Opdateret elokuu 2023

Paras partatrimmeri 2023 – Katso testin 7 parasta partatrimmeriä

Olemme perusteellisella tutkimuksellamme löytäneet markkinoiden 7 parasta partatrimmeriä partatrimmeritestissämme. Tutkimalla tarkasti sekä kansainvälisiä että tanskalaisia ​​asiantuntijaarvosteluja, käyttäjien arvioita ja parhaiden partatrimmereiden testejä, löydämme parhaat. Täällä käymme läpi ja arvioimme ne huolellisesti valittujen kriteerien ja parametrien mukaan.
Af somjitalex BAdge
somjitalex
Wella Contura 5
paras partatrimmeri yksityiskohtaisiin ääriviivoihin

Wella Contura Partatrimmeri HS61 Razor 1.0

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Keskitymme vahvasti helppokäyttöisyyteen, mukaan lukien trimmerin suunnittelu ja mahdolliset asetukset. Huomioimme luonnollisesti myös terien laadun ja terävyyden sekä akun kestävyyden täydellä latauksella. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, perehdymme myös siihen, kuinka helppoa terien puhdistaminen ja vaihtaminen on.

Pidämme jatkuvasti ajan tasalla uusimmista toiminnoista ja teknologioista ja päivitämme jatkuvasti testejämme, joten saat aina yleiskuvan markkinoiden parhaista partatrimmereistä.

Ostooppaassamme perehdymme näihin parametreihin. Näin saat yksityiskohtaisen arvion asiantuntijatiedoistamme, jotta tiedät tarkalleen, mitä etsiä ostaessasi auusi partaleikkuri parrallesi.

Philips 9000 Prestige BT9810

testin paras partatrimmeri

5.0
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Helppokäyttöisyys
  5
 • Terä
  5
 • Akku ja virtalähde
  5
 • Puhdistus ja huolto
  5

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sopii keskipitkälle ja lyhyelle parralle
 • pros-icon.svg Hyvä vahvalle hiusten kasvulle
 • pros-icon.svg Älykäs anturi mukautuu parran pituuteen
 • pros-icon.svg Tehokas parranajo, joka ei jätä karvatupsuja
 • pros-icon.svg Tarjoaa hellävaraisen parranajon ihoa vasten olevan metallikappaleen ansiosta ja tarjoaa kitkattoman parranajon ja hyvän kulman
 • pros-icon.svg Hyvä painonjako tekee siitä helpon käsitellä
 • pros-icon.svg Vedenpitävä ja voidaan käyttää kylvyssä ja huuhdella puhtaaksi hanan alla
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei sovellu tiiviiseen parranajoon tai erittäin pitkälle parralle
 • cons-icon.svg Ei sovellu antamaan parralle teräviä linjoja ja tarkkaa muotoilua
 • cons-icon.svg Ei niin helppokäyttöinen kasvojen vaikeapääsyisille alueille
 • cons-icon.svg 0,2 mm:n tarkkuusvälit paitsi välillä 2 mm ja 2,5 mm, joissa se hyppää suoraan 2:sta 2,5 mm:iin
 • cons-icon.svg Kotelossa voi olla vain trimmeri, ei puhdistusharjaa ja muita tarvikkeita

Detaljeret gennemgang

Philips 9000 Prestige BT9810 -partatrimmeri sai parhaan pistemäärän kaikissa kriteereissämme partaleikkuritestissämme. Se on käyttäjäystävällinen, siinä on hyvä käyttö- ja latausaika sekä laadukkaat metalliterät, jotka takaavat hellävaraisen parranajon ihoa ärsyttämättä. Ja se on helppo puhdistaa ja huoltaa. Se sopii parhaiten sinulle, jolla on lyhyt tai keskipitkä parta.

Hellävarainen trimmeri, myös paksulle parralle

Tämä partatrimmeri on varustettu terävällä metalliterällä, joka voi tutkimustemme mukaan leikata myös raskaan parran kasvun läpi. Punainen valo osoittaa, että on aika voidella terä öljyllä. Metallinen näyttö varmistaa, että saat oikean kulman trimmauksen aikana, mikä tekee siitä hellävaraisen iholle. Se seuraa kasvojen ääriviivoja ja trimmaa karvoja naarmuuntamatta. Koska seula on valmistettu metallista, se ei anna periksi paineelle, kuten muissa trimmerissä, joissa on muovinen näyttö.

Partatrimmeri on varustettu myös älykkäällä anturilla, jotta moottori mukautuuparrasta pituus ja pääset pidempien hiusten läpi ilman, että trimmeri juuttuu. Tutkimuksemme osoittavat, että se tarttuu hyvin pitkiin partaan. Huomasimme myös, että se ei ollut yhtä tehokas leikkaamaan teräviä viivoja, eikä sitä ollut helppo käyttää vaikeapääsyisillä kasvojen alueilla, mikä on haittapuoli.

Siinä on 13 eri pituusasetusta. Ilman napsahtavaa lisäkampaa voit leikata pituuksia 0,4–5 millimetriä, kun taas kammalla voit valita pituuksien välillä 5,4–10 millimetriä. Pituusasetukset näkyvät pienessä ikkunassa, jonka yläreunassa on numerot 0,4 – 5 millimetriä ja alareunassa pituudet 5,4 – 10 millimetriä.

Pituudet asetetaan pyörivässä pyörässä kahden numeron alle, toisin kuin muissa malleissa, kuten Philips Multigroomissa, jossa kampa on vaihdettava tietyn pituuden saavuttamiseksi. Mukana tulee myös laturi, öljy terälle, puhdistusharja ja säilytyslaukku. Haittapuolena on, että kotelossa ei ole tarpeeksi tilaa lisävarusteille.

Helppo puhdistaa vedenpitävällä partaleikkurilla

Tämä Philips-trimmeri on pestävä trimmeri, joten voit huuhdella sen puhtaaksi hanan alla. Sitä voidaan käyttää myös kylvyssä, toisin kuin esimerkiksi Wella Contura -malli. Se eroaa kaikista muista testin malleista siinä, että käännät terää ylös päästäksesi sisätilaan. Muissa malleissa pää poistetaan kokonaan tai ei ollenkaan.

Kun pää on käännetty ylös, voit huuhdella sen sisällä olevalla vedellä tai poistaa sen harjallahiukset. Partatrimmerin on kuivuttava kokonaan ennen kuin napsautat pään takaisin paikalleen.

Akun kesto

Valmistaja lupaa täyteen ladatun akun 1 tunnissa ja käyttöajan kaksinkertaisen, eli 120 minuutin. Kokemus tästä partaleikkurista on, että tämä on myös mitä saat. Voit asettaa sen latautumaan 5 minuutiksi, mikä tutkimuksemme mukaan antaa sinulle tarpeeksi aikaa parranajoon. Trimmerin alaosassa on kolme LED-valoa, jotka osoittavat akun jäljellä olevan käyttöajan. Kun trimmeri on ladattu täyteen, kaikki kolme syttyvät.

