Paras vakuumikone – Katso testin 4 parasta vakuumikonetta

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Pidennä elintarvikkeiden säilyvyyttä 5-kertaiseksi vakuumikoneella. Vakuumikone myös vähentää lihan marinointiin kuluvaa aikaa, sillä liha marinoituu nopeammin, kun kaikki happi on poistettu pussista, ja lopuksi vakuumikone on myös paras ystäväsi, jos sinulla on sous vide -laite.

Markkinoilla on useita erilaisia vakuumikoneita, ja tähän vakuumikone-testiin olemme keränneet 4 parasta vakuumikonetta, joilla kullakin on omat pätevyytensä. Lue lisää kaikista vakuumikoneen käytön eduista ja valitse sopivin valuumikone omaan keittiöösi.

Fordele
 • pros-icon.svg Säilyttää ruoan tuoreena jopa 5 kertaa pidempään.
 • pros-icon.svg Irrotettavat tippalevyt, jotka ovat astianpesukoneen kestäviä
 • pros-icon.svg Tilaa säästävä muotoilu, jossa on pussinsydämiä ja säilytystilaa rullille

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Tämä Foodsaverin vakuumikone on voittanut parhaan vakuumikonen tittelin Tanskan kuluttajaneuvoston Thinkin testissä, koska se on laadukas ja siinä on hyvä valikoima hyödyllisiä ominaisuuksia. Foodsaver on tuottanut valikoiman tuotteita, jotka pitävät ruoan tuoreena pidempään ja vähentävät samalla ruokahävikkiä, joten säästät myös rahaa.

Miksi sinun kannattaa valita Foodsaver V2860 vakuumikone?

Foodsaver tekee ruoan vakumoinnista täysin vaivatonta, halusitpa sitten tyhjiöpakata ruokasi pidemmän säilyvyysajan saamiseksi, pakastaa sen tai valmistaa sen sous vide -ruoaksi. Se on myös vankka ja laadukas laite, joka kestää kovaa päivittäistä käyttöä, ja se on helppokäyttöinen, joten voit tyhjiöpakata ylimääräisen ruoan nopeasti kiireisinäkin päivinä.

Vakuumikone poistaa pussin sisällöstä kaiken hapen, joka saa ruoan pilaantumaan, ja sen sijaan ruoka säilyttää makunsa, ravitsemukselliset ominaisuutensa ja tuoreutensa jopa 5 kertaa pidempään. Tämä johtuu siitä, että vakuumikone kapseloi ruoan ravintoaineet, joten sinun ei tarvitse tinkiä laadusta tai mausta. Vakuumikone auttaa myös välttämään pakkasvauriot ja minimoit ruokahävikin, mikä voi auttaa sinua pienentämään ruokabudjettia entisestään.

Välttämättömät ominaisuudet

Foodsaver v2860 vakuumikone on varustettu kahdella nopeudella, 0,8 baarin tyhjiöpaineella ja tyhjiöpulssilla, jolloin voit hallita tyhjiöprosessia mahdollisimman hyvin. Pulssitoiminto ottaa huomioon herkät elintarvikkeet, mikä on tärkeää, sillä tyhjiöprosessi voi olla melko ankara tietyntyyppisille elintarvikkeille. Samoin on olemassa kuivien ja kosteiden elintarvikkeiden toiminto, joka suojaa tietyntyyppisiä elintarvikkeita.

Foodsaver -laite on ollut markkinoilla jo useita vuosia, ja se tietää, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä, jotta sen vakumointilaitteista saadaan suurin mahdollinen hyöty irti. Siksi koneessa on myös useita älykkäitä ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä kiireisessä arjessa.

Voit helposti seurata, missä vaiheessa kone on edistymisen ilmaisimesta, eikä sinun tarvitse tehdä mitään, sillä koneessa on handsfree-toiminto. Valot näyttävät, kun ilma on poistettu ja se on suljettu.

Kun laite vakumoi tiettyjä elintarvikkeita, voi huomata, että pussista karkaa hieman mehua koneeseen. Jos vakumointilaitteessa ei ole tippalokeroa, sen puhdistaminen voi olla hankalaa, mutta tässä vakumointilaitteessa on tippalokero ja se on astianpesukoneenkestävä, joten siivoaminen ei helpotu yhtään.

