Paras virvoitusjuomakone

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

2
Paras halpa

Sodastream Genesis Megapack

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Rakastatko sinäkin juoda kuohuvaa vettä janosi sammuttamiseksi? Jos investoit tee-se-itse-virvoitusjuomakoneeseen, voit valmistaa omaa raikasta kuohuvaa vettä omassa keittiössäsi. Omien virvoitusjuomien valmistaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Lisää vain hieman hedelmäsiirappia tai mehua kuohuveteen, ja saat heti virkistävän soodan.

Soodakoneiden markkinat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti viime vuosina, ja monet toimijat ovat tulleet alalle. Minkä koneen valitsisit? Voi olla vaikeaa selvittää, mikä kone sopii parhaiten tarpeisiisi, mutta onneksi olemme tehneet perusteellisen tutkimuksen puolestasi ja löytäneet vastauksen. Istu alas ja lue eteenpäin, kun opastamme sinua löytämään sinulle parhaan virvoitusjuoma-automaatin.

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tyylikäs muotoilu
 • pros-icon.svg Yksikätinen käyttö
 • pros-icon.svg Käyttökelpoinen pullo mukana

Detaljeret gennemgang

Spirit One Touch on Sodastreamin uusin malli. Muotoilu on yksinkertainen ja minimalistinen, joten se sopii mihin tahansa keittiöön. Kone muuttaa vesijohtoveden kuohuvaksi kuohuvaksi vedeksi hetkessä ja vain yhdellä kosketuksella.

Mukana tulee uudelleenkäytettävä muovipullo, jota voidaan käyttää yhä uudelleen. Tämä tekee tästä virvoitusjuoma-automaatista erittäin ympäristöystävällisen valinnan. Kaasupatruuna on myös kierrätettävissä. Palauta se vain valtuutetulle jälleenmyyjälle ja osta uusi täytetty pullo kotiin vietäväksi. Se ei voisi olla helpompaa.

Sodastream Genesis Megapack

Paras halpa

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Litteä muotoilu
 • pros-icon.svg Monipullot mukana
 • pros-icon.svg Helppo puhdistaa

Detaljeret gennemgang

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joita soodakoneelta kannattaa etsiä, on sen helppo puhdistettavuus. Genesis-mallissa ei ole monia osia, jotka likaantuvat tai vaativat puhdistusta.

Toisin kuin muissa Sodastream-malleissa, tässä koneessa on kaksi uudelleenkäytettävää pulloa, joten voit helposti valmistaa kuohuvaa vettä tai soodaa monelle kerrallaan.

Aarke Carbonator III

Paras premium

Fordele
 • pros-icon.svg Yksinkertainen ja esteettinen muotoilu
 • pros-icon.svg Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
 • pros-icon.svg Fantastinen kestävyys

Detaljeret gennemgang

Aarke Carbonator III on ylellinen malli, joka erottuu mistä tahansa keittiöstä. Upea ja tyylikäs muotoilu kiiltävissä väreissä huokuu yksinoikeutta, eikä tässä huippuluokan laitteessa ole haitallista muovia! Sen lisäksi, että siinä on kierrätysmateriaaleista valmistettu ympäristöystävällinen PET-pullo, siinä on myös ruostumatonta terästä kestävyyden takaamiseksi – mikä on täydellinen yhdistelmä, kun etsit kestäviä vaihtoehtoja ja säilytät samalla estetiikan ennennäkemättömällä tavalla. Laitetta on helppo käyttää ilman sähköä tai paristoja. Täytä pullo vesijohtovedellä, kierrä se kiinni ja paina kahvaa alaspäin, ja jo saat kuohuvaa kuplivaa vettä.

Fordele
 • pros-icon.svg Tyylikäs muotoilu
 • pros-icon.svg Johdotettu
 • pros-icon.svg Käyttökelpoinen pullo mukana

Detaljeret gennemgang

Aqvia-virvoitusjuoma-automaatti on tyylikäs ja tyylikäs virvoitusjuoma-automaatti, joka ansaitsee tulla esille keittiön tiskille. Kone on suunniteltu tyylikkäästi, joten se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat keittiökoneidensa erottuvan edukseen. Sen langattoman rakenteen ansiosta et koskaan joudu vaikeuksiin sen sijoittamisessa sinne, missä se toimii parhaiten. Laite on helppo käyttää ja puhdistaa, ja sen mukana toimitetaan uudelleenkäytettävä muovipullo, jossa on teräksinen pohja.

Guide

Miten valita paras virvoitusjuoma-automaatti

Sähkö- tai kaasupatruuna

Yksi tärkeimmistä harkittavista asioista virvoitusjuoma-automaattia hankittaessa on se, pitäisikö sen olla kaasupatruuna vai sähköinen. Suurimmassa osassa virvoitusjuoma-automaatteja on nykyään kaasupatruuna, joka on vaihdettava säännöllisesti. Tämä ei sinänsä ole hankalaa, ja jälleenmyyjiä on paljon valtakunnallisesti. Uuden kaasupatruunan ostaminen ei kuitenkaan ole halpaa, joten jos kulutat paljon kotitekoista kuohuvaa vettä, kannattaa harkita, olisiko sähköinen kone pitkällä aikavälillä edullisempi. Niiden haittapuolena on, että ne on sijoitettava pistorasian lähelle, eivätkä ne siksi ole yhtä joustavia kuin kaasupatruunoilla varustetut laitteet.

Pullo

Useimmissa markkinoilla olevissa malleissa on yksi tai useampi uudelleenkäytettävä muovipullo kuplaveden valmistukseen. On tietenkin tärkeää, että pullot eivät sisällä haitallisia aineita. Vaikka pulloja voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen, niillä on viimeinen käyttöpäivä, joka on yleensä 2 vuoden kuluttua käytöstä. Joissakin koneissa on lasipulloja, joilla ei ole vanhentumispäivämäärää, toisin kuin muovipulloilla, ja siksi ne ovat ympäristöystävällisempiä.

Käyttöystävällisyys

Toinen tärkeä näkökohta, joka kannattaa ottaa huomioon ennen virvoitusjuoma-automaatin ostamista, on helppokäyttöisyys.

Vaikka useimmat markkinoilla olevat mallit ovat suhteellisen helppokäyttöisiä, on kuitenkin eroja. Joitakin koneita voi esimerkiksi käyttää yhdellä kädellä ja yhdellä kosketuksella, kun taas toiset vaativat kaksi kättä. On myös eroja siinä, kuinka kovaa ja kuinka kauan painetaan. Jos olet nirso, voi olla hyvä idea valita kevyt kone, kuten Sodastream Spirit One touch.

Lisäominaisuudet

Tämä on ehkä vähiten tärkeä näkökohta, mutta se voi silti olla ratkaiseva tekijä, jos olet kahden samanlaisen soodakoneen välillä.

Joissakin malleissa on mukana useita pulloja, joten sinun ei tarvitse ostaa lisää pulloja, jotta voit valmistaa eri makuja. Joissakin malleissa on mukana erityisiä lusikoita sekoittamiseen tai erityisiä siirappivaihtoehtoja.

FAQ

Mikä virvoitusjuoma-automaatti on testin paras?

Testin paras virvoitusjuoma-automaatti on Sodastream Spirit One Touch. Tämä malli erottuu muista upean muotoilunsa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Voinko vaihtaa kaasupatruunan itse?

Kyllä voit. Suurimmassa osassa malleja kaasupatruuna on helppo vaihtaa itse ja palauttaa valtuutetulle jälleenmyyjälle. Noudata aina ohjeita.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×