Paras veitsenteroitin 2023 → Yksityiskohtainen opas parhaista veitsenteroittimista.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä veitsenteroitintestissä voit lukea parhaista veitsenteroittimista erityyppisille veitsille. Suosittelemme Onyx 4-in-1 -veitsenteroitinta, sillä se täyttää kaikki odotukset, sitä voi käyttää useille keittiövälineille ja sitä myydään jopa erittäin edulliseen hintaan. Kaikki tämän testin mallit ovat kuitenkin erilaisia, joten voit lukea eteenpäin, jos haluat juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Juuri omiin tarpeisiin sopiva hyvä veitsenteroitin on paras veitsenteroitin.

Tuotteiden tarkastelun jälkeen voit myös lukea lisää veitsenteroittimen, teroituskiven ja silitysraudan eroista. Näin olet hyvin valmistautunut huolehtimaan veitsistäsi tulevaisuudessa. Testimme avulla on helppo löytää paras veitsenteroitin jokaiseen tarpeisiin jotta saat veitset pysymään terävinä vuodesta toiseen.

Global MinoSharp Plus 3 MC-550

PARAS VEITSENTEROITIN

Fordele
 • pros-icon.svg Kyky teroittaa kaikki keittiöveitset kolmella eri terällä
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan, joten kaikilla on varaa hyvin toimivaan veitsenteroittajaan
 • pros-icon.svg Ergonominen kahva takaa mukavuuden työskentelyn aikana

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Suosittelemme investoimaan tähän Global Minosharp-veitsenteroittajaan, sillä se päihittää kaikki muut tyypit. Tästä syystä olemme myös valinneet sen testin parhaaksi muiden tuotteiden yläpuolelle tässä veitsenteroitintestissä. Malli on universaali veitsenteroitin, jolla voi teroittaa kaikenlaiset veitset ongelmitta. Kaiken lisäksi sitä myydään jopa erittäin edulliseen hintaan.

Miksi sinun kannattaa valita Global Minosharp 3 MC-550 -teroitinmalli

Tätä Global Minosharp veitsenteroitinta on vaikea ohittaa. Se teroittaa veitset takuuvarmasti. Jälleen kerran meidän on myönnettävä, että valmistajalla on silmää laadulle ja toiminnallisuudelle. Tämä veitsenteroittaja on käsikäyttöinen malli, joten sinun on tehtävä osa työstä itse. Toisaalta voit käyttää sitä kaikille veitsillesi, sillä se on universaali. Siinä on kolme eri teroitusterää, jotka toimivat erilaisille veitsille. Teroitin sopii sekä tavanomaisille että japanilaisille veitsille. Tämän ansiosta kaikki veitset teroittuvat täydellisesti.

Veitsenteroittimen kolme terää ovat karkea, keskikarkea ja hieno. Käyttämällä kaikkia kolmea rullaa saat tylsimmästäkin veitsestä hyvin terävän, ja laitteen teroitusrullalla teet upean viimeistelyn. Tämä veitsenteroitin ei pysty teroittamaan hammastettua terää.

Toinen tämän veitsenteroittimen selkeä etu on, että siinä on ergonominen muotoilu, joka varmistaa, että sitä mukava pitää kädessä. Lisäksi se on ulkonäöltään yksinkertainen ja tyylikäs, minkä vuoksi haluat pitää tätä veitsenteroitinta esillä keittiössäsi. Ikään kuin kaikki edellä mainitut seikat eivät riittäisi, tämä veitsenteroitin ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Sitä myydään erittäin edulliseen hintaan, joten jokaisella on todella varaa laadukkaaseen ja hyvin toimivaan veitsenteroittajaan.

Tuotteen tiedot

 • Väri: Musta
 • Materiaali: Keraaminen

Chef's Choice 1520

PARAS SÄHKÖINEN VEITSENTEROITIN

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu kahdella teroitusportaalla ja kiillotuksella erilaisten veitsien parhaaseen mahdolliseen teroitukseen.
 • pros-icon.svg Sähköinen vaihtoehto, joka minimoi kuluttajan työmäärän
 • pros-icon.svg Sisältää timanttiteroituskiven maksimaalista kestävyyttä varten

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajatteevat

Tämä veitsenteroitin on sähköinen versio, joten sinun tarvitsee tehdä itse vain minimitoimenpiteet saadaksesi veitset jälleen täydellisen teräviksi. Tuotteessa on kaksi teroitusvaihetta länsimaisille ja aasialaisille veitsille, minkä jälkeen viimeinen vaihe varmistaa veitsien optimaalisen kiillotuksen. Kyseessä on myös timanttipäällysteinen teroituskivi, joten veitsenteroitin kestää useita vuosia.