Siinä on yksinkertainen, tyylikäs ja tilaa säästävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu muotoilu, joka sopii useimpiin keittiöihin. Foodsaver on suunnitellut tämän vakumointilaitteen niin, että siinä on tilaa pussien säilytykseen. Siinä on myös sisäänrakennettu pussinleikkuri, joten voit leikata pussit juuri haluamaasi kokoon. Laitteessa on myös tilaa täydelle rullalle, joten sinulla on kaikki yhdessä laitteessa. Voit säilyttää sitä myös pystysuorassa, jos se sopii parhaiten keittiöösi. Foodsaver on joka tapauksessa miettinyt tuotteeseensa paljon, jotta se olisi monipuolinen kone, jota kuka tahansa voi käyttää riippumatta siitä, kuinka kiireinen hän on tai kuinka vähän tilaa keittiössä on. Kone ansaitsee ehdottomasti tämän vakumointitestin parhaan vakuumikonen tittelin.

Tuotetiedot:

 • Tuotenro:
 • Teho: 100 wattia
 • Nopeudet: 3
 • Tyhjiöpaine: 0,8 bar
 • Pussinleikkuri: kyllä
 • Paino: 5,6 kg
 • Leveys x syvyys x korkeus: 40 x 30 x 10 cm.

Caso VC300 PRO

VALUUMIKONE, JOSSA ON INTEGROITU SÄILIÖ JA PUSSINLEIKKURI

Fordele
 • pros-icon.svg Koneen helppo käyttö ja tarvittavat toiminnot nopeaan ja helppoon tyhjiöpakkaamiseen.
 • pros-icon.svg Koneessa on 2 sinetöintilankaa
 • pros-icon.svg Pehmeä vakumointi herkkien elintarvikkeiden tyhjiöimiseen

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Asiakkaat näyttävät olevan erittäin tyytyväisiä tähän tyhjiökoneeseen, sillä tuote on saanut paljon hyviä arvosteluja Myös Tanskan kuluttajaneuvosto Tænk on antanut tuotteelle hyvät arvosanat. Sitä on kiitelty siitä, että sen imuteho on tehokas ja laite sulkee pussin hyvin riippumatta siitä, kuinka märkää tai kuivaa ruoka on.

Miksi sinun kannattaa valita Caso VC300 PRO

Tämä täysin automaattinen tehokas tyhjiöjärjestelmä on ihanteellinen, jos haluat varastoida ruokasi säilöäksesi sen pidempään tai jos haluat kokeilla sous vide -ruoanvalmistusta. Caso VC300 on sekä tehokas että käytännöllinen vakuumikone, jonka tyhjiönopeus on 12 litraa minuutissa ja tyhjiöpaine 0,8 baaria.

Vakuumikonetta käytetään koneen yläosassa olevilla painikkeilla. Siellä on painikkeet kaikille tarvittaville toiminnoille, joita vakuumikoneessa pitäisi olla; hitsaus ja tyhjiö, vain hitsaus, pulssityhjiö, muuttuva hitsausaika ja pysäytys/kytkin. Pulssityhjiö tai “pehmeä tyhjiöjärjestelmä” on tarkoitettu herkkien elintarvikkeiden tyhjiöimiseen, jotka eivät siedä liian suurta painetta. Täällä tyhjiöprosessi tehdään manuaalisesti, joten voit pitää ruokaa silmällä prosessin aikana, ja siinä on pysäytyspainike.

2 sinetöintilankaa sulkee pussit optimaalisesti

Caso VC300 PRO -laitteessa on 2 sulkemislankaa, mikä auttaa varmistamaan, että se on 100-prosenttisesti suljettu joka kerta. On uskomattoman tärkeää, että voit luottaa vakuumikonesi sulkemistoimintoon.

Kun Caso on kehittänyt tämän vakuumikonen, he ovat ajatelleet myös tilaa, joten integroidussa säiliössä on tilaa rullalle ja voit helposti säätää pussien pituutta integroidulla pussinleikkurilla. Säiliöön mahtuu jopa 30 cm leveät pussit niiden pituudesta riippumatta.