Meidän arviomme

Philips 9000 Prestige BT9810 on toiseksi kallein malli partatrimmeritestissämme. Mutta niille teistä, joilla on lyhyt tai keskipitkä parta, tämä on oikea partaleikkuri. Se ei sovellu erittäin pitkälle parralle tai parranajoon, joten jos haluat parranajon tarkasti, suosittelemme sen sijaan Philips One Bladea. Mutta jos sinulla on erittäin paksu parta, jonka haluat leikata tehokkaasti ärsyttämättä ihoasi, tämä partaleikkuri on ihanteellinen.

Tyyppi: Partatrimmeri Max. käyttöaika: 120 min Latausaika: 60 min Pikalataus: Kyllä Pituusasetusten määrä: 13 asetusta Lyhyt trimmerikampa: 0,4 mm Pitkä trimmerikampa: 10 mm Tarkkuusalue: 0,2 mm ( 2 - 2,5 mm) Soveltuu suoraan parranajoon: Ei Voidaan huuhdella puhtaaksi vedellä: Kyllä Märkä parranajo: Kyllä Johdoton: Kyllä Latausasema: Ei Akun tyyppi: Ei Akun jännite: 100-240 V Kulutus watteina: Ei ilmoitettu Väri: Hopea Paino (kg): 236 g

Philips Multigroom Series 7000 MG7715

premiumluokan paras partatrimmeri

4.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Terä
  5
 • Akku ja virtalähde
  5
 • Puhdistus ja huolto
  5

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Vartalo- ja nenäkarvojen trimmaamiseen vaihdettavat päät
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää sekä langattomasti että liitettynä virtalähteeseen
 • pros-icon.svg Terävät ja itseteroittuvat terät helpottavat parran leikkaamista ja muotoilua tarkasti
 • pros-icon.svg Päät ja terät on helppo vaihtaa
 • pros-icon.svg Anna (154 g)
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei sovellu alle 3 mm:n vartalonkarvojen lyhyeen leikkaamiseen
 • cons-icon.svg Korvien ja nenän trimmeri ei ole tehokas ja karvoja on vaikea leikata kunnolla
 • cons-icon.svg Ei sovellu märkäparranajoon (voidaan kuitenkin huuhdella veden alla)
 • cons-icon.svg Nivers, jos niitä käytetään ilman suojaa
 • cons-icon.svg Paljon karvoja kerääntyy trimmerin sisään ja sekoittuu öljyyn, joten niiden puhdistaminen voi olla hieman vaikeaa

Detaljeret gennemgang

Tällä Philips Multigroom Series 7000 MG7715:llä saat monitoimisen partatrimmerin, jossa on paljon erilaisia ​​lisävarusteita ja mahdollisuuden leikata parran lisäksi myös vartalon ja nenän karvoja. Philips Multigroom Series 7000 on ihanteellinen niille, jotka eivät halua mennä ulos ja sijoittaa useisiin eri tuotteisiin. Philips Multigroom Series 7000 on myös varustettu itseteroittuvilla terillä, joten se on huoltovapaa.

Monipuolinen trimmeri

Toisin kuin testin voittaja, tämä Philips Multigroom Series 7000 malli ei ole valmistettu metallista, vaan muovista. Kun testin voittaja painaa 236 grammaa, tämä malli painaa 212 grammaa. Kokemuksemme tuotteesta on, että se on plussaa, jos ajelee pidempään, koska on pienempi riski käsien väsymisestä. Philips Multigroom Series 7000 on myös varustettu kumikahvalla, jotta se ei luista kädessä käytön aikana.

Testin voittajaan verrattuna tämän Philips Multigroom Series 7000 partatrimmerin mukana tulee enemmän lisävarusteita. Saat parran ajoon vaihdettavat päät metallitrimmerin muodossa, tarkkuustrimmerin esim. pulisontoihin, korva- ja nenätrimmerin, parranajokoneen, vartalon trimmaussuojan, säädettävän partakamman eri pituuksille 3-7 millimetriä, 2 sänkikammat, 3 hiuskampaa ja 2 vartalohalausta. Yksittäiset osat ovat erivärisiä, joten voit erottaa ne. Mutta kokemuksemme mukaan voi olla vaikeaa nähdä, mihin eri päät on tarkoitettu.

Tämän Philips Multigroom Series 7000 partatrimmerin leikkuupituudet ovat 3 ja 5 millimetriä, mutta muut partatrimmerit voivat leikata 0,5 ja/tai 1 millimetrin pituuksiin. Mukana tulee 1 millimetrin trimmerikampa, mutta se ei sovellu vartalokarvoihin, koska alapuoli on pyöristetty eikä litteä. Tasainen puoli helpottaa liukumista suurempien pintojen yli, joten se ei sovi kasvoille.

1 millimetrin kampaa käytettäessä leikkuureuna tulee näkyviin, ja riskinä on leikata itsesi siihen ajaessa sitä epätasaisten paikkojen yli.

Oikeita kampaa käytettäessä tämä on toimiva partatrimmeri, joka ei naarmuta eikä riko hiuksia. Testeissä Philips Multigroom Series 7000 osoittautui hyväksi yksinkertaisiin leikkauksiin, mutta ei monimutkaisempiin. Vastineeksi saat terävät reunat ja tarkan trimmauksen. Tutkimuksemme paljasti myös, että sillä oli vaikeuksia tehokkaasti leikata karvoja nenässä ja korvissa.

Puhdistus

Kun puhdistat Philips Multigroom Series 7000 trimmeriä, et avaa päätä kuten testin voittajatrimmerissä tehdään, vaan poistat se kokonaan. Sitä markkinoidaan vedenpitävänä, mutta sitä ei ole tarkoitettu märkäparranajoon. Toisaalta se on mahdollista huuhdella puhtaaksi hanan alla. Mukana tulee myös puhdistusharja. Tutkimuksemme osoittivat, että paljon karvoja kerääntyy trimmerin sisään ja sekoittuu öljyyn, mikä voi vaikeuttaa hiusten puhdistamista.

Akun kesto

Philips Multigroom Series 7000 -partatrimmerin käyttö- ja latausaika on sama kuin testin voittajalla. Philips Multigroom Series 7000 on myös varustettu 5 minuutin pikalatauksella, mikä antaa sinulle tarpeeksi aikaa leikata parran. Toisin kuin Philips 9000 Prestige BT9810, tässä partatrimmerissä ei ole useita LED-valoja, vaan yksi. Se palaa valkoisena, kun trimmeri latautuu, ja oranssina, kun akku on loppumassa. Latauksen aikana LED-valo vilkkuu. Kun Philips Multigroom Series 7000 trimmeri on ladattu täyteen, se palaa jatkuvasti 30 minuuttia, minkä jälkeen se sammuu. Pois päältä palava valo osoittaa, että se on ladattu täyteen.