Miksi sinun kannattaa valita Chef’s Choice 1520 -teroitin.

Kannattaa investoida tähän Chef’s Choice -merkin veitsenteroittimeen, jos haluat olla varma, että saat veitsenteroittimen, joka kestää monta vuotta ja soveltuu erilaisten veitsien teroittamiseen. Mallin teroituskivet ovat timanttipinnoitettuja, mikä takaa pitkän käyttöiän, sillä materiaali ei kuumene käytön aikana ja onnistuu säilyttämään muotonsa. Voit siis nauttia veitsenteroittimestasi monta vuotta, jos valitset tämän vaihtoehdon.

Lisäksi voit käyttää tätä veitsenteroitinta sekä länsimaisille että aasialaisille veitsille. Kone on sähköinen veitsenteroitin, joka on jaettu kolmeen eri vaiheeseen. Näistä kaksi on teroitusvaiheita, joissa aasialaiset veitset teroitetaan 15 asteen kulmassa, kun taas länsimaisille veitsille se asetetaan 20 asteeseen. Yksi puoli teroitetaan kerrallaan. Tämän jälkeen voit käyttää viimeistä vaihetta, jossa veitsen reuna hiotaan ja kiillotetaan hienoksi, jotta se pysyy terävänä mahdollisimman pitkään.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 10,7 cm
 • Syvyys: 10,7 cm
 • Leveys: 25,4 cm
 • Paino: 1,8 kg
 • Väri: Valkoinen ja musta
 • Materiaali: Harjattu teräs

Anysharp Pro

AMMATTIMAINEN VEITSENTEROITIN, JOSSA ON TYYLIKÄS MUOTOILU

Fordele
 • pros-icon.svg Puhdas ja tyylikäs muotoilu – ja edullinen hinta.
 • pros-icon.svg Kaikenlaisten veitsien nopea teroitus
 • pros-icon.svg Mahdollisuus käyttää yhdellä kädellä, sillä tuote on kiinnitetty imukupin avulla

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme sanovat

Tämä veitsenteroitin sopii sekä koti- että ammattikokille. Aja veitsi yksinkertaisesti teroittimen läpi 3-4 kertaa ja veitsi on jälleen täydellisen terävä. Sinulle taataan myös korkea turvallisuustaso, sillä malli on suunniteltu imukupilla. Tämän ansiosta sitä voi käyttää yhdellä kädellä. Tuote on ulkonäöltään tyylikäs ja elegantti.

Miksi sinun kannattaa valita Anysharp Pro

Olitpa sitten ammattikokki tai halusit vain veitsesi toimivan tehokkaasti, kun kokkaat perheelle, tämä veitsenteroitin on hyvä investointi. Ei vaadi paljon vaivaa teroittaa veitset täydelliseksi tämän veitsenteroittimen avulla. Sen terät on valmistettu volframista, joten sinun tarvitsee vain käydä veitsen läpi 3-4 kertaa oikean veitsen terävyyden saavuttamiseksi. Veitsen teroituskulma osuu 20 asteen kulmaan.

Tällä tuotteella on mahdollista teroittaa kaikenlaisia veitsiä, myös veitsiä, joissa on aaltomaiset terät. Veitsenteroitinta on myös helppo käyttää, sillä se on varustettu kätevällä imukupilla pohjassa. Tämä pitää teroittimen paikallaan, joten teroittaminen onnistuu yhdellä kädellä. Tämän mallin kohdalla sinun ei tarvitse luottaa vain meidän sanaan. Sitä ovat kehuneet muun muassa Pru Leith, Ken Hom ja Jamie Oliver, jotka ovat kaikki tunnettuja nimiä gastronomian maailmassa. Voimme taata, että tämän tuotteen tyylikäs muotoilu sopii mihin tahansa keittiöön.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 7 cm
 • Syvyys: 6,3 cm
 • Leveys: 6,3 cm
 • Paino: 178 grammaa
 •  Musta ja hopea, punainen tai tummanharmaa
 • Materiaali: Metalli