Caso VC300 PRO -laitteessa on myös lämpötilan säätö, joka varmistaa, ettei kone ylikuormitu ja rikkoudu, mikä auttaa pidentämään vakuumikoneen käyttöikää.

Vakuumikoneen puhdistaminen on melko yksinkertaista, sillä se tapahtuu kostealla liinalla. Jos puhdistat koneen ennen käyttöä, sinun on syytä huomioida, että molempien tiivisteiden on oltava täysin kuivia ennen koneen käyttöä, muuten et saa hyvää tulosta. Lisäksi kone on jätettävä auki, jotta tiivisteet eivät rikkoudu. Lisäksi tyhjiökammio on irrotettava, mikä takaa helpon puhdistuksen, jos pussista on päässyt tyhjiöprosessin aikana marinadia. Tanskan kuluttajaneuvosto kehuu tämän vakuumikoneen helppokäyttöisyyttä ja laatua. Se on kuitenkin hieman äänekkäämpi imuroinnin aikana kuin muut koneet.

Tuotetiedot: 

 • Teho: 120 wattia
 • Imunopeus: 12 litraa/min.
 • Tyhjiöpaine: 0,8 bar
 • Pussinleikkuri: kyllä
 • Leveys x syvyys x korkeus: 38 x 26 x 9 cm.

Anova Precision Vacuum Sealer

VAKUUMIKONE SOUS VIDE -KONEESEEN

Fordele
 • pros-icon.svg Luotettava vakumointi, johon voit aina luottaa – myös sous vide -käytössä.
 • pros-icon.svg Hyvä tuote edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Mukava ja yksinkertainen muotoilu, joten se voidaan helposti säilyttää keittiön kaapeissa tai laatikoissa.

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme sanovat

Anova on yhden maailman suosituimman sous vide -merkin tuotemerkki, joten he ovat luonnollisesti tehneet tyhjiötiivistimen, joka sopii täydellisesti Anova Sous Vide -koneesi muotoiluun. Tämä vakuumikone erottuu muista markkinoilla olevista tyylikkään, yksinkertaisen ja kapean muotoilunsa ansiosta.

Miksi sinun pitäisi valita Anova Precision -vakuumipakkauslaite?

Vakuumikone on tietenkin tehty lisävarusteeksi Sous Vide -koneeseen, sillä on uskomattoman tärkeää, että ruoka on tiiviisti vakuumissa ennen veteen menoa hyvien tulosten saavuttamiseksi. Voit tietysti käyttää sitä kuten mitä tahansa muuta vakuumikonetta. Anova tietää, miten tärkeää on, että pussi suljetaan kunnolla, ja siksi se on keskittynyt tekemään luotettavan tyhjiötiivisteen, johon voit luottaa – myös sous vide -ruoanvalmistuksessa.

Se kuluttaa “vain” 80 wattia, mikä on kone, jonka energiankulutus on tähän mennessä pienin tässä testissä. Tämän vakumointilaitteen hinta on todella hyvä.

Yksinkertainen kone, jossa on hyvä muotoilu

Anova Precision -vakuumikonella on kompakti ja tyylikäs muotoilu, joka erottuu ehdottomasti markkinoiden tyhjiöpakkaajista. Se on pienempi kuin kaikki muut ja se vain näyttää helpommalta. Anovalla on motto, jota he ovat käyttäneet suunnitellessaan ja valmistaessaan uusimpia tuotteitaan, ja se on: “nopeampi, vahvempi ja pienempi”. Nämä kolme sanaa kuvaavat tätä vakuumikonetta täydellisesti.

Painikkeita on kolme, ja niin yksinkertaista tämän vakuumikonen käyttö on. On tyhjiö- ja sinetöintipainike, sinetöintipainike ja tyhjiöpainike. Kolme painiketta on kaikki mitä tarvitset.

Pienen kokonsa ansiosta sitä on paljon helpompi säilyttää kaapissa tai laatikossa. Anovan omalla verkkosivustolla se on saanut myös erittäin hyviä arvosteluja asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen, ja he korostavat, että se on uskomattoman helppo, tehokas ja helppo käyttää ja säilyttää.

