Opdateret lokakuu 2023

Soundbar testi – 12 parasta soundbaria 2023

Tutustu testiin, jossa olemme valinneet vuoden 12 parasta soundbaria! Hyvä soundbar tarjoaa parhaan äänen televisiossa, mutta myös täydellisen tasapainon puheen ja musiikin, basson ja diskantin välillä.
Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Samsung HW-S66B/S67B
TESTVINDER

Samsung HW-S66B/S67B

Ohut muotoilunsa ansiosta tämä Samsung HW, testin paras soundbar-kaiutin, on sinulle, joka haluat kaiuttimen kristallinkirkkaaseen tilaääneen televisioon ja muihin laitteisiin. Samsung soundbar sisältää myös Bluetoothin, sovellusohjauksen, CEC-sertifioinnin ja ARC :n, joiden avulla saat varmasti upean…

Samsung HW-S66B/S67B 1
testin paras soundbar

Samsung HW-S66B/S67B

Yamaha YAS-207 10
paras soundbar kahdella sisäänrakennetulla subwooferilla

Yamaha YAS-207

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Soundbar-testi on tehty tutkimalla markkinoita sekä kotimaisia ja ulkomaisia asiantuntijatestejä sekä käyttäjien arvioita löytääksemme parhaat soundbar-kaiuttimet. Soundbar-testi vertailee niitä muun muassa äänenlaadun, liitettävyyden, helppokäyttöisyyden ja lisätoimintojen perusteella ja annamme heille yksilöllisen pisteytyksen samojen parametrien perusteella.

Ostooppaassamme perehdymme parametreihin ja niiden tärkeyteen soundbar-valinnan kannalta, jolloin helposti löytyy paras soundbar-kaiutin omiin tarpeisiin.

Samsung HW-S66B/S67B

testin paras soundbar

4.4
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  5
 • Äänen laatu
  4
 • Liitettävyys
  5
 • Helppokäyttöisyys
  4
 • Lisäominaisuudet
  4
Samsung HW-S66B/S67B

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Langaton Dolby Atmos – kattava äänikokemus
 • pros-icon.svg Q-Sinfonia
 • pros-icon.svg Bluetooth
 • pros-icon.svg Spotify Connect ja Airplay 2
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu keskikaiutin
 • pros-icon.svg Voit liittää langattoman subwooferin
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei yhteyttä ulkoisiin HDMI-lähteisiin
 • cons-icon.svg Langaton Dolby Atmos ja Q-Symphony toimivat vain yhteensopivien Samsung-televisioiden kanssa
 • cons-icon.svg Asennusohjeet puuttuvat

Detaljeret gennemgang

Ohut muotoilunsa ansiosta tämä Samsung HW, testin paras soundbar-kaiutin, on sinulle, joka haluat kaiuttimen kristallinkirkkaaseen tilaääneen televisioon ja muihin laitteisiin. Samsung soundbar sisältää myös Bluetoothin, sovellusohjauksen, CEC-sertifioinnin ja ARC :n, joiden avulla saat varmasti upean ja elokuvateatterimaisen äänikokemuksen!

Käytännöllinen Samsung surround-ääni

Samsung soundbarin Dolby Atmos ja DTS Virtual:X -tilaäänellä saat paremman ja fantastisen surround-äänen, joten voit nauttia elokuvistasi ja suosikkisarjoistasi entistä enemmän. Tämä Samsung HW on varustettu viidellä sisäänrakennetulla kaiuttimella, jotka antavat sinulle voimakkaan äänen. Lisäksi tämä Samsung HW soundbar-kaiutin on varustettu Q-Symphonylla, joka toimii parhaiten televisiosi kanssa ja antaa sinulle vielä paremman äänen.

Helppo käyttää ja ne herkulliset toiminnot

Testin paras soundbar Samsung HW soundbar-kaiutin on monikäyttöinen, eikä sitä voi käyttää vain elokuvien ja pelien katseluun, vaan sisäänrakennetun Spotify Connect, AirPlay 2 ja Bluetoothin ansiosta myös musiikin kuunteluun matkapuhelimellasi. Voit myös ostaa Samsung soundbarin kaveriksi langattoman subwooferin, jos haluat hieman ylimääräistä bassoa soundiin. Samsung HW on myös helppokäyttöinen kaikille kotona. Toisin kuin Sonos Beam, saat käytännöllisen kaukosäätimen, jotta voit helposti ohjata Samsung HW:n ääntä sohvalta. Samsung HW kaiuttimessa on myös sovellusohjaus-mahdollisuus, jota esimerkiksi Samsung HW-Q810B:ssä ei ole.

Samsung HW soundbar-kaiutin sammuu ja käynnistyy automaattisesti samaan aikaan television kanssa, sekä käytettäessä langatonta Wi-Fi-yhteyttä että käytettäessä HDMI-lähtöä.

Samsung HW -soundbar voidaan asentaa seinälle tai TV-pöydällesi. Vaikka Samsung HW voidaan liittää sekä HDMI-kaapelilla että wifillä, tutkimuksemme osoittavat, että mukana tulevat asennusohjeet ovat puutteellisia ja voivat vaikeuttaa kokoamista.

Hyvä tasapaino musiikin ja puheen välillä

Oletko kyllästynyt siihen, että joudut lisäämään äänenvoimakkuutta puhuessasi elokuvassa, mutta sitten joudut pienentämään äänenvoimakkuutta musiikin aikana? Samsung HW soundbarin sisäänrakennettu keskikaiutin antaa sinulle kaiken kaikkiaan paremman äänen jakautumisen, joten Samsung soundbarin avulla saat hyvän tasapainon puheen ja musiikin välillä. Testien mukaan tämä Samsung HW soundbar on erityisen hyvä saamaan puheesta hyvän äänen.

Meidän arviomme

Samsung HW kaiuttimesta saat monikäyttöisen ja erinomaisen soundbar-kaiuttimen. Testin paras soundbar Samsung toistaa hyvin sekä puhetta että musiikkisisältöä. Samsung soundbarissa on myös Dolby Atmos. Samsung HW soundbarissa on useita liitäntä-vaihtoehtoja, ja vaikka subwooferia ei sisälly, sen voi ostaa erikseen. Oletpa sitten pelaaja, musiikin nörtti tai elokuvien ystävä, tulet olemaan tyytyväinen tähän Samsung HW malliin. Hinnaltaan Samsung HW soundbar-kaiutin on keskiluokkaa muihin testin malleihin verrattuna.

Tyyppi: Soundbar Äänentoistokanava (ARC): Kyllä Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Ei 3D: Ei Kaukosäädin: Kyllä Digitaalinen signaalinkäsittely: Ei Simuloitu surround-ääni: Ei ÄäniohKylläus: Ei Monihuonetoiminto: Ei Automaattinen äänen kalibrointi: Ei HDMI-tarkistus: Ei HDMI-lähtöjen määrä: 1 HDMI-ulostulo Optisten lähtöjen määrä: 1 optinen ulostulo USB-portti: Ei Audioformaatti: DTS:X, Dolby Atmos SovellusohKylläus: Kyllä Bluetooth: Kyllä Kanavien erottelu: 5 Energiankulutus valmiustilassa watteina: 0,5 watt Energiankulutus käytössä watteina: 31 watt CEC-sertifiointi: Kyllä Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: Valkoinen, Musta Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 6,2 x 10,5 x 67 cm Paino kg: 2,7 kg

Bose Solo 5

paras soundbar edullisessa luokassa

3.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  4
 • Äänen laatu
  3
 • Liitettävyys
  3
 • Helppokäyttöisyys
  3
 • Lisäominaisuudet
  3

Vores vurdering

Valitse tämä soundbar, jos etsit täyteläistä ja tarkkaa ääntä ja kaiutinta, jossa on hyödyllinen Bluetooth-yhteys. Bose soundbar voidaan myös kiinnittää seinälle tai asettaa hyllylle tai TV-yksikköön. Tämä on edullisista malleista paras soundbar testissämme.

Käytännöllinen

Bose soundbar ei vain anna sinulle herkullista ja vakuuttavaa ääntä, vaan sitä voidaan käyttää yhdessä muiden laitteiden kanssa, joissa on myös bluetooth. Voit siis sanoa, että voit liittää sekä matkapuhelimen, tabletin tai muun kaiuttimen, mikä antaa sinulle monia vaihtoehtoja ja ääni elämyksiä kotonasi. Dialogitilan ansiosta saat hyvän ja yksityiskohtaisen äänen katsoessasi elokuvia ja sarjoja. Testien mukaan malli on hyvä korostamaan ääntä dialogin aikana, mutta äänenlaatu ei aivan vastaa testien kalliimpia malleja, kuten Bose Smart Soundbar 900 tai testivoittajamme.

Voit nauttia sekä puheesta että musiikista ilman, että sinun tarvitsee kääntää Bose soundbar kaiuttimen äänenvoimakkuutta ylös ja alas jokaisen kohtauksen vaihdon yhteydessä. Kun soundbar on päällä, se kuluttaa 30 wattia, kun taas valmiustilassa se kuluttaa vain 1,5 wattia.

Helppo käyttö ja asennus

Soundbarissa on hyvä kanavaerotus, ja mukana tulee myös käytännöllinen yleiskaukosäädin. Näin voit ohjata kaikkia laitteitasi helposti ja kätevästi yhdellä kaukosäätimellä. Vertailun vuoksi tämä ei ole mahdollista Samsung HW-S66B/S67B -kaukosäätimellä.

Voit käyttää sitä esimerkiksi DVD- tai blue-ray-soittimessasi ja viihdejärjestelmässäsi ja tietysti myös soundbarissasi. Saat myös täyden hallinnan televisioosi kytkettyyn ääni-järjestelmään ja lähteisiin. Bose soundbar voidaan sijoittaa strategisesti hyllylle tai TV-pöydälle, mutta voit halutessasi asentaa sen myös seinälle. Ja Bose soundbar painaa vain 1,7 kiloa, mikä tekee siitä testimme kevyimmän mallin.

Lisäominaisuuksia

Tässä soundbarissa on kaksi digitaalista tuloa ja yksi analoginen sisääntulo. Saat yhden optisen tulon ja yhden koaksiaalitulon sekä 3,5 millimetrin AUX-tulon. Mukana tulee myös virtajohto, joten sinulla on kaikki mitä tarvitset kauniin soundbar-kaiuttimen asentamiseen ja asentamiseen heti.

Meidän arviomme

Täältä saat hyvän perus soundbar-kaiuttimen edulliseen hintaan. Ääni ei ole odotetusti niin hyvä kuin esimerkiksi Bose Smart Soundbar 900:ssa, mutta huomattavasti parempi kuin tavallisissa television kaiuttimissa. Malli on hyvä malli aloittelijoille tai vanhemmille ihmisille, jotka katsovat paljon keskustelutelevisiota, jolloin tämä selkeyttää dialogia. Hinnaltaan tämä on asteikon halpapää, johon useimmat voivat liittyä. Arviomme mukaan saat hyvän ääni-kokemuksen hintaan nähden.

