN KUIVAAVA PESUKONE

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ihanteellinen allergikoille
 • pros-icon.svg sillä koneessa on erityinen allergian vastainen ohjelma.
 • pros-icon.svg Suunniteltu erilaisilla järjestelmillä
 • pros-icon.svg jotka sovittavat asetukset sisällön mukaan
 • pros-icon.svg Korkea energiamerkintä takaa ympäristöystävällisen materiaalien pesun ja kuivauksen
 • pros-icon.svg Mahdollisuus käyttää ohjelmaa
 • pros-icon.svg joka pesee ja kuivaa yhdessä tunnissa

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Kun tämä kuivaava pesukone on kotonasi, sinun ei tarvitse enää huolehtia vaatteiden pesusta ja kuivauksesta. Pesukone on suunniteltu säätämään itse aikaa, ohjelmaa, lämpötilaa, rummun liikettä jne. sisällön mukaan, mikä takaa täydelliset tulokset. Lisäksi se on varustettu anti-allergiaohjelmalla, joka poistaa kaikenlaiset bakteerit vaatteistasi. Electrolux EW7W5247A2 on allergiaystävällisen kategorian testivoittaja.

Miksi sinun kannattaa valita Electrolux EW7W5247A2 kuivaava pesukone

Jos sinulla tai jollakulla perheessäsi on allergioita, kannattaa suosia kuivaavaa pesukonetta, jossa on optimaalinen hypoallergeeninen ohjelma. Tällainen on tämä Electroluxin pesukuivausrumpu, jossa on allergiaohjelma, joka käyttää vesihöyryä ja tehokasta pesuohjelmaa kaikenlaisten bakteerien poistamiseksi vaatteista. Yhteensä koneessa voi pestä jopa 7 kg ja kuivata jopa 4 kg. Voit myös pestä pienempiä, noin 1 kg:n kuormia, jolloin voit hyödyntää pikaohjelmaa, joka pesee ja kuivattaa pyykin vajaassa tunnissa.

Yksi suurimmista eduista tämän pyykinpesukoneen valitsemisessa muihin malleihin verrattuna on sen lisäksi, että siinä on optimaalinen allergiaohjelma, se, että se on kehitetty useilla tekniikoilla, jotka varmistavat, että kone voi itse mukauttaa ohjelmasisältöä. Esimerkiksi DualCare- ja SenciCare-järjestelmät tunnistavat kankaan tyypin ja kuorman painon ja säätävät lämpötilan ja rummun liikkeet sisällön mukaan. Voit myös valita Wash&Dry-ohjelman, jolloin sisältö pestään ja kuivataan sen sijaan, että kuivaaminen aloitettaisiin pesun jälkeen.

Vähemmän huoltoa sinulle

Yleisesti ottaen tämän Electroluxin pesukoneen-kuivausrummun hankkiminen takaa sinulle vähemmän työtä jokapäiväisessä elämässäsi, kun kyse on vaatteiden pesusta, kuivaamisesta, valmistamisesta ja valmistelemisesta. Tämä johtuu siitä, että koneeseen on kehitetty SteamCare-ohjelma, joka menee sisään ja virkistää vaatteet höyryllä. Tämä auttaa vähentämään vaatteiden ryppyjä, joten sinun ei tarvitse silittää jokaista vaatekappaletta aina pesun jälkeen. kuivaavalla pesukoneella on myös Woolmark Blue -sertifikaatti, joten sinun ei tarvitse huolehtia herkkien materiaalien, kuten villan ja silkin, käsittelystä. Et myöskään ota riskiä siitä, että pesuissa käytetään liikaa saippuaa, sillä tuotteessa on yliannostuksen valvontajärjestelmä.

Koneessa on myös elektroninen tasapainonvalvonta, joka takaa vakaan rummun, joka kestää monta vuotta, sillä se ei kulu tarpeettomasti. Sinulla on mahdollisuus asettaa kone viivästettyyn käynnistykseen, jos haluat, että pyykki on valmiina, kun tulet töistä kotiin, laitat sen päälle myöhemmin illalla jne. Lisäbonuksena tämä malli kuuluu energialuokkaan A, mikä takaa ympäristöystävällisen pesu- ja kuivausprosessin.