Dorre Suri 1000 / 6000

PARAS HIOMAKIVI

Fordele
 • pros-icon.svg Kaksipuolinen teroituskivi, jolla voi tehdä vain karkeaa ja hienoa teroitustyötä.
 • pros-icon.svg Mukana tulee kiven kumialusta, joten sitä on helpompi käyttää ja säilyttää

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Tämä Dorre Suri veitsenteroitin erottuu hieman tässä testissä aiemmin mainituista tuotteista, sillä kyseessä on teroituskivi. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä paljon työtä teroittaessasi tylsät veitset, mutta toisaalta sinulla on myös parhaat edellytykset saada aikaan hyvä ja tarpeisiisi sopiva tulos.

Miksi sinun pitäisi valita Dorre Suri 1000 / 6000 veitsenteroitin

Jos etsit parasta hiomakiveä, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Dorre Suri malliin. Veitsenteroitin on hiomakivi-tyyppinen ja se takaa erilaisten veitsityyppien hyvän teroituksen, joten ne säilyttävät terävyytensä ja korkean laatunsa pidempään. Tässä nimenomaisessa teroituskivessä on kaksi puolta: toisessa on 1000- ja toisessa 6000-hiekkaa. 1000 rakeinen puoli on tarkoitettu karkeampaan hiomatyöhön, sillä se auttaa tasoittamaan epätasaisuuksia. 6000 rakeinen puoli hioo veitsen hienoksi ja tekee siitä erittäin terävän teroituksen jälkeen.

On tärkeää, että liotat tätä hiomakiveä vedessä – mieluiten 15 minuuttia ennen käyttöä. Näin saat parhaat tulokset teroitettaessa. Saat myös kumialustan, jossa voit säilyttää teroituskiveä, ja reuna pitää kiven tukevasti paikallaan, jotta terä ei pääse liukumaan.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 6 cm
 • Syvyys: 3 cm
 • Leveys: 18 cm
 • Materiaali: Corundum TPR (mukana myös kumialusta).

Vulkanus Professional VG2

AMMATTILAISTASON VEITSENTEROITIN

Fordele
 • pros-icon.svg Huipputoiminnallisuus ja laatu
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen muotoilu, joten jopa aloittelija saa teroittimesta kaiken irti.
 • pros-icon.svg Veitsenteroittimen helppo puhdistus, jotta se on valmis seuraavaa teroitusta varten

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Sijoittamalla tähän monta testiä voittaneeseen Vulkanus -merkin veitsenteroittajaan saat käyttöösi mallin, joka on käyttäjäystävällinen veitsenteroitin ja jota jopa ammattilaisetkin käyttävät veitsien teroittamiseen. Käyttäjäystävällinen muotoilu tekee tästä Vulkanus veitsenteroittimesta ihanteellisen aloittelijoille ja ihmisille, ja Vulkanus Professional on paras veitsenteroitin niille, jotka haluavat saada työn nopeasti ja laadukkaasti tehtyä.

Miksi sinun kannattaa valita Vulkanus Professional-veitsenteroitin

Tämä veitsenteroitin on laadukas ja ammattilaiskeittiöissä käytetty, ja se on hioeman muita veitsenteroittimia kalliimpi hionnaltaan.  Vulkanus Professional on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tämä takaa sinulle laadukkaan ja hyvin toimivan veitsenteroittimen, jota voit käyttää useita vuosia ja monenlaisille veitsille.

Tämän vaihtoehdon käyttämiseen ei tarvita paljon veitsen teroituksen tuntemusta. Tämä johtuu siitä, että se on kehitetty helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Tästä syystä myös aloittelevat veitsen teroittajat voivat helposti saada täyden hyödyn tästä teroittimesta. Sinun tarvitsee vain vetää veistä itseäsi kohti terän läpi muutaman kerran – ja veitsen terä on jo terävämpi. Tällä vetsenteroittimella et voi epäonnistua veitsien terän teroittamisessa. Voit myös helposti puhdistaa veitsenteroittimet käytön jälkeen astianpesukoneessa.