Meidän arviomme

Philips Multigroom Series 7000 on paras partaleikkuri, jos haluat mallin, joka pystyy käsittelemään erilaisia ​​trimmaustehtäviä. Hinnaltaan se on myös alle puolet testin voittajasta. Se ei sovellu alle 3 millimetrin pituisten vartalonkarvojen lyhyeksi leikkaamiseen, eikä sitä voi käyttää suihkussa. Se osoittautui vähemmän tehokkaaksi korvien ja nenän karvojen hoitoon, mutta se on hyvä all-in-one-leikkuri kasvojen ja vartalon tasaiseen trimmaamiseen.

Tyyppi: Parta, vartalotrimmeri Max. käyttöaika: 120 min Latausaika: 60 min Pikalataus: Kyllä Pituusasetusten määrä: Ei ilmoitettu Lyhyt trimmerikampa: 1,2 mm Pitkä trimmerikampa: 16 mm Tarkkuusalue: Ei ilmoitettu Soveltuu suoraan parranajoon: Ei Voidaan huuhdella puhtaaksi vedellä: Kyllä Märkä parranajo: Ei Johdoton: Kyllä Latausasema: Ei Akun tyyppi: Lithium-Ion Akun jännite: 100-240 V Kulutus watteina: 5,4 W Väri: Hopea Paino (kg): 212 g

Braun BT5260

paras halpa partatrimmeri

4.4
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Terä
  5
 • Akku ja virtalähde
  4
 • Puhdistus ja huolto
  4

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sopii lyhyen parran tai sängen kasvattamiseen
 • pros-icon.svg Tarjoaa tehokkaan parranajon ilman karvoja vetämällä
 • pros-icon.svg Monet asetukset (39)
 • pros-icon.svg ÄlykäsAutoSensing-tekniikka mukautuu parran pituuteen
 • pros-icon.svg Ergonominen kahva, joka istuu hyvin käteen
 • pros-icon.svg Tarkkuustrimmereissä on sopiva leveys, minkä ansiosta on helppo leikata ja muotoilla tarkasti
Ulemper
 • cons-icon.svg Kömpelö muotoilu, jota voi olla vaikea ohjata
 • cons-icon.svg Ei sovi pidemmälle parralle tai hiuksille, koska se tarttuu kiinni
 • cons-icon.svg Leikkautuneet hiuspalat yleensä takertuvat trimmeriin.
 • cons-icon.svg Tung (350 g)

Detaljeret gennemgang

Toisin kuin kaksi Philips-mallia, tämä Braun BT5260 partatrimmeri ei sovellu vartalonkarvojen ja keskipitkän parran hoitoon. Toisaalta Braun on ihanteellinen lyhyemmälle parralle ja sänkelle. Ja sillä ei todellakaan ole väliä, että se on myös halpa partaleikkuri!

Esitys

Kuten testin voittajassa, Braun BT5260 trimmerissä valitset asetukset kääntämällä nuppia. Toisin kuin Philips 9000 Prestige BT9810, tässä Braun BT5260 mallissa on kiertonuppi edessä, kun Philipsin partaleikkurissa on uritettu pyörivä pyörä.Se on varustettu AutoSensing-tekniikalla, joka havaitsee parrasta pituus, jotta trimmeri mukautuu automaattisesti. Braun BT5260 trimmerissä on monia asetuksia ja voit asettaa sen 39 eri pituuteen 0,5 millimetrin välein. Välit ovat siksi suuremmat kuin Philips 9000 Prestige BT9810:ssä, jonka väli on 0,2 millimetriä.

Vastineeksi saat Braun BT5260 trimmerissä lisää asetusvaihtoehtoja 0,5 – 20 millimetriä. Braun BT5260 partatrimmerin mukana tulee kampa pituuksille 1-10 millimetriä ja toinen kampa pituuksille 11-20 millimetriä.

Siinä ei, kuten Remington MB350:ssä, ole pop-up-tarkkuusleikkuria, vaan erillinen pää reunojen tarkkaa leikkaamista varten. Tässä Braun BT5260 partaleikkurissa on ergonominen kahva, jonka ansiosta sitä on helppo käsitellä ja työstää, mutta 350 gramman painoisena se on painava muihin malleihin verrattuna.

Perusteellisessa tutkimuksessamme tämä Braun BT5260 partatrimmeri ei osoittautunut yhtä tehokkaaksi kuin Philipsin partatrimmerit, sillä se vaati useita parranajoja samassa kohdassa, jotta kaikki karvat saatiin irti. Se eroaa muista malleista siinä, että sen mukana toimitetaan erillinen Gillette Fusion5 ProGlide -partahöylä, jota voit käyttää sen jälkeen läheisempään parranajoon.

Puhdistus

Kuten Philips Multigroomissa, pää poistetaan kokonaan, kun se on puhdistettava. Tuoteanalyysissämme havaitsimme, että leikatut karvat paakkuuntuvat helposti trimmeriin. Toisaalta tämä malli, kuten kaksi muutakin Philips-mallia, voidaan huuhdella vesihanan alla. Käsikirja suosittelee öljyn käyttöä terien kanssa, mutta toisin kuin Philips 9000 Prestige BT9810, mukana ei ole öljyä.

Akun kesto

Partatrimmerin käyttöaika on 20 minuuttia lyhyempi kuin Philips-malleilla. Saat siis 100 minuuttia työaikaa täyteen ladatulla akulla. Se vaatii myös vielä 5 minuuttia latautuakseen täyteen. Siksi se latautuu 65 minuuttia verrattuna Philipsin mallien 60 minuuttiin. Edessä on LED-valo, joka sammuu, kun partatrimmeri on ladattu täyteen. Toisin kuin Philips Multigroom, Braun BT5260:tä ei voi käyttää latauksen aikana.

Meidän arviomme

Tämä partatrimmeri on niille, joilla on sänki tai lyhyempi parta. Mukana tulevan parranajokoneen kanssa se toimii myös 2-in-1-trimmerina. Lataus kestää hieman kauemmin ja sen käyttöaika on lyhyempi, mutta jos tämä ei ole sinulle este, saat mallin, jossa on hyvä

hinnan ja laadun suhde. Se trimmaa tehokkaasti parran vetämällä tai rikkomatta hiuksia.

