Opdateret lokakuu 2023

Paras lihashuoltovasara 2023 – Testasimme markkinoiden 11 parasta lihashuoltovasaraa

Olemme valinneet lihashuoltovasaratestiin 11 parasta markkinoilla olevaa lihashuoltovasaraa. Valtaosa käsikäyttöisistä hierontapistooleista on tehty monikäyttöisiksi malleiksi, jotka sopivat useimmille ihmisille. Eroja on kuitenkin erilaisten parametrien, kuten asetusten, hierontapäiden, melutason, ja akun kesto sekä ergonomia.
Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Beurer MG 180 4
paras lihashuoltovasara syväkudoshierontaan

Beurer MG 180

Theragun Mini 5
paras matkustusystävällinen lihashuoltovasara

Theragun Mini

Homedics PGM-200-AU 6
paras monitoimilihashuoltovasara

Homedics PGM-200-AU

Havit Wake 9
paras lihashuoltovasara, jossa on USB-C-latausjärjestelmä

Havit Wake

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Näitä parametreja tarkastelemme perusteellisesti kunkin mallin vertailussa ja arvioinnissa. Annamme niille sekä yksilöllisen että kokonaispisteytyksen parametrien perusteella.

Parhaiden mallien löytämiseksi olemme tutkineet markkinoita ja tarkastelleet useita tanskalaisia ja kansainvälisiä asiantuntija- ja käyttäjätestejä. Lisäämme jatkuvasti uusia malleja testeihimme, joten voit olla varma, että löydät ajankohtaisimman luettelon.

Osto-oppaassa analysoimme edellä mainittuja parametreja ja niiden merkitystä lihashuoltovasaran valinnassa.

Flowlife Flowgun GO 2.0

paras lihashuoltovasara 2023

4.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Asetukset
  5
 • Akun kesto
  3
 • Melutaso
  5
 • Ergonomia
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu paineanturi
 • pros-icon.svg 1400-3200 iskua minuutissa
 • pros-icon.svg Matala 60 dB:n äänitaso
 • pros-icon.svg Lihashuoltovasaran mukana tulee 6 hierontapäätä – testin suurin määrä
Ulemper
 • cons-icon.svg Se voi olla hieman monimutkainen soveltaa takana
 • cons-icon.svg Pitkä latausaika 4 tuntia vs. jopa 5 tuntia käyttöaikaa.

Detaljeret gennemgang

Flowgun Go 2.0 lihashuoltovasara sopii täydellisesti syvähierontaan, joka stimuloi verenkiertoa ja lievittää ärsyttäviä lihasjännityksiä. Voit valita 5 asetuksesta, joilla voidaan saavuttaa jopa 3 200 pulssia minuutissa.

Pitkä käyttöaika

Flowgun Go 2.0 on tarkoitettu niille, jotka haluavat lihashuoltovasaran, jossa on

Pitkä käyttöaika. Tämä Flowgun Go 2.0 -lihashuoltovasara voi toimia täydellä latauksella jopa 300 minuuttia eli 5 tuntia.

Sen lataaminen kestää kuitenkin kauan. Täyden latauksen saavuttamiseen tarvitaan 240 minuuttia (4 tuntia).  Vertailun vuoksi Theragun Mini -laitteen lataus kestää 150 minuuttia, ja sen käyttöaika on 150 minuuttia.

Flowgun Go 2.0 on myös hiljainen hierontalaite. Sen äänitaso on alle 60 desibeliä, mikä vastaa äänitasoa kahden ihmisen normaalin keskustelun aikana. Theragun Eliten melutaso on jopa 67 dB.

Helppo lihashuoltovasaran käyttö

Flowgun Go 2.0 on myös varustettu kätevällä paineanturilla, joka näkyy LED-valolla, joten sinun ei tarvitse huolehtia liian kovasta painamisesta. Mukana on kuusi erilaista hierontapäätä, joten voit hieroa kaikkea suurista ja pienistä lihasryhmistä herkempiin alueisiin, kuten niskaan ja selkärangan lihaksiin.

Viimeisenä lisäbonuksena saat myös pienen laukun, jota voit käyttää lihashuoltovasaran säilyttämiseen.

Hyvä sekä ennen että jälkeen harjoittelun

Flowgun 2.0 sopii hyvin yleiseen hierontaan ja lihasten lämmittämiseen ennen harjoitusta ja niiden hieromiseen ja rentouttamiseen treenin jälkeen. Testeissä todettiin, että lihashuoltovasara on hieman kova alimmalla ohjelmalla ja raskas pitää kädessä pitkiä aikoja. Etenkin olkapäiden tai selän hieronnassa. Jopa 3200 iskua minuutissa on yksi testimme tehokkaimmista malleista.

Arviomme

Mielestämme ei ole epäilystäkään siitä, että Flowlife Flowgun 2.0 on markkinoiden paras lihashuoltovasara hintaan nähden. Se on ihanteellinen niille, jotka kärsivät hartioiden lihasjännityksestä pitkän työ- tai harjoituspäivän jälkeen.

Tämä paras lihashuoltovasara on helppo pitää kädessä, vaikka se onkin painava, koska siinä on ergonominen muotoilu. Siksi se ei ole tarkoitettu niille, jotka kamppailevat nostamisen tai jonkin pitämisen kanssa pitkiä aikoja. Akun kesto on laitteessa lyhyempi kuin Gymstick Cairo lihashuoltovasarassa.

Hinta on testissämme korkea, mutta mielestämme saat paljon vastinetta rahoillesi.

Vasaran tyyppi: Langaton lihashuoltovasara Hieronnan tyyppi: Impulsmassage Johdollinen: Ei Toiminta-aika minuutteina: 300 min Latausaika minuutteina: 240 min Lämpötoiminto: Ei Käyttöalue: Keho, Reidet, Selkä, Hartiat Intensiteettitasot: 5 tasoa Vaihdettavat hierontapäät: 6 kpl Teho watteina: 5,04-12,6 watt Jännite voltteina: Ei ilmoitgettu Väri: Musta Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 24 x 18,5 x 5,8 cm Paino grmoina: 970 gr Äänitaso: 60 dB Isku minuutissa: 1400-3200

Beurer MG 99

paras halpa lihahuoltovasara

4.0
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  3
 • Asetukset
  5
 • Akun kesto
  5
 • Melutaso
  3
 • Ergonomia
  4

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Akun merkkivalo
 • pros-icon.svg 3 vuoden takuu
 • pros-icon.svg 5 intensiteettitasoa – erinomaista vastinetta rahalle
 • pros-icon.svg Kevyt 620 gr – testin alhaisin paino
Ulemper
 • cons-icon.svg Korkea alhaisin asetus (1800 näppäinpainallusta minuutissa)

Detaljeret gennemgang

Tämä on paras lihashuoltovasara erityisen intensiivisiin hierontoihin, ja 4 eri hierontapään ja jopa 5 intensiteettitason avulla voit helposti käsitellä jokaista kehon lihasta.

Käytännöllinen laite

Tämä lihashuoltovasaran avulla saat erittäin mukavan hieronnan ilman huolta siitä, että se loppuu kesken. Akun kesto yhdellä latauksella on 5 tuntia. Kun sen virta on loppumassa, lataa se vain mukana toimitetulla laturilla, ja se latautuu täyteen 3 tunnissa.

Vertailun vuoksi Flowlife Flowgun Pro 2.0 käyttää 4 tuntia lataukseen 5 tunnin käyttöaikaa varten.  Siinä on myös kätevä akun merkkivalo, joten tiedät aina, kuinka paljon virtaa on jäljellä.

Intuitiivinen käyttö

Se on suunniteltu siten, että se istuu mukavasti käteen, ja sen paino on 670 g verrattuna muihin testin malleihin. Muotoilunsa ansiosta sitä on helppo käsitellä ja siitä saa vakaan otteen jopa korkeimmalla asetuksella. Sisäänrakennettu LED-valo ei ainoastaan anna tietoa akun varaustasosta vaan myös siitä, millä voimakkuusasteella olet.

Sopii kaikille eri lihasryhmille

Lihashuoltovasara antaa hyvän ja tehokkaan hieronnan ja auttaa lievittämään kipeitä lihaksia. Mukana on neljä erilaista vaihdettavaa päätä, joten sinulla ei ole vaikeuksia lievittää jännitystä koko kehossasi.

Pyöreä pää on tarkoitettu lihasryhmille, kuten käsivarsille, lantiolle, selälle ja pakaroille, kun taas litteä pää on parempi suurille lihasryhmille ja alueille, kuten reisille. Kartiomainen pää sopii kohdennettuun hierontaan triggerpisteisiin ja jälkimmäinen esimerkiksi akillesjänteen, nilkan ja vasikan ympärillä oleviin lihaksiin.