Tuotteen tiedot

 • Väri: Hopea
 • Materiaali: ruostumaton teräs

Chef's Choice 320

HYVÄ VEITSENTEROITIN LÄNSIMAISILLE VEITSILLE

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Timanttipäällysteisen rakenteensa ansiosta sopii erityisesti länsimaisiin veitsiin.
 • pros-icon.svg Teroittaa veitset kahdessa vaiheessa, karkeaksi ja hienoksi, ja sitä voidaan käyttää hammastetuille veitsillekin

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme sanovat

Markkinoilla on paljon erilaisia veitsenteroittimia, ja on tärkeää, että valitset sellaisen, joka sopii kotonasi oleville veitsille. Tämä Chef’s Choice -veitsenteroitin on ihanteellinen länsimaisille veitsille, sillä teroitusterät on päällystetty pienillä timanteilla. Veitset myös teroitetaan kahdessa vaiheessa parempien tulosten saavuttamiseksi.

Miksi sinun kannattaa valita Chef’s Choice 320 -teroitin.

Jos käytät pääasiassa länsimaisia veitsiä, voit valita tämän Chef’s Choicen mallin, sillä se soveltuu erityisesti tämäntyyppisten veitsien teroittamiseen. Se ei ole ihanteellinen malli, jos talossasi on vain japanilaisia veitsiä. Tämä kyseinen variantti on sähköinen veitsenteroitin, joka teroittaa veitset kahdessa eri vaiheessa. Ensimmäinen vaihe on veitsen karkea teroitus, kun taas vaihe 2 on kiillotus. Toista vaihetta voidaan käyttää myös hammastettujen veitsien teroittamiseen. Näitä ovat esimerkiksi leipäveitset.

Malli koostuu timanttipinnoitetuista hiomakivistä. Tämä on veitsenteroittimen etu, sillä timantti materiaalina ei kuumene käytön aikana. Näin veitsenteroitin ei kulu ajan myötä, vaan säilyttää muotonsa ja ominaisuutensa. Lisäksi timanttipinnoite suojaa veitsiä mahdollisimman hyvin teroituksen aikana, joten ne eivät vahingoitu.

Tuotteen tiedot

 • Väri: Valkoinen
 • Materiaali: Timantti

Zwilling TWIN Pro 250/1000

TEROITUSKIVI KARKEAA JA HIENOA TEROITUSTA VARTEN

Fordele
 • pros-icon.svg Kaksi puolta, joissa on eri raekoko monentyyppiseen teroittamiseen.
 • pros-icon.svg Tyylikäs ulkonäkö, jonka ansiosta teroituskivi on mukava pitää esillä esillä
 • pros-icon.svg Sopii kaikenlaisille veitsille, mutta erityisesti Zwillingin omille veitsille

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme sanovat

Tämä Zwillingin teroituskivi sopii kaikille veitsille, mutta erityisesti heidän omien merkkiensä veitsille. Voit siis investoida tähän vaihtoehtoon, jos sinulla on kotona pääasiassa Zwilling-veitsiä. Voit valita sen myös sen karkean ja hienon teroituskyvyn vuoksi – tai sen hyvän ulkonäön vuoksi.

Miksi sinun kannattaa valita Zwilling TWIN Pro 250/1000 -veitsi?

Haluaisitko mieluummin teroituskiven kuin sähköisen veitsenteroittimen? Silloin tämä Zwillingin malli voi hyvinkin olla sinulle sopiva, sillä se on hyvin toimiva teroituskivi. Teroituskiven käyttäminen vaatii hieman vaivannäköä, mutta kun siihen pääsee jyvälle, tämä menetelmä on selvästi suositeltavampi veitsien teroittamiseen. Tätä teroituskiveä voi käyttää kaikille markkinoilla oleville veitsille, mutta se sopii erityisesti Zwillingin omille terille.

Teroituskivessä on kaksi eri raekokoa, joten voit teroittaa sekä hienon että karkean. 250-rayinen puoli sopii erinomaisesti terien karkeampaan teroittamiseen, kun taas 1000-rayinen puoli takaa hienomman teroituksen. Tuotteella on tyylikäs ulkonäkö, joten se ei ole häiritsevästi lojumassa.