Tyyppi: Partatrimmeri Max. käyttöaika: 100 min Latausaika: 65 min Pikalataus: Kyllä Pituusasetusten määrä: 39 asetusta Lyhyt trimmerikampa: 0,5 mm Pitkä trimmerikampa: 20 mm Tarkkuusalue: 0,5 mm Soveltuu suoraan parranajoon: Kyllä, mukava partaterä Voidaan huuhdella puhtaaksi vedellä: Kyllä Märkä parranajo: Kyllä Johdoton: Kyllä Latausasema: Ei Akun tyyppi: Lithium-Ion Akun jännite: 100-240 V Kulutus watteina: 5 W Väri: Hopea Paino (kg): 350 g

Remington MB350

paras partatrimmeri jossa on keraamiset terät

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Helppokäyttöisyys
  5
 • Terä
  4
 • Akku ja virtalähde
  3
 • Puhdistus ja huolto
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Itsehoitoiset, keraamiset terät
 • pros-icon.svg Sopii sekä pitkän että lyhyen parran hoitoon
 • pros-icon.svg Pituusasetukset tehdään kierrettävällä säätimellä, joten kampaa ei tarvitse vaihtaa joka kerta
 • pros-icon.svg Oikea painon jakautuminen helpottaa käsittelyä
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen, asetukset helppo säätää
Ulemper
 • cons-icon.svg Raskas (435 g), raskain testissä
 • cons-icon.svg Lyhyt käyttöaika (40 min), lyhin testissä
 • cons-icon.svg Pitkä lataus (240 min)
 • cons-icon.svg Ei voida huuhdella puhtaaksi, eikä se ole vedenpitävä

Detaljeret gennemgang

Toisin kuin Braun BT5260 partatrimmeri, tämä Remington MB350 -malli on hyvä trimmeri niille, joilla on pidempi parta tai jotka haluavat pidemmän parran. Remington MB350 malli sisältää keraamiset terät, jotka ovat erityisen teräviä ja kestävämpiä kuin teräksestä valmistetut terät, kuten Wella-mallissa.

Hyvä perusmalli erityisen kestävillä teriillä

Tällä Remington MB350 -partaleikkurilla saat 9 eri pituusasetusta ja 2 muuta sen mukaan, käytetäänkö partaleikkuria kamman kanssa vai ilman. Pituusasetukset tehdään kiertosäätimellä, joten sinun ei tarvitse vaihtaa kampaa joka kerta, toisin kuin esimerkiksi Philips Multigroomissa.

Tuoteanalyysissämme kävi ilmi, että pop-op-tarkkuustrimmeri on ohut, mikä vaikeuttaa sen käyttöä. Voit ratkaista tämän käyttämällä trimmeriä ilman päätä, jotta saat tarkan trimmauksen. Mukana tulee EDGEStyler-partastensiili, jonka tarkoituksena on leikata parta symmetrisesti. Toisin kuin Philips-malleissa, Remington MB350 partatrimmeri ei ole vesitiivis, etkä voi käyttää sitä suihkussa tai märkäparranajossa.

Puhdistus

Pään voi irrottaa, jotta hiukset voidaan harjata pois. Kuten Philips-malleissa, et voi huuhdella tätä Remington-partatrimmeriä hanan alle. Tämä voi vaikeuttaa sen puhdistamista kokonaan. Mukana tulee pieni harja karvojen poistoa varten. Tässä Remington-mallissa leikkuureuna poistetaan, minkä jälkeen voit huuhdella trimmerin puhtaaksi.

Akun kesto

Valitettavasti emme olleet vaikuttuneita akun kestosta. Täysin ladatulla akulla tämä partatrimmeri voi testien mukaan kestää 40 minuuttia, kun taas Philips-partatrimmerit kestävät 120 minuuttia. Tämän trimmerin työaika on siis 80 minuuttia lyhyempi kuin esimerkiksi testin voittajan. Toisaalta voit käyttää tätä mallia latauksen aikana. Jos lyhyt akun kesto on sinulle ongelma, voit hankkia MB 350 L-mallin hieman korkeammalla hinnalla, jonka akun kesto on parempi ja kestää siksi pidempään latausten välillä.

Meidän arviomme

Tämä Remington-pertatrimmeri eroaa muista testin malleista sillä, että siinä on keraamiset terät, ei ruostumatonta terästä, kuten esimerkiksi Wella Contura -mallissa.

Terävällä reunalla ei ole ongelmia pidempien hiusten kanssa. Siksi se on hyvä partaleikkuri sekä pitkille että lyhyille parralle. Se on ihanteellinen keskihintaluokan trimmeri ja sopii hyvin niille, jotka haluavat kasvattaa partaa säilyttäen samalla hyvin hoidetun ulkonäön.

Tyyppi: Partatrimmeri Max. käyttöaika: 40 min Latausaika: 240 min Pikalataus: Ei Pituusasetusten määrä: 11 asetusta Lyhyt trimmerikampa: 0,44 mm Pitkä trimmerikampa: 18 mm Tarkkuusalue: Ei ilmoitettu Soveltuu suoraan parranajoon: Ei Voidaan huuhdella puhtaaksi vedellä: Ei Märkä parranajo: Ei Johdoton: Ei Kyllä Latausasema: Ei Akun tyyppi: Lithium-Ion Akun jännite: 100-240 V Kulutus watteina: Ei ilmoitettu Väri: Ei ilmoitettu Paino (kg): 435 g

Wella Contura Partatrimmeri HS61 Razor 1.0

paras partatrimmeri yksityiskohtaisiin ääriviivoihin

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Terä
  5
 • Akku ja virtalähde
  4
 • Puhdistus ja huolto
  3
Wella Contura

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Leikkaukset lähellä (0,1 mm)
 • pros-icon.svg Kapea pää tarjoaa tarkan leikkauksen (mutta hidastaa trimmausta > katso haittapuoli)
 • pros-icon.svg Ei repeä karvoja
 • pros-icon.svg Ergonominen muotoilu, joka istuu hyvin käteen ja tekee siitä helpon käsitellä
 • pros-icon.svg Kevyt (110 g), kevyin testissä
 • pros-icon.svg Mukana latausasema
Ulemper
 • cons-icon.svg Etäisyyttä voi olla vaikea säätää, kun laitat etäisyyskampa päälle.
 • cons-icon.svg Kapea pää tarkoittaa että viimeistely kestää kauemmin verrattuna muihin malleihin, joissa on leveämpi pää.
 • cons-icon.svg Ei sovellu pitkän parran kasvattajille

Detaljeret gennemgang

Wella Conturalla saat vakaan trimmerin, joka sopii erityisen hyvin parran muotoiluun ja tarkkojen yksityiskohtien leikkaamiseen. Sen kevyt 110 gramman paino tekee siitä valikoiman kevyimmän mallin testata, ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta se istuu hyvin käteen eikä ole liian raskas työskennelläkseen. Se maksaa paljon rahaa, mutta on lähimpänä ammattimaista parranleikkuria ääriviivoissa.

Esitys

Tässä partaleikkurissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät, jotka eivät ole keraamisia, kuten Remington MB350 -mallissa. Kapea leikkuupää tarkoittaa, että parran leikkaaminen kestää kauemmin, koska et voi leikata yhtä paljon kerralla. Toisaalta on helpompi leikata tarkkoja reunoja ja muotoilla parta. Tämä partatrimmeri saavuttaa tarkemman trimmauksen kuin muut testin partatrimmerit. Se voi leikata 0,1 millimetriin, josta testin voittaja voi pudota 0,4 millimetriin. Välikamman avulla voit valita pituuden välillä 3-6 millimetriä.

