Ruukkutesti (2022) → Opas markkinoiden 8 parhaaseen ruukkuun.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Onyx hybridi tarttumaton keittoastia

Et voi mitenkään mennä pieleen, jos päätät investoida Onyxin testivoittajaan. Itse asiassa saat kaksi kattilaa kaupan päälle, sillä mukana tulee sekä 18 cm:n kattila että 24 cm:n kattila. Näiden Onyxin kattiloiden valinnan etuna on, että…

1
parhaat keittoastiat

Onyx hybridi tarttumaton keittoastia

4
niille, jotka haluavat halvan ruukun

WMF Provence Plus -ruukkusarja 5 kpl

5
Edullinen kattilasarja

OBH Nordica Supreme Steel Pot

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä kattilatestissä näet yleiskatsauksen markkinoiden parhaista ruukuista. Olemme valinneet testivoittajiksemme Onyx-hybridin tarttumattomien keittoastioiden sarjan kattilat, sillä ne ovat erinomaisia kaikissa parametreissa. Niissä on esimerkiksi tarttumaton pinnoite, niitä voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä, ne ovat astianpesukoneen kestäviä ja niissä on tyylikäs muotoilu. Kaikki tämän testin mallit ovat kuitenkin selvästi investoinnin arvoisia, sillä olemme ottaneet mukaan vain parhaat tuotteet.

Voit myös lukea lisää siitä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota uutta kattilaa ostaessa ja miten testi suoritettiin tuotteiden tarkastelun jälkeen.

Onyx hybridi tarttumaton keittoastia

parhaat keittoastiat

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu vankka ja kestävä kattila
 • pros-icon.svg Vapaa PFOA:sta ja muista epäpuhtauksista
 • pros-icon.svg Suunniteltu tarttumattomalla pinnoitteella ja toimii kaikentyyppisillä liesillä
 • pros-icon.svg Uuninkestävä 250 asteeseen asti ja konepestävä

Detaljeret gennemgang

Et voi mitenkään mennä pieleen, jos päätät investoida Onyxin testivoittajaan. Itse asiassa saat kaksi kattilaa kaupan päälle, sillä mukana tulee sekä 18 cm:n kattila että 24 cm:n kattila. Näiden Onyxin kattiloiden valinnan etuna on, että niitä voidaan käyttää millä tahansa liedellä, niissä on tarttumaton pinnoite ja ne ovat vapaita PFOA:sta ja muista epäpuhtauksista.

Sentähden sinun kannattaa valita Onyx hybrid non-stick -ruokailuvälinesarja

Tähän Onyxin keittoastiasarjaan sijoittaminen tarjoaa erittäin monia etuja, ja siksi meidän on vaikea luetella niitä kaikkia tässä testissä. Ensinnäkin, kun investoit tähän astiastosarjaan, et saa vain yhtä, vaan kaksi kattilaa. Mukana toimitetaan sekä 18 cm:n että 24 cm:n ruukku. Onyxin kattilat on valmistettu alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta kattila on erityisen tukeva ja sopii käytettäväksi kaikentyyppisillä liedillä. Voit siis helposti ostaa kattilasarjan riippumatta siitä, onko sinulla kaasu-, keraaminen vai induktioliesi.

Onyxin ruukut on kehitetty erinomaisella japanilaista laatua olevalla liukuvalla pinnoitteella, johon on lisätty jopa timanttipölyä kestävyyden lisäämiseksi. Sinun ei siis enää koskaan tarvitse huolehtia siitä, että ruoka-ainejäämiä palaa kattilan pintaan, jos valitset nämä kattilat. Itse asiassa voit jopa käyttää metalliastioita suoraan kattilassa vahingoittamatta pinnoitetta tai aiheuttamatta naarmuja. Erityispinnoite takaa myös kaikkien ruokien täydellisen kypsymisen.

Lisäksi nämä padat ovat uuninkestäviä, joten niissä voi valmistaa mitä tahansa ruokaa. Ruukut ovat uuninkestäviä 250 asteeseen asti. Ja kun ne on puhdistettava uunikäytön jälkeen, helposti irtoava pinnoite takaa nopean puhdistuksen. Voit kuitenkin helposti käyttää teräsvillaa, jos haluat puhdistaa astian nopeasti, tai laittaa astian astianpesukoneeseen, sillä konepesu ei vahingoita sitä. Lisäbonuksena tuote on vapaa PFOA:sta ja muista epäpuhtauksista, joten Onyxin ruukkujen käyttö ei aiheuta terveysriskejä.