Fordele
 • pros-icon.svg Testin kevyin malli (1,7 kg)
 • pros-icon.svg Mukana yleiskaukosäädin
 • pros-icon.svg Paras korostamaan dialogia
Ulemper
 • cons-icon.svg Äänenvoimakkuus ja bassoasetukset ovat rajoitettuja kilpailijoihin verrattuna
 • cons-icon.svg Ei HDMI-lähtöjä

Detaljeret gennemgang

Tyyppi: Soundbar Äänentoistokanava (ARC): Ei Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Ei 3D: Ei Kaukosäädin: Kyllä Digitaalinen signaalinkäsittely: Ei Simuloitu surround-ääni: Ei ÄäniohKylläus: Ei Monihuonetoiminto: Ei Automaattinen äänen kalibrointi: Ei HDMI-tarkistus: Ei HDMI-lähtöjen määrä: Ei Optisten lähtöjen määrä: 1 optinen ulostulo USB-portti: Ei Audioformaatti: Ei ilmoitettu SovellusohKylläus: Ei Bluetooth: Kyllä Kanavien erottelu: 2 Energiankulutus valmiustilassa watteina: 1,5 watt Energiankulutus käytössä watteina: 30 watt CEC-sertifiointi: Ei Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: Musta Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 7 x 8,6 x 54,8 cm Paino kg: 1,7 kg

Bose Smart Soundbar 900

paras soundbar premium-luokassa

4.4
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Käyttäjien arvostelut
  3
 • Äänen laatu
  5
 • Liitettävyys
  4
 • Helppokäyttöisyys
  5
 • Lisäominaisuudet
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Automaattinen äänen kalibrointi
 • pros-icon.svg Ääniohjaus
 • pros-icon.svg eARC parhaan ääni-kokemuksen saavuttamiseksi
 • pros-icon.svg Sopii moniin ääni-formaatteihin: Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD
 • pros-icon.svg Mukana optinen kaapeli ja HDMI-kaapeli
Ulemper
 • cons-icon.svg Suuri virrankulutus valmiustilassa
 • cons-icon.svg Bluetooth-yhteys toimii parhaiten muiden Bosen tuotteiden kanssa

Detaljeret gennemgang

Hanki Bose Smart Soundbar kaiuttimella rikkain ja laadukkain äänikokemus ja monia mahtavia ominaisuuksia, kuten puheohjaus ja langaton soundbar, jota ei voi käyttää vain elokuvien katseluun, vaan se voi myös toistaa musiikkia. Jos se kuulostaa uudelta soundbariltasi, valitse tämä tyylikäs ja tyylikäs Bose-kaiutin.

Loistava äänikokemus

Tällä Bose Smart Soundbar kaiuttimella saat upean täyteläisen ja täyteläisen äänen sekä kiinteän basson. Soundbar on varustettu Dolby Atmos ja DTS:X -surround-ääniformaatilla, ja Bosen oman TrueSpace-tekniikan ansiosta sinulle on taattu hyvä tilaääni. Siinä on myös eARC, joten se tarjoaa myös paremman äänenlaadun, joten kaikki television äänet ovat selkeitä ja erottuvia. Analyysimme osoittavat, että tämän Bose Smart Soundbar soundbar-kaiuttimen äänikokemus on todella hyvä sekä dialogille että musiikille, vaikka Bose Smart Soundbar voi aiheuttaa ongelmia asetuksissa.

Kaikki käytännön asiat

Bose Smart Soundbar kaiuttimessa on 2.0 kanavaerotus sekä HDMI-lähtö. Ja Bose Smart Soundbar sopii moniin ääniformaatteihin: Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD. Näin ollen saat aina parhaan äänen riippumatta siitä, mitä televisiosi tukee. Bose Smart Soundbar hyödyntää myös SimpleSync-tekniikkaa, joka toimii poikkeuksellisen hyvin järjestelmän muiden osien kanssa. Joten jos sinulla on jo Bose-kuulokkeet, tulet rakastamaan Bose Smart Soundbar soundbar-kaiuttimen käyttöä. Automaattisen äänen kalibroinnin ansiosta Bose Smart Soundbar mukautuu mihin tahansa ääneen, joten saat aina parhaan kokemuksen.

Kaikki herkulliset asiat

Se on varustettu bluetoothilla, joten voit liittää siihen muita elektronisia laitteita. Voit siis saada ääntä televisioista, mutta myös kuunnella musiikkia tai podcasteja suoraan matkapuhelimesta tai tabletista. Huono puoli on kuitenkin se, että Bluetooth-toiminto toimii parhaiten muiden Bosen tuotteiden kanssa.

Hyvä ominaisuus on ääniohjaustoiminto. Soundbar on yhteensopiva sekä Amazon Alexan että Google Homen kanssa, joten voit ohjata soundbariasi äänelläsi. Lisäksi soundbarissa on sisäänrakennettu Wi-Fi, joten voit kuunnella internet-radiota ja musiikkia Spotify Connect sovelluksen tai Apple AirPlay 2 :n avulla. Saat tietysti myös käytännöllisen IR-kaukosäätimen, jolla voit ohjata soundbaria. Toisin kuin Bose Solo 5 -malli, tämä ei kuitenkaan ole universaali. Mukana tulee myös optinen kaapeli, HDMI-kaapeli ja virtakaapeli.

Meidän arviomme

Jos etsit soundbaria, joka pystyy tekemään vähän enemmän ja jossa on mukavat toiminnot, tämä Bose 900 -malli on hyvä veto. Malli on raskaampi ja kestävämpi kuin Bose Solo 5 -malli, ja äänenlaatua on parannettu huomattavasti. Niin myös hinta, ja hinta on yli kaksi kertaa korkeampi kuin esimerkiksi testin voittaja. Tämä on malli sinulle, jolla on useita Bose-tuotteita, ja haluat täydellisen äänijärjestelmän, jossa hinta ei ole este.

Tyyppi: Soundbar Äänentoistokanava (ARC): Ei Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Kyllä 3D: Ei Kaukosäädin: Kyllä Digitaalinen signaalinkäsittely: Ei Simuloitu surround-ääni: Ei ÄäniohKylläus: Kyllä Monihuonetoiminto: Ei Automaattinen äänen kalibrointi: Kyllä HDMI-tarkistus: Ei HDMI-lähtöjen määrä: 1 HDMI-ulostulo Optisten lähtöjen määrä: 1 optinen ulostulo USB-portti: Ei Audioformaatti: Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD SovellusohKylläus: Kyllä Bluetooth: Kyllä Kanavien erottelu: 2 Energiankulutus valmiustilassa watteina: 16,05 watt Energiankulutus käytössä watteina: 4,95 watt CEC-sertifiointi: Ei Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: Valkoinen, Musta Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 5,81 x 10,7 x 104,5 cm Paino kg: 5,75 kg

Samsung HW-Q810B

paras soundbar jossa on ulkoinen subwoofer

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mukana ulkoinen subwoofer, eli basso-kaiutin
 • pros-icon.svg Yhteensopiva monien ääniformaattien kanssa
 • pros-icon.svg eARC
 • pros-icon.svg Bluetooth
 • pros-icon.svg Langaton liitäntä subwooferiin
 • pros-icon.svg Dolby Atmos ja DTS:X ja Dolby Digital Plus yhteensopiva
Ulemper
 • cons-icon.svg Basson säätö on rajoitettu
 • cons-icon.svg Suhteellisen korkea energiankulutus verrattuna muihin testissä oleviin malleihin

Detaljeret gennemgang

Jos haluat soundbarin ja siihen liittyvän subwooferin, joka on yhteensopiva useiden eri ääniformaattien kanssa, tämä Samsung HW-Q810B on hyvä veto. Saat 5,1,2 tuuman soundbar-kaiuttimen, jossa on ylimääräinen 15,8 tuuman basso-kaiutin subwoofer ja langaton Dolby Atmos, joten saat aina parhaan äänikokemuksen. Se on myös yhteensopiva monien ääniformaattien kanssa, kuten DTS 5.1, Dolby Atmos ja DTS:X, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD. Vertailun vuoksi esimerkiksi Bose Smart Soundbar 900 tukee vain kolmea äänimuotoa ( Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD) ja testivoittajamme kahta eri muotoa (Dolby Atmos ja DTS Virtual:X)

Kuten Bose Smart Soundbar 900 ja Sonos Beam kaiuttimissa on myös tässä eARC ja HDMI-lähtö. Siinä on yksi malleista, jolla on korkea energiankulutus, mutta erittäin alhainen virrankulutus valmiustilassa.

Siinä on langaton subwoofer basso-kaiutin, joka on helppo yhdistää soundbariin. Soundbarissa on myös sekä wi-fi että bluetooth, joten voit käyttää sitä myös musiikin toistamiseen ja podcastien kuuntelemiseen älypuhelimella ja tabletilla. Hyvä lisäominaisuus on ääniohjaus. Sitä voidaan käyttää Amazon Alexan kanssa, joten voit ohjata sitä pelkällä äänelläsi. Ja lisäbonuksena se on CEC-sertifioitu. Saat myös kaukosäätimen, jotta voit ohjata soundbaria ilman, että sinun tarvitsee nousta sohvalta. Sinun tarvitsee vain nauttia erinomaisesta äänestä!

Meidän arviomme

Jos etsit soundbaria, jossa on subwoofer, edulliseen hintaan, tämä on hyvä veto sinulle. Malli tukee useampia ääniformaatteja kuin useimmat testimme ( DTS 5.1, Dolby Atmos ja DTS:X, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD), joten saat erittäin monipuolisen mallin hintaan. Samalla se on varustettu mukavilla toiminnoilla, kuten puheohjauksella ja bluetoothilla.

Tyyppi: Soundbar ja ulkoinen subwoofer Äänentoistokanava (ARC): Ei Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Kyllä 3D: Ei Kaukosäädin: Kyllä Digitaalinen signaalinkäsittely: Ei Simuloitu surround-ääni: Ei ÄäniohKylläus: Kyllä Monihuonetoiminto: Ei Automaattinen äänen kalibrointi: Ei HDMI-tarkistus: Ei HDMI-lähtöjen määrä: 1 HDMI-ulostulo Optisten lähtöjen määrä: 1 optinen ulostulo USB-portti: Ei Audioformaatti: DTS 5.1, DTS:X, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD SovellusohKylläus: Ei Bluetooth: Kyllä Kanavien erottelu: 5.1.2 Energiankulutus valmiustilassa watteina: 0,5 watt Energiankulutus käytössä watteina: 39 watt CEC-sertifiointi: Kyllä Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: Musta Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 6 x 12 x 111 cm Paino kg: 5,1 kg

Sonos Beam (Gen 2)

testin paras soundbar monihuone-toiminnolla

Fordele
 • pros-icon.svg Monihuonetoiminto, joten voit katsoa useita ohjelmia samanaikaisesti
 • pros-icon.svg Alhainen virrankulutus
 • pros-icon.svg 3D-äänitoiminto tarjoaa elokuvaelämyksen
 • pros-icon.svg Airplay 2
 • pros-icon.svg ARC ja eARC
Ulemper
 • cons-icon.svg Äänen jakautuminen puheen ja musiikin erojen vuoksi ei ole niin hyvä
 • cons-icon.svg Ei tue bluetoothia, koska se on ainoa testimalli

Detaljeret gennemgang

Jos etsit kompaktia soundbar-kaiutinta, jossa on monihuonetoiminto ja pieni ja tyylikäs muotoilu, tämä Sonos Beam soundbar on täydellinen valinta sinulle. Soundbar on varustettu Dolby Atmosilla, joten saat parhaan mahdollisen äänikokemuksen, jota vain parantaa 3D-tilaääni. Sonos Beam soundbarissa on myös sekä ARC että eARC, ja Sonos Beam on ainoa malli testissämme, joka tukee molempia.