Tuotteen tiedot

 • Korkeus: 4 cm
 • Pituus: 20 cm
 • Leveys: 8,5 cm
 • Väri: Väri: Harmaa
 • Materiaali: Kivi

Global G-74

PARAS TERÄ

Fordele
 • pros-icon.svg Ammattilaistason silitysterä, joka tarjoaa sekä terävyyttä että suurempaa tarkkuutta.
 • pros-icon.svg Varustettu hyvällä otteella, joten voit hallita silitysrautaa käytön aikana
 • pros-icon.svg Pituus sopii hyvin useimmille veitsille

Detaljeret gennemgang

Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Tämä Global-merkkinen teroituskivi sopii niille, jotka eivät tarvitse vain hieman terävämpää veistä, vaan haluavat myös suoristaa terän. Tämä tuote eroaa muista tässä testissä olevista tuotteista sillä, että se korjaa käytön aikana syntyvät kolhut ja epätasaisuudet.

Miksi sinun pitäisi valita Global G-74

Jos etsit välinettä, jolla sekä teroitat hieman veitsiäsi että korjaat sen pinnassa olevia epätasaisuuksia ja lovia, sinun kannattaa investoida tähän Globalin silitysteräkseen. Tuote auttaa palauttamaan veitsen terän niin, että se voi jälleen leikata tarkemmin erilaisia ainesosia. Ajan mittaan kaikkien veitsien särmä on palautettava, koska se kuluu käytön myötä.

Voit olla varma, että tämä Global-silitysterä on laadukas. Se on kehitetty ammattilaisstandardeja silmällä pitäen, ja se korjaa veitsesi vain muutamalla vedolla. Tuote on suunniteltu mukavalla ja hyvällä otteella, joten voit hallita työkalua täysin. Huomioithan, että veistä on pidettävä 10-15 asteen kulmassa, kun teroitat tällä raudalla.

Tuotteen tiedot

 • Pituus: 22 cm
 • Hopea
 • Materiaali: Teräs

Guide

Miten valita paras veitsenteroitin veitsien teroittamiseen?

Yllä oleva veitsenteroitustesti on osoittanut, että markkinoilla on monia erilaisia veitsenteroittimia. Tästä syystä keskitymme alla olevissa osioissa siihen, minkälaisista veitsenteroittimista voit valita ja mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota, jotta löydät itsellesi sopivan teroittimen veitsen mallin mukaisesti.

Veitsenteroitin-tyyppi: Kannattaa miettiä, haluatko manuaalisen vai sähköisen veitsenteroittimen, ennen kuin alat etsiä uutta mallia. Lisäksi kannattaa miettiä, käytätkö mieluummin veitsenteroitinta vai teroituskiveä – voit lukea lisää näiden kahden välisestä erosta myöhemmässä osiossa.

Mikä veitsi teroitetaan: Veitsien välillä on suuri ero siinä, minkälaista teroitusta ne kestävät. Varmista siksi, että löytyy veitsenteroitin, joka on valmistettu veitsillesi sopivasta materiaalista. Kiinnitä erityistä huomiota siihen, soveltuuko veitsenteroittimet länsimaisille vai aasialaisille veitsille – tai voidaanko sitä käyttää molemmille.

Hieno vai karkea teroitus: Varmista, että teroitustapa sopii tarpeisiisi. Joillakin veitsenteroittimilla on mahdollista teroittaa vain karkeasti, kun taas toisilla voi teroittaa vain hienosti. On suositeltavaa suosia mallia, joka pystyy molempiin.

Hintaluokka: Pidä silmällä myös veitsenteroittimen hintaa. Hyviä malleja saa kaikista hintaluokista, kuten yllä oleva testi osoittaa, joten ei ole mitään syytä maksaa veitsenteroittimesta liikaa, jos se ei todellakaan vastaa kaikkia odotuksiasi.

Veitsiä voi huoltaa useilla eri tavoilla

Kun pohdit, miten veitsiä voi huoltaa, kannattaa ensin tutustua siihen, mitä kukin menetelmä tekee veitsen rakenteelle. Esimerkiksi veitsen teroittaminen ei ole sama asia kuin hiominen. Ne ovat kaksi eri menetelmää, joista kumpikin takaa paremman veitsen. Voit hyötyä sekä veitsen teroittamisesta että hiomisesta. Lue lisää eri menetelmien eroista alla olevista osioista.

