Paras pölynimuri koirankarvoille (2022) → Pääset eroon lemmikkieläinten karvoista helposti

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä artikkelissa keskitymme parhaisiin pölynimureihin lemmikkieläinten karvojen poistoon. Jos kotonasi on siis kissa, koira tai muu karvainen eläin, on selkeä etu valita jokin alla olevista malleista uudeksi pölynimuriksesi. Olemme äänestäneet Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline -pölynimurin testin parhaaksi, sillä se sopii useimpien ihmisten tarpeisiin ja siinä on monia hyviä ominaisuuksia.

Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse valita testivoittajaa, jos se ei mielestäsi sovi kotiisi tai tarpeisiisi. Itse asiassa kaikki tämän testin mallit ovat investoinnin arvoisia, joten voit valita niistä itsellesi sopivan. Me opastamme sinua ostoksen tekemisessä, joten lue eteenpäin ja löydä oikea malli alta.

Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline -pölynimuri

Paras pölynimuri koirankarvoille

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Vuonna 2020 Forbrugerrådet Tænk valitsi testin parhaaksi
 • pros-icon.svg Sauhaa kaiken lattioista ja matoista ongelmitta
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen muotoilu mahdollistaa helpon käsittelyn
 • pros-icon.svg Suuri toimintasäde 12 metriä ja säiliökapasiteetti 4,5

Detaljeret gennemgang

Suosittelemme investoimaan tähän Miele-pölynimuriin, jos et halua tehdä kompromisseja uudessa hankinnassasi. Malli äänestettiin testivoittajaksi tässä pölynimuritestissä, ja Forbrugerrådet Tænk valitsi sen testin parhaaksi vuonna 2020. Lisäbonuksena kone on rakenteeltaan käyttäjäystävällinen, ja sen imuteho on erinomainen, joten pääset eroon kaikesta liasta.

Miksi sinun kannattaa valita Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline -pölynimuri

Tämä pölynimuri on erinomainen lemmikkieläinten karvojen, pölyn ja lian poistamiseen ympäri kotia. Tanskan kuluttajaneuvosto Forbrugerrådet Tænk on testannut tuotteen ja valinnut sen testin parhaaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että et mene millään tavalla pieleen, jos valitset tämän mallin. Tænk kehuu imuria erityisesti sen kyvystä imuroida suurella teholla sekä lattiat että matot.

Yksi syy siihen, miksi tämä imuri poistaa lemmikkieläinten karvat niin tehokkaasti, on se, että sen suuttimessa on pyörivät harjat. Ne auttavat irrottamaan karvat matosta, jotta ne voidaan imuroida. Toinen mallin selkeä etu on sen käyttäjäystävällinen rakenne, jonka ansiosta se on helppo mukauttaa tarpeisiisi. Siinä on esimerkiksi imutehon elektroninen säätö +/- painikkeilla. Mallissa on myös suuri, 12 metrin säde ja 4,5 litran pussitilavuus.

Kaiken edellä mainitun lisäksi mallissa on 3 integroitua lisävarustetta, Comfort-johtokela, 3 erikoisjousitettua pyörää, jotka voivat pyöriä 360 astetta, ja puskuri, joka takaa huonekalujen optimaalisen suojan imuroinnin aikana. Mallissa on myös imupussin vaihdon merkkivalo, ylikuumenemisen merkkivalo ja sisäänrakennettu AA 50 -suodatin. Pölynimurissa on vain kaksi haittapuolta: sen virrankulutus on hieman korkea ja se pitää paljon ääntä verrattuna muihin markkinoilla oleviin pölynimureihin.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 22,7 cm
 • Pituus: 49,5 cm
 • Leveys: 28,5 cm
 • Paino: 7,3 kg
 • Väri: punainen, valkoinen, sininen
 • Teho: 890 wattia
 • Säiliön tilavuus: 4,5 litraa
 • Äänitaso: 76 dB(A)

Bosch BGS5335 Zoo'o ProAnimal pölynimuri

Paras pussiton pölynimuri koirankarvoille

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sisäänvedettävä muotoilu ja 3 litran tilavuus – helppo tyhjentää
 • pros-icon.svg Tarvitaan vain vähän huoltoa, koska se tekee suurimman osan työstä itse
 • pros-icon.svg Sain hyvän arvosanan Forbrugerrådet Tænkiltä ja kiitosta kuluttajilta

Detaljeret gennemgang

Tämän Boschin pussittoman pölynimurin ansiosta sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia lemmikkien karvojen poistamisesta kodistasi. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia liikaa pölynimurin puhdistamisesta ja huollosta, sillä kone tekee suurimman osan työstä itse. Ikään kuin edellä mainitut tekijät eivät olisi riittäneet, pölynimuri sopii allergikoille, sillä se puhdistaa ilman optimaalisesti HEPA-suodattimen avulla.