Scanpan Impact Pot Set

Hyvä induktiokattila, joka on astianpesukoneen kestävä

Fordele
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kaikentyyppisissä lämmönlähteissä, joten ei ole väliä, mikä liesi sinulla on
 • pros-icon.svg Erinomainen kestävyys, koska ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä
 • pros-icon.svg Jakaa lämmön tasaisesti koko kattilaan
 • pros-icon.svg Kolme ruukkua mukana

Detaljeret gennemgang

Sinun ei tarvitse miettiä liikaa, minkälainen liesi sinulla on tai mihin saatat vaihtaa myöhemmin, kun käytät näitä Scanpanin kattiloita. Se johtuu siitä, että ne on suunniteltu toimimaan kaikenlaisilla lämmönlähteillä, myös induktioliedellä. Mukana on kolme erikokoista, tukevaa ruukkua – ja kaikkiin kolmeen sisältyy kansi.

Sentten sinun kannattaa valita Scanpan Impact Pot Set

Jos etsit tyylikästä ja tukevaa kattilasarjaa, kannattaa tutustua tähän Scanpanin sarjaan. Setti koostuu kolmesta erikokoisesta ruukusta, joten jokaiseen tarkoitukseen löytyy jotakin. Pienimmän kattilan tilavuus on 1,8 litraa ja kahden muun kattilan tilavuus on 2,5 ja 3,2 litraa. Kaikki ruukut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa, että sinulla on kestävä ruukkusetti, joka kestää eniten ja josta voit nauttia monta vuotta.

Yksi tämän sarjan suurista eduista on se, että kaikkia kolmea kattilaa voidaan käyttää minkä tahansa lämmönlähteen kanssa. Ei siis ole väliä, onko sinulla kaasu-, konvektio- vai induktioliesi: näitä kattiloita voi käyttää miten vain. Lämmönlähteestä riippumatta kattilat jakavat lämmön optimaalisesti myös itse, jotta koko pinta antaa optimaalisen lämmön sisällölle.

Nämä Scanpanin kattilat ovat rakenteeltaan hyvin yksinkertaisia, mikä takaa sinulle tyylikkään ilmeen keittiössä, kun käytät niitä liedellä. Ne ovat kaikki korkealaatuisia ja erittäin toimivia. Lisäksi kaikkiin kolmeen kattilaan sisältyy kansi, joten sinun ei tarvitse huolehtia kansien ostamisesta erikseen, jos investoit tähän sarjaan.

Le Creuset valurautainen kattila

paras paksupohjainen kattila

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Valurautainen kattila, joka pitää lämmön sisällä kypsennyksen aikana ja sen jälkeen
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kaikissa lämmönlähteissä – myös uunissa, grillissä ja takassa
 • pros-icon.svg Erotteleva ulkonäkö, joka erottaa kattilan muista malleista
 • pros-icon.svg Vaihtoehto ostaa valurautapata eri väreissä

Detaljeret gennemgang

Tämä kattila eroaa hieman muista tämän kattilatestin malleista, sillä se on valurautainen malli. Se on hieman vanhanaikaisen näköinen, mutta sitä voidaan käyttää kaikissa lämmönlähteissä ja ulkokäytössä. Kattila pitää lämmön hyvin, ja Le Creuset’n valurautatuotteilla on jopa elinikäinen takuu, joten voit nauttia niistä koko elämäsi ajan.

Miksi kannattaa valita Le Creuset -valurautapata

Jos haluat hankkia kattilan, jota voi käyttää sekä ulkona että sisällä ja joka erottuu hieman muista markkinoilla olevista malleista, suosittelemme tutustumaan tähän Le Creuset -merkin vaihtoehtoon. Tämä kattila on valurautapata, minkä vuoksi se on valmistettu valuraudasta. Tämäntyyppinen materiaali on erittäin kestävää, joten ruukku on hyvä investointi. Le Creuset luottaa niin paljon siihen, että sen kattilat kestävät kaikenlaista käyttöä, että se antaa kattiloilleen elinikäisen takuun.

Voit käyttää valurautapannua millä tahansa lämmönlähteellä. Ei siis ole väliä, onko kotonasi induktio-, keraaminen vai kaasukeittotaso – voit helposti ostaa tämän kattilan. Lisäbonuksena kattilaa voi käyttää myös uunissa ja grillissä. Ja jopa nuotiolla, joten voit halutessasi ottaa sen mukaan retkeilyyn ulkoilmaan. Ruukkua on saatavana useissa eri väreissä, joten sinulla on runsaasti vaihtoehtoja löytää tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.