Lisäksi voit valita 5 intensiteettitasoa, jotka toimivat 1800, 2100, 2400, 2400, 2700 ja 3000 pulssin minuutissa. Flowlife Flowgun Pro 2.0 -laitteeseen verrattuna alhaisin intensiteettitaso on 1800 iskua minuutissa, mikä on enemmän kuin Flowgunin 1400 iskua.

Arviomme

Täältä saat todella hyvän lihashuoltovasaran edulliseen hintaan. Tasojen ja mukana tulevien hierontapäiden määrä on pienempi kuin testin kalliimmissa malleissa, mutta saat paljon vastinetta hinnalle. Lisäksi voimakkuusalue on 1800-3000 iskua minuutissa, mikä on myös samanlainen kuin kalliimmissa malleissa. Tämä edullisempi paras lihashuoltovasara soveltuu kaikille eri lihasryhmille ja on siksi erittäin monipuolinen.

Lihashuoltovasara on hieman raskas, mutta toisaalta se on kevyempi kuin monet muut testissä olleet mallit. Se on hyvä niille, jotka haluavat hyvän monitoimilihashuoltovasaran edulliseen hintaan.

Vasaran tyyppi: Langaton lihashuoltovasara Hieronnan tyyppi: Pulsmassage Johdollinen: Ei Toiminta-aika minuutteina: 300 min Latausaika minuutteina: 180 Lämpötoiminto: Ei Käyttöalue: Käsivarret, Jalat, Reidet, Sivu, Selkä, Niska Intensiteettitasot: 5 tasoa Vaihdettavat hierontapäät: 4 kpl Teho watteina: Ei ilmoitgettu Jännite voltteina: 240 volt Väri: Sininen, musta Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 6,51 x 14,14 x 4,51 cm Paino grmoina: 620 gr Äänitaso: - Isku minuutissa: 1800-3000

Theragun Elite

paras lihashuoltovasara premium-luokassa

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Asetukset
  5
 • Akun kesto
  4
 • Melutaso
  4
 • Ergonomia
  4
Fordele
 • pros-icon.svg OLED-näyttö
 • pros-icon.svg Hiljainen 60-67 dB
 • pros-icon.svg Lämmitystoiminto ainoana testissä
 • pros-icon.svg Voidaan liittää sovellukseen
Ulemper
 • cons-icon.svg Raskas pidettäväksi kädessä pidempiä aikoja (painaa 1000 grammaa).
 • cons-icon.svg Korkea alin intensiteetti 1750 värähtelyä minuutissa

Detaljeret gennemgang

Tehokas lihashuoltovasara syvähierontaan tyylikkäässä ja ergonomisessa muotoilussa. Se on myös ihanan hiljainen, joten voit käyttää sitä missä haluat häiritsemättä muita.

Erityisen tehokas lihashuoltovasara, jossa on lämmitystoiminto

Tässä on 5 vaihdettavaa hierontapäätä eri lihasryhmille ja 5 intensiteettitasoa, joten tämä on äärimmäinen lihashuoltovasara. Ja mikä parasta, voit tehdä sitä milloin ja missä tahansa. Kytke laite päälle painamalla pistoolin yläosassa olevaa painiketta.

Voit sitten käyttää samaa painiketta eri asetusten valitsemiseen, mikä tekee siitä erityisen helppokäyttöisen. Viisi värähtelytasoa vaihtelevat 1750 ja 2400 värähtelyn välillä minuutissa, joten voit valita lihasryhmällesi ja tarkoitukseesi parhaiten sopivan voimakkuuden.

Flowgunin teho vaihtelee 1400-3200 lyönnin välillä minuutissa.

Tämän mallin suosikkiominaisuutemme on lämmitystoiminto, joka lämmittää ja rentouttaa lihaksia ennen varsinaista hierontaa.

Yhdessäkään muussa testissä olleessa mallissa ei ole tätä ominaisuutta, ja testit osoittivat, että lämmitystoiminto rentouttaa lihaksia hyvin.

Langaton sovellus

Yksi syy siihen, miksi lihashuoltovasara on niin helppokäyttöinen, on se, että se toimii ilman johtoa. Sen sijaan se on varustettu ladattavalla akulla. Kun akku on loppumassa, voit yksinkertaisesti kytkeä sen lataukseen. OLED-näytöllä voit seurata akun varaustilaa ja nähdä myös valitun asetuksen.

Akku kestää 120 minuuttia, mikä on lyhyempi kuin Flowgun 2.0:lla ja Beurer MG99:llä. Täysin lataaminen kestää kuitenkin vain 80 minuuttia, minkä jälkeen hierontalaite on jälleen käyttövalmis.

Hiljainen lihashuoltovasara

Lisäbonuksena lihashuoltovasara on valmistettu erityisellä QuietForce-tekniikalla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että se on hiljaisempi kuin muut laitteet. Hiljaisen toiminnan ja käytännöllisen säilytyskotelon ansiosta pistooli on helppo ja kätevä ottaa mukaan matkalle.

Tämä tarkoittaa, että voit lievittää erityisen sitkeää lihasjännitystä suoraan silloin, kun sitä esiintyy – esimerkiksi päivän aikana, kun istut toimistossa ja työskentelet tietokoneella.

Arviomme

Jos etsit hyvää lihashuoltovasaraa joka rentouttaa lihaksia ja jossa on lämmitystoiminto ja hyvä käyttö- ja latausajan suhde, meillä on sinulle sopiva lihashuoltovasara.

Toiminnan ja latauksen välinen suhde on mielestämme ihanteellinen lihasten rentouttamiseen ja hieromiseen. Mallin painavuus on pieni haittapuoli, sillä se on väistämättä hankala pitkäaikaisen käytön jälkeen.

120 minuutin käyttöaika on kuitenkin painoon nähden sopiva. Lämmitystoiminto on se, joka vakuuttaa meidät erityisesti siitä, että tämä ansaitsee paikkansa premium-mallimme joukossa. Hinta on testimme korkein, mutta jos hinta ei ole sinulle este, se on mielestämme rahan arvoinen.

Vasaran tyyppi: Langaton lihashuoltovasara Hieronnan tyyppi: Pulsmassage Johdollinen: Ei Toiminta-aika minuutteina: 120 min Latausaika minuutteina: 80 min Lämpötoiminto: Kyllä Käyttöalue: Käsivarret, KEho, Jalat, Kädet, Reidet Intensiteettitasot: 5 tasoa Vaihdettavat hierontapäät: 5 kpl Teho watteina: Ei ilmoitgettu Jännite voltteina: Ei ilmoitgettu Väri: Valkoinen, musta Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 7,4 x 17 x 24 cm Paino grmoina: 1.000 gr Äänitaso: 60-67 Isku minuutissa: 1750-2400

Beurer MG 180

paras lihashuoltovasara syväkudoshierontaan

Beurer MG 180

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sopii syväkudoshierontaan
 • pros-icon.svg Jopa 3200 näppäinpainallusta minuutissa
Ulemper
 • cons-icon.svg Erittäin voimakas tärinä
 • cons-icon.svg Raskas lihashuoltovasara – 1050 gr
 • cons-icon.svg Pitkä latausaika verrattuna käyttöaikaan – 240 min ja 180 min, eli 4 tuntia sekä 3 tuntia.

Detaljeret gennemgang

Jos etsit intensiivistä lihashuoltovasaraa, joka antaa erittäin syvää hierontaa, tämä on sinulle sopiva lihashuoltovasara ja paras lihashuoltovasara Voit valita neljä erilaista intensiteettitasoa, joilla saavutetaan huikeat 3 200 pulssia tai värähtelyä minuutissa.

lihashuoltovasarassa on myös ergonominen kahva, joten sitä on mukava pitää kädessä myös pitkäaikaisen käytön aikana. Huomaa kuitenkin, että se on hieman painava, sillä se painaa hieman yli kilon.

Tutkimuksemme mukaan paino on sekä myönteinen asia, koska se luo luonnollista painetta, että kielteinen, koska se on pitkällä aikavälillä hyvin raskas pideltäväksi. Erityisesti niska- ja hartiahieronnassa.

Lihashuoltovasara on johdoton, joten voit käyttää sitä vapaasti missä ja milloin haluat. Laturi sisältyy toimitukseen.

Laitteen mukana on kuusi erilaista hierontapäätä, joten voit varmasti hieroa kaikkia kehosi lihasryhmiä. Vertailun vuoksi Beurer MG 99:ssä on vain neljä erilaista hierontapäätä.

Litteä pää sopii täydellisesti kehon laajempien alueiden hieromiseen. Suuri, pyöreä pää sopii myös suurille lihasryhmille, kuten reisilihaksille, kun taas pieni, pyöreä pää sopii pienemmille lihasryhmille.