Miele WTW870

PARAS HILJAINEN kuivaava pesukone

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Älykäs ohjaus
 • pros-icon.svg Monikäyttöinen pesukone
 • pros-icon.svg Energiaa säästävä ja taloudellinen

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Miele WTW870 on nopea ja kätevä monitoimi-pesukone raskaille vaatekuormille. Kodin paras apuri, joka saa kaiken puhtaaksi ja valmiiksi perheelle. Tämä pyykinpesukone tarjoaa parhaan nestemäisen pesuainesysteemin. Automaattinen lähetys TwinDos-järjestelmällä ei ole vain kätevä, vaan takaa myös täydellisen puhtauden: UltraPhase 1 ja 2 -järjestelmät takaavat ensiluokkaisen pesujärjestelmän, joka tekee työnsä kirjaimellisesti.

Miksi sinun kannattaa valita Miele WTW870 -pesukone.

PowerWashilla varustettu pyykinpesukone ja -kuivausrumpu saavuttaa parhaat puhdistustulokset ja pesukone erittäin taloudellinen myös pienillä kuormilla. Innovatiivinen Spin&Spray-pesutekniikka takaa erityisen alhaisen vesimäärän, mikä säästää lämmitysenergiaa. TwinDos annostelee UltraPhase 1:n ja 2:n optimaaliseen aikaan ohjelman aikana parhaan pesutuloksen saavuttamiseksi. TwinDos annostelee myös niin tarkasti, että voit säästää pesuainetta jopa 30 % manuaaliseen annosteluun verrattuna. Miele SteamCare tekee pyykinpesusta helppoa. Fresh Up -ohjelmalla voidaan poistaa hajut vaatteista, joita on pidetty vain hetken aikaa, pesemättä niitä varsinaisesti. Vaatteesi tuoksuvat ihanalta! SteamFinish-ohjelmassa voit silittää juuri pestyt kankaat, mikä säästää jopa 50 % aikaa ja vaivaa silityksessä ja antaa sinulle enemmän vapautta.

Innovatiivisen Miele Home System -järjestelmän avulla voit hyödyntää pesukoneesi koko potentiaalin ja tehdä arjestasi entistäkin älykkäämpää. Kaikki älykkäät Miele-kodinkoneet voidaan liittää helposti ja turvallisesti verkkoon. Käyttö on yksinkertaista – käytitpä sitten Mielen sovellusta, ääniohjausta tai integrointia olemassa oleviin Smart Home -ratkaisuihin. Kodinkoneet, kuten kuivaavat pesukoneet, yhdistetään kodin WiFi-reitittimen ja Mielen Cloudin kautta.

Siemens WD4HU541DN

KUIVAAVA PESUKONE JOSSA ON SUURIN PESUKAPASITEETTI

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Puheohjaus
 • pros-icon.svg Älykkäät lisäohjelmat, kuten ulkoilma-asetus, AquaStop ja Wlan-yhteys.
 • pros-icon.svg Virransäästö

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Kodinkoneemme muuttuvat yksi kerrallaan älykkäämmiksi ja verkottuneemmiksi. Siemensin laitteet, joissa on integroitu Wi-Fi-yhteys, tarkoittavat, että verkottunut maailma on täysin integroitu kotiisi. Liitettyjen kodinkoneiden, älykkäiden ohjelmistoratkaisujen ja helppokäyttöisen sovelluksen synergia antaa sinulle laajan valikoiman uusia mahdollisuuksia – kaikki tämä tekee elämästäsi tehokkaampaa, edullisempaa ja miellyttävämpää kuin koskaan ennen. Laaja valikoima sovelluksia, kuten iQdrive ja AquaStop, tekee tästä Siemensin kuivaavasta pesukoneesta tehokkaan, suorituskykyisen ja täysin turvallisen käyttää, aina käden ulottuvilla.

Miksi sinun kannattaa valita Siemens WD4HU541DN -pesukone.

Tällä Siemensin kuivaavalla pesukoneella saat turvallisen ja energiaa säästävän kuivauksen. Älykkäät anturit valvovat ja ohjaavat rummun lämpötilaa ja pyykin kosteutta tasaisen ja hellävaraisen kuivauksen varmistamiseksi. Näin estetään ylikuumeneminen ja ylikuivaus, joten kaikenlaiset tekstiilit käsitellään mahdollisimman turvallisesti.

Tarkka kuivaus vaikuttaa osaltaan pienempään virrankulutukseen ja ennen kaikkea siihen, että silitykseen kuluu vähemmän aikaa jälkikäteen. Pyykinpesukone voi nopeuttaa pesuohjelmia aikaa säästävällä varioSpeed-toiminnolla. Valitse pesu- ja kuivausohjelman kesto myTime-ohjelman avulla, saat pyykit valmiiksi vain 15 minuutissa tai saat kaiken pestyä ja kuivattua vain 60 minuutissa Wash & Dry 60 -ohjelmalla.