Valurauta on yleensä ihanteellinen ruoanlaittoon, sillä se jakaa lämmön tasaisesti ja säilyttää lämmön hyvin. Voit siis jättää ruoan kattilaan pitkäksi aikaa, sillä se säilyttää lämmön niin kauan kuin kansi on päällä. Tämän kattilan koko on 4,2 litraa, joten voit valmistaa ruokaa useammalle henkilölle samanaikaisesti, kun käytät tätä valurautapataa. Voit kuitenkin ostaa kattilan myös koossa 0,9, 1,8, 2,4, 3,3, 5,3, 6,7, 8,1 ja 12 litraa.

WMF Provence Plus -ruukkusarja 5 kpl

niille, jotka haluavat halvan ruukun

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Viisiosainen setti myydään edulliseen hintaan, johon useimmilla on varaa
 • pros-icon.svg Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja sopii kaikenlaisille lämmönlähteille
 • pros-icon.svg Varustettu erityisellä kaatonurmella, joka helpottaa tarjoilua suoraan kattiloista
 • pros-icon.svg Kannujen puhdistus on helppoa, koska ne voidaan pestä koneessa

Detaljeret gennemgang

Kannattaa ehkä investoida tähän WMF:n kattilasarjaan, jos haluat säästää rahaa uuden kattilan hankinnassa. Setti sisältää viisi laadukasta palaa, mutta sitä myydään nyt edelleen edulliseen hintaan. Sarjaa voidaan käyttää kaikilla lämmönlähteillä, ja se kestää myös uunissa ja astianpesukoneessa.

Sentten sinun kannattaa valita WMF Provence Plus 5-osainen kattilasarja

Jos joudut joka tapauksessa vaihtamaan ruukut, voit yhtä hyvin investoida koko sarjaan heti. Ja jos valitset tämän WMF:n sarjan, voit jopa säästää melkoisesti rahaa ostoksessa. Saat samaan hintaan 5 eri kokoista ja toimivaa kattilaa, joilla voit usein ostaa yhden kattilan muista malleista. Tämä setti on siis ihanteellinen niille, joilla ei ole suurinta budjettia ruukkujen ostamiseen – tai jotka eivät yksinkertaisesti halua maksaa ruukuista liikaa.

Ruukut on valmistettu yksinkertaisesta ja kauniista muotoilusta cromargan 18/10 ruostumattomasta teräksestä, jossa on kiiltävä viimeistely. Teräsrakenne takaa paitsi upean ulkonäön myös sen, että ruukut kestävät kovaa käyttöä. Kestät esimerkiksi jopa 250 asteen lämpötilaa liedellä ja 70 astetta uunissa. Materiaali takaa myös optimaalisen lämmönjakautumisen, joten voit valmistaa minkä tahansa ruokalajin täydellisesti. Voit käyttää näitä kattiloita kaikilla lämmönlähteillä, kuten keraamisilla, sähkö-, kaasu- ja induktioliesillä.

Älä huolehdi liikaa näiden ruukkujen puhdistamisesta, sillä ne ovat konepestäviä. Jos sinulla on astianpesukone, sinun ei tarvitse ponnistella astioiden puhdistamisen kanssa käytön jälkeen. Kaikissa kattiloissa on myös erityinen kaadonreuna, joka helpottaa kaatamista suoraan kattiloista.

Sarja sisältää 2,0, 3,5 ja 6 litran korkeat kattilat sekä 2,5 litran matalan kattilan ja 1,5 litran kattilan. Mukana on myös neljä lasikantta.

OBH Nordica Supreme Steel Pot

Edullinen kattilasarja

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu kattila, joka sopii induktiolle, lasikeraamiselle ja kaasulle
 • pros-icon.svg Kannessa on siivilä ja molemmilla puolilla on kaatosuuttimet
 • pros-icon.svg Sisäisellä mitta-asteikolla varustettu, joten sinun ei tarvitse mitata etukäteen
 • pros-icon.svg Saatavana 1,5, 2, 3 ja 5 litran koossa

Detaljeret gennemgang

Tämä astiasarja sopii niille, jotka ovat juuri muuttaneet kotiin tai joilla ei yksinkertaisesti ole varaa joihinkin markkinoilla oleviin kalliimpiin astiasarjoihin. Saat neljä kattilaa ja kolme kantta tämän setin oston yhteydessä, vaikka hinta on painettu suoraan alaspäin. Äläkä pelkää, että ne eivät ole laadukkaita, sillä niiden rakenne on ruostumatonta terästä ja ne soveltuvat kaikille lämmönlähteille.