Sylinterimäinen pää taas sopii täydellisesti liipaisupistehierontaan. Kaksikärkinen pää on tarkoitettu akillesjänteen tai selkärangan molemmin puolin olevien lihasten hieromiseen, ja viimeistä päätä käytetään herkille alueille, kuten kaulalle.

Arviomme

Tässä saat tehokkaan lihashuoltovasaran, joka on ihanteellinen syvähierontaan ja sitkeisiin jännityksiin.

Lihashuoltovasara sopii erinomaisesti niille, jotka harrastavat paljon liikuntaa eivätkä välitä sen hieman suuresta painosta. Siinä on suuri määrä värähtelyjä minuutissa, joten se on hyvä perusteellisempiin hierontoihin. Käyttöaika on melko lyhyt, 3 tuntia latauksen keston ollessa 4 tuntia.

Hinnaltaan keskihintainen, mutta hintaansa nähden saat tehokkaan intensiteettitason ja useita hierontapäitä.

Vasaran tyyppi: Langaton lihashuoltovasara Hieronnan tyyppi: Impulsmassage Johdollinen: Ei Toiminta-aika minuutteina: 180 min Latausaika minuutteina: 240 min Lämpötoiminto: Ei Käyttöalue: Käsivarret,Reidet, Kylki, Selkä, Niska Intensiteettitasot: 4 tasoa Vaihdettavat hierontapäät: 6 kpl Teho watteina: 26 watt Jännite voltteina: 100-240 volt Väri: Musta Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 24 x 7 x 17,5 cm Paino grmoina: 1.050 gr Äänitaso: - Isku minuutissa: Op til 3200

Theragun Mini

paras matkustusystävällinen lihashuoltovasara

Theragun Mini

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Nopea latausaika
 • pros-icon.svg Tehokas hintaansa nähden 1750-2400 iskua.
 • pros-icon.svg Helppokäyttöinen
 • pros-icon.svg Käytännöllinen matkalaukku laitteen mukana
 • pros-icon.svg Kevyt – 650 g – testin toiseksi kevyin painos
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei vaihdettavia päitä

Detaljeret gennemgang

Jos etsit parasta minilihashuoltovasaraa, jonka voit nopeasti heittää laukkuun ja ottaa mukaan, tämän kaltainen kompakti lihashuoltovasara on täydellinen. Kevyt ja pieni lihashuoltovasara. Lisäksi se latautuu vain 80 minuutissa, ja sen käyttöaika on mukavan pitkä, jopa 150 minuuttia. Mukana on tietenkin laturi, joten voit ladata sen myös matkalla. Pienen kokonsa ansiosta sitä on helppo käyttää koko vartalolle. Ergonominen muotoilu estää käsien kramppeja sitä käytettäessä.

Voit valita 3 nopeusasteen tai intensiteettitason välillä. Kuten Theragun Elite, se vaihtelee 1750 – 2400 värähtelyn välillä. Toisin kuin Theragun Elitessä, tässä on 3 tasoa, kun Elitessä on 5 tasoa.

Kuten Elite-mallissa, tässäkin on QuietForce-teknologia, joka tekee siitä hiljaisemman kuin muista hierontapistooleista.

Ainoa haittapuoli on se, että pallohierontapäätä ei voi vaihtaa eri hierontapäihin, kuten kaikissa muissa testissämme olleissa malleissa. Kannettavaksi ja pieneksi lihashuoltovasaraksi, jonka voi ottaa mukaan töihin tai matkoille, tämä lihashuoltovasara on kuitenkin ihanteellinen. Saat myös käytännöllisen matkalaukun lihashuoltovasaran säilyttämistä varten.

Arviomme

Tämä lihashuoltovasara on tarkoitettu niille, jotka matkustavat paljon tai haluavat ottaa sen mukaansa toimistoon ilman, että heidän tarvitsee kantaa suurta ja painavaa mallia. Kevyestä painostaan ja kompaktista koostaan huolimatta lihashuoltovasara on yhtä tehokas kuin Elite-lihashuoltovasara ja alle ⅓ hinnasta.

Vasaran tyyppi: Langaton lihashuoltovasara Hieronnan tyyppi: Pulsmassage Johdollinen: Ei Toiminta-aika minuutteina: 150 min Latausaika minuutteina: 80 min Lämpötoiminto: Ei Käyttöalue: - Intensiteettitasot: 3 tasoa Vaihdettavat hierontapäät: 1 kpl Teho watteina: 22,5 watt Jännite voltteina: 100-240 volt Väri: Ruskea, Harmaa, Punainen, Musta Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 7,7 x 13,5 x 15,2 cm Paino grmoina: 650 gr Äänitaso: - Isku minuutissa: 1750-200

Homedics PGM-200-AU

paras monitoimilihashuoltovasara

Homedics PGM-200-AU

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Jopa 3300 värähtelyä minuutissa
 • pros-icon.svg Hyvä monille eri lihasryhmille
Ulemper
 • cons-icon.svg Käyttöopas ei ole kovin yksityiskohtainen
 • cons-icon.svg Pitkä latausaika verrattuna toimintaan; 240-300 minuuttia ja 60 min käyttöaika
 • cons-icon.svg Erittäin korkea matala 2200 värähtelyn tiheystaso.
 • cons-icon.svg Lyhin testin suoritusaika

Detaljeret gennemgang

Paras yleislihashuoltovasara syväkudoshierontaan. Voit valita 3 intensiteettitasoa varmistaaksesi, että saat tehokasta ja miellyttävää hierontaa silloin, kun sitä tarvitset.

Kaikki käytännön asiat

Johdottoman, tehokkaan lihashuoltovasaran teho on 30 wattia ja kokonaiskäyttöaika 1 tunti. Se latautuu 4-5 tunnissa. Verrattuna muihin testissä olleisiin malleihin tämä on erittäin epätasainen lataus-käyttösuhde. Testeissä todettiin, että se kestää joskus vain 30 minuuttia.

Sisältää 3 vaihdettavaa hierontapäätä eri lihasryhmille. Verrattuna moniin muihin testissämme olleisiin malleihin, tämä on alhaisella tasolla. Toisaalta päät ovat monipuolisia.

Pieni pyöreä pää sopii erinomaisesti suurille lihasryhmille, kuten käsivarsille, lantiolle, selälle, pakaroille ja reisille. Kartiomainen pää puolestaan sopii liipaisupisteisiin ja hieronnan kohdentamiseen optimaalisen hieronnan saavuttamiseksi.

Viimeinen kaksiosainen pää on suunniteltu akillesjänteen lihaksille nilkan ja vasikan ympärillä. Tällä yhdellä lihashuoltovasaralla voit hieroa kaikkia kehon kipeitä alueita, jotka tarvitsevat hieman ylimääräistä rakkautta.

Helppo käyttää, mutta huonosti sijoitettu on/off-painike

Voimakkuus asetetaan painamalla painiketta. Voit valita matalan, keskitason ja korkean intensiteettitason, joista kukin toimii 2100, 2550 ja 3300 pulssilla minuutissa. Tutkimuksemme mukaan on/off-painike on huonosti sijoitettu, ja lihashuoltovasara on helppo kytkeä pois päältä tahattomasti käytön aikana, koska se sijaitsee paikassa, jossa luonnollisesti pidät moottorisahapyssyä.

Lihashuoltovasaran mukana toimitetaan myös kätevä pieni säilytyslaukku, joten voit ottaa sen mukaan, minne ikinä menetkin. Sen mitat ovat 23,5 x 18,5 x 5,8 cm ja paino 720 grammaa.

Arviomme

Homedics PGM-200-AU on hyvä yleiskäyttöinen lihashuoltovasara kohtuulliseen hintaan. Mallissa on 3 päätä ja 3 intensiteettitasoa, mikä on vähemmän kuin kalliimmissa malleissa, mutta hinta huomioon ottaen saat tehokkaan mallin, joka voi saavuttaa jopa 3300 tärinää.

Toisaalta havaitsemme, että alin taso on erittäin tehokas muihin malleihin verrattuna. Lisäksi lyhyt käyttöaika on myös haittapuoli. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat tehokkaan, toimivan ja kevyen mallin edulliseen hintaan.