Miksi kannattaa valita Bosch BGS5335 Zoo’o ProAnimal -imuri

Oletko etsimässä parasta pussitonta pölynimuria lemmikkien karvoille? Jos näin on, tämä Boschin malli on oikea valinta sinulle. Tämä versio on suunniteltu pussittomaksi, joten sinun ei tarvitse enää koskaan huolehtia pölynimurin pussin vaihtamisesta. Sen sijaan tyhjennä 3 litran säiliö yksinkertaisesti suoraan roskakoriin. Tämä takaa paremman hygienian.

Tämä pölynimuri sopii erinomaisesti jopa kotiin, jossa on allergikkoja, sillä siinä on pestävä ja hygieeninen HEPA-suodatin. Tämä auttaa poistamaan kaikki hiukkaset ja puhdistamaan ilman imuroinnin aikana. Kone vaatii vain vähän huoltoa, koska siinä on älykäs SelfClean-järjestelmä. Tämä johtaa integroidun suodatinjärjestelmän automaattiseen puhdistukseen. Voit käyttää tätä imuria kaikenlaisilla lattioilla ja matoilla, sillä siinä on useita suuttimia.

Voit olla varma, että tämä pölynimuri on ihanteellinen lemmikkieläinten karvojen poistoon – vaikka se onkin pussiton. Malli on suunniteltu AirTurbo -järjestelmällä, joka takaa suuren ilmavirran. Lisäksi siinä on innovatiivinen ProAnimal-turboharja, joka on varustettu erilaisilla harjaksilla. Jotkut soveltuvat pölyn keräämiseen ja toiset hiusten keräämisen helpottamiseen. Kone on siis välttämätön työkalu ihmisille, joilla on karvaisia lemmikkejä.

Lisäbonuksena pölynimurissa on ergonominen kahva, neljä ohjauspyörää, jotka voidaan kääntää ympäri, suuri 11 metrin toimintasäde ja automaattinen narun kelaaminen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 31 cm
 • Pituus: 47 cm
 • Leveys: 32 cm
 • Paino: 6,7 kg
 • Väri: punainen ja hopea
 • Teho: 800 wattia
 • Säiliön tilavuus: 3 litraa
 • Äänitaso: 74 dB(A)

Electrolux PURE F9 Animal johdoton pölynimuri

Paras johdoton pölynimuri koirankarvoille

Fordele
 • pros-icon.svg Ergonominen muotoilu, keveys ja suuri joustavuus takaavat parhaan käyttömukavuuden
 • pros-icon.svg Pystyy pitämään akkua jopa 1 tunnin täydellä latauksella
 • pros-icon.svg Testivoittaja M3:lla vuonna 2018 ja iF Design Awardin voittaja vuonna 2019

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän Electroluxin johdottomaan pölynimuriin voit liikkua vapaammin imuroidessasi kotiasi. Mallia on helppo käsitellä ergonomisen muotoilun ansiosta, ja voit helposti poistaa hiukset, lian ja pölyn kaikilta pinnoilta, sillä imurissa on 3-in-1-suutin ja suuri joustavuus.

Sentten sinun kannattaa valita Electrolux PURE F9 Animal -akkupölynimuri

Jos haluat täydellisen liikkumisvapauden imuroidessasi, suosittelemme investoimaan tähän Electrolux-merkin johdottomaan pölynimuriin. Mallin avulla voit liikkua talossa ongelmitta ja päästä hyvin eri vuosien huonekalujen ympärille ja alle. Tuote ei koskaan tingi tehokkuudesta, sillä se poistaa ei-toivotut lemmikkien karvat kaikilta pinnoilta erityisten kumiharjojen avulla. Ne eivät vahingoita pintoja, vaikka pölynimuria käytettäisiin huonekalujen päällä.

Electroluxin pölynimurissa on ergonominen muotoilu, joka takaa paremman työskentelymukavuuden. Siinä on esimerkiksi pieni paino ja teleskooppiputki, jonka korkeutta voidaan helposti säätää käyttäjälle sopivaksi. Pää on suunniteltu joustavaksi, joten voit poistaa pölyn, lian ja koirankarvat mistä tahansa kodin alueelta. Suuttimessa on jopa LED-valo, joten näet lattian kunnolla ja voit tarkistaa, että olet päässyt eroon kaikesta pinnalla olevasta liasta.