Sentten sinun kannattaa valita Tefal Intuition 7-osainen keittoastiasarja

Etsitkö kattilasarjaa, joka sopii täydellisesti keittiöön yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta, mutta ei maksa sinulle puoliakaan penniäkään? Silloin sinun kannattaa tutustua tähän Tefalin keittoastiasarjaan. Setti on suunniteltu yksinkertaisella teräsrakenteella, joka sopii täydellisesti moderniin keittiöön. Vaikka tämä setti ei maksa kovin paljon, se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten saat kestäviä kattiloita, jotka kestävät vuosia, kunhan niistä huolehditaan asianmukaisesti.

Saat yhteensä 7 kappaletta, kun investoit tähän astiasarjaan. Neljä osista on kattiloita, joista kahden tilavuus on 1,3 litraa ja muiden 2,7 ja 4,7 litraa. Kattilasarjan kaikissa osissa on optimaalinen lämmönjako, ja niitä voidaan käyttää minkä tahansa lämmönlähteen kanssa. Ei siis ole väliä, onko kotonasi kaasu-, induktio- tai muunlainen liesi – nämä kattilat ja pannut sopivat kaikille. Sarjan kolme muuta osaa ovat kattiloihin sopivia kansia.

Näissä kattiloissa ja pannuissa on erityinen kaatosuulake kummallakin puolella, jolloin veden kaataminen on paljon helpompaa, kun sisältö on kiehunut tarpeeksi. Kaikissa kolmessa kannessa on myös reiät sivuilla. Sinun ei siis tarvitse ottaa siivilää esiin siivilöidäksesi vettä läikyttämättä sisältöä. Näiden kansien reikien etuna on myös se, että ne päästävät höyryn ulos kypsennyksen aikana.

Fordele
 • pros-icon.svg Yksinkertainen ja edullinen ruukkusetti, jossa on neljä ruukkua ja kolme kantta
 • pros-icon.svg Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kestävästä materiaalista
 • pros-icon.svg Optimaalinen lämmönjako kattilan pohjalle – ja sitä voidaan käyttää kaikilla lämmönlähteillä
 • pros-icon.svg Varustettu kaatosuulakkeella kummallakin puolella, mikä helpottaa veden kaatamista

Detaljeret gennemgang

Tämä astiasarja sopii niille, jotka ovat juuri muuttaneet kotiin tai joilla ei yksinkertaisesti ole varaa joihinkin markkinoilla oleviin kalliimpiin astiasarjoihin. Saat neljä kattilaa ja kolme kantta tämän setin oston yhteydessä, vaikka hinta on painettu suoraan alaspäin. Äläkä pelkää, että ne eivät ole laadukkaita, sillä niiden rakenne on ruostumatonta terästä ja ne soveltuvat kaikille lämmönlähteille.

Sentten sinun kannattaa valita Tefal Intuition 7-osainen keittoastiasarja

Etsitkö kattilasarjaa, joka sopii täydellisesti keittiöön yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta, mutta ei maksa sinulle puoliakaan penniäkään? Silloin sinun kannattaa tutustua tähän Tefalin keittoastiasarjaan. Setti on suunniteltu yksinkertaisella teräsrakenteella, joka sopii täydellisesti moderniin keittiöön. Vaikka tämä setti ei maksa kovin paljon, se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten saat kestäviä kattiloita, jotka kestävät vuosia, kunhan niistä huolehditaan asianmukaisesti.

Saat yhteensä 7 kappaletta, kun investoit tähän astiasarjaan. Neljä osista on kattiloita, joista kahden tilavuus on 1,3 litraa ja muiden 2,7 ja 4,7 litraa. Kattilasarjan kaikissa osissa on optimaalinen lämmönjako, ja niitä voidaan käyttää minkä tahansa lämmönlähteen kanssa. Ei siis ole väliä, onko kotonasi kaasu-, induktio- tai muunlainen liesi – nämä kattilat ja pannut sopivat kaikille. Sarjan kolme muuta osaa ovat kattiloihin sopivia kansia.