Vasaran tyyppi: Langaton lihashuoltovasara Hieronnan tyyppi: Pulsmassage Johdollinen: Ei Toiminta-aika minuutteina: 60 min Latausaika minuutteina: 240-300 min Lämpötoiminto: Ei Käyttöalue: Käsivarret, Jalat, Hartiat Intensiteettitasot: 3 tasoa Vaihdettavat hierontapäät: 3 kpl Teho watteina: 30 watt Jännite voltteina: Ei ilmoitgettu Väri: Musta Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 23.5 x 18.5 x 5,8 cm Paino grmoina: 720 gr Äänitaso: - Isku minuutissa: 2100-3300

Tunturi lihashuoltovasara

paras lihashuoltovasara, jossa on automaattiset hierontaohjelmat

Fordele
 • pros-icon.svg 20 nopeusasetusta – testeissä korkein
 • pros-icon.svg 3 automaattista hierontaohjelmaa
 • pros-icon.svg LED-kosketusnäyttö
 • pros-icon.svg Testien pisin käyttöaika – jopa 11 tuntia.
Ulemper
 • cons-icon.svg Itse hierontapää ei ole joustava, mikä voi vaikeuttaa kehon kaikkien osien tavoittamista.
 • cons-icon.svg Raskas 1360 gr

Detaljeret gennemgang

Jos haluat lihashuoltovasaran, joka voi hieroa kipeytyneitä lihaksia ja lievittää jännitystä esiasetettujen ohjelmien avulla, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä lihashuoltovasaraa.

Tehokkaassa lihashuoltovasarassa on 3 integroitua ohjelmaa ja yksi manuaalinen asetus. Voit myös valita 20 nopeusasetusta, joten löydät varmasti itsellesi sopivan.

Monista intensiteeteistä tasot 1-5 soveltuvat lihasten lämmittelyyn. Tällöin käytetään 1 200-1 700 pulssia minuutissa valitusta vaiheesta riippuen. Vaiheet 6-10 tarjoavat rentouttavaa hierontaa 1 700-2 100 pulssilla minuutissa. Vaiheet 11-15 rentouttavat lihaksia ja vähentävät kipua 2 100-2 600 sykkeellä minuutissa. Viimeiset vaiheet 16-20 tarjoavat intensiivisen syväkudoshieronnan, jossa on 2 600-3 300 pulssia minuutissa.

Hierontalaite soveltuu siksi niille, joilla on työhön liittyviä lihasjännityksiä, sekä kuntoilijoille ja urheilijoille, jotka tarvitsevat voimakkaampaa hierontaa. Monista asetuksista ja nopeuksista johtuen myös sen käyttöaika vaihtelee. Täydellä latauksella tämän lihashuoltovasaran toiminta-aika on 5-11 tuntia. Täysi lataus kestää 3,5 tuntia, joten verrattuna muihin testissämme olleisiin malleihin, tällä on erittäin hyvä käyttö- ja lataussuhde.

Se on myös hiljainen, sillä sen äänitaso on 50-60 desibeliä valitusta ohjelmasta riippuen.

Malli on testimme painavin yhdessä Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth -mallin kanssa, joka painaa myös 1360 grammaa. Tämä tekee lihashuoltovasaran käytöstä vaikeaa pitkiä aikoja.

Arviomme

Jos haluat massasahauspistoolin, jossa on monia eri asetuksia, tämä on sinulle sopiva malli. Malli on erittäin monipuolinen ja sopii moniin erilaisiin tarpeisiin sen 20 tason ansiosta. Valitettavasti malli on yksi testin painavimmista, joten se ei sovellu niille, joilla on olkapää- tai käsivaivoja. Hinnaltaan malli on edullisessa hintaluokassa, ja uskomme, että saat paljon vastinetta rahoillesi, jos voit hyväksyä suuren painon.

Vasaran tyyppi: Langaton lihashuoltovasara Hieronnan tyyppi: Impulsmassage Johdollinen: Ei Toiminta-aika minuutteina: 300-660 min Latausaika minuutteina: 210 min Lämpötoiminto: Ei Käyttöalue: Koko keho Intensiteettitasot: 20 tasoa Vaihdettavat hierontapäät: 4 kpl Teho watteina: 20 watt Jännite voltteina: Ei ilmoitgettu Väri: Musta Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 24,5 x 7 x 23 cm Paino grmoina: 1.360 gr Äänitaso: 50-60dB Isku minuutissa: 1200-3300

Beurer MG 185

paras lihashuoltovasara, jossa on automaattinen sammutusjärjestelmä

Fordele
 • pros-icon.svg Automaattinen virrankatkaisutoiminto
 • pros-icon.svg 9 intensiteettitasoa 
 • pros-icon.svg CE-merkitty
 • pros-icon.svg Hyvä käyttö- ja latausaikasuhde – 350-210 min.
Ulemper
 • cons-icon.svg Erittäin raskas käsiteltäväksi pitkiä aikoja – 1075 gr – testin toiseksi painavin – 1075 gr.
 • cons-icon.svg Äänitaso vaihtelee kulman mukaan

Detaljeret gennemgang

Jos tavoitteenasi on päästä eroon kaikista jännityksistä ja kipeistä lihaksista, tämä CE-sertifioitu lihashuoltovasara, jossa on ergonominen kahva ja vankka muotoilu, voi olla hyvä valinta. Se on monipuolinen lihashuoltovasara, jossa on 9 intensiteettitasoa rauhoittavaa ja syvää hierontaa varten.

Vaihe 1 antaa sinulle pistehieronnan 1 200 iskua minuutissa. Jokaisella askeleella liikkeiden määrä kasvaa 200 iskua minuutissa. Tämä tarkoittaa, että intensiteetti 9 liikkuu 3 000 lyönnillä minuutissa. Vaihteluväli on sama kuin Tunturi lihashuoltovasaralla, mutta jaettu pienempään määrään tasoja verrattuna Tunturi lihashuoltovasaran 20 tasoon.

Lisäksi voit valita 3 automaattista ohjelmaa ja 5 erilaista hierontapäätä, jotka kaikki sopivat kaikille kehon alueille. Analyysissämme totesimme, että malli on erittäin monipuolinen ja toimii hyvin kaikilla kehon osilla ja että se sopii erityisen hyvin liikunnan jälkeen.

lihashuoltovasara asetetaan LED-kosketusnäytön avulla. Kestävän Li-ion- akun kesto yhdellä latauksella on 350 minuuttia eli 5,5 tuntia. Täyteen lataukseen on odotettavissa 210 minuuttia, mikä on hieman parempi kuin esim. Flowlife Flowgun Pro 2.0:n, joka tarvitsee 240 minuuttia. latausta 300 minuutin toimintaan.

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia tarpeettomasta virrankulutuksesta, sillä tässä lihashuoltovasarassa on automaattinen sammutustoiminto. Kun pistooli on ollut käyttämättömänä 15 minuuttia, se kytkeytyy kokonaan pois päältä.

Arviomme

Jos etsit lihashuoltovasaraa, jossa on useita asetuksia ja automaattinen sammutus, suosittelemme tätä Beurer MG 185 -mallia. Tämä keskiluokan malli on erityisen hyvä niille, jotka treenaavat paljon ja haluavat tehokasta rentoutumista treenin jälkeen. Pidämme erityisesti sen monipuolisuudesta, jonka ansiosta se sopii koko vartalolle.

Vasaran tyyppi: Langaton lihashuoltovasara Hieronnan tyyppi: Impulsmassage Johdollinen: Ei Toiminta-aika minuutteina: 350 min Latausaika minuutteina: 210 min Lämpötoiminto: Ei Käyttöalue: Koko keho Intensiteettitasot: 9 tasoa Vaihdettavat hierontapäät: 5 kpl Teho watteina: 18 watt Jännite voltteina: 100-240 volt Väri: Vihreä Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 26 x 6,5 x 15,5 cm Paino grmoina: 1.075 gr Äänitaso: - Isku minuutissa: 1200-3000

Havit Wake

paras lihashuoltovasara, jossa on USB-C-latausjärjestelmä

Havit Wake

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Älykäs ja helppokäyttöinen kahva
 • pros-icon.svg 36 päivän valmiustila
 • pros-icon.svg USB-C-lataus
 • pros-icon.svg Erilaiset hierontapäät
 • pros-icon.svg Siirrettävät
Ulemper
 • cons-icon.svg Pisin latausaika testissä – 330 min.
 • cons-icon.svg korkein alin 2000 värähtelyn intensiteetti

Detaljeret gennemgang

Valitse tämä pieni lihashuoltovasara, jos haluat pienen, helposti kuljetettavan ja kompaktin lihashuoltovasaran, jolla on pitkä käyttöaika. Tässä minilihashuoltovasaran mallissa on rengasmainen kahva, jota on mukava pitää kädessä. Se on myös liukumaton, joten sinun ei tarvitse ponnistella pitääkseen sitä.

770 grammaa painava lihashuoltovasara painaa myös vähemmän kuin monet muut mallit. Vain Theragun mini ja Beurer MG 99 painavat vähemmän, 650 ja 620 grammaa.