Tuotetiedot: 

 • Teho: 80 wattia
 • Imuasetukset: 3
 • Tyhjiöpaine: 0,4 bar
 • Pussinleikkuri: Kyllä
 • Leveys x syvyys x korkeus: 37,5 x 20,5 x 10,5 cm.
 • Paino: 1,04 kg

Guide

Opas vakuumikoneen valintaan

On olemassa useita eri asioita, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin investoit seuraavaan vakuumikoneeseen, ja siksi olen koonnut yhteen useita eritelmiä, ominaisuuksia ja muuta tärkeää tietoa, joita voit käyttää valintasi tekemiseen vakuumikonetta ostaessasi.

Tyhjiöpaine: Paine mitataan baareina, ja sillä on suuri vaikutus siihen, kuinka nopeasti ja voimakkaasti kone vakumoi, eli imee ilman pussista. Jos etsit tehokasta vakuumikonetta, sinun on mentävä 0,8 baariin asti.

Imuteho: Vakuumikoneen imuteho vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti se imee kaiken hapen pois pussista. Jotkin toimittajat antavat jopa tietoja siitä, kuinka monta sekuntia itse vakumointi kestää, mutta kaikki eivät. Järkevässä vakuumikoneessa imuteho on 9-12 litraa minuutissa.

Tiivistys: Tämä osa on lähes yhtä tärkeä kuin itse tyhjiöprosessi, sillä pussin ilmanpitävyys edellyttää hyvää tiivistystä. Joissakin koneissa on kaksi sinetöintiliuskaa, mikä voi olla hyvä lisäturva.

Pussin leikkuri: Jotkut vakuumikoneet ovat vain kykeneväisempiä kuin toiset. Jos etsit vain yksinkertaista konetta, et ehkä tarvitse vakuumikonetta, jossa on kaikenlaisia ominaisuuksia, mutta jos haluat laitteen, jonka avulla vakumointi on mahdollisimman vaivatonta, tarvitset sellaisen, jossa on pussin leikkuri. Pussin leikkuri on loistava, koska se tekee puhtaan leikkauksen, mikä on tärkeää pussia suljettaessa.

Säiliö pusseja varten: Sama koskee integroitua säiliötä pusseja varten, koska silloin kaikki on yhdessä paikassa. Näin pussit eivät loju jossain, vaan kaikki on yhdessä, joten voit helposti ottaa vakuumikonen esiin, kun tarvitset sitä. Tämä lisää myös mahdollisuutta, että otat sen esiin myös silloin, kun sinulla on kiire.

Muotoilu ja vakuumikoneen koko: Tämä on aina makuasia, juuri siksi, että muotoilu ja maku ovat hyvin erilaisia. On kuitenkin selvää, että uudemmat koneet vastaavat paremmin nykypäivän keittiöiden muotoilua ja ottavat huomioon sen, että sen on oltava helppoa, jos siitä halutaan tehdä tapa keittiössä. Koneen koko riippuu keittiöstä – voiko kone erottua edukseen? Vai onko se pakattava joka kerta kaappiin tai laatikkoon? Ei ole mikään salaisuus, että jos kone on esillä, on suurempi todennäköisyys, että sitä käytetään useammin. Loppujen lopuksi juuri jokapäiväiset elintarvikkeet hyötyvät siitä, että ne on tyhjiöpakattu, jotta niiden säilyvyysaika pitenee.

Vakuumikone sous vide -kypsennystä varten: Jos etsit vakuumikonetta, koska sinun on vakumoitava ruoka-ainekset jotka on tarkoitus kypsentää sous vide -kypsennysmenetelmällä, tarvitset vakumointilaitteen, joka tiivistääpussin sauman erityisen hyvin. Muuten ruoka voi pilaantua.

Lisävinkki: Ruokaa tyhjiöpakkaettaessa on tapana valita tai leikata pusseja, jotka ovat paljon suurempia kuin mitä todellisuudessa tarvitaan. Kun ruokaa kypsennetään sous vide -menetelmällä, on todella tärkeää, että vesi ei valu lihan sisään, joten pussista voi tehdä hieman odotettua suuremman. Sama pätee, jos tyhjiöpakkaat jotain hyvin kosteaa, jonka vakuumikone yrittää imeä pois. Tässäkin tapauksessa on valittava erityisen suuri pussi, jotta neste ei työntyisi ulos.