Näissä kattiloissa ja pannuissa on erityinen kaatosuulake kummallakin puolella, jolloin veden kaataminen on paljon helpompaa, kun sisältö on kiehunut tarpeeksi. Kaikissa kolmessa kannessa on myös reiät sivuilla. Sinun ei siis tarvitse ottaa siivilää esiin siivilöidäksesi vettä läikyttämättä sisältöä. Näiden kansien reikien etuna on myös se, että ne päästävät höyryn ulos kypsennyksen aikana.

Eva Trio keraamisella pinnoitteella varustettu kattila

Hyvä induktiokattila, joka on astianpesukoneen kestävä

Fordele
 • pros-icon.svg Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on keraaminen pinnoite puhdistamisen helpottamiseksi
 • pros-icon.svg Kappale induktioliedellä käytettäväksi
 • pros-icon.svg Suuri kapasiteetti ja kestää jopa 400 asteen lämpötiloja
 • pros-icon.svg Tiskikoneen turvallinen

Detaljeret gennemgang

Tämä Eva Trion kattila sopii niille, jotka etsivät kattilaa, jossa on suuri tilavuus ja hyvä pinnoite. Kattila on suunniteltu keraamisella pinnoitteella, joka estää ruokaa palamasta. Lisäksi tämäntyyppinen pinnoite on helpompi puhdistaa. Kattila kestää jopa 400 asteen lämpötiloja, sopii induktiokäyttöön ja on konepestävä.

Miksi kannattaa valita Eva Trio keraamisesti pinnoitettu ruukku

Jos haluat hankkia kattilan, joka on helppo puhdistaa ja jossa on suuri tilavuus, sinun kannattaa investoida tähän Eva Trion malliin. Kattila on suunniteltu keraamisella ja liukumattomalla pinnoitteella, jonka ansiosta ruoka ei pala siinä niin helposti ja pinta on helpompi puhdistaa käytön jälkeen. Tämäntyyppisen pinnoitteen ansiosta sinun ei tarvitse käyttää paljon rasvaa kypsennyksen aikana, ja esimerkiksi liha saa paremman paistokuoren.

Vaikka pannu on helpompi puhdistaa kuin muut vaihtoehdot, jos sinulla on astianpesukone, sinun ei tarvitse pestä sitä käsin. Kattila on konepestävä, joten voit heittää sen astianpesukoneeseen ilman huolta sen vahingoittumisesta. Tällä kattilalla voit valmistaa ruokaa monelle henkilölle kerralla, sillä sen tilavuus on 4,8 litraa. Sitä on kuitenkin saatavana myös 2,2-, 3,6-, 6,5- ja 10 litran kokoisena.

Toinen tämän kattilan etu on, että se kestää jopa 400 asteen lämpötiloja. Tämä johtuu osittain siitä, että se on valmistettu kiinteästä ruostumattomasta teräksestä. Lisäksi kattilassa on niin sanottu sandwich-pohja, jossa on alumiinisydän, mikä auttaa varmistamaan paremmat tulokset ruoanlaiton aikana, koska kattila lämpenee nopeasti ja lämpö jakautuu tasaisesti. Siksi se sopii erinomaisesti induktioliedelle.

Guide

Ohjeita kattilan ostamiseen

Tähän mennessä tässä testissä olet voinut lukea parhaista kattiloista, jotka soveltuvat ruoanlaittoon erityyppisillä lämmönlähteillä. Saatat kuitenkin etsiä myös muita tietoja ennen kuin päätät, mihin pottiin sijoitat. Toivottavasti löydät vastauksia joihinkin kysymyksiisi alla olevista osioista, joissa opastamme sinua uuden kattilan ostamisessa.

Mitä kannattaa huomioida kattilaa ostaessa

Tässä osiossa voit lukea hieman parametreista, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota ostaessasi uutta kattilaa. Kyse ei ole vain siitä, että valitset ensimmäisen ja parhaan tai halvimman mallin, jonka löydät – ruukun pitäisi myös sopia tarpeisiisi.