Tutkimuksessamme havaitsimme, että malli toimii erityisen hyvin niskalle ja hartioille, ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta sitä on helpompi pitää kädessä kuin monia muita testissä olleita malleja, jotka voivat olla painavia ja hankalia hartioille ja niskalle.

Täydellä latauksella saat 360 minuuttia työaikaa, mikä vastaa 6 tuntia ja on testin toiseksi paras aika, jonka ylittää vain Tunturi Massage Gun. Toisaalta sinun on odotettava 330 minuutin latausaikaa täydellä latauksella.

Se säästää virtaa, kun sitä ei käytetä, ja se voi olla valmiustilassa 36 päivää. Näin sinun ei tarvitse ladata sitä yhä uudelleen.

Siinä on 3 erilaista hierontapäätä, joita voit vaihtaa tarpeidesi ja hierottavan kehon alueen mukaan. Siinä on 3 intensiteettitasoa ja se toimii monilla nopeilla värähtelyillä, jotka vaihtelevat 2000 ja 2800 voimakkaan värähtelyn välillä minuutissa.

Arviomme

Jos etsit ergonomista niska-hartialihashuoltovasaraa, Havit Wake on erinomainen valinta. Hinta on halpa verrattuna moniin muihin testissä olleisiin malleihin, ja silti malli on tehokas jopa 2800 värähtelyllä minuutissa. Se ei ole niille, jotka haluavat lyhyen latausajan, sillä tällä on testin pisin latausaika 330 minuuttia.

Vasaran tyyppi: Langaton lihashuoltovasara Hieronnan tyyppi: Vibrationsmassage Johdollinen: Ei Toiminta-aika minuutteina: 360 min Latausaika minuutteina: 330 min Lämpötoiminto: Ei Käyttöalue: Käsivarret, Hartiat Jalat, Kylki, Intensiteettitasot: 3 tasoa Vaihdettavat hierontapäät: 3 kpl Teho watteina: 36 watt Jännite voltteina: 7,4 volt Väri: Harmaa Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 4,1 x 15,4 x 10,4 cm Paino grmoina: 770 gr Äänitaso: - Isku minuutissa: 2000-2800

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth

paras lihashuoltovasara bluetoothilla varustettuna

Fordele
 • pros-icon.svg Tehokas 90 watin moottori – testin tehokkain moottori
 • pros-icon.svg Älykäs anturin herkkyys, joka antaa palautetta paineesta
 • pros-icon.svg Räätälöityä sisältöä sisältävä kumppanuussovellus
Ulemper
 • cons-icon.svg Erittäin voimakas, joten sitä on käytettävä varoen
 • cons-icon.svg Testin painavin malli – 1360 grammaa

Detaljeret gennemgang

Erityisen tehokas lihashuoltovasara, jossa on tehokas ja vahva harjaton moottori. Tehokkaan moottorin teho on 90 wattia. Hyperice Hypervolt hieroo siis jopa 3 200 värähtelyllä minuutissa. Testeissä kävi ilmi, että malli on erittäin tehokas ja siitä puuttuu muutama matalampi intensiteettitaso, mikä tekee siitä joillekin liian tehokkaan.

Voit valita 3 tasoa ja 5 erilaista hierontapäätä, joista jokainen sopii eri lihaksille ja kehon eri alueille.

Lisäksi Hyperice Hypervolt -mallissa on älykäs teknologia älykkään paineanturin muodossa, joka havaitsee, kuinka kovaa painat, ja antaa sinulle visuaalista palautetta. Näin voit jatkuvasti säätää painetta ja liikkeitä, kun käytät Hyperice Hypervolt  lihashuoltovasaraa.

Hyperice Hypervolt on varustettu Bluetoothilla. Tämä tarkoittaa, että voit liittää sen Hyperice-sovellukseen, joka tarjoaa räätälöityä sisältöä, harjoitusvinkkejä ja yleiskatsauksen aktiviteeteistasi palautumisen optimoimiseksi. Tutkimuksessamme totesimme, että sovellus toimii keskinkertaisesti ja kaipaisi päivitystä.

Hyperice Hypervoltin kokonaiskesto on 150 minuuttia, ja se latautuu 180 minuutissa. Siinä on liukumaton ergonominen kahva, jota on valitettavasti vaikea pitää kädessä testeissä. Lisäksi malli on kytkettävä päälle kahdella painikkeella, ennen kuin se käynnistyy.

Hyperice Hypervolt  on 1360 gramman painollaan testin painavin malli, mikä vaikeuttaa sen käyttöä pitkiä aikoja. Erityisesti niskan ja hartioiden kohdalla.

Arviomme

Jos etsit erittäin tehokasta lihashuoltovasaraa, Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth voi olla hyvä valinta sinulle. Mielestämme se sopii hyvin niille, jotka treenaavat paljon tai joilla on kroonisia lihaskipuja ja jännityksiä. Tehon vuoksi sitä tulee käyttää varoen.

Hinta on korkeampi, mutta saat erittäin tehokkaan mallin hintaan nähden. Painonsa vuoksi emme suosittele Hyperice Hypervolt  laitetta niille, jotka haluavat nopeuttaa palautumista ja hieroa ensisijaisesti vaikeasti saavutettavia alueita, kuten niskaa ja hartioita, ellei sinulla ole hoitajaa.

Vasaran tyyppi: Langaton lihashuoltovasara Hieronnan tyyppi: Vibrationsmassage Johdollinen: Ei Toiminta-aika minuutteina: 150 min Latausaika minuutteina: 180 min Lämpötoiminto: Ei Käyttöalue: Koko kroppa Intensiteettitasot: 3 tasoa Vaihdettavat hierontapäät: 5 kpl Teho watteina: 90 watt Jännite voltteina: 240 volt Väri: Musta Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 25,4 x 17,9 x 6,35 cm Paino grmoina: 1.360 gr Äänitaso: - Isku minuutissa: op til 3200

Gymstick Cairo Pro Massage Gun lihashuoltovasara

paras lihashuoltovasara monipuolisilla toiminnoilla

Fordele
 • pros-icon.svg Intuitiivinen kosketusnäyttö
 • pros-icon.svg Lukuisia hierontanopeuksia
 • pros-icon.svg Korkea huippunopeus ja viisi hierontanopeutta
 • pros-icon.svg Innovatiivinen muotoilu
Ulemper
 • cons-icon.svg Hieman äänekäs

Detaljeret gennemgang

Gymstick CairO Pro Massage Gun on kotimaisen valmistajan Gymstickin valikoiman paras lihashuoltovasara. Gymstick CairO Massage Gun lihashuoltovasaran hierontapää on jyrkässä kulmassa kahvaansa nähden, mikä mahdollista lihasten tehokkaan käsittelyn useista eri suunnista. Gymstick CairO Pro Massage Gun lihashuoltovasara on jämäkkä ja tukeva olematta kuitenkaan erityisen painava. Lihashuoltovasaralla on melko vähän huonoja puolia, mutta jotkut käyttäjät ovat kokeneet että vaikka lihashuoltovasaraa on helppo käyttää ja se nopeuttaa palautumista, se on hieman äänekäs verrattuna muihin lihashuoltovasaroihin.

Gymstick CairO Pro Massage Gun lihashuoltovasara tarjoaa viisi eri nopeussäätöä monipuoliseen hierontaan, ja laitetta voi käyttää joko hellävaraisella säädöllä tai kovemmilla kierroksilla. Tässä Gymstick CairO Pro Massage Gun lihashuoltovasarassa on helppokäyttöinen kosketusnäyttö, josta valitset sopivan nopeustason ja voit seurata Gymstick CairO Pro lihashuoltovasaran lyöntien määrää. Lisäksi laitteen kahvan alaosassa on toinen näyttö josta näet paljonko varausta akussa on jäljellä. Gymstick CairO Pro Massage Gun lihashuoltovasaran akku kestää kauan. Lihashuoltovasaran mukana toimitetaan viisi erilaista hierontapäätä: tasapää, pallo, ilmatyyny, luoti ja U-pää, jotka mahdollistavat monen eri lihasryhmän ja ruuminosan hieronnan kun sinulla on Gymstick CairO Pro Massage Gun lihashuoltovasara.

Arviomme

Gymstick CairO Pro Massage Gun lihashuoltovasara on hyvä yleismalli, joka sopii useimpiin tarpeisiin. Hinta on keskiluokkaa, mutta saat silti monia samoja ominaisuuksia kuin kalliimmissa malleissa: pitkä akun kesto yhdellä latauksella, useita hierontapäitä ja alhainen melutaso. Gymstick CairO Pro Massage Gun sopii niille, jotka haluavat vankan ja hyödyllisen mallin koko vartalolle.