Etäisyyskammat on helppo pukea päälle, mutta koska etäisyys valitaan klikkaamalla kampaa ja siten säätämällä pituutta, testit osoittivat, että se on helppo laittaa väärään pituuteen. Tässä se eroaa muista malleista, joissa pituusasetuksia säädetään painikkeella.

Puhdistus

Toisin kuin muissa testissä olevissa malleissa, tämän mallin päätä ja/tai terää ei voi irrottaa puhdistusta varten. Irrota pää ja avaa trimmeri irrottamalla yksi ruuvi. Tämä partatrimmeri ei sovellu huuhteluun juoksevan veden alla.Käytä sen sijaan mukana toimitettua puhdistusharjaa. Verrattuna muihin testin malleihin on siksi vaikeampaa saada tämä malli kunnolla puhtaaksi. Vastineeksi mukana tulee hoitava öljy terälle.

Akun kesto

Tämän trimmerin toiminta-aika on sama 120 minuuttia kuin testin voittaja. Latausaika on 80 minuuttia ja siten 20 minuuttia pidempi kuin testimme paras. Toisin kuin Philips 9000 Prestige BT9810, tässä mallissa ei ole pikalatausta, mikä on miinus. Toisaalta tällä on sellainenpartatrimmerimme ainoa malli testaa latausasemaa.

Meidän arviomme

Wella Contura on testimme kallein partaleikkuri. Jos etsit hyvää trimmeriä yksityiskohtaisiin muotoihin, parran muotoiluun ja tarkkojen linjojen leikkaamiseen, tämä partatrimmeri on ehdottomasti rahan arvoinen. Se sopii täydellisesti sänkeen ja sitä voidaan käyttää myös lyhyille hiuksille.

Se ei kuitenkaan sovellu pidemmälle parralle, mutta lyhyelle parralle ja sänkelle, tämä on hyvä veto ammattimaiselle trimmerille leikata parta tarkasti. Ainoana mallinatestata saadasinä lisäksi myös käytännöllinen latausasema.

Tyyppi: Partatrimmeri Max. käyttöaika: 120 min Latausaika: 80 min Pikalataus: Ei Pituusasetusten määrä: 5 asetusta Lyhyt trimmerikampa: 0,1 mm Pitkä trimmerikampa: 6 mm Tarkkuusalue: Ei ilmoitettu Soveltuu suoraan parranajoon: Ei Voidaan huuhdella puhtaaksi vedellä: Ei Märkä parranajo: Ei Johdoton: Kyllä Latausasema: Kyllä Akun tyyppi: Lithium-Ion Akun jännite: 100-240 V Kulutus watteina: Ei ilmoitettu Väri: Hopea Paino (kg): 110 g

Philips OneBlade Face + Body QP2620

paras partatrimmeri herkälle iholle

4.0
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Helppokäyttöisyys
  5
 • Terä
  3
 • Akku ja virtalähde
  3
 • Puhdistus ja huolto
  4

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hellävarainen iholle ja sopii herkälle iholle
 • pros-icon.svg Sopii kasvoille ja vartalolle
 • pros-icon.svg Sopii sekä kostealle että kuivalle iholle
 • pros-icon.svg Ei purista hiuksia lyhyellä partalla
 • pros-icon.svg Helppo terän vaihto
 • pros-icon.svg Ladattavalla akulla on hyvä käyttöikä
Ulemper
 • cons-icon.svg Pitkä lataus (480 min), pisin aika testissä
 • cons-icon.svg Lyhyt käyttöaika (45 min)
 • cons-icon.svg Ei sovi pitkille hiuksille ja paksulle parralle, koska se takertuu hiuksiin ja vetää niitä
 • cons-icon.svg Leveä ja muhkea pienille alueille, esimerkiksi leualle

Detaljeret gennemgang

Valitse Philips OneBlade Face + Body QP2620, hnäytä, että haluat partaleikkurin, joka antaa sinulle tiukan trimmauksenärsyttämättä ihoasi. Se ei tule yhtä lähelle kuin tavallinen parran trimmaava parranajokone, eikä siksi myöskään ärsytä ihoa. Täydellinen trimmeri niille, jotka haluavat ajella tai leikata parran päivittäin tai useita kertoja viikossa.

Esitys

Tämä Philips OneBlade Face + Body partatrimmeri on rakenteeltaan samanlainen kuin parranajokone. Mukana on 2 veitsen terää ja 3 säädettävää kampaa eri pituuksille 1, 3 ja 5 millimetriä, sekä vartalokampa 3 millimetrille ja ihotuppi suojaamaan ihoa. Se on varustettu yhdellä kaksipuolisella terällä, joka liikkuu 200 kertaa sekunnissa.

Voit käyttää samaa liikekuviota kuin parranajokoneessa ja ajaa näin karvojen kasvua vastaan. Valmistaja mainostaa, että se sopii siksi pitkille hiuksille, mutta tutkimuksissamme havaitsimme, että se ei ole tehokas pitkille hiuksille. Pitkillä hiuksilla se usein juuttui ja vetäytyi hiuksiin. Sama tapahtui testeissä ihmisillä, joilla oli voimakas hiuskasvu.

Philips OneBlade Face + Body QP2620 on valmistajan tarkoittanut teräviin reunoihin ja sileään ihoon. Tutkimuksessamme havaitsimme, että parranajo ei ole 100 prosenttia tasaista, mutta se on lähellä. Perusteellinen analyysi paljasti myös, että oli vaikeaa liikkua pienillä alueilla tarkkuusleikkausta varten, esimerkiksi leuassa.

Terä on leveä, mikä tarkoittaa, että pienemmillä alueilla saatat ajaa enemmän karvoja kuin halusit.

Merkkivalo palaa vihreänä, kun on aika vaihtaa terä. Sen virrankulutus on 2 wattia, toisin kuin esimerkiksi Braun partatrimmerissä, jonka virrankulutus on 5 wattia.

Tämä partaleikkuri huuhtelee puhtaaksi hanan alla, ja voit irrottaa yksittäiset terät ja huuhdella ne yksitellen saadaksesi kaikki leikatut sänki.

Akun kesto – erittäin pitkä latausaika

Valitettavasti emme olleet vaikuttuneita sen käyttöajasta ja latausajasta. Sen kokonaisajoaika on 45 minuuttia, mikä on 5 minuuttia pidempi kuin Remington MB350, jolla on testin lyhin käyttöaika. Täyden latauksen saavuttamiseksi tämän trimmerin on ladattava 8 tuntia, mikä on pisin aika testeissä. Se ei ole, kuten muut partatrimmeritestimme partatrimmerit, varustettu LED-valolla, joka ilmaisee akun jäljellä olevan käyttöajan, mikä on haitta.

Meidän arviomme

Tämän Philips OneBlade Face + Body trimmerin latautuminen kestää kauan, mutta vastineeksi saat parranajon, joka on lähes yhtä läheltä kuin parranajokone, mutta ei anna sinulle punaista ihoa. Siksi se sopii myös päivittäiseen käyttöön. Se ei ole sinulle paksu ja pitkä parta. Tässä suosittelemme sen sijaan Philips 9000 Prestige BT9810:tä.