 • Kannusarja vai yksittäinen kattila: Ensinnäkin kannattaa miettiä, tarvitsetko yhden kattilan vai etsitkö kokonaista kannusarjaa. Jos tiedät alusta alkaen, että haluat koko sarjan, voit yhtä hyvin ostaa sarjan yhdessä, sillä silloin säästät usein paljon rahaa. Ei kuitenkaan kannata ostaa koko sarjaa, jos tarvitset vain yhden kattilan
 • Lämmönlähde: Tarkkaile aina, mille lämmönlähteelle suunnittelemasi kattila sopii. Jotkin kattilat soveltuvat vain yhdentyyppiselle lämmönlähteelle, kun taas toisia voi käyttää kaikilla. Olisi sääli, jos rakastuisit tiettyyn kattilaan, joka soveltuu vain kaasukeittimille, kun sinun on käytettävä induktiota jne.
 • Kapasiteetti: Ruukkuja voi ostaa meressä eri kokoja, joten sinun on myös varmistettava, että ostat ruukun tai ruukkusarjan oikeasti tarpeisiisi sopivassa koossa. Mieti, haluatko pienen, keskikokoisen vai suuren ruukun? Tai ehkä yksi kummastakin?
 • Pinnoite: Jos haluat välttää pannun puhdistamisen käytön jälkeen, kannattaa valita malli, jossa on tarttumaton pinnoite.Se voi olla myös pinnoite, joka vähentää naarmujen riskiä
 • Elämäntyyli: Pidätkö mieluummin retrohenkisestä vai tyylikkäästä kattilasta? Pidätkö enemmän mustasta, hopeasta vai violetista? Kyllä, ruukkuja saa monissa väreissä ja malleissa, joten kannattaa miettiä, mikä vaihtoehto näyttää hyvältä keittiössäsi ja mitä haluat katsella päivittäin
 • Puhdistaminen: Sen lisäksi, että haluat, että kattilassasi on pinnoite, joka suojaa sinua palaneilta ruokajätteiltä, on hyvä pitää silmällä myös sitä, onko se helppo puhdistaa. Jotkin mallit on esimerkiksi pestävä varovasti käsin pehmeällä sienellä tai astianpesuharjalla, kun taas toiset kestävät astianpesukoneeseen laittamisen käytön jälkeen. Sinä päätät, mitä haluat
 • Toiminnalliset ominaisuudet: Mieti, asetatko etusijalle kattilan, jossa on kaatosuihku tai taitettu reunus, jotta siitä olisi helpompi kaataa vettä tai sisältöä. Saatat myös haluta kattilan, jossa on integroitu mitta-asteikko, erityiset korvat jne. Kannattaa myös tarkkailla, kuuluuko ostokseen kansi ja mitä ominaisuuksia siinä on (esim. reikiä)

Miten tämä ruukkutesti tehdään

Olemme tutkineet markkinoita perusteellisesti selvittääksemme, mitkä ruukut ovat saaneet kiitosta eri testilähteistä ja kuluttajilta. Olemme valinneet näistä tuloksista mallit, jotka ovat mielestämme suorituskykyisimpiä ja hinnaltaan toimivimpia. Olemme pyrkineet mahdollisuuksien mukaan ottamaan mukaan hieman toisistaan poikkeavia ruukkuja, joten tässä testissä pitäisi olla jokaiselle jotakin. Voit olla varma, että kaikki testissä olevat mallit ovat hyviä ja investoinnin arvoisia.

Tarvitsetko muita ruoanlaittotarvikkeita?

Riippumatta siitä, rakastatko keittiössä olemista vai oletko siellä vain pakon edessä, tarvitset sekä kattiloita että pannuja erilaisten ruokien valmistamiseen. Mutta älä hätäänny, vaikka et olisikaan vielä löytänyt oikeaa pannua. Olemme tutkineet markkinoita ja kirjoittaneet osto-oppaan Pannutestissämme, josta löydät kaiken tarvitsemasi inspiraation.

Voit tietysti myös selata sivustoamme löytääksesi muita upeita keittiötyökaluja ja -tarvikkeita, joita saatat tarvita, kun lähdet keittiöön.

FAQ

Mikä kattila on paras?

Olemme äänestäneet Onyx hybrid non-stick -ruokasarjan kattilat tämän testin parhaiksi kattiloiksi, sillä niiden rakenne ja toiminnallisuus on parempi kuin kaikkien muiden markkinoilla olevien kattiloiden. Lue lisää niistä täältä.

Mitä minun pitäisi etsiä ostaessani kattilaa?

Sinun on varmistettava, että valitsemasi kattila todella soveltuu käytettäväksi hellalla/lämmönlähteelläsi. Lisäksi on syytä varmistaa, että kapasiteetti on sopiva tarpeisiisi.

Pitäisikö minun valita ruukkusarja vai yksittäinen ruukku?

Se on sinusta kiinni, haluatko valita pottipaketin vai vain yhden potin. Jos tarvitset paljon ruukkuja, voi olla kannattavaa investoida ruukkusarjaan, sillä se on usein edullisempi.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×