Gymstick Cairo Pro Massage Gun lihashuoltovasara on toiminnoiltaan monipuolinen lihashuoltovasara. Se sisältää viisi erilaista hierontapäätä. Siinä on erinomainen akun kesto verrattuna testin muihin laitteisiin. Laitteen akun kesto yhdellä latauksella on 6,5 – 15h

Vasaran tyyppi: Langaton lihashuoltovasara Hieronnan tyyppi: Pulssihieronta Johdollinen: Ei Toiminta-aika minuutteina: 90 min Latausaika minuutteina: 180 min Lämpötoiminto: Ei Käyttöalue: Koko kroppa Intensiteettitasot: 5 tasoa Vaihdettavat hierontapäät: 5 kpl Teho watteina: 35 watt Jännite voltteina: ei ilmoitettu Väri: Musta Mitat (korkeus x leveys x syvyys): ei ilmoitettu Paino grmoina: 1000 gr Äänitaso: - Isku minuutissa: -

Guide Miten valita paras lihashuoltovasara

 
Flowlife-Flowgun-GO-2.0.png

Flowlife Flowgun GO 2.0

Beurer-MG-99.png

Beurer MG 99

Theragun-Elite.webp

Theragun Elite

Beurer-MG-180.webp

Beurer MG 180

Theragun-Mini.png

Theragun Mini

Homedics-PGM-200-AU.webp

Homedics PGM-200-AU

Tunturi-lihashuoltovasara.png

Tunturi lihashuoltovasara

Beurer-MG-185.png

Beurer MG 185

Havit-Wake.png

Havit Wake

Hyperice-Hypervolt-Plus-Bluetooth.png

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth

Gymstick-CairO-Pro-Massage-Gun.png

Gymstick Cairo Pro Massage Gun lihashuoltovasara

TestScore TestScore
Info
4.6
star star star star star
4.0
star star star star star
4.2
star star star star star
- - - - - - - -
Vasaran tyyppi Langaton lihashuoltovasara Langaton lihashuoltovasara Langaton lihashuoltovasara Langaton lihashuoltovasara Langaton lihashuoltovasara Langaton lihashuoltovasara Langaton lihashuoltovasara Langaton lihashuoltovasara Langaton lihashuoltovasara Langaton lihashuoltovasara Langaton lihashuoltovasara
Hieronnan tyyppi Impulsmassage Pulsmassage Pulsmassage Impulsmassage Pulsmassage Pulsmassage Impulsmassage Impulsmassage Vibrationsmassage Vibrationsmassage Pulssihieronta
Johdollinen Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei
Toiminta-aika minuutteina 300 min 300 min 120 min 180 min 150 min 60 min 300-660 min 350 min 360 min 150 min 90 min
Latausaika minuutteina 240 min 180 80 min 240 min 80 min 240-300 min 210 min 210 min 330 min 180 min 180 min
Lämpötoiminto Ei Ei Kyllä Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei
Käyttöalue Keho, Reidet, Selkä, Hartiat Käsivarret, Jalat, Reidet, Sivu, Selkä, Niska Käsivarret, KEho, Jalat, Kädet, Reidet Käsivarret,Reidet, Kylki, Selkä, Niska - Käsivarret, Jalat, Hartiat Koko keho Koko keho Käsivarret, Hartiat Jalat, Kylki, Koko kroppa Koko kroppa
Intensiteettitasot 5 tasoa 5 tasoa 5 tasoa 4 tasoa 3 tasoa 3 tasoa 20 tasoa 9 tasoa 3 tasoa 3 tasoa 5 tasoa
Vaihdettavat hierontapäät 6 kpl 4 kpl 5 kpl 6 kpl 1 kpl 3 kpl 4 kpl 5 kpl 3 kpl 5 kpl 5 kpl
Teho watteina 5,04-12,6 watt Ei ilmoitgettu Ei ilmoitgettu 26 watt 22,5 watt 30 watt 20 watt 18 watt 36 watt 90 watt 35 watt
Jännite voltteina Ei ilmoitgettu 240 volt Ei ilmoitgettu 100-240 volt 100-240 volt Ei ilmoitgettu Ei ilmoitgettu 100-240 volt 7,4 volt 240 volt ei ilmoitettu
Väri Musta Sininen, musta Valkoinen, musta Musta Ruskea, Harmaa, Punainen, Musta Musta Musta Vihreä Harmaa Musta Musta
Mitat (korkeus x leveys x syvyys) 24 x 18,5 x 5,8 cm 6,51 x 14,14 x 4,51 cm 7,4 x 17 x 24 cm 24 x 7 x 17,5 cm 7,7 x 13,5 x 15,2 cm 23.5 x 18.5 x 5,8 cm 24,5 x 7 x 23 cm 26 x 6,5 x 15,5 cm 4,1 x 15,4 x 10,4 cm 25,4 x 17,9 x 6,35 cm ei ilmoitettu
Paino grmoina 970 gr 620 gr 1.000 gr 1.050 gr 650 gr 720 gr 1.360 gr 1.075 gr 770 gr 1.360 gr 1000 gr
Äänitaso 60 dB - 60-67 - - - 50-60dB - - - -
Isku minuutissa 1400-3200 1800-3000 1750-2400 Op til 3200 1750-200 2100-3300 1200-3300 1200-3000 2000-2800 op til 3200 -
Käyttäjien arvostelut 5 3 4 - - - - - - - -
Asetukset 5 5 5 - - - - - - - -
Akun kesto 3 5 4 - - - - - - - -
Melutaso 5 3 4 - - - - - - - -
Ergonomia 5 4 4 - - - - - - - -
Tjek billigste pris Set til 276,77 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon Set til 99 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Veikon Kone På lager
Set til 379 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Power På lager
Set til 77,91 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Hobby Hall På lager
Set til 134 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Clas Ohlson På lager
Set til 109 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Proshop På lager
Set til 170 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
CDON På lager

Lihashuoltovasaroiden markkinat ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosina. Aikaisemmin lihashuoltovasara oli vain ammattilaisurheilijoille, mutta nyt myös kuluttajat ovat ottaneet sen käyttöön kotonaan.

Useimmat nykyiset mallit on suunniteltu vastaamaan useimpia tarpeita, mutta parametreissa, kuten eri taso-asetuksissa, mukana tulevissa hierontapäissä, akun kestossa ja koossa, on suuria eroja.

Seuraavassa ostajan oppaassa tarkastellaan tarkemmin näitä parametreja ja lihashuoltovasaran käytön etuja.

Tehokas hieronta hierontavasaralla ei ole vain ammattiurheilijoille, kuten monet virheellisesti uskovat. Lihashuoltovasaran käyttö voi olla erittäin palkitsevaa ja hyödyllistä myös niille, jotka viettävät pitkiä tunteja tietokoneen ääressä. Kohdennetulla hieronnalla voit auttaa lievittämään monia jännityksiä, joiden poistamisesta ammattimaiselta hierojalta joutuisit muuten maksamaan paljon rahaa.

Lihashuoltovasaran käyttö voi olla myös erittäin antoisaa ja käytännöllistä niille, jotka harrastavat paljon urheilua. Lihashuoltovasara auttaa kaikessa kipeiden lihasten kivun lievittämisestä vammojen ehkäisyyn. Lihashuoltovasaran käyttö nopeuttaa palautumista. Hyvä uutinen on, että parhaita lihahuoltovasaroita voi käyttää kaikkiin lihaksiin ja lihasryhmiin. Ja hyvällä lihashuoltovasaralla tehty tehokas hieronta voi olla ammattilaisen tekemän hieronnan arvoinen. Enää ei tarvitse käydä hierojalla.

Lyhyesti sanottuna lihashuoltovasara tarjoaa hyötyjä lähes kaikille jotka haluavat nopeuttaa palautumista. Ja kun alat käyttää sitä, huomaat nopeasti positiivisen eron. Lyön vetoa, ettet enää koskaan pysty olemaan ilman sitä, kun olet aloittanut sen käytön.

Eri asetukset ja vaihtoehdot

Lihashuoltovasaran teho liittyy jonkin verran lyöntien määrään minuutissa. Parhaimmissa lihashuoltovasarassa on useampi kuin yksi asetus, jotta voit säätää lihashuoltovasaran voimakkuutta. Saadaksesi todella perusteellisen hieronnan sinun on löydettävä tarkoitukseesi ja tarpeisiisi sopiva asetus. Siksi lihashuoltovasara, jossa on useita nopeusasetuksia, ei ehkä ole sinua varten.

Lihashuoltovasara antaa hierovia ja toistuvia iskuja tai värähtelyjä, ja riippuen siitä, mitä haluat saavuttaa, kevyt pulssi voi sopia sinulle.