Et voi saada täysin sileää parranajoa, mutta se on paras trimmeri puhtaan ajelun ulkonäön saavuttamiseen. Ja sitten se on paras partaleikkuri niille teistä, jotka haluavat käyttää sitä lyhyelle parrallesi päivittäin tai useita kertoja viikossa.

Tyyppi: Parta ja vartalotrimmeri Max. käyttöaika: 45 min Latausaika: 480 min Pikalataus: Ei Pituusasetusten määrä: 3 asetusta Lyhyt trimmerikampa: 1 mm Pitkä trimmerikampa: 5 mm Tarkkuusalue: Ei ilmoitettu Soveltuu suoraan parranajoon: Kyllä Voidaan huuhdella puhtaaksi vedellä: Kyllä Märkä parranajo: Kyllä Johdoton: Kyllä Latausasema: Ei Akun tyyppi: Ni-MH Akun jännite: 100-240 V Kulutus watteina: 2 W Väri: Harmaa ja vihreä Paino (kg): 250 g

Remington Durablade MB050

paras partatrimmeri matkoille ja tien päällä

3.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  3
 • Helppokäyttöisyys
  5
 • Terä
  3
 • Akku ja virtalähde
  2
 • Puhdistus ja huolto
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Sopii esileikkaukseen
 • pros-icon.svg Sopii herkälle iholle
 • pros-icon.svg Ergonominen kahva liukastumista estävällä pinnoitteella
 • pros-icon.svg Sopii USB-lataukseen ja voidaan ladata esimerkiksi autossa
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei sovellu 100 %:sti parranajoon
 • cons-icon.svg Ei sovi vahvalle ja paksulle parralle
 • cons-icon.svg Johto on lyhyt, mikä vaikeuttaa sen käyttöä latauksen aikana
 • cons-icon.svg Mukana ei ole vakiolaturia

Detaljeret gennemgang

Toisin kuin monet muut partatrimmerit, tämä Remington Durablade MB050 partatrimmeri ei sovellu täyteläisempien partojen leikkaamiseen. Mutta tällä mallilla saat hyvän partaleikkurin, jolla voit leikata parran valmistautuessasi erittäin läheiseen parranajoon tai parranajoon. Tällä mallilla saat sekä tehokkaan että halvan partaleikkurin esileikkaukseen.

Esitys

Remington Durablade MB050 -partaleikkuri on rakenteeltaan samanlainen kuin Philips OneBlade -malli, mutta toisin kuin Philips-malli, sitä ei ole tarkoitettu vartalon karvojen leikkaamiseen. Tässä edullisessa partaleikkurissa on kaksipuoliset TST-terät, joita voit käyttää sekä märkä- että kuivaajon aikana sekä parranajovaahdon kanssa tai ilman. Sen on tutkimuksissa osoitettu antavan tasaisen tuloksen.

Kun sänki kasvaa eri suuntiin, perusteelliset testit osoittivat, että sama paikka oli ajettava useita kertoja.

Se eroaa muista testin malleista lataamalla USB-kaapelilla. Kuten useimmat muutkin partatrimmerit, perinteistä laturia tai Wella-partatrimmerin tapaan latausasemaa ei sisälly.

Puhdistus

Tässä Remington-partatrimmerissä ei ole avattavaa päätä, vaan parranajokoneen tapaan kiinnitetty terä. Se puhdistetaan samalla tavalla kuin Philips OneBlade. Huuhtelet sen puhtaaksi hanan alla. Terä voidaan irrottaa ja puhdistaa yksitellen, joten saat kaikki karvat pois. Testeissä osoittautui yksinkertaiseksi ja nopeaksi tavaksi huuhdella terä puhtaaksi leikatuista karvoista.

Akun kesto

Remington Durablade MB050:llä menee lataukseen sama aika (240 minuuttia) kuin Remington MB350:llä. Toisin kuin MB350-mallin 40 minuutin työaika, Remington Durablade MB050:n työaika on 60 minuuttia, eli 20 minuuttia enemmän, mikä on plussaa. Kuten Philips 9000 Prestige BT9810, siinä ei ole pikalataustoimintoa.

Meidän arviomme

Tämä on oikea partatrimmeri sinulle, joka haluat valmistella parran ennen parranajoa. Se ei voi leikata partaasi tarpeeksi lähelle, jotta saisit tasaisen ajon, mutta se on hyvä “esileikkaukseen”. Koska se ladataan USB-kaapelilla, se on täydellinen, kun olet liikkeellä, koska voit asettaa sen latautumaan autossa. Se on myös testimme halvin partaleikkuri!

Tyyppi: Partatrimmeri Max. käyttöaika: 60 min Latausaika: 240 min Pikalataus: Ei Pituusasetusten määrä: 5 asetusta Lyhyt trimmerikampa: 0,2 mm Pitkä trimmerikampa: 4 mm Tarkkuusalue: Ei ilmoitettu Soveltuu suoraan parranajoon: Kyllä Voidaan huuhdella puhtaaksi vedellä: Kyllä Märkä parranajo: Kyllä Johdoton: Kyllä Latausasema: Ei Akun tyyppi: Lithium-Ion Akun jännite: Ei ilmoitettu Kulutus watteina: Ei ilmoitettu Väri: Harmaa ja oranssi Paino (kg): 233 g