Teroituspuikko

Teroituspuikon tarkoitus on hioa veitsi. Veitsenteroitus tasoittaa pienet kolhut ja epätäydellisyydet, joita veitsi väistämättä saa säännöllisen käytön myötä. Tämä pätee riippumatta siitä, käytätkö veistä hedelmiin, vihanneksiin, lihaan, luiden leikkaamiseen jne. Veitsenteroitus auttaa siis pidentämään veitsen käyttöikää ja varmistamaan, että veitsi leikkaa hyvin ja tarkasti. Työkalu ei teroita veistä sellaisenaan samalla tavalla kuin todellinen veitsen teroitin, vaan varmistaa, että terän reuna pysyy optimaalisessa kulmassa.

Hiontapuikon tai hiontakiven säännöllisestä käytöstä on etua. Voit hioa veitsiä ennen leikkaamista, jotta ne ovat mahdollisimman teräviä ja leikkaavat edelleen tarkasti.

Veitsenteroitin

Veitsenteroittimella on sama tarkoitus kuin teroituskivellä: tehdä veitsestä jälleen terävä. Ajan mittaan veitsi tylsistyy yhä enemmän, joten on hyvä olla joko veitsenteroitin tai teroituskivi saatavilla. Veitsenteroittimia on saatavana sekä manuaalisena että sähköisenä versiona. Veitsenteroittimen, olipa se sitten manuaalinen tai sähköinen veitsenteroitin, käytön etuna on se, että se on yksinkertainen tapa teroittaa veitsiä verrattuna teroituskiveen, sillä sinun ei tarvitse olla niin perehtynyt prosessiin saadaksesi sen oikein.

Hiomakivi

Hiomakivi on loistava investointi, jos haluat varmistaa veitsien parhaan teroituksen. Kuten mainittu, hiomakivi vaatii hieman enemmän prosessin tuntemusta kuin veitsenteroitin, joten sinun on oltava valmis tekemään hieman enemmän työtä. Hiomakivi on kuitenkin helpompi säilyttää, sillä se vie yleensä vähemmän tilaa kuin koneellinen veitsenteroitin. Lisäksi voit hankkia malleja, joiden sivuilla on eri raekokoja, jolloin sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää veitsen teroitukseen sopiva työkalu.

Tarvitsetko hyvää veistä erilaisten raaka-aineiden leikkaamiseen keittiössä? Kaipaatko terävää veistä joka leikkaa tarkasti? Löydät inspiraatiota ja katso markkinoiden parhaat veitset (LINK)keittiöveitsitestistämme. Jos tarvitset veitsen erityisesti lihan leikkaamiseen, voit sen sijaan tutustua tarkemmin valikoimaan (LINK) kokkiveitsitestissämme.

Miten tämä veitsenteroitustesti toteutettiin

Olemme käyttäneet paljon aikaa markkinoiden tutkimiseen voidaksemme valita parhaiksi luokiteltavat mallit. Matkan varrella olemme hakeneet inspiraatiota erilaisista testilähteistä sekä asiantuntijalausunnoista ja kuluttajien arvosteluista. Tämä on auttanut meitä saamaan käsityksen siitä, mitkä veitsenteroittimet suoriutuvat testeissä hyvin, mutta toimivat samalla optimaalisesti kuluttajan kannalta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä veitsenteroitin on testin paras veitsenteroitin?

Olemme valinneet Global Minosharp -veitsenteroittimen testin parhaaksi. Mallia myydään edulliseen hintaan, se on erittäin kestävä ja sillä voidaan teroittaa monia veitsiä. Lue lisää ja löydä itsellesi paras veitsenteroitin täältä ja pidä kaikki kodin veitset terävinä..

Miten veitsi teroitetaan veitsenteroitinta käytetään?

Veitsenteroittimen käyttötapa riippuu valitsemastasi mallista. Useimmissa malleissa sinun on kuitenkin yksinkertaisesti vedettävä veitsi teroittimen läpi. Teroituskivet vaativat hieman enemmän työtä ja tietoa.

Kuinka paljon veitsen teroitin maksaa?

Löydät helposti halvan veitsenteroittimen, joka toimii hyvin - tutustu testivoittajaamme tässä veitsenteroitintestissä. Niitä on itse asiassa useimmissa hintaluokissa, joten voit aina löytää itsellesi sopivan.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×