Sonos Beam sisältää 5 D-luokan digitaalista vahvistinta, jotka antavat sille kristallinkirkkaan äänen. Sonos Beam kaiuttimen neljä keskibassokaiutinta tarjoavat syvän ja voimakkaan basson, kun taas diskanttikaiutin huolehtii korkeista taajuuksista. Mukavuuden vuoksi voit ohjata ääntä haluamallasi tavalla vastaavan Sonos sovelluksen kautta. Lisäksi tämän Sonos Beam soundbar-kaiuttimen asentaminen on ilahduttavan helppoa, sillä saat käytännöllisen ja helposti ymmärrettävän vaiheittaisen oppaan Sonos Beam kaiuttimen sovellustoimintoon. Tutkimuksemme viittaa siihen, että sovellus ei ole täysin intuitiivinen käyttää ja vaatii hieman totuttelua.

Sonos Beam tukee myös jopa 50 musiikin suoratoistopalvelua, joten käytät sitä varmasti suosikkipalveluusi musiikkia kuunnellessasi. Ja Sonos Beam kaiuttimen sisäänrakennetun melua vaimentavan mikrofonin ansiosta voit käyttää Sonoa kaiuttimen kanssa erilaisia ​​ääniavustajia, kuten Amazon Alexa, Google Assistant ja jopa Siri. Sonos Beam kaiuttimen kanssa voit myös käyttää AirPlay 2:n soundbar-kaiutinta, jotta voit kuunnella musiikkia tai podcasteja Airplay 2 kautta suoraan Apple-laitteistasi. Testimme ainoana soundbarina Sonos malli ei tue Bluetoothia.

Meidän arviomme

Sonos on vähitellen vakiinnuttanut asemansa soundbar-markkinoilla ja tällä Sonos mallilla voi todella tehdä jotain. Olemme erityisen tyytyväisiä Sonos Beam soundbar-kaiuttimen monihuonetoimintoon ja 3D-ääneen. Kuitenkin se, että Sonos ei ole tehnyt siitä bluetooth-yhteensopivaa, hinta huomioon ottaen, vetää sitä alas. Sonos Beam malli on sinulle, joka haluat vakaan monikäyttöisen soundbar-kaiuttimen keskihintaan, jossa Bluetooth ei ole suosikki yhteysvaihtoehtoi.

Tyyppi: Soundbar Äänentoistokanava (ARC): Kyllä Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Kyllä 3D: Kyllä Kaukosäädin: Ei Digitaalinen signaalinkäsittely: Ei Simuloitu surround-ääni: Kyllä ÄäniohKylläus: Kyllä Monihuonetoiminto: Kyllä Automaattinen äänen kalibrointi: Kyllä HDMI-tarkistus: Ei HDMI-lähtöjen määrä: 1 HDMI-ulostulo Optisten lähtöjen määrä: Ei ilmoitettu USB-portti: Ei Audioformaatti: Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD SovellusohKylläus: Kyllä Bluetooth: Ei Kanavien erottelu: 5.1 Energiankulutus valmiustilassa watteina: 0,5 watt Energiankulutus käytössä watteina: 6,3 watt CEC-sertifiointi: Ei Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: Valkoinen, Musta Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 6,9 x 10 x 65,1 cm Paino kg: 2,8 kg

JBL Bar 2.1 Deep Bass

paras soundbar USB-portilla

Fordele
 • pros-icon.svg Ulkoinen ja langaton subwoofer basso-kaiutin
 • pros-icon.svg USB-portti
 • pros-icon.svg Dolby Digital äänimuoto
Ulemper
 • cons-icon.svg Basson säätö rajoitettu
 • cons-icon.svg Ei diskantin säätöä
 • cons-icon.svg Ei tue Dolby Atmosia

Detaljeret gennemgang

JBL Bar 2.1 Deep Bass: Toimiva soundbar, jossa ei ole vain langaton 6,5 tuuman subwoofer basso-kaiutin, vaan myös wi-fi, bluetooth ja USB-portti. Saat erinomaisen äänen. JBL Bar kaiuttimen subwoofer antaa sinulle upean, syvän basson, kun taas Dolby Digital yhdessä JBL-Surroundin kanssa tekee äänikokemuksesta entistä nautinnollisempaa. JBL Bar tukee vain Dolby Digital -äänimuotoa, jossa useimmat muut testimme mallit tukevat useita äänimuotoja. Samsung HW-Q810B tukee esimerkiksi viittä ääniformaattia.

JBL Bar kaiuttimen sisäänrakennettu Chromecast-toiminto tarkoittaa myös, että voit suoratoistaa musiikkia tai podcasteja muista elektronisista laitteistasi joko Wi-Fin tai Bluetoothin kautta. Google Home -sovelluksella saat upeita äänikokemuksia myös muissa huoneissa, jos yhdistät JBL Bar kaiuttimen yhteensopiviin kaiuttimiin.

Oletko kyllästynyt siihen, että useita kaapeleita makaa ja kelluu? Voit välttää sen tällä JBL Barilla. Se on varustettu HDMI-sisääntulolla, jossa on Audio Return Channel, joten sinulla ei ole liikaa erilaisia ​​kaapeleita makaamassa ja kellumassa. Ja voit iloita myös siitä, että JBL Bar 2.1 Deep Bass kuluttaa vain 0,5 wattia valmiustilassa.

Lisäksi tämä JBL Bar 2.1 Deep Bass on mukavan pienikokoinen, mutta 300 watilla tarjoaa voimakkaan ja täyteläisen äänen. Testien mukaan JBL Bar kaiuttimen ääntä on vaikea säätää oikein. Jotkut äänet ovat JBL Bar kaiuttimessa epäluonnollisen voimakkaita, kun taas toiset on kalibroitu oikein.

Meidän arviomme

JBL Bar 2.1:llä saat todella hyvän perus soundbar-kaiuttimen edulliseen hintaan. Vaikka JBL Bar soundbarin äänenlaatu ei ole sama kuin kalliimmissa malleissa, JBL Bar on silti paljon parempi kuin tavalliset television kaiuttimet. Äänen säätäminen JBL Bar kaiuttimen kanssa voi olla vaikeaa, mutta jos et välitä pientä puuhailua, emme usko, että se on ongelma. Kaiken kaikkiaan JBL Bar 2.1 Deep Bass on todella hyvä soundbar hintaansa nähden.

Tyyppi: Soundbar ja ulkoinen subwoofer Äänentoistokanava (ARC): Kyllä Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Ei 3D: Ei Kaukosäädin: Kyllä Digitaalinen signaalinkäsittely: Ei Simuloitu surround-ääni: Ei ÄäniohKylläus: Ei Monihuonetoiminto: Kyllä Automaattinen äänen kalibrointi: Ei HDMI-tarkistus: Ei HDMI-lähtöjen määrä: 1 HDMI-ulostulo Optisten lähtöjen määrä: 1 optinen ulostulo USB-portti: Kyllä Audioformaatti: Dobly Digital SovellusohKylläus: Ei Bluetooth: Kyllä Kanavien erottelu: 2.1 Energiankulutus valmiustilassa watteina: 0,5 watt Energiankulutus käytössä watteina: Ei ilmoitettu CEC-sertifiointi: Ei Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: Musta Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 5,8 x 8,5 x 96,5 cm Paino kg: 2,2 kg

Yamaha SR-B20A

paras soundbar-kaiutin integroidulla vahvistimella

Fordele
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu subwoofer
 • pros-icon.svg Alhainen virrankulutus valmiustilassa (0,2 wattia)
 • pros-icon.svg 2 optista lähtöä (ainoana testissä)
Ulemper
 • cons-icon.svg Kaukosäädin ei ole yhtä hyvä kuin muut testissä
 • cons-icon.svg ARC :n asettaminen voi olla hankalaa muihin malleihin verrattuna

Detaljeret gennemgang

Jos etsit soundbaria, jossa on paras  integroitu subwoofer monien soundbarien joukosta, tämän Yamaha SR-B20A:n avulla olet löytänyt uuden soundbarisi! Sisäänrakennettu subwoofer tarjoaa syvän ja voimakkaan basson, kun taas kaksi bassokaiutinta ja kaksi diskanttikaiutinta tekevät äänestä yksityiskohtaista ja syvää. Ja Yamaha kaiuttimen DTS Virtual:X -tekniikan ansiosta saat upean 3D äänen myötä vielä hauskempaa katsoa elokuvia ja tv-sarjoja.

Yamaha soundbarin avulla vältät suuria eroja puheen ja musiikin välillä. Clear Voice -toiminto varmistaa, että dialogien kuuleminen elokuvissa ja sarjoissa ei ole ongelma – vaikka taustamusiikkia olisikin. Testeissä Yamaha äänikokemus osoittautuu hintaan nähden hyväksi. Se ei vastaa todellista tilaääniasetusta, mutta tarjoaa silti mukavan äänen. Huono puoli on, että Yamaha malli tukee vain yhtä ääniformaattia, kun esimerkiksi soundbar-testi voittaja tukee kolmea.

Kuten useimmissa testissä olevissa malleissa, myös tässä on bluetooth, joten voit käyttää sitä muiden elektronisten laitteidesi kanssa. Voit esimerkiksi käyttää soundbar-kaiutinta yhdessä äskettäin kehitetyn Sound Bar Remote -sovelluksen kanssa. Sen avulla on helppoa ja selkeää hallita ääntä ja vaihtaa eri tulojen ja äänitilojen välillä. Voit käyttää sitä sekä älypuhelimella että tabletilla.

Voit myös ohjata soundbar-kaiutinta tavallisella kaukosäätimellä tai mukana tulevalla kaukosäätimellä. Tutkimuksissamme kävi ilmi, että tavallista kaukosäädintä on mahdollista käyttää vain joihinkin toimintoihin, ei kaikkiin.

Siinä on myös jopa neljä äänitilaa ja testin ainoana 2 optista lähtöä, jotka tarjoavat enemmän liitäntävaihtoehtoja.

Meidän arviomme

Yamaha SR-B20A:lla saat järjettömän soundbar-kaiuttimen edulliseen hintaan. Äänenlaatu ei kestä kalliimpia malleja, mutta pienemmät voivat myös tehdä niin tarpeidesi mukaan. Jos haluat vain parempaa ääntä kuin tavalliset kaiuttimet televisioosi etkä aseta asetuksille korkeita vaatimuksia, saat tällä mallilla erinomaisen soundbar-kaiuttimen hintaansa nähden.

Tyyppi: Soundbar ja sisäänrakennettu subwoofer Äänentoistokanava (ARC): Kyllä Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Ei 3D: Kyllä Kaukosäädin: Kyllä Digitaalinen signaalinkäsittely: Ei Simuloitu surround-ääni: Ei ÄäniohKylläus: Ei Monihuonetoiminto: Ei Automaattinen äänen kalibrointi: Ei HDMI-tarkistus: Ei HDMI-lähtöjen määrä: 1 HDMI-ulostulo Optisten lähtöjen määrä: 2 optinen ulostuloe USB-portti: Ei Audioformaatti: Dolby Pro Logic II SovellusohKylläus: Ei Bluetooth: Kyllä Kanavien erottelu: 2 Energiankulutus valmiustilassa watteina: 0,2 watt Energiankulutus käytössä watteina: 25 watt CEC-sertifiointi: Kyllä Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: Musta Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 5,3 x 13,1 x 91 cm Paino kg: 3,2 kg

Sony HT-SF150

paras kompakti ja ohut soundbar-kaiutin

Fordele
 • pros-icon.svg USB-toisto
 • pros-icon.svg Bass Reflex kaiutin
 • pros-icon.svg Kevyt ja ohut muotoilu (yksi testimme kevyimmistä, 2,4 kg)
Ulemper
 • cons-icon.svg Kaukosäädin ei ole intuitiivinen käyttää
 • cons-icon.svg Basso ei ole yhtä hyvä kuin muissa testissä olevissa malleissa

Detaljeret gennemgang

Tämä paras kompakti soundbar-kaiutin Sony HT-SF150 on täydellinen niille, jotka etsivät pientä ja ohutta soundbar-kaiutinta. Se on kooltaan vain 8,8 x 8,8 x 90 senttimetriä ja painaa vain 2,4 kiloa, mikä tekee siitä yhden soundbar-testimme kevyimmistä ja kapeimmista soundbareista. Sony HT-SF150 voidaan myös kiinnittää seinälle ilman, että se vie huomion pois muusta seinällä olevasta. Ja sitten vältyt myös monilta erilaisilta kaapeleilta makaamasta ja kellumasta ympäriinsä. Sony HT-SF150 soundbar on varustettu ARC :llä, joten saat helposti television äänen HDMI-kaapelin kautta kaiuttimeen.