Jos harrastat paljon urheilua, saatat haluta lihashuoltovasaran, jossa on useita asetuksia, jotta voit vaihdella painetta enemmän sen mukaan, haluatko toipua, rentoutua, lievittää kipua vai ehkäistä. Testissämme asetukset vaihtelevat välillä 3-20.

Yhteistä niille kaikille on kuitenkin se, että ne lisäävät verenkiertoa, mikä on tärkeää kaikissa tapauksissa. Ja mitä enemmän iskuja minuutissa, sitä voimakkaampi hieronta.

Kun puhutaan asetuksista, ne mitataan yleensä värähtelyinä, iskuina tai impulsseina.

Iskuissa hierontapää liikkuu sisään ja ulos, kun taas värähtelyssä on samanlainen liikekuvio, mutta samalla se värähtelee enemmän. Värähtely on siis myös pehmeämpi hierontamenetelmä.

Riippuen siitä, mitä haluat hieronnalla saavuttaa, valitset tietyn intensiteettitason.

Jotta asia olisi helpompi ymmärtää, olemme tehneet pienen yleiskatsauksen, jotta tiedät, mitä intensiteettiä sinun tulisi käyttää.

Muista kuitenkin, että tämä voi vaihdella valitsemastasi mallista riippuen. Siksi ensimmäisenä ohjeena on aina käytettävä ostamasi lihashuoltovasaran mukana toimitettua käyttöohjetta tai käyttöoppaita.

 • 1 200 ja 1 700 pulssia minuutissa = Käytä tätä intensiteettiä lihasten lämmittämiseen joko ennen harjoitusta tai ennen perusteellisemman hieronnan aloittamista.
 • 1 700-2 100 pulssia minuutissa = Tämä voimakkuus antaa sinulle rentouttavamman hieronnan. Lihaksesi rentoutuvat, ehkäiset jännitystä ja opettelet itsesi rentoutumaan. Se voi olla myös varma tapa rentoutua työn tai treenin jälkeen.
 • 2 100-2 600 lyöntiä minuutissa = Käytä tätä intensiteettitasoa, jos sinulla on lihasjännitystä ja arkuutta. Tämä voimakkuus lievittää lihasjännitystä ja antaa sinulle kipua vähentävän hieronnan, kun vapautat kaikki viipyvät kivut ja jännitykset. Sinun on kuitenkin lämmitettävä lihaksesi ennen tämän intensiteettitason käyttöä.
 • 2 600-3 300 pulssia minuutissa = Suurin intensiteettitaso antaa intensiivisen, syvän kudoshieronnan.

Iskuhoito vs. tärinähieronta

Tärinähieronta on pinnallista hierontaa, joka menee hieronnan aikana 8-10 millimetrin syvyyteen kudokseen. Tärinähierontaa voidaan käyttää rentoutumiseen sekä lihasjännityksen ja kivun lievittämiseen.

Jos olet urheilija, iskuhoito sopii sinulle todennäköisesti paremmin. Tämäntyyppinen hieronta lievittää paremmin harjoituksen jälkeistä lihaskipua ja nopeuttaa palautumista. Iskuhoidossa hieronta ulottuu 16 millimetrin syvyyteen pehmytkudokseen.

Esiasetetut ohjelmat

Joissakin malleissa on esiasetetut ohjelmat. Tämä helpottaa sinua, koska sinun ei tarvitse miettiä liikaa, mille voimakkuuden tasolle sinun pitäisi asettaa hierontalaitteesi. Sen sijaan voit vain valita ohjelman, ja laite hoitaa loput.

Tämä edellyttää tietenkin, että lihashuoltovasarassa on sinulle sopiva ohjelma. Älä esimerkiksi valitse harjoittelun jälkeistä ohjelmaa, jos käytät lihashuoltovasaraa auttaaksesi kehoasi toipumaan vammasta!

Jotkin tärinät tai iskut voivat olla liian voimakkaita.

Sama pätee, jos haluat hieroa kipeytyneitä lihaksia, jolloin sinun on mentävä alaspäin ja hierottava lihaksia syvällisesti. Tällöin rentouttavasta hieronnasta ei ole paljon apua.

Jos tiedät jo, että haluat käyttää lihashuoltovasaraasi johonkin tiettyyn tarkoitukseen, hanki malli, jossa on tarvitsemasi ohjelmat.

Beurer MG 185 ja Tunturi Massage Gun ovat molemmat hyviä esimerkkejä malleista, joissa on automaattiset ohjelmat.

Jos sinulla on lihashuoltovasara ilman esiasetettuja ohjelmia, älä ole epätoivoinen! Tämä ei missään nimessä tarkoita, että lihashuoltovasarasi ei olisi tehokas.

Sinun tarvitsee vain tutustua eri lisävarusteisiin ja nopeusasetuksiin, jotta voit tehdä itsellesi kohdennettua ja tehokasta hierontaa.

Hierontapäät

Kun ostat lihashuoltovasaran, siinä on yleensä tietty määrä vaihdettavia hierontapäitä. Se, kuinka monta on mukana, riippuu ostamastasi mallista. Eikä sinun välttämättä tarvitse investoida kalliiseen lihashuoltovasarain, jossa on paljon lisävarusteita.

Halvalla lihashuoltovasaralla voi helposti olla tarvitsemasi hierontapäät. Loppujen lopuksi paras lihashuoltovasara sinulle on se, joka auttaa sinua ongelmissasi. Siksi on kuitenkin tärkeä tietää, mihin eri suuttimia käytetään, jotta voit parhaiten lisätä verenkiertoa, hoitaa kipeitä lihaksia tai lievittää kipua.  Eri suukappaleet tai hierontapäät käsittelevät eri lihasryhmiä.

Mihin eri päät sopivat

Kun haluat hieroa eri lihasryhmiä, sinun on siis tunnettava lihashuoltovasaran lisävarusteet. Useimmissa malleissa on viisi erilaista hierontapäätä, tai 3-6 hierontapäätä. Tässä käymme yksityiskohtaisesti läpi, mitä hierontapäätä tulisi käyttää millekin kehon osalle.

1. Litteä pää

Litteä pää on ylhäältä katsottuna pyöreä, mutta siinä on tasainen kosketuspinta. Se muistuttaa hieman litteää ovenkahvaa. Tämäntyyppinen hierontapää on erityisen sopiva laajoille alueille, kuten selälle. Se on myös tehokas lämmittämään lihaksia runsaalla värähtelyllä. Litteä puoli tarkoittaa, että se ei tunkeudu lihaksiin samalla tavalla kuin pyöreät.

2. Suuri, pallomainen pää

Tämä hierontapää on yleensä pehmeä. Siksi se on sopiva pää aluksi, jotta voit kokeilla sitä ensin. Voit kuitenkin käyttää sitä myös erilaisiin laukaisupisteisiin. Yleisesti ottaen tämä pää soveltuu parhaiten isommille lihasryhmille, kuten reisilihaksille.

3. Lastamainen hierontapää

Tämä hierontapää ei ole aina mukana. Se näyttää hieman erikoiselta, mutta se on itse asiassa varsin hyvä verenkierron lisääjänä. Sitä on parasta käyttää pitkiin, liukuviin liikkeisiin (kohti sydäntä). Sitä käytettäessä ei kuitenkaan pidä painaa sitä liian kovaa ihoon.

4. Sylinterimäinen pää

Sylinterimäinen pää näyttää hieman patruunalta. Se on suhteellisen ohut ja pieni, minkä vuoksi voit käsitellä juuri niitä lihasten alueita, joihin sattuu. Se on erityisen hyvä kehon niin sanotuille liipaisupisteille. Lihakset kannattaa kuitenkin aina lämmittää ennen kuin alat hieroa niitä syvälle näillä hierontapäillä.

5. Pieni, pallomainen pää

Sitä käytetään samalla tavalla kuin suurta. Koko määrää vain sen, kuinka tarkasti voit osua hierottavaan kohtaan. Siksi se on erityisen ihanteellinen pienemmille lihasryhmille, kuten pohkeille.

6. U-muotoinen pää

Tämä pää on suunniteltu hieromaan jänteitä ja lihaksia, kuten selkärangan molemmin puolin olevia lihaksia tai akillesjänteitä. Voit käyttää sitä myös niskalihasten rentouttamiseen. Varo kuitenkin, ettet osu selkärangan nikamiin!

Testissämme testatuissa malleissa on 1-6 erilaista hierontapäätä.

Akun kesto – Kuinka kauan voit hieroa kerrallaan?

Lihashuoltovasara sisältää yleensä vaihdettavat paristot. Vaihdettavat akut on tietenkin ladattava silloin tällöin, ja paraskin lihashuoltovasara on ladattava jossain vaiheessa, ennen kuin se on valmis uuteen hierontaan.