Amazon Alexan kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta voit ohjata pesu/kuivaus-yhdistelmääsi äänelläsi. Selvitä, onko Alexa-sovelluksen vastaava Home Connect -toiminto käytettävissä maassasi ja kielelläsi. Aktivoi vastaavat toiminnallisuudet, jotta voit luoda yhteyden Amazon Alexan ja kotisi välille. Elementtikäyttöön suunnitellut tekstiilit vaativat erityistä huolellisuutta, jotta ne pysyvät vedenpitävinä ja tuulenpitävinä erityisesti pesun jälkeisessä kuivausprosessissa. Liian kuumat lämpötilat voivat aiheuttaa liimasaumojen irtoamisen, kalvojen vaurioitumisen ja vettä hylkivien kankaiden sisäänrakennetun suojan menettämisen. Siemens on kehittänyt ulkoiluohjelman, jolla varmistetaan, että vaatteet kuivataan tasaisen alhaisessa lämpötilassa ja kosteuden jatkuvalla seurannalla, jotta ne tulevat ulos vahingoittumattomina ja valmiina uusiin seikkailuihin.

Samsung WD90T984ASH

PARAS ÄLYKÄS KUIVAAVA PESUKONE

Fordele
 • pros-icon.svg Super Speed -vaihtoehto, jolla voit pestä koko koneen vain 39 minuutissa
 • pros-icon.svg Puhdistaa täysin alhaisemmissa lämpötiloissa
 • pros-icon.svg Pesee pyykit helposti ja tehokkaasti tekoälyohjauksella
 • pros-icon.svg Optimaalinen pesutulos oikealla pesuainemäärällä

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme sanovat

Pese vaatteet tehokkaasti vähemmällä energialla, ajalla ja vaivalla. Tämä Samsung pyykinpesukone tarjoaa teknologisen edistysaskeleen, joka takaa tehokkaan mutta hellävaraisen puhdistuksen alhaisissa lämpötiloissa. Kun lisäät pesuainetta, se liukenee ja aktivoituu muuttumalla kupliksi. Samsung WD90T984ASH tunkeutuu nopeasti kaikkiin kankaan kuituihin ja irrottaa lian, joten lika ja tahrat poistuvat helposti. Samsung WD90T984ASH pesee pyykit yhtä tehokkaasti kylmässä kuin kuumassa vedessä, säästää energiaa ja suojaa vaatteiden väriä ja rakennetta.

Miksi sinun kannattaa valita Samsung WD90T984ASH -pesukone.

Käytä vähemmän aikaa pyykinpesuun ja ole ympäristöystävällinen tämän Samsung WD90T984ASH pyykinpesukoneen avulla. QuickDrive vähentää pesuaikaa jopa 50 % ja energiankulutusta 20 % tinkimättä pesutehosta. Q-Drumissa on “merirumpu” ja takalevy, jotka pyörivät toisistaan riippumatta, joten vaatteet liikkuvat dynaamisella toiminnalla, jota ohjaavat kaksi voimaa, mikä käsittelee vaatteita paljon hellävaraisemmin. Optimaalinen pesutulos saadaan, kun pesuaine on oikean määrän vaatteille sopivaa. Pesuaine lisätään automaattisesti keinotekoisen älykkyyden avulla, joka tunnistaa määrän. Neljä erilaista anturia punnitsee vaatteet ja likaisuuden ja laskee tarvittavan pesuaineen määrän. Siemens on myös lisännyt Air Wash -tekniikan, joka poistaa hajut ja bakteerit vaatteista, jotta ne tuoksuvat aina raikkailta. Samsung WD90T984ASH pesukone voi poistaa epämiellyttävät hajut ja 99,9 % bakteereista poistetaan vain lämmitetyn ilman avulla. Ei tarvita keittämistä tai kalliita ja mahdollisesti haitallisia kemikaaleja. Drum Clean poistaa lian ja 99,9 % hajuja aiheuttavista bakteereista rummusta. Tehokas vesisuihku ja nopea pyöritys poistavat lian myös luukun tiivisteestä. Ja se ilmoittaa, kun se on puhdistettava. Saat paremman energiatehokkuuden ja vähemmän melua Digital Inverter -tekniikan ansiosta. Samsung WD90T984ASH käyttää vahvoja magneetteja hiljaisemman ja tehokkaamman suorituskyvyn saavuttamiseksi, mutta kuluttaa vähemmän energiaa kuin yleismoottori, mikä säästää rahaa. Samsung WD90T984ASH tarjoaa paremman kestävyyden, koska siinä ei käytetä kuluvia harjoja ja se on rakennettu korkealaatuisista komponenteista. Samsung WD90T984ASH pesukoneet saavat 10 vuoden takuun, joka takaa pesukoneelle pitkän käyttöiän.