Bass Reflex -kaiutin antaa sinulle terävämmän basson, jossa esityksen yksityiskohdat erottuvat paremmin ja selkeytyvät. Tutkimuksemme osoittavat, että basso ja kovat äänet eivät sovi tähän malliin, joten jos etsit vertaansa vailla olevaa bassokokemusta, tämä ei ole se malli, jota sinun pitäisi valita.

Sony HT-SF150 on varustettu bluetooth-tekniikalla ja voidaan siksi yhdistää muihin elektronisiin laitteisiin. Lisäbonuksena tässä soundbarissa, kuten JBL Bar 2.1 Deep Bassissa, on käytännöllinen USB-portti. Tämä tarkoittaa, että voit liittää soundbar-kaiuttimen älypuhelimeesi tai MP3-soittimeen ja elokuvien ja TV-sarjojen katselua varten tai toistaa ääntä eri suoratoistopalveluista. Lisäbonuksena laitteesi latautuu samanaikaisesti. Tällä tavalla et vain tapa kahta kärpästä yhdellä iskulla, vaan myös vältät podcastin pysähtymisen kesken kaiken, koska laitteesta loppui virta.

Meidän arviomme

Jos etsit edullista soundbar-kaiutinta, joka voi korvata television kaiuttimet, nämä Sony soundbar-kaiuttimet ovat hyvä valinta. Sinun ei pitäisi valita sitä basson, vaan yleisesti paremman äänikokemuksen vuoksi television esiasennettuihin kaiuttimiin verrattuna. Erittäin alhaiseen hintaan nähden malli tarjoaa hienon äänen ja siinä on myös monia liitäntävaihtoehtoja.

Tyyppi: Soundbar Äänentoistokanava (ARC): Kyllä Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Ei 3D: Ei Kaukosäädin: Kyllä Digitaalinen signaalinkäsittely: Ei Simuloitu surround-ääni: Ei ÄäniohKylläus: Ei Monihuonetoiminto: Ei Automaattinen äänen kalibrointi: Ei HDMI-tarkistus: Ei HDMI-lähtöjen määrä: 1 HDMI-ulostulo Optisten lähtöjen määrä: 1 optinen ulostulo USB-portti: Kyllä Audioformaatti: Dolby Digital 5.1 SovellusohKylläus: Ei Bluetooth: Kyllä Kanavien erottelu: 2 Energiankulutus valmiustilassa watteina: 0,5 watt Energiankulutus käytössä watteina: 30 watt CEC-sertifiointi: Kyllä Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: Musta Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 8,8 x 8,8 x 90 cm Paino kg: 2,4 kg

LG SPD7Y

paras soundbar digitaalisella signaalinkäsittelyllä

Fordele
 • pros-icon.svg Mukana ulkoinen, langaton subwoofer
 • pros-icon.svg Meridian Audio-tekniikka
 • pros-icon.svg Yksi HDMI-lähtö ja yksi optinen lähtö
 • pros-icon.svg Dolby Atmos ja DTS:X takaavat parhaan tilaäänikokemuksen
Ulemper
 • cons-icon.svg Asennusohjeet ovat hieman epäselviä, mikä voi vaikeuttaa asennusta ja asennusta

Detaljeret gennemgang

Valitse tämä paras bluetooth soundbar, jos haluat olla varma, että saat fantastisen äänen ja syvän basson digitaalisen signaalinkäsittelyn avulla. Ja langattoman subwoofer-kaiuttimen ansiosta saat entistä paremman äänikokemuksen. Lisäksi tämä soundbar toimii Dolby Atmos -järjestelmän kanssa ja yhdistää kolme äänikanavaa kahteen ylöspäin suuntautuvaan kanavaan. Jos sitten haluat hyvän soundbar-kaiuttimen optimaalista ääntä varten mukana tulevan subwooferin kanssa, olet tehnyt oikean valinnan. Siinä on yksi HDMI-lähtö ja yksi optinen lähtö, ja Yamaha SR-B20A on testissä ainoa, jolla on kaksi optista lähtöä.

Tehokkaan subwooferin lisäksi voit nauttia hyvästä äänestä myös langattomalla bluetooth-tekniikalla. Malli tukee seitsemää ääniformaattia, joista esimerkiksi testivoittajamme Samsung HW-S66B/S67B tukee kolmea. Se tarjoaa enemmän monipuolisuutta äänen mukauttamiseen.

Soundbarin Meridian Audio -tekniikka varmistaa paremman äänenlaadun, ja yhdessä Dolby Atmos ja DTS:X järjestelmien kanssa saat niin hyvän äänen, että et enää koskaan kuuntele muita hifijärjestelmiä. Al Sound Pro -järjestelmä analysoi äänen ja antaa sinulle upean äänen kaikkialla. Jos haluat tehdä elokuvien katsomisesta todellisen kokemuksen, voit käyttää 4K-läpivientiä, joka ohjaa sisäänrakennetun 4K-sisällön 4K-televisioon tai 4K-projektoriin, jotta saat entistä suuremman kuvan. Ja viimeistelläksesi tyylin, voit myös päivittää tilaääneen. Voit tehdä tämän liittämällä soundbar-kaiuttimen SPK8-S-kaiuttimiin ja lisäämällä kaksi muuta äänikanavaa.

Meidän arviomme

Jos etsit helppokäyttöistä soundbar-kaiutinta, joka tukee monia äänimuotoja ja on Dolby Atmos ja DTS:X yhteensopiva, sinun kannattaa katsoa tätä soundbar-kaiutinta. Hinta on keskiluokan huippuluokkaa, mutta ostokseen saa myös sekä puheohjauksen että sovelluksen. Ääni on tutkimustemme mukaan hintaansa nähden hyvä.

Tyyppi: Soundbar ja ulkoinen subwoofer Äänentoistokanava (ARC): Ei Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Kyllä 3D: Ei Kaukosäädin: Kyllä Digitaalinen signaalinkäsittely: Kyllä Simuloitu surround-ääni: Ei ÄäniohKylläus: Ei Monihuonetoiminto: Ei Automaattinen äänen kalibrointi: Ei HDMI-tarkistus: Ei HDMI-lähtöjen määrä: 1 HDMI-ulostulo Optisten lähtöjen määrä: 1 optinen ulostulo USB-portti: Kyllä Audioformaatti: DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Master Audio, DTS:X, Dolby Atmos, Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD SovellusohKylläus: Kyllä Bluetooth: Kyllä Kanavien erottelu: 3.1.2 Energiankulutus valmiustilassa watteina: 0,5 watt Energiankulutus käytössä watteina: 38 watt CEC-sertifiointi: Ei Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: Musta Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 6,5 x 11,9 x 89 cm Paino kg: 3,7 kg

Yamaha YAS-207

paras soundbar kahdella sisäänrakennetulla subwooferilla

Yamaha YAS-207

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ylimääräinen bassotoiminto
 • pros-icon.svg 2 sisäänrakennettua subwooferia
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu Wi-Fi
 • pros-icon.svg Sovellusten hallinta
Ulemper
 • cons-icon.svg HDMI-kaapeli ei sisälly
 • cons-icon.svg Ääni ei sovi pelaamiseen

Detaljeret gennemgang

Jos haluat olla varma tasapainoisesta äänestä ja siksi etsit tehokasta soundbar-kaiutinta mukana tulevalla subwooferilla, tämä soundbar on vastaus sinulle. Testimme ainoana mallina siinä on kaksi sisäänrakennettua subwooferia, kun esimerkiksi Yamaha SR-B20A:ssa on yksi.

Se voi tehdä niin paljon, että voit käyttää sitä hifi-järjestelmänä. Koska siinä ei ole vain mukana toimitettu subwoofer, vaan myös käytännöllinen sovellusohjaus, joten voit hallita soundbar-kaiutinta täysin matkapuhelimesi tai tablet-laitteellasi. MusicCast-toiminto luo yhteyden muihin Yamaha-merkkisiin kaiuttimiin.

Siinä on myös bluetooth, jonka avulla voit suoratoistaa musiikkia ja podcasteja suoraan muista elektronisista laitteistasi. Ja sitten siinä on myös Wi-Fi-yhteys. Voit siis käyttää soundbar-kaiutinta myös Spotify Connect ja AirPlay 2 kanssa. Clear Voice -toiminnon ansiosta voit nyt nauttia sekä puheesta että musiikista elokuvien aikana.

Tutkimuksissamme kävi ilmi, että tämä soundbar sopii parhaiten dialogien selkeyttämiseen kovissa äänissä, mutta vähemmän hyvä esimerkiksi musiikille. Kävi myös ilmi, että malli voi olla hieman vaikea asentaa esiasetettujen vaihtoehtojen ulkopuolelle. Hienot asetukset vaativat tekniikan ja äänen tuntemusta tai paljon harjoittelua.

Meidän arviomme

Tämä ei ole malli aloittelijoille, koska sen hienosäätäminen testeissä osoittautui vaikeaksi. Siitä huolimatta se tuottaa erityisen hyvän äänen elokuviin ja dialogeihin. Sinun ei pitäisi valita sitä vertaansa vailla olevan musiikki- tai pelikokemuksen vuoksi. Hinnaltaan se on keskiluokkaa ja tällä saa rahalla paljon subwooferia.

Tyyppi: Soundbar ja kaksi subwooferia Äänentoistokanava (ARC): Kyllä Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Ei 3D: Kyllä Kaukosäädin: Ei Digitaalinen signaalinkäsittely: Ei Simuloitu surround-ääni: Ei ÄäniohKylläus: Ei Monihuonetoiminto: Ei Automaattinen äänen kalibrointi: Ei HDMI-tarkistus: Kyllä HDMI-lähtöjen määrä: 1 HDMI-ulostulo Optisten lähtöjen määrä: 1 optinen ulostulo USB-portti: Ei Audioformaatti: Dolby Digital 5.1, Dolby Pro Logic II SovellusohKylläus: Kyllä Bluetooth: Kyllä Kanavien erottelu: 2.1 Energiankulutus valmiustilassa watteina: Ei ilmoitettu Energiankulutus käytössä watteina: Ei ilmoitettu CEC-sertifiointi: Kyllä Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: Musta Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 6 x 10,8 x 93 cm Paino kg: 2,7 kg

Philips TAB5105

paras soundbar televisioon

Fordele
 • pros-icon.svg Yksi kevyimmistä testatuista malleista
 • pros-icon.svg Alhainen energiankulutus
Ulemper
 • cons-icon.svg Ei sovellusten hallintaa
 • cons-icon.svg Rajoitetut ääniasetukset
 • cons-icon.svg Mukana vain virtajohto, HDMI on ostettava erikseen
 • cons-icon.svg Ei subwooferia

Detaljeret gennemgang

Tämä soundbar on sinulle, joka haluat hyvän ja tehokkaan, mutta halvan soundbar-kaiuttimen. Haluatko paremman äänen, jossa sekä dialogi että musiikki ovat kristallinkirkkaita? Sitten tämä on paras soundbar hintaansa ja televisioosi! Voit ohjata sen ääntä helposti ja kätevästi soundbarista tavallisella kaukosäätimelläsi HDMI ARC :n ansiosta. Heidän tarvitsee vain valita kolmesta esiohjelmoidusta äänitilasta optimaalisen äänen saamiseksi. Kokemuksemme osoittaa, että tämä soundbar tarjoaa erinomaisen äänen hintaansa nähden. Se ei voi korvata täyttä tilaäänijärjestelmää, eikä se vastaa testimme kalliimpia malleja.