Pussien ostaminen: Kun ostat vakuumikonen, sen mukana tulee yleensä pusseja, joiden avulla voit selvittää, minkä kokoisia pusseja tarvitset eniten.

Vakumiintiin ei tietenkään käytetä vain tavallisia pusseja. Pussit ovat paljon kestävämpiä, ja useimmat pussit kestävät sekä kiehuvaa kuumaa vettä että mikroaaltouunia. Tietenkin se vaihtelee valmistajittain, mutta yleensä näin on. Jotkin vakumointilaitteiden toimittajat valmistavat myös omia pussejaan, ja käyttämällä heidän pussejaan voit olla varma, että sekä tyhjiöprosessin että tiivisteen laatu on huippuluokkaa. Jotkin koneet kuitenkin “sietävät” helposti toisen valmistajan pusseja (olen kokenut tämän oman koneeni kanssa).

4 hyötyä vakuumikoneen käytöstä

 1. Pidentää tuotteidesi säilyvyyttä
 2. Säilyttää ravintoaineet ja maun
 3. Tehostaa marinointiprosessia.
 4. Auttaa elintarvikkeita kestämään pakkasessa

Nämä ovat 4 erittäin hyvää hyötyä joidenkin elintarviketuotteiden tyhjiöpakkaamisesta, ja nämä 4 hyötyä ovat myös syy siihen, miksi sinun pitäisi investoida hyvään ja tehokkaaseen vakuumikoneeseen, jota voit helposti käyttää jokapäiväisessä elämässäsi.

Kun vakumoi elintarvikkeet ja poistaa niistä hapen, syntyy suojaava ilmapiiri, jossa bakteereja ei pääse muodostumaan, sillä bakteerit tarvitsevat happea elääkseen. Siksi myös pidennät säilyvyysaikaa jopa viisinkertaisesti, mutta älä luule, että kaikki bakteerit pysyvät poissa. Maitohappobakteereja ja joitakin muita bakteereja muodostuu elintarvikkeisiin, mutta on myös paljon bakteereja, joita ei muodostu, ja tämä – yhdessä hapen poistamisen kanssa – auttaa pidentämään elintarvikkeiden säilyvyyttä jopa viisi kertaa normaalia enemmän. Tämä auttaa myös minimoimaan ruokahävikkiä eikä vähiten ruokaprojektia. Meillä on tapana heittää pois uskomattoman paljon ruokaa, ja nyt sinulla on mahdollisuus antaa tähteiden elää paljon pidempään. Voit myös ostaa ruokaa, jonka viimeinen käyttöpäivä lähestyy, tyhjiöpakata sen ja pakastaa sen.

Ruoka säilyttää myös ravintoaineensa ja ravitsemukselliset ominaisuutensa sekä makunsa, joten ruoka pysyy maukkaana ja herkullisena kuin vastavalmistettuna.

Lisäksi vakuumikonetta voidaan käyttää myös lihan marinoinnin tehostamiseen, sillä liha imeytyy paljon helpommin, kun se on tyhjiöpakattu. Lihaa ei siis tarvitse säilyttää jääkaapissa useita tunteja, jos se tyhjiöpakataan yhdessä marinadin kanssa ja laitetaan jääkaappiin.

Viimeisenä etuna toistaiseksi on se, että ruoka on paremmin suojattu jäätymiseltä, jos se tyhjiöpakataan. Kun laitat ruokasi pakastimeen, on mahdollista, että se paleltuu, etkä voi syödä sitä. Varmista siis, että käärit ruokasi hyvin, kun laitat sen pakastimeen!

Mitä voi tyhjiöpakata ja mitä ei?

Voit itse asiassa tyhjiöpakata mitä tahansa, mutta jotkin tuotteet vaativat hieman enemmän huolellisuutta kuin toiset. Kaikki elintarvikkeet eivät kestä näin suurta painetta. Tämä pätee erityisesti erityyppisiin kalan paloihin, sillä ne voivat murskaantua.