Voit helposti ylläpitää hyvää hygieniaa kotonasi, sillä tässä pölynimurissa on pestävä suodatin. Tämä myös yleensä pidentää koneen käyttöikää, joten se on hyvä vaihtoehto sekä lompakon että ympäristön kannalta. Koneen lataaminen täyteen kestää yhteensä 6 tuntia, minkä jälkeen sitä voi käyttää jopa 60 minuuttia – riippuen käyttämästäsi nopeudesta. Tuote voi imuroida jopa 80 m2 yhdellä täydellä latauksella, kun sitä käytetään maksimiteholla.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 84,4-120 cm
 • Pituus: 21,5 cm
 • Leveys: 24,9 cm
 • Paino: 4,1 kg
 • Väri: punainen
 • Akkutyyppi: 36 volttia, litium
 • Polttoaika: Jopa 60 minuuttia
 • Latausaika: 6 tuntia
 • Säiliön tilavuus: 0,7 litraa
 • Äänitaso: 82 dB(A)

Guide

Miten valita paras pölynimuri koirankarvoille

Varmista, että valitset pölynimurin, jolla on todella tehokas imu, on alfa omega, kun etsit uutta pölynimuria lemmikkieläinten karvojen poistamiseen kodistasi. Valtaosa pölynimureista pystyy poistamaan pölyn ja lian kovilta lattioilta, mutta tavallinen pölynimuri ei välttämättä pysty poistamaan kaikkia karvoja, jos kotona on koira tai kissa. Tämä edellyttää, että itse pölynimuri on suunniteltu lemmikkieläinten karvojen poistoon.

Tästä syystä tärkeintä lemmikkieläinten karvojen imuria valittaessa on se, onko kussakin mallissa tehokas imu ja erityinen suutin, joka auttaa karvojen keräämisessä. Tämä on ainoa tapa, jolla pölynimuri pääsee eroon suurimmasta osasta lemmikkieläinten karvoista kodissasi. Lisäksi suosittelemme, että valitset mallin, jossa on hyvä ergonomia ja toimivuus, sillä silloin puhdistaminen on helppoa kuin heinänteko.

Lue suuri pölynimuritestimme

Suosittelemme lukemaan suuren pölynimuritestimme, jos haluat tietää lisää siitä, miten valita paras pölynimuri yleensä. Artikkelista saat myös selville, mitä eroa eri pölynimurityypeillä on ja miten imuroida parhaiten, jotta koti olisi hygieeninen. Joten on monia hyviä syitä pysähtyä meidän pölynimuri artikkeli.

Sen lisäksi, että olemme testanneet parhaat pölynimurit eri valmistajien ja tyyppien välillä, olemme myös tarkastelleet erityisesti parhaita pussittomia pölynimureita. Jos siis jo tiedät, että haluat mieluummin pussittoman pölynimurin, suosittelemme lukemaan pussittoman pölynimurin arvostelun

Miten tämä koirankarvojen imuritesti tehdään

Tämän lemmikkieläinten karvojen imuri -testin laatimiseen olemme käyttäneet sekä muiden testilähteiden tuloksia että kuluttajien arvosteluja. Näin olemme pystyneet tunnistamaan ne markkinoilla olevat tuotteet, jotka ovat yleensä menestyneet parhaiten testeissä ja joiden kuluttajat todella uskovat toimivan optimaalisesti kotona. Voit siis valita jonkin edellä mainituista koirankarvojen imureista mielenrauhassa, sillä voit olla varma, että saat tehokkaan imurin, joka käsittelee helposti ja nopeasti eläinten karvat kaikissa muodoissaan.

FAQ

Mikä on paras pölynimuri koirankarvoille?

Äänestimme testin voittajaksi Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline -pölynimurin. Lue lisää siitä, miksi se valittiin ja mitkä ovat markkinoiden parhaat mallit tässä testissä.

Miksi jotkin imurit ovat parempia koiran- ja kissankarvojen imuroinnissa kuin toiset?

Lemmikkieläinten karvojen imurissa on usein suutin, joka auttaa irrottamaan karvoja lattiasta ja matoista, jolloin imuri voi imuroida ne helpommin. Tämä auttaa prosessia.

Saako koirankarvoille pussittoman tai johdottoman pölynimurin?

Kyllä, voit hankkia sekä pussittoman että johdottoman pölynimurin koirankarvoille. Itse asiassa voit hankkia mallin, jossa nämä kaksi ominaisuutta yhdistyvät. Lue lisää tästä testistä.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×