Koska soundbarissa on bluetooth-toiminto, siihen on mahdollista liittää muita elektronisia laitteita äänenlaadusta tinkimättä. Joten et saa vain hyvän, vaan myös monipuolisen soundbar-kaiuttimen. Lisäbonuksena tämän soundbar-kaiuttimen kulutus on myös alhainen, kun se on valmiustilassa. Se kuluttaa vain 0,5 wattia tuona aikana, aivan kuten LG SPD7Y. Toisaalta tämäkin käyttää vain 30 wattia käytössä, kun LG-malli käyttää 38 wattia.

Ja sitten päätät itse, mihin soundbar sijoitetaan. Voit asettaa sen TV-pöydällesi tai kiinnittää sen seinälle mukana tulevalla seinätelineellä.

Meidän arviomme

Tämä soundbar on sinulle, joka etsit helppoa ja halpaa soundbaria televisiosi äänen päivittämiseen. Malli voidaan liittää musiikkilaitteisiin, mutta tässä ääni ei ole yhtä hyvä kuin kalliimmilla kilpailijoilla. Kaiken kaikkiaan et koe täysin elokuvamaista surround-ääntä tällä, vaan parannuksia television ääneen, ja testimme halvimpaan hintaan nähden se on aivan loistava.,

Tyyppi: Soundbar Äänentoistokanava (ARC): Kyllä Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Ei 3D: Ei Kaukosäädin: Kyllä Digitaalinen signaalinkäsittely: Ei Simuloitu surround-ääni: Ei ÄäniohKylläus: Ei Monihuonetoiminto: Ei Automaattinen äänen kalibrointi: Ei HDMI-tarkistus: Kyllä HDMI-lähtöjen määrä: 1 HDMI-ulostulo Optisten lähtöjen määrä: 1 optinen ulostulo USB-portti: Ei Audioformaatti: Ei ilmoitettu SovellusohKylläus: Ei Bluetooth: Kyllä Kanavien erottelu: 2 Energiankulutus valmiustilassa watteina: 0,5 watt Energiankulutus käytössä watteina: 30 watt CEC-sertifiointi: Ei Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: Musta Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 9,1 x 6,5 x 90 cm Paino kg: 1,7 kg

Bang & Olufsen Besound Stage

parasmonipuolinen soundbar

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu Chromecast
 • pros-icon.svg ARC HDMI-liitäntä
 • pros-icon.svg Sovellusten hallinta
 • pros-icon.svg Tukee monia erilaisia ​​ääniformaatteja
 • pros-icon.svg Dolby Atmos
Ulemper
 • cons-icon.svg Suhteellisen raskas, joten vaatii hieman enemmän tietoa seinäasennuksesta
 • cons-icon.svg Ei kaukosäädintä
 • cons-icon.svg Testin korkein virrankulutus (80 wattia)

Detaljeret gennemgang

Bang og Olufsen on klassikko, kun halutaan yhdistää hyvä ääni kauniiseen ja ajattomaan muotoiluun.

Tämän kauniin ja tyylikkään soundbar-kaiuttimen avulla saat tasapainoisen äänen paitsi musiikkisisltöjä kuunnellessasi myös tehokkaan äänen katsoessasi televisiota. Siinä on monia mukavia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden tämän testin monipuolisimmista soundbareista. Se on varustettu sisäänrakennetulla Chromecastilla, jonka avulla voit toistaa vaikka podcasteja muiden kodin kaiuttimien kautta. Ja sitten voit hallita television ääntä täysin mukana toimitetulla kaukosäätimellä. Voit kuitenkin käyttää myös sovellushallintaa. Kuten esimerkiksi Sonos Beam (Gen 2), tässä mallissa on mahdollisuus ohjata älypuhelimen tai tabletin sovellusta television ohjaamiseen. Analyysissamme kävi ilmi, että sovellus on helppokäyttöinen ja sen ääni on helppo säätää toiveidesi mukaan.

Siinä on bluetooth, joten voit toistaa jotain myös muista elektronisista laitteista, kuten älypuhelimista, tableteista ja MP3-soittimista. Lisäksi Dolby Atmos parantaa television ääntä entisestään, jotta elokuvien ja sarjojen kaikki äänet ja musiikki tulevat selkeästi läpi, eikä sinun tarvitse enää koskaan missata mitään. Testeissä ääni osoittautui todella hyväksi ja täyteläiseksi pienelläkin äänenvoimakkuudella.

Soundbar on testissämme kallein ja arviomme mukaan vaikka soundi on todella hyvä, se ei aivan kestä kallista hintaa. Täällä maksat kauniista suunnittelusta.

Meidän arviomme

Tässä soundbar designin ystävälle, joka ei näe hintaa esteenä. Äänikokemus (mm Dolby Atmos) ja helppokäyttöisyys ovat korkeat, mutta eivät mielestämme tarpeeksi korkeat oikeuttamaan erittäin korkeaa hintaa. Siitä huolimatta muotoilu on rakastettu ja saat todella mukavan soundbar-kaiuttimen.

Tyyppi: Soundbar Äänentoistokanava (ARC): Kyllä Tehostettu äänentoistokanava (eARC): Ei 3D: Ei Kaukosäädin: Kyllä Digitaalinen signaalinkäsittely: Kyllä Simuloitu surround-ääni: Ei ÄäniohKylläus: Ei Monihuonetoiminto: Kyllä Automaattinen äänen kalibrointi: Ei HDMI-tarkistus: Ei HDMI-lähtöjen määrä: 1 HDMI-ulostulo Optisten lähtöjen määrä: Ei USB-portti: Ei Audioformaatti: Dolby Atmos, Dolby Digital 5.1, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Pro Logic IIz, Dolby TrueHD SovellusohKylläus: Kyllä Bluetooth: Kyllä Kanavien erottelu: 3 Energiankulutus valmiustilassa watteina: Ei ilmoitettu Energiankulutus käytössä watteina: 80 watt CEC-sertifiointi: Ei Seinään kiinnitettävä: Kyllä Väri: 6 eri värivaihtoehtoa Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys): 17,4 x 7,4 x 110,4 cm Paino kg: 8 kg

Guide Kuinka valita paras soundbar

 
Samsung-HW-S66B-scaled.webp

Samsung HW-S66B/S67B

Bose-Solo-5-transformed.png

Bose Solo 5

Bose-Smart-Soundbar-900.png

Bose Smart Soundbar 900

Samsung-HW-Q810B.webp

Samsung HW-Q810B

Sonos-Beam-Gen-2.webp

Sonos Beam (Gen 2)

JBL-Bar-2.1-Deep-Bass.webp

JBL Bar 2.1 Deep Bass

Yamaha-SR-B20A-transformed.png

Yamaha SR-B20A

Sony-HT-SF150.webp

Sony HT-SF150

LG-SPD7Y-transformed.png

LG SPD7Y

Yamaha-YAS-207-transformed.png

Yamaha YAS-207

Philips-TAB5105-transformed.png

Philips TAB5105

Bang-and-Olufsen-Besound-Stage-transformed.png

Bang & Olufsen Besound Stage

TestScore TestScore
Info
4.4
star star star star star
3.2
star star star star star
4.4
star star star star star
- - - - - - - - -
Tyyppi Soundbar Soundbar Soundbar Soundbar ja ulkoinen subwoofer Soundbar Soundbar ja ulkoinen subwoofer Soundbar ja sisäänrakennettu subwoofer Soundbar Soundbar ja ulkoinen subwoofer Soundbar ja kaksi subwooferia Soundbar Soundbar
Äänentoistokanava (ARC) Kyllä Ei Ei Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä Kyllä
Tehostettu äänentoistokanava (eARC) Ei Ei Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei Ei Kyllä Ei Ei Ei
3D Ei Ei Ei Ei Kyllä Ei Kyllä Ei Ei Kyllä Ei Ei
Kaukosäädin Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä
Digitaalinen signaalinkäsittely Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei Kyllä Ei Ei Kyllä
Simuloitu surround-ääni Ei Ei Ei Ei Kyllä Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei
ÄäniohKylläus Ei Ei Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei
Monihuonetoiminto Ei Ei Ei Ei Kyllä Kyllä Ei Ei Ei Ei Ei Kyllä
Automaattinen äänen kalibrointi Ei Ei Kyllä Ei Kyllä Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei
HDMI-tarkistus Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei Kyllä Kyllä Ei
HDMI-lähtöjen määrä 1 HDMI-ulostulo Ei 1 HDMI-ulostulo 1 HDMI-ulostulo 1 HDMI-ulostulo 1 HDMI-ulostulo 1 HDMI-ulostulo 1 HDMI-ulostulo 1 HDMI-ulostulo 1 HDMI-ulostulo 1 HDMI-ulostulo 1 HDMI-ulostulo
Optisten lähtöjen määrä 1 optinen ulostulo 1 optinen ulostulo 1 optinen ulostulo 1 optinen ulostulo Ei ilmoitettu 1 optinen ulostulo 2 optinen ulostuloe 1 optinen ulostulo 1 optinen ulostulo 1 optinen ulostulo 1 optinen ulostulo Ei
USB-portti Ei Ei Ei Ei Ei Kyllä Ei Kyllä Kyllä Ei Ei Ei
Audioformaatti DTS:X, Dolby Atmos Ei ilmoitettu Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD DTS 5.1, DTS:X, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD Dobly Digital Dolby Pro Logic II Dolby Digital 5.1 DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Master Audio, DTS:X, Dolby Atmos, Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD Dolby Digital 5.1, Dolby Pro Logic II Ei ilmoitettu Dolby Atmos, Dolby Digital 5.1, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Pro Logic IIz, Dolby TrueHD
SovellusohKylläus Kyllä Ei Kyllä Ei Kyllä Ei Ei Ei Kyllä Kyllä Ei Kyllä
Bluetooth Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Kanavien erottelu 5 2 2 5.1.2 5.1 2.1 2 2 3.1.2 2.1 2 3
Energiankulutus valmiustilassa watteina 0,5 watt 1,5 watt 16,05 watt 0,5 watt 0,5 watt 0,5 watt 0,2 watt 0,5 watt 0,5 watt Ei ilmoitettu 0,5 watt Ei ilmoitettu
Energiankulutus käytössä watteina 31 watt 30 watt 4,95 watt 39 watt 6,3 watt Ei ilmoitettu 25 watt 30 watt 38 watt Ei ilmoitettu 30 watt 80 watt
CEC-sertifiointi Kyllä Ei Ei Kyllä Ei Ei Kyllä Kyllä Ei Kyllä Ei Ei
Seinään kiinnitettävä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Väri Valkoinen, Musta Musta Valkoinen, Musta Musta Valkoinen, Musta Musta Musta Musta Musta Musta Musta 6 eri värivaihtoehtoa
Mitat cm (korkeus x syvyys x leveys) 6,2 x 10,5 x 67 cm 7 x 8,6 x 54,8 cm 5,81 x 10,7 x 104,5 cm 6 x 12 x 111 cm 6,9 x 10 x 65,1 cm 5,8 x 8,5 x 96,5 cm 5,3 x 13,1 x 91 cm 8,8 x 8,8 x 90 cm 6,5 x 11,9 x 89 cm 6 x 10,8 x 93 cm 9,1 x 6,5 x 90 cm 17,4 x 7,4 x 110,4 cm
Paino kg 2,7 kg 1,7 kg 5,75 kg 5,1 kg 2,8 kg 2,2 kg 3,2 kg 2,4 kg 3,7 kg 2,7 kg 1,7 kg 8 kg
Käyttäjien arvostelut 5 4 3 - - - - - - - - -
Äänen laatu 4 3 5 - - - - - - - - -
Liitettävyys 5 3 4 - - - - - - - - -
Helppokäyttöisyys 4 3 5 - - - - - - - - -
Lisäominaisuudet 4 3 5 - - - - - - - - -
Tjek billigste pris Set til 241,50 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Hobby Hall På lager
Set til 851 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Hobby Hall På lager
Set til 899 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Samsung På lager
Set til 439 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Gigantti På lager
Set til 249 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Gigantti På lager
Set til 269,99 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon Set til 117 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
CDON På lager
Set til 649 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon Set til 69 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon Set til 1.799 Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon

Hyvä ääni elokuvia ja sarjoja katsottaessa on hyvä. Mutta miksi et antaisi itsellesi sitä iloasellaisen saamisesta Ylivoimainen ääni läpi ja läpi, jotta räjähdykset räjähtävät läpi olohuoneen ja dialogit ovat teräviä ja selkeitä?

Hyvän soundbar-kaiuttimen rajoja pitää pystyä laajentamaan koko ajan, ja sen mukaisesti valmistajat lisäävät uusimpiin malleihin uusia toimintoja ja vaihtoehtoja. Useimmat mallit parantavat äänikokemusta tavallisista television kaiuttimista, mutta jotkut mallit sopivat paremmin esimerkiksi dialogiin kuin musiikkiin ja toiset voivat tarjota aitoa tilaääntä.

Ostooppaassamme keskitymme perusasioihin, jotka sinun on otettava huomioon ennen ostamista, sekä toimintoihin, sekä yleisiin että mukaviin.

4 hyvää syytä ostaa soundbar

 1. Saat paremman äänen, kun katsot elokuvia ja televisiota.
 2. Saat automaattiset ääniasetukset, joten sinun ei tarvitse sotkea niitä.
 3. Saat monia lisätoimintoja, jotka tekevät soundbaristasi erittäin monipuolisen ja ihanteellisen moderniin elämäntapaamme.
 4. Suunnittelu on herkullinen ja näyttää hyvältä jokaisessa kodissa.

Jos käytät tällä hetkellä vain televisiota, soundbar räjäyttää sinut. Koska toisin kuin ääni, joka tulee vain televisiosta itsestään, soundbar toimii useiden sisäänrakennettujen kaiuttimien kanssa yhdessä ja samassa soundbarissa. Tämä on yksi syistä, miksi ääni on niin huomattavasti parempi.

Useimmissa soundbareissa on niin sanottu automaattinen äänensäätö, joten sinun ei tarvitse synkronoida ääntä manuaalisesti. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että soundbar-kaiuttimet itse asettavat äänen ihanteellisesti. Siksi se tasapainottaa basson ja diskantin, jotta sekä musiikki että puhe tulevat selkeästi läpi. Olemme luultavasti kaikki yrittäneet istua kaukosäädin kädessä ja kääntää sitä vihaisesti ylös, kun televisiossa olevat ihmiset puhuivat. Sitten paniikissa hiljentää sen uudelleen, kun soi musiikki ja tärykalvot olivat räjähtämässä. Voit välttää sen käyttämällä äänipalkkia, jossa on automaattiset ääniasetukset, joten voit sen sijaan keskittyä itse toimintaan.

Nykyään parhaat soundbar-kaiuttimet on varustettu kaikenlaisella tekniikalla, joten voit käyttää niitä moniin muihin asioihin. Joitakin voidaan käyttää puheohjauksella, voit myös saada Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydet, jotta voit suoratoistaa musiikkisisältöjä ja podcasteja suosikki suoratoistopalveluistasi. Ja sitten on surround-äänitehoste. Käsittelemme tätä kaikkea perusteellisesti alla.

Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen ostamista?

 • Mikä on budjettisi?
 • Kummasta soundista pidät enemmän?
 • Miltä nykyinen TV-kokoonpanosi näyttää ja haluaisitko muuttaa sitä?
 • Pidätkö enemmän langattomasta asennuksesta vai pidätkö enemmän kaapeleista?
 • Kummasta mallista pidät enemmän?

Mikä on budjettisi?

Budjetin mainitseminen on aina hieman tylsää, koska se voi joissain tapauksissa tarkoittaa myös sitä, että sinun on rajoitettava itseäsi.

MUTTA me itse asiassa ajattelemme, että budjetista puhuminen on jotain myönteistä! Jos sinulla on selkeä käsitys budjettistasi, on myös paljon helpompi valita markkinoiden monista malleista.

Soundbareja on saatavilla useissa hintaluokissa, ja voi sinänsä olla täysin hämmentävää löytää perille monia hintaluokkia. Silloin tiedät suunnilleen kuinka paljon haluat maksaa soundbarista, tämä rajoittaa myös määrää ja tuotteita, joihin voit keskittyä. Ja tämä pätee riippumatta siitä, kuinka suuri budjettisi on.

Testissämme hintaluokka on 540–12 945 DKK, missäPhilips TAB5105 on halvin malli ja Bang & Olufsen Besound Stage kallein.

Kummasta soundista pidät enemmän?

Kaikki soundbar-kaiuttimet tuottavat hyvää ääntä, mutta soundbareja tarkasteltaessa äänityyppien välillä on silti eroja. Soundbar sisältää jopa useita kaiuttimia, jotka voivat vaikuttaa ääneen.

Jos haluat tilaäänen, varmista, että soundbar tukee sopivia formaatteja, mutta voit myös lisätä kaiuttimia tarvittaessa. Joihinkin soundbareihin on saatavana jopa lisävarusteita, joten saat todellisen tilaääni kokemuksen. Samsung HW-S66B/S67B jaBose Smart Soundbar 900 tarjoaa esimerkiksi tilaäänen.

Miltä nykyinen TV-asetelmasi näyttää?

Riippuuko televisiosi seinällä vai huonekalun päällä? Ja onko tilaa ripustaa soundbar seinälle? Useimmat soundbar-kaiuttimet soveltuvat seinäasennukseen, mutta eivät kaikki. Siksi tarkista aina tekniset tiedot nähdäksesi, onko se mahdollista, jos haluat ripustaa sen. Ja jos haluat sen seisovan jossain, sinun tulee tietysti varmistaa, että sinulla on tilaa sille. Kaikki testimme mallit voidaan asentaa seinälle.

Langaton asennus vai langallinen asennus?

Nykyään voit hankkia soundbareja, jotka toimivat langattoman asennuksen kanssa tai ilman. Voit itse asiassa saada myös malleja, jotka voivat tehdä molemmat. Tällä tavalla voit aloittaa yhdestä ja siirtyä myöhemmin toiseen, jos asetuksesi tai TV-asetukset muuttuvat.

Molemmat osat vaativat hieman teknistä taitoa.

Jos valitset langattoman asennuksen, soundbar on määritettävä. Jos valitset asennuksen, jossa on kaapeleita, sinun pitäisi tietysti selvittää, kuinka ne kytketään oikein.

Joskus se kuitenkin kuulostaa monimutkaisemmalta kuin se todellisuudessa on. Pääsääntöisesti mukana tulee käyttöopas, joka opastaa sinua vaihe vaiheelta prosessin läpi. Enimmäkseen kaapelin asennus aiheuttaa levottomuutta kuluttajien keskuudessa, mutta se ei ole niin paha. Usein vain yksi kaapeli yhdistää soundbar-kaiuttimen televisioon ja sitten toinen kaapeli, joka on kytketty pistorasiaan, jotta saat virtaa.

Kummasta mallista pidät enemmän?

Kyllä, ja sitten on suunnittelu. Saatat ajatella, että suunnittelu ei ole niin tärkeä, mutta harkitse sitä vielä kerran. Kaiken kaikkiaan soundbar on useimmissa tapauksissa kiistatta näkyvissä kotonasi riippumatta siitä, laitoitko sen seinälle vai et. Mutta jos päätät asentaa sen seinälle, siitä tulee vain näkyvämpi. Siksi haluat katsoa sitä hyvin usein!

Mitä ohjelmia katsot eniten?

Täällä emme ajattele, pidätkö enimmäkseen Salatuista Elämistä vai Ajankohtaisesta Kakkosesta. Ja silti, koska jos katsot enimmäkseen TV-ohjelmia etkä niin paljon elokuvia ja sarjoja, v oit helposti tyytyä pienempään soundbariin. Silloin tärkeintä olisi, että se tekee äänen selkeäksi ja erottaa puheen ja musiikki-sisällön.

Jos kuitenkin pidät enemmän elokuvista, sarjoista ja musiikista, kannattaa valita soundbar ulkoisella subwooferilla tai useilla kaiuttimilla parhaan äänen saamiseksi. Samsung HW-Q810B:ssä, JBL Bar 2.1 Deep Bassissa ja Yamaha YAS-207:ssä on kaikissa ulkoiset subwooferit.

Tyypillisesti myös hieman suuremmissa soundbareissa on parempi basso. Ja se on esimerkiksi basso, joka auttaa tekemään räjähdyksen voimakkaasta äänestä niin realistiseksi, kun katsot elokuvia.

Kanavien lukumäärä ja subwooferit

Se voi muuttua erittäin tekniseksi hyvin nopeasti, kun katsot soundbareja. Elektroniikan uusille ihmisille tämä voi jo tuntua pelottavalta. Älä kuitenkaan anna tämän lannistaa sinua. Koska se ei tarkoita, että sen pitäisi olla vaikeaa!

Olemme tehneet sen sinulle erityisen helpoksi ja jakaneet kaiken teknisen koodikielen helposti ymmärrettäväksi ja helposti sulavaksi kieleksi.

Täältä löydät helppokäyttöisen selityksen termeistä, joita törmäät, kun tutustut soundbarin ominaisuuksiin, joten saat käsityksen kaikesta, mikä on tärkeää tietää, jotta voit valita sinulle täydellisen soundbarin .

Kanavien lukumäärä

Kun katsot soundbareja, tekniset tiedot sisältävät tietoja soundbarin kanavien määrästä.

Tässä on tärkeää huomata, että kanavien määrä ei välttämättä ratkaise sitä, onko äänenlaatu hyvä. Mutta siksi on silti hyvä ymmärtää eri numerot.

Ne määritellään yleensä seuraavasti: 2.0 tai 3.1.2.

Ensimmäinen numero ilmaisee, kuinka monta kaiutinkanavaa soundbarissasi on. Jos siinä lukee 2.0, siinä on kaksi kaiutinta. Jos siinä lukee 3.1, siinä on kolme.