Myöskään ilmavia sämpylöitä tai leipää ei pitäisi tyhjiöpakata, sillä ne tarvitsevat ilmaa, ja sama pätee muihinkin ilmaa sisältäviin elintarvikkeisiin.

Muuten erilaisia elintarvikkeita voi pakata tyhjiöpakkaukseen rajattomasti, ja voit aina vain kokeilla sitä – huomaat nopeasti, jos ruoka on liian “herkkää”.

Hyvä vinkki on kuitenkin varmistaa, että vakumoitavat elintarvikkeet eivät sisällä liikaa nestettä. Jos siinä on liikaa nestettä, se voi vaikuttaa tyhjiöprosessiin, koska vakuumikone yrittää imeä nesteen pois. Nestemäisten elintarvikkeiden vakumointi on yleensä huono ajatus, koska tyhjiöprosessi ja neste todennäköisesti reagoivat negatiivisesti toisiinsa, eikä vakuumikone onnistu imemään ilmaa ulos. Jos olet tyhjiöpakkaamassa keittoa tai vastaavaa, on suositeltavaa pakastaa nestemäinen aine tarvittaessa.

On paljon elintarvikkeita, jotka kestävät tyhjiöpakkaamisen. Tyypillisesti vakumoit illallisen tähteet tai jos teet erityisen suuren annoksen jaat sen useisiin eri annoksiin, jotka voit sitten pakastaa. Kuten edellä mainittiin, ruoka säilyy pakastimessa paremmin, jos se on tyhjiöpakattu. Ruoka on suojattu aivan eri tavalla, mikä on etu, jos haluat pakastaa annoksia kiireisempiä päiviä varten.

On myös hyödyllistä pakata vakuumiin muita elintarvikkeita, kuten sitruunoita, vihanneksia, lihaa, leikkeleitä ja kaikkea muuta sellaista, jolla on arvoa, jonka voit säästää.

Vakuumikone sous vide -valmistusta varten

Kuten olet ehkä huomannut, on useita hyviä syitä investoida vakuumikoneeseen, mutta niiden suosio on kasvanut huomattavasti viime vuosina, kun kuluttajien sous vide -laitteiden markkinat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Kun ruokaa valmistetaan sous vide -laitteella, ruoka on vakumoitava mausteiden tai marinadin kanssa, jotta saavutetaan parhaat tulokset. Tämä johtuu siitä, että kun ruoka menee veteen, lihaan ei saa missään tapauksessa päästä vettä, koska se pilaa lihan. Pussista on myös poistettava kaikki ilma, jotta liha ei ole veden päällä, sillä se ei kypsennä lihaa optimaalisesti.

Jos olet epävarma sous vide -kypsennysmenetelmästä ja haluat lukea lisää siitä, miten saat täydellisesti kypsennettyä lihaa ja muita elintarvikkeita lähes sormea nostamatta, lue artikkelimme sous vide -laitteista ja muita hyviä vinkkejä sous vide -laitteen käyttöön.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä vakuumikone on testin paras?

Testin voittaja on on Foodsaver V2860 vakuumikone , sillä siinä on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset hyvän lopputuloksen saamiseksi. Se on myös vakuumikone, jota on helppo käyttää arjessa ja joka on uskomattoman laadukas. Lue koko artikkeli löytääksesi omaan keittiöön parhaiten sopiva vakuumikone.

Mitä etuja vakuumikoneen käytöstä on?

Ruoka säilyttää paljon enemmän ravintoaineita ja makua. Lisäksi vakuumikone auttaa pidentämään ruoan säilyvyyttä jopa viisinkertaisesti. Näin vältytään ruokahävikiltä ja voit säästää ruokabudjetissasi.

Voiko kaikki elintarvikkeet vakumoida?

Lähes kaikki elintarvikkeet voidaan vakumoida, mutta tietysti on joitakin tuotteita, joita ei voi tyhjiöpakata, esimerkiksi tietyt kalan palat, koska ne murskautuvat, mutta myös muut elintarvikkeet, jotka sisältävät paljon happea, ja täysin nestemäiset nesteet, kuten keitot.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×