Guide

Opas kuivaavan pesukoneen valintaan

Yllä olevista osioista olet voinut lukea kuivaavista pesukoneista, jotka mielestämme ansaitsevat paikkansa testissä. Voit nähdä ehdotuksemme siitä, mihin malleihin kannattaa investoida, jos katsot listaa läpi. Sinulla saattaa kuitenkin olla muita kysymyksiä tai näkökohtia uuden kuivaavan pesukoneen ostamiseen liittyen – ja toivottavasti löydät niihin vastaukset seuraavista osioista, joissa opastamme sinua tekemään oikean valinnan.

Mitä kannattaa huomioida kuivaavaa pesukonetta ostaessa

Kuivaavat pesukoneet eroavat monissa kohdissa toisistaan ja toisissa on huomattavasti enemmän ominaisuuksia ja toimintoja. Jotta voisit varmistaa, että valitset todella hyvän kuivaavan pyykinpesukoneen, on tärkeää että pidät silmällä seuraavia parametreja ostoprosessin aikana. Näin voit olla varma, että hankit uuden pyykinpesukoneen ja kuivausrummun, jossa on hyvät ominaisuudet, joka on toiminnaltaan toimiva ja sopii tarpeisiisi.

Kapasiteetti

Kannattaa miettiä, haluatko kuivaavan pesukoneen, jossa on suuri kapasiteetti vai hieman pienempi kapasiteetti. Tämä riippuu täysin sinusta itsestäsi ja siitä, kuinka paljon haluat pystyä pesemään ja kuivaamaan koneessa samanaikaisesti. Olipa mieltymyksesi mikä tahansa, sinun on hyvä tietää, että kaikissa kuivaavaissa pesukoneissa on suurempi kapasiteetti vaatteiden pesemiseen kuin kuivaamiseen. Tämä kannattaa ottaa huomioon, jos aiot kuivata kaikki vaatteesi pesun jälkeen. Kannattaa myös huomioida, että suurikapasiteettinen kone maksaa usein hieman enemmän kWh:n ja veden kulutuksessa.

Vuotuinen sähkön- ja vedenkulutus

Pesun ja kuivauksen sähkön- ja vedenkulutus vaihtelee suuresti tuotteittain, ja pesukoneet voivat erota energiankulutuksessa. Tästä syystä kannattaa pitää silmällä näitä lukuja, ennen kuin valitset ensimmäisen ja parhaan koneen. Jos olet hyvin tietoinen kulutuksestasi ja haluat minimoida sen mahdollisimman paljon, voit suosia konetta, joka mukauttaa veden määrän ja ajan vaatteiden sisällön mukaan. Tällainen kuivaava pesukone voi , ettet käytä liikaa vettä, saippuaa ja aikaa vaatekiloa kohden.

Energiamerkintä

Kannattaa tarkastella eri pesukoneiden yleistä energiamerkintää. Se antaa sinulle kokonaisarvion siitä, kuinka energiaystävällinen ja energiaa säästävä kone on. Kaikki tämän testin kuivaavat pesukoneet kuuluvat pesukoneiden ja kuivausrumpujen korkeimpaan luokkaan, joka on A (asteikko ulottuu A:sta G:hen). Jos haluat olla täysin varma siitä, että malli toimii tehokkaasti, voit aina tutustua tarkemmin pesukoneiden pesu- ja linkousmerkinnän tietoihin. Tämä voi vaihdella tuotteittain

Äänitaso

Suosittelemme, että seuraat tarkasti pesukoneiden äänitasoa – sekä pesun että linkouksen yhteydessä. Tämä pätee erityisesti, jos aiot käyttää konetta kodin sellaisessa paikassa, jossa ääni saattaa häiritä sinua. Pesukoneiden äänitason pesukertaa kohden tulisi olla noin 50 dB(A) pesussa ja noin 70 dB(A) linkouksessa. Näin voit olla varma, että kone ei häiritse sinua liikaa.

Hintataso

Tietenkin myös hinta vaikuttaa ratkaisevasti siihen, minkä mallin valitset. Kuivaava pesukone voi olla hyvinkin kallis. Tästä syystä suosittelemme, että määrittelet budjetin ennen kuin alat etsiä uutta kuivaavaa pesukonetta. Budjettia harkittaessa on kuitenkin otettava huomioon useita muuttujia, kuten se, kuinka monta vaatetta kerrallaan haluat koneeseen mahtuvan, haluatko valita useiden eri asetusten välillä, kuinka suuri kapasiteetin koneessa pitäisi olla, haluatko harjattoman moottorin jne.