Ne jakautuvat tavallisesti tasaisesti soundbarissa. Jos siinä on kaksi, niitä on yleensä yksi soundbarin kummallakin puolella. Jos siinä on kolme, ne jaetaan oikealle ja vasemmalle puolelle ja sitten yksi keskelle. Useiden kaiuttimien ansiosta ne jakautuvat tasaisesti soundbarin yli.

Yli viiden kanavan avulla voit saada tilaäänen. Esimerkiksi Sonos Beam (Gen 2) on 5.1.

Seuraava numero osoittaa, onko siellä subwooferia. Jos siinä lukee 2.0, soundbarissa on kaksi kaiutinta, mutta ei subwooferia. Jos siinä lukee 3.1.2, siinä on kolme kaiutinta ja yksi subwoofer basso-kaiutin.

Viimeisessä esimerkissä on kolme numeroa. Viimeinen numero osoittaa, tukeeko soundbar surround-äänimuotoja, kuten Dolby Digital, Dolby Digital Plus sekä Dolby Atmos ja DTS:X.

Jos nämä muodot tukevat sitä, voit odottaa äänen tulevan sinuun kaikista suunnista. Se jäljittelee ääntä elokuvateatterissa, jossa ääni “liikkuu” huoneessa voi joskus olla hallitsevampi takanasi, edessäsi tai sivussasi riippuen siitä, mitä elokuvassa tapahtuu.

On mahdollista saada soundbar ylimääräisellä subwooferilla. Katso esimerkiksi Samsung HW-S66B/S67B, JBL Bar 2.1 Deep Bass ja LG SPD7Y -mallit, joissa kaikissa on ylimääräinen subwoofer basso-kaiuttimen.

Subwoofer basso-kaiuttimen

Subwoofer basso-kaiuttimen on oikeastaan ​​vain kaiutintyyppi, mutta soundbarin eduksi sillä on hyvin erityinen toiminto, nimittäin puheen ja musiikin syvempien taajuuksien toistaminen. Se on sen ainoa tehtävä.

Sinulle tämä tarkoittaa, että soundbarilla saat hyvän äänen, joka on parempi keski- ja diskanttitoistossa, mutta ei yhtä tehokas basson suhteen.

subwoofer basso-kaiuttimen luo siksi myös yksityiskohtaisemman ja vivahteikkaamman äänen. Juuri sen avulla saat paremman kokemuksen räjähdyksistä elokuvissa ja bassosta musiikissa. Siksi se parantaa äänenlaatua sekä musiikissa että elokuvissa.

Lisäksi se voi myös parantaa surround-ääntä.

Toiminnot

Kun olet saanut kahvan soundbarin ominaisuuksiin, on aika tutustua eri toimintoihin. Monilla malleilla voidaan tehdä muutakin kuin “vain” toistaa ääntä, mutta ne tarjoavat myös erilaisia ​​toimintoja, jotta soundbaristasi tulee monipuolisempi.

Jos olet vähän musiikkinörtti tai pidät vempaimista yleensä, olet innoissasi joistakin näistä ominaisuuksista.

Yhteysvaihtoehdot

Useimmat soundbar-kaiuttimet on varustettu erityyppisillä tuloilla, joita tarvitset tv:n ja/tai muiden laitteiden liittämiseen. Siksi on aina hyvä idea tarkistaa, mikä liitäntä televisiossasi ja mahdollisissa lisälaitteissa on ennen soundbarin ostamista, jotta olet varma, että ne ovat yhteensopivia.

Yleisesti ottaen valittavana on kahden tyyppisiä yhteysvaihtoehtoja. Toinen on langaton yhteys ja toinen kaapeliyhteys.

Langaton yhteys

On itse asiassa kaksi tapaa yhdistää soundbarin langattomasti. Ja se tapahtuu joko Bluetoothin tai Wi-Fi-yhteyden kautta.

Kaikissa testissämme olevissa malleissa Sonos Beam (Gen 2) lukuun ottamatta on Bluetooth-yhteys.

Bluetooth-yhteydellä varustetun langattoman soundbarin käyttö on helppoa, eikä ulkoisten laitteiden liittäminen soundbariin vie aikaa. Useimmissa tämän päivän laitteissa on bluetooth. Se voi olla esimerkiksi älypuhelin, tabletti tai kannettava tietokone.

Mahdollinen haittapuoli on kuitenkin se, että näiden kahden yksikön on oltava tietyllä etäisyydellä toisistaan. Ja itse asiassa, teet myös kompromisseja äänen kanssa, kun kuuntelet Bluetoothin kautta, koska ääni digitoidaan ja jotkut yksityiskohdat voivat kadota. Se on siis hieman huonompi ratkaisu kuin esimerkiksi Wi-Fi-yhteys.

Jos sinun on valittava kahdesta langattomasta yhteysvaihtoehdosta, Wi-Fi tarjoaa paremman yhteyden. Se yksinkertaisesti lähettää äänisignaalin tehokkaammin kuin Bluetooth. Wi-fi ei ole samalla tavalla riippuvainen kahden laitteen välisestä etäisyydestä, vaan soundbarin ja reitittimen välisestä etäisyydestä. Tämä antaa sinulle enemmän liikkumisvapautta ja joustavuutta langattoman surround-sarjan avulla.

Kytkentä kaapelilla

Jos haluat välttää kompromisseja äänestä ja varmistaa, että ääni on mahdollisimman hyvä, valitse liitäntä kaapelin kautta.

Tässä sinulla on seuraavat kolme vaihtoehtoa:

 • HDMI
 • Optinen digitaalitulo
 • Analoginen tulo (3,5 mm:n miniliitin)

Paras näistä kolmesta on selvästi HDMI-kaapeli, sillä signaali välitetään digitaalisesti, joten saat todella hyvän äänen. Televisio soveltuvat nykyään vain digitaaliseen ääneen, joten ääni ei huonone, kun käytät HDMI-kaapelia. Toinen etu on, että HDMI-menetelmä on parempi, jos haluat tilaäänen, koska se tukee 7.1-tilaääntä.

Välissä paras ratkaisu on optinen digitaalitulo. Tämäntyyppinen optinen liitäntä siirtää myös äänisignaalin digitaalisesti. Ja silti optinen kaapeli mahdolllistaa todella hyvän äänen, ei vain niin hyvää kuin HDMI-kaapelilla. Optinen liitäntä tukee myös 5.1-surround-ääntä.

Lopuksi on analoginen liitäntävaihtoehto. Optinen kaapeli, eli minijack-kaapeli, on helppo tapa yhdistää soundbar. Tämäntyyppinen liitäntä tukee kuitenkin vain 2.1-surround-ääntä, jolloin analoginen ääni on myös hieman huonompi kuin digitaalinen, koska televisio ovat myös digitaalisia. Usein on kuitenkin helpompaa yhdistää eri laitteet kaapelilla ja joskus myös nopeammin.

Suoratoistopalvelut

Nyt on olemassa monia erilaisia ​​suoratoistopalveluita sekä musiikille että/tai podcasteille, ja sinulla on luultavasti suosikkisi. Mutta riippumatta siitä, mitä alustaa haluat, on todella fiksua pystyä suoratoistamaan musiikkisisältöä soundbarista sen sijaan, että ääni olisi vain matkapuhelimella tai tabletilla.

Voit siis käyttää soundbarasi tavallisena kaiuttimena kaikenlaisten asioiden kuuntelemiseen. Olisi virhe ajatella, että ne soveltuvat vain tv:n katseluun.

Jotta voit käyttää suoratoistopalveluita, sinulla on oltava jokin yllä olevista yhteysvaihtoehdoista, jotta voit yhdistää soundbarin älypuhelimeesi ja/tai tablet-laitteeseen. Jos kuulut siihen sukupolveen, joka edelleen vannoo iPodien tai muiden MP3-soittimien puolesta, nautit varmasti myös siitä, että voit liittää sen soundbariin.

On myös mukavaa jakaa podcast-kokemusta eikä aina sulkeutua omaan maailmaan, johon usein pääsee kuulokkeita käyttämällä.

Ääniohjaus

Suhteellisen uusi toiminto on ääniohjaus. Se voi olla esimerkiksi Google Assistant, Amazon Alexa tai jopa Siri.

Ääniohjauksella, kuten Google Assistantilla, pystyt antamaan tilauksen soundbarillesi yksinkertaisesti käyttämällä ääntäsi. Siksi se on varsin älykäs ja itse asiassa kaukosäätimen päivitys. Mutta se on myös fiksua, jos et löydä oikein kaukosäädintä, jonka koira on ehkä purenut palasiksi – taas kerran.

Bose Smart Soundbar 900, Samsung HW-Q810B ja Sonos Beam (Gen 2) kaikissa kolmessa on mahdollisuus ääniohjaukseen.

Testin voittaja Samsung HW-S66B/S67B ei sisällä puheohjausta, mutta siinä on sovellusohjaus!

Sitä tarkastelemme seuraavaksi.

Sovellusten hallinta

Jotkut mallit tukevat sovellusten ohjausta. Tämä tarkoittaa, että voit ladata sovelluksen älypuhelimeesi ja ohjata soundbaria sen avulla. Se toimii siis eräänlaisena kaukosäätimenä, paitsi että sovellus antaa sinulle tavallisesti visuaalisen ilmeen ja yleiskuvan soundbaristasi.

Monihuonetoiminto

Jos soundbarissasi on monihuonetoiminto, voit yhdistää eri soundbar-kaiuttimet ja kuunnella näin samaa ääntä useissa eri huoneissa.

On fiksua, jos istut ulkona ja grillaat kesällä, mutta haluat kuunnella musiikkia ulkona terassilla. Voit sitten yhdistää soundbarin kannettavaan kaiuttimeen tai asentaa soundbar-kaiuttimet terassille, jotta voit aina tarjota tunnelmallista musiikkia nopeasti.

Se on myös fiksua, jos pidät puutarhajuhlia, sillä sinun ei tarvitse olla kaikkia laitteita ulkona, vaan voit tyytyä muutamalla kaiuttimella.

Sonos Beam (Gen 2), JBL Bar 2.1 Deep Bass ja Bang & Olufsen Besound Stage tarjoavat kaikki mahdollisuuden monihuonetoimintoon.

CEC-sertifiointi

Jotkut mallit on varustettu CEC-sertifioinnilla. Se kuulostaa erittäin hienolta, mutta se tarkoittaa vain sitä, että soundbar on mahdollista yhdistää tv:n ohjaukseen. Tällä on selkeä etu, että tarvitset vain yhtä kaukosäädintä molempiin osiin. Esimerkiksi testivoittajallamme on tämä vaihtoehto.

Keinotekoinen vai todellinen surround-ääni?

Jos haluat todellisen elokuvaelämyksen kotonasi omassa olohuoneessasi, et voi välttää tilaääntä.

Olemme käsitelleet tätä hieman aiemmin, mutta tilaääni tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ääni tulee sinuun kaikista kulmista, joten se todella tuntuu ja kuulostaa siltä, ​​että istuisit elokuvan toiminnan keskellä.

Voit saada simuloidun surround-äänen, jos sinulla on esimerkiksi soundbar kaiuttimet, jossa on takakaiuttimet ja/tai subwoofer basso-kaiutin.

Jos haluat aidon surround-äänen, kannattaa investoida ulkoisiin takakaiuttimiin ja päättää itse, ovatko ne langattomia takakaiuttimia vai kaapelilla varustettuja.