Guide Kuinka valita paras partaleikkuri

 
Philips_9000_Prestige_BT9810-transformed-1.png

Philips 9000 Prestige BT9810

Philips-Multigroom-Series-7000-MG7715.webp

Philips Multigroom Series 7000 MG7715

Braun_BT5260-transformed-1.png

Braun BT5260

Remington-MB350.png

Remington MB350

Wella-Contura-transformed.png

Wella Contura Partatrimmeri HS61 Razor 1.0

Philips-OneBlade-Face-Body-QP2620-transformed.png

Philips OneBlade Face + Body QP2620

Remington-Durablade-MB050.png

Remington Durablade MB050

TestScore TestScore
Info
5.0
star star star star star
4.8
star star star star star
4.4
star star star star star
4.2
star star star star star
4.2
star star star star star
4.0
star star star star star
3.6
star star star star star
Tyyppi Partatrimmeri Parta, vartalotrimmeri Partatrimmeri Partatrimmeri Partatrimmeri Parta ja vartalotrimmeri Partatrimmeri
Max. käyttöaika 120 min 120 min 100 min 40 min 120 min 45 min 60 min
Latausaika 60 min 60 min 65 min 240 min 80 min 480 min 240 min
Pikalataus Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei Ei Ei
Pituusasetusten määrä 13 asetusta Ei ilmoitettu 39 asetusta 11 asetusta 5 asetusta 3 asetusta 5 asetusta
Lyhyt trimmerikampa 0,4 mm 1,2 mm 0,5 mm 0,44 mm 0,1 mm 1 mm 0,2 mm
Pitkä trimmerikampa 10 mm 16 mm 20 mm 18 mm 6 mm 5 mm 4 mm
Tarkkuusalue 0,2 mm ( 2 - 2,5 mm) Ei ilmoitettu 0,5 mm Ei ilmoitettu Ei ilmoitettu Ei ilmoitettu Ei ilmoitettu
Soveltuu suoraan parranajoon Ei Ei Kyllä, mukava partaterä Ei Ei Kyllä Kyllä
Voidaan huuhdella puhtaaksi vedellä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei Kyllä Kyllä
Märkä parranajo Kyllä Ei Kyllä Ei Ei Kyllä Kyllä
Johdoton Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Latausasema Ei Ei Ei Ei Kyllä Ei Ei
Akun tyyppi Ei Lithium-Ion Lithium-Ion Lithium-Ion Lithium-Ion Ni-MH Lithium-Ion
Akun jännite 100-240 V 100-240 V 100-240 V 100-240 V 100-240 V 100-240 V Ei ilmoitettu
Kulutus watteina Ei ilmoitettu 5,4 W 5 W Ei ilmoitettu Ei ilmoitettu 2 W Ei ilmoitettu
Väri Hopea Hopea Hopea Ei ilmoitettu Hopea Harmaa ja vihreä Harmaa ja oranssi
Paino (kg) 236 g 212 g 350 g 435 g 110 g 250 g 233 g
Käyttäjien arvostelut 5 5 5 4 5 5 3
Helppokäyttöisyys 5 4 4 5 4 5 5
Terä 5 5 5 4 5 3 3
Akku ja virtalähde 5 5 4 3 4 3 2
Puhdistus ja huolto 5 5 4 5 3 4 5
Tjek billigste pris Set til 159,94 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Hobby Hall På lager
Set til 81 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
CDON På lager
Set til 69 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
CDON På lager
Set til 47,19 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Proshop På lager
Set til 140,39 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Hobby Hall På lager
Set til 14,95 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Shopping4net På lager

Saadaksesi hyvin hoidetun parran, voi olla tarpeen leikata se säännöllisesti. Parhaat partatrimmeirt antavat tasaisen lopputuloksen ilman, että sinun tarvitsee ajaa saman paikan yli useita kertoja.

Vaikka partatrimmereitä kehitetään ja parannetaan jatkuvasti, on eroja siinä, mihin eri partatrimmerit sopivat parhaiten – jopa parhaiden partaleikkureiden joukossa.

Siksi ostooppaassamme tarkastelemme partatrimmerin suunnittelun ja sen eri asetusten muodossa sellaisia ​​parametreja kuin helppokäyttöisyys. Tarkastelemme myös terän laatua sekä akun käyttö- ja latausaikaa, jotta sinusta tulee asiantuntija hoitamaan partaasi parhaalla tavalla.

Suunnittelu ja pituusasetukset

Kun tarvitset parran trimmausta, trimmerin muotoilu on tärkeä elementti, sillä se voi olla ratkaisevaa sen käsittelyssä. Jos partasi on lyhyt, sinun pitäisi löytää malli, joka kestää lähemmän trimmauksen. Jos omistat pitkän parran, kannattaa etsiä partaleikkuri halutulla pituusasetuksella. Esimerkiksi Philips Multigroom ei sovellu alle 3 millimetrin parran leikkaamiseen.

Katso myös, kuinka pituudet asetetaan ja voitko muuttaa asetuksia nopeasti parran ajamisen aikana. Esimerkiksi testin voittaneilla Philips 9000 Prestige BT9810- ja Braun BT5260 -malleilla voit muuttaa pituutta nopeasti kääntämällä painiketta.

Muissa malleissa kampaa on vaihdettava asetusten muuttamiseksi. Siksi leikkaus keskeytyy pään tai kamman vaihtamiseen. Philips Multigroom on esimerkki partaleikkurista, jonka mukana tulee erilaiset kammat, jotka nostavat karvoja halutun pituuden mukaan.

Jos sinulla on lyhyempi parta tai haluat leikata yksityiskohtia ja tarkkoja reunoja, tarkkuustrimmeri on välttämätön. Tässä on tärkeää, että pää on kapea, sillä se helpottaa vaikeapääsyisten alueiden ja pienempien paikkojen leikkaamista. Braun BT5260:n tarkkuustrimmeri on esimerkiksi kapeampi kuin Philips 9000 Prestige BT9810, joten Braun-malli sopii paremmin myös pieniin paikkoihin.

Kapea pää ei ole etu, jos joudut trimmaamaan suurempia pintoja kerrallaan. Toisaalta Braun-mallin tarkkuustrimmeri on erillinen pää, joka on vaihdettava trimmeripäähän. Tämä vaikeuttaa vaihtamista tavallisen trimmauksen ja tarkan trimmauksen välillä.

Toinen vaihtoehto on valita partaleikkuri, jossa on ponnahdusikkunat tarkkuusleikkurit, kuten Philips 9000 Prestige BT9810. Etuna on, että voit työntää sitä nopeasti ylös ja alas trimmauksen aikana. Haittapuolena voi olla, että ponnahdusleikkuri on leveämpi kuin tarkkaan trimmaamiseen tarkoitettu pää.

Lopuksi sinun tulee myös tarkastella painoa, painon jakautumista ja ergonomista muotoilua. Kevyt paino, kuten Wella Contura -mallissa, helpottaa trimmerin kanssa seisomista pidempään, kun taas raskas paino voi tuntua väsyttävältä. Kokemuksemme mukaan 100 grammalla voi olla suuri ero, ja yli 300 gramman trimmeriä pidetään yleensä raskaana. Testin voittaja sijoittuu keskikenttään ja hänellä on myös hyvä painojakauma. Testissämme oleva paino vaihtelee 110 – 435 grammaa.

Remington Durablade MB050 on esimerkki mallista, jossa on ergonominen ote ja liukastumista estävä pinnoite, joka on kätevä, jos käytät trimmeriä märkään parran ajoon.

Terien laatu ja terävyys

Hyvä ja vakaa partatrimmeri, jossa on terävät terät, takaa tasaisen parranajon. Terät on usein valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Voit myös hankkia keraamisia teriä, kuten Remington MB350 partaleikkuriin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin teriin verrattuna keraamiset terät ovat kestävämpiä ja pysyvät terävinä pidempään. Terävät terät varmistavat, että trimmeri ei jää partaasi ja/tai leikkaa sinua tai katkea hiuksia.

Akun kesto ja akun tyyppi

Nykyään partaleikkureissa on ladattava akku. Täyteen ladatun akun käyttöaika vaihtelee partatrimmereistä riippuen. Käyttöaika on ratkaiseva, kuinka kauan voit käyttää partatrimmeriä kerrallaan.

Latauksen aika voi olla ratkaiseva joillekin. Jos käytät partaleikkuria kotona satunnaisesti parran trimaamiseen, latausaika ei välttämättä ole niin tärkeä, koska voit ladata sen yön yli. Mutta jos matkustat paljon tai leikkaat parran päivittäin, se on helpompaa lyhyellä latausajalla. Toiminta-aika testeissä vaihtelee 120 – 40 minuutin välillä ja latausaika 60 minuutista 480 minuuttiin.