Tietenkin kannattaa myös etsiä käyttäjäystävällistä kuivaavaa pesukonetta, jotta voit varmistaa, että saat täyden hyödyn tuotteen asetuksista ja ominaisuuksista. On myös hyvä pitää silmällä koneen muotoilua, jotta se sopii tarpeisiisi ja on sellainen, jota haluat katsella. Pidä silmällä myös koneen linkousnopeutta, sillä se kertoo, kuinka nopeasti ja hyvin se kuivaa vaatteet. Esimerkiksi kone, joka käyttää vain 600 kierrosta minuutissa, on hellävaraisempi mutta myös kuivaa hitaammin kuin malli, jossa kierrosluku on 1600.

Miksi sinun kannattaa valita kuivaava pesukone erillisen pesukoneen ja kuivausrummun sijaan?

Etkö ole varma, pitäisikö valita yhdistelmämalli kuivaavan pesukoneen muodossa tai pesukoneen ja kuivausrummun, eli kaksi erillistä konetta pesuun ja kuivaukseen? Autamme sinua päättämään tässä osiossa. Molemmissa on tietysti etuja ja haittoja. Suurin etu, joka on kuivaavan pesukoneen valitsemisessa erillisen pesukoneen ja kuivausrummun sijaan, on se, että säästät paljon tilaa. Kuivaava pyykinpesukone on optimaalinen ratkaisu pienempiin koteihin, sillä sinun tarvitsee löytää tilaa vain yhdelle koneelle kahden sijasta. Sinun ei myöskään tarvitse raahata vaatteitasi koneesta toiseen, sillä kuivaavat pesukoneet voivat sekä pestä että kuivata.

Valitsemalla yhdistelmäkoneen joudut kuitenkin usein tinkimään hieman kapasiteetista. Tämä johtuu siitä, että kuivaavat pesukoneet eivät vedä samaa määrää vaatteita kuin kaksi erillistä konetta. Silti voit olla varma, että kuivaavaan pesukoneeseen mahtuu useita kiloja vaatteita.

Miten tämä testi toteutettiin

Tämän testin valmisteluun käytimme paljon aikaa markkinoiden tutkimiseen. Teimme tämän saadaksemme käsityksen markkinoilla olevien eri kuivaavien pesukoneiden ominaisuuksista. Testin avulla löysimme markkinoiden parhaan pyykinpesukoneen, josta tuli testivoittaja.

Lisäksi käytössämme oli testin aikana myös muita lähteitä, kuten Tanskan kuluttajaneuvosto Taenk ja ruotslainen Råd & Rön, saadaksemme käsityksen siitä, mitkä koneet he ovat luokitelleet parhaiksi. Olemme myös lukeneet lukuisia arvosteluja useista eri tuotteista saadaksemme käsityksen kuluttajien kokemuksista yksittäisistä pesukuivaimista. Kuluttajat ovat tärkeä ääni testeissä.

Mainittakoon myös, että olemme pyrkineet mahdollisuuksien mukaan ottamaan testiin mukaan erityyppisiä pesukoneiden kuivausrumpuja, joilla kaikilla on omat hyvät ja huonot puolensa. Näin olemme tehneet, jotta testissä olisi jokaiselle käyttäjälle jotakin.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä kuivaava pyykinpesukone on testivoittaja?

Tässä testissä testivoittaja on Bosch WNA134L0SN. Tässä kuivaavassa pesukoneessa on hyvä kapasiteetti, paljon erilaisia ohjelmia ja siinä on hyvä hinta-laatusuhde.

Paljonko kuivaava pyykinpesukone maksaa?

Kuivaavan pesukoneen hinta vaihtelee suuresti malleittain. Voit kuitenkin säästää paljon rahaa verrattuna siihen, että ostaisit sekä pesukoneen että kuivausrummun. On myös paljon mahdollisuuksia löytää edullisia tarjouksia.

Toimiiko kuivaava pesukone yhtä hyvin kuin pyykinpesukone ja kuivausrumpu?

Jos ostat hyvän kuivaavan pesukoneen, se toimii optimaalisesti sekä pyykin pesussa että pyykin kuivauksessa. Koneen kuivaustehoa on kuitenkin seurattava tarkasti, sillä siinä kuivaavat pyykinpesukoneet jäävät usein hieman jälkeen.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×