Eri lihashuoltovasara -mallien välillä on myös melko suuri ero käyttöajassa, kuten nopea vilkaisu testiimme osoittaa.

Lihashuoltovasaran käyttöaika on myös todella tärkeä vain, jos käytät sitä paljon kerrallaan. Useimmat ihmiset käyttävät sitä enintään puolesta tunnista kokonaiseen tuntiin kerrallaan, ja useimmat lihashuoltovasarat kestävät sen. Esimerkiksi Homedics PGM-200-AU:n käyttöaika on yksi tunti. Lihashuoltovasarat Beurer MG 99 Flowlife Flowgun GO 2.0 Tunturi lihashuoltovasara, Beurer MG 185 ja Musclepain Pro kestävät kaikki vähintään 5 tuntia.

Kysymys, joka sinun tulisi esittää itsellesi, ei ole se, kuinka kauan haluat sen toimivan kerrallaan, vaan se, kuinka usein haluat ladata sen. Jos sen käyttöaika on pitkä, se kestää automaattisesti pidempään, ennen kuin sinun on ladattava se uudelleen.

Joillakin malleilla täyteen lataukseen kuluu hieman enemmän aikaa kuin toisilla. Tässä testissä olevat lihahuoltovasara -mallit vaihtelevat 80-330 minuutin välillä.

Muista, että latausaika tai käyttöaika ei välttämättä ole itsessään tärkeää. Tärkeintä on näiden kahden välinen suhde.

Koko – Kuinka helppo sitä on käsitellä?

Paras hieronta voi mennä pilalle, jos lihashuoltovasara on liian painava, jolloin sitä voi olla vaikea pitää kädessä ja pahimmassa tapauksessa käsi voi loukkaantua. Sillä on myös päinvastainen vaikutus, jos haluat rentoutua hieronnassa, jos jännität kaikkia lihaksia pitämään lihashuoltovasaraa.

Luonnollisesti eri lihashuoltovasarat vaihtelevat myös painoltaan. Tarkista siis aina, kuinka painava tietty lihashuoltovasara on, ja päätä itse, onko se sinulle sopivan painoinen. Esimerkiksi Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth on testimme painavin malli 1360 grammallaan, kun taas Beurer MG 99 on kevyin 620 grammallaan.

Saatat tietysti haluta myös ottaa lihashuoltovasarasi mukaan matkalle. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että matkustat paljon, tai jos haluat hieroa kipeytyneitä lihaksia palautumisen helpottamiseksi treenin jälkeen. Sen pitäisi mahtua laukkuusi sekä kokonsa että painonsa puolesta.

Jotkin mallit on erityisesti suunniteltu matkamalleiksi, jolloin matkoillakin voi nopeuttaa palautumista helposti. Esimerkiksi Theragun Mini.

Jos sinulla on vaikeuksia painavampien esineiden pitämisessä, on myös hyvä idea valita malli, jossa on ergonominen kahva.

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth, Beurer MG 185, Theragun Mini, Beurer MG 180 ja Theragun Elite ovat kaikki ergonomisesti muotoiltuja.

Esimerkiksi Theragun Mini on suhteellisen pieni, mikä voi olla etu. Sen muotoilu on kuitenkin litteä, mikä voi olla haaste joillekin. Havit Waken muotoilu on tehty kuin rengas, josta voi ottaa kiinni.

Joillekin tämä voi olla ihanteellinen ratkaisu. Viime kädessä se on kuitenkin makuasia. Ja on aina sinusta itsestäsi kiinni, minkä käsittelyn osaat parhaiten.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on testin paras lihashuoltovasara?

Testin paras lihashuoltovasara on Homedicin PGM-200-AU. Johdoton lihashuoltovasara tarjoaa 3 tasoa ja 3 erilaista hierontapäätä, joten sitä voi käyttää monipuolisesti sekä kivunlievitykseen että rentouttavaan hierontaan. Lihashuoltovasaran mukana tulee säilytyskotelo.

Miten lihashuoltovasara toimii?

Hyvä lihashuoltovasara lämmittää ensin lihakset hyvin. Sitten se hieroo syvälle ja ulottuu suoraan sidekudokseen asti. Tämä edistää verenkiertoa, joten jätetuotteet poistuvat kehosta nopeammin kuin silloin, kun keho tekee sen itse.

Onko hyvä käyttää lihashuoltovasaraa?

Lihashuoltovasaran käyttö on hienoa, jos harrastat urheilua ja kovaa harjoittelua, sillä lihashuoltovasara auttaa purkamaan jäykkien lihasten jännitystä ja lisää verenkiertoa. Se voi olla hyvä myös niille, jotka viettävät paljon aikaa tietokoneen ääressä ja kokevat jännitystä niskassa ja hartioissa, jolloin syvät värähtelyt auttavat ja lievittävät kipua.

Kuinka paljon lihashuoltovasara maksaa?

Hieronta-aseiden hinnoissa on suuri ero. Testissämme ne vaihtelevat noin 30 eurosta lähes 300 euroon.

Mihin eri hierontapäitä käytetään?

Eri hierontapäitä käytetään hieronnan kohdistamiseen eri lihasryhmiin.

Kuinka usein voit käyttää lihashuoltovasaraa?

Ei ole olemassa sääntöjä siitä, kuinka usein voit käyttää lihashuoltovasaraa. Kuuntele kehoasi ja tunne se.

Voiko hieronnan jälkeen tulla huono olo?

Voit tuntea olosi huonovointiseksi syvähieronnan jälkeen kehossa tapahtuvan puhdistuksen vuoksi. Hieronta vapauttaa kudoksissa olevia jätetuotteita, jotka kulkeutuvat imunestejärjestelmän kautta. Jotkut kokevat päänsärkyä tai lihaskipuja, joten on tärkeää juoda runsaasti vettä puhdistusprosessin tukemiseksi.

Onko terveellistä käydä hieronnassa joka päivä?

Ei ole terveellistä käydä hieronnassa joka päivä pitkän ajanjakson ajan, sillä se kuluttaa lihaksia.

Voitko hieroa myos myos pois?

Usein myoosin hierominen pois vaatii hieman enemmän. Lihashuoltovasara voi antaa syvähierontaa, joka rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua, mutta myös fyysinen aktiivisuus auttaa.

Onko mahdollista hieroa väärin?

Kyllä, voit hieroa esimerkiksi jalkoja väärään suuntaan. Hiero aina ylöspäin optimaalisen hieronnan saamiseksi.

Lähteet: Lihashuoltovasara

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

 • Flag T3.com Chevron down

  T3 on brittiläinen verkkolehti, joka keskittyy uusimpaan teknologiaan ja uusimpiin teknisiin laitteisiin. Lehti on ollut verkkoversiona vuodesta 1998 ja sillä on 10 miljoonaa kävijää. T3 on testannut 6 erilaista lihashuoltovasaraa, mukaan lukien Theragun Elite ja Hyperice Hypervolt Plus tässä

 • Flag Techgearlab.com Chevron down

  Techgearlab ostavaa ja testaa tuotteita, joita he itse arvostelevat ja vertaavat vastaaviin markkinoilla oleviin malleihin. Ennen ostamista he tekevät perusteellisen markkina-analyysin ja löytävät luokan parhaat ja suosituimmat tuotteet. He testaavat kaikkia tuotteita kotiin ja puutarhaan. He ovat testanneet 4 lihashuoltovasaraa, mukaan lukien Hyperice Hypervolt ja Theragun Elite. Katso testi esim tässä

 • Flag Goodhousekeeping.com Chevron down

  Goodhousekeeping.co.uk on amerikkalainen lifestyle-lehti, jonka takana on yli 137 vuotta. Kotitalouksille annettujen vinkkien ja neuvojen lisäksi he testaavat kotitaloustuotteita omassa Goodhousekeeping instituutissaan. He ovat testanneet 10 erilaista lihashuoltovasaraa, mukaan lukien Theragun Mini. Katso koko testi tässä

 • Flag The Telegraph.co.uk Chevron down

  Brittilehti The Telegraph toimittaa viimeisimmät uutiset kotimaasta ja ulkomailta sekä testaa ja arvioi erilaisia ​​tuotteita. He ovat testanneet 9 lihashuoltovasaraa, mukaan lukien Theragun Mini. Katso heidän testinsä tässä

 • Flag What.co.uk Chevron down

  Which.co.uk on englantilainen kuluttajasivusto. He testaavat tuotteita jatkuvasti omissa laboratorioissaan ja vertailevat tuotteita valmistajien välillä.

  What.co.uk on testannut 10 eri mallilla, mukaan lukien Theragun Mini. Lue koko testi tässä

×