Monissa malleissa on ns. salamalataus-toiminto. Tämä ei tarkoita, että voit ladata trimmerin 0-100 prosentista lyhyemmässä ajassa. Tämä tarkoittaa, että voit asettaa sen latautumaan lyhyeksi ajaksi, jonka jälkeen sinulla on yleensä tarpeeksi akkua parranajoon. Testien parhaat, parhaat premium- ja edullisimmat tuotteet sisältävät kaikki pikalatausominaisuuden.

Testimme erilaiset partaleikkurit sisältävät joko litiumioniakun (litium-ioni) tai nikkelimetallihydridi-akun (NiMH). Kahden akun latauskertojen kokonaismäärässä on ero. Li-ion-akku voidaan ladata ja purkaa 5 000 – 1 000 kertaa, kun taas Ni-MH akku voidaan ladata 300 – 500 kertaa.

Purkausten ja latausten määrä voi vaihdella sen mukaan, kuinka hyvin hoidat virtapankkia ja siten myös akkua. Esimerkiksi akut eivät kestä äärimmäistä kylmyyttä tai kuumuutta.

Testeissämme lähes kaikissa malleissa on litiumioniakku. Ainoa poikkeus on Philips OneBlade Face + Body QP2620, joka sisältää Ni-MH-akun.

Suurin osa partatrimmeritestissämme olevista malleista on ladattu perinteisellä laturilla. Wella-malli on ainoa, jolla on oma latausasema, kun taas Remington Durablade MB050 ladataan USB-kaapelilla.

Terien puhdistus, huolto ja vaihto

On tärkeää puhdistaa partatrimmeri säännöllisesti, jos haluat säilyttää sen tehokkuuden. Tässä on kyse leikattujen karvojen poistamisesta terästä, jotta ne eivät kasaudu ja estä sen leikkauskykyä.

Useimmissa malleissa on yleensä pieni harja, jolla voit puhdistaa partatrimmerin. Jotkut partatrimmerit voidaan huuhdella puhtaaksi juoksevan veden alla. Testeissämme kaikki paitsi Remington MB350 ja Wella-malli voidaan huuhdella puhtaaksi.

Huomioi, että hanan alla puhtaaksi huuhdeltava partatrimmeri ei välttämättä sovellu märkään parranajoon. Tämä koskee esimerkiksi Philips Multigroom -trimmeriä.

Lehdet on myös hoidettava. Voit tehdä tämän voitelemalla ne sopivalla öljyllä. Se pitää terät terävinä. Tiputa muutama tippa suoraan lehtiin ja kytke trimmeri päälle. Tärinä jakaa öljyn terän kaikkiin osiin.

Voit myös käyttää puhdasta hammasharjaa öljyn levittämiseen. Jos öljyä pääsee hieman liikaa, voit poistaa sen nopeasti sormella. Vältä wc-paperin käyttöä, sillä paperi voi tarttua lehtiin.

Joissakin malleissa voit vaihtaa terän tai terät, kun luulet niiden tarvitsevan sitä. Se on hyvin erilainen tapa, jolla teet sen, ja monia malleja ei ole suunniteltu vaihtamaan teriä. Philips Multigroom ja Philips OneBlade Face + Body ovat kaksi mallia testissä, joissa voit vaihtaa teriä.

FAQ

Mikä partatrimmeri on testin paras trimmeri?

Testin paras partaleikkuri on Philips 9000 Prestige BT9810. Siinä on hyvä suhde käyttö- ja latausajan välillä, se on käyttäjäystävällinen eikä ärsytä ihoa. Trimmerin huolto ja puhdistus on myös helppoa ja yksinkertaista.

Mitä eroa on partatrimmerillä ja partakoneella?

Partatrimmeri on tarkoitettu trimmaamaan ja leikkaamaan parta, kun taas parranajokone ajaa parran kokonaan pois.

Onko hiustrimmereillä ja partatr eroa?

Sisään hiustrimmeri on tarkoitettu hiusten leikkaamiseen tai pitkien hiusten leikkaamiseen, joita partaleikkuri ei yleensä pysty käsittelemään.

Kuinka käyttää partaleikkuria?

Se riippuu mallista, mutta useimpia trimmereitä käytetään samalla tavalla normaalia partakonetta.

Voiko partaleikkuria käyttää hiuksiin?

Jotkut partatrimmerit sopivat molempiin, mutta useimmat sopivat joko hiusten leikkaamiseen tai parran leikkaamiseen.

Kuinka pitkä sänki pitäisi olla?

Se riippuu mallista, sillä pituusasetukset vaihtelevat malleittain.

Miten saat kauniin parran?

Saat kauniin parran hoitamalla parran säännöllisesti, pesemällä sen partashampoolla ja trimmaamalla sitä säännöllisesti partaleikkurilla.

paras-partatrimmeri

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

 • Flag T3.com Chevron down

  T3 on brittiläinen verkkolehti, joka keskittyy uusimpaan teknologiaan ja uusimpiin teknisiin laitteisiin. Lehti on ollut verkkoversiona vuodesta 1998 ja sillä on 10 miljoonaa kävijää. T3 on arvioinut Philips 9000 -sarjan tässä

 • Flag Techgearlab.com Chevron down

  Techgearlabilla he ostavat ja testaavat kaikkia tuotteita, joita he itse arvostelevat ja vertaavat markkinoilla oleviin vastaaviin malleihin. Ennen ostamista he tekevät perusteellisen analyysin markkinoista ja löytävät luokan parhaat ja suosituimmat tuotteet. He testaavat kaiken kotiin ja puutarhaan. He ovat testanneet 6 erilaista partaleikkuria, mukaan lukien Philips 7000 -sarjan. Lue testi tässä

 • Flag Trustedreviews.com Chevron down

  Trustedreviews.com on suuri kansainvälinen testisivusto Englannista, joka on vuodesta 2003 lähtien testannut ja arvioinut laajan valikoiman kotitaloustuotteita ja teknisiä laitteita.

  Trustedreviews on tehnyt Philips Onebladesta arvostelun, jonka voit lukea tässä

 • Flag Expertreviews.co.uk Chevron down

  On tunnustettu ja itsenäinen brittiläinen sivusto, joka kirjoittaa arvosteluja melkein kaikesta. He testaavat tuotteita itse ja tarjoavat perusteellisen analyysin ja objektiivisen arvion. Expertreviews on arvioinut Remingtonin partaleikkuria tässä

 • Flag Shavercheck.com Chevron down

  Shavercheck parranajoon ja erityisesti sähköisiin parranajokoneisiin keskittyvä kumppanisivusto. Kaikkia tuotteita testataan vähintään 3 viikkoa ennen arvostelun kirjoittamista.

  Lue heidän arvostelunsa Philips multigroom 7000:sta tässä

×