Todellinen surround-ääni saavutetaan, kun takanasi on kaiutin, joten ääni tuntuu tulevan joka puolelta. Soundbar on yksittäinen kaiutin, joka joko asetetaan TV-kaappiin tai ripustetaan seinälle.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ne eivät voisi olla osa surround-äänikokoonpanoa. Tässä on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, voidaanko soundbar-kaiuttimesi liittää ja sovittaa muihin kaiuttimiisi ja onko soundbarissa itsessään yksi tai useampi kaiutin. Tässäkin kannattaa miettiä, haluatko käyttää langattomia takakaiuttimia vai pitääkö ne liittää televisioon kaapelilla.

Kannattaa myös tarkistaa onko siinä subwooferia.

Seuraavaksi siinä on oltava kanava oikeaa kaapelia varten. Surround-ääni vaatii joko HDMI-kaapelin 7.1- tai 5.1-tilaäänelle. Jälkimmäiseen voit käyttää myös optista kaapelia, kuten jo mainittiin.

Lopuksi sinun tulee varmistaa, että soundbar tukee Dolby Digital, Dolby Digital Plus tai  Dolby Atmos ja DTS:X digitaalisia surround-muotoja, jotta saat optimaalisen äänen.

Esimerkiksi Samsung HW-S66B/S67B tukee molempia formaatteja.

Koko – sopiiko se nykyiseen televisioosi?

Soundbareja saa eri kokoisina. Kun sinun on mentävä ulos etsimään sinulle sopiva soundbar, sinun tulee siksi varata hetki ja katsoa nykyistä TV-asennustasi, jotta voit olla varma, että soundbar sopii kooltaan.

Loppujen lopuksi se on usein sisällytettävä muuhun asennukseen, joten sinun on varmistettava, että tilaa on.

Mihin soundbar pitäisi sijoittaa? Sopiiko sekä koossa että väriltään? Tarkista sen koko ja mittaa sen mukaan, jotta et joudu rumaan yllätykseen tai ehkä edes näytä liian pieneltä muihin verrattuna.

Ja sitten on sijainti. Helpoin on sijoittaa se tv:n eteen. Jos kuitenkin olet valinnut korkean soundbarin, se voi päätyä peittämään osan näytöstä, mikä ei ole sopivaa. Jos sinulla on TV-pöytä, jolla se seisoo, myös tässä on oltava tilaa.

Ja sitten joissakin malleissa on mahdollisuus asentaa ne seinälle. Jos mallisi sopii tähän, mukana tulee yleensä seinäkiinnike, joten voit itse vastata asennuksesta.

Jos sinulla on surround-äänisarja ja subwoofer basso-kaiuttimen, nämä on tietysti sijoitettava strategisesti toisiinsa nähden, jotta saavutat etsimäsi hyvän äänen.

Soundbarin sijainti

Soundbarin sijoitus on tärkeä yleisen äänikokemuksesi kannalta. Periaatteessa voit sijoittaa sen juuri haluamaasi paikkaan. On kuitenkin tärkeää tietää ja ymmärtää, että soundbarista tuleva ääni tulee vain suoraan ulos. Toisin sanoen se on yksisuuntainen. Siksi sitä ei myöskään kannata sijoittaa sinun tai sohvan viereen, koska ääni sinkoutuu ohitsesi kohti televisiota.

Siksi on parasta sijoittaa se television lähelle ja lähelle. Jos se on mahdollista, on parasta sijoittaa se suoraan tv:n alle. Se antaa sinulle luonnollisimman äänen.

Voit myös sijoittaa sen suoraan television yläpuolelle. Tämä on tietysti mahdollista vain, jos se toimitetaan seinätelineellä ja soveltuu yleensä seinälle asennettavaksi. Käyttöopas sisältää yleensä tietoa tästä.

Syy miksi se pitäisi sijoittaa niin lähellelitteä näyttöon, että äänen tulee luonnollisesti vastata ohjelman, elokuvan tai sarjan ääntä. Jos se on liian kaukana, television liikkeiden ja itse äänen välillä voi olla pieniä viiveitä, jotka häiritsevät.

Samalla tavalla sitä ei kuitenkaan pidä sijoittaa liian lähelle televisiota, jotta se ei jää tielle.

Et ehkä ole kaiuttimen ulkonäön suuri fani ja harkitset sen sijoittamista kaappiin tai vastaavaan, mutta emme voi suositella sitä. Päädyt vain käärimään äänen sisään, ja se voi vain pahentaa ääntä, jos se suljetaan kaapin oven takana.

Jos soundbarin mukana tulee subwoofer, eli basso-kaiutin, se tulee sijoittaa lattialle lähelle sekä televisiota että soundbaria.

Jos olet ostanut setin, jossa on soundbar, subwoofer ja takakaiuttimet, kaksi jälkimmäistä tulee sijoittaa kuuntelualueen oikealle ja vasemmalle puolelle. Tämä tarkoittaa, että niiden tulee olla sohvan kummallakin puolella, jos normaalisti istut sohvalla ja katsot elokuvia ja televisiota. Ne on myös asetettava korvien korkeudelle tai hieman sen yläpuolelle.

Jos soundbaristasi on tarkoitus olla osa surround-äänikokoonpanoa, se tulee sijoittaa strategisesti vuorovaikutukseen muiden kaiuttimien kanssa.

Energiankulutus

Kuten kaikki muut elektroniset laitteet, soundbar käyttää sähköä. Se kuitenkin vaihtelee melko paljon soundbarista soundbariin, kuinka paljon tehoa se käyttää.

Virrankulutus mitataan watteina, joten sitä kannattaa etsiä. Mitä suurempi luku, sitä enemmän wattia laite käyttää, ja tämä koskee myös soundbareja. Usein katsotaan tehoja eri laitteiden ollessa käytössä, mutta unohdamme, että ne käyttävät virtaa myös valmiustilassa. Ja jos haluat olla varma, että pidät kulutuksen mahdollisimman alhaisena, sinun tulee siksi tarkastella molempia osia.

Monien mallien teknisistä tiedoista löydät yksityiskohtaista tietoa soundbarin virrankulutuksesta – sekä käytössä että valmiustilassa.

Jos haluat pitää energiankulutuksen pienenä, on hyvä idea etsiä vähän energiaa kuluttavaa soundbaria sekä käytössä että valmiustilassa.

Soundbarin vähimmäiskulutus valmiustilassa on yleensä 0,5 wattia. Testituotteissamme tämä luku vaihtelee 0,5 – 16,5 wattia.

Sen jälkeen on suuri ero siinä, kuinka paljon he muuten kuluttavat. Täällä se vaihtelee 6,3:n välillä, kuten esimerkiksi Sonos Beam (Gen 2) soundbarissa, aina yli 30 wattiin asti.

Jos katsot paljon televisiota tai käytät yleensä soundbaria paljon, sinun tulee olla tietoinen tästä.

FAQ

Mikä soundbar-kaiutin on paras testeissä?

Testin paras soundbar on Samsung HW-S66B/S67B. Sen seitsemän eri kaiutinta antavat sinulle hyvän äänen. Ja siinä on bluetooth, sovellusohjaus, CEC-sertifiointi, ARC, Q-Symphony ja Dolby Atmos ja DTS:X unohtumattoman ja vertaansa vailla olevan tilaäänen takaamiseksi. Siksi se voitti soundbar-testimme.

Voiko soundbar-kaiutin antaa sinulle surround-, eli tilaäänen?

Surround-ääni saadaan aikaan, kun takanasi on kaiutin, joten ääni tuntuu tulevan joka puolelta. Soundbar on yksittäinen kaiutin, joka joko asetetaan TV-kaappiin tai ripustetaan seinälle. Voit kuitenkin ostaa surround-kaiuttimet saadaksesi tilaäänikokemuksen.

Miksi ostaa soundbar-kaiutin?

Saadaksesi paremman äänikokemuksen elokuvista, musiikista ja pelaamisesta. Parhaat soundbar-kaiutin mallit antavat elokuvamaisen äänikokemuksen.

Mitä kannattaa ottaa huomioon soundbaria ostaessa?

Sinun on etsittävä, mitä ääniformaatteja se tukee, tilaäänen mahdollisuus, liitäntävaihtoehdot ja lisätoiminnot, kuten ääniohjaus, sovellus ja monihuone.

Onko soundbar-kaiutin välttämätön?

Jos etsit hyvää soundia, niin kyllä. TV-kaiuttimet eivät ole juuri tunnettuja hyvästä soundistaan, ja televisiot ohenevat koko ajan, mikä voi maksaa äänen puolella.

Lähdeluettelo: Soundbar

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

 • Flag Konsumentrådet Tænk Chevron down

  Konsumentrådet Tænk on Tanskan suurin kuluttajajärjestö, joka mm. suorittaa puolueettomia testejä kodinkoneille ja tuotteille. Tænk on tehnyt laajan soundbar-testin, jossa on testattu 58 mallia. Mukaan lukien Bose Smart 900, Bang & Olufsen Beosound Stage, LG SPD7Y ja Yamaha SR-B20A. Lue koko testi tässä

 • Flag Rtings.com Chevron down

  Rtings on riippumaton kanadalainen vertailusivusto, joka testaa ensisijaisesti kodin elektroniikkaa. He testaavat omassa laboratoriossaan ja heidän testinsä ovat yksityiskohtaisia ​​ja perusteellisia.

  Rtings on arvostellut seuraavat tuotteet:

 • Flag What.co.uk Chevron down

  What.co.uk on luotettava englantilainen kuluttajasivusto. He testaavat tuotteita jatkuvasti omissa laboratorioissaan ja vertailevat tuotteita eri valmistajien välillä.

  What.co.uk on arvostellut Bose smart 900:n, lue arvostelu tässä

  He ovat myös testanneet JBL 2.1 Deep -bassoa. Lue testi tässä

  B&O Beosound Stage testin voit lukea tässä

 • Flag Goodhousekeeping.com Chevron down

  Goodhousekeeping.co.uk on amerikkalainen lifestyle-lehti, jonka takana on yli 137 vuotta. Kotitalouksien neuvojen jakamisen lisäksi he testaavat kotitaloustuotteita omassa Goodhousekeeping-instituutissaan.

  Heidän soundbar-testinsä sisältää Sonos Smart 900:n. Katso koko testi tässä

 • Flag Techradar.com Chevron down

  Techradar on yhdysvaltalainen verkkolehti, joka arvioi ja testaa kodin elektronisia tuotteita ja laitteita. Techradar on kirjoittanut arvostelun Sonos Beamista. Lue se tässä

 • Flag Trustedreviews.com Chevron down

  Toinen Yhdistyneen kuningaskunnan riippumaton arvostelusivusto, joka testaa itse tuotteet ennen niiden tarkistamista. Trustedreviews testaa ensisijaisesti tekniikkaa ja vempaimia.

  He ovat tehneet arvion Sonos Beamista vuonna 2018, jonka voit lukea tässä

 • Flag T3.com Chevron down

  T3 on brittiläinen verkkolehti, joka keskittyy uusimpaan teknologiaan ja uusimpiin teknisiin laitteisiin. Lehti on ollut verkkoversiona vuodesta 1998 ja sillä on 10 miljoonaa kävijää. Vuonna 2020 he arvostelivat Sonos Beamia, jonka voit lukea tässä

 • Flag Techgearlab.com Chevron down

  Techgearlabissa he ostavat ja testaavat kaikki itse arvioimansa tuotteet ja vertaavat niitä samankaltaisiin markkinoilla oleviin malleihin. Ennen ostamista he tekevät perusteellisen markkina-analyysin ja löytävät luokan parhaat ja suosituimmat tuotteet. He testaavat kaiken kotiin ja puutarhaan.

×